Swinging DJ Show
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
 • Swinging DJ Show

  v.a. 350,00

  De beste bruiloft DJ show van Nederland: winnaar Dutch Wedding Awards.

  • Swinging DJ Show boeken | Swinging.nl
  • black oval dj booth
  • white oval dj booth
  • white oval dj booth
  • Beste Bruiloft DJ Show van Nederland
  • Swinging luxe dj show - bruiloft DJ
  • Ultimate DJ show
  • bruiloft DJ show
  • Swinging DJ Show
  • Bruiloft DJ show
  • Bruiloft DJ show
  • Bruiloft DJ show
  • Bruiloft DJ show
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Artiest is beschikbaar

  Please leave this field empty.

Winnaar ‘Beste Bruiloft DJ Show 2015/2016’
Uitmuntende service, daar staan we voor. We maken het daarom graag persoonlijk voor je. Wat is je favoriete muziek, wat wil je juist niet horen, wat zijn je favoriete liedjes, hoe wil je het feest openen en ga zo maar door. Uiteraard helpen we je graag met tips en advies. Zo komen we uiteindelijk bij het ideaalplaatje voor jouw perfecte feest.

Stel je show samen in 4 eenvoudige stappen! 

Stap 1: Kies een DJ
Een DJ kiezen kan op de volgende manier. Kies  1 van onze DJ’s uit op de site en zet deze vrijblijvend in optie voor jullie feest. Op de site zie je een representatieve video van deze dj’s zodat je een goed beeld hebt van wat ze kunnen en wie ze zijn. Mocht je ze persoonlijk willen zien en spreken kom dan naar een van onze kijkavonden in Rotterdam en Noordwijkerhout. Heb je vragen over onze dj’s bel onze medewerkers zij kunnen je adviseren over alle dj’s.

Stap 2: Kies een show
Bij Swinging.nl kun je kiezen uit 4 verschillende shows, klik op de link voor meer informatie over de show:

Combineer je de dj en de show dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag.

Stap 3: Kies je eigen stijl
Kies je eigen stijl voor wat betreft DJ meubel bij de show.

Swinging DJ Show

Witte DJ Booth met LED, begrepen in de show

 

 

 

 

 

 

black oval dj booth

Black Oval DJ Booth + 300 eu

white oval dj booth

White Oval DJ Booth + 300 eu

 

Stap 4: Wat dacht je van een live-muzikant bij de show?
Een lastige keuze: een DJ of live-muziek op je feest? Een DJ is veelzijdig en speelt de originele songs aan de andere kant zorgt live-muziek voor een stukje extra entertainment. De oplossing: een DJ met een live-muzikant!. De veelzijdigheid van de DJ gecombineerd met het sprankelende geluid van een saxofonist, percussionist of violiste. Klik voor meer informatie op de volgende link:

Wil je de live-muzikanten aan het werk zien? Kom dan naar de kijkavonden in Rotterdam en Noordwijkerhout.


Nog meer tips? Wat dacht je van een verlichte dansvloer
Wil je echt een top uitstraling? Kies dan voor een prachtig verlichte dansvloer. We bieden meerdere dansvloeren in elk gewenste maat.

verlichte dansvloer

Verlichte LED Dansvloer (16m2 + 495 eu)

Video dansvloer

Video LED dansvloer (16 m2 + 975 eu)

Uitgebreid repertoire met voor ieder wat wils
Al onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire bij zich van zo’n 5000 titels met voor ieder wat wils. Zowel voor jong als oud. Van een stijlvolle foxtrot tot vette dance en van Nederlandstalig tot swingende soul en danceclassics, alles is mogelijk. Zelfs een uurtje kinderdisco voor de allerkleinsten is geen enkel probleem. Het spreekt voor zich dat we altijd de meest recente hits bij ons hebben.

Jij bepaalt wat er wordt gedraaid
Kiezen voor de DJ show van Swinging.nl betekent kiezen voor maatwerk en flexibiliteit. Bij de boeking ontvang je een intakeformulier waarop je al je wensen kunt invullen. Bijvoorbeeld welke nummers wil je beslist horen, welke nummers wil je niet horen, wat wordt het nummer van de openingsdans, hoe wil je de opbouw van de avond, etc, etc. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag: we bereiden jullie DJ show voor en bellen jullie vervolgens op om alles nog eens voor de zekerheid helemaal door te nemen. Zo ben je er zeker van dat de DJ precies draait wat je wenst.

