• DJ Andre

  v.a. € 600,00

  Omschrijving

  Wat een topper! Voelt de sfeer goed aan en weet de dansvloer vol te houden. Stelt zich in dienst van het feest ipv de DJ uit te willen hangen. Geweldig! We konden ons geen betere keuze wensen”
  – Joost en Chantal

  DJ Andre in het kort

  • zeer allround: elke muziekstijl is mogelijk, voor jong en oud
  • verzoekjes zijn altijd leuk
  • ruim 12 jaar ervaring
  • vriendelijk, representatief
  • DJ Andre bereid zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen

  Meer over de DJ

  DJ Andre is het gelukkigst wanneer de dansvloer volstaat en hij ziet dat alle gasten het naar hun zin hebben. Kortom: hij houdt ervan om het mensen naar hun zin te maken. Om dit doel te bereiken beschik hij over een enorm breed repertoire.

  DJ Andre is een ervaren professionele DJ die al flink wat jaren optreedt op diverse evenementen, waaronder verjaardagsfeesten, bruiloften en personeelsfeesten. Naast solovertoningen wordt hij ook regelmatig geboekt met een saxofonist, zanger, percussionist of een zangeres.

  De garanties van Swinging.nl

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  DJ Andre draait echt wat jullie wensen. Jullie kunnen alle muziekwensen vooraf doorgeven via onze website. Vervolgens bereidt Andre dat voor. Hij belt altijd nog even een paar dagen voor het feest om de laatste puntjes op de i te zetten. Verzoekjes zijn nooit een probleem. Andre draait voor de gasten, niet voor zichzelf.

  Prijsinformatie

  De prijs van DJ Andre is 600 euro. Inbegrepen in deze prijs:

  • 4 uur non stop draaien
  • Vervangende DJ in geval van overmacht

  Niet inbegrepen in de prijs:

  • Alle benodigde techniek: geluid, licht, DJ booth, DJ gear
  • Microfoon voor speeches

  Wil je een indruk krijgen van hoe onze apparatuur eruit ziet? We bieden drie prachtige shows aan:

  Vraag een persoonlijke offerte aan.

  Reviews
  • Door Joost ★★★★★

   Via swinging hebben we een band (trots) en dj (dj Andre) geboekt. Communicatie met swinging verliep goed. Ze reageerde snel op de vragen we konden ook makkelijke telefonisch contact met ze opnemen. Ze dachten goed mee om alles goed te laten verlopen. Fijne en professionele mensen.
   De band was geweldig ze speelde leuke en mooie nummers een goede mix van verschillende liedjes ze hebben het feest geweldig laten verlopen.
   De dj was ook erg fijn. van te voren hebben we contact gehad over onze voorkeuren hier heeft hij zich aan gehouden en tussen de set van de band in en aan het einde van het feest een mooi spektakel van gemaakt.

  • Door Jan en Jolanda ★★★★★

   Wij hebben heel bewust gekozen voor DJ Andre. We hadden namelijk al aardig wat bruiloften meegemaakt waarbij we niet heel enthousiast waren over de DJ. We wilden dus zeker weten hoe de DJ eruit zag, hoe zijn draaistijl was en of we een klik hadden. Nadat we het filmpje hadden gezien, zijn we via Martijn van Swinging.nl in contact met Andre gekomen. We hebben telefonisch kennisgemaakt. Eigenlijk wisten we het al na een paar minuten. Dit was onze DJ. Hij begreep precies wat we zochten: een goede DJ zonder kapsones die draait wat de mensen leuk vinden. We zijn echt enorm tevreden. Martijn van Swinging.nl was altijd snel en attent met het beantwoorden van onze vragen en Andre belde ons nog even netjes op een paar dagen voor onze bruiloft. Dat gaf een gerust gevoel. Iedereen was vol lof: de muziek was ook niet te hard maar wel feestelijk. Kortom: helemaal top.

  • Door Peter de Windt ★★★★

   Geweldig feest, kan niet anders zeggen! DJ Andre heeft het top gedaan. Mijn 50e verjaardagsfeest was nog leuker dan ik had verwacht.

  • Door Monique, TNO ★★★★★

   Voor ons personeelsfeest zochten we bewust naar een goede allround DJ. Na het bekijken van een aantal filmpjes waren we eruit: DJ Andre was onze keuze. Hij heeft er een hele gezellige avond van gemaakt. Hulde!

  • Door Stephan en Brend ★★★★★

   Voor onze bruiloft hebben wij gekozen voor Swinging.nl. Het contact met de organisator was top, wij kregen altijd antwoord op onze vragen en alles was mogelijk.

   Via Swinging hebben wij gekozen voor DJ André en hij heeft een goed feestje voor ons neergezet!

  • Door L. Van Amsterdam ★★★★★

   Makkelijk te boeken, goede reactie per mail. Verder alles top geregeld!
   Minpunt swinging: Soms iets sneller op email reageren. Communicatie was verder wel top!

   Wij hadden DJAndré. Wat een topper! Voelt de sfeer goed aan en weet de dansvloer vol te houden. Stelt zich in dienst van het feest ipv de DJ uit te willen hangen. Geweldig!

