Live band

Overweeg jij om een live band te boeken voor jouw feest? Dan trekken we je graag over de streep door je ons aanbod met fantastische bands voor ieder budget te laten zien. Niets brengt namelijk een betere sfeer op jouw feest dan een ervaren groep muzikanten die er samen een feestje van maken. De coverbands die je op onze website tegenkomt bestaan stuk voor stuk uit professionele artiesten, die gewend zijn om wekelijks optredens te verzorgen op meerdere bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Al onze live bands hebben een eigen pagina, waar je informatie kunt lezen over bijvoorbeeld de samenstelling van de band, hun repertoire en de bijbehorende kosten. Ook kan je de beschikbaarheid van de band controleren en gelijk een optie nemen of een boeking maken.

Verschillende soorten live bands

Natuurlijk is de ene band de andere niet en zal je zien dat er live bands in verschillende soorten en maten op onze website staan. Denk dus voordat je een keuze gaat maken even goed na waar de band voor jouw feest eigenlijk aan moet voldoen. Wat voor soort feest is het, in wat voor soort ruimte wordt er gespeeld en van wat voor soort muziek hou je eigenlijk. Zo heeft de samenstelling van de band een grote invloed op de sfeer van jouw feest. Een bescheiden trio is bijvoorbeeld uitstekend geschikt om achtergrondmuziek tijdens een borrel, diner of receptie te verzorgen, terwijl je voor een knallend lustrumfeest toch echt bij onze feestbands moet kijken. Wanneer je hier meer informatie over wilt hebben, dan kan je ons natuurlijk altijd even bellen of appen, we denken op zo’n moment graag met je mee.

Een band boeken met een zeker gevoel

Bij Swinging.nl houden we bovendien niet van verrassingen. Dit betekent dat we jou de mogelijkheid willen geven om met een zeker gevoel een betaalbare band te boeken. Want alleen op die manier zal je optimaal van het feest kunnen genieten. Daarom verstrekken wij bij al onze live bands uitgebreide informatie, fotomateriaal en videomateriaal van een eerder optreden. Daarnaast is het vaak mogelijk om de band van jouw keuze alvast een keer live te komen bekijken, voordat je de boeking definitief maakt. Wanneer je dit wilt, dan kan je een kijkje nemen bij onze geplande demoavonden of even contact opnemen als de band van jouw keuze hier niet tussen staat.

Hoe werkt het boeken van een live band via Swinging.nl

Wanneer je eenmaal weet welke band er op jouw feest moet komen spelen, dan kan je de rest gemakkelijk online regelen via onze website. Allereerst kijk je met onze beschikbaarheidscheck of de band nog vrij is op de datum die jij voor ogen hebt. Daarna kun je gelijk een optie nemen of een boeking maken. Bij een optie wordt de band voor jou gereserveerd en heb jij de eerste keus als iemand anders ‘jouw’ band wil boeken voor dezelfde datum. Na het maken van een boeking nemen we contact met je op om alle details met je door te spreken. Alle afspraken die we met je maken zetten we vervolgens op papier, zodat daar geen onduidelijkheden over kunnen bestaan. In de week voorafgaand aan het feest neemt de band bovendien nog even persoonlijk contact met je op, zodat je zeker weet dat alles tijdens het feest zal verlopen zoals jij dat wilt.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 397 beoordelingen.


Duidelijke communicatie! Behulpzame tools via email en een zeer uitgebreid aanbod van artiesten!

9 / 10


Hoofddorp

Niks anders dan positief over swinging. Communicatie top!

10 / 10


Hasselt

Zeer professioneel, interactief en of voor detail.

10 / 10


Amersfoort

Altijd een snelle reactie, actieve updates per mail over se stand van zaken, goed bereikbaar

10 / 10


Zwolle

Goede duidelijke communicatie voorafgaand aan optreden. En ook meedenkend met keuze nummers

7 / 10


Den Haag

Wij hebben een top feest gehad op onze bruiloft dankzij Trots!

10 / 10


Rotterdam

Alles was perfect geregeld

10 / 10


Dordrecht

Geweldig feest, mooie apparatuur en goede communicatie. Martijn denkt goed mee tijdens de voorbereiding van het feest en reageert snel op...

9 / 10


Nieuwegein

De boeking verliep prettig en snel! Had ik daarna nog vragen dan waren die snel en helder beantwoord!

10 / 10


Hoogvliet

Het is een bedrijf wat snel kan reageren, ook al is het feest 1,5 week later. Ook via Whatsapp contact mogelijk, dat is wel heel erg fijn....

10 / 10