DJ Show samenstellen

Hier kun je geheel vrijblijvend een DJ Show samenstellen. Dit is dus geen boeking, maar een praatstuk zodat wij jou goed kunnen helpen! Daarnaast kun je ook nog super leuke extra’s bijboeken.

Veel plezier!

1. Kies een DJ
2. Kies een DJ show
3. Kies extra’s
4. Vul gegevens in
Ik wil geen DJ
DJ Peter Smit
 • Allround
 • Dance

Zeer professionele representatieve allround DJ, top feest gegarandeerd.

DJ Peter Smit

"DJ Peter Smit is echt een topper! Het feest op onze bruiloft was precies zoals wij wilden" Cunera


 • Meest veelzijdige dj; past zich goed aan elke situatie aan

 • Kan heel stijlvol draaien op bijv. een bedrijfsborrel, maar ook een bruiloft of feesttent volledig op zijn kop zetten

 • Enorme muzikale kennis van de jaren '50 tot de laatste urban-hits, van happy hardcore tot rock en echt alles daartussen

 • Verzoekjes zijn altijd welkom

 • Vriendelijk en representatief

 • Draait vaak met saxofoon en/of percussionist en vaste DJ bij coverband The Charts

 • Succes gegarandeerd


DJ Peter Smit is een zeer professionele allround DJ die van elk feest een geweldig succes maakt. Hij heeft al vele honderden feesten tot een succes gemaakt. Zijn draaistijl is origineel, veelzijdig en vooral: klantgericht. DJ Peter Smit is daarnaast zeer communicatief en flexibel. DJ Peter Smit speelt regelmatig zowel solo als samen met saxofonist, percussionist en zangeres.

De garanties van Swinging.nl

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

Repertoirelijst

DJ Peter Smit draait werkelijk alle stijlen:

 • lounge, soul, funk, disco, top-40, RnB/hiphop, urban, deep-house, house classics, EDM, happy hardcore, latin, reggeaton


DJ Peter Smit is een technisch zeer bekwame DJ: hij draait naadloos alle stijlen aan elkaar op een creatieve manier. DJ Peter Smit bereidt elk feest gedetailleerd door. Ten eerste door de door jullie ingevulde online wensenlijst goed te bestuderen en ten tweede door tijdens een telefonische voorbespreking alles nog eens goed door te nemen. Peter Smit draait met plezier verzoekjes.
€ 795,00
DJ Nicky
 • Allround
 • Dance

Deze allround DJ neemt haar publiek mee op een muzikaal avontuur vol...

DJ Nicky

"Thanks to the fantastic DJ Nicky, we have enjoyed a perfect wedding dinner and party with our guests" Norbert


Nicky is een Engelse DJ die tegenwoordig in Amsterdam woont. Nicky zette haar eerste stappen op het DJ vlak met een paar oude vinylplaten en een pick-up, sindsdien is het haar passie en heeft ze zich ontwikkeld als een echte allround DJ als je kijkt naar haar stijlen en technieken.

Nicky heeft gedurende de afgelopen jaren regelmatig opgetreden bij diverse evenementen, zoals in clubs, op festivals, silent discos, bedrijfsfeesten en huwelijken. Het maakt haar niet uit waar ze speelt, haar motto is originaliteit. Dit is belangrijk voor haar. Ze neemt haar publiek mee op een muzikaal avontuur vol passie en plezier. Met haar charisma, muziekkennis en skills weet ze elk publiek te veroveren, de dansvloer te vol te krijgen en te houden.

De garanties van Swinging.nl

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

Repertoirelijst

DJ Nicky draait enorm dansbaar en funky. Oude hits, nieuwe hits, soul, dance, jazz, latin, R & B, het komt allemaal langs. Omdat Nicky een Engelstalige DJ is, is Nederlands repertoire wat lastiger. Ze kan natuurlijk wel een keer een Nederlandstalige hit op verzoek draaien maar daar ligt niet haar kracht.

Nicky's draaistijl is funky swingend. Ze draait heel toegankelijke muziek met een eigen creatieve touch. Nicky is technisch enorm bekwaam.
€ 500,00
DJ Jeroen
 • Allround

DJ Jeroen is een professionele DJ met veel muziek kennis en ervaring...

DJ Jeroen

"Jeroen was de perfecte match. Hij draaide precies de juiste muziek en iedereen heeft zich prima vermaakt" Patricia en Kees


 • Veelzijdige allround DJ met veel ervaring

 • Verzoekjes? Ja graag!

