Bedrijfsfeest inspiratie

Organiseer je een bedrijfsfeest? Laat je inspireren door Swinging.nl! Doorloop de stappen van onderstaande tool en ontdek ons aanbod. Stuur ons je inspiratielijst en wij denken vrijblijvend met je mee met een offerte op maat! Samen met jou bedenken we het perfecte feest.

Veel plezier!

1. Ontvangst
2. Opening
3. Muziek
4. Side acts
5. Slot act
6. Thema
Ik wil geen entertainment
bij de ontvangst
Hostesses

  Prachtige hostesses in kostuum naar keuze ontvangen de gasten en maken partypics.

  Hostesses

  Op zoek naar een unieke manier om gasten te ontvangen? De hostesses doen dit geheel in de stijl van het feest.

  Champagne-ontvangst, candy-girls en -boys, garderobedames en -heren en vele andere mogelijkheden. De hostesses zijn professioneel en zien er altijd goed uit. Indien gewenst, kan er gekozen worden voor  themakostuums.

  De hostesses zijn te boeken voor feesten en evenementen in heel Nederland.

  Duur van de act
  De hostesses zijn 4 uur aanwezig.
  € 695,00
  De Vermakelaar

   DE VERMAKELAAR Is een ras-entertainer met vele gezichten, een welkome aanvulling voor...

   De Vermakelaar

   Vermakelaar Vince van Leth in een korte doch zinderende voorstelling zullen al uw zintuigen alsmede uw lachspieren enorm op de proef gesteld worden. Al wat hij u zien en ervaren laat grenst aan het ongelooflijke en wat dat dan allemaal is.....ga kijken, meemaken en erbij zijn !! Een theatrale rollercoaster pur sang.

   Of

   mysterieuse majestueuse magische kolderieke humoristische voorstelling door de zelfbenoemde loco-burgemeester van het cabaret....Vince van Leth

   Of

   goochelen,acteren,oreren,jongleren,balanceren,doceren...hij kan en doet het allemaal maar wat gaat hij u vandaag presenteren...? kom en zie...
   € 795,00
   Champagne uit de lucht

    Verras je gasten met champagne geserveerd uit de lucht.

    Champagne uit de lucht

    Op zoek naar een unieke blikvanger op jouw evenement?

    De act 'Champagne uit de lucht' is dé manier om champagne te serveren! Op een sierlijke wijze hangt een luchtacrobate in een grote kroonluchter boven het publiek. Behalve het uitschenken van champagne, kan de schenkster ook flyers of relatiegeschenken uitdelen vanuit de kroonluchter. Onder de kroonluchters hangen kleurrijke en verlichte koelers waarin de champagneflessen bewaard worden. De kleuren van de koelers kunnen ingesteld worden naar wens. De kroonluchter beschikt tevens over een audioinstallatie, waar een achtergrondmuziekje mee kan worden afgespeeld.

    Behalve champagne kan er ook een ander drankje geschonken worden.

    Het is mogelijk om de luchtacrobate eenmalig te laten schenken, maar er kan ook gekozen worden voor meerdere keren gedurende het evenement.

    Technische eisen
    Om deze act mogelijk te maken is het volgende nodig:
    - minimale hoogte van 4 meter
    - een ophangpunt met een draagkracht van minimaal 250 kg

    Duur van de act
    2 x 15 minuten of 1 x 20 minuten
    € 695,00
    Robot walking act

     De Robots kunnen uw gasten verwelkomen, door de zaal lopen, op de...

     Robot walking act

     De Robot Walking act is een industriële dans-act geschikt voor spectaculaire presentaties, openingen, feesten en veel meer!  Twee dansers transformeren zich in robots en lopen op de beat van de muziek. En verwelkomen uw gasten op een uitzonderlijke manier. Ook is een gelegenheid voor u en uw gasten om op de foto te gaan met de robots.

     De Robots kunnen uw gasten verwelkomen, door de zaal lopen, op de foto met uw gasten, flyers uitdelen. Interactie met uw publiek gegarandeerd. Een ronde duurt standaard 20 minuten.

     Je kunt de Robot Walking act uitbreiden met Robot stelten. Hiervoor is een minimale hoogte van de feestlocatie van 3 meter vereist.Ook is het mogelijk de Robot Walking act te combineren met de Robot Podium act.

     Repertoirelijst

     De robot podium act neemt eigen muziek mee. Dit is dance georiënteerde muziek.
     € 650,00
     Passeggiata Veneziana

      2 prachtige Venetiaanse steltenlopers. Ideaal als entree-act of als sfeermakers tijdens een...

      Passeggiata Veneziana

      Een prachtige internationale walkact van Venetiaans & Commedia dell'Arte geïnspireerde steltlopers.


      Pas wanneer het publiek klaar is voor een kleurrijke en elegante vertoning verschijnen deze Venetiaanse heersers met vlinderachtige gewaden op het toneel. Met hun magische bewegingen toveren ze een wonderbaarlijke sfeer onder het publiek.


      De vorstelijke Rugatino's wordt bijgestaan door zotskappen uit de Commedia dell' Arte Arlecchino en Berlino. Met hun verende benen zetten zij de boel op stelten en ‘teasen’ het publiek.


      De spelers dragen een mobiel draagbaar muzieksysteem in hun kostuum. Optioneel kan u muzikanten boeken die muzikale percussie voorzien.      € 900,00
      Living Statues

       Deze beelden staan in de zaal of op locatie. Even niet opletten...

       Living Statues

       De Living Statues staan in de zaal of op locatie. Even niet opletten en het beeld heeft een andere positie aangenomen en is waarschijnlijk zelfs verplaatst. Altijd interessant om naar te kijken.

       Duur van het optreden
       Het optreden van de twee standbeelden bestaat uit 3 blokken van 20 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur.

       Bijzonderheden
       Bij de performance van de Living Statues is een afsluitbare kleedkamer onmisbaar.
       € 600,00
       Ik wil geen entertainment
       bij de opening
       Aerial Acts

        Een aantal prachtige acrobatische acts waarmee je je gasten zult verbazen. Perfect...

        Aerial Acts

        Swinging.nl biedt een aantal prachtige acrobaten acts aan. Al deze acrobaten acts zijn een ware sensatie. Perfect als opening of als intermezzo tijdens een evenement, bedrijfsfeest of congres. Succes gegarandeerd:

        Aerial Silks
        Deze acrobaten act heeft de uitstraling van aerial ballet in de lucht ofwel vasthouden, laten vallen, al hangend aan lange stukken stof in een prachtige en flexibele pose. Met onverwachte wendingen en hoge vallen tart zij de zwaartekracht. Het is visueel spectakel wat een onuitwisbare indruk zal maken bij het publiek..

        Aerial Lyra
        De Aerial Lyra acrobaten act is een cirkelvormige stalen ring, gelijkend op een hoepel. Het is opgehangen aan een plafond of andere constructie, waardoor die vrij in de ruimte hangt. Het is een van de meest elegante en gracieuze aerial acts waarin de acrobate wendingen en diverse poses kan innemen met veel flexibiliteit en stijl.

        Aerial Rings
        De acrobaten act Aerial Rings bestaan uit 2 stalen ringen die aan het plafond of andere constructie  bevestigd zijn met katoenen touwen.
        In deze elegante en gracieuze acts zal de acrobate uw gasten verbazen door haar poses, kracht en flexibiliteit.

        Er zijn tal van manieren waarop de de ringen gebruikt kunnen worden, maar de primaire gaat het om een statische act met slingeren of draaien.

        Aerial Rope
        Een krachtige en acrobatische act aan een touw. Het touw is gemaakt van katoen ongeveer 30-40 mm dik. Het is nauw verwant aan de Aerial Silk act als je kijkt naar de bewegingen en houdingen die kunnen worden uitgevoerd aan het touw. Het is vereist grote vaardigheid en kracht.

        Aerial Straps
        Acrobatische act Aerial Straps zijn twee katoenen riemen, die verbonden zijn met een draaibare schijf aan het plafond of aan een stalen kabel van een lier. Deze act is een cocktail van kracht, gratie en behendigheid, door het combineren van spannende bewegingen, dynamische draaiingen en sterke poses in een hele vloeiende beweging. Tarek Rammo beheerst deze kunst tot in de perfectie en dat laat hij zien op elk event!

        Aerial Trapeze
        De Statische Trapeze Act is een aerial kunstvorm uitgevoerd op een ligger die met twee touwen bevestigd is aan het plafond. De act wordt uitgevoerd op ca 3 meter van de grond. In tegenstelling tot de Swinging Trapeze blijft deze trapeze op zijn plek stilhangen. De acrobaat beweegt rond, onder en boven de ligger en maakt gebruik van een breed scala aan acrobatische bewegingen. Het is een zeer expressieve voor van luchtacrobatiek.

        Muziek & Kostuum
        Deze kan worden gekozen op basis van uw wensen. De act kan ingepast worden in uw evenement.

         

        Repertoirelijst

        Gekozen kan geworden uit verschillende tracks met verschillende sferen. Bijvoorbeeld sferische muziek voor een dromerige sfeer of juist meer bombastische orkestrale muziek om zo een indrukwekkende opening of intermezzo neer te zetten. Indien gewenst is het vooraf mogelijk de muziek af te stemmen om zo de perfecte match voor jouw evenement te garanderen.
        € 815,00
        Danseressen huren

         Dit is pas slim inkopen: 3 verschillende acts op je feest voor...

         Danseressen huren

         Deze showdansers geven je feest net dat beetje extra.

         Om je feest helemaal compleet te maken, heeft Swinging.nl iets heel bijzonders bedacht: de dansende hostesess (m/v) oftewel showdansers. Representatieve multi-talenten die je feest net dat beetje extra geven.

         Een voorbeeld:
         Bij binnenkomst worden je gasten ontvangen door onze hostesses (m/v). De hostesses zijn gekleed in het thema van je feest. Welk thema dat ook is, wij zorgen altijd voor kostuums passend bij je thema. Dat kunnen we waarmaken omdat we al onze kostuums zelf maken.

         Nadat alle gasten zijn verwelkomd, gaan de hostesses omkleden en is het tijd voor de officiële opening van het feest. Dit doen we met een spectaculaire openingsdans. Na dit feestelijke moment gaan de hostesses zich omkleden om vervolgens met de gasten op de foto te gaan. Dat zijn wel hele feestelijke fotograven! De hostesses lopen rond tussen de gasten en maken foto's van de gasten en samen met de gasten.

         Als de meeste gasten zijn gefotografeerd, gaan de hostesses zich weer omkleden om vervolgens samen met de gasten een leuke dans workshop te doen in het thema van het feest.

         Kortom: voor 1 vast bedrag meerdere leuke acts op je feest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een paar voorbeelden van thema's die we al hebben mogen verzorgen:

         - around the world
         - tropical party
         - après ski party
         - VIP party
         - christmas party
         - disco party
         - dance party
         - black & white party
         - en nog veel meer

         De volgende services kunnen worden aangeboden:

         • showdans

         • showdance

         • showdanser

         • showdancer

         • dansshow

         • dansshows

         • hostess

         • ontvangst van de gasten

         • partypics

         • Copacobana dansshow

         • Disco dansshow

         • Tiroler dansshow

         • Latin dansshow

         • Can can dansshow

         • Moulin Rouge dansshow

         • Gogo dansshow

         • Poi dansshow

         • VIP hosting

         • Gastheer/gastvrouw service


          

          

         Repertoirelijst

         Disco Toppers:
         Disco inferno
         Saturday night fever
         Boogie wonderland

         Show
         Diamonds
         Charleston
         French CanCan
         Dreamgirls
         Music was my First Love
         Sway
         Cotton Eye Joe

         Tropical (keuze uit een Remix of onderstaande losse nummers)
         Samba de liberdade
         Rio de Janeiro
         Hot Hot Hot!
         Maria/ Ricky Martin
         Bamboleo
         Conga

         Nederlandse Meezingers (keuze uit een Nederlandse mix of onderstaande losse nummers)
         Just say hello
         Hele nacht liggen dromen
         Maak me gek
         Tulpen uit Amsterdam

         Michael Jackson  (keuze uit een mix of losse nummers)
         Thriller
         Smooth Criminal
         Startin Something

         Carnaval Krakers
         Rob Ronalds – Hela Hola
         Gebroeders Ko – Toe Toe Toeter & Schatje mag ik je foto

         Musical
         Fame
         Can you feel it
         The Wizz
         Sister Act

         Urban
         Drop it on me
         Urban Remix
         € 1.200,00
         Robot Podium act

          Bij deze podium act zijn twee robots. Zij zorgen voor een feestelijke...

          Robot Podium act

          Bij deze podium act zijn er twee robots aanwezig. Een dame en een heer. Op het podium worden zij vergezeld door 2 dansers. Deze act is in te zetten als opening, slot of side act. Er wordt eigen muziek meegenomen. De Robots zullen voor of na de act 20 minuten door de zaal lopen.
          Hou rekening met een vrij podium van 5x3m.
          € 995,00
          Lasershow

           Swinging.nl maakt voor u zeer spectaculaire lasershows. Bijvoorbeeld met 1 kleur of...

           Lasershow

           Boek een spectaculaire lasershow voor uw evenement. Grofweg zijn er twee soorten shows:

           1. Maatwerk show met uw eigen logo's en een verhaallijn
           Dit zal uw gasten zeer verrassen! We maken geheel op maat voor u een spectaculaire lasershow met een op maat storyline. De lasers vertellen met passende muziek het verhaal van uw organisatie. Dit is mogelijk inclusief logo's, foto's etc. Door middel van speciale programmeertechnieken kunnen we uw eigen beelden omzetten in laserstralen en deze op spectaculaire wijze tonen aan uw gasten. Zie ook het videofilmpje voor voorbeelden.

           2. Standaardshow met fullcolour lasers
           In plaats van een geprogrammeerde show is het ook mogelijk te kiezen voor een standaardshow. De lasers worden handmatig bediend en zullen het optreden van uw DJ en/of band spectaculair uitlichten.

           Showroom
           In onze showroom kunt u vooraf komen kijken hoe de geprogrammeerde maatwerkshow eruit gaat zien. Eventuele opmerkingen en wijzigingen kunnen dan nog worden verwerkt in de uiteindelijke show.
           € 4.000,00
           Braziliaanse percussieband
           • Latin

           Deze percussieband zorgt met zijn opzwepende drumgeluid voor een fantastische sfeer die...

           Braziliaanse percussieband

           Een swingende Braziliaanse percussieband die gegarandeerd je feest volledig op zijn kop zet.

           Op de zonnige eilanden in de Caribbean, Aruba en de Nederlandse Antillen, is het allemaal begonnen. De muziekstijl Asambeo, te herkennen aan het opzwepende ritme van de drums. Er zijn verschillende theorieën over het ontstaan van de muziekstijl.

           Onze Braziliaanse percussieband kan voor verschillende gelegenheden geboekt worden. Of het nou gaat om een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest, deze zomerse band weet altijd voor top entertainment te zorgen. De prijs die vermeld staat is voor 4 artiesten. Dit aantal kan zeer gemakkelijk uitgebreid worden. Informeer bij Swinging.nl voor meer informatie. Ook is het mogelijk de Braziliaanse percussieband uit te breiden met blazers en/of danseressen.

           Duur optreden
           Het optreden van de Braziliaanse percussieband duurt ongeveer 20 - 30 minuten.

           De prijs van de Braziliaanse percussieband is 950 euro voor een band bestaande uit 5 muzikanten.

            

           Repertoirelijst

           De Braziliaanse band speelt diverse exotische ritmes en herkenbare songs.
           € 950,00
           Mindleader Joe

            Mindleader die gedachten kan lezen, lepels ombuigen en nog veel, veel meer....

            Mindleader Joe

            Een fantastische act geheel in de stijl van Mindf*ck. Joe is een echte mindleader.

            Joe behoort tot een select groepje van Nederland’s beste mentalisten en goochelaars. Zijn professionaliteit en jarenlange ervaring als fulltime artiest staan garant voor spraakmakend amusement met een hoge “Wow!”-factor. Met een dynamische vorm van mystery entertainment waarin de interactie met het publiek centraal staat, laat hij u van de ene verbazing in de andere vallen.

            Zijn intrigerende optredens hebben altijd een grote impact en zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid en locatie. Of het nu gaat om een stand-up show tussen de gangen door van een feestelijk diner of een ambulante act waarin close-up illusies onder de neus van uw gasten worden vertoond tijdens een borrel of receptie; het is een gegarandeerd succes!

            De wereld van het ondoorgrondelijke spreekt bij velen tot de verbeelding. Met het toenemende aantal televisieprogramma’s binnen dit genre blijkt duidelijk dat het Nederlandse publiek smult van onverklaarbare zaken en van moderne magie met een educatief of wetenschappelijk sausje…en dat is precies waarin de MindLeader is gespecialiseerd!

            Er wordt ingespeeld op “paranormale” fenomenen zoals telepathie en telekinese, maar je hoeft geen zweverige praktijken te verwachten tijdens de shows. Joe brengt zijn repertoire met een dikke knipoog. Dus geen spirituele readings of spookverhalen. Ook zal hij nooit beweren te beschikken over een extra zintuig of speciale ‘gave’…zelfs niet als voorwerpen spontaan beginnen te bewegen of lepels en vorken op onverklaarbare wijze in uw handen buigen! Sterker nog; hij laat graag zien hoe frauduleuze mediums en paragnosten soms te werk gaan zodat u zelf nooit meer in dit soort trucjes hoeft te trappen.

            Maak van je evenement een onvergetelijke belevenis en trakteer je gasten, zakenrelaties of (potentiële) klanten op magisch amusement van topniveau. Ze zullen nog lang napraten over de indrukwekkende ervaring op úw feest!

            Joe was reeds diverse malen op televisie te bewonderen: Bij de invoering van de Euro introduceerde Joe deze munt op magische wijze tijdens een televisiegala op Nederland 2. Voor VT4 speelde hij in beide reeksen van “De Magische Vier”, waarin Joe tal van bekende Vlamingen en Nederlanders verraste met zijn magie. Daarnaast is hij te zien geweest in het tv-programma het Zesde Zintuig.

            Momenteel treedt Joe op met zijn tablemagic-act en met de podiumshow “Do You Mind?”; een interactieve voorstelling waarin hij gedachten leest, onwaarschijnlijke voorspellingen maakt en magie naar een nieuw hoogtepunt tilt.

            De prijs van 795 euro ex btw voor 3 uur table magic. Prijzen voor langere optredens en een openingsshow zijn op aanvraag.
            € 795,00
            Thriller act

             Thriller komt tot leven op uw feest! 8 prachtig verkleedde dansers en...

             Thriller act

             Be afraid... Be very afraid. Met deze Halloween Act ben je gegarandeerd bang! Deze act bestaaat uit het ontvangen van jullie gasten door middel van zombies. Zij zullen meteen bij binnenkomst jullie gasten al het stuipen op het lijf jagen. Later op de avond doen zij dit nogeens tijdens een dansact op Thriller, dé horror hit van Michael Jackson. Beleef een avond vol fun en horror. Oh yes, there will be blood!

             De Thriller act wordt uitgevoerd door 8 dansers die prachtig worden opgemaakt en opkomen in bijpassende kostuums.

             De Thriller act duurt ongeveer 5 minuten. Het ontvangen van de gasten maximaal een uur. Ook is het uiteraard mogelijk om de gasten met de zombies op de foto te laten gaan. Succes gegarandeerd.

             Repertoirelijst

             De dansshow bestaat uit een mix van Halloween gerelateerde muziek zoals bijvoorbeeld Thriller van Michael Jackson.
             € 1.195,00
             La Voix Magique

              La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie....

              La Voix Magique

              ''A beautiful singer, a wonderful voice, a stunning performance with the fastest quick-changes ever. Where she appears there is magic in the air.''

              La Voix Magique is een geweldige nieuwe en originele act die ca. 15 minuten duurt en die overal inzetbaar is. Op zoek naar een spectaculaire opening of opvallend intermezzo dan is dit de perfecte invulling die tevens kan worden toegespitst op de gelegenheid.

              La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie…
              Zangeres Sandy Kandau brengt één lange medley van bekende stukken en weet bij elk nummer een totaal nieuwe outfit te presenteren die ze in letterlijk secondes verwisselt. Haar geweldige stem gecombineerd met een perfecte choreografie maken dit optreden tot een bijzonder aangenaam geheel.

              Repertoire (alle nummers in eigentijdse remix-versies!)
              • Big Spender
              • Fever
              • Don’t cry for me Argentina (Spaans/Engels)
              • Diamonds are a girl’s best friend
              • Goldfinger
              • All that jazz
              • New York, New York

              Duur optreden
              Het optreden van La Voix Magique duurt 15 minuten

               
              € 2.750,00
              Fluor POI dansshow

               De Fluor Poi Dansshow is een fantastische show van 6 dansers en...

               Fluor POI dansshow

               Deze Fluor Poi Dansshow wordt opgevoerd door 6 Poi dansers. De lichten gaan uit en vanuit het niets komen de dansers op. Met hun Poi stokken maken ze prachtige bewegingen. Doordat de Poi stokken oplichten in het donker ziet het er heel bijzonder uit.

               Fluor Poi dansen is een andere vorm van dansen. Door middel van de bewegingen die de dansers maken, ontstaan er verschillende figuren om de danser heen. Op een donker podium wordt met behulp van blacklight-reflecterende objecten een spectaculaire dansshow verzorgd. Standaard wordt een groep van 6 dansers ingezet voor een compleet gechoreografeerde show.

               Doordat de dansers grote zwaaiende bewegingen maken met de Fluor Poi stokken, is het wel belangrijk dat er voor deze show voldoende ruimte aanwezig is. Ook is het noodzakelijk dat de zaal echt heel donker is. Dan is het effect namelijk van de lichtgevende stokken het grootst.

               De muziek van de Fluor Poi dansshow is een mix van eigentijdse muziek speciaal voor deze show gemaakt door onze DJ's.

               De show is extreem intensief om uit te voeren. De totale duur van de show bedraagt 6 minuten.

               Poi-dansen is de dans van de Maori's. De dansers brengen in hun dans de kracht van deze eeuwenoude krijgers dans over op het publiek. De show is volledig gechoreografeerd.

                

               Repertoirelijst

               De Fluor Poi dansshow wordt gegeven op moderne dancemuziek. We nemen een MP3 stick mee met de muziek.
               € 795,00
               Ik wil geen muziek
               Roaring Jazz Quartet
               • Easy-listening
               • Jazz

               Stijlvolle jazzy muziek op zeer hoog niveau.

               Roaring Jazz Quartet

               Dit collectief aan enthousiaste muzikanten draagt de naam “The Roaring Jazz Quartet”. Zij spelen tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire van het Great American Songbook gecombineerd met hedendaagse popsongs in eigen sfeervolle jazzy arrangementen. Als een veel gevraagde act op de grotere podia, festivals en evenementen in binnen- en buitenland weten de heren als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk.

               Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, Elvis Presley, en Michael Bublé, maar ook songs van bijvoorbeeld Ed Sheeran, John Mayer, The Beatles, Elton John en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.

               Deze 4 professionele muzikanten, die allen ruime ervaring hebben in het speelveld als sessiemuzikanten bij diverse pop- en jazzartiesten, hebben de koppen bij elkaar gestoken om hun passie een extra dimensie te geven in de vorm van deze high-end, sophisticated jazz band voor de extravagante, luxe en bijzondere evenementen in binnen- en buitenland.

               The Roaring Jazz Quartet bestaat uit een pianist, drummer, contrabassist en een zanger en is nu te boeken voor 1, 2 of 3 x 40 minuten in de basis. In overleg zijn afwijkende speeltijden mogelijk. Daarnaast is het mogelijk de band uit te breiden met diverse muzikanten.

               De prijs van 1995 euro is exclusief techniek.

                
               € 1.995,00
               De Helden
               • Allround
               • Dance

               Van intieme bruiloft tot grootse evenementen. De Helden maken er altijd een...

               De Helden


               •  Al jaren zijn de Helden de meest geboekte band van Swinging.nl en dat is niet voor niets!

               • Ze zijn bijzonder veelzijdig: van nieuwe hits/oude classics, disco/dance/rock/Nederlandstalig, De Helden spelen het allemaal

               • De beste muzikanten die hun vak verstaan

               • Inclusief mooie lichtshow en perfect geluid


               Coverband De Helden; ze zijn bij de tijd, barsten van de energie en hebben altijd plezier. De Helden nemen zichzelf uiterst serieus, vinden dat ze humor hebben en zijn een beetje van elkaar gaan houden. De Helden zijn ontzettend enthousiast en maken er gegarandeerd een groot feest van!

               Prijzen en mogelijkheden

               De prijs van De Helden is 2595 euro voor feesten die plaatsvinden tot 1 oktober 2020.  Voor feesten na 1 oktober 2020 is de prijs 2795 euro. Informeer naar de voorwaarden.

               Inbegrepen in deze prijs:

               • 3 live sets van maar liefst 60 minuten binnen een periode van max 5 uur tot max 0100 uur

               • zeer feestelijke playlist in de pauzes zodat het feest continue doorgaat*

               • alle benodigde geluid- en lichttechniek voor 200 personen
                * Voor 200 euro extra is het mogelijk om een bijpassende DJ te boeken.
                ** Uiteraard kunnen we dit uitbreiden voor meer mensen. Informeer naar de mogelijkheden.

               • De reiskosten bedragen 70 cent per gereden km berekend vanaf Utrecht.

               • Speciaal instuderen van een verzoeknummer voor bijvoorbeeld de openingsdans van een bruiloft


               De opbouw van een optreden (de indeling van het programma, het repertoire etc.) gaat altijd in overleg met jou: in de voorbereiding naar een optreden zal er altijd persoonlijk contact met je worden opgenomen, zodat de band volledig op de hoogte is van je wensen en voorkeuren.

               Al jaren staan De Helden garant voor topkwaliteit en entertainment met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een wervelende performance. De Helden brengen een breed programma, waarbij naast muzikale kwaliteit ook aan de aankleding van het optreden veel zorg wordt besteed. Het sterk gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste Pop-, Disco-, Soul- en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse hits.

                

                

               Repertoirelijst

               De Helden hebben een enorm gevarieerd repertoire wat constant aan verandering onderhevig is. Per optreden wordt er -in overleg met de klant- een
               repertoire samengesteld wat aangepast kan worden aan de sfeer van de avond.

