Bedrijfsfeest inspiratie

Organiseer je een bedrijfsfeest? Laat je inspireren door Swinging.nl! Doorloop de stappen van onderstaande tool en ontdek ons aanbod. Stuur ons je inspiratielijst en wij denken vrijblijvend met je mee met een offerte op maat! Samen met jou bedenken we het perfecte feest.

Veel plezier!

1. Ontvangst
2. Opening
3. Muziek
4. Side acts
5. Slot act
6. Thema
Ik wil geen entertainment
bij de ontvangst
Hostesses

  Prachtige hostesses in kostuum naar keuze ontvangen de gasten en maken partypics.

  Hostesses

  Op zoek naar een unieke manier om gasten te ontvangen? De hostesses doen dit geheel in de stijl van het feest.

  Champagne-ontvangst, candy-girls en -boys, garderobedames en -heren en vele andere mogelijkheden. De hostesses zijn professioneel en zien er altijd goed uit. Indien gewenst, kan er gekozen worden voor  themakostuums.

  De hostesses zijn te boeken voor feesten en evenementen in heel Nederland.

  Duur van de act
  De hostesses zijn 4 uur aanwezig.
  € 695,00
  De Vermakelaar

   DE VERMAKELAAR Is een ras-entertainer met vele gezichten, een welkome aanvulling voor...

   De Vermakelaar

   Vermakelaar Vince van Leth in een korte doch zinderende voorstelling zullen al uw zintuigen alsmede uw lachspieren enorm op de proef gesteld worden. Al wat hij u zien en ervaren laat grenst aan het ongelooflijke en wat dat dan allemaal is.....ga kijken, meemaken en erbij zijn !! Een theatrale rollercoaster pur sang.

   Of

   mysterieuse majestueuse magische kolderieke humoristische voorstelling door de zelfbenoemde loco-burgemeester van het cabaret....Vince van Leth

   Of

   goochelen,acteren,oreren,jongleren,balanceren,doceren...hij kan en doet het allemaal maar wat gaat hij u vandaag presenteren...? kom en zie...
   € 795,00
   Champagne uit de lucht

    Verras je gasten met champagne geserveerd uit de lucht.

    Champagne uit de lucht

    Op zoek naar een unieke blikvanger op jouw evenement?

    De act 'Champagne uit de lucht' is dé manier om champagne te serveren! Op een sierlijke wijze hangt een luchtacrobate in een grote kroonluchter boven het publiek. Behalve het uitschenken van champagne, kan de schenkster ook flyers of relatiegeschenken uitdelen vanuit de kroonluchter. Onder de kroonluchters hangen kleurrijke en verlichte koelers waarin de champagneflessen bewaard worden. De kleuren van de koelers kunnen ingesteld worden naar wens. De kroonluchter beschikt tevens over een audioinstallatie, waar een achtergrondmuziekje mee kan worden afgespeeld.

    Behalve champagne kan er ook een ander drankje geschonken worden.

    Het is mogelijk om de luchtacrobate eenmalig te laten schenken, maar er kan ook gekozen worden voor meerdere keren gedurende het evenement.

    Technische eisen
    Om deze act mogelijk te maken is het volgende nodig:
    - minimale hoogte van 4 meter
    - een ophangpunt met een draagkracht van minimaal 250 kg

    Duur van de act
    2 x 15 minuten of 1 x 20 minuten
    € 695,00
    Robot walking act

     De Robots kunnen uw gasten verwelkomen, door de zaal lopen, op de...

     Robot walking act

     De Robot Walking act is een industriële dans-act geschikt voor spectaculaire presentaties, openingen, feesten en veel meer!  Twee dansers transformeren zich in robots en lopen op de beat van de muziek. En verwelkomen uw gasten op een uitzonderlijke manier. Ook is een gelegenheid voor u en uw gasten om op de foto te gaan met de robots.

     De Robots kunnen uw gasten verwelkomen, door de zaal lopen, op de foto met uw gasten, flyers uitdelen. Interactie met uw publiek gegarandeerd. Een ronde duurt standaard 20 minuten.

     Je kunt de Robot Walking act uitbreiden met Robot stelten. Hiervoor is een minimale hoogte van de feestlocatie van 3 meter vereist.Ook is het mogelijk de Robot Walking act te combineren met de Robot Podium act.

     Repetoirelijst

     De robot podium act neemt eigen muziek mee. Dit is dance georiënteerde muziek.
     € 650,00
     Passeggiata Veneziana

      2 prachtige Venetiaanse steltenlopers. Ideaal als entree-act of als sfeermakers tijdens een...

      Passeggiata Veneziana

      Een prachtige internationale walkact van Venetiaans & Commedia dell'Arte geïnspireerde steltlopers.


      Pas wanneer het publiek klaar is voor een kleurrijke en elegante vertoning verschijnen deze Venetiaanse heersers met vlinderachtige gewaden op het toneel. Met hun magische bewegingen toveren ze een wonderbaarlijke sfeer onder het publiek.


      De vorstelijke Rugatino's wordt bijgestaan door zotskappen uit de Commedia dell' Arte Arlecchino en Berlino. Met hun verende benen zetten zij de boel op stelten en ‘teasen’ het publiek.


      De spelers dragen een mobiel draagbaar muzieksysteem in hun kostuum. Optioneel kan u muzikanten boeken die muzikale percussie voorzien.      € 900,00
      Living Statues

       Deze beelden staan in de zaal of op locatie. Even niet opletten...

       Living Statues

       De Living Statues staan in de zaal of op locatie. Even niet opletten en het beeld heeft een andere positie aangenomen en is waarschijnlijk zelfs verplaatst. Altijd interessant om naar te kijken.

       Duur van het optreden
       Het optreden van de twee standbeelden bestaat uit 3 blokken van 20 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur.

       Bijzonderheden
       Bij de performance van de Living Statues is een afsluitbare kleedkamer onmisbaar.
       € 600,00
       Ik wil geen entertainment
       bij de opening
       Aerial Acts

        Een aantal prachtige acrobatische acts waarmee je je gasten zult verbazen. Perfect...

        Aerial Acts

        Swinging.nl biedt een aantal prachtige acrobaten acts aan. Al deze acrobaten acts zijn een ware sensatie. Perfect als opening of als intermezzo tijdens een evenement, bedrijfsfeest of congres. Succes gegarandeerd:

        Aerial Silks
        Deze acrobaten act heeft de uitstraling van aerial ballet in de lucht ofwel vasthouden, laten vallen, al hangend aan lange stukken stof in een prachtige en flexibele pose. Met onverwachte wendingen en hoge vallen tart zij de zwaartekracht. Het is visueel spectakel wat een onuitwisbare indruk zal maken bij het publiek..

        Aerial Lyra
        De Aerial Lyra acrobaten act is een cirkelvormige stalen ring, gelijkend op een hoepel. Het is opgehangen aan een plafond of andere constructie, waardoor die vrij in de ruimte hangt. Het is een van de meest elegante en gracieuze aerial acts waarin de acrobate wendingen en diverse poses kan innemen met veel flexibiliteit en stijl.

        Aerial Rings
        De acrobaten act Aerial Rings bestaan uit 2 stalen ringen die aan het plafond of andere constructie  bevestigd zijn met katoenen touwen.
        In deze elegante en gracieuze acts zal de acrobate uw gasten verbazen door haar poses, kracht en flexibiliteit.

        Er zijn tal van manieren waarop de de ringen gebruikt kunnen worden, maar de primaire gaat het om een statische act met slingeren of draaien.

        Aerial Rope
        Een krachtige en acrobatische act aan een touw. Het touw is gemaakt van katoen ongeveer 30-40 mm dik. Het is nauw verwant aan de Aerial Silk act als je kijkt naar de bewegingen en houdingen die kunnen worden uitgevoerd aan het touw. Het is vereist grote vaardigheid en kracht.

        Aerial Straps
        Acrobatische act Aerial Straps zijn twee katoenen riemen, die verbonden zijn met een draaibare schijf aan het plafond of aan een stalen kabel van een lier. Deze act is een cocktail van kracht, gratie en behendigheid, door het combineren van spannende bewegingen, dynamische draaiingen en sterke poses in een hele vloeiende beweging. Tarek Rammo beheerst deze kunst tot in de perfectie en dat laat hij zien op elk event!

        Aerial Trapeze
        De Statische Trapeze Act is een aerial kunstvorm uitgevoerd op een ligger die met twee touwen bevestigd is aan het plafond. De act wordt uitgevoerd op ca 3 meter van de grond. In tegenstelling tot de Swinging Trapeze blijft deze trapeze op zijn plek stilhangen. De acrobaat beweegt rond, onder en boven de ligger en maakt gebruik van een breed scala aan acrobatische bewegingen. Het is een zeer expressieve voor van luchtacrobatiek.

        Muziek & Kostuum
        Deze kan worden gekozen op basis van uw wensen. De act kan ingepast worden in uw evenement.

         

        Repetoirelijst

        Gekozen kan geworden uit verschillende tracks met verschillende sferen. Bijvoorbeeld sferische muziek voor een dromerige sfeer of juist meer bombastische orkestrale muziek om zo een indrukwekkende opening of intermezzo neer te zetten. Indien gewenst is het vooraf mogelijk de muziek af te stemmen om zo de perfecte match voor jouw evenement te garanderen.
        € 815,00
        Danseressen huren
        • Allround
        • Dance

        Dit is pas slim inkopen: 3 verschillende acts op je feest voor...

        Danseressen huren

        Deze showdansers geven je feest net dat beetje extra.

        Om je feest helemaal compleet te maken, heeft Swinging.nl iets heel bijzonders bedacht: de dansende hostesess (m/v) oftewel showdansers. Representatieve multi-talenten die je feest net dat beetje extra geven.

        Een voorbeeld:
        Bij binnenkomst worden je gasten ontvangen door onze hostesses (m/v). De hostesses zijn gekleed in het thema van je feest. Welk thema dat ook is, wij zorgen altijd voor kostuums passend bij je thema. Dat kunnen we waarmaken omdat we al onze kostuums zelf maken.

        Nadat alle gasten zijn verwelkomd, gaan de hostesses omkleden en is het tijd voor de officiële opening van het feest. Dit doen we met een spectaculaire openingsdans. Na dit feestelijke moment gaan de hostesses zich omkleden om vervolgens met de gasten op de foto te gaan. Dat zijn wel hele feestelijke fotograven! De hostesses lopen rond tussen de gasten en maken foto's van de gasten en samen met de gasten.

        Als de meeste gasten zijn gefotografeerd, gaan de hostesses zich weer omkleden om vervolgens samen met de gasten een leuke dans workshop te doen in het thema van het feest.

        Kortom: voor 1 vast bedrag meerdere leuke acts op je feest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een paar voorbeelden van thema's die we al hebben mogen verzorgen:

        - around the world
        - tropical party
        - après ski party
        - VIP party
        - christmas party
        - disco party
        - dance party
        - black & white party
        - en nog veel meer

        De volgende services kunnen worden aangeboden:

        • showdans

        • showdance

        • showdanser

        • showdancer

        • dansshow

        • dansshows

        • hostess

        • ontvangst van de gasten

        • partypics

        • Copacobana dansshow

        • Disco dansshow

        • Tiroler dansshow

        • Latin dansshow

        • Can can dansshow

        • Moulin Rouge dansshow

        • Gogo dansshow

        • Poi dansshow

        • VIP hosting

        • Gastheer/gastvrouw service


         

         

        Repetoirelijst

        Disco Toppers:
        Disco inferno
        Saturday night fever
        Boogie wonderland

        Show
        Diamonds
        Charleston
        French CanCan
        Dreamgirls
        Music was my First Love
        Sway
        Cotton Eye Joe

        Tropical (keuze uit een Remix of onderstaande losse nummers)
        Samba de liberdade
        Rio de Janeiro
        Hot Hot Hot!
        Maria/ Ricky Martin
        Bamboleo
        Conga

        Nederlandse Meezingers (keuze uit een Nederlandse mix of onderstaande losse nummers)
        Just say hello
        Hele nacht liggen dromen
        Maak me gek
        Tulpen uit Amsterdam

        Michael Jackson  (keuze uit een mix of losse nummers)
        Thriller
        Smooth Criminal
        Startin Something

        Carnaval Krakers
        Rob Ronalds – Hela Hola
        Gebroeders Ko – Toe Toe Toeter & Schatje mag ik je foto

        Musical
        Fame
        Can you feel it
        The Wizz
        Sister Act

        Urban
        Drop it on me
        Urban Remix
        € 1.200,00
        Lasershow

         Swinging.nl maakt voor u zeer spectaculaire lasershows. Bijvoorbeeld met 1 kleur of...

         Lasershow

         Boek een spectaculaire lasershow voor uw evenement. Grofweg zijn er twee soorten shows:

         1. Maatwerk show met uw eigen logo's en een verhaallijn
         Dit zal uw gasten zeer verrassen! We maken geheel op maat voor u een spectaculaire lasershow met een op maat storyline. De lasers vertellen met passende muziek het verhaal van uw organisatie. Dit is mogelijk inclusief logo's, foto's etc. Door middel van speciale programmeertechnieken kunnen we uw eigen beelden omzetten in laserstralen en deze op spectaculaire wijze tonen aan uw gasten. Zie ook het videofilmpje voor voorbeelden.

         2. Standaardshow met fullcolour lasers
         In plaats van een geprogrammeerde show is het ook mogelijk te kiezen voor een standaardshow. De lasers worden handmatig bediend en zullen het optreden van uw DJ en/of band spectaculair uitlichten.

         Showroom
         In onze showroom kunt u vooraf komen kijken hoe de geprogrammeerde maatwerkshow eruit gaat zien. Eventuele opmerkingen en wijzigingen kunnen dan nog worden verwerkt in de uiteindelijke show.
         € 4.000,00
         Robot Podium act

          Bij deze podium act zijn twee robots. Zij zorgen voor een feestelijke...

          Robot Podium act

          Bij deze podium act zijn er twee robots aanwezig. Een dame en een heer. Op het podium worden zij vergezeld door 2 dansers. Deze act is in te zetten als opening, slot of side act. Er wordt eigen muziek meegenomen. De Robots zullen voor of na de act 20 minuten door de zaal lopen.
          Hou rekening met een vrij podium van 5x3m.
          € 995,00
          Braziliaanse percussieband
          • Latin

          Deze percussieband zorgt met zijn opzwepende drumgeluid voor een fantastische sfeer die...

          Braziliaanse percussieband

          Een swingende Braziliaanse percussieband die gegarandeerd je feest volledig op zijn kop zet.

          Op de zonnige eilanden in de Caribbean, Aruba en de Nederlandse Antillen, is het allemaal begonnen. De muziekstijl Asambeo, te herkennen aan het opzwepende ritme van de drums. Er zijn verschillende theorieën over het ontstaan van de muziekstijl.

          Onze Braziliaanse percussieband kan voor verschillende gelegenheden geboekt worden. Of het nou gaat om een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest, deze zomerse band weet altijd voor top entertainment te zorgen. De prijs die vermeld staat is voor 4 artiesten. Dit aantal kan zeer gemakkelijk uitgebreid worden. Informeer bij Swinging.nl voor meer informatie. Ook is het mogelijk de Braziliaanse percussieband uit te breiden met blazers en/of danseressen.

          Duur optreden
          Het optreden van de Braziliaanse percussieband duurt ongeveer 20 - 30 minuten.

           

          Repetoirelijst

          De Braziliaanse band speelt diverse exotische ritmes en herkenbare songs.
          € 750,00
          Mindleader Joe

           Mindleader die gedachten kan lezen, lepels ombuigen en nog veel, veel meer....

           Mindleader Joe

           Een fantastische act geheel in de stijl van Mindf*ck. Joe is een echte mindleader.

           Joe behoort tot een select groepje van Nederland’s beste mentalisten en goochelaars. Zijn professionaliteit en jarenlange ervaring als fulltime artiest staan garant voor spraakmakend amusement met een hoge “Wow!”-factor. Met een dynamische vorm van mystery entertainment waarin de interactie met het publiek centraal staat, laat hij u van de ene verbazing in de andere vallen.

           Zijn intrigerende optredens hebben altijd een grote impact en zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid en locatie. Of het nu gaat om een stand-up show tussen de gangen door van een feestelijk diner of een ambulante act waarin close-up illusies onder de neus van uw gasten worden vertoond tijdens een borrel of receptie; het is een gegarandeerd succes!

           De wereld van het ondoorgrondelijke spreekt bij velen tot de verbeelding. Met het toenemende aantal televisieprogramma’s binnen dit genre blijkt duidelijk dat het Nederlandse publiek smult van onverklaarbare zaken en van moderne magie met een educatief of wetenschappelijk sausje…en dat is precies waarin de MindLeader is gespecialiseerd!

           Er wordt ingespeeld op “paranormale” fenomenen zoals telepathie en telekinese, maar je hoeft geen zweverige praktijken te verwachten tijdens de shows. Joe brengt zijn repertoire met een dikke knipoog. Dus geen spirituele readings of spookverhalen. Ook zal hij nooit beweren te beschikken over een extra zintuig of speciale ‘gave’…zelfs niet als voorwerpen spontaan beginnen te bewegen of lepels en vorken op onverklaarbare wijze in uw handen buigen! Sterker nog; hij laat graag zien hoe frauduleuze mediums en paragnosten soms te werk gaan zodat u zelf nooit meer in dit soort trucjes hoeft te trappen.

           Maak van je evenement een onvergetelijke belevenis en trakteer je gasten, zakenrelaties of (potentiële) klanten op magisch amusement van topniveau. Ze zullen nog lang napraten over de indrukwekkende ervaring op úw feest!

           Joe was reeds diverse malen op televisie te bewonderen: Bij de invoering van de Euro introduceerde Joe deze munt op magische wijze tijdens een televisiegala op Nederland 2. Voor VT4 speelde hij in beide reeksen van “De Magische Vier”, waarin Joe tal van bekende Vlamingen en Nederlanders verraste met zijn magie. Daarnaast is hij te zien geweest in het tv-programma het Zesde Zintuig.

           Momenteel treedt Joe op met zijn tablemagic-act en met de podiumshow “Do You Mind?”; een interactieve voorstelling waarin hij gedachten leest, onwaarschijnlijke voorspellingen maakt en magie naar een nieuw hoogtepunt tilt.

           De prijs van 795 euro ex btw voor 3 uur table magic. Prijzen voor langere optredens en een openingsshow zijn op aanvraag.
           € 795,00
           Thriller act

            Thriller komt tot leven op uw feest! 8 prachtig verkleedde dansers en...

            Thriller act

            Be afraid... Be very afraid. Met deze Halloween Act ben je gegarandeerd bang! Deze act bestaaat uit het ontvangen van jullie gasten door middel van zombies. Zij zullen meteen bij binnenkomst jullie gasten al het stuipen op het lijf jagen. Later op de avond doen zij dit nogeens tijdens een dansact op Thriller, dé horror hit van Michael Jackson. Beleef een avond vol fun en horror. Oh yes, there will be blood!

            De Thriller act wordt uitgevoerd door 8 dansers die prachtig worden opgemaakt en opkomen in bijpassende kostuums.

            De Thriller act duurt ongeveer 5 minuten. Het ontvangen van de gasten maximaal een uur. Ook is het uiteraard mogelijk om de gasten met de zombies op de foto te laten gaan. Succes gegarandeerd.

            Repetoirelijst

            De dansshow bestaat uit een mix van Halloween gerelateerde muziek zoals bijvoorbeeld Thriller van Michael Jackson.
            € 1.195,00
            La Voix Magique

             La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie....

             La Voix Magique

             ''A beautiful singer, a wonderful voice, a stunning performance with the fastest quick-changes ever. Where she appears there is magic in the air.''

             La Voix Magique is een geweldige nieuwe en originele act die ca. 15 minuten duurt en die overal inzetbaar is. Op zoek naar een spectaculaire opening of opvallend intermezzo dan is dit de perfecte invulling die tevens kan worden toegespitst op de gelegenheid.

             La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie…
             Zangeres Sandy Kandau brengt één lange medley van bekende stukken en weet bij elk nummer een totaal nieuwe outfit te presenteren die ze in letterlijk secondes verwisselt. Haar geweldige stem gecombineerd met een perfecte choreografie maken dit optreden tot een bijzonder aangenaam geheel.

             Repertoire (alle nummers in eigentijdse remix-versies!)
             • Big Spender
             • Fever
             • Don’t cry for me Argentina (Spaans/Engels)
             • Diamonds are a girl’s best friend
             • Goldfinger
             • All that jazz
             • New York, New York

             Duur optreden
             Het optreden van La Voix Magique duurt 15 minuten

              
             € 2.750,00
             Fluor POI dansshow

              De Fluor Poi Dansshow is een fantastische show van 6 dansers en...

              Fluor POI dansshow

              Deze Fluor Poi Dansshow wordt opgevoerd door 6 Poi dansers. De lichten gaan uit en vanuit het niets komen de dansers op. Met hun Poi stokken maken ze prachtige bewegingen. Doordat de Poi stokken oplichten in het donker ziet het er heel bijzonder uit.

              Fluor Poi dansen is een andere vorm van dansen. Door middel van de bewegingen die de dansers maken, ontstaan er verschillende figuren om de danser heen. Op een donker podium wordt met behulp van blacklight-reflecterende objecten een spectaculaire dansshow verzorgd. Standaard wordt een groep van 6 dansers ingezet voor een compleet gechoreografeerde show.

              Doordat de dansers grote zwaaiende bewegingen maken met de Fluor Poi stokken, is het wel belangrijk dat er voor deze show voldoende ruimte aanwezig is. Ook is het noodzakelijk dat de zaal echt heel donker is. Dan is het effect namelijk van de lichtgevende stokken het grootst.

              De muziek van de Fluor Poi dansshow is een mix van eigentijdse muziek speciaal voor deze show gemaakt door onze DJ's.

              De show is extreem intensief om uit te voeren. De totale duur van de show bedraagt 6 minuten.

              Poi-dansen is de dans van de Maori's. De dansers brengen in hun dans de kracht van deze eeuwenoude krijgers dans over op het publiek. De show is volledig gechoreografeerd.

               

              Repetoirelijst

              De Fluor Poi dansshow wordt gegeven op moderne dancemuziek. We nemen een MP3 stick mee met de muziek.
              € 795,00
              Ik wil geen muziek
              De Helden
              • Allround
              • Dance

              Niet voor niets de meest geboekte band van Nederland.

              De Helden

              Coverband De Helden..,wie heeft ze niet een keer gezien of in ieder geval over ze gehoord? Al jaren staat deze coverband garant voor topkwaliteit entertainment met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een wervelende performance. Coverband De Helden brengen je een breed programma, waarbij naast muzikale kwaliteit ook aan de aankleding van het optreden veel zorg wordt besteed.

              Het sterk gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste Pop-, Disco-, Soul- en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse pop. Liedjes waarvan een ieder minstens een paar regels kan meezingen en waarbij steeds dezelfde vuistregels centraal staan: herkenbaarheid en vooral; dansbaarheid!

              De opbouw van een optreden (de indeling van het programma, het repertoire etc.) gaat altijd in overleg met jou: in de voorbereiding naar een optreden zal er altijd persoonlijk kontakt met je worden opgenomen, zodat de band volledig op de hoogte is van je wensen en voorkeuren.

              Coverband De Helden; ze zijn bij de tijd, barsten van de energie en hebben altijd plezier. De Helden nemen zichzelf uiterst serieus, vinden dat ze humor hebben en zijn een beetje van elkaar gaan houden. De Helden zijn hip en stoer, De Helden zijn Cool! De Helden maken van uw feest een FEEST!! Omdat ze De Helden zijn.

              De Helden brengen een avondvullende show vol met entertainment, vette muziek en veel muzikaal vakmanschap. De Helden is ook te boeken in combinatie met een DJ.

              De prijs van De Helden is 2995 euro ex reiskosten. Inbegrepen zitten drie live sets van 60 minuten binnen max 5 uur tot max 0100 uur en voldoende geluid- en licht tot 150 personen. Niet inbegrepen zitten eventuele parkeerkosten en de reiskosten. Voor 200 euro extra is het mogelijk een bijpassende DJ te boeken.

