Bedrijfsfeest inspiratie

Organiseer je een bedrijfsfeest? Laat je inspireren door Swinging.nl! Doorloop de stappen van onderstaande tool en ontdek ons aanbod. Stuur ons je inspiratielijst en wij denken vrijblijvend met je mee met een offerte op maat! Samen met jou bedenken we het perfecte feest.

Veel plezier!

1. Ontvangst
2. Opening
3. Muziek
4. Side acts
5. Slot act
6. Thema
Ik wil geen entertainment
bij de ontvangst
Hostesses

  Prachtige hostesses in kostuum naar keuze ontvangen de gasten en maken partypics.

  Hostesses

  Op zoek naar een unieke manier om gasten te ontvangen? De hostesses doen dit geheel in de stijl van het feest.

  Champagne-ontvangst, candy-girls en -boys, garderobedames en -heren en vele andere mogelijkheden. De hostesses zijn professioneel en zien er altijd goed uit. Indien gewenst, kan er gekozen worden voor  themakostuums.

  De hostesses zijn te boeken voor feesten en evenementen in heel Nederland.

  Duur van de act
  De hostesses zijn 4 uur aanwezig.
  € 895,00
  De Vermakelaar

   DE VERMAKELAAR Is een ras-entertainer met vele gezichten, een welkome aanvulling voor...

   De Vermakelaar

   Vermakelaar Vince van Leth zal in een korte doch zinderende voorstelling al jouw zintuigen alsmede jouw lachspieren enorm op de proef stellen. Alles wat hij jou laat zien en ervaren grenst aan het ongelooflijke. Van een humoristische voorstelling tot acrobatische trucs. Vince van Leth zorgt gegarandeerd voor een spetterende show.
   € 795,00
   Champagne uit de lucht

    Verras je gasten met champagne geserveerd uit de lucht.

    Champagne uit de lucht

    Op zoek naar een unieke blikvanger op jouw evenement?

    De act 'Champagne uit de lucht' is dé manier om champagne te serveren! Op een sierlijke wijze hangt een luchtacrobate in een grote kroonluchter boven het publiek.

    Mogelijkheden van 'Champagne uit de lucht'


    Behalve het uitschenken van champagne, kan de schenkster ook flyers of relatiegeschenken uitdelen vanuit de kroonluchter. Onder de kroonluchters hangen kleurrijke en verlichte koelers waarin de champagneflessen bewaard worden. De kleuren van de koelers kunnen ingesteld worden naar wens. De kroonluchter beschikt tevens over een audioinstallatie, waar een achtergrondmuziekje mee kan worden afgespeeld. Naast champagne kan er ook een ander drankje geschonken worden. Daarnaast is het mogelijk om de luchtacrobate eenmalig te laten schenken, maar er kan ook gekozen worden om dit meerdere keren gedurende tijdens het evenement te doen.

    Technische eisen
    Om deze act mogelijk te maken is het volgende nodig:
    - minimale hoogte van 4 meter
    - een ophangpunt met een draagkracht van minimaal 250 kg

    Duur van de act
    2 x 15 minuten of 1 x 20 minuten
    € 695,00
    Robot walking act

     De Robots kunnen uw gasten verwelkomen, door de zaal lopen, op de...

     Robot walking act

     De robot walking act is feest entertainment van de bovenste plank. Twee professionele dansers transformeren zich in robots en zetten een geweldige dans-act neer. Dit feest entertainment is geschikt voor ieder evenement. Of het nu gaat om een presentatie, opening, feest of ander evenement, met de dansers van de robot walking act scoor je gegarandeerd punten bij je gasten!     Ideaal feestentertainment met de robot walking act


     De robots zijn uiterst geschikt om je gasten te verwelkomen. Ook is het mogelijk om de robots door de zaal te laten lopen en op de foto te gaan of flyers uit te delen. Deze act zorgt zeker en vast voor interactie met uw publiek. De robot walking act duurt in totaal 20 minuten.     Robot walking act boeken via swinging.nl


     Heb je interesse in het boeken van de robot walking act voor jouw evenement? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het zoeken naar feest entertainment die bij jouw evenement past!

     Repertoirelijst

     De robot podium act neemt eigen muziek mee. Dit is dance georiënteerde muziek.
     € 650,00
     Passeggiata Veneziana

      2 prachtige Venetiaanse steltenlopers. Ideaal als entree-act of als sfeermakers tijdens een...

      Passeggiata Veneziana

      Indruk maken op jouw gasten tijdens jouw evenement of bedrijfsfeest? Boek dan nu Passeggiata Veneziana op jouw evenement. De prachtige internationale walkact van Venetiaans & Commedia dell'Arte geïnspireerde steltlopers is een unieke ervaring voor het publiek.

      De kleurrijke en elegante steltlopers zijn gekleed als Venetiaanse heersers met vlinderachtige gewaden op het toneel. Met hun magische bewegingen toveren ze een wonderbaarlijke sfeer onder het publiek. De vorstelijke Rugatino's wordt bijgestaan door zotskappen uit de Commedia dell' Arte Arlecchino en Berlino. Met hun verende benen zetten zij de boel op stelten en ‘teasen’ het publiek.

      Passeggiata Veneziana boeken via Swinging.nl


      Je kunt Passeggiata Veneziana eenvoudig boeken via Swinging. De spelers dragen een mobiel draagbaar muzieksysteem in hun kostuum. Optioneel kan je muzikanten boeken die muzikale percussie voorzien. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je graag met het samenstellen van jouw evenement of bedrijfsfeest.
      € 900,00
      Living Statues

       Deze beelden staan in de zaal of op locatie. Even niet opletten...

       Living Statues

       De Living Statues staan in de zaal of op locatie. Even niet opletten en het beeld heeft een andere positie aangenomen en is waarschijnlijk zelfs verplaatst. Altijd interessant om naar te kijken en leuk feest entertainment om jouw gasten mee te vermaken.

       Living Statues boeken via Swinging.nl


       Wil jij de Living Statues boeken op jouw evenement, bedrijfsfeest of feest? Dan kan dat nu voordelig via Swinging.nl. Het optreden van de twee standbeelden bestaat uit 3 blokken van 20 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur. Daarbij is een afsluitbare kleedkamer noodzakelijk.
       € 600,00
       Ik wil geen entertainment
       bij de opening
       Aerial Acts

        Een aantal prachtige acrobatische acts waarmee je je gasten zult verbazen. Perfect...

        Aerial Acts

        Bij Swinging.nl bieden wij diverse prachtige aerial acts aan. Al deze acts met acrobaten zijn een ware sensatie voor je evenement. Een aerial act is ideaal als opening, maar ook als intermezzo tijdens je evenement. Met deze acts is succes gegarandeerd!        Verschillende aerial acts van Swinging        Aerial Silks


        De acrobaten van de aerial silks acts hangen sierlijk in de lucht aan lange stukken stof terwijl ze sierlijke poses maken. Ze tarten de zwaartekracht met onverwachte wendingen en hoge vallen. Het is een visueel spektakel die zeker en vast indruk maakt op het publiek.        Aerial Lyra


        In de aerial lyra act werken de acrobaten met een stalen ring die hangt aan het plafond. De artiest maakt elegante wendingen en diverse poses terwijl ze aan de ring hangen. Flexibiliteit en stijl staan hier voorop. Het is een van de meest gracieuze aerial acts.        Aerial Rings


        In tegenstelling tot de aerial lyra werken de acrobaten van de aerial rings met 2 stalen ringen in plaats van 1. De 2 ringen zijn bevestigd aan het plafond met katoenen touwen waardoor de acrobaat zich vrij kan bewegen. In deze elegante aerial act verbazen de acrobaten je gasten met hun kracht en lenigheid.        Aerial Rope


        Ook de aerial rope is een enorm spectaculaire act. Deze act komt dicht in de buurt van de aerial silk act als je kijkt naar de sierlijke bewegingen en houdingen. Met het verschil dat deze artiest gebruik maakt van een katoenen touw van ongeveer 30-40 mm dik.        Aerial Straps


        De acrobaat van de aerial straps bezorgt je gasten een magische act met twee katoenen riemen. De riemen hangen vast aan een schijf aan het plafond of een stalen kabel. Terwijl de acrobaat aan de riemen hangt worden spannende bewegingen en dynamische draaiingen gemaakt.        Aerial Trapeze


        Deze statische act is een aerial kunstvorm die uitgevoerd wordt op een ligger die met twee touwen bevestigd is aan het plafond. In tegenstelling tot andere acts blijft deze trapeze op zijn plek stilhangen. De acrobaat beweegt zich rond, onder en boven de ligger en maakt terwijl acrobatische bewegingen.        Aerial acts boeken via Swinging.nl        Je kunt deze aerial acts stuk voor stuk boeken als feest entertainment voor jouw evenement. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

        Repertoirelijst

        Er kan gekozen worden uit verschillende tracks met verschillende sferen. Bijvoorbeeld sferische muziek voor een dromerige sfeer of juist meer bombastische orkestrale muziek om zo een indrukwekkende opening of intermezzo neer te zetten. Indien gewenst is het vooraf mogelijk de muziek af te stemmen om zo de perfecte match voor jouw evenement te garanderen.
        € 815,00
        Showdansers

         Showdansers om je feest helemaal compleet te maken en net dat beetje...

         Showdansers

         Om je feest helemaal compleet te maken, heeft Swinging.nl iets heel bijzonders bedacht: showdansers! Representatieve multi-talenten die je feest net dat beetje extra geven.

         Dansers op jouw feest!


         Bij binnenkomst worden je gasten ontvangen door onze hostesses (m/v). De hostesses zijn gekleed in het thema van je feest. Welk thema dat ook is, wij zorgen altijd voor kostuums passend bij je thema. Dat kunnen we waarmaken omdat we al onze kostuums zelf maken.

         Nadat alle gasten zijn verwelkomd, gaan de hostesses zich omkleden en is het tijd voor de officiële opening van het feest. Dit doen we met een spectaculaire openingsdans. Na dit feestelijke moment gaan de hostesses zich omkleden om vervolgens met de gasten op de foto te gaan. Dat zijn wel hele feestelijke fotograven! De hostesses lopen rond tussen de gasten en maken foto's van de gasten en samen met de gasten.

         Als de meeste gasten zijn gefotografeerd, gaan de hostesses zich weer omkleden om vervolgens samen met de gasten een leuke dans workshop te doen in het thema van het feest.

         Showdansers boeken via Swinging.nl


         Boek onze showdansers eenvoudig via Swinging.nl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een paar voorbeelden van thema's die we al hebben mogen verzorgen:

         • Around the world

         • Tropical party

         • Après ski party

         • VIP party

         • Christmas party

         • Disco party

         • Dance party

         • Black & white party

         • en nog veel meer...


         De volgende services kunnen worden aangeboden:

         • Showdans

         • Showdance

         • Showdanser

         • Showdancer

         • Dansshow

         • Dansshows

         • Hostess

         • Ontvangst van de gasten

         • Partypics

         • Copacabana dansshow

         • Disco dansshow

         • Tiroler dansshow

         • Latin dansshow

         • Can can dansshow

         • Moulin Rouge dansshow

         • Gogo dansshow

         • Poi dansshow

         • VIP hosting

         • Gastheer/gastvrouw service

         Repertoirelijst

         Disco Toppers:

         • Disco Inferno

         • Saturday Night Fever

         • Boogie Wonderland


         Show:

         • Diamonds

         • Charleston

         • French CanCan

         • Dreamgirls

         • Music was my First Love

         • Sway

         • Cotton Eye Joe


         Tropical (keuze uit een Remix of onderstaande losse nummers)

         • Samba de liberdade

         • Rio de Janeiro

         • Hot Hot Hot!

         • Maria/ Ricky Martin

         • Bamboleo

         • Conga


         Nederlandse Meezingers (keuze uit een Nederlandse mix of onderstaande losse nummers):

         • Just say hello

         • Hele nacht liggen dromen

         • Maak me gek

         • Tulpen uit Amsterdam


         Michael Jackson (keuze uit een mix of losse nummers):

         • Thriller

         • Smooth Criminal

         • Wanna Be Startin' Somethin'


         Carnaval Krakers:

         • Rob Ronalds – Hela Hola

         • Gebroeders Ko – Toe Toe Toeter & Schatje mag ik je foto


         Musical:

         • Fame

         • Can You Feel It

         • The Wizz

         • Sister Act


         Urban:

         • Drop it on me

         • Urban Remix

         € 1.200,00
         Lasershow

          Swinging.nl maakt voor u zeer spectaculaire lasershows. Bijvoorbeeld met 1 kleur of...

          Lasershow

          Boek een spectaculaire lasershow voor uw evenement. Grofweg zijn er twee soorten shows:

          1. Maatwerk show met uw eigen logo's en een verhaallijn


          Dit zal uw gasten zeer verrassen! We maken geheel op maat voor u een spectaculaire lasershow met een op maat storyline. De lasers vertellen met passende muziek het verhaal van uw organisatie. Dit is mogelijk inclusief logo's, foto's etc. Door middel van speciale programmeertechnieken kunnen we uw eigen beelden omzetten in laserstralen en deze op spectaculaire wijze tonen aan uw gasten. Zie ook het videofilmpje voor voorbeelden.

          2. Standaardshow met fullcolour lasers


          In plaats van een geprogrammeerde show is het ook mogelijk te kiezen voor een standaardshow. De lasers worden handmatig bediend en zullen het optreden van uw DJ en/of band spectaculair uitlichten.

          Lasershow boeken via Swinging.nl


          In onze showroom kunt u vooraf komen kijken hoe de geprogrammeerde maatwerkshow eruit gaat zien. Eventuele opmerkingen en wijzigingen kunnen dan nog worden verwerkt in de uiteindelijke show.
          € 4.000,00
          Robot Podium act

           Bij deze podium act zijn twee robots. Zij zorgen voor een feestelijke...

           Robot Podium act

           Robot act boeken via Swinging.nl


           Deze geweldige act zorgt voor bewondering van jouw gasten. Bij deze podium act zijn er twee robots aanwezig. Een dame en een heer. Op het podium worden zij vergezeld door 2 dansers. Deze act is in te zetten als opening, slot of side act. Er wordt eigen muziek meegenomen. De robots zullen voor of na de act 20 minuten door de zaal lopen. Hou rekening met een vrij podium van 5 x 3m.
           € 995,00
           Mindleader Joe

            Mindleader die gedachten kan lezen, lepels ombuigen en nog veel, veel meer....

            Mindleader Joe

            Laat je in de ene na de andere verbazing vallen met de act van mindleader Joe. Tijdens de act wordt er ingespeeld op paranormale fenomenen zoals telepathie en telekinese, onverklaarbare zaken en moderne magie met een educatief of wetenschappelijk sausje. Je hoeft echter geen vage en zweverig praktijken, spirituele lezingen of spookverhalen te verwachten. Joe brengt zijn repertoire namelijk met een grote knipoog. In plaats daarvan zal hij je graag laten zien hoe frauduleuze mediums en paranormaal begaafden soms werken, zodat je nooit meer zelf in deze trucs hoeft te trappen. Interactie staat dan ook centraal tijdens zijn optredens.            Wie is mindleader Joe?


            Misschien heb je mindleader leader Joe al eens eerder gezien. Hij is namelijk meerdere keren op televisie geweest. Wat dacht je bijvoorbeeld van de invoering van de euro? Joe introduceerde deze munt op magische wijze tijdens een televisiegala op Nederland 2. Daarnaast was hij ook te zien in programma's als "De Magische Vier" en "Het Zesde Zintuig". Zoals je ziet behoort Joe dus tot een select gezelschap van de beste mentalisten en goochelaars van Nederland.            Geschikt voor ieder moment


            De intrigeerde optredens van deze mindleader kunnen voor magisch entertainment zorgen op bijna elk type evenement en locatie. Van jong tot oud en van stand-up shows tot borrels en diners, mindleader Joe zorgt voor een act waarin close-up illusies onder de neus van uw gasten worden getoond.            Goochelaar huren via Swinging.nl


            Ben jij er klaar voor om je feestgangers, zakenrelaties of (potentiële) klanten te trakteren op een heuse 'Mindf*ck'? Dan kun je via Swinging.nl zowel minder leider Joe als andere goochelaars huren. Prijsinformatie vind je onderaan deze pagina en ook kan je op deze pagina eenvoudig een offerte aanvragen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

            € 795,00
            Braziliaanse percussieband
            • Latin

            Deze percussieband zorgt met hun opzwepende drumgeluid voor een fantastische sfeer die...

            Braziliaanse percussieband

            De Braziliaanse percussieband van Swinging zet gegarandeerd jouw feest op zijn kop! De muziekstijl die wordt gespeeld is Asambeo dat te herkennen is aan het opzwepende ritme van drums. Dit brengt een heerlijk zomers gevoel naar jouw evenement.            Spetterende show met de Braziliaanse percussieband            De band weet de gasten altijd van top entertainment te voorzien met hun drums. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de Braziliaanse percussieband uit te breiden met blazers en danseressen. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor een spetterende show!            Braziliaanse percussieband boeken via swinging.nl            Had je graag een Braziliaanse percussieband geboekt voor jouw verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Dat kan bij Swinging.nl. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

            Repertoirelijst

            De Braziliaanse band speelt diverse exotische ritmes en herkenbare songs.
            € 950,00
            Thriller act

             Thriller komt tot leven op uw feest! 8 prachtig verkleedde dansers en...

             Thriller act

             Beleef een avond vol fun en horror. Oh yes, there will be blood! Met deze Halloween Act ben je gegarandeerd bang! Jij en je gasten worden ontvangen door zombies die jullie bij aanvang al de stuipen op het lijf zullen jagen. Later op de avond doen zij dit nog eens tijdens een dansact op Thriller, dé horror hit van Michael Jackson.

             Een onvergetelijke 'horroravond' met humoristisch randje


             De Thriller act wordt uitgevoerd door 8 dansers die prachtig worden opgemaakt en opkomen in bijpassende kostuums en duurt ongeveer 5 minuten. Het ontvangen van de gasten, duurt maximaal een uur. Daarnaast is het tevens mogelijk om de gasten met zombies op de foto te laten gaan. Met deze act, zijn jij en je gasten verzekerd van een onvergetelijke 'horroravond' met een humoristisch randje.

             Repertoirelijst

             De dansshow bestaat uit een mix van Halloween gerelateerde muziek zoals bijvoorbeeld Thriller van Michael Jackson.
             € 2.050,00
             La Voix Magique

              La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie....

              La Voix Magique

              Een act waarbij je geen seconde kan wegkijken, dat kenmerkt La Voix Magique. Zangeres Sandy Kandau neemt je mee in een wervelende act van vijftien minuten, ideaal in te zetten als originele opening van een feestavond of een spectaculair intermezzo. Dit is de ideale act om een evenement specialer te maken.              Een betoverende act


              La Voix Magique doet haar naam eer aan. Met haar schitterende stem, in combinatie met een bijzondere en uitstekend uitgevoerde choreografie, betovert Sandy Kandau elk publiek.              In een medley van aaneensluitende nummers verandert de zangeres telkens in een ogenblik van outfit. Als publiek zijnde kan je 15 minuten lang niet wegkijken, voordat je het weet is de act in een volledig andere setting beland, zowel in muziek- als outfitkeuze.              La Voix Magique boeken via Swinging.nl


              Het repertoire wordt gekenmerkt door klassiekers als Big Spender, Fever en Diamonds are a girl’s best friend, gezongen op een eigentijdse manier die perfect bij de act past. De duur van het optreden bedraagt ongeveer 15 minuten. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

              € 2.750,00
              Fluor POI dansshow

               De Fluor Poi Dansshow is een fantastische show van 6 dansers en...

               Fluor POI dansshow

               Deze Fluor Poi Dansshow wordt opgevoerd door 6 Poi dansers. De lichten gaan uit en vanuit het niets komen de dansers op. Met hun Poi stokken maken ze prachtige bewegingen. Doordat de Poi stokken oplichten in het donker ziet het er heel bijzonder uit.

               Fluor Poi dansen is een andere vorm van dansen. Door middel van de bewegingen die de dansers maken, ontstaan er verschillende figuren om de danser heen. Op een donker podium wordt met behulp van blacklight-reflecterende objecten een spectaculaire dansshow verzorgd. Poi-dansen is de dans van de Maori's. De dansers brengen in hun dans de kracht van deze eeuwenoude krijgersdans over op het publiek. De show is volledig gechoreografeerd.

               Fluor Poi Dansshow boeken via Swinging.nl


               Doordat de dansers grote zwaaiende bewegingen maken met de Fluor Poi stokken, is het wel belangrijk dat er voor deze show voldoende ruimte aanwezig is. Ook is het noodzakelijk dat de zaal echt heel donker is. Dan is het effect namelijk van de lichtgevende stokken het grootst.

               De muziek van de Fluor Poi dansshow is een mix van eigentijdse muziek speciaal voor deze show gemaakt door onze DJ's. De show is extreem intensief om uit te voeren. De totale duur van de show bedraagt 6 minuten.

               Repertoirelijst

               De Fluor Poi dansshow wordt gegeven op moderne dancemuziek. We nemen een MP3 stick mee met de muziek.
               € 795,00
               Ik wil geen muziek
               De Helden
               • Allround
               • Dance

               Van intieme bruiloft tot grootse evenementen. De Helden maken er altijd een...

               De Helden


               • Al jaren zijn de Helden de meest geboekte band van Swinging.nl en dat is niet voor niets!

               • Ze zijn bijzonder veelzijdig: van nieuwe hits/oude classics, disco/dance/rock/Nederlandstalig, De Helden spelen het allemaal

               • De beste muzikanten die hun vak verstaan

               • Inclusief mooie lichtshow en perfect geluid


               Coverband De Helden; ze zijn bij de tijd, barsten van de energie en hebben altijd plezier. De Helden nemen zichzelf uiterst serieus, vinden dat ze humor hebben en zijn een beetje van elkaar gaan houden. De Helden zijn ontzettend enthousiast en maken er gegarandeerd een groot feest van!

               De Helden boeken bij Swinging.nl


               Inbegrepen in deze prijs:

               • 3 live sets van maar liefst 60 minuten binnen een periode van max 5 uur tot max 0100 uur

               • zeer feestelijke playlist in de pauzes zodat het feest continue doorgaat*

               • alle benodigde geluid- en lichttechniek voor 200 personen
                * Voor 250 euro extra is het mogelijk om DJ service er bij te boeken
                ** Uiteraard kunnen we dit uitbreiden voor meer mensen. Informeer naar de mogelijkheden

               • De reiskosten bedragen 0,91 cent per gereden km berekend vanaf Utrecht

               • Speciaal instuderen van een verzoeknummer voor bijvoorbeeld de openingsdans van een bruiloft


               De opbouw van een optreden (de indeling van het programma, het repertoire etc) gaat altijd in overleg met jou: in de voorbereiding naar een optreden zal er altijd persoonlijk contact met je worden opgenomen, zodat de band volledig op de hoogte is van je wensen en voorkeuren.

               Al jaren staan De Helden garant voor topkwaliteit en entertainment met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een wervelende performance. De Helden brengen een breed programma, waarbij naast muzikale kwaliteit ook aan de aankleding van het optreden veel zorg wordt besteed. Het sterk gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste Pop-, Disco-, Soul- en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse hits.

                

                

               Repertoirelijst

               De Helden hebben een enorm gevarieerd repertoire wat constant aan verandering onderhevig is. Per optreden wordt er -in overleg met de klant- een
               repertoire samengesteld wat aangepast kan worden aan de sfeer van de avond.

               VOORBEELDEN POP
               24K Magic – Bruno Mars
               80’s dancemedley
               90’s dancemedley
               90’s housemedley
               00’s dancemedley
               Ain’t no other man – Christina Aguilera
               Alles is liefde – Blof
               Basket case – Green Day
               Beauty and the Brains – Nielson
               Be my lover – La Bouche
               Be the one – Dua Lipa
               Bloed, Zweet en Tranen – André Hazes
               Cake by the ocean – DNCE
               California – Dr Dre
               Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
               Casanova – Ultimate Kaos
               Ceiling can’t hold us – Macklemore
               Cheap Thrills - Sia
               Dansplaat – Brainpower
               Duurt te lang – Davina Michelle
               Don’t start now – Dua Lipa
               Everybody – Backstreet Boys
               Feel it still – Portugal the man
               Finesse – Bruno Mars
               Fireball – Pitbull
               Freedom – George Michael
               Good god – Anouk
               Happy – Pharell Williams
               Hit me baby one more time – Britney Spears
               Hot ‘n’ cold – Katy Perry
               Human – The Killers
               I love it – Icona Pop
               Jump around – House of pain
               Learn to fly – Foo Fighters
               Leef – André Hazes jr
               Living on a prayer – Bon Jovi
               Move your feet – Junior Senior
               One Kiss – Dua Lipa
               Only girl – Rihanna
               Parijs – Kenny B
               Perfect – Ed Sheeran
               Raise your glass – Pink
               Rich girl – Gwen Stefani
               Rolling in the deep – Adele
               Sex on fire – Kings of Leon
               Sexy als ik dans – Nielson
               Shape of you – Ed Sheeran
               Show me love – Robin S
               Shut up and dance – Walk the moon
               Sterrenstof – De Jeugd van Tegenwoordig
               Suavemente – Elvis Crespo
               Sweet child o’ mine – Guns ’n Roses
               Treasure – Bruno Mars
               Uptown Funk – Bruno Mars
               Viva la vida – Coldplay
               Wannabe – Spice Girls
               You’ve got the love – New Voyager
               Zoutelande - Blof

               VOORBEELDEN CLASSICS
               (I’ve had) The time of my life – Bill Medley/Jennifer Warnes
               Billy Jean – Michael Jackson
               Could you be loved – Bob Marley
               Discomedley
               Don’t stop me now – Queen
               Faith – George Michael
               Gettin’ Jiggy with it – Will Smith
               Grease Megamix – Grease
               Highway to hell – AC/DC
               I love rock ‘n’ roll – Joan Jett
               I wanna dance with somebody – Whitney Houston
               Ik kan het niet alleen – De Dijk
               Into the groove – Madonna
               Let’s dance – David Bowie
               Love me just a little bit more – Dolly Dots
               Maniac – Flashdance
               Never gonna give you up – Rick Astley
               One more time – Daft Punk
               Relight my fire – Dan Hartman
               Rhythm is a dancer – Snap
               Simply the best – Tina Turner
               Three little birds – Bob Marley
               Valerie – Amy Winehouse
               Why tell me why – Anita Meyer
               € 3.370,00
               Roaring Jazz Quartet
               • Easy-listening
               • Jazz

               Stijlvolle jazzy muziek op zeer hoog niveau.

               Roaring Jazz Quartet

               Laat jezelf en jouw genodigden verrassen door het enthousiasme van The Roaring Jazz Quartet. Zoals de naam al weggeeft bestaat de band uit vier uitstekende muzikanten. De band speelt een breed repertoire aan tijdloze, herkenbare pop- en jazznummers. Ze spelen niet alleen jazzklassiekers uit The Great American Songbook, de band speelt ook moderne popnummers gestoken in een jazz jasje.

               Ervaring in alle soorten en maten


               De heren van The Roaring Jazz Quartet hebben allesbehalve last van plankenkoorts, de band is dan ook een graag geziene gast op festivals en evenementen. Hierbij blijft het niet beperkt tot evenementen in alleen Nederland, de heren hebben hun jazz klanken geregeld over de landsgrenzen laten horen. Elk publiek wat deze band te zien krijgt is vanaf de eerste seconde geboeid. De band maakt bij iedereen een onvergetelijke indruk.

               De koppen bijeen


               Elke muzikant van The Roaring Jazz Quartet was voor het ontstaan van de band al geruime tijd actief in de muziekbranche. Uiteindelijk hebben de heren de koppen bijeen gestoken om hun gedeelde passie voor jazz- en popmuziek verder vorm te geven. Elke muzikant heeft zijn eigen specialisme (pianist, drummer, contrabassist, zanger), waardoor de band als geheel een spetterende show kan geven.

               De band kenmerkt zich door een bijzonder evenement, zoals een bruiloft of een bedrijfsfeest, nog specialer maken. Dit doen zij door middel van de herkenbare jazz klanken van onder andere Elvis Presley, Michael Bublé, Nat King Cole en Elvis Presley. Voor een jonger publiek heeft deze band ook herkenbare hits van onder andere Ed Sheeran en John Mayer in het repertoire om de voetjes van de vloer te laten gaan.

               The Roaring Jazz Quartet boeken


               The Roaring Jazz Quartet kan je eenvoudig boeken via Swinging.nl. In principe speelt de band 1, 2 of 3 x 40 minuten, maar afwijkende speeltijden zijn in overleg ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
               € 1.995,00
               Soul Solution
               • Allround
               • Disco

               Misschien wel de beste band van Swinging.nl met top zanger David Dam....

               Soul Solution

               Soul Solution is een high energy partyband, feest gegarandeerd!

