Band boeken
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4
 • Grootste van NL

Band boeken

Alle bands bekijken ❯❯

 • Jullie willen een band boeken voor jullie feest of bruiloft! Maar waar te beginnen? Een eenvoudige Google zoekopdracht geeft je al meer dan 500.000 resultaten. Swinging.nl heeft een band boeken gemakkelijk gemaakt middels een overzichtelijke site, waar je van A tot Z geholpen wordt bij het boeken van de band voor jullie feest! Wellicht heb je al een datum en een feestlocatie gevonden, nu wil je het feest gaan vormgeven. Alleen nog de juiste band boeken!

  Band boeken bij Swinging.nl

  Begin is op de site van Swinging.nl! Je voert je feestdatum in, je budget en kijkt welke bands vrij zijn en je nog kunt boeken voor jullie feest. Het heeft toch geen zin om bands te bekijken en beluisteren die al volgeboekt zijn. Van deze bands kun je een biografie lezen, repertoirelijst doorlezen en een representatieve videoclip bekijken. Zo kun je thuis al een eerste selectie maken van bands die een kans maken om door jou geboekt te worden.

  Band boeken en bekijken

  Stel je hebt een selectie gemaakt dan vind je op Swinging.nl demo-avonden voor alle bands. Staat de mogelijkheid om de band die jullie willen bekijken er niet bij, vraag dan om een kijkmogelijkheid via de live-chat of stuur een e-mail, dan zorgt Swinging.nl voor een kijkmogelijkheid op korte termijn. Op deze manier kun je eerst de band live bekijken voordat je gaat boeken. Meestal bekijken onze klanten 2 of 3 bands voordat ze een band boeken.

  Selectie Swinging bij band boeken

  Swinging.nl is al sinds 2000 actief in de trouwbusiness en actief met het boeken van bands. Wij hebben al duizenden bruiloften van een band voorzien. De bands die je bij Swinging.nl kunt boeken bestaan stuk voor stuk uit professionele muzikanten die hun brood verdienen met muziek maken. De bands zijn allemaal door live bekeken door onze medewerkers. Daarom kennen wij de bands persoonlijk en weten wij wat de karakteristieken zijn van de bands. De bands zijn geselecteerd op hun prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn bands beschikbaar in alle prijsklassen.

  Waar op letten bij band boeken?

  Het allerbelangrijkste om op te letten is of de band bij je past, niet alleen qua muziekstijl maar ook persoonlijk. Het zijn tenslotte gasten op jullie feest. Kijk of de band die jullie willen boeken de juiste chemie heeft. Die chemie slaat namelijk over op jullie en jullie gasten. Heeft de band het leuk samen? Dan kun je ervan uitgaan dat jullie gasten het ook leuk hebben met de band.

  Wil je een zanger, een zangeres of beide? Wil je blazers bij een band voor een lekkere sound? Alle bands van Swinging.nl verzorgen ook muziek tijdens de pauzes vanaf een iPod. Sommige bands bieden een DJ-service voor de pauzes, zodat verzoekjes onmiddellijk gedraaid worden! Dit is met name van belang als de band bijvoorbeeld 3 sets van 45 minuten speelt terwijl jullie feest 5 uur lang is. In dat geval is een DJ-service naast de band boeken erg handig!
  Tot slot is het ook belangrijk om te kijken of de band past bij jullie locatie. Niet alleen qua grootte, maar ook qua stijl en qua volume. Het is erg vervelend voor de band, maar ook voor het feest, als de band niet haar ding kan doen omdat er strenge geluidsrestricties zijn. Een band produceert gemiddeld een geluidsdruk van 95-100 decibel.

  Bandje boeken

  Je hebt de keuze gemaakt om een bandje te boeken en je hebt live en online verschillende bands vergeleken. Ook heb je de locatie gecheckt en alles is in orde, maar nu wil je het bandje boeken. Bel dan naar Swinging.nl en neem alle gegevens met ons door. Je ontvangt per e-mail een contract ter ondertekening en een factuur voor de aanbetaling. Het bandje dat jullie boeken heeft hetzelfde contract gehad. Daarmee is alles helder vastgelegd, met een eenduidige prijs!

  Alle bands bekijken ❯❯

  • Band boeken | Swinging
  • Band boeken voor je Bruiloft boeken | Swinging.nl
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 363 beoordelingen.


Pijnacker

Swinging.nl heeft perfect service en begeleiding gegeven bij het vinden van De juiste dj voor mijn trouwerij!

10 / 10


Alles was goed geregeld.

10 / 10


Rotterdam

Alles weer prima geregeld.

10 / 10


Zoetermeer

Doen wat nodig is en doen dat goed. Handige checklists, informatieformulieren waarin voorkeuren aangegeven kunnen worden. Zo blijft de...

8 / 10


Alphen aan den Rijn

Snelheid van reageren bij vragen. Soepel contact. Professionele omgang. Vooraf persoonlijk contact met de DJ.

8 / 10


Betrokken, doet moeite, denkt mee.

9 / 10


Uitstekende begeleiding, erg goed doordacht en attent. Absolute ‘ontzorging’...

10 / 10


Utrecht

Duidelijke communicatie, prettig zaken mee doen.

10 / 10


Fijne samenwerking en heldere afspraken.

8 / 10


Direct en snel contact, lekker informeel en open. Veel mogelijkheden.

8 / 10