               VOORBEELDEN POP
               24K Magic – Bruno Mars
               80’s dancemedley
               90’s dancemedley
               90’s housemedley
               00’s dancemedley
               Ain’t no other man – Christina Aguilera
               Alles is liefde – Blof
               Basket case – Green Day
               Beauty and the Brains – Nielson
               Be my lover – La Bouche
               Be the one – Dua Lipa
               Bloed, Zweet en Tranen – André Hazes
               Cake by the ocean – DNCE
               California – Dr Dre
               Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
               Casanova – Ultimate Kaos
               Ceiling can’t hold us – Macklemore
               Cheap Thrills - Sia
               Dansplaat – Brainpower
               Duurt te lang – Davina Michelle
               Don’t start now – Dua Lipa
               Everybody – Backstreet Boys
               Feel it still – Portugal the man
               Finesse – Bruno Mars
               Fireball – Pitbull
               Freedom – George Michael
               Good god – Anouk
               Happy – Pharell Williams
               Hit me baby one more time – Britney Spears
               Hot ‘n’ cold – Katy Perry
               Human – The Killers
               I love it – Icona Pop
               Jump around – House of pain
               Learn to fly – Foo Fighters
               Leef – André Hazes jr
               Living on a prayer – Bon Jovi
               Move your feet – Junior Senior
               One Kiss – Dua Lipa
               Only girl – Rihanna
               Parijs – Kenny B
               Perfect – Ed Sheeran
               Raise your glass – Pink
               Rich girl – Gwen Stefani
               Rolling in the deep – Adele
               Sex on fire – Kings of Leon
               Sexy als ik dans – Nielson
               Shape of you – Ed Sheeran
               Show me love – Robin S
               Shut up and dance – Walk the moon
               Sterrenstof – De Jeugd van Tegenwoordig
               Suavemente – Elvis Crespo
               Sweet child o’ mine – Guns ’n Roses
               Treasure – Bruno Mars
               Uptown Funk – Bruno Mars
               Viva la vida – Coldplay
               Wannabe – Spice Girls
               You’ve got the love – New Voyager
               Zoutelande - Blof

               VOORBEELDEN CLASSICS
               (I’ve had) The time of my life – Bill Medley/Jennifer Warnes
               Billy Jean – Michael Jackson
               Could you be loved – Bob Marley
               Discomedley
               Don’t stop me now – Queen
               Faith – George Michael
               Gettin’ Jiggy with it – Will Smith
               Grease Megamix – Grease
               Highway to hell – AC/DC
               I love rock ‘n’ roll – Joan Jett
               I wanna dance with somebody – Whitney Houston
               Ik kan het niet alleen – De Dijk
               Into the groove – Madonna
               Let’s dance – David Bowie
               Love me just a little bit more – Dolly Dots
               Maniac – Flashdance
               Never gonna give you up – Rick Astley
               One more time – Daft Punk
               Relight my fire – Dan Hartman
               Rhythm is a dancer – Snap
               Simply the best – Tina Turner
               Three little birds – Bob Marley
               Valerie – Amy Winehouse
               Why tell me why – Anita Meyer
               € 2.595,00
               Soul Solution
               • Allround
               • Disco

               Misschien wel de beste band van Swinging.nl met top zanger David Dam....

               Soul Solution

               high energy partyband, feest gegarandeerd               De energie en het contact met het publiek is ongeëvenaard. De show is een aaneenschakeling van dansbare hits in een razend tempo gespeeld. Het repertoire bestaat uit R & B, soul, dance, funk, disco, rock en pophits. Zowel de meest recente hits als de meest vette classics komen voorbij.

               Prijs
               De prijs van Soul Solution bedraagt 2995 euro. Inbegrepen in deze prijs:

               • 3 live sets van 45 minuten binnen max 5 uur tijd

               • technicus en geluid en licht apparatuur geschikt tot max 150 personen

               • reiskosten binnen heel Nederland


               Keuze uit zanger, zangeres of beiden

               • Het is mogelijk om Soul Solution te boeken met zanger David Dam, met zanger Jared Grant (zie filmpje onderaan gemaakt op het Soul Live festival met David Dam en Jared Grant) en met zangeres Amber (zie het filmpje onderaan gemaakt tijdens een prive feest met David Dam en zangeres Amber).

               • Wil je nog meer spektakel? Kies dan voor 2 of zelfs 3 vocals. Een show met David, Amber en Jared is werkelijk fenomenaal.  Je krijgt dan een afwisselende high energy show van top kwaliteit die zijn weerga niet kent. Uniek in Nederland. De prijs per extra vocalist is 600 euro extra.


               Show met DJ en video

               • Voor slechts 500 euro extra is het mogelijk de show uit te breiden met een Vj inclusief videoscherm, visuals, clips etc die ook in de pauzes van de band speelt. Je hebt dan een 5 uur durende non stop show van live band + DJ + Vj + videobeelden.


               Extra saxofonist

               • Voor 450 euro extra is het mogelijk Soul Solution uit te breiden met een swingende saxofonist voor nog meer sfeer, show en gezelligheid.


               Alle genoemde prijzen zijn ex 9% btw. Let op: voor optredens in het buitenland (bijvoorbeeld Belgie) gelden afwijkende tarieven. 

                

               Repertoirelijst

               Het repertoire is vooral heel erg dansbaar en wordt elk optreden ververst. Interactie en improvisatie maakt elke show weer uniek en anders.

               • 24k Magic Bruno Mars

               • Are you gonna go my way Lenny Kravitz

               • Begging Madcon

               • can’t feel my face The Weeknd

               • cake by the ocean DNCE

               • Can’t stop the feeling Justin timberlake

               • Fuck You CeeLoo Green

               • Get Lucky Daft Punk

               • Good Kisser Usher

               • Happy, bae, blurred lines Pharell

               • Harry Hippy Bobby Womack

               • Heard it through the grapevine Marvin Gaye

               • hey ya Outkast

               • I feel it coming The Weeknd

               • I want you back Jackson 5

               • I wish Stevie Wonder

               • just the way you are Bruno mars

               • la la la Naughty boy

               • Let’s get it on Marvin Gaye

               • let's stay together Al Green

               • Locked out of heaven Bruno Mars

               • Love never felt so good / Valerie Michael Jackson

               • Medley: 90s (Return of the Mack, Hit me one more time, No scrubs, Ride my pony, Everybody (Backstreet’s back))

               • Medley: Hip hop (talk dirty-let’s get it started-this is how we do it-hot in here-lapdance)

               • Medley: Justin Timberlake (like i love you-lovestoned-cry me river-senorita)

               • Medley: Michael Jackson (Billie Jean-Shake your body-Blame it on the boogie-Don’t stop-Can you feel it

               • Medley: Michael Jackson II (Thriller-Black or white-Staring something-Bad-Beat it-Dirty Diana)

               • Medley: New Rules (Feels, What lovers do, New rules)

               • Medley: Pop (love me again-superfreak-memories-rock this party-smooth criminal)

               • Medley: Upsoul (Soul man-Hold on-Cold sweat-Soul power-I feel good-Satisfaction)

               • Medley want to want me-sorry-lean on-king-

               • Purple Rain Prince

               • Pump it BEP

               • Respect Aretha Franklin

               • Rock with you Michael Jackson

               • Satisfaction Rolling Stones

               • sex machine-1999 James Brown

               • Signed sealed delivered Stevie Wonder

               • Soul Power James Brown

               • Stand by me Ben E King

               • The way you make me feel Michael Jackson

               • Uptown Funk Bruno Mars

               • Valerie Amy Winehouse

               • Wake me up before you go go Wham!

               • What’s going on Donny Hathaway

               € 2.995,00
               Amber
               • Allround
               • Dance

               Zangeres Amber Gomaa samen met top band Soul Solution: garantie voor een...

               Amber


               • Nieuw!

               • Coverband Amber met fenomenale zangeres

               • Super vette sound, zeer dansbaar

               • fantastische energie

               • Inclusief geluid, licht, pauzemuziek en transport


               Coverband Amber staat voor klasse, kwaliteit, swing en feest. Coverband Amber is de band van zangeres Amber. Zangeres Amber behoort tot de beste zangeressen van Nederland. Zij heeft gewerkt met grootheden zoals Jett Rebel en Alain Clark.               De prijs van coverband Amber bedraagt 2895 euro is all-in, inbegrepen in deze prijs:               • 3 live sets van 45 minuten binnen max 4,5 uur tijd

               • uitstekend geluid en licht tot 150 personen bediend door ervaren technicus

               • lekkere playlist in de pauzes zodat ook dan het feest gewoon doorgaat (voor 300 euro extra is een DJ bij te boeken)

               • reiskosten binnen heel Nederland


               Extra mogelijkheden:

               • Bijpassende DJ is te boeken voor 300 euro extra.

               • Amber is ook te boeken in combinatie met zanger David Dam voor nog meer feest en spektakel. Zie de filmpjes hieronder. De meerprijs bedraagt 500 euro.

               • Amber is ook uit te breiden met een geweldige DJ/VJ voor een non stop 5 uur durende show. De DJ is ook VJ. Dat betekent dat hij tijdens de show van de band zorgt voor bijpassende beelden, clips en visuals. Dat ziet er echt fantastisch uit. Ook gaat de DJ dan aan de slag in de pauzes van de band en na afloop van de show voor het laatste uurtje lekker knallen. De meerprijs bedraagt 500 euro.

               • Amber is ook te boeken met swingende saxofonist, de meerprijs bedraagt 400 euro.


               Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW. 

               Repertoirelijst

               Het repertoire van Amber bestaat uit de beste R & B, soul, funk, disco, pop en dance hits van de afgelopen vijftig jaar. Muziek van grootheden zoals Aretha Franklin, Beyonce, Bruno Mars, Prince, Stevie Wonder, Marvin Gaye en vele, vele anderen. Het leuke van Amber is, dat ze ter plekke kijken wat aanslaat in de zaal en daarop het repertoire aanpassen. Daarmee is elke show anders en uniek. Een paar voorbeelden:

               • Al Green - Let’s Stay Together

               • Alicia Keys - If I Ain’t Got You

               • Aloe Blacc - I Need A Dollar

               • Amy Winehouse - Addicted

               • Amy Winehouse - Rehab

               • Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own

               • Aretha Franklin - Dr. Feelgood

               • Aretha Franklin - Rock Steady

               • Betty Wright - Clean Up Woman

               • Beyonce - Work It Out

               • Beyonce - Crazy In Love

               • Bill Withers - Kissing My Love

               • Donny Hathaway - Little Ghetto Boy

               • Ike & Tina - Proud Mary

               • James Brown - Sex Machine

               • James Brown - I Feel Good

               • Jamie Lidell – Multiply Thing

               • Marvin Gaye - Let’s Get It On

               • Marvin Gaye - Ain’t No Mountain

               • Michael Jackson - Rock With You

               • Otis Redding - Your Love Has Lifted Me Higher

               • Otis Redding - Sitting On The Dock Of The Bay

               • Prince - Kiss

               • Prince - Sexy MF

               • Prince - 1999

               • Ray Charles - I’ve Got A Woman

               • Ray Charles - Georgia

               • Robin Thicke - Blurred Lines

               • Stevie Wonder - Superstition

               € 2.895,00
               The Gentlemen
               • Allround
               • Dance

               5 mannen strak in pak zetten elke zaal op zijn kop. Ook...

               The Gentlemen


               • avondvullend 5 uur durende non stop show van live band en DJ

               • ook te boeken met zanger en zangeres voor nog meer feest

               • zeer breed repertoire: van recente hits tot echte classics

               • altijd strak in het pak, goed voorbereid

               • feest gegarandeerd               The Gentlemen zit strak in het pak, is ervaren, goed voorbereid en ontzettend muzikaal. The Gentlemen is een top coverband van enthousiaste en zeer ervaren muzikanten die er gegarandeerd een topshow van maken. De prijs is inclusief bijpassende DJ voor een complete avondvullende non-stop show. Een jonge frisse band met een zeer veelzijdig repertoire: dance naar disco, van Nederpop naar rock en van funk naar soul.               Je feest is met deze band in uitstekende handen. The Gentlemen kunnen door hun kundigheid, ervaring en grote repertoire alle kanten op die je maar wenst. Inbegrepen in de prijs van 2295 euro:               • 3 live sets van 50 minuten binnen max 5 uur tijd tot max 0100 uur

               • bijpassende DJ zodat het feest non stop doorgaat

               • uitstekend geluid en licht inclusief 2 technici geschikt voor 200 personen

               • gratis instuderen van 1 nummer bijvoorbeeld voor de openingsdans

               • voorbereiding op maat: vooraf kunnen alle muzikale wensen worden doorgegeven               Voor 400 euro extra is het mogelijk om The Gentlemen te boeken inclusief een fantastische zangeres. We werken met een verschillende van top zangeressen, waaronder Lienke Iburg. Welke zangeres wordt bijgeboekt, wordt in overleg bepaald.

               Repertoirelijst

               24K – Bruno Mars
               A-team - Ed Sheeran
               Ain't no sunshine- Bill Withers
               All of me – John Legend
               Alles is liefde - Bløf
               Angels - Robbie Williams
               Another day - Jamie Lidell
               Are you gonna go my way - Lenny Kravitz
               Beautiful day - U2
               Billie Jean - Michael Jackson
               Blow me away - Alain Clark
               Blue suede shoes - Elvis Presley
               Blurred Lines – Robin Thicke
               Break-even - the Script
               Brown Sugar - D'Angelo
               Budapest - George Ezra
               Cake by the ocean – DNCE
               Can’t hold us _ Macklemore
               Can’t stop the feeling! – Justin Timberlake
               Catch and release – Matt Simons
               Celebration - Kool and the gang
               Clocks - Coldplay
               Come together – The Beatles
               Dance little Sister - Terence Trent D'Arby
               DJ got us falling in love - Usher
               Don't stop me now - Queen
               Don't you worry child - Swedish House Maffia
               Don’t worry - Madcon
               Englishman in New York - Sting
               Everything – Michael Buble
               Fuck you – Cee Lo Green
               Get Lucky – Daft Punk
               Gravity – John Mayer
               Hangover - Taio Cruz
               Happy - Pharrell Williams
               Heard it through the grapevine - Marvin Gaye
               Hey Jude - The Beatles
               High & dry – Jamie Cullum
               Human Nature - Michael Jackson
               I don't wanna be - Gavin DeGraw
               I feel good - James Brown
               I gotta feeling - Black eyed Peas
               I wish - Stevie Wonder
               I'm a believer - the Monkees
               I’m yours – Jason Mraz
               If I ain't got you - Maroon 5
               If you don't know me by now - Ben Saunders
               Ik kan het niet alleen - De Dijk
               Is this love – Bob Marley
               Je hoeft niet naar huis - Marco Borsato
               Just the way you are - Bruno Mars
               Kiss - Prince
               Knock on Wood – Eddie Floyd
               Kom van dat dak af - Peter Koelewijn
               Let me entertain you - Robbie Williams
               Liefs uit Londen - Bløf
               Locked out of heaven – Bruno Mars
               Long train running - Doobie Brothers
               Love you more - Racoon
               Mambo no. 5 - Lou Bega
               Man in the Mirror – Michael Jackson
               Master Blaster – Stevie Wonder
               Move your feet - Junior Senior
               Moves like Jagger - Maroon 5
               Multiply – Jamie Lidell
               No woman no cry – Bob Marley
               Ordinary people - John Legend
               Papa was a rolling stone – Temptations
               Play that funky music – Wild Cherry
               Purple Rain – Prince
               Rain down on me - Kane
               Relight my fire - Dan Hartman
               Rock with you - Michael Jackson
               Rolling in the deep - Adele
               Rude – MAGIC!
               September - Earth wind & fire
               Seven nation Army - Ben l'Oncle Soul
               Sex on fire - Kings of Leon
               Sexy als ik dans - Nielson
               Shape of you – Ed Sheeran
               Signed sealed delivered - Stevie Wonder
               Sinds 1 dag of 2 - Doe Maar
               Sky full of stars - Coldplay
               Smoorverliefd – Doe Maar
               Stars – Simply Red
               Stil in mij - Van Dik Hout
               Superstition - Stevie Wonder
               Ten feet tall - Afrojack
               Thinking out loud – Ed Sheeran
               This is what is feels like - Armin van Buuren
               Treasure – Bruno Mars
               Umbrella - the Baseballs
               Uptown funk – Bruno Mars
               Use somebody – Kings of Leon
               Valerie - Amy Winehouse
               Waiting on the world to change - John Mayer
               Wake me up – Avicii
               War – Kensington
               What’s goin’ on –Marvin Gaye
               Whataya want from me - Adam Lambert
               With or without you - U2
               Without You - David Guetta ft. Usher
               Wonderfull world - James Morrison
               You give me something - James Morrison
               You'll never walk alone - Lee Towers
               You’ve got a friend – Donny Hathaway
               € 2.295,00
               Blend-it
               • Allround
               • Dance

               De nieuwste hit van Swinging.nl: top band met oa zanger en zangeres....

               Blend-it

               Een geweldige feestband met zeer professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Plezier staat voorop bij deze topband. De combinatie van een vette live-show, kwaliteit en vriendschap maakt een optreden van deze cband tot een unieke ervaring.               De band speelt een aanstekelijke mix van hedendaagse hits en lekkere classics. Vanaf heden is Blend-It te boeken met zangeres en zanger. De bezetting is dan een zangeres die ook te zien is in de video, samen met zanger William Finta.               Prijs inclusief DJ
               De prijs van Blend-It bedraat 2550 euro inclusief DJ, (de technicus van de band draait als DJ in de pauzes) geluid en licht tot 150 personen en reiskosten binnen de Randstad. Dit is voor een totaalprogramma van 5 uur non stop muziek waarvan 3 sets van 50 minuten live muziek en de rest de DJ service.

               Repertoirelijst

               Ain’t no mountain high enough – Marvin Gaye
               Ain't it fun – Paramore
               Ain't Nobody – Chaka Khan
               Always there – Incognito
               Another day – Jamie Lidell
               Are you gonna go my way – Lenny Kravitz
               Are you gonna be my girl – Jet
               Always on the run – Lenny Kravitz
               Baby love – Mothers Finest
               Bad girls – Donna Summer
               Billy Jean – Michael Jackson
               Blame it on the boogie – Michael Jackson
               Blurred Lines – Robin Thicke / Pharrel Williams
               Boogie Wonderland – Earth, Wind & Fire
               Can you feel it – The Jacksons / The Temperor
               Can’t feel my face – The Weeknd
               Can't rely On – Paloma Faith
               Car wash – Rose Royce
               Celebration – Kool & the Gang
               Conga – Miami Sound Machine
               Could you be loved – Bob Marley
               Crazy in love – Beyonce
               Dancin’ in the street – Martha Reeves
               Deja Vu – Beyonce
               Disco inferno – The Trammps
               Don’t stop ‘til you get enough – Michael Jackson
               Easy Lover – Phil Collins & Philip Bailey
               Feel what you want – Kristine W.
               Finally – CC Peniston
               Fireball – Pitbull
               Good God – Anouk
               Happy – Pharrel Williams
               Hold back the river – James Bay
               Hold my hand – Jess Glynne
               How deep is your love – Calvin Harris
               How will I now – Whitney Houston
               I want you back – The Jackson Five
               I will survive – Gloria Gaynor
               Iedereen is van de Wereld – The Scene
               It's what you don't do – Lianne La Havas
               Just dance – Lady Gaga
               King – Years & Years
               Kiss – Prince
               Last dance – Donna Summer
               Last night a DJ saved my live – Indeep
               Lean On – Major Lazer
               Let’s talk about seks – Salt ’n Pepa
               Like I Can – Sam Smith
               Locked out of heaven – Bruno Mars
               Lola’s theme – Shape Shifters
               Love me like I do – Ellie Goulding
               Love runs out – One Republic
               Mercy – Duffy
               Mesmerized – Faith Evans
               My girl – The Temptations
               My guy – Supremes
               My sharona – The Knack
               Nobody’s wife – Anouk
               On my mind – Ellie Goulding
               Play that funky music – Wild Cherry
               Please don’t stop the music – Rihanna
               Pretty fly for a white guy – Offspring
               Pricetag – Jessie
               Pride / A Deeper Love – Aretha Franklin / C+C Music Factory
               Rain down on me – Kane
               Rather be – Clean Bandit
               Remember the time – Michael Jackson
               Respect – Aretha Franklin
               Rock With You – Michael Jackson
               Rock your body – Justin Timberlake
               Rumor has it – Adele
               Shake your body – The Jacksons
               Show me love – Robin S.
               Shut Up & Dance – Walk The Moon
               Single ladies – Beyonce
               Sista’s are doing it for them selves – Aretha Franklin / Annie Lennox
               Super freak – Rick James, MC Hammer
               Superstitious – Stevie Wonder
               Titanium – Sia
               Tell Me Bout It – Joss Stone
               Tell me something good – Chaka Khan
               Think – Aretha Franklin
               Thinking out loud – Ed Sheeran
               Trouble with my baby – Paloma Faith
               Typical man – Tina Turner
               Uptown Funk – Mark Ronson / Bruno Mars
               Valerie – Amy Winehouse
               Waiting for tonight – Jennifer Lopez
               Wake me up before you go-go – Wham
               Want To Want Me – jason derulo
               War – Kensington
               We are family – Sister Sledge
               We found love – Calvin Harris
               Whats Love Gotta To With It – Tina Turner
               Who do you think you are – The Spice Girls
               You might need somebody – Shola Ama
               You’re the one that I want – Grease
               € 2.550,00
               Miami Vibes
               • Allround
               • Disco

               Miami Vibes is een 6 koppige band die heerlijke Zuid Amerikaanse muziek...

               Miami Vibes

               Deze geweldige band speelt een absoluut herkenbaar repertoire vol bekende hits waarbij de sound doordrenkt is met een heerlijke Latin vibe.               Miami Vibes is een 6 koppige coverband die heerlijke Zuid Amerikaanse muziek verzorgt voor een geweldig dansfeest! De band bestaat uit een sprankelende zangeres, een virtuoze pianist, een swingende bassist en een strakke drummer die samen met een saxofonist en trompettist een zonnige feestavond creëert om heerlijk op te dansen. In de pauzes van deze swingende band zal de DJ de dansvloer gevuld houden om zo een onvergetelijke avond te garanderen!               Haal dus snel de zomer in huis en boek deze geweldige band voor een dansfeest om niet snel te vergeten!               Prijzen en mogelijkheden


               De prijs van deze geweldige Latin band is 2.995 euro. Inbegrepen in deze prijs:               • 3 sets van 50 minuten binnen max 5 uur tijd

               • DJ service in de pauzes van de band

               • geluid, licht en DJ booth met technicus geschikt tot 150 personen

               • reiskosten

               Repertoirelijst

               Ai se Eu te Pego (nooosssaaa!) Michel Teló
               All night long Lionel Richie
               America Trini Lopez
               Bailando Enrique Iglesias
               Balada Gusttavo Lima
               Blame it on the boogie Jackson 5
               Can’t stop the feeling Justin Timberlake
               Conga Miami Soundmachine
               Dancing Queen Abba
               Despacito Luis Fonsi
               Desmasiado Corazon Mink de Ville
               Disco inferno the Tramps
               Dont you worry bout a thing Incognito
               Faith George Michael
               Fireball Pitbull
               Guantanamera Wyclef Jean
               Havanna Camillo Cabello
               Hip don’t lie Shakira
               Hot hot hot Buster Poindexter
               I like it (1997) the Blackout Allstars
               If I had a hammer Trini Lopez
               It’s raining men the weather girls
               Just the two of us Bill Withers
               Lambada Kaoma
               La bamba Los Lobos
               La Camisa negra Juanes
               Lets get loud Jenifer Lopez
               Lady Marmalade Patti Labelle
               Living la vida loca Ricky Martin
               Madalena Elis Regina
               Mambo nr 5 Lou Bega
               Mambo Italiano Rosemary Cloony
               Mas que nada Sergio Mendes
               Move on up Curtis Mayfield
               Outro Lugar Bob Sinclair Salome de Bahia
               Oye como va Tito Puente / Santana
               Oye mi Canto Gloria Estefan
               Reggaeton Lento CNCO & Little Mix
               Reggae night Jimmy Cliff
               Relight my fire Dan Hartman
               Samba de Janeira Bellini
               Saturday night fever Bee Gees
               Senorita Shawn Mendes & Camila Cabello
               Shy guy Diana King
               Sing it back Moloko
               Staying alive Bee Gees
               Suavemente Elvis Crespo
               Tequila The Champs
               Vida Louca Neg Marrons
               € 2.995,00
               Chandeliers
               • Akoestisch
               • Allround

               Feestelijke compacte band + DJ waar het dak er vanaf gaat.

               Chandeliers


               • combinatie van live-band en DJ

               • super feestelijk

               • gezellige muziek aan het begin van de avond, lekker feesten aan het einde

               • nog even helemaal los gaan met de DJ afterparty

               • speciaal instuderen verzoeknummer voor de openingsdans

               • 1 scherpe all-in prijs voor een complete avond


               Chandeliers is een band die van alle markten thuis is: ze kunnen lekker feesten, dansmuziek spelen, maar ook gezellige muziek voor op de achtergrond is een mogelijkheid. De bijbehorende DJ draait daarnaast met liefde allerlei verzoekjes.
               Gaan jullie trouwen? Dan studeert The Chandeliers speciaal voor jullie het nummer voor de openingsdans voor jullie in.               The Chandeliers zijn 3 professionele muzikanten die met veel speelplezier voor een groot feest zorgen. Zangeres Amanda speelt akoestische gitaar, wat perfect wordt ondersteund door de drumpartijen van Michael en de toetsen van Sander. The Chandeliers zingt driestemmig, dit leidt tot een harmonieus trio met een volle sound. The Chandeliers zijn ook perfect te boeken als mobiele act tijdens een tuinfeest, BBQ of borrel.               Prijzen en mogelijkheden


               De prijs van The Chandeliers bedraagt 1350 euro voor een avondvullend programma van 3x50 min live muziek met bijpassende DJ.

               Inbegrepen bij het optreden zit een uur wachttijd voorafgaand aan het optreden, waarbij een playlist met bijpassende muziek wordt opgezet. Het optreden zal in totaal maximaal 5 uur duren. Reiskosten in Nederland zijn inbegrepen.               Ook is het mogelijk om de zangeres met de pianist te boeken voor tijdens de trouwceremonie. De prijs voor het muzikaal begeleiden van een trouwceremonie bedraagt 600 euro ter aanvulling van het avondoptreden. Inbegrepen hierin zit een geluidsset en het speciaal instuderen van jullie drie favoriete songs voor tijdens de trouwceremonie.               The Chandeliers kunnen eventueel nog een extra set optreden tijdens de borrel. Dit kan ook semi-akoestisch. De meerprijs bedraagt 350 euro voor een extra set.

               Repertoirelijst


               • 9 To 5 - Dolly Parton

               • A Night Like This - Caro Emerald

               • Ai Se Eu Te Pego (Nossa) - Michel Telo

               • All About That Bass - Meghan Trainor

               • All I Wanna Do - Sheryl Crow

               • All Of Me - John Legend

               • Als Het Avond Is - Suzan En Freek

               • Another Day - JL Jamie Lidell

               • Beauty And The Brains - Nielson

               • Blame It On The Boogie - The Jackson Five

               • Blue Suede Shoes - Elvis Presley

               • Blurred Lines - Robin Thicke T.I., Pharrell Williams

               • Bubbly - Colbie Caillat

               • Budapest - George Ezra

               • Calm After The Storm - The Common Linnets

               • Can't Help Falling In Love - Elvis Presley

               • Can't Stop The Feeling - Justin Timberlake

               • Could You Be Loved - Bob Marley

               • Crazy Little Thing Called Love - Queen

               • Duurt Te Lang - Davina Michelle

               • Every Breath You Take - The Police

               • Faith - George Michael

               • Fire - The Pointer Sisters

               • Get Lucky - Daft Punk

               • Great Balls Of Fire - Jerry Lee Lewis

               • Happy - Pharrell Williams

               • Help - The Beatles

               • Hit The Road, Jack - Ray Charles

               • I'm A Believer - The Monkees

               • I'm All Shook Up - Elvis

               • I'm So Excited - The Pointer Sisters

               • I'm Yours - Jason Mraz

               • Jolene - Dolly Parton

               • Lean On - Major Lazer

               • Liever Dan Lief - Doe Maar

               • Listen To The Music - The Doobie Brothers

               • Pack Up - Eliza Doolittle

               • Parijs - Kenny B

               • Perfect - Fairground Attraction

               • Price Tag - Jessie J

               • Proud Mary - Ike & Tina Turner

               • Rather Be - Clean Bandit

               • Red Red Wine - UB40

               • Shape Of You - Ed Sheeran

               • Sexy Als Ik Dans - Nielson

               • Shotgun - George Ezra

               • Simply The Best - Tina Turner

               • Son Of A Preacherman - Dusty Springfield

               • Stil In Mij - Van Dik Hout

               • Stuck In The Middle With You - Stealers Wheel

               • Sweet About Me - Gabriella Cilmi

               • The Lazy Song - Bruno Mars

               • These Boots Are Made For Walking - Nancy Sinatra

               • Think - Aretha Franklin

               • Thinking Out Loud - Ed Sheeran

               • This Is The Life - Amy McDonald

               • Three Little Birds - Bob Marley

               • Top Of The World - The Carpenters

               • Treasure - Bruno Mars

               • Tutti Frutti - Little Richard

               • Twist And Shout - The Beatles

               • Valerie - Amy Winehouse

               • Venus - Shocking Blue

               • Walking On Sunshine - Katrina & The Waves

               • Wake Me Up - Avicii

               • Wonderful World - Sam Cook

               • You Can't Hurry Love - The Supremes

               • You've Got A Friend - Carole King/James Taylor

               € 1.350,00
               Video DJ Keb
               • Allround
               • Dance

               Keb draait alle hits van nu in combinatie met vette classics in...

