Bruiloft inspiratie

Ga je binnenkort trouwen? Laat je inspireren door Swinging.nl! Doorloop de stappen van onderstaande tool en ontdek ons aanbod. Stuur ons je inspiratielijst en wij denken vrijblijvend met je mee met een offerte op maat! Samen met jou bedenken we de perfecte muzikale trouwdag.

Veel plezier!

1. Ceremonie
2. Receptie
3. Trouwfeest
4. Techniek
5. Extra’s
6. Gegevens
Ik wil geen entertainment
bij de ceremonie
Joany Muskiet
 • Gospel

Fantastische gospelzangeres.

Joany Muskiet


 • prachtige gospel muziek

 • zeer inspirerende gospel zangeres

 • ook te boeken in combinatie met een inspirerende speech van Joany


Joany Muskiet is niet alleen een fantastische zangeres maar ook een zeer inspirerend persoon die het leven van vele Rotterdamse jongeren heeft beïnvloed op een positieve manier. Joany Muskiet heeft wel een heel bijzonder verhaal te vertellen: haar zoon stierf op 25 jarige leeftijd op natuurlijke wijze in zijn slaap.

Bij de begrafenis van haar zoon kwamen ineens ruim duizend jongeren opdagen. Wat bleek: haar zoon Breyten (beter bekend als rapper H.E.L.D.E.R.H.E.I.D) was een enorme inspiratiebron voor vele Rotterdamse jongeren. Helderheid staat voor: Hoor Elke Les Die Een Rede Heeft En Ignoor Dwaasheid.

Project Helderheid
Joany heeft het verdriet van het heen gaan van haar zoon omgezet in positieve energie. Zij heeft in 2005 het project Helderheid gestart. In eerste instantie was het doel van dit project om jongeren uit Rotterdam Zuid te stimuleren op een positieve manier te rappen over hun eigen situatie. Inmiddels is dit project uitgebreid met vele nieuwe activiteiten.

Bijvoorbeeld elke maand zijn er open mics, een podium waar jonge rappers met positieve teksten hun gevoelens kunenn uiten. Ook is er huiswerkhulp voor jongeren.

Elk jaar wordt het Helderheidsfestival georganiseerd waar de jongeren kans maken om de Helderheids Bokaal te winnen en worden er diverse workshops georganiseerd. Het aantal activiteiten blijft groeien. Het project Helderheid wordt gefinancierd door de tevens door Joany opgerichte stichting More Gospel en met behulp van subsidiegelden.

Het motto van Joany
'Wat je overkomt in het leven dat kun je helaas niet zelf beïnvloeden, wel kun je beïnvloeden hoe je er vervolgens mee omgaat.'

Dit motto probeert ze over te dragen tijdens haar lezingen en probeert ze ook de jongeren te leren. Ze stimuleert de jongeren om op een positieve manier om te gaan met de situatie waar ze in zitten en te kijken wat ze er zelf aan kunnen doen om weer verder te komen.

Resultaten tot nu toe
De resultaten tot nu toe zijn zeer indrukwekkend en inspirerend tegelijkertijd. Prinses Beatrix heeft inmiddels tweemaal mogen luisteren naar Joany Muskiet, er is een sportveld in Rotterdam vernoemd naar de zoon van Joany: het Helderheidsplein. Een architectenbureau heeft het initiatief genomen om plannen te ontwikkelen voor dit plein om zo een echte ontmoetingsplek voor jongeren te worden. Kansarme jongeren worden op een positieve manier benaderd en gaan weer naar school en vinden hun plek in de maatschappij. De jongeren van Helderheid geven regelmatig workshops op scholen en bij bedrijven.

Inhoud van de lezing
Joany zal beginnen met een gospelsong te zingen. Joany is een zeer goede gospelzangeres en leider van de More Gospel Singers. Zij kan dit eventueel doen samen met haar pianist. Vervolgens zal Joany op persoonlijke wijze haar verhaal vertellen. Over haar zoon, over haar stichting, over haar geloof, over de prachtige resultaten en de manier waarop haar inzet de levens van velen inmiddels heeft weten te inspireren.

Combinatie van muziek met een lezing
Na haar lezing zal Joany nog 1 of 2 nummers zingen. Een opzwepend en muzikaal einde van een geweldige lezing.

Eenvoudig uitbreidbaar
De lezing van Joany kan eenvoudig worden uitgebreid met een workshop gospel zingen samen met de hele zaal. Een leuk intermezzo voor tijdens uw congres waar de hele zaal bij zal worden betrokken. Informeer naar de mogelijkheden.

Rap workshop
Ook is het mogelijk de lezing van Joany uit te breiden met een rap workshop voor de aanwezigen. In kleine groepjes worden dan rapteksten geschreven samen met...
€ 600,00
Strijk orkest
 • Klassiek
 • Pop

Stijlvol, sfeervol klassiek strijkorkest voor ceremonie, borrel of diner.

Strijk orkest

Een strijkorkest bestaande uit zeer bijzondere muzikanten die bekende klassieke en pop melodieën tijdens borrels, recepties, diners en tijdens trouwceremonies. Prachtige levende muziek: uniek en chique.

Het strijkorkest is te boeken op verschillende manieren:

 • Een cello als solist, 595 euro

 • Een duo bestaande uit viool en cello, 950 euro

 • Een strijktrio bestaande uit twee violisten en een cello, 1300 euro

 • Een strijkkwartet bestaande uit drie violisten en een cello, 1600 euro

 • Een strijkorkest op maat: in overleg wordt op basis van jullie wensen een bezetting op maat gemaakt


De prijs is afhankelijk van de gekozen bezetting en de duur van het optreden. Ook is het mogelijk om speciaal een nummer in te studeren. Informeer naar de mogelijkheden.

Repertoirelijst

Klassieke stukken:

Watermusic G.F. Haendel; bewerking voor strijkkwartet
J. Haydn strijkkwartet in C opus 9 nr.1
W.A. Mozart strijkkwartet in C KV157
W.A. Mozart Divertimento in F KV 138
L. von Beethoven strijkkwartet in F op.18 nr. 1

Licht klassieke stukken:

The arrival of the queen… G. Haendel
Air J.S. Bach
Allegro J. Fiocco
Delen vier jaargetijden A. Vivaldi
Voi che sapete W.A. Mozart
Marche militaire F. Schubert
Sicilienne M.T. von Paradis
Turkey in the straw traditional
Humoresque A. Dvorak

Populaire muziek:

Brandenburgs concert in G J.S. Bach
Marche militaire F. Schubert
Por una cabeza C. Gardel
Libertango A. Piazzolla
Besame mucho C. Velázquez
Makin’ whoopee W. Donaldson
World without love The Beatles
Sway Michael Bubblé
Someone like you Adele
€ 595,00
David Dam
 • Disco
 • Funk

Top zanger David Dam te boeken met band, tijdens trouwceremonie en als...

David Dam

David Dam is zonder overdrijven één van de allerbeste zangers van Nederland. Een ras performer, een geweldige artiest die elk publiek voor zich weet te winnen. David voelt zich thuis in vele muziekstijlen zolang het maar extreem dansbaar is. David wil graag beroeren, entertainen, swingen maar vooral: er altijd een feest van maken.

David Dam was in 2014 in 1 klap 'wereldberoemd' door zijn auditie bij The Voice of Holland met het nummer Let's Get It On van Marvin Gaye. Uiteindelijk kwam hij tot de halve finale.

David Dam is bijzonder veelzijdig: zo toert hij momenteel met de zeer succesvolle Prince Tribute show langs een groot aantal theaters, is hij vaste gast bij de Soul Live festivals en is hij een graag geziene gast bij diverse grote bands en shows. Maar naast al deze grote optredens doet hij ook heel graag en met veel liefde optreden op bruiloften en besloten bedrijfsfeesten. Er is veel mogelijk.

Naast fantastisch zingen kan David ook piano spelen en gitaar zingen. David is te boeken op diverse manieren:

David Dam live met zijn band Soul Solution

David Dam en zijn band Soul Solution zijn exclusief te boeken bij Swinging.nl voor een spetterende live show waar de vonken vanaf springen: funky soulvol en vooral heeeeel erg dansbaar.

Solo-artiest David Dam met een tape-show

David Dam kan ook geboekt worden als solo artiest. Hij doet dan een optreden van 30 minuten waarin de allerbeste soul, dance, disco en R & B hits voorbij komen. Ideaal in combinatie met een DJ. Of als speciale act in de pauze van een band.

David Dam tijdens jullie trouwceremonie

Naast alle grote shows doet David ook heel graag kleine intieme settings. Zoals bijvoorbeeld een trouwceremonie. Hij studeert dan speciaal jullie favoriete songs in en komt dat live zingen tijdens jullie ceremonie. Hij begeleidt zichzelf daarbij op piano of gitaar. Het is ook mogelijk een combinatie te boeken: bijvoorbeeld eerst een optreden tijdens de trouwceremonie en tijdens het feest optreden met zijn band Soul Solution of als extra verrassing met zijn tape-show.
€ 995,00
Edwin en Born
 • Allround
 • Easy-listening

Zanger met pianist en witte vleugel voor een onvergetelijke trouwceremonie.

Edwin en Born

Zanger Edwin Monteyn en pianist Born Sanders studeren speciaal voor jullie trouwceremonie jullie favoriete liedjes in. In een voorgesprek met Edwin bespreken jullie al jullie wensen en mogelijkheden. Vervolgens wordt alles speciaal voor jullie ingestudeerd. Er zijn meerdere momenten van de trouwceremonie die erg geschikt zijn voor live muziek:

 • tijdens jullie binnenkomst

 • tijdens het tekenen

 • aan het einde van de ceremonie


Het grote voordeel van live begeleiding is dat tijdens de ceremonie zelf de muziek nog iets langer of korter gemaakt kan worden. Je weet bijvoorbeeld nooit van te voren hoe lang het precies duurt voordat iedereen de akte heeft ondertekend. Kortom: Live begeleiding is een absolute meerwaarde.

De prijs van zanger Edwin Monteyn samen met pianist Born voor een optreden tijdens de trouwceremonie bedraagt 795 euro. Inbegrepen in deze prijs zit:

 • speciaal instuderen van jullie favoriete nummers (max 4 songs)

 • witte minivleugel

 • geluidsset

 • reiskosten binnen straal van 100km rond Utrecht ,extra kilometers kosten 40 cent per km


borrel of diner
Heel leuk is het om het optreden uit te breiden tijdens de borrel of het diner. Edwin en Born kunnen dan lekkere achtergrondmuziek spelen. De prijs per extra set van 45 minuten bedraagt 150 euro extra. Ook is het uiteraard mogelijk om Edwin en Born alleen voor de borrel of diner te boeken. Voor de eerste set inclusief transport, geluid en de minivleugel is de prijs 795 euro. Voor elke extra set van 45 minuten wordt 130 euro extra gerekend.

Begin van het feest
Edwin kan ook aan het begin van het feest jullie openingsdans live komen zingen. Ook is het mogelijk dat Edwin nog een optreden doet met feestelijk repertoire tijdens de feestavond.

 

Repertoirelijst


 • Tijdens de huwelijksceremonie zijn er over het algemeen 3 of 4 momenten waar muziek het beste past. Het begint vaak met een mooi openingsnummer, gevolgd door een nummer tijdens het tekenen van de akte, soms een luisterliedje tussendoor en een mooi vrolijk slotnummer.


Edwin Monteyn zal altijd worden begeleid door live pianist of gitarist en kan daardoor bijna alle liedjes instuderen. Ook als de nummers niet op deze lijst staan maar uiteraard in overleg.

Suggesties als openingsnummer
Crazy Love - Van Morrison
From this Moment - Shania Twain
Love You More - Racoon
Marry Me - Train
She - Elvis Costello
What a Wonderful World - Louis Armstrong You Reise Me Up - Josh Groban

Suggesties voor tijdens het tekenen van de akte
Tijdens het tekenen kunnen de liedjes iets langer gespeeld worden, of juist iets korter. Afhankelijk van het aantal getuigen. Zodra de ambtenaar zijn/haar handtekening heeft gezet zullen Edwin en zijn pianist of gitarist het liedje pas afronden.

Leuke suggesties voor tijdens het tekenen
Have I Told You Lately - Van Morrison
Life is Wonderful - Jason Mark
Love is all around - Wet Wet Wet
Mag ik dan bij jou - Claudia de Breij
Make You Feel My Love - Adele
Nothing Really Matters - Mr Probz
Thinking Out Loud - Ed Sheehan
When You Say Nothing At All - Ronan Keating

Een nummer aan het einde van de ceremonie
Tot slot een goed nummer waarmee de ceremonie kan worden afgesloten en de feestelijke dag verder in gang kan worden gezet. Een vrolijk nummer als slot is altijd een goed idee.

Suggesties voor een succesvol slotnummer
Come Fly With Me - Frank Sinatra
Crazy Little Thing Called Love - Queen Everlasting Love - Jamie Cullum
Everything - Michael Bublé
I’m Yours - Jason Mraz
Just the Two of Us - Bill Withers
L.O.V.E. - Nat King Cole
Save The Last Dance for Me - Michael Bublé

Nog meer suggesties voor de ceremonie, bruidsborrel of diner
Edwin zingt vrijwel alle liedjes van Marco Borsato, Guus Meeuwis, René Froger, Michael Bublé, Frank Sinatra. Een greep uit het repertoire, geschikt voor ceremonie, bruidsborrel of diner:
All of me - Frank Sinatra
All of me - John Legend
Alles is liefde - Bløf
Always On My Mind - Elvis Presley
Angels - Robbie Williams
Autumn Leaves - Eric Clapton
Because You Loved Me - Celine Dion
Can you feel the love tonight - Elton John
Can’t Help Falling in Love - Elvis
Close to you - The Carpenters
Closest Thing To Crazy - Katie Melua
Clown - Emeli Sande
Come Fly With Me - Frank Sinatra
Dochters - Marco Borsato
Don’t know why - Norah Jones
Easy - Lionel Richie
Engel van mijn Hart - Marco Borsato
Everlasting Love - Jamie Callum
Everything - Michael Bublé
Feel - Robbie Williams
Fever - Jazz standard
Fields of gold - Sting
Fly me to the moon - Frank Sinatra
Fragile - Sting
From This Moment - Shania Twain
Georgia - Jazz standard
Give Me The Night - George Benson
Hallelujah - Leonard Cohen
Have I told you lately - Van Morrison
Have You Met Miss Jones - Robbie Williams (versie)
Heaven - Bryan Adams
Hello - Lionel Richie
Home - Michael Bublé
I Love You More - Racoon
I Say A Little Prayer For You - Aretha Franklin
I Won’t Give Up - Jason Mraz
I won’t last a day without you - The Carpenters
I’ve got you under my skin - Frank Sinatra
Ik heb je lief - Paul de Leeuw
Ik Hoor Bij Jou - Marco Borsato
Imagine - John Lennon
Just The Way You Are - Billy Joel
L.O.V.E. - Nat King Cole
Layla - Eric Clapton
Let’s stay together - Al Green
Life is a Rollercoaster - Ronan Keating
Love Is All Around - Wet Wet Wet
Love Me Tender - Elvis Presley
Mag Ik Dan Bij Jou - Claudia de Breij
Make You Feel My Love - Adele
Marry Me - Train
Marry You - Bruno Mars
Me and Mrs Jones - Michael Bublé (versie) Mr. Bojangles - Jazz standard
My funny valentine - Jazz standard
Never Nooit Meer - Gordon & Replay
Omarm Me - Blo
Piano man - Billy Joel
Saving all my love for you - Whitney Houston
She - Charles Aznavour
Smile - Chaplin
The Greatest Love Of All - Whitney Houston
The Woman I Love - Jason Mraz
There You’ll Be - Faith Hill
Thinking Out Loud - Ed Sheehan
This Is The Moment - René Froger
True Colors - Eva Cassidy
Vincent (Starry Night) - Don McLean
What a difference a day makes - Jazz standard
What A Wonderful World - Louis Armstrong
When I Fall In Love - Nat King Cole
When you say nothing at all - Ronan Keating
When You Say You Love Me - Josh Groban
Who Says - John Mayer
Will The Sun Ever Shine Again - Bonnie Raitt
Wonderful Tonight - Michael Bublé (versie)
Wonderful World - Louis Armstrong
Yesterday - Beatles
You are the sunshine of my life - Stevie Wonder
You don’t know me - Michael Bublé (versie)
You Raise Me Up - Josh Groban
You’ll Be In My Heart - Phill Collins
You’ll Never Walk Alone - Lee Towers
You’ve got a friend - Carole King
You’ve Got A Friend In Me - Randy Newman
Your Song - Elton John
Zij - Marco Borsato
Zij Gelooft In Mij - André Hazes
Zo Puur Kan Liefde Zijn - Paul de Leeuw

Repertoire voor de feestavond
Tijdens de feestavond speelt Edwin samen met zijn band 3 sets van 45 minuten. De eerste set begint vaak met de openingsdans van het bruidspaar. Deze kan op aanvraag door de band worden ingestudeerd. Het maken van een opbouwende setlist is vakwerk en laten we over aan de bandleider. Natuurlijk is het mogelijk aan te geven welke nummers jullie extra leuk vinden. Hij zal daar zeker rekening mee houden. Een greep uit het uitgebreide en altijd groeiende repertoire:
A night like this - Caro Emerald
All I Do Is Dream of You - Michael Bublé (versie)
All of me - Frank Sinatra
Alles kan een mens gelukkig maken - René Froger
Angels - Robbie Williams
Are You Ready for Loving Me - Rene Froger
As long as you love me - Backstreet Boys
Back for good - Take That
Back in Town - Matt Dusk
Bloed zweet en tranen - André Hazes
Can’t hurry love - Phil Collins
Can’t take my eyes - Frank Sinatra
Come Fly With Me - Frank Sinatra
Copacabana - Barry Manilow
Crazy little thing called love - Queen
Crazy Love - Michael Bublé (versie)
December ’63 (Oh what a night) - The Four Seasons
Everlasting Love - Jamie Callum
Everything - Michael Bublé
Feel - Robbie Williams
Fever - Standard
Fly me to the moon - Frank Sinatra
For Once in my life - Tom Jones (versie)
Give Me The Night - George Benson
Haven’t Met You Yet - Michael Bublé
Heaven must be missing an angel - Tavares
I Say A Little Prayer For You - Aretha Franklin
I’m still standing - Elton John
I’m Yours - Jason Mraz
I’ve got you under my skin - Frank Sinatra
Isn’t she lovely - Stevie Wonder
It had better be tonight - Michael Bublé
It’s not unusual - Tom Jones
Just Say Hello - René Froger
Just The Two Of Us - Bill Withers
Just The Way You Are - Billy Joel
L.O.V.E. - Nat King Cole
Layla - Eric Clapton
Let’s stay together - Al Green
Life is a Rollercoaster - Ronan Keating
Marry You - Bruno Mars
Moondance - Van Morrison
Mr. Bojangles - Standard
My Life - Billy Joel
New York, New York - Frank Sinatra
Nobody Else - René Froger
Relight my fire - Dan Hartman
Save The Last Dance For Me - Michael Bublé
Some Kind Of Wonderful - Michael Bublé
Summer Holiday - Cliff Richard
Sway - Michael Bublé (versie)
The Woman I Love - Jason Mraz
Thinking Out Loud - Ed Sheehan
This Love - Maroon 5
To Love Somebody - Michael Bublé (versie)
Who Says - John Mayer
You are the sunshine of my life - Stevie Wonder
You’ve got a friend - Carole King
You’ve Got A Friend In Me - Randy Newman
Your Song - Elton John

Kerst Klassiekers
All I want for Christmas
Driving home for Christmas
Frosty the snowman
Have yourself a merry little Christmas
Holly Jolly Christmas
I’m dreaming of a white Christmas
It’s beginning to look a lot like Christmas
Jingle bell rock
Jingle bells
Last Christmas
Let it snow
My grown up Christmas list
Rockin’ around the Christmas tree
Rudolph the red nosed raindeer
Santa claus is coming to town
Silent night
Winter wonderland
Wonderful Christmas time
€ 795,00
Paula Leek
 • Easy-listening
 • Nederlandstalig

Absolute topzangeres/pianist/gitarist voor een onvergetelijke bruiloft of event.

Paula Leek


 • jullie kunnen zelf bepalen welke nummers  zangeres Paula Leek gaat zingen tijdens jullie trouwceremonie

 • de prijs is inclusief prachtige witte mini vleugel

 • fantastische zangeres die zeker voor kippenvel gaat zorgen


Paula Leek is een geweldige zangeres. Haar prachtige stem, haar warme persoonlijkheid en haar prachtige piano en gitaarspel zorgt voor een onvergetelijke omlijsting van ceremonie of borrel.

Paula Leek doet er alles aan om van elke trouwceremonie een echt uniek moment te maken. Zo studeert ze als trouwceremonie zangeres speciaal voor jullie trouwceremonie jullie favoriete nummers in. Jullie kunnen ook nog een voorkeur aangeven hoe jullie willen dat Paula de nummers speelt: met gitaar of met piano. Standaard neemt ze haar witte vleugel mee.

De prijs van Paula Leek bedraagt 550 euro inclusief reiskosten. Hiervoor speelt ze tijdens een trouwceremonie.. Ze studeert hiervoor geheel op maat al jullie favoriete nummers in. Ze kan tijdens het optreden zichzelf begeleiden op een witte vleugel of op gitaar. Ook is het mogelijk dat ze sommige nummers op gitaar speelt en andere op piano. De witte minivleugel is inbegrepen in de prijs. Paula denkt graag met jullie mee over de keuze van de nummers. Telefonisch overleg is altijd mogelijk.

Het is eventueel mogelijk om Paula ook nog een extra set te laten spelen tijdens een aansluitende borrel of diner. De meerprijs bedraagt 125 euro per extra set van 45 minuten binnen een uur tijd. Mocht de vleugel en de geluidsset verplaatst moeten worden, dan wordt hier 50 euro voor gerekend.

 

Repertoirelijst

Gespeeld met piano

Acda en de munnik - Lopen tot de zon komt

Acda en de munnik - mooi liedje

Adele - to make you feel my love

-someone like you

- Rolling

- Set fire to the rain

- Rumour has it

- Turning tables

- Home town glory

- Hello

-All I ask

Alanis Morissette - Ironic

Alicia Keys – New York

Alicia Keys – Girl on fire

Amy Whinhouse – Valerie

Amy Whinhouse - Rehab

Anouk - good god

Anouk - Girl

Anouk - michel

Anouk - Modern world

Avicii – Addict to you

Hey brother

Wake me up

Baseballs – Umbrella

Beyonce – Halo

- Single ladies

- Ave Maria

Bill Withers – Lovely day

Beth Hart - Life time

Billy Joel - She’s always a woman to me

Billy Joel - Piano man

Billy Ocean - Suddenly

Bill Withers – Lovely day

Birdy – shelter

Birdy – People

Birdy – Skinny Love

Black Eyed Peace- - I got a feeling

Blof - Dansen aan de zee

Blof - Lief uit londen

Zo stil

Alles is liefde

Bonnie Raitt - I cant make you love me

Bruce Hornsby – The way it is

Bruno Mars - Just the way you are

Bruno mars - when i was your man

Bruno mars – Marry you

Locked out of heaven

Uptown funk

Caro Emarld – night like this

Back it up

Carola King - You’ve got a friend

Claudia de breij – Mag ik dan bij jou

Colbie Caillat – Bubly

Christina Perri – A thousand years

Chris isaak – wicked game

Chris Cab – Liar Liar

De dijk – als ze er niet is

Kan het niet alleen

Do – Heaven

Dolly parton – 9 to 5

Doobie brothers – Long train running

Duffy – Mercy

Dusty Springfield – sun of a preacher man

Elthon John - your song

Elvis Costello - she

Emeli sande - Next to me

Read all about it

Etta james – I just wanna make love to you

Frank Sinatra - Fly me to the moon

Gavin degraw – Believe

George Michael – Dont let the sun go down on me

Faith

Heartland – I loved her first

Ilse de lange - You are the dream

Jackson 5 – Blame

James Blunt – Your beautifull

Jeff Buckley - Halleluja

Jeroen van der Boom - jij bent zo

Jessie j - price tag

Jessie j - we found love

Joe Cocker - Unchain

John Haitt - have a little faith

John Mayer – Daughters

John Paul Young – Love is in the air

Josef Salvat – Diamonds

Josh Groban – You raise me up

Josh Stone – super duper love

KT Tunstall - heal over

Katie melua - Crawling up a hill

Katie Melau - The closest thing to crazy

Kenny B  - Parijs

Kings of leon - Use somebody

Kings of leon - Sex on fire

Krezip - I would stay

Lady gaga - Born this way

Lana del rey - Video Games

Lianna la Havas – Gone

Lily Allen – Not Fair

Maaik Ouboter – dat ik je mis

Marco Borsat  eigenlijk van alles

Michael buble – Everything

Mr Probz – Waves

Mr Probz – nothing really matters

Natasha Bedingfield - Unwritten

Norah Jones - Dont kwow why

Norah Jones – Come away with me

Paul Elstak – Rainbow in the sky

Pharrel - Happy

Phill collins - against all odds

Queen- somebody to love

Queen – we are the champions

Rihanna – stay

Rihanna – we found love

Sam Smith – Lay me down

Selah Sue - Mommy

Shania Twain - From this moment

Shocking blue – Venus

Sigma - Changing

Simply red - Holding back the years

Starsailor – Alcoholic

Spice girls – Wannebe

Stevie Wonder – Isnt she lovely

Stevie Wonder - Ribbon in the sky

Taylor Swift – Blank Space

The Tempations – My girl

Tina turner – proud mary

- simply the best

Train - drops of jupiter

Whitney Houston - I believe in you and me

You and me – Ordinary love

 

Gespeeld met gitaar

Acda en de munnik - Dag esmee

Adele - Hiding my heart

Adele - I’ll be waiting

Adele – My same

Adele  - Love song

Amos Lee - Keep it loose keep it tight

Amy Mcdonald - This is the life

Anna Nalick - Breath

Alannis Morrisette - that i would be good

Avici – Addict to you

Bad English – Time stood still

Ben howard - Keep  your head up

Bill whithers - aint no sunshine

Blof - hier aan de kust

Blof – Aanzoek zonder ringen

Clean Bandit – Rather be

Corrinna Bailey rae - Like a star

Cyndi Lauper - time after time

Dolly Parton – Jolene

Ed sheeran - the a team

Ed Sheeran – I see fire

Ed Sheeran – make it rain

Ed Sheeran – Thinking out loud

Fleedwood Mac - you can go your own way

Gotya - Somebody I used to know

Guns and Roses – Sweet child o Mine

Guus Meeuwis – Simpelweg gelukkig zijn

Ilse de lange - i’ll be yours

India Arie - Pearls

Israel – Somewhere over the rainbow

Jack Johnson – better together

Jason Mraz - I wont give up

John Mayer – Slow dancing in a burning room

Justin Nozuka - Dock of the bay

Lorde – Royals

Nancy sinatra - boots are made for walking

Nielson - Beauty and the brains

Racoon – No mercy

Racoon – love you more

Snow Patrol – Just say yes

Train - soul sister

Train – Marry me

You and me – You and me
€ 550,00
Drie
 • Allround
 • Easy-listening

Mooie achtergrondmuziek en gevoelige live muziek tijdens de trouwceremonie voor 1 scherpe...