               

               

               

              Repetoirelijst

              VOORBEELDEN POP


              Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
              Cake by the Ocean - DNCE   
              Cheap Thrills - SIA
              Cheerleader - OMI
              Crazy in love - Beyoncé
              Freedom – George Michael
              Get Lucky - Daft Punk
              Happy - Pharell Williams
              Hold my hand - Jessie J
              How deep is your love  - Calvin Harris & Disciples
              I love it - Icona Pop
              King - Years and years
              Lean on - Major Lazor
              One Kiss – Dua Lipa
              Rolling in the deep - Adele
              Shape of you - Ed Sheeran
              Shut up and dance – Walk The Moon
              Sky full of stars – Coldplay
              Suavemente - Elvis Crespo
              Three Little Birds - Bob Marley
              Uptown funk/Treasure/24K - Bruno Mars
              Viva la vida - Coldplay
              What about us - Pink
              Why tell me why - Anita Meijer

              VOORBEELDEN 90’s
              Back for good - Robbie Williams rock versie
              Be my lover – La Bouche  
              Casanova - Ultimate Kaos
              Hit me baby one more time - Britney Spears
              It’s my life – Dr Alban
              Rich girl - Gwen Stefani+Eve
              Rythm is a dancer - Snap
              Show me love – Robin S
              What is love – Haddaway
              You got the love – New Voyager

              VOORBEELDEN NEDERLANDSTALIG
              Alles is liefde – Blöf
              Bloed, Zweet en Tranen – André Hazes
              Bubbelbad – Def P
              Dansplaat – Brainpower
              Het regent zonnestralen/De Kapitein – Acda en De Munnik
              Iedereen is van de wereld – The Scene
              Kom van dat dak af – Peter Koelewijn
              Leef! – André Hazes jr
              Sexy als ik dans - Nielson
              Sterrenstof – De Jeugd Van Tegenwoordig
              Slapeloze nachten – The Opposites
              Smoorverliefd – Doe Maar
              Parijs - Kenny B              VOORBEELDEN MEDLEY's
              -Blow ya mind (Gwen Stefani)/No diggity (Blackstreet)/Fugee la(Fugees)/New York Empire State(Alicia Keys)


              -Hip Hop:
              Jump around/Boom shake the room/Hip Hop hooray/California (Dr Dre)/Maria Maria

              -Medley early 90’s dance
              Lady/Move your feet/Groovejet/Sing it back/Murder on the dancefloor/One more time/If you wanna be my lover/Gettin jiggy with it

              -Medley 80’s: Let’s dance/Billy Jean/Into the groove/I wanna dance with somebody

              -Medley uptempo 80’s:
              Far from over/When the rain begins to fall/Maniac


              VOORBEELDEN ROCK
              Basket Case – Green Day
              Don’t stop me now/Somebody to love – Queen
              Good god - Anouk
              Learn to fly – Foo Fighters  
              Living on a prayer/It’s my life – Bon Jovi
              No one knows – QOTSA    
              Simply the best – Tina Turner
              Song 2 - Blur
              Sweet Child ‘O Mine – Guns ‘n’Roses
              Thunderstruck – AC/DC

              VOORBEELDEN BALLADS
              Granate – Bruno Mars
              Perfect – Ed Sheeran
              She’s the one – Robbie Williams
              Thinking out loud – Ed Sheeran

              70’s DISCO/DANCE-CLASSICS
              De Helden beschikken over een uitgebreid repertoire aan disco/dance-classics. In eerste instantie maken deze geen deel uit van een standaard setlijst, op verzoek kunnen we uiteraard een aantal classics in de setlijst opnemen.
              Voorbeelden;
              Blame it on the boogie – The Jacksons
              Celebration – Kool and The Gang
              I’m so excited – The Pointer Sisters
              Relight my fire – Dan Hartman
              Think – Aretha Franklin

              Popclassics


              A night like this – Caro Emerald


              Ain't no other man - Christine Aquilera


              American boy – Estelle ft Kanye West


              Another day – Jamie Lidell


              Bad romance – Lady gaga


              Beauty and the brains - Nielson


              (it's a) Beautiful day - U2


              Billy Jean – Michael Jackson


              Born this way – Lady Gaga


              Call me maybe – Carly Rae Jepsen


              Candy – Robbie Williams


              Crazy - Gnarls Barkley


              Dancing Queen - Abba


              Dancing on the ceiling - Lionel Richie


              Dance with somebody – Mando Diao


              Discomedley – various artists


              DJ got us falling in love again - Usher


              Don't stop me now – Queen


              Don't you want me - Human league


              Evacuate the dancefloor – Cascade


              Fame – Irene Cara


              Firework – Katy Perry


              Get Lucky – Daft Punk


              Gimme gimme gimme – Narada Michael Walden + Patti Austin


              Girl – Anouk


              Gold – Sandau Ballet


              Good god - Anouk


              Groovejet (if this ain't love) - Groovejet


              Groove is in the heart – Deelite


              Happiness – Alexis Jordan


              Happy - Pharell


              Hello – Martin Solveigh + Dragonetta


              Highway to hell – AD/DC/Pink


              Hot ‘n’ cold – Katy Perry


              Human – The Killers


              I don't feel like dancing - Scissor Sisters


              I follow rivers – Lykke Li


              I gotta feeling – Black Eyed Peas


              I kissed a girl – Kate Perry


              I love it – Icona Pop


              I think we're alone now - Tiffany


              I’m so excited – The Pointer Sisters


              I'm still standing - Elton John


              Into the groove - Madonna


              It's in your eyes - Kylie Minogue


              I wanna dance with somebody - Whitney Houston


              I was made for loving you – Kiss


              Jump - Van Halen


              Let’s stay together – Al Green


              Living on a prayer - Bon Jovi


              Love and pride – King


              Love me just a little bit more – The Dolly Dots


              Love is a battlefield - Pat Benatar


              Love never felt s good – M Jackson/J Timberlake


              Make you feel my love - Adele


              Maniac - Michael Sembello


              Murder on the dancefloor - Sophie Ellis Baxtor


              Moves like Jagger – Maroon 5 ft Christina Aquilera


              My girl - The Temptations


              One way or another – One Direction/Blondie


              PDA - John Legend


              Piece of my heart – Beverly Knight


              Rain down on me – Kane


              Raise your glass – Pink


              Rolling in the deep – Adele


              Sex on fire – Kings of Leon


              Seed - The Roots


              Show me love – Robin S


              Smile – Lilly Allen


              Someone loves you honey - June Lodge


              Stayin’ alive – The BeeGees


              Take on me - Aha


              The edge of heaven - Wham!


              The only way is up – Yazz


              The promise you made - Cock Robin


              The time of my life – Bill Medley + Jennifer Warnes


              This love - Maroon 5


              Thunder in my heart - Meck ft. Leo Sayer


              Titanium – David Guetta ft Sia


              Treasure – Bruno Mars


              Under my umbrella – The Baseballs


              Uptown Funk – Bruno Mars


              Valerie - Amy Winehouse


              Viva la vida - Coldplay


              Walk like an egyptian - The Bangles


              Walkin’ on sunshine – Kathrina and The Waves


              We are the world – USA for Africa


              What a feeling – Irene Cara


              When love takes over – David Guetta ft Kelly Rowland


              When the going gets tough - Billy Ocean


              When the rain begins to fall - Jermaine Jackson + Pia Zadora


              When you’re gone – Bryan Adams + Mel C


              Who do you think you are? - Spice girls


              Why tell me why – Anita Meyer


              You give me something – James Morrisson


              You make me feel – Sylvester


              You’re my everything – Michael Bublee


              You're the one that I want - Olivia Newton John + John Travolta


              10.000 Nights – Alphabeat


              99 Luftballons – Nena


              Ons repertoire is constant aan uitbreiding/verandering onderhevig, samenstelling van het repertoire in overleg.


               
              € 2.995,00
              Roaring Jazz Quartet
              • Easy-listening
              • Jazz

              Stijlvolle jazzy muziek op zeer hoog niveau.

              Roaring Jazz Quartet

              Dit collectief aan enthousiaste muzikanten draagt de naam “The Roaring Jazz Quartet”. Zij spelen tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire van het Great American Songbook gecombineerd met hedendaagse popsongs in eigen sfeervolle jazzy arrangementen. Als een veel gevraagde act op de grotere podia, festivals en evenementen in binnen- en buitenland weten de heren als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk.

              Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, Elvis Presley, en Michael Bublé, maar ook songs van bijvoorbeeld Ed Sheeran, John Mayer, The Beatles, Elton John en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.

              Deze 4 professionele muzikanten, die allen ruime ervaring hebben in het speelveld als sessiemuzikanten bij diverse pop- en jazzartiesten, hebben de koppen bij elkaar gestoken om hun passie een extra dimensie te geven in de vorm van deze high-end, sophisticated jazz band voor de extravagante, luxe en bijzondere evenementen in binnen- en buitenland.

              The Roaring Jazz Quartet bestaat uit een pianist, drummer, contrabassist en een zanger en is nu te boeken voor 1, 2 of 3 x 40 minuten in de basis. In overleg zijn afwijkende speeltijden mogelijk. Daarnaast is het mogelijk de band uit te breiden met diverse muzikanten.

              De prijs van 1995 euro is exclusief techniek.

               
              € 1.995,00
              Soul Solution
              • Allround
              • Dance

              WEERGALOZE non stop live show van top band en DJ

              Soul Solution

              high energy partyband, feest gegarandeerd

              • uitzonderlijke kwaliteit

              • extreem dansbaar

              • max 5 uur non stop show van live band en top DJ

              • mooie show

              • op leadvocals de absolute topzangers David Dam en/of Jared Grant


              De energie en het contact met het publiek is ongeëvenaard. De show is een aaneenschakeling van dansbare hits in een razend tempo gespeeld. De zangers David Dam en/of Jared Grant zijn van een uitzonderlijk hoog niveau. Dit is de absolute top van wat er in Nederland te koop is.

              Prijs
              De prijs van Soul Solution bedraagt 3295 euro. Inbegrepen in deze prijs:
              - max 5 uur non stop show bestaande uit 2 powersets live muziek van Soul Solution en de rest DJ
              - reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Waddeneilanden
              - eigen technicus en indien nodig eigen techniek geschikt tot max 200 personen
              - The Tunes wordt voor deze prijs geboekt met 1 zanger: ofwel David ofwel Jared, naar gelang de wensen en beschikbaarheid. Het is ook mogelijk te boeken met beide zangers. De meerprijs bedraagt 500 euro.

              Repetoirelijst

              Het repertoire is vooral heel erg dansbaar en wordt elk optreden ververst. Interactie en improvisatie maakt elke show weer uniek en anders. Maar toch een tipje van de sluier:

              1999 – Prince
              24k Magic - Bruno Mars
              7 Nation Army - White Stripes
              A change is gonna come - Sam Cook
              Begging - Madcon
              Billie Jean - Michael Jackson
              Blame it on the Boogie - Michael Jackson
              Blurred lines - Robin Thicke
              Can you feel it - Michael Jackson
              Can’t feel my Face - The Weekend
              Can’t stop the Feeling - Justin Timberlake
              Cry me a river - Justin Timberlake
              Don’t stop - Micheal Jackson
              Fuck you - Cee Loo Green
              Get Lucky - Daft Punk
              Good times - Chiq
              Happy - Pharell
              Harry Hippie - Bobby Womack
              Hey Ya - Outkast
              I want you back - Jackson 5
              I wish - Stevie Wonder
              Let’s get it on - Marvin Gaye
              Let’s get it started - Black Eyed Peace
              Let’s groove tonight - Earth Wind Fire
              Let’s stay together - Al Green
              Locked out of heaven - Bruno Mars
              Love me Again - John Newman
              Move your feet - Junior Senior
              My Girl - The Temptations
              Rock your body - Justin Timberlake
              Senorita - Justin Timberlake
              Sex Machine - James Brown
              Sexy MF - Prince
              Signed Sealed Delivered - Stevie Wonder
              Sir Duke - Stevie Wonder
              Soul man - Sam& Dave
              Soul Power - James Brown
              Treasure - Bruno Mars
              Valerie - Amiy Winehouse
              Want to want me - Jason Derulo
              What I’d say - Ray Charles
              What’s going on - Marvin Gaye
              € 3.295,00
              The Gentlemen
              • Allround
              • Dance

              Topshow gegarandeerd! Deze 5 mannen zetten de boel op stelten. Incl. DJ....

              The Gentlemen


              • avondvullend 5 uur durende non stop show van live muziek en band

              • zeer breed repertoire: van recente hits tot echte classics

              • altijd strak in het pak, goed voorbereid

              • feest gegarandeerd

              • professionele conservatorium geschoolde muzikanten


              The Gentlemen zit strak in het pak, is ervaren, goed voorbereid en ontzettend muzikaal. The Gentlemen is een top coverband van enthousiaste zeer ervaren muzikanten die er gegarandeerd een topshow van maken. De prijs is inclusief bijpassende DJ voor een complete avondvullende non-stop show.

              Een jonge frisse band met een zeer veelzijdig repertoire: dance naar disco, van Nederpop naar rock en van funk naar soul.

              Je feest is met deze band in uitstekende handen. The Gentlemen kunnen door hun kundigheid, ervaring en grote repertoire alle kanten op die je maar wenst:
              - Een nummer karaoke met band zingen.
              - Een persoonlijk nummer door de band laten spelen als openingsdans/afsluiter
              - Een extra set livemuziek (tegen meerprijs)
              - Een uitstekende zangeres erbij (tegen meerprijs)
              - Een setje achtergrondmuziek voor tijdens het diner of de borrel
              - Repertoire stijlwensen (bijvoorbeeld "geen NL-talig" of "extra veel actuele nummers)

              Swinging.nl is trots op coverband The Gentlemen, en ze spelen als de beste. Ze zijn dan ook niet voor niets allemaal cum laude afgestudeerd van diverse gerenommeerde conservatoria.

              Repetoirelijst

              24K – Bruno Mars
              A-team - Ed Sheeran
              Ain't no sunshine- Bill Withers
              All of me – John Legend
              Alles is liefde - Bløf
              Angels - Robbie Williams
              Another day - Jamie Lidell
              Are you gonna go my way - Lenny Kravitz
              Beautiful day - U2
              Billie Jean - Michael Jackson
              Blow me away - Alain Clark
              Blue suede shoes - Elvis Presley
              Blurred Lines – Robin Thicke
              Break-even - the Script
              Brown Sugar - D'Angelo
              Budapest - George Ezra
              Cake by the ocean – DNCE
              Can’t hold us _ Macklemore
              Can’t stop the feeling! – Justin Timberlake
              Catch and release – Matt Simons
              Celebration - Kool and the gang
              Clocks - Coldplay
              Come together – The Beatles
              Dance little Sister - Terence Trent D'Arby
              DJ got us falling in love - Usher
              Don't stop me now - Queen
              Don't you worry child - Swedish House Maffia
              Don’t worry - Madcon
              Englishman in New York - Sting
              Everything – Michael Buble
              Fuck you – Cee Lo Green
              Get Lucky – Daft Punk
              Gravity – John Mayer
              Hangover - Taio Cruz
              Happy - Pharrell Williams
              Heard it through the grapevine - Marvin Gaye
              Hey Jude - The Beatles
              High & dry – Jamie Cullum
              Human Nature - Michael Jackson
              I don't wanna be - Gavin DeGraw
              I feel good - James Brown
              I gotta feeling - Black eyed Peas
              I wish - Stevie Wonder
              I'm a believer - the Monkees
              I’m yours – Jason Mraz
              If I ain't got you - Maroon 5
              If you don't know me by now - Ben Saunders
              Ik kan het niet alleen - De Dijk
              Is this love – Bob Marley
              Je hoeft niet naar huis - Marco Borsato
              Just the way you are - Bruno Mars
              Kiss - Prince
              Knock on Wood – Eddie Floyd
              Kom van dat dak af - Peter Koelewijn
              Let me entertain you - Robbie Williams
              Liefs uit Londen - Bløf
              Locked out of heaven – Bruno Mars
              Long train running - Doobie Brothers
              Love you more - Racoon
              Mambo no. 5 - Lou Bega
              Man in the Mirror – Michael Jackson
              Master Blaster – Stevie Wonder
              Move your feet - Junior Senior
              Moves like Jagger - Maroon 5
              Multiply – Jamie Lidell
              No woman no cry – Bob Marley
              Ordinary people - John Legend
              Papa was a rolling stone – Temptations
              Play that funky music – Wild Cherry
              Purple Rain – Prince
              Rain down on me - Kane
              Relight my fire - Dan Hartman
              Rock with you - Michael Jackson
              Rolling in the deep - Adele
              Rude – MAGIC!
              September - Earth wind & fire
              Seven nation Army - Ben l'Oncle Soul
              Sex on fire - Kings of Leon
              Sexy als ik dans - Nielson
              Shape of you – Ed Sheeran
              Signed sealed delivered - Stevie Wonder
              Sinds 1 dag of 2 - Doe Maar
              Sky full of stars - Coldplay
              Smoorverliefd – Doe Maar
              Stars – Simply Red
              Stil in mij - Van Dik Hout
              Superstition - Stevie Wonder
              Ten feet tall - Afrojack
              Thinking out loud – Ed Sheeran
              This is what is feels like - Armin van Buuren
              Treasure – Bruno Mars
              Umbrella - the Baseballs
              Uptown funk – Bruno Mars
              Use somebody – Kings of Leon
              Valerie - Amy Winehouse
              Waiting on the world to change - John Mayer
              Wake me up – Avicii
              War – Kensington
              What’s goin’ on –Marvin Gaye
              Whataya want from me - Adam Lambert
              With or without you - U2
              Without You - David Guetta ft. Usher
              Wonderfull world - James Morrison
              You give me something - James Morrison
              You'll never walk alone - Lee Towers
              You’ve got a friend – Donny Hathaway
              € 2.250,00
              Blend-it
              • Allround
              • Dance

              5 uur non stop 6 koppige topband + DJ voor 1 prijs

              Blend-it

              Een geweldige feestband met zeer professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Plezier staat voorop bij deze topband. De combinatie van een vette live-show, kwaliteit en vriendschap maakt een optreden van deze band tot een unieke ervaring.

              De band speelt een aanstekelijke mix van hedendaagse hits en lekkere classics.

              Bezetting
              Blend-it bestaat uit 6 muzikanten: 2 zangeressen, bassist, gitarist, toetsenist en drummer. Voor 300 euro extra is het mogelijk om de band uit te breiden met zanger Nils Krake:
              https://youtu.be/N3qr4rqPiKs

              Prijs inclusief DJ
              De technicus van de band is ook een leuke DJ. De prijs van Blend-It is dus inclusief DJ die in de pauzes gaat draaien. Oftewel een totaalprogramma voor 5 uur non stop feest.

              Speelduur
              De band speelt 3 sets van 50 minuten. Zij hebben muziek bij zich voor de pauzes. Mocht je dat willen dan is de band uiteraard uit te breiden met een passende DJ.

              Techniek
              Standaard komt de band met een geluid- en lichtsysteem tot circa 150 man verzorgt door hun eigen geluidsbedrijf.

              Repetoirelijst

              Ain’t no mountain high enough – Marvin Gaye
              Ain't it fun – Paramore
              Ain't Nobody – Chaka Khan
              Always there – Incognito
              Another day – Jamie Lidell
              Are you gonna go my way – Lenny Kravitz
              Are you gonna be my girl – Jet
              Always on the run – Lenny Kravitz
              Baby love – Mothers Finest
              Bad girls – Donna Summer
              Billy Jean – Michael Jackson
              Blame it on the boogie – Michael Jackson
              Blurred Lines – Robin Thicke / Pharrel Williams
              Boogie Wonderland – Earth, Wind & Fire
              Can you feel it – The Jacksons / The Temperor
              Can’t feel my face – The Weeknd
              Can't rely On – Paloma Faith
              Car wash – Rose Royce
              Celebration – Kool & the Gang
              Conga – Miami Sound Machine
              Could you be loved – Bob Marley
              Crazy in love – Beyonce
              Dancin’ in the street – Martha Reeves
              Deja Vu – Beyonce
              Disco inferno – The Trammps
              Don’t stop ‘til you get enough – Michael Jackson
              Easy Lover – Phil Collins & Philip Bailey
              Feel what you want – Kristine W.
              Finally – CC Peniston
              Fireball – Pitbull
              Good God – Anouk
              Happy – Pharrel Williams
              Hold back the river – James Bay
              Hold my hand – Jess Glynne
              How deep is your love – Calvin Harris
              How will I now – Whitney Houston
              I want you back – The Jackson Five
              I will survive – Gloria Gaynor
              Iedereen is van de Wereld – The Scene
              It's what you don't do – Lianne La Havas
              Just dance – Lady Gaga
              King – Years & Years
              Kiss – Prince
              Last dance – Donna Summer
              Last night a DJ saved my live – Indeep
              Lean On – Major Lazer
              Let’s talk about seks – Salt ’n Pepa
              Like I Can – Sam Smith
              Locked out of heaven – Bruno Mars
              Lola’s theme – Shape Shifters
              Love me like I do – Ellie Goulding
              Love runs out – One Republic
              Mercy – Duffy
              Mesmerized – Faith Evans
              My girl – The Temptations
              My guy – Supremes
              My sharona – The Knack
              Nobody’s wife – Anouk
              On my mind – Ellie Goulding
              Play that funky music – Wild Cherry
              Please don’t stop the music – Rihanna
              Pretty fly for a white guy – Offspring
              Pricetag – Jessie
              Pride / A Deeper Love – Aretha Franklin / C+C Music Factory
              Rain down on me – Kane
              Rather be – Clean Bandit
              Remember the time – Michael Jackson
              Respect – Aretha Franklin
              Rock With You – Michael Jackson
              Rock your body – Justin Timberlake
              Rumor has it – Adele
              Shake your body – The Jacksons
              Show me love – Robin S.
              Shut Up & Dance – Walk The Moon
              Single ladies – Beyonce
              Sista’s are doing it for them selves – Aretha Franklin / Annie Lennox
              Super freak – Rick James, MC Hammer
              Superstitious – Stevie Wonder
              Titanium – Sia
              Tell Me Bout It – Joss Stone
              Tell me something good – Chaka Khan
              Think – Aretha Franklin
              Thinking out loud – Ed Sheeran
              Trouble with my baby – Paloma Faith
              Typical man – Tina Turner
              Uptown Funk – Mark Ronson / Bruno Mars
              Valerie – Amy Winehouse
              Waiting for tonight – Jennifer Lopez
              Wake me up before you go-go – Wham
              Want To Want Me – jason derulo
              War – Kensington
              We are family – Sister Sledge
              We found love – Calvin Harris
              Whats Love Gotta To With It – Tina Turner
              Who do you think you are – The Spice Girls
              You might need somebody – Shola Ama
              You’re the one that I want – Grease
              € 2.550,00
              Trots
              • Allround
              • Dance

              Puur, verrassend en steengoed! Een band om Trots op te zijn.

              Trots

              Altijd NIEUWE nummers, TOP muzikanten, 200% ENERGIE, een GEWELDIGE show!

              Een optreden van Trots is altijd een geweldige ervaring, met de beste nieuwe nummers en klassiekers maakt de band elke avond een onvergetelijk feest! Het repertoire van Trots is altijd vol hits en up-to-date. De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen, dansen, springen, genieten en meezingen! Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, Kensington, Ed Sheeran, Nielson, Robin Thicke, Pharell, James Bay, Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Michael Jackson, Robbie Williams, Doe maar, Bob Marley en meer..

              Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Zanger/toetsenist/gitarist Kelly Veerman, topgitarist Ivan Pranger, drummer Bart Klomp en bassist Jack de Vries zijn professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond bijzonder te maken.

              Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven. Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd!

              Extra mogelijkheden:

              • Een podium maakt de show van Trots helemaal af. Voor 75 euro ex btw nemen we een bijpassend podium van 3 * 4 meter mee.

              • Zoek je non stop feest? Boek dan voor 180 euro ex btw extra een DJ bij voor max 5 uur non stop feest.

              • Voor slechts 360 euro extra is het mogelijk om zanger Kelly bij te boeken tijdens de trouwceremonie. Heel bijzonder.

              • Neem je met minder geen genoegen? Voor 300 euro ex btw is het mogelijk om de standaard lichtshow uit te breiden naar echt een hele mooie luxe uitgebreide lichtshow voor een nog grotere show.

              Repetoirelijst

              Het repertoire van de band Trots is verrassend en nieuw! Om een indruk te geven van wat de band speelt staan hieronder wat recente nummers en klassiekers die vaak gespeeld worden.


              1. Wake me up - Avicii
              2. Summer - Calvin Harris
              3. Sex on fire - Kings of Leon
              4. Fireworks - Katy Perry
              5. Shape of you – Ed Sheeran
              6. Can’t stop this feeling – Justin Timberlake
              7. Billy Jean / Black white – Michael Jackson medley
              8. 24K Magic - Bruno Mars
              9. Sexy als ik dans – Nielso              10. Don’t worry ‘bout a thing – Madcon


              11. Treasure / Get lucky / Blurred lines – medley
              12. Sterrenstof – Jeugd van tegenwoordig
              13. Year of summer - Niels Geusebroek
              14. Geronimo – Sheppard
              15. Love generation - Bob Sinclar
              16. Happy – Pharell Williams
              17. Titanium  / Hello / Sexy and I know it  / Party Rock – medley
              18. This girl – Kungs
              19. Uptown funk – Bruno Mars
              20. Feels - Calvin Harris
              21. Locked out of heaven – Bruno Mars
              22. Hangover / Barbra Streisand / Fireball – medley
              23. Summer - Calvin Harris
              24. Could you be loved – Bob Marley
              25. Best day of my life – American Authors
              26. Message in a bottle – the Police
              27. I’ll be there for you – The rembrandts
              28. Smoorverliefd / Alles is liefde / Je hoeft niet naar huis – NL medley
              29. Lion in the morning sun – Will and the people
              30. I gotta feeling – Black eyed peas
              31. Narcotic – Liquido
              32. Angels – Robbie Williams
              33. Don't you worry child - Swedish house maffia
              34. This is what it feels like – Armin van Buuren
              35. War – Kensington
              36. Shut up and dance! – Walk the moon
              37. Thinking out loud – Ed Sheeran
              38. Don’t stop me now – Queen
              Extra:

              1. Summer of 69 – Bryan Adams
              2. Play that funky music – Wild Cherry
              3. Rock ‘n’ roll medley – Great balls – Jailhouse rock – Blue suede shoes
              4. Kiss – Prince
              5. Long train running – Doobie Brothers
              6. Song 2 – Blur
              7. One – U2
              8. Waiting on the world – John Mayer
              9. Viva la vida – Coldplay              € 1.850,00
              The Charts
              • Allround
              • Dance

              De hotste band/DJ show van dit moment met alle vette hits.

              The Charts


              • high energy, high power show van live band en DJ

              • unieke repertoire keuze, geen andere band in Nederland doet dit na

              • uitzonderlijk vette sound gemaakt door 5 top muzikanten en een waanzinnige DJ

              • brede sound door top zanger en zangeres

              • snelst groeiende band van dit moment

              • voor de fijnproevers die op zoek zijn naar net iets anders dan anders


              Je wilt eigenlijk wel een band maar dan wel eentje die alle hits van dit moment speelt? Je zoekt een band met een moderne eigentijdse uitstraling? Een beetje eigenwijs, niet te gelikt maar wel echt super strak gespeeld en met garantie op een vet dansfeest? Daarnaast wil je eigenlijk niet kiezen tussen een band en een DJ. The Charts bieden het beiden. Een maximaal 5 uur durende non stop show inclusief perfecte DJ, een super vette live band en daarnaast ook nog een naadloze integratie tussen de DJ en de band waarbij de overgangen naadloos zijn omdat de DJ de beats van de muzikanten overneemt en andersom.

