Bedrijfsfeest inspiratie

Organiseer je een bedrijfsfeest? Laat je inspireren door Swinging.nl! Doorloop de stappen van onderstaande tool en ontdek ons aanbod. Stuur ons je inspiratielijst en wij denken vrijblijvend met je mee met een offerte op maat! Samen met jou bedenken we het perfecte feest.

Veel plezier!

1. Ontvangst
2. Opening
3. Muziek
4. Side acts
5. Slot act
6. Thema
Ik wil geen entertainment
bij de ontvangst
Hostesses

  Prachtige hostesses in kostuum naar keuze ontvangen de gasten en maken partypics.

  Hostesses

  Op zoek naar een unieke manier om gasten te ontvangen? De hostesses doen dit geheel in de stijl van het feest.

  Champagne-ontvangst, candy-girls en -boys, garderobedames en -heren en vele andere mogelijkheden. De hostesses zijn professioneel en zien er altijd goed uit. Indien gewenst, kan er gekozen worden voor  themakostuums.

  De hostesses zijn te boeken voor feesten en evenementen in heel Nederland.

  Duur van de act
  De hostesses zijn 4 uur aanwezig.
  € 695,00
  De Vermakelaar

   DE VERMAKELAAR Is een ras-entertainer met vele gezichten, een welkome aanvulling voor...

   De Vermakelaar

   Vermakelaar Vince van Leth in een korte doch zinderende voorstelling zullen al uw zintuigen alsmede uw lachspieren enorm op de proef gesteld worden. Al wat hij u zien en ervaren laat grenst aan het ongelooflijke en wat dat dan allemaal is.....ga kijken, meemaken en erbij zijn !! Een theatrale rollercoaster pur sang.

   Of

   mysterieuse majestueuse magische kolderieke humoristische voorstelling door de zelfbenoemde loco-burgemeester van het cabaret....Vince van Leth

   Of

   goochelen,acteren,oreren,jongleren,balanceren,doceren...hij kan en doet het allemaal maar wat gaat hij u vandaag presenteren...? kom en zie...
   € 795,00
   Champagne uit de lucht

    Op zoek naar een unieke blikvanger op jouw evenement? De act ‘Champagne...

    Champagne uit de lucht

    Op zoek naar een unieke blikvanger op jouw evenement?

    De act 'Champagne uit de lucht' is dé manier om champagne te serveren! Op een sierlijke wijze hangt een luchtacrobate in een grote kroonluchter boven het publiek. Behalve het uitschenken van champagne, kan de schenkster ook flyers of relatiegeschenken uitdelen vanuit de kroonluchter. Onder de kroonluchters hangen kleurrijke en verlichte koelers waarin de champagneflessen bewaard worden. De kleuren van de koelers kunnen ingesteld worden naar wens. De kroonluchter beschikt tevens over een audioinstallatie, waar een achtergrondmuziekje mee kan worden afgespeeld.

    Behalve champagne kan er ook een ander drankje geschonken worden.

    Het is mogelijk om de luchtacrobate eenmalig te laten schenken, maar er kan ook gekozen worden voor meerdere keren gedurende het evenement.

    Technische eisen
    Om deze act mogelijk te maken is het volgende nodig:
    - minimale hoogte van 4 meter
    - een ophangpunt met een draagkracht van minimaal 250 kg

    Duur van de act
    2 x 15 minuten of 1 x 20 minuten
    € 395,00
    Robot walking act

     De Robots kunnen uw gasten verwelkomen, door de zaal lopen, op de...

     Robot walking act

     De Robot Walking act is een industriële dans-act geschikt voor spectaculaire presentaties, openingen, feesten en veel meer!  Twee dansers transformeren zich in robots en lopen op de beat van de muziek. En verwelkomen uw gasten op een uitzonderlijke manier. Ook is een gelegenheid voor u en uw gasten om op de foto te gaan met de robots.

     De Robots kunnen uw gasten verwelkomen, door de zaal lopen, op de foto met uw gasten, flyers uitdelen. Interactie met uw publiek gegarandeerd. Een ronde duurt standaard 20 minuten.

     Je kunt de Robot Walking act uitbreiden met Robot stelten. Hiervoor is een minimale hoogte van de feestlocatie van 3 meter vereist.Ook is het mogelijk de Robot Walking act te combineren met de Robot Podium act.

     Repetoirelijst

     De robot podium act neemt eigen muziek mee. Dit is dance georiënteerde muziek.
     € 450,00
     Living Statues

      Deze beelden staan in de zaal of op locatie. Even niet opletten...

      Living Statues

      De Living Statues staan in de zaal of op locatie. Even niet opletten en het beeld heeft een andere positie aangenomen en is waarschijnlijk zelfs verplaatst. Altijd interessant om naar te kijken.

      Duur van het optreden
      Het optreden van de twee standbeelden bestaat uit 3 blokken van 20 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur.

      Bijzonderheden
      Bij de performance van de Living Statues is een afsluitbare kleedkamer onmisbaar.
      € 470,00
      Passeggiata Veneziana

       2 prachtige Venetiaanse steltenlopers. Ideaal als entree-act of als sfeermakers tijdens een...

       Passeggiata Veneziana

       Een prachtige internationale walkact van Venetiaans & Commedia dell'Arte geïnspireerde steltlopers.


       Pas wanneer het publiek klaar is voor een kleurrijke en elegante vertoning verschijnen deze Venetiaanse heersers met vlinderachtige gewaden op het toneel. Met hun magische bewegingen toveren ze een wonderbaarlijke sfeer onder het publiek.


       De vorstelijke Rugatino's wordt bijgestaan door zotskappen uit de Commedia dell' Arte Arlecchino en Berlino. Met hun verende benen zetten zij de boel op stelten en ‘teasen’ het publiek.


       De spelers dragen een mobiel draagbaar muzieksysteem in hun kostuum. Optioneel kan u muzikanten boeken die muzikale percussie voorzien.       € 900,00
       Ik wil geen entertainment
       bij de opening
       Aerial Acts

        Een aantal prachtige acrobatische acts waarmee je je gasten zult verbazen. Perfect...

        Aerial Acts

        Swinging.nl biedt een aantal prachtige acrobaten acts aan. Al deze acrobaten acts zijn een ware sensatie. Perfect als opening of als intermezzo tijdens een evenement, bedrijfsfeest of congres. Succes gegarandeerd:

        Aerial Silks
        Deze acrobaten act heeft de uitstraling van aerial ballet in de lucht ofwel vasthouden, laten vallen, al hangend aan lange stukken stof in een prachtige en flexibele pose. Met onverwachte wendingen en hoge vallen tart zij de zwaartekracht. Het is visueel spectakel wat een onuitwisbare indruk zal maken bij het publiek..

        Aerial Lyra
        De Aerial Lyra acrobaten act is een cirkelvormige stalen ring, gelijkend op een hoepel. Het is opgehangen aan een plafond of andere constructie, waardoor die vrij in de ruimte hangt. Het is een van de meest elegante en gracieuze aerial acts waarin de acrobate wendingen en diverse poses kan innemen met veel flexibiliteit en stijl.

        Aerial Rings
        De acrobaten act Aerial Rings bestaan uit 2 stalen ringen die aan het plafond of andere constructie  bevestigd zijn met katoenen touwen.
        In deze elegante en gracieuze acts zal de acrobate uw gasten verbazen door haar poses, kracht en flexibiliteit.

        Er zijn tal van manieren waarop de de ringen gebruikt kunnen worden, maar de primaire gaat het om een statische act met slingeren of draaien.

        Aerial Rope
        Een krachtige en acrobatische act aan een touw. Het touw is gemaakt van katoen ongeveer 30-40 mm dik. Het is nauw verwant aan de Aerial Silk act als je kijkt naar de bewegingen en houdingen die kunnen worden uitgevoerd aan het touw. Het is vereist grote vaardigheid en kracht.

        Aerial Straps
        Acrobatische act Aerial Straps zijn twee katoenen riemen, die verbonden zijn met een draaibare schijf aan het plafond of aan een stalen kabel van een lier. Deze act is een cocktail van kracht, gratie en behendigheid, door het combineren van spannende bewegingen, dynamische draaiingen en sterke poses in een hele vloeiende beweging. Tarek Rammo beheerst deze kunst tot in de perfectie en dat laat hij zien op elk event!

        Aerial Trapeze
        De Statische Trapeze Act is een aerial kunstvorm uitgevoerd op een ligger die met twee touwen bevestigd is aan het plafond. De act wordt uitgevoerd op ca 3 meter van de grond. In tegenstelling tot de Swinging Trapeze blijft deze trapeze op zijn plek stilhangen. De acrobaat beweegt rond, onder en boven de ligger en maakt gebruik van een breed scala aan acrobatische bewegingen. Het is een zeer expressieve voor van luchtacrobatiek.

        Muziek & Kostuum
        Deze kan worden gekozen op basis van uw wensen. De act kan ingepast worden in uw evenement.

         

        Repetoirelijst

        Gekozen kan geworden uit verschillende tracks met verschillende sferen. Bijvoorbeeld sferische muziek voor een dromerige sfeer of juist meer bombastische orkestrale muziek om zo een indrukwekkende opening of intermezzo neer te zetten. Indien gewenst is het vooraf mogelijk de muziek af te stemmen om zo de perfecte match voor jouw evenement te garanderen.
        € 815,00
        Lasershow

         Swinging.nl maakt voor u zeer spectaculaire lasershows. Bijvoorbeeld met 1 kleur of...

         Lasershow

         Boek een spectaculaire lasershow voor uw evenement. Grofweg zijn er twee soorten shows:

         1. Maatwerk show met uw eigen logo's en een verhaallijn
         Dit zal uw gasten zeer verrassen! We maken geheel op maat voor u een spectaculaire lasershow met een op maat storyline. De lasers vertellen met passende muziek het verhaal van uw organisatie. Dit is mogelijk inclusief logo's, foto's etc. Door middel van speciale programmeertechnieken kunnen we uw eigen beelden omzetten in laserstralen en deze op spectaculaire wijze tonen aan uw gasten. Zie ook het videofilmpje voor voorbeelden.

         2. Standaardshow met fullcolour lasers
         In plaats van een geprogrammeerde show is het ook mogelijk te kiezen voor een standaardshow. De lasers worden handmatig bediend en zullen het optreden van uw DJ en/of band spectaculair uitlichten.

         Showroom
         In onze showroom kunt u vooraf komen kijken hoe de geprogrammeerde maatwerkshow eruit gaat zien. Eventuele opmerkingen en wijzigingen kunnen dan nog worden verwerkt in de uiteindelijke show.
         € 4.000,00
         Robot Podium act

          Bij deze podium act zijn twee robots. Zij zorgen voor een feestelijke...

          Robot Podium act

          Bij deze podium act zijn er twee robots aanwezig. Een dame en een heer. Op het podium worden zij vergezeld door 2 dansers. Deze act is in te zetten als opening, slot of side act. Er wordt eigen muziek meegenomen. De Robots zullen voor of na de act 20 minuten door de zaal lopen.
          Hou rekening met een vrij podium van 5x3m.
          € 595,00
          German Wheel

           German Wheel is een unieke act in Nederland, acrobatiek en dans op...

           German Wheel

           German Wheel is een unieke act in Nederland, acrobatiek en dans op een reusachtig rad. Waanzinnig als opening of intermezzo op je feest.

           De lichten gaan uit, de spots gaan aan. Opzwepende muziek zwelt aan...ineens komt er een groot rad binnengerold. Een acrobatische verschijning zit in de German Wheel. De acrobate maakt met de German Wheel de meest fantastische bewegingen op de maat van de muziek. Een knap staaltje acrobatiek gecombineerd met de nodige show.

           Naar keuze is het mogelijk om drie verschillende acts te doen: German Wheel, een tissue act en een act met hoepels. Indien gewenst kunnen alle drie de acts worden uitgevoerd tijdens hetzelfde evenement. Aangezien deze acts fysiek zeer zwaar zijn, is het noodzakelijk dat tussen de acts minimaal een periode van 45 minuten zit.

           Elke act wordt uitgevoerd met andere muziek en andere kleding. Op deze manier heb je dus een geweldige show vol met variatie waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

           duur optreden
           Elke show duurt ongeveer 5 - 8 minuten. In totaal kunnen er dus drie show gedurende een avond worden opgevoerd binnen een periode van vier uur.

           technische details
           Voor de hoepel en tissue act is goede rigging nodig. Dit kan door Swinging.nl worden verzorgd maar zit niet bij de prijs inbegrepen. De exacte prijs van de rigging is afhankelijk van de mogelijkheden op de locatie. De German Wheel act wordt vanaf de grond uitgevoerd. Het is belangrijk dat de German Wheel voldoende ruimte heeft om te kunnen rollen.
           € 760,00
           Braziliaanse percussieband
           • Latin

           Deze percussieband zorgt met zijn opzwepende drumgeluid voor een fantastische sfeer die...

           Braziliaanse percussieband

           Een swingende Braziliaanse percussieband die gegarandeerd je feest volledig op zijn kop zet.

           Op de zonnige eilanden in de Caribbean, Aruba en de Nederlandse Antillen, is het allemaal begonnen. De muziekstijl Asambeo, te herkennen aan het opzwepende ritme van de drums. Er zijn verschillende theorieën over het ontstaan van de muziekstijl.

           Onze Braziliaanse percussieband kan voor verschillende gelegenheden geboekt worden. Of het nou gaat om een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest, deze zomerse band weet altijd voor top entertainment te zorgen. De prijs die vermeld staat is voor 4 artiesten. Dit aantal kan zeer gemakkelijk uitgebreid worden. Informeer bij Swinging.nl voor meer informatie. Ook is het mogelijk de Braziliaanse percussieband uit te breiden met blazers en/of danseressen.

           Duur optreden
           Het optreden van de Braziliaanse percussieband duurt ongeveer 20 - 30 minuten.

            

           Repetoirelijst

           De Braziliaanse band speelt diverse exotische ritmes en herkenbare songs.
           € 750,00
           Thriller act

            Thriller komt tot leven op uw feest! 8 prachtig verkleedde dansers en...

            Thriller act

            Be afraid... Be very afraid. Met deze Halloween Act ben je gegarandeerd bang! Deze act bestaaat uit het ontvangen van jullie gasten door middel van zombies. Zij zullen meteen bij binnenkomst jullie gasten al het stuipen op het lijf jagen. Later op de avond doen zij dit nogeens tijdens een dansact op Thriller, dé horror hit van Michael Jackson. Beleef een avond vol fun en horror. Oh yes, there will be blood!

            De Thriller act wordt uitgevoerd door 8 dansers die prachtig worden opgemaakt en opkomen in bijpassende kostuums.

            De Thriller act duurt ongeveer 5 minuten. Het ontvangen van de gasten maximaal een uur. Ook is het uiteraard mogelijk om de gasten met de zombies op de foto te laten gaan. Succes gegarandeerd.

            Repetoirelijst

            De dansshow bestaat uit een mix van Halloween gerelateerde muziek zoals bijvoorbeeld Thriller van Michael Jackson.
            € 1.195,00
            La Voix Magique

             La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie....

             La Voix Magique

             ''A beautiful singer, a wonderful voice, a stunning performance with the fastest quick-changes ever. Where she appears there is magic in the air.''

             La Voix Magique is een geweldige nieuwe en originele act die ca. 15 minuten duurt en die overal inzetbaar is. Op zoek naar een spectaculaire opening of opvallend intermezzo dan is dit de perfecte invulling die tevens kan worden toegespitst op de gelegenheid.

             La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie…
             Zangeres Sandy Kandau brengt één lange medley van bekende stukken en weet bij elk nummer een totaal nieuwe outfit te presenteren die ze in letterlijk secondes verwisselt. Haar geweldige stem gecombineerd met een perfecte choreografie maken dit optreden tot een bijzonder aangenaam geheel.

             Repertoire (alle nummers in eigentijdse remix-versies!)
             • Big Spender
             • Fever
             • Don’t cry for me Argentina (Spaans/Engels)
             • Diamonds are a girl’s best friend
             • Goldfinger
             • All that jazz
             • New York, New York

             Duur optreden
             Het optreden van La Voix Magique duurt 15 minuten

              
             € 2.750,00
             Fluor POI dansshow

              De Fluor Poi Dansshow is een fantastische show van 6 dansers en...

              Fluor POI dansshow

              Deze Fluor Poi Dansshow wordt opgevoerd door 6 Poi dansers. De lichten gaan uit en vanuit het niets komen de dansers op. Met hun Poi stokken maken ze prachtige bewegingen. Doordat de Poi stokken oplichten in het donker ziet het er heel bijzonder uit.

              Fluor Poi dansen is een andere vorm van dansen. Door middel van de bewegingen die de dansers maken, ontstaan er verschillende figuren om de danser heen. Op een donker podium wordt met behulp van blacklight-reflecterende objecten een spectaculaire dansshow verzorgd. Standaard wordt een groep van 6 dansers ingezet voor een compleet gechoreografeerde show.

              Doordat de dansers grote zwaaiende bewegingen maken met de Fluor Poi stokken, is het wel belangrijk dat er voor deze show voldoende ruimte aanwezig is. Ook is het noodzakelijk dat de zaal echt heel donker is. Dan is het effect namelijk van de lichtgevende stokken het grootst.

              De muziek van de Fluor Poi dansshow is een mix van eigentijdse muziek speciaal voor deze show gemaakt door onze DJ's.

              De show is extreem intensief om uit te voeren. De totale duur van de show bedraagt 6 minuten.

              Poi-dansen is de dans van de Maori's. De dansers brengen in hun dans de kracht van deze eeuwenoude krijgers dans over op het publiek. De show is volledig gechoreografeerd.

               

              Repetoirelijst

              De Fluor Poi dansshow wordt gegeven op moderne dancemuziek. We nemen een MP3 stick mee met de muziek.
              € 795,00
              Ik wil geen muziek
              De Helden
              • Allround
              • Dance

              Niet voor niets de meest geboekte band van Nederland.

              De Helden

              Coverband De Helden..,wie heeft ze niet een keer gezien of in ieder geval over ze gehoord? Al jaren staat deze coverband garant voor topkwaliteit entertainment met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een wervelende performance. Coverband De Helden brengen je een breed programma, waarbij naast muzikale kwaliteit ook aan de aankleding van het optreden veel zorg wordt besteed.

              Het sterk gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste Pop-, Disco-, Soul- en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse pop. Liedjes waarvan een ieder minstens een paar regels kan meezingen en waarbij steeds dezelfde vuistregels centraal staan: herkenbaarheid en vooral; dansbaarheid!

              De opbouw van een optreden (de indeling van het programma, het repertoire etc.) gaat altijd in overleg met jou: in de voorbereiding naar een optreden zal er altijd persoonlijk kontakt met je worden opgenomen, zodat de band volledig op de hoogte is van je wensen en voorkeuren.

              Coverband De Helden; ze zijn bij de tijd, barsten van de energie en hebben altijd plezier. De Helden nemen zichzelf uiterst serieus, vinden dat ze humor hebben en zijn een beetje van elkaar gaan houden. De Helden zijn hip en stoer, De Helden zijn Cool! De Helden maken van uw feest een FEEST!! Omdat ze De Helden zijn.

              De Helden brengen een avondvullende show vol met entertainment, vette muziek en veel muzikaal vakmanschap. De Helden is ook te boeken in combinatie met een DJ.

              Inbegrepen in de prijs zit ook nog een witte vleugel op het podium waarop de zanger en zangeres van de band af en toe spelen en waarop af en toe ook twee muzikanten tegelijkertijd op spelen. Feest gegarandeerd.

               

              Repetoirelijst

              “24k magic” – Bruno Mars

              “Alles is liefde” – Bløf

              “Angels” – Robbie Williams

              “Another day” – Jamie Lidell

              “A sky full of stars” – Coldplay

              “Back for good” – Take That

              “Beggin’” – Madcon  

              “Beauty & the brains” – Nielson

              “Billie Jean” – Michael Jackson

              “Bloed, zweet en tranen” – André Hazes

              “Boogie wonderland” – Earth, Wind & Fire

              “Candy” – Robbie Williams

              “CAN’T STOP THE FEELING!” – Justin Timberlake

              “Can’t take my eyes off you” – Boys Town Gang

              “Casanova” – Ultimate Kaos

              “Cheerleader” – OMI

              “Crazy” – Gnarls Barkley

              “Dancing on the ceiling” – Lionel Richie

              “Dansen op de vulkaan” – De Dijk

              “De kapitein (deel 2)” – Acda en De Munnik

              “Disco inferno” – The Trammps

              “Don’t leave me this way” – Thelma Houston

              “Domino” – Jessie J

              “Don’t stop me now” – Queen

              “Don’t worry” – Madcon ft. Ray Dalton

              “Everything” – Michael Bublé

              “Fame” – Irene Cara

              “Far from over” – Frank Stallone

              “Get lucky” – Daft Punk

              “Girl” – Anouk

              “Gold” – Spandau Ballet

              “Good God” – Anouk

              “Happy” – Pharrell Williams

              “Hello” – Martin Solveig & Dragonette

              “Het regent zonnestralen” – Acda en De Munnik

              “Hey Jude” – The Beatles

              “Highway to hell” – AC/DC

              “Hold my hand” – Jess Glynne

              “Hot ’n cold” – Katy Perry

              “Human” – The Killers

              “Iedereen is van de wereld” – The Scene

              “I follow rivers” – Lykke Li

              “I gotta feeling” – The Black Eyed Peas

              “I like the way” – Bodyrockers

              “I love it” – Icona Pop ft. Charli XCX

              “I wanna dance with somebody (who loves me)” – Whitney Houston

              “I was made for lovin’ you” – KISS

              “I’m so excited” – The Pointer Sisters

              “(I’ve had) the time of my life” – Bill Medley & Jennifer Warnes

              “Ik leef niet meer voor jou” – Marco Borsato

              “In the morning” – Razorlight

              “Into the groove” – Madonna

              “It’s my life” – No Doubt

              “It’s my life” – Bon Jovi

              “It’s my life” – Dr. Alban

              “Je hoeft niet naar huis vannacht” – Marco Borsato

              “Jump” – Van Halen

              “Kom van dat dak af” – Peter Koelewijn

              “Let me entertain you” – Robbie Williams

              “Livin’ on a prayer” – Bon Jovi

              “Maniac” – Michael Sembello

              “Mercy” – Duffy

              “Moves like Jagger” – Maroon 5 ft. Christina Aguilera

              “Not over you” – Gavin DeGraw

              “One way or another (teenage kicks) – One Direction

              “Piece of my heart” – Janis Joplin

              “Purple rain” – Prince

              “Push up” – Freestylers

              “Rain down on me” – Kane

              “Raise your glass” – P!nk

              “Relight my fire” – Dan Hartman

              “Rolling in the deep” – Adele

              “Sex on fire” – Kings Of Leon

              “Shake it off” – Taylor Swift

              “Shape of you” – Ed Sheeran

              “Show me love” – Robin S

              “Shut up and dance” – Walk The Moon

              “Smoorverliefd” – Doe Maar

              “Song 2” – Blur

              “Stil in mij” – Van Dik Hout

              “This is my life” – Shirley Bassey

              “Treasure” – Bruno Mars

              “Twilight zone” – Golden Earring

              “Uptown funk” – Bruno Mars

              “Valerie” – Amy Winehouse

              “Viva la vida” – Coldplay

              “When the rain begins to fall” – Jermaine Jackson

              “Why tell me why” – Anita Meyer

              “You’re the one that I want” – John Travolta & Olivia Newton-John
              Dit zijn nummers die (met grote regelmaat) in de setlijst van De Helden staan. Geen

              zin in één van deze nummers? Geen punt. Spelen we die niet. Een specifiek verzoek

              dat hier niet tussen staat? Geen punt. De Helden laten zich graag uitdagen

               
              € 2.795,00
              Soul Solution
              • Pop
              • Soul

              Top soulband met zanger David Dam.