Drie

de band drie bestaat uit drie enthousiaste professionele musici die samen de ultieme formatie vormen voor het verzorgen van mooie achtergrondmuziek tijdens receptie, borrel of diner.

Door het gebruik van stroomloze versterking kan het trio uitermate makkelijk op verschillende plekken tijdens een event worden ingezet.

Bijvoorbeeld eerst tijdens de huwelijksceremonie, dan bij de receptie en dan eventueel nog tijdens het diner.

Of bijvoorbeeld eerst bij binnenkomst van de gasten, dan tijdens de borrel en daarna in de tuin tijdens de BBQ.

Door de makkelijke mobiliteit is dit een ultiem trio die herkenbare muziek verzorgt van een goed niveau op een aangenaam muziekvolume.

De band speelt in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Drie hanteert een standaardprijs. Hierdoor is deze band de ideale band voor als je op zoek bent naar geweldig muzikaal middagentertainment zonder extra kosten.

Repertoirelijst

A Womanʼs Worth - Alicia Keys
All this Time - Maria Mena
Broken Strings - James Morrison
Caramel - Suzanne Vega
Dear Mr. President - Pink
Donʼt Know Why - Norah Jones
Every breath you take - the Police
Fallinʼ - Alicia Keys
Fast Car - Tracy Chapman
Fell in Love with a Boy - Joss Stone
Fever - Peggy Lee
Fields of Gold - Eva Cassidy
Get Here - Oleta Adams
Hallelujah - Leonard Cohen
Halo - Beyonce
Hello - Adele
If I Ain't got you - Alicia Keys
It ainʼt over till itʼs over - Lenny Kravitz
Iʼm Yours - Jason Mraz
Just the two of us - Bill Withers
Killing me softly - Roberta Flack
Kiss me - Sixpence non the richer
Lately - Stevie Wonder
Love Song - Sara Bareilles
Make you feel my love - Adele
My love is your love - Whitney Houston
Natural Woman - Aretha Franklin
Need somebody - Shola Ama
No Woman No Cry - Bob Marley
One - U2 & Mary J. Blige
One of us - Joan Osborne
Ordinary People - John Legend
People Get Ready - Eva Cassidy
Put your records on - Corinne Bailey Rae
Smooth Operator - Sade
Someone like you - Adele
Stand by me - Bill Withers
Strong Enough - Sheryl Crow
Sunrise - Norah Jones
Sweet about me - Gabriella Cilmi
Talking about a Revolution - Tracy Chapman
Time after Time - Cyndi Lauper
True Colours - Cyndi Lauper
Use Somebody - Kings of Leon (Acoustic)
Whatʼs Up - Four Non Blondes
You gotta be - Desree
Youʼve got a Friend - Carole King
€ 995,00
Unwind
 • Allround
 • Dance

De meest flexibele band uit ons assortiment! Geschikt voor ceremonie, borrel en...

Unwind


 • de meest flexibele act uit ons assortiment

 • strakke witte uitstraling

 • breed repertoire

 • top zangeres + gitarist/producer + DJ + geluid en licht

 •  ook mobiel inzetbaar en tijdens een trouwceremonie


Unwind biedt ongekend veel mogelijkheden om zo precies de muzikale omlijsting te boeken passend bij jullie wensen:

Unwind 'On The Move', 600 euro
Een mobiele akoestische act waarbij de zangeres en gitarist bewegen tussen het publiek en zo zorgen voor heerlijke ongedwongen sfeer tijdens jullie borrel. Perfect voor bijvoorbeeld het creëren van een festival sfeertje.

 • Er wordt maximaal 3 sets van 35 minuten gespeeld binnen max 5 uur tijd

 • Inclusief een kleine draadloze mobiele geluidsversterking op accu


Unwind 'Regular'. 750 euro
Unwind speelt live versterkt tijdens een avond moderne pophits en feestelijke muziek. Ideaal voor een sfeervolle feestavond.

 • Er worden maximaal 3 sets van 45 minuten live muziek gemaakt binnen max 5 uur tijd

 • de pauze muziek wordt door de opdrachtgever verzorgd, tegen meerprijs is het mogelijk dit uit te breiden met een DJ-service, zie 'Unwind de Luxe'

 • inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


Unwind 'Ceremony service', 550 euro
Super speciaal: live muziek tijdens jullie trouwceremonie. Maar pas op: dit kan wat traantjes van ontroering opleveren.

 • er worden drie nummers live gezongen tijdens jullie trouwceremonie: voor de entree, ondertekening en slot (extra liedjes in overleg)

 • sfeervolle ondersteuning op gitaar tijdens stille momenten van de trouwceremonie

 • keuze van de liedjes uit de repertoirelijst

 • gratis 1 liedje dat niet op de repertoirelijst instuderen

 • extra instuderen van nog andere nummers kost 75 euro per song extra

 • inclusief een klein mobiel geluidssetje op accu voor de zangeres (niet geschikt voor de BABS)


Unwind 'De Luxe', 895 euro
Het perfecte programma voor iedereen die op zoek is naar een fantastische invulling van hun feestavond inclusief top live entertainment en een DJ voor 1 scherpe totaalprijs.

 • in totaal maximaal 5 uur non stop show tot max 0100 uur

 • drie live sets van 45 minuten

 • in de pauzes en na afloop van het optreden draait de Dj nog lekker door tot het einde van het feest

 • inclusief DJ gear en DJ booth

 • verzoekjes voor de DJ zijn geen enkel probleem

 • inclusief prachtige witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


Unwind 'Xclusive', 1250 euro
Voor de fijnproevers: live muziek tijdens de trouwceremonie en een compleet programma voor de feestavond. Dit is echt helemaal fantastisch.

 • Live begeleiding van de trouwceremonie, zie Unwind Ceremony

 • Wachturen tussen de trouwceremonie en de feestavond

 • Maximaal 3 live sets van 45 minuten tijdens de feestavond

 • DJ service tussen de live sets en na afloop van het optreden

 • Maximaal 5 uur durende avondfeest tot max 0100 uur

 • Inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot 100 personen

 • Verzoeknummers voor de DJ zijn mogelijk


Unwind 'Disco-Diva', 125 euro extra
Een extra surprise op je feest? Boek dan de Disco-Diva erbij. De zangeres van Unwind kleedt zich om en komt terug als een swingende Disco-diva die zijn weerga niet kent.

 • Alleen te boeken in combinatie met Unwind Regular, Unwind De Luxe en Unwind Xclusive

 • ongeveer 25 minuten live tape-act

 • heel veel publieksparticipatie, super aanvulling op de reguliere show


De kleine lettertjes

 • Alle prijzen zijn exclusief 6% btw voor boekingen tot 1-1-19 en exclusief 9% btw voor boekingen na 1-1-19

 • Alle prijzen zijn inclusief reiskosten in heel Nederland uitgezonderd de Waddeneilanden

 • Alle prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten

 • Op 24,25, 26 en 31 december gelden andere prijzen, informeer hiernaar


 

 

Repertoirelijst

Adventures of a lifetime – Coldplay
Ain’t nobody – Chaka Kahn
Another day – Jamie Lidell
Be the one – Dua Lipa
Begging you – Madcon
Better off alone / When love takes over –
Alice Deejay, David Guetta
Binnen – Marco Borsato
Black horse and the cherry tree – KT Tunstall
Blurred Lines – Robin Thicke
Can't stop the feeling – Justin Timberlake
Crazy – Gnarls Barkley
Crazy little thing – Queen
Celebration – Kool and the Gang
Disco Inferno – The Trammps
Duurt te lang – Davina Michelle
Dynamite – Taio Cruz
Even aan mijn moeder vragen – Bloem
Faith – George Michael
Feel it still – Portugal The Man
Feels – Calvin Harris
Get lucky – Daft Punk
Happiness – Alexis Jordan
Happy – Pharrell
Hey what’s wrong with you/Lady - Phats and Small
Hey Ya! – Outcast
I gotta feeling – Black Eyed Peas
I want you back – Jackson 5
I will survive – Gloria Gaynor
I’m yours – Jason Mraz
Kiss me – Six Pence
Lazy song – Bruno Mars
Le Freak – Chique
Lion in the morning sun – Will and the people
Listen to the music/Long train running – Doobie Brothers
Love yourself – Justin Bieber
Marry You – Bruno Mars
Multiply – Jamie Lidell
New York – Alicia Keys
Next to me – Emily Sande
One Kiss – Dua Lipa
Parijs/Price tag – Kenny B/Jesse J
Proud Mary – Tina Turner
Rather be – Clean Bandit
Roar – Katy Perry
Rolling in the deep – Adele
Royals – Lorde
Seven Nation Army – Ben Oncle Soul
Sexy als ik dans – Nielson
Shake it off – Taylor Swift
Shake your body – Jackson 5
Shape of you – Ed Sheeran
Show me love – Robin S
Sing it back – Moloko
Single ladies – Beyoncé
Soulman – Sam and Dave
Sunny – Bobby Hebb
This Girl – Kungs
This is what it feels like – Armin v Buuren
Titanium / I know you want me / The Bomb / Hot Shot –
David Guetta, Pitbull, Bucketheads, Karen Young
Uptown Funk – Marc Ronson ft Bruno Mars
Valerie – Amy Winehouse
Viva la Vida – Coldplay
Wake me up – Avicii
Walking on Sunshine – Katrina and the Waves
Year of the summer – Niels Geusebroek
You can’t hurry love – The Supremes

Ceremonies
A thousand Years – Christina Perri
Ain’t nobody – Chaka Kahn
All of Me – John Legend
Dochters - Marco Borsato
From this moment – Shania Twain
Get here if you can – Oleta Adams
Heaven – Do
Here Comes the Sun – The Beatles
I love you more – Raccoon
I wanna mary you – Bruno Mars
I won’t give up on us – Jason Mraz
If I ain’t got you – Alicia Keys
I’m yours - Jason Mraz
Jij bent de liefde – Maan
Kiss me - Six Pence
Lost without you - Krezip
Mag ik dan bij jouw – Claudia de Breij
Make you feel my love – Adele
My everything – Michael Bubble
Perfect – Ed Sheeran
Please Keep Loving Me - James TW
Say you won’t let go – James Arthur
Walking on sunshine - Katrina and the Waves
When love takes over – David Guetta

 

 
€ 600,00
More Gospel Singers
 • Gospel

Gospel van het hoogste niveau, succes gegarandeerd.

More Gospel Singers

Een fantastisch gospelkoor op jullie feest? Dat kan met de More Gospel Singers.

De More Gospel Singers zijn de absolute top in Nederland op het gebied van Black Gospel. Indien je op zoek bent naar de authentieke sound van de gospel uit Harlem New York...zoek dan niet verder!

Gospelkoor More Gospel Singers is geformeerd rond topzangeres Joany Muskiet. Joany heeft gespeeld in de grote concertzalen van Nederland zoals de Doelen in Rotterdam, heeft diverse malen gezongen voor het Koninklijk huis en is Rotterdammer van het jaar geworden. De More Gospel Singers zijn internationaal bekend met hun grote avondvullende Black Gospel shows. Speciaal voor Swinging.nl hebben ze een intiem programma gemaakt genaamd 'The Wedding Black Gospel Show' voor een huwelijksceremonie of kerkdienst. Opzwepende, inspirerende herkenbare gospelsongs worden gezongen op een wijze die je gasten gegarandeerd kippenvel zal bezorgen!

De prijs van de More Gospel Singers is 1195 euro exclusief reiskosten. De reiskosten zijn 1 euro per gereden kilometer vanaf Rotterdam.

Hét Gospelkoor voor je bruiloft


Het is mogelijk om de More Gospel Singers te boeken voor de kerkelijke inzegening en/of voor het burgerlijk huwelijk. Bij de kerkelijke inzegening wordt hun muziek naadloos geïntegreerd met de liturgie van de kerkdienst. Bij het burgerlijk huwelijk wordt een mooi programma samengesteld die past bij de sfeer van de ceremonie. Voor iedere bruiloft is dit enorm goede gospelkoor dan ook van meerwaarde.

Swinging.nl is er trots op dat we exclusief alle boekingen mogen verzorgen van de More Gospel Singers.

 

Repertoirelijst

All Heaven declares
Amazing grace
Baba yeh ( Onze Vader :Afrikaans)
Circle of Life (Elton John)
Come now is the time to worship
Dig A little Deeper (Fast Gospel Groove Ray Charles style Double tempo) *
Down by the riverside
Enter
Give and it shall come back to you
Give Thanks unto the Lord (Latin/Bossa) *
Glory Glory Halleluja
God is a good God
His Eye is on the sparrow
Hillsong (Ocean)
Holy Spirit rain down
How great is our God Lord
How great thou art
How I Got over
I am blessed
I lift your name on high
I love you Lord
I will come and bow down at your Feet
Jesus paid it all (Reggae) *
Jesus You are God’s Son (6/8 shuffle 16en) *
More Love, More Power
My Help
My Jesus, My savior (Michael W. Smith)
Oh happy day
Oh lord stand by me
Operator
Praise to the Lord
The Rose
There they come
This is my desire
This joy I have
This little light of mine
Victory is mine
We wanna see Jesus lifted high
Welcome into this place
€ 1.195,00
Zanger Kelly
 • Akoestisch
 • Pop

Zanger/gitarist die geheel op maat jullie ceremonie opluistert.

Zanger Kelly

Maak de mooiste dag van je leven nog specialer met live muziek! 

Verras je gasten tijdens de trouwceremonie met jullie nummers op prachtige wijze gezongen en gespeeld. De liedjes worden samen afgestemd en passen perfect bij jullie trouwdag. Muziek op verzoek is hierbij uiteraard mogelijk.

Kelly is een geweldige zanger / gitarist met veel ervaring in trouwceremonies. Zijn stem en persoonlijkheid passen perfect bij de sfeer van de ceremonies, waarbij hij ervoor zorgt dat alles optimaal klinkt en tijdens de ceremonie vlekkeloos verloopt. Kelly is thuis in alle soorten muziek, zowel Engels als Nederlandstalig.

Verzoeknummers die de laatste jaren door hem veel gespeeld zijn op ceremonies zijn:

 • Marry me – Train

 • Perfect – Ed Sheeran

 • I’m yours – Jason Mraz

 • Mag ik dan bij jou– Claudia de Breij

 • Love you more – Racoon

 • Thinking out loud – Ed Sheeran

 • To make you feel my love- Adele

 • Use somebody, - Kings of Leon

 • Better together –Jack Johnson, etc.


Ben je geïnteresseerd in een trouwceremonie met muziek en een feest met band dan is dit prima te combineren door Kelly met zijn band Trots!
€ 495,00
Harpiste
 • Klassiek

Fantastische harpiste met breed repertoire en stijlvolle uitstraling.

Harpiste

Met haar repertoire bestaand uit klassiek, pop, folk, bossa nova weet deze harpiste haar publiek te ontroeren en amuseren!

Naast haar optredens tijdens borrels, recepties en huwelijksceremonies, werkt zij ook als harpiste bij onder andere het Nederlands Promenade Orkest en het Metropole Orkest. Daarnaast is zij ook werkzaam als studio-musicus voor een theater en tv-producties. Kortom; deze harpiste is een zeer ervaren en succesvolle harpiste.

Onze harpiste heeft gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium en het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium onder leiding van Erika Waardenburg. Haar instrument is een semi-akoestische Camac Blue Harp, die akoestische en versterkt kan worden ingezet.

Repertoirelijst

Repertoire – harp solo

Klassiek
C.P.E Bach – Solfeggietto Debussy - 1e Arabesque Pachelbel - Canon Bach/Gounod - Ave Maria Delibes - Flowerduet
Romanza for Guitar
Albeniz - Asturias
Granados - Danza Espanola nr 2 Ravel - Pavane
Manuel de Falla - Danse du Corregidor Rodrigo - thema uit Concierto d’Aranjuez Hasselmans - La Source
Astor Piazzolla - Oblivion
Saint-Saëns - Le Cygne
Mascagni - intermezzo uit Cavalleria Rusticana Puccini - O mio babbino caro
Yiruma - river flows in you
Sakamoto - Merry X-mas mr Lawrence
La vie en rose – Edith Piaf
Les feuilles mortes – Kosma

Pop
Enya - Watermark
Greensleeves – trad.
Hijo de la Luna - Loona
Tears in heaven - E. Clapton
Time After Time - C. Lauper
Fids of Gold, Fragile, Every Breath You Take – Sting Isn't She Lovely - S. Wonder
Theme from "Titanic"
Thats what friends are for - Burt Bacharach
You've got a friend – Carole King
La Solitidine - Laura Pausini
Beautiful people – Chris Brown
Just The Way You Are - Billy Joel
Walking in the air – Howard Blake
Tears in Heaven/Wonderful Tonight - E. Clapton How Deep Is Your Love – Beegees
Hello, Stuck on You - Lionel Ritchie
Wonderful Life- C. Vearncombe
To make you feel my love - Bob Dylan
Clocks - Coldplay
All of me - John Legend
Let’s stay together - Al Green
Private investigations – Dire straits
We are one – Ilse de Lange
I dont wanna hurt – Anouk
Circle of smile (thema Baantjer) – Jurre Haanstra

Latin / Jazz
You Don't Know What Love Is - Raye DePaul Corcovado, How Insensitive, Aqua de Beber - A.C. Jobim Gentle rain, Black Orpheus - L. Bonfa
Fly Me To The Moon - B. Howard
Spain - J. Rodrigo, C. Corea
Speak Low - K. Weill
Nature boy - Eden Ahbez
My funny Valentine – Rodgers/Hart Besame mucho – Velazquez
€ 575,00
Zangeres Linde
 • Klassiek

Opera zangeres met pianist. Voor bijvoorbeeld het Ave Maria.

Zangeres Linde

Zangeres Linde beschikt over een warme en natuurlijke stem, een licht timbre met een goed volume, waarmee ze zich kan uiten in vele kleuren en karakters. Hierdoor is zij een graag gehoorde soliste.


Zangeres Linde zingt solo in vele oratoria waaronder de Messiah van Händel, Requiem van Mozart, Hör mein Bitten van Mendelssohn. Op uitnodiging van het Noorse Aust-Agder Kamerorkest gaf zij verschillende concerten in Noorwegen. De sopraanaria's van de Matthäus Passion zong zij in Wenen, Praag en Brno. Eerder zong zij met kamerorkest Sinfonia Rotterdam. Zij werkte als solist onder meer samen met dirigenten Conrad van Alphen, Jan Stulen, Jules van Hessen en Gilles Michels.


Zangeres Linde komt met haar pianist/organist. Er dient gezorgd te worden voor een piano/vleugel of orgel te plekke.
€ 895,00
Ik wil geen entertainment
bij de receptie
Strijk orkest
 • Klassiek
 • Pop

Stijlvol, sfeervol klassiek strijkorkest voor ceremonie, borrel of diner.

Strijk orkest

Een strijkorkest bestaande uit zeer bijzondere muzikanten die bekende klassieke en pop melodieën tijdens borrels, recepties, diners en tijdens trouwceremonies. Prachtige levende muziek: uniek en chique.

Het strijkorkest is te boeken op verschillende manieren:

 • Een cello als solist, 595 euro

 • Een duo bestaande uit viool en cello, 950 euro

 • Een strijktrio bestaande uit twee violisten en een cello, 1300 euro

 • Een strijkkwartet bestaande uit drie violisten en een cello, 1600 euro

 • Een strijkorkest op maat: in overleg wordt op basis van jullie wensen een bezetting op maat gemaakt


De prijs is afhankelijk van de gekozen bezetting en de duur van het optreden. Ook is het mogelijk om speciaal een nummer in te studeren. Informeer naar de mogelijkheden.

Repertoirelijst

Klassieke stukken:

Watermusic G.F. Haendel; bewerking voor strijkkwartet
J. Haydn strijkkwartet in C opus 9 nr.1
W.A. Mozart strijkkwartet in C KV157
W.A. Mozart Divertimento in F KV 138
L. von Beethoven strijkkwartet in F op.18 nr. 1

Licht klassieke stukken:

The arrival of the queen… G. Haendel
Air J.S. Bach
Allegro J. Fiocco
Delen vier jaargetijden A. Vivaldi
Voi che sapete W.A. Mozart
Marche militaire F. Schubert
Sicilienne M.T. von Paradis
Turkey in the straw traditional
Humoresque A. Dvorak

Populaire muziek:

Brandenburgs concert in G J.S. Bach
Marche militaire F. Schubert
Por una cabeza C. Gardel
Libertango A. Piazzolla
Besame mucho C. Velázquez
Makin’ whoopee W. Donaldson
World without love The Beatles
Sway Michael Bubblé
Someone like you Adele
€ 595,00
Roaring Jazz Quartet
 • Easy-listening
 • Jazz

Stijlvolle jazzy muziek op zeer hoog niveau.

Roaring Jazz Quartet

Dit collectief aan enthousiaste muzikanten draagt de naam “The Roaring Jazz Quartet”. Zij spelen tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire van het Great American Songbook gecombineerd met hedendaagse popsongs in eigen sfeervolle jazzy arrangementen. Als een veel gevraagde act op de grotere podia, festivals en evenementen in binnen- en buitenland weten de heren als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk.

Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, Elvis Presley, en Michael Bublé, maar ook songs van bijvoorbeeld Ed Sheeran, John Mayer, The Beatles, Elton John en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.

Deze 4 professionele muzikanten, die allen ruime ervaring hebben in het speelveld als sessiemuzikanten bij diverse pop- en jazzartiesten, hebben de koppen bij elkaar gestoken om hun passie een extra dimensie te geven in de vorm van deze high-end, sophisticated jazz band voor de extravagante, luxe en bijzondere evenementen in binnen- en buitenland.

The Roaring Jazz Quartet bestaat uit een pianist, drummer, contrabassist en een zanger en is nu te boeken voor 1, 2 of 3 x 40 minuten in de basis. In overleg zijn afwijkende speeltijden mogelijk. Daarnaast is het mogelijk de band uit te breiden met diverse muzikanten.

De prijs van 1995 euro is exclusief techniek.

 
€ 1.995,00
Het Chameleon trio
 • Akoestisch
 • Easy-listening

Sfeervol trio speelt lounge-jazz-pop op hoog niveau voor scherpe prijs.

Het Chameleon trio


 • fantastisch jazz trio

 • zeer hoge kwaliteit

 • 3 * 45 minuten live muziek voor scherpe prijs

 • strak in het pak

 • zwoele jazz en funky pop


De muzikanten spelen strak in het pak, het afwisselende repertoire varieert van zwoele jazz tot funky pop, maar bovenal gedraagt dit trio zich als een ware kameleon! De muzikanten kijken goed naar hun omgeving en passen zich er volledig op aan, wie goed oplet hoort dat de muziek perfect aansluit op de sfeer en bovendien heel fijn om naar te luisteren is. Met andere woorden: het Chameleon trio verstaat de kunst van het achtergrondspel.

De bezetting is Trompet, Elektrische Gitaar & Contrabas/Basgitaar. De muzikanten zijn allemaal conservatorium geschoold en hebben een brede ervaring met optreden op de achter- en voorgrond. Het repertoire (meer dan 100 stukken) bestaat uit jazz-, latin-, Braziliaanse-, soul en popmuziek. Verzoeknummers zijn natuurlijk mogelijk. De band kan gebruik maken van haar eigen versterking, en heeft weinig ruimte nodig.

Inbegrepen in de prijs van 895 euro ex 9% btw:

 • 3 sets van 45 minuten live muziek

 • geluidsset geschikt tot 100 personen - achtergrondniveau


De reiskosten bedragen 50 cent per gereden km vanaf Amsterdam.

Repertoirelijst

Het Chameleon heeft een zeer uitgebreid repertoire van meer dan 100 nummers. Een paar voorbeelden:

Jazz

All Blues -Miles Davis
Alligator Boogaloo - Lou Donaldson
Autumn Leaves - Nat King Cole
Beatrice - Sam Rivers
Cantaloupe Island - Herbie Hancock
Footprints - Wayne Shorter
Here's that Rainy Day - Chet Baker
Hottentot - John Scofield
Mercy Mercy Mercy - Joe Zawinul
My Favorite Things - Julie Andrews
My Funny Valentine - Chet Baker
So What - Miles Davis
Stella by Starlight - Miles Davis
Strasbourg St. Denis - Roy Hargrove
Summertime - George Gershwin

Latin & Braziliaans

Agua de Beber - A.C. Jobim
Besame Mucho - João Gilberto
Blue Bossa - Dexter Gordon
Corcovado - A.C. Jobim
Desafinado - A.C. Jobim
Girl From Ipanema - Astrud Gilberto & Stan Getz
Manha de Carnaval - Astrud Gilberto
Mas Que Nada - Sergio Mendes
Nica's Dream - Horace Silver
Night in Tunisia - Dizzy Gillespie
Wave - A.C. Jobim

Soul & pop

Ain't No Sunshine - Bill Withers
Daytripper - the Beatles
Don’t know why - Norah Jones
Feel Like Makin' Love - Roberta Flack
I can't Help It - Michael Jackson & Stevie Wonder
Make you feel my love - Adèle
Ordinary People - John Legend
September - Earth, Wind & Fire
Sittin on the Dock of a Bay - Otis Redding
Valerie - Amy Winehouse
Yesterday - the Beatles
€ 895,00
Paula Leek
 • Easy-listening
 • Nederlandstalig

Absolute topzangeres/pianist/gitarist voor een onvergetelijke bruiloft of event.