We bieden voor elk budget en elke smaak een passende show. Bekijk de video met alle mogelijkheden overzichtelijk op een rij.  De prijzen van de shows zijn:

Swinging Basis DJ Show, 350 euro
persoonlijke service + witte led verlichte DJ booth + 8 discospots + geluidsset tot 75 personen + DJ gear  + reiskosten tot 50 km rond Rotterdam+ opbouwen en afbreken

Swinging Luxe DJ Show, 500 euro
persoonlijke service + witte led verlichte DJ booth + 8 discospots+ geluidsset tot 150 personen + DJ gear  + reiskosten tot 50 km rond Rotterdam+ opbouwen en afbreken + 2 colourballs + 2 whitecones + rookmachine/hazer

Swinging Exclusive DJ Show, 650 euro
persoonlijke service + witte led verlichte DJ booth + 8 discospots+ geluidsset tot 200 personen + DJ gear  + reiskosten tot 50 km rond Rotterdam+ opbouwen en afbreken + 2 colourballs + 2 whitecones + rookmachine/hazer + 6 meter sterrendoek

Swinging Ultimate DJ Show, 800 euro
persoonlijke service + witte led verlichte DJ booth + 8 discospots+ geluidsset tot 200 personen + DJ gear  + reiskosten tot 50 km rond Rotterdam+ opbouwen en afbreken + 2 colourballs + 2 whitecones + rookmachine/hazer + 6 meter sterrendoek + 4 moving heads

VJ upgrade, meerprijs 300 euro
Voor alle bovenstaande shows is een upgrade mogelijk naar een Video DJ Show. In dat geval toveren we onze Dj show om in een multimediaal spektakel met videobeelden, partypics, videoclips en video DJ. Daarnaast nemen we een groot videoscherm mee voor de videoprojecties.

Bijpassende DJ
De genoemde prijzen zijn van onze DJ-shows. Oftewel geluid, licht, apparatuur, transport en plaatsing. De DJ zit er nog niet bij. Kies ook een DJ uit ons assortiment en ontvang 10% korting op de prijs van de DJ show.

Show op maat, prijs op aanvraag
Wil je iets bijzonders? Iets extra luxe, iets anders dan anders? Het moet wel heel gek lopen willen we het niet al een keer eerder ergens anders hebben gemaakt. Geen vraag zo gek of we weten er wel een oplossing voor. Informeer naar de mogelijkheden en laat je verbazen.

Altijd spelen garantie
Wij nemen jullie feest zeer serieus. We nemen dus geen enkel risico. We zorgen voor back-up DJ’s die stand-by staan en de nodige reserve apparatuur. Je moet er toch niet aan denken dat de DJ ineens niet op komt dagen of dat de apparatuur kapot gaat? Wij bezuinigen daarom nooit op kwaliteit. Wist je trouwens dat de Swinging DJ show met exact dezelfde apparatuur werkt als DJ’s zoals Armin van Buuren, Hardwell en Afrojack? Absolute topkwaliteit dus.

Tip! Combineer de Swinging DJ show met een muzikant
Swinging.nl werkt enkel met de allerbeste muzikanten van Nederland. Onze muzikanten spelen op North Sea Jazz, Dancevalley, met diverse grote namen zoals Alain Clark, Waylon, Bakermat, Hans Dulfer en vele anderen.

Gebruikte DJ gear
Als je alleen de Show boekt omdat je zelf een DJ hebt geregeld, dan is het belangrijk voor je DJ om te weten welke DJ gear we meenemen. Standaard inbegrepen in bovenstaande prijzen zijn twee Pioneer CDJ-2000 Nexus + Pioneer DJM-900 Nexus. Optioneel kan er een floormonitor worden bijgeleverd tegen een meerprijs van 30 euro.

De kleine lettertjes

 • Voor bedrijven zijn bovengenoemde prijzen exclusief btw
 • Op 24,25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen
 • voor afstanden verder dan 50km vanaf Rotterdam wordt 50 cent per km reiskosten berekend

Opbouwen en afbreken
De kosten zijn inclusief opbouwen en afbreken mits de lokatie goed toegankelijk is en alle spullen rollend op de plaats van bestemming kunnen worden gebracht. Mocht dat niet het geval zijn, dan overleggen we even en kijken we hoe we het kunnen oplossen. In een enkel geval kan het zijn dat er meerkosten moeten worden gemaakt bij moeilijk bereikbare locaties. 

 • Door Lilian Rodriques op 1 oktober 2015 ★★★★★

  We hebben een geweldige avond gehad mede dankzij jullie DJ.
  Niks op aan te merken was prettig met hem samnwerken en hij voelde het publiek goed aan.

  Ik zou zeggen: Op naar het volgende feestje!!