               Video DJ Keb

               Video DJ Keb

               • unieke show: combinatie van videoclips, visuals, jullie foto's en de beste muziek

               • de meest allround DJ die we hebben: latin/pop/dance, R&B , disco en Nederlandstalig

               • mixt hedendaagse hits met de lekkerste classics die hij altijd remixt in een eigen-tijds jasje

               • zeer veel mensenkennis, vriendelijk en attent

               • uitermate veel ervaring: al ruim 20 jaar!

               • verzoekjes zijn altijd mogelijk, graag zelfs


               De garanties van Swinging.nl

               • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

               • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

               • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

               • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

               • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

               • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


               Prijzen

               • 4 uur  zonder techniek: 450 euro

               • 4 uur met geluid, video en licht tot 100 personen: 875 euro

               • 4 uur met geluid, video en licht tot 150 personen: 950 euro

               • 4 uur met geluid, video en licht tot 225 personen: 1350 euro

               • elk extra uur kost 125 euro extra

               • reiskosten binnen 50km rond Utrecht inbegrepen


               Video DJ Keb is een DJ met een enorme staat van dienst. Gespecialiseerd in alles waarop gefeest kan worden. Met veel plezier staat hij elke weer weer achter de draaitafels. DJ Keb is geen gewone DJ maar een video DJ. Dat betekent dat hij niet alleen alle platen kan draaien zoals elke DJ maar dat hij ook bijbehorende videoclips en leuke visuals laat zien.

               Ook ideaal voor powerpoints/foto's en ander beeldmateriaal

               Omdat Keb standaard een videoscherm met beamer meeneemt, kan hij ook jullie foto's, een logo en bijzondere filmpjes laten zien. Hij mixt dit allemaal moeiteloos en naadloos door elkaar heen tot 1 wervelende show van geluid, licht en videobeelden. Absoluut uniek!

               KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

                

               Repertoirelijst

               DJ Keb is zeer allround. Hij kan met alle stijlen overweg. Hij is gespecialiseerd in remixen van classics in een modern jasje. Dus alle herkenbare hits maar dan net iets vetter en met een hedendaagse sound.
               € 450,00
               Trots
               • Allround
               • Dance

               Puur, verrassend en steengoed! Een band om Trots op te zijn.

               Trots

               Altijd groot FEEST, 200% ENERGIE, een GEWELDIGE show!


               Een optreden van de Trots van Swinging.nl is altijd een geweldige show. Deze coverband heet dan ook niet voor niets Trots. Veel nieuwe hits die worden afgewisseld met de beste classics komen langs tijdens een optreden. Samen met het publiek maakt Trots een feest om niet snel te vergeten.  De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen.  Bij de band Trots is het dansen, springen, genieten en meezingen! Het repertoire van Trots bestaat uit louter hits.


               Feestband Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Trots heeft twee vocalisten waardoor de show afwisselend en gevarieerd is. De volledige bezetting bestaat uit Zanger/toetsenist/gitarist Kelly Veerman, topgitarist en zanger Ruud Schouten, drummer Bart Klomp en bassist Jack de Vries. Allemaal louter professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond bijzonder te maken.


               Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven. Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd!


               Extra mogelijkheden:

               • Een podium maakt de show van Trots helemaal af. Voor 75 euro ex btw nemen we een bijpassend podium van 3 * 4 meter mee.

               • Zoek je non stop feest? Boek dan voor 180 euro ex btw extra een DJ bij voor max 5 uur non stop feest.

               • Voor slechts 360 euro extra is het mogelijk om zanger Kelly bij te boeken tijdens de trouwceremonie. Heel bijzonder.

               • Neem je met minder geen genoegen? Voor 300 euro ex btw is het mogelijk om de standaard lichtshow uit te breiden naar echt een hele mooie luxe uitgebreide lichtshow voor een nog grotere show.

               Repertoirelijst


               1. Uptown funk - Bruno Mars

               2. Sex on fire - Kings of leon​

               3. Shotgun - George Ezra​

               4. Firework - Katy Perry​

               5. Fireball - Pitbull​

               6. Narcotic - Liquido​

               7. Can’t stop this feeling - Justin Timberlake​

               8. Don’t stop me now / Queen medley - Queen​

               9. Wake me up - Avicii​

               10. Great balls of fire / Jailhouse / Johnny be good - Rock'n'roll medley​

               11. Viva la vida - Coldplay​

               12. Sterrenstof - De jeugd van tegenwoordig​

               13. Get lucky - Pharell / Daft Punk​

               14. Blurred lines - Robin Thicke​

               15. Ik kan t niet  - Iedereen is van de wereld - De Dijk / The scene​

               16. Shut up and dance!- Walk the moon​

               17. Treasure - Bruno Mars​

               18. Could you be loved - Bob Marley​

               19. Geronimo - Sheppard​

               20. I’ll be there for you - The Rembrandts​

               21. Coming home - Sheppard​

               22. Message in a bottle - The police​

               23. Locked out of heaven - Bruno Mars​

               24. Shape of you - Ed Sheeran​

               25. Best day of my life - American Authors​

               26. Happy - Pharell​

               27. I’m a believer - The monkees​

               28. Billy Jean / Black white - Michael Jackson​

               29. Sexy als ik dans - Nielson​

               30. Take on me - A-HA​

               31. Summer - Calvin Harris​

               32. Don't you worry child - Swedish house mafia​

               33. This is what it feels like - Armin van Buren​

               34. Wonderwall - Oasis​

               35. Everybody - Backstreet Boys​

               36. Living on a prayer - Bon jovi​

               37. Long train running - The doobie brothers​

               38. Thinking out loud - Ed Sheeran​

               39. Smoorverliefd - Doe maar​

               40. Alles is liefde - Blof​

               41. Je hoeft niet naar huis - Marco Borsato​

               42. Hangover - Taio Cruz​

               43. Lion in the morning sun - Will & the people ​

               44. I gotta feeling - The black eyed peas​

               45. Jump around - House of pain​

               46. Angels - Robbie Williams​

               47. Summer of 69 - Bryan Adams​

               48. One - U2​

               49. Play that funky music - Wild Cherry​

               50. Waiting on the world to change - John Mayer​

               51. Kiss - Prince​


               € 1.900,00
               The Charts
               • Allround
               • Dance

               De enige live band die net zo vet klinkt als een DJ....

               The Charts


               • live band die net zo vet klinkt als een DJ

               • unieke repertoirekeuze, geen andere band in Nederland doet dit na

               • uitzonderlijk vette sound gemaakt door 5 top muzikanten

               • brede sound door top zanger en zangeres

               • snelst groeiende band van dit moment               The Charts is een eigentijdse coverband, die heerlijke hits speelt en een eigentijdse moderne uitstraling. Met The Charts heb je gegarandeerd een gaaf dansfeest! The Charts biedt een maximaal 5 uur durende non stop show inclusief perfecte DJ, een super vette live band en daarnaast ook nog een naadloze integratie tussen de DJ en de band waarbij de overgangen naadloos zijn omdat de DJ de beats van de muzikanten overneemt en andersom.               The Charts is te boeken op diverse manieren:               • inclusief geluid en licht geschikt tot 100 personen en DJ service door de technicus: 2500 euro*

               • inclusief geluid en licht geschikt tot 175 personen en DJ service door de technicus: 2650 euro*
                *Voor slechts 200 euro extra is het mogelijk om DJ Mr Smit bij te boeken, voor een nog vetter feest!

               Repertoirelijst

               Alors on danse – Stromae
               Barbera streisand – Duck Sauce

               Be the one - Dua Lipa
               Blame – Calvin Harris
               Blurred lines – Robin Thicke
               Broodje bakpao – Opposites
               Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

               Chained to the rhythm - Katy Perry
               Counting stars – One Republic
               Dangerous – David Guetta
               Eat sleep rave repeat – Fatboy Slim

               Evacuate the Dancefloor - Cascada
               Every teardrop is a waterfall – Coldplay

               Feels - Pharrell ft. Katy Perry

               Feel the Love - Rudimental

               Finesse - Bruno Mars ft. Cardi B
               Fireball – Pitbull

               Flames - David Guetta ft. Sia

               Giant - Rag'n'Bone Man
               Good feeling – Flo Rida
               Hangover – Taio Cruz
               Happy – Pharrel Williams

               Havana - Camila Cabello
               Hey brother – Avicii
               Hey ya! – Outkast
               Hold back the river – James Bay
               Lapdance – Nerd
               Lean on – Major Lazer
               Locked out of heaven – Bruno Mars
               Lush life – Zara Larsson

               New Rules - Dua Lipa
               One – Swedish House Mafia
               One more night – Maroon 5

               One More Time - Daft Punk
               Papaoutai – Stromae
               Party rock anthem – Lmfao
               Rather be – Clean Bandit
               Roar – Katy Perry
               Rude – Magic
               Scream and shout – Will.I.Am
               Sexy and i know it – Lmfao

               Shake it off - Taylor Swift

               Shape of you - Ed Sheeran
               She wants to move – Nerd
               Shut up and dance – Walk The Moon
               Sky full of stars – Coldplay
               Stay with me – Sam Smith
               Sterrenstof – De Jeugd Van Tegenwoordig
               Thinking out loud – Ed Sheeran
               Thrift shop – Macklemore
               Uptown funk – Bruno Mars
               Waiting for love – Avicii

               What lovers do - Maroon 5
               € 2.500,00
               Unwind
               • Allround
               • Dance

               De meest flexibele band uit ons assortiment! Geschikt voor ceremonie, borrel en...

               Unwind


               • de meest flexibele act uit ons assortiment

               • strakke witte uitstraling

               • breed repertoire

               • top zangeres + gitarist/producer + DJ + geluid en licht

               •  ook mobiel inzetbaar en tijdens een trouwceremonie


               Unwind biedt ongekend veel mogelijkheden om zo precies de muzikale omlijsting te boeken passend bij jullie wensen:

               Unwind 'On The Move', 750 euro
               Een mobiele akoestische act waarbij de zangeres en gitarist bewegen tussen het publiek en zo zorgen voor heerlijke ongedwongen sfeer tijdens jullie borrel. Perfect voor bijvoorbeeld het creëren van een festival sfeertje.

               • Er wordt maximaal 3 sets van 35 minuten gespeeld binnen max 5 uur tijd

               • Inclusief een kleine draadloze mobiele geluidsversterking op accu


               Unwind 'Regular'. 795 euro
               Unwind speelt live versterkt tijdens een avond moderne pophits en feestelijke muziek. Ideaal voor een sfeervolle feestavond.

               • Er worden maximaal 3 sets van 45 minuten live muziek gemaakt binnen max 5 uur tijd

               • de pauze muziek wordt door de opdrachtgever verzorgd, tegen meerprijs is het mogelijk dit uit te breiden met een DJ-service, zie 'Unwind de Luxe'

               • inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


               Unwind 'Ceremony service', 595 euro
               Super speciaal: live muziek tijdens jullie trouwceremonie. Maar pas op: dit kan wat traantjes van ontroering opleveren.

               • er worden drie nummers live gezongen tijdens jullie trouwceremonie: voor de entree, ondertekening en slot (extra liedjes in overleg)

               • sfeervolle ondersteuning op gitaar tijdens stille momenten van de trouwceremonie

               • keuze van de liedjes uit de repertoirelijst

               • gratis 1 liedje dat niet op de repertoirelijst instuderen

               • extra instuderen van nog andere nummers kost 75 euro per song extra

               • inclusief een klein mobiel geluidssetje op accu voor de zangeres (niet geschikt voor de BABS)


               Unwind 'De Luxe', 995 euro
               Het perfecte programma voor iedereen die op zoek is naar een fantastische invulling van hun feestavond inclusief top live entertainment en een DJ voor 1 scherpe totaalprijs.

               • in totaal maximaal 5 uur non stop show tot max 0100 uur

               • drie live sets van 45 minuten

               • in de pauzes en na afloop van het optreden draait de Dj nog lekker door tot het einde van het feest

               • inclusief DJ gear en DJ booth

               • verzoekjes voor de DJ zijn geen enkel probleem

               • inclusief prachtige witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


               Unwind 'Xclusive', 1350 euro
               Voor de fijnproevers: live muziek tijdens de trouwceremonie en een compleet programma voor de feestavond. Dit is echt helemaal fantastisch.

               • Live begeleiding van de trouwceremonie, zie Unwind Ceremony

               • Wachturen (maximaal 4) tussen de trouwceremonie en de feestavond

               • Maximaal 3 live sets van 45 minuten tijdens de feestavond

               • DJ service tussen de live sets en na afloop van het optreden

               • Maximaal 5 uur durende avondfeest tot max 0100 uur

               • Inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot 100 personen

               • Verzoeknummers voor de DJ zijn mogelijk


               Unwind 'Disco-Diva', 125 euro extra
               Een extra surprise op je feest? Boek dan de Disco-Diva erbij. De zangeres van Unwind kleedt zich om en komt terug als een swingende Disco-diva die zijn weerga niet kent.

               • Alleen te boeken in combinatie met Unwind Regular, Unwind De Luxe en Unwind Xclusive

               • ongeveer 25 minuten live tape-act

               • heel veel publieksparticipatie, super aanvulling op de reguliere show


               De kleine lettertjes

               • Alle prijzen zijn exclusief 9% en reiskosten (20 cent per gereden km berekend vanaf Veghel)

               • Alle prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten

               • Op 24,25, 26 en 31 december gelden andere prijzen, informeer hiernaar


                

                

               Repertoirelijst

               Adventures of a lifetime – Coldplay
               Ain’t nobody – Chaka Kahn
               Another day – Jamie Lidell
               Be the one – Dua Lipa
               Begging you – Madcon
               Better off alone / When love takes over –
               Alice Deejay, David Guetta
               Binnen – Marco Borsato
               Black horse and the cherry tree – KT Tunstall
               Blurred Lines – Robin Thicke
               Can't stop the feeling – Justin Timberlake
               Crazy – Gnarls Barkley
               Crazy little thing – Queen
               Celebration – Kool and the Gang
               Disco Inferno – The Trammps
               Duurt te lang – Davina Michelle
               Dynamite – Taio Cruz
               Even aan mijn moeder vragen – Bloem
               Faith – George Michael
               Feel it still – Portugal The Man
               Feels – Calvin Harris
               Get lucky – Daft Punk
               Happiness – Alexis Jordan
               Happy – Pharrell
               Hey what’s wrong with you/Lady - Phats and Small
               Hey Ya! – Outcast
               I gotta feeling – Black Eyed Peas
               I want you back – Jackson 5
               I will survive – Gloria Gaynor
               I’m yours – Jason Mraz
               Kiss me – Six Pence
               Lazy song – Bruno Mars
               Le Freak – Chique
               Lion in the morning sun – Will and the people
               Listen to the music/Long train running – Doobie Brothers
               Love yourself – Justin Bieber
               Marry You – Bruno Mars
               Multiply – Jamie Lidell
               New York – Alicia Keys
               Next to me – Emily Sande
               One Kiss – Dua Lipa
               Parijs/Price tag – Kenny B/Jesse J
               Proud Mary – Tina Turner
               Rather be – Clean Bandit
               Roar – Katy Perry
               Rolling in the deep – Adele
               Royals – Lorde
               Seven Nation Army – Ben Oncle Soul
               Sexy als ik dans – Nielson
               Shake it off – Taylor Swift
               Shake your body – Jackson 5
               Shape of you – Ed Sheeran
               Show me love – Robin S
               Sing it back – Moloko
               Single ladies – Beyoncé
               Soulman – Sam and Dave
               Sunny – Bobby Hebb
               This Girl – Kungs
               This is what it feels like – Armin v Buuren
               Titanium / I know you want me / The Bomb / Hot Shot –
               David Guetta, Pitbull, Bucketheads, Karen Young
               Uptown Funk – Marc Ronson ft Bruno Mars
               Valerie – Amy Winehouse
               Viva la Vida – Coldplay
               Wake me up – Avicii
               Walking on Sunshine – Katrina and the Waves
               Year of the summer – Niels Geusebroek
               You can’t hurry love – The Supremes

               Ceremonies
               A thousand Years – Christina Perri
               Ain’t nobody – Chaka Kahn
               All of Me – John Legend
               Dochters - Marco Borsato
               From this moment – Shania Twain
               Get here if you can – Oleta Adams
               Heaven – Do
               Here Comes the Sun – The Beatles
               I love you more – Raccoon
               I wanna mary you – Bruno Mars
               I won’t give up on us – Jason Mraz
               If I ain’t got you – Alicia Keys
               I’m yours - Jason Mraz
               Jij bent de liefde – Maan
               Kiss me - Six Pence
               Lost without you - Krezip
               Mag ik dan bij jouw – Claudia de Breij
               Make you feel my love – Adele
               My everything – Michael Bubble
               Perfect – Ed Sheeran
               Please Keep Loving Me - James TW
               Say you won’t let go – James Arthur
               Walking on sunshine - Katrina and the Waves
               When love takes over – David Guetta

                

                
               € 600,00
               Swinging Collective
               • Allround
               • Dance

               De ultieme combi van een live-band en een DJ show. Super feest...

               Swinging Collective


               • de ultieme live band bestaande uit DJ met zangeres/MC, saxofonist en percussionist

               • inclusief een uitgebreide lichtshow voor een geweldige sfeer en show

               • 3 uur non stop muziek zonder onderbrekingen, eenvoudig uitbreidbaar naar 4 uur

               • de beste muzikanten, de beste apparatuur, de beste show


               Het Swinging Collective is een super swingend avondvullend programma bestaande uit de top DJ Edgar, saxofonist Joshua, percussionist Adriaan en een fantastische zangeres. Hierbij maken we gebruik van diverse top zangeressen, zoals MC Mickey Hurts, Sarah Fall, Mavis Acqua en MC Choral.

               De show zorgt gegarandeerd voor een groot feest. Met een geweldige licht en geluidsset, top kwaliteit muzikanten en uitmuntende service. De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

               Ben je op zoek naar een live DJ show met alleen maar top-entertainment? Dan is het Swinging Collective de juiste keuze. Een non-stop show vol met afwisseling: DJ met Sax, met percussie en met MC. Zij zorgen gegarandeerd voor een verrassende show.

               De prijs van het Swinging Collective bedraagt 3250 euro all-in voor een 3 uur durende non-stop show. Het is eventueel mogelijk om voor 200 euro extra de show te verlengen met 1 uur DJ Edgar voor een vette afterparty.

               • DJ Edgar

               • Saxofonist

               • Percussionist

               • Zangeres & MC

               • Bijpassend geluid- en lichtset met technicus geschikt tot 200 personen

               • Reiskosten binnen heel Nederland


               Nog meer feest?

               We kunnen de show uitbreiden met rookmachine, confetti streamers, verlichte dansvloer, danseressen en videoschermen.

               • CO2 gun + 6 confetti streamers, 300 euro

               • Verlichte dansvloer, vanaf 495 euro voor 4 * 4 meter

               • Videoscherm + VJ, 750 euro

               • 4 danseressen, 1195 euro


               Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

               Repertoirelijst

               De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

                

                

                

                
               € 3.250,00
               Retro DJ
               • Blues
               • Disco

               Unieke fifties & sixties DJ met unieke uitstraling en authentieke apparatuur uit...

               Retro DJ

               De retro DJ is werkelijk uniek in zijn soort. Als je op zoek bent naar de echte vintage sound dan is de Retro DJ de juiste keuze.

               Er zijn inmiddels veel vinyl DJ's in dit land, maar er is er maar één die 78-toerenplaten draait. Als u op zoek bent naar echt iets unieks dat bent u bij de Retro DJ aan het juiste adres. Met zijn schellak platen neemt hij u mee naar een hele andere wereld. Van interbellum Jazz en Blues uit de jaren '20 en '30 tot de hoogtijdagen van de Rock 'n Roll, vroege Soul en R&B zoals deze klonken aan het einde van de jaren '50, begin jaren '60. Maar ook Latin, Merengues, Cumbia, Chansons, Afro, Tango, Fado e.t.c. Allemaal gedraaid vanaf de originele geluidsdragers op vintage buizenapparatuur uit de jaren '50.

               Onze Retro DJ zelf lijkt overigens ook uit deze tijd te zijn weggelopen met zijn vintage pakken, Borsalino's en slobkousen.
               In Nederland, maar ook internationaal heeft de Retro DJ inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd bij fijnproevers vanwege zijn unieke collectie platen en het feit dat hij de sfeer perfect aanvoelt.

               Maar hij doet nog veel meer! Niet alleen 78-toeren platen maar ook gewoon de allerlekkerste 45 toeren van de afgelopen 50 jaar inclusief ouderwetse discolichten (geen led!!!). Elke zaal speelt hij echt compleet plat met zijn unieke act.

               Naast DJ is hij tevens muzikant. Hij zingt, speelt gitaar en banjo. Zo is er voor iedere gelegenheid een juiste combinatie.

               De Retro DJ brengt een avondvullende show  vol met ouderwetse 78 toeren platen aangevuld met live muziek. De retro DJ is een ware muziek encyclopedie. Hij weet echt ontzettend veel over zijn platen en vertelt daar graag met passie over. De retro DJ is altijd onberispelijk gekleed in speciaal gemaakte maatkostuums met Italiaanse snit.

               Inbegrepen in de prijs:

               • max 5 uur durende non stop optreden

               • 78 toeren platen tijdens de inloop/borrel/diner

               • indien gewenst: live muziek met gitaar tijdens het diner/borrel ter afwisseling van de 78 toeren platen

               • vinyl dj tijdens de feestavond met de allerbeste hits van de afgelopen 50 jaar compleet met ouderwetse discolampen (er komt geen LED lampen aan te pas)

               • reiskosten binnen de Randstad

               • geluidsset tot max 150 personen


                

               Repertoirelijst

               Het repertoire is uniek van de retro DJ. Deze DJ reist de hele wereld rond met zijn platencollectie. Zijn collectie bestaat uit absolute collector items. De stijl is soul, lindy hop, rock 'n roll, jazz en blues.
               € 995,00
               The Beats
               • Allround
               • Dance

               Zeer hoge kwaliteit, latin-disco-Nederlandstalig en rock. Het wordt allemaal gespeeld. Uiterst dynamisch....

               The Beats


               • 5 uur non stop muziek van live band + DJ

               • latin, disco, dance, soul en Nederlandstalige live muziek

               • ook op zacht volume een top show


               ‘The Beats’ is een avondvullend muzikaal concept waar de band met de DJ meedoet en andersom. Van rustige lounge tot een swingend feest!

               Bij binnenkomst worden de gasten muzikaal verwelkomd door de DJ. Deze draait al heerlijke rustige muziek, uiteraard op het juiste volume zodat jullie en jullie gasten in een perfecte sfeer de ruimte betreden. Als de avond vordert zal de band inspelen op de sfeer tot dat er op het einde van de avond een swingend feest van herkenning ontstaat! Natuurlijk zorgt ‘The beats’ DJ ervoor dat er geen stiltes vallen.

               The Beats regelt alles
               Een feest met The Beats betekent zorgeloos genieten, vanaf het ontvangst van de gasten tot aan de laatste noot zorgt The Beats voor alles en is elk moment geregisseerd. Een chique diner, knalfeest of zakelijke bijeenkomst... alles kan omdat The Beats zich aanpast aan de behoefte van het feest.

               Prijs
               De standaardprijs is 2145 euro voor 5 personen . Inbegrepen in deze prijs:

               • 3 live sets door de band The Beats van elk 50 minuten binnen max 5 uur tijd tot max 0100 uur

               • bijpassende DJ voor een non stop show waarbij het feest continue doorgaat

               • uitstekend geluid en licht inclusief technicus geschikt tot 150 - 200 gasten

               • The Beats in de standaard bezetting met 1 zangeres (op basis van beschikbaarheid kan worden gekozen uit de zangeressen)

               • reiskosten


               Extra zangeres
               Het is mogelijk om The Beats met twee zangeressen te boeken. De meerprijs hiervoor bedraagt 400 euro.

               Voor bedrijven zijn deze prijzen ex btw.

               Repertoirelijst

               Het repertoire van The Beats wijzigt continue. Maar om toch een indruk te geven hierbij een aantal veel gevraagde songs die worden gespeeld:

               24k Magic Bruno Mars

               Ain't no other man Christina Aquilera

               All about the Bass Meghan Trainor

               Blame it on the Boogie Jackson 5

               Blue Suedes Shoes Elvis Presley

               Born This Way Lady Ga Ga

               Can't Get You Out Of My Head Kylie Minoque

               Can't Stop The Feeling Justin Timbalake

               Cassanova Ultimate Kaos

               Celebration Kool & The Gang

               Cyring At The Discotheque Alcazar

               Dance Across The Floor Jimmy Bo Horne

               Disco Inferno The Trammps

               Ease on Down The Wizz

               Everybody Backstreet Boys

               Feel It Still Portugal The Man

               Follow the leader Soca Boys

               Fresh Kool & The Gang

               Get Lucky Daftpunk

               Happy Pharell

               Horny Mousse T

               Hot 'n Cold Katy Perry

               Hot Hot Hot Vengaboys

               I Feel Good James Brown

               I Gotta Feeling Black Eyed Peas

               I Love It Kanye West

               Ik leef niet meer voor jou

               I Will Survive Gloria Gaynor

               I'm So Excited Pointer Sisters

               I've Got The Music in Me Kiki Dee

               Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht Marco Borsato

               Kiss Prince

               La Vida Loca Ricky Martin

               Le Freak Chic

               Leef Andre Hazes

               Let's Get Loud Jennifer Lopez

               Locked Out in Heaven Bruno Mars

               Make You Feel My Love Adele

               Mercy Duffy

               No Limits 2 Unlimited

               Proud Mary Tina Turner

               Push It Salt 'n Peppa

               Push Up Freestylers

               Relight My Fire

               Rock Around the Clock Bill Haley

               Sex of Fire Kings of Leon

               Sex on the Beach T-Spoon

               Shake Your Body Jackson 5

               Shape of You Ed Sheeran

               Shut Up and Dance Walk the Moon

               Suevamente Elvis Crespo

               That's The Way I Like It KC and the Sunshine Band

               Think Aretha Franklin

               Tik Tok Ke$ha

               Treasure Bruno Mars

               Tutti Frutti

               Uptown Funk Bruno Mars

               Valerie Amy Winehouse

               Waiting for Tonight Jennifer Lopez

               Walking on Sunshine Katrina & The Waves

               Wannebe Spice Girls

               We Found Love Rihanna

               When Love Takes Over David Guetta

               You’re The One That I Want

               Zij gelooft in mij
               € 2.145,00
               Showmance
               • Allround
               • Easy-listening

               Fantastisch duo met zeer veelzijdig repertoire voor een top feest. Ook te...