  • Door Deborah ★★★★★

   Pluspunten voor Swinging.nl zijn het persoonlijk contact, prijs/kwaliteit, luisteren naar onze wensen.
   Dj André is heel goed bevallen.
   Alleen had DJ Andre niet het juiste eindnummer ingezet, mocht de pret desalnietemin niet drukken.

  • Door Hermen ★★★★★

   Zaken doen met Swinging.nl is prettig: direct en snel contact, lekker informeel en open. Veel mogelijkheden.
   Verbeterpunt: iets meer achtergrond geven over of kennismaken met de DJ van tevoren. DJ Andre was geboekt. Feest was erg tof, vooral ook de verlichting (vraag naar verschillende lampen). Muzieklijst kon nog iets beter afgestemd worden op onze smaak.

  • Door Ans en Rene ★★★★★

   Het was een geweldig feest, met heerlijke muziek van verschillende stijlen, DJ Andre, echt een aanrader.

  • Door van Breugel ★★★★★

   Netjes geregeld allemaal door Swinging.nl. DJ Andre was netjes op tijd en voldeed aan de wensen voor het bedrijfsfeest.

  • Door Eva van Groeningen ★★★★★

   DJ Andre, wat een gezellige vriendelijk en vooral goede DJ. Aan de telefoon alles door gesproken en hij snapte precies wat wij bedoelde en hij heeft er een knal feest van gemaakt. Alle mensen, lees leeftijdsgroepen, op onze bruiloft hebben gedanst!!! Klasse.

  • Door Voestalpine Railpro ★★★★★

   Perfecte service en een goede DJ. Perfect voor ons personeelsfeest

  • Door Anouk Claessens-van der Grift ★★★★★

   Dj André samen met saxofonist Arjan en percussionist Yannick. Ze verzorgden een spetterend optreden, heel professioneel en daarnaast was de samenwerking en communicatie heel fijn. We hebben echt een onvergetelijke avond gehad dankzij Andre, Arjan en Yannick. Nogmaals enorm bedankt.

  • Door Will en Priscilla ★★★★★

   DJ Andre Het was een geweldig ! Het is de hele avond feest geweest en dat is wat wij wilden.

  • Door Yacintha ★★★★★

   Wij hadden Dj Andre op ons bruiloftsfeest. Ons gezelschap was gevarieerd van jong tot oud. Het was een top feestje. Jong en oud hebben zich prima vermaakt op de dansvloer. Heel erg bedankt. Het was een avond om nooit meer te vergeten.

  • Door Lenno ★★★★★

   Hoi Martijn
   Via deze weg wil ik jullie en Andre heel erg bedanken voor het feest wat jullie/hij hebben neergezet 7-6-2017.
   De gasten en wij hebben erg genoten van het feest. Veel variatie en veel dansende mensen☺.
   Door de warmte die dag zochten de mensen ook de koelte van buiten op. Maar uiteindelijk liep de dansvloer steeds weer vol.
   Ik heb Andre ook persoonlijk gemaild, maar ik weet niet of dat goed is aangekomen.
   Vriendelijke groeten van Yacintha en Lenno

 • Offerte aanvraag
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Kiyoh bar | Swinging
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 532 beoordelingen.

Linda
Maarssen

Een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft. Een zeer professionele band verzorgde de muziek, wat afgewisseld werd met een dj. De...

10 / 10

Jean-Paul de Gunst
Zuidoostbeemster

Son heeft tijdens onze bruiloft een fantastisch optreden gegeven. Goed geluisterd naar wat we graag wel en niet wilden horen. Het...

10 / 10

Willemijn
Nootdorp

Wij hadden DJ Peter Smit geboekt voor onze bruiloft via Swinging. Daarnaast hadden we zelf de band Rotterdam Centraal geregeld. Peter heeft...

10 / 10

Sander
Rogat

Wij hebben de Swinging Pianoshow geboekt op onze Bruiloft. Het contact met Stephan (van Swinging) & Lodewijk (Pianist van de band) was...

10 / 10

Sander
-

We hadden denk ik geen betere band kunnen treffen voor onze bruiloft dan Groove on the Loose. Van het snelle contact en de paraatheid om in...

10 / 10

José
Nieuw-Vennep

Wij hadden DJ Jeroen geboekt voor onze bruiloft. Zowel de organisatie via Swinging.nl als Jeroen zelf waren perfect. Alles netjes volgens...

10 / 10

Anne Mieke & Wouter
Amsterdam

All credits for DJ Nicky! We have had a most exciting and unforgettable wedding party. DJ Nicky boosted the party between 10PM-02AM. Best...

10 / 10

Wendy
Hoeven

Barrie had tijdens mijn man zijn 50e verjaardag de sfeer met de ontvangstborrel er al inzitten. Zelfs tijdens het diner, tussen de...

10 / 10

Letty
Hilversum

Wij zijn door Stephan heel goed geholpen! Altijd vlot antwoord op onze vragen en makkelijk in de communicatie. Altijd bereid om een...

10 / 10

Sandra
Ridderkerk

Op 24 Februari jl, mijn verjaardagsfeest gevierd en DJ Nicky ingehuurd, om het feest compleet te maken. Er werd veel gedanst en genoten,...

9 / 10