               • Uitzonderlijke kwaliteit

               • Extreem dansbaar

               • Flexibel: te boeken met zanger David Dam en/of zangeres Amber Gomaa en/of zanger Jared Grant

               • Uitbreidbaar met bijpassende DJ, videoshow en saxofonist               De energie en het contact met het publiek is ongeëvenaard. De show is een aaneenschakeling van dansbare hits in een razend tempo gespeeld. Het repertoire bestaat uit R&B, soul, dance, funk, disco, rock en pophits. Zowel de meest recente hits als de meest vette classics komen voorbij.               Soul Solution boeken met een zanger, zangeres of beiden


               Het is mogelijk om Soul Solution te boeken met zanger David Dam, met zanger Jared Grant (zie filmpje onderaan gemaakt op het Soul Live festival met David Dam en Jared Grant) en met zangeres Amber Gomaa (zie het filmpje onderaan gemaakt tijdens een prive feest met David Dam en zangeres Amber).               Wil je nog meer spektakel? Kies dan voor 2 of zelfs 3 vocals. Een show met David, Amber en Jared is werkelijk fenomenaal! Je krijgt dan een afwisselende high energy show van top kwaliteit die zijn weerga niet kent. Uniek in Nederland.               Zanger David Dam


               David Dam is een ware ras entertainer met een aanstekelijke dosis energie. Zijn vocale vaardigheden zorgen ervoor dat hij zich thuis voelt in vele muziekstijlen: van emotionele nummers die je raken tot hits waarbij iedereen luidkeels mee móét zingen. Samen met zijn band Soul Solution zorgt hij ervoor dat het feest onvergetelijk wordt.               Zanger Jared Grant


               Met inspiratiebronnen als James Brown, Prince, Michael Jackson en Stevie Wonder weet je zeker dat zanger Jared Grant de beste ritmische soul, funk en R&B van de jaren 70 en 80 kan brengen. Dansen en entertainen zit gewoonweg bij hem in het bloed! Dit maakt hem een fantastische aanwinst voor de band.               Zangeres Amber Gomaa


               Amber Gomaa is een echte alleskunner. Ze zingt niet alleen, maar ze speelt ook de toetsen, schrijft en produceert! Ze is al op verschillende podia te bewonderen geweest, zoals Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Haar doel? Het publiek verrassen met haar unieke, eigen sound!               Soul Solution nog verder uitbreiden


               Ook is het mogelijk om de show nog verder uit te breiden met een met een bijpassende DJ. Je hebt dan een 5 uur durende non stop show van live band + DJ. Daarnaast kan je Soul Solution ook uitbreiden met een een swingende saxofonist voor nog meer sfeer, show en gezelligheid.

               Repertoirelijst

               Het repertoire is vooral heel erg dansbaar en wordt elk optreden ververst. Interactie en improvisatie maakt elke show weer uniek en anders.

               • 24k Magic Bruno Mars

               • Are you gonna go my way Lenny Kravitz

               • Begging Madcon

               • can’t feel my face The Weeknd

               • cake by the ocean DNCE

               • Can’t stop the feeling Justin timberlake

               • Fuck You CeeLoo Green

               • Get Lucky Daft Punk

               • Good Kisser Usher

               • Happy, bae, blurred lines Pharell

               • Harry Hippy Bobby Womack

               • Heard it through the grapevine Marvin Gaye

               • hey ya Outkast

               • I feel it coming The Weeknd

               • I want you back Jackson 5

               • I wish Stevie Wonder

               • just the way you are Bruno mars

               • la la la Naughty boy

               • Let’s get it on Marvin Gaye

               • let's stay together Al Green

               • Locked out of heaven Bruno Mars

               • Love never felt so good / Valerie Michael Jackson

               • Medley: 90s (Return of the Mack, Hit me one more time, No scrubs, Ride my pony, Everybody (Backstreet’s back))

               • Medley: Hip hop (talk dirty-let’s get it started-this is how we do it-hot in here-lapdance)

               • Medley: Justin Timberlake (like i love you-lovestoned-cry me river-senorita)

               • Medley: Michael Jackson (Billie Jean-Shake your body-Blame it on the boogie-Don’t stop-Can you feel it

               • Medley: Michael Jackson II (Thriller-Black or white-Staring something-Bad-Beat it-Dirty Diana)

               • Medley: New Rules (Feels, What lovers do, New rules)

               • Medley: Pop (love me again-superfreak-memories-rock this party-smooth criminal)

               • Medley: Upsoul (Soul man-Hold on-Cold sweat-Soul power-I feel good-Satisfaction)

               • Medley want to want me-sorry-lean on-king-

               • Purple Rain Prince

               • Pump it BEP

               • Respect Aretha Franklin

               • Rock with you Michael Jackson

               • Satisfaction Rolling Stones

               • sex machine-1999 James Brown

               • Signed sealed delivered Stevie Wonder

               • Soul Power James Brown

               • Stand by me Ben E King

               • The way you make me feel Michael Jackson

               • Uptown Funk Bruno Mars

               • Valerie Amy Winehouse

               • Wake me up before you go go Wham!

               • What’s going on Donny Hathaway

               € 3.495,00
               Blend-it
               • Allround
               • Dance

               De nieuwste hit van Swinging.nl: top band met oa zanger en zangeres....

               Blend-it

               Een geweldige feestband met zeer professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Plezier staat voorop bij deze topband. De combinatie van een vette live-show, kwaliteit en vriendschap maakt een optreden van deze coverband tot een unieke ervaring.

               De band speelt een aanstekelijke mix van hedendaagse hits en lekkere classics. Vanaf heden is Blend-It te boeken met zangeres en zanger. De bezetting is dan een zangeres die ook te zien is in de video, samen met zanger William Finta.

               Blend it boeken via Swinging.nl


               De prijs van Blend-It bedraagt 2950 euro inclusief DJ, (de technicus van de band draait als DJ in de pauzes) geluid en licht tot 250 personen en reiskosten binnen 100km (heen/terug). Dit is voor een totaalprogramma van 5 uur non stop muziek waarvan 3 sets van 50 minuten live muziek en de rest de DJ service.

               Repertoirelijst

               Ain’t no mountain high enough – Marvin Gaye
               Ain't it fun – Paramore
               Ain't Nobody – Chaka Khan
               Always there – Incognito
               Another day – Jamie Lidell
               Are you gonna go my way – Lenny Kravitz
               Are you gonna be my girl – Jet
               Always on the run – Lenny Kravitz
               Baby love – Mothers Finest
               Bad girls – Donna Summer
               Billy Jean – Michael Jackson
               Blame it on the boogie – Michael Jackson
               Blurred Lines – Robin Thicke / Pharrel Williams
               Boogie Wonderland – Earth, Wind & Fire
               Can you feel it – The Jacksons / The Temperor
               Can’t feel my face – The Weeknd
               Can't rely On – Paloma Faith
               Car wash – Rose Royce
               Celebration – Kool & the Gang
               Conga – Miami Sound Machine
               Could you be loved – Bob Marley
               Crazy in love – Beyonce
               Dancin’ in the street – Martha Reeves
               Deja Vu – Beyonce
               Disco inferno – The Trammps
               Don’t stop ‘til you get enough – Michael Jackson
               Easy Lover – Phil Collins & Philip Bailey
               Feel what you want – Kristine W.
               Finally – CC Peniston
               Fireball – Pitbull
               Good God – Anouk
               Happy – Pharrel Williams
               Hold back the river – James Bay
               Hold my hand – Jess Glynne
               How deep is your love – Calvin Harris
               How will I now – Whitney Houston
               I want you back – The Jackson Five
               I will survive – Gloria Gaynor
               Iedereen is van de Wereld – The Scene
               It's what you don't do – Lianne La Havas
               Just dance – Lady Gaga
               King – Years & Years
               Kiss – Prince
               Last dance – Donna Summer
               Last night a DJ saved my live – Indeep
               Lean On – Major Lazer
               Let’s talk about seks – Salt ’n Pepa
               Like I Can – Sam Smith
               Locked out of heaven – Bruno Mars
               Lola’s theme – Shape Shifters
               Love me like I do – Ellie Goulding
               Love runs out – One Republic
               Mercy – Duffy
               Mesmerized – Faith Evans
               My girl – The Temptations
               My guy – Supremes
               My sharona – The Knack
               Nobody’s wife – Anouk
               On my mind – Ellie Goulding
               Play that funky music – Wild Cherry
               Please don’t stop the music – Rihanna
               Pretty fly for a white guy – Offspring
               Pricetag – Jessie
               Pride / A Deeper Love – Aretha Franklin / C+C Music Factory
               Rain down on me – Kane
               Rather be – Clean Bandit
               Remember the time – Michael Jackson
               Respect – Aretha Franklin
               Rock With You – Michael Jackson
               Rock your body – Justin Timberlake
               Rumor has it – Adele
               Shake your body – The Jacksons
               Show me love – Robin S.
               Shut Up & Dance – Walk The Moon
               Single ladies – Beyonce
               Sista’s are doing it for them selves – Aretha Franklin / Annie Lennox
               Super freak – Rick James, MC Hammer
               Superstitious – Stevie Wonder
               Titanium – Sia
               Tell Me Bout It – Joss Stone
               Tell me something good – Chaka Khan
               Think – Aretha Franklin
               Thinking out loud – Ed Sheeran
               Trouble with my baby – Paloma Faith
               Typical man – Tina Turner
               Uptown Funk – Mark Ronson / Bruno Mars
               Valerie – Amy Winehouse
               Waiting for tonight – Jennifer Lopez
               Wake me up before you go-go – Wham
               Want To Want Me – jason derulo
               War – Kensington
               We are family – Sister Sledge
               We found love – Calvin Harris
               Whats Love Gotta To With It – Tina Turner
               Who do you think you are – The Spice Girls
               You might need somebody – Shola Ama
               You’re the one that I want – Grease
               € 2.950,00
               The Gentlemen
               • Allround
               • Dance

               5 mannen strak in pak zetten elke zaal op zijn kop. Ook...

               The Gentlemen


               • avondvullend 5 uur durende non stop show van live band en DJ

               • ook te boeken met zanger en zangeres voor nog meer feest

               • zeer breed repertoire: van recente hits tot echte classics

               • altijd strak in het pak, goed voorbereid

               • feest gegarandeerd


               The Gentlemen zit strak in het pak, is ervaren, goed voorbereid en ontzettend muzikaal. The Gentlemen is een top coverband van enthousiaste en zeer ervaren muzikanten die er gegarandeerd een topshow van maken. De prijs is inclusief bijpassende DJ voor een complete avondvullende non-stop show. Een jonge frisse band met een zeer veelzijdig repertoire: dance naar disco, van Nederpop naar rock en van funk naar soul.

               The Gentlemen boeken via Swinging.nl


               Je feest is met deze band in uitstekende handen. The Gentlemen kunnen door hun kundigheid, ervaring en grote repertoire alle kanten op die je maar wenst.

               • 3 live sets van 45 minuten binnen max 5 uur tijd tot max 0100 uur

               • bijpassende DJ service door de technicus zodat het feest non stop doorgaat

               • uitstekend geluid en licht inclusief 2 technici geschikt voor 200 personen

               • gratis instuderen van 1 nummer bijvoorbeeld voor de openingsdans

               • voorbereiding op maat: vooraf kunnen alle muzikale wensen worden doorgegeven


               Ook is het mogelijk om The Gentlemen te boeken inclusief een fantastische zangeres. We werken met een verschillende van top zangeressen, waaronder Lienke Iburg. Welke zangeres wordt bijgeboekt, wordt in overleg bepaald.

               Repertoirelijst

               24K – Bruno Mars
               A-team - Ed Sheeran
               Ain't no sunshine- Bill Withers
               All of me – John Legend
               Alles is liefde - Bløf
               Angels - Robbie Williams
               Another day - Jamie Lidell
               Are you gonna go my way - Lenny Kravitz
               Beautiful day - U2
               Billie Jean - Michael Jackson
               Blow me away - Alain Clark
               Blue suede shoes - Elvis Presley
               Blurred Lines – Robin Thicke
               Break-even - the Script
               Brown Sugar - D'Angelo
               Budapest - George Ezra
               Cake by the ocean – DNCE
               Can’t hold us _ Macklemore
               Can’t stop the feeling! – Justin Timberlake
               Catch and release – Matt Simons
               Celebration - Kool and the gang
               Clocks - Coldplay
               Come together – The Beatles
               Dance little Sister - Terence Trent D'Arby
               DJ got us falling in love - Usher
               Don't stop me now - Queen
               Don't you worry child - Swedish House Maffia
               Don’t worry - Madcon
               Englishman in New York - Sting
               Everything – Michael Buble
               Fuck you – Cee Lo Green
               Get Lucky – Daft Punk
               Gravity – John Mayer
               Hangover - Taio Cruz
               Happy - Pharrell Williams
               Heard it through the grapevine - Marvin Gaye
               Hey Jude - The Beatles
               High & dry – Jamie Cullum
               Human Nature - Michael Jackson
               I don't wanna be - Gavin DeGraw
               I feel good - James Brown
               I gotta feeling - Black eyed Peas
               I wish - Stevie Wonder
               I'm a believer - the Monkees
               I’m yours – Jason Mraz
               If I ain't got you - Maroon 5
               If you don't know me by now - Ben Saunders
               Ik kan het niet alleen - De Dijk
               Is this love – Bob Marley
               Je hoeft niet naar huis - Marco Borsato
               Just the way you are - Bruno Mars
               Kiss - Prince
               Knock on Wood – Eddie Floyd
               Kom van dat dak af - Peter Koelewijn
               Let me entertain you - Robbie Williams
               Liefs uit Londen - Bløf
               Locked out of heaven – Bruno Mars
               Long train running - Doobie Brothers
               Love you more - Racoon
               Mambo no. 5 - Lou Bega
               Man in the Mirror – Michael Jackson
               Master Blaster – Stevie Wonder
               Move your feet - Junior Senior
               Moves like Jagger - Maroon 5
               Multiply – Jamie Lidell
               No woman no cry – Bob Marley
               Ordinary people - John Legend
               Papa was a rolling stone – Temptations
               Play that funky music – Wild Cherry
               Purple Rain – Prince
               Rain down on me - Kane
               Relight my fire - Dan Hartman
               Rock with you - Michael Jackson
               Rolling in the deep - Adele
               Rude – MAGIC!
               September - Earth wind & fire
               Seven nation Army - Ben l'Oncle Soul
               Sex on fire - Kings of Leon
               Sexy als ik dans - Nielson
               Shape of you – Ed Sheeran
               Signed sealed delivered - Stevie Wonder
               Sinds 1 dag of 2 - Doe Maar
               Sky full of stars - Coldplay
               Smoorverliefd – Doe Maar
               Stars – Simply Red
               Stil in mij - Van Dik Hout
               Superstition - Stevie Wonder
               Ten feet tall - Afrojack
               Thinking out loud – Ed Sheeran
               This is what is feels like - Armin van Buuren
               Treasure – Bruno Mars
               Umbrella - the Baseballs
               Uptown funk – Bruno Mars
               Use somebody – Kings of Leon
               Valerie - Amy Winehouse
               Waiting on the world to change - John Mayer
               Wake me up – Avicii
               War – Kensington
               What’s goin’ on –Marvin Gaye
               Whataya want from me - Adam Lambert
               With or without you - U2
               Without You - David Guetta ft. Usher
               Wonderfull world - James Morrison
               You give me something - James Morrison
               You'll never walk alone - Lee Towers
               You’ve got a friend – Donny Hathaway
               € 2.995,00
               DJ Keb
               • Allround
               • Dance

               Keb draait alle hits van nu in combinatie met vette classics in...

               DJ Keb

               "Hele vriendelijke man die vooral heel goed draaien kan! Keb enorm bedankt." Wilma en Jelte

               DJ Keb               • de meest allround DJ die we hebben: latin/pop/dance, R&B , disco en Nederlandstalig

               • mixt hedendaagse hits met de lekkerste classics die hij altijd remixt in een eigen-tijds jasje

               • zeer veel mensenkennis, vriendelijk en attent

               • uitermate veel ervaring: al ruim 20 jaar!

               • verzoekjes zijn altijd mogelijk, graag zelfs


               DJ Keb is een DJ met een enorme staat van dienst. Gespecialiseerd in alles waarop gefeest kan worden. Met veel plezier staat hij elke weer weer achter de draaitafels. DJ Keb is niet alleen DJ maar kan ook als video DJ optreden. Dat betekent dat hij niet alleen alle platen kan draaien zoals elke DJ maar dat hij ook bijbehorende videoclips en leuke visuals laat zien. Ook ideaal voor powerpoints/foto's en ander beeldmateriaal

               Omdat Keb standaard een videoscherm met beamer meeneemt, kan hij ook jullie foto's, een logo en bijzondere filmpjes laten zien. Hij mixt dit allemaal moeiteloos en naadloos door elkaar heen tot 1 wervelende show van geluid, licht en videobeelden. Absoluut uniek!

               Video DJ Keb boeken met de garanties van Swinging.nl               KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

               Repertoirelijst

               DJ Keb is zeer allround. Hij kan met alle stijlen overweg. Hij is gespecialiseerd in remixen van classics in een modern jasje. Dus alle herkenbare hits maar dan net iets vetter en met een hedendaagse sound.
               € 625,00
               The Charts
               • Allround
               • Dance

               De enige live band die net zo vet klinkt als een DJ....

               The Charts


               • live band die net zo vet klinkt als een DJ

               • unieke repertoirekeuze, geen andere band in Nederland doet dit na

               • uitzonderlijk vette sound gemaakt door 5 top muzikanten

               • brede sound door top zanger en zangeres

               • snelst groeiende band van dit moment


               The Charts is een eigentijdse coverband, die heerlijke hits speelt en een eigentijdse moderne uitstraling. Met The Charts heb je gegarandeerd een gaaf dansfeest! The Charts biedt een maximaal 5 uur durende non stop show inclusief perfecte DJ, een super vette live band en daarnaast ook nog een naadloze integratie tussen de DJ en de band waarbij de overgangen naadloos zijn omdat de DJ de beats van de muzikanten overneemt en andersom.

               The Charts boeken via Swinging.nl               • inclusief geluid en licht geschikt tot 175 personen: 2850 euro
                *Voor 795 euro extra is het mogelijk om DJ Peter Smit bij te boeken, voor een nog vetter feest!


               Alle prijzen zijn exclusief 9% btw.

               Repertoirelijst

               Alors on danse – Stromae
               Barbera streisand – Duck Sauce

               Be the one - Dua Lipa
               Blame – Calvin Harris
               Blurred lines – Robin Thicke
               Broodje bakpao – Opposites
               Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

               Chained to the rhythm - Katy Perry
               Counting stars – One Republic
               Dangerous – David Guetta
               Eat sleep rave repeat – Fatboy Slim

               Evacuate the Dancefloor - Cascada
               Every teardrop is a waterfall – Coldplay

               Feels - Pharrell ft. Katy Perry

               Feel the Love - Rudimental

               Finesse - Bruno Mars ft. Cardi B
               Fireball – Pitbull

               Flames - David Guetta ft. Sia

               Giant - Rag'n'Bone Man
               Good feeling – Flo Rida
               Hangover – Taio Cruz
               Happy – Pharrel Williams

               Havana - Camila Cabello
               Hey brother – Avicii
               Hey ya! – Outkast
               Hold back the river – James Bay
               Lapdance – Nerd
               Lean on – Major Lazer
               Locked out of heaven – Bruno Mars
               Lush life – Zara Larsson

               New Rules - Dua Lipa
               One – Swedish House Mafia
               One more night – Maroon 5

               One More Time - Daft Punk
               Papaoutai – Stromae
               Party rock anthem – Lmfao
               Rather be – Clean Bandit
               Roar – Katy Perry
               Rude – Magic
               Scream and shout – Will.I.Am
               Sexy and i know it – Lmfao

               Shake it off - Taylor Swift

               Shape of you - Ed Sheeran
               She wants to move – Nerd
               Shut up and dance – Walk The Moon
               Sky full of stars – Coldplay
               Stay with me – Sam Smith
               Sterrenstof – De Jeugd Van Tegenwoordig
               Thinking out loud – Ed Sheeran
               Thrift shop – Macklemore
               Uptown funk – Bruno Mars
               Waiting for love – Avicii

               What lovers do - Maroon 5
               € 2.850,00
               Miami Vibes
               • Allround
               • Disco

               Miami Vibes is een 6 koppige band die heerlijke Zuid Amerikaanse muziek...

               Miami Vibes

               Ben je op zoek naar een manier om de zomer in huis te halen voor je feest? Coverband Miami Vibes regelt het voor je! Met hun absoluut herkenbare repertoire vol bekende (Latin)hits creëren zij de perfecte sfeer voor een tropische avond vol muziek, losse heupen en gezelligheid!               Feest met echte Miami vibes


               Deze 6-koppige coverband speelt Zuid-Amerikaanse muziek, wat garant staat voor een spetterend dansfeest! Het is alsof je feest plaatsvindt in het kleurrijke Little Havana! Kortom, wil je een feest met echte Miami vibes, dan is deze band de perfecte keuze voor jou.               De bezetting van de band


               Zoals gezegd bestaat deze band uit 6 bandleden: een zangeres, pianist, bassist, drummer, saxofonist en trompettist. Samen brengen ze zowel recente hits als echte klassiekers ten gehore. Tijdens de pauzes is er een DJ aanwezig om ervoor te zorgen dat de danssfeer non-stop doorgaat.               Plaats eenvoudig uw boeking via Swinging.nl


               Op deze pagina kan je eenvoudig de beschikbaarheid van deze coverband checken, het repertoire vinden en ook zie je hieronder de prijsinformatie. Wil je meer weten over Miami Vibes en hun mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

               Repertoirelijst

               Ai se Eu te Pego (nooosssaaa!) Michel Teló
               All night long Lionel Richie
               America Trini Lopez
               Bailando Enrique Iglesias
               Balada Gusttavo Lima
               Blame it on the boogie Jackson 5
               Can’t stop the feeling Justin Timberlake
               Conga Miami Soundmachine
               Dancing Queen Abba
               Despacito Luis Fonsi
               Desmasiado Corazon Mink de Ville
               Disco inferno the Tramps
               Dont you worry bout a thing Incognito
               Faith George Michael
               Fireball Pitbull
               Guantanamera Wyclef Jean
               Havanna Camillo Cabello
               Hip don’t lie Shakira
               Hot hot hot Buster Poindexter
               I like it (1997) the Blackout Allstars
               If I had a hammer Trini Lopez
               It’s raining men the weather girls
               Just the two of us Bill Withers
               Lambada Kaoma
               La bamba Los Lobos
               La Camisa negra Juanes
               Lets get loud Jenifer Lopez
               Lady Marmalade Patti Labelle
               Living la vida loca Ricky Martin
               Madalena Elis Regina
               Mambo nr 5 Lou Bega
               Mambo Italiano Rosemary Cloony
               Mas que nada Sergio Mendes
               Move on up Curtis Mayfield
               Outro Lugar Bob Sinclair Salome de Bahia
               Oye como va Tito Puente / Santana
               Oye mi Canto Gloria Estefan
               Reggaeton Lento CNCO & Little Mix
               Reggae night Jimmy Cliff
               Relight my fire Dan Hartman
               Samba de Janeira Bellini
               Saturday night fever Bee Gees
               Senorita Shawn Mendes & Camila Cabello
               Shy guy Diana King
               Sing it back Moloko
               Staying alive Bee Gees
               Suavemente Elvis Crespo
               Tequila The Champs
               Vida Louca Neg Marrons
               € 2.995,00
               Coverband Trots
               • Allround
               • Dance

               Puur, verrassend en steengoed! Een band om Trots op te zijn.

               Coverband Trots

               Altijd GROOT FEEST, 200% ENERGIE, een GEWELDIGE show!

               Een optreden van de Trots van Swinging.nl is altijd een geweldige show. Deze coverband heet dan ook niet voor niets Trots. Veel nieuwe hits die worden afgewisseld met de beste classics komen langs tijdens een optreden. Samen met het publiek maakt Trots een feest om niet snel te vergeten. De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen. Bij de band Trots is het dansen, springen, genieten en meezingen! Het repertoire van Trots bestaat uit louter hits.

               Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, The Weeknd, George Ezra, Ed Sheeran, Queen, Snelle, The Banners, The Streamers en Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Robbie Williams, Doe maar, the Police, rock ‘n’ roll medleys en meer..

               De bezetting


               Coverband Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Trots heeft twee vocalisten waardoor de show afwisselend en gevarieerd is. De volledige bezetting bestaat uit zanger/toetsenist/gitarist Kelly Veerman, topgitarist en zanger Ruud Schouten, drummer Bart Klomp en bassist Jack de Vries. Allemaal louter professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond bijzonder te maken.

               Coverband Trots boeken via Swinging.nl


               Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven. Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet, heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd!

               Extra mogelijkheden:

               • Trots wil alleen optreden op een podium. Is er geen podium op de lokatie aanwezig? Voor 125 euro exclusief btw nemen we een bijpassend podium van 3 x 4 meter mee.

               • Zoek je non stop feest? Boek dan een extra een DJ bij voor max 5 uur non stop feest.

               • Ook is het mogelijk om zanger Kelly bij te boeken tijdens de trouwceremonie. Heel bijzonder! informeer naar de prijzen.

               • Neem je met minder geen genoegen? Ook is het mogelijk om de standaard lichtshow uit te breiden naar echt een hele mooie luxe uitgebreide lichtshow voor een nog grotere show. Informeer naar de prijzen, deze verschillen per locatie.

               Repertoirelijst


               1. Uptown funk - Bruno Mars

               2. Sex on fire - Kings of Leon​

               3. Shotgun - George Ezra​

               4. Firework - Katy Perry​

               5. Fireball - Pitbull​

               6. Narcotic - Liquido​

               7. Can’t stop this feeling - Justin Timberlake​

               8. Don’t stop me now / Queen medley - Queen​

               9. Wake me up - Avicii​

               10. Great balls of fire / Jailhouse / Johnny be good - Rock'n'roll medley​

               11. Viva la vida - Coldplay​

               12. Sterrenstof - De Jeugd van Tegenwoordig​

               13. Get lucky - Pharell / Daft Punk​

               14. Blurred lines - Robin Thicke​

               15. Ik kan 't niet - Iedereen is van de wereld - De Dijk / The Scene​

               16. Shut up and dance!- Walk the Moon​

               17. Treasure - Bruno Mars​

               18. Could you be loved - Bob Marley​

               19. Geronimo - Sheppard​

               20. I’ll be there for you - The Rembrandts​

               21. Coming home - Sheppard​

               22. Message in a bottle - The Police​

               23. Locked out of heaven - Bruno Mars​

               24. Shape of you - Ed Sheeran​

               25. Best day of my life - American Authors​

               26. Happy - Pharell​

               27. I’m a believer - The Monkees​

               28. Billy Jean / Black or white - Michael Jackson​

               29. Sexy als ik dans - Nielson​

               30. Take on me - A-ha​

               31. Summer - Calvin Harris​

               32. Don't you worry child - Swedish House Mafia​

               33. This is what it feels like - Armin van Buuren​

               34. Wonderwall - Oasis​

               35. Everybody - Backstreet Boys​

               36. Living on a prayer - Bon Jovi​

               37. Long train running - The Doobie Brothers​

               38. Thinking out loud - Ed Sheeran​

               39. Smoorverliefd - Doe maar​

               40. Alles is liefde - BLØF​

               41. Je hoeft niet naar huis - Marco Borsato​

               42. Hangover - Taio Cruz​

               43. Lion in the morning sun - Will & The People ​

               44. I gotta feeling - The Black Eyed Peas​

               45. Jump around - House of pain​

               46. Angels - Robbie Williams​

               47. Summer of 69 - Bryan Adams​

               48. One - U2​

               49. Play that funky music - Wild Cherry​

               50. Waiting on the world to change - John Mayer​

               51. Kiss - Prince​


               € 2.000,00
               Chandeliers
               • Akoestisch
               • Allround

               Kies ofwel uit hele avond live muziek of combi van live muziek...

               Chandeliers


               • combinatie van live-band en DJ service (playlist)

               • super feestelijk

               • complete avondvullende show die geleidelijk de sfeer steeds verder opvoert

               • speciaal instuderen verzoeknummer voor de openingsdans

               • 1 scherpe all-in prijs voor een complete avond


               Chandeliers is een band die van alle markten thuis is: ze kunnen lekker feesten, dansmuziek spelen, maar ook gezellige muziek voor op de achtergrond is een mogelijkheid. Tijdens de pauzes wordt er een top playlist opgezet voor nog meer feest. Zo gaat het feest continue door.

               Gaan jullie trouwen? Dan studeert The Chandeliers speciaal voor jullie het nummer voor de openingsdans voor jullie in.

               The Chandeliers zijn 3 professionele muzikanten die met veel speelplezier voor een groot feest zorgen. Zangeres Amanda speelt akoestische gitaar, wat perfect wordt ondersteund door de drumpartijen van Michael en de toetsen van Sander. The Chandeliers zingt driestemmig, dit leidt tot een harmonieus trio met een volle sound. The Chandeliers zijn ook perfect te boeken als mobiele act tijdens een tuinfeest, BBQ of borrel.