              Soul Solution

              Soul Solution is een fantastische band die soulvolle covers speelt. De zanger van de band, David Dam, behoort al jaren tot de vocale top van Nederland. In 2014 brak hij landelijk door via het televisieprogramma The Voice of Holland met zijn spraakmakende versie van Let’s Get It On waarbij hij alle juryleden dansend uit hun stoelen kreeg. Na een lang traject heeft David uiteindelijk de halve finale gehaald. Soul Solution is een band van louter topmuzikanten die al meer dan 7 jaar met plezier samen spelen. Ze spelen nummers van Let's Get It On tot Can't Feel My Face tot Valerie, ze zijn dus erg divers.

              Van oude soul & funkclassics tot en met de meest recente R  & B hits, Soul Solution speelt het.

              David zorgt met zijn supergoede band altijd voor een feestje en raakt gegarandeerd bij iedereen de juiste snaar! Buiten het feit dat het hele goede muzikanten zijn, zijn de mannen van Soul Solution ook nog eens super leuke mannen!

              Bezetting
              Soul Solution bestaat uit 5 muzikanten: zanger, bassist, gitarist, toetsenist en drummer.

              Speelduur
              De band speelt 3 sets van 45 minuten of 2 sets van 60 minuten. Zijn hebben muziek bij zich voor de pauzes. Mocht je dat willen dan is de band uiteraard uit te breiden met een passende DJ.

              Repetoirelijst

              1999 – Prince
              24k Magic - Bruno Mars
              7 Nation Army - White Stripes
              A change is gonna come - Sam Cook
              Begging - Madcon
              Billie Jean - Michael Jackson
              Blame it on the Boogie - Michael Jackson
              Blurred lines - Robin Thicke
              Can you feel it - Michael Jackson
              Can’t feel my Face - The Weekend
              Can’t stop the Feeling - Justin Timberlake
              Cry me a river - Justin Timberlake
              Don’t stop - Micheal Jackson
              Fuck you - Cee Loo Green
              Get Lucky - Daft Punk
              Good times - Chiq
              Happy - Pharell
              Harry Hippie - Bobby Womack
              Hey Ya - Outkast
              I want you back - Jackson 5
              I wish - Stevie Wonder
              Let’s get it on - Marvin Gaye
              Let’s get it started - Black Eyed Peace
              Let’s groove tonight - Earth Wind Fire
              Let’s stay together - Al Green
              Locked out of heaven - Bruno Mars
              Love me Again - John Newman
              Move your feet - Junior Senior
              My Girl - The Temptations
              Rock your body - Justin Timberlake
              Senorita - Justin Timberlake
              Sex Machine - James Brown
              Sexy MF - Prince
              Signed Sealed Delivered - Stevie Wonder
              Sir Duke - Stevie Wonder
              Soul man - Sam& Dave
              Soul Power - James Brown
              Treasure - Bruno Mars
              Valerie - Amiy Winehouse
              Want to want me - Jason Derulo
              What I’d say - Ray Charles
              What’s going on - Marvin Gaye
              € 2.295,00
              Blend-it
              • Allround
              • Dance

              5 uur non-stop DJ & band in 1 show.

              Blend-it

              Een geweldige feestband met zeer professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Plezier staat voorop bij deze topband. De combinatie van een vette live-show, kwaliteit en vriendschap maakt een optreden van deze band tot een unieke ervaring.

              De band speelt een aanstekelijke mix van hedendaagse hits en lekkere classics.

              Bezetting:
              Blend-it bestaat uit 6 muzikanten: 2 zangeressen, bassist, gitarist, toetsenist en drummer.

              Prijs inclusief DJ:
              De technicus van de band is ook een leuke DJ. De prijs van Blend-It is dus inclusief DJ die in de pauzes gaat draaien. Oftewel een totaalprogramma voor 5 uur non stop feest.

              Speelduur:
              De band speelt 3 sets van 60 minuten. Zij hebben muziek bij zich voor de pauzes. Mocht je dat willen dan is de band uiteraard uit te breiden met een passende DJ.

              Techniek:
              Standaard komt de band met een geluid- en lichtsysteem tot circa 200 man verzorgt door hun eigen geluidsbedrijf.

               

               

              Repetoirelijst

              Ain’t no mountain high enough – Marvin Gaye
              Ain't it fun – Paramore
              Ain't Nobody – Chaka Khan
              Always there – Incognito
              Another day – Jamie Lidell
              Are you gonna go my way – Lenny Kravitz
              Are you gonna be my girl – Jet
              Always on the run – Lenny Kravitz
              Baby love – Mothers Finest
              Bad girls – Donna Summer
              Billy Jean – Michael Jackson
              Blame it on the boogie – Michael Jackson
              Blurred Lines – Robin Thicke / Pharrel Williams
              Boogie Wonderland – Earth, Wind & Fire
              Can you feel it – The Jacksons / The Temperor
              Can’t feel my face – The Weeknd
              Can't rely On – Paloma Faith
              Car wash – Rose Royce
              Celebration – Kool & the Gang
              Conga – Miami Sound Machine
              Could you be loved – Bob Marley
              Crazy in love – Beyonce
              Dancin’ in the street – Martha Reeves
              Deja Vu – Beyonce
              Disco inferno – The Trammps
              Don’t stop ‘til you get enough – Michael Jackson
              Easy Lover – Phil Collins & Philip Bailey
              Feel what you want – Kristine W.
              Finally – CC Peniston
              Fireball – Pitbull
              Good God – Anouk
              Happy – Pharrel Williams
              Hold back the river – James Bay
              Hold my hand – Jess Glynne
              How deep is your love – Calvin Harris
              How will I now – Whitney Houston
              I want you back – The Jackson Five
              I will survive – Gloria Gaynor
              Iedereen is van de Wereld – The Scene
              It's what you don't do – Lianne La Havas
              Just dance – Lady Gaga
              King – Years & Years
              Kiss – Prince
              Last dance – Donna Summer
              Last night a DJ saved my live – Indeep
              Lean On – Major Lazer
              Let’s talk about seks – Salt ’n Pepa
              Like I Can – Sam Smith
              Locked out of heaven – Bruno Mars
              Lola’s theme – Shape Shifters
              Love me like I do – Ellie Goulding
              Love runs out – One Republic
              Mercy – Duffy
              Mesmerized – Faith Evans
              My girl – The Temptations
              My guy – Supremes
              My sharona – The Knack
              Nobody’s wife – Anouk
              On my mind – Ellie Goulding
              Play that funky music – Wild Cherry
              Please don’t stop the music – Rihanna
              Pretty fly for a white guy – Offspring
              Pricetag – Jessie
              Pride / A Deeper Love – Aretha Franklin / C+C Music Factory
              Rain down on me – Kane
              Rather be – Clean Bandit
              Remember the time – Michael Jackson
              Respect – Aretha Franklin
              Rock With You – Michael Jackson
              Rock your body – Justin Timberlake
              Rumor has it – Adele
              Shake your body – The Jacksons
              Show me love – Robin S.
              Shut Up & Dance – Walk The Moon
              Single ladies – Beyonce
              Sista’s are doing it for them selves – Aretha Franklin / Annie Lennox
              Super freak – Rick James, MC Hammer
              Superstitious – Stevie Wonder
              Titanium – Sia
              Tell Me Bout It – Joss Stone
              Tell me something good – Chaka Khan
              Think – Aretha Franklin
              Thinking out loud – Ed Sheeran
              Trouble with my baby – Paloma Faith
              Typical man – Tina Turner
              Uptown Funk – Mark Ronson / Bruno Mars
              Valerie – Amy Winehouse
              Waiting for tonight – Jennifer Lopez
              Wake me up before you go-go – Wham
              Want To Want Me – jason derulo
              War – Kensington
              We are family – Sister Sledge
              We found love – Calvin Harris
              Whats Love Gotta To With It – Tina Turner
              Who do you think you are – The Spice Girls
              You might need somebody – Shola Ama
              You’re the one that I want – Grease
              € 2.250,00
              DJ Keb
              • Allround

              seventies, dance classics, top-40, dance en house

              DJ Keb


              • ervaren

              • attent

              • allround

              • interactie met het publiek

              • gespecialiseerd in gezelligheid: van Hazes tot House en van Dance tot Diva, hij draait het allemaal


              DJ Keb is een attente DJ die op zeer interactieve wijze met het publiek een feest opbouwt. Hij is van alle markten thuis, erg ervaren en weet het iedereen met het grootste gemak naar de zin te maken. Keb draait al jaren voor Swinging.nl en met veel succes. Stijlvol, elegant en veelzijdig dat zijn de kenmerken van DJ Keb.

              Naast het draaien als DJ heeft Keb zich ook gespecialiseerd als Video DJ. Hij kan desgewenst een videoscherm meenemen en video mixers om zo live visuals, videoclips en foto's van jullie feest projecteren op een groot videoscherm.

              DJ Keb is regelmatig te zien tijdens de demo-avonden van Swinging.nl.

              Het vaste team van de Swinging DJ show bestaat uit:
              DJ Wesley
              DJ Keb
              DJ Nik
              DJ Roan
              DJ Peter
              DJ Edgar
              DJ Artic
              DJ Barry
              DJ Cornee
              DJ Martijn


              Swinging.nl werkt alleen met de allerbeste muzikanten van Nederland die ook spelen op grote festivals zoals Dance Valley en North Sea Jazz. Er zijn diverse mogelijkheden:
              DJ samen met saxofonist
              DJ samen met violist
              DJ samen met percussionist

              Zo werkt het unieke DJ concept van Swinging.nl
              Wij geloven dat de keuze van je DJ zo belangrijk is voor het welslagen van je feest dat je daarbij niets aan het toeval moet overlaten. Daarom staat bij ons de DJ en jullie wensen centraal. Het kiezen van de juiste DJ voor jullie feest gaat in vier stappen:

              stap 1: kies je favoriete DJ
              Kijk rond op onze site en vergelijk al onze DJ’s of nog beter: kom langs op onze demo-avonden en maak persoonlijk kennis met onze DJ’s en zie ze draaien. Heb je je favoriete DJ gevonden? Dan leggen we deze voor je vast. Je weet dus direct bij de boeking precies welke DJ op jullie feest komt draaien. Wel zo’n fijn gevoel. Je boekt immers een DJ, geen show!

              stap 2: kies bijpassende licht- en geluidsapparatuur
              Swinging.nl biedt voor elk budget en elke smaak de juiste DJ show. Bekijk dit filmpje met alle shows of kom langs in ons Music Center en overtuig jezelf. Uiteraard adviseren we je graag over welke lichtopties het beste passen bij jouw feestzaal. Is er al apparatuur aanwezig in je feestzaal? Geen enkel probleem, mits het voldoet aan de voorwaarden van de DJ maken we daar graag gebruik van. Wel zo voordelig!

              stap 3: vertel ons precies al je wensen
              Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan begint het werk pas echt. We vragen je het hemd van het lijf: welke muziek vinden jullie leuk, welke niet, hoe moet er geopend worden, hoe afsluiten, etc, etc. Al deze vragen kun je rustig invullen op je persoonlijke inlogpagina. Uiteraard houden we contact om jullie te adviseren en te helpen bij het invullen van jullie perfecte feestavond. Het spreekt voor zich dat we al jullie wensen netjes schriftelijk bevestigen zodat jullie zeker weten dat we alles goed hebben begrepen.

              stap 4: de laatste puntjes op de i
              In de week voor het feest neemt jullie favoriete DJ nog even telefonisch contact op om de laatste details te bespreken.

              Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan? 
              We zijn allemaal mensen. Iemand kan ziek worden. Op dat moment garanderen wij een goede vervangende DJ. Dus je staat nooit met lege handen. Niet voor niets zijn wij gekozen tot het beste bruiloft DJ bedrijf van Nederland. Ook zijn we in het bezit van het keurmerk trouwen wat staat voor nog meer zekerheid.

               

              Repetoirelijst

              DJ Keb is zeer allround. Hij kan met alle stijlen overweg. Hij is gespecialiseerd in remixen van classics in een modern jasje. Dus alle herkenbare hits maar dan net iets vetter en met een hedendaagse sound.
              € 400,00
              Trots
              • Allround
              • Dance

              Puur, verrassend en steengoed! Een band om Trots op te zijn.

              Trots

              Altijd NIEUWE nummers, TOP muzikanten, 200% ENERGIE, een GEWELDIGE show!

              Een optreden van Trots is altijd een geweldige ervaring, met de beste nieuwe nummers en klassiekers maakt de band elke avond een onvergetelijk feest! Het repertoire van Trots is altijd vol hits en up-to-date. De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen, dansen, springen, genieten en meezingen! Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, Kensington, Ed Sheeran, Nielson, Robin Thicke, Pharell, James Bay, Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Michael Jackson, Robbie Williams, Doe maar, Bob Marley en meer..

              Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Zanger/toetsenist/gitarist Kelly Veerman, topgitarist Ivan Pranger, drummer Bart Klomp en bassist Jack de Vries zijn professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond bijzonder te maken.

              Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven. Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd!

              Repetoirelijst

              Het repertoire van de band Trots is verrassend en nieuw! Om een indruk te geven van wat de band speelt staan hieronder wat recente nummers en klassiekers die vaak gespeeld worden.


              1. Shape of you - Ed Sheeran
              2. Can’t stop this feeling - Justin Timberlake
              3. Billy Jean / Black white - Michael Jackson medley
              4. Sexy als ik dans - Nielson
              5. Wake me up - Avicii
              6. Don’t worry ‘bout a thing - Madcon
              7. Treasure / Get lucky / Blurred lines - medley
              8. Sterrenstof - Jeugd van tegenwoordig
              9. Cake by the ocean - DNCE
              10. Sex on fire - Kings of Leon
              11. Geronimo - Sheppard
              12. Happy - Pharell Williams
              13. Titanium  / Hello / Sexy and I know it  / Party Rock - medley
              14. This girl - Kungs
              15. Uptown funk - Bruno Mars
              16. Locked out of heaven - Bruno Mars
              17. Hangover / Barbra Streisand / Fireball - medley
              18. Adventures of a lifetime - Coldplay
              19. Could you be loved - Bob Marley
              20. Best day of my life - American Authors
              21. Message in a bottle - the Police
              22. Parijs - Kenny B
              23. I’ll be there for you - The rembrandts
              24. Smoorverliefd / Alles is liefde / Je hoeft niet naar huis - NL medley
              25. Lion in the morning sun - Will and the people
              26. I gotta feeling - Black eyed peas
              27. Narcotic - Liquido
              28. Angels - Robbie Williams
              29. Beauty & the brains - Nielson
              30. This is what it feels like - Armin van Buuren
              31. War - Kensington
              32. Shut up and dance! - Walk the moon
              33. Thinking out loud - Ed Sheeran
              34. Don’t stop me now - Queen
              35. Save tonight - Eagle Eye cherry
               

              Extra:

              1. Summer of 69 - Bryan Adams
              2. Play that funky music - Wild Cherry
              3. Rock ‘n’ roll medley - Great balls - Jailhouse rock - Blue suede shoes
              4. Kiss - Prince
              5. Long train running - Doobie Brothers
              6. Breakfast at tiffany - Deep blue something
              7. Song 2 - Blur
              8. Dance with somebody - Mando Diao
              9. One - U2
              10. Waiting on the world - John Mayer
              11. Viva la vida - Coldplay
               
              € 1.825,00
              Swinging Collective
              • Allround
              • Dance

              De ultieme combi van DJ en live entertainment.

              Swinging Collective

              De nieuwste sensatie in Nederland muziekland: het Swinging Collective. Een super swingend avondvullend programma bestaande uit de top DJ Edgar, saxofonist Joshua, percussionist Adriaan en een fantastische zangeres. Hierbij maken we gebruik van diverse top zangeressen zoals MC Mickey Hurst, Sarah Fall, Mavis Acqua en MC Choral.

              De show is echt een absoluut feest gegarandeerd. Een geweldige licht en geluidsset, top kwaliteit muzikanten, uitmuntende service en vooral: ontzettend veel plezier en muzikale power.

              Ben je op zoek naar een live DJ show met alleen maar top-entertainment dan is het Swinging Collective de juiste keuze. Een non-stop show vol met afwisseling: DJ met Sax, DJ met percussie, DJ met MC, DJ met sax en percussie, DJ met sax, percussie en MC, het gebeurt allemaal tijdens deze verrassende show.

              Kiezen tussen een DJ of band is niet meer nodig: het Swinging Collective is het totaal concept voor elk feest.

              Repetoirelijst

              De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.
              € 2.795,00
              Pepper & Sault
              • Allround
              • Easy-listening

              Swingend, classy, humoristisch, theatraal entertainment.

              Pepper & Sault

              is een prachtige theatrale act perfect voor diner-dansant, theaterdiners, themafeesten en andere gelegenheden waar plezier, show en muzikaliteit samen gaan.

              Deze twee rasartiesten horen bij elkaar als Bonnie & Clyde, als Barbie & Ken, als Will & Grace. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar, hun showmance is altijd rumoerig. Met een gevarieerd en uitgekiend repertoire spelen en bezingen zij hun hele gevoelsleven. Voor elkaar, voor anderen, met humor, pit en drama. Jazzy covers van moderne artiesten als Ed Sheeran, Caro Emerald, Justin Bieber, Britney Spears en The Baseballs, maar ook the real deal zoals Frank Sinatra, Tony Bennett en Lady Gaga vormen het programma.

              Met improvisatietalent en een knipoog spelen ze de nummers verhalend aan elkaar. Zo is een show van deze rasartiesten meer dan alleen zingen. Woorden die aansluiten zijn: swingend, classy, humoristisch, improvisatie.

              Deze act is zeer flexibel, ze staan open voor verzoeknummers en kunnen hun programma aanpassen aan je wensen. Van korte sets tot avondvullend, Pepper & Sault kan het allemaal.
              € 595,00
              DJ Martijn
              • Allround
              • Dance

              top-40, house, dance, disco-classics mash-ups

              DJ Martijn

              Attente DJ
              DJ Martijn is een zeer attente bekwame disc-jockey. Hij heeft een groot enthousiasme, is een echte mensen mens en gaat altijd voor het ultieme feest.

              DJ Martijn beheerst vrijwel alle stijlen. Van dance tot disco, van apres ski tot house en van Nederlandstalig tot R & B. DJ Martijn heeft een zeer grote allround muziek kennis. Gecombineerd met zijn enorme ervaring maakt hem tot de ideale allround DJ voor je feest.

              Vriendelijke DJ
              Geen moeite is te veel, DJ Martijn luistert goed naar de wensen van jou en je gasten en zal er alles aan doen om deze wensen zo goed mogelijk in te vullen. Martijn is regelmatig te zien tijdens de demo-avonden van Swinging.nl.

