P1060120

P1060120  

FEESTZAAL ROTTERDAM ZONDER CATERING
Het hoofdkantoor van artiestenbureau Swinging.nl te Rotterdam is ook te huur als feestzaal. Op doordeweekse dagen vinden hier optredens van de artiesten en DJ’s van Swinging.nl plaats. Op vrijdag, zaterdag en zondag is deze gezellige feestzaal te huren voor feesten waarbij u zelf uw eigen eten en drinken mag verzorgen. Hieronder leest u alle mogelijkheden. Komt u gerust een keertje een kijkje nemen maar bel wel eventjes vooraf zodat u niet voor een dichte deur staat.

AANTAL GASTEN
In een feestsetting met alleen statafels is er plek in deze feestzaal in Rotterdam plek voor ongeveer 80 gasten. We kunnen ook eventueel voor 20 mensen zitplaatsen maken, in dat geval is de zaal geschikt voor ongeveer 50 gasten.

TIJDEN
Standaard huurt u de zaal van 18.30 – 00.30 uur waarbij het is toegestaan om tot 00.00 uur muziek te maken. Na 00.00 uur moet de muziek uitgezet worden. Op zondag kan de zaal gehuurd worden tot uiterlijk 23.00 uur. Mocht u extra uren willen huren dan is dat mogelijk.

GEBRUIK KEUKEN
U kunt uw eigen eten- en drinken meenemen. We hebben een klein keukentje/bar waar u gebruik van kunt maken. U moet zelf uw eigen opwarm faciliteiten meenemen.

P1060121

BEREIKBAARHEID
U kunt gratis parkeren voor de deur en de zaal is op loopafstand van metrostation Prinsenland.

PRIJZEN
U huurt de zaal inclusief de geluidsinstallatie waar u een laptop met muziek op kunt aansluiten. U neemt zelf uw eigen eten, drinken en bediening mee en u maakt zelf de zaal na afloop schoon. Ook zorgt u zelf voor de muziek (gebruik makend van onze geluidsinstallatie). De zaalhuur voor 6 uur gebruik bedraagt 350 euro op vrijdagavond en zondagmiddag en 450 euro op zaterdagavond. Extra uren kosten 50 euro per uur.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

optreden van een live band
Veel mensen willen graag een live band of artiest laten optreden tijdens hun feest. Het Music Center is daar uitermate geschikt voor. De meerprijs hiervoor bedraagt 150 euro. Wij zorgen dan voor alle benodigde apparatuur en een technicus.

optreden van een DJ
Wellicht wilt u een DJ laten draaien op uw feest. U kunt bij ons een ervaren DJ inhuren maar u mag ook uw eigen DJ meenemen. De DJ mag gratis gebruik maken van onze geluidsinstallatie. Wel moet de DJ zelf zijn eigen DJ gear meenemen. Indien gewenst kunnen wij ook een professionele DJ set voor u regelen. Deze set bestaat uit 2 Pioneer CDJ-2000 spelers en 1 Pioneer DJM-900 mengtafel. De prijs van deze DJ set bedraagt 150 euro.  Beschikbaarheid van deze DJ gear is op aanvraag.

mooie lichtshow
Het Music Center is standaard heel sfeervol uitgelicht. Maar als u er echt iets bijzonders van wilt maken, dan bieden we ook de mogelijkheid om een hele mooie lichtshow bij te boeken met lichttechnicus die ervoor zal zorgen dat uw feest verandert in een geweldig dansfeest. De prijs van een lichttechnicus die zorgt een fantastische lichtshow bedraagt 100 euro.

schoonmaken van de lokatie
Als u dat wenst, kunnen wij ook de ruimte voor u schoonmaken. De meerprijs hiervoor bedraagt 100 euro. Dan hoeft u dus niets te doen na afloop van het feest.

P1060125

ONTZORGARRANGEMENT
Wij nemen alle zorgen voor u uit handen. Wij regelen voor u het barpersoneel, het schoonmaken achteraf en een uitstekende DJ + DJ gear + DJ meubel + lichtshow die past bij uw wensen. Het enige dat u hoeft te doen is uw eigen drank en hapjes inkopen en eventueel de zaal te versieren naar uw eigen wensen. De prijs hiervoor bedraagt 950 euro op vrijdagavond en zondagmiddag en 1050 euro op zaterdagavond. Extra uren kosten 50 euro per uur.

Meer weten? Stuur een mail naar info@swinging.nl of bel 010 – 2818633.