 • Alle hedendaagse hits in combinatie met oude herkenbare classics

 • Alle muziekstijlen komen voorbij

 • Professionele DJ


Jeroen is nog relatief nieuw bij Swinging.nl maar zeker niet nieuw in het DJ vak. Hij heeft al enorm veel DJ uren gemaakt en we zijn daarom ook erg blij dat we Jeroen in onze stal hebben kunnen toevoegen. Allround DJ Jeroen is een professionele DJ met veel muziek kennis en ervaring in het vak. Jeroen draait voor ieder wat wils, van hedendaagse hits tot aan oude classics. Daarnaast is het mogelijk om voor én tijdens het feest verzoeknummers door te geven. Zo maak je jouw feest extra persoonlijk!

DJ Jeroen bereidt zich altijd goed voor en zorgt ervoor dat de avond persoonlijk wordt. Daarbij heeft DJ Jeroen veel ervaring en muziekkennis. Hij weet dus ook goed hoe hij een feest tot een succes te maken.

De garanties van Swinging.nl

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

Repertoirelijst

DJ Jeroen kan en wil werkelijk alles draaien. Hij heeft geen specifieke voorkeur voor een bepaalde muziekstijl. DJ Jeroen heeft maar 1 doel: een goed feest neerzetten. Jeroen wil graag weten welke muziek jullie willen horen. Hij gaat op basis van jullie wensen aan de slag en baseert daar zijn muziekkeuze op. Dat is zijn uitgangspunt. Vervolgens kijkt hij op de feestavond zelf waar het publiek op reageert en past daar direct zijn draaistijl en muziekkeuze op aan. Dit combineert hij met de verzoekjes die binnen komen en zo maakt hij er een aanstekelijke mix van voor jong en oud met voor alle gasten iets leuks.
€ 400,00
DJ Barry
 • Allround
 • Dance

Top allround DJ. Good looking & good sound.

DJ Barry

"Het was fantastisch. Na afloop van onze bruiloft kregen we super veel complimenten over onze goede DJ keuze"  Jasper en Jolanda

DJ Barry

 • zeer allround

 • energiek, vriendelijk en kundig

 • verzoekjes? Ja graag!

 • weliswaar nog vrij jong maar al zeer ervaren: al ruim 10 jaar!

 • uitermate gemotiveerd

 • enorme repertoire kennis


Allround DJ Barry heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een flinke hoeveelheid draaiuren. Hij draait veelzijdig en vakkundig. Hij kijkt naar de dansvloer en zorgt dat hij goed inspeelt op wat je gasten graag willen horen. DJ Barry is een veelgevraagde bruiloft DJ maar heeft als DJ ook al op menig studentenfeest en personeelsfeest gedraaid. Verzoekjes zijn nooit een probleem. Ook de klassiekers kent Barry op zijn duimpje. Barry is in de leer geweest bij top DJ's in Nederland en heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd door veel, heel veel te draaien. Barry is niet alleen een heel goede DJ, maar ook een zeer aardig mens. Geen moeite is hem teveel.

De garanties van Swinging.nl

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

Repertoirelijst

DJ Barry draait op basis van jullie wensen. Via een persoonlijke online pagina kunnen jullie alle muziekwensen doorgeven. Hij belt in de week voor het feest nog even op om de laatste puntjes op de i te zetten en gaat vervolgens aan de slag. DJ Barry zal geheel volgens jullie wensen gaan draaien. Hij kan werkelijk alles draaien: verzin het maar en DJ Barry draait het. Altijd smaakvol gecombineerd en vakkundig aan elkaar gemixt. Dat is waar DJ Barry voor staat.
€ 600,00
DJ Keb
 • Allround
 • Dance

Keb draait alle hits van nu in combinatie met vette classics in...

DJ Keb

"Hele vriendelijke man die vooral heel goed draaien kan! Keb enorm bedankt." Wilma en Jelte

DJ Keb • de meest allround DJ die we hebben: latin/pop/dance, R&B , disco en Nederlandstalig

 • mixt hedendaagse hits met de lekkerste classics die hij altijd remixt in een eigen-tijds jasje

 • zeer veel mensenkennis, vriendelijk en attent

 • uitermate veel ervaring: al ruim 20 jaar!