               The Chandeliers boeken bij Swinging.nl


               De prijs van The Chandeliers bedraagt 1595 euro voor een avondvullend programma van 3 * 50 min live muziek.

               Inbegrepen bij het optreden zit een uur wachttijd voorafgaand aan het optreden, waarbij een playlist met bijpassende muziek wordt opgezet. Het optreden zal in totaal maximaal 4 uur duren. Reiskosten in Nederland zijn inbegrepen.

               Ook is het mogelijk om de zangeres met de pianist te boeken voor tijdens de trouwceremonie. De prijs voor het muzikaal begeleiden van een trouwceremonie bedraagt 750 euro ter aanvulling van het avondoptreden. Inbegrepen hierin zit een geluidsset en het speciaal instuderen van jullie drie favoriete songs voor tijdens de trouwceremonie.

               The Chandeliers spelen een avondvullend programma van maar liefst 3 sets van 50 minuten live-muziek met tussendoor een playlist met gezellige muziek. Perfect voor mensen die graag zoveel mogelijk live muziek wensen tijdens hun feestavond.

               Repertoirelijst


               • 9 To 5 - Dolly Parton

               • A Night Like This - Caro Emerald

               • Ai Se Eu Te Pego (Nossa) - Michel Telo

               • All About That Bass - Meghan Trainor

               • All I Wanna Do - Sheryl Crow

               • All Of Me - John Legend

               • Als Het Avond Is - Suzan En Freek

               • Another Day - JL Jamie Lidell

               • Beauty And The Brains - Nielson

               • Blame It On The Boogie - The Jackson Five

               • Blue Suede Shoes - Elvis Presley

               • Blurred Lines - Robin Thicke T.I., Pharrell Williams

               • Bubbly - Colbie Caillat

               • Budapest - George Ezra

               • Calm After The Storm - The Common Linnets

               • Can't Help Falling In Love - Elvis Presley

               • Can't Stop The Feeling - Justin Timberlake

               • Could You Be Loved - Bob Marley

               • Crazy Little Thing Called Love - Queen

               • Duurt Te Lang - Davina Michelle

               • Every Breath You Take - The Police

               • Faith - George Michael

               • Fire - The Pointer Sisters

               • Get Lucky - Daft Punk

               • Great Balls Of Fire - Jerry Lee Lewis

               • Happy - Pharrell Williams

               • Help - The Beatles

               • Hit The Road, Jack - Ray Charles

               • I'm A Believer - The Monkees

               • I'm All Shook Up - Elvis

               • I'm So Excited - The Pointer Sisters

               • I'm Yours - Jason Mraz

               • Jolene - Dolly Parton

               • Lean On - Major Lazer

               • Liever Dan Lief - Doe Maar

               • Listen To The Music - The Doobie Brothers

               • Pack Up - Eliza Doolittle

               • Parijs - Kenny B

               • Perfect - Fairground Attraction

               • Price Tag - Jessie J

               • Proud Mary - Ike & Tina Turner

               • Rather Be - Clean Bandit

               • Red Red Wine - UB40

               • Shape Of You - Ed Sheeran

               • Sexy Als Ik Dans - Nielson

               • Shotgun - George Ezra

               • Simply The Best - Tina Turner

               • Son Of A Preacherman - Dusty Springfield

               • Stil In Mij - Van Dik Hout

               • Stuck In The Middle With You - Stealers Wheel

               • Sweet About Me - Gabriella Cilmi

               • The Lazy Song - Bruno Mars

               • These Boots Are Made For Walking - Nancy Sinatra

               • Think - Aretha Franklin

               • Thinking Out Loud - Ed Sheeran

               • This Is The Life - Amy McDonald

               • Three Little Birds - Bob Marley

               • Top Of The World - The Carpenters

               • Treasure - Bruno Mars

               • Tutti Frutti - Little Richard

               • Twist And Shout - The Beatles

               • Valerie - Amy Winehouse

               • Venus - Shocking Blue

               • Walking On Sunshine - Katrina & The Waves

               • Wake Me Up - Avicii

               • Wonderful World - Sam Cook

               • You Can't Hurry Love - The Supremes

               • You've Got A Friend - Carole King/James Taylor

               € 1.595,00
               12 Party
               • Allround
               • Dance

               Een band die de vloer plat speelt? Of liever een moderne DJ?...

               12 Party


               • Unieke combinatie van een live toetsenist, DJ en producer met één, twee of drie zangeressen

               • Live-gevoel van een band en de flexibiliteit van een DJ

               • Uitgebreid repertoire

               • Een volledig nieuw entertainment concept van topkwaliteit


               Een band die de vloer plat speelt? Of liever een moderne DJ? Met dit concept hoef je niet meer te kiezen!

               12 Party (want-to-party) is een combinatie van twee of drie live zangeressen met DJ/toetsenist. Deze DJ draait en mixt als een ware DJ maar speelt daarnaast geweldig live toetsen. De band is volledig allround dus echt elk liedje kan gespeeld/ gedraaid worden.

               Ook is het mogelijk de band uit te breiden met een saxofonist of percussionist met die twee extra factoren creëer je een nog groter live impact gevoel.

               De prijs van 12Party met 2 zangeressen bedraagt voor 3 live sets van 45 minuten in max 4 uur tijd is 1600 euro exclusief reiskosten en BTW.

               Extra mogelijkheden:

               • luxe DJ booth: 120 euro

               • extra saxofonist of percussionist:

               • extra uur feest met alleen DJ: 375 euro


               Alle prijzen zijn exclusief 9% btw.
               € 1.500,00
               Swinging Collective
               • Allround
               • Dance

               De ultieme combi van een live-band en een DJ show. Super feest...

               Swinging Collective


               • de ultieme live band bestaande uit DJ met zangeres/MC, saxofonist en percussionist

               • inclusief een uitgebreide lichtshow voor een geweldige sfeer en show

               • 3 uur non stop muziek zonder onderbrekingen, eenvoudig uitbreidbaar naar 4 uur

               • de beste muzikanten, de beste apparatuur, de beste show


               Het Swinging Collective is een super swingend avondvullend programma bestaande uit de top DJ Edgar, saxofonist Joshua, percussionist Adriaan en een fantastische zangeres. Hierbij maken we gebruik van diverse top zangeressen, zoals Sarah Fall, Mavis Acqua en MC Choral.

               De show zorgt gegarandeerd voor een groot feest. Met een geweldige licht en geluidsset, top kwaliteit muzikanten en uitmuntende service. De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

               Ben je op zoek naar een live DJ show met alleen maar top-entertainment? Dan is het Swinging Collective de juiste keuze. Een non-stop show vol met afwisseling: DJ met Sax, met percussie en met MC. Zij zorgen gegarandeerd voor een verrassende show.

               The Swinging Collective boeken bij Swinging.nl


               De prijs van het Swinging Collective bedraagt 3750 euro all-in voor een 3 uur durende non-stop show. Het is eventueel mogelijk om voor 275 euro extra de show te verlengen met 1 uur DJ Edgar voor een vette afterparty.

               • DJ Edgar

               • Saxofonist

               • Percussionist

               • Zangeres & MC

               • Bijpassend geluid- en lichtset met technicus geschikt tot 200 personen

               • Reiskosten binnen heel Nederland


               Nog meer feest?

               We kunnen de show uitbreiden met rookmachine, confetti streamers, verlichte dansvloer, danseressen en videoschermen.

               • CO2 gun + 6 confetti streamers, 300 euro

               • Verlichte dansvloer, vanaf 600 euro voor 24 vierkante meter

               • Videoscherm + VJ, vanaf 750 euro

               • 4 danseressen, vanaf 1495 euro


               Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

               Repertoirelijst

               De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

                

                

                

                
               € 3.750,00
               Unwind
               • Allround
               • Dance

               De meest flexibele band uit ons assortiment! Geschikt voor ceremonie, borrel en...

               Unwind


               • de meest flexibele act uit ons assortiment

               • strakke uitstraling

               • breed repertoire

               • top zangeres + gitarist/producer/DJ + geluid en licht

               • ook mobiel inzetbaar en tijdens een trouwceremonie


               Unwind biedt ongekend veel mogelijkheden en geeft zo precies de muzikale omlijsting die past bij jullie wensen:

               Unwind boeken via Swinging.nl


               Unwind 'On The Move', 750 euro
               Een mobiele akoestische act waarbij de zangeres en gitarist bewegen tussen het publiek en zo zorgen voor heerlijke ongedwongen sfeer tijdens jullie borrel. Perfect voor bijvoorbeeld het creëren van een festival sfeertje.

               • Er wordt maximaal 3 sets van 35 minuten gespeeld binnen max 5 uur tijd

               • Inclusief een kleine draadloze mobiele geluidsversterking op accu


               Unwind 'Regular'. 995 euro
               Unwind speelt live versterkt tijdens een avond moderne pophits en feestelijke muziek. Ideaal voor een sfeervolle feestavond.

               • Er worden maximaal 3 sets van 45 minuten live muziek gemaakt binnen max 5 uur tijd

               • De pauze muziek wordt door de opdrachtgever verzorgd, tegen meerprijs is het mogelijk dit uit te breiden met een DJ-service, zie 'Unwind de Luxe'

               • Inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


               Unwind 'Ceremony service', 595 euro
               Super speciaal: live muziek tijdens jullie trouwceremonie. Maar pas op: dit kan wat traantjes van ontroering opleveren.

               • Er worden drie nummers live gezongen tijdens jullie trouwceremonie: voor de entree, ondertekening en slot (extra liedjes in overleg)

               • Sfeervolle ondersteuning op gitaar tijdens stille momenten van de trouwceremonie

               • Keuze van de liedjes uit de repertoirelijst

               • Gratis 1 liedje dat niet op de repertoirelijst instuderen

               • Extra instuderen van nog andere nummers kost 75 euro per song extra

               • Inclusief een klein mobiel geluidssetje op accu voor de zangeres (niet geschikt voor de BABS)


               Unwind 'De Luxe', 1095 euro
               Het perfecte programma voor iedereen die op zoek is naar een fantastische invulling van hun feestavond inclusief top live entertainment en DJ service voor 1 scherpe totaalprijs.

               • In totaal maximaal 5 uur non stop show tot max 0100 uur

               • Drie live sets van 45 minuten

               • In de pauzes en na afloop van het optreden draait de Dj nog lekker door tot het einde van het feest

               • Inclusief DJ gear en DJ booth

               • Verzoekjes voor de DJ zijn geen enkel probleem

               • Inclusief prachtige witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


               Unwind 'Xclusiv', 1495 euro
               Voor de fijnproevers: live muziek tijdens de trouwceremonie en een compleet programma voor de feestavond. Dit is echt helemaal fantastisch.

               • Live begeleiding van de trouwceremonie, zie Unwind Ceremony

               • Wachturen (maximaal 4) tussen de trouwceremonie en de feestavond

               • Maximaal 3 live sets van 45 minuten tijdens de feestavond

               • DJ service tussen de live sets en na afloop van het optreden

               • Maximaal 5 uur durende avondfeest tot max 0100 uur

               • Inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot 100 personen

               • Verzoeknummers voor de DJ zijn mogelijk


               Unwind 'Disco-Diva', 175 euro extra
               Een extra surprise op je feest? Boek dan de Disco-Diva erbij. De zangeres van Unwind kleedt zich om en komt terug als een swingende Disco-diva.

               • Alleen te boeken in combinatie met Unwind Regular, Unwind De Luxe of Unwind Xclusive

               • ongeveer 25 minuten live tape-act

               • heel veel publieksparticipatie, super aanvulling op de reguliere show


               Voorwaarden Unwind               • Alle prijzen zijn exclusief 9% en reiskosten (10 cent per gereden km berekend vanaf Veghel)

               • Alle prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten

               • Op 24, 25, 26 en 31 december gelden andere prijzen, informeer hiernaar

               Repertoirelijst

               Adventures of a lifetime – Coldplay
               Ain’t nobody – Chaka Kahn
               Another day – Jamie Lidell
               Be the one – Dua Lipa
               Begging you – Madcon
               Better off alone / When love takes over –
               Alice Deejay, David Guetta
               Binnen – Marco Borsato
               Black horse and the cherry tree – KT Tunstall
               Blurred Lines – Robin Thicke
               Can't stop the feeling – Justin Timberlake
               Crazy – Gnarls Barkley
               Crazy little thing – Queen
               Celebration – Kool and the Gang
               Disco Inferno – The Trammps
               Duurt te lang – Davina Michelle
               Dynamite – Taio Cruz
               Even aan mijn moeder vragen – Bloem
               Faith – George Michael
               Feel it still – Portugal The Man
               Feels – Calvin Harris
               Get lucky – Daft Punk
               Happiness – Alexis Jordan
               Happy – Pharrell
               Hey what’s wrong with you/Lady - Phats and Small
               Hey Ya! – Outcast
               I gotta feeling – Black Eyed Peas
               I want you back – Jackson 5
               I will survive – Gloria Gaynor
               I’m yours – Jason Mraz
               Kiss me – Six Pence
               Lazy song – Bruno Mars
               Le Freak – Chique
               Lion in the morning sun – Will and the people
               Listen to the music/Long train running – Doobie Brothers
               Love yourself – Justin Bieber
               Marry You – Bruno Mars
               Multiply – Jamie Lidell
               New York – Alicia Keys
               Next to me – Emily Sande
               One Kiss – Dua Lipa
               Parijs/Price tag – Kenny B/Jesse J
               Proud Mary – Tina Turner
               Rather be – Clean Bandit
               Roar – Katy Perry
               Rolling in the deep – Adele
               Royals – Lorde
               Seven Nation Army – Ben Oncle Soul
               Sexy als ik dans – Nielson
               Shake it off – Taylor Swift
               Shake your body – Jackson 5
               Shape of you – Ed Sheeran
               Show me love – Robin S
               Sing it back – Moloko
               Single ladies – Beyoncé
               Soulman – Sam and Dave
               Sunny – Bobby Hebb
               This Girl – Kungs
               This is what it feels like – Armin v Buuren
               Titanium / I know you want me / The Bomb / Hot Shot –
               David Guetta, Pitbull, Bucketheads, Karen Young
               Uptown Funk – Marc Ronson ft Bruno Mars
               Valerie – Amy Winehouse
               Viva la Vida – Coldplay
               Wake me up – Avicii
               Walking on Sunshine – Katrina and the Waves
               Year of the summer – Niels Geusebroek
               You can’t hurry love – The Supremes

               Ceremonies
               A thousand Years – Christina Perri
               Ain’t nobody – Chaka Kahn
               All of Me – John Legend
               Dochters - Marco Borsato
               From this moment – Shania Twain
               Get here if you can – Oleta Adams
               Heaven – Do
               Here Comes the Sun – The Beatles
               I love you more – Raccoon
               I wanna mary you – Bruno Mars
               I won’t give up on us – Jason Mraz
               If I ain’t got you – Alicia Keys
               I’m yours - Jason Mraz
               Jij bent de liefde – Maan
               Kiss me - Six Pence
               Lost without you - Krezip
               Mag ik dan bij jouw – Claudia de Breij
               Make you feel my love – Adele
               My everything – Michael Bubble
               Perfect – Ed Sheeran
               Please Keep Loving Me - James TW
               Say you won’t let go – James Arthur
               Walking on sunshine - Katrina and the Waves
               When love takes over – David Guetta

               On the Move (semi-akoestisch)
               Setlijst akoestisch

               Ain't Nobody

               Parijs

               Another Day

               Mind Made Up

               I'm Yours

               Addicted to You

               Crazy

               Dynamite

               Shape of You

               Que Sera

               Rolling in the Deep

               Multiply

               This Girl

               Lazy Song

               Can't Stop Feeling

               Sexy als ik dans

               What it Feels Like

               Years of Summer

               Get Lucky

               Walking in the Sunshine

               I Will Survive

               Ease on down the road

               Beggin

               Long Train Running

               Roar

               Faith

               Valery

               Listen to the Music

               New York

               Royals

               Rather Be

               Faith

               Titanium

               Binnen

               Sing it back

               I want u back

               Here comes the sun
               € 600,00
               The Billionaires
               • Akoestisch
               • Allround

               The Billionaires bestaan uit vier top muzikanten die zorgen voor een geweldig...

               The Billionaires

               The Billionaires bestaan uit vier top muzikanten die zorgen voor een geweldig feest op een beschaafd volume.

               De top muzikanten van The Billionaires zorgen voor een heerlijke vibe met goede muziek. The Billionaires spelen met een zanginstallatie die volledig kan functioneren op batterijen, op deze manier is de band erg flexibel en mobiel. Ze zijn dan ook ideaal om te boeken voor feesten op moeilijk toegankelijke locaties, zoals op een boot, in de tuin, in de huiskamer of op het strand. Wilt u toch een spectaculairdere show? Dan kan de geluidsinstallatie ook aangesloten worden op elektriciteit en zorgen zij voor mooie verlichting en nemen zij een elektrisch drumstel mee.

                

               Mogelijkheden van The Billionaires               • Als een mobiele band: de cajon bas gitaar en zangeres worden licht versterkt door de op batterijen versterkte zanginstallatie.

               • Als licht versterkte band: het geluid van de band is niet hard en wordt licht versterkt door twee kleine boxjes. De band speelt op 1 speelplek van 4 bij 3 meter en zorgt uiteraard voor passende muziek op de momenten dat er niet gespeeld wordt. Bij deze opzet zal er ook licht meegenomen worden om de band mooi en stijlvol uit te lichten. Verder zal er gebruik worden gemaakt van een SPDS en elektrisch drumstel zoals te zien is in de promotievideo. De band klinkt zoals een complete partyband, maar is nog steeds op een plezierig volume en nooit te hard. Ideaal voor in de tuin, de beachclub, bij mensen thuis, een kleine locatie maar ook fijn voor als jouw locatie te maken heeft met een geluidslimiet.

               • Een combinatie van beide: deze mogelijkheid is ideaal voor als je een combinatie zoekt. Eerst een rustige set buiten bij de borrel en vervolgens binnen een knallend feestje!


                

               Prijzen van The Billionaires


               De prijs van The Billionaires bedraagt 1.995 euro. Inbegrepen in deze prijs:

               • 3 * 60 minuten live muziek binnen max 4 uur tijd

               • Bijpassende playlist in de pauzes die aansluit bij de sfeer van de band en de avond

               • Reiskosten en geluidsset (mobiel of licht versterkt)

               • Optioneel is voor 495 euro extra een saxofonist bij te boeken

               Repertoirelijst

               Party

               2 Brazil – Vengaboys
               24 K – Bruno Mars
               A Night Like This – Caro Emerald
               Ainʼt Nobody – Felix Jaehn
               American Boy - Estelle
               Another day – Jamie Lidell
               Bad Girls - Donna Summer
               Billy Jean – Michael Jackson
               Blame it on the boogie - Jackson Five
               Black or White – Michael Jackson
               Blurred Lines – Robin Thicke
               Cake by the Ocean - DNCE
               California Girls – Katy Perry
               Canʼt get you outta my head – Kylie Minogue
               Canʼt hurry Love - Supremes
               Can't Take my eyes off of you – Frankie Valli and the four Seasons
               Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
               Carwash - Christina Aguilera
               Celebration – Kool and the Gang
               Cheap Trills - Sia
               Crazy – Gnarles Barkley
               Crazy in love – Beyonce
               Crazy little thing called love - Queen
               Crying at the discotheque - Alcazaar
               Dance little sister – Terence Trent DʼArby
               Domino – Jessie J.
               Don’t stop me now - Queen
               Everybody – Backstreet Boys
               Faith – George Michael
               Feels – Katy Perry/Pharell/Harris
               Feel it still – Portugal. The man
               Finally - CeCe Peniston
               Fireball - Pitbull
               Firework – Katy Perry
               Follow the Leader the Soca Boys
               Get Lucky – Daft Punk
               Good Feeling – Flo Rida
               Groove is in the heart – Dee Lite
               Happy – Pharell Williams
               Heavy Cross - Gossip
               Hey Jude – the Beatles
               Hide away – Keisha
               Highway to hell – AC/DC
               Hot hot hot – Buster Poindexter
               Hot Stuff - Donna Summer
               Hot ʻn Cold – Katy Perry
               I don’t like it, I love it – Flo rida Robin Thicke
               I Follow Rivers – Lykki Li
               I Feel Good – James Brown
               I gotta feeling – Black Eyed Peas
               I’ll be there for you – the Rembrants
               I Kissed a girl – Katy Perry
               I love it – Icona Pop
               I Love Your Smile - Shanice
               I Wanna dance with somebody – Whitney Houston
               I Will Survive - Gloria Gaynor
               I Wish – Stevie Wonder
               It's Raining Men - Weather Girls
               I'm Every Woman - Chaka Khan
               I'm Outta Love – Anastacia
               Iʼm So Excited – Pointer Sisters
               I've got the music in me – The Kiki Dee Band
               King – Years and Years
               Kiss - Prince
               Kom van dat dak af – Peter Koelewijn
               Lady - Modjo
               Lady Marmelade - Christina Aguilera
               Ladies Night – Atomic Kitten
               Like the Way I do - Melissa Etheridge
               Le Freak – Chic
               Let me think about it – Ida Corr
               Let's Get it started – Black eyed Peas
               Listen to the Music – the Doobie Brothers
               Locked out of heaven – Bruno Mars
               Lost in Music – Sister Sledge
               Make Luv – Oliver Cheatham
               Mercy – Duffy
               Mesmerized – Faith Evans
               Moves like Jagger – Maroon 5
               Mr. Saxobeat – Alexandra Stan
               Mr. Vain – Culture Beat
               Murder on the Dancefloor – Sophie Ellis Bextor
               Nine to five - Dolly Parton
               No Limits – 2 unlimited
               No Roots – Alice Merton
               Not That Kind – Anastacia
               Omlaag – Gio en Keizer en Freddy Moreira
               One Kiss – Dua Lipa
               One Love – Bob Marley
               Only Girl – Rihanna
               On the Radio - Donna Summer
               Party Rock Anthem - LMFAO
               Please donʼt stop the music – Rihanna
               Price Tag – Jessie J.
               Proud Mary - Tina Turner
               Push Up - Freestylers
               Push it – Salt and Pepper
               Raise your glass - Pink
               Red red Whine – UB 40
               Relight my fire – Dan Hartman
               Respect – Aretha Franklin
               Rhytm is a Dancer - Corona
               Rockabye – Clean Bandit
               Rolling in the deep – Adele
               Sexy als ik dans - Nielson
               Scream & Shout – Britney / Will.i.am
               Seven nation army – Ben l’oncle Soul
               Set Fire to the Rain – Adele
               Sexbomb – Tom Jones
               Sex on Fire – Kings of Leon
               Sing it Back – Moloko
               Shackles – Mary Mary
               Shape of you – Ed Sheeran
               She wolf – Sia / Guetta
               She works hard for the money - Donna Summer
               Show me Love – Robin S.
               Shut up and Dance – Walk the Moon
               Signed, Sealed, Delivered - Stevie Wonder
               Smells like teenspirit – Nirvana
               Smoorverliefd – Doe Maar
               Smooth Criminal – Ant Farm
               Stir it Up – Bob Marley
               The Tide is high - Blondie
               Sugar – Robin Schultz
               Sweet Dreams – Eurhytmics
               Sweat – Inner Circle
               The Best - Tina Turner
               These Boots – Nancy Sinatra
               Think - Aretha Franklin
               This girl – Kungs vs Cookers on 3 Burners
               This is the life – Amy mc Donalds
               Tick Tock – Kesha
               Time of my Life – Dirty Dancing
               Titanium – Sia / Guetta
               Treasure – Bruno Mars
               Tutti Frutti – Little Richard
               Upside down – Diana Ross
               Uptown Funk – Bruno Mars
               Valerie - Amy Winehouse
               Walking on sunshine – Katrina and the waves
               Waiting for tonight - Jennifer Lopez
               Waka Waka - Shakira
               Wake me up - AVICII
               Wannabe - Spicegirls
               What is love - Hadaway
               We are Family - Sister Sledge
               We found love - Rihanna
               What is love - Hadaway
               When Love Takes over – Kelly Rowland
               What a Feeling - Irene Cara
               Wrapped up – Olly Murs
               You Ougtha Know - Alanis Morissette
               You’re the one that I want - Grease

               Smooth

               A Womanʼs Worth – Alicia Keys
               All this Time – Maria Mena
               All of me – John Legend
               At Last - Etta James
               Donʼt Know Why – Norah Jones
               Every breath you take – the Police
               Fallinʼ – Alicia Keys
               Fast Car – Tracy Chapman
               Fell in Love with a Boy – Joss Stone
               Fever – Peggy Lee
               Fields of Gold – Eva Cassidy
               Get Here – Oleta Adams
               Hallelujah – Leonard Cohen
               Halo - Beyonce
               Hello - Adele
               If I Ain't got you - Alicia Keys
               Iʼm Yours – Jason Mraz
               It ainʼt over till itʼs over – Lenny Kravitz
               Just the two of us – Bill Withers
               Killing me softly – Roberta Flack
               Kiss me – Sixpence non the richer
               Lean on – Major Lazor
               Make you feel my love – Adele
               My love is your love – Whitney Houston
               Natural Woman – Aretha Franklin
               No Woman No Cry – Bob Marley
               Ordinary People – John Legend
               One – U2 & Mary J. Blige
               One of us – Joan Osborne
               People Get Ready – Eva Cassidy
               Perfect – Ed Sheeran
               Perfect – Fairground Atraction
               Put your records on – Corinne Bailey Rae
               Smooth Operator – Sade
               Stand by me – Bill Withers
               Strong Enough – Sheryl Crow
               Someone like you – Adele
               Sunrise – Norah Jones
               Sweet about me – Gabriella Cilmi
               Talking about a Revolution – Tracy Chapman
               Thinking out Loud – Ed Sheeran
               Time after Time – Cyndi Lauper
               True Colours – Cyndi Lauper
               Umbrella – Rihanna
               Use Somebody – Kings of Leon (Acoustic)
               Whatʼs Up – Four Non Blondes
               You gotta be - Desree
               Youʼve got a Friend – Carole King
               € 1.995,00
               Showmance
               • Allround
               • Easy-listening

               Fantastisch duo met zeer veelzijdig repertoire voor een top feest. Ook te...

               Showmance

               Showmance is een fantastische act perfect voor een chique feestavond, een diner-dansant, theaterdiners, borrels en andere gelegenheden waar plezier, show en muzikaliteit samen gaan.

               Het repertoire bestaat uit alleen maar zeer herkenbare hits die ze een bijzondere twist hebben gegeven. Met improvisatietalent en een knipoog spelen ze de nummers verhalend aan elkaar. Zo is een show van deze artiesten meer dan alleen zingen. Woorden die aansluiten zijn: swingend, classy, humoristisch, improvisatie. Showmance is te boeken als duo maar ook als band te boeken!

               Showmance huren via Swinging.nl


               Deze act is zeer flexibel, ze staan open voor verzoeknummers en kunnen hun programma aanpassen aan je wensen. Van korte sets tot avondvullend, Showmance kan het allemaal.

               De prijzen:

               • 2 sets van 45 minuten, 695 euro

               • 3 sets van 45 minuten, 795 euro

               • 4 sets van 45 minuten, 895 euro

               • 5 sets van 45 minuten, 995 euro


               Showmance band samenstelling


               De Showmance band bestaat uit de zanger en zangeres samen met piano, contrabas, drums, trompet, saxofoon en technicus. De prijs van Showmance met band bedraagt 1750 euro. De band speelt 2 sets van 50 minuten. Succes gegarandeerd.

               Alle prijzen zijn inclusief een geluidsset en reiskosten maar exclusief eventuele parkeerkosten en 9% btw.

               Repertoirelijst

               Easy

               01 Hello (Baseballs)
               02 Sunrise
               03 All about that bass
               04 You don't know
               05 Love you more
               06 That Man
               07 Anything Goes
               08 Everything
               09 Crazy
               10 Hungry
               11 Titanium
               12 Mercy
               13 Don't stop me now

               Happy 

               01 Lady is a tramp
               02 Come fly with me
               03 Perfect
               04 Thinking out loud
               05 Shy boy
               06 Budapest
               07 Something stupid
               08 My aphrodisiac is you
               09 Marry you
               10 Royals
               11 Mack the knife
               12 Pokerface
               13 Love yourself

               Up tempo 

               01 Quando, quando, quando
               02 Sway
               03 Big black horse and the cherry tree
               04 Sexy als ik dans
               05 I kissed a Girl
               06 It don't mean a thing
               07 Oops I did it again
               08 Slow down
               09 Call me maybe
               10 Talk dirty
               11 Ain't nobody
               12 Crazy little thing called love
               13 I won't dance

               Party 

               01 Elvis Medley
               02 Mooie dag
               03 New York New York
               04 Big Spender
               05 Beauty and a beat
               06 You're a friend of mine
               07 Dynamite
               08 Are you gonna be my girl
               09 Home
               10 Rather be
               11 Geronimo
               12 Ain't got no, I got life
               13 I wanna be like you
               € 695,00
               Strijk orkest
               • Klassiek
               • Pop

               Stijlvol, sfeervol klassiek strijkorkest voor ceremonie, borrel of diner.

