Bedrijfsfeest inspiratie

Organiseer je een bedrijfsfeest? Laat je inspireren door Swinging.nl! Doorloop de stappen van onderstaande tool en ontdek ons aanbod. Stuur ons je inspiratielijst en wij denken vrijblijvend met je mee met een offerte op maat! Samen met jou bedenken we het perfecte feest.

Veel plezier!

1. Ontvangst
2. Opening
3. Muziek
4. Side acts
5. Slot act
6. Thema
Ik wil geen entertainment
bij de ontvangst
Hostesses

  Prachtige hostesses in kostuum naar keuze ontvangen de gasten en maken partypics.

  Hostesses

  Op zoek naar een unieke manier om gasten te ontvangen? De hostesses doen dit geheel in de stijl van het feest.

  Champagne-ontvangst, candy-girls en -boys, garderobedames en -heren en vele andere mogelijkheden. De hostesses zijn professioneel en zien er altijd goed uit. Indien gewenst, kan er gekozen worden voor  themakostuums.

  De hostesses zijn te boeken voor feesten en evenementen in heel Nederland.

  Duur van de act
  De hostesses zijn 4 uur aanwezig.
  De Vermakelaar

   DE VERMAKELAAR Is een ras-entertainer met vele gezichten, een welkome aanvulling voor...

   De Vermakelaar

   Vermakelaar Vince van Leth zal in een korte doch zinderende voorstelling al jouw zintuigen alsmede jouw lachspieren enorm op de proef stellen. Alles wat hij jou laat zien en ervaren grenst aan het ongelooflijke. Van een humoristische voorstelling tot acrobatische trucs. Vince van Leth zorgt gegarandeerd voor een spetterende show.
   € 795,00
   Champagne uit de lucht

    Verras je gasten met champagne geserveerd uit de lucht.

    Champagne uit de lucht

    Op zoek naar een unieke blikvanger op jouw evenement?

    De act 'Champagne uit de lucht' is dé manier om champagne te serveren! Op een sierlijke wijze hangt een luchtacrobate in een grote kroonluchter boven het publiek.

    Mogelijkheden van 'Champagne uit de lucht'


    Behalve het uitschenken van champagne, kan de schenkster ook flyers of relatiegeschenken uitdelen vanuit de kroonluchter. Onder de kroonluchters hangen kleurrijke en verlichte koelers waarin de champagneflessen bewaard worden. De kleuren van de koelers kunnen ingesteld worden naar wens. De kroonluchter beschikt tevens over een audioinstallatie, waar een achtergrondmuziekje mee kan worden afgespeeld. Naast champagne kan er ook een ander drankje geschonken worden. Daarnaast is het mogelijk om de luchtacrobate eenmalig te laten schenken, maar er kan ook gekozen worden om dit meerdere keren gedurende tijdens het evenement te doen.

    Technische eisen
    Om deze act mogelijk te maken is het volgende nodig:
    - minimale hoogte van 4 meter
    - een ophangpunt met een draagkracht van minimaal 250 kg

    Duur van de act
    2 x 15 minuten of 1 x 20 minuten
    € 695,00
    Living Statues

     Deze beelden staan in de zaal of op locatie. Even niet opletten...

     Living Statues

     De Living Statues staan in de zaal of op locatie. Even niet opletten en het beeld heeft een andere positie aangenomen en is waarschijnlijk zelfs verplaatst. Altijd interessant om naar te kijken en leuk feest entertainment om jouw gasten mee te vermaken.

     Living Statues boeken via Swinging.nl


     Wil jij de Living Statues boeken op jouw evenement, bedrijfsfeest of feest? Dan kan dat nu voordelig via Swinging.nl. Het optreden van de twee standbeelden bestaat uit 3 blokken van 20 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur. Daarbij is een afsluitbare kleedkamer noodzakelijk.
     € 600,00
     Amerikaanse schoenenpoetser

      Mister Shoeshine is origineel, professioneel, grappig en laat geen schoen ongepoetst voorbij...

      Amerikaanse schoenenpoetser

      Deze charmante en stralende Amerikaanse schoenenpoetser weet al tap-dansend en schoenenpoetsend de Europese harten te veroveren gedurende zijn standup-comedy.      Maak kennis met Mister Shoeshine


      Tijdens zijn act veranderd rasartiest Kevin in Mister Shoeshine, een Amerikaanse schoenenpoetser. Als ware professional tovert hij zelfs de lelijke eendjes onder de schoenen om in prachtige zwanen. Zowel jij als je gasten zullen ongetwijfeld genieten van deze originele act en zullen hier nog lang over napraten.      De Amerikaanse schoenenpoetser boeken via Swinging.nl      Duur optreden

      Tijdens het feest hebben gasten maar liefst vier uur lang de mogelijkheid om zich te laten betoveren door deze schoenenpoetsende standup-comedian!      Bijzonderheden

      De Kevin Shoeshine act is inclusief de schoenpoets(stoel)stand. Naast de Shoeshine act, is Kevin ook te boeken met zijn originele Amerikaanse popcorn, hotdog of suikerspin kraam. Zoek je een butler, cocktailshaker of een limousine service? Ook dan ben je bij Kevin aan het juiste adres. Hij is van alle markten thuis! Meer weten over onze feest entertainment opties? Neem gerust contact met ons op.

      Ik wil geen entertainment
      bij de opening
      Aerial Acts

       Een aantal prachtige acrobatische acts waarmee je je gasten zult verbazen. Perfect...

       Aerial Acts

       Bij Swinging.nl bieden wij diverse prachtige aerial acts aan. Al deze acts met acrobaten zijn een ware sensatie voor je evenement. Een aerial act is ideaal als opening, maar ook als intermezzo tijdens je evenement. Met deze acts is succes gegarandeerd!       Verschillende aerial acts van Swinging       Aerial Silks


       De acrobaten van de aerial silks acts hangen sierlijk in de lucht aan lange stukken stof terwijl ze sierlijke poses maken. Ze tarten de zwaartekracht met onverwachte wendingen en hoge vallen. Het is een visueel spektakel die zeker en vast indruk maakt op het publiek.       Aerial Lyra


       In de aerial lyra act werken de acrobaten met een stalen ring die hangt aan het plafond. De artiest maakt elegante wendingen en diverse poses terwijl ze aan de ring hangen. Flexibiliteit en stijl staan hier voorop. Het is een van de meest gracieuze aerial acts.       Aerial Rings


       In tegenstelling tot de aerial lyra werken de acrobaten van de aerial rings met 2 stalen ringen in plaats van 1. De 2 ringen zijn bevestigd aan het plafond met katoenen touwen waardoor de acrobaat zich vrij kan bewegen. In deze elegante aerial act verbazen de acrobaten je gasten met hun kracht en lenigheid.       Aerial Rope


       Ook de aerial rope is een enorm spectaculaire act. Deze act komt dicht in de buurt van de aerial silk act als je kijkt naar de sierlijke bewegingen en houdingen. Met het verschil dat deze artiest gebruik maakt van een katoenen touw van ongeveer 30-40 mm dik.       Aerial Straps


       De acrobaat van de aerial straps bezorgt je gasten een magische act met twee katoenen riemen. De riemen hangen vast aan een schijf aan het plafond of een stalen kabel. Terwijl de acrobaat aan de riemen hangt worden spannende bewegingen en dynamische draaiingen gemaakt.       Aerial Trapeze


       Deze statische act is een aerial kunstvorm die uitgevoerd wordt op een ligger die met twee touwen bevestigd is aan het plafond. In tegenstelling tot andere acts blijft deze trapeze op zijn plek stilhangen. De acrobaat beweegt zich rond, onder en boven de ligger en maakt terwijl acrobatische bewegingen.       Aerial acts boeken via Swinging.nl       Je kunt deze aerial acts stuk voor stuk boeken als feest entertainment voor jouw evenement. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

       Repertoirelijst

       Er kan gekozen worden uit verschillende tracks met verschillende sferen. Bijvoorbeeld sferische muziek voor een dromerige sfeer of juist meer bombastische orkestrale muziek om zo een indrukwekkende opening of intermezzo neer te zetten. Indien gewenst is het vooraf mogelijk de muziek af te stemmen om zo de perfecte match voor jouw evenement te garanderen.
       € 815,00
       Showdansers

        Showdansers om je feest helemaal compleet te maken en net dat beetje...

        Showdansers

        Om je feest helemaal compleet te maken, heeft Swinging.nl iets heel bijzonders bedacht: showdansers! Representatieve multi-talenten die je feest net dat beetje extra geven.

        Dansers op jouw feest!


        Bij binnenkomst worden je gasten ontvangen door onze hostesses (m/v). De hostesses zijn gekleed in het thema van je feest. Welk thema dat ook is, wij zorgen altijd voor kostuums passend bij je thema. Dat kunnen we waarmaken omdat we al onze kostuums zelf maken.

        Nadat alle gasten zijn verwelkomd, gaan de hostesses zich omkleden en is het tijd voor de officiële opening van het feest. Dit doen we met een spectaculaire openingsdans. Na dit feestelijke moment gaan de hostesses zich omkleden om vervolgens met de gasten op de foto te gaan. Dat zijn wel hele feestelijke fotograven! De hostesses lopen rond tussen de gasten en maken foto's van de gasten en samen met de gasten.

        Als de meeste gasten zijn gefotografeerd, gaan de hostesses zich weer omkleden om vervolgens samen met de gasten een leuke dans workshop te doen in het thema van het feest.

        Showdansers boeken via Swinging.nl


        Boek onze showdansers eenvoudig via Swinging.nl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een paar voorbeelden van thema's die we al hebben mogen verzorgen:

        • Around the world

        • Tropical party

        • Après ski party

        • VIP party

        • Christmas party

        • Disco party

        • Dance party

        • Black & white party

        • en nog veel meer...


        De volgende services kunnen worden aangeboden:

        • Showdans

        • Showdance

        • Showdanser

        • Showdancer

        • Dansshow

        • Dansshows

        • Hostess

        • Ontvangst van de gasten

        • Partypics

        • Copacabana dansshow

        • Disco dansshow

        • Tiroler dansshow

        • Latin dansshow

        • Can can dansshow

        • Moulin Rouge dansshow

        • Gogo dansshow

        • Poi dansshow

        • VIP hosting

        • Gastheer/gastvrouw service

        Repertoirelijst

        Disco Toppers:

        • Disco Inferno

        • Saturday Night Fever

        • Boogie Wonderland


        Show:

        • Diamonds

        • Charleston

        • French CanCan

        • Dreamgirls

        • Music was my First Love

        • Sway

        • Cotton Eye Joe


        Tropical (keuze uit een Remix of onderstaande losse nummers)

        • Samba de liberdade

        • Rio de Janeiro

        • Hot Hot Hot!

        • Maria/ Ricky Martin

        • Bamboleo

        • Conga


        Nederlandse Meezingers (keuze uit een Nederlandse mix of onderstaande losse nummers):

        • Just say hello

        • Hele nacht liggen dromen

        • Maak me gek

        • Tulpen uit Amsterdam


        Michael Jackson (keuze uit een mix of losse nummers):

        • Thriller

        • Smooth Criminal

        • Wanna Be Startin' Somethin'


        Carnaval Krakers:

        • Rob Ronalds – Hela Hola

        • Gebroeders Ko – Toe Toe Toeter & Schatje mag ik je foto


        Musical:

        • Fame

        • Can You Feel It

        • The Wizz

        • Sister Act


        Urban:

        • Drop it on me

        • Urban Remix

        Champagne uit de lucht

         Verras je gasten met champagne geserveerd uit de lucht.

         Champagne uit de lucht

         Op zoek naar een unieke blikvanger op jouw evenement?

         De act 'Champagne uit de lucht' is dé manier om champagne te serveren! Op een sierlijke wijze hangt een luchtacrobate in een grote kroonluchter boven het publiek.

         Mogelijkheden van 'Champagne uit de lucht'


         Behalve het uitschenken van champagne, kan de schenkster ook flyers of relatiegeschenken uitdelen vanuit de kroonluchter. Onder de kroonluchters hangen kleurrijke en verlichte koelers waarin de champagneflessen bewaard worden. De kleuren van de koelers kunnen ingesteld worden naar wens. De kroonluchter beschikt tevens over een audioinstallatie, waar een achtergrondmuziekje mee kan worden afgespeeld. Naast champagne kan er ook een ander drankje geschonken worden. Daarnaast is het mogelijk om de luchtacrobate eenmalig te laten schenken, maar er kan ook gekozen worden om dit meerdere keren gedurende tijdens het evenement te doen.

         Technische eisen
         Om deze act mogelijk te maken is het volgende nodig:
         - minimale hoogte van 4 meter
         - een ophangpunt met een draagkracht van minimaal 250 kg

         Duur van de act
         2 x 15 minuten of 1 x 20 minuten
         € 695,00
         Mindleader Joe

          Mindleader die gedachten kan lezen, lepels ombuigen en nog veel meer.

          Mindleader Joe

          Laat je in de ene na de andere verbazing vallen met de act van mindleader Joe. Tijdens de act wordt er ingespeeld op paranormale fenomenen zoals telepathie en telekinese, onverklaarbare zaken en moderne magie met een educatief of wetenschappelijk sausje. Je hoeft echter geen vage en zweverig praktijken, spirituele lezingen of spookverhalen te verwachten. Joe brengt zijn repertoire namelijk met een grote knipoog. In plaats daarvan zal hij je graag laten zien hoe frauduleuze mediums en paranormaal begaafden soms werken, zodat je nooit meer zelf in deze trucs hoeft te trappen. Interactie staat dan ook centraal tijdens zijn optredens.          Wie is mindleader Joe?


          Misschien heb je mindleader leader Joe al eens eerder gezien. Hij is namelijk meerdere keren op televisie geweest. Wat dacht je bijvoorbeeld van de invoering van de euro? Joe introduceerde deze munt op magische wijze tijdens een televisiegala op Nederland 2. Daarnaast was hij ook te zien in programma's als "De Magische Vier" en "Het Zesde Zintuig". Zoals je ziet behoort Joe dus tot een select gezelschap van de beste mentalisten en goochelaars van Nederland.          Geschikt voor ieder moment


          De intrigeerde optredens van deze mindleader kunnen voor magisch entertainment zorgen op bijna elk type evenement en locatie. Van jong tot oud en van stand-up shows tot borrels en diners, mindleader Joe zorgt voor een act waarin close-up illusies onder de neus van uw gasten worden getoond.          Goochelaar huren via Swinging.nl


          Ben jij er klaar voor om je feestgangers, zakenrelaties of (potentiële) klanten te trakteren op een heuse 'Mindf*ck'? Dan kun je via Swinging.nl zowel minder leider Joe als andere goochelaars huren. Prijsinformatie vind je onderaan deze pagina en ook kan je op deze pagina eenvoudig een offerte aanvragen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

          € 0,00
          Braziliaanse percussieband
          • Latin

          Deze percussieband zorgt met hun opzwepende drumgeluid voor een fantastische sfeer die...

          Braziliaanse percussieband

          De Braziliaanse percussieband van Swinging zet gegarandeerd jouw feest op zijn kop! De muziekstijl die wordt gespeeld is Asambeo dat te herkennen is aan het opzwepende ritme van drums. Dit brengt een heerlijk zomers gevoel naar jouw evenement.          Spetterende show met de Braziliaanse percussieband          De band weet de gasten altijd van top entertainment te voorzien met hun drums. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de Braziliaanse percussieband uit te breiden met blazers en danseressen. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor een spetterende show!          Braziliaanse percussieband boeken via swinging.nl          Had je graag een Braziliaanse percussieband geboekt voor jouw verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Dat kan bij Swinging.nl. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

          Repertoirelijst

          De Braziliaanse band speelt diverse exotische ritmes en herkenbare songs.
          Thriller act

           Thriller komt tot leven op uw feest! 8 prachtig verkleedde dansers en...

           Thriller act

           Beleef een avond vol fun en horror. Oh yes, there will be blood! Met deze Halloween Act ben je gegarandeerd bang! Jij en je gasten worden ontvangen door zombies die jullie bij aanvang al de stuipen op het lijf zullen jagen. Later op de avond doen zij dit nog eens tijdens een dansact op Thriller, dé horror hit van Michael Jackson.

           Een onvergetelijke 'horroravond' met humoristisch randje


           De Thriller act wordt uitgevoerd door 8 dansers die prachtig worden opgemaakt en opkomen in bijpassende kostuums en duurt ongeveer 5 minuten. Het ontvangen van de gasten, duurt maximaal een uur. Daarnaast is het tevens mogelijk om de gasten met zombies op de foto te laten gaan. Met deze act, zijn jij en je gasten verzekerd van een onvergetelijke 'horroravond' met een humoristisch randje.

           Repertoirelijst

           De dansshow bestaat uit een mix van Halloween gerelateerde muziek zoals bijvoorbeeld Thriller van Michael Jackson.
           La Voix Magique

            La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie....

            La Voix Magique

            Een act waarbij je geen seconde kan wegkijken, dat kenmerkt La Voix Magique. Zangeres Sandy Kandau neemt je mee in een wervelende act van vijftien minuten, ideaal in te zetten als originele opening van een feestavond of een spectaculair intermezzo. Dit is de ideale act om een evenement specialer te maken.            Een betoverende act


            La Voix Magique doet haar naam eer aan. Met haar schitterende stem, in combinatie met een bijzondere en uitstekend uitgevoerde choreografie, betovert Sandy Kandau elk publiek.            In een medley van aaneensluitende nummers verandert de zangeres telkens in een ogenblik van outfit. Als publiek zijnde kan je 15 minuten lang niet wegkijken, voordat je het weet is de act in een volledig andere setting beland, zowel in muziek- als outfitkeuze.            La Voix Magique boeken via Swinging.nl


            Het repertoire wordt gekenmerkt door klassiekers als Big Spender, Fever en Diamonds are a girl’s best friend, gezongen op een eigentijdse manier die perfect bij de act past. De duur van het optreden bedraagt ongeveer 15 minuten. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

            Ik wil geen muziek
            De Helden
            • Allround
            • Dance

            Van bruiloften tot grootse feesten, de Helden maken het onvergetelijk.

            De Helden


            • Al jaren zijn de Helden de meest geboekte band van Swinging.nl en dat is niet voor niets!

            • Ze zijn bijzonder veelzijdig: van nieuwe hits/oude classics, disco/dance/rock/Nederlandstalig, De Helden spelen het allemaal

            • De beste muzikanten die hun vak verstaan

            • Inclusief mooie lichtshow en perfect geluid


            Coverband De Helden; ze zijn bij de tijd, barsten van de energie en hebben altijd plezier. De Helden nemen zichzelf uiterst serieus, vinden dat ze humor hebben en zijn een beetje van elkaar gaan houden. De Helden zijn ontzettend enthousiast en maken er gegarandeerd een groot feest van!

            De Helden boeken bij Swinging.nl


            Inbegrepen in deze prijs:

            • 3 live sets van maar liefst 60 minuten binnen een periode van max 5 uur tot max 0100 uur

            • zeer feestelijke playlist in de pauzes zodat het feest continu doorgaat*

            • alle benodigde geluid- en lichttechniek voor 200 personen
             * Voor 250 euro extra is het mogelijk om DJ service er bij te boeken
             ** Uiteraard kunnen we dit uitbreiden voor meer mensen. Informeer naar de mogelijkheden

            • De reiskosten bedragen 0,91 cent per gereden km berekend vanaf Utrecht

            • Speciaal instuderen van een verzoeknummer voor bijvoorbeeld de openingsdans van een bruiloft


            Zowel de indeling van het programma als het repertoire wordt met je besproken. Tijdens de voorbereidingen wordt er dan ook contact met je opgenomen zodat de band volledig op de hoogte is van jouw wensen en voorkeuren.

            Dus zoek je een band die garant staat voor topkwaliteit, een verfrissend repertoire heeft (bestaande uit 80's, 90's en 00's pop-, disco-, soul- en rockhits aangevuld met hedendaagse hits) en die een wervelend optreden geeft, dan is De Helden dé band voor jou!

            Repertoirelijst

            De Helden hebben een enorm gevarieerd repertoire wat constant aan verandering onderhevig is. Per optreden wordt er -in overleg met de klant- een
            repertoire samengesteld wat aangepast kan worden aan de sfeer van de avond.

            VOORBEELDEN POP
            24K Magic – Bruno Mars
            80’s dancemedley
            90’s dancemedley
            90’s housemedley
            00’s dancemedley
            Ain’t no other man – Christina Aguilera
            Alles is liefde – Blof
            Basket case – Green Day
            Beauty and the Brains – Nielson
            Be my lover – La Bouche
            Be the one – Dua Lipa
            Bloed, Zweet en Tranen – André Hazes
            Cake by the ocean – DNCE
            California – Dr Dre
            Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
            Casanova – Ultimate Kaos
            Ceiling can’t hold us – Macklemore
            Cheap Thrills - Sia
            Dansplaat – Brainpower
            Duurt te lang – Davina Michelle
            Don’t start now – Dua Lipa
            Everybody – Backstreet Boys
            Feel it still – Portugal the man
            Finesse – Bruno Mars
            Fireball – Pitbull
            Freedom – George Michael
            Good god – Anouk
            Happy – Pharell Williams
            Hit me baby one more time – Britney Spears
            Hot ‘n’ cold – Katy Perry
            Human – The Killers
            I love it – Icona Pop
            Jump around – House of pain
            Learn to fly – Foo Fighters
            Leef – André Hazes jr
            Living on a prayer – Bon Jovi
            Move your feet – Junior Senior
            One Kiss – Dua Lipa
            Only girl – Rihanna
            Parijs – Kenny B
            Perfect – Ed Sheeran
            Raise your glass – Pink
            Rich girl – Gwen Stefani
            Rolling in the deep – Adele
            Sex on fire – Kings of Leon
            Sexy als ik dans – Nielson
            Shape of you – Ed Sheeran
            Show me love – Robin S
            Shut up and dance – Walk the moon
            Sterrenstof – De Jeugd van Tegenwoordig
            Suavemente – Elvis Crespo
            Sweet child o’ mine – Guns ’n Roses
            Treasure – Bruno Mars
            Uptown Funk – Bruno Mars
            Viva la vida – Coldplay
            Wannabe – Spice Girls
            You’ve got the love – New Voyager
            Zoutelande - Blof

            VOORBEELDEN CLASSICS
            (I’ve had) The time of my life – Bill Medley/Jennifer Warnes
            Billy Jean – Michael Jackson
            Could you be loved – Bob Marley
            Discomedley
            Don’t stop me now – Queen
            Faith – George Michael
            Gettin’ Jiggy with it – Will Smith
            Grease Megamix – Grease
            Highway to hell – AC/DC
            I love rock ‘n’ roll – Joan Jett
            I wanna dance with somebody – Whitney Houston
            Ik kan het niet alleen – De Dijk
            Into the groove – Madonna
            Let’s dance – David Bowie
            Love me just a little bit more – Dolly Dots
            Maniac – Flashdance
            Never gonna give you up – Rick Astley
            One more time – Daft Punk
            Relight my fire – Dan Hartman
            Rhythm is a dancer – Snap
            Simply the best – Tina Turner
            Three little birds – Bob Marley
            Valerie – Amy Winehouse
            Why tell me why – Anita Meyer
            € 3.370,00
            Roaring Jazz Quartet
            • Easy-listening
            • Jazz

            Stijlvolle jazzy muziek op zeer hoog niveau.

            Roaring Jazz Quartet

            Laat jezelf en jouw genodigden verrassen door het enthousiasme van The Roaring Jazz Quartet. Zoals de naam al weggeeft bestaat de band uit vier uitstekende muzikanten. De band speelt een breed repertoire aan tijdloze, herkenbare pop- en jazznummers. Ze spelen niet alleen jazzklassiekers uit The Great American Songbook, de band speelt ook moderne popnummers gestoken in een jazz jasje.

            Ervaring in alle soorten en maten


            De heren van The Roaring Jazz Quartet hebben allesbehalve last van plankenkoorts, de band is dan ook een graag geziene gast op festivals en evenementen. Hierbij blijft het niet beperkt tot evenementen in alleen Nederland, de heren hebben hun jazz klanken geregeld over de landsgrenzen laten horen. Elk publiek wat deze band te zien krijgt is vanaf de eerste seconde geboeid. De band maakt bij iedereen een onvergetelijke indruk.

            De koppen bijeen


            Elke muzikant van The Roaring Jazz Quartet was voor het ontstaan van de band al geruime tijd actief in de muziekbranche. Uiteindelijk hebben de heren de koppen bijeen gestoken om hun gedeelde passie voor jazz- en popmuziek verder vorm te geven. Elke muzikant heeft zijn eigen specialisme (pianist, drummer, contrabassist, zanger), waardoor de band als geheel een spetterende show kan geven.

            De band kenmerkt zich door een bijzonder evenement, zoals een bruiloft of een bedrijfsfeest, nog specialer maken. Dit doen zij door middel van de herkenbare jazz klanken van onder andere Michael Bublé, Nat King Cole en Elvis Presley. Voor een jonger publiek heeft deze band ook herkenbare hits van onder andere Ed Sheeran en John Mayer in het repertoire om de voetjes van de vloer te laten gaan.

            The Roaring Jazz Quartet boeken


            The Roaring Jazz Quartet kan je eenvoudig boeken via Swinging.nl. In principe speelt de band 1, 2 of 3 x 45 minuten, maar afwijkende speeltijden zijn in overleg ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
            Soul Solution
            • Allround
            • Disco

            Misschien wel de beste band van Swinging.nl. Super feest gegarandeerd.

            Soul Solution

            Soul Solution is een high energy partyband, feest gegarandeerd!

            • Uitzonderlijke kwaliteit

            • Extreem dansbaar

            • Flexibel: te boeken met zangeres Amber Gomaa en/of zanger Jared Grant

            • Uitbreidbaar met bijpassende DJ, videoshow en saxofonist


            De energie en het contact met het publiek is ongeëvenaard. De show is een aaneenschakeling van dansbare hits in een razend tempo gespeeld. Het repertoire bestaat uit R&B, soul, dance, funk, disco, rock en pophits. Zowel de meest recente hits als de meest vette classics komen voorbij.

            Soul Solution boeken met een zanger, zangeres of beiden


            Het is mogelijk om Soul Solution te boeken met zangeres Amber of met zanger Jared Grant (zie filmpje onderaan gemaakt op het Soul Live festival met David Dam en Jared Grant) en met zangeres Amber Gomaa (zie het filmpje onderaan gemaakt tijdens een prive feest met David Dam en zangeres Amber).

            Zanger Jared Grant


            Met inspiratiebronnen als James Brown, Prince, Michael Jackson en Stevie Wonder weet je zeker dat zanger Jared Grant de beste ritmische soul, funk en R&B van de jaren 70 en 80 kan brengen. Dansen en entertainen zit gewoonweg bij hem in het bloed! Dit maakt hem een fantastische aanwinst voor de band.

            Zangeres Amber Gomaa


            Amber Gomaa is een echte alleskunner. Ze zingt niet alleen, maar ze speelt ook de toetsen, schrijft en produceert! Ze is al op verschillende podia te bewonderen geweest, zoals Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Haar doel? Het publiek verrassen met haar unieke, eigen sound!

            Soul Solution nog verder uitbreiden


            Ook is het mogelijk om de show nog verder uit te breiden met een bijpassende DJ. Je hebt dan een 5 uur durende non stop show van live band + DJ. Daarnaast kan je Soul Solution ook uitbreiden met een een swingende saxofonist voor nog meer sfeer, show en gezelligheid.

            Repertoirelijst

            Het repertoire is vooral heel erg dansbaar en wordt elk optreden ververst. Interactie en improvisatie maakt elke show weer uniek en anders.

            Al Green – Let’s Stay Together
            Alicia Keys – If I Ain’t Got You
            Alicia Keys - How come you don't call me
            Amy Winehouse – Valerie
            Amy Winehouse – Rehab
            Aretha Franklin – Respect
            Aretha Franklin – Natural woman
            Aretha Franklin – Rock Steady
            Aretha Franklin - Hard to Handle
            Betty Wright – Clean Up Woman
            Beyonce – Work It Out
            Beyonce – Crazy In Love
            Bruno Mars - Uptown Funk
            Christian Aguilera - Lady Marmelade
            Chaka Khan - Ain't nobody
            Donny Hathaway – What's going on
            Dua Lipa - Levitate
            Ike & Tina – Proud Mary
            James Brown – Sex Machine
            James Brown – I Feel Good
            Jackson 5 - I want you back
            Marvin Gaye – Let’s Get It On
            Marvin Gaye – Ain’t No Mountain
            Michael Jackson – Rock With You
            Michael Jackson - Don't stop till you get enough
            Prince – Kiss
            Prince – 1999
            Prince - Purple Rain
            Ray Charles – I’ve Got A Woman
            Ray Charles – Georgia
            Robin Thicke – Blurred Lines
            Rose Royce - Car wash
            Stevie Wonder – Superstition
            Stevie Wonder - I wish
            Stevie Wonder - Signed Sealed delivered
            Wild Cherry - Play that Funky music
            Blend-it
            • Allround
            • Dance

            Top band met o.a. zanger en zangeres.

            Blend-it

            Een geweldige feestband met zeer professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Plezier staat voorop bij deze topband. De combinatie van een vette live-show, kwaliteit en vriendschap maakt een optreden van deze coverband tot een unieke ervaring.

            De band speelt een aanstekelijke mix van hedendaagse hits en lekkere classics. Vanaf heden is Blend-It te boeken met zangeres en zanger. De bezetting is dan een zangeres die ook te zien is in de video, samen met zanger William Finta.

            Blend it boeken via Swinging.nl


            De prijs van Blend-It bedraagt 2695 euro inclusief DJ, (de technicus van de band draait als DJ in de pauzes) geluid en licht tot 250 personen en reiskosten binnen 100km (heen/terug). Dit is voor een totaalprogramma van 5 uur non stop muziek waarvan 3 sets van 50 minuten live muziek en de rest de DJ service.