               Showmance

               Showmance is een fantastische act perfect voor een chique feestavond, een diner-dansant, theaterdiners, borrels en andere gelegenheden waar plezier, show en muzikaliteit samen gaan.

               Het repertoire bestaat uit alleen maar zeer herkenbare hits die ze een bijzondere twist hebben gegeven. Met improvisatietalent en een knipoog spelen ze de nummers verhalend aan elkaar. Zo is een show van deze artiesten meer dan alleen zingen. Woorden die aansluiten zijn: swingend, classy, humoristisch, improvisatie. Showmance is te boeken als duo maar ook als band te boeken!

               Deze act is zeer flexibel, ze staan open voor verzoeknummers en kunnen hun programma aanpassen aan je wensen. Van korte sets tot avondvullend, Showmance kan het allemaal.

               De prijzen:

               • 2 sets van 45 minuten, 695 euro

               • 3 sets van 45 minuten, 795 euro

               • 4 sets van 45 minuten, 895 euro

               • 5 sets van 45 minuten, 995 euro


               Showmance band
               De Showmance band bestaat uit de zanger en zangeres samen met piano, contrabas, drums, trompet, saxofoon en technicus. De prijs van Showmance met band bedraagt 1750 euro. De band speelt 2 sets van 50 minuten. Succes gegarandeerd.

               Alle prijzen zijn inclusief een geluidsset en reiskosten maar exclusief eventuele parkeerkosten en 9% btw.

               Repertoirelijst

               Easy

               01 Hello (Baseballs)
               02 Sunrise
               03 All about that bass
               04 You don't know
               05 Love you more
               06 That Man
               07 Anything Goes
               08 Everything
               09 Crazy
               10 Hungry
               11 Titanium
               12 Mercy
               13 Don't stop me now

               Happy 

               01 Lady is a tramp
               02 Come fly with me
               03 Perfect
               04 Thinking out loud
               05 Shy boy
               06 Budapest
               07 Something stupid
               08 My aphrodisiac is you
               09 Marry you
               10 Royals
               11 Mack the knife
               12 Pokerface
               13 Love yourself

               Up tempo 

               01 Quando, quando, quando
               02 Sway
               03 Big black horse and the cherry tree
               04 Sexy als ik dans
               05 I kissed a Girl
               06 It don't mean a thing
               07 Oops I did it again
               08 Slow down
               09 Call me maybe
               10 Talk dirty
               11 Ain't nobody
               12 Crazy little thing called love
               13 I won't dance

               Party 

               01 Elvis Medley
               02 Mooie dag
               03 New York New York
               04 Big Spender
               05 Beauty and a beat
               06 You're a friend of mine
               07 Dynamite
               08 Are you gonna be my girl
               09 Home
               10 Rather be
               11 Geronimo
               12 Ain't got no, I got life
               13 I wanna be like you
               € 695,00
               Stille Disco
               • Allround
               • Dance

               Geen geluidsoverlast, just fun en een prachtig schouwspel voor toeschouwers. Maak kennis...

               Stille Disco

               Hoe leuk is dit! De Stille Disco is altijd een groot succes. Nooit meer overlast voor de buren en succes gegarandeerd. Ideaal voor feesten waarbij niet al teveel geluid mag worden gemaakt of als extraatje naast het gebruikelijke entertainment. Er zitten twee kanalen op de koptelefoons waardoor het mogelijk is dat de gasten kunnen kiezen uit twee verschillende soorten muziek. Dat zorgt voor bijzonder grappige momenten. Bijvoorbeeld de helft van de gasten loopt de polonaise terwijl de andere helft met hun handen in de lucht staan te springen op de nieuwste dance hits.

               Inbegrepen in de prijs


               • 50 koptelefoons met zender, extra koptelefoons kosten 7,50 euro per stuk extra

               • 2 zenders voor 2 muziekkanalen waar de gasten uit kunnen kiezen

               • mooie DJ booth waar de 50 koptelefoons aan hangen

               • lichtshow bestaande uit 8 led discospots

               • reiskosten binnen de Randstad

               • benodigde DJ gear bestaande uit 2 CDJ-2000 NXS + 1 DJM mengtafel


               DJ nog niet inbegrepen
               Let op: de prijs is zonder een DJ. Je kunt zelf kiezen uit al onze DJ's. Tel de prijs van de DJ erbij op. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een DJ te huren.
               € 595,00
               Back in the Groove
               • Allround
               • Disco

               Feest gegarandeerd! Supervette soul, funk en discoband.

               Back in the Groove

               Back in the Groove staat voor soul, funk, disco en voor heel veel power en energie. De ideale band voor bruiloften, festivals en bedrijfsfeesten.

               Dezecoverband speelt een avondvullende show bestaande uit drie sets van 50 minuten, vol met swingende opzwepende muziek. Naast de twee krachtige zangeressen valt de band met name op vanwege de complete blazerssectie, met maar liefst 3 blazers.               Back in the Groove bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Daarmee is Back in the Groove ook de langst actieve band bij Swinging.nl en dat is niet voor niets! De combinatie van een ijzersterk repertoire, goed geluid en licht, de complete bezetting en het hoge energieniveau zorgt voor een en al feest.               Loungy/jazzy begin van de feestavond

               Stel je wilt de avond rustig beginnen, dan is het wellicht leuk om ook het Back in the Groove soul/jazz trio te boeken. Dit trio bestaat uit een pianist, zangeres en een trompettist.               Saxofonist show

               Heel spectaculair is het om tussen de tweede en derde set van de band een saxofonist show van 30 minuten bij te boeken. De saxofonist van Back in the Groove speelt dan met speciaal vooraf gemixte DJ tracks mee voor een spetterende saxofonist show.               Bezetting:

               Back in the Groove bestaat uit 9 muzikanten: twee zangeressen, een bassist, een gitarist, een toetsenist, een drummer, een trompettist, een trombonist en een saxofonist.               Speelduur:

               De band speelt 3 sets van 50 minuten. Standaard heeft Back in the Groove een playlist bij zich met lekkere hits die ze afspelen in de pauzes van de show. Het is uiteraard ook mogelijk om er een professionele DJ inclusief DJ booth en DJ gear bij te boeken.               Techniek:

               Standaard komt de band met een geluid- en lichtsysteem tot circa 200 man verzorgd door hun eigen geluidsbedrijf.

               De prijs van Back in the Groove is 1995 euro. Inbegrepen in de prijs zit 3 sets van 50 minuten spelen inclusief alle benodigde techniek. Het enige dat nog niet inbegrepen zit zijn de reiskosten. Deze bedragen 1 euro per gereden kilometer vanaf Amsterdam.

               Repertoirelijst

               Aint no stoppin us now – Luther Vandross
               Always there – Incognito
               Bad girls – Donna Summer
               Belle Helene – Doe Maar
               Blame it on the boogie – Jackson Five
               Bloed, zweet en tranen – Andre Hazes
               Blow me away – Alain Clark
               Boogie wonderland – Earth, Wind & Fire
               Brabant – Guus Meeuwis
               Carwash – Rose Royce
               Dance little sister – Terence Trent D’arby
               Dirty old man – Three Degrees
               Disco inferno – Trammps
               Ease on down – The Wizz
               Euphoria – Loreen
               Everybody needs somebody – Blues Brothers
               Get here – Oletta Adams
               Girl – Anouk
               Happy – Pharell Williams
               Heaven – Tavares
               Hot shot – Karen Young
               I feel good – James Brown
               I will survive – Gloria Gaynor
               I wish – Stevie Wonder
               I’m coming out – Diana Ross
               I’m so excited – Pointer Sisters
               Ich bin wie du – Marianne Rosenberg
               Ik kan het niet alleen – De Dijk
               Isn’t she lovely – Stevie Wonder
               Knock on wood – Amii Stewart
               Ladies night – Atomic Kitten
               Last dance – Donna Summer
               Le freak – Chiq
               Michael jackson medley – Justin Timberlake
               Moves like jagger – Maroon 5
               Play that funky music – Wild Cherry
               Proud mary – Tina Turner
               Relight my fire – Dan Hartman
               September – Earth, Wind & Fire
               Shame shame shame – Shirley & Company
               Shout – The Isley Brothers
               Signed sealed delivered – Stevie Wonder
               Sister sledge medley – Big, Black & Beautiful
               Starships – Nicki Minaj
               Supersticious – Stevie Wonder
               Think – Aretha Franklin
               Treasure – Bruno Mars
               Uptown funk – Bruno Mars
               Verliefd zijn is veel leuker – Guus Meeuwis
               Voulez vous (lady marmalade) – Patty Labelle
               Walkin’ on sunshine – The Pointer Sisters
               We are family/Celebration – Kool And The Gang
               Wham medley – Wham
               When love takes over – David Guetta feat.Kelly Rowland
               You are the sunshine of my life – Stevie Wonder
               You’ve got a friend – Soul Diva’s
               € 1.995,00
               Ilse Huizinga
               • Easy-listening
               • Jazz

               Ilse Huizinga zingt smooth swinging jazz, fantastisch voor je event, borrel, diner...

               Ilse Huizinga

               Ilse Huizinga is een professionele jazz zangeres met een prachtige stem. Ilse zingt smooth swinging jazz, wat perfect past bij een evenement, borrel, diner of trouwceremonie. Met haar aanstekelijke energie neemt ze heel het publiek mee.

               Inmiddels heeft Ilse al 8 albums uitgebracht en is ze een van Nederlands bekendste jazz zangeressen. Ze treedt wereldwijd op, van China tot New York, van Praag tot Portugal en van Rome tot kleinen dorpen in Nederland. Samen met haar man, pianist Erik van der Luijt, vormen zij een prachtig duo.
               Recensies


               “Een nachtegaal met gouden stem” - Cosmopolitan


               “Een stem waar de meeste zangeressen alleen van dromen: vol, zuiver en gevoelig” - Nouveau


               “Erik van der Luijt mag je scharen onder de categorie allerbeste jazzpianisten van Nederland en omstreken. Ben direct groot fan van hem geworden” - Cor Bakker


               “Erik is een duivel op de piano. Een creatieve duizendpoot.” - Mike Bodde

               Repertoirelijst

               Ilse zingt de meest geliefde jazz songs die je kent van Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Michael Buble, Diana Krall, Nina Simone, Norah Jones, waaronder:


               Swinging songs & ballads:


               Blue Moon


               Steppin’ Out With My Baby


               ‘S Wonderful


               The Man I Love


               Fly Me To The Moon


               You’d Be So Nice To Come Home To


               Misty


               Cheek To Cheek


               Georgia On My Mind


               That Ole Devil Called Love


               My Baby Just Cares For Me


               What A Diff’rence a Day Made


               Night And Day


                

               Latin & pop songs:


               Sway


               Girl From Ipanema


               Summer Samba


               One Note Samba


               Corcovado


               Agua de Beber


               The Look Of Love


               This Girl’s In Love


               Fever


               Something Stupid


               You’ve Got A Friend


               Don’t Know Why


               Call Of The Search

               € 1.500,00
               DJ Martijn
               • Dance
               • Hip hop

               Zeer enthousiaste en uitermate bekwame DJ!

               DJ Martijn

               DJ Martijn

               • zeer enthousiaste open draaistijl die aanstekelijk werkt

               • enthousiaste performance, zweept het publiek op

               • dance, top-40, trance, eigentijdse pop, house, r&b en urban

               • veel bijzondere remixen en uitvoeringen

               • uitermate technisch bekwame DJ

               • verzoekjes zijn uiteraard altijd mogelijk


               De garanties van Swinging.nl

               • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

               • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

               • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

               • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

               • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

               • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


               Prijzen

               • 4 uur DJ Martijn zonder techniek*: 500 euro

               • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 100 personen: 850 euro

               • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 150 personen:1000 euro

               • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 225 personen: 1500 euro

               • elk extra uur kost 125 euro extra

               • reiskosten binnen een straal van 50km rond Tilburg inbegrepen


               *Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

               DJ Martijn is een echte muziekfreak. Hij is niet alleen DJ maar ook nog een zeer begenadigd technicus en radiomaker. DJ Martijn valt op door zijn enorme drive en enthousiasme achter de draaitafels.  Dat werkt aanstekelijk en zorgt snel voor volle dansvloeren.

               KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

                

               Repertoirelijst

               DJ Martijn draait zo breed mogelijk om zo alle mensen uit het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. DJ Martijn kijkt continue wat er gebeurd in de zaal en speelt daar direct op in.
               € 500,00
               Het Achtergrond duo
               • Akoestisch
               • Easy-listening

               Samen speelt dit duo een breed repertoire van bekende hits, op een...

               Het Achtergrond duo

               Het ideale Duo die past op werkelijk elk feest. Heerlijke herkenbare gezellige en mooie achtergrondmuziek voor elke gelegenheid.

               Het achtergrond duo bestaat uit zangeres Laura en gitarist Richard. Samen spelen zij een breed repertoire van bekende hits, op een beschaafd geluidsniveau, om heerlijk van te genieten. Door het afwisselende repertoire is dit duo bijna overal op haar plek, tijdens een borrel, receptie, walking diner, beurs event of elk andere sociale gelegenheid. Daarnaast heeft dit sprankelende professionele enthousiaste duo een fijne uitstraling die er voor zorgt dat uw feest in de juiste vibe zonder zorgen met de juiste muziek wordt omlijst.

               Prijzen en mogelijkheden

               Het duo speelt, als dit gewenst is, helemaal zonder stroom. Daarnaast is het duo ook uit te breiden met een geweldige saxofonist of een coole contrabassist.

               Prijzen zijn voor 3 sets van maximaal 50 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. In de pauze wordt er muziek gedraaid die aansluit bij de sfeer van de band en de avond. De prijzen zijn inclusief reiskosten geluid en eventueel (indien nodig) sfeerlicht.

               De prijs voor dit Achtergrond duo is 895 euro. Inbegrepen in deze prijs:
               - 3 * 50 minuten live muziek binnen max 4 uur tijd
               - bijpassende playlist in de pauzes
               - reiskosten en een mobiele geluidsset op accu

               Combineer de act met DJ and Lady Laura!
               Als je op zoek bent naar lekker ontspannen live entertainment tijdens de middag, gevolgd door een spetterend feest in de avond, dan is de combinatie van Het Achtergrond Duo samen met DJ and Lady Laura de ultieme combinatie. Voor de combinatieprijs van slechts 1995 euro heb je een totaalpakket van 3 * 50 minuten live muziek in de middag gevolgd door een Dj show met live zangeres in de avond. Informeer naar de mogelijkheden!

               Repertoirelijst

               All of me - John Legend
               A Womanʼs Worth – Alicia Keys
               All this Time – Maria Mena
               A night like this - Caro Emerald
               A Thousand Years - Christina Perri
               At last - Etta James
               Ainʼt Nobody – Chaka Khan
               All About That Bass – Meghan Trainor
               All I wanna do – Sheryl Crow
               American Boy - Estelle
               Another day – Jamie Lidell
               Can’t help falling in love - Elvis
               Come away with me - Norah Jones
               Donʼt Know Why – Norah Jones
               Every breath you take – the Police
               Fallinʼ – Alicia Keys
               Fast Car – Tracy Chapman
               Faith – George Michael
               Firework – Katy Perry
               Get Lucky – Daft Punk
               Happy - Pharrell Wiliams
               Hallelujah – Leonard Cohen
               Halo - Beyonce
               Hello - Adele
               Heaven - Bryan Adams
               I'll be there - Mariah Carey
               If I ain't got you - Alicia Keys
               Iʼm So Excited – Pointer Sisters
               I will always love you - Whitney Houston
               Just the two of us - Bill Withers
               Kiss – Prince
               Kiss me – Sixpence non the richer
               Lean on – Major Lazor
               Like the Way I do - Melissa Etheridge
               Listen to the Music – the Doobie Brothers
               Loving you – Mimi Ripperton
               My Girl – Temptations
               Make you feel my love – Adele
               Mercy – Duffy
               My love is your love – Whitney Houston
               Natural Woman – Aretha Franklin
               No Woman No Cry – Bob Marley
               Ordinary People – John Legend
               One – U2 & Mary J. Blige
               One of us – Joan Osborne
               Please donʼt stop the music – Rihanna
               Price Tag – Jessie J.
               Proud Mary - Tina Turner
               Perfect - Fairground attraction
               Put your records on – Corinne Bailey Rae
               Right here waiting for you - Richard Marx
               Raise your glass - Pink
               Rolling in the deep – Adele
               Stand by me – Sam Cooke
               Smooth Operator – Sade
               Stand by me – Bill Withers
               Save Tonight – Eagle Eyed Cherry
               Set Fire to the Rain – Adele
               Sexy als dans - Nielson
               Shackles – Mary Mary
               Strong Enough – Sheryl Crow
               Someone like you – Adele
               Sugar – Robin Schultz
               Sweet about me – Gabriella Cilmi
               Sweet goodbyes krezip
               Talking about a Revolution – Tracy Chapman
               Thinking out loud - Ed Sheeran
               Time after Time – Cyndi Lauper
               True Colours – Cyndi Lauper
               Treasure – Bruno Mars
               Use Somebody – Kings of Leon
               Valerie - Amy Winehouse
               Whatʼs Up – Four Non Blondes
               Wonderful world - Sam Cook
               Wonderwall – Oasis
               Waka Waka - Shakira
               Wake me up - AVICII
               We are Family - Sister Sledge
               You've got a friend - Carole King
               € 895,00
               Edwin Monteyn en Band
               • Easy-listening
               • Jazz

               Jazzy pop en poppy jazz songs door de fantastische zanger Edwin Monteyn....

               Edwin Monteyn en Band

               Heel wat artiesten van dit moment laten zich inspireren door de muzikale invloeden van het New York halverwege de vorige eeuw. Frank Sinatra, bigband muziek, rokerige nachtclubs, de roerige wijk New Jersey! Jazz- en popzanger Edwin Monteyn staat met zijn live band garant voor een fantastische avond vol swingende jazz en popsongs. Het repertoire bestaat o.a. uit Gerswhin, Sinatra, The Beatles, maar ook Michael Buble, John Mayer, Jamie Cullum en vele andere. In een aaneenschakeling van klassiekers als 'Fly me to the moon' en 'Save the last dance for me' laat hij ook hedendaagse popliedjes klinken alsof ze uit de jaren '50 komen. Zo klinkt een hit van de Backstreet Boys toch ineens heel anders. De verrassende muzikale arrangementen maken zijn optredens bijzonder.

               Samen met drie professionele muzikanten op drums, bas en toetsen in de basisbezetting brengt Edwin Monteyn jazz en pop repertoire tijdens uw evenement. Een concert op de voorgrond of easylistening achtergrondmuziek behoren beide tot de mogelijkheden. Door hun flexibiliteit, veelzijdigheid en brede repertoirekeuze zijn Edwin Monteyn & band een graag geziene gast op uiteenlopende evenementen en festivals.

               Repertoirelijst

               Pop Standards
               All of me (John Legend)
               As long as you love me
               Can’t take my eyes
               This Love
               Can’t hurry love
               Back in Town
               Everlasting love
               Angels
               Everything
               I wish
               Crazy little thing called love (M. Buble)
               Une belle histoire
               Somewhere only we know
               What a difference a day makes
               Don’t know why
               Yesterday
               Piano man
               She’s Always a woman to me
               Isn’t she lovely
               You’ve got a friend
               A night like this
               Baby come to me
               Can you feel the love tonight
               Easy
               Fragile
               Have a little faith in me
               Heaven
               Just the two of us
               Just the way you are
               Fields of gold
               Sway
               Let’s stay together
               Don’t you worry ‘bout a thing
               Make you feel my love
               My funny valentine
               Saving all my love for you
               You are the sunshine of my life
               New York, New York
               Mr. Bojangles
               Hello
               Jazz standards
               Somewhere over the rainbow
               Aint no Sunshine
               Cantaloupe Island
               Take The A Train
               So What
               All Blues
               Blue Bossa
               Mo Better Blues
               Summertime
               Feel Like Making Love
               Caravan
               Someday my prince will come
               They Cant Take that away from me
               The Days of Wine and Roses
               Song For My Father
               Satin Doll
               Fly Me To The Moon
               Have You Met Miss Jones
               Mercy Mercy Mercy
               The Chicken
               Weekend Bizarre
               Sticks
               There will never be another you
               Autumn Leaves
               All Blues
               All The Things
               Stella by Starlight
               Solar
               Footprints
               All of me
               Angel eyes
               Black Coffee
               Black Orpheus
               Blame it on my youth
               Close your eyes
               Detour ahead
               Girl from Ipanema
               How high the moon
               How insensitive
               Misty
               My funny valentine
               Night and day
               Perdido
               My romance
               Cantaloupe Island
               Mercy, mercy, mercy
               Georgia
               Love for sale
               Fever
               Smile
               My little suede shoes
               Dindi
               The way you look tonight
               Nature boy
               I’ve got you under my skin

               Kerst
               Santa claus is coming to town
               All I want for Christmas
               Winter wonderland
               Driving home for Christmas
               I’m dreaming of a white Christmas
               Last Christmas
               Wonderful Christmas time
               Let it snow
               Rudolph the red nosed raindeer
               Jingle bells
               Silent night
               Frosty the snowman
               Have yourself a merry little Christmas
               Rockin’ around the Christmas tree
               Jingle bell rock
               My grown up Christmas list
               Holly Jolly Christmas
               It’s beginning to look a lot like Christmas
               € 1.750,00
               Jazz and the City
               • Allround
               • Easy-listening

               Stijlvolle jazzy band perfect voor diner-dansant en borrels, uit te breiden met...

               Jazz and the City

               Jazz and the City laat je genieten van muziek! Deze band zorgt voor heerlijke jazzy sounds, zwoele soul en poppy jazz. Chill-out muziek in optima forma. Swingend en altijd aangenaam. Tussen de sets van de band door staat er een aangename playlist aan die zorgt voor fijne bijpassende muziek.  Hierdoor ontstaat er een naadloos geheel van de band en de muziek in de pauzes. Ook is het mogelijk om de band akoestisch te laten optreden.

               Als je op zoek bent naar een luxe muzikale invulling van je feest is deze band zeer aan te bevelen!

               De prijs van Jazz and the City bedraagt 1750 euro, hierin zit inbegrepen:

               • 3 live optredens van elk 50 minuten binnen max 4 uur tijd, de eerste set van 50 minuten bestaat uit rustige nummers bedoeld als achtergrondmuziek, de tweede set van 50 minuten is ontspannen swingend en de derde set van 50 minuten is echt bedoeld om lekker op te dansen. De playlist tussen de sets bestaat uit bijpassende sfeervolle muziek.

               • een geluidsset geschikt voor feesten tot ongeveer 100 personen en een nette lichtset om de band uit te lichten

               • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden.


               Extra mogelijkheden

               • bijpassende saxofonist: 400 euro

               • Extra 4e set van 50 minuten spelen: 300 euro zonder saxofonist, 450 euro met saxofonist

               • DJ die gaat draaien na de 3e set van Jazz and the City: 125 euro per uur extra

               • Pianoservice tijdens de borrel: 125 euro per uur

               • Optreden tijdens de trouwceremonie door de zangeres met gitarist: 395 euro

               Repertoirelijst

               Braziliaans
               A felicidade
               Aqua de beber
               Corcovado
               Desafinado
               Dindi
               Garota de Ipanema
               Insensatez
               No more blues
               One note samba
               The look of love

               Jazzballads
               Angel eyes
               Everything must change
               I fall in love too easily
               Misty
               My funny valentine
               Someone to watch over me
               Teach me tonight
               The man I love
               The nearness of you
               You don't know what love is
               You've changed

               Medium Jazz
               At last
               But not for me
               Cheek to cheek
               Come fly with me
               Fever
               Fly me to the moon
               I  ain't got nothing but the blues
               Is you is or is you ain't my baby
               I thought about you
               Like someone in love
               Mean to me
               Moondance
               My baby just cares for me
               Save your love for me
               That's all
               The more I see you
               They can't take that away from me
               The more I see you
               What a difference a day makes

               Uptempo Jazz
               All of me
               It's alright with me
               I've got you under my skin
               Love for sale
               The song is you
               There will never be another you
               You do  something to  me

               Easy listening/Pop
               Come away with me (Norah Jones)
               A night like this (Caro Emerald)
               Bubbly (Colbie caillat)
               Don't know why (Norah Jones)
               Everything (Michael Buble)
               Fragile (Sting)
               Georgia (Ray Charles)
               Hallelujah I love him so (Ray Charles)
               Human Nature (Michael Jackson)
               Isn't she lovely (Stevie Wonder)
               Just the two of us (Bill Withers)
               I'll be there (Mariah Carey)
               Lovely day (Bill withers)
               Loving you (Minie Ripperton)
               My cherie amour (Stevie Wonder)
               Ordinary People (John Legend)
               Put your records on (Corinne bailey rae)
               Sunny (Bobby Hebb)
               Sunrise (Norah Jones)
               Sweet about me (Gabriele Cilmi)
               Smooth operator (Sade)
               You are the sunshine of my life (Stevie Wonder)
               Your love is king (Sade)
               You know I'm no good (Amy Whinehouse)
               Sittin on the dock of the bay (Al Greene)
               My Girl (Temptations)
               Wonderful world (Sam Cook)
               If I aint got you (Alicia Keys)
               Thinking out loud (ed Sheeran)
               One day I fly away (randy Crawford)

               Danceclassics/partysongs
               Don't you worry about a thing (Stevie Wonder)
               I can't help it (Michael Jackson)
               Mercy (Duffy)
               Sir Duke (Stevie Wonder)
               Smooth operator (Sade)
               That man (Caro Emerald)
               The way you make me feel (Michael Jackson)
               Valerie (Amy Whinehouse)
               Perfect (Fairground attraction)
               Pack it up (Eliza Doolittle)
               A night like this (Caro Emerald)
               Price Tag (Jessie J.)
               American boy (Estelle)
               Stuck (Caro Emerald)
               Crazy little thing called love (Queen)
               Hound dog (Elvis Presley)
               Tutti Frutti (Little Richard)
               Valerie (Amy Whinehouse)
               That man (Caro Emerald)
               Super douper love (Joss Stone)
               Ladies night (atomic kitten/kool and the gang)
               Billie Jean (Michael Jackson)
               Blame it on the boogie (Jackson 5)
               Faith (George Michael)
               Rock around the clock (Bill Hailey)
               Kiss (Prince)
               Shame shame Shame (Shirley and company)
               Signed sealed and delivered (Stevie Wonder)
               Sing it back (Moloko)
               We are family (Pointer Sisters)
               Listen to the music (Doubie Brothers)
               I wish (Stevie Wonder)
               Break Away (tracey Ullman)
               Rehab (Amy Whinehouse)
               I’m so Excited (Pointer Sisters)
               Walking on sunshine (Katharina and the Waves)
               Happy (Pharell Williams)
               Treasure (Bruno Mars)
               Fire (Pointer Sisters)
               All About that Bass (Meghan Trainor)
               I Got a Woman (Ray Charles)
               Get Lucky (Daft Punk)
               Ain’t no mountain high enough (Diana Ross)
               Stop in the name of love (Diana Ross)
               Can’t Hurry love (Diana Ross)
               Aint nobody (Jasmine Thompson)
               Holiday (Madonna)

               Extra kerstrepertoire
               A child is born
               All I want for christmas
               Christmas song
               Jingle Bells
               I'm dreaming of a white christmas
               Rudolph the red nosed reindeer
               Santa Claus is coming to town

                

                
               € 1.750,00
               Skip the DJ
               • Allround
               • Disco

               Super interactieve band die graag zoveel mogelijk verzoekjes speelt. Prijs is inclusief...