               Strijk orkest

               Een strijkorkest bestaande uit zeer bijzondere en professionele muzikanten. Het strijkorkest is te boeken in meerdere formaties. Zij spelen bekende klassieke en pop melodieën die perfect zijn voor tijdens een borrel, receptie, diner of trouwceremonie. Het strijkorkest zorgt voor een prachtige sfeer en een chique uitstraling.

               Het strijkorkest boeken via Swinging.nl


               De prijs is afhankelijk van de gekozen bezetting en de duur van het optreden. Ook is het mogelijk om speciaal een nummer in te studeren. Informeer naar de mogelijkheden.

               Het strijkorkest is te boeken op verschillende manieren:

               • Een cello als solist

               • Een duo bestaande uit viool en cello

               • Een strijktrio bestaande uit twee violisten en een cello

               • Een strijkkwartet bestaande uit drie violisten en een cello

               • Een strijkorkest op maat: in overleg wordt op basis van jullie wensen een bezetting op maat gemaakt

               Repertoirelijst

               Klassieke stukken:

               Watermusic G.F. Haendel; bewerking voor strijkkwartet
               J. Haydn strijkkwartet in C opus 9 nr.1
               W.A. Mozart strijkkwartet in C KV157
               W.A. Mozart Divertimento in F KV 138
               L. von Beethoven strijkkwartet in F op.18 nr. 1

               Licht klassieke stukken:

               The arrival of the queen… G. Haendel
               Air J.S. Bach
               Allegro J. Fiocco
               Delen vier jaargetijden A. Vivaldi
               Voi che sapete W.A. Mozart
               Marche militaire F. Schubert
               Sicilienne M.T. von Paradis
               Turkey in the straw traditional
               Humoresque A. Dvorak

               Populaire muziek:

               Brandenburgs concert in G J.S. Bach
               Marche militaire F. Schubert
               Por una cabeza C. Gardel
               Libertango A. Piazzolla
               Besame mucho C. Velázquez
               Makin’ whoopee W. Donaldson
               World without love The Beatles
               Sway Michael Bubblé
               Someone like you Adele
               € 1.495,00
               Het Achtergrond duo
               • Akoestisch
               • Easy-listening

               Samen speelt dit duo een breed repertoire van bekende hits, op een...

               Het Achtergrond duo

               Dit duo past op werkelijk elk feest. Ze spelen herkenbare, gezellige en mooie achtergrondmuziek voor elke gelegenheid.

               Wie zijn Het Achtergrond duo?


               Zangeres Laura en gitarist Richard vormen samen Het Achtergrond duo. Tijdens hun optreden spelen ze een breed repertoire dat bestaat uit bekende hits, maar dan op een beschaafd geluidsniveau. Ideaal voor bijvoorbeeld een borrel, receptie, walking dinner, beurs of ander sociaal evenement. Bovendien zorgt hun fijne uitstraling ervoor dat het feest in de juiste muziek wordt omlijst.

               Achtergrondmuziek van Het Achtergrond duo huren bij Swinging.nl


               Het duo speelt, als dit gewenst is, hun achtergrondmuziek helemaal zonder stroom. Daarnaast is het duo ook uit te breiden met een geweldige saxofonist of een coole contrabassist.

               Prijzen zijn voor 3 sets van maximaal 50 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. In de pauze wordt er muziek gedraaid die aansluit bij de sfeer van de band en de avond. De prijzen zijn inclusief reiskosten geluid en eventueel (indien nodig) sfeerlicht.

               De prijs voor dit Achtergrond duo is 895 euro. Inbegrepen in deze prijs:
               - 3 * 50 minuten live muziek binnen max 4 uur tijd
               - bijpassende playlist in de pauzes
               - reiskosten en een mobiele geluidsset op accu

               Combineer de act met DJ and Lady Laura!
               Als je op zoek bent naar lekker ontspannen live entertainment tijdens de middag, gevolgd door een spetterend feest in de avond, dan is de combinatie van Het Achtergrond Duo samen met DJ and Lady Laura de ultieme combinatie. Voor de combinatieprijs van slechts 1995 euro heb je een totaalpakket van 3 * 50 minuten live muziek in de middag gevolgd door een Dj show met live zangeres in de avond. Informeer naar de mogelijkheden!

               Repertoirelijst

               All of me - John Legend
               A Womanʼs Worth – Alicia Keys
               All this Time – Maria Mena
               A night like this - Caro Emerald
               A Thousand Years - Christina Perri
               At last - Etta James
               Ainʼt Nobody – Chaka Khan
               All About That Bass – Meghan Trainor
               All I wanna do – Sheryl Crow
               American Boy - Estelle
               Another day – Jamie Lidell
               Can’t help falling in love - Elvis
               Come away with me - Norah Jones
               Donʼt Know Why – Norah Jones
               Every breath you take – the Police
               Fallinʼ – Alicia Keys
               Fast Car – Tracy Chapman
               Faith – George Michael
               Firework – Katy Perry
               Get Lucky – Daft Punk
               Happy - Pharrell Wiliams
               Hallelujah – Leonard Cohen
               Halo - Beyonce
               Hello - Adele
               Heaven - Bryan Adams
               I'll be there - Mariah Carey
               If I ain't got you - Alicia Keys
               Iʼm So Excited – Pointer Sisters
               I will always love you - Whitney Houston
               Just the two of us - Bill Withers
               Kiss – Prince
               Kiss me – Sixpence non the richer
               Lean on – Major Lazor
               Like the Way I do - Melissa Etheridge
               Listen to the Music – the Doobie Brothers
               Loving you – Mimi Ripperton
               My Girl – Temptations
               Make you feel my love – Adele
               Mercy – Duffy
               My love is your love – Whitney Houston
               Natural Woman – Aretha Franklin
               No Woman No Cry – Bob Marley
               Ordinary People – John Legend
               One – U2 & Mary J. Blige
               One of us – Joan Osborne
               Please donʼt stop the music – Rihanna
               Price Tag – Jessie J.
               Proud Mary - Tina Turner
               Perfect - Fairground attraction
               Put your records on – Corinne Bailey Rae
               Right here waiting for you - Richard Marx
               Raise your glass - Pink
               Rolling in the deep – Adele
               Stand by me – Sam Cooke
               Smooth Operator – Sade
               Stand by me – Bill Withers
               Save Tonight – Eagle Eyed Cherry
               Set Fire to the Rain – Adele
               Sexy als dans - Nielson
               Shackles – Mary Mary
               Strong Enough – Sheryl Crow
               Someone like you – Adele
               Sugar – Robin Schultz
               Sweet about me – Gabriella Cilmi
               Sweet goodbyes krezip
               Talking about a Revolution – Tracy Chapman
               Thinking out loud - Ed Sheeran
               Time after Time – Cyndi Lauper
               True Colours – Cyndi Lauper
               Treasure – Bruno Mars
               Use Somebody – Kings of Leon
               Valerie - Amy Winehouse
               Whatʼs Up – Four Non Blondes
               Wonderful world - Sam Cook
               Wonderwall – Oasis
               Waka Waka - Shakira
               Wake me up - AVICII
               We are Family - Sister Sledge
               You've got a friend - Carole King
               € 895,00
               Lounged
               • Dance
               • Lounge

               Lounged brengt de zomer naar je feest! Relax and NJoy!

               Lounged

               Lounged brengt het ultieme beachclub gevoel naar boven! In een mooi samenspel van DJ en Sax, weet Lounged een relaxte, frisse achtergrond ambience te creëren. Natuurlijk kan hier lekker relaxt naar geluisterd worden, maar mogen ook zeker de voetjes van de vloer!

               Uitgebreide lichtshow


               Door te kiezen voor een DJ in combinatie met een saxofonist, geniet je van net dat beetje extra entertainment. De show van Lounged wordt bovendien versterkt door een geweldig geluidsbedrijf die zorgt voor een passende geluidsset met uitgebreide lichtshow. Hierbij zal de luxe DJ-booth natuurlijk niet ontbreken.

               De garanties van Swinging.nl

               KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »
               € 995,00
               DJ Barry
               • Allround
               • Dance

               Top allround DJ. Good looking & good sound.

               DJ Barry

               "Het was fantastisch. Na afloop van onze bruiloft kregen we super veel complimenten over onze goede DJ keuze"  Jasper en Jolanda

               DJ Barry

               • zeer allround

               • energiek, vriendelijk en kundig

               • verzoekjes? Ja graag!

               • weliswaar nog vrij jong maar al zeer ervaren: al ruim 10 jaar!

               • uitermate gemotiveerd

               • enorme repertoire kennis


               Allround DJ Barry heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een flinke hoeveelheid draaiuren. Hij draait veelzijdig en vakkundig. Hij kijkt naar de dansvloer en zorgt dat hij goed inspeelt op wat je gasten graag willen horen. DJ Barry is een veelgevraagde bruiloft DJ maar heeft als DJ ook al op menig studentenfeest en personeelsfeest gedraaid. Verzoekjes zijn nooit een probleem. Ook de klassiekers kent Barry op zijn duimpje. Barry is in de leer geweest bij top DJ's in Nederland en heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd door veel, heel veel te draaien. Barry is niet alleen een heel goede DJ, maar ook een zeer aardig mens. Geen moeite is hem teveel.

               De garanties van Swinging.nl

               KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

               Repertoirelijst

               DJ Barry draait op basis van jullie wensen. Via een persoonlijke online pagina kunnen jullie alle muziekwensen doorgeven. Hij belt in de week voor het feest nog even op om de laatste puntjes op de i te zetten en gaat vervolgens aan de slag. DJ Barry zal geheel volgens jullie wensen gaan draaien. Hij kan werkelijk alles draaien: verzin het maar en DJ Barry draait het. Altijd smaakvol gecombineerd en vakkundig aan elkaar gemixt. Dat is waar DJ Barry voor staat.
               € 600,00
               Edwin Monteyn en Band
               • Easy-listening
               • Jazz

               Jazzy pop en poppy jazz songs door de fantastische zanger Edwin Monteyn....

               Edwin Monteyn en Band

               Heel wat artiesten van dit moment laten zich inspireren door de muzikale invloeden van het New York halverwege de vorige eeuw: Frank Sinatra, bigband muziek, rokerige nachtclubs en de roerige wijk New Jersey! Jazz- en popzanger Edwin Monteyn staat met zijn live band garant voor een fantastische avond vol swingende jazz en popsongs.

               Het verrassende muzikale arrangement


               Het repertoire bestaat o.a. uit Gerswhin, Sinatra, The Beatles, maar ook Michael Bublé, John Mayer, Jamie Cullum en vele andere. In een aaneenschakeling van klassiekers als 'Fly me to the moon' en 'Save the last dance for me' laat hij ook hedendaagse popliedjes klinken alsof ze uit de jaren '50 komen. Zo klinkt een hit van de Backstreet Boys toch ineens heel anders. De verrassende muzikale arrangementen maken zijn optredens bijzonder.

               Samen met drie professionele muzikanten op drums, bas en toetsen in de basisbezetting brengt Edwin Monteyn jazz en pop repertoire tijdens uw evenement. Een concert op de voorgrond of easylistening achtergrondmuziek behoren beide tot de mogelijkheden. Door hun flexibiliteit, veelzijdigheid en brede repertoirekeuze zijn Edwin Monteyn & band een graag geziene gast op uiteenlopende evenementen en festivals.

               Edwin Monteyn en Band huren via Swinging.nl


               De jazzy pop en poppy jazz songs van Edwin Monteyn en Band is nu te boeken voor jouw feest of evenement. De prijs van Edwin Monteyn met zijn band bedraagt 1750 euro inclusief geluidsset geschikt tot 150 personen. Edwin speelt met zijn band drie sets van 45 minuten met tussendoor heerlijke pauze muziek.

               Repertoirelijst

               Pop Standards
               All of me (John Legend)
               As long as you love me
               Can’t take my eyes
               This Love
               Can’t hurry love
               Back in Town
               Everlasting love
               Angels
               Everything
               I wish
               Crazy little thing called love (M. Bublé)
               Une belle histoire
               Somewhere only we know
               What a difference a day makes
               Don’t know why
               Yesterday
               Piano man
               She’s Always a woman to me
               Isn’t she lovely
               You’ve got a friend
               A night like this
               Baby come to me
               Can you feel the love tonight
               Easy
               Fragile
               Have a little faith in me
               Heaven
               Just the two of us
               Just the way you are
               Fields of gold
               Sway
               Let’s stay together
               Don’t you worry ‘bout a thing
               Make you feel my love
               My funny valentine
               Saving all my love for you
               You are the sunshine of my life
               New York, New York
               Mr. Bojangles
               Hello
               Jazz standards
               Somewhere over the rainbow
               Aint no Sunshine
               Cantaloupe Island
               Take The A Train
               So What
               All Blues
               Blue Bossa
               Mo Better Blues
               Summertime
               Feel Like Making Love
               Caravan
               Someday my prince will come
               They Cant Take that away from me
               The Days of Wine and Roses
               Song For My Father
               Satin Doll
               Fly Me To The Moon
               Have You Met Miss Jones
               Mercy Mercy Mercy
               The Chicken
               Weekend Bizarre
               Sticks
               There will never be another you
               Autumn Leaves
               All Blues
               All The Things
               Stella by Starlight
               Solar
               Footprints
               All of me
               Angel eyes
               Black Coffee
               Black Orpheus
               Blame it on my youth
               Close your eyes
               Detour ahead
               Girl from Ipanema
               How high the moon
               How insensitive
               Misty
               My funny valentine
               Night and day
               Perdido
               My romance
               Cantaloupe Island
               Mercy, mercy, mercy
               Georgia
               Love for sale
               Fever
               Smile
               My little suede shoes
               Dindi
               The way you look tonight
               Nature boy
               I’ve got you under my skin

               Kerst
               Santa claus is coming to town
               All I want for Christmas
               Winter wonderland
               Driving home for Christmas
               I’m dreaming of a white Christmas
               Last Christmas
               Wonderful Christmas time
               Let it snow
               Rudolph the red nosed reindeer
               Jingle bells
               Silent night
               Frosty the snowman
               Have yourself a merry little Christmas
               Rockin’ around the Christmas tree
               Jingle bell rock
               My grown up Christmas list
               Holly Jolly Christmas
               It’s beginning to look a lot like Christmas
               € 1.750,00
               Jazz and the City
               • Allround
               • Easy-listening

               Stijlvolle jazzy band perfect voor diner-dansant en borrels, uit te breiden met...

               Jazz and the City

               Jazz and the City laat je genieten van muziek! Deze band zorgt voor heerlijke jazzy sounds, zwoele soul en poppy jazz. Chill-out muziek in optima forma. Swingend en altijd aangenaam. Tussen de sets van de jazzband door staat er een aangename playlist aan die zorgt voor fijne bijpassende muziek.  Hierdoor ontstaat er een naadloos geheel van de band en de muziek in de pauzes. Ook is het mogelijk om de band akoestisch te laten optreden.

               Jazz and the City boeken via Swinging.nl


               Als je op zoek bent naar een luxe muzikale invulling van je feest is deze band zeer aan te bevelen!
               De prijs van Jazz and the City bedraagt 1750 euro, hierin zit inbegrepen:

               • 3 live optredens van elk 50 minuten binnen max 4 uur tijd, de eerste set van 50 minuten bestaat uit rustige nummers bedoeld als achtergrondmuziek, de tweede set van 50 minuten is ontspannen swingend en de derde set van 50 minuten is echt bedoeld om lekker op te dansen. De playlist tussen de sets bestaat uit bijpassende sfeervolle muziek.

               • een geluidsset geschikt voor feesten tot ongeveer 100 personen en een nette lichtset om de band uit te lichten.

               • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden.


               Extra mogelijkheden

               • bijpassende saxofonist: 450 euro

               • Extra 4e set van 50 minuten spelen: 375 euro

               Repertoirelijst

               Braziliaans
               A felicidade
               Aqua de beber
               Corcovado
               Desafinado
               Dindi
               Garota de Ipanema
               Insensatez
               No more blues
               One note samba
               The look of love

               Jazzballads
               Angel eyes
               Everything must change
               I fall in love too easily
               Misty
               My funny valentine
               Someone to watch over me
               Teach me tonight
               The man I love
               The nearness of you
               You don't know what love is
               You've changed

               Medium Jazz
               At last
               But not for me
               Cheek to cheek
               Come fly with me
               Fever
               Fly me to the moon
               I  ain't got nothing but the blues
               Is you is or is you ain't my baby
               I thought about you
               Like someone in love
               Mean to me
               Moondance
               My baby just cares for me
               Save your love for me
               That's all
               The more I see you
               They can't take that away from me
               The more I see you
               What a difference a day makes

               Uptempo Jazz
               All of me
               It's alright with me
               I've got you under my skin
               Love for sale
               The song is you
               There will never be another you
               You do  something to  me

               Easy listening/Pop
               Come away with me (Norah Jones)
               A night like this (Caro Emerald)
               Bubbly (Colbie caillat)
               Don't know why (Norah Jones)
               Everything (Michael Buble)
               Fragile (Sting)
               Georgia (Ray Charles)
               Hallelujah I love him so (Ray Charles)
               Human Nature (Michael Jackson)
               Isn't she lovely (Stevie Wonder)
               Just the two of us (Bill Withers)
               I'll be there (Mariah Carey)
               Lovely day (Bill withers)
               Loving you (Minie Ripperton)
               My cherie amour (Stevie Wonder)
               Ordinary People (John Legend)
               Put your records on (Corinne bailey rae)
               Sunny (Bobby Hebb)
               Sunrise (Norah Jones)
               Sweet about me (Gabriele Cilmi)
               Smooth operator (Sade)
               You are the sunshine of my life (Stevie Wonder)
               Your love is king (Sade)
               You know I'm no good (Amy Whinehouse)
               Sittin on the dock of the bay (Al Greene)
               My Girl (Temptations)
               Wonderful world (Sam Cook)
               If I aint got you (Alicia Keys)
               Thinking out loud (ed Sheeran)
               One day I fly away (randy Crawford)

               Danceclassics/partysongs
               Don't you worry about a thing (Stevie Wonder)
               I can't help it (Michael Jackson)
               Mercy (Duffy)
               Sir Duke (Stevie Wonder)
               Smooth operator (Sade)
               That man (Caro Emerald)
               The way you make me feel (Michael Jackson)
               Valerie (Amy Whinehouse)
               Perfect (Fairground attraction)
               Pack it up (Eliza Doolittle)
               A night like this (Caro Emerald)
               Price Tag (Jessie J.)
               American boy (Estelle)
               Stuck (Caro Emerald)
               Crazy little thing called love (Queen)
               Hound dog (Elvis Presley)
               Tutti Frutti (Little Richard)
               Valerie (Amy Whinehouse)
               That man (Caro Emerald)
               Super douper love (Joss Stone)
               Ladies night (atomic kitten/kool and the gang)
               Billie Jean (Michael Jackson)
               Blame it on the boogie (Jackson 5)
               Faith (George Michael)
               Rock around the clock (Bill Hailey)
               Kiss (Prince)
               Shame shame Shame (Shirley and company)
               Signed sealed and delivered (Stevie Wonder)
               Sing it back (Moloko)
               We are family (Pointer Sisters)
               Listen to the music (Doubie Brothers)
               I wish (Stevie Wonder)
               Break Away (tracey Ullman)
               Rehab (Amy Whinehouse)
               I’m so Excited (Pointer Sisters)
               Walking on sunshine (Katharina and the Waves)
               Happy (Pharell Williams)
               Treasure (Bruno Mars)
               Fire (Pointer Sisters)
               All About that Bass (Meghan Trainor)
               I Got a Woman (Ray Charles)
               Get Lucky (Daft Punk)
               Ain’t no mountain high enough (Diana Ross)
               Stop in the name of love (Diana Ross)
               Can’t Hurry love (Diana Ross)
               Aint nobody (Jasmine Thompson)
               Holiday (Madonna)

               Extra kerstrepertoire
               A child is born
               All I want for christmas
               Christmas song
               Jingle Bells
               I'm dreaming of a white christmas
               Rudolph the red nosed reindeer
               Santa Claus is coming to town

                

                
               € 1.750,00
               Skip the DJ
               • Allround
               • Disco

               Super interactieve band die graag speelt. Prijs is inclusief DJ.

               Skip the DJ


               • zeskoppige allround band met zangeres & zanger

               • breed repertoire met Nederpop, rock, disco en top-40 hits

               • 5 uur durende non-stop avondvullende show van live band met DJ

               • 3 sets van 60 minuten live muziek en 120 minuten DJ

               • scherpe prijs inclusief geluid en licht tot 150 gasten


               Eigenlijk is de naam van deze band misleidend: want deze band is een live band gecombineerd met een DJ voor 1 ongelooflijk scherpe prijs. Skip the DJ is een band die voorheen bekend stond onder de naam 'Action!'. Maar na jaren onder deze naam actief te zijn geweest, vond de band het tijd voor een nieuwe koers. Een nieuwe naam, een nieuw repertoire en een nieuw plan.

               Skip the DJ boeken via Swinging.nl


               De zangeres van de band is echt te gek: haar stem doet nog het meest denken aan een mix van Adele, Amy Winehouse en Anouk. Een zeer krachtige volle stem die een grote indruk achterlaat. De zanger van de band is een muzikaal wonder: hij zingt, speelt gitaar en speelt percussie. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de band. Met zijn enthousiasme weet hij elk publiek snel voor zich te winnen. De muzikanten van Skip the DJ zijn allemaal zeer ervaren muzikanten afgestudeerd aan het conservatorium. Kwaliteit gegarandeerd dus.

               De technicus van de band is tevens de DJ. Om die reden is het mogelijk om voor een zeer scherpe prijs een totaalpakket aan te bieden van 3 * 60 minuten zeskoppige live-bands + 120 minuten DJ.

               Repertoirelijst

               Shallow - Lady Gaga
               Zoutelande - Blof
               Be the one - Dua Lipa
               Hold my hand - Jess Glynn
               Summer days - Calvin Harris ft Pharell
               Feels - Calvin Harris
               Sucker - Jonas Brothers
               Cake by the ocean - DNCE
               Shut up and dance - Walk the moon
               Cant stop the feeling - Justin Timberlake
               Havana - Camila Cabello
               Despacito - Louis Fonsi
               Smooth - Santana
               Old town road - Nash ft Billie Ray Cyrus
               Duurt te lang - Davina Michelle
               Seven nation army - White stripes
               Dance Monkey - Tones and I
               Bloed zweet en tranen - Andre Hazes
               Enter sandman - Metallica
               Whole lot of Rosie - ACDC
               Hold my hand – Jess Glyne
               Lips are moving – Meghan Trainor
               Uptown funk – Bruno Mars / Mark Ronson
               All about the bass – Meghan Trainor
               Thinking out loud – Ed Sheeran
               Treasure – Bruno Mars
               Rude – Magic
               Fireball- Pitbull
               Rather be – Clean Bandit
               Calm after the storm – The Common Linnets
               Addicted to you – Avicii
               Counting stars – One Republic
               Timber – Pitbull
               The Monster – Rihanna
               Sky full of stars – Coldplay
               Blurred lines – Robin Thick
               Happy – Pharell
               Get lucky – Daft punk
               Locked out of heaven – Bruno Mars
               I gotta feeling – Black eyed peas
               This is love – W.I.L.I.A.M? Eva Simmons
               Pricetag – Jesse J
               Just dance – Lady Gaga
               Good time – Carly rae jepsen
               Hey soulsister – Train
               Just the way you are – Bruno Mars
               Move like jagger – Maroon5
               Pack up – Eliza Dooltittle
               Valerie – Amy Winehouse
               One – U2
               Angels – Robbie Williams
               Blow me away – Alain Clark
               Finally – CC Penniston
               Something got me started – Simply Red
               Groove is in the heart – Deelite
               Something happened – Phil Collins
               Tribute – Passedenas
               Dance little sister – Terence Trent d’Arby
               Kiss – Prince
               Into the groove – Madonna
               Sweet dreams – Eurythmics
               Walking on sunshine – Katrina and the waves
               Everything she does – The police
               Walking on the moon – The police
               Could you be loved – Bob Marley
               One step beyond – Madness
               Dont stop me now – Queen
               Somebody to love – Queen
               Bad girls – Donna Summer
               I wish – Stevie Wonder
               Superstious – Stevie Wonder
               Signed sealed delivered – Stevie Wonder
               Proud Mary – Tina Turner
               Soulman – Sam and Dave
               Demasciado corazon – Willy Deville
               Livin la vida – Ricky Martin
               Night like this – Caro Emerald
               Sing it back – Moloko
               All of me – John Legend
               Save room – John Legend
               You give me something – James Morisson
               If I aint got you – Alicia Keys
               Lets stay together – Al Green
               Dont dream its over – Crowded house
               Alles is liefde – Blof
               Regent zonnestralen – Acda en de Munnik
               Als ze er niet is – De Dijk
               Stil in mij – Van Dik Hout
               Iedereen is van de wereld – The Scene
               Ik kan het niet alleen – De Dijk
               Dansen op de vulkaan – De Dijk
               Smoorverliefd – Doe Maar
               I love it – Icona Pop
               Sex on fire – Kings of leon
               Good god – Anouk
               Girl – Anouk
               Are you kidding me – Anouk
               Rain down on me – Kane
               Whats up – 4 non blonds
               Always on the run – Lenny Kravitz
               Like the way I do – Melissa Etheridge
               Jump – Van Halen
               Summer of 69 – Bryan Adams
               € 2.495,00
               DJ Andre
               • Allround
               • Dance

               Allround, attent en swingend, dat is Andre!

               DJ Andre

               "Wat een topper! Voelt de sfeer goed aan en weet de dansvloer vol te houden. Stelt zich in dienst van het feest ipv de DJ uit te willen hangen. Geweldig! We konden ons geen betere keuze wensen" Joost en Chantal

               DJ Andre

               • zeer allround: elke muziekstijl is mogelijk, voor jong en oud

               • verzoekjes zijn altijd leuk

               • ruim 12 jaar ervaring

               • vriendelijk, representatief

               • DJ Andre bereid zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen


               DJ Andre draait werkelijk alles. Zijn motto: als de mensen het leuk hebben en de dansvloer staat vol, dan is hij gelukkig. Zijn collectie is enorm breed. DJ Andre is al vele jaren actief als professioneel DJ. Hij maakt het graag mensen naar de zin. Ook wordt hij regelmatig geboekt samen met saxofonist, met een zanger, een percussionist en een zangeres. Hij draait veel op bruiloften, personeelsfeesten en verjaardagsfeesten.

               De garanties van Swinging.nl

               KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

               Repertoirelijst

               DJ Andre draait echt wat jullie wensen. Jullie kunnen alle muziekwensen vooraf doorgeven via onze website. Vervolgens bereidt Andre dat voor. Hij belt altijd nog even een paar dagen voor het feest om de laatste puntjes op de i te zetten. Verzoekjes zijn nooit een probleem. Andre draait voor de gasten, niet voor zichzelf.
               € 600,00
               Paula Leek
               • Easy-listening
               • Nederlandstalig

               Absolute topzangeres/pianist/gitarist voor een onvergetelijke bruiloft of event.

               Paula Leek

               Wat je kunt verwachten van trouwceremonie zangeres Paula Leek:

               • Fantastische zangeres die zeker voor kippenvel gaat zorgen

               • Jullie bepalen zelf welke nummers Paula gaat zingen en spelen op jullie trouwceremonie

               • De prijs is inclusief witte mini vleugel, gitaar en geluidsset               Wie is Paula Leek?


               Paula Leek is een geweldige trouwceremonie zangeres. Haar prachtige en unieke stem, haar warme persoonlijkheid en haar piano- en gitaarspel zorgt voor een onvergetelijke omlijsting van jullie ceremonie en/of borrel.

               Mede door haar ervaring en afstuderen aan het Conservatorium te Amsterdam, zal zij er alles aan doen om van elke trouwceremonie een uniek moment te maken. Zo studeert zij voor jullie trouwceremonie jullie favoriete nummers in. Jullie kunnen ook nog een voorkeur aangeven hoe jullie willen dat Paula de nummers speelt: met gitaar of piano. Standaard neemt ze haar witte vleugel, gitaar en geluidsset mee.

               Trouwceremonie zangeres Paula Leek boeken voor jullie trouwceremonie               De prijs van trouwceremonie zangeres Paula Leek bedraagt 650 euro ex btw en reiskosten (gerekend vanaf Alkmaar). Hiervoor speelt ze prachtige ceremonie muziek geheel op maat. Paula denkt graag met jullie mee over de keuze van de nummers en op welke momenten tijdens de ceremonie jullie de liedjes willen horen. Telefonisch overleg is altijd mogelijk.