Paula Leek


 • jullie kunnen zelf bepalen welke nummers  zangeres Paula Leek gaat zingen tijdens jullie trouwceremonie

 • de prijs is inclusief prachtige witte mini vleugel

 • fantastische zangeres die zeker voor kippenvel gaat zorgen


Paula Leek is een geweldige zangeres. Haar prachtige stem, haar warme persoonlijkheid en haar prachtige piano en gitaarspel zorgt voor een onvergetelijke omlijsting van ceremonie of borrel.

Paula Leek doet er alles aan om van elke trouwceremonie een echt uniek moment te maken. Zo studeert ze als trouwceremonie zangeres speciaal voor jullie trouwceremonie jullie favoriete nummers in. Jullie kunnen ook nog een voorkeur aangeven hoe jullie willen dat Paula de nummers speelt: met gitaar of met piano. Standaard neemt ze haar witte vleugel mee.

De prijs van Paula Leek bedraagt 550 euro inclusief reiskosten. Hiervoor speelt ze tijdens een trouwceremonie.. Ze studeert hiervoor geheel op maat al jullie favoriete nummers in. Ze kan tijdens het optreden zichzelf begeleiden op een witte vleugel of op gitaar. Ook is het mogelijk dat ze sommige nummers op gitaar speelt en andere op piano. De witte minivleugel is inbegrepen in de prijs. Paula denkt graag met jullie mee over de keuze van de nummers. Telefonisch overleg is altijd mogelijk.

Het is eventueel mogelijk om Paula ook nog een extra set te laten spelen tijdens een aansluitende borrel of diner. De meerprijs bedraagt 125 euro per extra set van 45 minuten binnen een uur tijd. Mocht de vleugel en de geluidsset verplaatst moeten worden, dan wordt hier 50 euro voor gerekend.

 

Repertoirelijst

Gespeeld met piano

Acda en de munnik - Lopen tot de zon komt

Acda en de munnik - mooi liedje

Adele - to make you feel my love

-someone like you

- Rolling

- Set fire to the rain

- Rumour has it

- Turning tables

- Home town glory

- Hello

-All I ask

Alanis Morissette - Ironic

Alicia Keys – New York

Alicia Keys – Girl on fire

Amy Whinhouse – Valerie

Amy Whinhouse - Rehab

Anouk - good god

Anouk - Girl

Anouk - michel

Anouk - Modern world

Avicii – Addict to you

Hey brother

Wake me up

Baseballs – Umbrella

Beyonce – Halo

- Single ladies

- Ave Maria

Bill Withers – Lovely day

Beth Hart - Life time

Billy Joel - She’s always a woman to me

Billy Joel - Piano man

Billy Ocean - Suddenly

Bill Withers – Lovely day

Birdy – shelter

Birdy – People

Birdy – Skinny Love

Black Eyed Peace- - I got a feeling

Blof - Dansen aan de zee

Blof - Lief uit londen

Zo stil

Alles is liefde

Bonnie Raitt - I cant make you love me

Bruce Hornsby – The way it is

Bruno Mars - Just the way you are

Bruno mars - when i was your man

Bruno mars – Marry you

Locked out of heaven

Uptown funk

Caro Emarld – night like this

Back it up

Carola King - You’ve got a friend

Claudia de breij – Mag ik dan bij jou

Colbie Caillat – Bubly

Christina Perri – A thousand years

Chris isaak – wicked game

Chris Cab – Liar Liar

De dijk – als ze er niet is

Kan het niet alleen

Do – Heaven

Dolly parton – 9 to 5

Doobie brothers – Long train running

Duffy – Mercy

Dusty Springfield – sun of a preacher man

Elthon John - your song

Elvis Costello - she

Emeli sande - Next to me

Read all about it

Etta james – I just wanna make love to you

Frank Sinatra - Fly me to the moon

Gavin degraw – Believe

George Michael – Dont let the sun go down on me

Faith

Heartland – I loved her first

Ilse de lange - You are the dream

Jackson 5 – Blame

James Blunt – Your beautifull

Jeff Buckley - Halleluja

Jeroen van der Boom - jij bent zo

Jessie j - price tag

Jessie j - we found love

Joe Cocker - Unchain

John Haitt - have a little faith

John Mayer – Daughters

John Paul Young – Love is in the air

Josef Salvat – Diamonds

Josh Groban – You raise me up

Josh Stone – super duper love

KT Tunstall - heal over

Katie melua - Crawling up a hill

Katie Melau - The closest thing to crazy

Kenny B  - Parijs

Kings of leon - Use somebody

Kings of leon - Sex on fire

Krezip - I would stay

Lady gaga - Born this way

Lana del rey - Video Games

Lianna la Havas – Gone

Lily Allen – Not Fair

Maaik Ouboter – dat ik je mis

Marco Borsat  eigenlijk van alles

Michael buble – Everything

Mr Probz – Waves

Mr Probz – nothing really matters

Natasha Bedingfield - Unwritten

Norah Jones - Dont kwow why

Norah Jones – Come away with me

Paul Elstak – Rainbow in the sky

Pharrel - Happy

Phill collins - against all odds

Queen- somebody to love

Queen – we are the champions

Rihanna – stay

Rihanna – we found love

Sam Smith – Lay me down

Selah Sue - Mommy

Shania Twain - From this moment

Shocking blue – Venus

Sigma - Changing

Simply red - Holding back the years

Starsailor – Alcoholic

Spice girls – Wannebe

Stevie Wonder – Isnt she lovely

Stevie Wonder - Ribbon in the sky

Taylor Swift – Blank Space

The Tempations – My girl

Tina turner – proud mary

- simply the best

Train - drops of jupiter

Whitney Houston - I believe in you and me

You and me – Ordinary love

 

Gespeeld met gitaar

Acda en de munnik - Dag esmee

Adele - Hiding my heart

Adele - I’ll be waiting

Adele – My same

Adele  - Love song

Amos Lee - Keep it loose keep it tight

Amy Mcdonald - This is the life

Anna Nalick - Breath

Alannis Morrisette - that i would be good

Avici – Addict to you

Bad English – Time stood still

Ben howard - Keep  your head up

Bill whithers - aint no sunshine

Blof - hier aan de kust

Blof – Aanzoek zonder ringen

Clean Bandit – Rather be

Corrinna Bailey rae - Like a star

Cyndi Lauper - time after time

Dolly Parton – Jolene

Ed sheeran - the a team

Ed Sheeran – I see fire

Ed Sheeran – make it rain

Ed Sheeran – Thinking out loud

Fleedwood Mac - you can go your own way

Gotya - Somebody I used to know

Guns and Roses – Sweet child o Mine

Guus Meeuwis – Simpelweg gelukkig zijn

Ilse de lange - i’ll be yours

India Arie - Pearls

Israel – Somewhere over the rainbow

Jack Johnson – better together

Jason Mraz - I wont give up

John Mayer – Slow dancing in a burning room

Justin Nozuka - Dock of the bay

Lorde – Royals

Nancy sinatra - boots are made for walking

Nielson - Beauty and the brains

Racoon – No mercy

Racoon – love you more

Snow Patrol – Just say yes

Train - soul sister

Train – Marry me

You and me – You and me
€ 550,00
Drie
 • Allround
 • Easy-listening

Mooie achtergrondmuziek en gevoelige live muziek tijdens de trouwceremonie voor 1 scherpe...

Drie

de band drie bestaat uit drie enthousiaste professionele musici die samen de ultieme formatie vormen voor het verzorgen van mooie achtergrondmuziek tijdens receptie, borrel of diner.

Door het gebruik van stroomloze versterking kan het trio uitermate makkelijk op verschillende plekken tijdens een event worden ingezet.

Bijvoorbeeld eerst tijdens de huwelijksceremonie, dan bij de receptie en dan eventueel nog tijdens het diner.

Of bijvoorbeeld eerst bij binnenkomst van de gasten, dan tijdens de borrel en daarna in de tuin tijdens de BBQ.

Door de makkelijke mobiliteit is dit een ultiem trio die herkenbare muziek verzorgt van een goed niveau op een aangenaam muziekvolume.

De band speelt in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Drie hanteert een standaardprijs. Hierdoor is deze band de ideale band voor als je op zoek bent naar geweldig muzikaal middagentertainment zonder extra kosten.

Repertoirelijst

A Womanʼs Worth - Alicia Keys
All this Time - Maria Mena
Broken Strings - James Morrison
Caramel - Suzanne Vega
Dear Mr. President - Pink
Donʼt Know Why - Norah Jones
Every breath you take - the Police
Fallinʼ - Alicia Keys
Fast Car - Tracy Chapman
Fell in Love with a Boy - Joss Stone
Fever - Peggy Lee
Fields of Gold - Eva Cassidy
Get Here - Oleta Adams
Hallelujah - Leonard Cohen
Halo - Beyonce
Hello - Adele
If I Ain't got you - Alicia Keys
It ainʼt over till itʼs over - Lenny Kravitz
Iʼm Yours - Jason Mraz
Just the two of us - Bill Withers
Killing me softly - Roberta Flack
Kiss me - Sixpence non the richer
Lately - Stevie Wonder
Love Song - Sara Bareilles
Make you feel my love - Adele
My love is your love - Whitney Houston
Natural Woman - Aretha Franklin
Need somebody - Shola Ama
No Woman No Cry - Bob Marley
One - U2 & Mary J. Blige
One of us - Joan Osborne
Ordinary People - John Legend
People Get Ready - Eva Cassidy
Put your records on - Corinne Bailey Rae
Smooth Operator - Sade
Someone like you - Adele
Stand by me - Bill Withers
Strong Enough - Sheryl Crow
Sunrise - Norah Jones
Sweet about me - Gabriella Cilmi
Talking about a Revolution - Tracy Chapman
Time after Time - Cyndi Lauper
True Colours - Cyndi Lauper
Use Somebody - Kings of Leon (Acoustic)
Whatʼs Up - Four Non Blondes
You gotta be - Desree
Youʼve got a Friend - Carole King
€ 995,00
Pianist Born Sanders
 • Easy-listening
 • Jazz

Zeer veelzijdige pianist: jazz, pop en een vleugje klassiek. Incl. witte mini...

Pianist Born Sanders

Born is echt de perfecte pianist voor tijdens een trouwceremonie, borrel, receptie of als gezellige pianist tijdens een feestelijke avond. Hij komt altijd met een prachtige witte minivleugel spelen.

Pianist Born rondde op 24-jarige leeftijd zijn conservatorium opleiding jazz/pop piano cum laude af in Utrecht. Hij heeft les gehad van Bert van den Brink en Cor Bakker. Tevens volgde hij masterclasses bij vooraanstaande musici waaronder: Louis van Dijk, Thijs van Leer, Brad Mehldau, Hein van de Geijn, Joost van Schaijk en Benjamin Herman. Born maakte diverse succesvolle tours in Kuala Lumpur (Maleisië), Londen (UK), Cannes (Frankrijk) en Warschau (Polen). Ook is hij oprichter en bandleider van zijn jazz trio en 12- koppige bigband, waarmee hij al diverse artiesten heeft begeleid waaronder Shirma Rouse, Charly Luske, Pearl, Fais en vele andere.

Daarnaast is Born regelmatig betrokken bij diverse muzikale producties en bands. Zo was hij eerder te zien in de TV-shows Holland's Got Talent, De Wereld Draait Door, Brooklyn Nights Dinnershow, Koffietijd en Shownieuws. Verder componeert hij reclamemuziek voor radio en TV. Sinds 2014 is Born endorser voor Hammond Europa (orgels) en vanaf 2016 voor Korg (keyboards). Born beschikt over een breed repertoire en is thuis in vele muziekstijlen waaronder jazz, pop, soul, musical en licht klassiek.

Naast solo optredens is pianist Born ook te boeken in combinatie met een zanger of zangeres van Swinging.nl zoals Edwin Monteyn en Mavis Acquah. Ook is het mogelijk om een optreden van pianist Born Sanders uit te breiden met extra muzikanten tot een volledige band naar jouw wensen. Een optreden van pianist Born is passend bij uiteenlopende gelegenheden, zoals huwelijksceremonies, bedrijfsevenementen, borrels en recepties. Zowel een pianoconcert in de spotlights als een achtergrond optreden behoren tot de mogelijkheden.

Repertoirelijst

Selectie van repertoire pop:
All of me - John Legend
Hello - Adele
Everlasting love - Jamie Cullum
Get lucky - Daft Punk, Pharrell & Nile Rodgers
Angels - Robbie Williams
Gravity - John Legend
Everything - Michael Buble
In the name of love - Martin Garrix & Bebe Rexha
I follow rivers - Triggerfinger
I wish - Stevie Wonder
Price tag - Jessie J
Let it go - Frozen
Happy - Pharrell
Locked out of heaven - Bruno Mars
Mary you - Bruno Mars
Valerie - Amy Winehouse
You're not the only one - Sam Smith
Crazy little thing called love - Michael Buble
Une belle histoire - Michel Fugain
Lately - Stevie Wonder
My heart will go on - Celine Dion
What a difference a day makes - Jamie Cullum
Don’t know why - Norah Jones
Yesterday - The Beatles
Come together - The Beatles
Piano man - Billy Joel
She’s always a woman to me - Billy Joel
Isn’t she lovely - Stevie Wonder
The way you make me feel - Michael Jackson
You’ve got a friend - Carole King
Alles is liefde - Blof
A night like this - Caro Emerald
Can you feel the love tonight - Elton John
Easy - Lionel Richie
Fragile - Sting
Heaven - Brian Adams
If I ain’t got you - Alicia Keys
Mas que nada - Sergio Mendes
Fields of gold - Sting
Sway - Michael Buble
Blame it on the boogie - The Jackson 5
Make you feel my love - Adele
Sunny - Boney M.
Empire state of mind (New York) - Alicia Keys
New York, New York - Frank Sinatra
Ordinary people - John Legend
Mr. Bojangles - Sammy Davis jr.
Ain't no sunshine - Bill Withers

Selectie van repertoire jazz:
Somewhere over the rainbow
Cantaloupe Island
Take the A-train
So what
All blues
Mo better blues
Summertime
Feel like making love
Caravan
Someday my prince will come
They can't take that away from me
The days of wine and roses
Song for my father
Fly me to the moon
Have you met miss Jones
The chicken
There will never be another you
Autumn leaves
All blues
All of me
Angel eyes
Blame it on my youth
Girl from Ipanema
Misty
My funny valentine
Night and day
Mercy, mercy, mercy
Georgia
Fever
Smile
The way you look tonight
Nature boy
I’ve got you under my skin

Selectie van kerstrepertoire:
Santaclaus is coming to town
All i want for Christmas
Winter wonderland
Driving home for Christmas
I’m dreaming of a white Christmas
Last Christmas
Wonderful Christmas time
Let it snow
Rudolph the red nosed raindeer
Jingle bells
Holy night
Silent night
Frosty the snowman
€ 450,00
De sax spelende DJ
 • Dance
 • Easy-listening

Uniek: een saxofoon spelende DJ en hoe!

De sax spelende DJ

Uniek in Nederland! De saxofonist spelende DJ.

Een lounge/ deep house concept  waar sfeervolle achtergrondmuziek op zijn plaats is. Jij bepaalt welke nummers er gedraaid worden, welk genre je wilt horen en hoe lang het duurt; het enige dat wij nodig hebben is een stroompuntje.


De prijzen tot 20:00 uur zijn:

 • 2 uur optreden waarvan 3 * 20 minuten saxofoon: 495 euro

 • 4 uur optreden waarvan 5 * 20 minuten saxofoon: 695 euro


De prijzen na 20:00 uur zijn:

 • 2 uur optreden waarvan 3 * 20 minuten saxofoon: 795 euro

 • 4 uur optreden waarvan 5 * 20 minuten saxofoon: 995 euro


Alle prijzen zijn exclusief 9% btw maar inclusief geluidsset, reiskosten en DJ booth.


€ 495,00
Lounged
 • Dance
 • Lounge

Lounged brengt de zomer naar je feest! Relax and NJoy!

Lounged

Lounged biedt het ultieme beachclubgevoel. In een mooi samenspel van DJ and Sax weet Lounged een relaxte frisse achtergrond ambience te creeren waar lekker relaxt naar geluisterd kan worden of om heerlijk op te dansen.

De show van lounged wordt versterkt door een geweldig geluidsbedrijf die zorgt voor een passende geluidsset met uitgebreide lichtshow. Hierbij zal de luxe DJ-Booth natuurlijk niet ontbreken.

Tevens is het mogelijk om de avond nog mooier aan te kleden met een geweldig ledscherm. Hierop worden passende visuals geprojecteerd die aansluiten op de gespeelde muziek.
€ 995,00
De Compaenen
 • Akoestisch
 • Blues

Goede muziek verpakt met humor, akoestisch of versterkt.

De Compaenen

Deze sfeervolle akoestische band zet al enkele jaren de vaderlandse podia in vuur en vlam met hun aanstekelijke muzikale mix van Soul, Rhythm&Blues, Jump & Jive en Latin. Te boeken in een driemans en viermans formatie.

Ze spelen zowel als akoestische band maar kunnen ook versterkt spelen voor nog meer power.

Uitgerust met contrabas, sax, drums en gitaar bewijst deze band dat echte muziek tijdloos is. Voeg daar de werkelijk prachtige meerstemmige vocalen aan toe, gezongen door 4 charismatische koppen en je weet: deze mannen weten waar Abraham zijn 'mojo' haalt.

Soms klein, akoestisch op een chique tuinfeest, dan weer in vol ornaat knallend op een groot festival, bedrijfsfeest, bruiloft of dampende club: wat altijd blijft is de onontkoombare energie en liefde voor muziek. Veel gehoorde kritiek is dan ook: jullie stralen zoveel spelplezier uit, het spat gewoon van het podium!

Tegenwoordig is deze akoestische band ook te boeken als De Compaenen & The Horn Kings, waarbij De Compaenen is uitgebreid met een 3-mans blazerssectie, waardoor de band nog meer feest-garantie biedt. In deze bezetting is er inmiddels een live-dvd opgenomen en zal de band ook op de diverse zomerfestivals te bewonderen zijn.

 

Repertoirelijst

Een greep uit het repertoire van De Compaenen:
30 days
51015 hours
All my loving
All night long
All shook up
Blue moon
Brown eyed girl
C'est la vie
Come back my love
Come on
Devil in disguise
Dock of the bay
Fishnet stockings
Fly me to the moon
Froffee Coffee
Get Rhythm
Good rockin tonight
Hallelujah I lover her so
Hello
Here comes my baby
High Jump
Hit that jive jack
Honky tonk women
I feel good
I just wanna make love to you
I saw her standing there
I’m on fire
Mambo nr 8
Mercury blues
More happinez
My Girl
Oh Marie
Pour un flirt avec toi
Red red wine
Rock this town
Something's got a hold on me
Stir it up
Sway
Sweet soul music
Tequila
The Boxer
Thing called love ( Cash )
Three cool cats
To love somebody
Unchain my heart
Volare
Walk and don’t look back
What do you want
wonderfull world
Yakety yak
You talk too much
€ 1.260,00
Ilse Huizinga
 • Easy-listening
 • Jazz

Ilse Huizinga zingt smooth swinging jazz, fantastisch voor je event, borrel, diner...

Ilse Huizinga

ILSE HUIZINGA sings smooth swinging jazz


Boek je Ilse Huizinga, dan boek je ‘one of the best jazz singers of all times’. Ilse treedt wereldwijd op, van China tot New York, van Praag tot Portugal en van Rome tot Lutjebroek.


Ilse zingt smooth swinging jazz, die prachtig past bij je event, borrel, diner of trouwceremonie. Een concert of kort optreden, in volle aandacht? Daarvoor ben je bij Ilse helemaal aan het goede adres! Ze neemt je publiek zo mee met haar aanstekelijke energie. Met haar 8 albums is ze een van Nederlands bekendste jazz
zangeressen.


Ilse vormt een perfect op elkaar ingespeeld duo met haar man, pianist Erik van der Luijt.


“Een nachtegaal met gouden stem” - Cosmopolitan


“Een stem waar de meeste zangeressen alleen van dromen: vol, zuiver en gevoelig” - Nouveau


“Erik van der Luijt mag je scharen onder de categorie allerbeste jazzpianisten van Nederland en omstreken. Ben direct groot fan van hem geworden” - Cor Bakker


“Erik is een duivel op de piano. Een creatieve duizendpoot.” - Mike Bodde

Repertoirelijst

Ilse zingt de meest geliefde jazz songs die je kent van Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Michael Buble, Diana Krall, Nina Simone, Norah Jones, waaronder:


Swinging songs & ballads:


Blue Moon


Steppin’ Out With My Baby


‘S Wonderful


The Man I Love


Fly Me To The Moon


You’d Be So Nice To Come Home To


Misty


Cheek To Cheek


Georgia On My Mind


That Ole Devil Called Love


My Baby Just Cares For Me


What A Diff’rence a Day Made


Night And Day


 

Latin & pop songs:


Sway


Girl From Ipanema


Summer Samba


One Note Samba


Corcovado


Agua de Beber


The Look Of Love


This Girl’s In Love


Fever


Something Stupid


You’ve Got A Friend


Don’t Know Why


Call Of The Search

€ 1.500,00
B-great
 • Allround
 • Easy-listening

Be yourself, B-great! Akoestisch eigentijds trio speelt sfeervolle hits op onnavolgbare wijze....

B-great

Een fantastische stel top muzikanten die met zijn drieën de sterren van de hemel spelen. Ze maken ter plekke de meest fantastische medleys en spelen zonder problemen verzoekjes.

B-great in the afternoon
Stel je voor: een lekker zonnetje, een drankje, heerlijke zwoele muziek tijdens je borrel: niet te heftig, precies goed. Maar wel zo gezellig dat je toch eigenlijk wel stiekem even een dansje zou willen wagen. Dat is B-great in the afternoon. Drie top muzikanten die garant staan voor een onvergetelijke borrel/ceremonie of receptie. De prijs bedraagt voor 3 sets van 45 minuten spelen in 3 uur tijd 1395 euro ex 9% btw.

B-great in the evening
De perfecte invulling van je avondfeest: swingend, muzikaal, vrolijk en vooral gezellig! Dat is B-great in the evening. Ook te boeken met DJ-service voor een complete totaalshow. Zonder DJ is de prijs 1450 euro ex 9% btw voor 3 sets van 45 minuten in 3 uur tijd. Met DJ is de prijs 1750 euro ex 9% voor 4 uur show inclusief DJ. Extra uren nodig? Geen enkel probleem, de meerprijs voor de DJ-service bedraagt 90 euro ex 9% btw per half uur.

 

 

 
€ 1.395,00
DJ Peter Smit
 • Allround
 • Dance

Zeer professionele allround DJ, top feest gegarandeerd

DJ Peter Smit


 • Meest veelzijdige dj; past zich als een ware kameleon aan de situatie aan

 • Kan heel stijlvol draaien op bijv een bedrijfsborrel, maar ook een bruiloft of feesttent volledig op zijn kop zetten

 • Enorme muzikale kennis van de jaren '50 tot de laatste urban-hits, van happy hardcore tot rock en echt alles daartussen

 • lounge, soul, funk, disco, top-40, RnB/hiphop, urban, deep-house, house classics, EDM, happy hardcore, latin, reggeaton

 • technisch bekwame mixer: mixt verschillende stijlen naadloos in elkaar over

 • verzoekjes: graag! kom maar doorrrr!

 • vriendelijk en representatief

 • Zeer ervaren dj; heeft al meer dan 1000 optredens verzorgd

 • draait vaak met saxofoon en/of percussionist en vaste DJ bij coverband The Charts

 • succes gegarandeerd


DJ Peter Smit is een zeer professionele allround DJ die van elk feest een geweldig succes maakt.

Prijzen:

 • DJ Peter Smit maximaal 4 uur draaien zonder apparatuur, 500 euro, meerprijs per extra uur bedraagt 125 euro

 • DJ Peter Smit maximaal 4 uur draaien met geluid en licht tot 125 personen, 850 euro

 • DJ Peter Smit maximaal 4 uur draaien met geluid en licht tot 175 personen, 1000 euro

 • DJ Peter Smit maximaal 4 uur draaien met geluid en licht tot 225 personen, 1300 euro

€ 500,00
DJ Nicky
 • Allround
 • Dance

Representatieve professionele allround DJ.

DJ Nicky


De garanties van Swinging.nl

 • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

 • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

 • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

 • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

 • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

 • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


Prijzen

 • 4 uur DJ Nicky zonder techniek*: 500 euro

 • 4 uur DJ Nicky met geluid en licht tot 125 personen: 850 euro

 • 4 uur DJ Nicky met geluid en licht tot 175 personen:975 euro

 • 4 uur DJ Nicky met geluid en licht tot 225 personen:1375 euro

 • elk extra uur kost 150 euro extra

 • reiskosten binnen heel de Randstad inbegrepen


*Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

Nicky is een Engelse DJ die tegenwoordig in Amsterdam woont. Nicky zette haar eerste stappen op het DJ vlak met een paar oude vinylplaten en een pick-up, sindsdien is het haar passie en heeft ze zich ontwikkeld als een echte “allround” DJ als je kijkt naar haar stijlen en technieken.

Nicky heeft gedurende de afgelopen jaren regelmatig opgetreden bij diverse evenementen, zoals in clubs, op festivals, silent discos, bedrijfsfeesten en huwelijken. Het maakt haar niet uit waar ze speelt, haar motto is originaliteit. Dit is belangrijk voor haar. Ze neemt haar publiek mee op een muzikaal avontuur vol passie en plezier.  Met haar charisma, muziekkennis en skills weet ze elk publiek te veroveren, de dansvloer te vol te krijgen en te houden.

 
€ 500,00
Video DJ Keb
 • Allround
 • Dance

Keb draait alle hits van nu in combinatie met vette classics in...