              Het vaste team van de Swinging DJ show bestaat uit:
              DJ Wesley
              DJ Martijn
              DJ Keb
              DJ Nik
              DJ Roan
              DJ Peter
              DJ Edgar
              DJ Artic
              DJ Barry
              DJ Cornee

              Swinging.nl werkt alleen met de allerbeste muzikanten van Nederland die ook spelen op grote festivals zoals Dance Valley en North Sea Jazz. Er zijn diverse mogelijkheden:
              DJ samen met saxofonist
              DJ samen met violist
              DJ samen met percussionist

              Zo werkt het unieke DJ concept van Swinging.nl
              Wij geloven dat de keuze van je DJ zo belangrijk is voor het welslagen van je feest dat je daarbij niets aan het toeval moet overlaten. Daarom staat bij ons de DJ en jullie wensen centraal. Het kiezen van de juiste DJ voor jullie feest gaat in vier stappen:

              stap 1: kies je favoriete DJ
              Kijk rond op onze site en vergelijk al onze DJ’s of nog beter: kom langs op onze demo-avonden en maak persoonlijk kennis met onze DJ’s en zie ze draaien. Heb je je favoriete DJ gevonden? Dan leggen we deze voor je vast. Je weet dus direct bij de boeking precies welke DJ op jullie feest komt draaien. Wel zo’n fijn gevoel. Je boekt immers een DJ, geen show!

              stap 2: kies bijpassende licht- en geluidsapparatuur
              Swinging.nl biedt voor elk budget en elke smaak de juiste DJ show. Bekijk dit filmpje met alle shows of kom langs in ons Music Center en overtuig jezelf. Uiteraard adviseren we je graag over welke lichtopties het beste passen bij jouw feestzaal. Is er al apparatuur aanwezig in je feestzaal? Geen enkel probleem, mits het voldoet aan de voorwaarden van de DJ maken we daar graag gebruik van. Wel zo voordelig!

              stap 3: vertel ons precies al je wensen
              Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan begint het werk pas echt. We vragen je het hemd van het lijf: welke muziek vinden jullie leuk, welke niet, hoe moet er geopend worden, hoe afsluiten, etc, etc. Al deze vragen kun je rustig invullen op je persoonlijke inlogpagina. Uiteraard houden we contact om jullie te adviseren en te helpen bij het invullen van jullie perfecte feestavond. Het spreekt voor zich dat we al jullie wensen netjes schriftelijk bevestigen zodat jullie zeker weten dat we alles goed hebben begrepen.

              stap 4: de laatste puntjes op de i
              In de week voor het feest neemt jullie favoriete DJ nog even telefonisch contact op om de laatste details te bespreken.

              Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan? 
              We zijn allemaal mensen. Iemand kan ziek worden. Op dat moment garanderen wij een goede vervangende DJ. Dus je staat nooit met lege handen. Niet voor niets zijn wij gekozen tot het beste bruiloft DJ bedrijf van Nederland. Ook zijn we in het bezit van het keurmerk trouwen wat staat voor nog meer zekerheid.

              Repetoirelijst

              DJ Martijn draait zo breed mogelijk om zo alle mensen uit het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. DJ Martijn kijkt continue wat er gebeurd in de zaal en speelt daar direct op in.
              € 400,00
              Jazz and the City
              • Allround
              • Easy-listening

              Een fantastisch totaalconcept: een jazzband + DJ + een dansband. Ideaal voor...

              Jazz and the City

              Jazz and the City is een totaalconcept bestaande uit een jazzyband, een goede DJ + een dansband voor een totaalavond met een mooie opbouw: relaxed beginnen en swingend eindigen.

              Jazz and the City laat u genieten van muziek! Juist ook doordat er in de pauzes en voorafgaand aan het optreden van de band, een DJ zorgt voor groovy en loungy relaxte achtergrondmuziek. Als de avond erom vraagt kan de DJ na afloop van het optreden het evenement swingend en knallend afsluiten met de beste clubhits van dit moment en de coolste grooves uit het verleden. Ook kan de band de laatste set lekker swingend spelen zodat er ook met de band gedanst kan worden.

              Als u op zoek bent naar een luxe muzikale invulling van uw feest is deze band zeer aan te bevelen!

              Sax and the City
              Jazz and the City laat zich graag versterken door een fantastische saxofonist. Mooie zwoele solo’s, de juiste blazersriff en niet te vergeten, indien gewenst speelt de saxofonist met de DJ mee in de pauzes of na afloop. Een knallende DJ en Sax ervaring in combinatie met een nog meer jazzy klinkende band is de keuze voor een extra sax. Laat je inspireren door de uitbreiding van Sax and the City. Absoluut een uitstekende keuze!

              Repetoirelijst

              Braziliaans
              A felicidade
              Aqua de beber
              Corcovado
              Desafinado
              Dindi
              Garota de Ipanema
              Insensatez
              No more blues
              One note samba
              The look of love

              Jazzballads
              Angel eyes
              Everything must change
              I fall in love too easily
              Misty
              My funny valentine
              Someone to watch over me
              Teach me tonight
              The man I love
              The nearness of you
              You don't know what love is
              You've changed

              Medium Jazz
              At last
              But not for me
              Cheek to cheek
              Come fly with me
              Fever
              Fly me to the moon
              I  ain't got nothing but the blues
              Is you is or is you ain't my baby
              I thought about you
              Like someone in love
              Mean to me
              Moondance
              My baby just cares for me
              Save your love for me
              That's all
              The more I see you
              They can't take that away from me
              The more I see you
              What a difference a day makes

              Uptempo Jazz
              All of me
              It's alright with me
              I've got you under my skin
              Love for sale
              The song is you
              There will never be another you
              You do  something to  me

              Easy listening/Pop
              Come away with me (Norah Jones)
              A night like this (Caro Emerald)
              Bubbly (Colbie caillat)
              Don't know why (Norah Jones)
              Everything (Michael Buble)
              Fragile (Sting)
              Georgia (Ray Charles)
              Hallelujah I love him so (Ray Charles)
              Human Nature (Michael Jackson)
              Isn't she lovely (Stevie Wonder)
              Just the two of us (Bill Withers)
              I'll be there (Mariah Carey)
              Lovely day (Bill withers)
              Loving you (Minie Ripperton)
              My cherie amour (Stevie Wonder)
              Ordinary People (John Legend)
              Put your records on (Corinne bailey rae)
              Sunny (Bobby Hebb)
              Sunrise (Norah Jones)
              Sweet about me (Gabriele Cilmi)
              Smooth operator (Sade)
              You are the sunshine of my life (Stevie Wonder)
              Your love is king (Sade)
              You know I'm no good (Amy Whinehouse)
              Sittin on the dock of the bay (Al Greene)
              My Girl (Temptations)
              Wonderful world (Sam Cook)
              If I aint got you (Alicia Keys)
              Thinking out loud (ed Sheeran)
              One day I fly away (randy Crawford)

              Danceclassics/partysongs
              Don't you worry about a thing (Stevie Wonder)
              I can't help it (Michael Jackson)
              Mercy (Duffy)
              Sir Duke (Stevie Wonder)
              Smooth operator (Sade)
              That man (Caro Emerald)
              The way you make me feel (Michael Jackson)
              Valerie (Amy Whinehouse)
              Perfect (Fairground attraction)
              Pack it up (Eliza Doolittle)
              A night like this (Caro Emerald)
              Price Tag (Jessie J.)
              American boy (Estelle)
              Stuck (Caro Emerald)
              Crazy little thing called love (Queen)
              Hound dog (Elvis Presley)
              Tutti Frutti (Little Richard)
              Valerie (Amy Whinehouse)
              That man (Caro Emerald)
              Super douper love (Joss Stone)
              Ladies night (atomic kitten/kool and the gang)
              Billie Jean (Michael Jackson)
              Blame it on the boogie (Jackson 5)
              Faith (George Michael)
              Rock around the clock (Bill Hailey)
              Kiss (Prince)
              Shame shame Shame (Shirley and company)
              Signed sealed and delivered (Stevie Wonder)
              Sing it back (Moloko)
              We are family (Pointer Sisters)
              Listen to the music (Doubie Brothers)
              I wish (Stevie Wonder)
              Break Away (tracey Ullman)
              Rehab (Amy Whinehouse)
              I’m so Excited (Pointer Sisters)
              Walking on sunshine (Katharina and the Waves)
              Happy (Pharell Williams)
              Treasure (Bruno Mars)
              Fire (Pointer Sisters)
              All About that Bass (Meghan Trainor)
              I Got a Woman (Ray Charles)
              Get Lucky (Daft Punk)
              Ain’t no mountain high enough (Diana Ross)
              Stop in the name of love (Diana Ross)
              Can’t Hurry love (Diana Ross)
              Aint nobody (Jasmine Thompson)
              Holiday (Madonna)

              Extra kerstrepertoire
              A child is born
              All I want for christmas
              Christmas song
              Jingle Bells
              I'm dreaming of a white christmas
              Rudolph the red nosed reindeer
              Santa Claus is coming to town
              € 1.750,00
              Edwin Monteyn en Band
              • Easy-listening
              • Jazz

              Jazzy pop en poppy jazz songs door de fantastische zanger Edwin Monteyn....

              Edwin Monteyn en Band

              Heel wat artiesten van dit moment laten zich inspireren door de muzikale invloeden van het New York halverwege de vorige eeuw. Frank Sinatra, bigband muziek, rokerige nachtclubs, de roerige wijk New Jersey! Jazz- en popzanger Edwin Monteyn staat met zijn live band garant voor een fantastische avond vol swingende jazz en popsongs. Het repertoire bestaat o.a. uit Gerswhin, Sinatra, The Beatles, maar ook Michael Buble, John Mayer, Jamie Cullum en vele andere. In een aaneenschakeling van klassiekers als 'Fly me to the moon' en 'Save the last dance for me' laat hij ook hedendaagse popliedjes klinken alsof ze uit de jaren '50 komen. Zo klinkt een hit van de Backstreet Boys toch ineens heel anders. De verrassende muzikale arrangementen maken zijn optredens bijzonder.

              Samen met drie professionele muzikanten op drums, bas en toetsen in de basisbezetting brengt Edwin Monteyn jazz en pop repertoire tijdens uw evenement. Een concert op de voorgrond of easylistening achtergrondmuziek behoren beide tot de mogelijkheden. Door hun flexibiliteit, veelzijdigheid en brede repertoirekeuze zijn Edwin Monteyn & band een graag geziene gast op uiteenlopende evenementen en festivals.

              Repetoirelijst

              Pop Standards
              All of me (John Legend)
              As long as you love me
              Can’t take my eyes
              This Love
              Can’t hurry love
              Back in Town
              Everlasting love
              Angels
              Everything
              I wish
              Crazy little thing called love (M. Buble)
              Une belle histoire
              Somewhere only we know
              What a difference a day makes
              Don’t know why
              Yesterday
              Piano man
              She’s Always a woman to me
              Isn’t she lovely
              You’ve got a friend
              A night like this
              Baby come to me
              Can you feel the love tonight
              Easy
              Fragile
              Have a little faith in me
              Heaven
              Just the two of us
              Just the way you are
              Fields of gold
              Sway
              Let’s stay together
              Don’t you worry ‘bout a thing
              Make you feel my love
              My funny valentine
              Saving all my love for you
              You are the sunshine of my life
              New York, New York
              Mr. Bojangles
              Hello
              Jazz standards
              Somewhere over the rainbow
              Aint no Sunshine
              Cantaloupe Island
              Take The A Train
              So What
              All Blues
              Blue Bossa
              Mo Better Blues
              Summertime
              Feel Like Making Love
              Caravan
              Someday my prince will come
              They Cant Take that away from me
              The Days of Wine and Roses
              Song For My Father
              Satin Doll
              Fly Me To The Moon
              Have You Met Miss Jones
              Mercy Mercy Mercy
              The Chicken
              Weekend Bizarre
              Sticks
              There will never be another you
              Autumn Leaves
              All Blues
              All The Things
              Stella by Starlight
              Solar
              Footprints
              All of me
              Angel eyes
              Black Coffee
              Black Orpheus
              Blame it on my youth
              Close your eyes
              Detour ahead
              Girl from Ipanema
              How high the moon
              How insensitive
              Misty
              My funny valentine
              Night and day
              Perdido
              My romance
              Cantaloupe Island
              Mercy, mercy, mercy
              Georgia
              Love for sale
              Fever
              Smile
              My little suede shoes
              Dindi
              The way you look tonight
              Nature boy
              I’ve got you under my skin

              Kerst
              Santa claus is coming to town
              All I want for Christmas
              Winter wonderland
              Driving home for Christmas
              I’m dreaming of a white Christmas
              Last Christmas
              Wonderful Christmas time
              Let it snow
              Rudolph the red nosed raindeer
              Jingle bells
              Silent night
              Frosty the snowman
              Have yourself a merry little Christmas
              Rockin’ around the Christmas tree
              Jingle bell rock
              My grown up Christmas list
              Holly Jolly Christmas
              It’s beginning to look a lot like Christmas
              € 1.750,00
              Skip the DJ
              • Allround
              • Disco

              Top deal! Super prijs/kwaliteitsverhouding.

              Skip the DJ

              Coverband Skip The DJ is een weergaloze band met een verrassend repertoire vol met lekkere hits, een hoog energieniveau en goede muzikanten. Samen met het publiek bouwt Skip the DJ een optreden vakkundig op tot een feest om nooit te vergeten. De gasten zullen nog lang napraten over het optreden van Skip the DJ.

              Repertoire
              Skip the DJ speelt een aanstekelijke mix van pop, rock, Nederlandstalig, dance, funk, soul en discohits. Het repertoire is zo uitgekozen dat er voor iedereen wat bij zit: van swingend, via rustig naar lekker stevig. Van meedansen, via meezingen naar meespringen. Zowel een aantal herkenbare classics als recente top 40 hits.

              Bijzonderheden

              • Standaard neemt Skip the DJ een professionele geluidsinstallatie met eigen technici mee die zeer geschikt is voor een publiek tot ongeveer 200 personen. Daarnaast neemt Skip the DJ standaard een lichtset mee zodat de band sfeervol wordt uitverlicht.

              • De technicus van de band is ook DJ. Hij draait lekkere muziek tijdens de pauzes van de band. Oftewel het feest gaat non stop door.

              • In overleg is het mogelijk om in overleg met u één speciaal verzoeknummer voor u in te studeren.

              • Indien gewenst is het mogelijk een spetterende saxofonist bij te boeken.

              Repetoirelijst

              NIEUW


              Hold my hand – Jess Glyne
              Lips are moving – Meghan Trainor
              Uptown funk – Bruno Mars / Mark Ronson
              All about the bass – Meghan Trainor
              Thinking out loud – Ed Sheeran
              Treasure – Bruno Mars
              Rude – Magic
              Fireball- Pitbull
              Rather be – Clean Bandit
              Calm after the storm – The Common Linnets
              Addicted to you – Avicii
              Counting stars – One Republic
              Timber – Pitbull
              The Monster – Rihanna
              Sky full of stars – Coldplay

              POP


              Blurred lines – Robin Thick
              Happy – Pharell
              Get lucky – Daft punk
              Locked out of heaven – Bruno Mars
              I gotta feeling – Black eyed peas
              This is love – W.I.L.I.A.M? Eva Simmons
              Pricetag – Jesse J
              Just dance – Lady Gaga
              Good time – Carly rae jepsen
              Hey soulsister – Train
              Just the way you are – Bruno Mars
              Move like jagger – Maroon5
              Pack up – Eliza Dooltittle
              Valerie – Amy Winehouse
              One – U2
              Angels – Robbie Williams

              70’s/80s/SOUL


              Blow me away – Alain Clark
              Finally – CC Penniston
              Something got me started – Simply Red
              Groove is in the heart – Deelite
              Something happened – Phil Collins
              Tribute – Passedenas
              Dance little sister – Terence Trent d’Arby
              Kiss – Prince
              Into the groove – Madonna
              Sweet dreams – Eurythmics
              Walking on sunshine – Katrina and the waves
              Everything she does – The police
              Walking on the moon – The police
              Could you be loved – Bob Marley
              One step beyond – Madness
              Dont stop me now – Queen
              Somebody to love – Queen
              Bad girls – Donna Summer
              I wish – Stevie Wonder
              Superstious – Stevie Wonder
              Signed sealed delivered – Stevie Wonder
              Proud Mary – Tina Turner
              Soulman – Sam and Dave

              LATIN


              Demasciado corazon – Willy Deville
              Livin la vida – Ricky Martin
              Night like this – Caro Emerald
              Sing it back – Moloko

               

              RUSTIG


              All of me – John Legend
              Save room – John Legend
              You give me something – James Morisson
              If I aint got you – Alicia Keys
              Lets stay together – Al Green
              Dont dream its over – Crowded house

              NEDERPOP


              Alles is liefde – Blof
              Regent zonnestralen – Acda en de Munnik
              Als ze er niet is – De Dijk
              Stil in mij – Van Dik Hout
              Iedereen is van de wereld – The Scene
              Ik kan het niet alleen – De Dijk
              Dansen op de vulkaan – De Dijk
              Smoorverliefd – Doe Maar

              ROCK


              I love it – Icona Pop
              Sex on fire – Kings of leon
              Good god – Anouk
              Girl – Anouk
              Are you kidding me – Anouk
              Rain down on me – Kane
              Whats up – 4 non blonds
              Always on the run – Lenny Kravitz
              Like the way I do – Melissa Etheridge
              Jump – Van Halen
              Summer of 69 – Bryan Adams
              € 1.595,00
              3Xtra
              • Allround
              • Dance

              Feestband + DJ voor 1 ongelooflijk scherpe prijs. Exclusief bij Swinging.nl

              3Xtra

              Omschrijving:
              3Xtra is ontstaan uit de band '3'. '3' speelt met name op de wat intiemere feestjes en speelt lekkere semi-akoestische muziek. De zangeres, gitarist en drummer van '3' merkten dat hun muziek extra dansbaar werd met de toevoeging van funky baspartijen. Zo kreeg 3xtra een zeer breed repertoire.
              Ze spelen op feestavonden uitversterkt met een luxe kleine P.A, zo wordt het nooit te hard en klinkt toch altijd super. 3Xtra zorgt ook voor een DJ in de pauzes en een intieme lichtshow die deze geweldige formatie mooi uitlicht.
              Met z'n vieren is alles tot in de puntjes verzorgd voor een echte swingende feestavond!

              Uiteraard is 3Xtra is ook nog in kleinere bezetting te boeken als  '3'

              Ceremonie
              Het is ook mogelijk om '3' te boeken voor het verzorgen van muziek tijdens de huwelijksceremonie. In dit geval speelt de band 3, 3 of 4 nummers op aanvraag tijdens de ceremonie en speelt de band daarna nog 2 sets tijdens de aansluitende receptie.

              Offerte op maat
              Heeft u al eens nagedacht over de verzorging van muziek tijdens verschillende momenten van uw feest? 3Xtra maakt het u gemakkelijk en biedt vele mogelijkheden om uw feestdag financieel aantrekkelijk van de meest passende muzikale invulling te voorzien. Vraag uw boekingsconsulent of de band naar de vele mogelijkheden. De verschillende muzikale optredens kunnen worden aangeboden tegen een zeer aantrekkelijk combi-tarief. Al eerder werden de volgende combinaties geboden:

              3 tijdens de ceremonie en receptie en 3Xtra tijdens het avondfeest.
              3 tijdens de receptie en het diner en de DJ tijdens het avondfeest
              3 tijdens het diner (twee sets) en 3Xtra tijdens het avondfeest (twee sets) daarna DJ&Sax
              3 tijdens de ceremonie en receptie en de DJ tijdens het avondfeest.
              3 tijdens het diner en DJ&Sax tijdens het avondfeest

              Informeer bij Swinging.nl naar de prijzen en maak een offerte op maat.

              Bezetting:
              3xtra bestaat uit 4 muzikanten:  zangeress, bassist, gitarist/dj en drummer.

              Duur van het optreden
              Het optreden van de band duurt 4 sets van 45 minuten binnen een tijdsbestek van 5 uur. Hierbij is de eerste set een rustige set. In de pauzes wordt de muziek verzorgt door een DJ.