            Repertoirelijst

            Ain’t no mountain high enough – Marvin Gaye
            Ain't it fun – Paramore
            Ain't Nobody – Chaka Khan
            Always there – Incognito
            Another day – Jamie Lidell
            Are you gonna go my way – Lenny Kravitz
            Are you gonna be my girl – Jet
            Always on the run – Lenny Kravitz
            Baby love – Mothers Finest
            Bad girls – Donna Summer
            Billy Jean – Michael Jackson
            Blame it on the boogie – Michael Jackson
            Blurred Lines – Robin Thicke / Pharrel Williams
            Boogie Wonderland – Earth, Wind & Fire
            Can you feel it – The Jacksons / The Temperor
            Can’t feel my face – The Weeknd
            Can't rely On – Paloma Faith
            Car wash – Rose Royce
            Celebration – Kool & the Gang
            Conga – Miami Sound Machine
            Could you be loved – Bob Marley
            Crazy in love – Beyonce
            Dancin’ in the street – Martha Reeves
            Deja Vu – Beyonce
            Disco inferno – The Trammps
            Don’t stop ‘til you get enough – Michael Jackson
            Easy Lover – Phil Collins & Philip Bailey
            Feel what you want – Kristine W.
            Finally – CC Peniston
            Fireball – Pitbull
            Good God – Anouk
            Happy – Pharrel Williams
            Hold back the river – James Bay
            Hold my hand – Jess Glynne
            How deep is your love – Calvin Harris
            How will I now – Whitney Houston
            I want you back – The Jackson Five
            I will survive – Gloria Gaynor
            Iedereen is van de Wereld – The Scene
            It's what you don't do – Lianne La Havas
            Just dance – Lady Gaga
            King – Years & Years
            Kiss – Prince
            Last dance – Donna Summer
            Last night a DJ saved my live – Indeep
            Lean On – Major Lazer
            Let’s talk about seks – Salt ’n Pepa
            Like I Can – Sam Smith
            Locked out of heaven – Bruno Mars
            Lola’s theme – Shape Shifters
            Love me like I do – Ellie Goulding
            Love runs out – One Republic
            Mercy – Duffy
            Mesmerized – Faith Evans
            My girl – The Temptations
            My guy – Supremes
            My sharona – The Knack
            Nobody’s wife – Anouk
            On my mind – Ellie Goulding
            Play that funky music – Wild Cherry
            Please don’t stop the music – Rihanna
            Pretty fly for a white guy – Offspring
            Pricetag – Jessie
            Pride / A Deeper Love – Aretha Franklin / C+C Music Factory
            Rain down on me – Kane
            Rather be – Clean Bandit
            Remember the time – Michael Jackson
            Respect – Aretha Franklin
            Rock With You – Michael Jackson
            Rock your body – Justin Timberlake
            Rumor has it – Adele
            Shake your body – The Jacksons
            Show me love – Robin S.
            Shut Up & Dance – Walk The Moon
            Single ladies – Beyonce
            Sista’s are doing it for them selves – Aretha Franklin / Annie Lennox
            Super freak – Rick James, MC Hammer
            Superstitious – Stevie Wonder
            Titanium – Sia
            Tell Me Bout It – Joss Stone
            Tell me something good – Chaka Khan
            Think – Aretha Franklin
            Thinking out loud – Ed Sheeran
            Trouble with my baby – Paloma Faith
            Typical man – Tina Turner
            Uptown Funk – Mark Ronson / Bruno Mars
            Valerie – Amy Winehouse
            Waiting for tonight – Jennifer Lopez
            Wake me up before you go-go – Wham
            Want To Want Me – jason derulo
            War – Kensington
            We are family – Sister Sledge
            We found love – Calvin Harris
            Whats Love Gotta To With It – Tina Turner
            Who do you think you are – The Spice Girls
            You might need somebody – Shola Ama
            You’re the one that I want – Grease
            € 2.695,00
            COOL!
            • Allround
            • Dance

            Een professionele coverband die garant staat voor een onvergetelijke avond vol muziek.

            COOL!


            • De feestband voor een scherpe prijs

            • Afwisselend repertoire met topvocalisten

            • Allround met veel ervaring

            • DJ service voor in de pauzes


            Op zoek naar de perfecte feestband voor jouw evenement? Maak kennis met COOL, een professionele coverband die garant staat voor een onvergetelijke avond vol muziek en entertainment. Met hun afwisselende repertoire en getalenteerde topvocalisten weten ze elke keer weer het publiek te enthousiasmeren en de dansvloer te vullen.

            Bezetting van de band


            COOL bestaat uit vijf ervaren en professionele muzikanten die de kunst van het feestmaken tot in de puntjes beheersen. Met hun brede muzikale kennis en jarenlange ervaring in het vak, weten ze precies hoe ze het publiek kunnen vermaken en betrekken bij de show. Of het nu gaat om pop, rock, funk, disco of Nederlandstalige hits, COOL speelt het allemaal.

            Een DJ tussen de sets door


            Wat COOL onderscheidt van andere bands is hun DJ-service. Tijdens de pauzes tussen de live sets zorgt de DJ-service van COOL voor naadloze overgangen en blijft de muziek doorgaan, zodat het feest nooit stilvalt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de muzikale invulling van de avond, want COOL neemt alles voor je uit handen.

            Kosten en mogelijkheden bij het boeken van COOL


            Wat betreft de prijs, biedt COOL een scherp tarief vanaf 2450 euro exclusief btw. Voor deze prijs krijg je drie live sets van elk 50 minuten, waarbij COOL de feeststemming echt tot leven zal brengen. De totale duur van de feestavond bedraagt vier uur, dus er is voldoende tijd om te genieten van live muziek en de energieke performance van COOL.

            Naast de muzikale verzorging, zorgt COOL ook voor het benodigde geluid en licht, geschikt voor gezelschappen tot 150 personen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over technische aspecten en kun je je volledig richten op het plezier van je gasten.

            Wil je de feestavond helemaal naar een hoger niveau tillen? COOL biedt de mogelijkheid om de show uit te breiden met een verlichte dansvloer. Deze toevoeging geeft een extra wow-factor aan je evenement en zorgt voor een onvergetelijke danservaring. De prijs voor de verlichte dansvloer begint vanaf 600 euro, afhankelijk van je wensen en de omvang van de dansvloer.

            Kortom, COOL is de feestband die je zoekt. Met hun scherpe prijs, afwisselende repertoire, topvocalisten en DJ-service weten ze elk feest tot een groot succes te maken. Aarzel niet langer en boek COOL voor jouw volgende evenement. Dansen en feesten gegarandeerd!

            Repertoirelijst

            Een greep uit het repertoire van COOL:

            About damn time – Lizzo
            As it was – Harry Styles
            ABBA medley
            Blinding lights – The Weeknd
            Bruno Mars medley
            Cake by the ocean – DNCE
            Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
            Cheap thrills – Sia
            Disco medley
            Don’t stop me now – Queen
            Dua Lipa medley
            Faith – George Michael
            Feel it still – Portugal the man
            “Foute” medley (oa: Casanova/Hit me baby/Wannabe/Everybody)
            Good god - Anouk
            Happy – Pharrell
            I love Rock ‘n’ roll – Joan Jett
            Jump around – House of pain
            Ladies medley (oa I kissed a girl/Call me/Hot and cold)
            Kan het niet alleen – De Dijk
            Noodgeval – Goldband
            Ready to love myself – Rondé
            Rich girl – Gwen Stefani
            Rock medley (oa Living on a prayer/I was made for loving you/Highway to hell)
            Rolling in the deep – Adele
            Seven nation army – White Stripes
            Sexy als ik dans – Nielson
            Shut up and dance – Walk the moon
            Show me love – Robin S
            Sterrenstof – De Jeugd Van Tegenwoordig
            Simply the best – Tina Turner
            The way you make me feel - Michael Jackson
            Wonderwall – Oasis
            80’s medley (oa Never gonna give you up/How will I know?/Material girl)
            90’s medley (oa Groovejet/Move your feet/Sing it back/One more time)
            00’s medley (oa Raise your glass/I love it/Hello/I gotta feeling)
            Een breed aanbod van dance- en rockclassics.
            € 2.450,00
            The Gentlemen
            • Allround
            • Dance

            5 mannen strak in pak. Ook te boeken met zangeres en DJ....

            The Gentlemen


            • avondvullend 4 uur durende non stop show van live band en lekkere muziek in de pauzes

            • ook te boeken met zanger en zangeres voor nog meer feest

            • zeer breed repertoire: van recente hits tot echte classics

            • altijd strak in het pak, goed voorbereid

            • feest gegarandeerd


            The Gentlemen zit strak in het pak, is ervaren, goed voorbereid en ontzettend muzikaal. The Gentlemen is een top coverband van enthousiaste en zeer ervaren muzikanten die er gegarandeerd een topshow van maken. Een jonge frisse band met een zeer veelzijdig repertoire: dance naar disco, van Nederpop naar rock en van funk naar soul.

            The Gentlemen boeken via Swinging.nl


            Je feest is met deze band in uitstekende handen. The Gentlemen kunnen door hun kundigheid, ervaring en grote repertoire alle kanten op die je maar wenst.

            • 3 live sets van 45 minuten binnen max 4 uur tijd tot max 0100 uur

            • bijpassende muziek in de pauzes zodat het feest non stop doorgaat

            • uitstekend geluid en licht inclusief 2 technici geschikt voor 200 personen

            • gratis instuderen van 1 nummer bijvoorbeeld voor de openingsdans

            • voorbereiding op maat: vooraf kunnen alle muzikale wensen worden doorgegeven


            Ook is het mogelijk om The Gentlemen te boeken inclusief een fantastische zangeres. We werken met een verschillende van top zangeressen, waaronder Lienke Iburg. Welke zangeres wordt bijgeboekt, wordt in overleg bepaald.

            Repertoirelijst

            24K – Bruno Mars
            90’s Medley
            A-team – Ed Sheeran
            Ain’t no sunshine- Bill Withers
            Ai su te pego - Michel Télo
            All of me – John Legend
            Alles is liefde – Bløf
            Angels – Robbie Williams
            Another day – Jamie Lidell
            Are you gonna go my way – Lenny Kravitz
            Bloed, Zweet en Tranen - André Hazes
            Blow me away – Alain Clark
            Blue suede shoes – Elvis Presley
            Blurred Lines – Robin Thicke
            Brown Sugar – D’Angelo
            Budapest – George Ezra
            Cake by the ocean – DNCE
            Can’t hold us _ Macklemore
            Can’t stop the feeling! – Justin Timberlake
            Catch and release – Matt Simons
            Celebration – Kool and the gang
            Clocks – Coldplay
            Come together – The Beatles
            Crazy - Gnarls Barkley
            DJ got us falling in love – Usher
            Don’t stop me now – Queen
            Don’t you worry child – Swedish House Maffia
            Don’t worry – Madcon
            Everything – Michael Buble
            Fireball - Pitbull
            Get Lucky – Daft Punk
            Gravity – John Mayer
            Hangover – Taio Cruz
            Happy – Pharrell Williams
            Heard it through the grapevine – Marvin Gaye
            Hey Jude – The Beatles
            Hip Hop Medley
            I don’t wanna be – Gavin DeGraw
            I feel good – James Brown
            I gotta feeling – Black eyed Peas
            I wish – Stevie Wonder
            I’m a believer – the Monkees
            I’m yours – Jason Mraz
            If I ain’t got you – Maroon 5
            Ik kan het niet alleen – De Dijk
            Is this love – Bob Marley
            Just the way you are – Bruno Mars
            Kiss – Prince
            Kom van dat dak af – Peter Koelewijn
            Lady - Modjo
            Let me entertain you – Robbie Williams
            Livin’ on a prayer – Bon Jovi
            Locked out of heaven – Bruno Mars
            Long train running – Doobie Brothers
            Love you more – Racoon
            Master Blaster – Stevie Wonder
            Move your feet – Junior Senior
            Moves like Jagger – Maroon 5
            Multiply – Jamie Lidell
            Niet of nooit geweest - Acda & De Munnik
            No woman no cry – Bob Marley
            Ordinary people – John Legend
            Papa was a rolling stone – Temptations
            Piano man - Billy Joel
            Play that funky music – Wild Cherry
            Purple Rain – Prince
            Rolling in the deep – Adele
            Rude – MAGIC!
            Satisfaction - The Rolling Stones
            September – Earth wind & fire
            Seven nation Army – Ben l’Oncle Soul
            Sex on fire – Kings of Leon
            Sexy als ik dans – Nielson
            Shape of you – Ed Sheeran
            Shut up and dance - Walk the Moon
            Signed sealed delivered – Stevie Wonder
            Sinds 1 dag of 2 – Doe Maar
            Sky full of stars – Coldplay
            Smoorverliefd – Doe Maar
            Sterrenstof - De Jeugd van Tegenwoordig
            Stil in mij – Van Dik Hout
            Superstition – Stevie Wonder
            Ten feet tall – Afrojack
            Thinking out loud – Ed Sheeran
            This is what is feels like – Armin van Buuren
            Treasure – Bruno Mars
            Umbrella – the Baseballs
            Uptown funk – Bruno Mars
            Use somebody – Kings of Leon
            Valerie – Amy Winehouse
            Waiting on the world to change – John Mayer
            Wake me up – Avicii
            War – Kensington
            What’s goin’ on –Marvin Gaye
            With or without you – U2
            Without You – David Guetta ft. Usher
            Wonderwall - Oasis
            You’ll never walk alone – Lee Towers
            € 2.995,00
            Coverband Trots
            • Allround
            • Dance

            Puur, verrassend en steengoed! Een band om Trots op te zijn.

            Coverband Trots

            Een optreden van Trots is altijd een spectaculaire show. Ze verdienen hun naam, want coverband Trots weet keer op keer te imponeren, en daar zijn wij trots op! Tijdens hun optredens worden nieuwe hits moeiteloos afgewisseld met de beste klassiekers. Samen met het publiek creëert Trots een fantastisch feest. Er is geen moment om even op adem te komen, want bij Trots wordt er constant gedanst, gezongen en volop genoten!

            De bezetting


            De band bestaat uit vier zeer ervaren muzikanten die 200% gedreven zijn om elke avond een spetterend optreden neer te zetten:

            • Kelly Veerman - zanger/toetsenist/gitarist

            • Ruud Schouten - zanger/gitarist

            • Bart Klomp - drummer

            • Jack de Vries - bassist


            Coverband Trots boeken via Swinging.nl


            Al jarenlang behoort Trots tot de top van Nederland en wordt het veel geboekt in Nederland! Of het nu op festivalpodia, in feesttenten, bij grote openluchtoptredens of intieme podia en bruiloften is, de band voelt zich overal thuis en weet altijd een spetterende show neer te zetten. Dankzij hun constante inzet en het leveren van fantastische optredens keer op keer, heeft Trots een indrukwekkende live reputatie!

            Extra mogelijkheden:            • Trots wil alleen optreden op een podium. Is er geen podium op de locatie aanwezig? Voor 125 euro exclusief btw nemen we een bijpassend podium van 3 x 4 meter mee.

            • Zoek je non stop feest? Boek dan een extra DJ bij voor max 5 uur non stop feest.

            • Ook is het mogelijk om zanger Kelly bij te boeken tijdens de trouwceremonie. Heel bijzonder! informeer naar de prijzen.

            • Neem je met minder geen genoegen? Ook is het mogelijk om de standaard lichtshow uit te breiden naar echt een hele mooie luxe uitgebreide lichtshow voor een nog grotere show. Informeer naar de prijzen, deze verschillen per locatie.

            Repertoirelijst


            1. Uptown funk - Bruno Mars

            2. Sex on fire - Kings of Leon​

            3. Shotgun - George Ezra​

            4. Firework - Katy Perry​

            5. Fireball - Pitbull​

            6. Narcotic - Liquido​

            7. Can’t stop this feeling - Justin Timberlake​

            8. Don’t stop me now / Queen medley - Queen​

            9. Wake me up - Avicii​

            10. Great balls of fire / Jailhouse / Johnny be good - Rock'n'roll medley​

            11. Viva la vida - Coldplay​

            12. Sterrenstof - De Jeugd van Tegenwoordig​

            13. Get lucky - Pharell / Daft Punk​

            14. Blurred lines - Robin Thicke​

            15. Ik kan 't niet - Iedereen is van de wereld - De Dijk / The Scene​

            16. Shut up and dance!- Walk the Moon​

            17. Treasure - Bruno Mars​

            18. Could you be loved - Bob Marley​

            19. Geronimo - Sheppard​

            20. I’ll be there for you - The Rembrandts​

            21. Coming home - Sheppard​

            22. Message in a bottle - The Police​

            23. Locked out of heaven - Bruno Mars​

            24. Shape of you - Ed Sheeran​

            25. Best day of my life - American Authors​

            26. Happy - Pharell​

            27. I’m a believer - The Monkees​

            28. Billy Jean / Black or white - Michael Jackson​

            29. Sexy als ik dans - Nielson​

            30. Take on me - A-ha​

            31. Summer - Calvin Harris​

            32. Don't you worry child - Swedish House Mafia​

            33. This is what it feels like - Armin van Buuren​

            34. Wonderwall - Oasis​

            35. Everybody - Backstreet Boys​

            36. Living on a prayer - Bon Jovi​

            37. Long train running - The Doobie Brothers​

            38. Thinking out loud - Ed Sheeran​

            39. Smoorverliefd - Doe maar​

            40. Alles is liefde - BLØF​

            41. Je hoeft niet naar huis - Marco Borsato​

            42. Hangover - Taio Cruz​

            43. Lion in the morning sun - Will & The People ​

            44. I gotta feeling - The Black Eyed Peas​

            45. Jump around - House of pain​

            46. Angels - Robbie Williams​

            47. Summer of 69 - Bryan Adams​

            48. One - U2​

            49. Play that funky music - Wild Cherry​

            50. Waiting on the world to change - John Mayer​

            51. Kiss - Prince​


            € 2.250,00
            Miami Vibes
            • Allround
            • Disco

            Miami Vibes is een 6 koppige band die heerlijke Zuid Amerikaanse muziek...

            Miami Vibes

            Ben je op zoek naar een manier om de zomer in huis te halen voor je feest? Coverband Miami Vibes regelt het voor je! Met hun absoluut herkenbare repertoire vol bekende (Latin)hits creëren zij de perfecte sfeer voor een tropische avond vol muziek, losse heupen en gezelligheid!            Feest met echte Miami vibes


            Deze 6-koppige coverband speelt Zuid-Amerikaanse muziek, wat garant staat voor een spetterend dansfeest! Het is alsof je feest plaatsvindt in het kleurrijke Little Havana! Kortom, wil je een feest met echte Miami vibes, dan is deze band de perfecte keuze voor jou.            De bezetting van de band


            Zoals gezegd bestaat deze band uit 6 bandleden: een zangeres, pianist, bassist, drummer, saxofonist en trompettist. Samen brengen ze zowel recente hits als echte klassiekers ten gehore. Tijdens de pauzes is er een DJ aanwezig om ervoor te zorgen dat de danssfeer non-stop doorgaat.            Plaats eenvoudig uw boeking via Swinging.nl


            Op deze pagina kan je eenvoudig de beschikbaarheid van deze coverband checken, het repertoire vinden en ook zie je hieronder de prijsinformatie. Wil je meer weten over Miami Vibes en hun mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

            Repertoirelijst

            Ai se Eu te Pego (nooosssaaa!) Michel Teló
            All night long Lionel Richie
            America Trini Lopez
            Bailando Enrique Iglesias
            Balada Gusttavo Lima
            Blame it on the boogie Jackson 5
            Can’t stop the feeling Justin Timberlake
            Conga Miami Soundmachine
            Dancing Queen Abba
            Despacito Luis Fonsi
            Desmasiado Corazon Mink de Ville
            Disco inferno the Tramps
            Dont you worry bout a thing Incognito
            Faith George Michael
            Fireball Pitbull
            Guantanamera Wyclef Jean
            Havanna Camillo Cabello
            Hip don’t lie Shakira
            Hot hot hot Buster Poindexter
            I like it (1997) the Blackout Allstars
            If I had a hammer Trini Lopez
            It’s raining men the weather girls
            Just the two of us Bill Withers
            Lambada Kaoma
            La bamba Los Lobos
            La Camisa negra Juanes
            Lets get loud Jenifer Lopez
            Lady Marmalade Patti Labelle
            Living la vida loca Ricky Martin
            Madalena Elis Regina
            Mambo nr 5 Lou Bega
            Mambo Italiano Rosemary Cloony
            Mas que nada Sergio Mendes
            Move on up Curtis Mayfield
            Outro Lugar Bob Sinclair Salome de Bahia
            Oye como va Tito Puente / Santana
            Oye mi Canto Gloria Estefan
            Reggaeton Lento CNCO & Little Mix
            Reggae night Jimmy Cliff
            Relight my fire Dan Hartman
            Samba de Janeira Bellini
            Saturday night fever Bee Gees
            Senorita Shawn Mendes & Camila Cabello
            Shy guy Diana King
            Sing it back Moloko
            Staying alive Bee Gees
            Suavemente Elvis Crespo
            Tequila The Champs
            Vida Louca Neg Marrons
            € 3.995,00
            Chandeliers
            • Akoestisch
            • Allround

            Complete avondvullende show die geleidelijk de sfeer steeds verder opvoert.

            Chandeliers


            • combinatie van live-band en DJ service (via playlist)

            • super feestelijk

            • complete avondvullende show die geleidelijk de sfeer steeds verder opvoert

            • speciaal instuderen verzoeknummer voor de openingsdans

            • 1 scherpe all-in prijs voor een complete avond


            Chandeliers is een band die van alle markten thuis is: ze kunnen lekker feesten, dansmuziek spelen, maar ook gezellige muziek voor op de achtergrond is een mogelijkheid. Tijdens de pauzes wordt er een top playlist opgezet voor nog meer feest. Zo gaat het feest continue door.

            Gaan jullie trouwen? Dan studeert The Chandeliers speciaal voor jullie het nummer voor de openingsdans voor jullie in.

            The Chandeliers zijn 3 professionele muzikanten die met veel speelplezier voor een groot feest zorgen. Zangeres Amanda speelt akoestische gitaar, wat perfect wordt ondersteund door de drumpartijen van Michael en de toetsen van Sander. The Chandeliers zingt driestemmig, dit leidt tot een harmonieus trio met een volle sound. The Chandeliers zijn ook perfect te boeken als mobiele act tijdens een tuinfeest, BBQ of borrel.

            The Chandeliers boeken bij Swinging.nl


            De prijs van The Chandeliers bedraagt 1750 euro voor een avondvullend programma van 3 * 50 min live muziek.

            Inbegrepen bij het optreden zit een uur wachttijd voorafgaand aan het optreden, waarbij een playlist met bijpassende muziek wordt opgezet. Het optreden zal in totaal maximaal 4 uur duren. Reiskosten binnen 100km rond Zaandam zijn inbegrepen. Verder dan 100km wordt er 1,50 euro per gereden kilometer gerekend.

            Ook is het mogelijk om de zangeres met de pianist te boeken voor tijdens de trouwceremonie. Inbegrepen hierin zit een geluidsset en het speciaal instuderen van jullie drie favoriete songs voor tijdens de trouwceremonie.

            The Chandeliers spelen een avondvullend programma van maar liefst 3 sets van 50 minuten live-muziek met tussendoor een playlist met gezellige muziek. Perfect voor mensen die graag zoveel mogelijk live muziek wensen tijdens hun feestavond.

            Repertoirelijst


            • 9 To 5 - Dolly Parton

            • A Night Like This - Caro Emerald

            • Ai Se Eu Te Pego (Nossa) - Michel Telo

            • All About That Bass - Meghan Trainor

            • All I Wanna Do - Sheryl Crow

            • All Of Me - John Legend

            • Als Het Avond Is - Suzan En Freek

            • Another Day - JL Jamie Lidell

            • Beauty And The Brains - Nielson

            • Blame It On The Boogie - The Jackson Five

            • Blue Suede Shoes - Elvis Presley

            • Blurred Lines - Robin Thicke T.I., Pharrell Williams

            • Bubbly - Colbie Caillat

            • Budapest - George Ezra

            • Calm After The Storm - The Common Linnets

            • Can't Help Falling In Love - Elvis Presley

            • Can't Stop The Feeling - Justin Timberlake

            • Could You Be Loved - Bob Marley

            • Crazy Little Thing Called Love - Queen

            • Duurt Te Lang - Davina Michelle

            • Every Breath You Take - The Police

            • Faith - George Michael

            • Fire - The Pointer Sisters

            • Get Lucky - Daft Punk

            • Great Balls Of Fire - Jerry Lee Lewis

            • Happy - Pharrell Williams

            • Help - The Beatles

            • Hit The Road, Jack - Ray Charles

            • I'm A Believer - The Monkees

            • I'm All Shook Up - Elvis

            • I'm So Excited - The Pointer Sisters

            • I'm Yours - Jason Mraz

            • Jolene - Dolly Parton

            • Lean On - Major Lazer

            • Liever Dan Lief - Doe Maar

            • Listen To The Music - The Doobie Brothers

            • Pack Up - Eliza Doolittle

            • Parijs - Kenny B

            • Perfect - Fairground Attraction

            • Price Tag - Jessie J

            • Proud Mary - Ike & Tina Turner

            • Rather Be - Clean Bandit

            • Red Red Wine - UB40

            • Shape Of You - Ed Sheeran

            • Sexy Als Ik Dans - Nielson

            • Shotgun - George Ezra

            • Simply The Best - Tina Turner

            • Son Of A Preacherman - Dusty Springfield

            • Stil In Mij - Van Dik Hout

            • Stuck In The Middle With You - Stealers Wheel

            • Sweet About Me - Gabriella Cilmi

            • The Lazy Song - Bruno Mars

            • These Boots Are Made For Walking - Nancy Sinatra

            • Think - Aretha Franklin

            • Thinking Out Loud - Ed Sheeran

            • This Is The Life - Amy McDonald

            • Three Little Birds - Bob Marley

            • Top Of The World - The Carpenters

            • Treasure - Bruno Mars

            • Tutti Frutti - Little Richard

            • Twist And Shout - The Beatles

            • Valerie - Amy Winehouse

            • Venus - Shocking Blue

            • Walking On Sunshine - Katrina & The Waves

            • Wake Me Up - Avicii

            • Wonderful World - Sam Cook

            • You Can't Hurry Love - The Supremes

            • You've Got A Friend - Carole King/James Taylor

            € 1.750,00
            DJ Keb
            • Allround
            • Dance

            Keb draait alle hits van nu in combinatie met vette classics in...

            DJ Keb

            "Hele vriendelijke man die vooral heel goed draaien kan! Keb enorm bedankt." Wilma en Jelte

            DJ Keb            • de meest allround DJ die we hebben: latin/pop/dance, R&B, disco en Nederlandstalig

            • mixt hedendaagse hits met de lekkerste classics die hij altijd remixt in een eigen-tijds jasje

            • zeer veel mensenkennis, vriendelijk en attent

            • uitermate veel ervaring: al ruim 20 jaar!

            • verzoekjes zijn altijd mogelijk, graag zelfs


            DJ Keb is een DJ met een enorme staat van dienst. Gespecialiseerd in alles waarop gefeest kan worden. Met veel plezier staat hij elke weer weer achter de draaitafels. DJ Keb is niet alleen DJ maar kan ook als video DJ optreden. Dat betekent dat hij niet alleen alle platen kan draaien zoals elke DJ maar dat hij ook bijbehorende videoclips en leuke visuals laat zien. Ook ideaal voor powerpoints/foto's en ander beeldmateriaal

            Omdat Keb standaard een videoscherm met beamer meeneemt, kan hij ook jullie foto's, een logo en bijzondere filmpjes laten zien. Hij mixt dit allemaal moeiteloos en naadloos door elkaar heen tot 1 wervelende show van geluid, licht en videobeelden. Absoluut uniek!

            Video DJ Keb boeken met de garanties van Swinging.nl            KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

            Repertoirelijst

            DJ Keb is zeer allround. Hij kan met alle stijlen overweg. Hij is gespecialiseerd in remixen van classics in een modern jasje. Dus alle herkenbare hits maar dan net iets vetter en met een hedendaagse sound. DJ Keb kan ook uitstekend deephouse, technhouse old skool house.
            € 625,00
            Swinging Collective
            • Allround
            • Dance

            Top DJ met saxofonist, percussionist en zangeres voor de ultieme feestervaring.

            Swinging Collective


            • de ultieme live band bestaande uit DJ met zangeres/MC, saxofonist en percussionist

            • inclusief een uitgebreide lichtshow voor een geweldige sfeer en show

            • 3 uur non stop muziek zonder onderbrekingen, eenvoudig uitbreidbaar naar 4 uur

            • de beste muzikanten, de beste apparatuur, de beste show


            Het Swinging Collective is een super swingend avondvullend programma bestaande uit de top DJ Edgar, saxofonist Joshua, percussionist Adriaan en een fantastische zangeres. Hierbij maken we gebruik van diverse top zangeressen, zoals Sarah Fall, Mavis Acqua en MC Choral.

            De show zorgt gegarandeerd voor een groot feest. Met een geweldige licht en geluidsset, top kwaliteit muzikanten en uitmuntende service. De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

            Ben je op zoek naar een live DJ show met alleen maar top-entertainment? Dan is het Swinging Collective de juiste keuze. Een non-stop show vol met afwisseling: DJ met Sax, met percussie en met MC. Zij zorgen gegarandeerd voor een verrassende show.

            The Swinging Collective boeken bij Swinging.nl


            De prijs van het Swinging Collective bedraagt 3250 euro all-in voor een 3 uur durende non-stop show. Het is eventueel mogelijk om voor 225 euro extra de show te verlengen met 1 uur DJ Edgar voor een vette afterparty.

            • DJ Edgar

            • Saxofonist

            • Percussionist

            • Zangeres & MC

            • Bijpassend geluid- en lichtset met technicus geschikt tot 200 personen

            • Reiskosten binnen heel Nederland


            Nog meer feest?

            We kunnen de show uitbreiden met rookmachine, confetti streamers, verlichte dansvloer, danseressen en videoschermen.