               Skip the DJ


               • verzoekjes? Graag! Hoe meer hoe liever

               • zeskoppige allround band met zangeres & zanger

               • breed repertoire met Nederpop, rock, disco en top-40 hitw

               • 5 uur durende non-stop avondvullende show van live band met DJ

               • 3 sets van 60 minuten live muziek en 120 minuten DJ

               • scherpe prijs inclusief geluid en licht tot 150 gasten               Eigenlijk is de naam van deze band misleidend: want deze band is een live band gecombineerd met een DJ voor 1 ongelooflijk scherpe prijs. Skip the DJ is een band die voorheen bekend stond onder de naam 'Action!'. Maar na jaren onder deze naam actief te zijn geweest, vond de band het tijd voor een nieuwe koers. Een nieuwe naam, een nieuw repertoire en een nieuw elan.               Verzoekjes? Ja graag!
               De band speelt graag verzoekjes, hoe meer hoe liever. Natuurlijk lukt niet altijd alles, in dat geval draait de DJ de verzoekjes. Zo maakt Skip the DJ er samen met het publiek altijd een groot feest van.               De zangeres van de band is echt te gek: haar stem doet nog het meest denken aan een mix van Adele, Amy Winehouse en Anouk. Een zeer krachtige volle stem die een grote indruk achterlaat. De zanger van de band is een muzikaal wonder: hij zingt, speelt gitaar en speelt percussie. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de band. Met zijn enthousiasme weet hij elk publiek snel voor zich te winnen.De muzikanten van Skip the DJ zijn allemaal zeer ervaren muzikanten afgestudeerd aan het conservatorium. Kwaliteit gegarandeerd dus.               De technicus van de band is tevens de DJ. Om die reden is het mogelijk om voor een zeer scherpe prijs een totaalpakket aan te bieden van 3 * 60 minuten zeskoppige live-bands + 120 minuten DJ.

               Repertoirelijst

               Shallow - Lady Gaga
               Zoutelande - Blof
               Be the one - Dua Lipa
               Hold my hand - Jess Glynn
               Summer days - Calvin Harris ft Pharell
               Feels - Calvin Harris
               Sucker - Jonas Brothers
               Cake by the ocean - DNCE
               Shut up and dance - Walk the moon
               Cant stop the feeling - Justin Timberlake
               Havana - Camila Cabello
               Despacito - Louis Fonsi
               Smooth - Santana
               Old town road - Nash ft Billie Ray Cyrus
               Duurt te lang - Davina Michelle
               Seven nation army - White stripes
               Dance Monkey - Tones and I
               Bloed zweet en tranen - Andre Hazes
               Enter sandman - Metallica
               Whole lot of Rosie - ACDC
               Hold my hand – Jess Glyne
               Lips are moving – Meghan Trainor
               Uptown funk – Bruno Mars / Mark Ronson
               All about the bass – Meghan Trainor
               Thinking out loud – Ed Sheeran
               Treasure – Bruno Mars
               Rude – Magic
               Fireball- Pitbull
               Rather be – Clean Bandit
               Calm after the storm – The Common Linnets
               Addicted to you – Avicii
               Counting stars – One Republic
               Timber – Pitbull
               The Monster – Rihanna
               Sky full of stars – Coldplay
               Blurred lines – Robin Thick
               Happy – Pharell
               Get lucky – Daft punk
               Locked out of heaven – Bruno Mars
               I gotta feeling – Black eyed peas
               This is love – W.I.L.I.A.M? Eva Simmons
               Pricetag – Jesse J
               Just dance – Lady Gaga
               Good time – Carly rae jepsen
               Hey soulsister – Train
               Just the way you are – Bruno Mars
               Move like jagger – Maroon5
               Pack up – Eliza Dooltittle
               Valerie – Amy Winehouse
               One – U2
               Angels – Robbie Williams
               Blow me away – Alain Clark
               Finally – CC Penniston
               Something got me started – Simply Red
               Groove is in the heart – Deelite
               Something happened – Phil Collins
               Tribute – Passedenas
               Dance little sister – Terence Trent d’Arby
               Kiss – Prince
               Into the groove – Madonna
               Sweet dreams – Eurythmics
               Walking on sunshine – Katrina and the waves
               Everything she does – The police
               Walking on the moon – The police
               Could you be loved – Bob Marley
               One step beyond – Madness
               Dont stop me now – Queen
               Somebody to love – Queen
               Bad girls – Donna Summer
               I wish – Stevie Wonder
               Superstious – Stevie Wonder
               Signed sealed delivered – Stevie Wonder
               Proud Mary – Tina Turner
               Soulman – Sam and Dave
               Demasciado corazon – Willy Deville
               Livin la vida – Ricky Martin
               Night like this – Caro Emerald
               Sing it back – Moloko
               All of me – John Legend
               Save room – John Legend
               You give me something – James Morisson
               If I aint got you – Alicia Keys
               Lets stay together – Al Green
               Dont dream its over – Crowded house
               Alles is liefde – Blof
               Regent zonnestralen – Acda en de Munnik
               Als ze er niet is – De Dijk
               Stil in mij – Van Dik Hout
               Iedereen is van de wereld – The Scene
               Ik kan het niet alleen – De Dijk
               Dansen op de vulkaan – De Dijk
               Smoorverliefd – Doe Maar
               I love it – Icona Pop
               Sex on fire – Kings of leon
               Good god – Anouk
               Girl – Anouk
               Are you kidding me – Anouk
               Rain down on me – Kane
               Whats up – 4 non blonds
               Always on the run – Lenny Kravitz
               Like the way I do – Melissa Etheridge
               Jump – Van Halen
               Summer of 69 – Bryan Adams
               € 1.995,00
               Paula Leek
               • Easy-listening
               • Nederlandstalig

               Absolute topzangeres/pianist/gitarist voor een onvergetelijke bruiloft of event.

               Paula Leek


               • jullie kunnen zelf bepalen welke nummers  zangeres Paula Leek gaat zingen tijdens jullie trouwceremonie

               • de prijs is inclusief prachtige witte mini vleugel

               • fantastische zangeres die zeker voor kippenvel gaat zorgen


               Paula Leek is een geweldige zangeres. Haar prachtige stem, haar warme persoonlijkheid en haar prachtige piano en gitaarspel zorgt voor een onvergetelijke omlijsting van ceremonie of borrel.

               Paula Leek doet er alles aan om van elke trouwceremonie een echt uniek moment te maken. Zo studeert ze als trouwceremonie zangeres speciaal voor jullie trouwceremonie jullie favoriete nummers in. Jullie kunnen ook nog een voorkeur aangeven hoe jullie willen dat Paula de nummers speelt: met gitaar of met piano. Standaard neemt ze haar witte vleugel mee.

               De prijs van Paula Leek bedraagt 550 euro inclusief reiskosten. Hiervoor speelt ze tijdens een trouwceremonie.. Ze studeert hiervoor geheel op maat al jullie favoriete nummers in. Ze kan tijdens het optreden zichzelf begeleiden op een witte vleugel of op gitaar. Ook is het mogelijk dat ze sommige nummers op gitaar speelt en andere op piano. De witte minivleugel is inbegrepen in de prijs. Paula denkt graag met jullie mee over de keuze van de nummers. Telefonisch overleg is altijd mogelijk.

               Het is eventueel mogelijk om Paula ook nog een extra set te laten spelen tijdens een aansluitende borrel of diner. De meerprijs bedraagt 125 euro per extra set van 45 minuten binnen een uur tijd. Mocht de vleugel en de geluidsset verplaatst moeten worden, dan wordt hier 50 euro voor gerekend.

                

               Repertoirelijst

               Gespeeld met piano

               Acda en de munnik - Lopen tot de zon komt

               Acda en de munnik - mooi liedje

               Adele - to make you feel my love

               -someone like you

               - Rolling

               - Set fire to the rain

               - Rumour has it

               - Turning tables

               - Home town glory

               - Hello

               -All I ask

               Alanis Morissette - Ironic

               Alicia Keys – New York

               Alicia Keys – Girl on fire

               Amy Whinhouse – Valerie

               Amy Whinhouse - Rehab

               Anouk - good god

               Anouk - Girl

               Anouk - michel

               Anouk - Modern world

               Avicii – Addict to you

               Hey brother

               Wake me up

               Baseballs – Umbrella

               Beyonce – Halo

               - Single ladies

               - Ave Maria

               Bill Withers – Lovely day

               Beth Hart - Life time

               Billy Joel - She’s always a woman to me

               Billy Joel - Piano man

               Billy Ocean - Suddenly

               Bill Withers – Lovely day

               Birdy – shelter

               Birdy – People

               Birdy – Skinny Love

               Black Eyed Peace- - I got a feeling

               Blof - Dansen aan de zee

               Blof - Lief uit londen

               Zo stil

               Alles is liefde

               Bonnie Raitt - I cant make you love me

               Bruce Hornsby – The way it is

               Bruno Mars - Just the way you are

               Bruno mars - when i was your man

               Bruno mars – Marry you

               Locked out of heaven

               Uptown funk

               Caro Emarld – night like this

               Back it up

               Carola King - You’ve got a friend

               Claudia de breij – Mag ik dan bij jou

               Colbie Caillat – Bubly

               Christina Perri – A thousand years

               Chris isaak – wicked game

               Chris Cab – Liar Liar

               De dijk – als ze er niet is

               Kan het niet alleen

               Do – Heaven

               Dolly parton – 9 to 5

               Doobie brothers – Long train running

               Duffy – Mercy

               Dusty Springfield – sun of a preacher man

               Elthon John - your song

               Elvis Costello - she

               Emeli sande - Next to me

               Read all about it

               Etta james – I just wanna make love to you

               Frank Sinatra - Fly me to the moon

               Gavin degraw – Believe

               George Michael – Dont let the sun go down on me

               Faith

               Heartland – I loved her first

               Ilse de lange - You are the dream

               Jackson 5 – Blame

               James Blunt – Your beautifull

               Jeff Buckley - Halleluja

               Jeroen van der Boom - jij bent zo

               Jessie j - price tag

               Jessie j - we found love

               Joe Cocker - Unchain

               John Haitt - have a little faith

               John Mayer – Daughters

               John Paul Young – Love is in the air

               Josef Salvat – Diamonds

               Josh Groban – You raise me up

               Josh Stone – super duper love

               KT Tunstall - heal over

               Katie melua - Crawling up a hill

               Katie Melau - The closest thing to crazy

               Kenny B  - Parijs

               Kings of leon - Use somebody

               Kings of leon - Sex on fire

               Krezip - I would stay

               Lady gaga - Born this way

               Lana del rey - Video Games

               Lianna la Havas – Gone

               Lily Allen – Not Fair

               Maaik Ouboter – dat ik je mis

               Marco Borsat  eigenlijk van alles

               Michael buble – Everything

               Mr Probz – Waves

               Mr Probz – nothing really matters

               Natasha Bedingfield - Unwritten

               Norah Jones - Dont kwow why

               Norah Jones – Come away with me

               Paul Elstak – Rainbow in the sky

               Pharrel - Happy

               Phill collins - against all odds

               Queen- somebody to love

               Queen – we are the champions

               Rihanna – stay

               Rihanna – we found love

               Sam Smith – Lay me down

               Selah Sue - Mommy

               Shania Twain - From this moment

               Shocking blue – Venus

               Sigma - Changing

               Simply red - Holding back the years

               Starsailor – Alcoholic

               Spice girls – Wannebe

               Stevie Wonder – Isnt she lovely

               Stevie Wonder - Ribbon in the sky

               Taylor Swift – Blank Space

               The Tempations – My girl

               Tina turner – proud mary

               - simply the best

               Train - drops of jupiter

               Whitney Houston - I believe in you and me

               You and me – Ordinary love

                

               Gespeeld met gitaar

               Acda en de munnik - Dag esmee

               Adele - Hiding my heart

               Adele - I’ll be waiting

               Adele – My same

               Adele  - Love song

               Amos Lee - Keep it loose keep it tight

               Amy Mcdonald - This is the life

               Anna Nalick - Breath

               Alannis Morrisette - that i would be good

               Avici – Addict to you

               Bad English – Time stood still

               Ben howard - Keep  your head up

               Bill whithers - aint no sunshine

               Blof - hier aan de kust

               Blof – Aanzoek zonder ringen

               Clean Bandit – Rather be

               Corrinna Bailey rae - Like a star

               Cyndi Lauper - time after time

               Dolly Parton – Jolene

               Ed sheeran - the a team

               Ed Sheeran – I see fire

               Ed Sheeran – make it rain

               Ed Sheeran – Thinking out loud

               Fleedwood Mac - you can go your own way

               Gotya - Somebody I used to know

               Guns and Roses – Sweet child o Mine

               Guus Meeuwis – Simpelweg gelukkig zijn

               Ilse de lange - i’ll be yours

               India Arie - Pearls

               Israel – Somewhere over the rainbow

               Jack Johnson – better together

               Jason Mraz - I wont give up

               John Mayer – Slow dancing in a burning room

               Justin Nozuka - Dock of the bay

               Lorde – Royals

               Nancy sinatra - boots are made for walking

               Nielson - Beauty and the brains

               Racoon – No mercy

               Racoon – love you more

               Snow Patrol – Just say yes

               Train - soul sister

               Train – Marry me

               You and me – You and me
               € 550,00
               The Collectors
               • Akoestisch
               • Allround

               The Collectors verzamelen de mooiste hits en vertolken die op hun eigen...

               The Collectors

               The Collectors verzamelen de mooiste hits en vertolken die op hun eigen semi-akoestische wijze!
               The Collectors zijn 3 toffe muzikanten die hits verzamelen die ze zelf onwijs leuk vinden. Gewapend met twee akoestische gitaren en bas spelen zij deze nummers live. The Collectors zijn perfect voor een receptie of diner, maar zeker ook leuk voor een intiem feestje waar gedanst mag worden.               Neem een kijkje in de privé-collectie van drie echte muziekliefhebbers. Een heerlijke verzameling van hits uit de 60's, 70's, 80's, 90's en 00's. De betoverende zangeres Merel van der Veer wordt vocaal en muzikaal ondersteund door gitarist/zanger Paul Sutman en bassist Jurgen Hakkeling.                Live muziek op verschillende plekken!
               The Collectors hebben een super compact en mobiel geluidssetje, waarmee ze heel eenvoudig meerdere malen van plek kunnen wisselen tijdens het optreden. Ideaal als je de live muziek op verschillende plekken wilt hebben.               De prijs van The Collectors bedraagt 1095 euro. Inbegrepen in deze prijs zitten de reiskosten, een kleine geluidsset en drie optredens van 45 minuten binnen max 4 uur tijd. In de pauzes van de band zorgen ze uiteraard ook voor een fijne playlist zodat er continue een goede sfeer is met fijne muziek.

               € 1.095,00
               Swinging piano show
               • Allround
               • Nederlandstalig

               U vraagt, de Swinging Pianos spelen! Een crazy act vol met show...

               Swinging piano show

               De Swinging Pianoshow is een pianoshow met veel interactie en veel goede muziek om op te dansen!

               Wie bepaalt welke nummers de band speelt? Dat is niet aan de muzikanten ... het is aan jou! Zet je verzoekje op de speciale kaarten, zet het op een van de twee vleugels en wacht wat er gebeurt. Verwacht niet dat ze het origineel perfect naspelen, ze maken er hun eigen versie van met een grap en een sausje, gestopt in de blender en zo wordt het gebracht, precies hoe je het niet verwacht!

               But you will LOVE it. Allemaal perfect dansbaar. De Swinging pianoshow garandeert dat je de hele nacht zult zingen en swingen!
               De  Swinging pianoshow duurt 3 sets van 60 minuten met steeds 30 minuten pauze tussen de sets en is gegarandeerd feest. Voorafgaand aan het feest en in de pauzes worden er lekkere hits opgezet zodat ook dan het feest gewoon doorgaat.

               We leveren de pianoshow in de volgende bezettingen:

               • 1 pianist, 750 euro

               • 2 pianisten, 1400 euro

               • 2 pianisten met drummer, 1850 euro

               • 2 pianisten met drummer en DJ, 2250 euro


               Alle prijzen zijn inclusief geluid en lichtset tot 150 personen, inclusief reiskosten. Voor bedrijven zijn deze prijzen ex btw.

                

                

                

               Repertoirelijst

               Easy
               A Hard day's night - The Beatles
               Ain't no sunshine - Barry White
               All night long - Lionel Richie
               Als ze er niet is - De Dijk
               Another 45 miles - Golden Earring
               Another day - Buckshot Le Fonque
               Another day - Jimmy Lidell
               Bad moon rising - C.C.R.
               Bed of roses - Bon Jovi
               ben e king - stand by m e
               Black magic woman - Santana
               Brabant - Guus Meeuwis
               Breakfast at Tiffany's - Deep Blue Something
               Brown eyed girl - van Morrison
               Brown eyes blue - Gayle Christal
               Crazy - Seal
               Crazy little thing - Elvis Presley
               Dansen aan zee - Blof
               Dochters - Marco Borsato
               Dock of the bay - Otis Redding
               dont know why - norah jones
               Droomland - Paul de leeuw
               Easy like Sunday - The Commadors
               Englishman in New - Sting
               Everything - Micheal Buble
               Faith - George Micheal
               Feel - Robbie Williams
               Fly me to the moon - Frank Sinatra
               Give a little bit - Supertramp
               Groot hart - De Dijk
               Have a little faith in me - John Hiatt
               Have I told you lately - van Morrison
               Heaven - Brian Adams
               Hello - Lionel Richie
               Hit the road Jack - Ray Charles
               Home - Micheal Buble
               Hou me vast - Volumia
               House of the rising sun - The Animals
               How deep is your love - Bee Gees
               How sweet it is - The Temtations
               I ain't got you - Alicia Keys
               I just cal - Steve Wonder
               ilse delange - miracle bubble
               Imagine - John Lennon
               Isn't she lovely - Steve Wonder
               Jambalaya - Carpenters
               Jessie - Joshua Kadison
               Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
               Lean on me - Bill Withers
               Listen to the music - Doobie Brothers
               Love you more - Racoon
               Mr. Blue - Rene Klijn
               Mr. Bojangles - Robbie Williams
               My girl - The Temtations
               Niet of nooit geweest - Acda & De Munnik
               One - U2
               Ordinary People - John Legend
               She's the one - Robbie Williams
               Sometimes when we - Dan Hill
               Stand by me - Sam Cooke
               Still haven't found - U2
               Summertime - Janis Joplin
               The Pianoman - Billy Joel
               This is the moment - Rene Froger
               Top of the world - Carpenters
               Tranen gelachen - Guus Meeuwis
               Valerie - Amy Winehouse
               You to me your - Real Thing
               Your song - Elton John
               You're beautiful - James Blunt
               You've got a friend - Carole King / James Taylor
               Zij - Marco Borsato
               Everlasting love - Jamie Cullum
               Hier aan de kust - Blof
               leun op mij - ruth jaccot
               use sombody - laura jansen

               Feestnummers
               All my loving - The Beatles
               Amarillo - Albert West
               Are you ready for - Rene Froger
               Bad moon rising - C.C.R.
               Big Girl - Mika
               Blue suede shoes - Elvis Presley
               break away - tracy ullman
               Can you hear me - E. Iglesias
               Celebration - Cool and the Gang
               Clocks - Coldplay
               Country Roads - John Denver
               Crazy little thing - Queen
               Dancing Queen - Abba
               disco inferno - trammps
               Do you love me - Blues Brothers
               Do you wanna dance - Ramones
               Dock of the bay - Otis Redding
               Does your mother know - Abba
               Don't stop - Fleedwod Mack
               Drive my car - The Beatles
               Ease on down the road - Micheal Jackson
               Feeling hot hot hot - Arrow
               Fire - Pointer Sisters
               Fly me to the moon - Frank Sinatra
               Follow the leader - Soca Boys
               Gimme hope Jo'anne - Eddy Grant
               Girl - Anouk
               Give a little bit - Supertramp
               Great balls of fire - Jerry Lee Lewis
               grenade - bruno mars
               Hey Baby - Cooldown Café
               Hey Jude - The Beatles
               Hit the road Jack - Ray Charles
               Hold the line - Toto
               Holiday in Spain - Blof
               I alone - Live
               I feel good - James Brown
               i got the music in me - kiki dee
               I love your smile - Shanice
               I saved the day - Move-it
               I saw her standing - The Beatles
               I' ve got the music - Kiki Dee
               I want to break free - Queen
               i will survive - gloria gaynor
               I will survive - Hermes House Band
               I Wish - Steve Wonder
               I'm a believer - The Monkees
               I'm every woman - Whitney Houston
               I'm so exited - Pointer Sisters
               I'm Yours - Jason Mraz
               Islands in the stream - Dolly Parton
               Isn't she lovely - Steve Wonder
               It's my life - Bon Jovi
               Jambalaya - Carpenters
               Johnny B. Good - Chuck Berry
               Just say Hello - Rene Froger
               Killing me softly - Lauryn Hill
               Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
               La Bamba - Los Lobos
               Lady hear me tonight - Mojo
               Lean on me - Bill Withers
               Let me entertain you - Robbie Williams
               Let's twist again - Chubby Checker
               like the way i do - melissa etheridge
               Listen to the music - Doobie Brothers
               Lola - The Kings
               Long blond animal - Golden Earring
               Long train running - Doobie Brothers
               Love Generation - Bob Sinclar
               Love shine a light - Katrina and the Waves
               Love you more - Racoon
               ltd - back in love
               Maria (un dos tres) - Ricky Martin
               Mercy - Duffy
               modern world - anouk
               Money for nothing - Dire Straits
               Mr. Bojangles - Robbie Williams
               my girl - The Temtations
               night like this - caro emerald
               No woman no cry - Bob Marley
               nobodys wife - anouk
               On Broadway - George Benson
               One - U2
               Outta Love - Anastacia
               Papa was a Rolling - The Temtations
               Paradise by the - Meatloaf
               price tag - jessie j
               Proud Mary - Tina Turner
               Radar love - Golden Earring
               Rain down on me - Keane
               Relight my fire - Dan Hartman
               River deep mountain - Tina Turner
               Rock around the clock - Bill Haley
               Rock DJ - Robbie Williams
               rose royce - carwash
               ru kiddin me - anouk
               Satisfaction - Rolling Stones
               September - Earth Wind & Fire
               set fire to the rain,to make you feel my love, - adele
               Sexbomb - Tom Jones
               Shake your tailfeather - Blues Brothers
               She's the one - Robbie Williams
               signed sealed delivered - stevie wonder
               Something stupid - Frank Sinatra
               Soulman - Blues Brothers
               Stand by me - Sam Cooke
               Stayin' alive - Bee Gees
               Still haven't found - U2
               Stir it up - Bob Marley
               Strong enough - Cher
               Summer in the city - Joe Cocker
               Summer of ' 69 - Brian Adams
               Sunday morning - Maroon 5
               Sweet Caroline - Neil Diamond
               Sweet home Alabama - Lynard Skynard
               Sweet home Chicago - Blues Brothers
               The Pianoman - Billy Joel
               think - aretha franklin
               Think - Aretha Franklin
               This ain't gonna work - Alain Clark
               This is the moment - Rene Froger
               Time of my life - Dirty Dancing
               Tonight - David Bowie
               Top of the world - Carpenters
               Tutti Frutti - Elvis Presley
               Twilight zone - Golden Earring
               Twist and shout - The Beatles
               Una Paloma Blanca - George Baker
               Valerie - amy Winehouse
               Venus - Shokking Blue
               walkin on sunshine - katrina and the waves
               Walking in Memphis - Bruce Springsteen
               Waterloo - Abba
               we are family,fire - Pointer sisters-exited
               We will rock you - Queen
               Whatever you want - Status Quo
               What's going on - 4 non blondes
               When the lady smiles - Golden Earring
               Wonderwall - Oasis
               You - Ten Sharp
               You to me your - Real Thing
               You're the one that - John Travolta / Olivia Newton
               you've got a friend - carol king
               € 750,00
               3Xtra
               • Allround
               • Dance

               Super feestband + DJ Show voor 1 top prijs!

               3Xtra


               • super vette feestband voor een scherpe prijs

               • compacte opzet waardoor het bijna op elke lokatie past

               • kleine bezetting, groots geluid

               • all-in prijs voor 5 uur non stop prijs               3Xtra is de ideale combinatie van een compacte live-band en een DJ-show voor 1 scherpe prijs. De band heeft een zeer dansbaar repertoire bestaande uit de beste disco, pop, rock en dance hits. Laat je niet misleiden door de compacte bezetting van slechts 4 muzikanten: de vette live-sound zorgt gegarandeerd voor een top feestavond.               De prijs van 3Xtra is 1995 euro all-in. Hierin zit inbegrepen:               • 3 live optredens van 60 minuten

               • fantastische DJ voor in de pauzes en tijdens de afterparty

               • totale duur van de show: 5 uur non stop muziek

               • geluid en licht geschikt voor feestzalen met een capaciteit van 200 personen

               • service op maat: je kunt zelf je favoriete songs uit de playlist kiezen voor de band en uiteraard ook al je verzoekjes voor de DJ opgeven

               • vervangende band in geval van overmacht

               • speciaal instuderen van 1 verzoeknummer: bijvoorbeeld voor de opening van het feest

               • mooie DJ booth

               • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden               3Xtra is ook te boeken in een kleinere bezetting als de band 'drie'. De band 'drie' is perfect geschikt voor het live begeleiden van een trouwceremonie en voor lekkere muziek tijdens de borrel. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie te maken: de band 'drie' tijdens de trouwceremonie en/of borrel en de band 3Xtra tijdens het feest.               Nieuw: The Billionaires
               Zoek je een band die op een zacht geluidsvolume kan spelen? Bijvoorbeeld voor een tuinfeest of een locatie waar eigenlijk een live-band niet mogelijk is? Kijk dan eens bij The Billionaires. Dat is exact dezelfde band als 3Xtra maar dan met een elektrisch drumstel en twee kleine compacte speakers speciaal voor kleinschalige feestjes of locaties met strenge geluidsbeperkingen.               Saxofonist
               3Xtra kan met saxofonist worden uitgebreid voor nog meer sfeer. De meerprijs bedraagt 400 euro.               Verlichte dansvloer
               Om het plaatje helemaal af te maken, kunnen we de show uitbreiden met een verlichte dansvloer van 4 * 4 meter voor een meerprijs van 495 euro.               Podium
               Voor 300 euro extra nemen we een podium van 4 * 4 meter mee. Uiteraard is deze voorzien van vloerbedekking en zorgen we ervoor dat de zijkanten zijn afgewerkt, zodat alle snoeren onder het podium netjes zijn weggewerkt.               Extra mogelijkheden bij 3Xtra:

               • Extra saxofonist: 400 euro

               • Bijpassend podium van 4 * 4 meter: 300 euro

               • Optreden tijdens de trouwceremonie door de zangeres met gitarist: 600 euro

               • Optreden tijdens de borrel tijdens de zangeres met gitarist: 400 euro

               • Optreden tijdens de trouwceremonie + borrel door de zangeres met gitarist: 795 euro

               • Verlichte dansvloer: 480 euro


                

               Repertoirelijst

               Party

               2 Brazil – Vengaboys

               A Night Like This – Caro Emerald

               Ainʼt Nobody – Chaka Khan

               American Boy - Estelle

               Another day – Jamie Lidell

               As (Always) – George Michael/Mary J. Blige

               Bad Girls - Donna Summer

               Billy Jean – Michael Jackson

               Blame it on the boogie - Jackson Five

               Blurred Lines – Robin Thicke

               Born this way – Lady Gaga

               Cake by the Ocean - DNCE

               California Girls – Katy Perry

               Canʼt get you outta my head – Kylie Minogue

               Canʼt hurry Love - Supremes

               Can't Take my eyes off of you – Frankie Valli and the four Seasons

               Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

               Carwash - Christina Aguilera

               Celebration – Kool and the Gang

               Cheap Trills - Sia

               Crazy – Gnarles Barkley

               Crazy in love – Beyonce

               Crazy little thing called love - Queen

               Crying at the discotheque - Alcazaar

               Dance little sister – Terence Trent DʼArby

               Domino – Jessie J.