              Repetoirelijst

              Repertoirelijst 3Xtra

              Party
              A Night Like This – Caro Emerald
              Ainʼt Nobody – Chaka Khan
              Ain't No Mountain High - Sister Act
              All About That Bass – Meghan Trainor
              All I wanna do – Sheryl Crow
              American Boy - Estelle
              Another day – Jamie Lidell
              As (Always) – George Michael/Mary J. Blige
              Babylove - Mother's Finest
              Babylove – The Supremes
              Baby when youʼre gone – Bryan Adams & Mel C
              Bad Girls - Donna Summer
              Beat it – Michael Jackson
              Billy Jean – Michael Jackson
              Blame it on the boogie - Jackson Five
              Blurred Lines – Robin Thicke
              Born this way – Lady Gaga
              Break Away – Tracy Ullman
              Brown eyed girl – van Morissen
              California Girls – Katy Perry
              Call me maybe – Carly Rae Jepsen
              Canʼt get you outta my head – Kylie Minogue
              Canʼt hurry Love - Supremes
              Can't Take my eyes off of you
              Carwash - Christina Aguilera
              Celebration – Kool and the Gang
              Closer – Ne-Yo
              Crazy – Gnarles Barkley
              Crazy in love – Beyonce
              Crazy little thing called love - Queen
              Crying at the discotheque - Alcazaar
              Conga - Gloria Estefan
              Dancing Queen - Abba
              Dance little sister – Terence Trent DʼArby
              Dance with somebody - Mando Diao
              Domino – Jessie J.
              Don't feel like dancing - The Scissor Sisters
              Dynamite – Taio Cruz
              Euphoria - Loreen
              Fascination - Alphabeat
              Faith – George Michael
              Finally - CeCe Peniston
              Firework – Katy Perry
              Get Lucky – Daft Punk
              Good Feeling – Flo Rida
              Groove is in the heart – Dee Lite
              Hangover – Taio Cruz
              Happy – Pharell Williams
              Hard Days Night – the Beatles
              Heavy Cross - Gossip
              Hey Jude – the Beatles
              Hot Stuff - Donna Summer
              Hot ʻn Cold – Katy Perry
              Higher Ground - Stevie Wonder
              I am what I am – Gloria Gaynor
              I Could Be The One - AVICII
              I don’t like it, I love it -
              I Follow Rivers – Lykki Li
              I Feel Good – James Brown
              I gotta feeling – Black Eyed Peas
              I’ll be there for you – the Rembrants
              I Kissed a girl – Katy Perry
              I Love Your Smile - Shanice
              I Need Your Love – Ellie Goulding
              I saw her standing there – the Beatles
              I Wanna dance with somebody – Whitney Houston
              I Will Survive - Gloria Gaynor
              I Wish – Stevie Wonder
              It's Raining Men - Weather Girls
              I'm Every Woman - Chaka Khan
              I'm Outta Love – Anastacia
              Iʼm So Excited – Pointer Sisters
              I'ts My Life - No Doubt
              I've got the music in me – The Kiki Dee Band
              Jungle Drum – Emilia Torrini
              Just Like a Pill - Pink
              Kids - Robbie Williams & Kylie Minogue
              Kiss - Prince
              Kom van dat dak af – Peter Koelewijn
              Lady - Modjo
              Lady Marmelade - Christina Aguilera
              Ladies Night – Atomic Kitten
              Like the Way I do - Melissa Etheridge
              Le Freak – Chic
              Let me think about it – Ida Corr
              Let's Get Loud - Jennifer Lopez
              Levels – Avicii
              Listen to the Music – the Doobie Brothers
              Locked out of heaven – Bruno Mars
              Lost in Music – Sister Sledge
              Make Luv – Oliver Cheatham
              Maneater - Nelly Furtado
              Mercy – Duffy
              Mesmerized – Faith Evans
              Moves like Jagger – Maroon 5
              Mr. Saxobeat – Alexandra Stan
              Morgens immer müde – Laing
              Music - Madonna
              My feelings for you – AVICII
              Nine to five - Dolly Parton
              No stress – Laurent Wolf
              Not That Kind - Anastacia
              Objection – Shakira
              One – Swedish House Maffia
              Only Girl – Rihanna
              On the floor – Jennifer Lopez
              On the Radio - Donna Summer
              Party Rock Anthem - LMFAO
              Please donʼt stop the music – Rihanna
              Price Tag – Jessie J.
              Proud Mary - Tina Turner
              Raise your glass - Pink
              Red Light - Linda Clifford
              Release Me – Agnes
              Relight my fire – Dan Hartman
              Respect – Aretha Franklin
              Rolling in the deep – Adele
              Save Tonight – Eagle Eyed Cherry
              S&M - Rihanna
              Say it right - Nelly Furtado
              Scream & Shout – Britney / Will.i.am
              Set Fire to the Rain – Adele
              Sexbomb – Tom Jones
              Sex on Fire – Kings of Leon
              Sing it Back – Moloko
              Shackles – Mary Mary
              She wolf – Sia / Guetta
              She works hard for the money - Donna Summer
              Show me Love – Robin S.
              Signed, Sealed, Delivered - Stevie Wonder
              Stayin Alive - The Begees
              Streetlife – Randy Crawford
              Stuck in the Middle with you -
              Superstition - Stevie Wonder
              Summer of 69 – Brain Adams
              Sweet Dreams – Eurhytmics
              Sweet Nothing – Florence & The Machine / Harris
              Tanz der Moleküle - Mia
              Teardrops - Womack & Womack
              The Best - Tina Turner
              These Boots – Nancy Sinatra
              Think - Aretha Franklin
              This is the life – Amy mc Donalds
              Tick Tock – Kesha
              Time of my Life – Dirty Dancing
              Titanium – Sia / Guetta
              Try – Pink
              Tutti Frutti – Little Richard
              Umbrella – Rihanna
              Upside down – Diana Ross
              Valerie - Amy Winehouse
              Venus – Shocking Blue
              Walking on sunshine – Katrina and the waves
              Waiting for tonight - Jennifer Lopez
              Waka Waka - Shakira
              Wake me up - AVICII
              We are Family - Sister Sledge
              We found love - Rihanna
              When Love Takes over – Kelly Rowland
              What a Feeling - Irene Cara
              You Ougtha Know - Alanis Morissette
              You’re the one that I want - Grease

              Smooth
              A Womanʼs Worth – Alicia Keys
              All this Time – Maria Mena
              Broken Strings – James Morrison
              Caramel – Suzanne Vega
              Dear Mr. President - Pink
              Donʼt Know Why – Norah Jones
              Every breath you take – the Police
              Fallinʼ – Alicia Keys
              Fast Car – Tracy Chapman
              Fell in Love with a Boy – Joss Stone
              Fever – Peggy Lee
              Fields of Gold – Eva Cassidy
              Get Here – Oleta Adams
              Hallelujah – Leonard Cohen
              Halo - Beyonce
              Hello - Adele
              If I Ain't got you - Alicia Keys
              Iʼm Yours – Jason Mraz
              It ainʼt over till itʼs over – Lenny Kravitz
              Just the two of us – Bill Withers
              Killing me softly – Roberta Flack
              Kiss me – Sixpence non the richer
              Lately – Stevie Wonder
              Love Song – Sara Bareilles
              Make you feel my love – Adele
              My love is your love – Whitney Houston
              Natural Woman – Aretha Franklin
              Need somebody – Shola Ama
              No Woman No Cry – Bob Marley
              Ordinary People – John Legend
              One – U2 & Mary J. Blige
              One of us – Joan Osborne
              People Get Ready – Eva Cassidy
              Put your records on – Corinne Bailey Rae
              Smooth Operator – Sade
              Stand by me – Bill Withers
              Strong Enough – Sheryl Crow
              Someone like you – Adele
              Sunrise – Norah Jones
              Sweet about me – Gabriella Cilmi
              Talking about a Revolution – Tracy Chapman
              Time after Time – Cyndi Lauper
              True Colours – Cyndi Lauper
              Use Somebody – Kings of Leon (Acoustic)
              Whatʼs Up – Four Non Blondes
              You gotta be - Desree
              Youʼve got a Friend – Carole King
              € 1.595,00
              Pee Wee
              • Allround
              • Dance

              Een band en DJ in 1: 5 uur non stop show van...

              Pee Wee

              'Get on board and never stop !' Als Pee Wee gaat feesten, gaat het dak eraf! Eenmaal op de dansvloer wordt u meegenomen in een trein vol Supergroovers, Rock 'n Roll, Disco-  en Soulmedleys die uw avond onvergetelijk maken!

              De band speelt met zijn presentatie perfect in op swingende bedrijfsfeesten en knallende trouwpartijen. Pee Wee draait al jaren mee in de top van de entertainmentindustrie en dit doen ze zichtbaar met veel plezier.  Op het podium staat werkelijk een brok energie ! Uitstekende musici en performers staan klaar om uw publiek te overdonderen.

              Bezetting
              Zanger, zangeres, toetsenist/zanger, gitarist/zanger, bassist en drummer. Standaard neemt Pee Wee ook een DJ mee voor de pauzes en all uw verzoekjes.

              Bijzonderheden
              Pee Wee kan door een front van zanger/zangeres diversiteit aan feestnummers brengen. Professioneel verzorgd geluid is geschikt voor grotere zalen en intiemere locaties. Pee Wee verzorgd een complete avond van opening tot knallend slot !

              Extra
              Het is leuk om een lied door te geven waaraan u als bruidspaar of feestganger een speciale herinnering heeft. Dit zal dan door de band worden uitgevoerd, bijv. als openingsdans, afsluiter, geheel naar uw wens. Het geeft uw avond een onvergetelijk moment !Natuurlijk zijn hier geen extra kosten aan verbonden.


              Duur sets
              Een avond Pee Wee is een avond live muziek, 3 sets van een uur afgewisseld met een DJ voor in de pauzes die iedereen op de dansvloer houdt ! Er bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor 4 sets van 45 minuten.

              Repetoirelijst

              A night like this - Caro Emerald
              Ain’t no stopping us - McFadden & Whitehead
              Ain’t nobody - Chaka Khan
              Binnen - Marco Borsato
              Blame it on the boogie - Jackson Five
              Blow me away - Alain Clark
              Breakaway - Tracey Ullman
              Carwash - Rose Royce
              Celebration - Kool & the Gang
              Disco Inferno - The Trammps
              Edge of heaven - Wham
              Get here - Oleta Adams
              Gimme Gimme - Narada Michael Walden
              Girl - Anouk
              Good God - Anouk
              Grease  - Frankie Valli
              Hard to handle - Black Crowess
              I gotta feeling - Black Eyed Peas
              I knew you were waiting  - G. Michael & A. Franklin
              I love Rock and Roll - Joan Jett
              I wish - Stevie Wonder
              I’ll be there for you - The Rembrandts
              Iedereen is van de wereld - The Scene
              If I ain’t got you - Alicia Keys
              Ik kan het niet alleen - De Dijk
              Kiss - Prince
              Lady Gaga Medley
              Lady Marmelade - LaBelle
              Last Dance - Donna Summer
              Le freak - Chic
              Let’s stay together - Tina Turner
              Long train running - Doobie Brothers
              Madonna Medley
              Mercy - Duffy
              Moves like Jagger - Maroon 5
              Nobody’s wife - Anouk
              Off the wall - Michael Jackson
              Play that funky music - Wild Cherry
              Proud Mary - Tina Turner
              Rock and Roll Medley
              Rolling in the deep  - Adele
              Sexmachine - James Brown
              Signed, sealed, delivered  - Stevie Wonder
              Stop loving you  - Toto
              Stuck - Caro Emerald
              Superstition  - Stevie Wonder
              The time of my life - B. Medley & J. Warnes
              Think - Lyn Collins
              Valerie - Amy Winehouse
              Walk like an Egyptian - The Bangles
              Walking on sunshine - Kathrina and the Waves
              We are family - Pointer Sisters
              What’s going on  - Marvin Gaye
              Why tell me why - Anita Meyer
              Working nine to five - Dolly Parton
              € 2.495,00
              Swinging piano show
              • Allround
              • Pop

              U vraagt, de Swinging Pianos spelen! Een crazy act vol met show...

              Swinging piano show

              De Swinging Pianoshow is een pianoshow met veel interactie en veel goede muziek om op te dansen!

              Wie bepaalt welke nummers de band speelt? Dat is niet aan de muzikanten ... het is aan jou! Zet je verzoekje op de speciale kaarten, zet het op een van de twee vleugels en wacht wat er gebeurt. Verwacht niet dat ze het origineel perfect naspelen, ze maken er hun eigen versie van met een grap en een sausje, gestopt in de blender en zo wordt het gebracht, precies hoe je het niet verwacht!

              But you will LOVE it. Allemaal perfect dansbaar. De Swinging pianoshow garandeert dat je de hele nacht zult zingen en swingen!
              De  Swinging pianoshow duurt 3 sets van 60 minuten en is gegarandeerd feest. Voorafgaand aan het feest en in de pauzes worden er lekkere cd's gedraaid zodat ook dan het feest doorgaat.

              De prijs is inclusief een geluidsset geschikt tot 150 personen en een functionele lichtset. Uiteraard is het mogelijk de show verder uit te breiden met meer geluid en licht voor de wat grotere feesten. Wij bieden je graag een offerte op maat aan.

               

              Repetoirelijst

              Easy
              A Hard day's night - The Beatles
              Ain't no sunshine - Barry White
              All night long - Lionel Richie
              Als ze er niet is - De Dijk
              Another 45 miles - Golden Earring
              Another day - Buckshot Le Fonque
              Another day - Jimmy Lidell
              Bad moon rising - C.C.R.
              Bed of roses - Bon Jovi
              ben e king - stand by m e
              Black magic woman - Santana
              Brabant - Guus Meeuwis
              Breakfast at Tiffany's - Deep Blue Something
              Brown eyed girl - van Morrison
              Brown eyes blue - Gayle Christal
              Crazy - Seal
              Crazy little thing - Elvis Presley
              Dansen aan zee - Blof
              Dochters - Marco Borsato
              Dock of the bay - Otis Redding
              dont know why - norah jones
              Droomland - Paul de leeuw
              Easy like Sunday - The Commadors
              Englishman in New - Sting
              Everything - Micheal Buble
              Faith - George Micheal
              Feel - Robbie Williams
              Fly me to the moon - Frank Sinatra
              Give a little bit - Supertramp
              Groot hart - De Dijk
              Have a little faith in me - John Hiatt
              Have I told you lately - van Morrison
              Heaven - Brian Adams
              Hello - Lionel Richie
              Hit the road Jack - Ray Charles
              Home - Micheal Buble
              Hou me vast - Volumia
              House of the rising sun - The Animals
              How deep is your love - Bee Gees
              How sweet it is - The Temtations
              I ain't got you - Alicia Keys
              I just cal - Steve Wonder
              ilse delange - miracle bubble
              Imagine - John Lennon
              Isn't she lovely - Steve Wonder
              Jambalaya - Carpenters
              Jessie - Joshua Kadison
              Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
              Lean on me - Bill Withers
              Listen to the music - Doobie Brothers
              Love you more - Racoon
              Mr. Blue - Rene Klijn
              Mr. Bojangles - Robbie Williams
              My girl - The Temtations
              Niet of nooit geweest - Acda & De Munnik
              One - U2
              Ordinary People - John Legend
              She's the one - Robbie Williams
              Sometimes when we - Dan Hill
              Stand by me - Sam Cooke
              Still haven't found - U2
              Summertime - Janis Joplin
              The Pianoman - Billy Joel
              This is the moment - Rene Froger
              Top of the world - Carpenters
              Tranen gelachen - Guus Meeuwis
              Valerie - Amy Winehouse
              You to me your - Real Thing
              Your song - Elton John
              You're beautiful - James Blunt
              You've got a friend - Carole King / James Taylor
              Zij - Marco Borsato
              Everlasting love - Jamie Cullum
              Hier aan de kust - Blof
              leun op mij - ruth jaccot
              use sombody - laura jansen

              Feestnummers
              All my loving - The Beatles
              Amarillo - Albert West
              Are you ready for - Rene Froger
              Bad moon rising - C.C.R.
              Big Girl - Mika
              Blue suede shoes - Elvis Presley
              break away - tracy ullman
              Can you hear me - E. Iglesias
              Celebration - Cool and the Gang
              Clocks - Coldplay
              Country Roads - John Denver
              Crazy little thing - Queen
              Dancing Queen - Abba
              disco inferno - trammps
              Do you love me - Blues Brothers
              Do you wanna dance - Ramones
              Dock of the bay - Otis Redding
              Does your mother know - Abba
              Don't stop - Fleedwod Mack
              Drive my car - The Beatles
              Ease on down the road - Micheal Jackson
              Feeling hot hot hot - Arrow
              Fire - Pointer Sisters
              Fly me to the moon - Frank Sinatra
              Follow the leader - Soca Boys
              Gimme hope Jo'anne - Eddy Grant
              Girl - Anouk
              Give a little bit - Supertramp
              Great balls of fire - Jerry Lee Lewis
              grenade - bruno mars
              Hey Baby - Cooldown Café
              Hey Jude - The Beatles
              Hit the road Jack - Ray Charles
              Hold the line - Toto
              Holiday in Spain - Blof
              I alone - Live
              I feel good - James Brown
              i got the music in me - kiki dee
              I love your smile - Shanice
              I saved the day - Move-it
              I saw her standing - The Beatles
              I' ve got the music - Kiki Dee
              I want to break free - Queen
              i will survive - gloria gaynor
              I will survive - Hermes House Band
              I Wish - Steve Wonder
              I'm a believer - The Monkees
              I'm every woman - Whitney Houston
              I'm so exited - Pointer Sisters
              I'm Yours - Jason Mraz
              Islands in the stream - Dolly Parton
              Isn't she lovely - Steve Wonder
              It's my life - Bon Jovi
              Jambalaya - Carpenters
              Johnny B. Good - Chuck Berry
              Just say Hello - Rene Froger
              Killing me softly - Lauryn Hill
              Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
              La Bamba - Los Lobos
              Lady hear me tonight - Mojo
              Lean on me - Bill Withers
              Let me entertain you - Robbie Williams
              Let's twist again - Chubby Checker
              like the way i do - melissa etheridge
              Listen to the music - Doobie Brothers
              Lola - The Kings
              Long blond animal - Golden Earring
              Long train running - Doobie Brothers
              Love Generation - Bob Sinclar
              Love shine a light - Katrina and the Waves
              Love you more - Racoon
              ltd - back in love
              Maria (un dos tres) - Ricky Martin
              Mercy - Duffy
              modern world - anouk
              Money for nothing - Dire Straits
              Mr. Bojangles - Robbie Williams
              my girl - The Temtations
              night like this - caro emerald
              No woman no cry - Bob Marley
              nobodys wife - anouk
              On Broadway - George Benson
              One - U2
              Outta Love - Anastacia
              Papa was a Rolling - The Temtations
              Paradise by the - Meatloaf
              price tag - jessie j
              Proud Mary - Tina Turner
              Radar love - Golden Earring
              Rain down on me - Keane
              Relight my fire - Dan Hartman
              River deep mountain - Tina Turner
              Rock around the clock - Bill Haley
              Rock DJ - Robbie Williams
              rose royce - carwash
              ru kiddin me - anouk
              Satisfaction - Rolling Stones
              September - Earth Wind & Fire
              set fire to the rain,to make you feel my love, - adele
              Sexbomb - Tom Jones
              Shake your tailfeather - Blues Brothers
              She's the one - Robbie Williams
              signed sealed delivered - stevie wonder
              Something stupid - Frank Sinatra
              Soulman - Blues Brothers
              Stand by me - Sam Cooke
              Stayin' alive - Bee Gees
              Still haven't found - U2
              Stir it up - Bob Marley
              Strong enough - Cher
              Summer in the city - Joe Cocker
              Summer of ' 69 - Brian Adams
              Sunday morning - Maroon 5
              Sweet Caroline - Neil Diamond
              Sweet home Alabama - Lynard Skynard
              Sweet home Chicago - Blues Brothers
              The Pianoman - Billy Joel
              think - aretha franklin
              Think - Aretha Franklin
              This ain't gonna work - Alain Clark
              This is the moment - Rene Froger
              Time of my life - Dirty Dancing
              Tonight - David Bowie
              Top of the world - Carpenters
              Tutti Frutti - Elvis Presley
              Twilight zone - Golden Earring
              Twist and shout - The Beatles
              Una Paloma Blanca - George Baker
              Valerie - amy Winehouse
              Venus - Shokking Blue
              walkin on sunshine - katrina and the waves
              Walking in Memphis - Bruce Springsteen
              Waterloo - Abba
              we are family,fire - Pointer sisters-exited
              We will rock you - Queen
              Whatever you want - Status Quo
              What's going on - 4 non blondes
              When the lady smiles - Golden Earring
              Wonderwall - Oasis
              You - Ten Sharp
              You to me your - Real Thing
              You're the one that - John Travolta / Olivia Newton
              you've got a friend - carol king
              € 750,00
              De sax spelende DJ
              • Easy-listening
              • Lounge

              De DJ die ook sax speelt op zijn eigen beats

              De sax spelende DJ

              Uniek in Nederland! De saxofonist spelende Dj.

              Een lounge/ deep house concept  waar sfeervolle achtergrondmuziek op zijn plaats is. Jij bepaalt welke nummers er gedraaid worden, welk genre je wilt horen en hoe lang het duurt; het enige dat wij nodig hebben is een stroompuntje.

              Deze act is alleen overdag (tot 20:00 uur ’s avonds) voor maximaal 6 uur te boeken, waarbij de DJ per uur ongeveer 30 minuten als saxofonist meespeelt met zijn beats.              € 475,00
              Guilty Pleasures
              • Allround
              • Dance

              Alle partyhits met high energy komen langs! Knalfeest gegarandeerd.

              Guilty Pleasures

              Omschrijving:
              Iedereen heeft ze wel: Guilty Pleasures. Alle bekende foute nummers worden door de band gecombineerd met de grootste hits van toen en nu! Van Spice Girls tot Abba, van Bruno Mars via Captain Jack de Venga Boys. Ze spelen ze allemaal.

              Guilty Pleasures speelt 3 sets van 45 minuten. Alle hits mogen uiteraard keihard worden meegezongen.

              De band bestaat uit zangeres, bas, drums, gitaar en toetsen. Nog niet genoeg feest? Dan kunnen ze ook een hele toffe dj meenemen voor de pauzes!