Video DJ Keb

Video DJ Keb

 • unieke show: combinatie van videoclips, visuals, jullie foto's en de beste muziek

 • de meest allround DJ die we hebben: latin/pop/dance, R&B , disco en Nederlandstalig

 • mixt hedendaagse hits met de lekkerste classics die hij altijd remixt in een eigen-tijds jasje

 • zeer veel mensenkennis, vriendelijk en attent

 • uitermate veel ervaring: al ruim 20 jaar!

 • verzoekjes zijn altijd mogelijk, graag zelfs


De garanties van Swinging.nl

 • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

 • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

 • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

 • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

 • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

 • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


Prijzen

 • 4 uur  zonder techniek: 450 euro

 • 4 uur met geluid, video en licht tot 100 personen: 875 euro

 • 4 uur met geluid, video en licht tot 150 personen: 950 euro

 • 4 uur met geluid, video en licht tot 225 personen: 1350 euro

 • elk extra uur kost 125 euro extra

 • reiskosten binnen 50km rond Utrecht inbegrepen


Video DJ Keb is een DJ met een enorme staat van dienst. Gespecialiseerd in alles waarop gefeest kan worden. Met veel plezier staat hij elke weer weer achter de draaitafels. DJ Keb is geen gewone DJ maar een video DJ. Dat betekent dat hij niet alleen alle platen kan draaien zoals elke DJ maar dat hij ook bijbehorende videoclips en leuke visuals laat zien.

Ook ideaal voor powerpoints/foto's en ander beeldmateriaal

Omdat Keb standaard een videoscherm met beamer meeneemt, kan hij ook jullie foto's, een logo en bijzondere filmpjes laten zien. Hij mixt dit allemaal moeiteloos en naadloos door elkaar heen tot 1 wervelende show van geluid, licht en videobeelden. Absoluut uniek!

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 

Repertoirelijst

DJ Keb is zeer allround. Hij kan met alle stijlen overweg. Hij is gespecialiseerd in remixen van classics in een modern jasje. Dus alle herkenbare hits maar dan net iets vetter en met een hedendaagse sound.
€ 450,00
DJ Wesley
 • Allround
 • Dance

eightees, ninetees, disco, hedendaagse hits, dance en urban

DJ Wesley

DJ Wesley

 • eigentijds, vriendelijk, veelzijdige top-40 DJ

 • dance, trance, house, club, top-40, disco en classics

 • DJ Wesley bereid zich altijd grondig voor

 • verzoekjes: uiteraard geen enkel probleem


De garanties van Swinging.nl

 • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

 • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

 • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

 • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

 • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

 • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


Prijzen

 • 5 uur DJ Wesley zonder techniek*: 600 euro

 • 5 uur DJ Wesley met geluid en licht tot 100 personen: 950 euro

 • 5 uur DJ Wesley met geluid en licht tot 150 personen:1100 euro

 • 5 uur DJ Wesley met geluid en licht tot 225 personen: 1500 euro

 • elk extra uur kost 125 euro extra

 • reiskosten binnen een straal van 50km rond Den Haag inbegrepen


*Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

DJ Wesley is gespecialiseerd in eigentijdse feesten waar veelzijdige moderne muziek gewenst is. Van de laatste top-40 hits tot de beste clubmuziek. Alles vakkundig aan elkaar gedraaid met hier en daar een lekkere mash-up met een alltime classic.

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 

 

Repertoirelijst

Eightees, ninetees, disco, top-40, urban, dance.

 
€ 600,00
DJ Martijn
 • Dance
 • Hip hop

Zee enthousiaste en uitermate bekwame DJ.

DJ Martijn

DJ Martijn

 • zeer enthousiaste open draaistijl die aanstekelijk werkt

 • enthousiaste performance, zweept het publiek op

 • dance, top-40, trance, eigentijdse pop, house, r&b en urban

 • veel bijzondere remixen en uitvoeringen

 • uitermate technisch bekwame DJ

 • verzoekjes zijn uiteraard altijd mogelijk


De garanties van Swinging.nl

 • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

 • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

 • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

 • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

 • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

 • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


Prijzen

 • 4 uur DJ Martijn zonder techniek*: 500 euro

 • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 100 personen: 850 euro

 • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 150 personen:1000 euro

 • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 225 personen: 1500 euro

 • elk extra uur kost 125 euro extra

 • reiskosten binnen een straal van 50km rond Tilburg inbegrepen


*Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

DJ Martijn is een echte muziekfreak. Hij is niet alleen DJ maar ook nog een zeer begenadigd technicus en radiomaker. DJ Martijn valt op door zijn enorme drive en enthousiasme achter de draaitafels.  Dat werkt aanstekelijk en zorgt snel voor volle dansvloeren.

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 

Repertoirelijst

DJ Martijn draait zo breed mogelijk om zo alle mensen uit het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. DJ Martijn kijkt continue wat er gebeurd in de zaal en speelt daar direct op in.
€ 500,00
DJ Edgar
 • Allround
 • Dance

Edgar draait herkenbaar, feestelijk, eigentijds, sprankelend, meeslepend en origineel. Laat je verrassen...

DJ Edgar

DJ Edgar

 • lounge, soul, disco, Top-40, RnB/hiphop, urban, deep-house, house

 • eigentijdse DJ die classics er vakkundig tussendoor draait

 • technisch zeer bekwame beatmixer

 • verzoekjes: geen enkel probleem

 • bereid zich grondig voor op elke opdracht

 • vast onderdeel van het Swinging Collective


DJ Edgar uit Amsterdam is al meer dan 10 jaar professioneel DJ in Nederland. Wat begon als een bijbaan groeide al snel uit naar een fulltime job. Edgar is een allround DJ, dus bekend met alle muziekstromingen van de laatste 40 jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar zogenaamde uptempo ‘feelgood’ music. Dat wil zeggen binnen de stromingen jazz, soul, RnB, disco, pop, dance en house selecteert hij de tracks waar mensen vrolijk van worden en de tijd vergeten. Van Edgar kun je desgewenst een commerciële (feest van de herkenning) set verwachten, maar ook house  (deep, soulful, tech) muziek op clubniveau weet hij op meepakkende wijze tot een set van meestal 4 uur te verweven. Uiteraard kan hij ook sfeervolle  achtergrond (lounge, jazzy softpop) muziek verzorgen.

Naast zijn maandelijkse optredens in o.a. The Harbour Club, Mama Kelly Amsterdam, Bar Lely en Satchmo doet Edgar ook regelmatig private bruiloften (ondertussen al meer dan 100…), verjaardagen, promoties),  corporate events (mcKinsey, KPN, Deloitte, KPMG, Stibbe, Booking.com), openingen van winkels en horecazaken. Bijna wekelijks staat hij met een saxofonist, mc/vocalist of een percussionist op het podium. Soms ook met alle 3 tegelijk! Lola’s, Werck, Barca, XO Haarlem, Feestweek Abcoude, Nijmeegse Vierdaagse,  Escape Venue, The Grand, Floor 17. Dit is een Amsterdamse en omstreken greep uit de vele plekken waar Edgar al heeft gestaan, dan wel nog steeds optreedt.

Prijzen

 • 4 uur DJ Edgar zonder techniek*: 950 euro

 • 4 uur DJ Edgar met geluid en licht tot 125 personen: 1295 euro

 • 4 uur DJ Edgar met geluid en licht tot 175 personen:1500 euro

 • 4 uur DJ Edgar met geluid en licht tot 225 personen: 1750 euro

 • elk extra uur kost 200 euro extra

 • reiskosten binnen heel de Randstad inbegrepen


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% btw. 

*Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

DJ Edgar is een eigentijdse, uitermate vriendelijke en bekwame DJ. Hij is tevens het muzikale hart van het Swinging Collective.KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 

 

 

Repertoirelijst

De grote voorliefde van Edgar is uptempo dance met veel soulinvloeden, swing en vrolijkheid.

 

 
€ 950,00
DJ Rutger
 • Allround
 • Dance

jaren ' 70 tot nu, disco, dance, van house tot strauss

DJ Rutger

DJ Rutger

 • zeer allround: van pop tot rock, van diva's tot dance

 • verzoekjes zijn geen enkel probleem

 • meer dan 15 jaar ervaring

 • Rutger bereid zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen


DJ Rutger staat voor muziek die de mensen aanspreekt, of dit nu rock-classics zijn, of Hollandstalig/Apres Ski, 60s,70s/80s/90s, Disco, Top 40, Latin-dance, R&B/Urban, Reggeaton/Moombahton, Dance, House is. Kortom alles is mogelijk!

De garanties van Swinging.nl

 • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

 • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

 • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

 • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

 • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

 • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


Prijzen

 • 4 uur DJ Rutger zonder techniek*: 500 euro

 • 4 uur DJ Rutger met geluid en licht tot 100 personen: 850 euro

 • 4 uur DJ Rutger met geluid en licht tot 150 personen: 1000 euro

 • 4 uur DJ Rutger met geluid en licht tot 225 personen: 1495 euro

 • elk extra uur kost 125 euro extra

 • reiskosten binnen straal van 50km rond Rotterdam inbegrepen


*Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

 

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 
€ 500,00
Retro DJ
 • Blues
 • Disco

Unieke fifties & sixties DJ met unieke uitstraling en authentieke apparatuur uit...

Retro DJ

De retro DJ is werkelijk uniek in zijn soort. Als je op zoek bent naar de echte vintage sound dan is de Retro DJ de juiste keuze.

Er zijn inmiddels veel vinyl DJ's in dit land, maar er is er maar één die 78-toerenplaten draait. Als u op zoek bent naar echt iets unieks dat bent u bij de Retro DJ aan het juiste adres. Met zijn schellak platen neemt hij u mee naar een hele andere wereld. Van interbellum Jazz en Blues uit de jaren '20 en '30 tot de hoogtijdagen van de Rock 'n Roll, vroege Soul en R&B zoals deze klonken aan het einde van de jaren '50, begin jaren '60. Maar ook Latin, Merengues, Cumbia, Chansons, Afro, Tango, Fado e.t.c. Allemaal gedraaid vanaf de originele geluidsdragers op vintage buizenapparatuur uit de jaren '50.

Onze Retro DJ zelf lijkt overigens ook uit deze tijd te zijn weggelopen met zijn vintage pakken, Borsalino's en slobkousen.
In Nederland, maar ook internationaal heeft de Retro DJ inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd bij fijnproevers vanwege zijn unieke collectie platen en het feit dat hij de sfeer perfect aanvoelt.

Maar hij doet nog veel meer! Niet alleen 78-toeren platen maar ook gewoon de allerlekkerste 45 toeren van de afgelopen 50 jaar inclusief ouderwetse discolichten (geen led!!!). Elke zaal speelt hij echt compleet plat met zijn unieke act.

Naast DJ is hij tevens muzikant. Hij zingt, speelt gitaar en banjo. Zo is er voor iedere gelegenheid een juiste combinatie.

De Retro DJ brengt een avondvullende show  vol met ouderwetse 78 toeren platen aangevuld met live muziek. De retro DJ is een ware muziek encyclopedie. Hij weet echt ontzettend veel over zijn platen en vertelt daar graag met passie over. De retro DJ is altijd onberispelijk gekleed in speciaal gemaakte maatkostuums met Italiaanse snit.

Inbegrepen in de prijs:

 • max 5 uur durende non stop optreden

 • 78 toeren platen tijdens de inloop/borrel/diner

 • indien gewenst: live muziek met gitaar tijdens het diner/borrel ter afwisseling van de 78 toeren platen

 • vinyl dj tijdens de feestavond met de allerbeste hits van de afgelopen 50 jaar compleet met ouderwetse discolampen (er komt geen LED lampen aan te pas)

 • reiskosten binnen de Randstad

 • geluidsset tot max 150 personen


 

Repertoirelijst

Het repertoire is uniek van de retro DJ. Deze DJ reist de hele wereld rond met zijn platencollectie. Zijn collectie bestaat uit absolute collector items. De stijl is soul, lindy hop, rock 'n roll, jazz en blues.
€ 995,00
DJ Nik
 • Allround
 • Dance

Misschien wel de meest veelzijdige DJ van Swinging.nl.

DJ Nik


 • een echte feest DJ: voor ieder wat wils

 • veelzijdig, attent en vriendelijk

 • verzoekjes: natuurlijk altijd!

 • bijzonder allround: beheerst alle stijlen


De garanties van Swinging.nl

 • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

 • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

 • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

 • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

 • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

 • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


Prijzen

 • 4 uur DJ Nik zonder techniek*: 450 euro

 • 4 uur DJ Nik met geluid en licht tot 100 personen: 775 euro

 • 4 uur DJ Nik met geluid en licht tot 150 personen:895 euro

 • 4 uur DJ Nik met geluid en licht tot 225 personen: 1295 euro

 • elk extra uur kost 100 euro extra

 • reiskosten binnen 50 km rond Rotterdam inbegrepen


*Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

DJ Nik is een echte allrounder: hij is gewend om voor ieder wat wils te draaien. Of het feestmuziek, dance, disco of pop moet zijn. Nik draait het allemaal met het grootste gemak.

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 
€ 450,00
DJ Peter
 • Allround
 • Dance

Van gabber naar house, van apres ski naar carnaval, van dance naar...

DJ Peter

DJ Peter

 • zeer allround: draait werkelijk alles

 • disco/dance/pop/apres ski/carnaval/Nederlands/rock

 • ook karaoke is mogelijk

 • verzoekjes: altijd!

 • vriendelijk en enorm ervaren


De garanties van Swinging.nl

 • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

 • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

 • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

 • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

 • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

 • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


Prijzen

 • 4 uur DJ Peter zonder techniek: 350 euro

 • 4 uur DJ Peter met geluid en licht tot 100 personen: 700 euro

 • 4 uur DJ Peter met geluid en licht tot 150 personen: 850 euro

 • 4 uur DJ Peter met geluid en licht tot 225 personen: 1250 euro

 • elk extra uur kost 75 euro extra

 • reiskosten binnen de Randstand inbegrepen


DJ Peter is een DJ met de meeste draaiuren in het DJ team van Swinging.nl. Hij heeft werkelijk alles al een keer gedaan: bruiloften, bedrijfsfeesten, kroegen, kermisfeesten, carnavalsfeesten. Verzin het maar en Peter heeft het weleens gedaan. Daarnaast is Peter de hoofdtechnicus van Swinging.nl. Hij zorgt dat alle techniek overal top is geregeld.

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 
€ 350,00
Swinging Collective
 • Allround
 • Dance

De ultieme combi van een live-band en een DJ show. Super feest...

Swinging Collective


 • de ultieme live band bestaande uit DJ met zangeres/MC, saxofonist en percussionist

 • inclusief een uitgebreide lichtshow voor een geweldige sfeer en show

 • 3 uur non stop muziek zonder onderbrekingen, eenvoudig uitbreidbaar naar 4 uur

 • de beste muzikanten, de beste apparatuur, de beste show


De sensatie in Nederland muziekland: het Swinging Collective. Een super swingend avondvullend programma bestaande uit de top DJ Edgar, saxofonist Joshua, percussionist Adriaan en een fantastische zangeres. Hierbij maken we gebruik van diverse top zangeressen zoals MC Mickey Hurts, Sarah Fall, Mavis Acqua en MC Choral.

De show is echt een absoluut feest gegarandeerd. Een geweldige licht en geluidsset, top kwaliteit muzikanten, uitmuntende service en vooral: ontzettend veel plezier en muzikale power.

De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

Ben je op zoek naar een live DJ show met alleen maar top-entertainment dan is het Swinging Collective de juiste keuze. Een non-stop show vol met afwisseling: DJ met Sax, DJ met percussie, DJ met MC, DJ met sax en percussie, percussie en MC, het gebeurt allemaal tijdens deze verrassende show.

Kiezen tussen een DJ of band is niet meer nodig: het Swinging Collective is het totaal concept voor elk feest.

De prijs van het Swinging Collective bedraagt 3250 euro all-in voor een 3 uur durende non-stop show. Het is eventueel mogelijk om voor 200 euro extra de show te verlengen met 1 uur DJ Edgar voor een vette afterparty.

 • DJ Edgar

 • Saxofonist

 • Percussionist

 • Zangeres & MC

 • Bijpassend geluid- en lichtset met technicus geschikt tot 200 personen

 • Reiskosten binnen heel Nederland


Nog meer feest?
We kunnen de show uitbreiden met CO2 guns, confetti streamers, verlichte dansvloer, danseressen en videoschermen.

 • CO2 gun + 6 confetti streamers, 300 euro

 • Verlichte dansvloer, vanaf 495 euro voor 4 * 4 meter

 • Videoscherm + VJ, 750 euro

 • 4 danseressen, 1195 euro


Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

Repertoirelijst

De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

 

 

 

 
€ 3.250,00
DJ Johan
 • Allround
 • Dance

Zeer muzikale DJ die gegarandeerd de boel op stelten zet.

DJ Johan

DJ Johan

 • attente allrounder met groot muzikaal gevoel

 • draait voor ieder wat wils

 • verzoekjes? Ja graag!

 • ruim 20 jaar ervaring

 • swingend, vriendelijk & representatief

 • DJ Johan breidt zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen


De garanties van Swinging.nl

 • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

 • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

 • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

 • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

 • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

 • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


Prijzen

 • 4 uur DJ Johan zonder techniek*: 350 euro

 • 4 uur DJ Johan met geluid en licht tot 100 personen: 650 euro

 • 4 uur DJ Johan met geluid en licht tot 150 personen: 850 euro

 • 4 uur DJ Johan met geluid en licht tot 225 personen: 1250 euro

 • elk extra uur kost 90 euro extra

 • reiskosten binnen straal van 50km rond Rotterdam inbegrepen


*Benodigde techniek: DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

DJ Johan is een DJ die zijn roots heeft als muzikant. Als drummer was hij altijd zeer actief in vele bandjes. Langzaamaan is daar het DJ-werk aan toegevoegd. Johan heeft een enorm grote repertoirekennis, is attent en vriendelijk.

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 
€ 350,00
DJ Andre
 • Allround
 • Dance

Allround, attent en swingend, dat is Andre!

DJ Andre

DJ Andre

 • zeer allround: elke muziekstijl is mogelijk, voor jong en oud

 • verzoekjes zijn altijd leuk

 • ruim 12 jaar ervaring

 • vriendelijk, representatief

 • DJ Andre bereid zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen


De garanties van Swinging.nl

 • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

 • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

 • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

 • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

 • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

 • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


Prijzen

 • 4 uur DJ Andre zonder techniek*: 400 euro

 • 4 uur DJ Andre met geluid en licht tot 100 personen: 750 euro

 • 4 uur DJ Andre met geluid en licht tot 150 personen: 900 euro

 • 4 uur DJ Andre met geluid en licht tot 225 personen: 1300 euro

 • elk extra uur kost 100 euro extra

 • reiskosten binnen straal van 50km rond Amsterdam inbegrepen


*Benodigde techniek: DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

DJ Andre draait werkelijk alles. Zijn motto: als de mensen het leuk hebben en de dansvloer staat vol, dan is hij gelukkig. Zijn collectie is enorm breed.

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 

€ 400,00
DJ Barry
 • Allround
 • Dance

Barry is enorm allround: van dance tot polonaise, van disco naar strauss....

DJ Barry

DJ Barry

 • uitermate energiek, vriendelijk en kundig

 • zeer allround: van dance tot polonaise

 • verzoekjes? Ja graag!

 • weliswaar nog jong maar al zeer ervaren: al ruim 10 jaar!

 • uitermate gemotiveerd

 • enorme repertoire kennis


De garanties van Swinging.nl

 • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

 • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

 • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

 • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

 • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

 • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


Prijzen

 • 4 uur DJ Barry zonder techniek*: 350 euro

 • 4 uur DJ Barry met geluid en licht tot 100 personen: 700 euro

 • 4 uur DJ Barry met geluid en licht tot 150 personen: 850 euro

 • 4 uur DJ Barry met geluid en licht tot 225 personen:1150 euro

 • elk extra uur kost 75 euro extra

 • reiskosten binnen straal van 50km rond Rotterdam inbegrepen


*Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

DJ Barry is de jongste telg van de Swinging.nl DJ familie. Maar dat zegt niets over zijn kwaliteit. Integendeel. Barry is zeer fanatiek en hij heeft al een enorme draai ervaring opgebouwd. Hij draait veelzijdig met het accent op de hedendaagse hits.

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 
€ 350,00
De budget DJ
 • Allround

DE budget DJ. Voor een super scherpe prijs een top DJ inclusief...

De budget DJ

Nieuw! De Budget DJ!

Voor feesten tot ongeveer 75 personen bieden we een geweldig concept aan: de Budget DJ. Dit kan bijvoorbeeld een verjaardag, een bruiloft of een bedrijfsfeest in een iets intiemere locatie zijn.
De  Budget Dj is hierin  ideale oplossing met een gunstige all-in prijs.

In de prijs zit een geluid- en lichtinstallatie, een DJ booth en een ervaren  allround DJ inbegrepen.
Er zijn dan geen andere  bijkomende kosten. Beschikbaarheid op aanvraag.

Inbegrepen in de prijs van 595 euro:

 • 4 uur lang DJ Johan, zie ook deze pagina met reviews

 • geluidsset + lichtset + DJ meubel geschikt tot ongeveer 75 personen

 • reiskosten binnen de Randstad

 • voorbereiding op maat: door middel van een uitgebreide online intake + telefonische voorbespreking met de DJ

 • in geval van overmacht garanderen we een andere DJ

Repertoirelijst

De budget DJ is zeer allround. Van disco-dance en van house tot strauss. Het maakt niet uit, u vraagt, de budget DJ draait.
€ 595,00
Roaring Jazz Quartet
 • Easy-listening
 • Jazz

Stijlvolle jazzy muziek op zeer hoog niveau.

Roaring Jazz Quartet

Dit collectief aan enthousiaste muzikanten draagt de naam “The Roaring Jazz Quartet”. Zij spelen tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire van het Great American Songbook gecombineerd met hedendaagse popsongs in eigen sfeervolle jazzy arrangementen. Als een veel gevraagde act op de grotere podia, festivals en evenementen in binnen- en buitenland weten de heren als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk.

Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, Elvis Presley, en Michael Bublé, maar ook songs van bijvoorbeeld Ed Sheeran, John Mayer, The Beatles, Elton John en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.

Deze 4 professionele muzikanten, die allen ruime ervaring hebben in het speelveld als sessiemuzikanten bij diverse pop- en jazzartiesten, hebben de koppen bij elkaar gestoken om hun passie een extra dimensie te geven in de vorm van deze high-end, sophisticated jazz band voor de extravagante, luxe en bijzondere evenementen in binnen- en buitenland.

The Roaring Jazz Quartet bestaat uit een pianist, drummer, contrabassist en een zanger en is nu te boeken voor 1, 2 of 3 x 40 minuten in de basis. In overleg zijn afwijkende speeltijden mogelijk. Daarnaast is het mogelijk de band uit te breiden met diverse muzikanten.

De prijs van 1995 euro is exclusief techniek.

 
€ 1.995,00
De Helden
 • Allround
 • Dance

Feest gegarandeerd! Niet voor niets al jaren de meest geboekte band van...

De Helden


 •  Al jaren de meest geboekte band van Swinging.nl en dat is niet voor niets

 • Bijzonder veelzijdig: nieuwe hits/oude classics, disco/dance/rock/Nederlandstalig, De Helden spelen het allemaal

 • De beste muzikanten die hun vak verstaan

 • Mooie lichtshow en perfect geluid


Coverband De Helden: wie heeft ze niet een keer gezien of in ieder geval over ze gehoord? Al jaren staat deze band garant voor topkwaliteit entertainment met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een wervelende performance. De Helden brengen een breed programma, waarbij naast muzikale kwaliteit ook aan de aankleding van het optreden veel zorg wordt besteed.Het sterk gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste Pop-, Disco-, Soul- en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse pop.

De prijs van De Helden is 2995 euro. Inbegrepen in deze prijs:

 • 3 live sets van maar liefst 60 minuten binnen een periode van max 5 uur tot max 0100 uur

 • bijpassende playlist in de pauzes zodat het feest continue doorgaat*

 • alle benodigde geluid- en lichttechniek voor 150 personen


* Voor 250 euro extra is het mogelijk om een bijpassende DJ te boeken.

De reiskosten bedragen 70 cent per gereden km berekend vanaf Utrecht.

De opbouw van een optreden (de indeling van het programma, het repertoire etc.) gaat altijd in overleg met jou: in de voorbereiding naar een optreden zal er altijd persoonlijk contact met je worden opgenomen, zodat de band volledig op de hoogte is van je wensen en voorkeuren.

Coverband De Helden; ze zijn bij de tijd, barsten van de energie en hebben altijd plezier. De Helden nemen zichzelf uiterst serieus, vinden dat ze humor hebben en zijn een beetje van elkaar gaan houden. De Helden zijn hip en stoer, De Helden zijn Cool! De Helden maken van uw feest een FEEST!! Omdat ze De Helden zijn.

 

Repertoirelijst

De Helden hebben zich in de afgelopen jaren veel repertoire eigen gemaakt. Ieder jaar maken we een nieuwe show met een combinatie van de laatste hits, guilty pleasures en gouwe ouwe. Een perfecte mix om iedereen op de dansvloer te krijgen en een feestje te bouwen! We spelen zowel losse liedjes als medleys en mashups, en houden de vaart er goed in. In combinatie met onze DJ optie staat de dansvloer de hele avond vol! Klik hier voor de volledige repertoirelijst. 

