Zangeres boeken

Een zangeres kan met haar prachtige stem alle harten van het publiek veroveren of het nou een gevoelig nummer, een uptempo nummer of een geheel avondprogramma is. Dat maakt een zangeres ook zo breed inzetbaar. Boek haar bijvoorbeeld voor een themafeest, bruiloftsfeest of bedrijfsfeest. Swinging.nl heeft een aantal professionele zangeressen voor je beschikbaar, welke bovendien zeer betaalbaar zijn.

De mogelijkheden van een zangeres

Een zangeres kan al bij de kleinste gelegenheid ingezet worden. Laat haar bijvoorbeeld de achtergrondmuziek zingen tijdens een pauze of borrel of zet haar groots in als hoofdact op een feest of festival. Ook met het repertoire kun je alle kanten op. Zelfs nummers die oorspronkelijk door mannen gezongen werden, kunnen een uniek nieuw karakter krijgen met een vrouwelijke stem. Ga dus helemaal los en kies een zangeres met een repertoire dat het beste bij jouw feest past.

Welke zangeres kies jij?

Swinging.nl heeft een groot aantal zangeressen op de website staan, maar hoe weet je nou welke jou het meeste aanspreekt? Ten eerste hebben we van al onze artiesten een filmpje dat je kunt bekijken. Daarnaast heeft iedere artieste een eigen pagina waarop je alle informatie kunt vinden over het repertoire en de prijzen en hier kun je ook een kleine bio vinden. Dit maakt het mogelijk om snel een aantal zangeressen op onze website te vergelijken en binnen no-time jouw keuze te maken.

Zekerheid bij Swinging.nl

Misschien heb je nog nooit eerder een zangeres geboekt via een website. Dan snappen wij dat het spannend kan zijn om dit meteen op deze manier te doen. Zelfs als je dit wel al eerder hebt gedaan, wil je toch het vertrouwen hebben dat alles goed zal verlopen. Daarom krijg je bij ons een contract toegestuurd, zodra je een boeking hebt geplaatst. Hierdoor zijn alle afspraken altijd voor iedereen duidelijk en weet de zangeres dus ook wat er van haar verwacht wordt. Daarnaast bieden wij, niet geheel onbelangrijk, altijd spelen garantie. Is de zangeres van jouw keuze door overmacht niet beschikbaar, dan zorgen wij voor een gelijkwaardig alternatief.

Zangeres Paula Leek | Swinging.nl Zangeres Orange Blossom | Swinging.nl
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 383 beoordelingen.


Brussel

Top communicatie

10 / 10


Kampen

doen niet moeilijk top artiesten zeer flexibel

10 / 10


Driehuis

Zeer veel persoonlijke aandacht. Goede communicatie, en begripvol naar onze situatie.

10 / 10


Poortugaal

Alle afspraken worden 100% nagekomen. Martijn denkt actief mee zodat je niets over het hoofd ziet.

10 / 10


Berkel en Rodenrijs

Zeer goed communiceren met Martijn, niets was te veel gevraagd!

9 / 10


Hoofddorp

Fijne communicatie en goede service.

8 / 10


Meer

Swinging.nl regelt alles tot in de puntjes! De communicatie verloopt heel vlot, vriendelijk en transparant. En aan alle mogelijke details...

10 / 10


Lisserbroek

Makkelijk te boeken, goede reactie per mail. Verder alles top geregeld!

9 / 10


Leidschendam

Heel erg leuk, verschillende genre muziek.

8 / 10


Leiden

4.5 Stars - Croupier was Excellent

9 / 10