Vintage DJ
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.3
 • Grootste van NL
 • Vintage DJ

  v.a. 700,00

  Onze Vintage DJ draait met 45 toeren plaatjes uit de 50’s, 60’s & 70’s. Dit is immers waar zij het beste in is!

  • Vintage DJ boeken | Swinging.nl
  • vintagedj1 boeken | Swinging.nl
  • vintagedj3 boeken | Swinging.nl
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Artiest is beschikbaar

Al op 14- jarige leeftijd verzamelde onze Vintage DJ verschillende singles, 45 toeren plaatjes. Hierdoor is ze zelf begonnen met plaatjes draaien. Het begon als een hobby maar het bloeide al snel uit tot een echte baan. Overal waar ze komt, brengt ze de gezelligheid met zich mee. Ook voel je je al snel op je gemak door haar vriendelijke uitstraling. Ondanks dat ze super leuk kan draaien, kan je haar ook als achtergrond DJ boeken, denk hierbij aan sfeermuziek. Als jullie genieten, geniet zij ook, en daar gaat het uiteindelijk om.

Ze heeft al gespeeld op North Sea Jazz, Lowlands en in verschillende bekende zalen zoals Paradiso en de Heineken Music Hall. Verder draait ze van kleinschalige feestjes tot deftige recepties tot bruiloften.
Onze Vintage DJ draait met 45 toeren plaatjes uit de 50’s, 60’s & 70’s. Dit is immers waar zij het beste in is!

Zo werkt het unieke DJ concept van Swinging.nl
Wij geloven dat de keuze van je DJ zo belangrijk is voor het welslagen van je feest dat je daarbij niets aan het toeval moet overlaten. Daarom staat bij ons de DJ en jullie wensen centraal. Het kiezen van de juiste DJ voor jullie feest gaat in vier stappen:

stap 1: kies je favoriete DJ
Kijk rond op onze site en vergelijk al onze DJ’s of nog beter: kom langs op onze demo-avonden en maak persoonlijk kennis met onze DJ’s en zie ze draaien. Heb je je favoriete DJ gevonden? Dan leggen we deze voor je vast. Je weet dus direct bij de boeking precies welke DJ op jullie feest komt draaien. Wel zo’n fijn gevoel. Je boekt immers een DJ, geen show!

stap 2: kies bijpassende licht- en geluidsapparatuur
Swinging.nl biedt een zeer ruime keuze aan lichtmogelijkheden en geluidsinstallaties. Kom langs in ons Music Center en overtuig jezelf. Uiteraard adviseren we je graag over welke lichtopties het beste passen bij jouw feestzaal. Is er al apparatuur aanwezig in je feestzaal? Geen enkel probleem, mits het voldoet aan de voorwaarden van de DJ maken we daar graag gebruik van. Wel zo voordelig!

stap 3: vertel ons precies al je wensen
Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan begint het werk pas echt. We vragen je het hemd van het lijf: welke muziek vinden jullie leuk, welke niet, hoe moet er geopend worden, hoe afsluiten, etc, etc. Al deze vragen kun je rustig invullen op je persoonlijke inlogpagina. Uiteraard houden we contact om jullie te adviseren en te helpen bij het invullen van jullie perfecte feestavond. Het spreekt voor zich dat we al jullie wensen netjes schriftelijk bevestigen zodat jullie zeker weten dat we alles goed hebben begrepen.

stap 4: de laatste puntjes op de i
In de week voor het feest neemt jullie favoriete DJ nog even telefonisch contact op om de laatste details te bespreken.

Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan? 
We zijn allemaal mensen. Iemand kan ziek worden. Op dat moment garanderen wij een goede vervangende DJ. Dus je staat nooit met lege handen. Niet voor niets zijn wij gekozen tot het beste bruiloft DJ bedrijf van Nederland.

 

Het Repertoire is momenteel niet beschikbaar.

Voor privefeesten bedraagt de prijs van onze Vintage DJ 750 euro incl btw, maar excl. techniek voor een optreden van 4 uur.
Voor bedrijfsfeesten bedraagt de prijs van onze Vintage DJ 875 euro ex btw en excl techniek voort een optreden van 4 uur.

Reiskosten binnen de randstad zijn begrepen. Buiten de Randstad zijn de reiskosten 0,20 ct/km vanaf Utrecht.

Uiteraard is het mogelijk dat wij de techniek voor je verzorgen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de zaal en het aantal gasten. We maken graag een aanbieding voor je.

 • Door Miluska op 17 januari 2017 ★★★★★

  We zijn zeer tevreden over de dj die voor ons de muziek heeft verzorgd.
  Mede dankzij de sfeervolle muziek en de leuke persoonlijkheid van de dj hebben we een heel geslaagd feest gehad.

Helaas is er voor deze artiest geen kijkavond bekend. Neem contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van bezoekmogelijkheden, of bekijk hieronder onze andere kijkavonden.

Kies de datum van je feest en zie of vintage-dj beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.3

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 295 beoordelingen.


Leiden

>Meedenken wat past als het gaat om de setting van onze feestelijke activiteit >Alles geregeld volgens afspraak

9 / 10


Prettige communicatie, breed aanbod

10 / 10


Dordrecht

De interactieve pdf/sheet is handig ., alle vragen / wensen/ komen hier aan bod. Eventuele vragen per email worden direct beantwoord. Ook...

8 / 10


Goed meegedacht over het vinden van de juiste samenstelling van de band.

10 / 10


Goed contact met Martijn, alles was geregeld en we werden prima geïnformeerd. Vragen konden we altijd stellen, heel erg fijn.

10 / 10


Amstelveen

Keuze uit meerdere DJ's. Ze regelen zelf vervanging. De aanvankelijk gekozen DJ van swinging viel uit, maar dit was een uitstekende...

9 / 10


Prettige en professionele communicatie met contactpersoon Martijn van Buren vooraf. Geen vraag of verzoek is teveel en hij denkt goed mee...

10 / 10


Apeldoorn

Duidelijke afspraken, goed in de communicatie en goede prijs-kwaliteit.

10 / 10


Hoofddorp

Nette en vlotte antwoorden, helder en duidelijk zo wel aan de telefoon als op de mail en whats app

10 / 10


Geertruidenberg

hypermodern boekingssysteem klantvriendelijke benadering

9 / 10