De Helden hebben een enorm gevarieerd repertoire. Per optreden kijken ze wat er aanslaat bij het publiek waarna ze vervolgens hun show aanpassen aan de sfeer van de avond:
 • (I've Had) The Time Of My Life Bill Medley ft. Jennifer Warnes

 • 10.000 Nights Alphabeat

 • 24K Magic Bruno Mars

 • 99 Luftballon Nena

 • A Night Like This Caro Emerald

 • Ain't No Other Man Christina Aguilera

 • Ain't No Sunshine Bill Withers

 • All of Me John Legend

 • Alles is Liefde Bløf

 • American Boy Estelle ft. Kanye West

 • Angels Robbie Williams

 • Another Day Jamie Lidell

 • Another Day Jamie Lidell

 • Bad Romance Lady Gaga

 • Basket Case Green Day Beautiful Day

 • U2 Beauty and the Brains Nielson

 • Better Together Jack Johnson

 • Billy Jean Michael Jackson

 • Blame it on the Boogie Jackson 5

 • Bloed, Zweet en Tranen Andre Hazes

 • Bloom Paper Kites

 • Blow Ya Mind Gwen Stefani

 • Boogie Wonderland Earth, Wind and Fire

 • Boom Shake The Room Fresh Prince

 • Born This Way Lady Gaga

 • Bubbelbad Def P

 • Cake By The Ocean DNCE

 • California Dr Dre

 • Call Me Maybe Carly Rae Jepson

 • Can't Stop The Feeling Justin Timberlake

 • Can't Take My Eyes off You Franki Valli

 • Candy Robbie Williams

 • Casanova Ultimate Kaos

 • Ceiling Can't Hold Us Macklemore

 • Celebration Kool and the Gang

 • Clown Emely Sande

 • Conga Gloria Estefan

 • Crazy Gnarles Barkley

 • Crazy Little Thing Called Love Queen

 • Dance With Somebody Mando Diao

 • Dancing on the Ceiling Lionel Ritchie

 • Dancing Queen ABBA

 • Dansplaat Brainpower

 • De Kapitein (deel 1 en 2) Acda en de Munnik

 • Disco Inferno Trammps

 • DJ Got Us Falling In Love Again Usher

 • Domino Jessie J

 • Don't Know Why Norah Jones

 • Don't Leave Me This Way Communards

 • Don't Stop Me Now Queen

 • Don't Worry 'Bout a Thing Madcon

 • Don't You Want Me Human League

 • Duurt te Lang Davina Michelle

 • Easy Commodores

 • Easy Lover Phill Collins

 • Empire State of Mind Alicia Keys

 • Evacuate The Dancefloor Cascade

 • Everybody Backstreet Boys

 • Everything Michael Buble

 • Everything Michael Buble

 • Faith George Michael

 • Fame Irene Cara

 • Far From Over Frank Stallone

 • Feel it Still Portugal The Man

 • Fields of Gold Sting

 • Finesse Bruno Mars

 • Fireball Pitbull

 • Firework Katy Perry

 • Freedom George Michael

 • Get Lucky Daft Punk

 • Gettin' Jiggy With It Will Smith

 • Gimme Gimme Gimme Narada Michael Walden ft. Patti Austin

 • Girl Anouk

 • Gold Spandau Ballet

 • Good God Anouk

 • Grease Megamix Grease

 • Grenade Bruno Mars

 • Groove is in the Heart Deelite

 • Groovejet Sophie Ellis Baxtor

 • Happiness Alexis Jordan

 • Happy Pharell Williams

 • Haven't Met You Yet Michael Buble

 • Hello Martin Solfeig

 • Het Regent Zonnestralen Acda en de Munnik

 • Hey Jude Beatles

 • Highway to Hell AC/DC

 • Hit Me Baby One More Time Britney Spears

 • Hold My Girl George Ezra

 • Hold My Hand Jess Glynne

 • Hot 'n Cold Katy Perry

 • Human Killers

 • I Don't Feel Like Dancing Scissor Sisters

 • I Follow Rivers Lykke Li

 • I Gotta Feeling Black Eyed Peas

 • I Kissed a Girl Katy Perry

 • I Love It Icona Pop

 • I Love Rock and Roll Joan Jett

 • I Think We're Alone Now Tiffany

 • I Wanna Dance With Somebody Whitney Houston

 • I Was Made For Lovin' You Kiss

 • I'm So Excited Pointer Sisters

 • I'm Still Standing Elton John

 • Iedereen is van de Wereld Scene

 • If I Ain't Got You Alicia Keys

 • Ijskoud Nielson

 • Ik Kan Het Niet Alleen De Dijk

 • Into the Groove Madonna

 • Isn't She Lovely Stevie Wonder

 • It's in your Eyes Kylie Minogue

 • It's My Life Bon Jovi

 • Jump Van Halen

 • Jump Around House of Pain

 • Just The Two Of Us Bill Withers

 • Kom Van Dat Dak Af Peter Koelewijn

 • Lady (Hear me Tonight) Modjo

 • Later Als Ik Groter Ben Bløf

 • Learn to Fly Foo Fighters

 • Leef Andre Hazes Jr.

 • Let Me Entertain You Robbie Williams

 • Let's Dance David Bowie

 • Let's Stay Together Al Greene

 • Livin' on a Prayer Bon Jovi

 • Locked Out Of Heaven Bruno Mars

 • Love and Pride King

 • Love is a Battlefield Pat Benatar

 • Love Me Just a Little Bit More Dolly Dots

 • Love Never Felt So Good Michael Jackson

 • Love Someone Lukas Graham

 • Lovely Day Bill Withers

 • Make You Feel My Love Adele

 • Maniac Flashdance

 • Mercy Duffy

 • Moondance Van Morrisson

 • Move Your Feet Junior Senior

 • Moves Like Jagger Maroon 5 ft Christina Aguilera

 • Murder on the Dancefloor Sophie Ellis Baxtor

 • My Girl Temptations

 • Never Gonna Give You Up Rick Astley

 • No Diggity Blackstreet

 • No One Knows Queens of the Stone

 • Age One Kiss Dua Lipa

 • One More Time Daft Punk

 • One Way Or Another Blondie

 • One Way Or Another One Direction

 • Only Girl Rihanna

 • P.D.A. John Legend

 • Parijs Kenny B

 • Perfect Ed Sheeran

 • Piece of my Heart Beverly Knight

 • Rain Down On Me Kane

 • Raise Your Glass Pink

 • Relight My Fire Dan Hartman

 • Rhythm is a Dancer Snap

 • Rich Girl Gwen Stefani

 • Rolling in the Deep Adele

 • Seed Roots

 • Sex on Fire Kings of Leon

 • Sexy als ik Dans Nielson

 • Shape of You Ed Sheeran

 • She's The One Robbie Williams

 • Shotgun George Ezra

 • Show Me Love Robin S

 • Simply The Best Tina Turner

 • Sing it Back Moloko

 • Sitting on the Dock of a Bay Otis Redding

 • Sky Full of Stars Coldplay

 • Slapeloze Nachten Opposites

 • Smile Lily Allen

 • Smoorverliefd Doe Maar

 • Someone Loves You Honey June  Lodge

 • Song 2 Blur

 • Stayin' Alive Bee Gees

 • Sterrenstof De Jeugd van Tegenwoordig

 • Suavemente Elvis Crespo

 • Sweet Child of Mine Guns 'n' Roses

 • Take on Me A-ha

 • The Edge of Heaven Wham!

 • The Only Way is Up Yazz

 • The Promise You Made Cock Robin

 • There's Nothing Holding Me Back Shawn Mendes

 • Think Aretha Franklin

 • Thinking Out Loud Ed Sheeran

 • This Love Maroon 5

 • Three Little Birds Bob Marley

 • Thunder in my Heart Meck ft. Leo Sayer

 • Thunderstruck AC/DC

 • Titanium David Guetta ft. Sia

 • Treasure Bruno Mars

 • Umbrella Baseballs

 • Uptown Funk Bruno Mars

 • Valerie Amy Winehouse

 • Viva La Vida Coldplay

 • Walk Like an Egyptian Bangles

 • Walkin' on Sunshine Katrina & The Waves

 • Wannabe Spice Girls

 • We Are The World USA for Africa

 • We Found Love Rihanna

 • What a Feeling Irene Cara

 • What About Us Pink

 • What is Love Haddaway

 • When Love Takes Over David Guetta ft. Kelly Rowland

 • When The Going Gets Tough Billy Ocean

 • When The Rain Begins To Fall Jermaine Jackson

 • When You're Gone Bryan Adams ft. Mel C

 • Who Do You Think You Are Spice Girls

 • Why Tell Me Why Anita Meyer

 • You Give Me Something James Morrison

 • You Look Wonderful Tonight Eric Clapton

 • You Make Me Feel Sylvester

 • You're The One That I Want Grease

 • You've Got a Friend James Taylor

 • You've Got The Love New Voyager

 • Zoutelande Bløf

€ 2.995,00
Amber
 • Allround
 • Dance

Zangeres Amber Gomaa samen met top band Soul Solution: garantie voor een...

Amber


 • Nieuw!

 • Coverband Amber met fenomenale zangeres

 • Super vette sound, zeer dansbaar

 • fantastische energie

 • Inclusief geluid, licht, pauzemuziek en transport


Coverband Amber staat voor klasse, kwaliteit, swing en feest. Coverband Amber is de band van zangeres Amber. Zangeres Amber behoort tot de beste zangeressen van Nederland. Zij heeft gewerkt met grootheden zoals Jett Rebel en Alain Clark.

De prijs van coverband Amber bedraagt 2895 euro is all-in, inbegrepen in deze prijs:

 • 3 live sets van 45 minuten binnen max 4,5 uur tijd

 • uitstekend geluid en licht tot 150 personen bediend door ervaren technicus

 • lekkere playlist in de pauzes zodat ook dan het feest gewoon doorgaat (voor 300 euro extra is een DJ bij te boeken)

 • reiskosten binnen heel Nederland


Extra mogelijkheden:

 • Bijpassende DJ is te boeken voor 300 euro extra.

 • Amber is ook te boeken in combinatie met zanger David Dam voor nog meer feest en spektakel. Zie de filmpjes hieronder. De meerprijs bedraagt 500 euro.

 • Amber is ook uit te breiden met een geweldige DJ/VJ voor een non stop 5 uur durende show. De DJ is ook VJ. Dat betekent dat hij tijdens de show van de band zorgt voor bijpassende beelden, clips en visuals. Dat ziet er echt fantastisch uit. Ook gaat de DJ dan aan de slag in de pauzes van de band en na afloop van de show voor het laatste uurtje lekker knallen met de DJ. De meerprijs bedraagt 500 euro.

 • Amber is ook te boeken met swingende saxofonist, de meerprijs bedraagt 400 euro.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW. 

Repertoirelijst

Het repertoire van Amber bestaat uit de beste R & B, soul, funk, disco, pop en dance hits van de afgelopen vijftig jaar. Muziek van grootheden zoals Aretha Franklin, Beyonce, Bruno Mars, Prince, Stevie Wonder, Marvin Gaye en vele, vele anderen. Het leuke van Amber is, dat ze ter plekke kijken wat aanslaat in de zaal en daarop het repertoire aanpassen. Daarmee is elke show anders en uniek. Een paar voorbeelden:

 • Al Green - Let’s Stay Together

 • Alicia Keys - If I Ain’t Got You

 • Aloe Blacc - I Need A Dollar

 • Amy Winehouse - Addicted

 • Amy Winehouse - Rehab

 • Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own

 • Aretha Franklin - Dr. Feelgood

 • Aretha Franklin - Rock Steady

 • Betty Wright - Clean Up Woman

 • Beyonce - Work It Out

 • Beyonce - Crazy In Love

 • Bill Withers - Kissing My Love

 • Donny Hathaway - Little Ghetto Boy

 • Ike & Tina - Proud Mary

 • James Brown - Sex Machine

 • James Brown - I Feel Good

 • Jamie Lidell – Multiply Thing

 • Marvin Gaye - Let’s Get It On

 • Marvin Gaye - Ain’t No Mountain

 • Michael Jackson - Rock With You

 • Otis Redding - Your Love Has Lifted Me Higher

 • Otis Redding - Sitting On The Dock Of The Bay

 • Prince - Kiss

 • Prince - Sexy MF

 • Prince - 1999

 • Ray Charles - I’ve Got A Woman

 • Ray Charles - Georgia

 • Robin Thicke - Blurred Lines

 • Stevie Wonder - Superstition

€ 2.895,00
Soul Solution
 • Allround
 • Disco

Misschien wel de beste band van Swinging.nl.

Soul Solution

high energy partyband, feest gegarandeerd

De energie en het contact met het publiek is ongeëvenaard. De show is een aaneenschakeling van dansbare hits in een razend tempo gespeeld. Het repertoire bestaat uit R & B, soul, dance, funk, disco, rock en pophits. Zowel de meest recente hits als de meest vette classics komen voorbij.

Prijs
De prijs van Soul Solution bedraagt 2895 euro. Inbegrepen in deze prijs:

 • 3 live sets van 45 minuten binnen max 5 uur tijd

 • technicus en geluid en licht apparatuur geschikt tot max 150 personen

 • reiskosten binnen heel Nederland


Keuze uit zanger, zangeres of beiden

 • Het is mogelijk om Soul Solution te boeken met zanger David Dam, met zanger Jared Grant (zie filmpje onderaan gemaakt op het Soul Live festival met David Dam en Jared Grant) en met zangeres Amber (zie het filmpje onderaan gemaakt tijdens een prive feest met David Dam en zangeres Amber).

 • Wil je nog meer spektakel? Kies dan voor 2 of zelfs 3 vocals. Een show met David, Amber en Jared is werkelijk fenomenaal.  Je krijgt dan een afwisselende high energy show van top kwaliteit die zijn weerga niet kent. Uniek in Nederland. De prijs per extra vocalist is 500 euro extra.


Show met DJ en video

 • Voor slechts 500 euro extra is het mogelijk de show uit te breiden met een Vj inclusief videoscherm, visuals, clips etc die ook in de pauzes van de band speelt. Je hebt dan een 5 uur durende non stop show van live band + DJ + Vj + videobeelden.


Extra saxofonist

 • Voor 400 euro extra is het mogelijk Soul Solution uit te breiden met een swingende saxofonist voor nog meer sfeer, show en gezelligheid.


Alle genoemde prijzen zijn ex 9% btw. Let op: voor optredens in het buitenland (bijvoorbeeld Belgie) gelden afwijkende tarieven. 

 

Repertoirelijst

Het repertoire is vooral heel erg dansbaar en wordt elk optreden ververst. Interactie en improvisatie maakt elke show weer uniek en anders.

 • 24k Magic Bruno Mars

 • Are you gonna go my way Lenny Kravitz

 • Begging Madcon

 • can’t feel my face The Weeknd

 • cake by the ocean DNCE

 • Can’t stop the feeling Justin timberlake

 • Fuck You CeeLoo Green

 • Get Lucky Daft Punk

 • Good Kisser Usher

 • Happy, bae, blurred lines Pharell

 • Harry Hippy Bobby Womack

 • Heard it through the grapevine Marvin Gaye

 • hey ya Outkast

 • I feel it coming The Weeknd

 • I want you back Jackson 5

 • I wish Stevie Wonder

 • just the way you are Bruno mars

 • la la la Naughty boy

 • Let’s get it on Marvin Gaye

 • let's stay together Al Green

 • Locked out of heaven Bruno Mars

 • Love never felt so good / Valerie Michael Jackson

 • Medley: 90s (Return of the Mack, Hit me one more time, No scrubs, Ride my pony, Everybody (Backstreet’s back))

 • Medley: Hip hop (talk dirty-let’s get it started-this is how we do it-hot in here-lapdance)

 • Medley: Justin Timberlake (like i love you-lovestoned-cry me river-senorita)

 • Medley: Michael Jackson (Billie Jean-Shake your body-Blame it on the boogie-Don’t stop-Can you feel it

 • Medley: Michael Jackson II (Thriller-Black or white-Staring something-Bad-Beat it-Dirty Diana)

 • Medley: New Rules (Feels, What lovers do, New rules)

 • Medley: Pop (love me again-superfreak-memories-rock this party-smooth criminal)

 • Medley: Upsoul (Soul man-Hold on-Cold sweat-Soul power-I feel good-Satisfaction)

 • Medley want to want me-sorry-lean on-king-

 • Purple Rain Prince

 • Pump it BEP

 • Respect Aretha Franklin

 • Rock with you Michael Jackson

 • Satisfaction Rolling Stones

 • sex machine-1999 James Brown

 • Signed sealed delivered Stevie Wonder

 • Soul Power James Brown

 • Stand by me Ben E King

 • The way you make me feel Michael Jackson

 • Uptown Funk Bruno Mars

 • Valerie Amy Winehouse

 • Wake me up before you go go Wham!

 • What’s going on Donny Hathaway

€ 2.895,00
Blend-it
 • Allround
 • Dance

De nieuwste hit van Swinging.nl: top band met oa zanger en zangeres....

Blend-it

Een geweldige feestband met zeer professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Plezier staat voorop bij deze topband. De combinatie van een vette live-show, kwaliteit en vriendschap maakt een optreden van deze cband tot een unieke ervaring.

De band speelt een aanstekelijke mix van hedendaagse hits en lekkere classics.

Vanaf heden is Blend-It te boeken met zangeres en zanger. De bezetting is dan een zangeres van de filmpjes samen met zanger William Finta:Je hebt dan een band met een absolute top bezetting met een geweldige zanger en zangeres.

Prijs inclusief DJ
De prijs van Blend-It bedraat 2550 euro inclusief DJ, (de technicus van de band draait als DJ in de pauzes) geluid en licht tot 150 personen en reiskosten binnen de Randstad voor een totaalprogramma van 5 uur non stop muziek waarvan 3 sets van 50 minuten live muziek en de rest de DJ service.

Repertoirelijst

Ain’t no mountain high enough – Marvin Gaye
Ain't it fun – Paramore
Ain't Nobody – Chaka Khan
Always there – Incognito
Another day – Jamie Lidell
Are you gonna go my way – Lenny Kravitz
Are you gonna be my girl – Jet
Always on the run – Lenny Kravitz
Baby love – Mothers Finest
Bad girls – Donna Summer
Billy Jean – Michael Jackson
Blame it on the boogie – Michael Jackson
Blurred Lines – Robin Thicke / Pharrel Williams
Boogie Wonderland – Earth, Wind & Fire
Can you feel it – The Jacksons / The Temperor
Can’t feel my face – The Weeknd
Can't rely On – Paloma Faith
Car wash – Rose Royce
Celebration – Kool & the Gang
Conga – Miami Sound Machine
Could you be loved – Bob Marley
Crazy in love – Beyonce
Dancin’ in the street – Martha Reeves
Deja Vu – Beyonce
Disco inferno – The Trammps
Don’t stop ‘til you get enough – Michael Jackson
Easy Lover – Phil Collins & Philip Bailey
Feel what you want – Kristine W.
Finally – CC Peniston
Fireball – Pitbull
Good God – Anouk
Happy – Pharrel Williams
Hold back the river – James Bay
Hold my hand – Jess Glynne
How deep is your love – Calvin Harris
How will I now – Whitney Houston
I want you back – The Jackson Five
I will survive – Gloria Gaynor
Iedereen is van de Wereld – The Scene
It's what you don't do – Lianne La Havas
Just dance – Lady Gaga
King – Years & Years
Kiss – Prince
Last dance – Donna Summer
Last night a DJ saved my live – Indeep
Lean On – Major Lazer
Let’s talk about seks – Salt ’n Pepa
Like I Can – Sam Smith
Locked out of heaven – Bruno Mars
Lola’s theme – Shape Shifters
Love me like I do – Ellie Goulding
Love runs out – One Republic
Mercy – Duffy
Mesmerized – Faith Evans
My girl – The Temptations
My guy – Supremes
My sharona – The Knack
Nobody’s wife – Anouk
On my mind – Ellie Goulding
Play that funky music – Wild Cherry
Please don’t stop the music – Rihanna
Pretty fly for a white guy – Offspring
Pricetag – Jessie
Pride / A Deeper Love – Aretha Franklin / C+C Music Factory
Rain down on me – Kane
Rather be – Clean Bandit
Remember the time – Michael Jackson
Respect – Aretha Franklin
Rock With You – Michael Jackson
Rock your body – Justin Timberlake
Rumor has it – Adele
Shake your body – The Jacksons
Show me love – Robin S.
Shut Up & Dance – Walk The Moon
Single ladies – Beyonce
Sista’s are doing it for them selves – Aretha Franklin / Annie Lennox
Super freak – Rick James, MC Hammer
Superstitious – Stevie Wonder
Titanium – Sia
Tell Me Bout It – Joss Stone
Tell me something good – Chaka Khan
Think – Aretha Franklin
Thinking out loud – Ed Sheeran
Trouble with my baby – Paloma Faith
Typical man – Tina Turner
Uptown Funk – Mark Ronson / Bruno Mars
Valerie – Amy Winehouse
Waiting for tonight – Jennifer Lopez
Wake me up before you go-go – Wham
Want To Want Me – jason derulo
War – Kensington
We are family – Sister Sledge
We found love – Calvin Harris
Whats Love Gotta To With It – Tina Turner
Who do you think you are – The Spice Girls
You might need somebody – Shola Ama
You’re the one that I want – Grease
€ 2.550,00
3Xtra
 • Allround
 • Dance

Super feestband + DJ Show voor 1 top prijs!

3Xtra


 • super vette feestband voor een scherpe prijs

 • compacte opzet waardoor het bijna op elke lokatie past

 • kleine bezetting, groots geluid

 • all-in prijs voor 5 uur non stop prijs


3Xtra is de ideale combinatie van een compacte live-band en een DJ-show voor 1 scherpe prijs. De band heeft een zeer dansbaar repertoire bestaande uit de beste disco, pop, rock en dance hits. Laat je niet misleiden door de compacte bezetting van slechts 4 muzikanten: de vette live-sound zorgt gegarandeerd voor een top feestavond.

De prijs van 3Xtra is 1695 euro all-in. Hierin zit inbegrepen:

 • 3 live optredens van 60 minuten

 • fantastische DJ voor in de pauzes en tijdens de afterparty

 • totale duur van de show: 5 uur non stop muziek

 • geluid en licht geschikt voor feestzalen met een capaciteit van 100 personen*

 • service op maat: je kunt zelf je favoriete songs uit de playlist kiezen voor de band en uiteraard ook al je verzoekjes voor de DJ opgeven

 • vervangende band in geval van overmacht

 • speciaal instuderen van 1 verzoeknummer: bijvoorbeeld voor de opening van het feest

 • mooie DJ booth

 • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden


* Bij grotere zalen nemen we een grotere geluidsset en lichtset mee geschikt tot 200 personen. De meerprijs bedraagt 300 euro.

3Xtra is ook te boeken in een kleinere bezetting als de band 'drie'. De band 'drie' is perfect geschikt voor het live begeleiden van een trouwceremonie en voor lekkere muziek tijdens de borrel. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie te maken: de band 'drie' tijdens de trouwceremonie en/of borrel en de band 3Xtra tijdens het feest.

Saxofonist
3Xtra kan met saxofonist worden uitgebreid voor nog meer sfeer. De meerprijs bedraagt 400 euro.

Verlichte dansvloer
Om het plaatje helemaal af te maken, kunnen we de show uitbreiden met een verlichte dansvloer van 4 * 4 meter voor een meerprijs van 495 euro.

Podium
Voor 400 euro extra nemen we een podium van 4 * 3 meter mee. Uiteraard is deze voorzien van vloerbedekking en zorgen we ervoor dat de zijkanten zijn afgerokt zodat alle snoeren onder het podium netjes zijn weggewerkt.

 

 

 

Repertoirelijst

Party

2 Brazil – Vengaboys

A Night Like This – Caro Emerald

Ainʼt Nobody – Chaka Khan

American Boy - Estelle

Another day – Jamie Lidell

As (Always) – George Michael/Mary J. Blige

Bad Girls - Donna Summer

Billy Jean – Michael Jackson

Blame it on the boogie - Jackson Five

Blurred Lines – Robin Thicke

Born this way – Lady Gaga

Cake by the Ocean - DNCE

California Girls – Katy Perry

Canʼt get you outta my head – Kylie Minogue

Canʼt hurry Love - Supremes

Can't Take my eyes off of you – Frankie Valli and the four Seasons

Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

Carwash - Christina Aguilera

Celebration – Kool and the Gang

Cheap Trills - Sia

Crazy – Gnarles Barkley

Crazy in love – Beyonce

Crazy little thing called love - Queen

Crying at the discotheque - Alcazaar

Dance little sister – Terence Trent DʼArby

Domino – Jessie J.

Dynamite – Taio Cruz

Faith – George Michael

Feels – Katy Perry/Pharell/Harris

Feel it still – Portugal. The man

Finally - CeCe Peniston

Fireball - Pitbull

Firework – Katy Perry

Get Lucky – Daft Punk

Good Feeling – Flo Rida

Groove is in the heart – Dee Lite

Happy – Pharell Williams

Heavy Cross - Gossip

Hey Jude – the Beatles

Hide away – Keisha

Highway to hell – AC/DC

Hot hot hot – Buster Poindexter

Hot Stuff - Donna Summer

Hot ʻn Cold – Katy Perry

I don’t like it, I love it – Flo rida Robin Thicke

I Follow Rivers – Lykki Li

I Feel Good – James Brown

I gotta feeling – Black Eyed Peas

I’ll be there for you – the Rembrants

I Kissed a girl – Katy Perry

I love it – Icona Pop

I Love Your Smile - Shanice

I Wanna dance with somebody – Whitney Houston

I Will Survive - Gloria Gaynor

I Wish – Stevie Wonder

It's Raining Men - Weather Girls

I'm Every Woman - Chaka Khan

I'm Outta Love – Anastacia

Iʼm So Excited – Pointer Sisters

I';ve got the music in me – The Kiki Dee Band

King – Years and Years

Kiss - Prince

Kom van dat dak af – Peter Koelewijn

Lady - Modjo

Lady Marmelade - Christina Aguilera

Ladies Night – Atomic Kitten

Like the Way I do - Melissa Etheridge

Le Freak – Chic

Let me think about it – Ida Corr

Let's Get Loud - Jennifer Lopez

Listen to the Music – the Doobie Brothers

Locked out of heaven – Bruno Mars

Lost in Music – Sister Sledge

Make Luv – Oliver Cheatham

Mercy – Duffy

Mesmerized – Faith Evans

Moves like Jagger – Maroon 5

Mr. Saxobeat – Alexandra Stan

Mr. Vain – Culture Beat

Murder on the Dancefloor – Sophie Ellis Bextor

Nine to five - Dolly Parton

No Limits – 2 unlimited

No Roots – Alice Merton

No stress – Laurent Wolf

Not That Kind - Anastacia

Only Girl – Rihanna

On the floor – Jennifer Lopez

On the Radio - Donna Summer

Party Rock Anthem - LMFAO

Please donʼt stop the music – Rihanna

Price Tag – Jessie J.