               Dynamite – Taio Cruz

               Faith – George Michael

               Feels – Katy Perry/Pharell/Harris

               Feel it still – Portugal. The man

               Finally - CeCe Peniston

               Fireball - Pitbull

               Firework – Katy Perry

               Get Lucky – Daft Punk

               Good Feeling – Flo Rida

               Groove is in the heart – Dee Lite

               Happy – Pharell Williams

               Heavy Cross - Gossip

               Hey Jude – the Beatles

               Hide away – Keisha

               Highway to hell – AC/DC

               Hot hot hot – Buster Poindexter

               Hot Stuff - Donna Summer

               Hot ʻn Cold – Katy Perry

               I don’t like it, I love it – Flo rida Robin Thicke

               I Follow Rivers – Lykki Li

               I Feel Good – James Brown

               I gotta feeling – Black Eyed Peas

               I’ll be there for you – the Rembrants

               I Kissed a girl – Katy Perry

               I love it – Icona Pop

               I Love Your Smile - Shanice

               I Wanna dance with somebody – Whitney Houston

               I Will Survive - Gloria Gaynor

               I Wish – Stevie Wonder

               It's Raining Men - Weather Girls

               I'm Every Woman - Chaka Khan

               I'm Outta Love – Anastacia

               Iʼm So Excited – Pointer Sisters

               I';ve got the music in me – The Kiki Dee Band

               King – Years and Years

               Kiss - Prince

               Kom van dat dak af – Peter Koelewijn

               Lady - Modjo

               Lady Marmelade - Christina Aguilera

               Ladies Night – Atomic Kitten

               Like the Way I do - Melissa Etheridge

               Le Freak – Chic

               Let me think about it – Ida Corr

               Let's Get Loud - Jennifer Lopez

               Listen to the Music – the Doobie Brothers

               Locked out of heaven – Bruno Mars

               Lost in Music – Sister Sledge

               Make Luv – Oliver Cheatham

               Mercy – Duffy

               Mesmerized – Faith Evans

               Moves like Jagger – Maroon 5

               Mr. Saxobeat – Alexandra Stan

               Mr. Vain – Culture Beat

               Murder on the Dancefloor – Sophie Ellis Bextor

               Nine to five - Dolly Parton

               No Limits – 2 unlimited

               No Roots – Alice Merton

               No stress – Laurent Wolf

               Not That Kind - Anastacia

               Only Girl – Rihanna

               On the floor – Jennifer Lopez

               On the Radio - Donna Summer

               Party Rock Anthem - LMFAO

               Please donʼt stop the music – Rihanna

               Price Tag – Jessie J.

               Proud Mary - Tina Turner

               Push Up - Freestylers

               Push it – Salt and Pepper

               Raise your glass - Pink

               Release Me – Agnes

               Relight my fire – Dan Hartman

               Respect – Aretha Franklin

               Rhytm is a Dancer - Corona

               Rockabye – Clean Bandit

               Rolling in the deep – Adele

               Save Tonight – Eagle Eyed Cherry

               S&M - Rihanna

               Scream & Shout – Britney / Will.i.am

               Seven nation army – Ben l’oncle Soul

               Set Fire to the Rain – Adele

               Sexbomb – Tom Jones

               Sex on Fire – Kings of Leon

               Sing it Back – Moloko

               Shackles – Mary Mary

               Shape of you – Ed Sheeran

               She wolf – Sia / Guetta

               She works hard for the money - Donna Summer

               Show me Love – Robin S.

               Shut up and Dance – Walk the Moon

               Signed, Sealed, Delivered - Stevie Wonder

               Smells like teenspirit - Nirvana

               Sugar – Robin Schultz

               Sweet Dreams – Eurhytmics

               Teardrops - Womack & Womack

               The Best - Tina Turner

               These Boots – Nancy Sinatra

               Think - Aretha Franklin

               This girl – Kungs vs Cookers on 3 Burners

               This is the life – Amy mc Donalds

               Tick Tock – Kesha

               Time of my Life – Dirty Dancing

               Titanium – Sia / Guetta

               Treasure – Bruno Mars

               Tutti Frutti – Little Richard

               Upside down – Diana Ross

               Uptown Funk – Bruno Mars

               Valerie - Amy Winehouse

               Walking on sunshine – Katrina and the waves

               Waiting for tonight - Jennifer Lopez

               Waka Waka - Shakira

               Wake me up - AVICII

               Wannabe - Spicegirls

               What is love - Hadaway

               We are Family - Sister Sledge

               We found love - Rihanna

               What is love - Hadaway

               When Love Takes over – Kelly Rowland

               What a Feeling - Irene Cara

               Wrapped up – Olly Murs

               You Ougtha Know - Alanis Morissette

               You’re the one that I want - Grease

               Smooth

               A Womanʼs Worth – Alicia Keys

               All this Time – Maria Mena

               All of me – John Legend

               At Last - Etta James

               Donʼt Know Why – Norah Jones

               Every breath you take – the Police

               Fallinʼ – Alicia Keys

               Fast Car – Tracy Chapman

               Fell in Love with a Boy – Joss Stone

               Fever – Peggy Lee

               Fields of Gold – Eva Cassidy

               Get Here – Oleta Adams

               Hallelujah – Leonard Cohen

               Halo - Beyonce

               Hello - Adele

               If I Ain't got you - Alicia Keys

               Iʼm Yours – Jason Mraz

               It ainʼt over till itʼs over – Lenny Kravitz

               Just the two of us – Bill Withers

               Killing me softly – Roberta Flack

               Kiss me – Sixpence non the richer

               Lean on – Major Lazor

               Make you feel my love – Adele

               My love is your love – Whitney Houston

               Natural Woman – Aretha Franklin

               No Woman No Cry – Bob Marley

               Ordinary People – John Legend

               One – U2 &Mary J. Blige

               One of us – Joan Osborne

               People Get Ready – Eva Cassidy

               Perfect – Ed Sheeran

               Perfect – Fairground Atraction

               Put your records on – Corinne Bailey Rae

               Smooth Operator – Sade

               Stand by me – Bill Withers

               Strong Enough – Sheryl Crow

               Someone like you – Adele

               Sunrise – Norah Jones

               Sweet about me – Gabriella Cilmi

               Talking about a Revolution – Tracy Chapman

               Thinking out Loud – Ed Sheeran

               Time after Time – Cyndi Lauper

               True Colours – Cyndi Lauper

               Umbrella – Rihanna

               Use Somebody – Kings of Leon (Acoustic)

               Whatʼs Up – Four Non Blondes

               You gotta be - Desree

               Youʼve got a Friend – Carole King

                
               € 1.995,00
               More Gospel Singers
               • Gospel

               Breng je feest of ceremonie nog meer tot leven met deze black...

               More Gospel Singers

               Een fantastisch gospelkoor op jullie feest? Dat kan met de More Gospel Singers.

               De More Gospel Singers zijn de absolute top in Nederland op het gebied van Black Gospel. Indien je op zoek bent naar de authentieke sound van de gospel uit Harlem New York...zoek dan niet verder!

               Gospelkoor More Gospel Singers is geformeerd rond topzangeres Joany Muskiet. Joany heeft gespeeld in de grote concertzalen van Nederland zoals de Doelen in Rotterdam, heeft diverse malen gezongen voor het Koninklijk huis en is Rotterdammer van het jaar geworden. De More Gospel Singers zijn internationaal bekend met hun grote avondvullende Black Gospel shows. Speciaal voor Swinging.nl hebben ze een intiem programma gemaakt genaamd 'The Wedding Black Gospel Show' voor een huwelijksceremonie of kerkdienst. Opzwepende, inspirerende herkenbare gospelsongs worden gezongen op een wijze die je gasten gegarandeerd kippenvel zal bezorgen!

               Hét Gospelkoor voor je bruiloft


               Het is mogelijk om de More Gospel Singers te boeken voor de kerkelijke inzegening en/of voor het burgerlijk huwelijk. Bij de kerkelijke inzegening wordt hun muziek naadloos geïntegreerd met de liturgie van de kerkdienst. Bij het burgerlijk huwelijk wordt een mooi programma samengesteld die past bij de sfeer van de ceremonie. Voor iedere bruiloft is dit enorm goede gospelkoor dan ook van meerwaarde.

               De More Gospel Singers zijn te boeken op verschillende manieren:

               • zangeres Joany Muskiet solo zonder verdere begeleiding, 750 euro

               • zangeres Joany Muskiet samen met pianist,995 euro

               • zangeres Joany Muskiet samen met pianist en drie backing vocalisten,1495 euro


               De gospelsingers treden standaard op in mooie zwarte kleding. Alle prijzen zijn gebaseerd op akoestische optredens zonder versterking. Mocht er versterking gewenst zijn, dan is dit mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. De reiskosten bedragen 50 cent per km vanaf Rotterdam. Alle genoemde prijzen zijn ex 9% btw.

               Soul food catering met Joany Muskiet


               Joany Muskiet is niet alleen een fantastische gospelzangeres, ze kan ook fenomenaal koken. Het is ook mogelijk om Joany te boeken als cateraar. Dat kan ze doen in combinatie met een optreden. Bijvoorbeeld eerst komt ze het eten verzorgen, vervolgens vertelt ze iets over het eten en tot slot kan ze een paar te gekke en inspirerende gospel songs zingen. Martijn van Buren van Swinging.nl vertelt graag meer over de mogelijkheden.

               Gospel workshop met Joany Muskiet


               Ook is het mogelijk om een gospel workshop te boeken. Leer in korte tijd zingen als een echt gospel koor. Dat levert gegarandeerd een dag op om niet snel te vergeten. Super leuk om te doen met vrienden of collega's. Martijn van Buren van Swinging.nl vertelt graag meer over de mogelijkheden.

                

                

               Repertoirelijst

               Agnus Dei (Michael W. Smith)
               All Heaven declares
               Amazing grace
               Baba yeh ( Onze Vader :Afrikaans)
               Circle of Life (Elton John)
               Come now is the time to worship
               Dig A little Deeper (Fast Gospel Groove Ray Charles style Double tempo) *
               Down by the riverside
               Draw me close to you (hillsong)
               Enter
               Give and it shall come back to you
               Give Thanks unto the Lord (Latin/Bossa) *
               Glory Glory Halleluja
               God is a good God
               Hillsong (Ocean)
               His Eye is on the sparrow
               Holy Holy Holy (Alvin Slaughter)
               Holy Spirit rain down
               How great is our God Lord
               How Great Thou Are (Yolanda Adams)
               How great thou art
               How I Got over
               I am blessed
               I lift your name on high
               I love you Lord
               I will come and bow down at your Feet
               Jesus paid it all (Reggae) *
               Jesus You are God’s Son (6/8 shuffle 16en) *
               More Love, More Power
               My Help
               My Jesus, My savior (Michael W. Smith)
               Oh happy day
               Oh lord stand by me
               Operator
               Power of Love (Praise and Worship)
               Praise to the Lord
               The Rose
               There they come
               This is my desire
               This joy I have
               This little light of mine
               Victory is mine
               We wanna see Jesus lifted high
               Welcome into this place
               You'll Never Walk Alone (Carrie Underwood)
               € 750,00
               35UP Party
               • Allround
               • Dance

               Back to Memory Lane met deze geweldige interactieve video disco show.

               35UP Party


               • Unieke Video DJ Show met alleen de allerbeste hits

               • Supervette show

               • Feest gegarandeerd


               35UP party combineert het echte DJ-werk met verschillende videoclips van de 70’s tot heden. Dit zorgt voor geweldige sfeervolle visuals en de mogelijkheid om een eigen powerpoint presentatie ( foto's & film) te presenteren. Zo wordt het gegarandeerd een geweldig en uniek feest, waar beleving centraal staat!

               Een compleet nieuw concept: 35UP Party! Een Video Disco show met alleen maar de grote hits van de jaren 70 tot heden. Het mooiste is: je hoort niet alleen al je favoriete hits, je ziet ook nog eens de bijbehorende clips. Hoe leuk is dat! Een feest van herkenning tijdens deze trip to memory lane!

               Prijzen en mogelijkheden

               35UP kost 995 euro ex btw, inbegrepen in de prijs:

               • max 5 uur Video DJ Show

               • Groot videoscherm met beamer

               • Voldoende geluid en licht tot 150 personen

               • reiskosten


               Extra mogelijkheden
               De verlichte dansvloer bij de afbeeldingen zit niet bij de prijs inbegrepen, maar kan wel additioneel worden bijgeboekt. De meerprijs bedraagt 20 euro per vierkante meter. Ook is het mogelijk om de show uit te breiden met een geweldige DJ met saxofonist, een percussionist en een zangeres voor een spectaculair feest. Ook is het mogelijk om er danseressen bij te boeken om het feest nog meer uit te breiden.
               € 995,00
               De sax spelende DJ
               • Dance
               • Easy-listening

               Uniek: een saxofoon spelende DJ en hoe!

               De sax spelende DJ

               Uniek in Nederland! De saxofonist spelende DJ.

               Een lounge/ deep house concept  waar sfeervolle achtergrondmuziek op zijn plaats is. Jij bepaalt welke nummers er gedraaid worden, welk genre je wilt horen en hoe lang het duurt; het enige dat wij nodig hebben is een stroompunt!

               De prijzen tot 20:00 uur zijn:

               • 2 uur optreden waarvan 3 * 20 minuten saxofoon: 495 euro

               • 4 uur optreden waarvan 5 * 20 minuten saxofoon: 695 euro


               De prijzen na 20:00 uur zijn:

               • 2 uur optreden waarvan 3 * 20 minuten saxofoon: 795 euro

               • 4 uur optreden waarvan 5 * 20 minuten saxofoon: 995 euro


               Alle prijzen zijn exclusief 9% btw maar inclusief geluidsset, reiskosten en DJ booth.
               € 495,00
               3 Electric
               • Dance

               3 Electric is een avondvullende totaalshow met DJ, zangeres en percussie waar...

               3 Electric

               3 electric is 1 DJ, 1 geweldige zangeres en 1 light-percussionist. Een geweldige muziekbeleving met schitterende gastoptredens.

               3 electric biedt een avondvullend programma van een super-DJ met 3 gastoptredens van 1 ongelofelijke zangeres en een flitsende Light-percussionist.

               3 electric biedt een show die doorspekt is van dance, house en eigentijdse muziek.

               3 electric biedt zo de perfecte dansavond, voor als je toch op zoek bent naar de sound van nu en het livegevoel van een echte band.

               3 electric wordt hierbij versterkt door een professioneel geluidsbedrijf die ervoor zorgt dat alles super klinkt en tot in de puntjes wordt uitgelicht.

               3 electric verzorgt het optreden standaard met luxe-Dj- Booth en strakke backdrop.

               3 electric biedt ook de mogelijkheid om op te treden met een eigentijdse ledwall voor passende visuals en opzwepende lichteffecten.

               3 electric voor een onvergetelijke feestavond om even helemaal bij uit je dak te gaan!
               € 1.850,00
               The Hits
               • Allround

               Compacte band met top sound voor zeer scherpe prijs.

               The Hits

               De Hits is een kleine professionele formatie die oude klassiekers weer helemaal tot leven brengt. Doordat de geweldige zangeres Lisa ook toetsen of gitaar speelt, is de bezetting compact. Het repertoire is herkenbaar en zorgt voor een goede sfeer. Met De Hits heb je een heerlijke band voor op de achtergrond of om lekker op te dansen.               De Hits spelen veel bekende hits. De compacte samenstelling en akoestische sound is ideaal voor in de huiskamer, op een boot, aan het strand of in de tuin. Met zijn drieën bouwen ze de sfeer langzaamaan op: de eerste set is rustige achtergrondmuziek, bij de tweede set spelen zij gezellige muziek waar je zeker al een dansje op kunt doen en tijdens de derde set spelen zij echte swing nummers. Ook is het mogelijk om alle drie de sets lekkere achtergrondmuziek te spelen.               Ook te boeken in combinatie met een saxofonist/DJ

               Ben je op zoek naar een band die De Hits van toen speelt in combinatie met een swingende DJ de hits van nu speelt? Het is mogelijk om De Hits uit te breiden met een fantastische saxofonist die ook nog eens een geweldige DJ is. Voor slechts 500 euro extra heb je dan een complete band inclusief DJ met saxofonist!

               De Hits is de ideale betaalbare band voor een gezellige feestavond een complete band en DJ ervaring of relaxte receptie!               Ook uitbreidbaar met gitarist

               Wil je graag een band die de hele avond danshits speelt? Dat kan ook met De Hits. De Hits band kan worden uitgebreid met gitarist voor als je een spetterend dansfeest wilt! Daarmee ontstaat de ideale feestband voor gelegenheden zoals een bruiloft, een jubileum of verjaardagsfeest. In deze samenstelling is the Hits iets luider.               Speciale combinatie-aanbieding

               Het is ook mogelijk om De Hits te boeken met gitarist + saxofonist/DJ. Je hebt dan een fantastische band inclusief saxofonist en een goede DJ met een avondvullend programma voor een feest waar nog lang over zal worden nagepraat.               Inbegrepen in de prijs van 1295 euro:               • The Hits als drie-mans formatie.

               • 3 sets van 45 minuten live muziek binnen max 4 uur tijd

               • geluid & lichtapparatuur geschikt voor feestzalen met een capaciteit van maximaal 150 personen

               • reiskosten


               Extra mogelijkheden:

               • Uitbreiding met saxofonist/DJ, meerprijs 550 euro

               • Uitbreiding met gitarist, meerprijs 350 euro

               • Uitbreiding met gitarist + saxofonist/DJ, meerprijs 800 euro ipv 900 euro

               • Extra vierde set van 45 minuten extra, meerprijs is 200 euro met drie muzikanten en 250 euro met vier muzikanten

               Repertoirelijst

               A night like this – Caro Emerald
               All about that bass – Meghan Trainor
               All I wanna do – Sheryl Crow
               All my loving – The Beatles
               Alles is liefde – Bløf
               Another day – Jamie Lidell
               Bad moon rising – Creedence Clearwater Revival
               Black or white – Michael Jackson
               Breakaway – Tracey Ullmann
               Brown eyed Girl – Van Morisson
               Cake by the ocean - DNCE
               Calm after the storm - Common Linnets
               Close to you – The Carpenters
               Country Roads – John Denver
               Crazy little thing called love – Queen
               Faith – George Michael
               Fire – Pointer Sisters
               I follow rivers - Triggerfinger
               I’m yours – Jason Mraz
               Get Lucky – Daft Punk
               Girl - Anouk
               Golden Brown – The Stranglers
               Go your own way – Fleetwood Mac
               Happy – Pharrell Williams
               Het is een nacht – Guus Meeuwis
               Hey Jude – The Beatles
               Hey Ya! - Outkast
               Hit the road Jack – Ray Charles
               Hotel California – The Eagles
               I can’t feel my face – The Weekend
               I’m a believer – The Monkees
               I’ll be there for you – The Rembrandts
               Isn’t she lovely – Stevie Wonder
               Je hoeft niet naar huis vannacht – Marco Borsato
               Jolene – Dolly Parton
               Kiss - Prince
               Kom van dat dak af – Peter Koelewijn
               La Bamba – los Lobos
               Lay down Sally – Eric Clapton
               Let’s twist again – Chubby Checker
               Like the way I do – Melissa Etheridge
               Listen to the music – Doobie brs
               Little talks – Of monsters and men
               Long train running – Doobie brs
               Man on the moon – R.E.M.
               Mrs Robinson – Simon & Garfunkel

               New Shoes – Paolo Nutini
               Paint it, black – Rolling Stones
               Parijs – Kenny B
               Play that funky music – Wild Cherry
               Pride (in the name of love) – U2
               Proud Mary – Tina Turner
               Radar love – Golden Earring
               Rock around the clock – Bill Haley
               Save tonight – Eagle Eye Cherry
               Shape of you – Ed Sheeran
               Slow down brother – Douwe Bob
               Smoorverliefd – Doe Maar
               So lonely – The Police
               Sugar – Robin Schulz
               Stuck in the middle with you – Stealers Wheel
               Surfin USA – Beach Boys
               Sweet home Alabama – Lynyrd Skynryd
               These boots are made for walking – Nancy Sinatra
               This is the life – Amy McDonald
               Time after time – Cyndi Lauper
               Tutti Frutti – Lttle Richard
               Valerie – Amy Winehouse
               Venus – Shocking Blue
               Wake me up – Avicci
               Wake up little Susie – The Everly brothers
               Waterloo - ABBA
               Weather with you – Crowded House
               Wonderwall – Oasis
               Wonderful World – Sam Cooke
               You can’t hurry love- Phil Collins
               You’ve got a friend – Carole King
               € 1.295,00
               Drie
               • Allround
               • Easy-listening

               Mooie achtergrondmuziek en gevoelige live muziek tijdens de trouwceremonie voor 1 scherpe...

               Drie

               de band drie bestaat uit drie enthousiaste professionele musici die samen de ultieme formatie vormen voor het verzorgen van mooie achtergrondmuziek tijdens receptie, borrel of diner.

               Door het gebruik van stroomloze versterking kan het trio uitermate makkelijk op verschillende plekken tijdens een event worden ingezet.

               Bijvoorbeeld eerst tijdens de huwelijksceremonie, dan bij de receptie en dan eventueel nog tijdens het diner.

               Of bijvoorbeeld eerst bij binnenkomst van de gasten, dan tijdens de borrel en daarna in de tuin tijdens de BBQ.

               Door de makkelijke mobiliteit is dit een ultiem trio die herkenbare muziek verzorgt van een goed niveau op een aangenaam muziekvolume.

               De band speelt in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Drie hanteert een standaardprijs. Hierdoor is deze band de ideale band voor als je op zoek bent naar geweldig muzikaal middagentertainment zonder extra kosten.

               Repertoirelijst

               A Womanʼs Worth - Alicia Keys
               All this Time - Maria Mena
               Broken Strings - James Morrison
               Caramel - Suzanne Vega
               Dear Mr. President - Pink
               Donʼt Know Why - Norah Jones
               Every breath you take - the Police
               Fallinʼ - Alicia Keys
               Fast Car - Tracy Chapman
               Fell in Love with a Boy - Joss Stone
               Fever - Peggy Lee
               Fields of Gold - Eva Cassidy
               Get Here - Oleta Adams
               Hallelujah - Leonard Cohen
               Halo - Beyonce
               Hello - Adele
               If I Ain't got you - Alicia Keys
               It ainʼt over till itʼs over - Lenny Kravitz
               Iʼm Yours - Jason Mraz
               Just the two of us - Bill Withers
               Killing me softly - Roberta Flack
               Kiss me - Sixpence non the richer
               Lately - Stevie Wonder
               Love Song - Sara Bareilles
               Make you feel my love - Adele
               My love is your love - Whitney Houston
               Natural Woman - Aretha Franklin
               Need somebody - Shola Ama
               No Woman No Cry - Bob Marley
               One - U2 & Mary J. Blige
               One of us - Joan Osborne
               Ordinary People - John Legend
               People Get Ready - Eva Cassidy
               Put your records on - Corinne Bailey Rae
               Smooth Operator - Sade
               Someone like you - Adele
               Stand by me - Bill Withers
               Strong Enough - Sheryl Crow
               Sunrise - Norah Jones
               Sweet about me - Gabriella Cilmi
               Talking about a Revolution - Tracy Chapman
               Time after Time - Cyndi Lauper
               True Colours - Cyndi Lauper
               Use Somebody - Kings of Leon (Acoustic)
               Whatʼs Up - Four Non Blondes
               You gotta be - Desree
               Youʼve got a Friend - Carole King
               € 995,00
               Het Chameleon trio
               • Akoestisch
               • Easy-listening

               Sfeervol trio speelt lounge-jazz-pop op hoog niveau voor scherpe prijs.

               Het Chameleon trio


               • fantastisch jazz trio

               • zeer hoge kwaliteit

               • 3 * 45 minuten live muziek voor scherpe prijs

               • strak in het pak

               • zwoele jazz en funky pop               De muzikanten spelen strak in het pak, het afwisselende repertoire varieert van zwoele jazz tot funky pop. De muzikanten kijken goed naar hun omgeving en passen zich er volledig op aan. De muziek zal dan ook perfect aansluiten op de sfeer, waardoor het erg fijn is om naar te luisteren.               Het Chameleon Trio bestaat uit een trompettist, elektrische gitarist en een contrabas/basgitarist. De muzikanten zijn allemaal conservatorium geschoold en hebben een brede ervaring met optreden op de achter- en voorgrond. Het repertoire (meer dan 100 stukken) bestaat uit jazz-, latin-, Braziliaanse-, soul en popmuziek. Verzoeknummers zijn daarnaast ook mogelijk. De band kan gebruik maken van haar eigen versterking, en heeft weinig ruimte nodig.               Prijzen en mogelijkheden


               Inbegrepen in de prijs van 895 euro ex 9% btw:               • 3 sets van 45 minuten live muziek

               • geluidsset geschikt tot 100 personen - achtergrondniveau

               • De reiskosten bedragen 50 cent per gereden km vanaf Amsterdam.

               Repertoirelijst

               Het Chameleon heeft een zeer uitgebreid repertoire van meer dan 100 nummers. Een paar voorbeelden:

               Jazz

               All Blues -Miles Davis
               Alligator Boogaloo - Lou Donaldson
               Autumn Leaves - Nat King Cole
               Beatrice - Sam Rivers
               Cantaloupe Island - Herbie Hancock
               Footprints - Wayne Shorter
               Here's that Rainy Day - Chet Baker
               Hottentot - John Scofield
               Mercy Mercy Mercy - Joe Zawinul
               My Favorite Things - Julie Andrews
               My Funny Valentine - Chet Baker
               So What - Miles Davis
               Stella by Starlight - Miles Davis
               Strasbourg St. Denis - Roy Hargrove
               Summertime - George Gershwin

               Latin & Braziliaans

               Agua de Beber - A.C. Jobim
               Besame Mucho - João Gilberto
               Blue Bossa - Dexter Gordon
               Corcovado - A.C. Jobim
               Desafinado - A.C. Jobim
               Girl From Ipanema - Astrud Gilberto & Stan Getz
               Manha de Carnaval - Astrud Gilberto
               Mas Que Nada - Sergio Mendes
               Nica's Dream - Horace Silver
               Night in Tunisia - Dizzy Gillespie
               Wave - A.C. Jobim

               Soul & pop

               Ain't No Sunshine - Bill Withers
               Daytripper - the Beatles
               Don’t know why - Norah Jones
               Feel Like Makin' Love - Roberta Flack
               I can't Help It - Michael Jackson & Stevie Wonder
               Make you feel my love - Adèle
               Ordinary People - John Legend
               September - Earth, Wind & Fire
               Sittin on the Dock of a Bay - Otis Redding
               Valerie - Amy Winehouse
               Yesterday - the Beatles
               € 895,00
               B-great
               • Allround
               • Easy-listening

               Be yourself, B-great! Akoestisch eigentijds trio speelt sfeervolle hits op onnavolgbare wijze....

