• Entertainment samenstellen
Leun even achterover, wij doen het zoekwerk. Dit kan even duren...
 • The Beats Band & DJ
  Allround 

  Non stop show van live band en DJ met top zangeres en...

  Lees meer » € 1.595,00
 • The Chandeliers
  Allround Easy-listening 

  Een hele fijne band met een complete sound voor een super prijs...

  Lees meer » € 1.350,00
 • Level Six
  Allround Dance 

  Level Six is één van de hipste partybands van het moment!

  Lees meer » € 3.700,00
 • Soul Solution
  Pop Soul 

  Soul en funkband in de meest pure vorm onder leiding van top...

  Lees meer » € 2.295,00
 • Back in the Groove
  Allround Disco 

  Feest gegarandeerd! Supervette soul, funk en discoband.

  Lees meer » € 1.995,00
 • Blend-it
  Allround Dance 

  Plezier, muzikaliteit en show: dat maakt Blend-it! 5 uur non stop show:...

  Lees meer » € 2.250,00
 • Wanted
  Allround Disco 

  De enige band van Swinging.nl die ECHT alle hits van nu speelt...

  Lees meer » € 1.750,00
 • 3Xtra
  Allround Dance 

  Feestband + DJ voor 1 ongelooflijk scherpe prijs. Exclusief bij Swinging.nl

  Lees meer » € 1.595,00
  Eerstvolgende kijkavond
  do 27 Jul '17
  19:00 uur
  Bergen op Zoom
 • De Juf
  Nederlandstalig 

  Nederpop band met allround DJ zorgen samen voor een top feest.

  Lees meer » € 1.750,00

Bruiloft band

Jullie huwelijk is aanstaande en jullie willen een bruiloft band huren. Waar ga je beginnen? Kijk eens op de site van Swinging.nl. Sinds 2000 verzorgen wij bands voor bruiloftsfeesten. Onze heldere website helpt jullie bij het selecteren van een band voor jullie bruiloft. Bekijk thuis de videoclips van jullie favoriete bruiloft band, check of het repertoire bij jullie past en of de bruiloft band ook in jullie budget past. Heb je vragen dan kun je die direct online stellen via de live-chat, maar je kunt natuurlijk ook altijd de deskundige medewerkers van Swinging.nl bellen die al jullie vragen kunnen beantwoorden.

Bruiloft band uitzoeken bij Swinging.nl

Belangrijk bij de keuze van een bruiloft band is interactie van de band met jullie gasten. Slaat de vonk over? Ga dus live kijken bij een band en leer de mensen achter de bruiloft band persoonlijk kennen. Op de site van Swinging.nl zie je de kijkmogelijkheden van alle bands op een rij. Je kunt gaan kijken bij openbare optredens in een kroeg of je gaat kijken bij een speciale kijkrepetitie in de studio. Zo kun je al je vragen direct ook met de bruiloft band bespreken.

Bruiloft band of DJ?

Veel mensen twijfelen tussen een bruiloft band en een DJ. Een DJ is natuurlijk goedkoper en veel flexibeler dan een band. Met een DJ kunnen nagenoeg alle soorten muziek gedraaid worden. Een band die op een bruiloft speelt is daarentegen beter in staat om de gasten op te zwepen en er samen een fantastisch dansfeest van te maken. Op hun eigen wijze vertolken ze bekende nummers en juist die eigen muziekstijl maakt een band erg gaaf en populair. Een bruiloft band kan uiteraard ook een liedje begeleiden dat een van jullie of een van de gasten wil zingen. Een openingsnummer kan speciaal voor jullie worden ingestudeerd, alles voor een perfecte aftrap van het feest.

Band op je bruiloft?

Uiteraard is het belangrijk dat de band qua repertoire goed bij jullie past. Daarnaast is het ook belangrijk dat de band persoonlijk aansluit bij jullie en de bruiloftsgasten, de band is tenslotte ook te gast op jullie bruiloft. Verder is het belangrijk een keuze te maken tussen een band met zanger en/of zangeres en met of zonder blazer(s). Sommige bruiloft bands nemen standaard, of tegen een kleine meerprijs, een DJ mee. Een DJ draait tijdens de pauzes of neemt de afterparty voor zijn rekening. Tot slot is het belangrijk dat de band past op jullie locatie. Niet alleen qua grootte maar ook qua volume (geluid) en sfeer. Mocht je vragen of twijfels hebben over de band voor jullie bruiloft. bel dan Swinging.nl! Wij kennen alle bands persoonlijk en hebben veel feestlocaties persoonlijk bezocht. Wij kunnen jullie uitstekend adviseren over de match tussen band en locatie voor jullie bruiloft.

Kosten band bruiloft

De kosten van een band voor een bruiloft hangen af van de grootte van een bruiloft band, een duo is bijvoorbeeld goedkoper dan een 9 mans formatie. Gemiddeld kun je uitgaan van ca. € 2000,- voor een goede professionele band voor een trouwfeest. De bruiloft band bestaat dan uit bassist, gitarist, toetsenist, drummer en zanger en/of zangeres. Een complete band inclusief geluid en licht tot ca. 150 personen. Er zijn ook goedkopere bands b.v. een trio kost € 1000,- en een grote coverband met een fantastische geluid- en lichtinstallatie, een dj en geweldige staat van dienst kost ongeveer €3000,-.

Bruiloft band garanties

Swinging.nl biedt jou een 'altijd spelen' garantie. Mocht er onverhoopt een overmachtssituatie zijn, waardoor de band die jullie hebben uitgekozen voor jullie huwelijk niet kan spelen, dan regelt Swinging.nl in overleg met jullie een alternatieve band. De show must go on! Daarover hoeven jullie je dus niet druk te maken. Het netwerk van Swinging.nl is inmiddels zo groot dat deze garantie standaard afgegeven wordt als jullie bij Swinging.nl een bruiloft band boeken.

Bruiloft band voor trouwfeest
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.6

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.6 uit 10 op basis van 192 beoordelingen.


Nieuwerkerk aan den IJssel

Super snelle reactie Vriendelijk contact Alles tot in de puntjes geregeld Goede bands! Kijkavonden zijn fijn, dan weet je wat je boekt.

10 / 10


Limmen

Vanaf eerste contact tot en met het feest in 1 woord geweldig! Flexibel, meedenkend en heel professioneel!

10 / 10


Rotterdam

Vanaf de aanvraag tot het afbouwen, zeer professioneel. Snelle antwoorden Vriendelijke mensen die allen meedenken Fantastische...

10 / 10


Almere

De communicatie was goed. We hebben onze wensen goed kenbaar kunnen maken middels een web-based formulier.

10 / 10


Rotterdam

Een fijne organisatie om mee te werken, je merkt dat ze veel ervaring hebben.

9 / 10


Hellevoetsluis

Op tijd en een repertoire wat goed bij het publiek paste Voor herhaling vatbaar gaan we ook zeer zeker doen nu nog een excuus vinden voor...

8 / 10


Dordrecht

Goede prijs. Goed contact met elkaar.

10 / 10


Well organized!

10 / 10


Heldere communicatie Goede bereikbaarheid per e-mail of telefoon

9 / 10


Rotterdam

Goede communicatie, duidelijke factuur, alles was top geregeld!

10 / 10