Proud Mary - Tina Turner

Push Up - Freestylers

Push it – Salt and Pepper

Raise your glass - Pink

Release Me – Agnes

Relight my fire – Dan Hartman

Respect – Aretha Franklin

Rhytm is a Dancer - Corona

Rockabye – Clean Bandit

Rolling in the deep – Adele

Save Tonight – Eagle Eyed Cherry

S&M - Rihanna

Scream & Shout – Britney / Will.i.am

Seven nation army – Ben l’oncle Soul

Set Fire to the Rain – Adele

Sexbomb – Tom Jones

Sex on Fire – Kings of Leon

Sing it Back – Moloko

Shackles – Mary Mary

Shape of you – Ed Sheeran

She wolf – Sia / Guetta

She works hard for the money - Donna Summer

Show me Love – Robin S.

Shut up and Dance – Walk the Moon

Signed, Sealed, Delivered - Stevie Wonder

Smells like teenspirit - Nirvana

Sugar – Robin Schultz

Sweet Dreams – Eurhytmics

Teardrops - Womack & Womack

The Best - Tina Turner

These Boots – Nancy Sinatra

Think - Aretha Franklin

This girl – Kungs vs Cookers on 3 Burners

This is the life – Amy mc Donalds

Tick Tock – Kesha

Time of my Life – Dirty Dancing

Titanium – Sia / Guetta

Treasure – Bruno Mars

Tutti Frutti – Little Richard

Upside down – Diana Ross

Uptown Funk – Bruno Mars

Valerie - Amy Winehouse

Walking on sunshine – Katrina and the waves

Waiting for tonight - Jennifer Lopez

Waka Waka - Shakira

Wake me up - AVICII

Wannabe - Spicegirls

What is love - Hadaway

We are Family - Sister Sledge

We found love - Rihanna

What is love - Hadaway

When Love Takes over – Kelly Rowland

What a Feeling - Irene Cara

Wrapped up – Olly Murs

You Ougtha Know - Alanis Morissette

You’re the one that I want - Grease

Smooth

A Womanʼs Worth – Alicia Keys

All this Time – Maria Mena

All of me – John Legend

At Last - Etta James

Donʼt Know Why – Norah Jones

Every breath you take – the Police

Fallinʼ – Alicia Keys

Fast Car – Tracy Chapman

Fell in Love with a Boy – Joss Stone

Fever – Peggy Lee

Fields of Gold – Eva Cassidy

Get Here – Oleta Adams

Hallelujah – Leonard Cohen

Halo - Beyonce

Hello - Adele

If I Ain't got you - Alicia Keys

Iʼm Yours – Jason Mraz

It ainʼt over till itʼs over – Lenny Kravitz

Just the two of us – Bill Withers

Killing me softly – Roberta Flack

Kiss me – Sixpence non the richer

Lean on – Major Lazor

Make you feel my love – Adele

My love is your love – Whitney Houston

Natural Woman – Aretha Franklin

No Woman No Cry – Bob Marley

Ordinary People – John Legend

One – U2 &Mary J. Blige

One of us – Joan Osborne

People Get Ready – Eva Cassidy

Perfect – Ed Sheeran

Perfect – Fairground Atraction

Put your records on – Corinne Bailey Rae

Smooth Operator – Sade

Stand by me – Bill Withers

Strong Enough – Sheryl Crow

Someone like you – Adele

Sunrise – Norah Jones

Sweet about me – Gabriella Cilmi

Talking about a Revolution – Tracy Chapman

Thinking out Loud – Ed Sheeran

Time after Time – Cyndi Lauper

True Colours – Cyndi Lauper

Umbrella – Rihanna

Use Somebody – Kings of Leon (Acoustic)

Whatʼs Up – Four Non Blondes

You gotta be - Desree

Youʼve got a Friend – Carole King

 
€ 1.695,00
The Charts
 • Allround
 • Dance

De enige live band die net zo vet klinkt als een DJ....

The Charts


 • live band die net zo vet klinkt als een DJ

 • unieke repertoirekeuze, geen andere band in Nederland doet dit na

 • uitzonderlijk vette sound gemaakt door 5 top muzikanten

 • brede sound door top zanger en zangeres

 • snelst groeiende band van dit moment


Je wilt eigenlijk wel een band maar dan wel eentje die alle hits van dit moment speelt? Je zoekt een band met een moderne eigentijdse uitstraling? Een beetje eigenwijs, niet te gelikt maar wel echt super strak gespeeld en met garantie op een vet dansfeest? Daarnaast wil je eigenlijk niet kiezen tussen een band en een DJ. The Charts bieden het beiden. Een maximaal 5 uur durende non stop show inclusief perfecte DJ, een super vette live band en daarnaast ook nog een naadloze integratie tussen de DJ en de band waarbij de overgangen naadloos zijn omdat de DJ de beats van de muzikanten overneemt en andersom.

Dan is coverband The Charts de juiste keuze. Deze coverband heeft er zijn handelsmerk van gemaakt dat ze zoveel mogelijk hits spelen van dit moment.

The Charts zijn ernstig brutaal, eigentijds, origineel maar vooral: bijzonder. Echt een aanrader als je eens iets anders wilt op je feest.

The Charts is te boeken op diverse manieren:

 • inclusief geluid en licht geschikt tot 100 personen en DJ service door de technicus: 2500 euro*

 • inclusief geluid en licht geschikt tot 175 personen en DJ service door de technicus: 2650 euro*
  *Voor slechts 200 euro extra is het mogelijk om DJ Mr Smit bij te boeken, voor een nog vetter feest!

Repertoirelijst

Alors on danse – Stromae
Barbera streisand – Duck Sauce

Be the one - Dua Lipa
Blame – Calvin Harris
Blurred lines – Robin Thicke
Broodje bakpao – Opposites
Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

Chained to the rhythm - Katy Perry
Counting stars – One Republic
Dangerous – David Guetta
Eat sleep rave repeat – Fatboy Slim

Evacuate the Dancefloor - Cascada
Every teardrop is a waterfall – Coldplay

Feels - Pharrell ft. Katy Perry

Feel the Love - Rudimental

Finesse - Bruno Mars ft. Cardi B
Fireball – Pitbull

Flames - David Guetta ft. Sia

Giant - Rag'n'Bone Man
Good feeling – Flo Rida
Hangover – Taio Cruz
Happy – Pharrel Williams

Havana - Camila Cabello
Hey brother – Avicii
Hey ya! – Outkast
Hold back the river – James Bay
Lapdance – Nerd
Lean on – Major Lazer
Locked out of heaven – Bruno Mars
Lush life – Zara Larsson

New Rules - Dua Lipa
One – Swedish House Mafia
One more night – Maroon 5

One More Time - Daft Punk
Papaoutai – Stromae
Party rock anthem – Lmfao
Rather be – Clean Bandit
Roar – Katy Perry
Rude – Magic
Scream and shout – Will.I.Am
Sexy and i know it – Lmfao

Shake it off - Taylor Swift

Shape of you - Ed Sheeran
She wants to move – Nerd
Shut up and dance – Walk The Moon
Sky full of stars – Coldplay
Stay with me – Sam Smith
Sterrenstof – De Jeugd Van Tegenwoordig
Thinking out loud – Ed Sheeran
Thrift shop – Macklemore
Uptown funk – Bruno Mars
Waiting for love – Avicii

What lovers do - Maroon 5
€ 2.500,00
Trots
 • Allround
 • Dance

Puur, verrassend en steengoed! Een band om Trots op te zijn.

Trots

Altijd groot FEEST, 200% ENERGIE, een GEWELDIGE show!


Een optreden van de Trots van Swinging.nl is altijd een geweldige show. Deze coverband heet dan ook niet voor niets Trots. Veel nieuwe hits die worden afgewisseld met de beste classics komen langs tijdens een optreden. Samen met het publiek maakt Trots een feest om niet snel te vergeten.  De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen.  Bij de band Trots is het dansen, springen, genieten en meezingen! Het repertoire van Trots bestaat uit louter hits.


Feestband Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Trots heeft twee vocalisten waardoor de show afwisselend en gevarieerd is. De volledige bezetting bestaat uit Zanger/toetsenist/gitarist Kelly Veerman, topgitarist en zanger Ruud Schouten, drummer Bart Klomp en bassist Jack de Vries. Allemaal louter professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond bijzonder te maken.


Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven. Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd!


Extra mogelijkheden:

 • Een podium maakt de show van Trots helemaal af. Voor 75 euro ex btw nemen we een bijpassend podium van 3 * 4 meter mee.

 • Zoek je non stop feest? Boek dan voor 180 euro ex btw extra een DJ bij voor max 5 uur non stop feest.

 • Voor slechts 360 euro extra is het mogelijk om zanger Kelly bij te boeken tijdens de trouwceremonie. Heel bijzonder.

 • Neem je met minder geen genoegen? Voor 300 euro ex btw is het mogelijk om de standaard lichtshow uit te breiden naar echt een hele mooie luxe uitgebreide lichtshow voor een nog grotere show.

Repertoirelijst


 1. Uptown funk - Bruno Mars

 2. Sex on fire - Kings of leon​

 3. Shotgun - George Ezra​

 4. Firework - Katy Perry​

 5. Fireball - Pitbull​

 6. Narcotic - Liquido​

 7. Can’t stop this feeling - Justin Timberlake​

 8. Don’t stop me now / Queen medley - Queen​

 9. Wake me up - Avicii​

 10. Great balls of fire / Jailhouse / Johnny be good - Rock'n'roll medley​

 11. Viva la vida - Coldplay​

 12. Sterrenstof - De jeugd van tegenwoordig​

 13. Get lucky - Pharell / Daft Punk​

 14. Blurred lines - Robin Thicke​

 15. Ik kan t niet  - Iedereen is van de wereld - De Dijk / The scene​

 16. Shut up and dance!- Walk the moon​

 17. Treasure - Bruno Mars​

 18. Could you be loved - Bob Marley​

 19. Geronimo - Sheppard​

 20. I’ll be there for you - The Rembrandts​

 21. Coming home - Sheppard​

 22. Message in a bottle - The police​

 23. Locked out of heaven - Bruno Mars​

 24. Shape of you - Ed Sheeran​

 25. Best day of my life - American Authors​

 26. Happy - Pharell​

 27. I’m a believer - The monkees​

 28. Billy Jean / Black white - Michael Jackson​

 29. Sexy als ik dans - Nielson​

 30. Take on me - A-HA​

 31. Summer - Calvin Harris​

 32. Don't you worry child - Swedish house mafia​

 33. This is what it feels like - Armin van Buren​

 34. Wonderwall - Oasis​

 35. Everybody - Backstreet Boys​

 36. Living on a prayer - Bon jovi​

 37. Long train running - The doobie brothers​

 38. Thinking out loud - Ed Sheeran​

 39. Smoorverliefd - Doe maar​

 40. Alles is liefde - Blof​

 41. Je hoeft niet naar huis - Marco Borsato​

 42. Hangover - Taio Cruz​

 43. Lion in the morning sun - Will & the people ​

 44. I gotta feeling - The black eyed peas​

 45. Jump around - House of pain​

 46. Angels - Robbie Williams​

 47. Summer of 69 - Bryan Adams​

 48. One - U2​

 49. Play that funky music - Wild Cherry​

 50. Waiting on the world to change - John Mayer​

 51. Kiss - Prince​


€ 1.900,00
Swinging piano show
 • Allround
 • Nederlandstalig

U vraagt, de Swinging Pianos spelen! Een crazy act vol met show...

Swinging piano show

De Swinging Pianoshow is een pianoshow met veel interactie en veel goede muziek om op te dansen!

Wie bepaalt welke nummers de band speelt? Dat is niet aan de muzikanten ... het is aan jou! Zet je verzoekje op de speciale kaarten, zet het op een van de twee vleugels en wacht wat er gebeurt. Verwacht niet dat ze het origineel perfect naspelen, ze maken er hun eigen versie van met een grap en een sausje, gestopt in de blender en zo wordt het gebracht, precies hoe je het niet verwacht!

But you will LOVE it. Allemaal perfect dansbaar. De Swinging pianoshow garandeert dat je de hele nacht zult zingen en swingen!
De  Swinging pianoshow duurt 3 sets van 60 minuten met steeds 30 minuten pauze tussen de sets en is gegarandeerd feest. Voorafgaand aan het feest en in de pauzes worden er lekkere hits opgezet zodat ook dan het feest gewoon doorgaat.

We leveren de pianoshow in de volgende bezettingen:

 • 1 pianist, 750 euro

 • 2 pianisten, 1400 euro

 • 2 pianisten met drummer, 1850 euro

 • 2 pianisten met drummer en DJ, 2250 euro


Alle prijzen zijn inclusief geluid en lichtset tot 150 personen, inclusief reiskosten. Voor bedrijven zijn deze prijzen ex btw.

 

 

 

Repertoirelijst

Easy
A Hard day's night - The Beatles
Ain't no sunshine - Barry White
All night long - Lionel Richie
Als ze er niet is - De Dijk
Another 45 miles - Golden Earring
Another day - Buckshot Le Fonque
Another day - Jimmy Lidell
Bad moon rising - C.C.R.
Bed of roses - Bon Jovi
ben e king - stand by m e
Black magic woman - Santana
Brabant - Guus Meeuwis
Breakfast at Tiffany's - Deep Blue Something
Brown eyed girl - van Morrison
Brown eyes blue - Gayle Christal
Crazy - Seal
Crazy little thing - Elvis Presley
Dansen aan zee - Blof
Dochters - Marco Borsato
Dock of the bay - Otis Redding
dont know why - norah jones
Droomland - Paul de leeuw
Easy like Sunday - The Commadors
Englishman in New - Sting
Everything - Micheal Buble
Faith - George Micheal
Feel - Robbie Williams
Fly me to the moon - Frank Sinatra
Give a little bit - Supertramp
Groot hart - De Dijk
Have a little faith in me - John Hiatt
Have I told you lately - van Morrison
Heaven - Brian Adams
Hello - Lionel Richie
Hit the road Jack - Ray Charles
Home - Micheal Buble
Hou me vast - Volumia
House of the rising sun - The Animals
How deep is your love - Bee Gees
How sweet it is - The Temtations
I ain't got you - Alicia Keys
I just cal - Steve Wonder
ilse delange - miracle bubble
Imagine - John Lennon
Isn't she lovely - Steve Wonder
Jambalaya - Carpenters
Jessie - Joshua Kadison
Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
Lean on me - Bill Withers
Listen to the music - Doobie Brothers
Love you more - Racoon
Mr. Blue - Rene Klijn
Mr. Bojangles - Robbie Williams
My girl - The Temtations
Niet of nooit geweest - Acda & De Munnik
One - U2
Ordinary People - John Legend
She's the one - Robbie Williams
Sometimes when we - Dan Hill
Stand by me - Sam Cooke
Still haven't found - U2
Summertime - Janis Joplin
The Pianoman - Billy Joel
This is the moment - Rene Froger
Top of the world - Carpenters
Tranen gelachen - Guus Meeuwis
Valerie - Amy Winehouse
You to me your - Real Thing
Your song - Elton John
You're beautiful - James Blunt
You've got a friend - Carole King / James Taylor
Zij - Marco Borsato
Everlasting love - Jamie Cullum
Hier aan de kust - Blof
leun op mij - ruth jaccot
use sombody - laura jansen

Feestnummers
All my loving - The Beatles
Amarillo - Albert West
Are you ready for - Rene Froger
Bad moon rising - C.C.R.
Big Girl - Mika
Blue suede shoes - Elvis Presley
break away - tracy ullman
Can you hear me - E. Iglesias
Celebration - Cool and the Gang
Clocks - Coldplay
Country Roads - John Denver
Crazy little thing - Queen
Dancing Queen - Abba
disco inferno - trammps
Do you love me - Blues Brothers
Do you wanna dance - Ramones
Dock of the bay - Otis Redding
Does your mother know - Abba
Don't stop - Fleedwod Mack
Drive my car - The Beatles
Ease on down the road - Micheal Jackson
Feeling hot hot hot - Arrow
Fire - Pointer Sisters
Fly me to the moon - Frank Sinatra
Follow the leader - Soca Boys
Gimme hope Jo'anne - Eddy Grant
Girl - Anouk
Give a little bit - Supertramp
Great balls of fire - Jerry Lee Lewis
grenade - bruno mars
Hey Baby - Cooldown Café
Hey Jude - The Beatles
Hit the road Jack - Ray Charles
Hold the line - Toto
Holiday in Spain - Blof
I alone - Live
I feel good - James Brown
i got the music in me - kiki dee
I love your smile - Shanice
I saved the day - Move-it
I saw her standing - The Beatles
I' ve got the music - Kiki Dee
I want to break free - Queen
i will survive - gloria gaynor
I will survive - Hermes House Band
I Wish - Steve Wonder
I'm a believer - The Monkees
I'm every woman - Whitney Houston
I'm so exited - Pointer Sisters
I'm Yours - Jason Mraz
Islands in the stream - Dolly Parton
Isn't she lovely - Steve Wonder
It's my life - Bon Jovi
Jambalaya - Carpenters
Johnny B. Good - Chuck Berry
Just say Hello - Rene Froger
Killing me softly - Lauryn Hill
Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
La Bamba - Los Lobos
Lady hear me tonight - Mojo
Lean on me - Bill Withers
Let me entertain you - Robbie Williams
Let's twist again - Chubby Checker
like the way i do - melissa etheridge
Listen to the music - Doobie Brothers
Lola - The Kings
Long blond animal - Golden Earring
Long train running - Doobie Brothers
Love Generation - Bob Sinclar
Love shine a light - Katrina and the Waves
Love you more - Racoon
ltd - back in love
Maria (un dos tres) - Ricky Martin
Mercy - Duffy
modern world - anouk
Money for nothing - Dire Straits
Mr. Bojangles - Robbie Williams
my girl - The Temtations
night like this - caro emerald
No woman no cry - Bob Marley
nobodys wife - anouk
On Broadway - George Benson
One - U2
Outta Love - Anastacia
Papa was a Rolling - The Temtations
Paradise by the - Meatloaf
price tag - jessie j
Proud Mary - Tina Turner
Radar love - Golden Earring
Rain down on me - Keane
Relight my fire - Dan Hartman
River deep mountain - Tina Turner
Rock around the clock - Bill Haley
Rock DJ - Robbie Williams
rose royce - carwash
ru kiddin me - anouk
Satisfaction - Rolling Stones
September - Earth Wind & Fire
set fire to the rain,to make you feel my love, - adele
Sexbomb - Tom Jones
Shake your tailfeather - Blues Brothers
She's the one - Robbie Williams
signed sealed delivered - stevie wonder
Something stupid - Frank Sinatra
Soulman - Blues Brothers
Stand by me - Sam Cooke
Stayin' alive - Bee Gees
Still haven't found - U2
Stir it up - Bob Marley
Strong enough - Cher
Summer in the city - Joe Cocker
Summer of ' 69 - Brian Adams
Sunday morning - Maroon 5
Sweet Caroline - Neil Diamond
Sweet home Alabama - Lynard Skynard
Sweet home Chicago - Blues Brothers
The Pianoman - Billy Joel
think - aretha franklin
Think - Aretha Franklin
This ain't gonna work - Alain Clark
This is the moment - Rene Froger
Time of my life - Dirty Dancing
Tonight - David Bowie
Top of the world - Carpenters
Tutti Frutti - Elvis Presley
Twilight zone - Golden Earring
Twist and shout - The Beatles
Una Paloma Blanca - George Baker
Valerie - amy Winehouse
Venus - Shokking Blue
walkin on sunshine - katrina and the waves
Walking in Memphis - Bruce Springsteen
Waterloo - Abba
we are family,fire - Pointer sisters-exited
We will rock you - Queen
Whatever you want - Status Quo
What's going on - 4 non blondes
When the lady smiles - Golden Earring
Wonderwall - Oasis
You - Ten Sharp
You to me your - Real Thing
You're the one that - John Travolta / Olivia Newton
you've got a friend - carol king
€ 750,00
The Beats
 • Allround
 • Dance

Zeer hoge kwaliteit, latin-disco-Nederlandstalig en rock. Het wordt allemaal gespeeld. Uiterst dynamisch....

The Beats


 • 5 uur non stop muziek van live band + DJ

 • latin, disco, dance, soul en Nederlandstalige live muziek

 • ook op zacht volume een top show


‘The Beats’ is een avondvullend muzikaal concept waar de band met de DJ meedoet en andersom. Van rustige lounge tot een swingend feest!

Bij binnenkomst worden de gasten muzikaal verwelkomd door de DJ. Deze draait al heerlijke rustige muziek, uiteraard op het juiste volume zodat jullie en jullie gasten in een perfecte sfeer de ruimte betreden. Als de avond vordert zal de band inspelen op de sfeer tot dat er op het einde van de avond een swingend feest van herkenning ontstaat!
Natuurlijk zorgt ‘The beats’ DJ ervoor dat er geen stiltes vallen.

The Beats regelt alles
Een feest met The Beats betekent zorgeloos genieten, vanaf het ontvangst van de gasten tot aan de laatste noot zorgt The Beats voor alles en is elk moment geregisseerd. Een chique diner, knalfeest of zakelijke bijeenkomst... alles kan omdat The Beats zich aanpast aan de behoefte van het feest.

Prijs
De standaardprijs is 2595 euro voor 5 personen . Inbegrepen in deze prijs:

 • 3 live sets door de band The Beats van elk 50 minuten binnen max 5 uur tijd tot max 0100 uur

 • bijpassende DJ voor een non stop show waarbij het feest continue doorgaat

 • uitstekend geluid en licht inclusief technicus geschikt tot 150 - 200 gasten

 • The Beats in de standaard bezetting met 1 zangeres (op basis van beschikbaarheid kan worden gekozen uit de zangeressen)

 • reiskosten


Extra zangeres
Het is mogelijk om The Beats met twee zangeressen te boeken. De meerprijs hiervoor bedraagt 400 euro.

Voor bedrijven zijn deze prijzen ex btw.

Repertoirelijst

Het repertoire van The Beats wijzigt continue. Maar om toch een indruk te geven hierbij een aantal veel gevraagde songs die worden gespeeld:

24k Magic Bruno Mars

Ain't no other man Christina Aquilera

All about the Bass Meghan Trainor

Blame it on the Boogie Jackson 5

Blue Suedes Shoes Elvis Presley

Born This Way Lady Ga Ga

Can't Get You Out Of My Head Kylie Minoque

Can't Stop The Feeling Justin Timbalake

Cassanova Ultimate Kaos

Celebration Kool & The Gang

Cyring At The Discotheque Alcazar

Dance Across The Floor Jimmy Bo Horne

Disco Inferno The Trammps

Ease on Down The Wizz

Everybody Backstreet Boys

Feel It Still Portugal The Man

Follow the leader Soca Boys

Fresh Kool & The Gang

Get Lucky Daftpunk

Happy Pharell

Horny Mousse T

Hot 'n Cold Katy Perry

Hot Hot Hot Vengaboys

I Feel Good James Brown

I Gotta Feeling Black Eyed Peas

I Love It Kanye West

Ik leef niet meer voor jou

I Will Survive Gloria Gaynor

I'm So Excited Pointer Sisters

I've Got The Music in Me Kiki Dee

Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht Marco Borsato

Kiss Prince

La Vida Loca Ricky Martin

Le Freak Chic

Leef Andre Hazes

Let's Get Loud Jennifer Lopez

Locked Out in Heaven Bruno Mars

Make You Feel My Love Adele

Mercy Duffy

No Limits 2 Unlimited

Proud Mary Tina Turner

Push It Salt 'n Peppa

Push Up Freestylers

Relight My Fire

Rock Around the Clock Bill Haley

Sex of Fire Kings of Leon

Sex on the Beach T-Spoon

Shake Your Body Jackson 5

Shape of You Ed Sheeran

Shut Up and Dance Walk the Moon

Suevamente Elvis Crespo

That's The Way I Like It KC and the Sunshine Band

Think Aretha Franklin

Tik Tok Ke$ha

Treasure Bruno Mars

Tutti Frutti

Uptown Funk Bruno Mars

Valerie Amy Winehouse

Waiting for Tonight Jennifer Lopez

Walking on Sunshine Katrina & The Waves

Wannebe Spice Girls

We Found Love Rihanna

When Love Takes Over David Guetta

You’re The One That I Want

Zij gelooft in mij
€ 2.595,00
The Gentlemen
 • Allround
 • Dance

5 mannen strak in pak zetten elke zaal op zijn kop. Ook...

The Gentlemen


 • avondvullend 5 uur durende non stop show van live band en DJ

 • ook te boeken met zanger en zangeres voor nog meer feest

 • zeer breed repertoire: van recente hits tot echte classics

 • altijd strak in het pak, goed voorbereid

 • feest gegarandeerd


The Gentlemen zit strak in het pak, is ervaren, goed voorbereid en ontzettend muzikaal. The Gentlemen is een top coverband van enthousiaste zeer ervaren muzikanten die er gegarandeerd een topshow van maken. De prijs is inclusief bijpassende DJ voor een complete avondvullende non-stop show. Een jonge frisse band met een zeer veelzijdig repertoire: dance naar disco, van Nederpop naar rock en van funk naar soul.

Je feest is met deze band in uitstekende handen. The Gentlemen kunnen door hun kundigheid, ervaring en grote repertoire alle kanten op die je maar wenst. Inbegrepen in de prijs van 2295 euro:

 • 3 live sets van 50 minuten binnen max 5 uur tijd tot max 0100 uur

 • bijpassende DJ zodat het feest non stop doorgaat

 • uitstekend geluid en licht inclusief 2 technici geschikt voor 200 personen

 • gratis instuderen van 1 nummer bijvoorbeeld voor de openingsdans

 • voorbereiding op maat: vooraf kunnen alle muzikale wensen worden doorgegeven


Voor 400 euro extra is het mogelijk om The Gentlemen te boeken inclusief een fantastische zangeres. We werken met een pool van top zangeressen waaronder Lienke Iburg. Welke zangeres wordt bijgeboekt, wordt in overleg bepaald.