              Dan is coverband The Charts de juiste keuze. Deze coverband heeft er zijn handelsmerk van gemaakt dat ze zoveel mogelijk hits spelen van dit moment.

              The Charts zijn ernstig brutaal, eigentijds, origineel maar vooral: bijzonder. Echt een aanrader als je eens iets anders wilt op je feest.

              De prijs van The Charts bedraagt 2750 euro, inbegrepen in deze prijs:

              • maximaal 5 uur non stop show waarvan 2 power sets van The Charts en de rest door de DJ

              • uitstekende geluid en basis lichtset inclusief professionele technicus geschikt voor 150 personen

              • reiskosten binnen heel Nederland, uitgezonderd de Wadden eilanden

              • 1 uur voor aanvang show staat alles opgebouwd en klaar voor de start!


              Het kan altijd nog gekker! 

              We kunnen de show nog mooier maken voor een nog vetter feest:

              • bijpassend podium van 4 * 5 meter, 40 centimeter hoog, netjes afgerokt: 400 euro

              • aan de achterkant van het podium een mooi zwart theaterdoek met 6 computergestuurde waanzinnige lichteffecten, 450 euro


               

               

               

               

               

              Repetoirelijst

              Alors on danse – Stromae
              Barbera streisand – Duck Sauce
              Beautiful girls – Bruno Mars
              Blame – Calvin Harris
              Blurred lines – Robin Thicke
              Broodje bakpao – Opposites
              Can’t feel my face – The Weeknd
              Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
              Counting stars – One Republic
              Dangerous – David Guetta
              Eat sleep rave repeat – Fatboy Slim
              Every teardrop is a waterfall – Coldplay
              Fireball – Pitbull
              Good feeling – Flo Rida
              Hangover – Taio Cruz
              Happy – Pharrel Williams
              Hey brother – Avicii
              Hey ya! – Outkast
              Hold back the river – James Bay
              Just the way you are – Bruno Mars
              Lapdance – Nerd
              Lean on – Major Lazer
              Locked out of heaven – Bruno Mars
              Lush life – Zara Larsson
              One – Swedish House Mafia
              One more night – Maroon 5
              Papaoutai – Stromae
              Party rock anthem – Lmfao
              Rather be – Clean Bandit
              Roar – Katy Perry
              Rude – Magic
              Scream and shout – Will.I.Am
              Sexy and i know it – Lmfao
              She wants to move – Nerd
              Shut up and dance – Walk The Moon
              Sky full of stars – Coldplay
              Slow down – Douwe Bob
              Sorry – Justin Bieber
              Stay with me – Sam Smith
              Sterrenstof – De Jeugd Van Tegenwoordig
              Thinking out loud – Ed Sheeran
              Thrift shop – Macklemore
              Uptown funk – Bruno Mars
              Waiting for love – Avicii

               

               
              € 2.750,00
              DJ Keb
              • Allround
              • Dance

              Keb draait alle hits van nu in combinatie met vette classics in...

              DJ Keb

              DJ Keb

              • gespecialiseerd in latin/pop/dance, R&B en disco

              • mixt hedendaagse hits met de lekkerste classics die hij altijd remixt in een eigen-tijds jasje

              • ook te boeken als VJ

              • zeer veel mensenkennis, vriendelijk en attent

              • uitermate veel ervaring: al ruim 20 jaar!

              • verzoekjes zijn altijd mogelijk, graag zelfs


              De garanties van Swinging.nl

              • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

              • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

              • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

              • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

              • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

              • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


              Prijzen

              • 4 uur DJ Keb zonder techniek: 400 euro

              • 4 uur DJ Keb met geluid en licht tot 100 personen: 750 euro

              • 4 uur DJ Keb met geluid en licht tot 150 personen: 900 euro

              • 4 uur DJ Keb met geluid en licht tot 225 personen: 1300 euro

              • elk extra uur kost 100 euro extra

              • reiskosten binnen 50km rond Utrecht inbegrepen


              DJ Keb is een DJ met een enorme staat van dienst. Gespecialiseerd in alles waarop gedanst kan worden. Met veel plezier staat hij elke weer weer achter de draaitafels. DJ Keb is niet alleen DJ maar ook Vj.

              Tip: boek DJ Keb als Vj voor een heel bijzonder feest
              Keb is ook als video DJ te boeken. Dat is super leuk. Aan het begin van de avond toont hij foto's van het bruidspaar of het bedrijf. Later draait hij clips en wisselt hij af met mooie visuals en foto's.Erg bijzonder en een echte aanvulling op een feest. De meerprijs is slechts 300 euro extra. Inbegrepen zit:

              • alle benodigde VJ gear om zijn werk als VJ te kunnen doen

              • duizenden videoclips en visuals

              • groot projectiescherm en sterke beamer


              KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

               

              Repetoirelijst

              DJ Keb is zeer allround. Hij kan met alle stijlen overweg. Hij is gespecialiseerd in remixen van classics in een modern jasje. Dus alle herkenbare hits maar dan net iets vetter en met een hedendaagse sound.
              € 400,00
              Swinging Collective
              • Allround
              • Dance

              De ultieme combi van een live-band en een DJ show. Super feest...

              Swinging Collective


              • de ultieme live band bestaande uit DJ met zangeres/MC, saxofonist en percussionist

              • inclusief een uitgebreide lichtshow voor een geweldige sfeer en show

              • 4 uur non stop muziek zonder onderbrekingen

              • de beste muzikanten, de beste apparatuur, de beste show


              De sensatie in Nederland muziekland: het Swinging Collective. Een super swingend avondvullend programma bestaande uit de top DJ Edgar, saxofonist Joshua, percussionist Adriaan en een fantastische zangeres. Hierbij maken we gebruik van diverse top zangeressen zoals MC Mickey Hurts, Sarah Fall, Mavis Acqua en MC Choral.

              De show is echt een absoluut feest gegarandeerd. Een geweldige licht en geluidsset, top kwaliteit muzikanten, uitmuntende service en vooral: ontzettend veel plezier en muzikale power.

              De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

              Ben je op zoek naar een live DJ show met alleen maar top-entertainment dan is het Swinging Collective de juiste keuze. Een non-stop show vol met afwisseling: DJ met Sax, DJ met percussie, DJ met MC, DJ met sax en percussie, DJ met sax, percussie en MC, het gebeurt allemaal tijdens deze verrassende show.

              Kiezen tussen een DJ of band is niet meer nodig: het Swinging Collective is het totaal concept voor elk feest.

               

              De prijs van het Swinging Collective bedraagt 2895 euro all-in voor een 4 uur durende non-stop show waarvan 3 uur live entertainment en 1 extra uur DJ. Inbegrepen in deze prijs:

              • DJ Edgar

              • Saxofonist

              • Percussionist

              • Zangeres & MC

              • Bijpassend geluid- en lichtset met technicus geschikt tot 200 personen

              • Reiskosten binnen heel Nederland


              Nog meer feest?
              We kunnen de show uitbreiden met CO2 guns, confetti streamers, verlichte dansvloer, danseressen en videoschermen.

              • CO2 gun + 6 confetti streamers, 300 euro

              • Verlichte dansvloer, vanaf 495 euro voor 4 * 4 meter

              • Videoscherm + VJ, 750 euro

              • 4 danseressen, 1195 euro


               

               

              Repetoirelijst

              De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

               

               

               

               
              € 2.895,00
              The Beats
              • Allround
              • Dance

              Allround top feestband incl DJ die ook op zacht volume er een...

              The Beats


              • 5 uur non stop muziek

              • latin, disco, dance, soul en Nederlandstalige live muziek

              • 3 * 50 minuten top live-band

              • ook op zacht volume een top show

              • bijpassende allround DJ


              ‘The Beats’ is een avondvullend muzikaal concept waar de band met de DJ meedoet en andersom. Van rustige lounge tot een swingend feest!

              Bij binnenkomst worden de gasten muzikaal verwelkomd door de DJ. Deze draait al heerlijke rustige muziek, uiteraard op het juiste volume zodat jullie en jullie gasten in een perfecte sfeer de ruimte betreden. Als de avond vordert zal de band inspelen op de sfeer tot dat er op het einde van de avond een swingend feest van herkenning ontstaat!
              Natuurlijk zorgt ‘The beats’ DJ ervoor dat er geen stiltes vallen.

              The Beats regelt alles
              Een feest met The Beats betekent zorgeloos genieten, vanaf het ontvangst van de gasten tot aan de laatste noot zorgt The Beats voor alles en is elk moment geregisseerd. Een chique diner, knalfeest of zakelijke bijeenkomst... alles kan omdat The Beats zich aanpast aan de behoefte van het feest.

              Prijs
              De standaardprijs is 1995 euro voor 5 personen . Inbegrepen in deze prijs:

              - geluid en lichtset tot 150 personen
              - max 5 uur non stop muziek waarvan 3 sets van 50 minuten top kwaliteit live muziek en de rest door de DJ
              - reiskosten

              Extra zangeres
              Het is mogelijk om The Beats met twee zangeressen te boeken. De meerprijs hiervoor bedraagt 400 euro.

              Voor bedrijven zijn deze prijzen ex btw.

              Repetoirelijst

              Setlijst The Beats | wordt constant aangepast / aangevuld

              Up tempo / Swing:
              Dance medley: Happines, Can't get you out of my head, Thinkin bout you, Move like jagger
              Medley: Only girl in the world, Hello, We found love, I gotta feeling
              Avicci - Hey Brother
              Medley - get lucky / happy
              Justin Timberlake - Can't Stop the Feeling
              Bruno Mars - Uptown funk
              Medley - Summer / this is what it feels like
              Avicii - wake me up!
              Pitbull - Fireball
              Taylor Swift - Shake it off
              Beyonce medley
              Icona Pop - i love it
              David Guetta Titanium
              Niels Geuzenbroek - Year of summer
              LMFAO - party rock anthem
              Medley - Blurred lines / Show me love
              Bruno Mars - Locked out of heaven
              Pink - raise your glass
              Major Lazer - Lean on
              Burn - Ellie Goulding
              Ai Se Eu Te Pego - Michel Telo
              Latin Medley - suavemente, conga, balada, Waka Waka, Danza Kuduro

              Classics
              70's medley, Celebration, Blame it on the boogie, September, Boogie wonderland, Don't stop till you get enough, We are family
              Amy Winehose - Valerie
              The Base Balls - Umbrella
              Pointer Sisters - I'm So Excited
              Weather Girls - Raining men
              The Trammps- Disco Inferno
              Peter Andre - Mysterious girl
              Best of my love - The Emotions
              Valerie - Amy Winehouse
              Umberella - Baseballs
              Mambo Nr 5 - Lou Bega
              All night long - Lionell Richie

              Easy:
              Bruno Mars - Treasure
              Clean Bandit - Rather be
              Michael Jackson - Rock with you
              Meghan Trainor - All about that bass
              Ed Sheeran - Shape of you
              Jessie J -Domino
              Vandaag - Bakermat
              Moloko - Sing it back
              Carly Rae Jepsen - Call me maybe
              Kay Perry - Hot & cold
              Years & Years - King
              Royals - Lorde
              Sweet about me - Gabrielle Cilmi
              Ain’t nobody - Chaka Kahn
              Team - Lorde
              Our day will come - Amy Winehouse
              Lazy song - Bruno Mars
              Rock with you - Michael Jackson
              Liar liar - Cris Cab
              Back it up - Caro Emerald
              Love me like you do - Ellie Goulding
              A night like this - Caro Emerald
              I'm no good - Amy Winehouse
              Put your records on - Corinne Bailey Rae
              € 1.995,00
              Unwind
              • Allround
              • Dance

              Top band + DJ + trouwceremonie act met strakke looks

              Unwind


              • de meest flexibele act uit ons assortiment

              • strakke witte uitstraling

              • breed repertoire

              • top zangeres + gitarist/producer + DJ + geluid en licht

              •  ook mobiel inzetbaar en tijdens een trouwceremonie


              Unwind biedt ongekend veel mogelijkheden om zo precies de muzikale omlijsting te boeken passend bij jullie wensen:

              Unwind 'On The Move', 600 euro
              Een mobiele akoestische act waarbij de zangeres en gitarist bewegen tussen het publiek en zo zorgen voor heerlijke ongedwongen sfeer tijdens jullie borrel. Perfect voor bijvoorbeeld het creëren van een festival sfeertje.

              • Er wordt maximaal 3 sets van 35 minuten gespeeld binnen max 5 uur tijd

              • Inclusief een kleine draadloze mobiele geluidsversterking op accu


              Unwind 'Regular'. 750 euro
              Unwind speelt live versterkt tijdens een avond moderne pophits en feestelijke muziek. Ideaal voor een sfeervolle feestavond.

              • Er worden maximaal 3 sets van 45 minuten live muziek gemaakt binnen max 5 uur tijd

              • de pauze muziek wordt door de opdrachtgever verzorgd, tegen meerprijs is het mogelijk dit uit te breiden met een DJ-service, zie 'Unwind de Luxe'

              • inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


              Unwind 'Ceremony service', 550 euro
              Super speciaal: live muziek tijdens jullie trouwceremonie. Maar pas op: dit kan wat traantjes van ontroering opleveren.

              • er worden drie nummers live gezongen tijdens jullie trouwceremonie: voor de entree, ondertekening en slot (extra liedjes in overleg)

              • sfeervolle ondersteuning op gitaar tijdens stille momenten van de trouwceremonie

              • keuze van de liedjes uit de repertoirelijst

              • gratis 1 liedje dat niet op de repertoirelijst instuderen

              • extra instuderen van nog andere nummers kost 75 euro per song extra

              • inclusief een klein mobiel geluidssetje op accu voor de zangeres (niet geschikt voor de BABS)


              Unwind 'De Luxe', 895 euro
              Het perfecte programma voor iedereen die op zoek is naar een fantastische invulling van hun feestavond inclusief top live entertainment en een DJ voor 1 scherpe totaalprijs.

              • in totaal maximaal 5 uur non stop show tot max 0100 uur

              • drie live sets van 45 minuten

              • in de pauzes en na afloop van het optreden draait de Dj nog lekker door tot het einde van het feest

              • inclusief DJ gear en DJ booth

              • verzoekjes voor de DJ zijn geen enkel probleem

              • inclusief prachtige witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


              Unwind 'Xclusive', 1250 euro
              Voor de fijnproevers: live muziek tijdens de trouwceremonie en een compleet programma voor de feestavond. Dit is echt helemaal fantastisch.

              • Live begeleiding van de trouwceremonie, zie Unwind Ceremony

              • Wachturen tussen de trouwceremonie en de feestavond

              • Maximaal 3 live sets van 45 minuten tijdens de feestavond

              • DJ service tussen de live sets en na afloop van het optreden

              • Maximaal 5 uur durende avondfeest tot max 0100 uur

              • Inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot 100 personen

              • Verzoeknummers voor de DJ zijn mogelijk


              Unwind 'Disco-Diva', 125 euro extra
              Een extra surprise op je feest? Boek dan de Disco-Diva erbij. De zangeres van Unwind kleedt zich om en komt terug als een swingende Disco-diva die zijn weerga niet kent.

              • Alleen te boeken in combinatie met Unwind Regular, Unwind De Luxe en Unwind Xclusive

              • ongeveer 25 minuten live tape-act

              • heel veel publieksparticipatie, super aanvulling op de reguliere show


              De kleine lettertjes

              • Alle prijzen zijn exclusief 6% btw voor boekingen tot 1-1-19 en exclusief 9% btw voor boekingen na 1-1-19

              • Alle prijzen zijn inclusief reiskosten in heel Nederland uitgezonderd de Waddeneilanden

              • Alle prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten

              • Op 24,25, 26 en 31 december gelden andere prijzen, informeer hiernaar


               

               

              Repetoirelijst

              Addicted to you – Avicii
              Adventures of a livetime – Coldplay
              Ain’t nobody – Chaka Kahn
              Another day – Jamie Lidell
              Begging you – Madcon
              Binnen – Marco Borsato
              Black horse and the cherry tree – KT Tunstall
              Can't stop the feeling – Justin Timberlake
              Dynamite – Taio Cruz
              Faith – George Michael
              Get lucky – Daft Punk
              Happiness – Alexis Jordan
              Here comes the sun – Beatles
              Hey Ya – Outcast
              Hold back the river – James Bay
              I’m yours – Jason Mraz
              Kiss me – Six Pence
              Long train running – Doobie Brothers
              Love yourself – Justin Bieber
              Multiply – Jamie Lidell
              New York – Alicia Keys
              Parijs – Kenny B
              Price tag – Jessy J
              Rather be – Clean Bandit
              Rolling in the deep – Adele
              Royals – Lorde
              Shake it off – Taylor Swift
              Show me love – Robin S
              Sing it back – Moloko
              Sugar how you get so fly – Robin Schulz
              This is what it feels like – Armin v Buuren
              Titanium – David Guetta
              Valerie – Amy Winehouse
              Wake me up – Avicii
              Year of the summer – Niels Geusebroek

               
              € 600,00
              Showmance
              • Allround
              • Easy-listening

              Vrolijk, swingend, feestelijk, veelzijdig: aanrader!

              Showmance

              Showmance is een prachtige theatrale act perfect voor diner-dansant, theaterdiners, themafeesten en andere gelegenheden waar plezier, show en muzikaliteit samen gaan.

              Deze twee rasartiesten horen bij elkaar als Bonnie & Clyde, als Barbie & Ken, als Will & Grace. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar, hun showmance is altijd rumoerig. Met een gevarieerd en uitgekiend repertoire spelen en bezingen zij hun hele gevoelsleven. Voor elkaar, voor anderen, met humor, pit en drama. Jazzy covers van moderne artiesten als Ed Sheeran, Caro Emerald, Justin Bieber, Britney Spears en The Baseballs, maar ook the real deal zoals Frank Sinatra, Tony Bennett en Lady Gaga vormen het programma.

              Met improvisatietalent en een knipoog spelen ze de nummers verhalend aan elkaar. Zo is een show van deze rasartiesten meer dan alleen zingen. Woorden die aansluiten zijn: swingend, classy, humoristisch, improvisatie.

              Deze act is zeer flexibel, ze staan open voor verzoeknummers en kunnen hun programma aanpassen aan je wensen. Van korte sets tot avondvullend, Showmance kan het allemaal.

              De prijzen:

              • 2 sets van 45 minuten, 600 euro

              • 3 sets van 45 minuten, 700 euro

              • 4 sets van 45 minuten, 900 euro

              • 5 sets van 45 minuten, 1000 euro


              Alle prijzen zijn inclusief een geluidsset en reiskosten.

              Repetoirelijst

              Set 1 Easy

              01 Hello (Baseballs)
              02 Sunrise
              03 All about that bass
              04 You don't know
              05 Love you more
              06 That Man
              07 Anything Goes
              08 Everything
              09 Crazy
              10 Hungry
              11 Titanium
              12 Mercy
              13 Don't stop me now

              Set 2 Happy 

              01 Lady is a tramp
              02 Come fly with me
              03 Perfect
              04 Thinking out loud
              05 Shy boy
              06 Budapest
              07 Something stupid
              08 My aphrodisiac is you
              09 Marry you
              10 Royals
              11 Mack the knife
              12 Pokerface
              13 Love yourself

              Set 3 Up tempo 

              01 Quando, quando, quando
              02 Sway
              03 Big black horse and the cherry tree
              04 Sexy als ik dans
              05 I kissed a Girl
              06 It don't mean a thing
              07 Oops I did it again
              08 Slow down
              09 Call me maybe
              10 Talk dirty
              11 Ain't nobody
              12 Crazy little thing called love
              13 I won't dance

              Set 4 Party 

              01 Elvis Medley
              02 Mooie dag
              03 New York New York
              04 Big Spender
              05 Beauty and a beat
              06 You're a friend of mine
              07 Dynamite
              08 Are you gonna be my girl
              09 Home
              10 Rather be
              11 Geronimo
              12 Ain't got no, I got life
              13 I wanna be like you
              € 600,00
              Stille Disco
              • Allround
              • Dance

              Geen geluidsoverlast, just fun en een prachtig schouwspel voor toeschouwers. Maak kennis...

              Stille Disco

              Hoe leuk is dit! De Stille Disco is altijd een groot succes. Nooit meer overlast voor de buren en succes gegarandeerd. Ideaal voor feesten waarbij niet al teveel geluid mag worden gemaakt of als extraatje naast het gebruikelijke entertainment. Er zitten twee kanalen op de koptelefoons waardoor het mogelijk is dat de gasten kunnen kiezen uit twee verschillende soorten muziek. Dat zorgt voor bijzonder grappige momenten. Bijvoorbeeld de helft van de gasten loopt de polonaise terwijl de andere helft met hun handen in de lucht staan te springen op de nieuwste dance hits.

              Inbegrepen in de prijs


              • 50 koptelefoons met zender, extra koptelefoons kosten 7,50 euro per stuk extra

              • 2 zenders voor 2 muziekkanalen waar de gasten uit kunnen kiezen

              • mooie DJ booth waar de 50 koptelefoons aan hangen

              • lichtshow bestaande uit 8 led discospots

              • reiskosten binnen de Randstad

              • benodigde DJ gear bestaande uit 2 CDJ-2000 NXS + 1 DJM mengtafel


              DJ nog niet inbegrepen
              Let op: de prijs is zonder een DJ. Je kunt zelf kiezen uit al onze DJ's. Tel de prijs van de DJ erbij op. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een DJ te huren.
              € 595,00
              Back in the Groove
              • Allround
              • Disco

              Feest gegarandeerd! Supervette soul, funk en discoband.

              Back in the Groove

              Back in the Groove staat voor soul, funk, disco en voor heel veel power en energie. De ideale band voor bruiloften, festivals en bedrijfsfeesten waarbij het net ietsjes meer mag zijn.

              Deze coverband speelt een avondvullende show bestaande uit drie sets van 50 minuten vol met swingende opzwepende muziek. Naast de twee krachtige zangeressen valt de band met name op vanwege de complete blazerssectie met maar liefst 3!!! blazers.

              Back in the Groove bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Daarmee is Back in the Groove ook de langst bij Swinging.nl actieve band en dat is niet voor niets! De combinatie van een ijzersterk repertoire, goed geluid en licht, de complete bezetting en het hoge energieniveau zorgt er keer voor keer voor dat mensen heel tevreden naar huis gaan.

              Loungy/jazzy begin van de feestavond
              Stel je wilt de avond rustig beginnen dan is het wellicht leuk om ook het Back in the Groove soul/jazz trio te boeken. Dit trio bestaat uit een pianist, zangeres en een trompettist.

              Saxofonist show
              Heel spectaculair is het om tussen de tweede en derde set van de band een saxofonist show van 30 minuten bij te boeken. De saxofonist van Back in the Groove speelt dan met speciaal vooraf gemixte DJ tracks mee voor een spetterende saxofonist show.

              Bezetting:
              Back in the Groove bestaat uit 9 muzikanten: 2 zangeressen, bassist, gitarist, toetsenist, drummer, trompettist, trombonist en saxofonist

              Speelduur:
              De band speelt 3 sets van 50 minuten. Standaard heeft Back in the Groove een playlist bij zich met lekkere hits die ze afspelen in de pauzes van de show. Het is uiteraard ook mogelijk om er een professionele DJ inclusief DJ booth en DJ gear bij te boeken.

              Techniek:
              Standaard komt de band met een geluid- en lichtsysteem tot circa 200 man verzorgd door hun eigen geluidsbedrijf.

              Repetoirelijst

              Aint no stoppin us now – Luther Vandross
              Always there – Incognito
              Bad girls – Donna Summer
              Belle Helene – Doe Maar
              Blame it on the boogie – Jackson Five
              Bloed, zweet en tranen – Andre Hazes
              Blow me away – Alain Clark
              Boogie wonderland – Earth, Wind & Fire
              Brabant – Guus Meeuwis
              Carwash – Rose Royce
              Dance little sister – Terence Trent D’arby
              Dirty old man – Three Degrees
              Disco inferno – Trammps
              Ease on down – The Wizz
              Euphoria – Loreen
              Everybody needs somebody – Blues Brothers
              Get here – Oletta Adams
              Girl – Anouk
              Happy – Pharell Williams
              Heaven – Tavares
              Hot shot – Karen Young
              I feel good – James Brown
              I will survive – Gloria Gaynor
              I wish – Stevie Wonder
              I’m coming out – Diana Ross
              I’m so excited – Pointer Sisters
              Ich bin wie du – Marianne Rosenberg
              Ik kan het niet alleen – De Dijk
              Isn’t she lovely – Stevie Wonder
              Knock on wood – Amii Stewart
              Ladies night – Atomic Kitten
              Last dance – Donna Summer
              Le freak – Chiq
              Michael jackson medley – Justin Timberlake
              Moves like jagger – Maroon 5
              Play that funky music – Wild Cherry
              Proud mary – Tina Turner
              Relight my fire – Dan Hartman
              September – Earth, Wind & Fire
              Shame shame shame – Shirley & Company
              Shout – The Isley Brothers
              Signed sealed delivered – Stevie Wonder
              Sister sledge medley – Big, Black & Beautiful
              Starships – Nicki Minaj
              Supersticious – Stevie Wonder
              Think – Aretha Franklin
              Treasure – Bruno Mars
              Uptown funk – Bruno Mars
              Verliefd zijn is veel leuker – Guus Meeuwis
              Voulez vous (lady marmalade) – Patty Labelle
              Walkin’ on sunshine – The Pointer Sisters
              We are family/Celebration – Kool And The Gang
              Wham medley – Wham
              When love takes over – David Guetta feat.Kelly Rowland
              You are the sunshine of my life – Stevie Wonder
              You’ve got a friend – Soul Diva’s
              € 1.995,00
              DJ Martijn
              • Dance
              • Hip hop

              Enthousiast, vriendelijk, zeer bekwame muziekfreak.

