Rockefeller Quartet
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4
 • Grootste van NL
 • Rockefeller Quartet

  v.a. 1.475,00

  Haal North Sea Jazz op je feest: swingend, veelzijdig muzikaal vakmanschap.

  • jazzband Rockefeller Quartet
  • jazzband Rockefeller Quartet
  • jazzband Rockefeller Quartet
  • jazzband Rockefeller Quartet
  • jazzband Rockefeller Quartet
  • jazzband Rockefeller Quartet
  • jazzband Rockefeller Quartet
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Artiest is beschikbaar

De allerbeste Nederlandse jazzmuzikanten zijn verzameld in het Rockefeller Quartet. Bij elkaar meer dan 25 jaar North Sea Jazz ervaring zijn verzameld in dit top quartet.

Het Rockefeller Quartet speelt ‘straight ahead’ jazzmuziek zoals je wellicht kent van Miles Davis en Chet Baker. Swingend, energiek maar ook mooi en ingetogen. De leden van deze jazzband zijn stuk voor stuk heel ervaren en ook veelzijdig. Naast jazz speelt deze jazzband ook aanverwante stijlen uit de wereldmuziek zoals latin maar door de bezetting blijft het altijd akoestisch en jazzy.

Deze jazzband put uit het repertoire van duizenden songs en zijn dan ook in staat om een hele show op uw eventuele thema avond aan te passen. Zoals bijvoorbeeld het kerstrepertoire etc.

Bezetting
Rockefeller quartet bestaat uit:
David Rockefeller – trompet/flugelhorn
Sander Tournier – piano
Vincent Kuiper – contrabas
Lean Robbemont – drums

Het kwartet is uit te breiden met een vocalist, een extra blazer of gitarist. Ze spelen standaard 3 sets van 45 minuten akoestisch. In de prijs is geen geluid- noch lichtset begrepen. Desgewenst kunnen ze een geluidsset voor u meenemen tot ca 150 personen. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden en extra kosten.

Achtergrond Rockefeller Quartet

David Rockefeller is in 1994 ‘cum laude’ afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam. Hij maakte twee albums met ‘the Amsterdams Jazz Quintet’ samen met Toon Roos. Hij is sinds 1993 samen met Benjamin Herman frontman van ‘New Cool Collective’. Daarnaast is hij actief als sessie muzikant. Zo tourde hij met Candy Dulfer, Alain Clark, Marco Borsato en werkte verder samen met bijna iedere artiest in Nederland van Pop tot Jazz en HipHop. In het buitenland met Van Morrison, Lynn Collins, Gloria Gaynor Georgie Fame e.a. 12 keer speelde David op het North Sea Jazz Festival.

Sander Tournier studeerde aan het Conservatorium van Den Haag, Hilversum en Amsterdam. Hij speelt regelmatig met artiesten als Denise Jannah, Berget Lewis en vele anderen. Naast zijn activiteiten binnen de jazzmuzziek staat hij vooral bekend door zijn veelzijdigheid, zoals Pop, Soul en Wereldmuziek. Sander is ook product specialist voor Roland in Europa. Hierdoor komt hij altijd met het beste digitale alternatief als er op een locatie geen accoustische piano aanwezig is. Door zijn jarenlange relatie met ‘C. Bechstein Pianofabrik AG’ kan hij ook zeer voordelig ervoor zorgen dat op uw locatie een piano/vleugel wordt geleverd voor uw evenement.

Vincent Kuiper studeerde in1995 af aan het Conservatorium te Rotterdam, in dat zelfde jaar won hij het ‘Middelsee Jazzconcours’. 4 winnaars van de Erasmus Jazzprijs wonnen mede dankzij de begeleiding van Vincent. Hij speelde in heel Europa en de Verenigde Staten met o.a. musici als Jarmo Hoogendijk, Pillip Harper, Ferdinand Povel Rob van Bavel en ook het beroemde Glenn Miller Orchestra.

Lean Robbemont studeerde Jazz aan het Conservatorium te Rotterdam. Hij is bekend van zijn inmiddels jarenlange samenwerking met Alain Clark maar hij is ook degene die de drummer vervangt bij New Cool Collective. Verder werkt hij samen met Shirma Rouse, Edsilia Rombley Ali B en vele anderen.

Op dit moment is er geen video beschikbaar.

Het Rockefeller Quartet speelt verschillende soorten jazzy muziek. Dansbaar, easy, latin, het is allemaal mogelijk. Vooraf kun je aangeven welke sfeer je zoekt, dan passen de muzikanten hun repertoire daarop aan.

De prijs van de Rockefeller Quartet bedraagt 1475 euro inclusief reiskosten binnen heel Nederland. De band speelt hiervoor 3 sets van 45 minuten super swingende muziek. De prijs is exclusief geluid. Eventueel kleine set tot 150 man kost 150 eu extra. In de pauzes zetten ze bijpassende muziek op zodat het feest gewoon doorgaat.

De kleine lettertjes
– De prijs is exclusief eventuele parkeerkosten en exclusief de kosten voor iets te eten en te drinken voor de 4 muzikanten
– Op 24,25,26 en 31 december gelden afwijkende prijzen, informeer hiervoor bij onze medewerkers
– Voor bedrijven is deze prijs exclusief btw

Voor deze artiest zijn op dit moment geen reviews beschikbaar.

Helaas is er voor deze artiest geen kijkavond bekend. Neem contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van bezoekmogelijkheden, of bekijk hieronder onze andere kijkavonden.

Kies de datum van je feest en zie of jazzband beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 289 beoordelingen.


Prettige en professionele communicatie met contactpersoon Martijn van Buren vooraf. Geen vraag of verzoek is teveel en hij denkt goed mee...

10 / 10


Apeldoorn

Duidelijke afspraken, goed in de communicatie en goede prijs-kwaliteit.

10 / 10


Hoofddorp

Nette en vlotte antwoorden, helder en duidelijk zo wel aan de telefoon als op de mail en whats app

10 / 10


Geertruidenberg

hypermodern boekingssysteem klantvriendelijke benadering

9 / 10


Moergestel

Snelle reactie bij vragen. Je krijgt goed advies en ze denken met je mee! Top.

10 / 10


Zeist

Persoonlijke benadering, goed advies. Houden zich aan afspraken en nemen snel contact op bij vragen. Mooie website, geen loze beloften.

9 / 10


Utrecht

Martijn is enorm snel in reactie op alle mails. Goeie prijs kwaliteit verhouding. En natuurlijk DJ Keb. Koning!

9 / 10


Denken heel goed mee over mogelijkheden. Leveren snelle service en zijn goed bereikbaar.

9 / 10


Rotterdam

Hele fijne organisatie: het klopt gewoon. Duidelijk mensen met het hart op de goede plek en met verstand van zaken.

10 / 10


Purmerend

Enthousiaste band. Sfeermakers, dansmuziek Aanrader voor een gegarandeerde topavond.

10 / 10