• Kijkavond bezoeken

  Saxofonist Arjan

  v.a. 450,00

  Omschrijving

  Saxofonist Arjan is een geweldige saxofoonspeler die iedere gast op jullie feest weet te entertainen!

  Sinds 2006 speelt saxofonist Arjan samen met DJ’s in discotheken, op fesivals, bedrijfsevenementen en privéfeesten. Het geheim van zijn optredens is dat hij altijd het publiek de dansvloer op krijgt! Zijn passie is saxofoon spelen en dat straalt hij uit. Zijn energie en enthousiasme brengt hij over op het publiek en dat zorgt voor een geweldige sfeer.

  Saxofonist Arjan speelt zeer regelmatig met de DJ’s van de Swinging DJ Show. De DJ’s en Arjan zijn perfect op elkaar ingespeeld en staan garant voor een swingende top show.

  Hij heeft op grote festivals, maar ook op kleine bruiloften gespeeld. Arjan zegt: “Het maakt niet uit waar je speelt, met wie je speelt of hoeveel mensen erbij zijn. Als het goed voelt dan is het goed.”

  ****KLIK HIER OM JE EIGEN DJ & SAX SHOW SAMEN TE STELLEN****

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  Saxofonist Arjan speelt mee met wat de DJ speelt. Hij improviseert, scheurt, kreunt en verleid met zijn saxofoon. Hij beheerst alle stijlen. De ervaring heeft geleerd dat Arjan het best tot zijn recht komt bij dance, latin dance, house, beach house, lounge en disco classics.

  Prijsinformatie

  In combinatie met een boeking van de Swinging DJ Show bedraagt de prijs 450 euro.

  De kleine lettertjes
  – Voor bedrijven is de prijs ex btw.
  – De prijs is inclusief reiskosten maar exclusief eventuele parkeerkosten en de kosten van iets te eten en te drinken voor Arjan
  – Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers

  Reviews

  • Door Yvette op 20 december 2018 ★★★★

   Er was een fijne communicatie en goede service.

   Arjan de saxofonist. Optreden is goed bevallen.

  • Door Martin op 26 mei 2018 ★★★★★

   Heerlijk optreden bij ons besloten 25-jarig huwelijksfeest op het strand van Hoek van Holland. Leuke kerel, en prima muziek. paste perfect bij de ambiance. dank!

  • Door Arthur en Mariska op 13 januari 2018 ★★★★★

   Optreden was top. Helemaal onze smaak, de sfeer zat er goed in. Arjan was vervanger voor Caro Saxo omdat zij ziek was maar hij heeft dat echt fantastisch gedaan. We zijn zeer tevreden over Arjan.

  • Door Mariet op 14 december 2017 ★★★★★

   Dj Keb en Arjan maakten er samen echt een feestje van, geweldig!

    

    

  • Door Martijn op 22 juni 2016 ★★★★★

   We willen jullie via deze weg heel erg bedanken voor jullie bijdrage aan onze bijzondere dag afgelopen vrijdag. We hebben mede dankzij jullie een fantastisch feest gehad. De gasten waren blij verrast met de bijdrage van Arjan. Precies op de juiste momenten en met de juiste dosering speelde hij mee met de muziek. Mijn moeder – die net 2 weken saxofoon speelt – heeft een ontzettende inspiratieboost gekregen.

  • Door Martijn op 22 juni 2016 ★★★★★

   De muziekkeuzes waren perfect. Goed getimed, goed gedoseerd en enkel gesproken op momenten dat dit ook nodig/gepast was. De overgangen waren goed en er werd goed ingespeeld op het publiek. Ook heeft hij zich niet laten weerhouden doordat de locatie – ondanks onze duidelijke afspraken vooraf – wat begon ‘te piepen’ over het volume. Onze gasten waren erg gecharmeerd van de muziek tijdens het feest en ook van hen krijgen jullie de complimenten.

  • Door Martine Taat-Janzen op 9 november 2015 ★★★★★

   Arjan heeft ons feest echt naar een niveau hoger gebracht. Hij en DJ Peter voelden elkaar perfect aan en wisten zo echt een show neer te zetten. Wij hadden maar één wens voor ons feest en die is uitgekomen, iedereen heeft flink staan dansen en genoten! Wij zouden jullie zo weer boeken.

  • Door Tim en Nicoline op 14 juni 2015 ★★★★★

   Arjan is een zeer goede saxofonist. Wij zagen best wel op tegen de openingsdans maar in overleg met Arjan en Yannick (percussionist) hebben wij een openingsdans gehad die helemaal bij ons pasten. Wij hebben genoten van zijn optredens tijdens ons bruiloftsfeest.