              DJ Martijn

              DJ Martijn

              • zeer enthousiaste open draaistijl die aanstekelijk werkt

              • dance, top-40, trance, eigentijdse pop, house, r&b en urban

              • veel bijzondere remixen en uitvoeringen

              • uitermate technisch bekwame DJ

              • verzoekjes zijn uiteraard altijd mogelijk


              De garanties van Swinging.nl

              • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

              • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

              • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

              • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

              • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

              • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


              Prijzen

              • 4 uur DJ Martijn zonder techniek*: 400 euro

              • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 100 personen: 750 euro

              • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 150 personen:900 euro

              • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 225 personen: 1300 euro

              • elk extra uur kost 100 euro extra

              • reiskosten binnen een straal van 50km rond Tilburg inbegrepen


              *Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

              DJ Martijn is een echte muziekfreak. Hij is niet alleen DJ maar ook nog een zeer begenadigd technicus en radiomaker. DJ Martijn valt op door zijn enorme drive en enthousiasme achter de draaitafels.  Dat werkt aanstekelijk en zorgt snel voor volle dansvloeren.

              KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

               

              Repetoirelijst

              DJ Martijn draait zo breed mogelijk om zo alle mensen uit het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. DJ Martijn kijkt continue wat er gebeurd in de zaal en speelt daar direct op in.
              € 400,00
              Ilse Huizinga

               Ilse Huizinga zingt smooth swinging jazz, fantastisch voor je event, borrel, diner...

               Ilse Huizinga

               ILSE HUIZINGA sings smooth swinging jazz

               Ilse Huizinga zingt smooth swinging jazz, fantastisch voor je event, borrel, diner of trouwceremonie.

               Ilse is ‘een van de 500 best jazz singers of all times’ en treedt wereldwijd op. Met haar Jazz Singers Academy coacht ze online en offline in New York, Londen, Rome en Praag. Met 8 albums is ze een van Nederlands bekendste jazz zangeressen.

               Ilse vormt een perfect op elkaar ingespeeld duo met pianist Erik van der Luijt.

               “Een nachtegaal met gouden stem” - Cosmopolitan
               “Een stem waar de meeste zangeressen alleen van dromen: vol, zuiver en gevoelig” - Nouveau

               “Erik van der Luijt mag je scharen onder de categorie allerbeste jazzpianisten van Nederland en omstreken. Ben direct groot fan van hem geworden” - Cor Bakker
               “Erik is een duivel op de piano. Een creatieve duizendpoot.” - Mike Bodde

               Ilse zingt de meest geliefde jazz songs die je vast kent van Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Michael Buble, Diana Krall, Nina Simone of Norah Jones.

               Repetoirelijst

               Een kleine greep uit het grote repertoire van Ilse.


               Swinging songs & ballads:
               Blue Moon
               Steppin’ Out With My Baby
               ‘S Wonderful
               The Man I Love
               Fly Me To The Moon
               You’d Be So Nice To Come Home To
               Misty
               Cheek To Cheek
               Georgia On My Mind
               That Ole Devil Called Love
               My Baby Just Cares For Me
               What A Diff’rence a Day Made
               Night And Day


               Latin & pop songs:
               Sway
               Girl From Ipanema
               Summer Samba
               One Note Samba
               Corcovado
               Agua de Beber
               The Look Of Love
               This Girl’s In Love
               Fever
               Something Stupid
               You’ve Got A Friend
               Don’t Know Why
               Call Of The Search

               € 1.995,00
               Edwin Monteyn en Band
               • Easy-listening
               • Jazz

               Jazzy pop en poppy jazz songs door de fantastische zanger Edwin Monteyn....

               Edwin Monteyn en Band

               Heel wat artiesten van dit moment laten zich inspireren door de muzikale invloeden van het New York halverwege de vorige eeuw. Frank Sinatra, bigband muziek, rokerige nachtclubs, de roerige wijk New Jersey! Jazz- en popzanger Edwin Monteyn staat met zijn live band garant voor een fantastische avond vol swingende jazz en popsongs. Het repertoire bestaat o.a. uit Gerswhin, Sinatra, The Beatles, maar ook Michael Buble, John Mayer, Jamie Cullum en vele andere. In een aaneenschakeling van klassiekers als 'Fly me to the moon' en 'Save the last dance for me' laat hij ook hedendaagse popliedjes klinken alsof ze uit de jaren '50 komen. Zo klinkt een hit van de Backstreet Boys toch ineens heel anders. De verrassende muzikale arrangementen maken zijn optredens bijzonder.

               Samen met drie professionele muzikanten op drums, bas en toetsen in de basisbezetting brengt Edwin Monteyn jazz en pop repertoire tijdens uw evenement. Een concert op de voorgrond of easylistening achtergrondmuziek behoren beide tot de mogelijkheden. Door hun flexibiliteit, veelzijdigheid en brede repertoirekeuze zijn Edwin Monteyn & band een graag geziene gast op uiteenlopende evenementen en festivals.

               Repetoirelijst

               Pop Standards
               All of me (John Legend)
               As long as you love me
               Can’t take my eyes
               This Love
               Can’t hurry love
               Back in Town
               Everlasting love
               Angels
               Everything
               I wish
               Crazy little thing called love (M. Buble)
               Une belle histoire
               Somewhere only we know
               What a difference a day makes
               Don’t know why
               Yesterday
               Piano man
               She’s Always a woman to me
               Isn’t she lovely
               You’ve got a friend
               A night like this
               Baby come to me
               Can you feel the love tonight
               Easy
               Fragile
               Have a little faith in me
               Heaven
               Just the two of us
               Just the way you are
               Fields of gold
               Sway
               Let’s stay together
               Don’t you worry ‘bout a thing
               Make you feel my love
               My funny valentine
               Saving all my love for you
               You are the sunshine of my life
               New York, New York
               Mr. Bojangles
               Hello
               Jazz standards
               Somewhere over the rainbow
               Aint no Sunshine
               Cantaloupe Island
               Take The A Train
               So What
               All Blues
               Blue Bossa
               Mo Better Blues
               Summertime
               Feel Like Making Love
               Caravan
               Someday my prince will come
               They Cant Take that away from me
               The Days of Wine and Roses
               Song For My Father
               Satin Doll
               Fly Me To The Moon
               Have You Met Miss Jones
               Mercy Mercy Mercy
               The Chicken
               Weekend Bizarre
               Sticks
               There will never be another you
               Autumn Leaves
               All Blues
               All The Things
               Stella by Starlight
               Solar
               Footprints
               All of me
               Angel eyes
               Black Coffee
               Black Orpheus
               Blame it on my youth
               Close your eyes
               Detour ahead
               Girl from Ipanema
               How high the moon
               How insensitive
               Misty
               My funny valentine
               Night and day
               Perdido
               My romance
               Cantaloupe Island
               Mercy, mercy, mercy
               Georgia
               Love for sale
               Fever
               Smile
               My little suede shoes
               Dindi
               The way you look tonight
               Nature boy
               I’ve got you under my skin

               Kerst
               Santa claus is coming to town
               All I want for Christmas
               Winter wonderland
               Driving home for Christmas
               I’m dreaming of a white Christmas
               Last Christmas
               Wonderful Christmas time
               Let it snow
               Rudolph the red nosed raindeer
               Jingle bells
               Silent night
               Frosty the snowman
               Have yourself a merry little Christmas
               Rockin’ around the Christmas tree
               Jingle bell rock
               My grown up Christmas list
               Holly Jolly Christmas
               It’s beginning to look a lot like Christmas
               € 1.750,00
               Jazz and the City
               • Allround
               • Easy-listening

               Stijlvolle jazzy band perfect voor diner-dansant en borrels, uit te breiden met...

               Jazz and the City

               Jazz and the City laat je genieten van muziek! Deze band zorgt voor heerlijke jazzy sounds, zwoele soul en poppy jazz. Chill-out muziek in optima forma. Swingend en altijd aangenaam. Tussen de sets van de band door staat er een aangename playlist aan die zorgt voor fijne bijpassende muziek.  Hierdoor ontstaat er een naadloos geheel van de band en de muziek in de pauzes. Ook is het mogelijk om de band akoestisch te laten optreden.

               Als je op zoek bent naar een luxe muzikale invulling van je feest is deze band zeer aan te bevelen!

               De prijs van Jazz and the City bedraagt 1395 euro, hierin zit inbegrepen:

               • 3 live optredens van elk 50 minuten binnen max 4 uur tijd, de eerste set van 50 minuten bestaat uit rustige nummers bedoeld als achtergrondmuziek, de tweede set van 50 minuten is ontspannen swingend en de derde set van 50 minuten is echt bedoeld om lekker op te dansen. De playlist tussen de sets bestaat uit bijpassende sfeervolle muziek.

               • een geluidsset geschikt voor feesten tot ongeveer 100 personen en een nette lichtset om de band uit te lichten

               • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden.


               Uitbreiden met een party-DJ
               Voor slechts 425 euro extra is het mogelijk om de show uit te breiden met een party-DJ. Inbegrepen in deze meerprijs zit:

               • een grotere geluidsset geschikt tot max 200 personen

               • een uitbreiding van de lichtset met lampen gericht op de dansvloer

               • een mooie DJ booth voor de DJ

               • de DJ draait 1 uur extra door na het optreden van Jazz and the City. Voor slechts 125 euro per uur extra kan het optreden van de DJ worden uitgebreid. Ideaal om bijvoorbeeld de eerste 4 uur van het feest te vullen met de live band en daarna nog een paar uurtjes door te knallen met de DJ.


               Andere uitbreidingen

               • toevoeging van een saxofonist, 360 euro

               • extra 4e set bijboeken, 360 euro met 4 personen, 450 euro met 5 personen

               • extra uur wachten, 360 euro met 4 personen, 450 euro met 5 personen

               • DJ boeken na afloop van de band: 125 euro per uur extra


                

                

               Repetoirelijst

               Braziliaans
               A felicidade
               Aqua de beber
               Corcovado
               Desafinado
               Dindi
               Garota de Ipanema
               Insensatez
               No more blues
               One note samba
               The look of love

               Jazzballads
               Angel eyes
               Everything must change
               I fall in love too easily
               Misty
               My funny valentine
               Someone to watch over me
               Teach me tonight
               The man I love
               The nearness of you
               You don't know what love is
               You've changed

               Medium Jazz
               At last
               But not for me
               Cheek to cheek
               Come fly with me
               Fever
               Fly me to the moon
               I  ain't got nothing but the blues
               Is you is or is you ain't my baby
               I thought about you
               Like someone in love
               Mean to me
               Moondance
               My baby just cares for me
               Save your love for me
               That's all
               The more I see you
               They can't take that away from me
               The more I see you
               What a difference a day makes

               Uptempo Jazz
               All of me
               It's alright with me
               I've got you under my skin
               Love for sale
               The song is you
               There will never be another you
               You do  something to  me

               Easy listening/Pop
               Come away with me (Norah Jones)
               A night like this (Caro Emerald)
               Bubbly (Colbie caillat)
               Don't know why (Norah Jones)
               Everything (Michael Buble)
               Fragile (Sting)
               Georgia (Ray Charles)
               Hallelujah I love him so (Ray Charles)
               Human Nature (Michael Jackson)
               Isn't she lovely (Stevie Wonder)
               Just the two of us (Bill Withers)
               I'll be there (Mariah Carey)
               Lovely day (Bill withers)
               Loving you (Minie Ripperton)
               My cherie amour (Stevie Wonder)
               Ordinary People (John Legend)
               Put your records on (Corinne bailey rae)
               Sunny (Bobby Hebb)
               Sunrise (Norah Jones)
               Sweet about me (Gabriele Cilmi)
               Smooth operator (Sade)
               You are the sunshine of my life (Stevie Wonder)
               Your love is king (Sade)
               You know I'm no good (Amy Whinehouse)
               Sittin on the dock of the bay (Al Greene)
               My Girl (Temptations)
               Wonderful world (Sam Cook)
               If I aint got you (Alicia Keys)
               Thinking out loud (ed Sheeran)
               One day I fly away (randy Crawford)

               Danceclassics/partysongs
               Don't you worry about a thing (Stevie Wonder)
               I can't help it (Michael Jackson)
               Mercy (Duffy)
               Sir Duke (Stevie Wonder)
               Smooth operator (Sade)
               That man (Caro Emerald)
               The way you make me feel (Michael Jackson)
               Valerie (Amy Whinehouse)
               Perfect (Fairground attraction)
               Pack it up (Eliza Doolittle)
               A night like this (Caro Emerald)
               Price Tag (Jessie J.)
               American boy (Estelle)
               Stuck (Caro Emerald)
               Crazy little thing called love (Queen)
               Hound dog (Elvis Presley)
               Tutti Frutti (Little Richard)
               Valerie (Amy Whinehouse)
               That man (Caro Emerald)
               Super douper love (Joss Stone)
               Ladies night (atomic kitten/kool and the gang)
               Billie Jean (Michael Jackson)
               Blame it on the boogie (Jackson 5)
               Faith (George Michael)
               Rock around the clock (Bill Hailey)
               Kiss (Prince)
               Shame shame Shame (Shirley and company)
               Signed sealed and delivered (Stevie Wonder)
               Sing it back (Moloko)
               We are family (Pointer Sisters)
               Listen to the music (Doubie Brothers)
               I wish (Stevie Wonder)
               Break Away (tracey Ullman)
               Rehab (Amy Whinehouse)
               I’m so Excited (Pointer Sisters)
               Walking on sunshine (Katharina and the Waves)
               Happy (Pharell Williams)
               Treasure (Bruno Mars)
               Fire (Pointer Sisters)
               All About that Bass (Meghan Trainor)
               I Got a Woman (Ray Charles)
               Get Lucky (Daft Punk)
               Ain’t no mountain high enough (Diana Ross)
               Stop in the name of love (Diana Ross)
               Can’t Hurry love (Diana Ross)
               Aint nobody (Jasmine Thompson)
               Holiday (Madonna)

               Extra kerstrepertoire
               A child is born
               All I want for christmas
               Christmas song
               Jingle Bells
               I'm dreaming of a white christmas
               Rudolph the red nosed reindeer
               Santa Claus is coming to town

                

                
               € 1.395,00
               Paula Leek
               • Easy-listening
               • Nederlandstalig

               Absolute topzangeres/pianist/gitarist voor een onvergetelijk event.

               Paula Leek

               Paula Leek is een geweldige zangeres. Haar prachtige stem, haar warme persoonlijkheid en haar prachtige piano en gitaarspel zorgt voor een onvergetelijke omlijsting van ceremonie of borrel.

               Paula Leek doet er alles aan om van elke trouwceremonie een echt uniek moment te maken. Zo studeert ze als trouwceremonie zangeres speciaal voor jullie trouwceremonie jullie favoriete nummers in. Jullie kunnen ook nog een voorkeur aangeven hoe jullie willen dat Paula de nummers speelt: met gitaar of met piano. Standaard neemt ze haar witte vleugel mee.

               Paula valt op door haar veelzijdigheid: ze kan jullie feest van begin tot het eind helemaal muzikaal begeleiden. Tijdens de trouwceremonie met haar witte vleugel, tijdens de receptie met haar gitaar en piano en tijdens het feest met haar band Bite. 

               De prijs van Paula Leek bedraagt 495 euro inclusief reiskosten. Hiervoor speelt ze tijdens een trouwceremonie.. Ze studeert hiervoor geheel op maat al jullie favoriete nummers in. Ze kan tijdens het optreden zichzelf begeleiden op een witte vleugel of op gitaar. Ook is het mogelijk dat ze sommige nummers op gitaar speelt en andere op piano. De witte minivleugel is inbegrepen in de prijs. Paula denkt graag met jullie mee over de keuze van de nummers. Telefonisch overleg is altijd mogelijk.

               Het is eventueel mogelijk om Paula ook nog een extra set te laten spelen tijdens een aansluitende borrel of diner. De meerprijs bedraagt 120 euro per extra set van 30 minuten binnen een uur tijd. Mocht de vleugel en de geluidsset verplaatst moeten worden, dan wordt hier 50 euro voor gerekend.

                

               Repetoirelijst

               Gespeeld met piano

               Acda en de munnik - Lopen tot de zon komt

               Acda en de munnik - mooi liedje

               Adele - to make you feel my love

               -someone like you

               - Rolling

               - Set fire to the rain

               - Rumour has it

               - Turning tables

               - Home town glory

               - Hello

               -All I ask

               Alanis Morissette - Ironic

               Alicia Keys – New York

               Alicia Keys – Girl on fire

               Amy Whinhouse – Valerie

               Amy Whinhouse - Rehab

               Anouk - good god

               Anouk - Girl

               Anouk - michel

               Anouk - Modern world

               Avicii – Addict to you

               Hey brother

               Wake me up

               Baseballs – Umbrella

               Beyonce – Halo

               - Single ladies

               - Ave Maria

               Bill Withers – Lovely day

               Beth Hart - Life time

               Billy Joel - She’s always a woman to me

               Billy Joel - Piano man

               Billy Ocean - Suddenly

               Bill Withers – Lovely day

               Birdy – shelter

               Birdy – People

               Birdy – Skinny Love

               Black Eyed Peace- - I got a feeling

               Blof - Dansen aan de zee

               Blof - Lief uit londen

               Zo stil

               Alles is liefde

               Bonnie Raitt - I cant make you love me

               Bruce Hornsby – The way it is

               Bruno Mars - Just the way you are

               Bruno mars - when i was your man

               Bruno mars – Marry you

               Locked out of heaven

               Uptown funk

               Caro Emarld – night like this

               Back it up

               Carola King - You’ve got a friend

               Claudia de breij – Mag ik dan bij jou

               Colbie Caillat – Bubly

               Christina Perri – A thousand years

               Chris isaak – wicked game

               Chris Cab – Liar Liar

               De dijk – als ze er niet is

               Kan het niet alleen

               Do – Heaven

               Dolly parton – 9 to 5

               Doobie brothers – Long train running

               Duffy – Mercy

               Dusty Springfield – sun of a preacher man

               Elthon John - your song

               Elvis Costello - she

               Emeli sande - Next to me

               Read all about it

               Etta james – I just wanna make love to you

               Frank Sinatra - Fly me to the moon

               Gavin degraw – Believe

               George Michael – Dont let the sun go down on me

               Faith

               Heartland – I loved her first

               Ilse de lange - You are the dream

               Jackson 5 – Blame

               James Blunt – Your beautifull

               Jeff Buckley - Halleluja

               Jeroen van der Boom - jij bent zo

               Jessie j - price tag

               Jessie j - we found love

               Joe Cocker - Unchain

               John Haitt - have a little faith

               John Mayer – Daughters

               John Paul Young – Love is in the air

               Josef Salvat – Diamonds

               Josh Groban – You raise me up

               Josh Stone – super duper love

               KT Tunstall - heal over

               Katie melua - Crawling up a hill

               Katie Melau - The closest thing to crazy

               Kenny B  - Parijs

               Kings of leon - Use somebody

               Kings of leon - Sex on fire

               Krezip - I would stay

               Lady gaga - Born this way

               Lana del rey - Video Games

               Lianna la Havas – Gone

               Lily Allen – Not Fair

               Maaik Ouboter – dat ik je mis

               Marco Borsat  eigenlijk van alles

               Michael buble – Everything

               Mr Probz – Waves

               Mr Probz – nothing really matters

               Natasha Bedingfield - Unwritten

               Norah Jones - Dont kwow why

               Norah Jones – Come away with me

               Paul Elstak – Rainbow in the sky

               Pharrel - Happy

               Phill collins - against all odds

               Queen- somebody to love

               Queen – we are the champions

               Rihanna – stay

               Rihanna – we found love

               Sam Smith – Lay me down

               Selah Sue - Mommy

               Shania Twain - From this moment

               Shocking blue – Venus

               Sigma - Changing

               Simply red - Holding back the years

               Starsailor – Alcoholic

               Spice girls – Wannebe

               Stevie Wonder – Isnt she lovely

               Stevie Wonder - Ribbon in the sky

               Taylor Swift – Blank Space

               The Tempations – My girl

               Tina turner – proud mary

               - simply the best

               Train - drops of jupiter

               Whitney Houston - I believe in you and me

               You and me – Ordinary love

                

               Gespeeld met gitaar

               Acda en de munnik - Dag esmee

               Adele - Hiding my heart

               Adele - I’ll be waiting

               Adele – My same

               Adele  - Love song

               Amos Lee - Keep it loose keep it tight

               Amy Mcdonald - This is the life

               Anna Nalick - Breath

               Alannis Morrisette - that i would be good

               Avici – Addict to you

               Bad English – Time stood still

               Ben howard - Keep  your head up

               Bill whithers - aint no sunshine

               Blof - hier aan de kust

               Blof – Aanzoek zonder ringen

               Clean Bandit – Rather be

               Corrinna Bailey rae - Like a star

               Cyndi Lauper - time after time

               Dolly Parton – Jolene

               Ed sheeran - the a team

               Ed Sheeran – I see fire

               Ed Sheeran – make it rain

               Ed Sheeran – Thinking out loud

               Fleedwood Mac - you can go your own way

               Gotya - Somebody I used to know

               Guns and Roses – Sweet child o Mine

               Guus Meeuwis – Simpelweg gelukkig zijn

               Ilse de lange - i’ll be yours

               India Arie - Pearls

               Israel – Somewhere over the rainbow

               Jack Johnson – better together

               Jason Mraz - I wont give up

               John Mayer – Slow dancing in a burning room

               Justin Nozuka - Dock of the bay

               Lorde – Royals

               Nancy sinatra - boots are made for walking

               Nielson - Beauty and the brains

               Racoon – No mercy

               Racoon – love you more

               Snow Patrol – Just say yes

               Train - soul sister

               Train – Marry me

               You and me – You and me
               € 495,00
               Skip the DJ
               • Allround
               • Disco

               Energieke allround band met DJ voor een uiterst scherpe prijs.

               Skip the DJ


               • zeskoppige allround band met zangeres & zanger

               • breed repertoire met Nederpop, rock, disco en top-40 hitw

               • 5 uur durende non-stop avondvullende show van live band met DJ

               • 3 sets van 60 minuten live muziek en 120 minuten DJ

               • scherpe prijs inclusief geluid en licht tot 150 gasten


               Eigenlijk is de naam van deze band misleidend: want deze band is een live band gecombineerd met DJ voor 1 ongelooflijk scherpe prijs. Skip the DJ is een band die voorheen bekend stond onder de naam 'Action!'. Maar na jaren onder deze naam actief te zijn geweest, vond de band het tijd voor een nieuwe koers. Een nieuwe naam, een nieuw repertoire en een nieuw elan.

               De zangeres van de band is echt te gek: haar stem doet nog het meest denken aan een mix van Adele, Amy Winehouse en Anouk. Een zeer krachtige volle stem die een grote indruk achterlaat.

               De zanger van de band is een muzikaal wonder: hij zingt, speelt gitaar en speelt percussie. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de band. Met zijn enthousiasme weet hij elk publiek snel voor zich te winnen.

               De muzikanten van Skip the DJ zijn allemaal zeer ervaren muzikanten afgestudeerd aan het conservatorium. Kwaliteit gegarandeerd dus.

               De technicus van de band is tevens DJ. Om die reden is het mogelijk om voor een zeer scherpe prijs een totaalpakket aan te bieden van 3 * 60 minuten zeskoppige live-bands + 120 minuten DJ.

                

                

               Repetoirelijst

               NIEUW


               Hold my hand – Jess Glyne
               Lips are moving – Meghan Trainor
               Uptown funk – Bruno Mars / Mark Ronson
               All about the bass – Meghan Trainor
               Thinking out loud – Ed Sheeran
               Treasure – Bruno Mars
               Rude – Magic
               Fireball- Pitbull
               Rather be – Clean Bandit
               Calm after the storm – The Common Linnets
               Addicted to you – Avicii
               Counting stars – One Republic
               Timber – Pitbull
               The Monster – Rihanna
               Sky full of stars – Coldplay

               POP


               Blurred lines – Robin Thick
               Happy – Pharell
               Get lucky – Daft punk
               Locked out of heaven – Bruno Mars
               I gotta feeling – Black eyed peas
               This is love – W.I.L.I.A.M? Eva Simmons
               Pricetag – Jesse J
               Just dance – Lady Gaga
               Good time – Carly rae jepsen
               Hey soulsister – Train
               Just the way you are – Bruno Mars
               Move like jagger – Maroon5
               Pack up – Eliza Dooltittle
               Valerie – Amy Winehouse
               One – U2
               Angels – Robbie Williams

               70’s/80s/SOUL


               Blow me away – Alain Clark
               Finally – CC Penniston
               Something got me started – Simply Red
               Groove is in the heart – Deelite
               Something happened – Phil Collins
               Tribute – Passedenas
               Dance little sister – Terence Trent d’Arby
               Kiss – Prince
               Into the groove – Madonna
               Sweet dreams – Eurythmics
               Walking on sunshine – Katrina and the waves
               Everything she does – The police
               Walking on the moon – The police
               Could you be loved – Bob Marley
               One step beyond – Madness
               Dont stop me now – Queen
               Somebody to love – Queen
               Bad girls – Donna Summer
               I wish – Stevie Wonder
               Superstious – Stevie Wonder
               Signed sealed delivered – Stevie Wonder
               Proud Mary – Tina Turner
               Soulman – Sam and Dave

               LATIN


               Demasciado corazon – Willy Deville
               Livin la vida – Ricky Martin
               Night like this – Caro Emerald
               Sing it back – Moloko

                

               RUSTIG


               All of me – John Legend
               Save room – John Legend
               You give me something – James Morisson
               If I aint got you – Alicia Keys
               Lets stay together – Al Green
               Dont dream its over – Crowded house

               NEDERPOP


               Alles is liefde – Blof
               Regent zonnestralen – Acda en de Munnik
               Als ze er niet is – De Dijk
               Stil in mij – Van Dik Hout
               Iedereen is van de wereld – The Scene
               Ik kan het niet alleen – De Dijk
               Dansen op de vulkaan – De Dijk
               Smoorverliefd – Doe Maar

               ROCK


               I love it – Icona Pop
               Sex on fire – Kings of leon
               Good god – Anouk
               Girl – Anouk
               Are you kidding me – Anouk
               Rain down on me – Kane
               Whats up – 4 non blonds
               Always on the run – Lenny Kravitz
               Like the way I do – Melissa Etheridge
               Jump – Van Halen
               Summer of 69 – Bryan Adams
               € 1.850,00
               3Xtra
               • Allround
               • Dance

               Super feestband + Dj voor 5 uur non-stop feest voor 1 scherpe...

