De bedrijfsgegevens van Swinging.nl

Vestigingsadres Rotterdam (hoofdkantoor)
Swinging.nl
World Trade Center
Beursplein 37
3011AA Rotterdam
t: 010 – 2818633
info@swinging.nl

Postadres
Postbus 30223
3001DE Rotterdam

Showroom
Pletterij 35D
2211 JT Noordwijkerhout

Persoonlijke afspraak
We maken graag een afspraak in onze showroom te Noordwijkerhout of bij ons op kantoor in het World Trade Center Rotterdam. Ook kunt u terecht voor het bijwonen van optredens van onze bands en DJ’s. Bekijk ook onze demo-avond pagina voor de actuele agenda met optredens.

Noodnummer
Buiten kantooruren kunt u in geval van nood bellen met 06-28237434.

Klachtenprocedure
Alhoewel wij al onze feesten en boekingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren is het uiteraard altijd mogelijk dat iets niet helemaal gegaan is conform verwachtingen en/of gemaakte afspraken. In dat geval vinden wij het erg belangrijk om dit van je te vernemen. Na afloop van elk optreden sturen wij per e-mail een reactieformulier waarop je jouw reactie kunt geven ten aanzien van de door ons en onze artiesten geleverde diensten.

Eventuele klachten worden door ons zeer serieus genomen. Klachten dienen binnen 7 kalenderdagen na het optreden te worden ingediend per e-mail of per post. Elke klacht wordt binnen uiterlijk 10 werkdagen behandeld en beantwoord. Wij zullen altijd trachten om klachten op te lossen op een wijze die voor alle betrokken partijen (opdrachtgever, artiest, leverancier en Swinging.nl) tot tevredenheid stemt. Indien je van mening bent dat de klacht niet naar tevredenheid is opgelost dan kun je gebruik maken van een escalatieprocedure. In dat geval kun je je wenden tot de heer Martijn van Buren, eigenaar en oprichter van Swinging.nl, hij zal dan rechtstreeks met je contact opnemen en persoonlijk met je zoeken naar een passende oplossing. Swinging.nl bestaat inmiddels ruim 15 en tot op heden is het altijd nog gelukt om klachten naar tevredenheid op te lossen.

Inhoudingsplichtigenverklaring & algemene voorwaarden

Swinging.nl is in het bezit van een inhoudingsplichtigenverklaring. Hiermee is Swinging.nl gerechtigd door de Nederlandse belastingdienst om alle belastingen en premies te heffen over de gages van de artiesten namens haar opdrachtgevers. Op alle producten en diensten van Swinging.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.