               Het is eventueel ook mogelijk om Paula nog een extra set te laten spelen tijdens een aansluitende receptie, borrel of diner. De meerprijs bedraagt 175 euro ex btw per extra set van 45 minuten. Dit mogen uiteraard ook meerdere sets zijn. Ook is het mogelijk om de witte vleugel en geluid set te verplaatsen van de locatie van de ceremonie naar de locatie van de borrel of diner. Hier wordt 50 euro voor gerekend.

               De extra set is een mooie aanvulling op jullie grote dag. Paula kan achtergrondmuziek spelen, maar willen jullie liever uptempo, dan is dat ook mogelijk. Willen jullie Paula alleen voor de borrel, receptie of diner boeken, dan kan dat ook.

               Repertoirelijst

               Gespeeld met piano

               Acda en de munnik - Lopen tot de zon komt

               Acda en de munnik - mooi liedje

               Adele - to make you feel my love

               -someone like you

               - Rolling

               - Set fire to the rain

               - Rumour has it

               - Turning tables

               - Home town glory

               - Hello

               -All I ask

               Alanis Morissette - Ironic

               Alicia Keys – New York

               Alicia Keys – Girl on fire

               Amy Whinhouse – Valerie

               Amy Whinhouse - Rehab

               Anouk - good god

               Anouk - Girl

               Anouk - michel

               Anouk - Modern world

               Avicii – Addict to you

               Hey brother

               Wake me up

               Baseballs – Umbrella

               Beyonce – Halo

               - Single ladies

               - Ave Maria

               Bill Withers – Lovely day

               Beth Hart - Life time

               Billy Joel - She’s always a woman to me

               Billy Joel - Piano man

               Billy Ocean - Suddenly

               Bill Withers – Lovely day

               Birdy – shelter

               Birdy – People

               Birdy – Skinny Love

               Black Eyed Peace- - I got a feeling

               Blof - Dansen aan de zee

               Blof - Lief uit londen

               Zo stil

               Alles is liefde

               Bonnie Raitt - I cant make you love me

               Bruce Hornsby – The way it is

               Bruno Mars - Just the way you are

               Bruno mars - when i was your man

               Bruno mars – Marry you

               Locked out of heaven

               Uptown funk

               Caro Emarld – night like this

               Back it up

               Carola King - You’ve got a friend

               Claudia de breij – Mag ik dan bij jou

               Colbie Caillat – Bubly

               Christina Perri – A thousand years

               Chris isaak – wicked game

               Chris Cab – Liar Liar

               De dijk – als ze er niet is

               Kan het niet alleen

               Do – Heaven

               Dolly parton – 9 to 5

               Doobie brothers – Long train running

               Duffy – Mercy

               Dusty Springfield – sun of a preacher man

               Elthon John - your song

               Elvis Costello - she

               Emeli sande - Next to me

               Read all about it

               Etta james – I just wanna make love to you

               Frank Sinatra - Fly me to the moon

               Gavin degraw – Believe

               George Michael – Dont let the sun go down on me

               Faith

               Heartland – I loved her first

               Ilse de lange - You are the dream

               Jackson 5 – Blame

               James Blunt – Your beautifull

               Jeff Buckley - Halleluja

               Jeroen van der Boom - jij bent zo

               Jessie j - price tag

               Jessie j - we found love

               Joe Cocker - Unchain

               John Haitt - have a little faith

               John Mayer – Daughters

               John Paul Young – Love is in the air

               Josef Salvat – Diamonds

               Josh Groban – You raise me up

               Josh Stone – super duper love

               KT Tunstall - heal over

               Katie melua - Crawling up a hill

               Katie Melau - The closest thing to crazy

               Kenny B  - Parijs

               Kings of leon - Use somebody

               Kings of leon - Sex on fire

               Krezip - I would stay

               Lady gaga - Born this way

               Lana del rey - Video Games

               Lianna la Havas – Gone

               Lily Allen – Not Fair

               Maaik Ouboter – dat ik je mis

               Marco Borsat  eigenlijk van alles

               Michael buble – Everything

               Mr Probz – Waves

               Mr Probz – nothing really matters

               Natasha Bedingfield - Unwritten

               Norah Jones - Dont kwow why

               Norah Jones – Come away with me

               Paul Elstak – Rainbow in the sky

               Pharrel - Happy

               Phill collins - against all odds

               Queen- somebody to love

               Queen – we are the champions

               Rihanna – stay

               Rihanna – we found love

               Sam Smith – Lay me down

               Selah Sue - Mommy

               Shania Twain - From this moment

               Shocking blue – Venus

               Sigma - Changing

               Simply red - Holding back the years

               Starsailor – Alcoholic

               Spice girls – Wannebe

               Stevie Wonder – Isnt she lovely

               Stevie Wonder - Ribbon in the sky

               Taylor Swift – Blank Space

               The Tempations – My girl

               Tina turner – proud mary

               - simply the best

               Train - drops of jupiter

               Whitney Houston - I believe in you and me

               You and me – Ordinary love

                

               Gespeeld met gitaar

               Acda en de munnik - Dag esmee

               Adele - Hiding my heart

               Adele - I’ll be waiting

               Adele – My same

               Adele  - Love song

               Amos Lee - Keep it loose keep it tight

               Amy Mcdonald - This is the life

               Anna Nalick - Breath

               Alannis Morrisette - that i would be good

               Avici – Addict to you

               Bad English – Time stood still

               Ben howard - Keep  your head up

               Bill whithers - aint no sunshine

               Blof - hier aan de kust

               Blof – Aanzoek zonder ringen

               Clean Bandit – Rather be

               Corrinna Bailey rae - Like a star

               Cyndi Lauper - time after time

               Dolly Parton – Jolene

               Ed sheeran - the a team

               Ed Sheeran – I see fire

               Ed Sheeran – make it rain

               Ed Sheeran – Thinking out loud

               Fleedwood Mac - you can go your own way

               Gotya - Somebody I used to know

               Guns and Roses – Sweet child o Mine

               Guus Meeuwis – Simpelweg gelukkig zijn

               Ilse de lange - i’ll be yours

               India Arie - Pearls

               Israel – Somewhere over the rainbow

               Jack Johnson – better together

               Jason Mraz - I wont give up

               John Mayer – Slow dancing in a burning room

               Justin Nozuka - Dock of the bay

               Lorde – Royals

               Nancy sinatra - boots are made for walking

               Nielson - Beauty and the brains

               Racoon – No mercy

               Racoon – love you more

               Snow Patrol – Just say yes

               Train - soul sister

               Train – Marry me

               You and me – You and me
               € 650,00
               3Xtra
               • Allround
               • Dance

               Super feestband + DJ Show voor 1 top prijs!

               3Xtra


               • super vette feestband voor een scherpe prijs

               • compacte opzet waardoor het bijna op elke locatie past

               • kleine bezetting, groots geluid

               • all-in prijs voor 5 uur non stop prijs


               3Xtra is de ideale combinatie van een compacte live-band inclusief DJ service door de band voor 1 scherpe prijs. De band heeft een zeer dansbaar repertoire bestaande uit de beste disco, pop, rock en dance hits. Laat je niet misleiden door de compacte bezetting van slechts 4 muzikanten: de vette live-sound zorgt gegarandeerd voor een top feestavond.

               3Xtra boeken bij Swinging.nl


               De prijs van 3Xtra is 2795 euro. Hierin zit inbegrepen:

               • 3 live optredens van 60 minuten

               • DJ service verzorgt door de band voor in de pauzes en tijdens de afterparty

               • totale duur van de show: 5 uur non stop muziek

               • geluid en licht geschikt voor feestzalen met een capaciteit van 200 personen

               • service op maat: je kunt zelf je favoriete songs uit de playlist kiezen voor de band en uiteraard ook al je verzoekjes voor de DJ opgeven

               • vervangende band in geval van overmacht

               • mooie DJ booth

               • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden


               3Xtra is ook te boeken in een kleinere bezetting als de band 'drie'. De band 'drie' is perfect geschikt voor het live begeleiden van een trouwceremonie en voor lekkere muziek tijdens de borrel. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie te maken: de band 'drie' tijdens de trouwceremonie en/of borrel en de band 3Xtra tijdens het feest.

               Nieuw: The Billionaires
               Zoek je een band die op een zacht geluidsvolume kan spelen? Bijvoorbeeld voor een tuinfeest of een locatie waar eigenlijk een live-band niet mogelijk is? Kijk dan eens bij The Billionaires. Dat is exact dezelfde band als 3Xtra maar dan met een elektrisch drumstel en twee kleine compacte speakers speciaal voor kleinschalige feestjes of locaties met strenge geluidsbeperkingen.

               Saxofonist
               3Xtra kan met saxofonist worden uitgebreid voor nog meer sfeer. De meerprijs bedraagt 400 euro.

               Verlichte dansvloer
               Om het plaatje helemaal af te maken, kunnen we de show uitbreiden met een verlichte dansvloer van 4 * 4 meter voor een meerprijs van 600 euro.

               Podium
               Voor 350 euro extra nemen we een podium van 4 * 4 meter mee. Uiteraard is deze voorzien van vloerbedekking en zorgen we ervoor dat de zijkanten zijn afgewerkt, zodat alle snoeren onder het podium netjes zijn weggewerkt.

               Extra mogelijkheden van 3Xtra               • Extra saxofonist: 450 euro

               • Bijpassend podium van 4 * 4 meter: 350 euro

               • Optreden tijdens de trouwceremonie door de zangeres met gitarist

               • Optreden tijdens de borrel tijdens de zangeres met gitarist

               • Optreden tijdens de trouwceremonie + borrel door de zangeres met gitaris

               • Verlichte dansvloer 600 euro


                

               Repertoirelijst

               Party

               2 Brazil – Vengaboys

               A Night Like This – Caro Emerald

               Ainʼt Nobody – Chaka Khan

               American Boy - Estelle

               Another day – Jamie Lidell

               As (Always) – George Michael/Mary J. Blige

               Bad Girls - Donna Summer

               Billy Jean – Michael Jackson

               Blame it on the boogie - Jackson Five

               Blurred Lines – Robin Thicke

               Born this way – Lady Gaga

               Cake by the Ocean - DNCE

               California Girls – Katy Perry

               Canʼt get you outta my head – Kylie Minogue

               Canʼt hurry Love - Supremes

               Can't Take my eyes off of you – Frankie Valli and the four Seasons

               Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

               Carwash - Christina Aguilera

               Celebration – Kool and the Gang

               Cheap Trills - Sia

               Crazy – Gnarles Barkley

               Crazy in love – Beyonce

               Crazy little thing called love - Queen

               Crying at the discotheque - Alcazaar

               Dance little sister – Terence Trent DʼArby

               Domino – Jessie J.

               Dynamite – Taio Cruz

               Faith – George Michael

               Feels – Katy Perry/Pharell/Harris

               Feel it still – Portugal. The man

               Finally - CeCe Peniston

               Fireball - Pitbull

               Firework – Katy Perry

               Get Lucky – Daft Punk

               Good Feeling – Flo Rida

               Groove is in the heart – Dee Lite

               Happy – Pharell Williams

               Heavy Cross - Gossip

               Hey Jude – the Beatles

               Hide away – Keisha

               Highway to hell – AC/DC

               Hot hot hot – Buster Poindexter

               Hot Stuff - Donna Summer

               Hot ʻn Cold – Katy Perry

               I don’t like it, I love it – Flo rida Robin Thicke

               I Follow Rivers – Lykki Li

               I Feel Good – James Brown

               I gotta feeling – Black Eyed Peas

               I’ll be there for you – the Rembrants

               I Kissed a girl – Katy Perry

               I love it – Icona Pop

               I Love Your Smile - Shanice

               I Wanna dance with somebody – Whitney Houston

               I Will Survive - Gloria Gaynor

               I Wish – Stevie Wonder

               It's Raining Men - Weather Girls

               I'm Every Woman - Chaka Khan

               I'm Outta Love – Anastacia

               Iʼm So Excited – Pointer Sisters

               I';ve got the music in me – The Kiki Dee Band

               King – Years and Years

               Kiss - Prince

               Kom van dat dak af – Peter Koelewijn

               Lady - Modjo

               Lady Marmelade - Christina Aguilera

               Ladies Night – Atomic Kitten

               Like the Way I do - Melissa Etheridge

               Le Freak – Chic

               Let me think about it – Ida Corr

               Let's Get Loud - Jennifer Lopez

               Listen to the Music – the Doobie Brothers

               Locked out of heaven – Bruno Mars

               Lost in Music – Sister Sledge

               Make Luv – Oliver Cheatham

               Mercy – Duffy

               Mesmerized – Faith Evans

               Moves like Jagger – Maroon 5

               Mr. Saxobeat – Alexandra Stan

               Mr. Vain – Culture Beat

               Murder on the Dancefloor – Sophie Ellis Bextor

               Nine to five - Dolly Parton

               No Limits – 2 unlimited

               No Roots – Alice Merton

               No stress – Laurent Wolf

               Not That Kind - Anastacia

               Only Girl – Rihanna

               On the floor – Jennifer Lopez

               On the Radio - Donna Summer

               Party Rock Anthem - LMFAO

               Please donʼt stop the music – Rihanna

               Price Tag – Jessie J.

               Proud Mary - Tina Turner

               Push Up - Freestylers

               Push it – Salt and Pepper

               Raise your glass - Pink

               Release Me – Agnes

               Relight my fire – Dan Hartman

               Respect – Aretha Franklin

               Rhytm is a Dancer - Corona

               Rockabye – Clean Bandit

               Rolling in the deep – Adele

               Save Tonight – Eagle Eyed Cherry

               S&M - Rihanna

               Scream & Shout – Britney / Will.i.am

               Seven nation army – Ben l’oncle Soul

               Set Fire to the Rain – Adele

               Sexbomb – Tom Jones

               Sex on Fire – Kings of Leon

               Sing it Back – Moloko

               Shackles – Mary Mary

               Shape of you – Ed Sheeran

               She wolf – Sia / Guetta

               She works hard for the money - Donna Summer

               Show me Love – Robin S.

               Shut up and Dance – Walk the Moon

               Signed, Sealed, Delivered - Stevie Wonder

               Smells like teenspirit - Nirvana

               Sugar – Robin Schultz

               Sweet Dreams – Eurhytmics

               Teardrops - Womack & Womack

               The Best - Tina Turner

               These Boots – Nancy Sinatra

               Think - Aretha Franklin

               This girl – Kungs vs Cookers on 3 Burners

               This is the life – Amy mc Donalds

               Tick Tock – Kesha

               Time of my Life – Dirty Dancing

               Titanium – Sia / Guetta

               Treasure – Bruno Mars

               Tutti Frutti – Little Richard

               Upside down – Diana Ross

               Uptown Funk – Bruno Mars

               Valerie - Amy Winehouse

               Walking on sunshine – Katrina and the waves

               Waiting for tonight - Jennifer Lopez

               Waka Waka - Shakira

               Wake me up - AVICII

               Wannabe - Spicegirls

               What is love - Hadaway

               We are Family - Sister Sledge

               We found love - Rihanna

               What is love - Hadaway

               When Love Takes over – Kelly Rowland

               What a Feeling - Irene Cara

               Wrapped up – Olly Murs

               You Ougtha Know - Alanis Morissette

               You’re the one that I want - Grease

               Smooth

               A Womanʼs Worth – Alicia Keys

               All this Time – Maria Mena

               All of me – John Legend

               At Last - Etta James

               Donʼt Know Why – Norah Jones

               Every breath you take – the Police

               Fallinʼ – Alicia Keys

               Fast Car – Tracy Chapman

               Fell in Love with a Boy – Joss Stone

               Fever – Peggy Lee

               Fields of Gold – Eva Cassidy

               Get Here – Oleta Adams

               Hallelujah – Leonard Cohen

               Halo - Beyonce

               Hello - Adele

               If I Ain't got you - Alicia Keys

               Iʼm Yours – Jason Mraz

               It ainʼt over till itʼs over – Lenny Kravitz

               Just the two of us – Bill Withers

               Killing me softly – Roberta Flack

               Kiss me – Sixpence non the richer

               Lean on – Major Lazor

               Make you feel my love – Adele

               My love is your love – Whitney Houston

               Natural Woman – Aretha Franklin

               No Woman No Cry – Bob Marley

               Ordinary People – John Legend

               One – U2 &Mary J. Blige

               One of us – Joan Osborne

               People Get Ready – Eva Cassidy

               Perfect – Ed Sheeran

               Perfect – Fairground Atraction

               Put your records on – Corinne Bailey Rae

               Smooth Operator – Sade

               Stand by me – Bill Withers

               Strong Enough – Sheryl Crow

               Someone like you – Adele

               Sunrise – Norah Jones

               Sweet about me – Gabriella Cilmi

               Talking about a Revolution – Tracy Chapman

               Thinking out Loud – Ed Sheeran

               Time after Time – Cyndi Lauper

               True Colours – Cyndi Lauper

               Umbrella – Rihanna

               Use Somebody – Kings of Leon (Acoustic)

               Whatʼs Up – Four Non Blondes

               You gotta be - Desree

               Youʼve got a Friend – Carole King

                
               € 2.795,00
               DJ Peter Smit
               • Allround
               • Dance

               Zeer professionele representatieve allround DJ, top feest gegarandeerd.

               DJ Peter Smit

               "DJ Peter Smit is echt een topper! Het feest op onze bruiloft was precies zoals wij wilden" Cunera


               • Meest veelzijdige dj; past zich goed aan elke situatie aan

               • Kan heel stijlvol draaien op bijv. een bedrijfsborrel, maar ook een bruiloft of feesttent volledig op zijn kop zetten

               • Enorme muzikale kennis van de jaren '50 tot de laatste urban-hits, van happy hardcore tot rock en echt alles daartussen

               • Verzoekjes zijn altijd welkom

               • Vriendelijk en representatief

               • Draait vaak met saxofoon en/of percussionist en vaste DJ bij coverband The Charts

               • Succes gegarandeerd


               DJ Peter Smit is een zeer professionele allround DJ die van elk feest een geweldig succes maakt. Hij heeft al vele honderden feesten tot een succes gemaakt. Zijn draaistijl is origineel, veelzijdig en vooral: klantgericht. DJ Peter Smit is daarnaast zeer communicatief en flexibel. DJ Peter Smit speelt regelmatig zowel solo als samen met saxofonist, percussionist en zangeres.

               De garanties van Swinging.nl

               KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

               Repertoirelijst

               DJ Peter Smit draait werkelijk alle stijlen:

               • lounge, soul, funk, disco, top-40, RnB/hiphop, urban, deep-house, house classics, EDM, happy hardcore, latin, reggeaton


               DJ Peter Smit is een technisch zeer bekwame DJ: hij draait naadloos alle stijlen aan elkaar op een creatieve manier. DJ Peter Smit bereidt elk feest gedetailleerd door. Ten eerste door de door jullie ingevulde online wensenlijst goed te bestuderen en ten tweede door tijdens een telefonische voorbespreking alles nog eens goed door te nemen. Peter Smit draait met plezier verzoekjes.
               € 795,00
               De Zingende DJ
               • Allround
               • Disco

               Zanger Dennis, een echte rasartiest.

               De Zingende DJ

               "Wat een feest! De tent stond op zijn kop! De combinatie van DJ met zang was zeer geslaagd." Jeroen


               • Zingende DJ inclusief apparatuur

               • Engels & Nederlandstalige zanger met hoog meezing gehalte

               • Allround DJ met disco, apres ski, foute uur, soul en dance classics

               • Presentator/entertainer


               Wie is De Zingende DJ?


               DJ en volkszanger Dennis is een echte rasartiest. Hij is begonnen met zingen in de kroeg van de bekende Nederlandse volkszanger Peter Beense en is vervolgens ook in andere bekende Amsterdamse cafés gaan optreden, zoals Bolle Jan en Cafe Nol. Tegenwoordig is Dennis een succesvolle zingende DJ die tegen een scherpe prijs een avond vol gezellige muziek, zang, licht en geluid verzorgd.

               De garanties van Swinging.nl


               Boekt u de Zingende DJ Dennis via Swinging.nl, dan kunnen wij de volgende garanties bieden:

               Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

               Repertoirelijst

               De zangshow bestaat uit de beste meezing en feestnummers van onder andere:
               Hazes
               Wolter Kroes
               Elvis Presley
               René Froger
               Frans Duijts
               Tom Jones
               Guus Meeuwis
               Jan Smit
               Django Wagner
               Tino Martin
               De Dijk
               John West
               Nielson
               Lee Towers
               Wesly Bronkhorst
               Rob de Nijs
               Willem Barth
               Ramses Shaffy
               Willy Alberti
               € 1.100,00
               The Collectors
               • Akoestisch
               • Allround

               The Collectors verzamelen de mooiste hits en vertolken die op hun eigen...

               The Collectors

               Zoek jij een veelzijdige live-act? Dan zit je hier goed! The Collectors bestaat uit professionele muzikanten die al sinds 2001 de meest uiteenlopende nummers spelen. De band is perfect voor elk soort evenement, van duo tot volledige feestband. The Collectors spelen op buurtfeesten, bedrijfsborrels, bruiloften, vrijmibo's, festivals, (zaken)diners, privé feesten en andere (online) evenementen zoals PopPubQuiz Live.

               Neem een kijkje in de privé-collectie van drie echte muziekliefhebbers. Een heerlijke verzameling van hits uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s. De betoverende zangeres Merel van der Veer wordt vocaal en muzikaal ondersteund door gitarist/zanger Paul Sutman en bassist Jurgen Hakkeling. De band kan uitgebreid worden met een toetsenist en/of drummer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

               Boek coverband The Collectors nu via Swinging.nl

               Repertoirelijst

               A Horse With No Name - America
               A-team
               Ain't no Sunshine
               All right now
               Another Saturday Night
               Another Saturday Night - Sam Cooke
               Basket Case
               Billie Jean
               Born to be wild
               Broad Daylight
               Broad Daylight - Gabriel Rios
               Brown Sugar
               Budapest
               California Dreamin' - The Mamas and the Papas
               Cocaine
               Come together
               Counting Stars
               Dock Of The Bay
               Don't Stop - Fleetwood Mac
               Don't Stop (thinking About Tomorrow)
               Easy
               Easy - Commodores
               Follow The Sun
               Go Your Own Way - Fleetwood Mac
               God Only Knows - The Beach Boys
               Happy
               Have You Ever Seen The Rain
               Have You Ever Seen The Rain - Creedence Clearwater Revival
               Hey brother
               Hey Jude
               Hey Ya!
               Hold Back The River
               Hold The Line - Toto
               Hotel California
               How Deep Is Your Love - Bee Gees
               I don't feel like Dancing - Scissor Sisters
               I follow rivers
               I Got You Babe - Sonny & Cher
               Ik kan het niet alleen
               It Takes Two - Marvin Gaye, Kim Weston
               Jailhouse Rock
               Jolene - Dolly Parton
               Kiss
               Kryptonite
               Landslide - Fleetwood Mac
               Layla
               Listen To The Music
               Lyin' Eyes - Eagles
               Man! I Feel Like a Woman - Shania Twain
               Maneater - Daryl Hall & Oates
               Message In A Bottle
               Moondance
               Moondance - Van Morrison
               Mr. Blue Sky - Electric Light Orchestra
               My Girl - The Temptations
               Ordinary People
               Piano Man - Billy Joel
               Pianoman
               Proud Mary
               Purple Rain
               Rosanna - Toto
               Shape Of You
               Sing it back
               Somebody to Love - Queen
               Stuck in the Middle With You - Stealers Wheel
               Superstition
               Sweet home Alabama
               Take It Easy - Eagles
               The Chain - Fleetwood Mac
               The Collectors
               The Way to Your Heart - Soulsister
               The Way You Make Me Feel
               The Way You Make Me Feel - Michael Jackson
               Unwritten - Natasha Beddingfield
               Uptown Girl - Billy Joel
               Valerie
               Wake Me up Before You Go-Go - Wham!
               Weather With You - Crowded House
               Who Says
               You Can't Hurry Love - The Supremes
               Your Body Is A Wonderland

               € 1.350,00
               Swinging piano show
               • Allround
               • Nederlandstalig

               De Swinging pianoshow is een crazy act vol met show en avontuur...

               Swinging piano show

               De Swinging Pianoshow is een show waar interactie met het publiek en hen een geweldige avond bezorgen op nummer één staan. De pianist brengt zijn eigen versie van bekende hits, waardoor niemand op zijn stoel kan blijven zitten.

               Je bepaalt volledig zelf welke genres en nummers de pianist gedurende de avond speelt. Houd je het liever rustig met wat achtergrondmuziek, of wil je er een dansfeestje van maken? Alles is mogelijk met de Swinging Pianoshow. De band werkt ook met verzoekjes, zodat je gasten de hele avond kunnen genieten van hun favoriete nummers.

               Praktische informatie van de Swinging Pianoshow


               De pianoshow van Swinging zorgt gegarandeerd voor een avond vol zingen en swingen. Er zijn in totaal 3 sets van 60 minuten waarbij de band de pannen van het dak speelt! Tussen de sets is er een pauze van 30 minuten, waarbij een playlist wordt afgespeeld naar keuze.

               De mogelijkheden omtrent de bezetting zijn eindeloos. Je kunt ervoor kiezen om enkel 1 pianist te laten spelen of 2 pianisten samen te laten spelen. Daarnaast kan je de 2 pianisten ook laten vergezellen door een drummer of een drummer en een DJ.