               3Xtra


               • super vette feestband voor een scherpe prijs

               • compacte opzet waardoor het bijna op elke lokatie past

               • kleine bezetting, groots geluid

               • all-in prijs voor 5 uur non stop prijs


               3Xtra is de ideale combinatie van een compacte live-band en een DJ-show voor 1 scherpe prijs. De band heeft een zeer dansbaar repertoire bestaande uit de beste disco, pop, rock en dance hits. Laat je niet misleiden door de compacte bezetting van slechts 4 muzikanten: de vette live-sound zorgt gegarandeerd voor een top feestavond.

               De prijs van 3Xtra is 1695 euro all-in. Hierin zit inbegrepen:

               • non-stop avondvullend programma bestaande uit 4 live shows van 45 minuten met in de pauzes een bijpassende DJ

               • service op maat: je kunt zelf je favoriete songs uit de playlist kiezen voor de band en uiteraard ook al je verzoekjes voor de DJ opgeven

               • vervangende band in geval van overmacht

               • speciaal instuderen van 1 verzoeknummer: bijvoorbeeld voor de opening van het feest

               • geluid- en licht set perfect geschikt voor feesten tot 125 personen

               • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden


               3Xtra is ook te boeken in een kleinere bezetting als de band 'drie'. De band 'drie' is perfect geschikt voor het live begeleiden van een trouwceremonie en voor lekkere muziek tijdens de borrel. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie te maken: de band 'drie' tijdens de trouwceremonie en/of borrel en de band 3Xtra tijdens het feest.

               Saxofonist
               3Xtra kan met saxofonist worden uitgebreid voor nog meer sfeer. De meerprijs bedraagt 400 euro.

               Geluid en licht tot 200 personen
               Heb je een feest met meer dan 125 personen? Dan adviseren we de geluid- en lichtset uit te breiden. We nemen dan een zwaardere geluidsset mee en een uitgebreidere lichtshow. Ook nemen we in dat geval een grotere DJ booth mee zodat het totale plaatje helemaal af is. De meerprijs voor deze uitbreiding die gegarandeerd zorgt voor nog meer partypower is 300 euro.

               Verlichte dansvloer
               Om het plaatje helemaal af te maken, kunnen we de show uitbreiden met een verlichte dansvloer van 4 * 4 meter voor een meerprijs van 495 euro.

               Podium
               Voor 400 euro extra nemen we een podium van 4 * 3 meter mee. Uiteraard is deze voorzien van vloerbedekking en zorgen we ervoor dat de zijkanten zijn afgerokt zodat alle snoeren onder het podium netjes zijn weggewerkt.

                

                

                

               Repetoirelijst

               Party

               2 Brazil – Vengaboys

               A Night Like This – Caro Emerald

               Ainʼt Nobody – Chaka Khan

               American Boy - Estelle

               Another day – Jamie Lidell

               As (Always) – George Michael/Mary J. Blige

               Bad Girls - Donna Summer

               Billy Jean – Michael Jackson

               Blame it on the boogie - Jackson Five

               Blurred Lines – Robin Thicke

               Born this way – Lady Gaga

               Cake by the Ocean - DNCE

               California Girls – Katy Perry

               Canʼt get you outta my head – Kylie Minogue

               Canʼt hurry Love - Supremes

               Can't Take my eyes off of you – Frankie Valli and the four Seasons

               Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

               Carwash - Christina Aguilera

               Celebration – Kool and the Gang

               Cheap Trills - Sia

               Crazy – Gnarles Barkley

               Crazy in love – Beyonce

               Crazy little thing called love - Queen

               Crying at the discotheque - Alcazaar

               Dance little sister – Terence Trent DʼArby

               Domino – Jessie J.

               Dynamite – Taio Cruz

               Faith – George Michael

               Feels – Katy Perry/Pharell/Harris

               Feel it still – Portugal. The man

               Finally - CeCe Peniston

               Fireball - Pitbull

               Firework – Katy Perry

               Get Lucky – Daft Punk

               Good Feeling – Flo Rida

               Groove is in the heart – Dee Lite

               Happy – Pharell Williams

               Heavy Cross - Gossip

               Hey Jude – the Beatles

               Hide away – Keisha

               Highway to hell – AC/DC

               Hot hot hot – Buster Poindexter

               Hot Stuff - Donna Summer

               Hot ʻn Cold – Katy Perry

               I don’t like it, I love it – Flo rida Robin Thicke

               I Follow Rivers – Lykki Li

               I Feel Good – James Brown

               I gotta feeling – Black Eyed Peas

               I’ll be there for you – the Rembrants

               I Kissed a girl – Katy Perry

               I love it – Icona Pop

               I Love Your Smile - Shanice

               I Wanna dance with somebody – Whitney Houston

               I Will Survive - Gloria Gaynor

               I Wish – Stevie Wonder

               It's Raining Men - Weather Girls

               I'm Every Woman - Chaka Khan

               I'm Outta Love – Anastacia

               Iʼm So Excited – Pointer Sisters

               I';ve got the music in me – The Kiki Dee Band

               King – Years and Years

               Kiss - Prince

               Kom van dat dak af – Peter Koelewijn

               Lady - Modjo

               Lady Marmelade - Christina Aguilera

               Ladies Night – Atomic Kitten

               Like the Way I do - Melissa Etheridge

               Le Freak – Chic

               Let me think about it – Ida Corr

               Let's Get Loud - Jennifer Lopez

               Listen to the Music – the Doobie Brothers

               Locked out of heaven – Bruno Mars

               Lost in Music – Sister Sledge

               Make Luv – Oliver Cheatham

               Mercy – Duffy

               Mesmerized – Faith Evans

               Moves like Jagger – Maroon 5

               Mr. Saxobeat – Alexandra Stan

               Mr. Vain – Culture Beat

               Murder on the Dancefloor – Sophie Ellis Bextor

               Nine to five - Dolly Parton

               No Limits – 2 unlimited

               No Roots – Alice Merton

               No stress – Laurent Wolf

               Not That Kind - Anastacia

               Only Girl – Rihanna

               On the floor – Jennifer Lopez

               On the Radio - Donna Summer

               Party Rock Anthem - LMFAO

               Please donʼt stop the music – Rihanna

               Price Tag – Jessie J.

               Proud Mary - Tina Turner

               Push Up - Freestylers

               Push it – Salt and Pepper

               Raise your glass - Pink

               Release Me – Agnes

               Relight my fire – Dan Hartman

               Respect – Aretha Franklin

               Rhytm is a Dancer - Corona

               Rockabye – Clean Bandit

               Rolling in the deep – Adele

               Save Tonight – Eagle Eyed Cherry

               S&M - Rihanna

               Scream & Shout – Britney / Will.i.am

               Seven nation army – Ben l’oncle Soul

               Set Fire to the Rain – Adele

               Sexbomb – Tom Jones

               Sex on Fire – Kings of Leon

               Sing it Back – Moloko

               Shackles – Mary Mary

               Shape of you – Ed Sheeran

               She wolf – Sia / Guetta

               She works hard for the money - Donna Summer

               Show me Love – Robin S.

               Shut up and Dance – Walk the Moon

               Signed, Sealed, Delivered - Stevie Wonder

               Smells like teenspirit - Nirvana

               Sugar – Robin Schultz

               Sweet Dreams – Eurhytmics

               Teardrops - Womack & Womack

               The Best - Tina Turner

               These Boots – Nancy Sinatra

               Think - Aretha Franklin

               This girl – Kungs vs Cookers on 3 Burners

               This is the life – Amy mc Donalds

               Tick Tock – Kesha

               Time of my Life – Dirty Dancing

               Titanium – Sia / Guetta

               Treasure – Bruno Mars

               Tutti Frutti – Little Richard

               Upside down – Diana Ross

               Uptown Funk – Bruno Mars

               Valerie - Amy Winehouse

               Walking on sunshine – Katrina and the waves

               Waiting for tonight - Jennifer Lopez

               Waka Waka - Shakira

               Wake me up - AVICII

               Wannabe - Spicegirls

               What is love - Hadaway

               We are Family - Sister Sledge

               We found love - Rihanna

               What is love - Hadaway

               When Love Takes over – Kelly Rowland

               What a Feeling - Irene Cara

               Wrapped up – Olly Murs

               You Ougtha Know - Alanis Morissette

               You’re the one that I want - Grease

               Smooth

               A Womanʼs Worth – Alicia Keys

               All this Time – Maria Mena

               All of me – John Legend

               At Last - Etta James

               Donʼt Know Why – Norah Jones

               Every breath you take – the Police

               Fallinʼ – Alicia Keys

               Fast Car – Tracy Chapman

               Fell in Love with a Boy – Joss Stone

               Fever – Peggy Lee

               Fields of Gold – Eva Cassidy

               Get Here – Oleta Adams

               Hallelujah – Leonard Cohen

               Halo - Beyonce

               Hello - Adele

               If I Ain't got you - Alicia Keys

               Iʼm Yours – Jason Mraz

               It ainʼt over till itʼs over – Lenny Kravitz

               Just the two of us – Bill Withers

               Killing me softly – Roberta Flack

               Kiss me – Sixpence non the richer

               Lean on – Major Lazor

               Make you feel my love – Adele

               My love is your love – Whitney Houston

               Natural Woman – Aretha Franklin

               No Woman No Cry – Bob Marley

               Ordinary People – John Legend

               One – U2 &Mary J. Blige

               One of us – Joan Osborne

               People Get Ready – Eva Cassidy

               Perfect – Ed Sheeran

               Perfect – Fairground Atraction

               Put your records on – Corinne Bailey Rae

               Smooth Operator – Sade

               Stand by me – Bill Withers

               Strong Enough – Sheryl Crow

               Someone like you – Adele

               Sunrise – Norah Jones

               Sweet about me – Gabriella Cilmi

               Talking about a Revolution – Tracy Chapman

               Thinking out Loud – Ed Sheeran

               Time after Time – Cyndi Lauper

               True Colours – Cyndi Lauper

               Umbrella – Rihanna

               Use Somebody – Kings of Leon (Acoustic)

               Whatʼs Up – Four Non Blondes

               You gotta be - Desree

               Youʼve got a Friend – Carole King

                
               € 1.695,00
               Pee Wee
               • Allround
               • Dance

               Top band met zanger en zangeres en DJ voor 1 scherpe prijs....

               Pee Wee


               • 5 uur non stop feest

               • 3 uur live band en DJ voor 1 scherpe prijs

               • de beste hits en classics gecombineerd

               • fantastische muzikale kwaliteit


               'Get on board and never stop !' Als Pee Wee gaat feesten, gaat het dak eraf! Eenmaal op de dansvloer wordt u meegenomen in een trein vol Dance, Supergroovers, Disco-  en Soulmedleys die jullie avond onvergetelijk maken!

               Inbegrepen in de prijs van 2495 euro:

               • 3 sets van 60 minuten live muziek

               • bijpassende DJ in de pauzes

               • geluid- en licht tot 150 personen inclusief technicus

               • gratis instuderen van 1 verzoeknummer bijvoorbeeld voor de opening


               Niet inbegrepen in de prijs:

               • reiskosten: 70 cent per gereden km vanaf Oss

               • eventuele parkeerkosten

               Repetoirelijst

               Gimme gimme – Narada Michael Walden & Patti Austin (Bb)
               A night like this – Caro Emerald (Dbm)
               I’ll be there for you – The Rembrandts (A)
               Royals – Lorde (D)
               Kiss (A)
               Valerie – Amy Winehouse (Eb)
               Blow me away – Alain Clark (Bm)
               Carwash – Rose Royce (D)
               Off the wall – Michael Jackson (Eb)
               Get Lucky – Daft Punk (Bm)
               We are family – Sister Sledge (A)
               Play that funky music – Wild Cherry (E)
               Ain’t nobody – Chaka Khan
               Raise your glass - Pink (G)
               Madonna Medley
               Rock and Roll Medley (A)
               I love Rock and Roll – Joan Jett & The Blackhearts (Em)
               Treasure – Bruno Mars (Cm)
               Walk like an Egyptian – The Bangles (B)
               Disco Inferno – The Trammps (Cm)
               Happy – Pharrell (F)
               Le Freak – Chic (A)
               Wham Medley
               Ain’t no stopping us now – McFadden & Whitehead (Besm)
               Blame it on the boogie – The Jacksons (Es)
               Sexmachine – James Brown (D)
               Don’t go breaking my heart – Elton John & Kiki Dee
               When you’re gone – Bryan Adams & Melanie C.
               Dancing on the ceiling – Lionel Richie (C)
               Why tell me why – Anita Meyer (Em)
               Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
               Uptown funk – Mark Ronson ft. Bruno Mars
               The time of my life – Jennifer Warnes & Bill Medley (E)
               I knew you were waiting – George Michael & Aretha Franklin (E)
               Sex on fire – Kings of Leon
               Hey Jude – The Beatles
               Last Dance – Donna Summer (Eb)

               Eventueel:
               Make you feel my love I wish
               What’s going on Lady Marmelade
               All of me (As) Good God (Fm)
               Celebration (As) Proud Mary (D)
               Thinking out loud Signed, sealed, delivered
               € 2.495,00
               Swinging piano show
               • Allround
               • Nederlandstalig

               U vraagt, de Swinging Pianos spelen! Een crazy act vol met show...

               Swinging piano show

               De Swinging Pianoshow is een pianoshow met veel interactie en veel goede muziek om op te dansen!

               Wie bepaalt welke nummers de band speelt? Dat is niet aan de muzikanten ... het is aan jou! Zet je verzoekje op de speciale kaarten, zet het op een van de twee vleugels en wacht wat er gebeurt. Verwacht niet dat ze het origineel perfect naspelen, ze maken er hun eigen versie van met een grap en een sausje, gestopt in de blender en zo wordt het gebracht, precies hoe je het niet verwacht!

               But you will LOVE it. Allemaal perfect dansbaar. De Swinging pianoshow garandeert dat je de hele nacht zult zingen en swingen!
               De  Swinging pianoshow duurt 3 sets van 60 minuten met steeds 30 minuten pauze tussen de sets en is gegarandeerd feest. Voorafgaand aan het feest en in de pauzes worden er lekkere hits opgezet zodat ook dan het feest gewoon doorgaat.

               We leveren de pianoshow in de volgende bezettingen:

               • 1 pianist, 750 euro

               • 2 pianisten, 1400 euro

               • 2 pianisten met drummer, 1850 euro

               • 2 pianisten met drummer en DJ, 2250 euro


               Alle prijzen zijn inclusief geluid en lichtset tot 150 personen, inclusief reiskosten. Voor bedrijven zijn deze prijzen ex btw.

                

                

                

               Repetoirelijst

               Easy
               A Hard day's night - The Beatles
               Ain't no sunshine - Barry White
               All night long - Lionel Richie
               Als ze er niet is - De Dijk
               Another 45 miles - Golden Earring
               Another day - Buckshot Le Fonque
               Another day - Jimmy Lidell
               Bad moon rising - C.C.R.
               Bed of roses - Bon Jovi
               ben e king - stand by m e
               Black magic woman - Santana
               Brabant - Guus Meeuwis
               Breakfast at Tiffany's - Deep Blue Something
               Brown eyed girl - van Morrison
               Brown eyes blue - Gayle Christal
               Crazy - Seal
               Crazy little thing - Elvis Presley
               Dansen aan zee - Blof
               Dochters - Marco Borsato
               Dock of the bay - Otis Redding
               dont know why - norah jones
               Droomland - Paul de leeuw
               Easy like Sunday - The Commadors
               Englishman in New - Sting
               Everything - Micheal Buble
               Faith - George Micheal
               Feel - Robbie Williams
               Fly me to the moon - Frank Sinatra
               Give a little bit - Supertramp
               Groot hart - De Dijk
               Have a little faith in me - John Hiatt
               Have I told you lately - van Morrison
               Heaven - Brian Adams
               Hello - Lionel Richie
               Hit the road Jack - Ray Charles
               Home - Micheal Buble
               Hou me vast - Volumia
               House of the rising sun - The Animals
               How deep is your love - Bee Gees
               How sweet it is - The Temtations
               I ain't got you - Alicia Keys
               I just cal - Steve Wonder
               ilse delange - miracle bubble
               Imagine - John Lennon
               Isn't she lovely - Steve Wonder
               Jambalaya - Carpenters
               Jessie - Joshua Kadison
               Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
               Lean on me - Bill Withers
               Listen to the music - Doobie Brothers
               Love you more - Racoon
               Mr. Blue - Rene Klijn
               Mr. Bojangles - Robbie Williams
               My girl - The Temtations
               Niet of nooit geweest - Acda & De Munnik
               One - U2
               Ordinary People - John Legend
               She's the one - Robbie Williams
               Sometimes when we - Dan Hill
               Stand by me - Sam Cooke
               Still haven't found - U2
               Summertime - Janis Joplin
               The Pianoman - Billy Joel
               This is the moment - Rene Froger
               Top of the world - Carpenters
               Tranen gelachen - Guus Meeuwis
               Valerie - Amy Winehouse
               You to me your - Real Thing
               Your song - Elton John
               You're beautiful - James Blunt
               You've got a friend - Carole King / James Taylor
               Zij - Marco Borsato
               Everlasting love - Jamie Cullum
               Hier aan de kust - Blof
               leun op mij - ruth jaccot
               use sombody - laura jansen

               Feestnummers
               All my loving - The Beatles
               Amarillo - Albert West
               Are you ready for - Rene Froger
               Bad moon rising - C.C.R.
               Big Girl - Mika
               Blue suede shoes - Elvis Presley
               break away - tracy ullman
               Can you hear me - E. Iglesias
               Celebration - Cool and the Gang
               Clocks - Coldplay
               Country Roads - John Denver
               Crazy little thing - Queen
               Dancing Queen - Abba
               disco inferno - trammps
               Do you love me - Blues Brothers
               Do you wanna dance - Ramones
               Dock of the bay - Otis Redding
               Does your mother know - Abba
               Don't stop - Fleedwod Mack
               Drive my car - The Beatles
               Ease on down the road - Micheal Jackson
               Feeling hot hot hot - Arrow
               Fire - Pointer Sisters
               Fly me to the moon - Frank Sinatra
               Follow the leader - Soca Boys
               Gimme hope Jo'anne - Eddy Grant
               Girl - Anouk
               Give a little bit - Supertramp
               Great balls of fire - Jerry Lee Lewis
               grenade - bruno mars
               Hey Baby - Cooldown Café
               Hey Jude - The Beatles
               Hit the road Jack - Ray Charles
               Hold the line - Toto
               Holiday in Spain - Blof
               I alone - Live
               I feel good - James Brown
               i got the music in me - kiki dee
               I love your smile - Shanice
               I saved the day - Move-it
               I saw her standing - The Beatles
               I' ve got the music - Kiki Dee
               I want to break free - Queen
               i will survive - gloria gaynor
               I will survive - Hermes House Band
               I Wish - Steve Wonder
               I'm a believer - The Monkees
               I'm every woman - Whitney Houston
               I'm so exited - Pointer Sisters
               I'm Yours - Jason Mraz
               Islands in the stream - Dolly Parton
               Isn't she lovely - Steve Wonder
               It's my life - Bon Jovi
               Jambalaya - Carpenters
               Johnny B. Good - Chuck Berry
               Just say Hello - Rene Froger
               Killing me softly - Lauryn Hill
               Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
               La Bamba - Los Lobos
               Lady hear me tonight - Mojo
               Lean on me - Bill Withers
               Let me entertain you - Robbie Williams
               Let's twist again - Chubby Checker
               like the way i do - melissa etheridge
               Listen to the music - Doobie Brothers
               Lola - The Kings
               Long blond animal - Golden Earring
               Long train running - Doobie Brothers
               Love Generation - Bob Sinclar
               Love shine a light - Katrina and the Waves
               Love you more - Racoon
               ltd - back in love
               Maria (un dos tres) - Ricky Martin
               Mercy - Duffy
               modern world - anouk
               Money for nothing - Dire Straits
               Mr. Bojangles - Robbie Williams
               my girl - The Temtations
               night like this - caro emerald
               No woman no cry - Bob Marley
               nobodys wife - anouk
               On Broadway - George Benson
               One - U2
               Outta Love - Anastacia
               Papa was a Rolling - The Temtations
               Paradise by the - Meatloaf
               price tag - jessie j
               Proud Mary - Tina Turner
               Radar love - Golden Earring
               Rain down on me - Keane
               Relight my fire - Dan Hartman
               River deep mountain - Tina Turner
               Rock around the clock - Bill Haley
               Rock DJ - Robbie Williams
               rose royce - carwash
               ru kiddin me - anouk
               Satisfaction - Rolling Stones
               September - Earth Wind & Fire
               set fire to the rain,to make you feel my love, - adele
               Sexbomb - Tom Jones
               Shake your tailfeather - Blues Brothers
               She's the one - Robbie Williams
               signed sealed delivered - stevie wonder
               Something stupid - Frank Sinatra
               Soulman - Blues Brothers
               Stand by me - Sam Cooke
               Stayin' alive - Bee Gees
               Still haven't found - U2
               Stir it up - Bob Marley
               Strong enough - Cher
               Summer in the city - Joe Cocker
               Summer of ' 69 - Brian Adams
               Sunday morning - Maroon 5
               Sweet Caroline - Neil Diamond
               Sweet home Alabama - Lynard Skynard
               Sweet home Chicago - Blues Brothers
               The Pianoman - Billy Joel
               think - aretha franklin
               Think - Aretha Franklin
               This ain't gonna work - Alain Clark
               This is the moment - Rene Froger
               Time of my life - Dirty Dancing
               Tonight - David Bowie
               Top of the world - Carpenters
               Tutti Frutti - Elvis Presley
               Twilight zone - Golden Earring
               Twist and shout - The Beatles
               Una Paloma Blanca - George Baker
               Valerie - amy Winehouse
               Venus - Shokking Blue
               walkin on sunshine - katrina and the waves
               Walking in Memphis - Bruce Springsteen
               Waterloo - Abba
               we are family,fire - Pointer sisters-exited
               We will rock you - Queen
               Whatever you want - Status Quo
               What's going on - 4 non blondes
               When the lady smiles - Golden Earring
               Wonderwall - Oasis
               You - Ten Sharp
               You to me your - Real Thing
               You're the one that - John Travolta / Olivia Newton
               you've got a friend - carol king
               € 750,00
               More Gospel Singers
               • Gospel

               Gospel van het hoogste niveau, succes gegarandeerd.

               More Gospel Singers

               Een fantastisch gospelkoor op jullie feest? Dat kan met de More Gospel Singers.

               De More Gospel Singers zijn de absolute top in Nederland op het gebied van Black Gospel. Indien je op zoek bent naar de authentieke sound van de gospel uit Harlem New York...zoek dan niet verder!

               Gospelkoor More Gospel Singers is geformeerd rond topzangeres Joany Muskiet. Joany heeft gespeeld in de grote concertzalen van Nederland zoals de Doelen in Rotterdam, heeft diverse malen gezongen voor het Koninklijk huis en is Rotterdammer van het jaar geworden. De More Gospel Singers zijn internationaal bekend met hun grote avondvullende Black Gospel shows. Speciaal voor Swinging.nl hebben ze een intiem programma gemaakt genaamd 'The Wedding Black Gospel Show' voor een huwelijksceremonie of kerkdienst. Opzwepende, inspirerende herkenbare gospelsongs worden gezongen op een wijze die je gasten gegarandeerd kippenvel zal bezorgen!

               De prijs van de More Gospel Singers is 1195 euro exclusief reiskosten. De reiskosten zijn 1 euro per gereden kilometer vanaf Rotterdam.

               Het is mogelijk om de More Gospel Singers te boeken voor de kerkelijke inzegening en/of voor het burgerlijk huwelijk. Bij de kerkelijke inzegening wordt hun muziek naadloos geïntegreerd met de liturgie van de kerkdienst. Bij het burgerlijk huwelijk wordt een mooi programma samengesteld die past bij de sfeer van de ceremonie.

               Swinging.nl is er trots op dat we exclusief alle boekingen mogen verzorgen van de More Gospel Singers.

                

               Repetoirelijst

               All Heaven declares
               Amazing grace
               Baba yeh ( Onze Vader :Afrikaans)
               Circle of Life (Elton John)
               Come now is the time to worship
               Dig A little Deeper (Fast Gospel Groove Ray Charles style Double tempo) *
               Down by the riverside
               Enter
               Give and it shall come back to you
               Give Thanks unto the Lord (Latin/Bossa) *
               Glory Glory Halleluja
               God is a good God
               His Eye is on the sparrow
               Hillsong (Ocean)
               Holy Spirit rain down
               How great is our God Lord
               How great thou art
               How I Got over
               I am blessed
               I lift your name on high
               I love you Lord
               I will come and bow down at your Feet
               Jesus paid it all (Reggae) *
               Jesus You are God’s Son (6/8 shuffle 16en) *
               More Love, More Power
               My Help
               My Jesus, My savior (Michael W. Smith)
               Oh happy day
               Oh lord stand by me
               Operator
               Praise to the Lord
               The Rose
               There they come
               This is my desire
               This joy I have
               This little light of mine
               Victory is mine
               We wanna see Jesus lifted high
               Welcome into this place
               € 1.195,00
               De sax spelende DJ
               • Easy-listening
               • Lounge

               De DJ die ook sax speelt op zijn eigen beats

               De sax spelende DJ

               Uniek in Nederland! De saxofonist spelende Dj.

