Leun even achterover, wij doen het zoekwerk. Dit kan even duren...

Bruiloft DJ

Ben je op zoek naar de beste bruiloft DJ voor jouw bruiloftsfeest? De Swinging DJ Show is de trotse winnaar van de Dutch Wedding Awards in de categorie ‘Bruiloft DJ van het Jaar 2016’. Lees onderstaand wat de argumenten waren van de vakjury om de Swinging DJ Show te kiezen als winnaar. En, vooral... wat heb jij hieraan als bruid of bruidegom?

Bruiloft DJ show

Kiezen voor de Bruiloft DJ Show van Swinging.nl betekent kiezen voor zekerheid. De zekerheid dat het gewoon erg goed geregeld is! De vakjury was zeer onder de indruk van onze garanties en de wijze waarop wij ervoor zorgen dat we deze garanties ook echt kunnen waarmaken. Je krijgt van ons namelijk de garantie dat, wat er ook gebeurt, er altijd een DJ komt draaien. Dit geldt eveneens als door overmacht de door jullie gekozen bruiloft DJ verhinderd is. Bij Swinging.nl werken enkel met de allerbeste apparatuur van A-merken en onderhouden we al onze spullen grondig en regelmatig. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan hebben we overal in Nederland binnen 30 minuten reserve apparatuur bij de hand. Kortom, we doen wat we beloven! Een heerlijk gevoel als je een DJ zoekt voor de belangrijkste dag uit je leven, nietwaar?!

Bruiloft DJ met of zonder apparatuur

Zoek je een bruiloft DJ met of zonder apparatuur? Of je nu op zoek bent naar gewoon een paar discolampen of juist een show met de modernste lichtshow die je je maar kunt wensen, bij Swinging.nl heb je alle keuze. We bieden maar liefst 6 verschillende shows in alle prijsklassen aan. Willen jullie toch liever iets anders? Geen probleem! We stellen dan speciaal voor jullie een eigen DJ show samen. Helemaal aangepast aan jullie budget, jullie locatie en natuurlijk jullie smaak. Elke twee weken organiseren we een demo-avond waar je kennis kunt maken met onze DJ’s en de DJ bruiloft show van Swinging.nl. Tevens voorzien we je nog van een aantal nuttige tips & tricks om je bruiloftsfeest nog leuker te maken!

DJ trouwfeest voor elke locatie

Elk jaar mogen we voor honderden bruidsparen een DJ op hun trouwfeest verzorgen. We hebben bijna elke locatie voor een trouwfeest weleens gezien. Iedere keer als we op een nieuwe locatie komen, dan slaan we alle informatie over die specifieke trouwlocatie op in ons systeem. Zodoende kunnen we je heel vaak al direct bij een boeking vertellen of de gewenste variant van de Swinging DJ Show geschikt is voor de locatie van jullie trouwfeest.

Bruiloft DJ van smartlap tot dance!

Wil je graag een echte allround bruiloft DJ of juist een specialist? Van smartlappen tot dance, je kunt het zo gek niet verzinnen of we hebben wel een geschikte DJ voor je! Bekijk hierboven ons complete aanbod aan DJ’s voor je bruiloft. Onze DJ’s kun je overigens ook live bekijken en beluisteren gedurende onze demo-avonden. Om de twee weken zijn er weer andere potentiële DJ's voor jullie bruiloft aanwezig.

DJ trouwfeest boeken?

Een trouwfeest DJ boeken is bij Swinging.nl bijzonder gemakkelijk. Kies online direct welke trouwfeest DJ je wenst. Kom naar een van onze demo-avonden en maak persoonlijk kennis met jouw favoriete trouwfeest DJ. Vervolgens boek je eenvoudig jouw trouwfeest DJ en krijg je van ons een overzichtelijke bevestiging op papier. Bruiloft DJ | Trouwfeest
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.6

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.6 uit 10 op basis van 192 beoordelingen.


Nieuwerkerk aan den IJssel

Super snelle reactie Vriendelijk contact Alles tot in de puntjes geregeld Goede bands! Kijkavonden zijn fijn, dan weet je wat je boekt.

10 / 10


Limmen

Vanaf eerste contact tot en met het feest in 1 woord geweldig! Flexibel, meedenkend en heel professioneel!

10 / 10


Rotterdam

Vanaf de aanvraag tot het afbouwen, zeer professioneel. Snelle antwoorden Vriendelijke mensen die allen meedenken Fantastische...

10 / 10


Almere

De communicatie was goed. We hebben onze wensen goed kenbaar kunnen maken middels een web-based formulier.

10 / 10


Rotterdam

Een fijne organisatie om mee te werken, je merkt dat ze veel ervaring hebben.

9 / 10


Hellevoetsluis

Op tijd en een repertoire wat goed bij het publiek paste Voor herhaling vatbaar gaan we ook zeer zeker doen nu nog een excuus vinden voor...

8 / 10


Dordrecht

Goede prijs. Goed contact met elkaar.

10 / 10


Well organized!

10 / 10


Heldere communicatie Goede bereikbaarheid per e-mail of telefoon

9 / 10


Rotterdam

Goede communicatie, duidelijke factuur, alles was top geregeld!

10 / 10