               Boek de Swinging Pianoshow via Swinging.nl


               Heb je nog vragen over de bezetting of heb je interesse in een pianoshow voor jouw feest of evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan steeds voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

               Repertoirelijst

               Easy
               A Hard day's night - The Beatles
               Ain't no sunshine - Barry White
               All night long - Lionel Richie
               Als ze er niet is - De Dijk
               Another 45 miles - Golden Earring
               Another day - Buckshot Le Fonque
               Another day - Jimmy Lidell
               Bad moon rising - C.C.R.
               Bed of roses - Bon Jovi
               ben e king - stand by m e
               Black magic woman - Santana
               Brabant - Guus Meeuwis
               Breakfast at Tiffany's - Deep Blue Something
               Brown eyed girl - van Morrison
               Brown eyes blue - Gayle Christal
               Crazy - Seal
               Crazy little thing - Elvis Presley
               Dansen aan zee - Blof
               Dochters - Marco Borsato
               Dock of the bay - Otis Redding
               dont know why - norah jones
               Droomland - Paul de leeuw
               Easy like Sunday - The Commadors
               Englishman in New - Sting
               Everything - Micheal Buble
               Faith - George Micheal
               Feel - Robbie Williams
               Fly me to the moon - Frank Sinatra
               Give a little bit - Supertramp
               Groot hart - De Dijk
               Have a little faith in me - John Hiatt
               Have I told you lately - van Morrison
               Heaven - Brian Adams
               Hello - Lionel Richie
               Hit the road Jack - Ray Charles
               Home - Micheal Buble
               Hou me vast - Volumia
               House of the rising sun - The Animals
               How deep is your love - Bee Gees
               How sweet it is - The Temtations
               I ain't got you - Alicia Keys
               I just cal - Steve Wonder
               ilse delange - miracle bubble
               Imagine - John Lennon
               Isn't she lovely - Steve Wonder
               Jambalaya - Carpenters
               Jessie - Joshua Kadison
               Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
               Lean on me - Bill Withers
               Listen to the music - Doobie Brothers
               Love you more - Racoon
               Mr. Blue - Rene Klijn
               Mr. Bojangles - Robbie Williams
               My girl - The Temtations
               Niet of nooit geweest - Acda & De Munnik
               One - U2
               Ordinary People - John Legend
               She's the one - Robbie Williams
               Sometimes when we - Dan Hill
               Stand by me - Sam Cooke
               Still haven't found - U2
               Summertime - Janis Joplin
               The Pianoman - Billy Joel
               This is the moment - Rene Froger
               Top of the world - Carpenters
               Tranen gelachen - Guus Meeuwis
               Valerie - Amy Winehouse
               You to me your - Real Thing
               Your song - Elton John
               You're beautiful - James Blunt
               You've got a friend - Carole King / James Taylor
               Zij - Marco Borsato
               Everlasting love - Jamie Cullum
               Hier aan de kust - Blof
               leun op mij - ruth jaccot
               use sombody - laura jansen

               Feestnummers
               All my loving - The Beatles
               Amarillo - Albert West
               Are you ready for - Rene Froger
               Bad moon rising - C.C.R.
               Big Girl - Mika
               Blue suede shoes - Elvis Presley
               break away - tracy ullman
               Can you hear me - E. Iglesias
               Celebration - Cool and the Gang
               Clocks - Coldplay
               Country Roads - John Denver
               Crazy little thing - Queen
               Dancing Queen - Abba
               disco inferno - trammps
               Do you love me - Blues Brothers
               Do you wanna dance - Ramones
               Dock of the bay - Otis Redding
               Does your mother know - Abba
               Don't stop - Fleedwod Mack
               Drive my car - The Beatles
               Ease on down the road - Micheal Jackson
               Feeling hot hot hot - Arrow
               Fire - Pointer Sisters
               Fly me to the moon - Frank Sinatra
               Follow the leader - Soca Boys
               Gimme hope Jo'anne - Eddy Grant
               Girl - Anouk
               Give a little bit - Supertramp
               Great balls of fire - Jerry Lee Lewis
               grenade - bruno mars
               Hey Baby - Cooldown Café
               Hey Jude - The Beatles
               Hit the road Jack - Ray Charles
               Hold the line - Toto
               Holiday in Spain - Blof
               I alone - Live
               I feel good - James Brown
               i got the music in me - kiki dee
               I love your smile - Shanice
               I saved the day - Move-it
               I saw her standing - The Beatles
               I' ve got the music - Kiki Dee
               I want to break free - Queen
               i will survive - gloria gaynor
               I will survive - Hermes House Band
               I Wish - Steve Wonder
               I'm a believer - The Monkees
               I'm every woman - Whitney Houston
               I'm so exited - Pointer Sisters
               I'm Yours - Jason Mraz
               Islands in the stream - Dolly Parton
               Isn't she lovely - Steve Wonder
               It's my life - Bon Jovi
               Jambalaya - Carpenters
               Johnny B. Good - Chuck Berry
               Just say Hello - Rene Froger
               Killing me softly - Lauryn Hill
               Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
               La Bamba - Los Lobos
               Lady hear me tonight - Mojo
               Lean on me - Bill Withers
               Let me entertain you - Robbie Williams
               Let's twist again - Chubby Checker
               like the way i do - melissa etheridge
               Listen to the music - Doobie Brothers
               Lola - The Kings
               Long blond animal - Golden Earring
               Long train running - Doobie Brothers
               Love Generation - Bob Sinclar
               Love shine a light - Katrina and the Waves
               Love you more - Racoon
               ltd - back in love
               Maria (un dos tres) - Ricky Martin
               Mercy - Duffy
               modern world - anouk
               Money for nothing - Dire Straits
               Mr. Bojangles - Robbie Williams
               my girl - The Temtations
               night like this - caro emerald
               No woman no cry - Bob Marley
               nobodys wife - anouk
               On Broadway - George Benson
               One - U2
               Outta Love - Anastacia
               Papa was a Rolling - The Temtations
               Paradise by the - Meatloaf
               price tag - jessie j
               Proud Mary - Tina Turner
               Radar love - Golden Earring
               Rain down on me - Keane
               Relight my fire - Dan Hartman
               River deep mountain - Tina Turner
               Rock around the clock - Bill Haley
               Rock DJ - Robbie Williams
               rose royce - carwash
               ru kiddin me - anouk
               Satisfaction - Rolling Stones
               September - Earth Wind & Fire
               set fire to the rain,to make you feel my love, - adele
               Sexbomb - Tom Jones
               Shake your tailfeather - Blues Brothers
               She's the one - Robbie Williams
               signed sealed delivered - stevie wonder
               Something stupid - Frank Sinatra
               Soulman - Blues Brothers
               Stand by me - Sam Cooke
               Stayin' alive - Bee Gees
               Still haven't found - U2
               Stir it up - Bob Marley
               Strong enough - Cher
               Summer in the city - Joe Cocker
               Summer of ' 69 - Brian Adams
               Sunday morning - Maroon 5
               Sweet Caroline - Neil Diamond
               Sweet home Alabama - Lynard Skynard
               Sweet home Chicago - Blues Brothers
               The Pianoman - Billy Joel
               think - aretha franklin
               Think - Aretha Franklin
               This ain't gonna work - Alain Clark
               This is the moment - Rene Froger
               Time of my life - Dirty Dancing
               Tonight - David Bowie
               Top of the world - Carpenters
               Tutti Frutti - Elvis Presley
               Twilight zone - Golden Earring
               Twist and shout - The Beatles
               Una Paloma Blanca - George Baker
               Valerie - amy Winehouse
               Venus - Shokking Blue
               walkin on sunshine - katrina and the waves
               Walking in Memphis - Bruce Springsteen
               Waterloo - Abba
               we are family,fire - Pointer sisters-exited
               We will rock you - Queen
               Whatever you want - Status Quo
               What's going on - 4 non blondes
               When the lady smiles - Golden Earring
               Wonderwall - Oasis
               You - Ten Sharp
               You to me your - Real Thing
               You're the one that - John Travolta / Olivia Newton
               you've got a friend - carol king
               € 800,00
               Drie
               • Allround
               • Easy-listening

               Mooie achtergrondmuziek en gevoelige live muziek tijdens de trouwceremonie voor 1 scherpe...

               Drie

               De band Drie bestaat uit drie enthousiaste professionele musici die samen de ultieme formatie vormen voor het verzorgen van mooie achtergrondmuziek tijdens receptie, borrel of diner.

               Fijne muziek van coverband Drie


               Door het gebruik van stroomloze versterking kan het trio uitermate makkelijk op verschillende plekken tijdens een event worden ingezet. Bijvoorbeeld eerst tijdens de huwelijksceremonie, dan bij de receptie en dan eventueel nog tijdens het diner. Of bijvoorbeeld eerst bij binnenkomst van de gasten, dan tijdens de borrel en daarna in de tuin tijdens de BBQ. Door de makkelijke mobiliteit is dit een ultiem trio die herkenbare muziek verzorgt van een goed niveau op een aangenaam muziekvolume.

               Coverband Drie boeken via Swinging.nl


               De coverband speelt in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Drie hanteert een standaardprijs. Hierdoor is deze band de ideale band voor als je op zoek bent naar geweldig muzikaal middagentertainment zonder extra kosten. Je kunt coverband Drie nu eenvoudig boeken via Swinging.nl! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

               Repertoirelijst

               A Womanʼs Worth - Alicia Keys
               All this Time - Maria Mena
               Broken Strings - James Morrison
               Caramel - Suzanne Vega
               Dear Mr. President - Pink
               Donʼt Know Why - Norah Jones
               Every breath you take - the Police
               Fallinʼ - Alicia Keys
               Fast Car - Tracy Chapman
               Fell in Love with a Boy - Joss Stone
               Fever - Peggy Lee
               Fields of Gold - Eva Cassidy
               Get Here - Oleta Adams
               Hallelujah - Leonard Cohen
               Halo - Beyonce
               Hello - Adele
               If I Ain't got you - Alicia Keys
               It ainʼt over till itʼs over - Lenny Kravitz
               Iʼm Yours - Jason Mraz
               Just the two of us - Bill Withers
               Killing me softly - Roberta Flack
               Kiss me - Sixpence non the richer
               Lately - Stevie Wonder
               Love Song - Sara Bareilles
               Make you feel my love - Adele
               My love is your love - Whitney Houston
               Natural Woman - Aretha Franklin
               Need somebody - Shola Ama
               No Woman No Cry - Bob Marley
               One - U2 & Mary J. Blige
               One of us - Joan Osborne
               Ordinary People - John Legend
               People Get Ready - Eva Cassidy
               Put your records on - Corinne Bailey Rae
               Smooth Operator - Sade
               Someone like you - Adele
               Stand by me - Bill Withers
               Strong Enough - Sheryl Crow
               Sunrise - Norah Jones
               Sweet about me - Gabriella Cilmi
               Talking about a Revolution - Tracy Chapman
               Time after Time - Cyndi Lauper
               True Colours - Cyndi Lauper
               Use Somebody - Kings of Leon (Acoustic)
               Whatʼs Up - Four Non Blondes
               You gotta be - Desree
               Youʼve got a Friend - Carole King
               € 1.195,00
               B-great
               • Allround
               • Easy-listening

               Be yourself, B-great! Akoestisch eigentijds trio speelt sfeervolle hits op onnavolgbare wijze....

               B-great

               Een fantastisch stel top muzikanten die met zijn drieën de sterren van de hemel spelen. Ze maken ter plekke de meest fantastische medleys en spelen zonder problemen verzoekjes.

               B-great in the afternoon

               B-great is perfect om te boeken voor tijdens een borrel. Met een lekker zonnetje, een drankje en heerlijke muziek op de achtergrond. B-great speelt op een beheerst volume en zorgt voor een gezellige sfeer. Drie top muzikanten die garant staan voor een onvergetelijke borrel/ceremonie of receptie. De prijs bedraagt voor 3 sets van 45 minuten spelen in 3 uur tijd 1695 euro ex 9% btw.

               B-great in the evening

               De perfecte invulling van je avondfeest: swingend, muzikaal, vrolijk en vooral gezellig! Herkenbare dansnummers en een enthousiaste show zorgen voor een onvergetelijk feest. Het is ook mogelijk om een DJ erbij te boeken voor een avondvullend programma. Voor B-great zonder DJ is de prijs 1695 euro ex 9% btw voor 3 sets van 45 minuten in 3 uur tijd. Voor een avond met DJ is de prijs 1995 euro ex 9% voor 4 uur show inclusief DJ. Wilt u dat het feest langer doorgaat? Geen enkel probleem, de meerprijs voor de DJ-service bedraagt 150 euro ex 9% btw per half uur.
               € 1.695,00
               Het Chameleon trio
               • Akoestisch
               • Easy-listening

               Sfeervol trio speelt lounge-jazz-pop op hoog niveau voor scherpe prijs.

               Het Chameleon trio


               • fantastisch jazz trio

               • zeer hoge kwaliteit

               • 3 * 45 minuten live muziek voor scherpe prijs

               • strak in het pak

               • zwoele jazz en funky pop


               De muzikanten spelen strak in het pak, het afwisselende repertoire varieert van zwoele jazz tot funky pop. De muzikanten kijken goed naar hun omgeving en passen zich er volledig op aan. De muziek zal dan ook perfect aansluiten op de sfeer, waardoor het erg fijn is om naar te luisteren.

               Het Chameleon Trio bestaat uit een trompettist, elektrische gitarist en een contrabas/basgitarist. De muzikanten zijn allemaal conservatorium geschoold en hebben een brede ervaring met optreden op de achter- en voorgrond. Het repertoire (meer dan 100 stukken) bestaat uit jazz-, Latin-, Braziliaanse-, soul en popmuziek. Verzoeknummers zijn daarnaast ook mogelijk. De band kan gebruik maken van haar eigen versterking, en heeft weinig ruimte nodig.

               Prijzen en mogelijkheden


               Inbegrepen in de prijs van 1250 euro ex 9% btw:

               • 3 sets van 45 minuten live muziek

               • geluidsset geschikt tot 100 personen - achtergrondniveau


               Repertoirelijst

               Het Chameleon heeft een zeer uitgebreid repertoire van meer dan 100 nummers. Een paar voorbeelden:

               Jazz

               All Blues -Miles Davis
               Alligator Boogaloo - Lou Donaldson
               Autumn Leaves - Nat King Cole
               Beatrice - Sam Rivers
               Cantaloupe Island - Herbie Hancock
               Footprints - Wayne Shorter
               Here's that Rainy Day - Chet Baker
               Hottentot - John Scofield
               Mercy Mercy Mercy - Joe Zawinul
               My Favorite Things - Julie Andrews
               My Funny Valentine - Chet Baker
               So What - Miles Davis
               Stella by Starlight - Miles Davis
               Strasbourg St. Denis - Roy Hargrove
               Summertime - George Gershwin

               Latin & Braziliaans

               Agua de Beber - A.C. Jobim
               Besame Mucho - João Gilberto
               Blue Bossa - Dexter Gordon
               Corcovado - A.C. Jobim
               Desafinado - A.C. Jobim
               Girl From Ipanema - Astrud Gilberto & Stan Getz
               Manha de Carnaval - Astrud Gilberto
               Mas Que Nada - Sergio Mendes
               Nica's Dream - Horace Silver
               Night in Tunisia - Dizzy Gillespie
               Wave - A.C. Jobim

               Soul & pop

               Ain't No Sunshine - Bill Withers
               Daytripper - the Beatles
               Don’t know why - Norah Jones
               Feel Like Makin' Love - Roberta Flack
               I can't Help It - Michael Jackson & Stevie Wonder
               Make you feel my love - Adèle
               Ordinary People - John Legend
               September - Earth, Wind & Fire
               Sittin on the Dock of a Bay - Otis Redding
               Valerie - Amy Winehouse
               Yesterday - the Beatles
               € 1.250,00
               Ik wil geen side acts
               Robin Matrix

                Meervoudig kampioen goochelaar doet je gasten versteld staan. Succes gegarandeerd.

                Robin Matrix

                Ben je op zoek naar een goochelaar? Dan is onze goochelaar Robin Matrix echt iets voor jou! Hij neemt je gasten eens flink bij de neus met verschillende leuke effecten.

                Robin Matrix, de goochelaar


                Robin Matrix is erg populair als feest entertainment. Hij komt langs de tafel van je gasten en voert goocheltrucs uit, zoals het verdubbelen van geld en het laten verdwijnen van horloges op nog geen 50 centimeter afstand van de gasten. Dit zijn slecht enkele van de trucjes die onze goochelaar uit zijn mouw kan toveren.

                Robin Matrix boeken via Swinging.nl


                De goochelaar Robin Matrix is het perfecte feest entertainment voor jouw evenement. Hij neemt je gasten graag mee in zijn wereld van illusie en magie.

                Repertoirelijst

                Onze goochelaar behoort tot de beste van Nederland. Hij is al diverse malen in de prijzen gevallen. Hij doet diverse soorten trucs zowel rondlopend op je feest of eventueel ook als opening van het feest op een podium.
                € 1.095,00
                Magic Mirror

                 De Magic Mirror maakt van een normale selfie maken een te gekke...

                 Magic Mirror


                 • Super leuk concept: een magische spiegel die foto’s maakt van jullie gasten

                 • De foto’s worden direct uitgeprint en worden ook achteraf digitaal aangeleverd

                 • Inclusief leuke props voor nog leukere foto’s

                 • Inclusief begeleiding

                 • Een betoverende ervaring

                 • Kleurrijke animaties en stembediening voor een interactieve selfie

                 • Eindeloze mogelijkheden voor foto’s, filmpjes en GIF’s


                 De Magic Mirror maakt van een normale selfie een te gekke ervaring om niet meer te vergeten. Terwijl deelnemers naar de spiegel lopen, nodigen kleurrijke animaties en stembegeleiding hen uit om deel te nemen aan een magische interactieve selfie.

                 De deelnemers krijgen direct een uitgeprinte foto. Uiteraard worden ook alle foto’s achteraf nog digitaal aangeleverd.

                 De Magic Mirror beschikt over de allernieuwste technologie op het gebied van interactieve selfies. De Magic Mirror communiceert met de gasten via een touchscreen met kleurrijke animaties en stembegeleiding. De mogelijkheden zijn groot: van aangepaste animaties en aangepaste foto lay-outs met hoogwaardige rekwisieten, tekst, e-mail, sociale media en achtergrond keuze maken jullie het feest uniek!

                 De prijs van de Magic Mirror is 600 euro voor 3 uur exclusief btw en reiskosten.
                 € 600,00
                 Sneltekenaar

                  Verras je gasten met een origineel aandenken aan jullie feest.

                  Sneltekenaar

                  Swinging.nl werkt samen met een bijzondere sneltekenaar.

                  Zijn karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristisch karakter een leuk kado om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken!  De tekeningen zijn hartstikke leuk om mee te geven als cadeau voor je gasten. Een bijzondere blijvende herinnering aan een mooi feest. Zijn groeiend succes heeft dan ook te maken met zijn spontane benadering en vriendelijke uitstraling.

                  Sneltekenaar boeken via Swinging.nl


                  Onze sneltekenaar tekent vier uur lang de prachtigste tekeningen voor je gasten. In vier uur tijd kunnen ongeveer 32 tekeningen gemaakt worden. Mocht je meer tekeningen wensen, dan is het raadzaam extra uren bij te boeken. Wil je meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen jou graag met het samenstellen van jouw feest.
                  € 575,00
                  Blackjack tafel – evenementencasino

                   Een perfect afgewerkte Blackjack tafel met een vakkundige croupier die uw gasten...

                   Blackjack tafel – evenementencasino

                   Haal de sfeer van een casino naar jouw evenement met het evenementencasino van Swinging.nl. Een spelletje poker, roulette of blackjack spelen? Alles is mogelijk!                   Evenementencasino voor uw evenement


                   Als je kiest voor het evenementencasino van Swinging.nl mag je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij voorzien enkele geklede croupiers die het spel begeleiden aan de prachtige speeltafels. Dit kan volgens een zelfgekozen thema indien je dit wenst. Dan zorgen wij voor passende kleding.                   Blackjack tafel - Evenementencasino boeken via Swinging.nl


                   Voor onervaren spelers is het evenementencasino van Swinging.nl dé ideale oplossing om kennis te maken de verschillende casinospelletjes. Had je graag dit feest entertainment geboekt voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

                   € 495,00
                   Greenscreen fotografie

                    Een foto zegt meer dan duizend worden. Met deze fantastische green screen...

                    Greenscreen fotografie


                    • Maak verrassende foto’s van je gasten met een achtergrond naar keuze

                    • De achtergrond wordt op maat gemaakt met jullie naam of logo en passend bij het thema van het feest

                    • Ook leuk voor groepsfoto’s

                    • De foto’s worden direct geprint en worden achteraf ook digitaal aangeleverd

                    • Een leuk aandenken voor je gasten aan het feest


                    Een foto zegt meer dan duizend worden. Met deze fantastische fotobooth op jouw feest of evenement geef je je gasten een leuk aandenken aan het feest. Er zit begeleiding bij van een professionele fotograaf die de gasten vol enthousiasme zal begeleiden en aanwijzingen zal geven voor nog mooiere foto’s.

                    De foto’s kunnen direct uitgeprint worden en mee worden gegeven aan uw gasten.

                    De prijs van Greenscreen fotografie is 950 euro exclusief btw en reiskosten inclusief het uitprinten van de foto’s, begeleiding door een professionele fotograaf, digitale versies van de foto’s voor 4 uur fotografie.
                    € 1.195,00
                    Roulette tafel – evenementencasino

                     Roulette tafel inclusief bediening, speelfiches en aankleding.

                     Roulette tafel – evenementencasino

                     Met een roulette tafel en chique aangeklede croupiers creëer je een echt casino op jouw locatie! Daarnaast zorgt een speeltafel voor Black Jack en poker voor een compleet evenementencasino. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest! Zo kun je samen met collega's ervaren hoe je alles kunt verliezen of juist heel rijk kunt worden. Swinging.nl zorgt voor een gezellige sfeer en de nodige uitleg, zodat ook onervaren spelers kennis kunnen maken met de casinospellen. Wij werken volgens de internationale regels en geven hierover uitleg aan de spelers.

                     Roulette tafel boeken via Swinging.nl


                     Heeft jouw feest een thema, zoals een maffia, country of Frans feest? Dan zorgt Swinging.nl uiteraard voor passende kleding. Kies je voor het complete evenementen casino, dan kan je het volgende verwachten:

                     • Amerikaanse roulette tafel

                     • Franse roulette

                     • Black Jack incl. stijlvolle krukken

                     • Poker

                     • Crazy Dice

                     • Paardenrennen


                     Speciale combinatieprijzen
                     De getoonde prijs is voor 1 tafel voor een periode van vier uur inclusief bediening. Indien u meerdere tafels wenst, gelden er speciale combinatieprijzen. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                     € 495,00
                     Fotohokje

                      Maak samen met je vrienden, collega's of familie de leukste foto's in...

                      Fotohokje

                      De allerleukste foto's samen met je familie, collega's of vrienden maken je in een fotohokje van Swinging.nl. Organiseer je een bruiloft, bedrijfsevenement of festival bekijk dan eens de mogelijkheden van onze fotohokjes. Iedereen krijgt een aandenken aan jullie feest. Ervaring leert dat een fotostrip met jullie logo ongeveer 4 jaar op een koelkast of prikbord hangt!

                      Fotohokje huren via Swinging.nl


                      Je kunt nu eenvoudig een fotohokje huren via Swinging.nl. Bij onze prijs zit het volgende inbegrepen:

                      • 4 uur Fotohokje

                      • Enthousiaste Begeleider

                      • Onbeperkte fotoprints

                      • Gepersonaliseerde fotostrip

                      • Thema achterwand

                      • Email functie

                      • Kist met feestartikelen

                      • Foto's digitaal Nageleverd

                      • Online galerie


                      Naast een uitgeprinte versie worden alle foto's digitaal nagestuurd. Je kunt kiezen uit diverse hokjes, flitskisten of zelfs een fotobus, fantasisch voor een festival.

                       
                      € 1.495,00
                      Mindleader Joe

                       Mindleader die gedachten kan lezen, lepels ombuigen en nog veel, veel meer....

                       Mindleader Joe

                       Laat je in de ene na de andere verbazing vallen met de act van mindleader Joe. Tijdens de act wordt er ingespeeld op paranormale fenomenen zoals telepathie en telekinese, onverklaarbare zaken en moderne magie met een educatief of wetenschappelijk sausje. Je hoeft echter geen vage en zweverig praktijken, spirituele lezingen of spookverhalen te verwachten. Joe brengt zijn repertoire namelijk met een grote knipoog. In plaats daarvan zal hij je graag laten zien hoe frauduleuze mediums en paranormaal begaafden soms werken, zodat je nooit meer zelf in deze trucs hoeft te trappen. Interactie staat dan ook centraal tijdens zijn optredens.                       Wie is mindleader Joe?


                       Misschien heb je mindleader leader Joe al eens eerder gezien. Hij is namelijk meerdere keren op televisie geweest. Wat dacht je bijvoorbeeld van de invoering van de euro? Joe introduceerde deze munt op magische wijze tijdens een televisiegala op Nederland 2. Daarnaast was hij ook te zien in programma's als "De Magische Vier" en "Het Zesde Zintuig". Zoals je ziet behoort Joe dus tot een select gezelschap van de beste mentalisten en goochelaars van Nederland.                       Geschikt voor ieder moment


                       De intrigeerde optredens van deze mindleader kunnen voor magisch entertainment zorgen op bijna elk type evenement en locatie. Van jong tot oud en van stand-up shows tot borrels en diners, mindleader Joe zorgt voor een act waarin close-up illusies onder de neus van uw gasten worden getoond.                       Goochelaar huren via Swinging.nl


                       Ben jij er klaar voor om je feestgangers, zakenrelaties of (potentiële) klanten te trakteren op een heuse 'Mindf*ck'? Dan kun je via Swinging.nl zowel minder leider Joe als andere goochelaars huren. Prijsinformatie vind je onderaan deze pagina en ook kan je op deze pagina eenvoudig een offerte aanvragen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

                       € 795,00
                       Virtual Reality experience

                        Stap in een Virtuele wereld met onze Virtuel Reality experience, werkelijk een...

                        Virtual Reality experience

                        Stap in een Virtuele wereld met onze Virtual Reality experience. Zie de allermooiste plaatsen op aarde of juist boven de aarde, loop door het bos met dinosaurussen of race in je eigen Formule 1 bolide over het circuit van Monaco. De VR experience is een fantastische beleving!

                        Virtual Reality boeken via Swinging.nl


                        Swinging.nl biedt vele vormen van Virtual Reality aan, voor elke doelgroep en voor elke toepassing. We hebben demo’s in Virtual Reality, Roller Coasters experience en zelfs VR race simulators. Onze VR experience is zeer geschikt voor op een beurs of een bedrijfsfeest. Iedereen wil het zien en zelf beleven.

                        Uiteraard komen onze mensen de VR experience bouwen en installeren. Ze zijn verder zeer deskundig in het begeleiden van het spel zodat uw gasten de nodige uitleg krijgen voor de optimale beleving.

                        Repertoirelijst

                        De kosten voor 4 uur VR experience inclusief begeleider zijn 675 euro ex btw.
                        € 675,00
                        Amerikaanse schoenenpoetser

                         Mister Shoeshine is origineel, professioneel, grappig en laat geen schoen ongepoetst voorbij...

                         Amerikaanse schoenenpoetser

                         Deze charmante en stralende Amerikaanse schoenenpoetser weet al tap-dansend en schoenenpoetsend de Europese harten te veroveren gedurende zijn standup-comedy.                         Maak kennis met Mister Shoeshine


                         Tijdens zijn act veranderd rasartiest Kevin in Mister Shoeshine, een Amerikaanse schoenenpoetser. Als ware professional tovert hij zelfs de lelijke eendjes onder de schoenen om in prachtige zwanen. Zowel jij als je gasten zullen ongetwijfeld genieten van deze originele act en zullen hier nog lang over napraten.                         De Amerikaanse schoenenpoetser boeken via Swinging.nl                         Duur optreden

                         Tijdens het feest hebben gasten maar liefst vier uur lang de mogelijkheid om zich te laten betoveren door deze schoenenpoetsende standup-comedian!                         Bijzonderheden

                         De Kevin Shoeshine act is inclusief de schoenpoets(stoel)stand. Naast de Shoeshine act, is Kevin ook te boeken met zijn originele Amerikaanse popcorn, hotdog of suikerspin kraam. Zoek je een butler, cocktailshaker of een limousine service? Ook dan ben je bij Kevin aan het juiste adres. Hij is van alle markten thuis! Meer weten over onze feest entertainment opties? Neem gerust contact met ons op.

                         € 795,00
                         Candy girls & boys

                          De candy girls & boys zijn het ideale feest entertainment voor de...

                          Candy girls & boys

                          Een feestje kan niet voorbijgaan zonder een goed hapje en een drankje! De ene houdt van zoute snacks, maar voor de zoetekauwen onder ons zijn de candy girls & boys hét perfecte feest entertainment voor jouw evenement!                          Feest entertainment met snoepgoed


                          De candy girls & boys zijn enorm flexibel. Op voorhand wordt samen gekeken wat het best past bij het thema van jouw evenement. Zowel het snoep, als de outfits van de candy girls & boys kunnen aangepast worden. De 2 candy girls of boys zorgen in totaal voor 3 uur feest entertainment.                          Candy girls & boys boeken via Swinging.nl


                          Er is ook een mogelijkheid om de candy girls & boys langer te boeken. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de verschillende mogelijkheden. Wij helpen je graag verder met het zoeken naar feest entertainment die perfect aansluit bij jouw (bedrijfs)evenement.

                          € 600,00
                          Waarzegster Loretta

                           Uw hand laten lezen of tarotkaarten kiezen voor de toekomst? Dan is...

                           Waarzegster Loretta

                           De gasten op uw evenement kunnen hun toekomst laten voorspellen bij waarzegster Loretta. Dit kan door middel van tarotkaarten, handlezen of astrologie. Desgewenst wordt een intieme tent geplaatst van waaruit de waarzegster de toekomst van uw gasten voorspeld, maar natuurlijk kan waarzegster Loretta ook zonder tent de gasten uitnodigen om hun hand te laten lezen of tarotkaarten te kiezen.

                           Waarzegster Loretta huren via Swinging.nl


                           De duur van het optreden van de waarzegster is vier aaneengesloten uren. De prijs die is weergegeven is inclusief alle benodigde materialen. Decoratieve waarzegstertent optioneel mogelijk. Wil je Waarzegster Loretta boeken voor op jouw evenement? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!
                           € 500,00
                           Cocktailbar

                            Toe aan wat afwisseling op jouw feest? Probeer dan iets nieuws! De...

                            Cocktailbar

                            Toe aan wat afwisseling? Probeer dan iets nieuws! Onze cocktailbar verzorgt cocktails voor iedere gelegenheid. Kwaliteit staat voorop. Shaken, blenden, builden...

                            Perfecte cocktails


                            De tijd van de eeuwige glaasjes wijn, jus d'orange, bier en water is voorbij. Feestjes, presentaties en borrels worden nu echt leuk en bijzonder dankzij de cocktails van onze shakers. Op de mobiele cocktailbar shaken de bartenders de perfecte cocktail voor je! De cocktailbar is feestelijk aangekleed en past bij de sfeer van jouw feest of evenement.

                            Cocktailbar boeken via Swinging.nl


                            De bar kan worden ingezet op bijvoorbeeld feesten, beurzen, evenementen, festivals, productpresentaties en nog veel meer! Natuurlijk kan je ook meerdere bars verspreiden over de feestruimte. Zo kan je bijvoorbeeld bij de ene bar cocktails krijgen, bij de tweede Smoothies en bij de derde vers fruit! De cocktailbar is makkelijk en snel te plaatsen en kan op elke locatie worden neergezet. Wens je geen alcohol op je feest, dan verzorgen wij een compleet alcoholvrije cocktailkaart. Eventueel kunnen de cocktails in de bedrijfskleuren of andere gewenste kleuren worden gemaakt!

                            Bijzonderheden
                            De prijs is inclusief 100 cocktails. Uiteraard kunnen er meer cocktails worden geserveerd. Deze worden dan op nacalculatie tegen stukprijs verrekend. Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

                            Repertoirelijst

                            In principe kunnen alle cocktails worden bereid. Vooraf bespreken we de wensen en maken we speciaal voor jouw feest een op maat gemaakte menukaart met 6 cocktails. Er kan worden gekozen uit zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails.
                            € 750,00
                            Nail artist

                             Maak echte blikvangers van je handen door een bezoekje aan onze nail...