               Een lounge/ deep house concept  waar sfeervolle achtergrondmuziek op zijn plaats is. Jij bepaalt welke nummers er gedraaid worden, welk genre je wilt horen en hoe lang het duurt; het enige dat wij nodig hebben is een stroompuntje.

               Deze act is alleen overdag (tot 20:00 uur ’s avonds) voor maximaal 6 uur te boeken, waarbij de DJ per uur ongeveer 30 minuten als saxofonist meespeelt met zijn beats.               € 475,00
               3 Electric
               • Dance

               3 Electric is een avondvullende totaalshow met DJ, zangeres en percussie waar...

               3 Electric

               3 electric is 1 DJ, 1 geweldige zangeres en 1 light-percussionist. Een geweldige muziekbeleving met schitterende gastoptredens.

               3 electric biedt een avondvullend programma van een super-DJ met 3 gastoptredens van 1 ongelofelijke zangeres en een flitsende Light-percussionist.

               3 electric biedt een show die doorspekt is van dance, house en eigentijdse muziek.

               3 electric biedt zo de perfecte dansavond, voor als je toch op zoek bent naar de sound van nu en het livegevoel van een echte band.

               3 electric wordt hierbij versterkt door een professioneel geluidsbedrijf die ervoor zorgt dat alles super klinkt en tot in de puntjes wordt uitgelicht.

               3 electric verzorgt het optreden standaard met luxe-Dj- Booth en strakke backdrop.

               3 electric biedt ook de mogelijkheid om op te treden met een eigentijdse ledwall voor passende visuals en opzwepende lichteffecten.

               3 electric voor een onvergetelijke feestavond om even helemaal bij uit je dak te gaan!
               € 1.850,00
               Drie
               • Allround
               • Easy-listening

               Mooie achtergrondmuziek en gevoelige live muziek tijdens de trouwceremonie voor 1 scherpe...

               Drie

               de band drie bestaat uit drie enthousiaste professionele musici die samen de ultieme formatie vormen voor het verzorgen van mooie achtergrondmuziek tijdens receptie, borrel of diner.

               Door het gebruik van stroomloze versterking kan het trio uitermate makkelijk op verschillende plekken tijdens een event worden ingezet.

               Bijvoorbeeld eerst tijdens de huwelijksceremonie, dan bij de receptie en dan eventueel nog tijdens het diner.

               Of bijvoorbeeld eerst bij binnenkomst van de gasten, dan tijdens de borrel en daarna in de tuin tijdens de BBQ.

               Door de makkelijke mobiliteit is dit een ultiem trio die herkenbare muziek verzorgt van een goed niveau op een aangenaam muziekvolume.

               De band speelt in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Drie hanteert een standaardprijs. Hierdoor is deze band de ideale band voor als je op zoek bent naar geweldig muzikaal middagentertainment zonder extra kosten.

               Repetoirelijst

               A Womanʼs Worth - Alicia Keys
               All this Time - Maria Mena
               Broken Strings - James Morrison
               Caramel - Suzanne Vega
               Dear Mr. President - Pink
               Donʼt Know Why - Norah Jones
               Every breath you take - the Police
               Fallinʼ - Alicia Keys
               Fast Car - Tracy Chapman
               Fell in Love with a Boy - Joss Stone
               Fever - Peggy Lee
               Fields of Gold - Eva Cassidy
               Get Here - Oleta Adams
               Hallelujah - Leonard Cohen
               Halo - Beyonce
               Hello - Adele
               If I Ain't got you - Alicia Keys
               It ainʼt over till itʼs over - Lenny Kravitz
               Iʼm Yours - Jason Mraz
               Just the two of us - Bill Withers
               Killing me softly - Roberta Flack
               Kiss me - Sixpence non the richer
               Lately - Stevie Wonder
               Love Song - Sara Bareilles
               Make you feel my love - Adele
               My love is your love - Whitney Houston
               Natural Woman - Aretha Franklin
               Need somebody - Shola Ama
               No Woman No Cry - Bob Marley
               One - U2 & Mary J. Blige
               One of us - Joan Osborne
               Ordinary People - John Legend
               People Get Ready - Eva Cassidy
               Put your records on - Corinne Bailey Rae
               Smooth Operator - Sade
               Someone like you - Adele
               Stand by me - Bill Withers
               Strong Enough - Sheryl Crow
               Sunrise - Norah Jones
               Sweet about me - Gabriella Cilmi
               Talking about a Revolution - Tracy Chapman
               Time after Time - Cyndi Lauper
               True Colours - Cyndi Lauper
               Use Somebody - Kings of Leon (Acoustic)
               Whatʼs Up - Four Non Blondes
               You gotta be - Desree
               Youʼve got a Friend - Carole King
               € 995,00
               Boys with a Voice
               • Allround
               • Jazz

               Boys with a Voice zijn verrassend, stijlvol en uitermate swingend. Perfect als...

               Boys with a Voice

               Omschrijving
               De 45 minuten durende show van de ‘Boys with a Voice’ is perfect geschikt voor diverse gelegenheden. Zo worden ze regelmatig gevraagd voor een swingende set tijdens een bedrijfsfeest of huwelijksfeest. Een avondvullend programma in combinatie met een allround DJ behoort ook tot de mogelijkheden.

               Ook voor een intieme huwelijksceremonie kunt u een optreden van de ‘Boys with a Voice’ boeken. Zij zingen dan meerstemmig prachtige liedjes die zeer geschikt zijn voor tijdens uw huwelijksceremonie.

               Techniek
               Ook op het technische vlak is alles geregeld zodat de ‘Boys’ een vlekkeloos optreden kunnen verzorgen. De ‘oude’ Elvis microfoons worden ingeladen net als een passende geluidsset voor uw locatie. Is er al een DJ aanwezig? Dan kan de technicus wellicht gebruik maken van dezelfde geluidsset.

               Repertoire
               Het repertoire bestaat uit swingende up-tempo liedjes van de jaren ’50 tot nu. Alle liedjes worden in een modern swingend jasje gestoken, voor jong en oud een feest der herkenning. Zo zingen ze niet alleen liedjes van Elvis Presley en Frank Sinatra maar ook van de Spice Girls, Backstreet Boys en zelfs Lady Gaga!
               € 1.200,00
               De Swingers
               • Easy-listening
               • Rock 'n roll

               Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk...

               De Swingers

               Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of receptie? De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen. Hun repertoire behelst bekende (en hele bekende) songs uit verschillende muziekgenres. Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco.

               De strak in het pak gestoken Swingers kunnen gemakkelijk tussen de gasten optreden, maar komen ook op een podium prima tot hun recht. Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd. De aanwezige gasten zullen u zeker roemen om uw keuze.

               Bezetting
               De altijd vrolijke Swingers bestaan uit:
               Martin Voogd – Zang, gitaar
               Bart Klomp – Contrabas en zang
               Robert van Driesten – Cajon en zang en mondharmonica

               Duur optreden
               Een akoestisch of versterkt optreden bestaat uit drie sets van elk dertig minuten die zij spelen binnen 4 uur tijd. Het optreden kan worden uitgebreid met 1 set van 30 minuten. Indien u onversterkt wenst, dan is er geen pauzemuziek aanwezig. Indien wordt gekozen voor de versterkte variant, worden in de pauzes ook cd's gedraaid.

               Repetoirelijst

               Blue suede shoes
               Breakaway
               Brown eyed girl
               Bye bye love
               Centerfold
               C’est la vie
               Cha cha cha
               Country roads
               Daar bij de waterkant
               Dance the night away
               Denise
               Drinkin' wine spo-dee-o-dee
               Even aan mijn moeder vragen
               Everybody needs somebody
               Get Rhythm
               Hello Mary Lou
               Hound Dog
               I don't like mondays
               I love rock and roll
               I'm walking on sunshine
               I’m a believer
               I saw her standing there
               It's not unusual
               Jambalaya
               Kiss
               Lay your love on me
               Let me entertain you
               Never tear us apart
               Oh boy
               Opzij opzij
               Ring of fire
               Runaway
               Seven nights to rock
               Somewhere between
               Swimming into deep water
               That’s allright mama
               Tutti Frutti
               Walk this way
               Whisky in the jar
               Wild rover
               Wonderful tonight
               YMCA
               You’re sixteen
               En meer…
               € 1.260,00
               Ik wil geen side acts
               Tafel goochelaar

                Meervoudig kampioen goochelaar doet je gasten versteld staan. Succes gegarandeerd.

                Tafel goochelaar

                Onze goochelaar loopt bij deze act alle tafels langs waarbij hij je gasten eens flink bij de neus neemt.

                Deze vorm van magie is heel erg populair en effectief omdat je er letterlijk met de neus boven op zit. Het mooie van deze act is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt!

                Verschillende leuke effecten komen langs zoals geld verdubbelen, het stelen van horloges en het verdwijnen van een geheel spel kaarten op nog geen 50cm afstand van uw gasten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u straks op uw eigen evenement echt kunt wachten!

                Onze goochelaar is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog.

                Repetoirelijst

                Onze goochelaar behoort tot de beste van Nederland. Hij is al diverse malen in de prijzen gevallen. Hij doet diverse soorten trucs zowel rondlopend op je feest of eventueel ook als opening van het feest op een podium.
                € 750,00
                Sneltekenaar

                 Verras je gasten met een origineel aandenken aan jullie feest.

                 Sneltekenaar

                 Swinging.nl werkt samen met een bijzondere sneltekenaar.

                 Zijn karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristisch karakter een leuk kado om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken!  De tekeningen zijn hartstikke leuk om mee te geven als cadeau voor je gasten. Een bijzondere blijvende herinnering aan een mooi feest. Zijn groeiend succes heeft dan ook te maken met zijn spontane benadering en vriendelijke uitstraling.

                 Onze sneltekenaar tekent vier uur lang de prachtigste tekeningen voor je gasten. In vier uur tijd kunnen ongeveer 32 tekeningen gemaakt worden. Mocht je meer tekeningen wensen, dan is het raadzaam extra uren bij te boeken.

                  
                 € 575,00
                 Blackjack tafel – evenementencasino

                  Een perfect afgewerkte Black Jack tafel met een vakkundige croupier die uw...

                  Blackjack tafel – evenementencasino

                  Haal het Casino bij u in huis! Een spelletje Black Jack, Poker of Roulette is spannend en uitdagend. Swinging.nl zorgt voor een gezellige sfeer in combinatie met chique geklede croupiers en mooie speeltafels. Op deze manier hebben uw gasten de indruk dat ze zich in een echt casino bevinden.

                  Samen met collega's ervaren hoe je alles kunt verliezen of juist schatrijk kunt worden. Voor onervaren spelers is dit de ideale manier om kennis te maken met de casinospelen.

                  Heeft het feest een thema, dan zorgt Swinging.nl voor passende kleding : Country, Frans, Maffia etc. Wij werken natuurlijk volgens internationale regels en geven hierover uitleg aan de spelers.

                  Het assortiment bestaat uit:

                  • Amerikaanse roulette

                  • Black Jack incl. stijlvolle krukken

                  • Crazy Dice

                  • Franse roulette

                  • Paardenrennen

                  • Poker


                  Speciale combinatieprijzen
                  De getoonde prijs is voor 1 tafel voor een periode van vier uur inclusief bediening. Indien u meerdere tafels wenst, gelden er speciale combinatieprijzen. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                  € 495,00
                  Roulette tafel – evenementencasino

                   Roulette tafel inclusief bediening, speelfiches en aankleding.

                   Roulette tafel – evenementencasino

                   Haal het Casino bij u in huis! Een spelletje Black Jack, Poker of Roulette is spannend en uitdagend. Swinging.nl zorgt voor een gezellige sfeer in combinatie met chique geklede croupiers en mooie speeltafels. Op deze manier hebben uw gasten de indruk dat ze zich in een echt casino bevinden.

                   Samen met collega's ervaren hoe je alles kunt verliezen of juist schatrijk kunt worden. Voor onervaren spelers is dit de ideale manier om kennis te maken met de casinospelen.

                   Heeft het feest een thema, dan zorgt Swinging.nl voor passende kleding : Country, Frans, Maffia etc. Wij werken natuurlijk volgens internationale regels en geven hierover uitleg aan de spelers.

                   Het assortiment bestaat uit:

                   • Amerikaanse roulette

                   • Black Jack incl. stijlvolle krukken

                   • Crazy Dice

                   • Franse roulette

                   • Paardenrennen

                   • Poker


                   Speciale combinatieprijzen
                   De getoonde prijs is voor 1 tafel voor een periode van vier uur inclusief bediening. Indien u meerdere tafels wenst, gelden er speciale combinatieprijzen. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                   € 495,00
                   Fotohokje

                    Maak samen met je vrienden, collega's of familie de leukste foto's in...

                    Fotohokje

                    De allerleukste foto's samen met je familie, collega's of vrienden maken je in een fotohokje van Swinging.nl. Organiseer je een bruiloft bedrijfsevenement of festival bekijk eens de mogelijkheden van onze fotohokjes. Iedereen krijgt een aandenken aan jullie feest. Ervaring leert dat een fotostrip met jullie logo ongeveer 4 jaar op een koelkast of prikbord hangt!

                    In begrepen in de prijs is:

                    • 4 uur Fotohokje

                    • Enthousiaste Begeleider

                    • Onbeperkte fotoprints

                    • Gepersonaliseerde fotostrip

                    • Thema achterwand

                    • Email functie

                    • Kist met feestartikelen

                    • Foto's digitaal Nageleverd

                    • Online galerie


                    Naast een uitgeprinte versie worden alle foto's digitaal nagestuurd. Je kunt kiezen uit diverse hokjes, flitskisten of zelfs een fotobus, fantasisch voor een festival.

                     
                    € 750,00
                    Mindleader Joe

                     Mindleader die gedachten kan lezen, lepels ombuigen en nog veel, veel meer....

                     Mindleader Joe

                     Een fantastische act geheel in de stijl van Mindf*ck. Joe is een echte mindleader.

                     Joe behoort tot een select groepje van Nederland’s beste mentalisten en goochelaars. Zijn professionaliteit en jarenlange ervaring als fulltime artiest staan garant voor spraakmakend amusement met een hoge “Wow!”-factor. Met een dynamische vorm van mystery entertainment waarin de interactie met het publiek centraal staat, laat hij u van de ene verbazing in de andere vallen.

                     Zijn intrigerende optredens hebben altijd een grote impact en zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid en locatie. Of het nu gaat om een stand-up show tussen de gangen door van een feestelijk diner of een ambulante act waarin close-up illusies onder de neus van uw gasten worden vertoond tijdens een borrel of receptie; het is een gegarandeerd succes!

                     De wereld van het ondoorgrondelijke spreekt bij velen tot de verbeelding. Met het toenemende aantal televisieprogramma’s binnen dit genre blijkt duidelijk dat het Nederlandse publiek smult van onverklaarbare zaken en van moderne magie met een educatief of wetenschappelijk sausje…en dat is precies waarin de MindLeader is gespecialiseerd!

                     Er wordt ingespeeld op “paranormale” fenomenen zoals telepathie en telekinese, maar je hoeft geen zweverige praktijken te verwachten tijdens de shows. Joe brengt zijn repertoire met een dikke knipoog. Dus geen spirituele readings of spookverhalen. Ook zal hij nooit beweren te beschikken over een extra zintuig of speciale ‘gave’…zelfs niet als voorwerpen spontaan beginnen te bewegen of lepels en vorken op onverklaarbare wijze in uw handen buigen! Sterker nog; hij laat graag zien hoe frauduleuze mediums en paragnosten soms te werk gaan zodat u zelf nooit meer in dit soort trucjes hoeft te trappen.

                     Maak van je evenement een onvergetelijke belevenis en trakteer je gasten, zakenrelaties of (potentiële) klanten op magisch amusement van topniveau. Ze zullen nog lang napraten over de indrukwekkende ervaring op úw feest!

                     Joe was reeds diverse malen op televisie te bewonderen: Bij de invoering van de Euro introduceerde Joe deze munt op magische wijze tijdens een televisiegala op Nederland 2. Voor VT4 speelde hij in beide reeksen van “De Magische Vier”, waarin Joe tal van bekende Vlamingen en Nederlanders verraste met zijn magie. Daarnaast is hij te zien geweest in het tv-programma het Zesde Zintuig.

                     Momenteel treedt Joe op met zijn tablemagic-act en met de podiumshow “Do You Mind?”; een interactieve voorstelling waarin hij gedachten leest, onwaarschijnlijke voorspellingen maakt en magie naar een nieuw hoogtepunt tilt.

                     De prijs van 795 euro ex btw voor 3 uur table magic. Prijzen voor langere optredens en een openingsshow zijn op aanvraag.
                     € 795,00
                     Amerikaanse schoenenpoetser

                      Mister Shoeshine is origineel, hij is professioneel, hij is grappig en laat...

                      Amerikaanse schoenenpoetser

                      Deze charmante en stralende Amerikaan weet al tap-dansend en schoenenpoetsend de Europese harten te veroveren gedurende zijn standup comedy.
                      Gekleed in de rol van Mister Shoeshine laat Kevin u zien dat hij een echte rasartiest is. Hij kan het feest aan de voordeur laten beginnen.

                      Hij weet u te vermaken door zijn originaliteit en professionaliteit en laat de zon schijnen. Met hart en ziel tovert hij de lelijke eendjes onder de schoenen om in prachtige zwanen.

                      Duur optreden
                      Tijdens het feest hebben uw gasten maar liefst vier uur lang de mogelijkheid om zich te laten betoveren door deze schoenenpoetsende, standup comedian!

                      Bijzonderheden
                      De Kevin Shoeshine act is inclusief de schoenpoets(stoel)stand.
                      Naast de Shoeshine act, is Kevin ook te boeken met zijn originele Amerikaanse popcorn, hotdog of suikerspin kraam.
                      Ben je opzoek naar een Butler, Cocktailshaker of een Limousineservice? Ook dan ben je bij Kevin aan het juiste adres. Hij is van alle markten thuis!
                      € 795,00
                      Kinect Game zone

                       Kies uit verschillende Kinect Games voor jullie feest of event en laat...

                       Kinect Game zone

                       Kies uit verschillende Kinect Games voor jullie feest of event en laat de gasten lekker spelen! Van jong tot oud kan meedoen aan spelen zoals:

                       • zomer games

                       • winter games

                       • penalty schieten

                       • muziek- en dans games

                       • kids games

                       • ski simulator

                       • rockband VR


                       Uiteraard komt er een ervaren begeleider mee die ervoor zorgt dat alles opgebouwd en aangesloten wordt. Verder zal hij ook zorgen voor eventuele tekst en uitleg van de spelletjes.
                       € 350,00
                       Virtual Reality experience

                        Stap in een Virtuele wereld met onze Virtuel Reality experience, werkelijk een...

                        Virtual Reality experience

                        Stap in een Virtuele wereld met onze Virtuel Reality experience. Zie de allermooiste plaatsen op aarde of juist boven de aarde, loop door het bos met dinosaurussen of race in je eigen Formule 1 bolide over het circuit van Monaco. De VR experience is een fantastische beleving!

                        Swinging.nl biedt vele vormen van Virtual Reality aan, voor elke doelgroep en voor elke toepassing. We hebben demo’s in Virtual Reality, Roller Coasters experience en zelfs VR race simulators. Onze VR experience is zeer geschikt voor op een beurs of een bedrijfsfeest. Iedereen wil het zien en zelf beleven.

                        Uiteraard komen onze mensen de VR experience bouwen en installeren. Ze zijn verder zeer deskundig in het begeleiden van het spel zodat uw gasten de nodige uitleg krijgen voor de optimale beleving.

                        Repetoirelijst

                        De kosten voor 4 uur VR experience inclusief begeleider zijn 675 eu ex btw.
                        € 675,00
                        Candy girls & boys

                         Snoepjes om van te smullen...letterlijk en figuurlijk.

                         Candy girls & boys

                         Wanneer je een feest geeft, kan dit niet zonder hapje of drankje! Je gasten krijgen misschien wel trek in zoetigheid en je kunt dit op een leuke en feestelijke manier aanbieden. Onze Candy Girls zijn hier natuurlijk geschikt voor en maken het nog leuker met een passend kostuum. Wat met snoep kan... dat kan ook met ijs! Als je feest een bepaalt thema heeft, dan gaan wij op zoek naar de leukste outfit die zo dicht mogelijk bij uw thema ligt.

                         De 2 candygirls of boys zijn in principe 3 uur aanwezig. Prijs is inclusief snoepgoed. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de Candygirls en boys langer te boeken.

                         Wil je het net iets groter aanpakken? Laat de boys en girls uw feest opleuken door suikerspinnen te maken! Het team zal deze op een leuke manier maken en vervolgens aan uw gasten uitdelen. Informeer vooral naar de mogelijkheden!
                         € 600,00
                         Waarzegster Loretta

                          Uw hand laten lezen of tarotkaarten kiezen voor de toekomst? Dan is...

                          Waarzegster Loretta

                          De gasten op uw evenement kunnen hun toekomst laten voorspellen bij waarzegster Loretta. Dit kan door middel van tarotkaarten, handlezen of astrologie. Desgewenst wordt een intieme tent geplaatst van waaruit de waarzegster de toekomst van uw gasten voorspeld, maar natuurlijk kan waarzegster Loretta ook zonder tent de gasten uitnodigen om hun hand te laten lezen of tarotkaarten te kiezen.
                           De duur van het optreden van de waarzegster is vier aaneengesloten uren.

                           De prijs die is weergegeven is inclusief alle benodigde materialen. Decoratieve waarzegstertent optioneel mogelijk.

                          € 500,00
                          Masters of Beauty

                           Met vaardige hand, een bloem, een lintje, een beetje lak en een...

                           Masters of Beauty

                           Met hun blinkende föhns in de aanslag wachten zij u gretig op. Nicky, Kay, Kevin en Johnny zijn perfectionisten. In hun hagelwitte haarstudio staan vier comfortabele stoelen uitnodigend klaar voor eenieder die de ultieme schoonheid nastreeft. Dames zijn natuurlijk welkom maar de heren vallen bij de vier boys wel heel erg in de smaak! Met vaardige hand, een bloem, een lintje, een beetje lak en een likje gel verandert het viertal elk kapsel in een waar sieraad voor het hoofd. Samen buigen de vier haar-artiesten zich soms over een wel heel veeleisende klant want vier weten meer dan een.

                           De ‘Masters of Beauty’ bestaat uit 4 professionele kappers en visagisten die tevens professioneel artiest zijn. Hun adviezen zijn professioneel en de resultaten van hun werkzaamheden zijn een lust voor het oog. Leuk om naar te kijken, fantastisch om te ondergaan. In de wereld van Bling Bling, schoonheid en restyling is ‘Masters of Beauty’ een act die zijn gelijke niet kent! Voor een meerprijs kan ‘De Masters of beauty’ worden uitgebreid met een pruiken- en fotostand. Hierin kunnen de gasten zich tooien met professionele pruiken, zich vervolgens laten stylen door de Masters waarna de complete metamorfose digitaal wordt vastgelegd. Uiteraard krijgen ze een mooie afdruk mee naar huis.

                           Duur optreden
                           Masters of Beauty is 4 uur aanwezig op uw feest.
                           € 3.275,00
                           The Oxygen Bar

                            Zuurstofbar The Oxygenbar is het verkwikkende ontmoetingspunt met zuurstof en aroma voor...

                            The Oxygen Bar

                            The Oxygenbar is de plek om even heerlijk te ontspannen en zuurstof als welzijnsproduct tot je te nemen. Neem plaats aan de zuurstofbar en ervaar zelf wat zuurstof met je doet. Zuurstof is energie! Pure zuurstof of met een heerlijk toegevoegd aroma.

                            Door het consumeren van extra zuurstof (in een sessie van ongeveer 12 minuten) herstelt je lichaam sneller na inspanning. Zuurstof heeft een verlichtende werking voor lichaam en geest, denk daarbij aan een fitter gevoel, meer energie en een verhoogd concentratievermogen. Onze zuurstofbar is een echte eyecatcher, een niet te missen item op uw (bedrijfs-)feest, congres of productpresentatie. Een plek om uw gasten en relaties te ontvangen en lekker te verwennen!

                            Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden om ook uw bedrijf op een gezonde manier te promoten.

                            The Oxygenbar  verhuurt en plaatst zuurstofbars op iedere gewenste locatie. Het mobiele bar-systeem bestaat uit verschillende aaneensluitende units waardoor er tal van formatie mogelijkheden van klein naar groot, mogelijk zijn.

                            Duur van het optreden
                            De Oxygenbar is normaal gesproken 4 uur aanwezig op een evenement. Langer is natuurlijk ook mogelijk. Informeer bij Swinging.nl naar de mogelijkheden.
                            € 1.365,00
                            Cocktailbar

                             Toe aan wat afwisseling op uw feest? Probeer dan iets nieuws! De...

                             Cocktailbar

                             Toe aan wat afwisseling? Probeer dan iets nieuws! Onze cocktailbar verzorgt cocktails voor iedere gelegenheid.

                             De tijd is voorbij van de eeuwige glaasjes wijn, jus d'orange, bier en water. Feestjes, presentaties en borrels worden nu echt leuk. En totaal anders met de cocktails van onze shakers.Op de mobiele cocktailbar shaken de bartenders de perfecte cocktail voor je! De cocktailbar is feestelijk aangekleed en past bij de sfeer van uw feest of evenement.

                             De bar kan worden ingezet op feesten, beurzen, evenementen, festivals, productpresentaties en nog veel meer! Natuurlijk kun je ook meerdere bars verspreiden over de feestruimte, zodat je bijvoorbeeld bij de ene bar cocktails kunt krijgen, bij de tweede Smoothies en bij de derde vers fruit! De cocktailbar is makkelijk en snel te plaatsen en kan op elke locatie worden neergezet. Wens je geen alcohol op je feest, dan verzorgen wij een compleet alcoholvrije cocktailkaart. Eventueel kunnen cocktails in bedrijfskleuren of andere gewenste kleuren worden gemaakt!
                             Kwaliteit staat voorop. Shaken, blenden, builden...