 • verzoekjes zijn altijd mogelijk, graag zelfs


DJ Keb is een DJ met een enorme staat van dienst. Gespecialiseerd in alles waarop gefeest kan worden. Met veel plezier staat hij elke weer weer achter de draaitafels. DJ Keb is niet alleen DJ maar kan ook als video DJ optreden. Dat betekent dat hij niet alleen alle platen kan draaien zoals elke DJ maar dat hij ook bijbehorende videoclips en leuke visuals laat zien. Ook ideaal voor powerpoints/foto's en ander beeldmateriaal

Omdat Keb standaard een videoscherm met beamer meeneemt, kan hij ook jullie foto's, een logo en bijzondere filmpjes laten zien. Hij mixt dit allemaal moeiteloos en naadloos door elkaar heen tot 1 wervelende show van geluid, licht en videobeelden. Absoluut uniek!

Video DJ Keb boeken met de garanties van Swinging.nlKLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

Repertoirelijst

DJ Keb is zeer allround. Hij kan met alle stijlen overweg. Hij is gespecialiseerd in remixen van classics in een modern jasje. Dus alle herkenbare hits maar dan net iets vetter en met een hedendaagse sound.
€ 625,00
DJ Wesley
 • Allround
 • Dance

Wesley draait eigentijds en veelzijdig met ook hier en daar een heerlijke...

DJ Wesley

DJ Wesley is gespecialiseerd in eigentijdse feesten waar veelzijdige moderne muziek gewenst is. Van de laatste top-40 hits tot de beste clubmuziek. Alles vakkundig aan elkaar gedraaid met hier en daar een lekkere mash-up met een all time classic."Het was een waanzinnig feest geheel naar onze wensen!" Kim


Bijzondere en verrassende muziekcombinaties


DJ Wesley draait toegankelijk, feestelijk, sfeervol en vakkundig. Hij vindt het erg leuk om bijzondere en verrassende combinaties te maken die toch perfect bij elkaar passen. Wesley zorgt ervoor dat de muziek soepel in elkaar overloopt en dat iedereen op de dansvloer het naar zijn zin heeft.DJ Wesley

 • Eigentijds, vriendelijk, veelzijdige top-40 allround DJ.

 • Dance, trance, house, club, top-40, disco en classics.

 • Verzoekjes zijn uiteraard geen enkel probleem!DJ Wesley boeken via Swinging.nl


Wesley draait al vele jaren bij Swinging.nl met veel succes. DJ Wesley wordt ook veel geboekt samen met een saxofonist, een zangeres en percussionist.
KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

Repertoirelijst

Wesley zijn kracht zit in het draaien van eighties, nineties, disco, top-40, urban en dance. Lekkere eigentijdse hits gecombineerd met fijne classics. Wesley bereidt elk feest zorgvuldig voor: eerst door middel van het goed doornemen van jullie muziekwensen zoals ingevuld op het online wensenformulier en daarna door nog even te bellen in de week van het feest om de laatste puntjes op de i te zetten. Verzoekjes zijn nooit een probleem!

€ 600,00
DJ Edgar
 • Allround
 • Dance

Edgar draait herkenbaar, feestelijk, eigentijds, sprankelend, meeslepend en origineel. Laat je verrassen...

DJ Edgar

"DJ Edgar heeft er een super feest van gemaakt! Vriendelijk en professioneel. Hij draait de perfecte plaatjes. Ook samen met saxofonist Joshua was helemaal top!" MichelleDe Amsterdamse DJ Edgar is een eigentijdse, uitermate vriendelijke en bekwame DJ. Wat begon als een bijbaantje, groeide al snel uit naar een fulltime bezigheid waarmee hij inmiddels al ruim 10 jaar ervaring heeft. Hij is tevens het muzikale hart van het Swinging Collective.

In het kort • eigentijdse DJ die classics er vakkundig tussendoor draait

 • technisch zeer bekwame beatmixer

 • verzoekjes zijn geen enkel probleem

 • bereid zich grondig voor op elke opdracht

 • vast onderdeel van het Swinging Collective

 • lounge, soul, disco, Top-40, R&B, hiphop, urban, deep-house, houseDe stijl van DJ Edgar


DJ Edgar is een allround DJ met een voorliefde voor Feel Good Music. Door de vrolijkste hits uit stromingen als jazz, soul, R&B, disco, pop, dance en house te selecteren, ontstaat er gegarandeerd een energieke en feestelijke sfeer. Daarnaast kan je ook een commerciële (feest van de herkenning) set en house (deep, soulful, tech) muziek op clubniveau verwachten. Uiteraard kan hij ook sfeervolle achtergrondmuziek (lounge, jazzy softpop) verzorgen.De garanties van Swinging.nl

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

Repertoirelijst

DJ Edgar bepaalt zijn tracks op basis van jullie wensen en wat er gebeurt op de dansvloer. Vooraf neemt hij al jullie wensen door tijdens een telefonische voorbespreking. Ook ontvang je bij boeking een online wensenformulier waarop jullie alle muziekwensen kunnen invullen. Er zal veelzijdige maar vooral heel erg dansbare en feestelijke muziek worden gedraaid.
€ 1.100,00
DJ Peter
 • Allround
 • Dance

Van gabber naar house, van apres ski naar carnaval, van dance naar...