            • CO2 gun + 6 confetti streamerseuro

            • Verlichte dansvloer, vanaf 600 euro voor 24 vierkante meter

            • Videoscherm + VJ, vanaf 750 euro

            • 2 danseressen, vanaf 1495 euro


            Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

            Repertoirelijst

            De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

             

             

             

             
            € 3.250,00
            Unwind
            • Allround
            • Dance

            Meest flexibele band uit ons assortiment! Ideaal voor ceremonies, borrels en feesten....

            Unwind


            • de meest flexibele act uit ons assortiment

            • strakke uitstraling

            • breed repertoire

            • top zangeres + gitarist/producer/DJ + geluid en licht

            • ook mobiel inzetbaar en tijdens een trouwceremonie


            Unwind biedt ongekend veel mogelijkheden en geeft zo precies de muzikale omlijsting die past bij jullie wensen:

            Unwind boeken via Swinging.nl


            Unwind 'On The Move', 750 euro
            Een mobiele akoestische act waarbij de zangeres en gitarist bewegen tussen het publiek en zo zorgen voor heerlijke ongedwongen sfeer tijdens jullie borrel. Perfect voor bijvoorbeeld het creëren van een festival sfeertje.

            • Er wordt maximaal 3 sets van 35 minuten gespeeld binnen max 5 uur tijd

            • Inclusief een kleine draadloze mobiele geluidsversterking op accu


            Unwind 'Regular'. 995 euro
            Unwind speelt live versterkt tijdens een avond moderne pophits en feestelijke muziek. Ideaal voor een sfeervolle feestavond.

            • Er worden maximaal 3 sets van 45 minuten live muziek gemaakt binnen max 5 uur tijd

            • De pauze muziek wordt door de opdrachtgever verzorgd, tegen meerprijs is het mogelijk dit uit te breiden met een DJ-service, zie 'Unwind de Luxe'

            • Inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


            Unwind 'Ceremony service', 595 euro
            Super speciaal: live muziek tijdens jullie trouwceremonie. Maar pas op: dit kan wat traantjes van ontroering opleveren.

            • Er worden drie nummers live gezongen tijdens jullie trouwceremonie: voor de entree, ondertekening en slot (extra liedjes in overleg)

            • Sfeervolle ondersteuning op gitaar tijdens stille momenten van de trouwceremonie

            • Keuze van de liedjes uit de repertoirelijst

            • Gratis 1 liedje dat niet op de repertoirelijst instuderen

            • Extra instuderen van nog andere nummers kost 75 euro per song extra

            • Inclusief een klein mobiel geluidssetje op accu voor de zangeres (niet geschikt voor de BABS)


            Unwind 'De Luxe', 1095 euro
            Het perfecte programma voor iedereen die op zoek is naar een fantastische invulling van hun feestavond inclusief top live entertainment en DJ service voor 1 scherpe totaalprijs.

            • In totaal maximaal 5 uur non stop show tot max 0100 uur

            • Drie live sets van 45 minuten

            • In de pauzes en na afloop van het optreden draait de Dj nog lekker door tot het einde van het feest

            • Inclusief DJ gear en DJ booth

            • Verzoekjes voor de DJ zijn geen enkel probleem

            • Inclusief prachtige witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


            Unwind 'Xclusiv', 1495 euro
            Voor de fijnproevers: live muziek tijdens de trouwceremonie en een compleet programma voor de feestavond. Dit is echt helemaal fantastisch.

            • Live begeleiding van de trouwceremonie, zie Unwind Ceremony

            • Maximaal 3 live sets van 45 minuten tijdens de feestavond

            • DJ service tussen de live sets en na afloop van het optreden

            • Maximaal 5 uur durende avondfeest tot max 0100 uur

            • Inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot 100 personen

            • Verzoeknummers voor de DJ zijn mogelijk


            Unwind 'Disco-Diva', 175 euro extra
            Een extra surprise op je feest? Boek dan de Disco-Diva erbij. De zangeres van Unwind kleedt zich om en komt terug als een swingende Disco-diva.

            • Alleen te boeken in combinatie met Unwind Regular, Unwind De Luxe of Unwind Xclusive

            • ongeveer 25 minuten live tape-act

            • heel veel publieksparticipatie, super aanvulling op de reguliere show


            Voorwaarden Unwind            • Alle prijzen zijn exclusief 9% en reiskosten (35 cent per gereden km berekend vanaf Veghel) De eerste 100km zijn inbegrepen.

            • Alle prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten

            • Op 24, 25, 26 en 31 december gelden andere prijzen, informeer hiernaar

            Repertoirelijst

            UNWINDREPERTOIRE
            Het repertoire is continue aan verandering onderhevig. Je kunt aan deze lijst dus geen rechten aan ontlenen.

            • Ain’t nobody – Chaka Kahn
            • Another day – Jamie Lidell
            • Combi: Automatisch/Don't worry – Flemming/Madcon
            • Be the one – Dua Lipa
            • Begging you – Madcon
            • Combi: Blame it on the boogie/My Life – Jackson 5
            • Combi: Blijven slapen/Get down on it – Maan/Snelle/
            Kool and the gang
            • Can't stop the feeling – Justin Timberlake
            • Celebration – Kool and the Gang
            • Crazy – Gnarls Barkley
            • Disco Medley: Last Dance/Ich bin wie du/Never can say Goodbye/
            Disco Inferno/YMCA/Can you feel it/Shout/Ease on down the road –
            Donna Summer/Marianne Rosenberg/Gloria Gaynor/Trammps/
            Village people/Jacksons/The Wizz
            • Don't start now – Dua Lipa
            • Don't stop me now – Queen
            • Dynamite – Taio Cruz
            • Faith – George Michael
            • Feel it still – Portugal The Man
            • Get lucky – Daft Punk
            • 80's Pop Medley: Ghost Busters/Black or White/Girls just wanna
            have fun/Dance with somebody – Ray parker jr/Michael jackson/
            Cindy Lauper/Whitney Houston
            • Dance Medley: Happiness/When love takes over/BetterOff alone –
            Alexis Jordan/David Guetta/Alice DJ
            • Happy – Pharrell
            • Combi: Hey what’s wrong with you/Lady – Phats and Small/Modjo
            • Hey Ya! – Outcast
            • Holland Medley: Even aan mijn moeder vragen/ Laat de zon in je
            hart/zing met me mee/Heb je even voor mij/Liever te dik in de kist/
            Heel apart gevoel van binnen/Dans je de hele nacht met mij –
            Bloem/René Schuurmans/Gerard Joling/Frans Bauer/René Karst/
            Corry Konings/De Sjonnies
            • I don't care – Ed Sheeran/Justin Bieber
            • I want you back – Jackson 5
            • I will survive – Gloria Gaynor
            • I’m yours – Jason Mraz
            • Medley: I'm still standing/Een eigen huis/I'm so excited – Elton John/
            Rene Froger/Pointer Sisters
            • Jackson Medley: Shake your body/ Don't stop till you get enough/
            Starting something – Jacksons
            • Le Freak – Chique
            • Combi: Listen to the music/Long train running – Doobie Brothers
            • Material Medley: Material Girl/Raining man/Mama Mia/Crying at
            the discotheque – Madonna/Weather Girls/Abba/Alcazar
            • Marry You – Bruno Mars
            • Multiply – Jamie Lidell
            • New York – Alicia Keys
            • One Kiss – Dua Lipa
            • Combi: Parijs/Price tag – Kenny B/Jesse J
            • 90's Pong medley: Touch me here/Gipsy Woman/Show me love –
            Total Touch/Crystal Waters/Robin S.
            • Proud Mary – Tina Turner
            • Rather be – Clean Bandit
            • Combi: Roar/Tunder– Katy Perry/Imagine Dragons
            • Raise your Glass Medley: Raise your glass/I've got a feeling/Song2/
            Hangover – Pink/Black Eyed Peas/Blur/Tayo Cruz
            • Rock Medley: We will rock you/I love rock n roll/ Paradise city/
            Highway to hell/ Living on a prayer/Jump – Queen/Joan Jett/Guns
            and Roses/ACDC/Bon Jovi/Van Halen

            • Rolling in the deep – Adele
            • Royals – Lorde Seven Nation Army – Ben Oncle Soul
            • Sexy als ik dans – Nielson
            • Shake it off – Taylor Swift
            • Shake your body – Jackson 5
            • Shape of you – Ed Sheeran
            • Soulman – Sam and Dave
            • This Girl – Kungs
            • This is what it feels like – Armin v Buuren
            • Titanium medley: Titanium/ I know you want me / The Bomb /
            Hot Shot – David Guetta, Pitbull, Bucketheads, Karen Young
            Valerie – Amy Winehouse
            • Wake me up – Avicii
            • Walking on Sunshine – Katrina and the Waves
            • You can’t hurry love – The Supremes

            Ceremonies
            • A thousand Years – Christina Perri
            • Ain’t nobody – Chaka Kahn
            • All of Me – John Legend
            • From this moment – Shania Twain
            • Get here if you can – Oleta Adams
            • Heaven – Do
            • Here Comes the Sun – The Beatles
            • I love you more – Raccoon
            • I wanna mary you – Bruno Mars
            • I won’t give up on us – Jason Mraz
            • If I ain’t got you – Alicia Keys
            • I’m yours - Jason Mraz
            • Jij bent de liefde – Maan
            • Kiss me - Six Pence
            • Lost without you - Krezip
            • Mag ik dan bij jouw – Claudia de Breij
            • Make you feel my love – Adele
            • My everything – Michael Bubble
            • Perfect – Ed Sheeran
            • Please Keep Loving Me - James TW
            • Sunny – Bobby Hebb
            • Say you won’t let go – James Arthur
            • Walking on sunshine - Katrina and the Waves
            • When love takes over – David Guetta
            € 600,00
            12 Party
            • Allround
            • Dance

            Een band die de vloer plat speelt? Of liever een moderne DJ?...

            12 Party


            • Unieke combinatie van een live toetsenist, DJ en producer met één, twee of drie zangeressen

            • Live-gevoel van een band en de flexibiliteit van een DJ

            • Uitgebreid repertoire

            • Een volledig nieuw entertainment concept van topkwaliteit


            Een band die de vloer plat speelt? Of liever een moderne DJ? Met dit concept hoef je niet meer te kiezen!

            12 Party (want-to-party) is een combinatie van twee of drie live zangeressen met DJ/toetsenist. Deze DJ draait en mixt als een ware DJ maar speelt daarnaast geweldig live toetsen. De band is volledig allround dus echt elk liedje kan gespeeld/ gedraaid worden.

            Ook is het mogelijk de band uit te breiden met een saxofonist of percussionist met die twee extra factoren creëer je een nog groter live impact gevoel.

            De prijs van 12Party met 2 zangeressen bedraagt voor 3 live sets van 50 minuten in max 4 uur tijd is 1700 euro exclusief reiskosten en BTW.

            Alle prijzen zijn exclusief 9% btw.
            € 1.700,00
            Groove on the Loose
            • Allround
            • Disco

            Coverband Groove on the Loose biedt kwaliteit, veelzijdigheid en enthousiasme voor een...

            Groove on the Loose


            • Fantastische muzikale mix van stijlen

            • Ongeëvenaarde sfeer

            • Van bruiloft tot bedrijfsfeest of studentenfeest

            • Het plezier spat ervan af


            Groove on the Loose: Een Unieke Muzikale Ervaring

            Zoekt u een coverband voor uw feest voor een scherpe prijs?
            Zoek niet verder! Coverband Groove on the Loose biedt kwaliteit, veelzijdigheid en enthousiasme voor een scherpe prijs.

            Een Ontmoeting van Talenten
            Het begon allemaal op het prestigieuze Haags conservatorium. Vijf getalenteerde muzikanten, ieder met hun eigen muzikale achtergrond en passie, kwamen samen en vormden een onverslaanbare combinatie: Groove on the Loose.

            Diverse Muzikale Invloeden
            Groove on the Loose is niet zomaar een muzikaal gezelschap. Ze combineren de essentie van diverse genres tot een harmonieuze stroom van klanken. Van de meeslepende ritmes van funk en de vloeiende tonen van jazz tot de tijdloze klanken van disco en de pakkende melodieën van popmuziek: Groove on the Loose beheerst het allemaal.

            De Perfecte Sfeer voor Elk Evenement
            Of het nu gaat om intieme jazzy bijeenkomsten of grote swingende feesten, deze band weet hoe ze de avond moeten vullen met de beste muzikale sfeer. Hun krachtige grooves en strakke covers zorgen ervoor dat elke gelegenheid een onvergetelijke wordt. Groove on the Loose is niet alleen een band; het is een garantie voor een onvergelijkbare sfeer en muzikale ervaring.

            Repertoirelijst

            Valerie - Amy Winehouse
            Crazy In Love - Beyoncé, Jay-Z
            Oops!...I Did It Again - Britney Spears
            Runaway Baby - Bruno Mars
            24k Magic - Bruno Mars
            Locked out of heaven - Bruno Mars
            Hallucinate - Dua Lipa
            Noodgeval - Goldband
            Domino - Jessie J
            Louise - Jett Rebel
            Love me again - John Newman
            I Kissed a girl - Katy Perry
            Hot N Cold - Katy Perry
            TiK ToK - Kesha
            Just Dance - Lady Gaga
            Dance with somebody - Mando Diao
            Moves like Jagger - Maroon 5
            Lady (hear me tonight) - Modjo
            Raise Your Glass - P!nk
            Shut up and drive - Rihanna
            Don't Stop The Music - Rihanna
            Let me entertain you - Robbie Williams
            Skate - Silk Sonic
            Fly as me - Silk Sonic
            Dynamite - Taio Cruz
            Wicked Way - Waylon
            No Roots - Alice Merton
            Golden - Cory Wong, Cody Fry
            Sing - Ed Sheeran
            You, Dear - Eloise
            Only Human - Jason Mraz
            Be Honest - Jason Mraz
            I don't trust myself - John Mayer
            Do you wanna do nothing with me - Lawrence
            Wonder Woman - Leaf
            Marilyn - Patrick Dorgan
            Kick it to me - Sammy Rae
            Good life - Sammy Rae
            Saw it coming - Sammy Rae
            Raggamuffin - Selah Sue
            She's got me dancing - Tommy Sparks
            Shut up and dance - Walk the moon
            Blow me away - Alain Clark
            Spooky - Dusty Springfield
            Gidget - Free Nationals
            Disco Yes - Tom Misch
            South of the River - Tom Misch
            Lost in Paris - Tom Misch
            It runs through me - Tom Misch
            3 on E - Vulfpeck
            1612 - Vulfpeck
            Ain’t nobody - Chaka Khan
            Soup for one - Chic
            Relight my fire - Dan Hartman
            I'm coming out - Diana Ross
            Hot Stuff - Donna Summer
            Walking on sunshine - Katrina & The Waves
            Celebration - Kool & The Gang
            We are family - Sister Sledge
            I Wish - Stevie Wonder
            Superstition - Stevie Wonder
            Boogie on reggae woman - Stevie Wonder
            I Want You Back - The Jackson 5
            I'm so excited - The Pointer Sisters
            Disco Inferno - The Trammps
            € 2.095,00
            Showmance
            • Allround
            • Easy-listening

            Fantastisch duo met zeer veelzijdig repertoire voor een top feest.

            Showmance

            Showmance is een fantastische act perfect voor een chique feestavond, een diner-dansant, theaterdiners, borrels en andere gelegenheden waar plezier, show en muzikaliteit samen gaan.

            Het repertoire bestaat uit alleen maar zeer herkenbare hits die ze een bijzondere twist hebben gegeven. Met improvisatietalent en een knipoog spelen ze de nummers verhalend aan elkaar. Zo is een show van deze artiesten meer dan alleen zingen. Woorden die aansluiten zijn: swingend, classy, humoristisch, improvisatie. Showmance is te boeken als duo maar ook als band te boeken!

            Showmance huren via Swinging.nl


            Deze act is zeer flexibel, ze staan open voor verzoeknummers en kunnen hun programma aanpassen aan je wensen. Van korte sets tot avondvullend, Showmance kan het allemaal.

            De prijzen:

            • 2 sets van 45 minuten, 695 euro

            • 3 sets van 45 minuten, 795 euro

            • 4 sets van 45 minuten, 895 euro

            • 5 sets van 45 minuten, 995 euro


            Showmance band samenstelling


            De Showmance band bestaat uit de zanger en zangeres samen met piano, contrabas, drums, trompet, saxofoon en technicus. De prijs van Showmance met band bedraagt 1750 euro. De band speelt 2 sets van 50 minuten. Succes gegarandeerd.

            Alle prijzen zijn inclusief een geluidsset en reiskosten maar exclusief eventuele parkeerkosten en 9% btw.

            Repertoirelijst

            REPERTOIRE
            Showmance zingt jazzy covers van moderne artiesten als Ed Sheeran, Taylor Swift,
            Justin Bieber en Lady Gaga. Maar ook jazz Standards van artiesten zoals Frank Sinatra, Ella
            Fitzgerald en Tony Bennett vormen het programma. Hieronder een greep uit hun repertoire.
            All About That Bass
            All Of Me (Frank Sinatra)
            Anything Goes
            Big Black Horse And A Cherry Tree
            Call Me Maybe
            Can’t Stop The Feeling
            Cheek To Cheek
            Come Fly With Me
            Crazy Little Thing Called Love
            Don’t Stop Me Now
            Fly Me To The Moon
            I Get A Kick Out Of You
            I Kissed A Girl
            It Don’t Mean A Thing, (If It Ain’t Got That Swing)
            I Wanna Be Like You
            I Won’t Dance
            La Vie En Rose
            Let’s Face The Music And Dance
            L-O-V-E

            Love Yourself
            Mack The Knife
            Mr. Bojangles
            New York, New York
            One For My Baby
            Perfect
            Put It On The Ritz
            Quando, Quando, Quando
            Shy Boy
            Something Stupid
            Sunday Morning
            Sunrise
            Sway
            That Man
            The Lady Is A Tramp
            Thinking Out Loud
            Titanium
            Valerie
            You Give Love A Bad Name
            € 695,00
            Mike’s Pianoshow
            • Allround
            • Dance

            De Mike’s Pianoshow is een band die interactie met het publiek heeft...

            Mike’s Pianoshow

            Mike’s Pianoshow is een band die het erg leuk vind om interactie met het publiek te hebben. De band betrekt het publiek zoveel mogelijk zodat het feest ook zo uniek en persoonlijk mogelijk wordt. De gasten kunnen verzoekjes indienen die de band mee zal nemen in hun repertoire. Uiteraard komen de bekende meezing hits langs, waardoor je niet stil kan blijven zitten. De chemie die Micheal met zijn band en zaal heeft is erg uniek en aanstekelijk.

            • Interactie met het publiek

            • Veel verzoekjes en bekende meezingers

            • Professionele band

            • Meer dan 500 liedjes in hun repertoire


            Uit wie bestaat de band?


            De band bestaat uit Michael die samen met een saxofonist, drummer en een zangeres een 4 koppige band vormt.

            Michael Schuurmans is al sinds 2004 professioneel muzikant. In 2012 studeerde hij Cum Laude af aan het Codarts conservatorium in Rotterdam, en nadat hij in vele bands en met bekende artiesten heeft gespeeld, richt hij zich nu volledig op zijn eigen pianoshows.

            Mike's Pianoshow boeken via Swinging.nl


            Via deze pagina kan je eenvoudig controleren of Mike's Piano Show beschikbaar is op de door jouw gewenste datum. Ook kan je hier een offerte aanvragen. Als je Mike's Pianobar daadwerkelijk gaat boeken, is er vooraf contact tussen jou en de artiest. Michael begrijpt namelijk maar al te goed wat er nodig is om een groot evenement neer te zetten, of hoe belangrijk een bruiloft is. Daarom is hij altijd flexibel en communicatief. Door de jarenlange ervaring met optreden in de grootste pianobars, waaronder Crazy Pianos, voelt de band het publiek goed aan en kennen ze de meeste nummers uit hun hoofd.
            The Billionaires
            • Akoestisch
            • Allround

            The Billionaires bestaan uit vier top muzikanten die zorgen voor een geweldig...

            The Billionaires

            Vier top muzikanten vormen samen The Billionaires. Samen zorgen ze voor een fantastisch feestje met muziek op een niet al te hard volume.

            De leden van The Billionaires zorgen voor een heerlijke vibe met goede muziek. The Billionaires spelen met een zanginstallatie die volledig functioneert op batterijen. Dit betekent dat de band bijzonder mobiel is. Ze zijn dan ook ideaal om te boeken voor feesten op moeilijk bereikbare locaties, zoals de tuin, de huiskamer, op een boot of op het strand. Wil je toch een show met wat harder volume? Dan kan de geluidsinstallatie ook aangesloten worden op elektriciteit en zorgen zij voor spectaculaire verlichting en een elektrisch drumstel.

            Mogelijkheden van The Billionaires            • Als een mobiele band: de cajon bass guitar en de zangeres worden lichtjes versterkt door het batterijgevoede zangsysteem.

            • Als licht versterkte band: het geluid is licht versterkt door twee boxjes, maar heeft nog steeds op een aangenaam niveau en is nooit te hard. Ideaal als jouw locatie te maken heeft met een geluidslimiet. De band speelt op een vaste plek van 4 bij 3 meter. Bij deze opstelling zal ook het licht worden verzorgd. Bij deze setting zal er ook gebruik worden gemaakt van een SPDS en elektrisch drumstel. In de promotie video kan je zien hoe dit eruit ziet. Tussen de live sets door zorgt de band uiteraard voor passende muziek.

            • Een combinatie van beide: Wil je eerst een rustige set bij de borrel en vervolgens een knallend feestje? Dan is kan je ook een combinatie boeken!            Prijzen van The Billionaires


            De prijs van The Billionaires bedraagt 1.995 euro. Inbegrepen in deze prijs:

            • 3 * 60 minuten live muziek binnen max 4 uur tijd

            • Bijpassende playlist in de pauzes die aansluit bij de sfeer van de band en de avond

            • Reiskosten en geluidsset (mobiel of licht versterkt)

            • Optioneel is voor 495 euro extra een saxofonist bij te boeken

            Repertoirelijst

            Party

            2 Brazil – Vengaboys
            24 K – Bruno Mars
            A Night Like This – Caro Emerald
            Ainʼt Nobody – Felix Jaehn
            American Boy - Estelle
            Another day – Jamie Lidell
            Bad Girls - Donna Summer
            Billy Jean – Michael Jackson
            Blame it on the boogie - Jackson Five
            Black or White – Michael Jackson
            Blurred Lines – Robin Thicke
            Cake by the Ocean - DNCE
            California Girls – Katy Perry
            Canʼt get you outta my head – Kylie Minogue
            Canʼt hurry Love - Supremes
            Can't Take my eyes off of you – Frankie Valli and the four Seasons
            Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
            Carwash - Christina Aguilera
            Celebration – Kool and the Gang
            Cheap Trills - Sia
            Crazy – Gnarles Barkley
            Crazy in love – Beyonce
            Crazy little thing called love - Queen
            Crying at the discotheque - Alcazaar
            Dance little sister – Terence Trent DʼArby
            Domino – Jessie J.
            Don’t stop me now - Queen
            Everybody – Backstreet Boys
            Faith – George Michael
            Feels – Katy Perry/Pharell/Harris
            Feel it still – Portugal. The man
            Finally - CeCe Peniston
            Fireball - Pitbull
            Firework – Katy Perry
            Follow the Leader the Soca Boys
            Get Lucky – Daft Punk
            Good Feeling – Flo Rida
            Groove is in the heart – Dee Lite
            Happy – Pharell Williams
            Heavy Cross - Gossip
            Hey Jude – the Beatles
            Hide away – Keisha
            Highway to hell – AC/DC
            Hot hot hot – Buster Poindexter
            Hot Stuff - Donna Summer
            Hot ʻn Cold – Katy Perry
            I don’t like it, I love it – Flo rida Robin Thicke
            I Follow Rivers – Lykki Li
            I Feel Good – James Brown
            I gotta feeling – Black Eyed Peas
            I’ll be there for you – the Rembrants
            I Kissed a girl – Katy Perry
            I love it – Icona Pop
            I Love Your Smile - Shanice
            I Wanna dance with somebody – Whitney Houston
            I Will Survive - Gloria Gaynor
            I Wish – Stevie Wonder
            It's Raining Men - Weather Girls
            I'm Every Woman - Chaka Khan
            I'm Outta Love – Anastacia
            Iʼm So Excited – Pointer Sisters
            I've got the music in me – The Kiki Dee Band
            King – Years and Years
            Kiss - Prince
            Kom van dat dak af – Peter Koelewijn
            Lady - Modjo
            Lady Marmelade - Christina Aguilera
            Ladies Night – Atomic Kitten
            Like the Way I do - Melissa Etheridge
            Le Freak – Chic
            Let me think about it – Ida Corr
            Let's Get it started – Black eyed Peas
            Listen to the Music – the Doobie Brothers
            Locked out of heaven – Bruno Mars
            Lost in Music – Sister Sledge
            Make Luv – Oliver Cheatham
            Mercy – Duffy
            Mesmerized – Faith Evans
            Moves like Jagger – Maroon 5
            Mr. Saxobeat – Alexandra Stan
            Mr. Vain – Culture Beat
            Murder on the Dancefloor – Sophie Ellis Bextor
            Nine to five - Dolly Parton
            No Limits – 2 unlimited
            No Roots – Alice Merton
            Not That Kind – Anastacia
            Omlaag – Gio en Keizer en Freddy Moreira
            One Kiss – Dua Lipa
            One Love – Bob Marley
            Only Girl – Rihanna
            On the Radio - Donna Summer
            Party Rock Anthem - LMFAO
            Please donʼt stop the music – Rihanna
            Price Tag – Jessie J.
            Proud Mary - Tina Turner
            Push Up - Freestylers
            Push it – Salt and Pepper
            Raise your glass - Pink
            Red red Whine – UB 40
            Relight my fire – Dan Hartman
            Respect – Aretha Franklin
            Rhytm is a Dancer - Corona
            Rockabye – Clean Bandit
            Rolling in the deep – Adele
            Sexy als ik dans - Nielson
            Scream & Shout – Britney / Will.i.am
            Seven nation army – Ben l’oncle Soul
            Set Fire to the Rain – Adele
            Sexbomb – Tom Jones
            Sex on Fire – Kings of Leon
            Sing it Back – Moloko
            Shackles – Mary Mary
            Shape of you – Ed Sheeran
            She wolf – Sia / Guetta
            She works hard for the money - Donna Summer
            Show me Love – Robin S.
            Shut up and Dance – Walk the Moon
            Signed, Sealed, Delivered - Stevie Wonder
            Smells like teenspirit – Nirvana
            Smoorverliefd – Doe Maar
            Smooth Criminal – Ant Farm
            Stir it Up – Bob Marley
            The Tide is high - Blondie
            Sugar – Robin Schultz
            Sweet Dreams – Eurhytmics
            Sweat – Inner Circle
            The Best - Tina Turner
            These Boots – Nancy Sinatra
            Think - Aretha Franklin
            This girl – Kungs vs Cookers on 3 Burners
            This is the life – Amy mc Donalds
            Tick Tock – Kesha
            Time of my Life – Dirty Dancing
            Titanium – Sia / Guetta
            Treasure – Bruno Mars
            Tutti Frutti – Little Richard
            Upside down – Diana Ross
            Uptown Funk – Bruno Mars
            Valerie - Amy Winehouse
            Walking on sunshine – Katrina and the waves
            Waiting for tonight - Jennifer Lopez
            Waka Waka - Shakira
            Wake me up - AVICII
            Wannabe - Spicegirls
            What is love - Hadaway
            We are Family - Sister Sledge
            We found love - Rihanna
            What is love - Hadaway
            When Love Takes over – Kelly Rowland
            What a Feeling - Irene Cara
            Wrapped up – Olly Murs
            You Ougtha Know - Alanis Morissette
            You’re the one that I want - Grease

            Smooth

            A Womanʼs Worth – Alicia Keys
            All this Time – Maria Mena
            All of me – John Legend
            At Last - Etta James
            Donʼt Know Why – Norah Jones
            Every breath you take – the Police
            Fallinʼ – Alicia Keys
            Fast Car – Tracy Chapman
            Fell in Love with a Boy – Joss Stone
            Fever – Peggy Lee
            Fields of Gold – Eva Cassidy
            Get Here – Oleta Adams
            Hallelujah – Leonard Cohen
            Halo - Beyonce
            Hello - Adele
            If I Ain't got you - Alicia Keys
            Iʼm Yours – Jason Mraz
            It ainʼt over till itʼs over – Lenny Kravitz
            Just the two of us – Bill Withers
            Killing me softly – Roberta Flack
            Kiss me – Sixpence non the richer
            Lean on – Major Lazor
            Make you feel my love – Adele
            My love is your love – Whitney Houston
            Natural Woman – Aretha Franklin
            No Woman No Cry – Bob Marley
            Ordinary People – John Legend
            One – U2 & Mary J. Blige
            One of us – Joan Osborne
            People Get Ready – Eva Cassidy
            Perfect – Ed Sheeran
            Perfect – Fairground Atraction
            Put your records on – Corinne Bailey Rae
            Smooth Operator – Sade
            Stand by me – Bill Withers
            Strong Enough – Sheryl Crow
            Someone like you – Adele
            Sunrise – Norah Jones
            Sweet about me – Gabriella Cilmi
            Talking about a Revolution – Tracy Chapman
            Thinking out Loud – Ed Sheeran
            Time after Time – Cyndi Lauper
            True Colours – Cyndi Lauper
            Umbrella – Rihanna
            Use Somebody – Kings of Leon (Acoustic)
            Whatʼs Up – Four Non Blondes
            You gotta be - Desree
            Youʼve got a Friend – Carole King
            € 1.995,00
            Strijk orkest
            • Klassiek
            • Pop

            Stijlvol, sfeervol klassiek strijkorkest voor ceremonie, borrel of diner.

