Bedrijfsfeest organiseren
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.6
 • Grootste van NL

Bedrijfsfeest organiseren

Bekijk onze bedrijfsfeesten! >>

 • Je wilt een bedrijfsfeest organiseren waar nog lang over wordt nagepraat. Swinging.nl is al 16 jaar expert in het organiseren van de meest spraakmakende bedrijfsfeesten. Lees onderstaand een paar van de belangrijkste tips voor een bedrijfsfeest organiseren op een rij. Deze ervaring hebben wij in de loop der jaren opgedaan.

  Onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren?

  Wil je dat je gasten het door jou georganiseerde bedrijfsfeest niet snel vergeten? Prikkel dan de zintuigen van de gasten op een verrassende wijze. Zorg bij het bedrijfsfeest organiseren je er aan denkt dat het lekker ruikt (eten, geurkaarsen, bloemen), het lekker smaakt (eten, snoep, dessert, cocktails), goed klinkt (een goede band of DJ), fijn voelt (goede sfeer, bastonen in je buik) en er mooi uit ziet (mooie decoratie, mooie locatie). Kies iedere keer bij het organiseren van je bedrijfsfeest voor kleine verrassingen die de gasten niet verwachten. Bijvoorbeeld een violist met een DJ, hostesses die rondlopen met ijs en oesters, lampjes in de champagne glazen, een ludieke bewaker bij de deur of een snackmuur met kroketten en andere lekkere snacks aan het einde van de avond. Er zijn heel veel mogelijkheden om alle zintuigen te prikkelen op een verrassende manier die vaak niet eens zoveel hoeven te kosten.

  Spectaculaire opening van je personeelsfeest organiseren

  Het gaat bijna beginnen, de spanning is te voelen in de zaal. Alle gasten zijn binnen. De zaallichten gaan uit, de muziek zwelt aan. Organiseer een mooie opening van je personeelsfeest. Dat geeft een gevoel van saamhorigheid en zet direct de toon. Dat kan al op heel eenvoudige wijze zonder al teveel kosten. Bijvoorbeeld met een paar drummers, een dansshow, een acrobatische act of gewoon door een goed voorbereide speech. Een personeelsfeest organiseren hoeft niet moeilijk te zijn, als je er maar goed over nadenkt.

  Organiseer voor ieder wat wils op je bedrijfsfeest

  Als je een bedrijfsfeest organiseert, zorg dan voor verschillende soorten vermaak voor de verschillende gasten op je feest. Denk bijvoorbeeld aan een aparte ruimte voor de dansers en een aparte ruimte voor de mensen die willen bijkletsen. Je kunt kiezen voor andere aankleding van de verschillende ruimtes maar ook bijvoorbeeld andere muziek en andere hapjes.

  Bedrijfsfeest organiseren samen met Swinging.nl

  Swinging.nl zorgt ervoor dat een bedrijfsfeest organiseren een feest op zich wordt. We inspireren je met creatieve ideeën en ontzorgen je zodat je alleen maar wakker hoeft te liggen van wat je aan gaat doen naar het personeelsfeest.

  Vraag een offerte aan en laat je verrassen. Bedrijven als De Nederlandse Spoorwegen, Shell, Porsche Nederland, het Diakonessenziekenhuis, de FNV en vele anderen gingen je met veel plezier voor.

  Bekijk onze bedrijfsfeesten! >>

  • Bedrijfsfeest organiseren
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.6

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.6 uit 10 op basis van 192 beoordelingen.


Nieuwerkerk aan den IJssel

Super snelle reactie Vriendelijk contact Alles tot in de puntjes geregeld Goede bands! Kijkavonden zijn fijn, dan weet je wat je boekt.

10 / 10


Limmen

Vanaf eerste contact tot en met het feest in 1 woord geweldig! Flexibel, meedenkend en heel professioneel!

10 / 10


Rotterdam

Vanaf de aanvraag tot het afbouwen, zeer professioneel. Snelle antwoorden Vriendelijke mensen die allen meedenken Fantastische...

10 / 10


Almere

De communicatie was goed. We hebben onze wensen goed kenbaar kunnen maken middels een web-based formulier.

10 / 10


Rotterdam

Een fijne organisatie om mee te werken, je merkt dat ze veel ervaring hebben.

9 / 10


Hellevoetsluis

Op tijd en een repertoire wat goed bij het publiek paste Voor herhaling vatbaar gaan we ook zeer zeker doen nu nog een excuus vinden voor...

8 / 10


Dordrecht

Goede prijs. Goed contact met elkaar.

10 / 10


Well organized!

10 / 10


Heldere communicatie Goede bereikbaarheid per e-mail of telefoon

9 / 10


Rotterdam

Goede communicatie, duidelijke factuur, alles was top geregeld!

10 / 10