DJ Peter

"Voor onze trouwfeest hebben we via Swinging DJ Peter geboekt. Alles verliep soepel en duidelijk, communicatie prima. Ook fijn dat we langs konden komen om kennis te maken met DJ en de aankleding konden zien!" Michal

DJ Peter


DJ Peter is de meest geboekte DJ uit het DJ team van Swinging.nl. Hij heeft werkelijk overal al wel een keer gedraaid: van bruiloften, bedrijfsfeesten en kroegen tot kermisfeesten en carnavalsfeesten. Geen evenement is Peter te gek. Bovendien is Peter tevens de hoofdtechnicus van Swinging.nl. Hij zorgt ervoor dat alle techniek overal top is geregeld. DJ Peter is super flexibel, erg sociaal, werkt heel hard en zal altijd een stapje extra doen om iedereen een toptijd te bezorgen.

DJ Peter in het kort

 • Zeer allround: draait werkelijk alles

 • Disco/dance/pop/apres ski/carnaval/Nederlands/rock

 • Ook karaoke is mogelijk

 • Verzoekjes: altijd!

 • Vriendelijk en enorm ervaren


De garanties van Swinging.nl

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

Repertoirelijst

Peter draait van gabber tot house, van Nederlandstalige kroeg hits tot apres ski en van disco tot dance. Eigenlijk draait Peter alles. Hij heeft standaard meer dan 15000 nummers bij zich. Mocht er toch nog een hit ontbreken, dan download hij het direct. Peter kan echt elk feest aan. Hij heeft alles al meegemaakt en laat zich niet van de wijs brengen. Verzoekjes zijn nooit een probleem.

Peter belt altijd in de week van het feest nog even op om de laatste puntjes op de i te zetten. Ook is Peter onze hoofdtechnicus en beheert in die functie onze DJ showroom in Noordwijkerhout. Het is altijd mogelijk om eventjes langs te gaan voor een bakkie koffie.
€ 400,00
DJ Johan
 • Allround
 • Dance

Zeer muzikale allround DJ die gegarandeerd de boel op stelten zet.

DJ Johan

"Wat een topper is Johan! Iemand die helemaal luistert naar je wensen, inspeelt op wat er op de dansvloer gebeurt en ook een logische volgorde heeft in de playlist. Echt heel erg tevreden" Karin den Oudsten

DJ Johan is een DJ die zijn roots heeft als muzikant. Als drummer was hij altijd zeer actief in vele bandjes. Langzaamaan is daar het DJ-werk aan toegevoegd. Johan heeft een enorm grote repertoirekennis, is attent en vriendelijk.

 • attente allrounder met groot muzikaal gevoel

 • draait voor ieder wat wils

 • verzoekjes? Ja graag!

 • ruim 20 jaar ervaring

 • swingend, vriendelijk & representatief

 • DJ Johan breidt zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen

 • Inclusief geluid/licht en DJ gear


DJ Johan is een zeer geroutineerde allround DJ die al jaren voor Swinging.nl draait. Hij is klantvriendelijk, attent en vooral enorm veelzijdig. Hij draait voor jong en oud, van disco tot dance en van rock tot apres ski. Verzoekjes zijn nooit een probleem. Omdat Johan naast DJ ook een fanatieke drummer is, is het extra leuk om Johan te boeken samen met een percussionist. In dat geval zal Johan zeker met de percussionist mee gaan spelen tot groot plezier van de gasten.

De garanties van Swinging.nl

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

Repertoirelijst

DJ Johan heeft geen vaste repertoirelijst. Zijn motto is simpel en krachtig: hij draait alles wat de mensen leuk vinden. Johan is gek op verzoekjes, luistert goed naar de wensen die jullie opgeven op jullie wensenformulier en belt altijd even netjes op in de week van het feest om de laatste puntjes op de i te zetten. Johan is flexibel, denkt mee en zal ook zeker suggesties doen om het feest nog leuker te maken.
€ 795,00
DJ Andre
 • Allround
 • Dance

Allround, attent en swingend, dat is Andre!