            Strijk orkest

            Een strijkorkest bestaande uit zeer bijzondere en professionele muzikanten. Het strijkorkest is te boeken in meerdere formaties. Zij spelen bekende klassieke en pop melodieën die perfect zijn voor tijdens een borrel, receptie, diner of trouwceremonie. Het strijkorkest zorgt voor een prachtige sfeer en een chique uitstraling.

            Het strijkorkest boeken via Swinging.nl


            De prijs is afhankelijk van de gekozen bezetting en de duur van het optreden. Ook is het mogelijk om speciaal een nummer in te studeren. Informeer naar de mogelijkheden.

            Het strijkorkest is te boeken op verschillende manieren:

            • Een strijktrio bestaande uit twee violisten en een cello (alleen te boeken tot 40 personen)

            • Een strijkkwartet bestaande uit drie violisten en een cello

            • Een strijkorkest op maat: in overleg wordt op basis van jullie wensen een bezetting op maat gemaakt

            Repertoirelijst

            REPERTOIRE LICHT KLASSIEKE MUZIEK

            A
            Air (on the G string), J.S. Bach Andante Cantabile, P.I. Tsjaikovsky An der schoenen blauen Donau, J. Strauss
            Annen Polka, J. Strauss
            Allelujah W.A. Mozart
            Anna’s Minuet, J.S. Bach
            Allegro, H. Fiocco
            Avé Maria van F. Schubert en Bach / Gounod
            The Arrival of the queen of Sheba, G.F. Haendel
            DDivertimento in D, F en Bes van W.A. Mozart E Exaltate Jubilate, W.A. Mozart
            Goldberg variationen, J.S. Bach G Gloria, A. Vivaldi
            H The Hornpipe, G.F. Haendel
            Humoresque, A. Dvroak

            b Het Bruidskoor, R. Wagner
            Barcarolle, J. Offenbach
            Bist Du bei mir, J.S. Bach
            Bei Maennern welche Liebe fuehlen, W.A. Mozart
            Badenerie, J.S. Bach
            Brandenburgse concerten 2, 3, 5 en 6 van J.S. Bach
            Brindisi uit La Traviata, G. Verdi
            C De Canon in D, Pachelbel’s Canon
            La Cinquantaine, J. Marie
            Concert voor twee violen, J.S. Bach Concert voor twee violen, A. Vivaldi Concerto grosso, A. Corelli
            Concerto in d , A. Vivaldi
            Concerto pur une voix, Saint Preux
            Ich liebe Dich, L. von Beethoven I
            Jesu, joy of men’s desiring… J.S. Bach J K Der Koeningin der Nacht, W.A. Mozart
            L Lente, uit de Vier Jaargetijden, A. Vivaldi
            The Lord bless you and keeps you, J. Ruther Lieve air , G.F. Haendel
            Largo al factotum, G. Rossini
            La donna e mobile, G. Verdi
            La Rejouissance, G.F. Haendel

            M Master and commander Boccherini
            Marche Militaire, F. Schubert
            Mazurka, uit Coppelia, A. Delibes Minuet, L. von Beethoven
            Minuet, L. Boccherini
            N Le Nozze di Figaro, W.A. Mozart
            Nocturne in Es, F. Chopin
            Nuvole bianche, Einaudi
            O O mio babbino caro, G. Puccini
            Ombra mai’fu, G.F. Haendel
            Ode to joy, L. von Beethoven
            P Pearlfisher duet, G. Bizet
            Le Petit negre, C. Debussy
            Pizzicato polka, J. Strauss
            Polka’s van Strauss en meer
            Polovtsian dance, A. Borodin
            Porgi amor, Mozart
            Prelude uit de eerste Bach suite
            Prelude and fugue in e, J.S. Bach Pulcinella suite Overture, I. Stravinsky
            S Symphonie 29, W.A. Mozart
            Sull’aria, uit Le Nozze di Figaro, W.A. Mozart The Swan, C. Saint-Saens
            Sicilienne, M.T. von Paradis
            Sicilienne, G. Fauré
            Second Waltz, D. Sjostakovitch
            Salut d’amour, E. Elgar
            Strijkkwartetten van J. Haydn, W.A. Mozart, L. von Beethoven e.a.
            Spring, uit de Vier Jaargetijden, A. Vivaldi Sinfonia en andere delen uit Xerxes, G.F. Haendel
            Sleepers awake, J.S. Bach
            Sonata L33, D. Scarlatti
            Song to the moon, Dvořák
            Slavische dansen, A. Dvroak
            T Three little maids uit Mikado
            The Trumpet tune, H. Purcell
            The Trumpet Voluntary J. Clarke
            V Viool concerten van A. Vivaldi
            Viool concerten van J.S. Bach
            Voi che sapete, W.A. Mozart

            R
            Rondeau. J. Mouret
            Romance, R. Schumann
            Rondeau uit Abdelazar, H. Purcell
            WThe Wedding march, F. Mendelssohn
            Te Wedding Choir, R. Wagner
            Watermusic delen, G.F. Haendel
            Wir eilen mit schwachen… J.S. Bach
            Wachet auf rufet uns die Stimme, J.S. Bach Die Zauberfloete, delen hier uit, W.A. Mozart Waltz, J. Brahms
            Walsen van Strauss e.d.
            Winter uit De Vier Jaargetijden, A. Vivaldi Wiener Blut, J. Strauss
            Z De Zwaan, C. Saint-Saens

            REPERTOIRE LICHTE MUZIEK

            A
            A Thousand years, Christina Perri At last, Etta James
            A day without rain, Enya
            A sky full of stars, Coldplay
            Anything goes, Cole Porter
            All you need is love, The Beatles All my loving, The Beatles
            All the single ladies, Beyoncé Angels, Robbie Williams
            Annie’s song John Denver
            All of me, John Legend
            All about da bass, Meghan Trainor A whiter shade of pale, Procol harum Another one bites the dust, Queen Aura lee, traditional
            Alejandro, Lady gaga
            All I want is you, U2
            Always a woman to me, Billy Joel Always look on the bright side of life, Monty Python Always on my mind, Elvis
            Avond, Boudewijn de Groot
            Autumn nocturne, Cassandra Wilson
            C Can you feel the love tonight , Elton John
            Can’t help falling in love, Elvis
            Cavatina Deer Hunter, Stanley Myers Chandelier, Sia
            Chasing cars, Snow Patrol
            Close to you, The Carpenters
            Crazy little thing called love, Queen Cheap thrills, Sia
            Closest thing to crazy, Katie Melua Come fly with me, Jimmy Van Heusen Congratulations, Cliff Richard
            D Dancing queen, Abba
            Daydream believer, The Monkees
            Don’t stop believin’, Journey
            Don’t stop me now, Queen
            Don’t know why, Norah Jones
            E Eight days a week, The Beatles
            Everything I do, Bryan Adams
            Everything, Michael Bublé
            Embraceable you, Frank Sinatra

            b Best day of my life, American Authors,
            Beauty and the beast, Disney
            Besame mucho, Consuelo Velasquez Billie Jean, Michael Jackson
            Beautiful day, U2
            Blackbird, Beatles
            Blue Moon, The Marcels
            Bohemian Rhapsody, Queen
            Beyond the sea, Robbie Williams Brown eyed girl, Van Morrison
            Everlasting love, The Love Affair Every breath you take, Sting
            F Fat bottomed girls, Queen
            Fields of gold, Eva Cassidy / Sting For the longest time, Billy Joel Forrest Gump, Feather theme

            G
            Gabriels oboe, Ennio Morricone Good day sunshine, The Beatles Grenade, Bruno Mars
            God only knows, The Beach Boys Georgia on my mind, Ray Charles Good vibrations, The Beach Boys Get Lucky, Daft Punk
            K Kiss from a rose, Seal
            Killer queen, Queen
            Killing me softly with his song, Lori Lieberman Kiss from a rose, Seal
            Kiss the girl, filmmuziek
            L La Bamba, Ritchie Valens
            Lady in red, Chris DeBurgh
            Lady Madonna, The Beatles

            HHallelujah, Leonard Cohen (Shrek)
            Halo, Beyoncé
            Happy, Pharrel
            Havana, Camila Cabello
            Have a little faith in me, Joe Cocker Help!, Beatles
            Heroes, David Bowie
            Hey brother, Avicci
            Hey soul sister, Train
            Hit the road Jack, Ray Charles
            Holiday, Green day
            Hotel California, The Eagles
            How deep is you love, Bee gees
            How long will I love you, Ellie Goulding Human, Snow patrol
            Human, The Killers
            La Solitudine, Laura Paussini Last Christmas, Wham
            La vie en rose, Edith Piaf Layla, Eric Clapton
            Legends of the fall, filmmuziek Lemon tree, Fools Garden Let it snow, Bing Crosby
            Let’s do it, Cole Porter
            Let’s face the music, Cole Porter Liberty bell, John Sousa
            Lola, The Kinks
            Love actually, soundtrack Love and marriage, Van Heusen Love is an open door, Frozen Love me tender, Elvis
            Love story theme
            Love yourself, Justin Bieber

            I
            I don’t wanna miss a thing, Aerosmith I like me better, Lauv
            If I were a rich man, Anatevka
            I gotta feelin’, Black Eyed Peas
            I know him so well, Chess
            I like me better, Lauv
            Imagine, John Lennon
            I’m gonna be 500 miles, The Proclaimers I’m not the only one, Sam Smith
            I’m yours, Jason Mraz
            In my place, Coldplay
            I shot the sheriff, Bob Marley
            Isn’t she lovely, Stevie Wonder
            It don’t mean a thing, Duke Ellington It had to be you, Frank Sinatra
            I’ve got rhythm, George Gershwin I want to hold your hand, The Beatles I want to break free, Queen
            I will survive, Gloria Gaynor
            J
            Jealousy, Jacob Gade
            Jingle bell rock, Christmas pops
            Joplin suite, Scott Joplin
            Jurassic park, John Williams
            Just haven’t met you yet, Michael Bublé
            Love on top, Beyoncé
            The legend of Zelda
            M Makin whoopee, W. Donaldson
            More than words, Extreme
            Marry you, Bruno Mars
            Moon river, Henry Mancini
            Mamma Mia, Abba
            My heart will go on, Celine Dion uit Titanic N Nightswimming, R.E.M.
            Norwegian woods, The Beatles
            Nuvole bianche Einaudi
            O Orfeo nero, John Williams
            Only time, Enya
            Our love is here to stay, G. Gershwin
            O sole mio, G. Capurro
            Oblivion, A. Piazolla
            P Paradise, Coldplay
            Perfect day, Lou Reed
            Pink panther, Mancini
            Poker face, Lady Gaga
            Pompeii, Bastille
            Por una Cabeza, tango uit Scent of a woman The power of love, Jennifer Rush
            Purple haze, Jimi Hendrix
            Puttin on the ritz, Irving Berlin

            S Satisfaction, Rolling stones
            Say a little prayer, Aretha Franklin
            Secrets, One Republic
            Set fire to the rain, Adele
            Signed, sealed, delivered, Stevie Wonder Shallow A star is born, Cooper/Lady Gaga She, Charles Aznavour / Elvis Costello She’s always a woman to me, Billy Joel Single ladies, Beyoncé
            Skyfall, Adele
            Smoke gets in your eyes, The Platters Smoke on the water, Deep Purple
            Somebody to love, Queen
            Someone like you, Adele
            T Take five, Dave Brubeck
            Take me to church, Hozier
            Take on me, A-Ha
            Tears in heaven, Eric Clapton
            The legend of Zelda, Nintendo
            The partyglass, filmmuziek
            The Pianoman, Billy Joel
            The Wellerman Sea Shanty, Nathan Evans Thinking out loud, Ed Sheeran
            This love, Maroon 5
            Time to say goodbye, Bocelli/Brightman To go beyond, Enya
            UUnforgettable, Nat King Cole
            VViva la vida, Coldplay
            WWaltzing Mathilda, Rod Stewart Watermark, Enya
            Someone to watch over me, Ella Fitzgerald Somewehere over the rainbow, Israel Kamakawiwo’ole
            Somewhere only we know, Keane Songs from Secret garden Loveland Soul bossa nova, Austin Powers
            Sous le ciel de Paris, Edith Piaf
            Stand by me, B. E. King
            Starlight, Muse
            Stars and stripes, John Sousa
            Stairway to heaven, Led Zeppelin Stayin’ alive, Beegees
            Summertime, George Gerhswin
            Super Mario Bros, Ground theme Super trouper, Abba
            Sway / Cherry pink, Frank Sinatra Sweet home Alabama, Lynyrd Skynyrd Sweet dreams, Eurythmics
            Wake me up, Avicci
            We are the champions, Queen
            Whatever, Oasis
            What makes you beautiful, One direction Who wants to live forever, Queen
            Winter wonderland, Michael Bublé
            With or without you, U2
            Wonderful Christmastime, Paul McCartney Wonderful tonight, Eric Clapton
            World without love, The Beatles
            Y You’re beautiful, James Blunt
            Yesterday, The Beatles
            Yesterday once more, Carpenters
            You can’t hurry love, The Supremes You’re my best friend, Queen
            You’re the first, the last my everything, Barry White
            You are so beautiful, Joe Cocker
            You’ve got a friend in me, Randy Newman Your song, Elton John
            € 1.699,00
            Het Achtergrond duo
            • Akoestisch
            • Easy-listening

            Samen speelt dit duo een breed repertoire van bekende hits, op een...

            Het Achtergrond duo

            Dit duo past op werkelijk elk feest. Ze spelen herkenbare, gezellige en mooie achtergrondmuziek voor elke gelegenheid.

            Wie zijn Het Achtergrond duo?


            Zangeres Laura en gitarist Richard vormen samen Het Achtergrond duo. Tijdens hun optreden spelen ze een breed repertoire dat bestaat uit bekende hits, maar dan op een beschaafd geluidsniveau. Ideaal voor bijvoorbeeld een borrel, receptie, walking dinner, beurs of ander sociaal evenement. Bovendien zorgt hun fijne uitstraling ervoor dat het feest in de juiste muziek wordt omlijst.

            Achtergrondmuziek van Het Achtergrond duo huren bij Swinging.nl


            Het duo speelt, als dit gewenst is, hun achtergrondmuziek helemaal zonder stroom. Daarnaast is het duo ook uit te breiden met een geweldige saxofonist of een coole contrabassist.

            Prijzen zijn voor 3 sets van maximaal 50 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. In de pauze wordt er muziek gedraaid die aansluit bij de sfeer van de band en de avond. De prijzen zijn inclusief reiskosten geluid en eventueel (indien nodig) sfeerlicht.

            De prijs voor dit Achtergrond duo is 995 euro. Inbegrepen in deze prijs:
            - 3 * 50 minuten live muziek binnen max 4 uur tijd
            - bijpassende playlist in de pauzes
            - reiskosten en een mobiele geluidsset op accu

            Combineer de act met DJ and Lady Laura!
            Als je op zoek bent naar lekker ontspannen live entertainment tijdens de middag, gevolgd door een spetterend feest in de avond, dan is de combinatie van Het Achtergrond Duo samen met DJ and Lady Laura de ultieme combinatie. Informeer naar de mogelijkheden!

            Repertoirelijst

            All of me - John Legend
            A Womanʼs Worth – Alicia Keys
            All this Time – Maria Mena
            A night like this - Caro Emerald
            A Thousand Years - Christina Perri
            At last - Etta James
            Ainʼt Nobody – Chaka Khan
            All About That Bass – Meghan Trainor
            All I wanna do – Sheryl Crow
            American Boy - Estelle
            Another day – Jamie Lidell
            Can’t help falling in love - Elvis
            Come away with me - Norah Jones
            Donʼt Know Why – Norah Jones
            Every breath you take – the Police
            Fallinʼ – Alicia Keys
            Fast Car – Tracy Chapman
            Faith – George Michael
            Firework – Katy Perry
            Get Lucky – Daft Punk
            Happy - Pharrell Wiliams
            Hallelujah – Leonard Cohen
            Halo - Beyonce
            Hello - Adele
            Heaven - Bryan Adams
            I'll be there - Mariah Carey
            If I ain't got you - Alicia Keys
            Iʼm So Excited – Pointer Sisters
            I will always love you - Whitney Houston
            Just the two of us - Bill Withers
            Kiss – Prince
            Kiss me – Sixpence non the richer
            Lean on – Major Lazor
            Like the Way I do - Melissa Etheridge
            Listen to the Music – the Doobie Brothers
            Loving you – Mimi Ripperton
            My Girl – Temptations
            Make you feel my love – Adele
            Mercy – Duffy
            My love is your love – Whitney Houston
            Natural Woman – Aretha Franklin
            No Woman No Cry – Bob Marley
            Ordinary People – John Legend
            One – U2 & Mary J. Blige
            One of us – Joan Osborne
            Please donʼt stop the music – Rihanna
            Price Tag – Jessie J.
            Proud Mary - Tina Turner
            Perfect - Fairground attraction
            Put your records on – Corinne Bailey Rae
            Right here waiting for you - Richard Marx
            Raise your glass - Pink
            Rolling in the deep – Adele
            Stand by me – Sam Cooke
            Smooth Operator – Sade
            Stand by me – Bill Withers
            Save Tonight – Eagle Eyed Cherry
            Set Fire to the Rain – Adele
            Sexy als dans - Nielson
            Shackles – Mary Mary
            Strong Enough – Sheryl Crow
            Someone like you – Adele
            Sugar – Robin Schultz
            Sweet about me – Gabriella Cilmi
            Sweet goodbyes krezip
            Talking about a Revolution – Tracy Chapman
            Thinking out loud - Ed Sheeran
            Time after Time – Cyndi Lauper
            True Colours – Cyndi Lauper
            Treasure – Bruno Mars
            Use Somebody – Kings of Leon
            Valerie - Amy Winehouse
            Whatʼs Up – Four Non Blondes
            Wonderful world - Sam Cook
            Wonderwall – Oasis
            Waka Waka - Shakira
            Wake me up - AVICII
            We are Family - Sister Sledge
            You've got a friend - Carole King
            € 995,00
            Rotterdam Centraal
            • Allround
            • Disco

            Coverband "Rotterdam Centraal" is dé sfeermaker voor elke gelegenheid.

            Rotterdam Centraal


            • Ervaring & professioneel

            • Veelzijdig Repertoire

            • Energiek en Passievol

            • Overal Inzetbaar


            Waarom kiezen voor Rotterdam Centraal?


            Pop-rock coverband "Rotterdam Centraal" is dé sfeermaker voor elke gelegenheid. Vanaf hun oorsprong binnen een bruisende Rotterdamse studentenvereniging heeft deze band zich in meer dan 12 jaar ontwikkeld tot dé feestgarantie op diverse evenementen door het hele land. Of het nu een bedrijfsfeest, een bruiloft of een festival betreft, met hun breed repertoire en onuitputtelijke energie zorgen ze overal voor een onvergetelijke sfeer.

            Kies voor Rotterdam Centraal en maak van uw evenement een gegarandeerd succes waarbij het dak eraf gaat!

            De prijs van Rotterdam Centraal is 1995 euro exclusief btw en reiskosten. De reiskosten bedragen 70 cent per gereden kilometer vanaf Rotterdam Centraal (heen/terug). De prijs is inclusief professioneel geluid en licht tot maximaal 250 personen.

            Rotterdam Centraal speelt 2 sets van 45 minuten.

            Repertoirelijst

            Abba – Waterloo
            Amy Winehouse – Valerie
            Anouk – Modern world
            Arctic Monkeys – I Bet You Look Good on the Dance Floor
            Ben L'Oncle Soul – Seven Nation Army
            Billy Joel – Piano Man
            Black Crowes – Hard To Handle
            Blues Brothers – Gimme Some Loving
            Bon Jovi – Livin’ on a Prayer
            Bruno Mars – Locked Out of Heaven
            Carole King / Aretha Franklin – (You Make Me Feel Like) A Natural Woman
            CCR – I Put a Spell on You
            Cee Lo Green – Fuck you
            Cheap Trick – I Want You to Want Me
            Doe Maar – Smoorverliefd
            Dusty Springfield – Son of a Preacher Man
            Etta James – In the Basement
            Gerard Joling – Maak me gek
            Guus Meeuwis – Per Spoor
            Herman Brood – Never Be Clever
            Janis Joplin – Piece of My Heart
            Jet – Are You Gonna Be My Girl
            Joe Cocker vs. The Lovin’ Spoonful Summer in the city
            Junkie XL vs. Shocking Blue A little less conversation / Venus
            Kane – Rain Down On Me
            Katrina and The Waves – Walking On Sunshine
            Kings of Leon – Sex on Fire
            Leaf – Wonderwoman
            Lee Towers – You'll Never Walk Alone
            Liquido – Narcotic
            Mariah Carey – All I Want For Christmas
            Medley 90ies Everybody, hit the genie wannabe
            Medley Bon Jovi Living on a Prayer Its My Life
            Medley Disco I Will Survive, Family, September, Disco Inferno
            Medley Eurovisie Katrina, Bob, Teach-in, GinaG, Abba
            Medley Guus/Geer Per Spoor, Maak me gek
            Medley Lady Gaga Just Dance / Poker face / Bad Romance
            Percy Sledge When a man loves a woman
            Queen – Crazy Little Thing Called Love
            Queen – Dont Stop Me Now
            Queen – We Will Rock You
            Queen – We Will Rock You / We Are the Champions
            Ray Charles – Hit The Road Jack
            Robbie Williams – Angels
            Robbie Williams – Let Me Entertain You
            Shocking Blue – Venus
            Stealers Wheel – Stuck In the Middle With You
            Tess – Stupid
            The Beatles – Drive My Car
            The Black Keys – Lonely Boy
            The Dandy Warhols – Bohemian Like You
            The Fratellis – Chelsea Dagger
            The Village – People YMCA
            Tina Turner – Proud Mary
            Toto – Hold the Line
            Van Dik Hout – Stil In Mij
            Volbeat – Lola Montez
            Walk the Moon – Shut Up and Dance
            € 1.995,00
            Lounged
            • Dance
            • Lounge

            Lounged brengt de zomer naar je feest! Relax and NJoy!

            Lounged

            Lounged brengt het ultieme beachclub gevoel naar boven! In een mooi samenspel van DJ en Sax, weet Lounged een relaxte, frisse achtergrond ambience te creëren. Natuurlijk kan hier lekker relaxt naar geluisterd worden, maar mogen ook zeker de voetjes van de vloer!

            Uitgebreide lichtshow


            Door te kiezen voor een DJ in combinatie met een saxofonist, geniet je van net dat beetje extra entertainment. De show van Lounged wordt bovendien versterkt door een geweldig geluidsbedrijf die zorgt voor een passende geluidsset met uitgebreide lichtshow. Hierbij zal de luxe DJ-booth natuurlijk niet ontbreken.

            De garanties van Swinging.nl

            KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »
            € 1.195,00
            DJ Barry
            • Allround
            • Dance

            Top allround DJ. Good looking & good sound.

            DJ Barry

            "Het was fantastisch. Na afloop van onze bruiloft kregen we super veel complimenten over onze goede DJ keuze"  Jasper en Jolanda

            DJ Barry

            • zeer allround

            • energiek, vriendelijk en kundig

            • verzoekjes? Ja graag!

            • weliswaar nog vrij jong maar al zeer ervaren: al ruim 10 jaar!

            • uitermate gemotiveerd

            • enorme repertoire kennis


            Allround DJ Barry heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een flinke hoeveelheid draaiuren. Hij draait veelzijdig en vakkundig. Hij kijkt naar de dansvloer en zorgt dat hij goed inspeelt op wat je gasten graag willen horen. DJ Barry is een veelgevraagde bruiloft DJ maar heeft als DJ ook al op menig studentenfeest en personeelsfeest gedraaid. Verzoekjes zijn nooit een probleem. Ook de klassiekers kent Barry op zijn duimpje. Barry is in de leer geweest bij top DJ's in Nederland en heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd door veel, heel veel te draaien. Barry is niet alleen een heel goede DJ, maar ook een zeer aardig mens. Geen moeite is hem teveel.

            De garanties van Swinging.nl

            KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

            Repertoirelijst

            DJ Barry draait op basis van jullie wensen. Via een persoonlijke online pagina kunnen jullie alle muziekwensen doorgeven. Hij belt in de week voor het feest nog even op om de laatste puntjes op de i te zetten en gaat vervolgens aan de slag. DJ Barry zal geheel volgens jullie wensen gaan draaien. Hij kan werkelijk alles draaien: verzin het maar en DJ Barry draait het. Altijd smaakvol gecombineerd en vakkundig aan elkaar gemixt. Dat is waar DJ Barry voor staat.
            € 600,00
            Edwin Monteyn en Band
            • Easy-listening
            • Jazz

            Jazzy pop en poppy jazz songs door de fantastische zanger Edwin Monteyn....

            Edwin Monteyn en Band

            Heel wat artiesten van dit moment laten zich inspireren door de muzikale invloeden van het New York halverwege de vorige eeuw: Frank Sinatra, bigband muziek, rokerige nachtclubs en de roerige wijk New Jersey! Jazz- en popzanger Edwin Monteyn staat met zijn live band garant voor een fantastische avond vol swingende jazz en popsongs.

            Het verrassende muzikale arrangement


            Het repertoire bestaat o.a. uit Gerswhin, Sinatra, The Beatles, maar ook Michael Bublé, John Mayer, Jamie Cullum en vele andere. In een aaneenschakeling van klassiekers als 'Fly me to the moon' en 'Save the last dance for me' laat hij ook hedendaagse popliedjes klinken alsof ze uit de jaren '50 komen. Zo klinkt een hit van de Backstreet Boys toch ineens heel anders. De verrassende muzikale arrangementen maken zijn optredens bijzonder.

            Samen met drie professionele muzikanten op drums, bas en toetsen in de basisbezetting brengt Edwin Monteyn jazz en pop repertoire tijdens uw evenement. Een concert op de voorgrond of easylistening achtergrondmuziek behoren beide tot de mogelijkheden. Door hun flexibiliteit, veelzijdigheid en brede repertoirekeuze zijn Edwin Monteyn & band een graag geziene gast op uiteenlopende evenementen en festivals.

            Edwin Monteyn en Band huren via Swinging.nl


            De jazzy pop en poppy jazz songs van Edwin Monteyn en Band is nu te boeken voor jouw feest of evenement. De prijs van Edwin Monteyn met zijn band bedraagt 1750 euro inclusief geluidsset geschikt tot 150 personen. Edwin speelt met zijn band drie sets van 45 minuten met tussendoor heerlijke pauze muziek.

            Repertoirelijst

            Pop Standards
            All of me (John Legend)
            As long as you love me
            Can’t take my eyes
            This Love
            Can’t hurry love
            Back in Town
            Everlasting love
            Angels
            Everything
            I wish
            Crazy little thing called love (M. Bublé)
            Une belle histoire
            Somewhere only we know
            What a difference a day makes
            Don’t know why
            Yesterday
            Piano man
            She’s Always a woman to me
            Isn’t she lovely
            You’ve got a friend
            A night like this
            Baby come to me
            Can you feel the love tonight
            Easy
            Fragile
            Have a little faith in me
            Heaven
            Just the two of us
            Just the way you are
            Fields of gold
            Sway
            Let’s stay together
            Don’t you worry ‘bout a thing
            Make you feel my love
            My funny valentine
            Saving all my love for you
            You are the sunshine of my life
            New York, New York
            Mr. Bojangles
            Hello
            Jazz standards
            Somewhere over the rainbow
            Aint no Sunshine
            Cantaloupe Island
            Take The A Train
            So What
            All Blues
            Blue Bossa
            Mo Better Blues
            Summertime
            Feel Like Making Love
            Caravan
            Someday my prince will come
            They Cant Take that away from me
            The Days of Wine and Roses
            Song For My Father
            Satin Doll
            Fly Me To The Moon
            Have You Met Miss Jones
            Mercy Mercy Mercy
            The Chicken
            Weekend Bizarre
            Sticks
            There will never be another you
            Autumn Leaves
            All Blues
            All The Things
            Stella by Starlight
            Solar
            Footprints
            All of me
            Angel eyes
            Black Coffee
            Black Orpheus
            Blame it on my youth
            Close your eyes
            Detour ahead
            Girl from Ipanema
            How high the moon
            How insensitive
            Misty
            My funny valentine
            Night and day
            Perdido
            My romance
            Cantaloupe Island
            Mercy, mercy, mercy
            Georgia
            Love for sale
            Fever
            Smile
            My little suede shoes
            Dindi
            The way you look tonight
            Nature boy
            I’ve got you under my skin

            Kerst
            Santa claus is coming to town
            All I want for Christmas
            Winter wonderland
            Driving home for Christmas
            I’m dreaming of a white Christmas
            Last Christmas
            Wonderful Christmas time
            Let it snow
            Rudolph the red nosed reindeer
            Jingle bells
            Silent night
            Frosty the snowman
            Have yourself a merry little Christmas
            Rockin’ around the Christmas tree
            Jingle bell rock
            My grown up Christmas list
            Holly Jolly Christmas
            It’s beginning to look a lot like Christmas
            € 1.750,00
            DJ Andre
            • Allround
            • Dance

            Allround, attent en swingend, dat is Andre!

            DJ Andre

            "Wat een topper! Voelt de sfeer goed aan en weet de dansvloer vol te houden. Stelt zich in dienst van het feest ipv de DJ uit te willen hangen. Geweldig! We konden ons geen betere keuze wensen"
            - Joost en Chantal


            DJ Andre in het kort            • zeer allround: elke muziekstijl is mogelijk, voor jong en oud

            • verzoekjes zijn altijd leuk

            • ruim 12 jaar ervaring

            • vriendelijk, representatief

            • DJ Andre bereid zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen            Meer over de DJ


            DJ Andre is het gelukkigst wanneer de dansvloer volstaat en hij ziet dat alle gasten het naar hun zin hebben. Kortom: hij houdt ervan om het mensen naar hun zin te maken. Om dit doel te bereiken beschik hij over een enorm breed repertoire.            DJ Andre is een ervaren professionele DJ die al flink wat jaren optreedt op diverse evenementen, waaronder verjaardagsfeesten, bruiloften en personeelsfeesten. Naast solovertoningen wordt hij ook regelmatig geboekt met een saxofonist, zanger, percussionist of een zangeres.            De garanties van Swinging.nl


            Repertoirelijst

            DJ Andre draait echt wat jullie wensen. Jullie kunnen alle muziekwensen vooraf doorgeven via onze website. Vervolgens bereidt Andre dat voor. Hij belt altijd nog even een paar dagen voor het feest om de laatste puntjes op de i te zetten. Verzoekjes zijn nooit een probleem. Andre draait voor de gasten, niet voor zichzelf.
            € 600,00
            Paula Leek
            • Easy-listening
            • Nederlandstalig

            Absolute topzangeres/pianist/gitarist voor een onvergetelijke bruiloft of event.

