• Onze meest geboekte artiesten in 2021 | Swinging.nl

  Auteur: Martijn van Buren

  Gepubliceerd: 21 January 2022

  Onze meest geboekte artiesten in 2021

  Inmiddels ligt 2021 alweer even achter ons en dat geeft ons mooi de tijd om terug te blikken. Daarom zullen we voor dit blogbericht de meest geboekte artiesten van het afgelopen jaar doornemen. Wie weet haal jij er zelfs inspiratie uit voor een volgend evenement!

 • De 5 meest populaire bands

  De 5 meest populaire bands waren afgelopen jaar allemaal Swinging Xclusiv artiesten. Dat wil zeggen dat je deze bands nergens anders kan boeken. We lichten ze hieronder toe:

  • De Helden – Met hun brede repertoire staat deze 7-koppige band al jaren in onze top 5! Oude of nieuwe hits, rock of pop, De Helden speelt het allemaal.
  • The Gentlemen – Strak in het pak verzorgen deze mannen een avondvullende show. Ideaal voor een bruiloft, maar ook van andere feesten maken ze een groot succes.
  • 3Xtra – Ga je voor een band of DJ? Bij 3Xtra hoef je niet te kiezen! Daarnaast is deze band compact, waardoor ze op vrijwel elke locatie inzetbaar zijn.
  • Swinging Pianoshow – Jij en je gasten bepalen zelf welke hits deze band speelt. Je geeft vooraf aan welk genre je voorkeur heeft en ook verzoekjes tijdens het feest zijn meer dan welkom. Interactie met het publiek gegarandeerd!
  • Blend It – Dankzij hun geweldige liveshow en hechte vriendschap zorgt deze eigentijdse feestband ervoor dat elk feest een knaller wordt!

  De 5 meest populaire DJ’s

  Niet alleen kan een DJ snel inspelen op het publiek, maar een DJ heeft vaak ook minder apparatuur nodig, waardoor je ook op kleinere feestlocaties je gasten van vette muziek kan voorzien. De top 5 voor 2021 zag er als volgt uit:

  • DJ Edgar – Het zogenaamde uptempo ‘feelgood’ music is favoriet bij deze allroud DJ. Je gasten zullen niet stil kunnen blijven zitten.
  • DJ Peter Smit – Van de jaren ’50 tot de laatste hits, deze DJ kan met zijn brede muzikale kennis ieder feestje tot een groot succes maken.
  • DJ Andre – Het doel van deze DJ is om zoveel mogelijk mensen het naar hun zin te maken en de dansvloer vol te krijgen.
  • DJ Barry – Deze DJ zal met veel enthousiasme met al jullie muziekwensen aan de slag gaan om een te gekke avond te verzorgen.
  • DJ Keb – Niet alleen kan deze allround DJ een avond vol muziek verzorgen, maar ook als video DJ kan je Keb boeken.

  De 5 meest populaire ceremonie artiesten

  Tot slot hebben we ook nog de onderstaande 5 populairste ceremonie artiesten die vele bruiloften van hun muziek mochten voorzien:

  • Paula Leek – Deze zangeres met een stem van goud begeleidt zichzelf met haar gitaar of met haar witte vleugel. Welke instrumenten ze meeneemt naar jouw feest, bepaal je zelf.
  • Zanger Khalil – De combinatie van de fantastische stem van deze zanger en zijn gitaar zorgt voor een prachtige muzikale omlijsting van jouw bruiloft.
  • Edwin en Born – Zanger Edwin en pianist Born zorgen voor de ideale muzikale begeleiding tijdens bijvoorbeeld het tekenen van de akte.
  • Zangeres Sas – Ook zangeres Sas kan zichzelf begeleiden met haar piano. Haar muziek is ideaal voor bruiloften en recepties.
  • The Chandeliers – Dit harmonieuze trio zorgt met hun gitaar, drumpartij en toetsen voor een avondvullende show op jouw bruiloftsfeest, en dus ook jullie ceremonie!

  Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 485 beoordelingen.

Djamila
Wijchen

Enorm genoten van de band Soul Solution met David Dam tijdens onze bruiloft. Wij waren al overtuigd maar onze gasten hebben ook enorm...

10 / 10

Bernard
Oss

Swinging.nl heeft ervoor gezorgd dat Edwin en Bjorn kwamen optreden op onze ceremonie. Via het online formulier was alles makkelijk...

10 / 10

Ivo
Eindhoven

Voor onze bruiloft de band The Gentlemen geboekt. Vanuit Swinging erg goede en duidelijke communicatie en service. Ook de band zelf was...

10 / 10

Derk
Heemstede

Op ons huwelijk (september 2021) heeft het duo Edwin Monteyn en Born Sanders onze ceremonie muzikaal omlijst. Ze speelden tijdens de...

10 / 10

Niels
Alkmaar

Dankzij het meedenken van Swinging.nl zijn we wij bij de band Trots uitgekomen. Die hebben geweldig gespeeld en kregen iedereen op de...

10 / 10

Vai Bruntink
Vledderveen

We hebben een prachtige bruiloft gehad en mede dankzij swinging.nl hebben we 's avonds ook een heel mooi feest gehad!! DJ Keb kreeg...

10 / 10

Peter en Els
Kruiningen

Martijn heeft het optreden van "The happy three" tot in de puntjes voorbereid, alle afspraken zijn correct nagekomen en de band was...

10 / 10

Nadine
Amsterdam

We found our DJ for our wedding via this platform. Both Martijn (owner) as well as the DJ were very quick in responding, pleasant to work...

9 / 10

amanda kanters
Capelle aan den ijssel

Betrokken zangeres en de band speelde echt ontzetten goed. Iedereen vroeg waar we hen geboekt hadden. Oorspronkelijk hadden we Laura...

8 / 10

Angelique
Vijfhuizen

Zeer goede service, duidelijke communicatie in alle opzichten en de DJ was perfect voor ons bruiloftfeest. We hadden DJ Peter gekozen omdat...

10 / 10