              Repetoirelijst

              Ademnood - Linda, Roos & Jessica
              Another day in paradise - Phill Collins
              Aquarius - Party Animals
              Are you gonna go my way - Lenny Kravitz
              Around the world - Daft Punk
              Baby one more time - Britney Spears
              Barbie girl - Aqua
              Bills - Destiny’s child
              Black Or White - Michael Jackson
              Bloed zweet en tranen - Andre Hazes
              Bloedend hart - De Dijk
              Blue - Eiffel 65
              Boom Boom - Vengaboys
              Break my stride - Blue lagoon
              Captain Jack - Captain Jack
              Casanova - Ultimate Kaos
              Changes - 2 Pac
              Coco jambo - Mr President
              Deeper underground - Jamiroquai
              Doekoe - Def Rhymz
              Don’t speak - No doubt
              Dragostea din tei - O-Zone
              Dreams - 2 Brothers on the 4th floor
              Dromen zijn bedrog - Marco Borsato
              Een beetje verliefd - Andre Hazes
              Enjoy the silence - Depeche mode
              Even aan mijn moeder vragen - Bloem
              Everybody - Backstreet Boys
              Everytime we touch - Cascada
              Gangsta’s paradise - Coolio
              Genie in the bottle - Christina Aguilera
              Gonna make you sweat - C&C
              Harder dan ik hebben kan - Blof
              Have you ever been mellow - Party Animals
              Het is een nacht - Guus Meeuwis
              Het Regent Zonnestralen - Acda & De Munnik
              I Don’t Want To Miss A Thing - Aerosmith
              I like to move it - Reel to Real
              I love rock and roll - Joan Jett & the Blackhearts
              I want it that way - Backstreet Boys
              I’ll be there - Spice Girls
              I’ll be there for you - Th Rembrands
              I’m too sexy - Right SaidFred
              I’ve got the Power - Snap
              If you wanna be a hippy - Technohead
              Ik voel me zo verdomd alleen - Danny de Munck
              Iris - Googoo dolls
              It takes two - Rod Stewart
              Jesus He Knows Me - Genesis
              Just say hello - Rene Froger
              Killing in the name of - Rage against the Machine
              Kom van dat dak af! - Peter Koelewijn
              Larger than life - Backstreet Boys
              Let it go - Idina Menzel
              Let’s talk about sex - Salt-n-Pepa
              Life - Des’ree
              Loser - Beck
              Losing my religion - R.E.M
              Luv U more - Paul Estak
              Maak me gek - Gerald Joling
              Macarena - Los Del Rio
              Mambo nr. 5 - Lou Bega
              Man feel like woman - Shania Twain
              Megamix - Grease medley
              My Favourite Game - Cardigans
              Narcotic - Liguido
              Never alone - 2 Brothers on the 4th floor
              No limit - 2 Unlimited
              Nobody’s wife - Anouk
              Nonono - Destiny’s child
              Not an addict - K’s Choice
              One - U2
              Oops I did it again - Britney Spears
              Outta love - Anastacia
              Pretty fly - Offspring
              Promise me - Beverly Craven
              Rainbow in the sky - Paul Estak
              Rythm is a dancer - Snap
              Say my name - Destiny’s child
              Schudden - Def Rhymz
              Sex on the beach - T-Spoon
              Smells like teenspirit - Nirvana
              Somebody else's lover - Total Touch
              Something happend on our way to heaven - Phill Collins
              Song 2 - Blur
              Standing strong together - Total Touch
              Step by step - New kids on the block
              Stil in mij - Van Dik Hout
              Stop - Spice Girls
              Suicide Blond - INXS
              Survivor - Destiny’s child
              Sweat alalalaong - Inner circle
              Tarzan Jane - Toy boy
              That don’t impress me much - Shania Twain
              The ketchup song (asereje) - Las Ketchup
              Torn - Natalie Imbruglia
              Touch me - Total Touch
              Two Princes - Spin Doctors
              U can’t touch this - MC Hammer
              Under the bridge - Red hot chilli peppers
              Vogue - Madonna
              Wannabe - Spice Girls
              We like to party - Vengaboys
              We’re going to ibiza - Vengaboys
              Weak - Skunk Anansie
              What a girl wants - Christina Aguilera
              What is love - Haddaway
              What’s up - 4 Non blonds
              Whenever Wherever - Shakira
              Why tell me why - Anita Meyer
              Winds of change - Scorpions
              Wonderwall - Oasis
              You'll be in my heart - Genesis/Phill Collins
              You’ve got to show me love - Robin S
              Zij gelooft in mij - Andre Hazes
              Zombie - Cranberries
              € 2.395,00
              The Gentlemen
              • Dance
              • Disco

              Non stop show van Liveband met DJ: strak in het pak, swingend,...

              The Gentlemen

              Coverband The Gentlemen zit strak in het pak, is ervaren, goed voorbereid en ontzettend muzikaal. De prijs is inclusief bijpassende DJ voor een complete avondvullende non-stop show.

              Je feest is met deze band in uitstekende handen. The Gentlemen kunnen door hun kundigheid, ervaring en grote repertoire alle kanten op die je maar wenst:
              - Een nummer karaoke met band zingen.
              - Een persoonlijk nummer door de band laten spelen als openingsdans/afsluiter
              - Een extra set livemuziek (tegen meerprijs)
              - Een uitstekende zangeres erbij (tegen meerprijs)
              - Een setje achtergrondmuziek voor tijdens het diner of de borrel
              - Repertoire stijlwensen (bijvoorbeeld "geen NL-talig" of "extra veel actuele nummers)

              Swinging.nl is trots op coverband The Gentlemen, en ze spelen als de beste. Ze zijn dan ook niet voor niets allemaal cum laude afgestudeerd van diverse gerenommeerde conservatoria.

              Repetoirelijst

              24K – Bruno Mars
              A-team - Ed Sheeran
              Ain't no sunshine- Bill Withers
              All of me – John Legend
              Alles is liefde - Bløf
              Angels - Robbie Williams
              Another day - Jamie Lidell
              Are you gonna go my way - Lenny Kravitz
              Beautiful day - U2
              Billie Jean - Michael Jackson
              Blow me away - Alain Clark
              Blue suede shoes - Elvis Presley
              Blurred Lines – Robin Thicke
              Break-even - the Script
              Brown Sugar - D'Angelo
              Budapest - George Ezra
              Cake by the ocean – DNCE
              Can’t hold us _ Macklemore
              Can’t stop the feeling! – Justin Timberlake
              Catch and release – Matt Simons
              Celebration - Kool and the gang
              Clocks - Coldplay
              Come together – The Beatles
              Dance little Sister - Terence Trent D'Arby
              DJ got us falling in love - Usher
              Don't stop me now - Queen
              Don't you worry child - Swedish House Maffia
              Don’t worry - Madcon
              Englishman in New York - Sting
              Everything – Michael Buble
              Fuck you – Cee Lo Green
              Get Lucky – Daft Punk
              Gravity – John Mayer
              Hangover - Taio Cruz
              Happy - Pharrell Williams
              Heard it through the grapevine - Marvin Gaye
              Hey Jude - The Beatles
              High & dry – Jamie Cullum
              Human Nature - Michael Jackson
              I don't wanna be - Gavin DeGraw
              I feel good - James Brown
              I gotta feeling - Black eyed Peas
              I wish - Stevie Wonder
              I'm a believer - the Monkees
              I’m yours – Jason Mraz
              If I ain't got you - Maroon 5
              If you don't know me by now - Ben Saunders
              Ik kan het niet alleen - De Dijk
              Is this love – Bob Marley
              Je hoeft niet naar huis - Marco Borsato
              Just the way you are - Bruno Mars
              Kiss - Prince
              Knock on Wood – Eddie Floyd
              Kom van dat dak af - Peter Koelewijn
              Let me entertain you - Robbie Williams
              Liefs uit Londen - Bløf
              Locked out of heaven – Bruno Mars
              Long train running - Doobie Brothers
              Love you more - Racoon
              Mambo no. 5 - Lou Bega
              Man in the Mirror – Michael Jackson
              Master Blaster – Stevie Wonder
              Move your feet - Junior Senior
              Moves like Jagger - Maroon 5
              Multiply – Jamie Lidell
              No woman no cry – Bob Marley
              Ordinary people - John Legend
              Papa was a rolling stone – Temptations
              Play that funky music – Wild Cherry
              Purple Rain – Prince
              Rain down on me - Kane
              Relight my fire - Dan Hartman
              Rock with you - Michael Jackson
              Rolling in the deep - Adele
              Rude – MAGIC!
              September - Earth wind & fire
              Seven nation Army - Ben l'Oncle Soul
              Sex on fire - Kings of Leon
              Sexy als ik dans - Nielson
              Shape of you – Ed Sheeran
              Signed sealed delivered - Stevie Wonder
              Sinds 1 dag of 2 - Doe Maar
              Sky full of stars - Coldplay
              Smoorverliefd – Doe Maar
              Stars – Simply Red
              Stil in mij - Van Dik Hout
              Superstition - Stevie Wonder
              Ten feet tall - Afrojack
              Thinking out loud – Ed Sheeran
              This is what is feels like - Armin van Buuren
              Treasure – Bruno Mars
              Umbrella - the Baseballs
              Uptown funk – Bruno Mars
              Use somebody – Kings of Leon
              Valerie - Amy Winehouse
              Waiting on the world to change - John Mayer
              Wake me up – Avicii
              War – Kensington
              What’s goin’ on –Marvin Gaye
              Whataya want from me - Adam Lambert
              With or without you - U2
              Without You - David Guetta ft. Usher
              Wonderfull world - James Morrison
              You give me something - James Morrison
              You'll never walk alone - Lee Towers
              You’ve got a friend – Donny Hathaway
              € 2.150,00
              Velvet Radio
              • Pop

              De hits van nu, gespeeld in jaren vijftig stijl. Perfect voor receptie,...

              Velvet Radio

              Waan je even in de jaren ‘50. Geheel in stijl brengt Velvet Radio de leukste hits van het heden, op een manier van het verleden.

              De muzikanten komen van verschillende conservatoria uit Nederland, en hun frisse kijk op de vintage invloeden van de jaren 40 en 50 zorgen voor de perfecte combinatie van moderne muziek met de elegantie van toen.              Repetoirelijst

              - Get Lucky - Pharell Williams

              - All About that Bass - Meghan Trainor

              - Treasure - Bruno Mars

              - Suit and Tie - Justin Timberlake

              - California Gurls - Katie Perry

              - Kiss - Prince

              - No Diggity - Blackstreet

              - I Kissed a Girl - Katie Perry

              - Stay With me - Sam Smith

              - Don't know Why - Norah Jones

              - Summertime - Nina Simone

              - Minnie the Moocher - Cab Calloway

              - Loving you - Minnie Ripperton

              - I wan't you back - Jackson Five

              - Fever - Little Willie John

              - Shape of You - Ed Sheeran

              - Sorry - Justin Bieber

              - Candyshop - 50cent

              - The lady is a Tramp - Frank Sinatra

              - The Good Life - Tony Bennet

              - God bless the Child - Billie Holiday
              € 1.245,00
              Roundabout
              • Allround
              • Dance

              Uiterst scherpe prijs-kwaliteit verhouding van deze top band.

              Roundabout

              Roundabout is een coverband die steevast voor sfeer en goede ambiance zorgt. Zij spelen disco-, pop- & rock classics, evenals de laatste hits van vandaag. Roundabout weet zijn luisteraars te boeien met een smaakvolle set en soms ietwat verrassende repertoirekeuze, die hen daarmee onderscheidt van de meeste andere coverbands. Roundabout is ook een flexibele band die haar playlist, geluidsset en zelfs bezetting volledig kan aanpassen aan uw wensen.

              Roundabout is gespecialiseerd in Diner-Dansants, spetterende (bruilofts)feesten en bedrijfsfeesten. De combinatie van flexibiliteit in bezetting en repertoirekeuze, de hoge mate van technische perfectie en de uiterst scherpe prijs maken Roundabout tot een topper voor vrijwel elke gelegenheid.

              Bijzonderheden
              Maar er is meer! Roundabout is vanaf 2009 de enige coverband in de benelux die je ook met een strijkkwartet kan boeken! Zo kan je bijvoorbeeld de avond rustig inzetten met het strijkkwartet en naadloos overgaan naar het swingende repertoire met de volledige band. Je kan dus als het ware je eigen versie van Roundabout samenstellen. Vertrekkende van de basisbezetting kan je optioneel een blazerssectie (trompet-sax-trombone), een strijkkwartet en percussionist boeken. In ‘full option’ heb je dus een spetterende 14-koppige coverband!

              Roundabout brengt een avondvullende show van vier sets van 45 minuten met tussendoor bijpassende muziek in de pauzes.

               

               

              Repetoirelijst

              Ain’t nobody Chaka Kahn

              Ain’t no sunshine Bill Withers

              All of me John Legend

              Angels Robbie Williams

              Balada boa Gusttavo Lima

              Budapest George Ezra

              Blurred lines/Get lucky Robin Thick/Daft Punk

              Boogieman medley K.C.& the sunshineband.....

              Can’t stop the feeling Justin Timberlake

              Carwash Rose Royce

              Castle on the hill Ed Sheeran

              Could you be loved Bob Marley

              Celebration medley       Jacksosn, Kool & the gang....

              Dancemedley (partyrock…) LMFAO, Avicii

              Dangerous David Geutta

              Demasiado Corazon Mink DeVille

              Don’t stop me now Queen

              Eighties medley                                    Depeche mode, Soft cell, Yazoo, Human league

              Fields of gold Sting

              Everybody needs somebody The blues brothers

              Girl Anouk

              Happy Pharell Williams

              Highway to hell AC/DC

              Home Dotan

              I feel good James Brown

              I follow rivers Triggerfinger

              I gotta feeling Black eyed peas

              Ik leef niet meer voor jou Marco Borsato

              Jackson medley Michael Jackson

              Let me entertain you Robbie Williams

              Let’s get loud Jennifer Lopez

              Like the way I do Melissa Etheridge

              Little talks Of monsters and men

              Locked out of  heaven Bruno Mars

              Mama mia Abba

              Mercy Duffy

              Moves like Jagger Maroon 5

              Music John Miles

              Nineties medley verschillende artiesten

              Non, non, rien a changé medley verschillende artiesten

              One U2

              One step beyond Madness

              Play that funky music Wildcherry

              Pokerface Lady gaga

              Rather be Clean Bandit

              Reality Lost Frequencies

              River deep, mountain high Tina Turner

              Rock medley Romantics, Police, U2

              Rolling in the deep Adele

              Shape of you Ed Sheeran

              Sex on fire Kings of leon

              Simply the best Tina Turner

              Skandal & 99 Luftballons Spider Murphy Gang & Nena

              Skyfall Adele

              Sky full of stars//We found love Coldplay/Rihanna

              Somebody that I used to know Gotye

              Something got me started Simply red

              Sweet dreams Eurythmics

              That’s what friends are for D.Warrick, S.Wonder....

              Thinking out loud Ed Sheeran

              This girl Kungs vs cookin’ on 3 burners

              This is the life Amy McDonald

              Uptown funk Bruno Mars & Mark Ronson

              Valerie Amy Winehouse

              Vertigo U2

              Viva la vida Coldplay

              Wake me up Avicii ft. Aloë Blacc

              Wat zou je doen Blof

              What’s going on Marvin Gaye

              24K Bruno Mars
              € 1.995,00
              Boys with a Voice
              • Allround
              • Jazz

              Boys with a Voice zijn verrassend, stijlvol en uitermate swingend. Perfect als...

              Boys with a Voice

              Omschrijving
              De 45 minuten durende show van de ‘Boys with a Voice’ is perfect geschikt voor diverse gelegenheden. Zo worden ze regelmatig gevraagd voor een swingende set tijdens een bedrijfsfeest of huwelijksfeest. Een avondvullend programma in combinatie met een allround DJ behoort ook tot de mogelijkheden.

              Ook voor een intieme huwelijksceremonie kunt u een optreden van de ‘Boys with a Voice’ boeken. Zij zingen dan meerstemmig prachtige liedjes die zeer geschikt zijn voor tijdens uw huwelijksceremonie.

              Techniek
              Ook op het technische vlak is alles geregeld zodat de ‘Boys’ een vlekkeloos optreden kunnen verzorgen. De ‘oude’ Elvis microfoons worden ingeladen net als een passende geluidsset voor uw locatie. Is er al een DJ aanwezig? Dan kan de technicus wellicht gebruik maken van dezelfde geluidsset.

              Repertoire
              Het repertoire bestaat uit swingende up-tempo liedjes van de jaren ’50 tot nu. Alle liedjes worden in een modern swingend jasje gestoken, voor jong en oud een feest der herkenning. Zo zingen ze niet alleen liedjes van Elvis Presley en Frank Sinatra maar ook van de Spice Girls, Backstreet Boys en zelfs Lady Gaga!
              € 1.200,00
              De Swingers
              • Easy-listening
              • Rock 'n roll

              Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk...

              De Swingers

              Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of receptie? De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen. Hun repertoire behelst bekende (en hele bekende) songs uit verschillende muziekgenres. Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco.

              De strak in het pak gestoken Swingers kunnen gemakkelijk tussen de gasten optreden, maar komen ook op een podium prima tot hun recht. Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd. De aanwezige gasten zullen u zeker roemen om uw keuze.

              Bezetting
              De altijd vrolijke Swingers bestaan uit:
              Martin Voogd – Zang, gitaar
              Marcel Verbaas – Contrabas en zang
              Robert van Driesten – Cajon en zang en mondharmonica

              Duur optreden
              Een akoestisch of versterkt optreden bestaat uit drie sets van elk dertig minuten die zij spelen binnen 4 uur tijd. Het optreden kan worden uitgebreid met 1 set van 30 minuten. Indien u onversterkt wenst, dan is er geen pauzemuziek aanwezig. Indien wordt gekozen voor de versterkte variant, worden in de pauzes ook cd's gedraaid.

              Let op: in tegenstelling tot hetgeen staat vermeld is de beschikbaarheid van de Swingers onder voorbehoud.

              Repetoirelijst

              Blue suede shoes
              Breakaway
              Brown eyed girl
              Bye bye love
              Centerfold
              C’est la vie
              Cha cha cha
              Country roads
              Daar bij de waterkant
              Dance the night away
              Denise
              Drinkin' wine spo-dee-o-dee
              Even aan mijn moeder vragen
              Everybody needs somebody
              Get Rhythm
              Hello Mary Lou
              Hound Dog
              I don't like mondays
              I love rock and roll
              I'm walking on sunshine
              I’m a believer
              I saw her standing there
              It's not unusual
              Jambalaya
              Kiss
              Lay your love on me
              Let me entertain you
              Never tear us apart
              Oh boy
              Opzij opzij
              Ring of fire
              Runaway
              Seven nights to rock
              Somewhere between
              Swimming into deep water
              That’s allright mama
              Tutti Frutti
              Walk this way
              Whisky in the jar
              Wild rover
              Wonderful tonight
              YMCA
              You’re sixteen
              En meer…
              € 1.260,00
              Ik wil geen side acts
              Tafel goochelaar

               Meervoudig kampioen goochelaar doet je gasten versteld staan. Succes gegarandeerd.

               Tafel goochelaar

               Onze goochelaar loopt bij deze act alle tafels langs waarbij hij je gasten eens flink bij de neus neemt.

               Deze vorm van magie is heel erg populair en effectief omdat je er letterlijk met de neus boven op zit. Het mooie van deze act is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt!

               Verschillende leuke effecten komen langs zoals geld verdubbelen, het stelen van horloges en het verdwijnen van een geheel spel kaarten op nog geen 50cm afstand van uw gasten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u straks op uw eigen evenement echt kunt wachten!

               Onze goochelaar is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog.

               Repetoirelijst

               Onze goochelaar behoort tot de beste van Nederland. Hij is al diverse malen in de prijzen gevallen. Hij doet diverse soorten trucs zowel rondlopend op je feest of eventueel ook als opening van het feest op een podium.
               € 750,00
               Sneltekenaar

                Verras je gasten met een origineel aandenken aan jullie feest.

                Sneltekenaar

                Swinging.nl werkt samen met een bijzondere sneltekenaar.

                Zijn karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristisch karakter een leuk kado om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken!  De tekeningen zijn hartstikke leuk om mee te geven als cadeau voor je gasten. Een bijzondere blijvende herinnering aan een mooi feest. Zijn groeiend succes heeft dan ook te maken met zijn spontane benadering en vriendelijke uitstraling.

                Onze sneltekenaar tekent vier uur lang de prachtigste tekeningen voor je gasten. In vier uur tijd kunnen ongeveer 32 tekeningen gemaakt worden. Mocht je meer tekeningen wensen, dan is het raadzaam extra uren bij te boeken.

                 
                € 575,00
                Blackjack tafel – evenementencasino

                 Een perfect afgewerkte Black Jack tafel met een vakkundige croupier die uw...

                 Blackjack tafel – evenementencasino

                 Haal het Casino bij u in huis! Een spelletje Black Jack, Poker of Roulette is spannend en uitdagend. Swinging.nl zorgt voor een gezellige sfeer in combinatie met chique geklede croupiers en mooie speeltafels. Op deze manier hebben uw gasten de indruk dat ze zich in een echt casino bevinden.

                 Samen met collega's ervaren hoe je alles kunt verliezen of juist schatrijk kunt worden. Voor onervaren spelers is dit de ideale manier om kennis te maken met de casinospelen.

                 Heeft het feest een thema, dan zorgt Swinging.nl voor passende kleding : Country, Frans, Maffia etc. Wij werken natuurlijk volgens internationale regels en geven hierover uitleg aan de spelers.

                 Het assortiment bestaat uit:

                 • Amerikaanse roulette

                 • Black Jack incl. stijlvolle krukken

                 • Crazy Dice

                 • Franse roulette

                 • Paardenrennen

                 • Poker


                 Speciale combinatieprijzen
                 De getoonde prijs is voor 1 tafel voor een periode van vier uur inclusief bediening. Indien u meerdere tafels wenst, gelden er speciale combinatieprijzen. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                 € 495,00
                 Roulette tafel – evenementencasino

                  Roulette tafel inclusief bediening, speelfiches en aankleding.

                  Roulette tafel – evenementencasino

                  Haal het Casino bij u in huis! Een spelletje Black Jack, Poker of Roulette is spannend en uitdagend. Swinging.nl zorgt voor een gezellige sfeer in combinatie met chique geklede croupiers en mooie speeltafels. Op deze manier hebben uw gasten de indruk dat ze zich in een echt casino bevinden.

                  Samen met collega's ervaren hoe je alles kunt verliezen of juist schatrijk kunt worden. Voor onervaren spelers is dit de ideale manier om kennis te maken met de casinospelen.

                  Heeft het feest een thema, dan zorgt Swinging.nl voor passende kleding : Country, Frans, Maffia etc. Wij werken natuurlijk volgens internationale regels en geven hierover uitleg aan de spelers.

                  Het assortiment bestaat uit:

                  • Amerikaanse roulette

                  • Black Jack incl. stijlvolle krukken

                  • Crazy Dice

                  • Franse roulette

                  • Paardenrennen

                  • Poker


                  Speciale combinatieprijzen
                  De getoonde prijs is voor 1 tafel voor een periode van vier uur inclusief bediening. Indien u meerdere tafels wenst, gelden er speciale combinatieprijzen. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                  € 495,00
                  Fotohokje

                   Maak samen met je vrienden, collega's of familie de leukste foto's in...

                   Fotohokje

                   De allerleukste foto's samen met je familie, collega's of vrienden maken je in een fotohokje van Swinging.nl. Organiseer je een bruiloft bedrijfsevenement of festival bekijk eens de mogelijkheden van onze fotohokjes. Iedereen krijgt een aandenken aan jullie feest. Ervaring leert dat een fotostrip met jullie logo ongeveer 4 jaar op een koelkast of prikbord hangt!