 • Door Martijn Bokhorst op 1 september 2015 ★★★★★

  Een week geleden hebben we een weer een geweldig swinging feest gehad.
  Feesten kunnen we zelf wel….echter het swinging gedeelte komt toch voor rekening van Swinging.nl!!! et was weer bijzonder goed verzorgd zoals wij al gewend zijn van jullie.
  DJ keurig op tijd aanwezig, kan zichzelf redden, professionele houding en strakke planning.
  Stond netjes op afgesproken tijd klaar en door slechts enkele korte overleg momenten sloot hij weer geweldig aan bij de behoeften van de feestgangers!

 • Door dave v Eijk op 24 augustus 2015 ★★★★★

  VJ Vince heeft onze trouwerij helemaal compleet gemaakt. De Opbouw van de avond was prima.(veel kinderen aanwezig dus begonnen we met een heuse kinderdisco.) Aangezien er ook volwassen kinderen op de vloer stonden werd daar prima op doorgegaan met de nodige floorfillers. En dan de clipjes erbij maakt het helemaal compleet. VJ Vince is een echte aanrader. Ook Swinging wil ik bedanken voor de super samenwerking. Er zitten daar topgasten met een goed hart.
  Bedankt namens Dave en Diana want onze bruiloft was helemaal compleet. Ga zo door!!!

 • Door Matthijs Kettenis op 2 augustus 2015 ★★★★★

  De avond was ronduit fantastisch. De opbouw van de DJ hebben we niet eens gemerkt. Alle communicatie verliep vlekkeloos gedurende de avond en daarnaast zagen we dat de DJ het zelf ook goed naar zijn zin had! Het aanvragen van nummers ging ook perfect en gaf de gasten een goede mogelijkheid om bij te dragen aan de gezelligheid!
  Ontzettend bedankt voor de mooie avond!! Wij genieten ng lekker na 🙂

  Elske en Matthijs

 • Door Jaco op 1 augustus 2015 ★★★★★

  Prettig contact. Goede prijs. Erg goede DJ (Peter) die goed in wist te spelen op de behoefte van de gasten. Ondanks de hitte en de aantrekkingskracht van buiten werd er heel de avond gedanst.

 • Door Diane Schouwburg op 15 juli 2015 ★★★★★

  Beste Swinging. (Martijn en Erwin)

  Vanaf dag 1, bij het zien van jullie mogelijkheden op internet, was ik enthousiast. Een afspraak bij een showcase, werd na een duidelijke uitleg, van jullie zijde een feit.
  De showcase was geweldig. Het was ons direct duidelijk dat we de zanger met pianist wilden boeken voor de ceremonie en de DJ met violiste voor de avond. Aangezien wij een wat ouder bruidspaar zijn, moest ik even wennen aan het idee van een DJ. Ik stam uit de tijd dat er een band speelde op bruiloften. Een DJ is een ware aanrader. Totaal geen spijt gehad. Wat er allemaal met licht en geluid mogelijk is. SUPER!!.
  DJ Danny en zijn collega hebben het super gedaan. Ik hoop dat het aanstaande bruidspaar, wat even naar jullie professionaliteit kwam kijken, op onze feestavond, ook zo tevreden zal zijn. Ook mijn complimenten voor het geduld van DJ Danny. Ik heb de volgende dag begrepen dat 2 van onze gasten nogal aan het zeuren waren geweest voor bepaalde nummers. Mijn excuus.

 • Door Wouter en Irene op 14 juli 2015 ★★★★★

  De zaal was sfeervol en knus door het mooie verlichtingsplan wat de DJ gemaakt had.
  Onze wens dat alle gasten de hele avond zouden dansen is in vervulling gegaan met dank aan de DJ! Hij heeft van onze bruiloft een TOP feest gemaakt waar nog veelvuldig over nagepraat is.

 • Door Tim en Nicoline op 14 juni 2015 ★★★★★

  Danny is een hele goede DJ die precies aanvoelde wat bij onze gasten wel en wat niet in de smaak viel. Wij hebben een top bruiloftsfeest gehad!

 • Door Nicolette op 12 juni 2015 ★★★★★

  Fantastische muziek. Goede mix van allerlei soorten muziek. Was echt een topavond

 • Door Inge Schreuder op 28 mei 2015 ★★★★★

  We willen hierbij onze complimenten geven voor de service van swinging! Vanaf het begin tot het einde een snelle reactie, persoonlijke feedback, meedenken, kennis van locatie, enz! Top!
  Daarnaast heeft Dj Peter, onze verwachtingen meer dan waar gemaakt! We hadden vele buitenlandse gasten (Chili/ Duitsland/ Zweden) maar hij heeft alle stijlen, verzoeknummers en programma heel goed laten aansluiten! Voelde de sfeer top aan!

