Martin Garrix gefeliciteerd!

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat onze enige echt Martijn Garritsen gisterenavond, voor het tweede jaar op rij, de prijs voor ‘populairste DJ ter wereld’ wist te winnen! Het is ons als DJ- en entertainmentleverancier in ieder geval niet ontgaan dat Martin Garrix gisteren tijdens de laatste avond van het Amsterdam Dance Event (ADE) bij het Amsterdam Music Festival (AMF) de prijs in ontvangst mocht nemen. Helaas waren we er niet bij, maar willen wij via deze weg Martin Garrix van harte feliciteren met de fantastische prestatie en natuurlijk ook Armin van Buuren met zijn 3e plek en alle andere en vele Nederlandse DJ’s met een plekje in de DJMagTop100.

Martin Garrix vs. Swinging.nl DJ’s

Uiteraard doet Martijn iets beter dan onze eigen DJ’s, maar ook zij hebben ten opzichte van hem weer andere voordelen. Voor het gemak krijg je van ons een kwartet uitgereikt:

1. Minder duur

Onder andere doordat Garrix deze prijs heeft gewonnen, maakt van hem een bijna onbetaalbare DJ! Grote feesten met massale kaartverkoop of zijn eigen concerten zijn eigenlijk de enige plekken waar hij draait. Voor een bruiloft of bedrijfsfeest kan het natuurlijk altijd, maar zijn andere en meer betaalbare DJ’s meer voor de hand liggend.

2. Allrounder

Die DJ’s zijn dan vaak ook een stukje allrounder. Ze beheersen het draaien van meerdere muziekstijlen, om zo aan te sluiten bij een breder publiek. De DJ’s uit de Top100 draaien over het algemeen één stijl waar ze overigens dan wel weer subliem in uitblinken. Om alle collega’s bij een personeelsfeest of gasten bij een bruiloftsfeest op de dansvloer te krijgen is vaak een gevarieerde muziekkeuze vereist.

3. Geen ingewikkelde riders of hoge eisen

Vanwege de status die zij hebben kunnen de beroemde DJ’s veeleisend zijn qua kleedkamer, drankjes, eten en verdere eisen. Om dit een wat minder negatieve lading te geven willen wij benadrukken dat de onregelmatige en de door drukte gekenmerkte leefstijl ook wel vraagt om hoge eisen. Bij ons is het hooguit een paar drankjes vanachter dezelfde bar als waar de gasten bestellen en heel soms vraagt de tijd om een warme maaltijd.

4. Nog te boeken

Ook weer deels door de prijs, maar natuurlijk ook door zijn geproduceerde en meesterlijke tracks zit de agenda van Martin bomvol! Gelukkig zit onze agenda vaak ook bomvol, maar is er eigenlijk altijd nog wel één van onze goede DJ’s te boeken. Dus iets te vieren? Boek dan snel!