Aerial Acts
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4
 • Grootste van NL
 • Aerial Acts

  v.a. 815,00

  Een aantal prachtige acrobatische acts waarmee je je gasten zult verbazen. Perfect als openingsshow voor je evenement.

  • Acrobatische act - Aerial straps
  • Acrobatische act - Aerial rings
  • Acrobatische act - Aerial silks
  • Acrobatische act - Aerial rings
  • Acrobatische act - Aerial silks
  • Acrobatische act - Aerial rings
  • Acrobatische act - Aerial rope
  • Acrobatische act - Aerial rope
  • Acrobatische act - Aerial straps
  • Acrobatische act - Aerial straps
  • Acrobatische act - Aerial trapeze
  • Acrobatische act - Aerial trapeze
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Artiest is beschikbaar

Swinging.nl biedt een aantal prachtige acrobaten acts aan. Al deze acrobaten acts zijn een ware sensatie. Perfect als opening of als intermezzo tijdens een evenement, bedrijfsfeest of congres. Succes gegarandeerd:

Aerial Silks
Deze acrobaten act heeft de uitstraling van aerial ballet in de lucht ofwel vasthouden, laten vallen, al hangend aan lange stukken stof in een prachtige en flexibele pose. Met onverwachte wendingen en hoge vallen tart zij de zwaartekracht. Het is visueel spectakel wat een onuitwisbare indruk zal maken bij het publiek..

Aerial Lyra
De Aerial Lyra acrobaten act is een cirkelvormige stalen ring, gelijkend op een hoepel. Het is opgehangen aan een plafond of andere constructie, waardoor die vrij in de ruimte hangt. Het is een van de meest elegante en gracieuze aerial acts waarin de acrobate wendingen en diverse poses kan innemen met veel flexibiliteit en stijl.

Aerial Rings
De acrobaten act Aerial Rings bestaan uit 2 stalen ringen die aan het plafond of andere constructie  bevestigd zijn met katoenen touwen.
In deze elegante en gracieuze acts zal de acrobate uw gasten verbazen door haar poses, kracht en flexibiliteit.

Er zijn tal van manieren waarop de de ringen gebruikt kunnen worden, maar de primaire gaat het om een statische act met slingeren of draaien.

Aerial Rope
Een krachtige en acrobatische act aan een touw. Het touw is gemaakt van katoen ongeveer 30-40 mm dik. Het is nauw verwant aan de Aerial Silk act als je kijkt naar de bewegingen en houdingen die kunnen worden uitgevoerd aan het touw. Het is vereist grote vaardigheid en kracht.

Aerial Straps
Acrobatische act Aerial Straps zijn twee katoenen riemen, die verbonden zijn met een draaibare schijf aan het plafond of aan een stalen kabel van een lier. Deze act is een cocktail van kracht, gratie en behendigheid, door het combineren van spannende bewegingen, dynamische draaiingen en sterke poses in een hele vloeiende beweging. Tarek Rammo beheerst deze kunst tot in de perfectie en dat laat hij zien op elk event!

Aerial Trapeze
De Statische Trapeze Act is een aerial kunstvorm uitgevoerd op een ligger die met twee touwen bevestigd is aan het plafond. De act wordt uitgevoerd op ca 3 meter van de grond. In tegenstelling tot de Swinging Trapeze blijft deze trapeze op zijn plek stilhangen. De acrobaat beweegt rond, onder en boven de ligger en maakt gebruik van een breed scala aan acrobatische bewegingen. Het is een zeer expressieve voor van luchtacrobatiek.

Muziek & Kostuum
Deze kan worden gekozen op basis van uw wensen. De act kan ingepast worden in uw evenement.

 

Gekozen kan geworden uit verschillende tracks met verschillende sferen. Bijvoorbeeld sferische muziek voor een dromerige sfeer of juist meer bombastische orkestrale muziek om zo een indrukwekkende opening of intermezzo neer te zetten. Indien gewenst is het vooraf mogelijk de muziek af te stemmen om zo de perfecte match voor jouw evenement te garanderen.

De prijs van alle acrobatische acts bedraagt 850 euro ex btw inclusief reiskosten.

De kleine lettertjes
– Minimale hoogte 6 meter, minimaal 500 kg breukbelasting op het rigging punt
– minimale vrije cirkel rond rigging punt: 5 meter
– Indien gewenst kunnen we een professionele gecertificeerde rigger inzetten. De kosten van de rigging zijn niet inbegrepen in de prijs. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.
– De prijs is exclusief geluid- en lichtinstallatie. Voor een overtuigend effect is met name een goede lichtshow van belang. Onze medewerkers kunnen hierin assisteren en adviseren. We maken graag een voorstel op maat.
– De prijs is exclusief eventuele parkeerkosten en wat te eten en te drinken voor de artiest.
– Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers.

 • Door Naomi sohilait op 27 januari 2012 ★★★★★

  Dit was het openings optreden. Het was zeer spectaculair en bijzonder. De gasten zaten met ”open” mond te kijken! Ik had me geen betere opening van de show voor kunnen stellen.

  Zeer de moeite waard!!

Helaas is er voor deze artiest geen kijkavond bekend. Neem contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van bezoekmogelijkheden, of bekijk hieronder onze andere kijkavonden.

Kies de datum van je feest en zie of acrobaten-act beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 280 beoordelingen.


Purmerend

Enthousiaste band. Sfeermakers, dansmuziek Aanrader voor een gegarandeerde topavond.

10 / 10


Amsterdam

Heldere communicatie vooraf, goede website met filmpjes en info. Onze saxofonist bleek ziek, maar de vervanger was top. Erg goed geregeld.

9 / 10


Nieuwleusen

Makkelijk toegankelijk en veel keus. Vriendelijke service.

10 / 10


Swining vervult een goede en belangrijke rol tussen band en klant. Het formulier dat we moesten invullen met wensen, samenstelling etc....

9 / 10


Utrecht

Correct en snel. Goed voorbereiding. Persoonlijk contact

10 / 10


Amsterdam

Het was prettig om alles bij één bureau te hebben. Er wordt een groot deel uit handen genomen. Het regelen ging heel snel. Goed...

8 / 10


Tilburg

Swinging denkt erg goed mee over een passende muzikale invulling van je evenement. Naar aanleiding van de beschrijving die ik geef van de...

10 / 10


Goede hulp bij vinden passende artiest voor ons bedrijfsfeest.

10 / 10


Enschede

Fijne, snelle feedback / offerte

9 / 10


Voorschoten

Vriendelijk en zakelijk contact.

9 / 10