DJ Andre

"Wat een topper! Voelt de sfeer goed aan en weet de dansvloer vol te houden. Stelt zich in dienst van het feest ipv de DJ uit te willen hangen. Geweldig! We konden ons geen betere keuze wensen" Joost en Chantal

DJ Andre

 • zeer allround: elke muziekstijl is mogelijk, voor jong en oud

 • verzoekjes zijn altijd leuk

 • ruim 12 jaar ervaring

 • vriendelijk, representatief

 • DJ Andre bereid zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen


DJ Andre draait werkelijk alles. Zijn motto: als de mensen het leuk hebben en de dansvloer staat vol, dan is hij gelukkig. Zijn collectie is enorm breed. DJ Andre is al vele jaren actief als professioneel DJ. Hij maakt het graag mensen naar de zin. Ook wordt hij regelmatig geboekt samen met saxofonist, met een zanger, een percussionist en een zangeres. Hij draait veel op bruiloften, personeelsfeesten en verjaardagsfeesten.

De garanties van Swinging.nl

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

Repertoirelijst

DJ Andre draait echt wat jullie wensen. Jullie kunnen alle muziekwensen vooraf doorgeven via onze website. Vervolgens bereidt Andre dat voor. Hij belt altijd nog even een paar dagen voor het feest om de laatste puntjes op de i te zetten. Verzoekjes zijn nooit een probleem. Andre draait voor de gasten, niet voor zichzelf.
€ 600,00
Ik wil geen DJ Show
Luxe DJ Show

  Fantastisch geluid, licht, DJ gear en DJ booth tot 150 personen.

  Luxe DJ Show

  Als je een DJ boekt, wil je toch dat het een geweldige show wordt? En precies daar kunnen wij je perfect bij helpen.

  In het Luxe pakket krijg je een top show! In het Luxe pakket is inbegrepen:

  • persoonlijke service

  • witte led verlichte DJ booth

  • prachtige sfeerverlichting met vele mooie effecten

  • geluidsset tot 150 personen

  • Pioneer DJ gear

  • rookmachine/hazer

  • opbouwen en afbreken

  € 600,00
  Ultimate DJ Show

   Vet geluid, licht, DJ booth en DJ gear tot 200 personen!

   Ultimate DJ Show

   Ben je op zoek naar een complete oplossing voor tijdens jouw bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Boek dan onze ultimate DJ Show! Dit is een ideale totaal oplossing voor een tijdens een feest. De Ultimate DJ Show is onder andere inclusief een DJ booth, verlichting, geluidsset en DJ gear. Daarnaast bouwen wij het voor je op een door jullie gewenst moment op! Een ideale oplossing als je hierin volledig ontzorgt wilt worden.

   Ultimate DJ show huren bij Swinging.nl


   Bij Swinging.nl kan je onze ultimate DJ show eenvoudig online boeken. Neem contact op met ons voor meer informatie, wij helpen je graag met het samenstellen van de perfecte avond en de best passende apparatuur.

   Wat zit er in dit pakket?

   • witte led verlichte DJ booth

   • prachtige lichtshow

   • fantastische geluidsset geschikt tot 200 personen

   • ovalen witte led DJ booth

   • Pioneer DJ gear

   • transport binnen de Randstad

   • opbouwen op het door jullie gewenste moment

   € 800,00
   Ik wil geen extra techniek
   Saxofonist
   • Dance
   • House

   Een top saxofonist maakt de show helemaal af.

   Saxofonist

   Ben je op zoek naar een saxofonist voor op jouw bruiloft, bedrijfsfeest, borrel of jubileum? Bij Swinging.nl vind je professionele saxofonisten in allerlei verschillende genres.

   Een saxofonist op jouw feest


   Een saxofonist is solo te boeken voor bijvoorbeeld een sfeervolle borrel, of in combinatie met een andere muzikant zoals bijvoorbeeld een pianist en een bassist. Het is ook mogelijk om een complete band samen te stellen. Een saxofonist in combinatie met een DJ zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond.

   Saxofonist boeken via Swinging.nl


   Bij Swinging.nl hebben wij een groot aanbod veelzijdige saxofonisten, zij kunnen spelen op elke gelegenheid. Ben je bijvoorbeeld meer op zoek naar een Jazz saxofonist of juist meer een liefhebber van top40 muziek? Bij Swinging.nl helpen wij jou graag met het samenstellen van de perfecte avond. Neem nu contact met ons op voor vrijblijvend advies!
   € 450,00
   Percussionist
   • Dance
   • Disco

   Extra percussie: funky, swingend, funky en groovy grooves.

   Percussionist

   Een percussionist zorgt voor extra swing, ritme, sfeer en gezelligheid. Een percussionist is opzwepend en het ziet er ook nog eens te gek uit.