            Paula Leek

            Wat je kunt verwachten van trouwceremonie zangeres Paula Leek:

            • Fantastische zangeres die zeker voor kippenvel gaat zorgen

            • Jullie bepalen zelf welke nummers Paula gaat zingen en spelen op jullie trouwceremonie

            • De prijs is inclusief witte mini vleugel, gitaar en geluidsset            Wie is Paula Leek?


            Paula Leek is een geweldige trouwceremonie zangeres. Haar prachtige en unieke stem, haar warme persoonlijkheid en haar piano- en gitaarspel zorgt voor een onvergetelijke omlijsting van jullie ceremonie en/of borrel.

            Mede door haar ervaring en afstuderen aan het Conservatorium te Amsterdam, zal zij er alles aan doen om van elke trouwceremonie een uniek moment te maken. Zo studeert zij voor jullie trouwceremonie jullie favoriete nummers in. Jullie kunnen ook nog een voorkeur aangeven hoe jullie willen dat Paula de nummers speelt: met gitaar of piano. Standaard neemt ze haar witte vleugel, gitaar en geluidsset mee.

            Trouwceremonie zangeres Paula Leek boeken voor jullie trouwceremonie            De prijs van trouwceremonie zangeres Paula Leek bedraagt 650 euro ex btw en reiskosten (gerekend vanaf Alkmaar). Hiervoor speelt ze prachtige ceremonie muziek geheel op maat. Paula denkt graag met jullie mee over de keuze van de nummers en op welke momenten tijdens de ceremonie jullie de liedjes willen horen. Telefonisch overleg is altijd mogelijk.

            Het is eventueel ook mogelijk om Paula nog een extra set te laten spelen tijdens een aansluitende receptie, borrel of diner. De meerprijs bedraagt 175 euro ex btw per extra set van 45 minuten. Dit mogen uiteraard ook meerdere sets zijn. Ook is het mogelijk om de witte vleugel en geluid set te verplaatsen van de locatie van de ceremonie naar de locatie van de borrel of diner. Hier wordt 50 euro voor gerekend.

            De extra set is een mooie aanvulling op jullie grote dag. Paula kan achtergrondmuziek spelen, maar willen jullie liever uptempo, dan is dat ook mogelijk. Willen jullie Paula alleen voor de borrel, receptie of diner boeken, dan kan dat ook.

            Repertoirelijst

            Gespeeld met piano

            Acda en de munnik - Lopen tot de zon komt

            Acda en de munnik - mooi liedje

            Adele - to make you feel my love

            -someone like you

            - Rolling

            - Set fire to the rain

            - Rumour has it

            - Turning tables

            - Home town glory

            - Hello

            -All I ask

            Alanis Morissette - Ironic

            Alicia Keys – New York

            Alicia Keys – Girl on fire

            Amy Whinhouse – Valerie

            Amy Whinhouse - Rehab

            Anouk - good god

            Anouk - Girl

            Anouk - michel

            Anouk - Modern world

            Avicii – Addict to you

            Hey brother

            Wake me up

            Baseballs – Umbrella

            Beyonce – Halo

            - Single ladies

            - Ave Maria

            Bill Withers – Lovely day

            Beth Hart - Life time

            Billy Joel - She’s always a woman to me

            Billy Joel - Piano man

            Billy Ocean - Suddenly

            Bill Withers – Lovely day

            Birdy – shelter

            Birdy – People

            Birdy – Skinny Love

            Black Eyed Peace- - I got a feeling

            Blof - Dansen aan de zee

            Blof - Lief uit londen

            Zo stil

            Alles is liefde

            Bonnie Raitt - I cant make you love me

            Bruce Hornsby – The way it is

            Bruno Mars - Just the way you are

            Bruno mars - when i was your man

            Bruno mars – Marry you

            Locked out of heaven

            Uptown funk

            Caro Emarld – night like this

            Back it up

            Carola King - You’ve got a friend

            Claudia de breij – Mag ik dan bij jou

            Colbie Caillat – Bubly

            Christina Perri – A thousand years

            Chris isaak – wicked game

            Chris Cab – Liar Liar

            De dijk – als ze er niet is

            Kan het niet alleen

            Do – Heaven

            Dolly parton – 9 to 5

            Doobie brothers – Long train running

            Duffy – Mercy

            Dusty Springfield – sun of a preacher man

            Elthon John - your song

            Elvis Costello - she

            Emeli sande - Next to me

            Read all about it

            Etta james – I just wanna make love to you

            Frank Sinatra - Fly me to the moon

            Gavin degraw – Believe

            George Michael – Dont let the sun go down on me

            Faith

            Heartland – I loved her first

            Ilse de lange - You are the dream

            Jackson 5 – Blame

            James Blunt – Your beautifull

            Jeff Buckley - Halleluja

            Jeroen van der Boom - jij bent zo

            Jessie j - price tag

            Jessie j - we found love

            Joe Cocker - Unchain

            John Haitt - have a little faith

            John Mayer – Daughters

            John Paul Young – Love is in the air

            Josef Salvat – Diamonds

            Josh Groban – You raise me up

            Josh Stone – super duper love

            KT Tunstall - heal over

            Katie melua - Crawling up a hill

            Katie Melau - The closest thing to crazy

            Kenny B  - Parijs

            Kings of leon - Use somebody

            Kings of leon - Sex on fire

            Krezip - I would stay

            Lady gaga - Born this way

            Lana del rey - Video Games

            Lianna la Havas – Gone

            Lily Allen – Not Fair

            Maaik Ouboter – dat ik je mis

            Marco Borsato - eigenlijk van alles

            Michael buble – Everything

            Mr Probz – Waves

            Mr Probz – nothing really matters

            Natasha Bedingfield - Unwritten

            Norah Jones - Dont kwow why

            Norah Jones – Come away with me

            Paul Elstak – Rainbow in the sky

            Pharrel - Happy

            Phill collins - against all odds

            Queen- somebody to love

            Queen – we are the champions

            Rihanna – stay

            Rihanna – we found love

            Sam Smith – Lay me down

            Selah Sue - Mommy

            Shania Twain - From this moment

            Shocking blue – Venus

            Sigma - Changing

            Simply red - Holding back the years

            Starsailor – Alcoholic

            Spice girls – Wannebe

            Stevie Wonder – Isnt she lovely

            Stevie Wonder - Ribbon in the sky

            Taylor Swift – Blank Space

            The Tempations – My girl

            Tina turner – proud mary

            - simply the best

            Train - drops of jupiter

            Whitney Houston - I believe in you and me

            You and me – Ordinary love

             

            Gespeeld met gitaar

            Acda en de munnik - Dag esmee

            Adele - Hiding my heart

            Adele - I’ll be waiting

            Adele – My same

            Adele  - Love song

            Amos Lee - Keep it loose keep it tight

            Amy Mcdonald - This is the life

            Anna Nalick - Breath

            Alannis Morrisette - that i would be good

            Avici – Addict to you

            Bad English – Time stood still

            Ben howard - Keep  your head up

            Bill whithers - aint no sunshine

            Blof - hier aan de kust

            Blof – Aanzoek zonder ringen

            Clean Bandit – Rather be

            Corrinna Bailey rae - Like a star

            Cyndi Lauper - time after time

            Dolly Parton – Jolene

            Ed sheeran - the a team

            Ed Sheeran – I see fire

            Ed Sheeran – make it rain

            Ed Sheeran – Thinking out loud

            Fleedwood Mac - you can go your own way

            Gotya - Somebody I used to know

            Guns and Roses – Sweet child o Mine

            Guus Meeuwis – Simpelweg gelukkig zijn

            Ilse de lange - i’ll be yours

            India Arie - Pearls

            Israel – Somewhere over the rainbow

            Jack Johnson – better together

            Jason Mraz - I wont give up

            John Mayer – Slow dancing in a burning room

            Justin Nozuka - Dock of the bay

            Lorde – Royals

            Nancy sinatra - boots are made for walking

            Nielson - Beauty and the brains

            Racoon – No mercy

            Racoon – love you more

            Snow Patrol – Just say yes

            Train - soul sister

            Train – Marry me

            You and me – You and me
            € 650,00
            Jazz and the City
            • Allround
            • Easy-listening

            Stijlvolle jazzy band perfect voor diner-dansant en borrels.

            Jazz and the City

            Jazz and the City laat je genieten van muziek! Deze band zorgt voor heerlijke jazzy sounds, zwoele soul en poppy jazz. Chill-out muziek in optima forma. Swingend en altijd aangenaam. Tussen de sets van de jazzband door staat er een aangename playlist aan die zorgt voor fijne bijpassende muziek.  Hierdoor ontstaat er een naadloos geheel van de band en de muziek in de pauzes. Ook is het mogelijk om de band akoestisch te laten optreden.

            Jazz and the City boeken via Swinging.nl


            Als je op zoek bent naar een luxe muzikale invulling van je feest is deze band zeer aan te bevelen!
            De prijs van Jazz and the City bedraagt 1750 euro, hierin zit inbegrepen:

            • 3 live optredens van elk 50 minuten binnen max 4 uur tijd, de eerste set van 50 minuten bestaat uit rustige nummers bedoeld als achtergrondmuziek, de tweede set van 50 minuten is ontspannen swingend en de derde set van 50 minuten is echt bedoeld om lekker op te dansen. De playlist tussen de sets bestaat uit bijpassende sfeervolle muziek.

            • een geluidsset geschikt voor feesten tot ongeveer 100 personen en een nette lichtset om de band uit te lichten.

            • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden.


            Extra mogelijkheden

            • bijpassende saxofonist: 450 euro

            • Extra 4e set van 50 minuten spelen: 375 euro

            Repertoirelijst

            Braziliaans
            A felicidade
            Aqua de beber
            Corcovado
            Desafinado
            Dindi
            Garota de Ipanema
            Insensatez
            No more blues
            One note samba
            The look of love

            Jazzballads
            Angel eyes
            Everything must change
            I fall in love too easily
            Misty
            My funny valentine
            Someone to watch over me
            Teach me tonight
            The man I love
            The nearness of you
            You don't know what love is
            You've changed

            Medium Jazz
            At last
            But not for me
            Cheek to cheek
            Come fly with me
            Fever
            Fly me to the moon
            I  ain't got nothing but the blues
            Is you is or is you ain't my baby
            I thought about you
            Like someone in love
            Mean to me
            Moondance
            My baby just cares for me
            Save your love for me
            That's all
            The more I see you
            They can't take that away from me
            The more I see you
            What a difference a day makes

            Uptempo Jazz
            All of me
            It's alright with me
            I've got you under my skin
            Love for sale
            The song is you
            There will never be another you
            You do  something to  me

            Easy listening/Pop
            Come away with me (Norah Jones)
            A night like this (Caro Emerald)
            Bubbly (Colbie caillat)
            Don't know why (Norah Jones)
            Everything (Michael Buble)
            Fragile (Sting)
            Georgia (Ray Charles)
            Hallelujah I love him so (Ray Charles)
            Human Nature (Michael Jackson)
            Isn't she lovely (Stevie Wonder)
            Just the two of us (Bill Withers)
            I'll be there (Mariah Carey)
            Lovely day (Bill withers)
            Loving you (Minie Ripperton)
            My cherie amour (Stevie Wonder)
            Ordinary People (John Legend)
            Put your records on (Corinne bailey rae)
            Sunny (Bobby Hebb)
            Sunrise (Norah Jones)
            Sweet about me (Gabriele Cilmi)
            Smooth operator (Sade)
            You are the sunshine of my life (Stevie Wonder)
            Your love is king (Sade)
            You know I'm no good (Amy Whinehouse)
            Sittin on the dock of the bay (Al Greene)
            My Girl (Temptations)
            Wonderful world (Sam Cook)
            If I aint got you (Alicia Keys)
            Thinking out loud (ed Sheeran)
            One day I fly away (randy Crawford)

            Danceclassics/partysongs
            Don't you worry about a thing (Stevie Wonder)
            I can't help it (Michael Jackson)
            Mercy (Duffy)
            Sir Duke (Stevie Wonder)
            Smooth operator (Sade)
            That man (Caro Emerald)
            The way you make me feel (Michael Jackson)
            Valerie (Amy Whinehouse)
            Perfect (Fairground attraction)
            Pack it up (Eliza Doolittle)
            A night like this (Caro Emerald)
            Price Tag (Jessie J.)
            American boy (Estelle)
            Stuck (Caro Emerald)
            Crazy little thing called love (Queen)
            Hound dog (Elvis Presley)
            Tutti Frutti (Little Richard)
            Valerie (Amy Whinehouse)
            That man (Caro Emerald)
            Super douper love (Joss Stone)
            Ladies night (atomic kitten/kool and the gang)
            Billie Jean (Michael Jackson)
            Blame it on the boogie (Jackson 5)
            Faith (George Michael)
            Rock around the clock (Bill Hailey)
            Kiss (Prince)
            Shame shame Shame (Shirley and company)
            Signed sealed and delivered (Stevie Wonder)
            Sing it back (Moloko)
            We are family (Pointer Sisters)
            Listen to the music (Doubie Brothers)
            I wish (Stevie Wonder)
            Break Away (tracey Ullman)
            Rehab (Amy Whinehouse)
            I’m so Excited (Pointer Sisters)
            Walking on sunshine (Katharina and the Waves)
            Happy (Pharell Williams)
            Treasure (Bruno Mars)
            Fire (Pointer Sisters)
            All About that Bass (Meghan Trainor)
            I Got a Woman (Ray Charles)
            Get Lucky (Daft Punk)
            Ain’t no mountain high enough (Diana Ross)
            Stop in the name of love (Diana Ross)
            Can’t Hurry love (Diana Ross)
            Aint nobody (Jasmine Thompson)
            Holiday (Madonna)

            Extra kerstrepertoire
            A child is born
            All I want for christmas
            Christmas song
            Jingle Bells
            I'm dreaming of a white christmas
            Rudolph the red nosed reindeer
            Santa Claus is coming to town

             

             
            € 1.750,00
            DJ Sanro
            • Allround
            • Dance

            Veelzijdige allround DJ Op jonge leeftijd al veel ervaring Breed in te...

            DJ Sanro


            • Veelzijdige allround DJ

            • Op jonge leeftijd al veel ervaring

            • Breed in te zetten

            • Opgeleid aan de Herman Brood Academie


            De DJ voor ieder soort feest


            Als veelzijdige artiest heeft Sanro zijn talenten laten zien op verschillende evenementen, variërend van intieme verjaardagsfeestjes tot grootschalige festivals. Hij heeft zijn kunsten vertoond op diverse locaties, waaronder bedrijfsfeesten, bruiloften, cafés en clubs. Met zijn unieke stijl en creativiteit weet hij als geen ander hoe hij elk feestje kan transformeren tot een knalfeest waar nog lang over wordt nagepraat.

            Internationale bekendheid


            Het hoogtepunt van Sanro's carrière vond plaats in de zomer van 2022, toen hij de draaitafels bemande op het beroemde Starbeach in Kreta. Zijn energieke sets en aanstekelijke beats werden met open armen ontvangen door het publiek, waardoor hij een onuitwisbare indruk achterliet. Deze ervaring heeft zijn reputatie versterkt en zijn populariteit vergroot.

            Daarnaast heeft Sanro ook zijn talenten mogen tonen op het prachtige eiland Curaçao. Hij werd uitgenodigd om gedurende twee maanden op te treden en heeft wederom een onvergetelijke sfeer gecreëerd met zijn optredens. Zijn vermogen om de menigte te betrekken en een geweldige muzikale reis te bezorgen, heeft hem tot een gewilde artiest gemaakt, zowel nationaal als internationaal.

            Waarom je DJ Sanro moet boeken


            Met zijn gedegen opleiding, jarenlange ervaring en veelzijdigheid als artiest, is Sanro een naam om in de gaten te houden. Hij heeft bewezen keer op keer een uitstekende prestatie neer te zetten en het publiek te verrassen met zijn innovatieve muziekselectie en meeslepende sets. DJ Sanro belichaamt de essentie van de moderne dance producer en blijft een opkomende ster in de industrie.
            € 550,00
            3Xtra
            • Allround
            • Dance

            Super feestband + DJ Show voor 1 top prijs!

            3Xtra


            • Super vette band voor een voordelige prijs

            • Compacte setup, geschikt voor vrijwel elke locatie

            • Klein team, grootse geluidservaring

            • 5 uur onafgebroken muziek tegen een voordelig all-in prijs            Met 3Xtra sla je twee vliegen in één klap: je boekt een compacte live-band en DJ-service voor één scherpe prijs. Met het dansbare repertoire vol disco, rock, pop en dance hits, levert het team, bestaande uit 4 muzikanten, een geweldige sound die zeker zorgt voor een top feestavond.            3Xtra boeken bij Swinging.nl


            De prijs van 3Xtra is 2695 euro. Hierin zit inbegrepen:

            • 3 live optredens van 60 minuten

            • DJ service verzorgt door de band voor in de pauzes en tijdens de afterparty

            • totale duur van de show: 5 uur non stop muziek

            • geluid en licht geschikt voor feestzalen met een capaciteit van 200 personen

            • vervangende band in geval van overmacht

            • mooie DJ booth

            • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden            Een nog kleinere bezetting


            3Xtra is ook beschikbaar in een nog kleinere bezetting, bekend als 'Drie'. Deze formatie is zeer geschikt voor live begeleiding tijdens een trouwceremonie en de borrel. Natuurlijk kan ook een combinatie gemaakt worden, waarbij de band Drie optreedt tijdens de trouwceremonie en wellicht ook de borrel, en 3Xtra het feest verzorgt.            Nieuw: The Billionaires
            Zoek je een band die op een zacht geluidsvolume kan spelen? Bijvoorbeeld voor een tuinfeest of een locatie waar eigenlijk een live-band niet mogelijk is? Kijk dan eens bij The Billionaires. Dat is exact dezelfde band als 3Xtra maar dan met een elektrisch drumstel en twee kleine compacte speakers speciaal voor kleinschalige feestjes of locaties met strenge geluidsbeperkingen.

            Saxofonist
            3Xtra kan met saxofonist worden uitgebreid voor nog meer sfeer. De meerprijs bedraagt 450 euro.

            Verlichte dansvloer
            Om het plaatje helemaal af te maken, kunnen we de show uitbreiden met een verlichte dansvloer van 4 * 4 meter voor een meerprijs van 600 euro.

            Podium
            Voor 350 euro extra nemen we een podium van 4 * 4 meter mee. Uiteraard is deze voorzien van vloerbedekking en zorgen we ervoor dat de zijkanten zijn afgewerkt, zodat alle snoeren onder het podium netjes zijn weggewerkt.

            Extra mogelijkheden van 3Xtra            • Extra saxofonist: 450 euro

            • Bijpassend podium van 4 * 4 meter: vanaf 350 euro

            • Optreden tijdens de trouwceremonie door de zangeres met gitarist

            • Optreden tijdens de borrel tijdens de zangeres met gitarist

            • Optreden tijdens de trouwceremonie + borrel door de zangeres met gitaris

            • Verlichte dansvloer 600 euro


             

            Repertoirelijst

            Party

            2 Brazil – Vengaboys

            A Night Like This – Caro Emerald

            Ainʼt Nobody – Chaka Khan

            American Boy - Estelle

            Another day – Jamie Lidell

            As (Always) – George Michael/Mary J. Blige

            Bad Girls - Donna Summer

            Billy Jean – Michael Jackson

            Blame it on the boogie - Jackson Five

            Blurred Lines – Robin Thicke

            Born this way – Lady Gaga

            Cake by the Ocean - DNCE

            California Girls – Katy Perry

            Canʼt get you outta my head – Kylie Minogue

            Canʼt hurry Love - Supremes

            Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

            Carwash - Christina Aguilera

            Celebration – Kool and the Gang

            Cheap Trills - Sia

            Crazy – Gnarles Barkley

            Crazy in love – Beyonce

            Crazy little thing called love - Queen

            Crying at the discotheque - Alcazaar

            Dance little sister – Terence Trent DʼArby

            Domino – Jessie J.

            Dynamite – Taio Cruz

            Faith – George Michael

            Feels – Katy Perry/Pharell/Harris

            Feel it still – Portugal. The man

            Finally - CeCe Peniston

            Fireball - Pitbull

            Firework – Katy Perry

            Get Lucky – Daft Punk

            Good Feeling – Flo Rida

            Groove is in the heart – Dee Lite

            Happy – Pharell Williams

            Heavy Cross - Gossip

            Hey Jude – the Beatles

            Hide away – Keisha

            Highway to hell – AC/DC

            Hot hot hot – Buster Poindexter

            Hot Stuff - Donna Summer

            Hot ʻn Cold – Katy Perry

            I don’t like it, I love it – Flo rida Robin Thicke

            I Follow Rivers – Lykki Li

            I Feel Good – James Brown

            I gotta feeling – Black Eyed Peas

            I’ll be there for you – the Rembrants

            I Kissed a girl – Katy Perry

            I love it – Icona Pop

            I Love Your Smile - Shanice

            I Wanna dance with somebody – Whitney Houston

            I Will Survive - Gloria Gaynor

            I Wish – Stevie Wonder

            It's Raining Men - Weather Girls

            I'm Every Woman - Chaka Khan

            I'm Outta Love – Anastacia

            Iʼm So Excited – Pointer Sisters

            I';ve got the music in me – The Kiki Dee Band

            King – Years and Years

            Kiss - Prince

            Kom van dat dak af – Peter Koelewijn

            Lady - Modjo

            Lady Marmelade - Christina Aguilera

            Ladies Night – Atomic Kitten

            Like the Way I do - Melissa Etheridge

            Le Freak – Chic

            Let me think about it – Ida Corr

            Let's Get Loud - Jennifer Lopez

            Listen to the Music – the Doobie Brothers

            Locked out of heaven – Bruno Mars

            Lost in Music – Sister Sledge

            Make Luv – Oliver Cheatham

            Mercy – Duffy

            Mesmerized – Faith Evans

            Moves like Jagger – Maroon 5

            Mr. Saxobeat – Alexandra Stan

            Mr. Vain – Culture Beat

            Murder on the Dancefloor – Sophie Ellis Bextor

            Nine to five - Dolly Parton

            No Limits – 2 unlimited

            No Roots – Alice Merton

            No stress – Laurent Wolf

            Not That Kind - Anastacia

            Only Girl – Rihanna

            On the floor – Jennifer Lopez

            On the Radio - Donna Summer

            Party Rock Anthem - LMFAO

            Please donʼt stop the music – Rihanna

            Price Tag – Jessie J.

            Proud Mary - Tina Turner

            Push Up - Freestylers

            Push it – Salt and Pepper

            Raise your glass - Pink

            Release Me – Agnes

            Relight my fire – Dan Hartman

            Respect – Aretha Franklin

            Rhytm is a Dancer - Corona

            Rockabye – Clean Bandit

            Rolling in the deep – Adele

            Save Tonight – Eagle Eyed Cherry

            S&M - Rihanna

            Scream & Shout – Britney / Will.i.am

            Seven nation army – Ben l’oncle Soul

            Set Fire to the Rain – Adele

            Sexbomb – Tom Jones

            Sex on Fire – Kings of Leon

            Sing it Back – Moloko

            Shackles – Mary Mary

            Shape of you – Ed Sheeran

            She wolf – Sia / Guetta

            She works hard for the money - Donna Summer

            Show me Love – Robin S.

            Shut up and Dance – Walk the Moon

            Signed, Sealed, Delivered - Stevie Wonder

            Smells like teenspirit - Nirvana

            Sugar – Robin Schultz

            Sweet Dreams – Eurhytmics

            Teardrops - Womack & Womack

            The Best - Tina Turner

            These Boots – Nancy Sinatra

            Think - Aretha Franklin

            This girl – Kungs vs Cookers on 3 Burners

            This is the life – Amy mc Donalds

            Tick Tock – Kesha

            Time of my Life – Dirty Dancing

            Titanium – Sia / Guetta

            Treasure – Bruno Mars

            Tutti Frutti – Little Richard

            Upside down – Diana Ross

            Uptown Funk – Bruno Mars

            Valerie - Amy Winehouse

            Walking on sunshine – Katrina and the waves

            Waiting for tonight - Jennifer Lopez

            Waka Waka - Shakira

            Wake me up - AVICII

            Wannabe - Spicegirls

            What is love - Hadaway

            We are Family - Sister Sledge

            We found love - Rihanna

            What is love - Hadaway

            When Love Takes over – Kelly Rowland

            What a Feeling - Irene Cara

            Wrapped up – Olly Murs

            You Ougtha Know - Alanis Morissette

            You’re the one that I want - Grease

            Smooth

            A Womanʼs Worth – Alicia Keys

            All this Time – Maria Mena

            All of me – John Legend

            At Last - Etta James

            Donʼt Know Why – Norah Jones

            Every breath you take – the Police

            Fallinʼ – Alicia Keys

            Fast Car – Tracy Chapman

            Fell in Love with a Boy – Joss Stone

            Fever – Peggy Lee

            Fields of Gold – Eva Cassidy

            Get Here – Oleta Adams

            Hallelujah – Leonard Cohen

            Halo - Beyonce

            Hello - Adele

            If I Ain't got you - Alicia Keys

            Iʼm Yours – Jason Mraz

            It ainʼt over till itʼs over – Lenny Kravitz

            Just the two of us – Bill Withers

            Killing me softly – Roberta Flack

            Kiss me – Sixpence non the richer

            Lean on – Major Lazor

            Make you feel my love – Adele

            My love is your love – Whitney Houston

            Natural Woman – Aretha Franklin

            No Woman No Cry – Bob Marley

            Ordinary People – John Legend

            One – U2 &Mary J. Blige

            One of us – Joan Osborne

            People Get Ready – Eva Cassidy

            Perfect – Ed Sheeran

            Perfect – Fairground Atraction

            Put your records on – Corinne Bailey Rae

            Smooth Operator – Sade

            Stand by me – Bill Withers

            Strong Enough – Sheryl Crow

            Someone like you – Adele

            Sunrise – Norah Jones

            Sweet about me – Gabriella Cilmi

            Talking about a Revolution – Tracy Chapman

            Thinking out Loud – Ed Sheeran

            Time after Time – Cyndi Lauper

            True Colours – Cyndi Lauper

            Umbrella – Rihanna

            Use Somebody – Kings of Leon (Acoustic)

            Whatʼs Up – Four Non Blondes

            You gotta be - Desree

            Youʼve got a Friend – Carole King

             
            € 2.695,00
            DJ Peter Smit
            • Allround
            • Dance

            Zeer professionele representatieve allround DJ, top feest gegarandeerd.

            DJ Peter Smit

            "DJ Peter Smit is echt een topper! Het feest op onze bruiloft was precies zoals wij wilden" Cunera


            • Meest veelzijdige dj; past zich goed aan elke situatie aan

            • Kan heel stijlvol draaien op bijv. een bedrijfsborrel, maar ook een bruiloft of feesttent volledig op zijn kop zetten

            • Enorme muzikale kennis van de jaren '50 tot de laatste urban-hits, van happy hardcore tot rock en echt alles daartussen

            • Verzoekjes zijn altijd welkom

            • Vriendelijk en representatief

            • Draait vaak met saxofoon en/of percussionist en vaste DJ bij coverband The Charts

            • Succes gegarandeerd


            DJ Peter Smit is een zeer professionele allround DJ die van elk feest een geweldig succes maakt. Hij heeft al vele honderden feesten tot een succes gemaakt. Zijn draaistijl is origineel, veelzijdig en vooral: klantgericht. DJ Peter Smit is daarnaast zeer communicatief en flexibel. DJ Peter Smit speelt regelmatig zowel solo als samen met saxofonist, percussionist en zangeres.

            De garanties van Swinging.nl

            KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

            Repertoirelijst

            DJ Peter Smit draait werkelijk alle stijlen:

            • lounge, soul, funk, disco, top-40, RnB/hiphop, urban, deep-house, house classics, EDM, happy hardcore, latin, reggeaton


            DJ Peter Smit is een technisch zeer bekwame DJ: hij draait naadloos alle stijlen aan elkaar op een creatieve manier. DJ Peter Smit bereidt elk feest gedetailleerd door. Ten eerste door de door jullie ingevulde online wensenlijst goed te bestuderen en ten tweede door tijdens een telefonische voorbespreking alles nog eens goed door te nemen. Peter Smit draait met plezier verzoekjes.
            € 995,00
            De Zingende DJ Dennis
            • Allround
            • Disco

            Zanger Dennis, een echte rasartiest.

            De Zingende DJ Dennis

            "Wat een feest! De tent stond op zijn kop! De combinatie van DJ met zang was zeer geslaagd." Jeroen


            • Zingende DJ inclusief apparatuur

            • Engels & Nederlandstalige zanger met hoog meezing gehalte

            • Allround DJ met disco, apres ski, foute uur, soul en dance classics

            • Presentator/entertainer


            Wie is De Zingende DJ?


            DJ en volkszanger Dennis is een echte rasartiest. Hij is begonnen met zingen in de kroeg van de bekende Nederlandse volkszanger Peter Beense en is vervolgens ook in andere bekende Amsterdamse cafés gaan optreden, zoals Bolle Jan en Cafe Nol. Tegenwoordig is Dennis een succesvolle zingende DJ die tegen een scherpe prijs een avond vol gezellige muziek, zang, licht en geluid verzorgd.

