Live band
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.3
 • Grootste van NL

Live band

Bekijk alle live bands >>

 • Op jullie feest willen jullie uiteraard het liefst een live band! De interactie van de band met jullie gasten is zoveel beter dan met een dj. Maar hoe vind je een live band die bij jullie past? welke zijn er precies en waar moet je op letten bij het reserveren. Allemaal vragen die de medewerkers van Swinging.nl perfect kunnen beantwoorden. Wij kunnen jullie helpen bij het vinden van de juiste entertainment voor jullie feest.

  Live band huren of reserveren?

  Op internet kunnen je duizenden live bands vinden, maar het ontbreekt vaak aan video’s, prijsinformatie of kijkmogelijkheden. Swinging.nl heeft een website ontwikkeld waar je alles gemakkelijk kunt vergelijken. Je bekijkt samen de videoclips, leest de biografieën van de bands, vergelijkt de prijzen en ziet direct wanneer ze de komende 2 maanden spelen. Heb je vragen dan kun je direct je vragen stellen via de chat of bel met 010 2818633.

  Welke soorten live bands heeft Swinging.nl op haar website staan?

  Het aanbod aan live bands is heel groot. Daar is Swinging.nl in 2000 al mee begonnen. Ze zijn er in verschillende genres zoals easy-listening, jazz, dance, funk, soul, disco, top 40 en natuurlijk allround. Ook naar grootte en prijs zijn er verschillende bands te vinden. Denk goed na of je een zanger en/of zangeres wilt in een band, hoe groot de band kan zijn en wat je budget is voor de live band.

  Live band garanties

  Voor je boekt ga je uiteraard eerst live kijken bij de band die jullie zouden willen boeken. Je mag er dan vanuit gaan dat de samenstelling die je dan ziet ook op jullie bruiloft zal komen spelen. In geval van ziekte van een van de bandleden zal de band zelf zorgen voor goede vervanging. De muzikanten zijn allemaal professionals en kennen de markt heel goed. Het is voor hen niet zo moeilijk om een vervangende gitarist, drummer of zelfs zanger te vinden die past bij de band.

  Uiteraard mag je verwachten dat alles duidelijk is vastgelegd in een contract zodat jullie en de live band weten waar jullie aan toe zijn. Tijden worden gecommuniceerd, specifieke bepalingen voor de band en een heldere prijs zonder extra kosten achteraf.

  Live band van Swinging.nl

  Deze vraag krijgt Swinging.nl vaak van haar klanten. Je kunt natuurlijk ook zelf een live band boeken via internet of een band die je via vrienden kent. Mogelijk is dat goedkoper omdat er geen boekingsbureau tussen zit. Het voordeel van boeken bij Swinging.nl zit met name in de zekerheden die zij bieden. In geval van overmacht (de band krijgt een ongeluk of er komt iemand onverhoopt te overlijden) dan mag je van Swinging.nl verwachten dat zij in overleg met jullie een passend alternatief regelen. Zij bieden tenslotte niet vor niets een ‘altijd spelen garantie’. Swinging.nl zal haar kennis en netwerk gebruiken om voor jullie feest een andere live band te regelen die net zo goed is als de band die jullie geboekt hadden. Dat is een veilig gevoel, je hoeft dat dus zelf op je trouwdag niet over in te zitten.

  Waar moet je op letten bij het huren van een live band?

  Het is belangrijk om een goede match te hebben tussen de live band en de feestlocatie. Swinging.nl kan jullie daar wederom goed bij helpen. Zij hebben inmiddels meer dan 200 feestlocaties in Nederland bezocht en zijn dus goed op de hoogte van de mogelijkheden op die locaties. Swinging.nl stelt alles in het werk om jullie feest onvergetelijk te maken!

  Bekijk alle live bands >>

  • Live band
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.3

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 315 beoordelingen.


Apeldoorn

Alles prima geregeld, makkelijk in communicatie.

8 / 10


Paterswolde

Al vaker zaken gedaan met Swinging.nl en het is elke keer weer TOP geregeld. Advies is ook altijd goed en er wordt altijd meegedacht. Ik...

10 / 10


Kampen

Alles goed geregeld..

10 / 10


was een geweldig feest, met heerlijke muziek van verschillende stijlen, DJ Andre, echt een aanrader

9 / 10


Velserbroek

Echt super geregeld allemaal. Als we het over zouden doen zouden we er niks aan willen veranderen.

10 / 10


AMSTERDAM

8 / 10


AALTEN

Boekingsbureau Swinging.nl (Martijn) is gemakkelijk te bereiken voor een (telefonische) afspraak, vlot en persoonlijk in communicatie,...

10 / 10


Amsterdam

Netjes geregeld allemaal.

8 / 10


Professioneel en correct

9 / 10


Rotterdam

Alle wensen worden vooraf in kaart gebracht, ook zaken die je absoluut niet wilt kan je aangeven. Goed communicatie. Er wordt met je mee...

10 / 10