                   In begrepen in de prijs is:

                   • 4 uur Fotohokje

                   • Enthousiaste Begeleider

                   • Onbeperkte fotoprints

                   • Gepersonaliseerde fotostrip

                   • Thema achterwand

                   • Email functie

                   • Kist met feestartikelen

                   • Foto's digitaal Nageleverd

                   • Online galerie


                   Naast een uitgeprinte versie worden alle foto's digitaal nagestuurd. Je kunt kiezen uit diverse hokjes, flitskisten of zelfs een fotobus, fantasisch voor een festival.

                    
                   € 750,00
                   Kinect Game zone

                    Kies uit verschillende Kinect Games voor jullie feest of event en laat...

                    Kinect Game zone

                    Kies uit verschillende Kinect Games voor jullie feest of event en laat de gasten lekker spelen! Van jong tot oud kan meedoen aan spelen zoals:

                    • zomer games

                    • winter games

                    • penalty schieten

                    • muziek- en dans games

                    • kids games

                    • ski simulator

                    • rockband VR


                    Uiteraard komt er een ervaren begeleider mee die ervoor zorgt dat alles opgebouwd en aangesloten wordt. Verder zal hij ook zorgen voor eventuele tekst en uitleg van de spelletjes.
                    € 350,00
                    Virtual Reality experience

                     Stap in een Virtuele wereld met onze Virtuel Reality experience, werkelijk een...

                     Virtual Reality experience

                     Stap in een Virtuele wereld met onze Virtuel Reality experience. Zie de allermooiste plaatsen op aarde of juist boven de aarde, loop door het bos met dinosaurussen of race in je eigen Formule 1 bolide over het circuit van Monaco. De VR experience is een fantastische beleving!

                     Swinging.nl biedt vele vormen van Virtual Reality aan, voor elke doelgroep en voor elke toepassing. We hebben demo’s in Virtual Reality, Roller Coasters experience en zelfs VR race simulators. Onze VR experience is zeer geschikt voor op een beurs of een bedrijfsfeest. Iedereen wil het zien en zelf beleven.

                     Uiteraard komen onze mensen de VR experience bouwen en installeren. Ze zijn verder zeer deskundig in het begeleiden van het spel zodat uw gasten de nodige uitleg krijgen voor de optimale beleving.

                     Repetoirelijst

                     De kosten voor 4 uur VR experience inclusief begeleider zijn 675 eu ex btw.
                     € 675,00
                     Waarzegster Loretta

                      Uw hand laten lezen of tarotkaarten kiezen voor de toekomst? Dan is...

                      Waarzegster Loretta

                      De gasten op uw evenement kunnen hun toekomst laten voorspellen bij waarzegster Loretta. Dit kan door middel van tarotkaarten, handlezen of astrologie. Desgewenst wordt een intieme tent geplaatst van waaruit de waarzegster de toekomst van uw gasten voorspeld, maar natuurlijk kan waarzegster Loretta ook zonder tent de gasten uitnodigen om hun hand te laten lezen of tarotkaarten te kiezen.
                       De duur van het optreden van de waarzegster is vier aaneengesloten uren.

                       De prijs die is weergegeven is inclusief alle benodigde materialen. Decoratieve waarzegstertent optioneel mogelijk.

                      € 500,00
                      Masters of Beauty

                       Met vaardige hand, een bloem, een lintje, een beetje lak en een...

                       Masters of Beauty

                       Met hun blinkende föhns in de aanslag wachten zij u gretig op. Nicky, Kay, Kevin en Johnny zijn perfectionisten. In hun hagelwitte haarstudio staan vier comfortabele stoelen uitnodigend klaar voor eenieder die de ultieme schoonheid nastreeft. Dames zijn natuurlijk welkom maar de heren vallen bij de vier boys wel heel erg in de smaak! Met vaardige hand, een bloem, een lintje, een beetje lak en een likje gel verandert het viertal elk kapsel in een waar sieraad voor het hoofd. Samen buigen de vier haar-artiesten zich soms over een wel heel veeleisende klant want vier weten meer dan een.

                       De ‘Masters of Beauty’ bestaat uit 4 professionele kappers en visagisten die tevens professioneel artiest zijn. Hun adviezen zijn professioneel en de resultaten van hun werkzaamheden zijn een lust voor het oog. Leuk om naar te kijken, fantastisch om te ondergaan. In de wereld van Bling Bling, schoonheid en restyling is ‘Masters of Beauty’ een act die zijn gelijke niet kent! Voor een meerprijs kan ‘De Masters of beauty’ worden uitgebreid met een pruiken- en fotostand. Hierin kunnen de gasten zich tooien met professionele pruiken, zich vervolgens laten stylen door de Masters waarna de complete metamorfose digitaal wordt vastgelegd. Uiteraard krijgen ze een mooie afdruk mee naar huis.

                       Duur optreden
                       Masters of Beauty is 4 uur aanwezig op uw feest.
                       € 3.275,00
                       The Oxygen Bar

                        Zuurstofbar The Oxygenbar is het verkwikkende ontmoetingspunt met zuurstof en aroma voor...

                        The Oxygen Bar

                        The Oxygenbar is de plek om even heerlijk te ontspannen en zuurstof als welzijnsproduct tot je te nemen. Neem plaats aan de zuurstofbar en ervaar zelf wat zuurstof met je doet. Zuurstof is energie! Pure zuurstof of met een heerlijk toegevoegd aroma.

                        Door het consumeren van extra zuurstof (in een sessie van ongeveer 12 minuten) herstelt je lichaam sneller na inspanning. Zuurstof heeft een verlichtende werking voor lichaam en geest, denk daarbij aan een fitter gevoel, meer energie en een verhoogd concentratievermogen. Onze zuurstofbar is een echte eyecatcher, een niet te missen item op uw (bedrijfs-)feest, congres of productpresentatie. Een plek om uw gasten en relaties te ontvangen en lekker te verwennen!

                        Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden om ook uw bedrijf op een gezonde manier te promoten.

                        The Oxygenbar  verhuurt en plaatst zuurstofbars op iedere gewenste locatie. Het mobiele bar-systeem bestaat uit verschillende aaneensluitende units waardoor er tal van formatie mogelijkheden van klein naar groot, mogelijk zijn.

                        Duur van het optreden
                        De Oxygenbar is normaal gesproken 4 uur aanwezig op een evenement. Langer is natuurlijk ook mogelijk. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                        € 1.365,00
                        Cocktailbar

                         Toe aan wat afwisseling op uw feest? Probeer dan iets nieuws! De...

                         Cocktailbar

                         Toe aan wat afwisseling? Probeer dan iets nieuws! Onze cocktailbar verzorgt cocktails voor iedere gelegenheid.

                         De tijd is voorbij van de eeuwige glaasjes wijn, jus d'orange, bier en water. Feestjes, presentaties en borrels worden nu echt leuk. En totaal anders met de cocktails van onze shakers.Op de mobiele cocktailbar shaken de bartenders de perfecte cocktail voor je! De cocktailbar is feestelijk aangekleed en past bij de sfeer van uw feest of evenement.

                         De bar kan worden ingezet op feesten, beurzen, evenementen, festivals, productpresentaties en nog veel meer! Natuurlijk kun je ook meerdere bars verspreiden over de feestruimte, zodat je bijvoorbeeld bij de ene bar cocktails kunt krijgen, bij de tweede Smoothies en bij de derde vers fruit! De cocktailbar is makkelijk en snel te plaatsen en kan op elke locatie worden neergezet. Wens je geen alcohol op je feest, dan verzorgen wij een compleet alcoholvrije cocktailkaart. Eventueel kunnen cocktails in bedrijfskleuren of andere gewenste kleuren worden gemaakt!
                         Kwaliteit staat voorop. Shaken, blenden, builden...

                         Bijzonderheden
                         De prijs is inclusief 100 cocktails. Uiteraard kunnen er meer cocktails worden geserveerd. Deze worden dan op nacalculatie tegen stuksprijs verrekend. Informeer naar de mogelijkheden

                         Repetoirelijst

                         In principe kunnen alle cocktails worden bereid. Vooraf bespreken we de wensen en maken we speciaal voor je feest een op maat gemaakte menu-kaart. Op de menu-kaart worden 6 cocktails gezet. Er kan worden gekozen uit zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails.
                         € 750,00
                         Nail artist

                          Maak echte blikvangers van uw handen door een bezoekje aan onze nail...

                          Nail artist

                          Maak echte blikvangers van uw handen middels een bezoekje aan onze nail artist! De nagels worden in een basistint naar keuze gelakt of voorzien van een stijlvolle french manicure en aansluitend gedecoreerd met behulp van kleine sieraccessoires zoals

                          glitterpoeder, swarovski steentjes, sterretjes en stripers. Indien een nagel lang genoeg is kan er ook een nagelpiercing worden aangebracht (uiteraard een pijnloze aangelegenheid)

                          Technische informatie

                          • Doel: beauty entertainment

                          • Thema: ontspanning, beauty, fun

                          • Afmetingen stand item: standaardopstelling 150cm breed x 100cm diep x 110cm hoog

                          • Plaats van item: tegen de muur, randentertainment

                          • Soort omgeving (donker/licht): nvt, nail artist beschikt over werkverlichting

                          • Groepsgrootte/doelgroep: niet van belang, voor de dames

                          • Bijzonderheden: item kan prima worden gecombineerd met andere beauty/wellness items in de beautystreet


                          Duur van het optreden
                          De Nailartist is operationeel gedurende 4 uren
                          € 595,00
                          Stoelmassage voor events

                           Stoelmassage voor events is de ideale ontspanning tijdens uw evenement of feest....

                           Stoelmassage voor events

                           Stoelmassage is een prettige en ontspannen bijdrage aan uw feest of evenement. Deze vorm van massage is bij uitstek geschikt om op locatie aan te bieden omdat de massage gemiddeld 10-15 minuten duurt en door de kleding heen wordt gegeven.

                           Stoelmassage is niet alleen een publiekstrekker, maar voorziet ook in de individuele behoefte om op een simpele manier lichaam en geest even te ontspannen. De masseur kan uw gasten/bezoekers actief benaderen, en eventueel inspelen op de activiteiten van de opdrachtgever. Zo wordt er een brug gelegd tussen de ontspanningsmassage en het bedrijf.

                           Tijdens een themafeest kunnen de masseurs en de massagestoelen ook worden meegenomen in het thema. Bij een feest in Aziatische stijl kunnen de masseuses bijvoorbeeld in geisha kleding komen. Ook kan de bekleding van de massagestoel aangepast worden naar het thema. Zo worden de stoelen regelmatig omgetoverd in het goud.

                           Stoelmassage kan ook als relatiegeschenk worden aangeboden of worden ingezet tijdens personeelsbijeenkomsten. De gebruiker van de massage kan zich gedurende 15 minuten volledig ontspannen en vervolgens als herboren de activiteiten weer hervatten.

                           Bijzonderheden
                           Normaliter komen de masseurs casual gekleed in spijkerbroek met wit of zwart shirt.  Indien u Lounge en Event massage wilt inzetten tijdens een themafeest, dan kunnen de masseurs in passende kleding (en massagestoelen) de werkzaamheden uitvoeren.

                           Bezetting
                           Standaard wordt 1 masseur geleverd voor 4 uur inclusief een massagestoel, naar wens kan dit uitgebreid worden.

                           Duur
                           Standaard is de masseur 4 uur aanwezig, u kunt dit naar wens uitbreiden.
                           € 350,00
                           Egostreling

                            Egostreling is een act die wordt ingezet op evenementen, congressen, feesten en...

                            Egostreling

                            Wil je je gasten een onvergetelijke ervaring meegeven? Dan is egostreling de geschikte act!

                            Egostreling is een act die wordt ingezet op evenementen, congressen, feesten en festivals. Gasten krijgen een schoonheidsbehandeling voor de binnenkant. Wie plaatsneemt bij de egostrelers krijgt uitgebreid te horen wat er allemaal voor moois aan hem of haar te zien is, zowel van buiten als van binnen. Dingen die je misschien al wist, maar die toch fijn zijn om eens van een ander te horen. En dingen die je misschien nog niet wist, maar die je wel uitstraalt. Dit alles duurt een minuut of vijf en heeft een maximaal effect. Na een behandeling van Egostreling voel je je als herboren en straal je van geluk!

                            De kracht van Egostreling is onze oprechtheid. Omdat de egostrelers in staat zijn om direct de kracht van mensen te zien zijn de complimenten altijd gemeend en slaan ze bijna altijd de spijker op zijn kop. Het effect is daardoor groot en werkt nog lang door. Door de vrolijke outfits en de knipoog van de act, ziet het er ook nog feestelijk uit. Met Egostreling op je evenement krijgen de gasten een waardevolle en unieke ervaring. De korte boost van oprechte aandacht en waardering zorgt voor een positieve sfeer en werkt aanstekelijk.
                            Je kunt Egostreling boeken voor iedere gelegenheid.

                            De ‘Egostrelers’ zijn maximaal 3 uur aanwezig. In overleg kunnen ze altijd voor een kortere periode geboekt worden.
                            De aangegeven prijs is voor twee ‘Egostrelers’ voor een gezelschap tot maximaal 50 gasten. Wanneer er meer gasten zijn dan kan er een extra ‘Egostreler’ aangevraagd worden. Bespreek vooral de mogelijkheden met ons.

                             
                            € 750,00
                            Ik wil geen slot act
                            Tino Martin
                            • Nederlandstalig

                            Tino Martin kan zomaar het aanstormende talent van 2017 worden!

                            Tino Martin

                            2016 is wederom een succesvol jaar voor Tino Martin. Met vele optredens, een uitverkocht concert in de HMH, waarvan eind oktober de release van zijn 2 CD album, gevolgd door een DVD en Blu-ray, kan Tino tot nu toe terugkijken op een fantastisch jaar!

                            Zijn populariteit breidt zich razendsnel uit en hij heeft, in korte tijd, een mooie plek veroverd binnen het Nederlandstalige circuit. Met een eigen concert in mei op Ibiza, een concert in het Ziggodome in juni '17 en een goed gevulde agenda voor komend jaar zal zijn populariteit alleen nog maar groeien. Tino zingt tijdens zijn live optreden voornamelijk eigen hits.
                            € 3.995,00
                            Sharon Doorson
                            • Dance

                            Sharon Doorson was één van de grote favorieten tijdens het laatste seizoen...

                            Sharon Doorson

                            Sharon Doorson was n van de grote favorieten tijdens het laatste seizoen van THE VOICE OF HOLLAND! Ze schopte het tot de halve finale en maakte tijdens de liveshows indruk met haar uptempo en krachtige optredens. Als geen ander wist Sharon het publiek in te pakken met haar dans en sterke stem.

                            Al op jonge leeftijd ontdekt de nu 24-jarige, in Utrecht geboren, Sharon Doorson dat zingen en dansen haar lust en haar leven is. Als kleine spruit van 6 wint zij de mini-playbackshow van Henny Huisman en dat is niet de eerste talentenshow waaraan Sharon meedoet.

                            Op haar zeventiende, na 10 jaar danservaring en 2 jaar musical- en zangles, besluit ze in zeven jaar geleden mee te doen aan het SBS 6-programma Popstars the Rivals. De show brengt haar de meidengroep Raffish, waarmee ze meteen haar eerste nummer 1-hit scoort met de single ‘Plaything'.

                            Na het binnenhalen van haar diploma aan de Popacademie NPAC, te Utrecht, doet ze auditie voor het Conservatorium van Rotterdam en wordt aangenomen. Verschillende grote projecten in binnen- en buitenland volgen. Ze was onder meer zangeres van de coverband Agogo!

                            Als MC Sharon D treedt ze vanaf 2008 op naast verschillende grote DJ's onder wie Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Genairo Nvilla en D-Rashid. Voor deze laatste zingt Sharon ook een track in en brengt deze samen met hem ten gehore tijdens Latin Village 2010.

                            Vanaf heden is Sharon Doorson te boeken via Swinging.nl Haar show is perfect geschikt voor clubs, discotheken en andere events waarbij het dak er af moet!

                            Duur van het optreden
                            Het spectaculaire optreden van Sharon duurt 1x30 minuten.

                            Repetoirelijst

                            Sharon Doorson - Fail In Love
                            Sharon Doorson - High On Your Love
                            Sharon Doorson - Killer
                            Taio Cruz - Hangover
                            Beyonce - Crazy In Love
                            Beyonce - Run The World (Girls)
                            Rihanna - Where Have You Been
                            Nicki Minaj - Starships
                            David Guetta & Sia - Titanium
                            David Guetta & Sia - She Wolf
                            Jessie J - Price Tag
                            Jessie J - Nobody’s Perfect
                            Seal - It’s A Man’s World
                            Medley 1: Don’t Wanna Go Home -Wild Ones -Sweet Dreams -Where Them Girls At
                            Medley 2: Diamonds -She Wolf -Euphoria -Turn Up The Music
                            € 2.675,00
                            Glennis Grace
                            • Dance
                            • R & B

                            Glennis Grace, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek...

                            Glennis Grace

                            Op 19 juni 1978 werd in Amsterdam Glenda Batta geboren. Op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het „Unicef Gala for Kids‟, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis, dat hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertenreeks in Ahoy!

                            Op 16-jarige leeftijd (1994) deed Glennis mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Met het nummer van haar idool Whitney Houston “One moment in time” pakte ze heel Nederland in en won ze zeer overtuigend.

                            In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland. Eind vorig jaar is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

                            Op 20 mei 2011 brengt Glennis Grace haar nieuwe album “One Night Only” uit die opgenomen is tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast is de zangeres te zien in een nieuwe reeks van het TROSprogramma “De Beste Zangers van Nederland” en scoort ze in april haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en pakt hiermee direct haar eerste Gouden Plaat.

                            Duur optreden
                            Het optreden van Glennis Grace duurt 1 x 30 minuten.
                            € 4.950,00
                            Big Black & Beautiful
                            • Rhythm & blues
                            • Soul

                            Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Rocq-E, Lucretia & Michelle...

                            Big Black & Beautiful

                            Avond na avond trekken deze Soulsisters uitverkochte zalen door heel Nederland en al gauw was iedereen het eens; Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Rocq-E, Lucretia & Michelle brengen op een muzikale en soms komische wijze hun eerbetoon aan de Girl Groups van de afgelopen decennia.

                            Rocq-E Harrell: De in Californië (USA) geboren Rocq-E (spreek uit Rocky) zong als backing vocal bij een aantal van de grootste artiesten ter wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross en Stevie Wonder. In Nederland maakte zij haar eerste solo CD en zong zij in vele theater-voorstellingen. Zo was zij onder meer te zien in 'Niet Gesnoeid', 'R.E.S.P.E.C.T.' en 'She Got Game!'.

                            Lucretia van der Vloot: Lucretia was onder andere te zien in de muzikale theatervoorstelling 'Tip Top' en 'Jenny Arean met Lucretia van der Vloot'. Zij speelde een paar seizoenen in de populaire tv-serie 'All Stars'. In het seizoen 2001-2002 was zij samen met Ellen Peters te zien in 'Klotewijven' een muzikale cabaretvoorstelling. Lucretia zong samen met Rocq-E in 'Female Factory' en 'She Got Game'.

                            Michelle David: Geboren in North Carolina en opgegroeid in New York (USA), begon Michelle haar zangcarrière in de Kerk. Jaren later kwam zij naar Nederland en speelde zij in verschillende theatervoorstellingen, zoals: 'The Sound of Motown', 'The Glory of Gospel' en samen met Rocq-E 'R.E.S.P.E.C.T.'.

                            Let op! De prijs van Big Black & beautiful is exclusief geluidsinstallatie. Vaak kan gebruik gemaakt worden van een reeds aanwezige geluidsinstallatie. Informeer naar de mogelijkheden.

                            Duur van het optreden
                            De duur van een waanzinnig optreden van Big Black & Beautiful is 1 set van 30 minuten.

                            Repetoirelijst

                            Emotions Medley (Boogie Wonderland/Best Of My Love)
                            Lady M Medley (Lady Marmalade/Bootylicious/Crazy In Love)
                            We Are Family
                            Shoop Medley (It's In His Kiss/Mr Postmen/Heatwave/Yes We Can Can)
                            Be My Baby
                            Reflections
                            History/Love Me Just A Little Bit More
                            Survivor
                            Givin' Up, Givin' In/The Runner
                            I'm So Excited
                            Don't Leave Me This Way
                            Someday We'll Be Together

                             

                             
                            € 4.975,00
                            Edsilia Rombley

                             Edsilia toert door heel Nederland met haar band in de theaters, heeft...

                             Edsilia Rombley

                             Het gaat goed met Edsilia Rombley! Sinds haar doorbraak bij de Nederlandse en Europese Soundmixshow in 1997 heeft de zangeres een flink CV opgebouwd. In 1998 valt heel Nederland voor Edsilia's charmes als ze het Nationale Songfestival wint en later 4e wordt op de Europese editie met het nummer 'Hemel en Aarde'. Ze duikt de studio in en neemt in samenwerking met producer Tjeerd Oosterhuis (Total Touch, Replay, Trijntje Oosterhuis) haar Engelstalige debuut 'Face To Face' op, waarna vele optredens volgen.

                             In 2004 nodigt de internationaal bekende jazzpianist Michiel Borstlap de zangeres uit met hem mee op tournee te gaan in Amerika. Ze zingt daar liedjes van 'Face to Face' en een aantal bewerkte covers. Vooral de versie van 'Everything Must Change' (origineel van Bernard Ignher) van dit tweetal is een enorm succes. Het levert hen zelfs uitnodigingen op vanuit Cannes, Ankara en Chicago. Het duo treedt ook op tijdens het North Sea Jazz Festival in 2005, wat voor Edsilia haar debuut op dit festival betekent. Tijdens recente optredens in de Benelux van Lional Ritchie verzorgt Rombley het voorprogramma van deze ster. Ook gaat ze met haar band op theatertournee, waar ze het programma 'van jongs af aan' presenteert. Deze reeks optredens wordt zeer enthousiast ontvangen door publiek en media. Voor 2007 staat er dan ook alweer een nieuwe tour in de planning.