            De garanties van Swinging.nl


            Boekt u de Zingende DJ Dennis via Swinging.nl, dan kunnen wij de volgende garanties bieden:

            Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

            Repertoirelijst

            De zangshow bestaat uit de beste meezing en feestnummers van onder andere:
            Hazes
            Wolter Kroes
            Elvis Presley
            René Froger
            Frans Duijts
            Tom Jones
            Guus Meeuwis
            Jan Smit
            Django Wagner
            Tino Martin
            De Dijk
            John West
            Nielson
            Lee Towers
            Wesly Bronkhorst
            Rob de Nijs
            Willem Barth
            Ramses Shaffy
            Willy Alberti
            Marco Schuitmaker
            Mart Hoogkamer
            Yves Berendse, snollebollekes
            Jan biggel
            John de Bever
            Danny de Munk
            Jannes
            € 1.195,00
            Swinging piano show
            • Allround
            • Nederlandstalig

            De Swinging pianoshow is een crazy act vol met show en avontuur.

            Swinging piano show

            De Swinging Pianoshow is een show waar interactie met het publiek en hen een geweldige avond bezorgen op nummer één staan. De pianist brengt zijn eigen versie van bekende hits, waardoor niemand op zijn stoel kan blijven zitten.

            Je bepaalt volledig zelf welke genres en nummers de pianist gedurende de avond speelt. Houd je het liever rustig met wat achtergrondmuziek, of wil je er een dansfeestje van maken? Alles is mogelijk met de Swinging Pianoshow. De band werkt ook met verzoekjes, zodat je gasten de hele avond kunnen genieten van hun favoriete nummers.

            Praktische informatie van de Swinging Pianoshow


            De pianoshow van Swinging zorgt gegarandeerd voor een avond vol zingen en swingen. Er zijn in totaal 3 sets van 60 minuten (in max 4 uur tijd) waarbij de band de pannen van het dak speelt! Tussen de sets is er een pauze van 30 minuten, waarbij een playlist wordt afgespeeld naar keuze.

            De mogelijkheden omtrent de bezetting zijn eindeloos. Je kunt ervoor kiezen om enkel 1 pianist te laten spelen of 2 pianisten samen te laten spelen. Daarnaast kan je de 2 pianisten ook laten vergezellen door een drummer of een drummer en een DJ.

            Boek de Swinging Pianoshow via Swinging.nl


            Heb je nog vragen over de bezetting of heb je interesse in een pianoshow voor jouw feest of evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan steeds voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

            Repertoirelijst

            Easy
            A Hard day's night - The Beatles
            Ain't no sunshine - Barry White
            All night long - Lionel Richie
            Als ze er niet is - De Dijk
            Another 45 miles - Golden Earring
            Another day - Buckshot Le Fonque
            Another day - Jimmy Lidell
            Bad moon rising - C.C.R.
            Bed of roses - Bon Jovi
            ben e king - stand by m e
            Black magic woman - Santana
            Brabant - Guus Meeuwis
            Breakfast at Tiffany's - Deep Blue Something
            Brown eyed girl - van Morrison
            Brown eyes blue - Gayle Christal
            Crazy - Seal
            Crazy little thing - Elvis Presley
            Dansen aan zee - Blof
            Dochters - Marco Borsato
            Dock of the bay - Otis Redding
            dont know why - norah jones
            Droomland - Paul de leeuw
            Easy like Sunday - The Commadors
            Englishman in New - Sting
            Everything - Micheal Buble
            Faith - George Micheal
            Feel - Robbie Williams
            Fly me to the moon - Frank Sinatra
            Give a little bit - Supertramp
            Groot hart - De Dijk
            Have a little faith in me - John Hiatt
            Have I told you lately - van Morrison
            Heaven - Brian Adams
            Hello - Lionel Richie
            Hit the road Jack - Ray Charles
            Home - Micheal Buble
            Hou me vast - Volumia
            House of the rising sun - The Animals
            How deep is your love - Bee Gees
            How sweet it is - The Temtations
            I ain't got you - Alicia Keys
            I just cal - Steve Wonder
            ilse delange - miracle bubble
            Imagine - John Lennon
            Isn't she lovely - Steve Wonder
            Jambalaya - Carpenters
            Jessie - Joshua Kadison
            Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
            Lean on me - Bill Withers
            Listen to the music - Doobie Brothers
            Love you more - Racoon
            Mr. Blue - Rene Klijn
            Mr. Bojangles - Robbie Williams
            My girl - The Temtations
            Niet of nooit geweest - Acda & De Munnik
            One - U2
            Ordinary People - John Legend
            She's the one - Robbie Williams
            Sometimes when we - Dan Hill
            Stand by me - Sam Cooke
            Still haven't found - U2
            Summertime - Janis Joplin
            The Pianoman - Billy Joel
            This is the moment - Rene Froger
            Top of the world - Carpenters
            Tranen gelachen - Guus Meeuwis
            Valerie - Amy Winehouse
            You to me your - Real Thing
            Your song - Elton John
            You're beautiful - James Blunt
            You've got a friend - Carole King / James Taylor
            Zij - Marco Borsato
            Everlasting love - Jamie Cullum
            Hier aan de kust - Blof
            leun op mij - ruth jaccot
            use sombody - laura jansen

            Feestnummers
            All my loving - The Beatles
            Amarillo - Albert West
            Are you ready for - Rene Froger
            Bad moon rising - C.C.R.
            Big Girl - Mika
            Blue suede shoes - Elvis Presley
            break away - tracy ullman
            Can you hear me - E. Iglesias
            Celebration - Cool and the Gang
            Clocks - Coldplay
            Country Roads - John Denver
            Crazy little thing - Queen
            Dancing Queen - Abba
            disco inferno - trammps
            Do you love me - Blues Brothers
            Do you wanna dance - Ramones
            Dock of the bay - Otis Redding
            Does your mother know - Abba
            Don't stop - Fleedwod Mack
            Drive my car - The Beatles
            Ease on down the road - Micheal Jackson
            Feeling hot hot hot - Arrow
            Fire - Pointer Sisters
            Fly me to the moon - Frank Sinatra
            Follow the leader - Soca Boys
            Gimme hope Jo'anne - Eddy Grant
            Girl - Anouk
            Give a little bit - Supertramp
            Great balls of fire - Jerry Lee Lewis
            grenade - bruno mars
            Hey Baby - Cooldown Café
            Hey Jude - The Beatles
            Hit the road Jack - Ray Charles
            Hold the line - Toto
            Holiday in Spain - Blof
            I alone - Live
            I feel good - James Brown
            i got the music in me - kiki dee
            I love your smile - Shanice
            I saved the day - Move-it
            I saw her standing - The Beatles
            I' ve got the music - Kiki Dee
            I want to break free - Queen
            i will survive - gloria gaynor
            I will survive - Hermes House Band
            I Wish - Steve Wonder
            I'm a believer - The Monkees
            I'm every woman - Whitney Houston
            I'm so exited - Pointer Sisters
            I'm Yours - Jason Mraz
            Islands in the stream - Dolly Parton
            Isn't she lovely - Steve Wonder
            It's my life - Bon Jovi
            Jambalaya - Carpenters
            Johnny B. Good - Chuck Berry
            Just say Hello - Rene Froger
            Killing me softly - Lauryn Hill
            Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
            La Bamba - Los Lobos
            Lady hear me tonight - Mojo
            Lean on me - Bill Withers
            Let me entertain you - Robbie Williams
            Let's twist again - Chubby Checker
            like the way i do - melissa etheridge
            Listen to the music - Doobie Brothers
            Lola - The Kings
            Long blond animal - Golden Earring
            Long train running - Doobie Brothers
            Love Generation - Bob Sinclar
            Love shine a light - Katrina and the Waves
            Love you more - Racoon
            ltd - back in love
            Maria (un dos tres) - Ricky Martin
            Mercy - Duffy
            modern world - anouk
            Money for nothing - Dire Straits
            Mr. Bojangles - Robbie Williams
            my girl - The Temtations
            night like this - caro emerald
            No woman no cry - Bob Marley
            nobodys wife - anouk
            On Broadway - George Benson
            One - U2
            Outta Love - Anastacia
            Papa was a Rolling - The Temtations
            Paradise by the - Meatloaf
            price tag - jessie j
            Proud Mary - Tina Turner
            Radar love - Golden Earring
            Rain down on me - Keane
            Relight my fire - Dan Hartman
            River deep mountain - Tina Turner
            Rock around the clock - Bill Haley
            Rock DJ - Robbie Williams
            rose royce - carwash
            ru kiddin me - anouk
            Satisfaction - Rolling Stones
            September - Earth Wind & Fire
            set fire to the rain,to make you feel my love, - adele
            Sexbomb - Tom Jones
            Shake your tailfeather - Blues Brothers
            She's the one - Robbie Williams
            signed sealed delivered - stevie wonder
            Something stupid - Frank Sinatra
            Soulman - Blues Brothers
            Stand by me - Sam Cooke
            Stayin' alive - Bee Gees
            Still haven't found - U2
            Stir it up - Bob Marley
            Strong enough - Cher
            Summer in the city - Joe Cocker
            Summer of ' 69 - Brian Adams
            Sunday morning - Maroon 5
            Sweet Caroline - Neil Diamond
            Sweet home Alabama - Lynard Skynard
            Sweet home Chicago - Blues Brothers
            The Pianoman - Billy Joel
            think - aretha franklin
            Think - Aretha Franklin
            This ain't gonna work - Alain Clark
            This is the moment - Rene Froger
            Time of my life - Dirty Dancing
            Tonight - David Bowie
            Top of the world - Carpenters
            Tutti Frutti - Elvis Presley
            Twilight zone - Golden Earring
            Twist and shout - The Beatles
            Una Paloma Blanca - George Baker
            Valerie - amy Winehouse
            Venus - Shokking Blue
            walkin on sunshine - katrina and the waves
            Walking in Memphis - Bruce Springsteen
            Waterloo - Abba
            we are family,fire - Pointer sisters-exited
            We will rock you - Queen
            Whatever you want - Status Quo
            What's going on - 4 non blondes
            When the lady smiles - Golden Earring
            Wonderwall - Oasis
            You - Ten Sharp
            You to me your - Real Thing
            You're the one that - John Travolta / Olivia Newton
            you've got a friend - carol king
            € 800,00
            DJ Dayven
            • Allround
            • Dance

            Met zijn brede repertoirekennis kan je hem breed inzetten.

            DJ Dayven

            Ben je op zoek naar een zeer veelzijdige DJ? Dan is DJ Dayven (spreek uit Devin) de DJ voor jou! Dayven is:

            • Zeer allround

            • Jong, maar al zeer ervaren

            • Gemotiveerd

            • Beschikt over een breed repertoire


            Wie is allround DJ Dayven?


            DJ Dayven is een allround DJ met passie voor het vak. Met zijn brede repertoirekennis kan je hem breed inzetten. Hij zorgt ervoor dat de juiste platen worden gedraaid en speelt goed in op zijn publiek. Uiteraard zijn verzoekjes geen probleem, graag zelfs!

            Dayven wordt voornamelijk gevraagd voor evenementen, bruiloften, personeelsfeesten en is ook te vinden in de clubs. Dayven zorgt ervoor dat er vooraf persoonlijk contact is geweest om de puntjes op de i te zetten.

            Eenvoudig een DJ huren


            Dus, zin in een feestje? Dayven wel! Via deze pagina kan je eenvoudig de beschikbaarheid controleren en een offerte aanvragen. Is Dayven al geboekt voor jouw datum? Dan kun je bij Swinging.nl nog vele andere DJ's huren. Uiteraard kan je altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
            € 600,00
            DJ Marc
            • Allround
            • Dance

            DJ Marc is dé DJ voor elk type feest. Zijn dynamische muziekkeuzes...

            DJ Marc


            • Veelzijdige muziekstijlen

            • Interactie met het publiek

            • Professioneel en ervaren

            • Gespecialiseerde Evenementen


            DJ Marc is dé DJ voor elk type feest. Zijn dynamische muziekkeuzes en nauwkeurige afstemming op het publiek maken hem een ​​must-have voor elk evenement.

            Veelzijdige Muziekstijlen: DJ Marc is thuis in een breed scala aan muziekgenres. Van moderne top 40 en house tot disco classics en Nederlandstalige hits. Zijn creatieve mixtechnieken zorgen voor een unieke ervaring.

            Publieke Interactie: DJ Marc waardeert een informele sfeer en betrekt zijn publiek actief bij de show. Verzoeknummers zijn altijd welkom en met zijn microfoon is hij altijd in voor een gesprekje.

            Professionele Ervaring: Met ervaring op grote podia naast bekende namen, en vaste DJ-plekken in steden zoals Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, is DJ Marc's bekendheid en professionaliteit onbetwistbaar.

            Gespecialiseerde Evenementen: Bruiloften, verjaardagen, en zelfs sportevenementen zoals eredivisiewedstrijden en Champions League-wedstrijden van Feyenoord hebben de magie van DJ Marc ervaren.

            DJ Marc begon zijn passie in Bodegraven op 14-jarige leeftijd met zijn eerste DJ set. Na lokaal te hebben gedraaid op schoolfeesten en in kroegen, heeft hij zijn muzikale horizon verbreed en draaide hij op regionale feesten in steden zoals Gouda en Alphen a/d Rijn. Deze reis van kleinere podia naar grotere evenementenlocaties heeft hem op de kaart gezet, en met een gemiddelde van 15 boekingen per maand is hij nu een gevestigde naam in de DJ-wereld.

            Of je nu een club, festival, bruiloft of verjaardag organiseert, DJ Marc zorgt ervoor dat de dansvloer altijd vol is en dat het publiek een onvergetelijke tijd beleeft. Met een compleet pakket van muziek, licht, geluid en meer, kun je met vertrouwen de muzikale zorg aan hem overlaten. DJ Marc maakt van elk feest een groot succes!

            DJ Marc is te boeken vanaf 795 euro exclusief 9% btw. De prijs is afhankelijk van de datum, locatie, aantal personen etc.. Neem contact op met onze specialisten en ontvang een persoonlijke offerte.
            € 795,00
            Het Chameleon trio
            • Akoestisch
            • Easy-listening

            Sfeervol trio speelt lounge-jazz-pop op hoog niveau voor scherpe prijs.

            Het Chameleon trio


            • fantastisch jazz trio

            • zeer hoge kwaliteit

            • 3 * 45 minuten live muziek voor scherpe prijs

            • strak in het pak

            • zwoele jazz en funky pop


            De muzikanten spelen strak in het pak, het afwisselende repertoire varieert van zwoele jazz tot funky pop. De muzikanten kijken goed naar hun omgeving en passen zich er volledig op aan. De muziek zal dan ook perfect aansluiten op de sfeer, waardoor het erg fijn is om naar te luisteren.

            Het Chameleon Trio bestaat uit een trompettist, elektrische gitarist en een contrabas/basgitarist. De muzikanten zijn allemaal conservatorium geschoold en hebben een brede ervaring met optreden op de achter- en voorgrond. Het repertoire (meer dan 100 stukken) bestaat uit jazz-, Latin-, Braziliaanse-, soul en popmuziek. Verzoeknummers zijn daarnaast ook mogelijk. De band kan gebruik maken van haar eigen versterking, en heeft weinig ruimte nodig.

            Prijzen en mogelijkheden


            Inbegrepen in de prijs van 1250 euro ex 9% btw:

            • 3 sets van 45 minuten live muziek

            • geluidsset geschikt tot 100 personen - achtergrondniveau


            Repertoirelijst

            Het Chameleon heeft een zeer uitgebreid repertoire van meer dan 100 nummers. Een paar voorbeelden:

            Jazz

            All Blues Miles Davis
            Freddie Freeloader Miles Davis
            So What Miles Davis
            Flamenco Sketches Miles Davis
            Blue in Green Miles Davis
            Stella by Starlight Miles Davis
            Here’s that Rainy Day Chet Baker
            My Funny Valentine Chet Baker
            The thrill is gone Chet Baker
            There will never be another you Chet Baker
            Alligator Boogaloo Lou Donaldson
            Autumn Leaves Nat King Cole
            Beatrice Sam Rivers
            Cantaloupe Island Herbie Hancock
            Footprints Wayne Shorter
            Hottentot John Scofield
            Lawns Carla Bley
            Little Sunflower Freddie Hubbard
            Mercy Mercy Mercy Joe Zawinul
            My Favorite Things Julie Andrews
            Strasbourg St. Denis Roy Hargrove
            Summertime Jazz-standard
            Song for my father Horace Silver
            Latin & Braziliaans
            Portrait in Black & White A.C. Jobim
            Agua de Beber A.C. Jobim
            Besame Mucho João Gilberto
            Blue Bossa Dexter Gordon
            Corcovado A.C. Jobim
            Desafinado A.C. Jobim
            Girl From Ipanema Astrud Gilberto & Stan Getz
            Manha de Carnaval Astrud Gilberto
            Mas Que Nada Sergio Mendes
            Nica’s Dream Horace Silver
            Night in Tunisia Dizzy Gillespie
            Wave A.C. Jobim
            Soul & pop
            Ain’t No Sunshine Bill Withers
            Feel Like Makin’ Love Roberta Flack
            Ordinary People John Legend
            All of me John Legend
            Thinking’ out Loud Ed Sheeran
            Perfect Ed Sheeran
            Sittin on the Dock of a Bay Otis Redding
            Valerie Amy Winehouse
            Yesterday the Beatles
            Sunrise Norah Jones

            Don’t know why Norah Jones
            Come away with me Norah Jones
            € 1.250,00
            B-great
            • Allround
            • Easy-listening

            Be yourself, B-great! Akoestisch eigentijds trio speelt sfeervolle hits op onnavolgbare wijze....

            B-great

            Een fantastisch stel top muzikanten die met zijn drieën de sterren van de hemel spelen. Ze maken ter plekke de meest fantastische medleys en spelen zonder problemen verzoekjes.

            B-great in the afternoon

            B-great is perfect om te boeken voor tijdens een borrel. Met een lekker zonnetje, een drankje en heerlijke muziek op de achtergrond. B-great speelt op een beheerst volume en zorgt voor een gezellige sfeer. Drie top muzikanten die garant staan voor een onvergetelijke borrel/ceremonie of receptie. De prijs bedraagt voor 3 sets van 45 minuten spelen in 3 uur tijd 1695 euro ex 9% btw.

            B-great in the evening

            De perfecte invulling van je avondfeest: swingend, muzikaal, vrolijk en vooral gezellig! Herkenbare dansnummers en een enthousiaste show zorgen voor een onvergetelijk feest. Het is ook mogelijk om een DJ erbij te boeken voor een avondvullend programma. Voor B-great zonder DJ is de prijs 1795 euro ex 9% btw voor 3 sets van 45 minuten in 3 uur tijd. Voor een avond met DJ is de prijs 1995 euro ex 9% voor 4 uur show inclusief DJ. Wilt u dat het feest langer doorgaat? Geen enkel probleem, de meerprijs voor de DJ-service bedraagt 150 euro ex 9% btw per half uur.
            € 1.795,00
            Drie
            • Allround
            • Easy-listening

            Mooie achtergrondmuziek en gevoelige live muziek tijdens de trouwceremonie voor 1 scherpe...

            Drie

            De coverband Drie bestaat uit drie enthousiaste professionele musici die samen de ultieme formatie vormen voor het verzorgen van mooie achtergrondmuziek tijdens receptie, borrel of diner.            Fijne muziek van coverband Drie


            Doordat deze coverband gebruik maakt van stoomloze versterking zijn ze niet gebonden aan een specifieke locatie en kunnen ze op verschillende plekken tijdens het evenement ingezet worden. Zo kunnen zij starten tijdens de huwelijksceremonie, daarna doorstromen naar de receptie en tot slot de (achtergrond)muziek verzorgen tijdens het diner. Een ander voorbeeld is als de gasten arriveren, dan tijdens de borrel en ze eindigen in de tuin tijdens een barbecue.
            Coverband boeken via Swinging.nl


            Coverband Drie speelt tot 4 uur lang en hanteert een vaste prijs. Dit maakt hen de perfecte keuze voor een fantastische muzikale middag zonder extra kosten. Je kunt deze coverband nu gemakkelijk boeken via Swinging.nl! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie.

            Repertoirelijst

            A Womanʼs Worth - Alicia Keys
            All this Time - Maria Mena
            Broken Strings - James Morrison
            Caramel - Suzanne Vega
            Dear Mr. President - Pink
            Donʼt Know Why - Norah Jones
            Every breath you take - the Police
            Fallinʼ - Alicia Keys
            Fast Car - Tracy Chapman
            Fell in Love with a Boy - Joss Stone
            Fever - Peggy Lee
            Fields of Gold - Eva Cassidy
            Get Here - Oleta Adams
            Hallelujah - Leonard Cohen
            Halo - Beyonce
            Hello - Adele
            If I Ain't got you - Alicia Keys
            It ainʼt over till itʼs over - Lenny Kravitz
            Iʼm Yours - Jason Mraz
            Just the two of us - Bill Withers
            Killing me softly - Roberta Flack
            Kiss me - Sixpence non the richer
            Lately - Stevie Wonder
            Love Song - Sara Bareilles
            Make you feel my love - Adele
            My love is your love - Whitney Houston
            Natural Woman - Aretha Franklin
            Need somebody - Shola Ama
            No Woman No Cry - Bob Marley
            One - U2 & Mary J. Blige
            One of us - Joan Osborne
            Ordinary People - John Legend
            People Get Ready - Eva Cassidy
            Put your records on - Corinne Bailey Rae
            Smooth Operator - Sade
            Someone like you - Adele
            Stand by me - Bill Withers
            Strong Enough - Sheryl Crow
            Sunrise - Norah Jones
            Sweet about me - Gabriella Cilmi
            Talking about a Revolution - Tracy Chapman
            Time after Time - Cyndi Lauper
            True Colours - Cyndi Lauper
            Use Somebody - Kings of Leon (Acoustic)
            Whatʼs Up - Four Non Blondes
            You gotta be - Desree
            Youʼve got a Friend - Carole King
            € 1.295,00
            Zangeres Lotte
            • Akoestisch
            • Easy-listening

            Lotte Walda, een singer-songwriter met een authentieke stem, reist de wereld rond...

            Zangeres Lotte


            • Ervaren zangeres

            • 60’s en 70’s muziek

            • Ervaring met grote podia

            • Singer-songwriter met een authentieke stem


            Lotte Walda, een singer-songwriter met een authentieke stem, reist de wereld rond om haar muziek te delen. Lotte's muziek bevat catchy melodieën en teksten vol dankbaarheid, liefde en hoop voor een betere toekomst. Haar single 'Let It Flow' werd bijna 12 miljoen keer beluisterd.
            Met een voorliefde voor 60’s en 70’s muziek en vintage kleding noemt Lotte zichzelf een oude ziel. Ze wordt beïnvloed door folkartiesten zoals Joni Mitchell en Melanie Safka, en moderne artiesten zoals Zaz en Jack Johnson. Lotte's liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd; ze zong eerder dan dat ze kon praten. Haar deelname aan Giels Talentenjacht, Kunstbende en optredens op Pinkpop en Paradiso maakten haar bekend.

            Zangeres Lotte is te boeken voor bedrijfsfeesten, borrels, verjaardagen, bruiloften en festivals.

            Repertoirelijst

            Dolly Parton – Wildflowers
            Dolly Parton – Coat of Many Colors
            Norah Jones – Long Way Home
            Joni Mitchell – Big Yellow Taxi
            Joni Mitchell – All I Want
            Nina Simone – Ain’t got no
            Nina Simone – I wish I knew how it would feel to be free
            Emmylou Harris – One of these days
            Melanie – Brand New Key
            Melanie – Look what they’ve done to my song
            Rod Steward – Maggie May
            Janis Joplin – Me and Bobby Mcgee
            Janis Joplin – Mercedez Benz
            Ik wil geen side acts
            Robin Matrix

             Meervoudig kampioen goochelaar doet je gasten versteld staan. Succes gegarandeerd.

             Robin Matrix

             Ben je op zoek naar een goochelaar? Dan is onze goochelaar Robin Matrix echt iets voor jou! Hij neemt je gasten eens flink bij de neus met verschillende leuke effecten.

             Robin Matrix, de goochelaar


             Robin Matrix is erg populair als feest entertainment. Hij komt langs de tafel van je gasten en voert goocheltrucs uit, zoals het verdubbelen van geld en het laten verdwijnen van horloges op nog geen 50 centimeter afstand van de gasten. Dit zijn slecht enkele van de trucjes die onze goochelaar uit zijn mouw kan toveren.

             Robin Matrix boeken via Swinging.nl


             De goochelaar Robin Matrix is het perfecte feest entertainment voor jouw evenement. Hij neemt je gasten graag mee in zijn wereld van illusie en magie.

             Repertoirelijst

             Onze goochelaar behoort tot de beste van Nederland. Hij is al diverse malen in de prijzen gevallen. Hij doet diverse soorten trucs zowel rondlopend op je feest of eventueel ook als opening van het feest op een podium.
             € 875,00
             Magic Mirror

              De Magic Mirror maakt van een normale selfie maken een te gekke...

              Magic Mirror


              • Super leuk concept: een magische spiegel die foto’s maakt van jullie gasten

              • De foto’s worden direct uitgeprint en worden ook achteraf digitaal aangeleverd

              • Inclusief leuke props voor nog leukere foto’s

              • Inclusief begeleiding

              • Een betoverende ervaring

              • Kleurrijke animaties en stembediening voor een interactieve selfie

              • Eindeloze mogelijkheden voor foto’s, filmpjes en GIF’s


              De Magic Mirror maakt van een normale selfie een te gekke ervaring om niet meer te vergeten. Terwijl deelnemers naar de spiegel lopen, nodigen kleurrijke animaties en stembegeleiding hen uit om deel te nemen aan een magische interactieve selfie.

              De deelnemers krijgen direct een uitgeprinte foto. Uiteraard worden ook alle foto’s achteraf nog digitaal aangeleverd.

              De Magic Mirror beschikt over de allernieuwste technologie op het gebied van interactieve selfies. De Magic Mirror communiceert met de gasten via een touchscreen met kleurrijke animaties en stembegeleiding. De mogelijkheden zijn groot: van aangepaste animaties en aangepaste foto lay-outs met hoogwaardige rekwisieten, tekst, e-mail, sociale media en achtergrond keuze maken jullie het feest uniek!

              De prijs van de Magic Mirror is 600 euro voor 3 uur exclusief btw en reiskosten.
              € 600,00
              Sneltekenaar

               Verras je gasten met een origineel aandenken aan jullie feest.

               Sneltekenaar

               Swinging.nl werkt samen met een bijzondere sneltekenaar.

               Zijn karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristisch karakter een leuk kado om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken!  De tekeningen zijn hartstikke leuk om mee te geven als cadeau voor je gasten. Een bijzondere blijvende herinnering aan een mooi feest. Zijn groeiend succes heeft dan ook te maken met zijn spontane benadering en vriendelijke uitstraling.

               Sneltekenaar boeken via Swinging.nl


               Onze sneltekenaar tekent vier uur lang de prachtigste tekeningen voor je gasten. In vier uur tijd kunnen ongeveer 32 tekeningen gemaakt worden. Mocht je meer tekeningen wensen, dan is het raadzaam extra uren bij te boeken. Wil je meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen jou graag met het samenstellen van jouw feest.
               € 550,00
               Blackjack tafel – evenementencasino

                Een perfect afgewerkte Blackjack tafel met een vakkundige croupier die uw gasten...

                Blackjack tafel – evenementencasino

                Haal de sfeer van een casino naar jouw evenement met het evenementencasino van Swinging.nl. Een spelletje poker, roulette of blackjack spelen? Alles is mogelijk!                Evenementencasino voor uw evenement


                Als je kiest voor het evenementencasino van Swinging.nl mag je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij voorzien enkele geklede croupiers die het spel begeleiden aan de prachtige speeltafels. Dit kan volgens een zelfgekozen thema indien je dit wenst. Dan zorgen wij voor passende kleding.                Blackjack tafel - Evenementencasino boeken via Swinging.nl


                Voor onervaren spelers is het evenementencasino van Swinging.nl dé ideale oplossing om kennis te maken de verschillende casinospelletjes. Had je graag dit feest entertainment geboekt voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

                € 495,00
                Greenscreen fotografie

                 Een foto zegt meer dan duizend worden. Met deze fantastische green screen...

                 Greenscreen fotografie


                 • Maak verrassende foto’s van je gasten met een achtergrond naar keuze

                 • De achtergrond wordt op maat gemaakt met jullie naam of logo en passend bij het thema van het feest

                 • Ook leuk voor groepsfoto’s

                 • De foto’s worden direct geprint en worden achteraf ook digitaal aangeleverd

                 • Een leuk aandenken voor je gasten aan het feest


                 Een foto zegt meer dan duizend worden. Met deze fantastische fotobooth op jouw feest of evenement geef je je gasten een leuk aandenken aan het feest. Er zit begeleiding bij van een professionele fotograaf die de gasten vol enthousiasme zal begeleiden en aanwijzingen zal geven voor nog mooiere foto’s.

                 De foto’s kunnen direct uitgeprint worden en mee worden gegeven aan uw gasten.

                 De prijs van Greenscreen fotografie is 950 euro exclusief btw en reiskosten inclusief het uitprinten van de foto’s, begeleiding door een professionele fotograaf, digitale versies van de foto’s voor 4 uur fotografie.
                 € 1.195,00
                 Roulette tafel – evenementencasino

                  Roulette tafel inclusief bediening, speelfiches en aankleding.

                  Roulette tafel – evenementencasino

                  Met een roulette tafel en chique aangeklede croupiers creëer je een echt casino op jouw locatie! Daarnaast zorgt een speeltafel voor Black Jack en poker voor een compleet evenementencasino. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest! Zo kun je samen met collega's ervaren hoe je alles kunt verliezen of juist heel rijk kunt worden. Swinging.nl zorgt voor een gezellige sfeer en de nodige uitleg, zodat ook onervaren spelers kennis kunnen maken met de casinospellen. Wij werken volgens de internationale regels en geven hierover uitleg aan de spelers.