 • Door Hans op 23 mei 2015 ★★★★

  Enkele detailafspraken zijn niet helemaal goed nagekomen (o.a. niet tijdig bellen voorafgaand aan het optreden en niet de themakleur gebruiken bij binnenkomst bruidspaar). Het belangrijkste, namelijk een gezellig en swingend huwelijksfeest, is wel prima verzorgd! De lichteffecten kwamen super tot hun recht in de zaal en de muziek was voor ieder wat wils op het goede moment. We hebben een topavond gehad!

 • Door Mark en Debbie op 14 mei 2015 ★★★★★

  Wat een top-avond. Vrijwel iedereen de hele avond op de dansvloer en heel veel gezelligheid dankzij de swinging-dj!

 • Door Kim Zuidgeest-Opmeer op 11 mei 2015 ★★★★★

  Afgelopen vrijdag heeft DJ Wesley gedraaid op onze bruiloft. Het was een waanzinnig feest geheel naar onze wensen! Van een goede muziekopbouw in de verloop van de avond tot de bij de locatie passende lichtshow…het was een geheel en helemaal goed. Mochten we in de nabije toekomst weer een feest geven dan is DJ Wesley de eerste die we bellen 🙂

 • Door Mary van Lochem op 28 april 2015 ★★★★★

  Het feest was heel erg leuk de DJ heeft leuke muziek gedraaid, en verzoeknummers ter harte genomen. De lichtshow was ook heel leuk.
  We hebben ervan genoten!!!

  Een heel klein puntje, de dj was niet op de hoogte gebracht dat wij het volledige bedrag al gestort hadden. Maar daar is verder geen discussie over geweest. Het was meer vervelend voor hem dan voor ons.

  Bedankt en vriendelijke groet,

  George en Mary van Lochem.

 • Door claire op 16 november 2014 ★★★★★

  Ik heb geweldige feestavond gehad, samen met all gasten. muziek voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

 • Door Herman en Michelle op 16 oktober 2014 ★★★★

  Mede dankzij de enthousiaste bijdrage van de DJ hebben wij een geweldige avond gehad. Heerlijk gedanst en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Alle favoriete nummers zijn voorbij gekomen en de DJ voelde de sfeer goed aan. TOP!!

 • Door Carsouw op 5 oktober 2014 ★★★★★

  Fantastisch van begin tot eind: DJ Danny voelde het publiek goed aan, samenwerking met saxofonist Boris was super! Ook de aankleding was mooi (exclusive show)! Een en al lof!

 • Door Y. boerman op 21 september 2014 ★★★★★

  Het was top!Bedankt

 • Door Bob Oudenaller op 20 september 2014 ★★★★★

  De DJ show van Keb was in een woord: GEWELDIG!

 • Door Nicole & Olav van der Jagt op 19 september 2014 ★★★★★

  Topfeestje gehad met DJ Wesley.
  We hadden wat niet te draaien nummers opgegeven met daarbij de opmerking ‘als er veel om begraagd wordt dan doe toch maar’ en daar heeft hij zich netjes aan gehouden.
  Verder heeft hij het publiek goed ingeschat en de juiste muziek erbij gedraaid.
  Niets dan goeds dus…..

Hieronder volgt een opsomming van alle bekende kijkavonden. Bezoek deze of neem contact op voor meer informatie.

Kies de datum van je feest en zie of swinging-dj-show beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 244 beoordelingen.


Goede communicatie vooraf, goede show neergezet, leuke interactie met ons publiek.

9 / 10


Groningen

Commnucatie, klantvriendelijkheid

10 / 10


bemelen

10 / 10


De Lier

Goede heldere communicatie. Beloftes nakomen. De persoonlijke wensen van de organisatie navragen en doen wat er gevraagd...

10 / 10


Bergen op zoom

Na een ongeval van de desbetreffende zangeres die wik hadden geboekt, heeft de maatschappij een vervanging geregeld die eigenlijk qua...

10 / 10


Eindhoven

Complete begeleiding, niks wordt over het hoofd gezien. Prettig dat ze direct contact met de muzikanten kunnen leggen bij afwijkende...

8 / 10


Alles top geregeld!! We hebben genoten van de band.

10 / 10


Emmeloord

Fijne hulp, goed advies en een fantastisch feest!!

10 / 10


Amsterdam

Snelle en duidelijke communicatie zowel via de site als email en telefoon

10 / 10


Den Haag

Snelle en effectieve communicatie, goed advies en heldere afspraken. Daarbij ook nog een heel vriendelijk contact!

10 / 10