Repertoirelijst

24K – Bruno Mars
A-team - Ed Sheeran
Ain't no sunshine- Bill Withers
All of me – John Legend
Alles is liefde - Bløf
Angels - Robbie Williams
Another day - Jamie Lidell
Are you gonna go my way - Lenny Kravitz
Beautiful day - U2
Billie Jean - Michael Jackson
Blow me away - Alain Clark
Blue suede shoes - Elvis Presley
Blurred Lines – Robin Thicke
Break-even - the Script
Brown Sugar - D'Angelo
Budapest - George Ezra
Cake by the ocean – DNCE
Can’t hold us _ Macklemore
Can’t stop the feeling! – Justin Timberlake
Catch and release – Matt Simons
Celebration - Kool and the gang
Clocks - Coldplay
Come together – The Beatles
Dance little Sister - Terence Trent D'Arby
DJ got us falling in love - Usher
Don't stop me now - Queen
Don't you worry child - Swedish House Maffia
Don’t worry - Madcon
Englishman in New York - Sting
Everything – Michael Buble
Fuck you – Cee Lo Green
Get Lucky – Daft Punk
Gravity – John Mayer
Hangover - Taio Cruz
Happy - Pharrell Williams
Heard it through the grapevine - Marvin Gaye
Hey Jude - The Beatles
High & dry – Jamie Cullum
Human Nature - Michael Jackson
I don't wanna be - Gavin DeGraw
I feel good - James Brown
I gotta feeling - Black eyed Peas
I wish - Stevie Wonder
I'm a believer - the Monkees
I’m yours – Jason Mraz
If I ain't got you - Maroon 5
If you don't know me by now - Ben Saunders
Ik kan het niet alleen - De Dijk
Is this love – Bob Marley
Je hoeft niet naar huis - Marco Borsato
Just the way you are - Bruno Mars
Kiss - Prince
Knock on Wood – Eddie Floyd
Kom van dat dak af - Peter Koelewijn
Let me entertain you - Robbie Williams
Liefs uit Londen - Bløf
Locked out of heaven – Bruno Mars
Long train running - Doobie Brothers
Love you more - Racoon
Mambo no. 5 - Lou Bega
Man in the Mirror – Michael Jackson
Master Blaster – Stevie Wonder
Move your feet - Junior Senior
Moves like Jagger - Maroon 5
Multiply – Jamie Lidell
No woman no cry – Bob Marley
Ordinary people - John Legend
Papa was a rolling stone – Temptations
Play that funky music – Wild Cherry
Purple Rain – Prince
Rain down on me - Kane
Relight my fire - Dan Hartman
Rock with you - Michael Jackson
Rolling in the deep - Adele
Rude – MAGIC!
September - Earth wind & fire
Seven nation Army - Ben l'Oncle Soul
Sex on fire - Kings of Leon
Sexy als ik dans - Nielson
Shape of you – Ed Sheeran
Signed sealed delivered - Stevie Wonder
Sinds 1 dag of 2 - Doe Maar
Sky full of stars - Coldplay
Smoorverliefd – Doe Maar
Stars – Simply Red
Stil in mij - Van Dik Hout
Superstition - Stevie Wonder
Ten feet tall - Afrojack
Thinking out loud – Ed Sheeran
This is what is feels like - Armin van Buuren
Treasure – Bruno Mars
Umbrella - the Baseballs
Uptown funk – Bruno Mars
Use somebody – Kings of Leon
Valerie - Amy Winehouse
Waiting on the world to change - John Mayer
Wake me up – Avicii
War – Kensington
What’s goin’ on –Marvin Gaye
Whataya want from me - Adam Lambert
With or without you - U2
Without You - David Guetta ft. Usher
Wonderfull world - James Morrison
You give me something - James Morrison
You'll never walk alone - Lee Towers
You’ve got a friend – Donny Hathaway
€ 2.295,00
Jazz and the City
 • Allround
 • Easy-listening

Stijlvolle jazzy band perfect voor diner-dansant en borrels, uit te breiden met...

Jazz and the City

Jazz and the City laat je genieten van muziek! Deze band zorgt voor heerlijke jazzy sounds, zwoele soul en poppy jazz. Chill-out muziek in optima forma. Swingend en altijd aangenaam. Tussen de sets van de band door staat er een aangename playlist aan die zorgt voor fijne bijpassende muziek.  Hierdoor ontstaat er een naadloos geheel van de band en de muziek in de pauzes. Ook is het mogelijk om de band akoestisch te laten optreden.

Als je op zoek bent naar een luxe muzikale invulling van je feest is deze band zeer aan te bevelen!

De prijs van Jazz and the City bedraagt 1450 euro, hierin zit inbegrepen:

 • 3 live optredens van elk 50 minuten binnen max 4 uur tijd, de eerste set van 50 minuten bestaat uit rustige nummers bedoeld als achtergrondmuziek, de tweede set van 50 minuten is ontspannen swingend en de derde set van 50 minuten is echt bedoeld om lekker op te dansen. De playlist tussen de sets bestaat uit bijpassende sfeervolle muziek.

 • een geluidsset geschikt voor feesten tot ongeveer 100 personen en een nette lichtset om de band uit te lichten

 • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden.


Uitbreiden met een party-DJ
Voor slechts 425 euro extra is het mogelijk om de show uit te breiden met een party-DJ. Inbegrepen in deze meerprijs zit:

 • een grotere geluidsset geschikt tot max 200 personen

 • een uitbreiding van de lichtset met lampen gericht op de dansvloer

 • een mooie DJ booth voor de DJ

 • de DJ draait 1 uur extra door na het optreden van Jazz and the City. Voor slechts 125 euro per uur extra kan het optreden van de DJ worden uitgebreid. Ideaal om bijvoorbeeld de eerste 4 uur van het feest te vullen met de live band en daarna nog een paar uurtjes door te knallen met de DJ.


Andere uitbreidingen

 • toevoeging van een saxofonist, 360 euro

 • extra 4e set bijboeken, 360 euro met 4 personen, 450 euro met 5 personen

 • extra uur wachten, 360 euro met 4 personen, 450 euro met 5 personen

 • DJ boeken na afloop van de band: 125 euro per uur extra


 

 

Repertoirelijst

Braziliaans
A felicidade
Aqua de beber
Corcovado
Desafinado
Dindi
Garota de Ipanema
Insensatez
No more blues
One note samba
The look of love

Jazzballads
Angel eyes
Everything must change
I fall in love too easily
Misty
My funny valentine
Someone to watch over me
Teach me tonight
The man I love
The nearness of you
You don't know what love is
You've changed

Medium Jazz
At last
But not for me
Cheek to cheek
Come fly with me
Fever
Fly me to the moon
I  ain't got nothing but the blues
Is you is or is you ain't my baby
I thought about you
Like someone in love
Mean to me
Moondance
My baby just cares for me
Save your love for me
That's all
The more I see you
They can't take that away from me
The more I see you
What a difference a day makes

Uptempo Jazz
All of me
It's alright with me
I've got you under my skin
Love for sale
The song is you
There will never be another you
You do  something to  me

Easy listening/Pop
Come away with me (Norah Jones)
A night like this (Caro Emerald)
Bubbly (Colbie caillat)
Don't know why (Norah Jones)
Everything (Michael Buble)
Fragile (Sting)
Georgia (Ray Charles)
Hallelujah I love him so (Ray Charles)
Human Nature (Michael Jackson)
Isn't she lovely (Stevie Wonder)
Just the two of us (Bill Withers)
I'll be there (Mariah Carey)
Lovely day (Bill withers)
Loving you (Minie Ripperton)
My cherie amour (Stevie Wonder)
Ordinary People (John Legend)
Put your records on (Corinne bailey rae)
Sunny (Bobby Hebb)
Sunrise (Norah Jones)
Sweet about me (Gabriele Cilmi)
Smooth operator (Sade)
You are the sunshine of my life (Stevie Wonder)
Your love is king (Sade)
You know I'm no good (Amy Whinehouse)
Sittin on the dock of the bay (Al Greene)
My Girl (Temptations)
Wonderful world (Sam Cook)
If I aint got you (Alicia Keys)
Thinking out loud (ed Sheeran)
One day I fly away (randy Crawford)

Danceclassics/partysongs
Don't you worry about a thing (Stevie Wonder)
I can't help it (Michael Jackson)
Mercy (Duffy)
Sir Duke (Stevie Wonder)
Smooth operator (Sade)
That man (Caro Emerald)
The way you make me feel (Michael Jackson)
Valerie (Amy Whinehouse)
Perfect (Fairground attraction)
Pack it up (Eliza Doolittle)
A night like this (Caro Emerald)
Price Tag (Jessie J.)
American boy (Estelle)
Stuck (Caro Emerald)
Crazy little thing called love (Queen)
Hound dog (Elvis Presley)
Tutti Frutti (Little Richard)
Valerie (Amy Whinehouse)
That man (Caro Emerald)
Super douper love (Joss Stone)
Ladies night (atomic kitten/kool and the gang)
Billie Jean (Michael Jackson)
Blame it on the boogie (Jackson 5)
Faith (George Michael)
Rock around the clock (Bill Hailey)
Kiss (Prince)
Shame shame Shame (Shirley and company)
Signed sealed and delivered (Stevie Wonder)
Sing it back (Moloko)
We are family (Pointer Sisters)
Listen to the music (Doubie Brothers)
I wish (Stevie Wonder)
Break Away (tracey Ullman)
Rehab (Amy Whinehouse)
I’m so Excited (Pointer Sisters)
Walking on sunshine (Katharina and the Waves)
Happy (Pharell Williams)
Treasure (Bruno Mars)
Fire (Pointer Sisters)
All About that Bass (Meghan Trainor)
I Got a Woman (Ray Charles)
Get Lucky (Daft Punk)
Ain’t no mountain high enough (Diana Ross)
Stop in the name of love (Diana Ross)
Can’t Hurry love (Diana Ross)
Aint nobody (Jasmine Thompson)
Holiday (Madonna)

Extra kerstrepertoire
A child is born
All I want for christmas
Christmas song
Jingle Bells
I'm dreaming of a white christmas
Rudolph the red nosed reindeer
Santa Claus is coming to town

 

 
€ 1.450,00
Chandeliers
 • Akoestisch
 • Allround

Feestelijke compacte band + DJ waar het dak er vanaf gaat.

Chandeliers


 • combinatie van live-band en DJ

 • super feestelijk

 • gezellige muziek aan het begin van de avond, lekker feesten aan het einde

 • nog even helemaal los gaan met de DJ afterparty

 • speciaal instuderen verzoeknummer voor de openingsdans

 • 1 scherpe all-in prijs voor een complete avond


Chandeliers is een band die van alle markten thuis is: ze kunnen lekker feesten, dansmuziek spelen, maar ook gezellige muziek aan het begin van de avond komt helemaal voor mekaar. De bijpassende DJ draait met liefde verzoekjes.

Gaan jullie trouwen? Dan studeert The Chandeliers speciaal voor jullie het nummer voor de openingsdans voor jullie in.

The Chandeliers zijn 3 professionele muzikanten die met veel speelplezier voor een super of feest zorgen. Zangeres Amanda speelt ook akoestische gitaar. Haar partijen worden perfect ondersteund door de drumpartijen van Michael en de toetsen en synthbas van Sander. Zij zingen ook driestemmig, wat leidt tot een harmonieus trio met een volle sound. The Chandeliers zijn ook perfect te boeken als mobiele act tijdens een tuinfeest, BBQ of borrel.

De prijs van The Chandeliers bedraagt 1350 eu voor een avondvullend programma  van 3x50 min live muziek met bijpassende DJ. Reiskosten in Nederland zijn inbegrepen.

The Chandeliers omlijsten jullie feest met de beste nummers van de afgelopen decennia.  Zij vullen samen met jullie de avond in en houden veel rekening met jullie muzikale wensen.  Het repertoire loopt uiteen van sixties tot dance en jazz tot classics, voor ieder wat wils dus en steevast dansbaar en feestelijk. Het volume wordt altijd afgestemd op de gelegenheid maar zal nooit overheersend zijn, zodat je gasten ook nog met elkaar kunnen praten.

The Chandeliers spelen 3x50 minuten en de rest wordt gedaan door hun eigen DJ Michael. Een compleet avondvullend repertoire dus. Zij hebben zelf een compacte maar zeer goede geluid- en lichtinstallatie bij zich!

Kortom de perfecte band voor een top feest!

Repertoirelijst

9 To 5 Dolly Parton
A Night Like This Caro Emerald
Ai Se Eu Te Pego (Nossa) Michel Telo
All About That Bass Meghan Trainor
All I Wanna Do Sheryl Crow
All Of Me John Legend
Als Het Avond Is Suzan En Freek
Another Day JL Jamie Lidell
Beauty And The Brains Nielson
Blame It On The Boogie The Jackson Five
Blue Suede Shoes Elvis Presley
Blurred Lines Robin Thicke, T.I., Pharrell Williams
Bubbly Colbie Caillat
Budapest George Ezra
Calm After The Storm The Common Linnets
Can't Help Falling In Love Elvis Presley
Can't Stop The Feeling Justin Timberlake
Could You Be Loved Bob Marley
Crazy Little Thing Called Love Queen
Duurt Te Lang Davina Michelle
Every Breath You Take The Police
Faith George Michael
Fire The Pointer Sisters
Get Lucky Daft Punk
Great Balls Of Fire Jerry Lee Lewis
Happy Pharrell Williams
Help The Beatles
Hit The Road, Jack Ray Charles
I'm A Believer The Monkees
I'm All Shook Up Elvis
I'm So Excited The Pointer Sisters
I'm Yours Jason Mraz
Jolene Dolly Parton
Lean On Major Lazer
Liever Dan Lief Doe Maar
Listen To The Music The Doobie Brothers
Pack Up Eliza Doolittle
Parijs Kenny B
Perfect Fairground Attraction
Price Tag Jessie J
Proud Mary Ike & Tina Turner
Rather Be Clean Bandit
Red Red Wine UB40
Shape Of You Ed Sheeran
Sexy Als Ik Dans Nielson
Shotgun George Ezra
Simply The Best Tina Turner
Son Of A Preacherman Dusty Springfield
Stil In Mij Van Dik Hout
Stuck In The Middle With You Stealers Wheel
Sweet About Me Gabriella Cilmi
The Lazy Song Bruno Mars
These Boots Are Made For Walking Nancy Sinatra
Think Aretha Franklin
Thinking Out Loud Ed Sheeran
This Is The Life Amy McDonald
Three Little Birds Bob Marley
Top Of The World The Carpenters
Treasure Bruno Mars
Tutti Frutti Little Richard
Twist And Shout The Beatles
Valerie Amy Winehouse
Venus Shocking Blue
Walking On Sunshine Katrina & The Waves
Wake Me Up Avicii
Wonderful World Sam Cook
You Can't Hurry Love The Supremes
You've Got A Friend Carole King/James Taylor
€ 1.350,00
Ilse Huizinga
 • Easy-listening
 • Jazz

Ilse Huizinga zingt smooth swinging jazz, fantastisch voor je event, borrel, diner...

Ilse Huizinga

ILSE HUIZINGA sings smooth swinging jazz


Boek je Ilse Huizinga, dan boek je ‘one of the best jazz singers of all times’. Ilse treedt wereldwijd op, van China tot New York, van Praag tot Portugal en van Rome tot Lutjebroek.


Ilse zingt smooth swinging jazz, die prachtig past bij je event, borrel, diner of trouwceremonie. Een concert of kort optreden, in volle aandacht? Daarvoor ben je bij Ilse helemaal aan het goede adres! Ze neemt je publiek zo mee met haar aanstekelijke energie. Met haar 8 albums is ze een van Nederlands bekendste jazz
zangeressen.


Ilse vormt een perfect op elkaar ingespeeld duo met haar man, pianist Erik van der Luijt.


“Een nachtegaal met gouden stem” - Cosmopolitan


“Een stem waar de meeste zangeressen alleen van dromen: vol, zuiver en gevoelig” - Nouveau


“Erik van der Luijt mag je scharen onder de categorie allerbeste jazzpianisten van Nederland en omstreken. Ben direct groot fan van hem geworden” - Cor Bakker


“Erik is een duivel op de piano. Een creatieve duizendpoot.” - Mike Bodde

Repertoirelijst

Ilse zingt de meest geliefde jazz songs die je kent van Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Michael Buble, Diana Krall, Nina Simone, Norah Jones, waaronder:


Swinging songs & ballads:


Blue Moon


Steppin’ Out With My Baby


‘S Wonderful


The Man I Love


Fly Me To The Moon


You’d Be So Nice To Come Home To


Misty


Cheek To Cheek


Georgia On My Mind


That Ole Devil Called Love


My Baby Just Cares For Me


What A Diff’rence a Day Made


Night And Day


 

Latin & pop songs:


Sway


Girl From Ipanema


Summer Samba


One Note Samba


Corcovado


Agua de Beber


The Look Of Love


This Girl’s In Love


Fever


Something Stupid


You’ve Got A Friend


Don’t Know Why


Call Of The Search

€ 1.500,00
Showmance
 • Allround
 • Easy-listening

Fantastisch duo met zeer veelzijdig repertoire voor een top feest. Ook te...

Showmance

Showmance is een fantastische act perfect voor een chique feestavond, een diner-dansant, theaterdiners, borrels en andere gelegenheden waar plezier, show en muzikaliteit samen gaan.

Het repertoire bestaat uit alleen maar zeer herkenbare hits die ze een bijzondere twist hebben gegeven. Met improvisatietalent en een knipoog spelen ze de nummers verhalend aan elkaar. Zo is een show van deze rasartiesten meer dan alleen zingen. Woorden die aansluiten zijn: swingend, classy, humoristisch, improvisatie. Showmance is te boeken als duo maar ook als band te boeken!

Deze act is zeer flexibel, ze staan open voor verzoeknummers en kunnen hun programma aanpassen aan je wensen. Van korte sets tot avondvullend, Showmance kan het allemaal.

De prijzen:

 • 2 sets van 45 minuten, 695 euro

 • 3 sets van 45 minuten, 795 euro

 • 4 sets van 45 minuten, 895 euro

 • 5 sets van 45 minuten, 995 euro


Showmance band
De Showmance band bestaat uit de zanger en zangeres samen met piano, contrabas, drums, trompet, saxofoon en technicus. De prijs van Showmance met band bedraagt 1750 euro. De band speelt 2 sets van 50 minuten. Succes gegarandeerd.

Alle prijzen zijn inclusief een geluidsset en reiskosten maar exclusief eventuele parkeerkosten en 9% btw.

Repertoirelijst

Easy

01 Hello (Baseballs)
02 Sunrise
03 All about that bass
04 You don't know
05 Love you more
06 That Man
07 Anything Goes
08 Everything
09 Crazy
10 Hungry
11 Titanium
12 Mercy
13 Don't stop me now

Happy 

01 Lady is a tramp
02 Come fly with me
03 Perfect
04 Thinking out loud
05 Shy boy
06 Budapest
07 Something stupid
08 My aphrodisiac is you
09 Marry you
10 Royals
11 Mack the knife
12 Pokerface
13 Love yourself

Up tempo 

01 Quando, quando, quando
02 Sway
03 Big black horse and the cherry tree
04 Sexy als ik dans
05 I kissed a Girl
06 It don't mean a thing
07 Oops I did it again
08 Slow down
09 Call me maybe
10 Talk dirty
11 Ain't nobody
12 Crazy little thing called love
13 I won't dance

Party 

01 Elvis Medley
02 Mooie dag
03 New York New York
04 Big Spender
05 Beauty and a beat
06 You're a friend of mine
07 Dynamite
08 Are you gonna be my girl
09 Home
10 Rather be
11 Geronimo
12 Ain't got no, I got life
13 I wanna be like you
€ 695,00
Swinging Collective
 • Allround
 • Dance

De ultieme combi van een live-band en een DJ show. Super feest...

Swinging Collective


 • de ultieme live band bestaande uit DJ met zangeres/MC, saxofonist en percussionist

 • inclusief een uitgebreide lichtshow voor een geweldige sfeer en show

 • 3 uur non stop muziek zonder onderbrekingen, eenvoudig uitbreidbaar naar 4 uur

 • de beste muzikanten, de beste apparatuur, de beste show


De sensatie in Nederland muziekland: het Swinging Collective. Een super swingend avondvullend programma bestaande uit de top DJ Edgar, saxofonist Joshua, percussionist Adriaan en een fantastische zangeres. Hierbij maken we gebruik van diverse top zangeressen zoals MC Mickey Hurts, Sarah Fall, Mavis Acqua en MC Choral.

De show is echt een absoluut feest gegarandeerd. Een geweldige licht en geluidsset, top kwaliteit muzikanten, uitmuntende service en vooral: ontzettend veel plezier en muzikale power.

De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

Ben je op zoek naar een live DJ show met alleen maar top-entertainment dan is het Swinging Collective de juiste keuze. Een non-stop show vol met afwisseling: DJ met Sax, DJ met percussie, DJ met MC, DJ met sax en percussie, percussie en MC, het gebeurt allemaal tijdens deze verrassende show.

Kiezen tussen een DJ of band is niet meer nodig: het Swinging Collective is het totaal concept voor elk feest.

De prijs van het Swinging Collective bedraagt 3250 euro all-in voor een 3 uur durende non-stop show. Het is eventueel mogelijk om voor 200 euro extra de show te verlengen met 1 uur DJ Edgar voor een vette afterparty.

 • DJ Edgar

 • Saxofonist

 • Percussionist

 • Zangeres & MC

 • Bijpassend geluid- en lichtset met technicus geschikt tot 200 personen

 • Reiskosten binnen heel Nederland


Nog meer feest?
We kunnen de show uitbreiden met CO2 guns, confetti streamers, verlichte dansvloer, danseressen en videoschermen.

 • CO2 gun + 6 confetti streamers, 300 euro

 • Verlichte dansvloer, vanaf 495 euro voor 4 * 4 meter

 • Videoscherm + VJ, 750 euro

 • 4 danseressen, 1195 euro


Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

Repertoirelijst

De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

 

 

 

 
€ 3.250,00
Skip the DJ
 • Allround
 • Disco

Super interactieve band die graag zoveel mogelijk verzoekjes speelt. Prijs is inclusief...

Skip the DJ


 • verzoekjes? Graag! Hoe meer hoe liever

 • zeskoppige allround band met zangeres & zanger

 • breed repertoire met Nederpop, rock, disco en top-40 hitw

 • 5 uur durende non-stop avondvullende show van live band met DJ

 • 3 sets van 60 minuten live muziek en 120 minuten DJ

 • scherpe prijs inclusief geluid en licht tot 150 gasten


Eigenlijk is de naam van deze band misleidend: want deze band is een live band gecombineerd met DJ voor 1 ongelooflijk scherpe prijs. Skip the DJ is een band die voorheen bekend stond onder de naam 'Action!'. Maar na jaren onder deze naam actief te zijn geweest, vond de band het tijd voor een nieuwe koers. Een nieuwe naam, een nieuw repertoire en een nieuw elan.

Verzoekjes? Ja graag!
De band speelt graag verzoekjes, hoe meer hoe liever. Natuurlijk lukt niet altijd alles. In dat geval draait de DJ de verzoekjes. Zo maakt Skip the DJ er samen met het publiek altijd een groot feest van.

De zangeres van de band is echt te gek: haar stem doet nog het meest denken aan een mix van Adele, Amy Winehouse en Anouk. Een zeer krachtige volle stem die een grote indruk achterlaat.

De zanger van de band is een muzikaal wonder: hij zingt, speelt gitaar en speelt percussie. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de band. Met zijn enthousiasme weet hij elk publiek snel voor zich te winnen.

De muzikanten van Skip the DJ zijn allemaal zeer ervaren muzikanten afgestudeerd aan het conservatorium. Kwaliteit gegarandeerd dus.

De technicus van de band is tevens DJ. Om die reden is het mogelijk om voor een zeer scherpe prijs een totaalpakket aan te bieden van 3 * 60 minuten zeskoppige live-bands + 120 minuten DJ.

 

 

Repertoirelijst

NIEUW


Hold my hand – Jess Glyne
Lips are moving – Meghan Trainor
Uptown funk – Bruno Mars / Mark Ronson
All about the bass – Meghan Trainor
Thinking out loud – Ed Sheeran
Treasure – Bruno Mars
Rude – Magic
Fireball- Pitbull
Rather be – Clean Bandit
Calm after the storm – The Common Linnets
Addicted to you – Avicii
Counting stars – One Republic
Timber – Pitbull
The Monster – Rihanna
Sky full of stars – Coldplay

POP


Blurred lines – Robin Thick
Happy – Pharell
Get lucky – Daft punk
Locked out of heaven – Bruno Mars
I gotta feeling – Black eyed peas
This is love – W.I.L.I.A.M? Eva Simmons
Pricetag – Jesse J
Just dance – Lady Gaga
Good time – Carly rae jepsen
Hey soulsister – Train
Just the way you are – Bruno Mars
Move like jagger – Maroon5
Pack up – Eliza Dooltittle
Valerie – Amy Winehouse
One – U2
Angels – Robbie Williams

70’s/80s/SOUL


Blow me away – Alain Clark
Finally – CC Penniston
Something got me started – Simply Red
Groove is in the heart – Deelite
Something happened – Phil Collins
Tribute – Passedenas
Dance little sister – Terence Trent d’Arby
Kiss – Prince
Into the groove – Madonna
Sweet dreams – Eurythmics
Walking on sunshine – Katrina and the waves
Everything she does – The police
Walking on the moon – The police
Could you be loved – Bob Marley
One step beyond – Madness
Dont stop me now – Queen
Somebody to love – Queen
Bad girls – Donna Summer
I wish – Stevie Wonder
Superstious – Stevie Wonder
Signed sealed delivered – Stevie Wonder
Proud Mary – Tina Turner
Soulman – Sam and Dave

LATIN


Demasciado corazon – Willy Deville
Livin la vida – Ricky Martin
Night like this – Caro Emerald
Sing it back – Moloko

 

RUSTIG


All of me – John Legend
Save room – John Legend
You give me something – James Morisson
If I aint got you – Alicia Keys
Lets stay together – Al Green
Dont dream its over – Crowded house

NEDERPOP


Alles is liefde – Blof
Regent zonnestralen – Acda en de Munnik
Als ze er niet is – De Dijk
Stil in mij – Van Dik Hout
Iedereen is van de wereld – The Scene
Ik kan het niet alleen – De Dijk
Dansen op de vulkaan – De Dijk
Smoorverliefd – Doe Maar

ROCK


I love it – Icona Pop
Sex on fire – Kings of leon
Good god – Anouk
Girl – Anouk
Are you kidding me – Anouk
Rain down on me – Kane
Whats up – 4 non blonds
Always on the run – Lenny Kravitz
Like the way I do – Melissa Etheridge
Jump – Van Halen
Summer of 69 – Bryan Adams
€ 1.990,00
Pee Wee
 • Allround
 • Dance

Top band met zanger en zangeres en DJ voor 1 scherpe prijs....