   Een percussionist past perfect op een bedrijfsfeest, congres of groot evenement. Bijvoorbeeld als intermezzo of spectaculaire opening. Een percussionist kan daarnaast ook worden geboekt samen met een DJ, voor een extra gave sound.

   De prijs wordt aan de hand van de lengte van de show bepaald.
   € 450,00
   Violist
   • Dance
   • House

   Zeer verrassende combinatie: succes gegarandeerd.

   Violist

   Een violiste is een mooie toevoeging bij een DJs show. De Violiste geeft een extra dimensie in de muziek en dit zorgt voor een spectaculaire avond. De vioolmuziek is voornamelijk erg geschikt bij eigentijdse dance en house muziek, maar kan echter ook bij andere muziekstijlen. Informeer nu naar onze mogelijkheden voor het boeken van een professionele violiste.
   € 450,00
   Droogijsmachine

    De droogijsmachine zorgt voor een mooie laag van witte rook dat zich...

    Droogijsmachine

    "Onze openingsdans was nog romantischer dankzij het prachtige laagje witte rook over de dansvloer." Larissa en Dennis

    De perfecte openingsdans voor je bruiloft
    Dit effect is bijzonder geschikt om een openingsdans net dat beetje extra te geven. Net voordat de dans begint, zetten we de droogijsmachine aan. Een mooie laag van witte rook verspreid zich over de dansvloer. Deze rook blijft zeker een paar minuten hangen. Deze rook zorgt voor een super romantisch effect. Het ziet er prachtig uit en omdat het laag bij de grond blijft hangen zullen de gasten er geen last van ondervinden. Uiteraard kunnen we de rookmachine later op de avond nog een paar keer aanzetten zodat alle gasten de sensatie kunnen beleven van het dansen in deze mooie rook.

    Ook heel mooi voor de opening van een evenement of bedrijfsfeest
    De droogijsmachine is ook heel mooi voor een openingsact van een evenement of bedrijfsfeest. Bijvoorbeeld een acrobatische act, een illusie of goochelshow of een dansshow. Met de droogijsmachine heb je niet alleen iets heel moois voor de opening maar ook direct een hele krachtige hazer/rookmachine voor de rest van de feestavond.
    € 125,00
    Zangeres – MC
    • Allround
    • Dance

    fantastische zangeres en MC voor top interactie en show

    Zangeres – MC

    Op zoek naar een professionele zangeres en MC die jouw DJ show een unieke toevoeging kan geven? Bij Swinging.nl boek je een zangeres en MC voor tijdens jouw feest, evenement of bedrijfsfeest eenvoudig online. Onze zangeressen zijn door heel Nederland te boeken.
    € 600,00
    Magic Mirror

     De Magic Mirror maakt van een normale selfie maken een te gekke...

     Magic Mirror


     • Super leuk concept: een magische spiegel die foto’s maakt van jullie gasten

     • De foto’s worden direct uitgeprint en worden ook achteraf digitaal aangeleverd

     • Inclusief leuke props voor nog leukere foto’s

     • Inclusief begeleiding

     • Een betoverende ervaring

     • Kleurrijke animaties en stembediening voor een interactieve selfie

     • Eindeloze mogelijkheden voor foto’s, filmpjes en GIF’s


     De Magic Mirror maakt van een normale selfie een te gekke ervaring om niet meer te vergeten. Terwijl deelnemers naar de spiegel lopen, nodigen kleurrijke animaties en stembegeleiding hen uit om deel te nemen aan een magische interactieve selfie.

     De deelnemers krijgen direct een uitgeprinte foto. Uiteraard worden ook alle foto’s achteraf nog digitaal aangeleverd.

     De Magic Mirror beschikt over de allernieuwste technologie op het gebied van interactieve selfies. De Magic Mirror communiceert met de gasten via een touchscreen met kleurrijke animaties en stembegeleiding. De mogelijkheden zijn groot: van aangepaste animaties en aangepaste foto lay-outs met hoogwaardige rekwisieten, tekst, e-mail, sociale media en achtergrond keuze maken jullie het feest uniek!

     De prijs van de Magic Mirror is 600 euro voor 3 uur exclusief btw en reiskosten.
     € 600,00
     Streamer Shooter

      Twee shooters worden afgeschoten waardoor de gehele lucht gevuld wordt met prachtige...