                             Er breekt een spannende tijd aan voor Edsilia: na haar deelname aan het immens populaire programma 'Dancing with the Stars' zal haar eerste Nederlandstalige album uitkomen. De plaat bevat prachtige Nederlandstalige luisterliedjes en een aantal stevigere uptempo songs. Tijdens haar theatertournee bracht Edsilia al verschillende songs van het album ten gehore, waar door het theaterpubliek dolenthousiast op werd gereageerd. Nu is de zangeres klaar om de rest van Nederland met haar nieuwe repertoire te veroveren.
                             € 4.475,00
                             Jeroen van der Boom

                              Jeroen van der Boom is de ontdekking van 2007. Met zijn hit...

                              Jeroen van der Boom

                              Jeroen van der Boom werd op 22 juni 1972 geboren in Nijmegen en staat al sinds twaalfjarige leeftijd op de planken. Na zijn middelbare school besluit Jeroen zich volledig aan de showbizz te wijden. Na een tijd als zanger en pianist op het Rembrandtplein in Amsterdam te hebben opgetreden, begint hij in 1992 aan zijn televisiecarrière.

                              Begonnen met spectaculaire reality-programma's als 'Real TV' en 'Explosief' kwamen al snel producties als 'National School Series', '15 Miljoen Mensen', 'Mini WK' en 'Domino D-day' op zijn pad. Maar het entertainmentbloed kruipt waar het niet gaan kan en Jeroen gaat in op het aanbod voor een hoofdrol in de theatershow 'Barcelona' in Event Centre Aalsmeer (het voormalige ShowBizCity). Naast het op de planken zingen, dansen, presenteren en acteren richt hij in 2002 de productiemaatschappij Rebeltv & events op.

                              In 2004 wordt hij door Wentink Events gevraagd één van de hoofdrolspelers te worden in de dinnershow 'Novomundo' in Studio 21 in Hilversum. Een show waar hij zijn muzikale capaciteiten optimaal kan benutten. Inmiddels is ook zijn imitatietalent niet onopgemerkt gebleven. Zo geeft hij in de spraakmakende animatieserie 'Café De Wereld' van de VARA stem aan diverse bekende persoonlijkheden. Ook maakte hij in 2007 zijn debuut bij het cabaret van Jack Spijkerman's 'Koppensnellers'.

                              Tijdens zijn optredens in het land boekt Jeroen hoe langer hoe meer succes  als zanger/entertainer. Willem van Kooten en zijn platenmaatschappij 'Red Bullet' geven hem medio 2006 de kans om een plaat op te nemen in 'New Jazz Swing'-stijl. Naast jazzy bewerkingen van popklassiekers als Queens 'Don't Stop Me Now', Eric Claptons 'Wonderful Tonight' en 'I Feel Good' van James Brown bevat het album 'Vanderboom' ook eigen repertoire.
                              Met dit album bewees Van der Boom opnieuw zijn verrassende veelzijdigheid. Live met band mocht hij Van 'Goedemorgen Nederland' tot 'Barend & Van Dorp' van 'Max & Catherine' tot 'Life & Cooking' het album komen promoten.

                              Ook in 2007 wil Jeroen van der Boom zich verder profileren als Entertainer. Begin april komt de remix/dance versie van 'She's a Lady' (van Tom Jones) uit. Volgens kenners de absolute zomerhit van 2007! Wederom een nieuwe stap in de carrière van deze jonge duizendpoot en entertainer pur sang.

                              Duur optreden
                              De duur van het optreden van Jeroen van der Boom is 1 set van 30 minuten.
                              € 8.500,00
                              Danny de Munk
                              • Nederlandstalig

                              Als Danny de Munk ergens verschijnt, voelt iedereen zich onmiddellijk helemaal thuis,...

                              Danny de Munk

                              Als Danny de Munk ergens verschijnt, voelt iedereen zich onmiddellijk helemaal thuis, want de spontane zanger en tv-persoonlijkheid brengt overal waar hij komt feest, plezier en echte gezelligheid.

                              Op vroege leeftijd speelde Danny de rol van Ciske in de film Ciske de rat. Vervolgens heeft hij in 1991 een rol gespeeld in de musical Les Misérables.

                              In 2007 vierde Danny zijn 25 jarige jubileum in de Ahoy waarna hij meerdere keren in het uitverkochte Heineken Music Hall stond. Hij was daarnaast op televisie met twee eigen reality soaps en toert nu door het hele land om voor zijn vele fans op te treden.

                              2012 was het begin van het jubileumjaar voor Danny. Dit jaar zat Danny 30 jaar in het vak. Ter ere van dit jubileumjaar gaf Danny de Munk op 17 november 2012 een knallend en kleurrijk 80's concert in een uitverkochte H.M.H. met diverse gastoptredens van artiesten die een belangrijke rol hebben gespeeld gedurende zijn carriére. De jubileumshow was een aaneenschakeling van bijzondere belevenissen en hoogtepunten uit zijn carrière, van Ciske de Rat (1982) tot Danny de Munk anno 2012. Danny sloot zijn concert af met zijn single 'Na al die Tijd' , waarbij het publiek kon genieten van een indrukwekkende film, waarbij diverse fragmenten van hoogtepunten uit zijn 30 jarige carriére de revue passerden.

                              In maart 2013 kwam het langverwachte jubileum album uit, getiteld 'Mijn Levenslied'. Met dit album wilde Danny de Munk terug naar zijn roots: het levenslied. De combinatie van de tekst en blues op dit album vormen een muzikale weerspiegeling van Danny's leven en gevoel anno 2013. Dit is wie hij is en zo staat hij in het leven. Het jochie van de straat, een leven met een lach en een traan en vooral : recht uit het hart !

                              Duur optreden
                              Danny de Munk brengt een wervelende show van 30 minuten
                              € 8.957,00
                              Ik wil geen thema
                              VIP Party

                               Ontvang je gasten als echte VIPS!

                               VIP Party

                               Glitter hier, Glamour daar, vanavond staat je samen met je gasten in het middelpunt van de belangstelling. Bij aankomst staat de paparazzi al te wachten om een glimp van de gasten op te vangen. De bodyguards weten de gasten snel met veel plezier en humor naar binnen de smokkelen. Even lachen voor de camera en samen met je vrienden of collega’s heb je een foto op de rode loper. Binnen is het feest al in volle gang met living statues en een echte cocktailbar met cocktails op maat. Midden op avond kunnen de gasten genieten van een prachtige dansshow waar er door middel van bewegingen prachtige black-light figuren gemaakt worden. De hele avond kun je genieten van geweldige muziek van een swingende DJ.

                               Uiteraard zijn er voor dit themafeest ook verschillende artiesten en entertainment mogelijkheden. De muziek kan verzorgd worden door één van onze Swinging DJ's. Voor het ontvangen van de gasten kun je enkele hostesses boeken. Zij kunnen geheel in stijl de gasten ontvangen en hen een welkomstdrankje aanbieden. Daarnaast kunnen zij een dansoptreden verzorgen. Ook is het leuk om het feest verder aan te kleden met een cocktail bar of een beautystreet.

                               Mogelijke entertainment suggesties voor dit thema:

                               • vip hostesses

                               • oesterdames en heren

                               • masseurs

                               • vip fotowall

                               • swinging collective dj show

                               • cocktailbar

                               • casinotafels

                               • living statues

                               • fluor poi dansshow


                               De prijs van 2250 is de gemiddelde prijs voor de styling en begeleiding. Het entertainment is facultatief en nog niet inbegrepen in de prijs. We maken graag op basis van jullie wensen een voorstel op maat rekening houdend met jullie lokatie, budget en wensen.
                               € 2.250,00
                               Maffia party

                                Een klassiek thema dat het nog steeds goed doet.

                                Maffia party

                                Nadat er veel maffiosi opgepakt zijn zit de grootste maffia familie, de Cosa Nostra, met een klein probleem, ze hebben te weinig mensen. Nu krijg je de kans om je aan te sluiten bij de grootste criminele organisatie van Sicilië. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is naar de maffia avond te komen en je beste pokerface opzetten. Uiteraard is deze maffia avond op een geheime locatie aangezien de politie een oogje in het zijl houdt. Speel mee aan de poker-, roulette- of blackjacktafel en win zo veel mogelijk fiches. Wie weet ga je wel naar huis onder de naam, Signore of Signora del Cosa Nostra.

                                Waar de twee grote bodyguard voor de deur staan, moet je zijn maar schrik niet, zij zullen je de gehele avond beschermen. Wanneer je binnenkomt, word je ontvangen door twee prachtige dames die je jas aannemen en je een welkomstdrankje aanbieden. Bij aanvang krijgen de gasten enkele fiches om deel te kunnen nemen aan één of meerdere casinospelen.

                                Mogelijk entertainment bij dit thema:

                                • bodyguards/acteurs

                                • casino tafels

                                • cigar girls

                                • whiskey proeverij

                                • can can dans

                                • swinging piano show

                                • hostesses


                                De genoemde prijs is een stelpost voor de decoratie en begeleiding, het entertainment is niet inbegrepen.  We maken graag op basis van jullie wensen een voorstel op maat passend bij jullie budget, lokatie en wensen.
                                € 2.250,00
                                Aprés Ski Party

                                 Ijskoud de lekkerste! Een thema dat garant staat voor een top feest....

                                 Aprés Ski Party

                                 Wil je Der Rudi ontmoeten, of ben je helemaal fan van Anton aus Tirol? Trek dan die broek met van die zakken aan de zijkant aan en kom oerend hard naar de piste. Toeter op je waterscooter en volg de leraar naar het Aprés Ski feest, verdomd alleen zul je er zeker niet voelen. Houd je niet van Sauerkraut met een braadworst dan is de Pizzahut om de hoek. Met de vogeltjesdans en de jodeljump is het zeker stil aan de overkant.

                                 En wat we drinken,.. is allang bekend!

                                 Helemaal in stijl kom je binnen in de Après Skihut met sneeuw op de grond en een kleine fanfareband die bij de entree al de sfeer er aardig inbrengt. Na een korte toespraak gaat het feest van start met een openingsdans van drie prachtige Tirolse dames. De muziek tijdens het feest zal verzorgd worden door de Swinging Dj. Gedurende de avond zullen er verschillende winterspelen gespeeld worden als denneboom werpen, bierpulschuiven en skilat limbodansen. Eventueel kun je zelfs een skilat limbodans workshop volgen. Ook Der Rudi kan zeker op deze avond niet ontbreken. Als afsluiting van de avond kunt u een artiest of band boeken.

                                 Mogelijk entertainment passend bij dit feest:

                                 • optreden Der Rudi

                                 • tiroler meisjes

                                 • Apres Ski spelletjes zoals bierpul schuiven, lederhosen hangen en spijkerslaan

                                 • Swinging DJ Show

                                 • Gebroeders Ko


                                 De prijs van 2250 euro is de gemiddelde prijs voor de styling, decoratie en productie van het feest. Het entertainment is naar wens te boeken en zit niet inbegrepen in de prijs. We maken graag op basis van jullie wensen, budget en lokatie een voorstel op maat.
                                 € 2.250,00
                                 Ik Hou van Holland

                                  Een ouderwets gezellig thema.

                                  Ik Hou van Holland

                                  Wat is er leuker dan een heerlijke nostalgische Hollandse feestavond. Centraal tijdens dit thema staat de Ik Hou van Holland spelshow. Een super leuke interactieve spelshow met opdrachten, vragen en spelletjes. Ook geschikt voor hele grote groepen van een paar honderd personen.

                                  Bij binnenkomst worden de gasten ontvangen door Hollandse kaasmeisjes. Na een klompendans is het tijd voor feest. Lekker dansen op de beste Nederlandse hits, de spelshow en natuurlijk mag het bittergarnituur niet ontbreken.

                                  Enkele entertainment suggesties passend bij dit thema:

                                  • Ik Hou van Holland spelshow

                                  • De Hollandse DJ

                                  • Hollandse kaasmeisjes

                                  • Oud Hollandse spelletjes


                                  De prijs van 2250 euro is de gemiddelde prijs voor de productie, styling en decoratie. Het entertainmentprogramma zit nog niet in de prijs inbegrepen. We maken graag op maat een voorstel passend bij jullie budget, lokatie en wensen.
                                  € 2.250,00
                                  Back to the Fifties

                                   Terug naar de tijd dat geluk heel gewoon was.

                                   Back to the Fifties

                                   De jaren 50, toen was geluk heel gewoon. Een heerlijk nostalgisch thema om in weg te dromen.

                                   Het thema wordt zorgvuldig uitgewerkt in de aankleding en decoratie van de ruimte. Wandpanelen met oude afbeeldingen, authentieke voorwerpen zoals een oude radio, een oude stoel en andere details. Daarnaast loopt het personeel natuurlijk in bijpassende kleding, dit zorgt voor een fantastische totaal beleving.

                                   Bij aankomst worden de gasten verwelkomd door 2 hostesses in kostuum die een glas advocaat aanbieden bij binnenkomst. Vervolgens worden er gedurende het feest heerlijke kaasblokjes en bitterballen geserveerd.

                                   In de ruimte kun je een jukebox terugvinden, iets waar ieder café in die periode over beschikte. Naast het luisteren naar muziek, het genieten van een heerlijke hapje en drankje kunt u ook een bezoekje brengen aan de authentieke barbershop.

                                   Mogelijk entertainment bij dit thema:

                                   • barbershop

                                   • flipperkasten

                                   • hostesses

                                   • dj show


                                   De genoemde prijs van 2250 euro is de gemiddelde prijs voor styling, decoratie en productie van het feest. De prijs van het entertainment is niet inbegrepen. We maken graag op basis van jullie budget, lokatie en wensen een voorstel op maat.

                                    
                                   € 2.250,00
                                   Back to the Sixties

                                    The good ol' happy days are back again....

                                    Back to the Sixties

                                    Je kunt er voor kiezen om de gasten helemaal in de jaren Sixties stijl gekleed te laten komen, of in eigen kleding. Bij aankomst kom je binnen in een ruimte waarbij je terug reist naar de jaren 60. De ruimte is voorzien van wandpanelen met schilderijen van Elvis en schilderijen van auto’s uit de jaren 60. Daarnaast staat er een oude jukebox in de ruimte. In de ruimte zullen ook drie flipperkasten staan waarop u een spelletje kunt spelen.

                                    In de ruimte kunnen bartafels neer worden gezet zodat er tussendoor lekker genoten kan worden van hapjes en drankjes.

                                    De muziek tijdens het feest zal verzorgd worden door de Retro DJ. De hoogtijdagen van de Rock 'n Roll, vroege Soul en R&B zoals deze in de jaren ’60 klonken komen voorbij. Deze hits draait hij vanaf de originele geluidsdragers op vintage buizenapparatuur uit de jaren '50.

                                    Mogelijke entertainment suggesties passend bij dit feest:

                                    • De retro DJ

                                    • rock 'n roll dansshow

                                    • rock 'n roll dans workshop

                                    • suikerspin kraampje

                                    • candy girls

                                    • skate girls


                                    De prijs van 2250 euro is de gemiddelde prijs van styling, decoratie en de organisatie van een fifties feest. Het entertainment zit niet inbegrepen in de prijs. We maken graag op basis van jullie wensen, budget en lokatie een voorstel op maat.
                                    € 2.250,00
                                    Back to the seventies

                                     Een themafeest helemaal in de stijl van de jaren '70. Pak uw...

                                     Back to the seventies

                                     Pak je schoenen met plateauzolen uit de kast en neem je Afropruik mee naar de Back to the seventies Party. Lichtgevende vloer en felle lichteffecten brengen je weer helemaal terug naar de jaren '70 en ook de discobol kan zeker niet ontbreken aan deze avond.

                                     U komt binnen in een wereld vol kleur waar u ontvangen wordt door twee hippies die u een welkomstdrankje aanbieden. Na een geweldige openingsdans geheel in stijl van de jaren '70 zal de muziek verzorgd worden door de Swinging Dj die nummers draait van onder andere de Jackson Five, Bee Gees en Abba. Midden op de avond kunnen uw gasten genieten van een dansshow geheel in stijl. Mocht uw outfit al helemaal compleet zijn maar mist het juiste kapsel erbij dan kunt u plaats nemen in één van de stoelen van de Masters of Beauty. Zij geven u een geheel nieuwe look. Afsluitend kunt u een artiest of band boeken die samen met de gasten het feest uitswingt.

                                     Back to the seventies is al jaren het meest gevraagde themafeest. Door u entertainment op maat te bieden heeft Back to the seventies keer op keer weer een uniek concept. Zo kunt u denken aan de Seventies & Eightees dansshow die gedurende het feest drie korte optredens verzorgen geheel in discostijl. Ook heeft u de keuze uit verschillende bands en artiesten als; Shagadelic, Trinity, Agogo, Back in the Groove en Seventies Inc. Met de geweldige kapsels van Masters of Beauty maakt u uw look helemaal af. Naast de enkele suggesties die u hieronder ziet heeft Swinging.nl nog een groot aanbod aan artiesten en entertainment.

                                     Inbegrepen in de standaardprijs

                                     • avondvullend programma van de luxe Swinging DJ show

                                     • optreden van drie showdances met een seventies en eightees dansshow

                                      Seventies & Eightees dansshow
                                     Een dansshow die zeker bij dit past is de seventies & eightees dansshow. Een spectaculaire show met drie blokken van vijf tot tien minuten, elk met een ander kostuum en muziekstijl.
                                      Masters of beauty
                                     Wilt u een passend kapsel bij de jaren '70 look neem dan plaats in één van de stoelen van de Masters of Beauty. Deze mannen vol glitter en glamour maken uw look helemaal af. U kunt er een fotostand bijboeken waar de mooie kapsels vastgelegd worden op foto.
                                     Back in the Groove
                                     De naam van deze band zegt al genoeg, met een repertoire van ruim 100 nummers speelt deze band de hele avond heerlijke soul en disco nummers. Hun motto is dan ook niet voor niets 'als het maar dansbaar is' en dat is hun muziek zeker.
                                     Event Hostess & Dansers
                                     De hostess, geheel in stijl gekleed, ontvangen u met open armen en bieden u een welkomstdrankje aan. De zorgvuldig geselecteerde dansers treden op tijdens uw feest.
                                     Seventies Inc.
                                     Met Afropruiken op en de broek met wijde pijpen aan zingen zij geheel in stijl onder andere nummer als Relight my Fire, Celebration, Lady's Night en Every Woman. Breng swingend uw avond door met deze hippe groep.

                                     Verlichte dansvloer
                                     Ook erg leuk is het om een verlichte Saturday Night Fever dansvloer bij te boeken. We bieden u de keuze uit zowel LED dansvloeren, Pixel dansvloeren en ouderwetse gloeilampen vloeren. Welke u ook kiest, succes is altijd verzekerd. De prijs is afhankelijk van de gewenste lokatie en de gewenste vloeroppervlakte.

                                     Locatie
                                     Dit themafeest kan worden georganiseerd op een willekeurige locatie naar keuze. Inmiddels hebben we ervaring opgedaan met een groot aantal prachtige locaties verspreid over heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met een persoonlijk advies. Ook is het mogelijk dit feest te organiseren in uw eigen bedrijfspand om zo uw Back to the seventies party een nog persoonlijker tintje te geven. Wij maken graag een afspraak om samen met u de locatie van uw keuze te gaan bezichtigen of u te adviseren over een geschikte locatie./

                                     Catering
                                     Bij dit thema zijn verschillende catering arrangementen mogelijk. Wij stemmen de catering geheel af op uw behoeften. Bijvoorbeeld een steak buffet, een finger food arrangement met verassende kleine hapjes, spectaculaire life cooking of gewoon een voortreffelijk buffet met voldoende eten en buffetpunten zodat uw gasten snel kunnen genieten van alle culinaire verrassingen. Uiteraard is het ok mogelijk dat u zelf de catering verzorgt of regelt bij de door u gekozen locatie. Ook kun u kiezen uit diverse drankarrangementen.

                                     Meubilair en overige aankleding
                                     Wanneer het feest in uw eigen pand plaats vindt kunt u in overleg met één van de medewerkers van Swinging.nl het juiste meubilair uitzoeken wat het feest tot een geheel maakt. Voor decoratie kunt u denken aan zitzakken, een lichtgevende dansvloer en natuurlijk de discobol zie zeker niet kan ontbreken aan deze avond. Met deze decoratie elementen is uw feest helemaal af.

                                     Swinging Events
                                     Back to the seventies is zo opgezet dat u voorzien bent van een totaalarrangement van perfect entertainment waarbij u de rest van de organisatie zelf verzorgd. Echter als u dat wenst helpen wij u graag bij de organisatie van uw feest. Onze professionele regisseurs zijn u graag van dienst en zullen ervoor zorgen dat het aan u en uw gasten niets zal ontbreken voor en tijdens het evenement. Neemt u gerust contact op met onze adviseurs: 010 - 2818633 voor een advies op maat.
                                     € 2.340,00
                                     Halloween Party

                                      Een griezelig fijn thema voor een top feest.

                                      Halloween Party

                                      Het perfecte thema als je een feest gaat organiseren in oktober/november. Dit thema is altijd een succes. De lokatie wordt in stijl gedecoreerd compleet met spinnenwebben, pompoen lampen, grafzerken en meer griezelige zaken.

                                      De gasten worden bij de entree ontvangen door griezelige zombies. Als iedereen binnen is, volgt een Thriller act met zes of 8 dansers. Daarna gaat de DJ aan de slag.

                                      Ondertussen lopen de zombies rond om met de gasten op de foto te gaan. Graaf Dracula zorgt voor verrassende trucs en jaagt iedereen de stuipen op het lijf.