               B-great

               Een fantastische stel top muzikanten die met zijn drieën de sterren van de hemel spelen. Ze maken ter plekke de meest fantastische medleys en spelen zonder problemen verzoekjes.               B-great in the afternoon

               B-great is perfect om te boeken voor tijdens een borrel. Met een lekker zonnetje, een drankje en heerlijke muziek op de achtergrond. B-great speelt op een beheerst volume en zorgt voor een gezellige sfeer. Drie top muzikanten die garant staan voor een onvergetelijke borrel/ceremonie of receptie. De prijs bedraagt voor 3 sets van 45 minuten spelen in 3 uur tijd 1395 euro ex 9% btw.               B-great in the evening

               De perfecte invulling van je avondfeest: swingend, muzikaal, vrolijk en vooral gezellig! Herkenbare dansnummers en een enthousiaste show zorgen voor een onvergetelijk feest. Het is ook mogelijk om een DJ erbij te boeken voor een avondvullend programma. Voor B-great zonder DJ is de prijs 1450 euro ex 9% btw voor 3 sets van 45 minuten in 3 uur tijd. Voor een avond met DJ is de prijs 1750 euro ex 9% voor 4 uur show inclusief DJ. Wilt u dat het feest langer doorgaat? Geen enkel probleem, de meerprijs voor de DJ-service bedraagt 90 euro ex 9% btw per half uur.

               € 1.395,00
               De Swingers
               • Easy-listening
               • Rock 'n roll

               Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk...

               De Swingers

               Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of receptie? De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen. Hun repertoire behelst bekende (en hele bekende) songs uit verschillende muziekgenres. Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco.

               De strak in het pak gestoken Swingers kunnen gemakkelijk tussen de gasten optreden, maar komen ook op een podium prima tot hun recht. Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd. De aanwezige gasten zullen u zeker roemen om uw keuze.

               Bezetting
               De altijd vrolijke Swingers bestaan uit:
               Martin Voogd – Zang, gitaar
               Bart Klomp – Contrabas en zang
               Robert van Driesten – Cajon en zang en mondharmonica

               Duur optreden
               Een akoestisch of versterkt optreden bestaat uit drie sets van elk veertig minuten die zij spelen binnen 4 uur tijd. Het optreden kan worden uitgebreid met 1 set van 30 minuten. Indien u onversterkt wenst, dan is er geen pauzemuziek aanwezig. Indien wordt gekozen voor de versterkte variant, wordt er in de pauze een playlist met lekkere muziek opgezet.

               kort optreden van 1 optreden
               Het is tegen een speciaal tarief nu ook mogelijk om de Swingers voor 1 uur te huren. Bekijk de prijsdetails voor meer informatie.

               Repertoirelijst

               Blue suede shoes
               Breakaway
               Brown eyed girl
               Bye bye love
               Centerfold
               C’est la vie
               Cha cha cha
               Country roads
               Daar bij de waterkant
               Dance the night away
               Denise
               Drinkin' wine spo-dee-o-dee
               Even aan mijn moeder vragen
               Everybody needs somebody
               Get Rhythm
               Hello Mary Lou
               Hound Dog
               I don't like mondays
               I love rock and roll
               I'm walking on sunshine
               I’m a believer
               I saw her standing there
               It's not unusual
               Jambalaya
               Kiss
               Lay your love on me
               Let me entertain you
               Never tear us apart
               Oh boy
               Opzij opzij
               Ring of fire
               Runaway
               Seven nights to rock
               Somewhere between
               Swimming into deep water
               That’s allright mama
               Tutti Frutti
               Walk this way
               Whisky in the jar
               Wild rover
               Wonderful tonight
               YMCA
               You’re sixteen
               En meer…
               € 1.195,00
               Ik wil geen side acts
               Robin Matrix

                Meervoudig kampioen goochelaar doet je gasten versteld staan. Succes gegarandeerd.

                Robin Matrix

                Onze goochelaar loopt bij deze act alle tafels langs waarbij hij je gasten eens flink bij de neus neemt.

                Deze vorm van magie is heel erg populair en effectief omdat je er letterlijk met de neus boven op zit. Het mooie van deze act is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt!

                Verschillende leuke effecten komen langs zoals geld verdubbelen, het stelen van horloges en het verdwijnen van een geheel spel kaarten op nog geen 50cm afstand van uw gasten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u straks op uw eigen evenement echt kunt wachten!

                Onze goochelaar is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog.

                Repertoirelijst

                Onze goochelaar behoort tot de beste van Nederland. Hij is al diverse malen in de prijzen gevallen. Hij doet diverse soorten trucs zowel rondlopend op je feest of eventueel ook als opening van het feest op een podium.
                € 695,00
                Sneltekenaar

                 Verras je gasten met een origineel aandenken aan jullie feest.

                 Sneltekenaar

                 Swinging.nl werkt samen met een bijzondere sneltekenaar.

                 Zijn karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristisch karakter een leuk kado om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken!  De tekeningen zijn hartstikke leuk om mee te geven als cadeau voor je gasten. Een bijzondere blijvende herinnering aan een mooi feest. Zijn groeiend succes heeft dan ook te maken met zijn spontane benadering en vriendelijke uitstraling.

                 Onze sneltekenaar tekent vier uur lang de prachtigste tekeningen voor je gasten. In vier uur tijd kunnen ongeveer 32 tekeningen gemaakt worden. Mocht je meer tekeningen wensen, dan is het raadzaam extra uren bij te boeken.

                  
                 € 575,00
                 Blackjack tafel – evenementencasino

                  Een perfect afgewerkte Black Jack tafel met een vakkundige croupier die uw...

                  Blackjack tafel – evenementencasino

                  Haal het Casino bij u in huis! Een spelletje Black Jack, Poker of Roulette is spannend en uitdagend. Swinging.nl zorgt voor een gezellige sfeer in combinatie met chique geklede croupiers en mooie speeltafels. Op deze manier hebben uw gasten de indruk dat ze zich in een echt casino bevinden.

                  Samen met collega's ervaren hoe je alles kunt verliezen of juist schatrijk kunt worden. Voor onervaren spelers is dit de ideale manier om kennis te maken met de casinospelen.

                  Heeft het feest een thema, dan zorgt Swinging.nl voor passende kleding : Country, Frans, Maffia etc. Wij werken natuurlijk volgens internationale regels en geven hierover uitleg aan de spelers.

                  Het assortiment bestaat uit:

                  • Amerikaanse roulette

                  • Black Jack incl. stijlvolle krukken

                  • Crazy Dice

                  • Franse roulette

                  • Paardenrennen

                  • Poker


                  Speciale combinatieprijzen
                  De getoonde prijs is voor 1 tafel voor een periode van vier uur inclusief bediening. Indien u meerdere tafels wenst, gelden er speciale combinatieprijzen. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                  € 395,00
                  Roulette tafel – evenementencasino

                   Roulette tafel inclusief bediening, speelfiches en aankleding.

                   Roulette tafel – evenementencasino

                   Haal het Casino bij u in huis! Een spelletje Black Jack, Poker of Roulette is spannend en uitdagend. Swinging.nl zorgt voor een gezellige sfeer in combinatie met chique geklede croupiers en mooie speeltafels. Op deze manier hebben uw gasten de indruk dat ze zich in een echt casino bevinden.

                   Samen met collega's ervaren hoe je alles kunt verliezen of juist schatrijk kunt worden. Voor onervaren spelers is dit de ideale manier om kennis te maken met de casinospelen.

                   Heeft het feest een thema, dan zorgt Swinging.nl voor passende kleding : Country, Frans, Maffia etc. Wij werken natuurlijk volgens internationale regels en geven hierover uitleg aan de spelers.

                   Het assortiment bestaat uit:

                   • Amerikaanse roulette

                   • Black Jack incl. stijlvolle krukken

                   • Crazy Dice

                   • Franse roulette

                   • Paardenrennen

                   • Poker


                   Speciale combinatieprijzen
                   De getoonde prijs is voor 1 tafel voor een periode van vier uur inclusief bediening. Indien u meerdere tafels wenst, gelden er speciale combinatieprijzen. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                   € 395,00
                   Mindleader Joe

                    Mindleader die gedachten kan lezen, lepels ombuigen en nog veel, veel meer....

                    Mindleader Joe

                    Een fantastische act geheel in de stijl van Mindf*ck. Joe is een echte mindleader.

                    Joe behoort tot een select groepje van Nederland’s beste mentalisten en goochelaars. Zijn professionaliteit en jarenlange ervaring als fulltime artiest staan garant voor spraakmakend amusement met een hoge “Wow!”-factor. Met een dynamische vorm van mystery entertainment waarin de interactie met het publiek centraal staat, laat hij u van de ene verbazing in de andere vallen.

                    Zijn intrigerende optredens hebben altijd een grote impact en zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid en locatie. Of het nu gaat om een stand-up show tussen de gangen door van een feestelijk diner of een ambulante act waarin close-up illusies onder de neus van uw gasten worden vertoond tijdens een borrel of receptie; het is een gegarandeerd succes!

                    De wereld van het ondoorgrondelijke spreekt bij velen tot de verbeelding. Met het toenemende aantal televisieprogramma’s binnen dit genre blijkt duidelijk dat het Nederlandse publiek smult van onverklaarbare zaken en van moderne magie met een educatief of wetenschappelijk sausje…en dat is precies waarin de MindLeader is gespecialiseerd!

                    Er wordt ingespeeld op “paranormale” fenomenen zoals telepathie en telekinese, maar je hoeft geen zweverige praktijken te verwachten tijdens de shows. Joe brengt zijn repertoire met een dikke knipoog. Dus geen spirituele readings of spookverhalen. Ook zal hij nooit beweren te beschikken over een extra zintuig of speciale ‘gave’…zelfs niet als voorwerpen spontaan beginnen te bewegen of lepels en vorken op onverklaarbare wijze in uw handen buigen! Sterker nog; hij laat graag zien hoe frauduleuze mediums en paragnosten soms te werk gaan zodat u zelf nooit meer in dit soort trucjes hoeft te trappen.

                    Maak van je evenement een onvergetelijke belevenis en trakteer je gasten, zakenrelaties of (potentiële) klanten op magisch amusement van topniveau. Ze zullen nog lang napraten over de indrukwekkende ervaring op úw feest!

                    Joe was reeds diverse malen op televisie te bewonderen: Bij de invoering van de Euro introduceerde Joe deze munt op magische wijze tijdens een televisiegala op Nederland 2. Voor VT4 speelde hij in beide reeksen van “De Magische Vier”, waarin Joe tal van bekende Vlamingen en Nederlanders verraste met zijn magie. Daarnaast is hij te zien geweest in het tv-programma het Zesde Zintuig.

                    Momenteel treedt Joe op met zijn tablemagic-act en met de podiumshow “Do You Mind?”; een interactieve voorstelling waarin hij gedachten leest, onwaarschijnlijke voorspellingen maakt en magie naar een nieuw hoogtepunt tilt.

                    De prijs van 795 euro ex btw voor 3 uur table magic. Prijzen voor langere optredens en een openingsshow zijn op aanvraag.
                    € 795,00
                    Fotohokje

                     Maak samen met je vrienden, collega's of familie de leukste foto's in...

                     Fotohokje

                     De allerleukste foto's samen met je familie, collega's of vrienden maken je in een fotohokje van Swinging.nl. Organiseer je een bruiloft, bedrijfsevenement of festival bekijk eens de mogelijkheden van onze fotohokjes. Iedereen krijgt een aandenken aan jullie feest. Ervaring leert dat een fotostrip met jullie logo ongeveer 4 jaar op een koelkast of prikbord hangt!

                     In begrepen in de prijs is:

                     • 4 uur Fotohokje

                     • Enthousiaste Begeleider

                     • Onbeperkte fotoprints

                     • Gepersonaliseerde fotostrip

                     • Thema achterwand

                     • Email functie

                     • Kist met feestartikelen

                     • Foto's digitaal Nageleverd

                     • Online galerie


                     Naast een uitgeprinte versie worden alle foto's digitaal nagestuurd. Je kunt kiezen uit diverse hokjes, flitskisten of zelfs een fotobus, fantasisch voor een festival.

                      
                     € 750,00
                     Amerikaanse schoenenpoetser

                      Mister Shoeshine is origineel, hij is professioneel, hij is grappig en laat...

                      Amerikaanse schoenenpoetser

                      Deze charmante en stralende Amerikaan weet al tap-dansend en schoenenpoetsend de Europese harten te veroveren gedurende zijn standup comedy.
                      Gekleed in de rol van Mister Shoeshine laat Kevin u zien dat hij een echte rasartiest is. Hij kan het feest aan de voordeur laten beginnen.

                      Hij weet u te vermaken door zijn originaliteit en professionaliteit en laat de zon schijnen. Met hart en ziel tovert hij de lelijke eendjes onder de schoenen om in prachtige zwanen.

                      Duur optreden
                      Tijdens het feest hebben uw gasten maar liefst vier uur lang de mogelijkheid om zich te laten betoveren door deze schoenenpoetsende, standup comedian!

                      Bijzonderheden
                      De Kevin Shoeshine act is inclusief de schoenpoets(stoel)stand.
                      Naast de Shoeshine act, is Kevin ook te boeken met zijn originele Amerikaanse popcorn, hotdog of suikerspin kraam.
                      Ben je opzoek naar een Butler, Cocktailshaker of een Limousineservice? Ook dan ben je bij Kevin aan het juiste adres. Hij is van alle markten thuis!
                      € 795,00
                      Virtual Reality experience

                       Stap in een Virtuele wereld met onze Virtuel Reality experience, werkelijk een...

                       Virtual Reality experience

                       Stap in een Virtuele wereld met onze Virtuel Reality experience. Zie de allermooiste plaatsen op aarde of juist boven de aarde, loop door het bos met dinosaurussen of race in je eigen Formule 1 bolide over het circuit van Monaco. De VR experience is een fantastische beleving!

                       Swinging.nl biedt vele vormen van Virtual Reality aan, voor elke doelgroep en voor elke toepassing. We hebben demo’s in Virtual Reality, Roller Coasters experience en zelfs VR race simulators. Onze VR experience is zeer geschikt voor op een beurs of een bedrijfsfeest. Iedereen wil het zien en zelf beleven.

                       Uiteraard komen onze mensen de VR experience bouwen en installeren. Ze zijn verder zeer deskundig in het begeleiden van het spel zodat uw gasten de nodige uitleg krijgen voor de optimale beleving.

                       Repertoirelijst

                       De kosten voor 4 uur VR experience inclusief begeleider zijn 675 eu ex btw.
                       € 675,00
                       Kinect Game zone

                        Kies uit verschillende Kinect Games voor jullie feest of event en laat...

                        Kinect Game zone

                        Kies uit verschillende Kinect Games voor jullie feest of event en laat de gasten lekker spelen! Van jong tot oud kan meedoen aan spelen zoals:

                        • zomer games

                        • winter games

                        • penalty schieten

                        • muziek- en dans games

                        • kids games

                        • ski simulator

                        • rockband VR


                        Uiteraard komt er een ervaren begeleider mee die ervoor zorgt dat alles opgebouwd en aangesloten wordt. Verder zal hij ook zorgen voor eventuele tekst en uitleg van de spelletjes.
                        € 350,00
                        Candy girls & boys

                         Snoepjes om van te smullen...letterlijk en figuurlijk.

                         Candy girls & boys

                         Wanneer je een feest geeft, kan dit niet zonder hapje of drankje! Je gasten krijgen misschien wel trek in zoetigheid en je kunt dit op een leuke en feestelijke manier aanbieden. Onze Candy Girls zijn hier natuurlijk geschikt voor en maken het nog leuker met een passend kostuum. Wat met snoep kan... dat kan ook met ijs! Als je feest een bepaalt thema heeft, dan gaan wij op zoek naar de leukste outfit die zo dicht mogelijk bij uw thema ligt.

                         De 2 candygirls of boys zijn in principe 3 uur aanwezig. Prijs is inclusief snoepgoed. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de Candygirls en boys langer te boeken.

                         Wil je het net iets groter aanpakken? Laat de boys en girls uw feest opleuken door suikerspinnen te maken! Het team zal deze op een leuke manier maken en vervolgens aan uw gasten uitdelen. Informeer vooral naar de mogelijkheden!
                         € 600,00
                         Waarzegster Loretta

                          Uw hand laten lezen of tarotkaarten kiezen voor de toekomst? Dan is...

                          Waarzegster Loretta

                          De gasten op uw evenement kunnen hun toekomst laten voorspellen bij waarzegster Loretta. Dit kan door middel van tarotkaarten, handlezen of astrologie. Desgewenst wordt een intieme tent geplaatst van waaruit de waarzegster de toekomst van uw gasten voorspeld, maar natuurlijk kan waarzegster Loretta ook zonder tent de gasten uitnodigen om hun hand te laten lezen of tarotkaarten te kiezen.
                           De duur van het optreden van de waarzegster is vier aaneengesloten uren.

                           De prijs die is weergegeven is inclusief alle benodigde materialen. Decoratieve waarzegstertent optioneel mogelijk.

                          € 500,00
                          Masters of Beauty

                           Met vaardige hand, een bloem, een lintje, een beetje lak en een...

                           Masters of Beauty

                           Met hun blinkende föhns in de aanslag wachten zij u gretig op. Nicky, Kay, Kevin en Johnny zijn perfectionisten. In hun hagelwitte haarstudio staan vier comfortabele stoelen uitnodigend klaar voor eenieder die de ultieme schoonheid nastreeft. Dames zijn natuurlijk welkom maar de heren vallen bij de vier boys wel heel erg in de smaak! Met vaardige hand, een bloem, een lintje, een beetje lak en een likje gel verandert het viertal elk kapsel in een waar sieraad voor het hoofd. Samen buigen de vier haar-artiesten zich soms over een wel heel veeleisende klant want vier weten meer dan een.

                           De ‘Masters of Beauty’ bestaat uit 4 professionele kappers en visagisten die tevens professioneel artiest zijn. Hun adviezen zijn professioneel en de resultaten van hun werkzaamheden zijn een lust voor het oog. Leuk om naar te kijken, fantastisch om te ondergaan. In de wereld van Bling Bling, schoonheid en restyling is ‘Masters of Beauty’ een act die zijn gelijke niet kent! Voor een meerprijs kan ‘De Masters of beauty’ worden uitgebreid met een pruiken- en fotostand. Hierin kunnen de gasten zich tooien met professionele pruiken, zich vervolgens laten stylen door de Masters waarna de complete metamorfose digitaal wordt vastgelegd. Uiteraard krijgen ze een mooie afdruk mee naar huis.

                           Duur optreden
                           Masters of Beauty is 4 uur aanwezig op uw feest.
                           € 3.275,00
                           The Oxygen Bar

                            Verras je gasten met een unieke Oxygen bar: verkwikkend ,verrassend, entertaining.

                            The Oxygen Bar

                            The Oxygenbar is de plek om even heerlijk te ontspannen en zuurstof als welzijnsproduct tot je te nemen. Neem plaats aan de prachtige zuurstofbar en ervaar zelf wat zuurstof met je doet. Zuurstof is energie! Pure zuurstof of met een heerlijk toegevoegd aroma.

                            Door het consumeren van extra zuurstof (in een sessie van ongeveer 11 minuten) herstelt je lichaam sneller na inspanning. Zuurstof heeft een verlichtende werking voor lichaam en geest, denk daarbij aan een fitter gevoel, meer energie en een verhoogd concentratievermogen. Onze zuurstofbar is een echte eye catcher, een niet te missen item op elk (bedrijfs-)feest, congres of productpresentatie. Een plek om je gasten en relaties te ontvangen en lekker te verwennen!

                            Duur van het optreden
                            De Oxygenbar is normaal gesproken 4 uur aanwezig op een evenement. Langer is natuurlijk ook mogelijk. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                            € 1.350,00
                            Cocktailbar

                             Toe aan wat afwisseling op uw feest? Probeer dan iets nieuws! De...

                             Cocktailbar

                             Toe aan wat afwisseling? Probeer dan iets nieuws! Onze cocktailbar verzorgt cocktails voor iedere gelegenheid.

                             De tijd is voorbij van de eeuwige glaasjes wijn, jus d'orange, bier en water. Feestjes, presentaties en borrels worden nu echt leuk. En totaal anders met de cocktails van onze shakers.Op de mobiele cocktailbar shaken de bartenders de perfecte cocktail voor je! De cocktailbar is feestelijk aangekleed en past bij de sfeer van uw feest of evenement.

                             De bar kan worden ingezet op feesten, beurzen, evenementen, festivals, productpresentaties en nog veel meer! Natuurlijk kun je ook meerdere bars verspreiden over de feestruimte, zodat je bijvoorbeeld bij de ene bar cocktails kunt krijgen, bij de tweede Smoothies en bij de derde vers fruit! De cocktailbar is makkelijk en snel te plaatsen en kan op elke locatie worden neergezet. Wens je geen alcohol op je feest, dan verzorgen wij een compleet alcoholvrije cocktailkaart. Eventueel kunnen cocktails in bedrijfskleuren of andere gewenste kleuren worden gemaakt!
                             Kwaliteit staat voorop. Shaken, blenden, builden...

                             Bijzonderheden
                             De prijs is inclusief 100 cocktails. Uiteraard kunnen er meer cocktails worden geserveerd. Deze worden dan op nacalculatie tegen stuksprijs verrekend. Informeer naar de mogelijkheden

                             Repertoirelijst

                             In principe kunnen alle cocktails worden bereid. Vooraf bespreken we de wensen en maken we speciaal voor je feest een op maat gemaakte menu-kaart. Op de menu-kaart worden 6 cocktails gezet. Er kan worden gekozen uit zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails.
                             € 750,00
                             Nail artist

                              Maak echte blikvangers van uw handen door een bezoekje aan onze nail...

                              Nail artist

                              Maak echte blikvangers van uw handen middels een bezoekje aan onze nail artist! De nagels worden in een basistint naar keuze gelakt of voorzien van een stijlvolle french manicure en aansluitend gedecoreerd met behulp van kleine sieraccessoires zoals

                              glitterpoeder, swarovski steentjes, sterretjes en stripers. Indien een nagel lang genoeg is kan er ook een nagelpiercing worden aangebracht (uiteraard een pijnloze aangelegenheid)

                              Technische informatie

                              • Doel: beauty entertainment

                              • Thema: ontspanning, beauty, fun

                              • Afmetingen stand item: standaardopstelling 150cm breed x 100cm diep x 110cm hoog

                              • Plaats van item: tegen de muur, randentertainment

                              • Soort omgeving (donker/licht): nvt, nail artist beschikt over werkverlichting

                              • Groepsgrootte/doelgroep: niet van belang, voor de dames

                              • Bijzonderheden: item kan prima worden gecombineerd met andere beauty/wellness items in de beautystreet


                              Duur van het optreden
                              De Nailartist is operationeel gedurende 4 uren
                              € 595,00
                              Stoelmassage voor events

                               Stoelmassage voor events is de ideale ontspanning tijdens uw evenement of feest....

                               Stoelmassage voor events

                               Stoelmassage is een prettige en ontspannen bijdrage aan uw feest of evenement. Deze vorm van massage is bij uitstek geschikt om op locatie aan te bieden omdat de massage gemiddeld 10-15 minuten duurt en door de kleding heen wordt gegeven.

                               Stoelmassage is niet alleen een publiekstrekker, maar voorziet ook in de individuele behoefte om op een simpele manier lichaam en geest even te ontspannen. De masseur kan uw gasten/bezoekers actief benaderen, en eventueel inspelen op de activiteiten van de opdrachtgever. Zo wordt er een brug gelegd tussen de ontspanningsmassage en het bedrijf.

                               Tijdens een themafeest kunnen de masseurs en de massagestoelen ook worden meegenomen in het thema. Bij een feest in Aziatische stijl kunnen de masseuses bijvoorbeeld in geisha kleding komen. Ook kan de bekleding van de massagestoel aangepast worden naar het thema. Zo worden de stoelen regelmatig omgetoverd in het goud.

                               Stoelmassage kan ook als relatiegeschenk worden aangeboden of worden ingezet tijdens personeelsbijeenkomsten. De gebruiker van de massage kan zich gedurende 15 minuten volledig ontspannen en vervolgens als herboren de activiteiten weer hervatten.

                               Bijzonderheden
                               Normaliter komen de masseurs casual gekleed in spijkerbroek met wit of zwart shirt.  Indien u Lounge en Event massage wilt inzetten tijdens een themafeest, dan kunnen de masseurs in passende kleding (en massagestoelen) de werkzaamheden uitvoeren.

                               Bezetting
                               Standaard wordt 1 masseur geleverd voor 4 uur inclusief een massagestoel, naar wens kan dit uitgebreid worden.

                               Duur
                               Standaard is de masseur 4 uur aanwezig, u kunt dit naar wens uitbreiden.
                               € 350,00
                               Complimenten dames

                                Deze complimenten dames overspoelen je gasten met oprechte complimentjes.

                                Complimenten dames

                                Wil je je gasten een onvergetelijke ervaring meegeven? Dan is egostreling de geschikte act!

                                De complimenten dames  is een act die wordt ingezet op evenementen, congressen, feesten en festivals. Gasten krijgen een schoonheidsbehandeling voor de binnenkant. Wie plaatsneemt bij de complimenten dames krijgt uitgebreid te horen wat er allemaal voor moois aan hem of haar te zien is, zowel van buiten als van binnen. Dingen die je misschien al wist, maar die toch fijn zijn om eens van een ander te horen. En dingen die je misschien nog niet wist, maar die je wel uitstraalt. Dit alles duurt een minuut of vijf en heeft een maximaal effect. Na een behandeling van Egostreling voel je je als herboren en straal je van geluk!

                                De kracht van de complimenten dames is hun oprechtheid. Omdat de complimenten dames in staat zijn om direct de kracht van mensen te zien zijn de complimenten altijd gemeend en slaan ze bijna altijd de spijker op zijn kop. Het effect is daardoor groot en werkt nog lang door. Door de vrolijke outfits en de knipoog van de act, ziet het er ook nog feestelijk uit. Met de complimenten dames op je evenement krijgen de gasten een waardevolle en unieke ervaring. De korte boost van oprechte aandacht en waardering zorgt voor een positieve sfeer en werkt aanstekelijk.
                                Je kunt de complimenten dames boeken voor iedere gelegenheid.

                                De complimenten danes zijn maximaal 2,5 uur aanwezig. In overleg kunnen ze altijd voor een kortere periode geboekt worden.
                                De aangegeven prijs is voor twee complimenten dames voor een gezelschap tot maximaal 50 gasten.

                                 
                                € 995,00
                                Ik wil geen slot act
                                Glennis Grace

                                 Glennis Grace, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek...

                                 Glennis Grace

                                 Op 19 juni 1978 werd in Amsterdam Glenda Batta geboren. Op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het „Unicef Gala for Kids‟, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis, dat hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertenreeks in Ahoy!

                                 Op 16-jarige leeftijd (1994) deed Glennis mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Met het nummer van haar idool Whitney Houston “One moment in time” pakte ze heel Nederland in en won ze zeer overtuigend.