  • Door Simon Ippel op 31 mei 2015 ★★★★★

   Via swinging.nl en goede adviezen van Martijn hadden wij DJ-Kepstar mét Arjan als saxofonist geboekt, wat hadden wij een knalfeest,geweldig! Helemaal top Arjan, super combinatie met Kep,heel veel succes op je volgende feesten !

  • Door Pim Masselink op 3 mei 2015 ★★★★★

   Op onze bruiloft hadden we Swinging ingehuurd voor het feest. Al vrij snel besloten we de duurste DJ opstelling in te huren met aanvullend een saxofonist. Arjan hadden we zien optreden bij de een demo avond. We waren direct verkocht en hebben direct de datum met Arjan vastgelegd. Arjan heeft al onze verwachtingen waargemaakt. Een fantastische muzikant, veel gevoel voor sfeer en groepsdynamiek! Een echte professional met wie je ook specifieke wensen, bijvoorbeeld rondom een openingsdans of een slot van de avond, kunt bespreken. Ik zou Arjan direct weer inhuren!

  • Door Pim en Eline op 20 april 2015 ★★★★★

   Complimenten voor DJ Danny en Arjan de saxofonist. Zij hebben echt een extra dimensie gegeven aan ons bruiloftsfeest. Danny mixte alles perfect aan elkaar en Arjan… tja… gewoon waanzinnig! We hebben heel veel complimenten gekregen over Swinging.

  • Door Herman en Michelle op 16 oktober 2014 ★★★★★

   Dankzij saxofonist Arjan hebben wij een heerlijke feestavond gehad! Iedereen gaf veel complimenten over zijn optreden. Het was echt een toegevoegde waarde!

  • Door Ronald en Selena Verbaas op 10 september 2014 ★★★★★

   Arjan is los van een heel goede, ook een super relaxte saxofonist met perfect gevoel voor inpassing en improvisatie cq eigen inbreng. Ook eventuele persoonlijke wensen hielp hij ons (op voorhand) heel graag bij en maakte hij op deze avond geweldig waar. Wij waren diep onder de indruk van zijn spel en zijn dus heel blij dat we Arjan op ons feest hadden! Ook zijn aanpassing op ons thema, touch of red (and white) vonden we top! Daarmee was hij echt onderdeel van het geheel!

  • Door Marco op 10 juni 2014 ★★★★★

   Super!!!

   kreeg ook van de gasten na afloop nog veel complimenten

  • Door Ton Peyzel op 5 december 2012 ★★★★★

   Het optreden van de saxofonist was fantastisch het was leuk, spontaan en interactief met de gasten van ons feest. De reactie van de gasten was ook van “wat leuk” tot en met “helemaal te gek”. De samenwerking tussen DJ Keb en Arjan was perfect.
   Beslist een aanrader als je leuke sfeerverhogende momenten op je feest wil hebben.
   Heel hartelijke dank voor het laten slagen van ons feest.
   Ton en Shanna.

 • Offerte aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 449 beoordelingen.


Hoeselt

Topentertainment! Hadden Soul Solution al paar keer aan het werk gezien, en zij slagen er telkens in om het feest naar een hoger niveau te...

10 / 10


Veenendaal

Skip the DJ heeft ons trouwfeest helemaal compleet gemaakt. Vanaf de eerste minuut wisten ze iedereen de dansvloer op te krijgen en die...

10 / 10


Opmeer

Prima band, seingende avond, prima begeleiding/ofganisatie

10 / 10


Sint Nicolaasga

Swining.nl is een zeer klantgericht bedrijf en heel communicatief. De band Soulsoulution is een heerlijk swingende band en waren ook zeer...

10 / 10


Venray

Swinging.nl heeft ons geholpen met het boeken van de band Soul Solutions. Hierbij hebben wij de optie benut om Amber en Jermaine bij te...

8 / 10


Amsterdam

Martijn van Swinging is assertief en zorgt dat alles netjes geregeld is. We hadden een geweldige band, prachtig feest en alles ging...

10 / 10


Apeldoorn

Prachtige stem! Paste goed in/bij een trouwsetting. Erg gaaf was dat je zelf 3 nummers kunt aangeven, welke vervolgens worden ingestudeerd....

10 / 10


Marken

Op vrijdag 6 september zijn Nico en ik getrouwd. We hadden Kelly gevraagd om een drietal liedjes tijdens de ceremonie te zingen (en spelen...

10 / 10


Bergen nh

Het was een gezellige avond, de bezoekers hebben genoten. Veel variatie in de muziek. Een bruisende band en top optreden!

8 / 10


De lier

Alle muziek die we wilden horen hebben we gehoord door superartiesten! Dansvloer was vol van begin tm einde avond! Bedankt, we hebben...

10 / 10