                             Bijzonderheden
                             De prijs is inclusief 100 cocktails. Uiteraard kunnen er meer cocktails worden geserveerd. Deze worden dan op nacalculatie tegen stuksprijs verrekend. Informeer naar de mogelijkheden

                             Repetoirelijst

                             In principe kunnen alle cocktails worden bereid. Vooraf bespreken we de wensen en maken we speciaal voor je feest een op maat gemaakte menu-kaart. Op de menu-kaart worden 6 cocktails gezet. Er kan worden gekozen uit zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails.
                             € 750,00
                             Nail artist

                              Maak echte blikvangers van uw handen door een bezoekje aan onze nail...

                              Nail artist

                              Maak echte blikvangers van uw handen middels een bezoekje aan onze nail artist! De nagels worden in een basistint naar keuze gelakt of voorzien van een stijlvolle french manicure en aansluitend gedecoreerd met behulp van kleine sieraccessoires zoals

                              glitterpoeder, swarovski steentjes, sterretjes en stripers. Indien een nagel lang genoeg is kan er ook een nagelpiercing worden aangebracht (uiteraard een pijnloze aangelegenheid)

                              Technische informatie

                              • Doel: beauty entertainment

                              • Thema: ontspanning, beauty, fun

                              • Afmetingen stand item: standaardopstelling 150cm breed x 100cm diep x 110cm hoog

                              • Plaats van item: tegen de muur, randentertainment

                              • Soort omgeving (donker/licht): nvt, nail artist beschikt over werkverlichting

                              • Groepsgrootte/doelgroep: niet van belang, voor de dames

                              • Bijzonderheden: item kan prima worden gecombineerd met andere beauty/wellness items in de beautystreet


                              Duur van het optreden
                              De Nailartist is operationeel gedurende 4 uren
                              € 595,00
                              Stoelmassage voor events

                               Stoelmassage voor events is de ideale ontspanning tijdens uw evenement of feest....

                               Stoelmassage voor events

                               Stoelmassage is een prettige en ontspannen bijdrage aan uw feest of evenement. Deze vorm van massage is bij uitstek geschikt om op locatie aan te bieden omdat de massage gemiddeld 10-15 minuten duurt en door de kleding heen wordt gegeven.

                               Stoelmassage is niet alleen een publiekstrekker, maar voorziet ook in de individuele behoefte om op een simpele manier lichaam en geest even te ontspannen. De masseur kan uw gasten/bezoekers actief benaderen, en eventueel inspelen op de activiteiten van de opdrachtgever. Zo wordt er een brug gelegd tussen de ontspanningsmassage en het bedrijf.

                               Tijdens een themafeest kunnen de masseurs en de massagestoelen ook worden meegenomen in het thema. Bij een feest in Aziatische stijl kunnen de masseuses bijvoorbeeld in geisha kleding komen. Ook kan de bekleding van de massagestoel aangepast worden naar het thema. Zo worden de stoelen regelmatig omgetoverd in het goud.

                               Stoelmassage kan ook als relatiegeschenk worden aangeboden of worden ingezet tijdens personeelsbijeenkomsten. De gebruiker van de massage kan zich gedurende 15 minuten volledig ontspannen en vervolgens als herboren de activiteiten weer hervatten.

                               Bijzonderheden
                               Normaliter komen de masseurs casual gekleed in spijkerbroek met wit of zwart shirt.  Indien u Lounge en Event massage wilt inzetten tijdens een themafeest, dan kunnen de masseurs in passende kleding (en massagestoelen) de werkzaamheden uitvoeren.

                               Bezetting
                               Standaard wordt 1 masseur geleverd voor 4 uur inclusief een massagestoel, naar wens kan dit uitgebreid worden.

                               Duur
                               Standaard is de masseur 4 uur aanwezig, u kunt dit naar wens uitbreiden.
                               € 350,00
                               Egostreling

                                Egostreling is een act die wordt ingezet op evenementen, congressen, feesten en...

                                Egostreling

                                Wil je je gasten een onvergetelijke ervaring meegeven? Dan is egostreling de geschikte act!

                                Egostreling is een act die wordt ingezet op evenementen, congressen, feesten en festivals. Gasten krijgen een schoonheidsbehandeling voor de binnenkant. Wie plaatsneemt bij de egostrelers krijgt uitgebreid te horen wat er allemaal voor moois aan hem of haar te zien is, zowel van buiten als van binnen. Dingen die je misschien al wist, maar die toch fijn zijn om eens van een ander te horen. En dingen die je misschien nog niet wist, maar die je wel uitstraalt. Dit alles duurt een minuut of vijf en heeft een maximaal effect. Na een behandeling van Egostreling voel je je als herboren en straal je van geluk!

                                De kracht van Egostreling is onze oprechtheid. Omdat de egostrelers in staat zijn om direct de kracht van mensen te zien zijn de complimenten altijd gemeend en slaan ze bijna altijd de spijker op zijn kop. Het effect is daardoor groot en werkt nog lang door. Door de vrolijke outfits en de knipoog van de act, ziet het er ook nog feestelijk uit. Met Egostreling op je evenement krijgen de gasten een waardevolle en unieke ervaring. De korte boost van oprechte aandacht en waardering zorgt voor een positieve sfeer en werkt aanstekelijk.
                                Je kunt Egostreling boeken voor iedere gelegenheid.

                                De ‘Egostrelers’ zijn maximaal 3 uur aanwezig. In overleg kunnen ze altijd voor een kortere periode geboekt worden.
                                De aangegeven prijs is voor twee ‘Egostrelers’ voor een gezelschap tot maximaal 50 gasten. Wanneer er meer gasten zijn dan kan er een extra ‘Egostreler’ aangevraagd worden. Bespreek vooral de mogelijkheden met ons.

                                 
                                € 750,00
                                Ik wil geen slot act
                                Sharon Doorson
                                • Dance

                                Sharon Doorson was één van de grote favorieten tijdens het laatste seizoen...

                                Sharon Doorson

                                Sharon Doorson was n van de grote favorieten tijdens het laatste seizoen van THE VOICE OF HOLLAND! Ze schopte het tot de halve finale en maakte tijdens de liveshows indruk met haar uptempo en krachtige optredens. Als geen ander wist Sharon het publiek in te pakken met haar dans en sterke stem.

                                Al op jonge leeftijd ontdekt de nu 24-jarige, in Utrecht geboren, Sharon Doorson dat zingen en dansen haar lust en haar leven is. Als kleine spruit van 6 wint zij de mini-playbackshow van Henny Huisman en dat is niet de eerste talentenshow waaraan Sharon meedoet.

                                Op haar zeventiende, na 10 jaar danservaring en 2 jaar musical- en zangles, besluit ze in zeven jaar geleden mee te doen aan het SBS 6-programma Popstars the Rivals. De show brengt haar de meidengroep Raffish, waarmee ze meteen haar eerste nummer 1-hit scoort met de single ‘Plaything'.

                                Na het binnenhalen van haar diploma aan de Popacademie NPAC, te Utrecht, doet ze auditie voor het Conservatorium van Rotterdam en wordt aangenomen. Verschillende grote projecten in binnen- en buitenland volgen. Ze was onder meer zangeres van de coverband Agogo!

                                Als MC Sharon D treedt ze vanaf 2008 op naast verschillende grote DJ's onder wie Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Genairo Nvilla en D-Rashid. Voor deze laatste zingt Sharon ook een track in en brengt deze samen met hem ten gehore tijdens Latin Village 2010.

                                Vanaf heden is Sharon Doorson te boeken via Swinging.nl Haar show is perfect geschikt voor clubs, discotheken en andere events waarbij het dak er af moet!

                                Duur van het optreden
                                Het spectaculaire optreden van Sharon duurt 1x30 minuten.

                                Repetoirelijst

                                Sharon Doorson - Fail In Love
                                Sharon Doorson - High On Your Love
                                Sharon Doorson - Killer
                                Taio Cruz - Hangover
                                Beyonce - Crazy In Love
                                Beyonce - Run The World (Girls)
                                Rihanna - Where Have You Been
                                Nicki Minaj - Starships
                                David Guetta & Sia - Titanium
                                David Guetta & Sia - She Wolf
                                Jessie J - Price Tag
                                Jessie J - Nobody’s Perfect
                                Seal - It’s A Man’s World
                                Medley 1: Don’t Wanna Go Home -Wild Ones -Sweet Dreams -Where Them Girls At
                                Medley 2: Diamonds -She Wolf -Euphoria -Turn Up The Music
                                € 2.675,00
                                Glennis Grace
                                • Dance
                                • R & B

                                Glennis Grace, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek...

                                Glennis Grace

                                Op 19 juni 1978 werd in Amsterdam Glenda Batta geboren. Op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het „Unicef Gala for Kids‟, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis, dat hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertenreeks in Ahoy!

                                Op 16-jarige leeftijd (1994) deed Glennis mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Met het nummer van haar idool Whitney Houston “One moment in time” pakte ze heel Nederland in en won ze zeer overtuigend.

                                In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland. Eind vorig jaar is Glennis Grace door o.a. Buma Stemra uitgeroepen tot de Beste Zangeres van Nederland. Ook heeft de zangeres het populaire tv-programma “Van Popster tot Operaster” gewonnen met het stuk “Habanera” en is ze door het conservatorium na een studie van 5 jaar, uitgeroepen tot de zangeres met de beste zangstem en zangtechniek van Nederland.

                                Op 20 mei 2011 brengt Glennis Grace haar nieuwe album “One Night Only” uit die opgenomen is tijdens haar eerste soloconcert. Daarnaast is de zangeres te zien in een nieuwe reeks van het TROSprogramma “De Beste Zangers van Nederland” en scoort ze in april haar eerste nummer-1 hit met “Afscheid” en pakt hiermee direct haar eerste Gouden Plaat.

                                Duur optreden
                                Het optreden van Glennis Grace duurt 1 x 30 minuten.
                                € 4.950,00
                                Big Black & Beautiful
                                • Rhythm & blues
                                • Soul

                                Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Rocq-E, Lucretia & Michelle...

                                Big Black & Beautiful

                                Avond na avond trekken deze Soulsisters uitverkochte zalen door heel Nederland en al gauw was iedereen het eens; Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Rocq-E, Lucretia & Michelle brengen op een muzikale en soms komische wijze hun eerbetoon aan de Girl Groups van de afgelopen decennia.

                                Rocq-E Harrell: De in Californië (USA) geboren Rocq-E (spreek uit Rocky) zong als backing vocal bij een aantal van de grootste artiesten ter wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross en Stevie Wonder. In Nederland maakte zij haar eerste solo CD en zong zij in vele theater-voorstellingen. Zo was zij onder meer te zien in 'Niet Gesnoeid', 'R.E.S.P.E.C.T.' en 'She Got Game!'.

                                Lucretia van der Vloot: Lucretia was onder andere te zien in de muzikale theatervoorstelling 'Tip Top' en 'Jenny Arean met Lucretia van der Vloot'. Zij speelde een paar seizoenen in de populaire tv-serie 'All Stars'. In het seizoen 2001-2002 was zij samen met Ellen Peters te zien in 'Klotewijven' een muzikale cabaretvoorstelling. Lucretia zong samen met Rocq-E in 'Female Factory' en 'She Got Game'.

                                Michelle David: Geboren in North Carolina en opgegroeid in New York (USA), begon Michelle haar zangcarrière in de Kerk. Jaren later kwam zij naar Nederland en speelde zij in verschillende theatervoorstellingen, zoals: 'The Sound of Motown', 'The Glory of Gospel' en samen met Rocq-E 'R.E.S.P.E.C.T.'.

                                Let op! De prijs van Big Black & beautiful is exclusief geluidsinstallatie. Vaak kan gebruik gemaakt worden van een reeds aanwezige geluidsinstallatie. Informeer naar de mogelijkheden.

                                Duur van het optreden
                                De duur van een waanzinnig optreden van Big Black & Beautiful is 1 set van 30 minuten.

                                Repetoirelijst

                                Emotions Medley (Boogie Wonderland/Best Of My Love)
                                Lady M Medley (Lady Marmalade/Bootylicious/Crazy In Love)
                                We Are Family
                                Shoop Medley (It's In His Kiss/Mr Postmen/Heatwave/Yes We Can Can)
                                Be My Baby
                                Reflections
                                History/Love Me Just A Little Bit More
                                Survivor
                                Givin' Up, Givin' In/The Runner
                                I'm So Excited
                                Don't Leave Me This Way
                                Someday We'll Be Together

                                 

                                 
                                € 4.975,00
                                Edsilia Rombley

                                 Edsilia toert door heel Nederland met haar band in de theaters, heeft...

                                 Edsilia Rombley

                                 Het gaat goed met Edsilia Rombley! Sinds haar doorbraak bij de Nederlandse en Europese Soundmixshow in 1997 heeft de zangeres een flink CV opgebouwd. In 1998 valt heel Nederland voor Edsilia's charmes als ze het Nationale Songfestival wint en later 4e wordt op de Europese editie met het nummer 'Hemel en Aarde'. Ze duikt de studio in en neemt in samenwerking met producer Tjeerd Oosterhuis (Total Touch, Replay, Trijntje Oosterhuis) haar Engelstalige debuut 'Face To Face' op, waarna vele optredens volgen.

                                 In 2004 nodigt de internationaal bekende jazzpianist Michiel Borstlap de zangeres uit met hem mee op tournee te gaan in Amerika. Ze zingt daar liedjes van 'Face to Face' en een aantal bewerkte covers. Vooral de versie van 'Everything Must Change' (origineel van Bernard Ignher) van dit tweetal is een enorm succes. Het levert hen zelfs uitnodigingen op vanuit Cannes, Ankara en Chicago. Het duo treedt ook op tijdens het North Sea Jazz Festival in 2005, wat voor Edsilia haar debuut op dit festival betekent. Tijdens recente optredens in de Benelux van Lional Ritchie verzorgt Rombley het voorprogramma van deze ster. Ook gaat ze met haar band op theatertournee, waar ze het programma 'van jongs af aan' presenteert. Deze reeks optredens wordt zeer enthousiast ontvangen door publiek en media. Voor 2007 staat er dan ook alweer een nieuwe tour in de planning.

                                 Er breekt een spannende tijd aan voor Edsilia: na haar deelname aan het immens populaire programma 'Dancing with the Stars' zal haar eerste Nederlandstalige album uitkomen. De plaat bevat prachtige Nederlandstalige luisterliedjes en een aantal stevigere uptempo songs. Tijdens haar theatertournee bracht Edsilia al verschillende songs van het album ten gehore, waar door het theaterpubliek dolenthousiast op werd gereageerd. Nu is de zangeres klaar om de rest van Nederland met haar nieuwe repertoire te veroveren.
                                 € 4.475,00
                                 Jeroen van der Boom

                                  Jeroen van der Boom is de ontdekking van 2007. Met zijn hit...

                                  Jeroen van der Boom

                                  Jeroen van der Boom werd op 22 juni 1972 geboren in Nijmegen en staat al sinds twaalfjarige leeftijd op de planken. Na zijn middelbare school besluit Jeroen zich volledig aan de showbizz te wijden. Na een tijd als zanger en pianist op het Rembrandtplein in Amsterdam te hebben opgetreden, begint hij in 1992 aan zijn televisiecarrière.

                                  Begonnen met spectaculaire reality-programma's als 'Real TV' en 'Explosief' kwamen al snel producties als 'National School Series', '15 Miljoen Mensen', 'Mini WK' en 'Domino D-day' op zijn pad. Maar het entertainmentbloed kruipt waar het niet gaan kan en Jeroen gaat in op het aanbod voor een hoofdrol in de theatershow 'Barcelona' in Event Centre Aalsmeer (het voormalige ShowBizCity). Naast het op de planken zingen, dansen, presenteren en acteren richt hij in 2002 de productiemaatschappij Rebeltv & events op.

                                  In 2004 wordt hij door Wentink Events gevraagd één van de hoofdrolspelers te worden in de dinnershow 'Novomundo' in Studio 21 in Hilversum. Een show waar hij zijn muzikale capaciteiten optimaal kan benutten. Inmiddels is ook zijn imitatietalent niet onopgemerkt gebleven. Zo geeft hij in de spraakmakende animatieserie 'Café De Wereld' van de VARA stem aan diverse bekende persoonlijkheden. Ook maakte hij in 2007 zijn debuut bij het cabaret van Jack Spijkerman's 'Koppensnellers'.

                                  Tijdens zijn optredens in het land boekt Jeroen hoe langer hoe meer succes  als zanger/entertainer. Willem van Kooten en zijn platenmaatschappij 'Red Bullet' geven hem medio 2006 de kans om een plaat op te nemen in 'New Jazz Swing'-stijl. Naast jazzy bewerkingen van popklassiekers als Queens 'Don't Stop Me Now', Eric Claptons 'Wonderful Tonight' en 'I Feel Good' van James Brown bevat het album 'Vanderboom' ook eigen repertoire.
                                  Met dit album bewees Van der Boom opnieuw zijn verrassende veelzijdigheid. Live met band mocht hij Van 'Goedemorgen Nederland' tot 'Barend & Van Dorp' van 'Max & Catherine' tot 'Life & Cooking' het album komen promoten.

                                  Ook in 2007 wil Jeroen van der Boom zich verder profileren als Entertainer. Begin april komt de remix/dance versie van 'She's a Lady' (van Tom Jones) uit. Volgens kenners de absolute zomerhit van 2007! Wederom een nieuwe stap in de carrière van deze jonge duizendpoot en entertainer pur sang.

                                  Duur optreden
                                  De duur van het optreden van Jeroen van der Boom is 1 set van 30 minuten.
                                  € 8.500,00
                                  Danny de Munk
                                  • Nederlandstalig

                                  Als Danny de Munk ergens verschijnt, voelt iedereen zich onmiddellijk helemaal thuis,...

                                  Danny de Munk

                                  Als Danny de Munk ergens verschijnt, voelt iedereen zich onmiddellijk helemaal thuis, want de spontane zanger en tv-persoonlijkheid brengt overal waar hij komt feest, plezier en echte gezelligheid.

                                  Op vroege leeftijd speelde Danny de rol van Ciske in de film Ciske de rat. Vervolgens heeft hij in 1991 een rol gespeeld in de musical Les Misérables.

                                  In 2007 vierde Danny zijn 25 jarige jubileum in de Ahoy waarna hij meerdere keren in het uitverkochte Heineken Music Hall stond. Hij was daarnaast op televisie met twee eigen reality soaps en toert nu door het hele land om voor zijn vele fans op te treden.

                                  2012 was het begin van het jubileumjaar voor Danny. Dit jaar zat Danny 30 jaar in het vak. Ter ere van dit jubileumjaar gaf Danny de Munk op 17 november 2012 een knallend en kleurrijk 80's concert in een uitverkochte H.M.H. met diverse gastoptredens van artiesten die een belangrijke rol hebben gespeeld gedurende zijn carriére. De jubileumshow was een aaneenschakeling van bijzondere belevenissen en hoogtepunten uit zijn carrière, van Ciske de Rat (1982) tot Danny de Munk anno 2012. Danny sloot zijn concert af met zijn single 'Na al die Tijd' , waarbij het publiek kon genieten van een indrukwekkende film, waarbij diverse fragmenten van hoogtepunten uit zijn 30 jarige carriére de revue passerden.

                                  In maart 2013 kwam het langverwachte jubileum album uit, getiteld 'Mijn Levenslied'. Met dit album wilde Danny de Munk terug naar zijn roots: het levenslied. De combinatie van de tekst en blues op dit album vormen een muzikale weerspiegeling van Danny's leven en gevoel anno 2013. Dit is wie hij is en zo staat hij in het leven. Het jochie van de straat, een leven met een lach en een traan en vooral : recht uit het hart !

                                  Duur optreden
                                  Danny de Munk brengt een wervelende show van 30 minuten
                                  € 8.957,00
                                  Ik wil geen thema
                                  VIP Party

                                   Ontvang je gasten als echte VIPS!

                                   VIP Party

                                   Glitter hier, Glamour daar, vanavond staat je samen met je gasten in het middelpunt van de belangstelling. Bij aankomst staat de paparazzi al te wachten om een glimp van de gasten op te vangen. De bodyguards weten de gasten snel met veel plezier en humor naar binnen de smokkelen. Even lachen voor de camera en samen met je vrienden of collega’s heb je een foto op de rode loper. Binnen is het feest al in volle gang met living statues en een echte cocktailbar met cocktails op maat. Midden op avond kunnen de gasten genieten van een prachtige dansshow waar er door middel van bewegingen prachtige black-light figuren gemaakt worden. De hele avond kun je genieten van geweldige muziek van een swingende DJ.

                                   Uiteraard zijn er voor dit themafeest ook verschillende artiesten en entertainment mogelijkheden. De muziek kan verzorgd worden door één van onze Swinging DJ's. Voor het ontvangen van de gasten kun je enkele hostesses boeken. Zij kunnen geheel in stijl de gasten ontvangen en hen een welkomstdrankje aanbieden. Daarnaast kunnen zij een dansoptreden verzorgen. Ook is het leuk om het feest verder aan te kleden met een cocktail bar of een beautystreet.

                                   Mogelijke entertainment suggesties voor dit thema:

                                   • vip hostesses

                                   • oesterdames en heren

                                   • masseurs

                                   • vip fotowall

                                   • swinging collective dj show

                                   • cocktailbar

                                   • casinotafels

                                   • living statues

                                   • fluor poi dansshow


                                   De prijs van 2250 is de gemiddelde prijs voor de styling en begeleiding. Het entertainment is facultatief en nog niet inbegrepen in de prijs. We maken graag op basis van jullie wensen een voorstel op maat rekening houdend met jullie lokatie, budget en wensen.
                                   € 2.250,00
                                   Maffia party

                                    Een klassiek thema dat het nog steeds goed doet.

                                    Maffia party

                                    Nadat er veel maffiosi opgepakt zijn zit de grootste maffia familie, de Cosa Nostra, met een klein probleem, ze hebben te weinig mensen. Nu krijg je de kans om je aan te sluiten bij de grootste criminele organisatie van Sicilië. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is naar de maffia avond te komen en je beste pokerface opzetten. Uiteraard is deze maffia avond op een geheime locatie aangezien de politie een oogje in het zijl houdt. Speel mee aan de poker-, roulette- of blackjacktafel en win zo veel mogelijk fiches. Wie weet ga je wel naar huis onder de naam, Signore of Signora del Cosa Nostra.

                                    Waar de twee grote bodyguard voor de deur staan, moet je zijn maar schrik niet, zij zullen je de gehele avond beschermen. Wanneer je binnenkomt, word je ontvangen door twee prachtige dames die je jas aannemen en je een welkomstdrankje aanbieden. Bij aanvang krijgen de gasten enkele fiches om deel te kunnen nemen aan één of meerdere casinospelen.

                                    Mogelijk entertainment bij dit thema:

                                    • bodyguards/acteurs

                                    • casino tafels

                                    • cigar girls

                                    • whiskey proeverij

                                    • can can dans

                                    • swinging piano show

                                    • hostesses


                                    De genoemde prijs is een stelpost voor de decoratie en begeleiding, het entertainment is niet inbegrepen.  We maken graag op basis van jullie wensen een voorstel op maat passend bij jullie budget, lokatie en wensen.
                                    € 2.250,00
                                    Aprés Ski Party

                                     Ijskoud de lekkerste! Een thema dat garant staat voor een top feest....

                                     Aprés Ski Party

                                     Wil je Der Rudi ontmoeten, of ben je helemaal fan van Anton aus Tirol? Trek dan die broek met van die zakken aan de zijkant aan en kom oerend hard naar de piste. Toeter op je waterscooter en volg de leraar naar het Aprés Ski feest, verdomd alleen zul je er zeker niet voelen. Houd je niet van Sauerkraut met een braadworst dan is de Pizzahut om de hoek. Met de vogeltjesdans en de jodeljump is het zeker stil aan de overkant.

                                     En wat we drinken,.. is allang bekend!

                                     Helemaal in stijl kom je binnen in de Après Skihut met sneeuw op de grond en een kleine fanfareband die bij de entree al de sfeer er aardig inbrengt. Na een korte toespraak gaat het feest van start met een openingsdans van drie prachtige Tirolse dames. De muziek tijdens het feest zal verzorgd worden door de Swinging Dj. Gedurende de avond zullen er verschillende winterspelen gespeeld worden als denneboom werpen, bierpulschuiven en skilat limbodansen. Eventueel kun je zelfs een skilat limbodans workshop volgen. Ook Der Rudi kan zeker op deze avond niet ontbreken. Als afsluiting van de avond kunt u een artiest of band boeken.

                                     Mogelijk entertainment passend bij dit feest:

                                     • optreden Der Rudi

                                     • tiroler meisjes

                                     • Apres Ski spelletjes zoals bierpul schuiven, lederhosen hangen en spijkerslaan

                                     • Swinging DJ Show

                                     • Gebroeders Ko


                                     De prijs van 2250 euro is de gemiddelde prijs voor de styling, decoratie en productie van het feest. Het entertainment is naar wens te boeken en zit niet inbegrepen in de prijs. We maken graag op basis van jullie wensen, budget en lokatie een voorstel op maat.
                                     € 2.250,00
                                     Ik Hou van Holland

                                      Een ouderwets gezellig thema.

                                      Ik Hou van Holland

                                      Wat is er leuker dan een heerlijke nostalgische Hollandse feestavond. Centraal tijdens dit thema staat de Ik Hou van Holland spelshow. Een super leuke interactieve spelshow met opdrachten, vragen en spelletjes. Ook geschikt voor hele grote groepen van een paar honderd personen.