                                 In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland. Eind vorig jaar is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

                                 Op 20 mei 2011 brengt Glennis Grace haar nieuwe album “One Night Only” uit die opgenomen is tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast is de zangeres te zien in een nieuwe reeks van het TROSprogramma “De Beste Zangers van Nederland” en scoort ze in april haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en pakt hiermee direct haar eerste Gouden Plaat.

                                 Duur optreden
                                 Het optreden van Glennis Grace duurt 1 x 30 minuten.
                                 € 4.950,00
                                 Big Black & Beautiful
                                 • Blues
                                 • Soul

                                 Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Rocq-E, Lucretia & Michelle...

                                 Big Black & Beautiful

                                 Avond na avond trekken deze Soulsisters uitverkochte zalen door heel Nederland en al gauw was iedereen het eens; Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Rocq-E, Lucretia & Michelle brengen op een muzikale en soms komische wijze hun eerbetoon aan de Girl Groups van de afgelopen decennia.

                                 Rocq-E Harrell: De in Californië (USA) geboren Rocq-E (spreek uit Rocky) zong als backing vocal bij een aantal van de grootste artiesten ter wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross en Stevie Wonder. In Nederland maakte zij haar eerste solo CD en zong zij in vele theater-voorstellingen. Zo was zij onder meer te zien in 'Niet Gesnoeid', 'R.E.S.P.E.C.T.' en 'She Got Game!'.

                                 Lucretia van der Vloot: Lucretia was onder andere te zien in de muzikale theatervoorstelling 'Tip Top' en 'Jenny Arean met Lucretia van der Vloot'. Zij speelde een paar seizoenen in de populaire tv-serie 'All Stars'. In het seizoen 2001-2002 was zij samen met Ellen Peters te zien in 'Klotewijven' een muzikale cabaretvoorstelling. Lucretia zong samen met Rocq-E in 'Female Factory' en 'She Got Game'.

                                 Michelle David: Geboren in North Carolina en opgegroeid in New York (USA), begon Michelle haar zangcarrière in de Kerk. Jaren later kwam zij naar Nederland en speelde zij in verschillende theatervoorstellingen, zoals: 'The Sound of Motown', 'The Glory of Gospel' en samen met Rocq-E 'R.E.S.P.E.C.T.'.

                                 Let op! De prijs van Big Black & beautiful is exclusief geluidsinstallatie. Vaak kan gebruik gemaakt worden van een reeds aanwezige geluidsinstallatie. Informeer naar de mogelijkheden.

                                 Duur van het optreden
                                 De duur van een waanzinnig optreden van Big Black & Beautiful is 1 set van 30 minuten.

                                 Repertoirelijst

                                 Emotions Medley (Boogie Wonderland/Best Of My Love)
                                 Lady M Medley (Lady Marmalade/Bootylicious/Crazy In Love)
                                 We Are Family
                                 Shoop Medley (It's In His Kiss/Mr Postmen/Heatwave/Yes We Can Can)
                                 Be My Baby
                                 Reflections
                                 History/Love Me Just A Little Bit More
                                 Survivor
                                 Givin' Up, Givin' In/The Runner
                                 I'm So Excited
                                 Don't Leave Me This Way
                                 Someday We'll Be Together

                                  

                                  
                                 € 4.975,00
                                 Jeroen van der Boom

                                  Jeroen van der Boom is de ontdekking van 2007. Met zijn hit...

                                  Jeroen van der Boom

                                  Jeroen van der Boom werd op 22 juni 1972 geboren in Nijmegen en staat al sinds twaalfjarige leeftijd op de planken. Na zijn middelbare school besluit Jeroen zich volledig aan de showbizz te wijden. Na een tijd als zanger en pianist op het Rembrandtplein in Amsterdam te hebben opgetreden, begint hij in 1992 aan zijn televisiecarrière.

                                  Begonnen met spectaculaire reality-programma's als 'Real TV' en 'Explosief' kwamen al snel producties als 'National School Series', '15 Miljoen Mensen', 'Mini WK' en 'Domino D-day' op zijn pad. Maar het entertainmentbloed kruipt waar het niet gaan kan en Jeroen gaat in op het aanbod voor een hoofdrol in de theatershow 'Barcelona' in Event Centre Aalsmeer (het voormalige ShowBizCity). Naast het op de planken zingen, dansen, presenteren en acteren richt hij in 2002 de productiemaatschappij Rebeltv & events op.

                                  In 2004 wordt hij door Wentink Events gevraagd één van de hoofdrolspelers te worden in de dinnershow 'Novomundo' in Studio 21 in Hilversum. Een show waar hij zijn muzikale capaciteiten optimaal kan benutten. Inmiddels is ook zijn imitatietalent niet onopgemerkt gebleven. Zo geeft hij in de spraakmakende animatieserie 'Café De Wereld' van de VARA stem aan diverse bekende persoonlijkheden. Ook maakte hij in 2007 zijn debuut bij het cabaret van Jack Spijkerman's 'Koppensnellers'.

                                  Tijdens zijn optredens in het land boekt Jeroen hoe langer hoe meer succes  als zanger/entertainer. Willem van Kooten en zijn platenmaatschappij 'Red Bullet' geven hem medio 2006 de kans om een plaat op te nemen in 'New Jazz Swing'-stijl. Naast jazzy bewerkingen van popklassiekers als Queens 'Don't Stop Me Now', Eric Claptons 'Wonderful Tonight' en 'I Feel Good' van James Brown bevat het album 'Vanderboom' ook eigen repertoire.
                                  Met dit album bewees Van der Boom opnieuw zijn verrassende veelzijdigheid. Live met band mocht hij Van 'Goedemorgen Nederland' tot 'Barend & Van Dorp' van 'Max & Catherine' tot 'Life & Cooking' het album komen promoten.

                                  Ook in 2007 wil Jeroen van der Boom zich verder profileren als Entertainer. Begin april komt de remix/dance versie van 'She's a Lady' (van Tom Jones) uit. Volgens kenners de absolute zomerhit van 2007! Wederom een nieuwe stap in de carrière van deze jonge duizendpoot en entertainer pur sang.

                                  Duur optreden
                                  De duur van het optreden van Jeroen van der Boom is 1 set van 30 minuten.
                                  € 8.500,00
                                  Danny de Munk
                                  • Nederlandstalig

                                  Als Danny de Munk ergens verschijnt, voelt iedereen zich onmiddellijk helemaal thuis,...

                                  Danny de Munk

                                  Als Danny de Munk ergens verschijnt, voelt iedereen zich onmiddellijk helemaal thuis, want de spontane zanger en tv-persoonlijkheid brengt overal waar hij komt feest, plezier en echte gezelligheid.

                                  Op vroege leeftijd speelde Danny de rol van Ciske in de film Ciske de rat. Vervolgens heeft hij in 1991 een rol gespeeld in de musical Les Misérables.

                                  In 2007 vierde Danny zijn 25 jarige jubileum in de Ahoy waarna hij meerdere keren in het uitverkochte Heineken Music Hall stond. Hij was daarnaast op televisie met twee eigen reality soaps en toert nu door het hele land om voor zijn vele fans op te treden.

                                  2012 was het begin van het jubileumjaar voor Danny. Dit jaar zat Danny 30 jaar in het vak. Ter ere van dit jubileumjaar gaf Danny de Munk op 17 november 2012 een knallend en kleurrijk 80's concert in een uitverkochte H.M.H. met diverse gastoptredens van artiesten die een belangrijke rol hebben gespeeld gedurende zijn carriére. De jubileumshow was een aaneenschakeling van bijzondere belevenissen en hoogtepunten uit zijn carrière, van Ciske de Rat (1982) tot Danny de Munk anno 2012. Danny sloot zijn concert af met zijn single 'Na al die Tijd' , waarbij het publiek kon genieten van een indrukwekkende film, waarbij diverse fragmenten van hoogtepunten uit zijn 30 jarige carriére de revue passerden.

                                  In maart 2013 kwam het langverwachte jubileum album uit, getiteld 'Mijn Levenslied'. Met dit album wilde Danny de Munk terug naar zijn roots: het levenslied. De combinatie van de tekst en blues op dit album vormen een muzikale weerspiegeling van Danny's leven en gevoel anno 2013. Dit is wie hij is en zo staat hij in het leven. Het jochie van de straat, een leven met een lach en een traan en vooral : recht uit het hart !

                                  Duur optreden
                                  Danny de Munk brengt een wervelende show van 30 minuten
                                  € 8.957,00
                                  Ik wil geen thema
                                  VIP Party

                                   Ontvang je gasten als echte VIPS!

                                   VIP Party

                                   Glitter hier, Glamour daar, vanavond staat je samen met je gasten in het middelpunt van de belangstelling. Bij aankomst staat de paparazzi al te wachten om een glimp van de gasten op te vangen. De bodyguards weten de gasten snel met veel plezier en humor naar binnen de smokkelen. Even lachen voor de camera en samen met je vrienden of collega’s heb je een foto op de rode loper. Binnen is het feest al in volle gang met living statues en een echte cocktailbar met cocktails op maat. Midden op avond kunnen de gasten genieten van een prachtige dansshow waar er door middel van bewegingen prachtige black-light figuren gemaakt worden. De hele avond kun je genieten van geweldige muziek van een swingende DJ.

                                   Uiteraard zijn er voor dit themafeest ook verschillende artiesten en entertainment mogelijkheden. De muziek kan verzorgd worden door één van onze Swinging DJ's. Voor het ontvangen van de gasten kun je enkele hostesses boeken. Zij kunnen geheel in stijl de gasten ontvangen en hen een welkomstdrankje aanbieden. Daarnaast kunnen zij een dansoptreden verzorgen. Ook is het leuk om het feest verder aan te kleden met een cocktail bar of een beautystreet.

                                   Mogelijke entertainment suggesties voor dit thema:

                                   • vip hostesses

                                   • oesterdames en heren

                                   • masseurs

                                   • vip fotowall

                                   • swinging collective dj show

                                   • cocktailbar

                                   • casinotafels

                                   • living statues

                                   • fluor poi dansshow


                                   De prijs van 2250 is de gemiddelde prijs voor de styling en begeleiding. Het entertainment is facultatief en nog niet inbegrepen in de prijs. We maken graag op basis van jullie wensen een voorstel op maat rekening houdend met jullie lokatie, budget en wensen.
                                   € 2.250,00
                                   Ik Hou van Holland

                                    Een ouderwets gezellig thema.

                                    Ik Hou van Holland

                                    Wat is er leuker dan een heerlijke nostalgische Hollandse feestavond. Centraal tijdens dit thema staat de Ik Hou van Holland spelshow. Een super leuke interactieve spelshow met opdrachten, vragen en spelletjes. Ook geschikt voor hele grote groepen van een paar honderd personen.

                                    Bij binnenkomst worden de gasten ontvangen door Hollandse kaasmeisjes. Na een klompendans is het tijd voor feest. Lekker dansen op de beste Nederlandse hits, de spelshow en natuurlijk mag het bittergarnituur niet ontbreken.

                                    Enkele entertainment suggesties passend bij dit thema:

                                    • Ik Hou van Holland spelshow

                                    • De Hollandse DJ

                                    • Hollandse kaasmeisjes

                                    • Oud Hollandse spelletjes


                                    De prijs van 2250 euro is de gemiddelde prijs voor de productie, styling en decoratie. Het entertainmentprogramma zit nog niet in de prijs inbegrepen. We maken graag op maat een voorstel passend bij jullie budget, lokatie en wensen.
                                    € 2.250,00
                                    Back to the eighties

                                     The Eighties are back! Trek je beenwarmers aan of kam je matje...

                                     Back to the eighties

                                     The Eighties are back! Trek je beenwarmers aan of kam je matje in model en neem deel aan het spetterende feest in je hipste outfit.

                                     Het thema wordt zorgvuldig uitgewerkt in de aankleding en decoratie van de ruimte zodat u binnenkomt in een wereld vol kleur. Het personeel loopt geheel verkleed in de kleding stijl van de jaren 80. Hierdoor waant u zich terug in de eighties.

                                     Bij aankomst wordt u verwelkomd door 2 hostesses die u een heerlijk welkomstdrankje aanbieden. Na de toespraak zal het feest geopend worden door een geweldige openingsdans in de stijl van de jaren ’80. Vervolgens zal de muziek worden verzorg door de Swinging DJ die nummers draait van onder andere Michael Jackson, Prince en Madonna. Ook word er muziek gedraaid van Queen, Bruce Springsteen en Toto.

                                     Het is mogelijk om op de avond een of twee awards te organiseren.
                                     De 1e is de Miss & Mr 80s verkiezing;
                                     Aan het eind van de avond wordt door onze showmaster de meest opvallend geklede vrouw en man gekozen en bekend gemaakt. De Miss and Mister Eighties van de avond!
                                     De gelukkige dame en heer gaan natuurlijk met een 80s Award naar huis!

                                     De 2e Award show kan een 80s Quiz zijn;
                                     De 80s quiz is een brede kennis quiz over de jaren 80. Politiek, sport, film en natuurlijk muziek komen hierin uitgebreid aan de orde.
                                     De quiz wordt door minimaal 2 en maximaal 4 teams gespeeld, zij nemen het onderling tegen elkaar op in deze levendige jaren tachtig quiz.
                                     Wie doen er mee aan de 80s QUIZ op uw feestavond?

                                     De samenstelling van de teams kan door uzelf worden voorbereid of als verrassing tijdens de feestavond zelf worden georganiseerd.
                                     Optie 1. Voorbereid: U geeft bij ons op welke gasten in welk team zitten. De teams kunnen vooraf een teamnaam bedenken en wellicht zelfs voorbereidingen treffen (oude kranten lezen, internet afstruinen etc.)
                                     Optie 2. Verrassing: Bij binnenkomst worden polsbandjes met een kleurcode door het team uitgereikt. Mensen met een eenzelfde kleurcode vormen een team voor de 80s QUIZ.
                                     De winnaar ontvangt de 80s Award en de eeuwige roem!

                                     Als afsluiting van de avond kunt u een artiest of band boeken.

                                     Inbegrepen in de standaardprijs
                                     •    Twee hostessen/danseressen en workshop girls voor entertainment in het stijl van het themafeest
                                     •    Avondvullende Swinging DJ show met voldoende geluid en licht voor 150 personen

                                     Entertainmentmogelijkheden

                                     Seventies & Eightees dansshow
                                     Een dansshow die zeker bij dit past is de seventies & eightees dansshow. Een spectaculaire show met drie blokken van vijf tot tien minuten, elk met een ander kostuum en muziekstijl.
                                     Show Danseressen
                                     Deze dames zullen bij entree uw gasten ontvangen, te woord staan en een welkomstdrankje aanbieden en natuurlijk een geweldige dansshow doen.
                                     € 2.340,00
                                     Halloween Party

                                      Een griezelig fijn thema voor een top feest.

                                      Halloween Party

                                      Een Halloween Party is een perfect thema wanneer je een feest organiseert in oktober/november. Echter, is het thema ook zeker passend op een ander moment. Een Halloween Party is namelijk altijd een succes. De feestlocatie wordt volledig in stijl gedecoreerd, compleet met spinnenwebben, pompoen lampen, grafzerken en meer griezelige versieringen.                                      De gasten worden bij de entree ontvangen door griezelige zombies. Vervolgens zal wanneer iedereen binnen is, de Thriller act met 6 of 8 dansers van start gaan. Daarna zal er een DJ gaan draaien. Ondertussen lopen de zombies rond om met de gasten op de foto te gaan. Daarnaast zorgt Graaf Dracula voor verrassende trucs en jaagt ze iedereen de stuipen op het lijf.                                      Prijzen en mogelijkheden


                                      De prijs van 2250 euro is het gemiddelde bedrag voor styling, decoratie en de organisatie. Het entertainment zit niet inbegrepen in de prijs. We maken graag een voorstel op maat op basis van jullie wensen, budget en locatie.                                      Mogelijke entertainment suggesties:                                      • thriller dansact

                                      • zombies

                                      • DJ show

                                      • De Vermakelaar

                                      • Magical Casino

                                      € 2.250,00
                                      Cubaans themafeest

                                       Heerlijk op een bankje zitten met een sigaar in de mond, luisterend...

                                       Cubaans themafeest

                                       Kom naar Zuid Amerika en proef de relaxte sfeer in Havana. Van ver hoort u de heerlijke Cubaanse muziek al en bij binnenkomst staan de prachtige hostesses al op u te wachten op uw een drankje aan te bieden. Cuba heeft zichzelf goed op de kaart gezet met de echte oldtimers en hun handel in sigaren. Hun heerlijke salsamuziek laat de mensen bewegen en laat de mensen swingen. Heeft u de swing nog niet erg te pakken dat kunt u altijd een workshop salsadansen volgen en in een mum van tijd zijn de heupen helemaal los.  Voor de mensen die niet zo van dansen houden maar het leuk vinden om muziek te maken is er ook een percussieworkshop. Pak een cocktail en neemt plaats op het bankje naast de oude mannen met gitaren. Naast de echte Cubaanse noten wordt de muziek verder verzorgd door een Swingende DJ. Na een avond vol feest gaan de mensen weer naar huis voor een siësta.

                                       Inbegrepen in de standaardprijs

                                       • avondvullende Cubaanse DJ show met voldoende geluid en licht tot 150 personen

                                       • samba workshop

                                       • samba Vip hostesses

                                       • limbo dansshow

                                       • Cubaans decoratiepakket


                                       Entertainmentmogelijkheden


                                       Samba Vip hostess service (standaard inbegrepen)
                                       Een ontvangst met drankje aangeboden door deze prachtige dames. Het kan niet beter! Eventueel kunnen zij tevens ook een dansoptreden verzorgen helemaal in Cubaanse stijl.
                                       Lagrimas Negras (optioneel)
                                       Als spetterende openingsact kunt u Las Grimas Negras boeken. Deze geweldige band laat met hun salsamuziek uw gasten zeker swingen vanaf het eerste moment.
                                       Cuban Move workshop (standaard inbegrepen)
                                       Gooi die heupen los en doe mee met de salsa workshop. Leer de moves en pasjes en in een mum van tijd kunt u makkelijk de salsa dansen.
                                       Shake and Swing Cocktailbar (optioneel)
                                       Heerlijk op een bankje naaste de Cubaanse mannen en cocktail drinken? Dat kan met de shake ’n swing cocktailbar. The bartenders maken de beste cocktails.
                                       Limbo dansshow (standaard inbegrepen)
                                       De Swinging.nl limbo show is een swingende show uitgevoerd door 3 danseressen. Laat uw gasten lekker mee limbodansen met deze dames. Eventueel is de show aangevuld met een vuurspuwende act.
                                       € 2.495,00
                                       Ik wil geen extra’s
                                       Bijpassend podium

                                        Netjes afgewerkt podium van 6 * 3 meter.

                                        Bijpassend podium

                                        Bij de prijzen van onze bands en DJ's zit geen podium inbegrepen (behalve bij de band Trots). Op veel locaties is niet standaard een podium aanwezig. Wij kunnen desgewenst een bijpassend podium leveren. Standaard leveren we een podium van 6 meter breed en 3 meter diep. Dat is voldoende voor alle bands tot 6 personen.

                                        Inbegrepen in de prijs:

                                        • podium van 6 * 3 meter, voldoende voor een band van 6 personen

                                        • vloerbedekking op het podium

                                        • aan de onderkant van het podium netjes afgerokt zodat je geen poten of kabels ziet

                                        • opbouwen en afbreken bij gelijkvloerse locaties

                                        • transportkosten binnen de Randstand


                                        Andere afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk. We geven graag advies over de beste afmetingen van het podium voor de band of DJ show van jullie keuze. Informeer hier gerust naar, we komen snel met een voorstel op maat.
                                        € 500,00
                                        Verlichte dansvloer

                                         Fantastische verlichte dansvloer, maakt je feest compleet.

                                         Verlichte dansvloer

                                         Een verlichte dansvloer geeft net dat beetje extra aan je feest. De decoratie tijdens een feest is minstens net zo belangrijk als de muziek. Deze verlichte dansvloer zorgt voor een prachtig beeld waardoor iedereen spontaan de dansvloer op wil.

                                         De authentieke 70's disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De traditionele gloeilampjes zijn vervangen door meer dan 700 leds per vierkante meter. Door RGB-sturing kan per vlak van 50cmx50cm iedere gewenste kleur "gemixt" worden. Spectaculaire patronen en echte kleuren zijn in een handomdraai te realiseren. Ook te gebruiken als dj booth.
                                         Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn lineair dimbaar van 0-100 %.

                                         Toepassing
                                         De verlichte dansvloer is geschikt voor beurzen, bruiloften, chique bedrijfsevenementen.

                                         • ruim 1.000.000 kleuren

                                         • per vlak van 50x50cm RGB aanstuurbaar

                                         • 6,5cm hoog

                                         • haakse opstap

                                         • 30 kg/m2

                                         • DMX aanstuurbaar

                                         • witte toplaag

                                         • max. 75 watt /m2.


                                         Bijzonderheden
                                         Onze mensen plaatsen de verlichte dansvloer, programmeren deze en halen deze direct na afloop van je evenement op. Dit alles volgens het “geen zorgen” principe. Denk ook aan de marketing technische voordelen; een verlichte dansvloer is een echte publieksmagneet. Ook worden onze verlichte vloeren veelvuldig ingezet als catwalk bij modeshows.
                                         € 495,00
                                         Event Management

                                          Ons evenementenbureau Swinging-Events is gespecialiseerd in de organisatie van creatieve scherp geprijsde...

                                          Event Management


                                          • U wilt graag deskundige hulp bij de organisatie van uw personeelsfeest?

                                          • U zoekt naar creatieve ideeen om met uw budget een maximaal resultaat te behalen?

                                          • U wilt niets aan het toeval overlaten?

                                          • U heeft zelf geen tijd om uw personeelsfeest te organiseren maar wil wel graag zelf de invulling bepalen?


                                          Uitbesteden of zelf organiseren?
                                          Uiteraard doen we graag de volledige organisatie van uw personeelsfeest, van conceptontwikkeling via het uitnodigingstraject tot en met de eindevaluatie achteraf.  Echter u zoekt misschien een evenementenbureau die juist niet gaat voor de volledige organisatie maar goed met u kijkt naar wat u zelf kunt organiseren en op welke punten het handiger is om externe professionals in te zetten.

                                          Ons evenementenbureau Swinging-Events werkt op persoonlijke wijze uw ideeen uit en maakt geheel vrijblijvend een offerte op maat. Al vanaf feesten met 50 personen tot en met feesten tot 5000 personen...wij hebben de ervaring om van uw personeelsfeest een onvergetelijk succes te maken.

                                          Vaste all-in prijzen, duidelijkheid boven alles
                                          Wij werken met vaste prijzen zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Al vanaf 500 euro ex btw is het mogelijk om een ervaren eventmanager in te huren voor uw evenement. Uiteraard maken we graag voor u geheel vrijblijvend een voorstel op maat zodat u precies weet wat u betaalt en wat u daarvoor krijgt. Geen nare verrassingen achteraf dus.

                                          Onafhankelijk advies
                                          Op basis van uw wensen en budget bepalen we welke leveranciers in uw geval het beste passen en maken vervolgens een voorstel op maat speciaal voor u. Wij zijn niet gebonden aan vaste locaties, cateraars of bepaalde bekende Nederlanders. In de afgelopen twaalf jaar hebben we inmiddels een enorm netwerk opgebouwd.

                                          Van begin tot het einde dezelfde contactpersoon
                                          Onze eventmanagers schrijven zelf de offertes en doen zelf de intake. Dus geen aparte commerciele verkoper en een ander persoon die uiteindelijk uw feest organiseert maar van het begin tot het einde altijd dezelfde contactpersoon. Dat scheelt een boel communicatie en werkt wel zo prettig en vertrouwd.

                                          Ruime ervaring
                                          Er zijn al vele bedrijven u voor gegaan in uw keuze. Van hele grote feesten maar ook vele kleinschalige intieme feesten. We doen alle opdrachten met evenveel liefde en aandacht.  Laat u inspireren door de feesten van anderen en schroom niet om contact op te nemen. Jaarlijks verzorgen we van een kleine vijtig personeelsfeesten geheel van a tot z met evenementenbureau Swinging Events. Daarnaast werkt ons artiestenbureau Swinging.nl als onder aannemer voor andere evenementenbureaus mee aan vele honderden personeelsfeesten. Dit zijn feesten tussen de 50 en 5000 gasten. Hieronder een kleine greep uit de vele door ons georganiseerde personeelsfeesten.
                                          € 600,00
                                          Verhuur geluidsapparatuur

                                           Van trouwceremonie tot een feest met 10.000 man, wij regelen het voor...

                                           Verhuur geluidsapparatuur

                                           Doordat we alweer bijna 18 jaar in het vak zitten, hebben we inmiddels een enorme technische kennis opgebouwd. Van een eenvoudige geluidsset voor een tuinfeest tot het versterken van een middelgroot festival tot 10000 personen, wij bieden de juiste oplossing samen met onze partners.

                                           Enkele mogelijkheden:

                                           • huur geluidssetje inclusief draadloze microfoon voor een trouwceremonie

                                           • huur complete geluidsset met DJ booth en DJ gear voor een DJ show

                                           • huur bandset inclusief technicus voor een band tot 9 personen voor feesten tot 150 personen

                                           • huur geluidssysteem met podium productie voor een beurs, congres of seminar

                                           • huur pa-set voor pleinfeesten tot 1000 personen

                                           • huur line-array set voor middelgrote festivals tot 10:000 personen


                                           Uiteraard kunnen we dit doen in combinatie met lichtapparatuur, podium en desgewenst stroomaggregaat. Zo bieden we een complete oplossing aan voor elk type feest.

                                           Wat onderscheid ons van de rest?

                                           • attente geluidsmensen

                                           • uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

                                           • flexibiliteit


                                           Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op basis van jullie wensen, locatie en budget.

                                            
                                           € 250,00
                                           Verhuur lichtapparatuur

                                            Je lokatie sfeervol verlichten? Je DJ show pimpen of een vette podiumshow?...

                                            Verhuur lichtapparatuur

                                            Naast het verhuren van geluidsapparatuur zijn we ook een kei in het maken van mooie lichtplannen om je lokatie, optreden of evenement net dat beetje extra te geven. Van heel klein en sfeervol tot groots en meeslepend, we regelen het voor je.

                                            Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op maat voor. Enkele mogelijkheden waar je aan kunt denken:

                                            • het sfeervol uitlichten van je feestzaal. Denk hierbij aan het uitlichten van de muren, pilaren, buffetten, de bar, planten, etc

                                            • het afrokken van een ruimte zodat er een optisch kleinere ruimte ontstaat

                                            • het maken van een mooie lichtshow bij je DJ

                                            • als je een band boekt, zit er vaak al een basis lichtset bij, maar wellicht wil je meer. Wij maken er echt iets moois van.


                                            Alle prijzen zijn op maat omdat het altijd afhankelijk is van waar het is, de tijden, de omstandigheden ter plaatse en natuurlijk jullie wensen.
                                            € 250,00

                                            Mijn inspiratielijst

                                            Hier wordt al je inspiratie opgeslagen. Dit lijstje kun je naar ons insturen, zodat we deze vrijblijvend met je kunnen bespreken! Dit lijstje helpt ons om jouw wensen in kaart te brengen, dit praat een stuk eenvoudiger. Ons doel is om jou de perfecte dag te bezorgen.

                                            Wanneer je meer dan één artiest of product bij ons boekt dan is er vaak een pakketkorting mogelijk. Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!

                                            Bezig met verzenden...

                                            Een ogenblik geduld, de informatie wordt verzonden.

                                            Bedankt voor het invullen.

                                            Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie.

                                            Terug naar Swinging.nl homepage