• Kijkavond bezoeken

  Vintage DJ

  v.a. 700,00

  Omschrijving

  Al op 14- jarige leeftijd verzamelde onze Vintage DJ verschillende singles, 45 toeren plaatjes. Hierdoor is ze zelf begonnen met plaatjes draaien. Het begon als een hobby maar het bloeide al snel uit tot een echte baan. Overal waar ze komt, brengt ze de gezelligheid met zich mee. Ook voel je je al snel op je gemak door haar vriendelijke uitstraling. Ondanks dat ze super leuk kan draaien, kan je haar ook als achtergrond DJ boeken, denk hierbij aan sfeermuziek. Als jullie genieten, geniet zij ook, en daar gaat het uiteindelijk om.

  Ze heeft al gespeeld op North Sea Jazz, Lowlands en in verschillende bekende zalen zoals Paradiso en de Heineken Music Hall. Verder draait ze van kleinschalige feestjes tot deftige recepties tot bruiloften.
  Onze Vintage DJ draait met 45 toeren plaatjes uit de 50’s, 60’s & 70’s. Dit is immers waar zij het beste in is!

  Zo werkt het unieke DJ concept van Swinging.nl
  Wij geloven dat de keuze van je DJ zo belangrijk is voor het welslagen van je feest dat je daarbij niets aan het toeval moet overlaten. Daarom staat bij ons de DJ en jullie wensen centraal. Het kiezen van de juiste DJ voor jullie feest gaat in vier stappen:

  stap 1: kies je favoriete DJ
  Kijk rond op onze site en vergelijk al onze DJ’s of nog beter: kom langs op onze demo-avonden en maak persoonlijk kennis met onze DJ’s en zie ze draaien. Heb je je favoriete DJ gevonden? Dan leggen we deze voor je vast. Je weet dus direct bij de boeking precies welke DJ op jullie feest komt draaien. Wel zo’n fijn gevoel. Je boekt immers een DJ, geen show!

  stap 2: kies bijpassende licht- en geluidsapparatuur
  Swinging.nl biedt een zeer ruime keuze aan lichtmogelijkheden en geluidsinstallaties. Kom langs in ons Music Center en overtuig jezelf. Uiteraard adviseren we je graag over welke lichtopties het beste passen bij jouw feestzaal. Is er al apparatuur aanwezig in je feestzaal? Geen enkel probleem, mits het voldoet aan de voorwaarden van de DJ maken we daar graag gebruik van. Wel zo voordelig!

  stap 3: vertel ons precies al je wensen
  Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan begint het werk pas echt. We vragen je het hemd van het lijf: welke muziek vinden jullie leuk, welke niet, hoe moet er geopend worden, hoe afsluiten, etc, etc. Al deze vragen kun je rustig invullen op je persoonlijke inlogpagina. Uiteraard houden we contact om jullie te adviseren en te helpen bij het invullen van jullie perfecte feestavond. Het spreekt voor zich dat we al jullie wensen netjes schriftelijk bevestigen zodat jullie zeker weten dat we alles goed hebben begrepen.

  stap 4: de laatste puntjes op de i
  In de week voor het feest neemt jullie favoriete DJ nog even telefonisch contact op om de laatste details te bespreken.

  Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan? 
  We zijn allemaal mensen. Iemand kan ziek worden. Op dat moment garanderen wij een goede vervangende DJ. Dus je staat nooit met lege handen. Niet voor niets zijn wij gekozen tot het beste bruiloft DJ bedrijf van Nederland.

   

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  Het Repertoire is momenteel niet beschikbaar.

  Prijsinformatie

  Voor privefeesten bedraagt de prijs van onze Vintage DJ 750 euro incl btw, maar excl. techniek voor een optreden van 4 uur.
  Voor bedrijfsfeesten bedraagt de prijs van onze Vintage DJ 875 euro ex btw en excl techniek voort een optreden van 4 uur.

  Reiskosten binnen de randstad zijn begrepen. Buiten de Randstad zijn de reiskosten 0,20 ct/km vanaf Utrecht.

  Uiteraard is het mogelijk dat wij de techniek voor je verzorgen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de zaal en het aantal gasten. We maken graag een aanbieding voor je.

  Reviews

  • Door Miluska op 17 januari 2017 ★★★★★

   We zijn zeer tevreden over de dj die voor ons de muziek heeft verzorgd.
   Mede dankzij de sfeervolle muziek en de leuke persoonlijkheid van de dj hebben we een heel geslaagd feest gehad.

 • Artiest aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4
 • Grootste van NL
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 392 beoordelingen.


Den Haag

Wij hebben een top feest gehad op onze bruiloft dankzij Trots!

10 / 10


Rotterdam

Alles was perfect geregeld

10 / 10


Dordrecht

Geweldig feest, mooie apparatuur en goede communicatie. Martijn denkt goed mee tijdens de voorbereiding van het feest en reageert snel op...

9 / 10


Nieuwegein

De boeking verliep prettig en snel! Had ik daarna nog vragen dan waren die snel en helder beantwoord!

10 / 10


Hoogvliet

Het is een bedrijf wat snel kan reageren, ook al is het feest 1,5 week later. Ook via Whatsapp contact mogelijk, dat is wel heel erg fijn....

10 / 10


Amsterdam

- Thanks to the fantastic DJ Nicky.we have enjoyed a perfect wedding dinner and party with our guests - Great sound systems which fit...

9 / 10


Utrecht

Ondanks ons bijzondere / ongewone verzoek werd er direct met ons meegedacht en werden we heel snel teruggebeld dat het was geregeld. Super...

10 / 10


Rotterdam

Persoonlijk advies, goede bereikbaarheid en goeie bands :)

10 / 10


Hilversum

Super service van Martijn gehad. Snelle responsetijd. Duidelijk. Martijn denkt mee met alles; keuze van de artiest, benodigde techniek, en...

10 / 10


Brussel

Top communicatie

10 / 10