                                      Mogelijke entertainment suggesties:

                                      • thriller dansact

                                      • zombies

                                      • DJ show

                                      • De Vermakelaar

                                      • Magical Casino


                                      De prijs van 2250 euro is het gemiddelde bedrag voor styling, decoratie en de organisatie. Het entertainment zit niet inbegrepen in de prijs. We maken graag een voorstel op maat op basis van jullie wensen, budget en lokatie.
                                      € 2.250,00
                                      Back to the eighties

                                       The Eighties are back! Trek je beenwarmers aan of kam je matje...

                                       Back to the eighties

                                       The Eighties are back! Trek je beenwarmers aan of kam je matje in model en neem deel aan het spetterende feest in je hipste outfit.

                                       Het thema wordt zorgvuldig uitgewerkt in de aankleding en decoratie van de ruimte zodat u binnenkomt in een wereld vol kleur. Het personeel loopt geheel verkleed in de kleding stijl van de jaren 80. Hierdoor waant u zich terug in de eighties.

                                       Bij aankomst wordt u verwelkomd door 2 hostesses die u een heerlijk welkomstdrankje aanbieden. Na de toespraak zal het feest geopend worden door een geweldige openingsdans in de stijl van de jaren ’80. Vervolgens zal de muziek worden verzorg door de Swinging DJ die nummers draait van onder andere Michael Jackson, Prince en Madonna. Ook word er muziek gedraaid van Queen, Bruce Springsteen en Toto.

                                       Het is mogelijk om op de avond een of twee awards te organiseren.
                                       De 1e is de Miss & Mr 80s verkiezing;
                                       Aan het eind van de avond wordt door onze showmaster de meest opvallend geklede vrouw en man gekozen en bekend gemaakt. De Miss and Mister Eighties van de avond!
                                       De gelukkige dame en heer gaan natuurlijk met een 80s Award naar huis!

                                       De 2e Award show kan een 80s Quiz zijn;
                                       De 80s quiz is een brede kennis quiz over de jaren 80. Politiek, sport, film en natuurlijk muziek komen hierin uitgebreid aan de orde.
                                       De quiz wordt door minimaal 2 en maximaal 4 teams gespeeld, zij nemen het onderling tegen elkaar op in deze levendige jaren tachtig quiz.
                                       Wie doen er mee aan de 80s QUIZ op uw feestavond?

                                       De samenstelling van de teams kan door uzelf worden voorbereid of als verrassing tijdens de feestavond zelf worden georganiseerd.
                                       Optie 1. Voorbereid: U geeft bij ons op welke gasten in welk team zitten. De teams kunnen vooraf een teamnaam bedenken en wellicht zelfs voorbereidingen treffen (oude kranten lezen, internet afstruinen etc.)
                                       Optie 2. Verrassing: Bij binnenkomst worden polsbandjes met een kleurcode door het team uitgereikt. Mensen met een eenzelfde kleurcode vormen een team voor de 80s QUIZ.
                                       De winnaar ontvangt de 80s Award en de eeuwige roem!

                                       Als afsluiting van de avond kunt u een artiest of band boeken.

                                       Inbegrepen in de standaardprijs
                                       •    Twee hostessen/danseressen en workshop girls voor entertainment in het stijl van het themafeest
                                       •    Avondvullende Swinging DJ show met voldoende geluid en licht voor 150 personen

                                       Entertainmentmogelijkheden

                                       Seventies & Eightees dansshow
                                       Een dansshow die zeker bij dit past is de seventies & eightees dansshow. Een spectaculaire show met drie blokken van vijf tot tien minuten, elk met een ander kostuum en muziekstijl.
                                       Show Danseressen
                                       Deze dames zullen bij entree uw gasten ontvangen, te woord staan en een welkomstdrankje aanbieden en natuurlijk een geweldige dansshow doen.
                                       € 2.340,00
                                       Cubaans themafeest

                                        Heerlijk op een bankje zitten met een sigaar in de mond, luisterend...

                                        Cubaans themafeest

                                        Kom naar Zuid Amerika en proef de relaxte sfeer in Havana. Van ver hoort u de heerlijke Cubaanse muziek al en bij binnenkomst staan de prachtige hostesses al op u te wachten op uw een drankje aan te bieden. Cuba heeft zichzelf goed op de kaart gezet met de echte oldtimers en hun handel in sigaren. Hun heerlijke salsamuziek laat de mensen bewegen en laat de mensen swingen. Heeft u de swing nog niet erg te pakken dat kunt u altijd een workshop salsadansen volgen en in een mum van tijd zijn de heupen helemaal los.  Voor de mensen die niet zo van dansen houden maar het leuk vinden om muziek te maken is er ook een percussieworkshop. Pak een cocktail en neemt plaats op het bankje naast de oude mannen met gitaren. Naast de echte Cubaanse noten wordt de muziek verder verzorgd door een Swingende DJ. Na een avond vol feest gaan de mensen weer naar huis voor een siësta.

                                        Inbegrepen in de standaardprijs

                                        • avondvullende Cubaanse DJ show met voldoende geluid en licht tot 150 personen

                                        • samba workshop

                                        • samba Vip hostesses

                                        • limbo dansshow

                                        • Cubaans decoratiepakket


                                        Entertainmentmogelijkheden


                                        Samba Vip hostess service (standaard inbegrepen)
                                        Een ontvangst met drankje aangeboden door deze prachtige dames. Het kan niet beter! Eventueel kunnen zij tevens ook een dansoptreden verzorgen helemaal in Cubaanse stijl.
                                        Lagrimas Negras (optioneel)
                                        Als spetterende openingsact kunt u Las Grimas Negras boeken. Deze geweldige band laat met hun salsamuziek uw gasten zeker swingen vanaf het eerste moment.
                                        Cuban Move workshop (standaard inbegrepen)
                                        Gooi die heupen los en doe mee met de salsa workshop. Leer de moves en pasjes en in een mum van tijd kunt u makkelijk de salsa dansen.
                                        Shake and Swing Cocktailbar (optioneel)
                                        Heerlijk op een bankje naaste de Cubaanse mannen en cocktail drinken? Dat kan met de shake ’n swing cocktailbar. The bartenders maken de beste cocktails.
                                        Limbo dansshow (standaard inbegrepen)
                                        De Swinging.nl limbo show is een swingende show uitgevoerd door 3 danseressen. Laat uw gasten lekker mee limbodansen met deze dames. Eventueel is de show aangevuld met een vuurspuwende act.
                                        € 2.495,00
                                        ">
                                        Tropical Caribbean Party

                                         Een compleet avondvullend programma inclusief decoratie, DJ, gastvrouwen, limboshow, salsa workshop en...

                                         Tropical Caribbean Party

                                         Trek uw vrolijkste Hawaï shirt uit de kast en geniet van dit tropische feest. Bij binnenkomst staan de prachtige tropische dames in kokosnoottopjes en stro rokjes op u te wachten om u een Hawaï slinger te geven die u bij vertrek mag houden. Na een kort welkomstpraatje zal de avond van start gaan met een tropische openingsdans. De muziek zal de gehele avond verzorgd worden door één van de Swinging Dj's. Laat uw beste dansmoves zien en beweeg mee op de maat van de heerlijk muziek. Mocht u de salsa moves nog niet helemaal onder de knie hebben kunt u meedoen met de salsaworkshop die er gegeven zal worden. Wat ook zeker niet aan deze avond kan ontbreken is de cocktailbar waar de bartender een heerlijke tropische cocktail voor u maakt. Bij afsluiting van de avond krijgen uw gasten sambaballen en fluitjes om samen met de percussieband de avond uit te swingen. Uiteraard, wanneer u dat wenst, kunt u ook nog een artiest of band boeken naar keuze.

                                         In overleg met u selecteren wij de beste acts en artiesten die de avond helemaal compleet maken. Bijvoorbeeld een limbo dansshow aangevuld met een vuurspuwende act en capoeirashow. Ook is het leuk om uw gasten enkele salsamoves te leren met de Cuban Moves workshop. Naast de verschillende vormen van entertainment kunt u uiteraard ook artiesten boeken die uw avond helemaal af maken. Bijvoorbeeld Don Carlos, Candeda of Bonetti Big Fun Music. Wilt u de avond spectaculair afsluiten kunt u een Braziliaanse percussieband boeken.

                                         Inbegrepen in de standaardprijs

                                         • 5 uur durende Tropical DJ Show inclusief tropical DJ, geluid en licht tot 150 personen

                                         • 2 tropische gastvrouwen voor ontvangst van de gasten met een Hawai slinger (150 gasten)

                                         • Limbo dansshow inclusief slangenact en vuurspuw act

                                         • Salsa of samba workshop

                                         • Tropisch decoratiepakket voor een sfeervolle aankleding van uw locatie


                                         Indien gewenst kunnen we ook voor u de catering verzorgen, prijzen op aanvraag. Daarnaast zijn er nog diverse uitbreidingsmogelijkheden voor het entertainment:

                                         Entertainmentmogelijkheden                                         Shake 'n Swing Cocktailbar
                                         Heerlijk met uw voeten in het zand een cocktail drinken. Dat kan met de shake 'n swing cocktailbar. De bartenders maken de beste cocktails voor je klaar.
                                         Limbo dansshow
                                         De Swinging.nl limbo show is een wervelende swingende show uitgevoerd door drie danseressen inclusief vuurspuwen en slangenact.
                                         Cuban Move Workshop
                                         Gooi die heupen los en doe mee met de salsa workshop. Leer de moves en pasjes en in een mum van tijd kunt u makkelijk de salsa dansen.
                                         Don Carlos
                                         De Latijns-Amerikaanse muziek van Carlos Rivas past zeker bij een tropical party. Alleen of samen met andere zangers, voor Carlos is het geen enkel probleem.
                                         Candeda
                                         Leuk voor grote feesten is de coverband Candeda. Hun repertoire bestaat uit zowel pop en danceclassics als latin en salsa. De swingende muziek van deze band maakt uw feest zeker tot een succes.
                                         Kokosnootvangen
                                         Wat zeker een grote hit op uw feest zal zijn is het kokosnoot vangen. Een competitie onderling tussen de gasten, wie vangt de meeste kokosnoten! Helemaal in de sfeer van de tropical Caribbean party.
                                         Braziliaanse percussieband
                                         Wilt u de avond spectaculair afsluiten kunt u deze percussieband boeken. Geeft uw gasten sambaballen en fluitjes en de hele zaal swingt mee. Deze percussieband kan zeker niet ontbreken aan een tropische avond.

                                         Locatie
                                         Dit themafeest kan worden georganiseerd op een willekeurige locatie naar keuze. Inmiddels hebben we ervaring opgedaan met een groot aantal prachtige locaties verspreid over heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met een persoonlijk advies. Ook is het mogelijk dit feest te organiseren in uw eigen bedrijfspand om zo uw Tropical Caribbean Party een nog persoonlijker tintje te geven. Wij maken graag een afsrpraak om samen met u de locatie van uw keuze te gaan bezichtigen of u te adviseren over een geschikte locatie.

                                         Catering
                                         Bij dit thema zijn verschillende catering arrangementen mogelijk. Wij stemmen de catering geheel af op uw behoeften. Bijvoorbeeld een steak buffet, een finger food arrangement met verassende kleine hapjes, spectaculaire life cooking of gewoon een voortreffelijk buffet met voldoende eten en buffetpunten zodat uw gasten snel kunnen genieten van alle culinaire verrassingen. Uiteraard is het ok mogelijk dat u zelf de catering verzorgt of regelt bij de door u gekozen locatie. Ook kun u kiezen uit diverse drankarrangementen.

                                         Meubilair en overige aankleding
                                         Wanneer het feest in uw eigen pand plaats vindt kunt u in overleg met één van de medewerkers van Swinging.nl het juiste meubilair uitzoeken wat het feest tot een geheel maakt. Voor decoratie kunt u denken aan palmbomen, bananentrossen, ananassen, apen, papagaaien en rieten parasollen. Met deze decoratie elemente is uw feest helemaal af.

                                         Swinging Events
                                         Het tropical Caribbean themafeest is zo opgezet dat u voorzien bent van een totaalarrangement van perfect entertainment waarbij u de rest van de organisatie zelf verzorgd. Echter als u dat wenst helpen wij u graag bij de organisatie van uw feest. Onze professionele regisseurs zijn u graag van dienst en zullen ervoor zorgen dat het aan u en uw gasten niets zal ontbreken voor en tijdens het evenement. Neemt u gerust contact op met onze adviseurs: 010 - 2818633 voor een advies op maat.
                                         € 1.995,00
                                         Ik wil geen extra’s
                                         Bijpassend podium

                                          Netjes afgewerkt podium van 6 * 3 meter.

                                          Bijpassend podium

                                          Bij de prijzen van onze bands en DJ's zit geen podium inbegrepen (behalve bij de band Trots). Op veel locaties is niet standaard een podium aanwezig. Wij kunnen desgewenst een bijpassend podium leveren. Standaard leveren we een podium van 6 meter breed en 3 meter diep. Dat is voldoende voor alle bands tot 6 personen.

                                          Inbegrepen in de prijs:

                                          • podium van 6 * 3 meter, voldoende voor een band van 6 personen

                                          • vloerbedekking op het podium

                                          • aan de onderkant van het podium netjes afgerokt zodat je geen poten of kabels ziet

                                          • opbouwen en afbreken bij gelijkvloerse locaties

                                          • transportkosten binnen de Randstand


                                          Andere afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk. We geven graag advies over de beste afmetingen van het podium voor de band of DJ show van jullie keuze. Informeer hier gerust naar, we komen snel met een voorstel op maat.
                                          € 500,00
                                          Verlichte dansvloer

                                           Fantastische verlichte dansvloer, maakt je feest compleet.

                                           Verlichte dansvloer

                                           Een verlichte dansvloer geeft net dat beetje extra aan je feest. De decoratie tijdens een feest is minstens net zo belangrijk als de muziek. Deze verlichte dansvloer zorgt voor een prachtig beeld waardoor iedereen spontaan de dansvloer op wil.

                                           De authentieke 70's disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De traditionele gloeilampjes zijn vervangen door meer dan 700 leds per vierkante meter. Door RGB-sturing kan per vlak van 50cmx50cm iedere gewenste kleur "gemixt" worden. Spectaculaire patronen en echte kleuren zijn in een handomdraai te realiseren. Ook te gebruiken als dj booth.
                                           Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn lineair dimbaar van 0-100 %.

                                           Toepassing
                                           De verlichte dansvloer is geschikt voor beurzen, bruiloften, chique bedrijfsevenementen.

                                           • ruim 1.000.000 kleuren

                                           • per vlak van 50x50cm RGB aanstuurbaar

                                           • 6,5cm hoog

                                           • haakse opstap

                                           • 30 kg/m2

                                           • DMX aanstuurbaar

                                           • witte toplaag

                                           • max. 75 watt /m2.


                                           Bijzonderheden
                                           Onze mensen plaatsen de verlichte dansvloer, programmeren deze en halen deze direct na afloop van je evenement op. Dit alles volgens het “geen zorgen” principe. Denk ook aan de marketing technische voordelen; een verlichte dansvloer is een echte publieksmagneet. Ook worden onze verlichte vloeren veelvuldig ingezet als catwalk bij modeshows.

                                           Om de vloer af te maken kan er tegen meerpijs een 30cm brede rand om de verlichte dansvloer gelegd worden.

                                           De genoemde prijs is gebasseerd op een vloer van 4 bij 4 meter. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden voor een grotere vloer en een prijs op maat.
                                           € 495,00
                                           Event Management

                                            Ons evenementenbureau Swinging-Events is gespecialiseerd in de organisatie van creatieve scherp geprijsde...

                                            Event Management


                                            • U wilt graag deskundige hulp bij de organisatie van uw personeelsfeest?

                                            • U zoekt naar creatieve ideeen om met uw budget een maximaal resultaat te behalen?

                                            • U wilt niets aan het toeval overlaten?

                                            • U heeft zelf geen tijd om uw personeelsfeest te organiseren maar wil wel graag zelf de invulling bepalen?


                                            Uitbesteden of zelf organiseren?
                                            Uiteraard doen we graag de volledige organisatie van uw personeelsfeest, van conceptontwikkeling via het uitnodigingstraject tot en met de eindevaluatie achteraf.  Echter u zoekt misschien een evenementenbureau die juist niet gaat voor de volledige organisatie maar goed met u kijkt naar wat u zelf kunt organiseren en op welke punten het handiger is om externe professionals in te zetten.

                                            Ons evenementenbureau Swinging-Events werkt op persoonlijke wijze uw ideeen uit en maakt geheel vrijblijvend een offerte op maat. Al vanaf feesten met 50 personen tot en met feesten tot 5000 personen...wij hebben de ervaring om van uw personeelsfeest een onvergetelijk succes te maken.

                                            Vaste all-in prijzen, duidelijkheid boven alles
                                            Wij werken met vaste prijzen zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Al vanaf 500 euro ex btw is het mogelijk om een ervaren eventmanager in te huren voor uw evenement. Uiteraard maken we graag voor u geheel vrijblijvend een voorstel op maat zodat u precies weet wat u betaalt en wat u daarvoor krijgt. Geen nare verrassingen achteraf dus.

                                            Onafhankelijk advies
                                            Op basis van uw wensen en budget bepalen we welke leveranciers in uw geval het beste passen en maken vervolgens een voorstel op maat speciaal voor u. Wij zijn niet gebonden aan vaste locaties, cateraars of bepaalde bekende Nederlanders. In de afgelopen twaalf jaar hebben we inmiddels een enorm netwerk opgebouwd.

                                            Van begin tot het einde dezelfde contactpersoon
                                            Onze eventmanagers schrijven zelf de offertes en doen zelf de intake. Dus geen aparte commerciele verkoper en een ander persoon die uiteindelijk uw feest organiseert maar van het begin tot het einde altijd dezelfde contactpersoon. Dat scheelt een boel communicatie en werkt wel zo prettig en vertrouwd.

                                            Ruime ervaring
                                            Er zijn al vele bedrijven u voor gegaan in uw keuze. Van hele grote feesten maar ook vele kleinschalige intieme feesten. We doen alle opdrachten met evenveel liefde en aandacht.  Laat u inspireren door de feesten van anderen en schroom niet om contact op te nemen. Jaarlijks verzorgen we van een kleine vijtig personeelsfeesten geheel van a tot z met evenementenbureau Swinging Events. Daarnaast werkt ons artiestenbureau Swinging.nl als onder aannemer voor andere evenementenbureaus mee aan vele honderden personeelsfeesten. Dit zijn feesten tussen de 50 en 5000 gasten. Hieronder een kleine greep uit de vele door ons georganiseerde personeelsfeesten.
                                            € 600,00
                                            Verhuur geluidsapparatuur

                                             Van trouwceremonie tot een feest met 10.000 man, wij regelen het voor...

                                             Verhuur geluidsapparatuur

                                             Doordat we alweer bijna 18 jaar in het vak zitten, hebben we inmiddels een enorme technische kennis opgebouwd. Van een eenvoudige geluidsset voor een tuinfeest tot het versterken van een middelgroot festival tot 10000 personen, wij bieden de juiste oplossing samen met onze partners.

                                             Enkele mogelijkheden:

                                             • huur geluidssetje inclusief draadloze microfoon voor een trouwceremonie

                                             • huur complete geluidsset met DJ booth en DJ gear voor een DJ show

                                             • huur bandset inclusief technicus voor een band tot 9 personen voor feesten tot 150 personen

                                             • huur geluidssysteem met podium productie voor een beurs, congres of seminar

                                             • huur pa-set voor pleinfeesten tot 1000 personen

                                             • huur line-array set voor middelgrote festivals tot 10:000 personen


                                             Uiteraard kunnen we dit doen in combinatie met lichtapparatuur, podium en desgewenst stroomaggregaat. Zo bieden we een complete oplossing aan voor elk type feest.

                                             Wat onderscheid ons van de rest?

                                             • attente geluidsmensen

                                             • uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

                                             • flexibiliteit


                                             Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op basis van jullie wensen, lokatie en budget.

                                              
                                             € 250,00
                                             Verhuur lichtapparatuur

                                              Je lokatie sfeervol verlichten? Je DJ show pimpen of een vette podiumshow?...

                                              Verhuur lichtapparatuur

                                              Naast het verhuren van geluidsapparatuur zijn we ook een kei in het maken van mooie lichtplannen om je lokatie, optreden of evenement net dat beetje extra te geven. Van heel klein en sfeervol tot groots en meeslepend, we regelen het voor je.

                                              Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op maat voor. Enkele mogelijkheden waar je aan kunt denken:

                                              • het sfeervol uitlichten van je feestzaal. Denk hierbij aan het uitlichten van de muren, pilaren, buffetten, de bar, planten, etc

                                              • het afrokken van een ruimte zodat er een optisch kleinere ruimte ontstaat

                                              • het maken van een mooie lichtshow bij je DJ

                                              • als je een band boekt, zit er vaak al een basis lichtset bij, maar wellicht wil je meer. Wij maken er echt iets moois van.


                                              Alle prijzen zijn op maat omdat het altijd afhankelijk is van waar het is, de tijden, de omstandigheden ter plaatse en natuurlijk jullie wensen.
                                              € 250,00

                                              Mijn inspiratielijst

                                              Hier wordt al je inspiratie opgeslagen. Dit lijstje kun je naar ons insturen, zodat we deze vrijblijvend met je kunnen bespreken! Dit lijstje helpt ons om jouw wensen in kaart te brengen, dit praat een stuk eenvoudiger. Ons doel is om jou de perfecte dag te bezorgen.

                                              Wanneer je meer dan één artiest of product bij ons boekt dan is er vaak een pakketkorting mogelijk. Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!

                                              Bezig met verzenden...

                                              Een ogenblik geduld, de informatie wordt verzonden.

                                              Bedankt voor het invullen.

                                              Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie.

                                              Terug naar Swinging.nl homepage