                  Roulette tafel boeken via Swinging.nl


                  Heeft jouw feest een thema, zoals een maffia, country of Frans feest? Dan zorgt Swinging.nl uiteraard voor passende kleding. Kies je voor het complete evenementen casino, dan kan je het volgende verwachten:

                  • Amerikaanse roulette tafel

                  • Franse roulette

                  • Black Jack incl. stijlvolle krukken

                  • Poker

                  • Crazy Dice

                  • Paardenrennen


                  Speciale combinatieprijzen
                  De getoonde prijs is voor 1 tafel voor een periode van vier uur inclusief bediening. Indien u meerdere tafels wenst, gelden er speciale combinatieprijzen. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                  € 495,00
                  Fotohokje

                   Maak samen met je vrienden, collega's of familie de leukste foto's in...

                   Fotohokje

                   De allerleukste foto's samen met je familie, collega's of vrienden maken je in een fotohokje van Swinging.nl. Organiseer je een bruiloft, bedrijfsevenement of festival bekijk dan eens de mogelijkheden van onze fotohokjes. Iedereen krijgt een aandenken aan jullie feest. Ervaring leert dat een fotostrip met jullie logo ongeveer 4 jaar op een koelkast of prikbord hangt!

                   Fotohokje huren via Swinging.nl


                   Je kunt nu eenvoudig een fotohokje huren via Swinging.nl. Bij onze prijs zit het volgende inbegrepen:

                   • 4 uur Fotohokje

                   • Enthousiaste Begeleider

                   • Onbeperkte fotoprints

                   • Gepersonaliseerde fotostrip

                   • Thema achterwand

                   • Email functie

                   • Kist met feestartikelen

                   • Foto's digitaal Nageleverd

                   • Online galerie


                   Naast een uitgeprinte versie worden alle foto's digitaal nagestuurd. Je kunt kiezen uit diverse hokjes, flitskisten of zelfs een fotobus, fantasisch voor een festival.

                    
                   € 1.495,00
                   Interactieve fotobooth

                    Onze op maat gemaakte fotobooth is de perfecte manier om uw bijeenkomst...

                    Interactieve fotobooth


                    • Interactieve live video

                    • Directe bewerking en afdrukken

                    • Thema’s op maat

                    • Inclusief leuke attributen


                    Bent u op zoek naar een unieke fotobooth met een speciaal thema voor uw volgende evenement? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een speciale gelegenheid, of een privéfeest, onze op maat gemaakte fotobooth is de perfecte manier om uw bijeenkomst extra bijzonder te maken. Onze fotobooth wordt volledig aangepast aan uw persoonlijke thema, en via onze live feed kunnen uw gasten meekijken terwijl ze prachtige foto's maken. We zorgen ervoor dat elke foto direct wordt afgedrukt, zodat uw gasten meteen een tastbare herinnering in handen hebben. Bovendien kunnen uw gasten de foto's eenvoudig delen met anderen via een QR-code.

                    Onze fotobooth biedt ook een geweldige mogelijkheid om uw merk op een interactieve en leuke manier te promoten. Met interactieve achtergronden, logo's en attributen creëren we gepersonaliseerde foto's die uw merk perfect vertegenwoordigen.

                    Maatwerkthema's: Onze thema's worden speciaal op maat gemaakt om te passen bij uw evenement of merk.

                    Bijzondere attributen: We voegen unieke attributen toe om de foto's nog specialer te maken en de creativiteit te stimuleren.

                    Interactieve live video: Onze geavanceerde live videotechnologie zorgt voor een interactieve en boeiende fotobeleving.

                    Directe bewerking en afdrukken: Onze fotografen bewerken de foto's ter plekke en printen ze direct uit, zodat uw gasten meteen hun prachtige herinneringen kunnen meenemen.

                    Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het logo van uw bedrijf of partners te integreren in de foto's als een krachtig marketinginstrument. Kortom, onze fotobooth is de perfecte aanvulling voor elk evenement en biedt talloze mogelijkheden om uw gasten te vermaken en uw merk te promoten.
                    Mindleader Joe

                     Mindleader die gedachten kan lezen, lepels ombuigen en nog veel meer.

                     Mindleader Joe

                     Laat je in de ene na de andere verbazing vallen met de act van mindleader Joe. Tijdens de act wordt er ingespeeld op paranormale fenomenen zoals telepathie en telekinese, onverklaarbare zaken en moderne magie met een educatief of wetenschappelijk sausje. Je hoeft echter geen vage en zweverig praktijken, spirituele lezingen of spookverhalen te verwachten. Joe brengt zijn repertoire namelijk met een grote knipoog. In plaats daarvan zal hij je graag laten zien hoe frauduleuze mediums en paranormaal begaafden soms werken, zodat je nooit meer zelf in deze trucs hoeft te trappen. Interactie staat dan ook centraal tijdens zijn optredens.                     Wie is mindleader Joe?


                     Misschien heb je mindleader leader Joe al eens eerder gezien. Hij is namelijk meerdere keren op televisie geweest. Wat dacht je bijvoorbeeld van de invoering van de euro? Joe introduceerde deze munt op magische wijze tijdens een televisiegala op Nederland 2. Daarnaast was hij ook te zien in programma's als "De Magische Vier" en "Het Zesde Zintuig". Zoals je ziet behoort Joe dus tot een select gezelschap van de beste mentalisten en goochelaars van Nederland.                     Geschikt voor ieder moment


                     De intrigeerde optredens van deze mindleader kunnen voor magisch entertainment zorgen op bijna elk type evenement en locatie. Van jong tot oud en van stand-up shows tot borrels en diners, mindleader Joe zorgt voor een act waarin close-up illusies onder de neus van uw gasten worden getoond.                     Goochelaar huren via Swinging.nl


                     Ben jij er klaar voor om je feestgangers, zakenrelaties of (potentiële) klanten te trakteren op een heuse 'Mindf*ck'? Dan kun je via Swinging.nl zowel minder leider Joe als andere goochelaars huren. Prijsinformatie vind je onderaan deze pagina en ook kan je op deze pagina eenvoudig een offerte aanvragen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

                     € 0,00
                     Virtual Reality experience

                      Stap in een Virtuele wereld met onze Virtuel Reality experience!

                      Virtual Reality experience

                      Stap in een Virtuele wereld met onze Virtual Reality experience. Zie de allermooiste plaatsen op aarde of juist boven de aarde, loop door het bos met dinosaurussen of race in je eigen Formule 1 bolide over het circuit van Monaco. De VR experience is een fantastische beleving!

                      Virtual Reality boeken via Swinging.nl


                      Swinging.nl biedt vele vormen van Virtual Reality aan, voor elke doelgroep en voor elke toepassing. We hebben demo’s in Virtual Reality, Roller Coasters experience en zelfs VR race simulators. Onze VR experience is zeer geschikt voor op een beurs of een bedrijfsfeest. Iedereen wil het zien en zelf beleven.

                      Uiteraard komen onze mensen de VR experience bouwen en installeren. Ze zijn verder zeer deskundig in het begeleiden van het spel zodat uw gasten de nodige uitleg krijgen voor de optimale beleving.
                      Amerikaanse schoenenpoetser

                       Mister Shoeshine is origineel, professioneel, grappig en laat geen schoen ongepoetst voorbij...

                       Amerikaanse schoenenpoetser

                       Deze charmante en stralende Amerikaanse schoenenpoetser weet al tap-dansend en schoenenpoetsend de Europese harten te veroveren gedurende zijn standup-comedy.                       Maak kennis met Mister Shoeshine


                       Tijdens zijn act veranderd rasartiest Kevin in Mister Shoeshine, een Amerikaanse schoenenpoetser. Als ware professional tovert hij zelfs de lelijke eendjes onder de schoenen om in prachtige zwanen. Zowel jij als je gasten zullen ongetwijfeld genieten van deze originele act en zullen hier nog lang over napraten.                       De Amerikaanse schoenenpoetser boeken via Swinging.nl                       Duur optreden

                       Tijdens het feest hebben gasten maar liefst vier uur lang de mogelijkheid om zich te laten betoveren door deze schoenenpoetsende standup-comedian!                       Bijzonderheden

                       De Kevin Shoeshine act is inclusief de schoenpoets(stoel)stand. Naast de Shoeshine act, is Kevin ook te boeken met zijn originele Amerikaanse popcorn, hotdog of suikerspin kraam. Zoek je een butler, cocktailshaker of een limousine service? Ook dan ben je bij Kevin aan het juiste adres. Hij is van alle markten thuis! Meer weten over onze feest entertainment opties? Neem gerust contact met ons op.

                       Goochelaar Lucas

                        Dé goochelaar die zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

                        Goochelaar Lucas


                        • Unieke Persoonlijke Ervaring

                        • Breed Inzetbaar

                        • Professionele Achtergrond

                        • Interactieve Voorstellingen


                        Dé goochelaar die zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

                        Lucas heeft een rijke geschiedenis in de magische wereld. Zijn liefde voor goochelen begon al op 9-jarige leeftijd toen hij een goocheltruc in zijn schoen vond, een geschenk van Sinterklaas.

                        Na zijn afstuderen aan de theateropleiding koos Lucas ervoor om zijn passie fulltime voort te zetten. Sinds zijn 18e werkt hij als professioneel goochelaar, presentator en entertainer. Met zijn theaterachtergrond weet Lucas zijn magische acts op een originele, onderscheidende en hoogwaardige manier te presenteren.

                        Lucas blinkt met name uit in tafelgoochelen. Terwijl hij zich tussen de gasten begeeft, toont hij een scala aan trucs. Interactie is hierbij het sleutelwoord, waardoor elke gast gegarandeerd met verbazing en een lach achterblijft. De acts worden aangepast op basis van het specifieke gezelschap aan tafel, waardoor de beleving altijd uniek is. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, bruiloften, gala's of andere evenementen, Lucas zorgt ervoor dat uw gelegenheid verandert in een magische belevenis.

                        Met Lucas als entertainer zijn je gasten verzekerd van een betoverende ervaring die ze nog lang zullen herinneren.
                        € 595,00
                        Candy girls & boys

                         Het ideale feest entertainment voor de zoetekauwen onder ons.

                         Candy girls & boys

                         Een feestje kan niet voorbijgaan zonder een goed hapje en een drankje! De ene houdt van zoute snacks, maar voor de zoetekauwen onder ons zijn de candy girls & boys hét perfecte feest entertainment voor jouw evenement!

                         Feest entertainment met snoepgoed


                         De candy girls & boys zijn enorm flexibel. Op voorhand wordt samen gekeken wat het best past bij het thema van jouw evenement. Zowel het snoep, als de outfits van de candy girls & boys kunnen aangepast worden. De 2 candy girls of boys zorgen in totaal voor 3 uur feest entertainment.

                         Candy girls & boys boeken via Swinging.nl


                         Er is ook een mogelijkheid om de candy girls & boys langer te boeken. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de verschillende mogelijkheden. Wij helpen je graag verder met het zoeken naar feest entertainment die perfect aansluit bij jouw (bedrijfs)evenement.
                         Waarzegster Loretta

                          Uw hand laten lezen of tarotkaarten kiezen voor de toekomst?

                          Waarzegster Loretta

                          De gasten op uw evenement kunnen hun toekomst laten voorspellen bij waarzegster Loretta. Dit kan door middel van tarotkaarten, handlezen of astrologie. Desgewenst wordt een intieme tent geplaatst van waaruit de waarzegster de toekomst van uw gasten voorspeld, maar natuurlijk kan waarzegster Loretta ook zonder tent de gasten uitnodigen om hun hand te laten lezen of tarotkaarten te kiezen.

                          Waarzegster Loretta huren via Swinging.nl


                          De duur van het optreden van de waarzegster is vier aaneengesloten uren. De prijs die is weergegeven is inclusief alle benodigde materialen. Decoratieve waarzegstertent optioneel mogelijk. Wil je Waarzegster Loretta boeken voor op jouw evenement? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!
                          € 500,00
                          Cocktailbar

                           Toe aan wat afwisseling op jouw feest? Probeer dan iets nieuws! De...

                           Cocktailbar

                           Toe aan wat afwisseling? Probeer dan iets nieuws! Onze cocktailbar verzorgt cocktails voor iedere gelegenheid. Kwaliteit staat voorop. Shaken, blenden, builden...

                           Perfecte cocktails


                           De tijd van de eeuwige glaasjes wijn, jus d'orange, bier en water is voorbij. Feestjes, presentaties en borrels worden nu echt leuk en bijzonder dankzij de cocktails van onze shakers. Op de mobiele cocktailbar shaken de bartenders de perfecte cocktail voor je! De cocktailbar is feestelijk aangekleed en past bij de sfeer van jouw feest of evenement.

                           Cocktailbar boeken via Swinging.nl


                           De bar kan worden ingezet op bijvoorbeeld feesten, beurzen, evenementen, festivals, productpresentaties en nog veel meer! Natuurlijk kan je ook meerdere bars verspreiden over de feestruimte. Zo kan je bijvoorbeeld bij de ene bar cocktails krijgen, bij de tweede Smoothies en bij de derde vers fruit! De cocktailbar is makkelijk en snel te plaatsen en kan op elke locatie worden neergezet. Wens je geen alcohol op je feest, dan verzorgen wij een compleet alcoholvrije cocktailkaart. Eventueel kunnen de cocktails in de bedrijfskleuren of andere gewenste kleuren worden gemaakt!

                           Bijzonderheden
                           De prijs is inclusief 100 cocktails. Uiteraard kunnen er meer cocktails worden geserveerd. Deze worden dan op nacalculatie tegen stukprijs verrekend. Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

                           Repertoirelijst

                           In principe kunnen alle cocktails worden bereid. Vooraf bespreken we de wensen en maken we speciaal voor jouw feest een op maat gemaakte menukaart met 6 cocktails. Er kan worden gekozen uit zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails.
                           € 750,00
                           Racesquare

                            Met de simulatoren van Racesquare creëer je de ultieme race-ervaring.

                            Racesquare


                            • Professionele begeleiding 

                            • Twee simulatoren

                            • Digitaal scorebord

                            • De ultieme race-ervaring


                            Met de simulatoren van Racesquare creëer je de ultieme race-ervaring. Onze expertise, opgebouwd door het ontvangen van honderdduizenden bezoekers in onze racecentra, komt volledig tot uiting in onze mobiele setups en professionele begeleiding. We zorgen ervoor dat het racen voor iedereen een onvergetelijke ervaring wordt. Laat jouw gasten over Circuit Zandvoort scheuren en volg live de snelste rondetijden via het digitale scorebord. Onze ervaren Race Marshall biedt de perfecte begeleiding.

                            De simulatoren zijn te boeken voor verjaardagen, bedrijfsfeesten, bruiloften en borrels.

                             

                             
                            € 975,00
                            Nail artist

                             Maak echte blikvangers van je handen door een bezoekje aan onze nail...

                             Nail artist

                             Maak echte blikvangers van je handen middels een bezoekje aan onze nail artist! De nagels worden in een basistint naar keuze gelakt of voorzien van een stijlvolle french manicure. Aansluitend worden je nagels gedecoreerd met behulp van kleine sieraccessoires zoals glitterpoeder, Swarovski steentjes, sterretjes en stripers. Indien een nagel lang genoeg is, kan er ook een nagelpiercing worden aangebracht (uiteraard een pijnloze aangelegenheid).                             Technische informatie                             • Doel: beauty entertainment.

                             • Thema: ontspanning, beauty, fun.

                             • Afmetingen stand item: standaardopstelling 150 cm breed x 100 cm diep x 110 cm hoog.

                             • Plaats van item: tegen de muur, randentertainment.

                             • Soort omgeving (donker/licht): nvt, nail artist beschikt over werkverlichting.

                             • Groepsgrootte: niet van belang.

                             • Bijzonderheden: item kan prima worden gecombineerd met andere beauty/wellness items in de beautystreet.                             Nail artist boeken via Swinging.nl


                             Bij Swinging.nl kan je nu eenvoudig een nail artist boeken. Deze zal 4 uur aanwezig zijn om jouw gasten te voorzien van stijlvolle nagels!

                             € 595,00
                             Stoelmassage voor events

                              Stoelmassage voor events is de ideale ontspanning tijdens uw evenement of feest.

                              Stoelmassage voor events

                              Het ultieme relaxte evenement organiseren? Dan mag een stoelmassage zeker niet ontbreken! Laat jouw gasten 10 tot 15 minuten ontspannen met deze unieke publiekstrekker!                              Hoe werkt het?


                              De masseur kan jouw gasten actief benaderen en eventueel inspelen op de activiteiten van de opdrachtgever. Tijdens een bedrijfsfeest kan er bijvoorbeeld een brug worden gelegd tussen de ontspannende massage en lopende zaken binnen het bedrijf. De massage kan gewoon door de kleding heen worden gegeven.                              Geheel in thema


                              Tijdens een themafeest kunnen de masseurs en de massagestoelen ook in het thema verschijnen. Bij een feest in Aziatische stijl kunnen de masseuses bijvoorbeeld in geisha kleding komen. Ook kan de bekleding van de massagestoel aangepast worden naar het thema. Zo worden de stoelen regelmatig omgetoverd in het goud.                              Stoelmassage boeken via Swinging.nl


                              Wil jij graag stoelmassage boeken voor op jouw evenement of bedrijfsfeest? Dat kan nu eenvoudig via Swinging.nl                              Bijzonderheden

                              Normaliter komen de masseurs casual gekleed in spijkerbroek met wit of zwart shirt. Indien je Lounge en Event massage wilt inzetten tijdens een themafeest, dan kunnen de masseurs in passende kleding (en massagestoelen) de werkzaamheden uitvoeren.                              Bezetting

                              Standaard wordt 1 masseur geleverd voor 5 uur inclusief een massagestoel, naar wens kan dit uitgebreid worden.                              Duur

                              Standaard is de masseur 5 uur aanwezig, je kunt dit naar wens uitbreiden.                              Heb je nog vragen? Dan kan je altijd even contact met ons opnemen!

                              € 500,00
                              Egostreling

                               Deze complimenten dames overspoelen je gasten met oprechte complimentjes.

                               Egostreling

                               Wil je je gasten een onvergetelijke ervaring meegeven? Dan is egostreling de geschikte act!

                               Egostreling is een act die wordt ingezet op evenementen, congressen, feesten en festivals. Gasten krijgen een schoonheidsbehandeling voor de binnenkant. Wie plaatsneemt bij de complimenten dames krijgt uitgebreid te horen wat er allemaal voor moois aan hem of haar te zien is, zowel van buiten als van binnen. Dingen die je misschien al wist, maar die toch fijn zijn om eens van een ander te horen, en dingen die je misschien nog niet wist, maar die je wel uitstraalt. Dit alles duurt een minuut of vijf en heeft een maximaal effect. Na een behandeling van Egostreling voel je je als herboren en straal je van geluk!

                               Egostreling boeken bij Swinging.nl


                               De kracht van de complimenten dames is hun oprechtheid. Omdat de complimenten dames in staat zijn om direct de kracht van mensen te zien zijn de complimenten altijd gemeend en slaan ze bijna altijd de spijker op zijn kop. Het effect is daardoor groot en werkt nog lang door. Door de vrolijke outfits en de knipoog van de act, ziet het er ook nog feestelijk uit. Met de complimenten dames op je evenement krijgen de gasten een waardevolle en unieke ervaring. De korte boost van oprechte aandacht en waardering zorgt voor een positieve sfeer en werkt aanstekelijk.
                               Je kunt de complimenten dames boeken voor iedere gelegenheid.

                               De complimenten dames zijn maximaal 2,5 uur aanwezig. In overleg kunnen ze altijd voor een kortere periode geboekt worden. De aangegeven prijs is voor twee complimenten dames voor een gezelschap tot maximaal 50 gasten.
                               € 995,00
                               Ik wil geen slot act
                               Glennis Grace

                                Glennis Grace, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek...

                                Glennis Grace

                                Glennis Grace wordt al jarenlang gezien als één van de beste zangeressen van Nederland. Als kind was ze al veel met muziek bezig. Toen Glennis 11 jaar oud was, mocht ze het podium met Julio Iglesias delen. Op 16-jarige leeftijd deed ze mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. In 2005 vertegenwoordigde ze ons land tijdens het Eurosongfestival en in 2011 was de zangeres te zien in het derde seizoen van “De Beste Zangers van Nederland”. Haar internationale doorbraak beleefde Glennis in 2018, toen ze deelnaam aan America's Got Talent.

                                Boek Glennis Grace via Swinging.nl


                                Je kan Glennis Grace gemakkelijk via Swinging.nl boeken voor je evenement, bedrijfsfeest of bruiloft. Het optreden van Glennis Grace duurt 1 x 30 minuten. Wil jij ook genieten van de prachtige stem van Glennis Grace? Neem contact met ons op voor meer informatie!
                                Alain Clark

                                 Een godvergeten soulstem bezit hij. Eentje die doet denken aan die van...

                                 Alain Clark

                                 Singer-songwriter Alain Clark heeft de harten van menig mens weten te veroveren. Naast zijn grote bekendheid in Nederland, is hij inmiddels ook in andere Europese landen bekend. Tijdens zijn optreden komen al jouw favoriete nummers aanbod.

                                 Alain Clarke boeken via Swinging.nl


                                 Wil jij Alain Clarke boeken voor op jouw bedrijfsfeest, evenement of bruiloft? Dat kan nu eenvoudig via Swinging.nl. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.
                                 Charly Luske

                                  Charly Luske is een multitalent en was vanaf het begin de populairste...

                                  Charly Luske

                                  Charly Luske is een multitalent en was vanaf het begin de populairste artiest van de tweede editie van The Voice of Holland. Al vroeg begon hij met zingen en acteren. Na zingen in een boyband, musicals en presentator van verschillende programma's is hij inmiddels in heel Nederland bekend.

                                  Charly Luske boeken via Swinging.nl


                                  Wil je graag Charly Luske boeken voor op jouw bedrijfsfeest, evenement of bruiloft? Die boek je nu eenvoudig via Swinging.nl! Charly Luske is te boeken voor een tape optreden met gitarist of optreden met live band. Charly zal in een optreden van 30 minuten de grootste hits ten gehore brengen. Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!
                                  Jeroen van der Boom

                                   Jeroen van der Boom is de ontdekking van 2007. Met zijn hit...

                                   Jeroen van der Boom

                                   Jeroen van der Boom staat al van kleins af op de planken, maar het was pas na zijn middelbare school dat hij besliste om zich volledig aan de showbizz te wijden. Met onder andere zijn nummer 1-hit speelt Jeroen zo op het publiek in dat iedereen het gegarandeerd naar zijn zin heeft.                                   Jeroen van der Boom op jouw evenement


                                   Jeroen van der Boom is een echte entertainer. Zijn doel is steeds om de gasten op jouw evenement een topavond te bezorgen. Met zijn uitgebreid repertoire van eigen nummers neemt hij je gasten mee in een muzikaal avontuur. Zing luidkeels mee met ‘she’s a lady’ en ‘jij bent zo’ en geniet van een optreden vol interactie.                                   Jeroen van der Boom boeken via swinging.nl


                                   Wil jij graag Jeroen van der Boom boeken voor jouw evenement? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

                                   Frans Duijts

                                    Zanger Frans Duijts is HOT! Zijn hits worden meegezongen door alle lagen...

                                    Frans Duijts

                                    Frans Duijts maakt van elk evenement één groot feest! De uit Tiel afkomstige zanger tourde jarenlang door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf, toevallig in terecht kwam. Toen hij zijn eerste echte hit scoorde met het liedje "Jij denkt maar dat jij alles mag van mij", besloot Duijts zich volledig te gaan richten op een eigen zangcarrière en werd in een korte tijd een enorm populaire volkszanger!

                                    Frans Duijts boeken bij Swinging.nl


                                    Wil jij Frans Duijts boeken voor op jouw bedrijfsfeest, evenement of bruiloft? Dat kan nu eenvoudig via Swinging.nl! Neem contact met ons op voor meer informatie.
                                    3JS

                                     De 3 JS is de laatste sensatie uit Volendam. Na Jan Smit...

                                     3JS

                                     3JS worden de drie koningen van de Nederlandstalige pop genoemd. Dromers en dwazen zijn het: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte zingen samen over liefdes die stuk gaan en dromen die eindigen in desillusies. En met succes, want inmiddels heeft het trio enkele gouden platen aan de muur hangen en zijn ze te gast in talloze feesttenten en succesvolle theaters.

                                     3JS via swinging.nl


                                     De band 3JS is populair bij zowel jong als oud. Hun repertoire van Nederlandse pop met invloeden van Ierse folk slaan in als een bom bij iedere doelgroep. Dit is dus ideaal voor iedere gelegenheid. Of je nu van plan bent om een bedrijfsfeest te organiseren of een band zoekt voor een privéfeest. Met 3JS breng je gegarandeerd sfeer naar je feest.
                                     Wolter Kroes

                                      Wolter Kroes, bekend van o.a. 'Ik heb de hele nacht liggen dromen',...

                                      Wolter Kroes

                                      Wolter Kroes, een van Nederlands bekendste en populairste feestartiesten, is nu eenvoudig te boeken via Swinging.nl. Met hits als Viva Hollandia, Ik heb de hele nacht liggen dromen en Ik ben je prooi, maakt Wolter van elke feest en evenement een groot succes!

                                      Een korte geschiedenis


                                      Wolter Kroes is inmiddels een bekende zanger bij het Nederlandse publiek. Hij breekt door met de hit ‘Laat me los’ en heeft opgetreden bij grote tv-shows als de Staatsloterijshow, Barend en Van Dorp en Koffietijd. Hij heeft ook opgetreden in de grote concertgelegenheden Heineken Music Hall en Ahoy. Het album ‘Laat Me Zweven’ krijgt een Originele Rembrandt, een prijs van Stichting Nederlandse Muziek voor albums die zich onderscheiden door oorspronkelijke Nederlandse composities en/of teksten.

                                      Wolter Kroes boeken via Swinging.nl


                                      Maak jouw feest, bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement helemaal compleet met een optreden van Wolter Kroes. Nu te boeken via Swinging.nl.                                      Duur van het optreden:

                                      Wolter Kroes speelt 1 set van 30 minuten. Ook is het mogelijk om Wolter met zijn band te boeken, in dat geval duurt het optreden ruim 50 minuten.

                                      René Froger

                                       Deze Nederlandse artiest, één van de Toppers, is bekend van o.a. de...

                                       René Froger

                                       Met meer dan 5 miljoen verkochte platen is René Froger een van Nederlands grootste zangers! Dankzij de ruim 30 jaar ervaring en vele hits, is René gegarandeerd een succes op jouw feest of evenement.                                       Over René


                                       Als kind trad René regelmatig op in het café van zijn vader. In de jaren ’90 beleeft hij zijn doorbraak en scoort hij de ene hit na de andere, waaronder ‘Alles kan een mens gelukkig maken’, ‘Say Hello’, ‘Crazy Way About You’ en ‘This is the Moment’. Ook is René medeoprichter van de supergroep de Toppers waarmee hij in 2009 deelneemt aan het Eurovisie Songfestival.                                       René Froger boeken bij Swinging.nl


                                       Via Swinging.nl is René Froger eenvoudig te boeken voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement. Neem voor meer informatie contact op met medewerkers van Swinging.nl.

                                       Berget Lewis

                                        Berget Lewis heeft met haar krachtige stem al menig feest in binnen...

                                        Berget Lewis

                                        Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia.

                                        Berget Lewis


                                        Het startpunt van haar carrière begon met een muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch. Hierbij Groeide Berget uit tot een internationale souldiva. In 2007 brak zij definitief door en is ze inmiddels uitgegroeid tot en van de succesvolste artiesten van ons land. Op dit moment is ze druk

                                        Berget Lewis boeken via Swinging.nl


                                        Wil jij Berget Lewis boeken op jouw bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Je kunt de geweldige zangeres Berget nu eenvoudig boeken via Swinging.nl! Wanneer je Berget Lewis bij ons boekt, verzorgt zij een spetterend optreden van een half uur. Wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag met het samenstellen van jouw perfecte feest!

                                        Repertoirelijst

                                        Berget brengt een geweldige live show met veel herkenbare soul, dance en disco hits. Denk daarbij aan hits van Aretha Franklin, Beyonce, Whitney Houston, C & C Music Factory en vele anderen. De exacte opbouw van de set is elke keer weer anders en geheel afhankelijk van de sfeer en de reacties van het publiek.
                                        Jan Smit

                                         In 1997 kreeg hij landelijke bekendheid door zijn nummer 1-hit 'Ik zing...

                                         Jan Smit

                                         Jan Smit, wie kent hem niet!

                                         Jantje Smit


                                         De muzikale Volendamse Jantje brak al vroeg door en in 1997 kreeg hij landelijke bekendheid met zijn nummer 1-hit "Ik zing dit lied voor jou alleen". Naast Nederland krijgt hij ook grote bekendheid in Duitsland en België. Naast zijn muzikale carrière is Jan Smit ook junior-ambassadeur geweest van de organisatie SOS kinderdorpen.

                                         Door de jaren heen brengt Jan Smit nog vele hits uit, die allemaal grote bekendheid kennen. Ook op TV groeit zijn bekendheid met het programma "De zomer voorbij" samen met Volendamse vrienden Nick & Simon en de 3J's. Daarbij heeft hij ook nog het Songfestival gepresenteerd. Inmiddels heeft Jan Smit al meer dan 24 albums gemaakt en is hij weer helemaal terug!

                                         Jan Smit boeken via Swinging.nl!


                                         Wil jij Jan Smit boeken voor op jouw evenement, bruiloft of bedrijfsfeest? Dat kan dan nu eenvoudig via Swinging.nl! Jan Smit speelt 1 set van 30 minuten en zorgt voor een knalfeest. Wil je meer informatie over het boeken van Jan Smit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
                                         Trijntje Oosterhuis

                                          Of het nu met haar popband, een pianist, een jazzcombo of een...