      Streamer Shooter

      "Deze shooters maakte onze entree helemaal af!" Tim en Michael

      Zoek je een manier om je entree nog spectaculairder te maken? Dan zijn deze streamer-shooters de perfecte keuze. Er worden twee shooters tegelijkertijd afgeschoten waardoor de gehele lucht gevuld wordt met prachtige goud- of zilverkleurige slierten. Een super feestelijk effect.

      Ook heel fijn: omdat het slierten zijn en geen confetti, zijn ze enorm makkelijk en snel op te ruimen. Je veegt de slierten met een bezem zo bij elkaar. Er kan gekozen worden uit goudkleurige of zilverkleurige slierten die niet afgeven op de vloer.

      Ook perfect voor de finale van je feestavond
      Niet alleen voor de opening maar ook heel erg leuk zijn deze streamer shooters voor later op de avond. Het geeft een geweldig w0w-effect wat zeker met een luid gejuich gepaard zal gaan

      Accentueer de drops in de muziek met streamer-shooters
      Je kent dat vast wel: van die drops in de muziek die het feest naar the next level brengen. Dit soort momenten zijn perfect om een streamer shooter af te schieten. In het pakket zitten 4 shots inbegrepen: 1 voor de opening, 1 voor de finale en 2 voor tijdens drops in de muziek tijdens de feestavond.
      € 150,00
      Led Uplights

       Met deze Led Uplights kun je je feestzaal net dat beetje extra...

       Led Uplights

       "De wanden van onze zaal waren prachtig verlicht." Stephan en Sharon

       Met deze Led Uplights kun je je feestzaal net dat beetje extra geven. In elke gewenste kleur kunnen we met deze lampen de wanden, het plafond en bepaalde accenten in de ruimte zoals pilaren prachtig uitlichten. Ook is het mogelijk om de buitenmuren uit te lichten (tegen kleine meerprijs ivm bescherming tegen vocht).

       perfect voor het uitlichten van stretch tenten
       Stretch tenten hebben vaak een witte of grijze kleur. Deze lampen zijn echt perfect om stretch tenten uit te lichten.

       verwerk jullie themakleuren ook in de verlichting van de ruimte
       Met deze led uplights is het mogelijk om de door jullie gewenste themakleur door te voeren in de verlichting van de ruimte zodat er een prachtig kleurrijk geheel ontstaat. Succes verzekerd.

       We kunnen uplights in diverse formats leveren: met stekker voor een stopcontact, op accu en voor buiten. Alle kleuren zijn mogelijk. In de prijs zitten 4 uplights inbegrepen. Als jullie graag meer uplights wensen, dan kan dat uiteraard.
       € 80,00
       (koud) vuurwerk fonteinen

        Met deze twee supervette Sparkulars haal je het nieuwste van het nieuwste...

        (koud) vuurwerk fonteinen

        "Spectaculaire toevoeging van ons top feest" Ronald en Linda

        Met deze twee supervette Sparkulars haal je het nieuwste van het nieuwste in huis op het gebied van special effects. Het ziet eruit als vuurwerk fonteinen maar zonder dat er ook maar 1 vonkje vuur aan te pas komt (het zijn eigenlijk magnesium vonken). Het is ongevaarlijk, koud en perfect binnen te gebruiken.

        LET OP: de koud vuurwerk fonteinen kunnen alleen worden afgenomen in combinatie met een DJ of een band.

        Sparkulars (koud vuurwerk fonteinen) worden veel ingezet bij openingsdansen van van bruiloften, tijdens optredens van coverbands en bij DJ shows. Sparkulars zijn erg populair momenteel door de brede inzetbaarheid, het spectaculaire effect en het feit dat het nu eindelijk mogelijk is om bij een binnen locatie een vuurwerk effect na te bootsen.

        Let op: de Sparkular vonken kunnen kleine zwarte puntjes achterlaten op witte kleding.
        € 300,00
        Verlichte dansvloer

         Fantastische verlichte dansvloer om je feest compleet te maken.

         Verlichte dansvloer

         Een dansvloer die verlicht kan worden, geeft net dat beetje extra aan je evenement. De leuke kleurtjes trekt iedereen spontaan naar de dansvloer!

         Specificaties van de verlichte dansvloer


         De verlichte dansvloer is voorzien van 700 leds per vierkante meter. Dit zorgt ervoor dat de mogelijkheden om bepaalde patronen te maken eindeloos zijn. Daarnaast kan je per vlak van 50 cm x 50cm de kleur instellen met de RGB-sturing. Je kunt in een handomdraai spectaculaire patronen creëren en tot wel 16 miljoen kleurencombinaties vertonen.

