Bruiloft DJ huren

Ben je op zoek naar de beste bruiloft DJ voor jouw bruiloftsfeest? Dan haal je met de Swinging.nl zeker in huis. Niet voor niets de trotse winnaar van de Dutch Wedding Awards als beste bruiloft DJ van Nederland. Kies uit verschillende DJ's. Elk met hun eigen specialiteit. Maar allemaal professionals die als DJ van jullie bruiloft gegarandeerd een onvergetelijk feest maken.

De perfecte DJ voor jullie bruiloft

Wanneer jullie voor Swinging.nl kiezen, dan kies je voor professionals die alles tot in de puntjes regelen. De vakjury van de Dutch Wedding Awards was bijvoorbeeld zeer te spreken over de garanties die je bij Swinging.nl ontvangt en wat wij eraan doen om deze garanties te kunnen waarborgen. Zo werken wij enkel met professionele DJ’s en garanderen wij in het geval van overmacht een gelijkwaardig alternatief. Mocht er iets met de apparatuur aan de hand zijn, dan hebben wij overal in Nederland binnen 30 minuten vervangende apparatuur bij de hand. Ongelofelijk veel zekerheid dus, wat bijdraagt aan een zorgeloze trouwdag.

Een DJ huren voor je bruiloft met of zonder apparatuur

Bij Swinging.nl kies je zelf of je alleen DJ in wilt huren voor je bruiloft of dat je een complete DJ-show inclusief licht en geluid wenst. Wij hebben verschillende DJ-shows beschikbaar die zijn afgestemd op de grootte van het publiek. Ook is het uiteraard mogelijk om een DJ-show compleet naar jullie wensen en budget samen te stellen. Om alvast een idee te krijgen van de vele mogelijkheden, kunnen jullie een van onze demo-avonden bezoeken.

Swinging.nl verzorgt elk jaar voor honderden bruidsparen een DJ die op hun huwelijksfeest komt draaien. Daardoor hebben we bijna elke locatie voor een trouwfeest weleens gezien. Iedere keer als we op een nieuwe locatie komen, slaan we alle informatie over die specifieke trouwlocatie op in ons systeem. Zodoende kunnen we je heel vaak al direct bij een boeking vertellen of de gewenste variant van de Swinging DJ Show geschikt is voor jullie trouwlocatie. Ook kunnen we heel veel zelf regelen met jullie trouwlocatie en jullie daarmee ontzorgen.

Een trouwfeest DJ boeken is bij Swinging.nl bijzonder gemakkelijk. Kies online direct welke DJ je wenst op basis van de informatie die bij elke DJ vermeld staat. Hier vind je bijvoorbeeld informatie over het karakter van de DJ, zijn ervaring en zijn specialiteiten. Breng daarnaast een bezoek aan een van onze demo-avonden om zo persoonlijk kennis te kunnen maken met de DJ van jullie keuze. Vervolgens stellen wij een helder contract op met daarin alle gemaakte afspraken en na ondertekening is de boeking compleet.

Bruiloft-DJ Johan | Swinging.nl Bruiloft-DJ André | Swinging.nl
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 383 beoordelingen.


Brussel

Top communicatie

10 / 10


Kampen

doen niet moeilijk top artiesten zeer flexibel

10 / 10


Driehuis

Zeer veel persoonlijke aandacht. Goede communicatie, en begripvol naar onze situatie.

10 / 10


Poortugaal

Alle afspraken worden 100% nagekomen. Martijn denkt actief mee zodat je niets over het hoofd ziet.

10 / 10


Berkel en Rodenrijs

Zeer goed communiceren met Martijn, niets was te veel gevraagd!

9 / 10


Hoofddorp

Fijne communicatie en goede service.

8 / 10


Meer

Swinging.nl regelt alles tot in de puntjes! De communicatie verloopt heel vlot, vriendelijk en transparant. En aan alle mogelijke details...

10 / 10


Lisserbroek

Makkelijk te boeken, goede reactie per mail. Verder alles top geregeld!

9 / 10


Leidschendam

Heel erg leuk, verschillende genre muziek.

8 / 10


Leiden

4.5 Stars - Croupier was Excellent

9 / 10