                                          Trijntje Oosterhuis

                                          Trijntje Oosterhuis is één van de meest geprezen en veelzijdige zangeressen van Nederland. Zij was jarenlang het gezicht van Total Touch, maar is ook zeer succesvol als solozangeres.                                          Over Trijntje


                                          Trijntje richt samen met haar broer Tjeerd Oosterhuis op zeer jonge leeftijd de popgroep Total Touch op. De groep sleept vele prijzen in de wacht, waaronder TMF Awards voor 'Beste Popgroep' en 'Beste Album'. Trijntje wordt nog eens extra geprezen met een Award in de categorie 'Beste Nederlandse Zangeres'. Wanneer de groep een rustpauze inlast, vervolgt Trijntje haar weg als solo-artieste. Zo werkt ze samen met verschillende nationale- en internationale artiesten, deed ze in 2015 mee aan het Eurovisie Songfestival en was ze jaren één van de Ladies van Ladies of Soul.                                          Trijntje Oosterhuis boeken via Swinging.nl


                                          Boek een fantastisch optreden voor jouw feest of evenement nu eenvoudig via Swinging.nl. Het optreden van Trijntje duurt 1x30 minuten. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers.

                                          Guus Meeuwis

                                           Wie kent hem niet? Guus Meeuwis van Groots met een zachte G....

                                           Guus Meeuwis

                                           In 1995 brak Guus Meeuwis door met het nummer ‘Het is een nacht’. Nu 25 jaar en ruim 50 stadionconcerten later, is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse top!                                           Guus Meeuwis boeken via Swinging.nl


                                           Met hits als ‘Per Spoor’ en ‘Tranen gelachen’, maakt Guus gegarandeerd een groot succes van jouw feest of evenement. Boek nu eenvoudig een optreden van deze artiest via Swinging.nl.                                           Duur van het optreden

                                           Guus Meeuwis is alleen te boeken voor besloten evenementen tot 750 gasten. Anders treedt Guus op met een live-band. Het optreden is 1 set van 30 minuten.

                                           Do

                                            Do, heeft met haar eerste grote hit 'Heaven' - een danceversie van...

                                            Do

                                            Er zijn maar weinig artiesten die doorbreken in het buitenland voor ze bekend worden in hun thuisland. Dit gebeurde met Dominique Rijpa van Hulst, beter bekend als zangeres ‘Do’. Haar eerste hit ‘Heaven’, een danceversie van de jaren 80 hit van Bryan Adams, was razend populair in het buitenland.

                                            Internationaal succes


                                            Door haar succes mocht de nuchtere Brabantse zingen naast beroemdheden zoals Puff Daddy en Destiny’s Child. Zelf Bryan Adams was zeer onder de indruk van de zangeres en vroeg haar, haar versie van zijn nummer te zingen tijdens één van zijn shows. Ter bevestiging van haar succes werd Do in 2004 uitverkozen tot Beste Vrouwelijke Artiest Nationaal tijdens de TMF awards.

                                            Do boeken via Swinging


                                            Had jij graag deze geweldige zangeres geboekt voor jouw evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag met het opstellen van de perfecte show.
                                            Dries Roelvink

                                             Mede door het ruime stembereik en brede reportoire, is een optreden van...

                                             Dries Roelvink

                                             Dries Roelvink is met zijn brede repertoire een graag geziene zanger op feestjes en evenementen doorheen het hele land. Hij is een Amsterdamse hit zanger die behoort tot 1 van de meest geboekte artiesten van Nederland.                                             Gegarandeerd sfeer met Dries Roelvink


                                             Dries weet steeds de juiste sfeer te brengen naar jouw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement. Met zijn ruime stembereik en veelzijdige repertoire zorgt Dries Roelvink steeds voor een geslaagde avond. Zijn optredens staan steeds garant voor kwaliteit en optimale sfeer. Wanneer je Dries Roelvink kiest als artiest voor jouw evenement, dan kan je 30 minuten lang genieten van zijn talent.                                             Dries Roelvink boeken via Swinging.nl


                                             Wil jij Dries Roelvink boeken voor jouw evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag met het samenstellen van de perfecte show voor jouw feest.

                                             Anita Meyer

                                              Jong en oud kent deze fantastische zangeres die al jarenlang tot de...

                                              Anita Meyer

                                              Anita Meyer is al jarenlang één van de meest succesvolle en populaire zangeressen uit Nederland. Met onder ander haar grote hit ‘why tell me why’ wist de zangeres vele top-10 noteringen te strikken.                                              Anita Meyer in Rotterdam Ahoy


                                              Met name haar concerten samen met Lee Towers in een uitverkocht Rotterdam Ahoy klinken ons bekend in de oren. Gedurende 13 dagen was zij één van de sterren tijdens ‘Musicals in Ahoy’ in 2006. Inmiddels zijn we vele jaren verder en staat Anita Meyer nog steeds aan de top van het Nederlandse feest entertainment. De zangeres is geliefd bij zowel jong als oud en dus perfect voor jouw evenement!                                              Anita Meyer boeken via Swinging.nl


                                              Wil je graag deze geweldige zangeres boeken voor jouw (bedrijfs)feest? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

                                              Ik wil geen thema
                                              Ik Hou van Holland

                                               Een ouderwets gezellig thema die je onderdompelt in de Hollandse nostalgie!

                                               Ik Hou van Holland

                                               Niets is heerlijker dan een Hollandse feestavond vol nostalgie. Het centrale thema tijdens dit feest entertainment is de spelshow 'Ik Hou van Holland'.                                               Hollandse sfeer op je evenement


                                               Bij binnenkomst worden je gasten verwelkomt door Hollandse kaasmeisjes, wat ervoor zorgt dat de sfeer er gelijk goed in zit. De rest van de avond wordt gevuld met opdrachten, vragen, spelletjes en natuurlijk lekker swingen! Spelletjes spelen samen en dansen op Nederlandse top-hits staat centraal op deze 'Ik Hou van Holland' avond.                                               Ik Hou van Holland boeken via Swinging.nl


                                               Voor een evenement vol Nederlandse nostalgie ben je bij Swinging aan het juiste adres. Met onze Ik Hou van Holland spelshow, de Hollandse DJ, onze Hollandse kaasmeisjes en de oud Hollandse spelletjes dompel je jouw gasten helemaal onder in de Hollandse sfeer.

                                               € 2.250,00
                                               Halloween Party

                                                Een griezelig fijn thema voor een top feest.

                                                Halloween Party

                                                Een Halloween Party is een perfect thema wanneer je een feest organiseert in oktober/november. Echter, is het thema ook zeker passend op een ander moment. Een Halloween Party is namelijk altijd een succes. De feestlocatie wordt volledig in stijl gedecoreerd, compleet met spinnenwebben, pompoen lampen, grafzerken en meer griezelige versieringen.

                                                De gasten worden bij de entree ontvangen door griezelige zombies. Vervolgens zal wanneer iedereen binnen is, de Thriller act met 6 of 8 dansers van start gaan. Daarna zal er een DJ gaan draaien. Ondertussen lopen de zombies rond om met de gasten op de foto te gaan. Daarnaast zorgt Graaf Dracula voor verrassende trucs en jaagt die iedereen de stuipen op het lijf.

                                                Prijzen en mogelijkheden


                                                De prijs van 2250 euro is het gemiddelde bedrag voor styling, decoratie en de organisatie. Het entertainment zit niet inbegrepen in de prijs. We maken graag een voorstel op maat op basis van jullie wensen, budget en locatie.

                                                Mogelijke entertainment suggesties:

                                                • Thriller dansact

                                                • Zombies

                                                • DJ show

                                                • De Vermakelaar

                                                • Magical Casino

                                                € 2.250,00
                                                Back to the eighties

                                                 The Eighties are back! Trek je beenwarmers aan of kam je matje...

                                                 Back to the eighties

                                                 The Eighties are back! Trek je beenwarmers aan of kam je matje in model en neem deel aan het spetterende feest in je hipste outfit.

                                                 Back to the Eighties thema op jouw feest


                                                 Het Back to the Eighties thema wordt zorgvuldig uitgewerkt in de aankleding en decoratie van de ruimte, zodat je binnenkomt in een wereld vol kleur. Het personeel loopt geheel verkleed in de kleding stijl van de jaren 80.

                                                 Bij aankomst wordt iedereen verwelkomd door 2 hostesses die je een heerlijk welkomstdrankje aanbieden. Na de toespraak zal het feest worden geopend door een geweldige openingsdans in de stijl van de jaren ’80. Vervolgens zal de muziek worden verzorgd door de Swinging DJ die nummers draait van onder andere Michael Jackson, Prince en Madonna. Ook word er muziek gedraaid van Queen, Bruce Springsteen en Toto.

                                                 Het is mogelijk om op de avond een of twee awards te organiseren.
                                                 De eerste is de Mr & Miss 80s verkiezing;
                                                 Aan het eind van de avond worden er door onze showmaster twee winnaars gekozen voor de best geklede man en vrouw: De Miss and Mister Eighties van de avond! De gelukkige dame en heer gaan natuurlijk ook met een 80s Award naar huis!

                                                 80s quiz
                                                 Daarnaast is het ook mogelijk om een 80s quiz te organiseren. In de quiz komen allerlei onderwerpen aanbod uit de jaren 80. Vragen over politiek, sport, film en natuurlijk muziek komen hierin uitgebreid aan de orde. De quiz kan door minimaal 2 en maximaal 4 teams worden gespeeld.

                                                 De samenstelling van de teams kan door jou worden voorbereid of als verrassing tijdens de feestavond zelf worden georganiseerd.

                                                 • Optie 1: Voorbereid: je geeft bij ons op welke gasten in welk team zitten. De teams kunnen vooraf een teamnaam bedenken en wellicht zelfs voorbereidingen treffen (oude kranten lezen, internet afstruinen etc.)

                                                 • Optie 2: Verrassing: Bij binnenkomst worden polsbandjes met een kleurcode door het team uitgereikt. Mensen met een eenzelfde kleurcode vormen een team voor de 80s quiz.


                                                 De winnaar ontvangt de 80s Award en de eeuwige roem! Als afsluiting van de avond kunt u een artiest of band boeken.

                                                 Back to the eighties boeken bij Swinging.nl


                                                 Inbegrepen in de standaardprijs

                                                 • Twee hostessen/danseressen en workshop girls voor entertainment in het stijl van het themafeest

                                                 • Avondvullende Swinging DJ show met voldoende geluid en licht voor 150 personen


                                                 Entertainment mogelijkheden

                                                 Seventies & Eightees dansshow
                                                 Een dansshow die zeker bij dit past is de Seventies & Eightees dansshow. Een spectaculaire show met drie blokken van vijf tot tien minuten, elk met een ander kostuum en muziekstijl.

                                                 Show Danseressen
                                                 Deze dames zullen bij entree uw gasten ontvangen, te woord staan en een welkomstdrankje aanbieden en natuurlijk een geweldige dansshow doen.
                                                 € 2.340,00
                                                 Cubaans themafeest

                                                  Heerlijk op een bankje zitten met een sigaar in de mond en...

                                                  Cubaans themafeest

                                                  Met het Cubaans themafeest van Swinging geef je de gasten het gevoel dat ze in Havana zijn. Alles staat tijdens dit themafeest in teken van Cuba, van de aankleding in de zaal tot aan de muziek.                                                  Waan jezelf in Havana met het Cubaans themafeest                                                  Proef de relaxte sfeer in Havana met ons Cubaans themafeest. De gasten worden bij aankomst al volledig in het thema meegenomen. Met de Samba VIP Hostess Service wachten enkele prachtige hostessen de gasten op aan de ingang om hen welkom te heten met een drankje. Daarna is er een ruime dansvloer voorzien waar de gasten kunnen swingen op de salsamuziek.                                                  Verschillende activiteiten op Cubaans themafeest                                                  Er zijn veel verschillende activiteiten mogelijk op het Cubaans themafeest. De gasten met losse heupjes kunnen genieten van een workshop salsa dansen. Leer enkele moves van professionals en in een mum van tijd kunnen je gasten salsa dansen. Voor de muziekliefhebbers die niet van dansen houden, hebben we een percussieworkshop. Daarnaast kunnen gasten steeds een heerlijke cocktail drinken onder het genot van enkele Cubaanse noten.                                                  Cubaans themafeest boeken via swinging.nl                                                  Het Cubaans feest entertainment van Swinging is enorm veelzijdig. Er zijn veel verschillende entertainmentmogelijkheden die je kunt boeken. Mocht je nog vragen hebben omtrent dit arrangement kan je steeds contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al je vragen omtrent de mogelijkheden.                                                  Inbegrepen in de standaardprijs                                                  • Cubaanse DJ Show

                                                  • Workshop samba dansen

                                                  • Ontvangst door VIP Hostessen

                                                  • Limbo dansshow

                                                  • Aankleding van de zaal in Cubaanse stijl

                                                  € 2.495,00
                                                  Ik wil geen extra’s
                                                  Bijpassend podium

                                                   Netjes afgewerkt podium van 3 * 4 meter.

                                                   Bijpassend podium

                                                   Bij de prijzen van onze bands en DJ's zit geen podium inbegrepen (behalve bij de band Trots). Op veel locaties is niet standaard een podium aanwezig. Wij kunnen desgewenst een bijpassend podium leveren. Standaard leveren we een podium van 3 meter breed en 4 meter diep. Dat is voldoende voor alle bands tot 6 personen.

                                                   Licht en geluid huren via Swinging.nl


                                                   Inbegrepen in de prijs:

                                                   • podium van 3 * 4 meter, voldoende voor een band van 6 personen

                                                   • vloerbedekking op het podium

                                                   • aan de onderkant van het podium netjes afgerokt zodat je geen poten of kabels ziet

                                                   • opbouwen en afbreken bij gelijkvloerse locaties

                                                   • transportkosten binnen de Randstand


                                                   Andere afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk. We geven graag advies over de beste afmetingen van het podium voor de band of DJ show van jullie keuze. Informeer hier gerust naar, we komen snel met een voorstel op maat.

                                                   Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het samenstellen van het perfecte feest. Naast feest entertainment kunt u bij ons ook terecht voor DJ's, bands, muzikanten en zangers en zangeressen.
                                                   € 300,00
                                                   Verlichte dansvloer

                                                    Fantastische verlichte dansvloer om je feest compleet te maken.

                                                    Verlichte dansvloer

                                                    Een dansvloer die verlicht kan worden, geeft net dat beetje extra aan je evenement. De leuke kleurtjes trekt iedereen spontaan naar de dansvloer!

                                                    Specificaties van de verlichte dansvloer


                                                    De verlichte dansvloer is voorzien van 700 leds per vierkante meter. Dit zorgt ervoor dat de mogelijkheden om bepaalde patronen te maken eindeloos zijn. Daarnaast kan je per vlak van 50 cm x 50cm de kleur instellen met de RGB-sturing. Je kunt in een handomdraai spectaculaire patronen creëren en tot wel 16 miljoen kleurencombinaties vertonen.

                                                    Bijzonderheden van de verlichte dansvloer


                                                    De plaatsing van de verlichte dansvloer wordt door professionals van Swinging gedaan. Zij zorgen ervoor dat de vloer op de juiste plaats ligt en correct geprogrammeerd is. Na afloop wordt de verlichte dansvloer door onze mensen weer opgehaald.

                                                    Verlichte dansvloer boeken via swinging.nl


                                                    Lijkt een verlichte dansvloer de perfecte aanvulling voor jouw feest of evenement? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
                                                    € 600,00
                                                    Event Management

                                                     Ons evenementenbureau Swinging-Events is gespecialiseerd in de organisatie van creatieve scherp geprijsde...

                                                     Event Management


                                                     • Op zoek naar deskundige hulp bij de organisatie van jouw personeelsfeest?

                                                     • Op zoek naar creatieve ideeën om met jouw budget een maximaal resultaat te behalen?

                                                     • wil je niets aan het toeval overlaten?

                                                     • Heb je geen tijd om jouw personeelsfeest te organiseren, maar wil je wel graag zelf de invulling bepalen?


                                                     Jouw feest door Swinging.nl laten organiseren


                                                     Uiteraard doen we graag de volledige organisatie van jouw personeelsfeest, van conceptontwikkeling via het uitnodigingstraject tot en met de eindevaluatie achteraf.  Echter zoek je misschien een evenementenbureau die juist niet gaat voor de volledige organisatie maar goed met jou kijkt naar wat je zelf kunt organiseren en op welke punten het handiger is om externe professionals in te zetten.

                                                     Ons evenementenbureau Swinging-Events werkt op persoonlijke wijze jouw ideeën uit en maakt geheel vrijblijvend een offerte op maat. Al vanaf feesten met 50 personen tot en met feesten tot 5000 personen. Wij hebben de ervaring om van jouw personeelsfeest een onvergetelijk succes te maken.

                                                     Vaste all-in prijzen, duidelijkheid boven alles
                                                     Wij werken met vaste prijzen zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Al vanaf 500 euro ex btw is het mogelijk om een ervaren eventmanager in te huren voor jouw evenement. Uiteraard maken we graag voor jou geheel vrijblijvend een voorstel op maat zodat je precies weet wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt. Geen nare verrassingen achteraf dus.

                                                     Onafhankelijk advies
                                                     Op basis van jouw wensen en budget bepalen we welke leveranciers in jouw geval het beste passen en maken vervolgens een voorstel op maat. Wij zijn niet gebonden aan vaste locaties cateraars of bepaalde artiesten. In de afgelopen twaalf jaar hebben we inmiddels een enorm netwerk opgebouwd.

                                                     Van begin tot het einde dezelfde contactpersoon
                                                     Onze eventmanagers schrijven zelf de offertes en doen zelf de intake. Dus geen aparte commerciële verkoper en een ander persoon die uiteindelijk jouw feest organiseert, maar van het begin tot het einde altijd dezelfde contactpersoon. Dat scheelt een boel communicatie en werkt wel zo prettig en vertrouwd.

                                                     Ruime ervaring
                                                     Er zijn al vele bedrijven jou voor gegaan in jouw keuze. Van hele grote feesten maar ook vele kleinschalige intieme feesten. We doen alle opdrachten met evenveel liefde en aandacht.  Laat je inspireren door de feesten van anderen en schroom niet om contact op te nemen. Jaarlijks verzorgen we van een kleine vijftig personeelsfeesten geheel van a tot z met evenementenbureau Swinging Events. Daarnaast werkt ons artiestenbureau Swinging.nl als onder aannemer voor andere evenementenbureaus mee aan vele honderden personeelsfeesten. Dit zijn feesten tussen de 50 en 5000 gasten. Hieronder een kleine greep uit de vele door ons georganiseerde personeelsfeesten.
                                                     € 600,00
                                                     Verhuur geluidsapparatuur

                                                      Van trouwceremonie tot een feest met 10.000 man, wij regelen het voor...

                                                      Verhuur geluidsapparatuur

                                                      Doordat we alweer bijna 18 jaar in het vak zitten, hebben we inmiddels een enorme technische kennis opgebouwd. Van een eenvoudige geluidsset voor een tuinfeest tot het versterken van een middelgroot festival tot 10.000 personen, wij bieden de juiste oplossing samen met onze partners.

                                                      Enkele mogelijkheden:

                                                      • huur geluidssetje inclusief draadloze microfoon voor een trouwceremonie

                                                      • huur complete geluidsset met DJ booth en DJ gear voor een DJ show

                                                      • huur bandset inclusief technicus voor een band tot 9 personen voor feesten tot 150 personen

                                                      • huur geluidssysteem met podium productie voor een beurs, congres of seminar

                                                      • huur pa-set voor plein feesten tot 1.000 personen

                                                      • huur line-array set voor middelgrote festivals tot 10.000 personen


                                                      Uiteraard kunnen we dit doen in combinatie met lichtapparatuur, podium en desgewenst stroomaggregaat. Zo bieden we een complete oplossing aan voor elk type feest.

                                                      Wat onderscheid ons van de rest?

                                                      • attente geluidsmensen

                                                      • uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

                                                      • flexibiliteit


                                                      Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op basis van jullie wensen, locatie en budget.

                                                       
                                                      € 250,00
                                                      Verhuur lichtapparatuur

                                                       Je lokatie sfeervol verlichten? Je DJ show pimpen of een vette podiumshow?...

                                                       Verhuur lichtapparatuur

                                                       Naast het verhuren van geluidsapparatuur zijn we ook de juiste partner voor het maken van mooie lichtplannen om je locatie, optreden of evenement net dat beetje extra te geven. Van heel klein en sfeervol tot groots en meeslepend, we regelen het voor je.

                                                       Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op maat voor. Enkele mogelijkheden waar je aan kunt denken:

                                                       • Het sfeervol uitlichten van je feestzaal. Denk hierbij aan het uitlichten van de muren, pilaren, buffetten, de bar, planten, etc.

                                                       • Het afrokken van een ruimte zodat er een optisch kleinere ruimte ontstaat.

                                                       • Het maken van een mooie lichtshow bij je DJ.

                                                       • Als je een band boekt, zit er vaak al een basis lichtset bij, maar wellicht wil je meer. Wij maken er echt iets moois van.


                                                       Lichtapparatuur huren via Swinging.nl


                                                       Alle prijzen zijn op maat omdat het altijd afhankelijk is van waar het is, de tijden, de omstandigheden ter plaatse en natuurlijk jullie wensen. Neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte lichtplan.
                                                       € 250,00
                                                       Cocktailbar op locatie

                                                        Met een groot uitgebreid assortiment cocktails (zowel alcoholisch als non alcoholisch) is...

                                                        Cocktailbar op locatie

                                                        “De cocktails waren echt heerlijk, de barman was ook super vriendelijk. De alcoholvrije cocktails waren ook echt super lekker! Dit was zeker een goede toevoeging op ons feest” Benthe

                                                        • all-in experience: inclusief bar, bartender, glaswerk en alle ingrediënten

                                                        • zeer ervaren tenders, alleen de beste ingrediënten

                                                        • ruime keuze uit diverse verschillende cocktails

                                                        • 100 cocktails naar keuze

                                                        • Keuze uit verschillende cocktailbars

                                                        • Alcoholvrije cocktails ook mogelijk                                                        Cocktail bar op locatie boeken bij Swinging.nl


                                                        De cocktailbar is misschien wel een van de meest gewilde toevoegingen op een feest. Iedereen houd zo op zijn tijd wel van een heerlijke cocktail. Met een groot uitgebreid assortiment cocktails (zowel alcoholisch als non alcoholisch) is deze cocktailbar de perfecte toevoeging voor het perfecte feest.

                                                        all-in cocktailbar met 100 cocktails
                                                        We bieden een all-in experience met een cocktailbar, bartender, alle ingrediënten en een persoonlijke menukaart met 100 cocktails voor slechts 699 euro ex btw. Extra cocktails kosten 4,50 euro ex btw per cocktail extra.

                                                        All-in cocktailbar met 200 cocktails
                                                        Meer gasten of meer dorst? Geen probleem, voor slechts 950 euro ex btw bieden we een all-in cocktail experience inclusief 200 cocktails. Alles zit inbegrepen: de bar, een fantastische bartender, de heerlijkste ingrediënten en al het glaswerk. Eventueel extra cocktails zijn tijdens het feest bij te bestellen.

                                                        Stel je eigen menukaart samen


                                                        De prijs is inclusief een persoonlijke menukaart op basis van jullie wensen. Kies je vier favoriete cocktails. Er kan worden gekozen uit de volgende cocktails:
                                                        Mojito ( rum, limoen, suiker, munt, spa rood)
                                                        Strawberry Mojito (aardbeienpuree,rum,limoen,munt,suiker, spa rood )
                                                        Raspberry Mojito (frambozen puree,rum,limoen,munt,suiker, sparood)
                                                        Cosmopolitan (vodka,limoensap,triple sec,cranberry sap)
                                                        Sex on the beach (peach liqueur,vodka,sinaasappelsap,cranberry sap)
                                                        Margarita (tequila,triple sec,limoensap)
                                                        Strawberry Margarita (aardbeienpuree,tequila,triple sec, limoensap
                                                        Martini ( Gin, vodka, vermouth) Appletini(vodka,sour apple)
                                                        Tequila sunrise (tequila,sinaasappelsap,grenadine)
                                                        Party at the beach (amaretto,cocoslikeur,grenadine siroop sinaasappelsap
                                                        Space Ship (Blueberry Likeur,sinaasappelsap)
                                                        Screwdriver (vodka,sinaasappelsap)
                                                        Cassis Screwdriver (crème de cassis,vodka,sinaasappelsap)
                                                        Caribbean(triple sec,rum,tropical fruit juice)
                                                        Juicy (wild strawberry likeur,cranberry sap,sinaasappelsap)
                                                        Shanghai Express (lychee likeur,peach likeur,sinaasappelsap)
                                                        Caipirinha ( cachaça, limão, suiker)
                                                        Marinha ( Amaretto, limoen, suiker)
                                                        Purple Rain ( rode vodka, blue curaçao, 7-up)
                                                        Amaretto sour ( amaretto, sweet n sour mix)
                                                        Seabreeze, ( vodka, grapefruitsap, cranberrysap)
                                                        Pina Colada ( cocos rum, kokos room, ananassap)
                                                        Strawberry daiquiri ( rum , limoen, aardbei puree) ( frozen)

                                                        Alcoholvrije cocktails (mocktails)


                                                        Ook is het mogelijk om te kiezen voor 1 of meerdere heerlijke alcoholvrije mocktails:

                                                        Virgin Mojito – Limoensap, suiker, munt, soda
                                                        Virgin strawberry mojito, Limoensap, suiker, aardbei puree, munt en soda
                                                        Virgin frambozen mojito Limoensap, suiker, framboos puree, munt en soda
                                                        Safe sex on the beach (perzik siroop,meloen siroop,ananas,cranberry sap)
                                                        Virgin colada ( kokosroom, ananassap)
                                                        Blue ocean ( perzik siroop, limoen siroop, appelsap en spa rood)
                                                        Royal fizz ( Passievruchtsiroop, limoensap, sinaasappelsap, spa rood)
                                                        Fruity ( Aardbei Siroop,, sinaasappelsap, cranberrysap)
                                                        Cranberry Caipirinha ( limoen, suiker cranberry sap)

                                                        Kies je eigen cocktailbar


                                                        De Studio Bar lengte per stuk 1,4 meter bij 70 cm
                                                        De beachbar kan van 2.6 meter tot een lengte van 8 meter – 70 cm breed
                                                        De cocktail truck – lengte 5 meter incl dissel- breed 2,5 meter –
                                                        extra kosten voor huur truck € 150,00 ex btw

                                                        Repertoirelijst

                                                        Stel je eigen menukaart samen
                                                        De prijs is inclusief een persoonlijke menukaart op basis van jullie wensen. Kies je vier favoriete cocktails. Er kan worden gekozen uit de volgende cocktails:
                                                        Mojito ( rum, limoen, suiker, munt, spa rood)
                                                        Strawberry Mojito (aardbeienpuree,rum,limoen,munt,suiker, spa rood )
                                                        Raspberry Mojito (frambozen puree,rum,limoen,munt,suiker, sparood)
                                                        Cosmopolitan (vodka,limoensap,triple sec,cranberry sap)
                                                        Sex on the beach (peach liqueur,vodka,sinaasappelsap,cranberry sap)
                                                        Margarita (tequila,triple sec,limoensap)
                                                        Strawberry Margarita (aardbeienpuree,tequila,triple sec, limoensap
                                                        Martini ( Gin, vodka, vermouth) Appletini(vodka,sour apple)
                                                        Tequila sunrise (tequila,sinaasappelsap,grenadine)
                                                        Party at the beach (amaretto,cocoslikeur,grenadine siroop sinaasappelsap
                                                        Space Ship (Blueberry Likeur,sinaasappelsap)
                                                        Screwdriver (vodka,sinaasappelsap)
                                                        Cassis Screwdriver (crème de cassis,vodka,sinaasappelsap)
                                                        Caribbean(triple sec,rum,tropical fruit juice)
                                                        Juicy (wild strawberry likeur,cranberry sap,sinaasappelsap)
                                                        Shanghai Express (lychee likeur,peach likeur,sinaasappelsap)
                                                        Caipirinha ( cachaça, limão, suiker)
                                                        Marinha ( Amaretto, limoen, suiker)
                                                        Purple Rain ( rode vodka, blue curaçao, 7-up)
                                                        Amaretto sour ( amaretto, sweet n sour mix)
                                                        Seabreeze, ( vodka, grapefruitsap, cranberrysap)
                                                        Pina Colada ( cocos rum, kokos room, ananassap)
                                                        Strawberry daiquiri ( rum , limoen, aardbei puree) ( frozen)

                                                        Alcoholvrije cocktails (mocktails)
                                                        Ook is het mogelijk om te kiezen voor 1 of meerdere heerlijke alcoholvrije mocktails:

                                                        Virgin Mojito – Limoensap, suiker, munt, soda
                                                        Virgin strawberry mojito, Limoensap, suiker, aardbei puree, munt en soda
                                                        Virgin frambozen mojito Limoensap, suiker, framboos puree, munt en soda
                                                        Safe sex on the beach (perzik siroop,meloen siroop,ananas,cranberry sap)
                                                        Virgin colada ( kokosroom, ananassap)
                                                        Blue ocean ( perzik siroop, limoen siroop, appelsap en spa rood)
                                                        Royal fizz ( Passievruchtsiroop, limoensap, sinaasappelsap, spa rood)
                                                        Fruity ( Aardbei Siroop,, sinaasappelsap, cranberrysap)
                                                        Cranberry Caipirinha ( limoen, suiker cranberry sap)
                                                        € 699,00
                                                        Mijn inspiratielijst
                                                        Hier wordt al je inspiratie opgeslagen. Dit lijstje kun je naar ons insturen, zodat we deze vrijblijvend met je kunnen bespreken! Dit lijstje helpt ons om jouw wensen in kaart te brengen, dit praat een stuk eenvoudiger. Ons doel is om jou de perfecte dag te bezorgen.

                                                        Wanneer je meer dan één artiest of product bij ons boekt dan is er vaak een pakketkorting mogelijk. Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!

                                                        Bezig met verzenden...

                                                        Een ogenblik geduld, de informatie wordt verzonden.

                                                        Bedankt voor het invullen.

                                                        Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie.

                                                        Terug naar Swinging.nl homepage