         Bijzonderheden van de verlichte dansvloer


         De plaatsing van de verlichte dansvloer wordt door professionals van Swinging gedaan. Zij zorgen ervoor dat de vloer op de juiste plaats ligt en correct geprogrammeerd is. Na afloop wordt de verlichte dansvloer door onze mensen weer opgehaald.

         Verlichte dansvloer boeken via swinging.nl


         Lijkt een verlichte dansvloer de perfecte aanvulling voor jouw feest of evenement? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
         € 600,00
         verticale rookmachines

          Verticale rookmachines met Led lights.

          verticale rookmachines

          "Sensationeel effect, gaf ons dansfeest net dat beetje extra." Ruud en Michelle

          Iedereen die weleens aanwezig is geweest bij een festival of ander groot concert die kent wel de CO2 kanonnen: enorm krachtige rookpluimen die ineens af worden geschoten op het ritme van de muziek. Fantastisch bij dit soort grote evenementen maar eigenlijk niet zo geschikt voor de wat intiemere feesten tot ongeveer 250 personen.

          Swinging.nl heeft daar een mooie oplossing voor gevonden: verticale rookmachines met Led lights. Links en rechts van het podium wordt een verticale rookmachine neergezet. Deze rookmachines zijn krachtig en geven een enorme rookpluim recht omhoog terwijl de rookpluim prachtig wordt uitgelicht. Het voordeel ten opzicht van de CO2 kanonnen is dat ze veel minder lawaai maken, veel minder kosten en ook iets vriendelijker zijn voor het publiek dat dicht bij het podium staat.

          Deze verticale rookeffecten zijn echt de ideale toevoeging van de show van je DJ of live band.

           
          € 75,00
          Beamer met scherm

           Een krachtige beamer met een net afgewerkt scherm zorgen ervoor dat geen...

           Beamer met scherm

           "Perfecte projectie van onze foto's en filmpjes" Franny en Kees

           Het komt regelmatig voor dat er filmpjes en foto's getoond moeten worden tijdens een feest. In dat geval is een beamer met scherm een must. Een krachtige beamer met een net afgewerkt scherm zorgen ervoor dat geen van de gasten niets zal missen van de getoonde filmpjes en foto's.

           Ook ideaal voor het tonen van een same-day edit movie of leuke visuals. De beamer wordt geleverd inclusief hdmi en vga kabel voor het kunnen aansluiten van elk gangbare laptop.
           € 100,00
           Nevelmachine

            Nevelmachine voor de allermooiste lichtbundels

            Nevelmachine

            "Wow, de lichtshow was echt zoveel mooier dankzij deze nevelmachine." Patrick

            Nevelmachine voor de allermooiste lichtbundels
            Eigenlijk is de naam nevelmachine misleidend: er komt namelijk geen water aan te pas bij dit effect. Een nevelmachine is een fantastisch apparatuur dat hele dunne (vrijwel niet voor het oog zichtbare) mist verspreid over de ruimte waardoor lichtbundels veel beter te zien zijn. Het is niet te vergelijken met een rookmachine: het is een veel subtieler effect: de lichtbundels worden er enorm mooi van zonder dat je doorhebt dat er een nevel hangt.

            Elk theater gebruikt een nevelmachine
            Vanwege de subtiele aanwezigheid en het grote effect op de zichtbaarheid van de lichtbundels, worden nevelmachines eigenlijk standaard gebruikt bij elke theatershow. Of dat nou een cabaretvoorstelling, een dansvoorstelling of een musical is. Al deze voorstellingen gebruiken nevelmachines: je ziet ze niet maar ze zijn er wel degelijk. Dat is het mooie aan een nevelmachine.

            Vaker mogelijk dan rookmachines
            Vaak is het op locaties waar een rookmachine niet is toegestaan wel mogelijk om een nevelmachine te gebruiken. Vraag het wel van te voren eventjes na bij je locatie.
            € 35,00
            Samenstelling
            Hier wordt al je inspiratie opgeslagen. Dit lijstje kun je naar ons insturen, zodat we deze vrijblijvend met je kunnen bespreken! Dit lijstje helpt ons om jouw wensen in kaart te brengen, dit praat een stuk eenvoudiger. Ons doel is om jou de perfecte dag te bezorgen.
            Totaal
            € 0

            Exclusief eventuele reiskosten

            Wanneer je meer dan één artiest of product bij ons boekt dan is er vaak een pakketkorting mogelijk. Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!

            Bezig met verzenden...

            Een ogenblik geduld, de informatie wordt verzonden.

            Bedankt voor het invullen.

            Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie.

            Terug naar Swinging.nl homepage