Wat kan Swinging.nl voor mij betekenen? 
Swinging.nl biedt one stop shopping: 1 aanspreekpunt voor al je entertainment. Naast de band of DJ kunnen we ook alle techniek, het podium, mooi uitlichten van je locatie, een verlichte dansvloer de goochelaar, een casinotafel, een fotohokje of een optreden van een Bekende Nederlander voor je regelen. Alles goed geregeld, in 1 hand. Dat is Swinging.nl.

Ik vind het moeilijk een keuze te maken uit het aanbod, kan ik persoonlijk advies krijgen?
Onze vriendelijke adviseurs staan voor je klaar. Maak direct gratis een telefonische afspraak (ook in de avond/weekend). Natuurlijk is het ook mogelijk een persoonlijke afspraak te plannen op onze kantoor of bij jullie locatie. Al onze adviseurs hebben minimaal 1000 feesten ervaring. We delen deze ervaring graag met je.

Wat gebeurt er als artiest ziek is? 
Swinging.nl garandeert dan een back-up. Het feest gaat dus altijd door.

Kan de apparatuur al eerder op de dag worden opgebouwd zonder meerkosten? 
Bij onze DJ’s is dat sowieso altijd gratis mogelijk. Onze technicus maakt een afspraak om de spullen op te bouwen op het tijdstip dat voor jullie het beste uitkomt. Bij onze bands is dat per situatie verschillend. Bij de bands kan het wel gebeuren dat er in dat geval extra kosten moeten worden gemaakt. Wij denken altijd graag mee om dit zo goed mogelijk met jullie af te stemmen.

Ik wil graag bevestigen, hoe nu verder?
Stuur een kort mailtje naar je contactpersoon. Hij regelt het voor je. We sturen naast de bevestiging ook de inloggegevens voor je persoonlijke wensenlijst. Hierop kunnen jullie alle muziekwensen en bijzonderheden opgeven. Als jullie deze hebben ingevuld, worden deze wensen verwerkt en door je contactpersoon met je teruggekoppeld. Zo weet je altijd zeker dat alle wensen daadwerkelijk worden geregeld.

Hoe bereiden jullie je voor? 
Naast het doornemen van jullie muziekwensen (zie vorige vraag) zullen we ook altijd checken of we de locatie kennen. Zo niet, dan nemen we altijd contact op met de locatie om de logistieke bijzonderheden door te nemen.

Ik wil graag persoonlijk contact met de band/DJ, kan dat?
Uiteraard, het zou vreemd zijn als dat niet kon. Sowieso nadat er is geboekt, maar uiteraard ook voordat je hebt geboekt. Het boeken van entertainment is zeer persoonlijk, het is erg belangrijk om een klik te hebben.

Zijn verzoekjes mogelijk? 
Onze allround DJ’s draaien graag verzoekjes. Alleen maar leuk. Onze bands vinden dat ook te gek, mits het verzoekje op de repertoirelijst van de band staat.

Kunnen jullie ook helpen bij de ceremonie?
Jazeker, al onze muzikanten zijn gewend om op ceremonies op te treden. We studeren dan jullie favoriete songs speciaal in. Informeer naar de mogelijkheden.

Kunnen jullie ook geluid regelen in andere ruimtes?
Ja hoor geen probleem.

Kunnen jullie ook helpen bij speeches?
Natuurlijk, we hebben altijd een microfoon voor speeches bij ons.

Kunnen jullie ook het geluid van een video afspelen?
Jazeker, als je dit vooraf aangeeft nemen wij de benodigde kabels mee.

Wat kunnen jullie nog meer?
Naast het verlichten van je locatie, regelen van het podium, boeken van je DJ en band kunnen we ook van dienst zijn met speciale verzoeken. Verzin het maar en we regelen het voor je. Een paar voorbeelden uit het verleden ter inspiratie: een optreden in het buitenland, het samenstellen van een speciale band, een militair korps regelen, een erewacht maken, thema decoratie aanbrengen. Het kan allemaal.

Hoe zit het met parkeerkosten?
Omdat parkeerkosten nogal kunnen verschillen, worden deze altijd achteraf doorgerekend.

Vragen jullie een maaltijd?
Onze bands zijn er altijd ruim van te voren, dan is een maaltijd gewenst. Onze DJ’s eten doorgaans thuis.