                                      Bij binnenkomst worden de gasten ontvangen door Hollandse kaasmeisjes. Na een klompendans is het tijd voor feest. Lekker dansen op de beste Nederlandse hits, de spelshow en natuurlijk mag het bittergarnituur niet ontbreken.

                                      Enkele entertainment suggesties passend bij dit thema:

                                      • Ik Hou van Holland spelshow

                                      • De Hollandse DJ

                                      • Hollandse kaasmeisjes

                                      • Oud Hollandse spelletjes


                                      De prijs van 2250 euro is de gemiddelde prijs voor de productie, styling en decoratie. Het entertainmentprogramma zit nog niet in de prijs inbegrepen. We maken graag op maat een voorstel passend bij jullie budget, lokatie en wensen.
                                      € 2.250,00
                                      Back to the Fifties

                                       Terug naar de tijd dat geluk heel gewoon was.

                                       Back to the Fifties

                                       De jaren 50, toen was geluk heel gewoon. Een heerlijk nostalgisch thema om in weg te dromen.

                                       Het thema wordt zorgvuldig uitgewerkt in de aankleding en decoratie van de ruimte. Wandpanelen met oude afbeeldingen, authentieke voorwerpen zoals een oude radio, een oude stoel en andere details. Daarnaast loopt het personeel natuurlijk in bijpassende kleding, dit zorgt voor een fantastische totaal beleving.

                                       Bij aankomst worden de gasten verwelkomd door 2 hostesses in kostuum die een glas advocaat aanbieden bij binnenkomst. Vervolgens worden er gedurende het feest heerlijke kaasblokjes en bitterballen geserveerd.

                                       In de ruimte kun je een jukebox terugvinden, iets waar ieder café in die periode over beschikte. Naast het luisteren naar muziek, het genieten van een heerlijke hapje en drankje kunt u ook een bezoekje brengen aan de authentieke barbershop.

                                       Mogelijk entertainment bij dit thema:

                                       • barbershop

                                       • flipperkasten

                                       • hostesses

                                       • dj show


                                       De genoemde prijs van 2250 euro is de gemiddelde prijs voor styling, decoratie en productie van het feest. De prijs van het entertainment is niet inbegrepen. We maken graag op basis van jullie budget, lokatie en wensen een voorstel op maat.

                                        
                                       € 2.250,00
                                       Back to the Sixties

                                        The good ol' happy days are back again....

                                        Back to the Sixties

                                        Je kunt er voor kiezen om de gasten helemaal in de jaren Sixties stijl gekleed te laten komen, of in eigen kleding. Bij aankomst kom je binnen in een ruimte waarbij je terug reist naar de jaren 60. De ruimte is voorzien van wandpanelen met schilderijen van Elvis en schilderijen van auto’s uit de jaren 60. Daarnaast staat er een oude jukebox in de ruimte. In de ruimte zullen ook drie flipperkasten staan waarop u een spelletje kunt spelen.

                                        In de ruimte kunnen bartafels neer worden gezet zodat er tussendoor lekker genoten kan worden van hapjes en drankjes.

                                        De muziek tijdens het feest zal verzorgd worden door de Retro DJ. De hoogtijdagen van de Rock 'n Roll, vroege Soul en R&B zoals deze in de jaren ’60 klonken komen voorbij. Deze hits draait hij vanaf de originele geluidsdragers op vintage buizenapparatuur uit de jaren '50.

                                        Mogelijke entertainment suggesties passend bij dit feest:

                                        • De retro DJ

                                        • rock 'n roll dansshow

                                        • rock 'n roll dans workshop

                                        • suikerspin kraampje

                                        • candy girls

                                        • skate girls


                                        De prijs van 2250 euro is de gemiddelde prijs van styling, decoratie en de organisatie van een fifties feest. Het entertainment zit niet inbegrepen in de prijs. We maken graag op basis van jullie wensen, budget en lokatie een voorstel op maat.
                                        € 2.250,00
                                        Back to the seventies

                                         Een themafeest helemaal in de stijl van de jaren '70. Pak uw...

                                         Back to the seventies

                                         Pak je schoenen met plateauzolen uit de kast en neem je Afropruik mee naar de Back to the seventies Party. Lichtgevende vloer en felle lichteffecten brengen je weer helemaal terug naar de jaren '70 en ook de discobol kan zeker niet ontbreken aan deze avond.

                                         U komt binnen in een wereld vol kleur waar u ontvangen wordt door twee hippies die u een welkomstdrankje aanbieden. Na een geweldige openingsdans geheel in stijl van de jaren '70 zal de muziek verzorgd worden door de Swinging Dj die nummers draait van onder andere de Jackson Five, Bee Gees en Abba. Midden op de avond kunnen uw gasten genieten van een dansshow geheel in stijl. Mocht uw outfit al helemaal compleet zijn maar mist het juiste kapsel erbij dan kunt u plaats nemen in één van de stoelen van de Masters of Beauty. Zij geven u een geheel nieuwe look. Afsluitend kunt u een artiest of band boeken die samen met de gasten het feest uitswingt.

                                         Back to the seventies is al jaren het meest gevraagde themafeest. Door u entertainment op maat te bieden heeft Back to the seventies keer op keer weer een uniek concept. Zo kunt u denken aan de Seventies & Eightees dansshow die gedurende het feest drie korte optredens verzorgen geheel in discostijl. Ook heeft u de keuze uit verschillende bands en artiesten als; Shagadelic, Trinity, Agogo, Back in the Groove en Seventies Inc. Met de geweldige kapsels van Masters of Beauty maakt u uw look helemaal af. Naast de enkele suggesties die u hieronder ziet heeft Swinging.nl nog een groot aanbod aan artiesten en entertainment.

                                         Inbegrepen in de standaardprijs

                                         • avondvullend programma van de luxe Swinging DJ show

                                         • optreden van drie showdances met een seventies en eightees dansshow

                                          Seventies & Eightees dansshow
                                         Een dansshow die zeker bij dit past is de seventies & eightees dansshow. Een spectaculaire show met drie blokken van vijf tot tien minuten, elk met een ander kostuum en muziekstijl.
                                          Masters of beauty
                                         Wilt u een passend kapsel bij de jaren '70 look neem dan plaats in één van de stoelen van de Masters of Beauty. Deze mannen vol glitter en glamour maken uw look helemaal af. U kunt er een fotostand bijboeken waar de mooie kapsels vastgelegd worden op foto.
                                         Back in the Groove
                                         De naam van deze band zegt al genoeg, met een repertoire van ruim 100 nummers speelt deze band de hele avond heerlijke soul en disco nummers. Hun motto is dan ook niet voor niets 'als het maar dansbaar is' en dat is hun muziek zeker.
                                         Event Hostess & Dansers
                                         De hostess, geheel in stijl gekleed, ontvangen u met open armen en bieden u een welkomstdrankje aan. De zorgvuldig geselecteerde dansers treden op tijdens uw feest.
                                         Seventies Inc.
                                         Met Afropruiken op en de broek met wijde pijpen aan zingen zij geheel in stijl onder andere nummer als Relight my Fire, Celebration, Lady's Night en Every Woman. Breng swingend uw avond door met deze hippe groep.

                                         Verlichte dansvloer
                                         Ook erg leuk is het om een verlichte Saturday Night Fever dansvloer bij te boeken. We bieden u de keuze uit zowel LED dansvloeren, Pixel dansvloeren en ouderwetse gloeilampen vloeren. Welke u ook kiest, succes is altijd verzekerd. De prijs is afhankelijk van de gewenste lokatie en de gewenste vloeroppervlakte.

                                         Locatie
                                         Dit themafeest kan worden georganiseerd op een willekeurige locatie naar keuze. Inmiddels hebben we ervaring opgedaan met een groot aantal prachtige locaties verspreid over heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met een persoonlijk advies. Ook is het mogelijk dit feest te organiseren in uw eigen bedrijfspand om zo uw Back to the seventies party een nog persoonlijker tintje te geven. Wij maken graag een afspraak om samen met u de locatie van uw keuze te gaan bezichtigen of u te adviseren over een geschikte locatie./

                                         Catering
                                         Bij dit thema zijn verschillende catering arrangementen mogelijk. Wij stemmen de catering geheel af op uw behoeften. Bijvoorbeeld een steak buffet, een finger food arrangement met verassende kleine hapjes, spectaculaire life cooking of gewoon een voortreffelijk buffet met voldoende eten en buffetpunten zodat uw gasten snel kunnen genieten van alle culinaire verrassingen. Uiteraard is het ok mogelijk dat u zelf de catering verzorgt of regelt bij de door u gekozen locatie. Ook kun u kiezen uit diverse drankarrangementen.

                                         Meubilair en overige aankleding
                                         Wanneer het feest in uw eigen pand plaats vindt kunt u in overleg met één van de medewerkers van Swinging.nl het juiste meubilair uitzoeken wat het feest tot een geheel maakt. Voor decoratie kunt u denken aan zitzakken, een lichtgevende dansvloer en natuurlijk de discobol zie zeker niet kan ontbreken aan deze avond. Met deze decoratie elementen is uw feest helemaal af.

                                         Swinging Events
                                         Back to the seventies is zo opgezet dat u voorzien bent van een totaalarrangement van perfect entertainment waarbij u de rest van de organisatie zelf verzorgd. Echter als u dat wenst helpen wij u graag bij de organisatie van uw feest. Onze professionele regisseurs zijn u graag van dienst en zullen ervoor zorgen dat het aan u en uw gasten niets zal ontbreken voor en tijdens het evenement. Neemt u gerust contact op met onze adviseurs: 010 - 2818633 voor een advies op maat.
                                         € 2.340,00
                                         Back to the eighties

                                          The Eighties are back! Trek je beenwarmers aan of kam je matje...

                                          Back to the eighties

                                          The Eighties are back! Trek je beenwarmers aan of kam je matje in model en neem deel aan het spetterende feest in je hipste outfit.

                                          Het thema wordt zorgvuldig uitgewerkt in de aankleding en decoratie van de ruimte zodat u binnenkomt in een wereld vol kleur. Het personeel loopt geheel verkleed in de kleding stijl van de jaren 80. Hierdoor waant u zich terug in de eighties.

                                          Bij aankomst wordt u verwelkomd door 2 hostesses die u een heerlijk welkomstdrankje aanbieden. Na de toespraak zal het feest geopend worden door een geweldige openingsdans in de stijl van de jaren ’80. Vervolgens zal de muziek worden verzorg door de Swinging DJ die nummers draait van onder andere Michael Jackson, Prince en Madonna. Ook word er muziek gedraaid van Queen, Bruce Springsteen en Toto.

                                          Het is mogelijk om op de avond een of twee awards te organiseren.
                                          De 1e is de Miss & Mr 80s verkiezing;
                                          Aan het eind van de avond wordt door onze showmaster de meest opvallend geklede vrouw en man gekozen en bekend gemaakt. De Miss and Mister Eighties van de avond!
                                          De gelukkige dame en heer gaan natuurlijk met een 80s Award naar huis!

                                          De 2e Award show kan een 80s Quiz zijn;
                                          De 80s quiz is een brede kennis quiz over de jaren 80. Politiek, sport, film en natuurlijk muziek komen hierin uitgebreid aan de orde.
                                          De quiz wordt door minimaal 2 en maximaal 4 teams gespeeld, zij nemen het onderling tegen elkaar op in deze levendige jaren tachtig quiz.
                                          Wie doen er mee aan de 80s QUIZ op uw feestavond?

                                          De samenstelling van de teams kan door uzelf worden voorbereid of als verrassing tijdens de feestavond zelf worden georganiseerd.
                                          Optie 1. Voorbereid: U geeft bij ons op welke gasten in welk team zitten. De teams kunnen vooraf een teamnaam bedenken en wellicht zelfs voorbereidingen treffen (oude kranten lezen, internet afstruinen etc.)
                                          Optie 2. Verrassing: Bij binnenkomst worden polsbandjes met een kleurcode door het team uitgereikt. Mensen met een eenzelfde kleurcode vormen een team voor de 80s QUIZ.
                                          De winnaar ontvangt de 80s Award en de eeuwige roem!

                                          Als afsluiting van de avond kunt u een artiest of band boeken.

                                          Inbegrepen in de standaardprijs
                                          •    Twee hostessen/danseressen en workshop girls voor entertainment in het stijl van het themafeest
                                          •    Avondvullende Swinging DJ show met voldoende geluid en licht voor 150 personen

                                          Entertainmentmogelijkheden

                                          Seventies & Eightees dansshow
                                          Een dansshow die zeker bij dit past is de seventies & eightees dansshow. Een spectaculaire show met drie blokken van vijf tot tien minuten, elk met een ander kostuum en muziekstijl.
                                          Show Danseressen
                                          Deze dames zullen bij entree uw gasten ontvangen, te woord staan en een welkomstdrankje aanbieden en natuurlijk een geweldige dansshow doen.
                                          € 2.340,00
                                          Halloween Party

                                           Een griezelig fijn thema voor een top feest.

                                           Halloween Party

                                           Het perfecte thema als je een feest gaat organiseren in oktober/november. Dit thema is altijd een succes. De lokatie wordt in stijl gedecoreerd compleet met spinnenwebben, pompoen lampen, grafzerken en meer griezelige zaken.

                                           De gasten worden bij de entree ontvangen door griezelige zombies. Als iedereen binnen is, volgt een Thriller act met zes of 8 dansers. Daarna gaat de DJ aan de slag.

                                           Ondertussen lopen de zombies rond om met de gasten op de foto te gaan. Graaf Dracula zorgt voor verrassende trucs en jaagt iedereen de stuipen op het lijf.

                                           Mogelijke entertainment suggesties:

                                           • thriller dansact

                                           • zombies

                                           • DJ show

                                           • De Vermakelaar

                                           • Magical Casino


                                           De prijs van 2250 euro is het gemiddelde bedrag voor styling, decoratie en de organisatie. Het entertainment zit niet inbegrepen in de prijs. We maken graag een voorstel op maat op basis van jullie wensen, budget en lokatie.
                                           € 2.250,00
                                           Cubaans themafeest

                                            Heerlijk op een bankje zitten met een sigaar in de mond, luisterend...

                                            Cubaans themafeest

                                            Kom naar Zuid Amerika en proef de relaxte sfeer in Havana. Van ver hoort u de heerlijke Cubaanse muziek al en bij binnenkomst staan de prachtige hostesses al op u te wachten op uw een drankje aan te bieden. Cuba heeft zichzelf goed op de kaart gezet met de echte oldtimers en hun handel in sigaren. Hun heerlijke salsamuziek laat de mensen bewegen en laat de mensen swingen. Heeft u de swing nog niet erg te pakken dat kunt u altijd een workshop salsadansen volgen en in een mum van tijd zijn de heupen helemaal los.  Voor de mensen die niet zo van dansen houden maar het leuk vinden om muziek te maken is er ook een percussieworkshop. Pak een cocktail en neemt plaats op het bankje naast de oude mannen met gitaren. Naast de echte Cubaanse noten wordt de muziek verder verzorgd door een Swingende DJ. Na een avond vol feest gaan de mensen weer naar huis voor een siësta.

                                            Inbegrepen in de standaardprijs

                                            • avondvullende Cubaanse DJ show met voldoende geluid en licht tot 150 personen

                                            • samba workshop

                                            • samba Vip hostesses

                                            • limbo dansshow

                                            • Cubaans decoratiepakket


                                            Entertainmentmogelijkheden


                                            Samba Vip hostess service (standaard inbegrepen)
                                            Een ontvangst met drankje aangeboden door deze prachtige dames. Het kan niet beter! Eventueel kunnen zij tevens ook een dansoptreden verzorgen helemaal in Cubaanse stijl.
                                            Lagrimas Negras (optioneel)
                                            Als spetterende openingsact kunt u Las Grimas Negras boeken. Deze geweldige band laat met hun salsamuziek uw gasten zeker swingen vanaf het eerste moment.
                                            Cuban Move workshop (standaard inbegrepen)
                                            Gooi die heupen los en doe mee met de salsa workshop. Leer de moves en pasjes en in een mum van tijd kunt u makkelijk de salsa dansen.
                                            Shake and Swing Cocktailbar (optioneel)
                                            Heerlijk op een bankje naaste de Cubaanse mannen en cocktail drinken? Dat kan met de shake ’n swing cocktailbar. The bartenders maken de beste cocktails.
                                            Limbo dansshow (standaard inbegrepen)
                                            De Swinging.nl limbo show is een swingende show uitgevoerd door 3 danseressen. Laat uw gasten lekker mee limbodansen met deze dames. Eventueel is de show aangevuld met een vuurspuwende act.
                                            € 2.495,00
                                            Ik wil geen extra’s
                                            Bijpassend podium

                                             Netjes afgewerkt podium van 6 * 3 meter.

                                             Bijpassend podium

                                             Bij de prijzen van onze bands en DJ's zit geen podium inbegrepen (behalve bij de band Trots). Op veel locaties is niet standaard een podium aanwezig. Wij kunnen desgewenst een bijpassend podium leveren. Standaard leveren we een podium van 6 meter breed en 3 meter diep. Dat is voldoende voor alle bands tot 6 personen.

                                             Inbegrepen in de prijs:

                                             • podium van 6 * 3 meter, voldoende voor een band van 6 personen

                                             • vloerbedekking op het podium

                                             • aan de onderkant van het podium netjes afgerokt zodat je geen poten of kabels ziet

                                             • opbouwen en afbreken bij gelijkvloerse locaties

                                             • transportkosten binnen de Randstand


                                             Andere afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk. We geven graag advies over de beste afmetingen van het podium voor de band of DJ show van jullie keuze. Informeer hier gerust naar, we komen snel met een voorstel op maat.
                                             € 500,00
                                             Verlichte dansvloer

                                              Fantastische verlichte dansvloer, maakt je feest compleet.

                                              Verlichte dansvloer

                                              Een verlichte dansvloer geeft net dat beetje extra aan je feest. De decoratie tijdens een feest is minstens net zo belangrijk als de muziek. Deze verlichte dansvloer zorgt voor een prachtig beeld waardoor iedereen spontaan de dansvloer op wil.

                                              De authentieke 70's disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De traditionele gloeilampjes zijn vervangen door meer dan 700 leds per vierkante meter. Door RGB-sturing kan per vlak van 50cmx50cm iedere gewenste kleur "gemixt" worden. Spectaculaire patronen en echte kleuren zijn in een handomdraai te realiseren. Ook te gebruiken als dj booth.
                                              Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn lineair dimbaar van 0-100 %.

                                              Toepassing
                                              De verlichte dansvloer is geschikt voor beurzen, bruiloften, chique bedrijfsevenementen.

                                              • ruim 1.000.000 kleuren

                                              • per vlak van 50x50cm RGB aanstuurbaar

                                              • 6,5cm hoog

                                              • haakse opstap

                                              • 30 kg/m2

                                              • DMX aanstuurbaar

                                              • witte toplaag

                                              • max. 75 watt /m2.


                                              Bijzonderheden
                                              Onze mensen plaatsen de verlichte dansvloer, programmeren deze en halen deze direct na afloop van je evenement op. Dit alles volgens het “geen zorgen” principe. Denk ook aan de marketing technische voordelen; een verlichte dansvloer is een echte publieksmagneet. Ook worden onze verlichte vloeren veelvuldig ingezet als catwalk bij modeshows.

                                              Om de vloer af te maken kan er tegen meerpijs een 30cm brede rand om de verlichte dansvloer gelegd worden.

                                              De genoemde prijs is gebasseerd op een vloer van 4 bij 4 meter. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden voor een grotere vloer en een prijs op maat.
                                              € 495,00
                                              Event Management

                                               Ons evenementenbureau Swinging-Events is gespecialiseerd in de organisatie van creatieve scherp geprijsde...

                                               Event Management


                                               • U wilt graag deskundige hulp bij de organisatie van uw personeelsfeest?

                                               • U zoekt naar creatieve ideeen om met uw budget een maximaal resultaat te behalen?

                                               • U wilt niets aan het toeval overlaten?

                                               • U heeft zelf geen tijd om uw personeelsfeest te organiseren maar wil wel graag zelf de invulling bepalen?


                                               Uitbesteden of zelf organiseren?
                                               Uiteraard doen we graag de volledige organisatie van uw personeelsfeest, van conceptontwikkeling via het uitnodigingstraject tot en met de eindevaluatie achteraf.  Echter u zoekt misschien een evenementenbureau die juist niet gaat voor de volledige organisatie maar goed met u kijkt naar wat u zelf kunt organiseren en op welke punten het handiger is om externe professionals in te zetten.

                                               Ons evenementenbureau Swinging-Events werkt op persoonlijke wijze uw ideeen uit en maakt geheel vrijblijvend een offerte op maat. Al vanaf feesten met 50 personen tot en met feesten tot 5000 personen...wij hebben de ervaring om van uw personeelsfeest een onvergetelijk succes te maken.

                                               Vaste all-in prijzen, duidelijkheid boven alles
                                               Wij werken met vaste prijzen zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Al vanaf 500 euro ex btw is het mogelijk om een ervaren eventmanager in te huren voor uw evenement. Uiteraard maken we graag voor u geheel vrijblijvend een voorstel op maat zodat u precies weet wat u betaalt en wat u daarvoor krijgt. Geen nare verrassingen achteraf dus.

                                               Onafhankelijk advies
                                               Op basis van uw wensen en budget bepalen we welke leveranciers in uw geval het beste passen en maken vervolgens een voorstel op maat speciaal voor u. Wij zijn niet gebonden aan vaste locaties, cateraars of bepaalde bekende Nederlanders. In de afgelopen twaalf jaar hebben we inmiddels een enorm netwerk opgebouwd.

                                               Van begin tot het einde dezelfde contactpersoon
                                               Onze eventmanagers schrijven zelf de offertes en doen zelf de intake. Dus geen aparte commerciele verkoper en een ander persoon die uiteindelijk uw feest organiseert maar van het begin tot het einde altijd dezelfde contactpersoon. Dat scheelt een boel communicatie en werkt wel zo prettig en vertrouwd.

                                               Ruime ervaring
                                               Er zijn al vele bedrijven u voor gegaan in uw keuze. Van hele grote feesten maar ook vele kleinschalige intieme feesten. We doen alle opdrachten met evenveel liefde en aandacht.  Laat u inspireren door de feesten van anderen en schroom niet om contact op te nemen. Jaarlijks verzorgen we van een kleine vijtig personeelsfeesten geheel van a tot z met evenementenbureau Swinging Events. Daarnaast werkt ons artiestenbureau Swinging.nl als onder aannemer voor andere evenementenbureaus mee aan vele honderden personeelsfeesten. Dit zijn feesten tussen de 50 en 5000 gasten. Hieronder een kleine greep uit de vele door ons georganiseerde personeelsfeesten.
                                               € 600,00
                                               Verhuur geluidsapparatuur

                                                Van trouwceremonie tot een feest met 10.000 man, wij regelen het voor...

                                                Verhuur geluidsapparatuur

                                                Doordat we alweer bijna 18 jaar in het vak zitten, hebben we inmiddels een enorme technische kennis opgebouwd. Van een eenvoudige geluidsset voor een tuinfeest tot het versterken van een middelgroot festival tot 10000 personen, wij bieden de juiste oplossing samen met onze partners.

                                                Enkele mogelijkheden:

                                                • huur geluidssetje inclusief draadloze microfoon voor een trouwceremonie

                                                • huur complete geluidsset met DJ booth en DJ gear voor een DJ show

                                                • huur bandset inclusief technicus voor een band tot 9 personen voor feesten tot 150 personen

                                                • huur geluidssysteem met podium productie voor een beurs, congres of seminar

                                                • huur pa-set voor pleinfeesten tot 1000 personen

                                                • huur line-array set voor middelgrote festivals tot 10:000 personen


                                                Uiteraard kunnen we dit doen in combinatie met lichtapparatuur, podium en desgewenst stroomaggregaat. Zo bieden we een complete oplossing aan voor elk type feest.

                                                Wat onderscheid ons van de rest?

                                                • attente geluidsmensen

                                                • uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

                                                • flexibiliteit


                                                Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op basis van jullie wensen, lokatie en budget.

                                                 
                                                € 250,00
                                                Verhuur lichtapparatuur

                                                 Je lokatie sfeervol verlichten? Je DJ show pimpen of een vette podiumshow?...

                                                 Verhuur lichtapparatuur

                                                 Naast het verhuren van geluidsapparatuur zijn we ook een kei in het maken van mooie lichtplannen om je lokatie, optreden of evenement net dat beetje extra te geven. Van heel klein en sfeervol tot groots en meeslepend, we regelen het voor je.

                                                 Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een voorstel op maat voor. Enkele mogelijkheden waar je aan kunt denken:

                                                 • het sfeervol uitlichten van je feestzaal. Denk hierbij aan het uitlichten van de muren, pilaren, buffetten, de bar, planten, etc

                                                 • het afrokken van een ruimte zodat er een optisch kleinere ruimte ontstaat

                                                 • het maken van een mooie lichtshow bij je DJ

                                                 • als je een band boekt, zit er vaak al een basis lichtset bij, maar wellicht wil je meer. Wij maken er echt iets moois van.


                                                 Alle prijzen zijn op maat omdat het altijd afhankelijk is van waar het is, de tijden, de omstandigheden ter plaatse en natuurlijk jullie wensen.
                                                 € 250,00

                                                 Mijn inspiratielijst

                                                 Hier wordt al je inspiratie opgeslagen. Dit lijstje kun je naar ons insturen, zodat we deze vrijblijvend met je kunnen bespreken! Dit lijstje helpt ons om jouw wensen in kaart te brengen, dit praat een stuk eenvoudiger. Ons doel is om jou de perfecte dag te bezorgen.

                                                 Wanneer je meer dan één artiest of product bij ons boekt dan is er vaak een pakketkorting mogelijk. Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!

                                                 Bezig met verzenden...

                                                 Een ogenblik geduld, de informatie wordt verzonden.

                                                 Bedankt voor het invullen.

                                                 Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie.

                                                 Terug naar Swinging.nl homepage