                             Nail artist

                             Maak echte blikvangers van je handen middels een bezoekje aan onze nail artist! De nagels worden in een basistint naar keuze gelakt of voorzien van een stijlvolle french manicure. Aansluitend worden je nagels gedecoreerd met behulp van kleine sieraccessoires zoals glitterpoeder, Swarovski steentjes, sterretjes en stripers. Indien een nagel lang genoeg is, kan er ook een nagelpiercing worden aangebracht (uiteraard een pijnloze aangelegenheid).                             Technische informatie                             • Doel: beauty entertainment.

                             • Thema: ontspanning, beauty, fun.

                             • Afmetingen stand item: standaardopstelling 150 cm breed x 100 cm diep x 110 cm hoog.

                             • Plaats van item: tegen de muur, randentertainment.

                             • Soort omgeving (donker/licht): nvt, nail artist beschikt over werkverlichting.

                             • Groepsgrootte: niet van belang.

                             • Bijzonderheden: item kan prima worden gecombineerd met andere beauty/wellness items in de beautystreet.                             Nail artist boeken via Swinging.nl


                             Bij Swinging.nl kan je nu eenvoudig een nail artist boeken. Deze zal 4 uur aanwezig zijn om jouw gasten te voorzien van stijlvolle nagels!

                             € 595,00
                             Stoelmassage voor events

                              Stoelmassage voor events is de ideale ontspanning tijdens uw evenement of feest....

                              Stoelmassage voor events

                              Stoelmassage is een prettige en ontspannen bijdrage aan uw feest of evenement. Deze vorm van massage is bij uitstek geschikt om op locatie aan te bieden omdat de massage gemiddeld 10-15 minuten duurt en door de kleding heen wordt gegeven.

                              Stoelmassage op jouw evenement


                              Stoelmassage is niet alleen een publiekstrekker, maar voorziet ook in de individuele behoefte om op een simpele manier lichaam en geest even te ontspannen. De masseur kan jouw gasten/bezoekers actief benaderen, en eventueel inspelen op de activiteiten van de opdrachtgever. Zo wordt er een brug gelegd tussen de ontspanningsmassage en het bedrijf.Tijdens een themafeest kunnen de masseurs en de massagestoelen ook worden meegenomen in het thema. Bij een feest in Aziatische stijl kunnen de masseuses bijvoorbeeld in geisha kleding komen. Ook kan de bekleding van de massagestoel aangepast worden naar het thema. Zo worden de stoelen regelmatig omgetoverd in het goud.

                              Stoelmassage kan ook als relatiegeschenk worden aangeboden of worden ingezet tijdens personeelsbijeenkomsten. De gebruiker van de massage kan zich gedurende 15 minuten volledig ontspannen en vervolgens als herboren de activiteiten weer hervatten.

                              Stoelmassage boeken via Swinging.nl


                              Wil jij graag stoelmassage boeken voor op jouw evenement of bedrijfsfeest? Dat kan nu eenvoudig via Swinging.nl

                              Bijzonderheden
                              Normaliter komen de masseurs casual gekleed in spijkerbroek met wit of zwart shirt.  Indien je Lounge en Event massage wilt inzetten tijdens een themafeest, dan kunnen de masseurs in passende kleding (en massagestoelen) de werkzaamheden uitvoeren.

                              Bezetting
                              Standaard wordt 1 masseur geleverd voor 5 uur inclusief een massagestoel, naar wens kan dit uitgebreid worden.

                              Duur
                              Standaard is de masseur 5 uur aanwezig, je kunt dit naar wens uitbreiden.
                              € 500,00
                              Egostreling

                               Deze complimenten dames overspoelen je gasten met oprechte complimentjes.

                               Egostreling

                               Wil je je gasten een onvergetelijke ervaring meegeven? Dan is egostreling de geschikte act!

                               Egostreling is een act die wordt ingezet op evenementen, congressen, feesten en festivals. Gasten krijgen een schoonheidsbehandeling voor de binnenkant. Wie plaatsneemt bij de complimenten dames krijgt uitgebreid te horen wat er allemaal voor moois aan hem of haar te zien is, zowel van buiten als van binnen. Dingen die je misschien al wist, maar die toch fijn zijn om eens van een ander te horen, en dingen die je misschien nog niet wist, maar die je wel uitstraalt. Dit alles duurt een minuut of vijf en heeft een maximaal effect. Na een behandeling van Egostreling voel je je als herboren en straal je van geluk!

                               Egostreling boeken bij Swinging.nl


                               De kracht van de complimenten dames is hun oprechtheid. Omdat de complimenten dames in staat zijn om direct de kracht van mensen te zien zijn de complimenten altijd gemeend en slaan ze bijna altijd de spijker op zijn kop. Het effect is daardoor groot en werkt nog lang door. Door de vrolijke outfits en de knipoog van de act, ziet het er ook nog feestelijk uit. Met de complimenten dames op je evenement krijgen de gasten een waardevolle en unieke ervaring. De korte boost van oprechte aandacht en waardering zorgt voor een positieve sfeer en werkt aanstekelijk.
                               Je kunt de complimenten dames boeken voor iedere gelegenheid.

                               De complimenten dames zijn maximaal 2,5 uur aanwezig. In overleg kunnen ze altijd voor een kortere periode geboekt worden. De aangegeven prijs is voor twee complimenten dames voor een gezelschap tot maximaal 50 gasten.
                               € 995,00
                               Ik wil geen slot act
                               Glennis Grace

                                Glennis Grace, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek...

                                Glennis Grace

                                Glennis Grace wordt al jarenlang gezien als één van de beste zangeressen van Nederland. Als kind was ze al veel met muziek bezig. Toen Glennis 11 jaar oud was, mocht ze het podium met Julio Iglesias delen. Op 16-jarige leeftijd deed ze mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. In 2005 vertegenwoordigde ze ons land tijdens het Eurosongfestival en in 2011 was de zangeres te zien in het derde seizoen van “De Beste Zangers van Nederland”. Haar internationale doorbraak beleefde Glennis in 2018, toen ze deelnaam aan America's Got Talent.

                                Boek Glennis Grace via Swinging.nl


                                Je kan Glennis Grace gemakkelijk via Swinging.nl boeken voor je evenement, bedrijfsfeest of bruiloft. Het optreden van Glennis Grace duurt 1 x 30 minuten. Wil jij ook genieten van de prachtige stem van Glennis Grace? Neem contact met ons op voor meer informatie!
                                € 0,00
                                Big Black & Beautiful
                                • Blues
                                • Soul

                                Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Rocq-E, Lucretia & Michelle...

                                Big Black & Beautiful

                                Avond na avond trekken deze Soulsisters uitverkochte zalen door heel Nederland en al gauw was iedereen het eens; Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Rocq-E, Lucretia & Michelle brengen op een muzikale en soms komische wijze hun eerbetoon aan de Girl Groups van de afgelopen decennia.

                                Rocq-E Harrell: De in Californië (USA) geboren Rocq-E (spreek uit Rocky) zong als backing vocal bij een aantal van de grootste artiesten ter wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross en Stevie Wonder. In Nederland maakte zij haar eerste solo CD en zong zij in vele theater-voorstellingen. Zo was zij onder meer te zien in 'Niet Gesnoeid', 'R.E.S.P.E.C.T.' en 'She Got Game!'.

                                Lucretia van der Vloot: Lucretia was onder andere te zien in de muzikale theatervoorstelling 'Tip Top' en 'Jenny Arean met Lucretia van der Vloot'. Zij speelde een paar seizoenen in de populaire tv-serie 'All Stars'. In het seizoen 2001-2002 was zij samen met Ellen Peters te zien in 'Klotewijven' een muzikale cabaretvoorstelling. Lucretia zong samen met Rocq-E in 'Female Factory' en 'She Got Game'.

                                Michelle David: Geboren in North Carolina en opgegroeid in New York (USA), begon Michelle haar zangcarrière in de Kerk. Jaren later kwam zij naar Nederland en speelde zij in verschillende theatervoorstellingen, zoals: 'The Sound of Motown', 'The Glory of Gospel' en samen met Rocq-E 'R.E.S.P.E.C.T.'.

                                Big Black and Beautiful boeken via Swinging.nl


                                Wil jij de geweldige soul zangeressen van Big Black and Beautiful boeken op jouw evenement of bedrijfsfeest? Dan kan dat nu eenvoudig via Swinging.nl!

                                Let op! De prijs van Big Black & beautiful is exclusief geluidsinstallatie. Vaak kan gebruik gemaakt worden van een reeds aanwezige geluidsinstallatie. Informeer naar de mogelijkheden. De duur van een waanzinnig optreden van Big Black & Beautiful is 1 set van 30 minuten.

                                Repertoirelijst

                                Emotions Medley (Boogie Wonderland/Best Of My Love)
                                Lady M Medley (Lady Marmalade/Bootylicious/Crazy In Love)
                                We Are Family
                                Shoop Medley (It's In His Kiss/Mr Postmen/Heatwave/Yes We Can Can)
                                Be My Baby
                                Reflections
                                History/Love Me Just A Little Bit More
                                Survivor
                                Givin' Up, Givin' In/The Runner
                                I'm So Excited
                                Don't Leave Me This Way
                                Someday We'll Be Together

                                 

                                 
                                € 0,00
                                Alain Clark

                                 Een godvergeten soulstem bezit hij. Eentje die doet denken aan die van...

                                 Alain Clark

                                 Singer-songwriter Alain Clark heeft de harten van menig mens weten te veroveren. Naast zijn grote bekendheid in Nederland, is hij inmiddels ook in andere Europese landen bekend. Tijdens zijn optreden komen al jouw favoriete nummers aanbod.

                                 Alain Clarke boeken via Swinging.nl


                                 Wil jij Alain Clarke boeken voor op jouw bedrijfsfeest, evenement of bruiloft? Dat kan nu eenvoudig via Swinging.nl. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.
                                 € 0,00
                                 Charly Luske

                                  Charly Luske is een multitalent en was vanaf het begin de populairste...

                                  Charly Luske

                                  Charly Luske is een multitalent en was vanaf het begin de populairste artiest van de tweede editie van The Voice of Holland. Al vroeg begon hij met zingen en acteren. Na zingen in een boyband, musicals en presentator van verschillende programma's is hij inmiddels in heel Nederland bekend.

                                  Charly Luske boeken via Swinging.nl


                                  Wil je graag Charly Luske boeken voor op jouw bedrijfsfeest, evenement of bruiloft? Die boek je nu eenvoudig via Swinging.nl! Charly Luske is te boeken voor een tape optreden met gitarist of optreden met live band. Charly zal in een optreden van 30 minuten de grootste hits ten gehore brengen. Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!
                                  € 0,00
                                  Sharon Doorson

                                   Sharon Doorson was één van de grote favorieten tijdens het laatste seizoen...

                                   Sharon Doorson

                                   Sharon Doorson was een van de grote favorieten tijdens het laatste seizoen van THE VOICE OF HOLLAND! Ze schopte het tot de halve finale en maakte tijdens de liveshows indruk met haar uptempo en krachtige optredens. Als geen ander wist Sharon het publiek in te pakken met haar dans en sterke stem.

                                   Zangeres Sharon Doorson


                                   Al op jonge leeftijd ontdekt de nu 24-jarige, in Utrecht geboren, Sharon Doorson dat zingen en dansen haar lust en haar leven is. Als kleine spruit van 6 wint zij de mini-playbackshow van Henny Huisman en dat is niet de eerste talentenshow waar Sharon aan meedoet.

                                   Op haar zeventiende, na 10 jaar danservaring en 2 jaar musical- en zangles, besluit ze mee te doen aan het SBS 6-programma Popstars the Rivals. De show brengt haar de meidengroep Raffish, waarmee ze meteen haar eerste nummer 1-hit scoort met de single ‘Plaything'.

                                   Na het binnenhalen van haar diploma aan de Popacademie NPAC, te Utrecht, doet ze auditie voor het Conservatorium van Rotterdam en wordt aangenomen. Verschillende grote projecten in binnen- en buitenland volgen. Ze was onder meer zangeres van de coverband Agogo! Als MC Sharon D treedt ze vanaf 2008 op naast verschillende grote DJ's onder wie Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Genairo Nvilla en D-Rashid.

                                   Sharon Doorson boeken via Swinging.nl


                                   Vanaf heden is Sharon Doorson te boeken via Swinging.nl Haar show is perfect geschikt voor clubs, discotheken en andere events waarbij het dak er af moet!Het spectaculaire optreden van Sharon duurt 1x30 minuten. Wil je Sharon Doorson boeken? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!

                                   Repertoirelijst

                                   Sharon Doorson - Fail In Love
                                   Sharon Doorson - High On Your Love
                                   Sharon Doorson - Killer
                                   Taio Cruz - Hangover
                                   Beyonce - Crazy In Love
                                   Beyonce - Run The World (Girls)
                                   Rihanna - Where Have You Been
                                   Nicki Minaj - Starships
                                   David Guetta & Sia - Titanium
                                   David Guetta & Sia - She Wolf
                                   Jessie J - Price Tag
                                   Jessie J - Nobody’s Perfect
                                   Seal - It’s A Man’s World
                                   Medley 1: Don’t Wanna Go Home -Wild Ones -Sweet Dreams -Where Them Girls At
                                   Medley 2: Diamonds -She Wolf -Euphoria -Turn Up The Music
                                   € 0,00
                                   Nielson
                                   • Nederlandstalig

                                   Nielson een Nederlandse singer-songwriter. Nu te boeken voor je feest!

                                   Nielson

                                   Nielson is de zanger die al een aantal jaar bekendheid geniet. Veel mensen kennen hem van het liedje 'Beauty & The Brains'. Via Swinging.nl kun je Nielson boeken. Hij is te huur voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw huwelijksfeest, feest, evenement en festival.

                                   Nielson op jouw feest


                                   Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ en ‘Hoe’, die allebei drie keer platina behaalden, en de platina samenwerking met Bløf op het nummer ‘Mannenharten’ waren allen erg succesvol. Vooral de debuutsingle ‘Beauty & The Brains’ zorgde voor instant success en dit resulteerde in optredens op alle grote festivals van Nederland zoals Paaspop, Vrienden van Amstel Live, Concert at Sea en Indian Summer Festival. Voor ‘Hoe’, samen met Miss Montreal, kreeg Nielson begin 2014 de 100% NL Award voor de hit van het jaar. Met nominaties op zak voor de 3FM, MTV Awards en de Edison award voor Beste Pop-Album bewijst hij een van de sterkste artiesten van Nederland te zijn.

                                   Na zo’n succesverhaal hebben veel artiesten moeite om daar overheen te gaan, maar voor Nielson gaat dit niet op. In 2014 ontving hij voor zijn zomerhit ‘Sexy Als Ik Dans’ in december ook nog een platina award. De track scoorde internationaal ook hoge ogen met top 3 posities in Suriname, Curaçao en België. De plaat behaalde zelfs de eerste officiële #1 hit in België. Deze internationale doorbraak betekent dat Nielson naast zijn succes in Nederland nog heel wat territoria voor zich heeft om te veroveren met zijn muziek.

                                   Nielson boeken via Swinging.nl


                                   Wil je Nielson boeken voor je bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Swinging.nl te huren voor je personeelsfeest.
                                   € 0,00
                                   3JS

                                    De 3 JS is de laatste sensatie uit Volendam. Na Jan Smit...

                                    3JS

                                    3JS worden de drie koningen van de Nederlandstalige pop genoemd. Dromers en dwazen zijn het: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte zingen samen over liefdes die stuk gaan en dromen die eindigen in desillusies. En met succes, want inmiddels heeft het trio enkele gouden platen aan de muur hangen en zijn ze te gast in talloze feesttenten en succesvolle theaters.

                                    3JS via swinging.nl


                                    De band 3JS is populair bij zowel jong als oud. Hun repertoire van Nederlandse pop met invloeden van Ierse folk slaan in als een bom bij iedere doelgroep. Dit is dus ideaal voor iedere gelegenheid. Of je nu van plan bent om een bedrijfsfeest te organiseren of een band zoekt voor een privéfeest. Met 3JS breng je gegarandeerd sfeer naar je feest.
                                    € 0,00
                                    Jeroen van der Boom

                                     Jeroen van der Boom is de ontdekking van 2007. Met zijn hit...

                                     Jeroen van der Boom

                                     Jeroen van der Boom staat al van kleins af op de planken, maar het was pas na zijn middelbare school dat hij besliste om zich volledig aan de showbizz te wijden. Met onder andere zijn nummer 1-hit speelt Jeroen zo op het publiek in dat iedereen het gegarandeerd naar zijn zin heeft.                                     Jeroen van der Boom op jouw evenement


                                     Jeroen van der Boom is een echte entertainer. Zijn doel is steeds om de gasten op jouw evenement een topavond te bezorgen. Met zijn uitgebreid repertoire van eigen nummers neemt hij je gasten mee in een muzikaal avontuur. Zing luidkeels mee met ‘she’s a lady’ en ‘jij bent zo’ en geniet van een optreden vol interactie.                                     Jeroen van der Boom boeken via swinging.nl


                                     Wil jij graag Jeroen van der Boom boeken voor jouw evenement? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

                                     € 0,00
                                     Frans Duijts

                                      Zanger Frans Duijts is HOT! Zijn hits worden meegezongen door alle lagen...

                                      Frans Duijts

                                      Frans Duijts maakt van elk evenement één groot feest! De uit Tiel afkomstige zanger tourde jarenlang door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf, toevallig in terecht kwam. Toen hij zijn eerste echte hit scoorde met het liedje "Jij denkt maar dat jij alles mag van mij", besloot Duijts zich volledig te gaan richten op een eigen zangcarrière en werd in een korte tijd een enorm populaire volkszanger!

                                      Frans Duijts boeken bij Swinging.nl


                                      Wil jij Frans Duijts boeken voor op jouw bedrijfsfeest, evenement of bruiloft? Dat kan nu eenvoudig via Swinging.nl! Neem contact met ons op voor meer informatie.
                                      € 0,00
                                      Wolter Kroes

                                       Wolter Kroes, bekend van o.a. 'Ik heb de hele nacht liggen dromen',...

                                       Wolter Kroes

                                       Wolter Kroes, een van Nederlands bekendste en populairste feestartiesten, is nu eenvoudig te boeken via Swinging.nl. Met hits als Viva Hollandia, Ik heb de hele nacht liggen dromen en Ik ben je prooi, maakt Wolter van elke feest en evenement een groot succes!

                                       Een korte geschiedenis


                                       Wolter Kroes is inmiddels een bekende zanger bij het Nederlandse publiek. Hij breekt door met de hit ‘Laat me los’ en heeft opgetreden bij grote tv-shows als de Staatsloterijshow, Barend en Van Dorp en Koffietijd. Hij heeft ook opgetreden in de grote concertgelegenheden Heineken Music Hall en Ahoy. Het album ‘Laat Me Zweven’ krijgt een Originele Rembrandt, een prijs van Stichting Nederlandse Muziek voor albums die zich onderscheiden door oorspronkelijke Nederlandse composities en/of teksten.

                                       Wolter Kroes boeken via Swinging.nl


                                       Maak jouw feest, bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement helemaal compleet met een optreden van Wolter Kroes. Nu te boeken via Swinging.nl.                                       Duur van het optreden:

                                       Wolter Kroes speelt 1 set van 30 minuten. Ook is het mogelijk om Wolter met zijn band te boeken, in dat geval duurt het optreden ruim 50 minuten.

                                       € 0,00
                                       Danny de Munk
                                       • Nederlandstalig

                                       Als Danny de Munk ergens verschijnt, voelt iedereen zich onmiddellijk helemaal thuis,...

                                       Danny de Munk

                                       Als Danny de Munk ergens verschijnt, voelt iedereen zich onmiddellijk helemaal thuis, want de spontane zanger en tv-persoonlijkheid brengt overal waar hij komt feest, plezier en echte gezelligheid.

                                       Danny de Munk


                                       Op vroege leeftijd kreeg Danny grote bekendheid door de rol van Ciske in de film Ciske de rat. Vervolgens heeft hij in 1991 een rol gespeeld in de musical Les Misérables. In 2007 vierde Danny zijn 25 jarige jubileum in Ahoy waarna hij meerdere keren in het uitverkochte Heineken Music Hall stond. Hij was daarnaast op televisie met twee eigen reality soaps en toert nu door het hele land om voor zijn vele fans op te treden.

                                       2012 was het begin van het jubileumjaar voor Danny. Dit jaar zat Danny 30 jaar in het vak. Ter ere van dit jubileumjaar gaf Danny de Munk op 17 november 2012 een knallend en kleurrijk 80's concert in een uitverkochte H.M.H. met diverse gastoptredens van artiesten die een belangrijke rol hebben gespeeld gedurende zijn carrière. De jubileumshow was een aaneenschakeling van bijzondere belevenissen en hoogtepunten uit zijn carrière, van Ciske de Rat (1982) tot Danny de Munk anno 2012. Danny sloot zijn concert af met zijn single 'Na al die Tijd' , waarbij het publiek kon genieten van een indrukwekkende film, waarbij diverse fragmenten van hoogtepunten uit zijn 30 jarige carrière de revue passeerden.

                                       In maart 2013 kwam het langverwachte jubileum album uit, getiteld 'Mijn Levenslied'. Met dit album wilde Danny de Munk terug naar zijn roots: het levenslied. De combinatie van de tekst en blues op dit album vormen een muzikale weerspiegeling van Danny's leven en gevoel anno 2013. Dit is wie hij is en zo staat hij in het leven. Het jochie van de straat, een leven met een lach en een traan en vooral : recht uit het hart !

                                       Danny de Munk boeken via Swinging.nl


                                       Ben je helemaal enthousiast geworden van Danny De Munck? Je kunt Danny de Munck nu boeken via Swinging.nl. Het optreden van Danny de Munk duurt ongeveer 30 minuten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!
                                       € 0,00
                                       René Froger

                                        Deze Nederlandse artiest, één van de Toppers, is bekend van o.a. de...

                                        René Froger

                                        Met meer dan 5 miljoen verkochte platen is René Froger een van Nederlands grootste zangers! Dankzij de ruim 30 jaar ervaring en vele hits, is René gegarandeerd een succes op jouw feest of evenement.                                        Over René


                                        Als kind trad René regelmatig op in het café van zijn vader. In de jaren ’90 beleeft hij zijn doorbraak en scoort hij de ene hit na de andere, waaronder ‘Alles kan een mens gelukkig maken’, ‘Say Hello’, ‘Crazy Way About You’ en ‘This is the Moment’. Ook is René medeoprichter van de supergroep de Toppers waarmee hij in 2009 deelneemt aan het Eurovisie Songfestival.                                        René Froger boeken bij Swinging.nl


                                        Via Swinging.nl is René Froger eenvoudig te boeken voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement. Neem voor meer informatie contact op met medewerkers van Swinging.nl.

                                        € 0,00
                                        Berget Lewis

                                         Berget Lewis heeft met haar krachtige stem al menig feest in binnen...

                                         Berget Lewis

                                         Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia.

                                         Berget Lewis


                                         Het startpunt van haar carrière begon met een muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch. Hierbij Groeide Berget uit tot een internationale souldiva. In 2007 brak zij definitief door en is ze inmiddels uitgegroeid tot en van de succesvolste artiesten van ons land. Op dit moment is ze druk

                                         Berget Lewis boeken via Swinging.nl


                                         Wil jij Berget Lewis boeken op jouw bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Je kunt de geweldige zangeres Berget nu eenvoudig boeken via Swinging.nl! Wanneer je Berget Lewis bij ons boekt, verzorgt zij een spetterend optreden van een half uur. Wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag met het samenstellen van jouw perfecte feest!

                                         Repertoirelijst

                                         Berget brengt een geweldige live show met veel herkenbare soul, dance en disco hits. Denk daarbij aan hits van Aretha Franklin, Beyonce, Whitney Houston, C & C Music Factory en vele anderen. De exacte opbouw van de set is elke keer weer anders en geheel afhankelijk van de sfeer en de reacties van het publiek.
                                         € 0,00
                                         Jan Smit

                                          In 1997 kreeg hij landelijke bekendheid door zijn nummer 1-hit 'Ik zing...

                                          Jan Smit

                                          Jan Smit, wie kent hem niet!

                                          Jantje Smit


                                          De muzikale Volendamse Jantje brak al vroeg door en in 1997 kreeg hij landelijke bekendheid met zijn nummer 1-hit "Ik zing dit lied voor jou alleen". Naast Nederland krijgt hij ook grote bekendheid in Duitsland en België. Naast zijn muzikale carrière is Jan Smit ook junior-ambassadeur geweest van de organisatie SOS kinderdorpen.

                                          Door de jaren heen brengt Jan Smit nog vele hits uit, die allemaal grote bekendheid kennen. Ook op TV groeit zijn bekendheid met het programma "De zomer voorbij" samen met Volendamse vrienden Nick & Simon en de 3J's. Daarbij heeft hij ook nog het Songfestival gepresenteerd. Inmiddels heeft Jan Smit al meer dan 24 albums gemaakt en is hij weer helemaal terug!

                                          Jan Smit boeken via Swinging.nl!


                                          Wil jij Jan Smit boeken voor op jouw evenement, bruiloft of bedrijfsfeest? Dat kan dan nu eenvoudig via Swinging.nl! Jan Smit speelt 1 set van 30 minuten en zorgt voor een knalfeest. Wil je meer informatie over het boeken van Jan Smit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
                                          € 0,00
                                          Trijntje Oosterhuis

                                           Of het nu met haar popband, een pianist, een jazzcombo of een...

                                           Trijntje Oosterhuis

                                           Trijntje Oosterhuis is één van de meest geprezen en veelzijdige zangeressen van Nederland. Zij was jarenlang het gezicht van Total Touch, maar is ook zeer succesvol als solozangeres.                                           Over Trijntje


                                           Trijntje richt samen met haar broer Tjeerd Oosterhuis op zeer jonge leeftijd de popgroep Total Touch op. De groep sleept vele prijzen in de wacht, waaronder TMF Awards voor 'Beste Popgroep' en 'Beste Album'. Trijntje wordt nog eens extra geprezen met een Award in de categorie 'Beste Nederlandse Zangeres'. Wanneer de groep een rustpauze inlast, vervolgt Trijntje haar weg als solo-artieste. Zo werkt ze samen met verschillende nationale- en internationale artiesten, deed ze in 2015 mee aan het Eurovisie Songfestival en was ze jaren één van de Ladies van Ladies of Soul.                                           Trijntje Oosterhuis boeken via Swinging.nl


                                           Boek een fantastisch optreden voor jouw feest of evenement nu eenvoudig via Swinging.nl. Het optreden van Trijntje duurt 1x30 minuten. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers.

                                           € 0,00
                                           Guus Meeuwis

                                            Wie kent hem niet? Guus Meeuwis van Groots met een zachte G....

                                            Guus Meeuwis

                                            In 1995 brak Guus Meeuwis door met het nummer ‘Het is een nacht’. Nu 25 jaar en ruim 50 stadionconcerten later, is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse top!                                            Guus Meeuwis boeken via Swinging.nl


                                            Met hits als ‘Per Spoor’ en ‘Tranen gelachen’, maakt Guus gegarandeerd een groot succes van jouw feest of evenement. Boek nu eenvoudig een optreden van deze artiest via Swinging.nl.                                            Duur van het optreden

                                            Guus Meeuwis is alleen te boeken voor besloten evenementen tot 750 gasten. Anders treedt Guus op met een live-band. Het optreden is 1 set van 30 minuten.

                                            € 0,00
                                            Do

                                             Do, heeft met haar eerste grote hit 'Heaven' - een danceversie van...

                                             Do

                                             Er zijn maar weinig artiesten die doorbreken in het buitenland voor ze bekend worden in hun thuisland. Dit gebeurde met Dominique Rijpa van Hulst, beter bekend als zangeres ‘Do’. Haar eerste hit ‘Heaven’, een danceversie van de jaren 80 hit van Bryan Adams, was razend populair in het buitenland.

                                             Internationaal succes


                                             Door haar succes mocht de nuchtere Brabantse zingen naast beroemdheden zoals Puff Daddy en Destiny’s Child. Zelf Bryan Adams was zeer onder de indruk van de zangeres en vroeg haar, haar versie van zijn nummer te zingen tijdens één van zijn shows. Ter bevestiging van haar succes werd Do in 2004 uitverkozen tot Beste Vrouwelijke Artiest Nationaal tijdens de TMF awards.

                                             Do boeken via Swinging


                                             Had jij graag deze geweldige zangeres geboekt voor jouw evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag met het opstellen van de perfecte show.
                                             € 0,00
                                             Dries Roelvink

                                              Mede door het ruime stembereik en brede reportoire, is een optreden van...

                                              Dries Roelvink

                                              Dries Roelvink is met zijn brede repertoire een graag geziene zanger op feestjes en evenementen doorheen het hele land. Hij is een Amsterdamse hit zanger die behoort tot 1 van de meest geboekte artiesten van Nederland.                                              Gegarandeerd sfeer met Dries Roelvink


                                              Dries weet steeds de juiste sfeer te brengen naar jouw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement. Met zijn ruime stembereik en veelzijdige repertoire zorgt Dries Roelvink steeds voor een geslaagde avond. Zijn optredens staan steeds garant voor kwaliteit en optimale sfeer. Wanneer je Dries Roelvink kiest als artiest voor jouw evenement, dan kan je 30 minuten lang genieten van zijn talent.                                              Dries Roelvink boeken via Swinging.nl


                                              Wil jij Dries Roelvink boeken voor jouw evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag met het samenstellen van de perfecte show voor jouw feest.

                                              € 0,00
                                              Anita Meyer

                                               Jong en oud kent deze fantastische zangeres die al jarenlang tot de...

                                               Anita Meyer

                                               Anita Meyer is al jarenlang één van de meest succesvolle en populaire zangeressen uit Nederland. Met onder ander haar grote hit ‘why tell me why’ wist de zangeres vele top-10 noteringen te strikken.                                               Anita Meyer in Rotterdam Ahoy


                                               Met name haar concerten samen met Lee Towers in een uitverkocht Rotterdam Ahoy klinken ons bekend in de oren. Gedurende 13 dagen was zij één van de sterren tijdens ‘Musicals in Ahoy’ in 2006. Inmiddels zijn we vele jaren verder en staat Anita Meyer nog steeds aan de top van het Nederlandse feest entertainment. De zangeres is geliefd bij zowel jong als oud en dus perfect voor jouw evenement!                                               Anita Meyer boeken via Swinging.nl


                                               Wil je graag deze geweldige zangeres boeken voor jouw (bedrijfs)feest? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

                                               € 0,00
                                               Ik wil geen thema
                                               VIP Party

                                                Ontvang je gasten als echte VIPS!

                                                VIP Party

                                                Themafeest VIP party is een en al glitter and glamour! Zet jouw gasten in het middelpunt van de belangstelling met dit te gekke thema.

                                                Themafeest VIP party voor jouw bedrijfsfeest


                                                Jouw gasten zullen worden ontvangen op de rode loper, waar de paparazzi al te wachten staat om een glimp van de gasten op te vangen. Gelukkig weten onze bodyguards de gasten snel met veel plezier en humor naar binnen de smokkelen. Even lachen voor de camera en samen met je vrienden of collega’s heb je een foto op de rode loper. Binnen is het feest al in volle gang met living statues en een echte cocktailbar met cocktails op maat. Midden op de avond kunnen de gasten genieten van een prachtige dansshow waar er door middel van bewegingen prachtige black-light figuren gemaakt worden. De hele avond kun je genieten van geweldige muziek van een swingende DJ.

                                                VIP party boeken via Swinging.nl


                                                Uiteraard zijn er voor dit themafeest ook verschillende artiesten en entertainment mogelijkheden. De muziek kan verzorgd worden door één van onze Swinging DJ’s. Voor het ontvangen van de gasten kun je enkele hostesses boeken. Zij kunnen geheel in stijl de gasten ontvangen en hen een welkomstdrankje aanbieden. Daarnaast kunnen zij een dansoptreden verzorgen. Ook is het leuk om het feest verder aan te kleden met een cocktail bar of een beautystreet.

                                                Extra mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest                                                • vip hostesses

                                                • oesterdames en heren

                                                • masseurs

                                                • vip fotowall

                                                • swinging collective dj show

                                                • cocktailbar

                                                • casinotafels

                                                • living statues

                                                • fluor poi dansshow


                                                De prijs van 2250 euro is de gemiddelde prijs voor de styling en begeleiding. Het entertainment is facultatief en nog niet inbegrepen in de prijs. We maken graag op basis van jullie wensen een voorstel op maat rekening houdend met jullie locatie, budget en wensen.
                                                € 2.250,00
                                                Ik Hou van Holland

                                                 Een ouderwets gezellig thema die je onderdompelt in de Hollandse nostalgie!

                                                 Ik Hou van Holland

                                                 Niets is heerlijker dan een Hollandse feestavond vol nostalgie. Het centrale thema tijdens dit feest entertainment is de spelshow 'Ik Hou van Holland'.                                                 Hollandse sfeer op je evenement


                                                 Bij binnenkomst worden je gasten verwelkomt door Hollandse kaasmeisjes, wat ervoor zorgt dat de sfeer er gelijk goed in zit. De rest van de avond wordt gevuld met opdrachten, vragen, spelletjes en natuurlijk lekker swingen! Spelletjes spelen samen en dansen op Nederlandse top-hits staat centraal op deze 'Ik Hou van Holland' avond.                                                 Ik Hou van Holland boeken via Swinging.nl


                                                 Voor een evenement vol Nederlandse nostalgie ben je bij Swinging aan het juiste adres. Met onze Ik Hou van Holland spelshow, de Hollandse DJ, onze Hollandse kaasmeisjes en de oud Hollandse spelletjes dompel je jouw gasten helemaal onder in de Hollandse sfeer.

                                                 € 2.250,00
                                                 Back to the eighties

                                                  The Eighties are back! Trek je beenwarmers aan of kam je matje...

                                                  Back to the eighties

                                                  The Eighties are back! Trek je beenwarmers aan of kam je matje in model en neem deel aan het spetterende feest in je hipste outfit.

                                                  Back to the Eighties thema op jouw feest


                                                  Het Back to the Eighties thema wordt zorgvuldig uitgewerkt in de aankleding en decoratie van de ruimte, zodat je binnenkomt in een wereld vol kleur. Het personeel loopt geheel verkleed in de kleding stijl van de jaren 80.

                                                  Bij aankomst wordt iedereen verwelkomd door 2 hostesses die je een heerlijk welkomstdrankje aanbieden. Na de toespraak zal het feest worden geopend door een geweldige openingsdans in de stijl van de jaren ’80. Vervolgens zal de muziek worden verzorgd door de Swinging DJ die nummers draait van onder andere Michael Jackson, Prince en Madonna. Ook word er muziek gedraaid van Queen, Bruce Springsteen en Toto.

                                                  Het is mogelijk om op de avond een of twee awards te organiseren.
                                                  De eerste is de Mr & Miss 80s verkiezing;
                                                  Aan het eind van de avond worden er door onze showmaster twee winnaars gekozen voor de best geklede man en vrouw: De Miss and Mister Eighties van de avond! De gelukkige dame en heer gaan natuurlijk ook met een 80s Award naar huis!

                                                  80s quiz
                                                  Daarnaast is het ook mogelijk om een 80s quiz te organiseren. In de quiz komen allerlei onderwerpen aanbod uit de jaren 80. Vragen over politiek, sport, film en natuurlijk muziek komen hierin uitgebreid aan de orde. De quiz kan door minimaal 2 en maximaal 4 teams worden gespeeld.

                                                  De samenstelling van de teams kan door jou worden voorbereid of als verrassing tijdens de feestavond zelf worden georganiseerd.

                                                  • Optie 1: Voorbereid: je geeft bij ons op welke gasten in welk team zitten. De teams kunnen vooraf een teamnaam bedenken en wellicht zelfs voorbereidingen treffen (oude kranten lezen, internet afstruinen etc.)

                                                  • Optie 2: Verrassing: Bij binnenkomst worden polsbandjes met een kleurcode door het team uitgereikt. Mensen met een eenzelfde kleurcode vormen een team voor de 80s quiz.


                                                  De winnaar ontvangt de 80s Award en de eeuwige roem! Als afsluiting van de avond kunt u een artiest of band boeken.

                                                  Back to the eighties boeken bij Swinging.nl


                                                  Inbegrepen in de standaardprijs

                                                  • Twee hostessen/danseressen en workshop girls voor entertainment in het stijl van het themafeest

                                                  • Avondvullende Swinging DJ show met voldoende geluid en licht voor 150 personen


                                                  Entertainment mogelijkheden

                                                  Seventies & Eightees dansshow
                                                  Een dansshow die zeker bij dit past is de Seventies & Eightees dansshow. Een spectaculaire show met drie blokken van vijf tot tien minuten, elk met een ander kostuum en muziekstijl.

                                                  Show Danseressen
                                                  Deze dames zullen bij entree uw gasten ontvangen, te woord staan en een welkomstdrankje aanbieden en natuurlijk een geweldige dansshow doen.
                                                  € 2.340,00
                                                  Halloween Party

                                                   Een griezelig fijn thema voor een top feest.

                                                   Halloween Party

                                                   Een Halloween Party is een perfect thema wanneer je een feest organiseert in oktober/november. Echter, is het thema ook zeker passend op een ander moment. Een Halloween Party is namelijk altijd een succes. De feestlocatie wordt volledig in stijl gedecoreerd, compleet met spinnenwebben, pompoen lampen, grafzerken en meer griezelige versieringen.

                                                   De gasten worden bij de entree ontvangen door griezelige zombies. Vervolgens zal wanneer iedereen binnen is, de Thriller act met 6 of 8 dansers van start gaan. Daarna zal er een DJ gaan draaien. Ondertussen lopen de zombies rond om met de gasten op de foto te gaan. Daarnaast zorgt Graaf Dracula voor verrassende trucs en jaagt die iedereen de stuipen op het lijf.

                                                   Prijzen en mogelijkheden


                                                   De prijs van 2250 euro is het gemiddelde bedrag voor styling, decoratie en de organisatie. Het entertainment zit niet inbegrepen in de prijs. We maken graag een voorstel op maat op basis van jullie wensen, budget en locatie.

                                                   Mogelijke entertainment suggesties:

                                                   • Thriller dansact

                                                   • Zombies

                                                   • DJ show

                                                   • De Vermakelaar

                                                   • Magical Casino

                                                   € 2.250,00
                                                   Cubaans themafeest

                                                    Heerlijk op een bankje zitten met een sigaar in de mond en...

                                                    Cubaans themafeest

                                                    Met het Cubaans themafeest van Swinging geef je de gasten het gevoel dat ze in Havana zijn. Alles staat tijdens dit themafeest in teken van Cuba, van de aankleding in de zaal tot aan de muziek.                                                    Waan jezelf in Havana met het Cubaans themafeest                                                    Proef de relaxte sfeer in Havana met ons Cubaans themafeest. De gasten worden bij aankomst al volledig in het thema meegenomen. Met de Samba VIP Hostess Service wachten enkele prachtige hostessen de gasten op aan de ingang om hen welkom te heten met een drankje. Daarna is er een ruime dansvloer voorzien waar de gasten kunnen swingen op de salsamuziek.                                                    Verschillende activiteiten op Cubaans themafeest                                                    Er zijn veel verschillende activiteiten mogelijk op het Cubaans themafeest. De gasten met losse heupjes kunnen genieten van een workshop salsa dansen. Leer enkele moves van professionals en in een mum van tijd kunnen je gasten salsa dansen. Voor de muziekliefhebbers die niet van dansen houden, hebben we een percussieworkshop. Daarnaast kunnen gasten steeds een heerlijke cocktail drinken onder het genot van enkele Cubaanse noten.                                                    Cubaans themafeest boeken via swinging.nl                                                    Het Cubaans feest entertainment van Swinging is enorm veelzijdig. Er zijn veel verschillende entertainmentmogelijkheden die je kunt boeken. Mocht je nog vragen hebben omtrent dit arrangement kan je steeds contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al je vragen omtrent de mogelijkheden.                                                    Inbegrepen in de standaardprijs                                                    • Cubaanse DJ Show

                                                    • Workshop samba dansen

                                                    • Ontvangst door VIP Hostessen

                                                    • Limbo dansshow

                                                    • Aankleding van de zaal in Cubaanse stijl

                                                    € 2.495,00
                                                    Ik wil geen extra’s
                                                    Bijpassend podium

                                                     Netjes afgewerkt podium van 3 * 4 meter.

                                                     Bijpassend podium

                                                     Bij de prijzen van onze bands en DJ's zit geen podium inbegrepen (behalve bij de band Trots). Op veel locaties is niet standaard een podium aanwezig. Wij kunnen desgewenst een bijpassend podium leveren. Standaard leveren we een podium van 3 meter breed en 4 meter diep. Dat is voldoende voor alle bands tot 6 personen.

                                                     Licht en geluid huren via Swinging.nl


                                                     Inbegrepen in de prijs:

                                                     • podium van 3 * 4 meter, voldoende voor een band van 6 personen

                                                     • vloerbedekking op het podium

                                                     • aan de onderkant van het podium netjes afgerokt zodat je geen poten of kabels ziet

                                                     • opbouwen en afbreken bij gelijkvloerse locaties

                                                     • transportkosten binnen de Randstand


                                                     Andere afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk. We geven graag advies over de beste afmetingen van het podium voor de band of DJ show van jullie keuze. Informeer hier gerust naar, we komen snel met een voorstel op maat.

                                                     Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het samenstellen van het perfecte feest. Naast feest entertainment kunt u bij ons ook terecht voor DJ's, bands, muzikanten en zangers en zangeressen.
                                                     € 300,00
                                                     Verlichte dansvloer

                                                      Fantastische verlichte dansvloer om je feest compleet te maken.

                                                      Verlichte dansvloer

                                                      Een dansvloer die verlicht kan worden, geeft net dat beetje extra aan je evenement. De leuke kleurtjes trekt iedereen spontaan naar de dansvloer!

                                                      Specificaties van de verlichte dansvloer


                                                      De verlichte dansvloer is voorzien van 700 leds per vierkante meter. Dit zorgt ervoor dat de mogelijkheden om bepaalde patronen te maken eindeloos zijn. Daarnaast kan je per vlak van 50 cm x 50cm de kleur instellen met de RGB-sturing. Je kunt in een handomdraai spectaculaire patronen creëren en tot wel 16 miljoen kleurencombinaties vertonen.

                                                      Bijzonderheden van de verlichte dansvloer


                                                      De plaatsing van de verlichte dansvloer wordt door professionals van Swinging gedaan. Zij zorgen ervoor dat de vloer op de juiste plaats ligt en correct geprogrammeerd is. Na afloop wordt de verlichte dansvloer door onze mensen weer opgehaald.

                                                      Verlichte dansvloer boeken via swinging.nl


                                                      Lijkt een verlichte dansvloer de perfecte aanvulling voor jouw feest of evenement? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
                                                      € 600,00
                                                      Event Management

                                                       Ons evenementenbureau Swinging-Events is gespecialiseerd in de organisatie van creatieve scherp geprijsde...

                                                       Event Management


                                                       • Op zoek naar deskundige hulp bij de organisatie van jouw personeelsfeest?

                                                       • Op zoek naar creatieve ideeën om met jouw budget een maximaal resultaat te behalen?

                                                       • wil je niets aan het toeval overlaten?

                                                       • Heb je geen tijd om jouw personeelsfeest te organiseren, maar wil je wel graag zelf de invulling bepalen?                                                       Jouw feest door Swinging.nl laten organiseren


                                                       Uiteraard doen we graag de volledige organisatie van jouw personeelsfeest, van conceptontwikkeling via het uitnodigingstraject tot en met de eindevaluatie achteraf.  Echter zoek je misschien een evenementenbureau die juist niet gaat voor de volledige organisatie maar goed met jou kijkt naar wat je zelf kunt organiseren en op welke punten het handiger is om externe professionals in te zetten.

                                                       Ons evenementenbureau Swinging-Events werkt op persoonlijke wijze jouw ideeën uit en maakt geheel vrijblijvend een offerte op maat. Al vanaf feesten met 50 personen tot en met feesten tot 5000 personen. Wij hebben de ervaring om van jouw personeelsfeest een onvergetelijk succes te maken.

                                                       Vaste all-in prijzen, duidelijkheid boven alles
                                                       Wij werken met vaste prijzen zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Al vanaf 500 euro ex btw is het mogelijk om een ervaren eventmanager in te huren voor jouw evenement. Uiteraard maken we graag voor jou geheel vrijblijvend een voorstel op maat zodat je precies weet wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt. Geen nare verrassingen achteraf dus.

                                                       Onafhankelijk advies
                                                       Op basis van jouw wensen en budget bepalen we welke leveranciers in jouw geval het beste passen en maken vervolgens een voorstel op maat. Wij zijn niet gebonden aan vaste locaties cateraars of bepaalde artiesten. In de afgelopen twaalf jaar hebben we inmiddels een enorm netwerk opgebouwd.

                                                       Van begin tot het einde dezelfde contactpersoon
                                                       Onze eventmanagers schrijven zelf de offertes en doen zelf de intake. Dus geen aparte commerciële verkoper en een ander persoon die uiteindelijk jouw feest organiseert, maar van het begin tot het einde altijd dezelfde contactpersoon. Dat scheelt een boel communicatie en werkt wel zo prettig en vertrouwd.

                                                       Ruime ervaring
                                                       Er zijn al vele bedrijven jou voor gegaan in jouw keuze. Van hele grote feesten maar ook vele kleinschalige intieme feesten. We doen alle opdrachten met evenveel liefde en aandacht.  Laat je inspireren door de feesten van anderen en schroom niet om contact op te nemen. Jaarlijks verzorgen we van een kleine vijftig personeelsfeesten geheel van a tot z met evenementenbureau Swinging Events. Daarnaast werkt ons artiestenbureau Swinging.nl als onder aannemer voor andere evenementenbureaus mee aan vele honderden personeelsfeesten. Dit zijn feesten tussen de 50 en 5000 gasten. Hieronder een kleine greep uit de vele door ons georganiseerde personeelsfeesten.
                                                       € 600,00
                                                       Verhuur geluidsapparatuur

                                                        Van trouwceremonie tot een feest met 10.000 man, wij regelen het voor...

                                                        Verhuur geluidsapparatuur

                                                        Doordat we alweer bijna 18 jaar in het vak zitten, hebben we inmiddels een enorme technische kennis opgebouwd. Van een eenvoudige geluidsset voor een tuinfeest tot het versterken van een middelgroot festival tot 10.000 personen, wij bieden de juiste oplossing samen met onze partners.

                                                        Enkele mogelijkheden:

                                                        • huur geluidssetje inclusief draadloze microfoon voor een trouwceremonie

                                                        • huur complete geluidsset met DJ booth en DJ gear voor een DJ show

                                                        • huur bandset inclusief technicus voor een band tot 9 personen voor feesten tot 150 personen

                                                        • huur geluidssysteem met podium productie voor een beurs, congres of seminar

                                                        • huur pa-set voor plein feesten tot 1.000 personen

                                                        • huur line-array set voor middelgrote festivals tot 10.000 personen


                                                        Uiteraard kunnen we dit doen in combinatie met lichtapparatuur, podium en desgewenst stroomaggregaat. Zo bieden we een complete oplossing aan voor elk type feest.

                                                        Wat onderscheid ons van de rest?

                                                        • attente geluidsmensen

                                                        • uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

                                                        • flexibiliteit


                                                        Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op basis van jullie wensen, locatie en budget.

                                                         
                                                        € 250,00
                                                        Verhuur lichtapparatuur

                                                         Je lokatie sfeervol verlichten? Je DJ show pimpen of een vette podiumshow?...

                                                         Verhuur lichtapparatuur

                                                         Naast het verhuren van geluidsapparatuur zijn we ook de juiste partner voor het maken van mooie lichtplannen om je locatie, optreden of evenement net dat beetje extra te geven. Van heel klein en sfeervol tot groots en meeslepend, we regelen het voor je.

                                                         Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op maat voor. Enkele mogelijkheden waar je aan kunt denken:

                                                         • Het sfeervol uitlichten van je feestzaal. Denk hierbij aan het uitlichten van de muren, pilaren, buffetten, de bar, planten, etc.

                                                         • Het afrokken van een ruimte zodat er een optisch kleinere ruimte ontstaat.

                                                         • Het maken van een mooie lichtshow bij je DJ.

                                                         • Als je een band boekt, zit er vaak al een basis lichtset bij, maar wellicht wil je meer. Wij maken er echt iets moois van.


                                                         Lichtapparatuur huren via Swinging.nl


                                                         Alle prijzen zijn op maat omdat het altijd afhankelijk is van waar het is, de tijden, de omstandigheden ter plaatse en natuurlijk jullie wensen. Neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte lichtplan.
                                                         € 250,00
                                                         Cocktailbar op locatie

                                                          Met een groot uitgebreid assortiment cocktails (zowel alcoholisch als non alcoholisch) is...

                                                          Cocktailbar op locatie

                                                          “De cocktails waren echt heerlijk, de barman was ook super vriendelijk. De alcoholvrije cocktails waren ook echt super lekker! Dit was zeker een goede toevoeging op ons feest” Benthe

                                                          • all-in experience: inclusief bar, bartender, glaswerk en alle ingrediënten

                                                          • zeer ervaren tenders, alleen de beste ingrediënten

                                                          • ruime keuze uit diverse verschillende cocktails

                                                          • 100 cocktails naar keuze

                                                          • Keuze uit verschillende cocktailbars

                                                          • Alcoholvrije cocktails ook mogelijk                                                          Cocktail bar op locatie boeken bij Swinging.nl


                                                          De cocktailbar is misschien wel een van de meest gewilde toevoegingen op een feest. Iedereen houd zo op zijn tijd wel van een heerlijke cocktail. Met een groot uitgebreid assortiment cocktails (zowel alcoholisch als non alcoholisch) is deze cocktailbar de perfecte toevoeging voor het perfecte feest.

                                                          all-in cocktailbar met 100 cocktails
                                                          We bieden een all-in experience met een cocktailbar, bartender, alle ingrediënten en een persoonlijke menukaart met 100 cocktails voor slechts 699 euro ex btw. Extra cocktails kosten 4,50 euro ex btw per cocktail extra.

                                                          All-in cocktailbar met 200 cocktails
                                                          Meer gasten of meer dorst? Geen probleem, voor slechts 950 euro ex btw bieden we een all-in cocktail experience inclusief 200 cocktails. Alles zit inbegrepen: de bar, een fantastische bartender, de heerlijkste ingrediënten en al het glaswerk. Eventueel extra cocktails zijn tijdens het feest bij te bestellen.

                                                          Stel je eigen menukaart samen


                                                          De prijs is inclusief een persoonlijke menukaart op basis van jullie wensen. Kies je vier favoriete cocktails. Er kan worden gekozen uit de volgende cocktails:
                                                          Mojito ( rum, limoen, suiker, munt, spa rood)
                                                          Strawberry Mojito (aardbeienpuree,rum,limoen,munt,suiker, spa rood )
                                                          Raspberry Mojito (frambozen puree,rum,limoen,munt,suiker, sparood)
                                                          Cosmopolitan (vodka,limoensap,triple sec,cranberry sap)
                                                          Sex on the beach (peach liqueur,vodka,sinaasappelsap,cranberry sap)
                                                          Margarita (tequila,triple sec,limoensap)
                                                          Strawberry Margarita (aardbeienpuree,tequila,triple sec, limoensap
                                                          Martini ( Gin, vodka, vermouth) Appletini(vodka,sour apple)
                                                          Tequila sunrise (tequila,sinaasappelsap,grenadine)
                                                          Party at the beach (amaretto,cocoslikeur,grenadine siroop sinaasappelsap
                                                          Space Ship (Blueberry Likeur,sinaasappelsap)
                                                          Screwdriver (vodka,sinaasappelsap)
                                                          Cassis Screwdriver (crème de cassis,vodka,sinaasappelsap)
                                                          Caribbean(triple sec,rum,tropical fruit juice)
                                                          Juicy (wild strawberry likeur,cranberry sap,sinaasappelsap)
                                                          Shanghai Express (lychee likeur,peach likeur,sinaasappelsap)
                                                          Caipirinha ( cachaça, limão, suiker)
                                                          Marinha ( Amaretto, limoen, suiker)
                                                          Purple Rain ( rode vodka, blue curaçao, 7-up)
                                                          Amaretto sour ( amaretto, sweet n sour mix)
                                                          Seabreeze, ( vodka, grapefruitsap, cranberrysap)
                                                          Pina Colada ( cocos rum, kokos room, ananassap)
                                                          Strawberry daiquiri ( rum , limoen, aardbei puree) ( frozen)

                                                          Alcoholvrije cocktails (mocktails)


                                                          Ook is het mogelijk om te kiezen voor 1 of meerdere heerlijke alcoholvrije mocktails:

                                                          Virgin Mojito – Limoensap, suiker, munt, soda
                                                          Virgin strawberry mojito, Limoensap, suiker, aardbei puree, munt en soda
                                                          Virgin frambozen mojito Limoensap, suiker, framboos puree, munt en soda
                                                          Safe sex on the beach (perzik siroop,meloen siroop,ananas,cranberry sap)
                                                          Virgin colada ( kokosroom, ananassap)
                                                          Blue ocean ( perzik siroop, limoen siroop, appelsap en spa rood)
                                                          Royal fizz ( Passievruchtsiroop, limoensap, sinaasappelsap, spa rood)
                                                          Fruity ( Aardbei Siroop,, sinaasappelsap, cranberrysap)
                                                          Cranberry Caipirinha ( limoen, suiker cranberry sap)

                                                          Kies je eigen cocktailbar


                                                          De Studio Bar lengte per stuk 1,4 meter bij 70 cm
                                                          De beachbar kan van 2.6 meter tot een lengte van 8 meter – 70 cm breed
                                                          De cocktail truck – lengte 5 meter incl dissel- breed 2,5 meter –
                                                          extra kosten voor huur truck € 150,00 ex btw

                                                          Repertoirelijst

                                                          Stel je eigen menukaart samen
                                                          De prijs is inclusief een persoonlijke menukaart op basis van jullie wensen. Kies je vier favoriete cocktails. Er kan worden gekozen uit de volgende cocktails:
                                                          Mojito ( rum, limoen, suiker, munt, spa rood)
                                                          Strawberry Mojito (aardbeienpuree,rum,limoen,munt,suiker, spa rood )
                                                          Raspberry Mojito (frambozen puree,rum,limoen,munt,suiker, sparood)
                                                          Cosmopolitan (vodka,limoensap,triple sec,cranberry sap)
                                                          Sex on the beach (peach liqueur,vodka,sinaasappelsap,cranberry sap)
                                                          Margarita (tequila,triple sec,limoensap)
                                                          Strawberry Margarita (aardbeienpuree,tequila,triple sec, limoensap
                                                          Martini ( Gin, vodka, vermouth) Appletini(vodka,sour apple)
                                                          Tequila sunrise (tequila,sinaasappelsap,grenadine)
                                                          Party at the beach (amaretto,cocoslikeur,grenadine siroop sinaasappelsap
                                                          Space Ship (Blueberry Likeur,sinaasappelsap)
                                                          Screwdriver (vodka,sinaasappelsap)
                                                          Cassis Screwdriver (crème de cassis,vodka,sinaasappelsap)
                                                          Caribbean(triple sec,rum,tropical fruit juice)
                                                          Juicy (wild strawberry likeur,cranberry sap,sinaasappelsap)
                                                          Shanghai Express (lychee likeur,peach likeur,sinaasappelsap)
                                                          Caipirinha ( cachaça, limão, suiker)
                                                          Marinha ( Amaretto, limoen, suiker)
                                                          Purple Rain ( rode vodka, blue curaçao, 7-up)
                                                          Amaretto sour ( amaretto, sweet n sour mix)
                                                          Seabreeze, ( vodka, grapefruitsap, cranberrysap)
                                                          Pina Colada ( cocos rum, kokos room, ananassap)
                                                          Strawberry daiquiri ( rum , limoen, aardbei puree) ( frozen)

                                                          Alcoholvrije cocktails (mocktails)
                                                          Ook is het mogelijk om te kiezen voor 1 of meerdere heerlijke alcoholvrije mocktails:

                                                          Virgin Mojito – Limoensap, suiker, munt, soda
                                                          Virgin strawberry mojito, Limoensap, suiker, aardbei puree, munt en soda
                                                          Virgin frambozen mojito Limoensap, suiker, framboos puree, munt en soda
                                                          Safe sex on the beach (perzik siroop,meloen siroop,ananas,cranberry sap)
                                                          Virgin colada ( kokosroom, ananassap)
                                                          Blue ocean ( perzik siroop, limoen siroop, appelsap en spa rood)
                                                          Royal fizz ( Passievruchtsiroop, limoensap, sinaasappelsap, spa rood)
                                                          Fruity ( Aardbei Siroop,, sinaasappelsap, cranberrysap)
                                                          Cranberry Caipirinha ( limoen, suiker cranberry sap)
                                                          € 699,00
                                                          Mijn inspiratielijst
                                                          Hier wordt al je inspiratie opgeslagen. Dit lijstje kun je naar ons insturen, zodat we deze vrijblijvend met je kunnen bespreken! Dit lijstje helpt ons om jouw wensen in kaart te brengen, dit praat een stuk eenvoudiger. Ons doel is om jou de perfecte dag te bezorgen.

                                                          Wanneer je meer dan één artiest of product bij ons boekt dan is er vaak een pakketkorting mogelijk. Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!

                                                          Bezig met verzenden...

                                                          Een ogenblik geduld, de informatie wordt verzonden.

                                                          Bedankt voor het invullen.

                                                          Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie.

                                                          Terug naar Swinging.nl homepage