Pee Wee


 • 5 uur non stop feest

 • 3 uur live band en DJ voor 1 scherpe prijs

 • de beste hits en classics gecombineerd

 • fantastische muzikale kwaliteit


'Get on board and never stop !' Als Pee Wee gaat feesten, gaat het dak eraf! Eenmaal op de dansvloer wordt u meegenomen in een trein vol Dance, Supergroovers, Disco-  en Soulmedleys die jullie avond onvergetelijk maken!

Inbegrepen in de prijs van 2495 euro:

 • 3 sets van 60 minuten live muziek

 • bijpassende DJ in de pauzes

 • geluid- en licht tot 150 personen inclusief technicus

 • gratis instuderen van 1 verzoeknummer bijvoorbeeld voor de opening


Niet inbegrepen in de prijs:

 • reiskosten: 70 cent per gereden km vanaf Oss

 • eventuele parkeerkosten

Repertoirelijst

Gimme gimme – Narada Michael Walden & Patti Austin (Bb)
A night like this – Caro Emerald (Dbm)
I’ll be there for you – The Rembrandts (A)
Royals – Lorde (D)
Kiss (A)
Valerie – Amy Winehouse (Eb)
Blow me away – Alain Clark (Bm)
Carwash – Rose Royce (D)
Off the wall – Michael Jackson (Eb)
Get Lucky – Daft Punk (Bm)
We are family – Sister Sledge (A)
Play that funky music – Wild Cherry (E)
Ain’t nobody – Chaka Khan
Raise your glass - Pink (G)
Madonna Medley
Rock and Roll Medley (A)
I love Rock and Roll – Joan Jett & The Blackhearts (Em)
Treasure – Bruno Mars (Cm)
Walk like an Egyptian – The Bangles (B)
Disco Inferno – The Trammps (Cm)
Happy – Pharrell (F)
Le Freak – Chic (A)
Wham Medley
Ain’t no stopping us now – McFadden & Whitehead (Besm)
Blame it on the boogie – The Jacksons (Es)
Sexmachine – James Brown (D)
Don’t go breaking my heart – Elton John & Kiki Dee
When you’re gone – Bryan Adams & Melanie C.
Dancing on the ceiling – Lionel Richie (C)
Why tell me why – Anita Meyer (Em)
Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
Uptown funk – Mark Ronson ft. Bruno Mars
The time of my life – Jennifer Warnes & Bill Medley (E)
I knew you were waiting – George Michael & Aretha Franklin (E)
Sex on fire – Kings of Leon
Hey Jude – The Beatles
Last Dance – Donna Summer (Eb)

Eventueel:
Make you feel my love I wish
What’s going on Lady Marmelade
All of me (As) Good God (Fm)
Celebration (As) Proud Mary (D)
Thinking out loud Signed, sealed, delivered
€ 2.495,00
Back in the Groove
 • Allround
 • Disco

Feest gegarandeerd! Supervette soul, funk en discoband.

Back in the Groove

Back in the Groove staat voor soul, funk, disco en voor heel veel power en energie. De ideale band voor bruiloften, festivals en bedrijfsfeesten waarbij het net ietsjes meer mag zijn.

Deze coverband speelt een avondvullende show bestaande uit drie sets van 50 minuten vol met swingende opzwepende muziek. Naast de twee krachtige zangeressen valt de band met name op vanwege de complete blazerssectie met maar liefst 3!!! blazers.

Back in the Groove bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Daarmee is Back in the Groove ook de langst bij Swinging.nl actieve band en dat is niet voor niets! De combinatie van een ijzersterk repertoire, goed geluid en licht, de complete bezetting en het hoge energieniveau zorgt er keer voor keer voor dat mensen heel tevreden naar huis gaan.

Loungy/jazzy begin van de feestavond
Stel je wilt de avond rustig beginnen dan is het wellicht leuk om ook het Back in the Groove soul/jazz trio te boeken. Dit trio bestaat uit een pianist, zangeres en een trompettist.

Saxofonist show
Heel spectaculair is het om tussen de tweede en derde set van de band een saxofonist show van 30 minuten bij te boeken. De saxofonist van Back in the Groove speelt dan met speciaal vooraf gemixte DJ tracks mee voor een spetterende saxofonist show.

Bezetting:
Back in the Groove bestaat uit 9 muzikanten: 2 zangeressen, bassist, gitarist, toetsenist, drummer, trompettist, trombonist en saxofonist

Speelduur:
De band speelt 3 sets van 50 minuten. Standaard heeft Back in the Groove een playlist bij zich met lekkere hits die ze afspelen in de pauzes van de show. Het is uiteraard ook mogelijk om er een professionele DJ inclusief DJ booth en DJ gear bij te boeken.

Techniek:
Standaard komt de band met een geluid- en lichtsysteem tot circa 200 man verzorgd door hun eigen geluidsbedrijf.

De prijs van Back in the Groove is 1995 euro. Inbegrepen in de prijs zit 3 sets van 50 minuten spelen en alle benodigde techniek. Het enige dat nog niet inbegrepen zit zijn de reiskosten. Deze bedragen 1 euro per gereden kilometer vanaf Amsterdam.

Repertoirelijst

Aint no stoppin us now – Luther Vandross
Always there – Incognito
Bad girls – Donna Summer
Belle Helene – Doe Maar
Blame it on the boogie – Jackson Five
Bloed, zweet en tranen – Andre Hazes
Blow me away – Alain Clark
Boogie wonderland – Earth, Wind & Fire
Brabant – Guus Meeuwis
Carwash – Rose Royce
Dance little sister – Terence Trent D’arby
Dirty old man – Three Degrees
Disco inferno – Trammps
Ease on down – The Wizz
Euphoria – Loreen
Everybody needs somebody – Blues Brothers
Get here – Oletta Adams
Girl – Anouk
Happy – Pharell Williams
Heaven – Tavares
Hot shot – Karen Young
I feel good – James Brown
I will survive – Gloria Gaynor
I wish – Stevie Wonder
I’m coming out – Diana Ross
I’m so excited – Pointer Sisters
Ich bin wie du – Marianne Rosenberg
Ik kan het niet alleen – De Dijk
Isn’t she lovely – Stevie Wonder
Knock on wood – Amii Stewart
Ladies night – Atomic Kitten
Last dance – Donna Summer
Le freak – Chiq
Michael jackson medley – Justin Timberlake
Moves like jagger – Maroon 5
Play that funky music – Wild Cherry
Proud mary – Tina Turner
Relight my fire – Dan Hartman
September – Earth, Wind & Fire
Shame shame shame – Shirley & Company
Shout – The Isley Brothers
Signed sealed delivered – Stevie Wonder
Sister sledge medley – Big, Black & Beautiful
Starships – Nicki Minaj
Supersticious – Stevie Wonder
Think – Aretha Franklin
Treasure – Bruno Mars
Uptown funk – Bruno Mars
Verliefd zijn is veel leuker – Guus Meeuwis
Voulez vous (lady marmalade) – Patty Labelle
Walkin’ on sunshine – The Pointer Sisters
We are family/Celebration – Kool And The Gang
Wham medley – Wham
When love takes over – David Guetta feat.Kelly Rowland
You are the sunshine of my life – Stevie Wonder
You’ve got a friend – Soul Diva’s
€ 1.995,00
The Hits
 • Allround

Compacte band met top sound voor zeer scherpe prijs.

The Hits

De Hits is een kleine professionele formatie die oude klassiekers weer helemaal tot leven brengt. Doordat de geweldige zangeres Lisa ook toetsen of gitaar speelt is de bezetting lekker compact, het repertoire lekker herkenbaar en de sfeer lekker losjes. Al met 3 personen heb je een heerlijke band voor op de achtergrond of om lekker op te dansen.

De Hits spelen veel hits van wel eer en is door zijn compacte samenstelling en akoestische sound ideaal voor in de huiskamer op de boot, aan het strand of in de tuin. Met zijn drieën bouwen ze de sfeer langzaamaan op: de eerste set rustige achtergrondmuziek, de tweede set gezellige muziek waar je zeker al een dansje op kunt doen en de derde set echt flink dansen. Ook is het mogelijk om alle drie de sets lekkere achtergrondmuziek te spelen.

Ook te boeken in combinatie met een saxofonist/DJ
Ben je op zoek naar een band die De Hits van toen speelt in combinatie met een swingende DJ die de Hits van nu speelt dan kan dat ook! Het is mogelijk om De Hits uit te breiden met een werkelijk fantastische saxofonist die ook nog eens een geweldige DJ is. Voor slechts 500 euro extra heb je dan een complete band inclusief DJ en saxofonist waarmee alle soorten muziek kunnen worden gebracht: van oud tot nieuw, van dance tot diva en van house tot strauss!

De Hits is de ideale betaalbare band voor een gezellige feestavond een complete band en DJ ervaring of relaxte receptie!

Ook uitbreidbaar met gitarist
Wil je graag een band die de hele avond danshits speelt? Dat kan ook met De Hits. De Hits band kan worden uitgebreid met gitarist voor als je wilt dat er echt alleen maar gedanst zal gaan worden! Daarmee ontstaat ideale feestband voor gelegenheden zoals een bruiloft, een jubileum of verjaardagsfeest.  In deze the Hits samenstelling is de band iets luider en komen ook hits van nu voorbij.

Speciale combinatie-aanbieding
Het is ook mogelijk om De Hits te boeken met gitarist + saxofonist/DJ. Je hebt dan een fantastische band inclusief saxofonist en een goede DJ met een avondvullend programma voor een feest waar nog lang over zal worden nagepraat.

Inbegrepen in de prijs van 1295 euro:

 • The Hits als drie-mans formatie.

 • 3 sets van 45 minuten live muziek binnen max 4 uur tijd

 • geluid & lichtapparatuur geschikt voor feestzalen met een capaciteit van maximaal 150 personen

 • reiskosten


Extra mogelijkheden:

 • Uitbreiding met saxofonist/DJ, meerprijs 550 euro

 • Uitbreiding met gitarist, meerprijs 350 euro

 • Uitbreiding met gitarist + saxofonist/DJ, meerprijs 800 euro ipv 900 euro

 • Extra vierde set van 45 minuten extra, meerprijs is 200 euro met drie muzikanten en 250 euro met vier muzikanten

Repertoirelijst

A night like this – Caro Emerald
All about that bass – Meghan Trainor
All I wanna do – Sheryl Crow
All my loving – The Beatles
Alles is liefde – Bløf
Another day – Jamie Lidell
Bad moon rising – Creedence Clearwater Revival
Black or white – Michael Jackson
Breakaway – Tracey Ullmann
Brown eyed Girl – Van Morisson
Cake by the ocean - DNCE
Calm after the storm - Common Linnets
Close to you – The Carpenters
Country Roads – John Denver
Crazy little thing called love – Queen
Faith – George Michael
Fire – Pointer Sisters
I follow rivers - Triggerfinger
I’m yours – Jason Mraz
Get Lucky – Daft Punk
Girl - Anouk
Golden Brown – The Stranglers
Go your own way – Fleetwood Mac
Happy – Pharrell Williams
Het is een nacht – Guus Meeuwis
Hey Jude – The Beatles
Hey Ya! - Outkast
Hit the road Jack – Ray Charles
Hotel California – The Eagles
I can’t feel my face – The Weekend
I’m a believer – The Monkees
I’ll be there for you – The Rembrandts
Isn’t she lovely – Stevie Wonder
Je hoeft niet naar huis vannacht – Marco Borsato
Jolene – Dolly Parton
Kiss - Prince
Kom van dat dak af – Peter Koelewijn
La Bamba – los Lobos
Lay down Sally – Eric Clapton
Let’s twist again – Chubby Checker
Like the way I do – Melissa Etheridge
Listen to the music – Doobie brs
Little talks – Of monsters and men
Long train running – Doobie brs
Man on the moon – R.E.M.
Mrs Robinson – Simon & Garfunkel

New Shoes – Paolo Nutini
Paint it, black – Rolling Stones
Parijs – Kenny B
Play that funky music – Wild Cherry
Pride (in the name of love) – U2
Proud Mary – Tina Turner
Radar love – Golden Earring
Rock around the clock – Bill Haley
Save tonight – Eagle Eye Cherry
Shape of you – Ed Sheeran
Slow down brother – Douwe Bob
Smoorverliefd – Doe Maar
So lonely – The Police
Sugar – Robin Schulz
Stuck in the middle with you – Stealers Wheel
Surfin USA – Beach Boys
Sweet home Alabama – Lynyrd Skynryd
These boots are made for walking – Nancy Sinatra
This is the life – Amy McDonald
Time after time – Cyndi Lauper
Tutti Frutti – Lttle Richard
Valerie – Amy Winehouse
Venus – Shocking Blue
Wake me up – Avicci
Wake up little Susie – The Everly brothers
Waterloo - ABBA
Weather with you – Crowded House
Wonderwall – Oasis
Wonderful World – Sam Cooke
You can’t hurry love- Phil Collins
You’ve got a friend – Carole King
€ 1.295,00
B-great
 • Allround
 • Easy-listening

Be yourself, B-great! Akoestisch eigentijds trio speelt sfeervolle hits op onnavolgbare wijze....

B-great

Een fantastische stel top muzikanten die met zijn drieën de sterren van de hemel spelen. Ze maken ter plekke de meest fantastische medleys en spelen zonder problemen verzoekjes.

B-great in the afternoon
Stel je voor: een lekker zonnetje, een drankje, heerlijke zwoele muziek tijdens je borrel: niet te heftig, precies goed. Maar wel zo gezellig dat je toch eigenlijk wel stiekem even een dansje zou willen wagen. Dat is B-great in the afternoon. Drie top muzikanten die garant staan voor een onvergetelijke borrel/ceremonie of receptie. De prijs bedraagt voor 3 sets van 45 minuten spelen in 3 uur tijd 1395 euro ex 9% btw.

B-great in the evening
De perfecte invulling van je avondfeest: swingend, muzikaal, vrolijk en vooral gezellig! Dat is B-great in the evening. Ook te boeken met DJ-service voor een complete totaalshow. Zonder DJ is de prijs 1450 euro ex 9% btw voor 3 sets van 45 minuten in 3 uur tijd. Met DJ is de prijs 1750 euro ex 9% voor 4 uur show inclusief DJ. Extra uren nodig? Geen enkel probleem, de meerprijs voor de DJ-service bedraagt 90 euro ex 9% btw per half uur.

 

 

 
€ 1.395,00
Barrie’s piano show
 • Allround
 • Nederlandstalig

Veelzijdige zanger-pianist voor een top feest.

Barrie’s piano show

Ideale act voor een ontspannen borrel of een gezellige feestavond feestavond. Barrie speelt en zingt de sterren van de hemel. Dat doet hij op zeer ongedwongen manier met een enorm charisma. Zijn bijzondere vleugel in beach style geeft de act net even dat beetje extra's.

Muziek maken is er met de paplepel ingegoten bij Barrie. Al vanaf zijn vierde levensjaar bespeelt hij de toetsen, en sinds zijn 18de is hij er ook bij gaan zingen. Met deze ruim 22 jaar aan muzikale ervaring weet Barrie precies wat nodig is om uw feest tot een succes te maken! Van rustig en ingetogen, tot dansend en feestend op de bar. Aan vrijwel alle genres wordt aandacht besteed, zodat bijna ieder verzoekje aan bod komt. Dit moet je eens meegemaakt hebben.

De prijs van Barrie's piano show bedraagt 745 euro ex 9% btw. Hierin zit inbegrepen:

 • 4 sets van 45 minuten live optreden

 • bijpassende playlist in de pauzes

 • uitstekende geluidsset en lichtset geschikt tot 100 personen (tot 200 personen is ook mogelijk: dat kost 50 euro extra)

 • reiskosten binnen een straal van 100km rond Roosendaal. daarbuiten zijn de reiskosten 0,25 cent per gereden km


Eventueel is het mogelijk de show uit te breiden met een extra saxofonist. De meerprijs bedraagt 400 euro ex btw extra.

Repertoirelijst

1 nacht alleen
15 miljoen mensen
1999
2 motten
32 jaar
500 miles
634-5789
A Sky Full Of Stars
Aan al die mooie meiden
Aan me nooit niet
Act Naturally
Adieu Cherie
Adio adio
Adio amore adio
Ai se eu te pego
Aint no sunshine
Aint Nobody
Aint that a kick in the head
Alice, Who The Fuck Is Alice
All about that bass
All My Ex'es Live In texas
All of Me (J. Legend)
All of Me
All Shook Up
All summer long (sweet home)
All You Ever Do Is Bring Me Down
All you ever do is
All you need is love
Alles wat je doet
Als de klok van arnemuiden
Als de morgen is gekomen
Als de nacht verdwijnt
Als het kampvuur brandt
Als ik haar zie
Als ik samen ben met jou
Als men een drankje
Always on my mind
American Music
American Pie
Angel flying too close to the ground
Angels
Angie
Annemarie
Another 45 Miles
Another Day in Paradise
Another Day
Are You Lonesome
At last
At this moment
Avond
Baby Blue
Back in your arms again
Bad moon arising
Bakerstreet
Banana Light
Bananenlied
Banger Hart
Be my Baby
Beautiful Rose
Before The next teardrop falls
Bestel mar
Billy Jean
Black Magic Woman
Black Velvet
Blame it on the boogie
Blauw
Blijf bij mij
Bloed zweet en tranen
Bloody mary
Blue Bayou
Blue Spanish eyes
Blue suede shoes
Blueberry Hill
Bobby mc Gee
Borderline
Brabant
Brabantse land
Brandend zand
Brazil (Sinatra)
Bring it home to me
Brown eyed girl
Budapest
Buona Sera
Burning burning
By the Rivers of Babylon
Call me the breeze
Calm after the storm
Candy
Cannibals
Can't take my eyes of you
Carwash
Catch a falling star
Chattahoochee
Cinema
Comment ca va
Could you be loved
Country Roads
Cowboys en Indianen
Crazy arms
Crazy little thing called love
Crazy
Cry to me
Crying In The Chapel
Cuban Pete
Daar sta je dan
Dan gaan de lichten aan
Dan volg je haar benen
Dance the night away
Dancing Queen
Danse danse
De lucht was blauw
De woonboot
De Zeeuwse Kust
Diep in m'n hart
Disco Inferno
Disco Stand
Doe Maar - Medley
Dolce Vita
Don't You
Don't Go Breaking My Heart
Don't it make my brown eyes blue
Don't know why
Don't let the sun go down
Dreams to Remember
Dromen zijn bedrog
Du
Easy
Een beetje verliefd
Een Eigen Huis
Empire State of Mind
Enjoy the silence
Er hangt liefde in de lucht
Escape (Pina Colada Song)
Even aan mijn moeder vragen
Everlasting Love
Every Breath You Take
Everybody Needs Somebody
Everybody's Got to Learn Sometime
Everything
Eye of the Tiger
Faith
Fats medley
Feel like dancing
Feel
Feeling hot hot hot
Flip Flop And Fly
Fly Me to the Moon
Follow The Sun
Folsom Prison Blues
Foolish heart
Foxy foxtrot
Freddy Fender
Geef mij nu je angst
Get Lucky
Ghostbusters
Ghostriders
Gimme all your loving
Gimme some loving
Girl, girl, girl
Gloria
Good Old Boys
Great Balls Of Fire
Half a boy, half a man
Hallelujah
Hallo mooie meid
Harry van het platteland
Have you ever seen the rain
He jij waar was je nou
He lekker ding
He Trut
Heaven must be missing an angel
Heb Je Even Voor Mij
Heb jij ook zon raar gevoel
Helemaal Niets
Hello Mary Lou
Hello (Adele)
Hello (Lionel Richie)
Help me make it through the night
Hemelsblauw
Here comes my baby
Here We Go Again
Het dondert en het bliksemt
Het Dorp
Het is een nacht
Het laatste rondje
Het vrolijke kosterlied
Hey Bartender
Hey Good Lookin
Hey Joe
Hey Jude
Highway Medley
Honky tonk woman
Hotel California
Hou me Vast
House Of The Rising Sun
Huckle Buck
Huilen is voor jou te laat
Hurt
I can see clearly now
I can't help falling in love (UB40)
I cant stop Loving You
I feel good
I Feel Love
I Follow Rivers
I go to Rio
I got a woman
I got rythm
I gotta Feeling
I Just Want To Make Love To You
I need never get old
I Promised Myself
I said i love you
I Still Havent Found What Im Looking For
I want to break free
I was made for loving you
I will Survive
I'll be your baby tonight
I'm alone forever
If i Said you had
If you don't know me by now
Ik heb de hele nacht liggen dromen
Ik kan het niet alleen
Ik krijg een heel apart gevoel van binnen
Ik meen het
Ik moet nog wat jaren mee
Ik tel tot drie
I'm so excited
I'm Specialized In You
I'm still standing
Imagine
In een klein cafeetje
In the Air Tonight
It Takes Two
its now or never
Jailhouse Rock
Jambalaya
Jammin'
Jij bent zo
Jij denkt maar
Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
Jij liet mij vallen
Jij
Johnny b. good
Jouw blik
Just a Gigolo
Just the Way You Are
Kali
Karma Chameleon
Keep on smiling
Kisses for you
Kissing a fool
Kleine cafe aan de haven
Knock On Wood
kom uit die bananenboom
Kom van dat dak af
L-O-V-E
Laat de zon in je hart
Lady in red
Lady Love
Lady
Lay Down Sally
Leef
Let her go
Let it be
Let me entertain you
Let your love flow
Leun op mij
Leve de Lol
Lieve heer heb medelij
Liever dan lief
Liever te dik in de kist
Living on My Own
long train running
Love boat
Love is in the air
Love me tender
Love me
Macarena
Mack the Knife
Mag ik dan bij jou
Make You Feel My Love
MAMBO No5
Mariete
Marina
Me and mrs Jones
Mijn Stadje (roosendaal)
Minnie the Moocher
Mooi is het leven
Mooie Blauwe Ogen
Mr Bojangles
Mustang Sally
My baby dont care for me
My Boy
My Endless Love
My first, my last, my everything
My Girl
My special prayer
My Way
Narcotic
Natural Woman
Nee je moet mij niet zeggen
Neh nah neh nah
Never gonna give you up
New York
Nikita
No Woman No Cry
Nobody Else
Nothing Compares 2 U
Nou en
Nu lacht geluk me toe
Oerend hard
Oh Carol
Oh happy day
Oh middernacht
Oh oh den haag
Old Time Rock and Roll
On the road again
One night with you
One Way Wind
Only a fool breaks his own heart
Only You
Onze Poes En Buurmans Kater
Papa loves mambo
Paradise
Per spoor
Pianoman
Pizziricco
Please don't go
Please don't make me cry
Polonaise Hollandaise
Power of Love
Pretend
Proosten
Proud Mary
Purple Rain
Quando, Quando, Quando
Que Sera Sera
Radar Love
Red hot salsa
Red red wine
Reet Petite
Rehab
Relight my fire
Ring of Fire
Rio de Janeiro
Rip it Up
River deep mountain high
Rock this Town
Route 66
Saturday Night
Schoolday
September
Sex met die kale
Sex on Fire
Shake your tailfeather
Shame shame shame
She caught the Katy
She's the one
She
Shes so high
Simply the best
Six days on the road
Sjerrie
Slow Down
Something Stupid
Somewhere between
Soulman
South of the border(sinatra)
Stand by me
Standing in the rain
Stars on 45 60's medley
Stayin' Alive
Stiekem Gedanst
Stil in mij
Stuck on you
Such a Night
Sultans of swing
Summer of 69
Super Duper Love
Sway
Sweat (Alalalalong)
Sweet Caroline
Sweet home Chicago
Sweet little Liza
Sweet nothings
Sweet sweet love
Swimming into deep water
Take On Me
Tarzanboy
Teddybear
Tequila Sunrise
The Great Pretender
The Joker
The lady is a tramp
The last waltz
The Lion Sleeps Tonight
The losing side of me
The Way You Look Tonight
The Winner Takes It All
There goes my heart
This is the moment
This is what it feels like
Thriller
Tie a yellow ribbon
Tonight the heartache's on me
Tulpen uit amsterdam
Twist and Shout
Un Pez
Unchain my heart
Under my skin
Unforgetable
Up where we belong
Use Somebody
Valerie
Vaya con dios
Venus
Viva La Vida
Voel je dan niet
Vrijgezel
Walk Of Life
Wasmasjien
Wasted days
Waterloo
We Wanna Go Dancing
We'll Meet Again
What a difference a day makes
What's a woman
Whatever you want
What's up
When I Fall In Love
When my little girl is smiling
When you're gone
Whiter shade of pale
Whole Lotta Shakin
Why tell me why
Wie denk jij wel wie ik ben
Wild one
Wild Rover
Wind Cries Mary
Wit Zwart
Wonderfull Tonight
Wonderwall
Woonboot
Would I Lie To You
Writing on the wall
YMCA
You can leave your hat on
You never can tell
You To Me Are Everything
You'll never find
Your cheating heart
Your Man
Zij gelooft in mij
Zijn het je ogen
Zo dom
€ 745,00
The Collectors
 • Akoestisch
 • Allround

The Collectors verzamelen de mooiste hits en vertolken die op hun eigen...

The Collectors

The Collectors verzamelen de mooiste hits en vertolken die op hun eigen semi-akoestische wijze!
The Collectors zijn 3 toffe muzikanten die hits verzamelen die ze zelf onwijs leuk vinden. Veelal hits waarvan je zelf denkt o ja, die heb ik veel te lang niet gehoord! Gewapend met twee akoestische gitaren en bas spelen zij deze nummers live. Lekker voor een receptie of diner, maar zeker ook leuk voor een intiem feestje waar gedanst mag worden.


Neem een kijkje in de privé-collectie van drie echte muziekliefhebbers. Een heerlijke verzameling hits en evergreens uit de 60's, 70's, 80's, 90's en 00's. De betoverende zangeres Merel van der Veer wordt vocaal en muzikaal ondersteund door gitarist/zanger Paul Sutman en bassist Jurgen Hakkeling. Geschikt voor borrels, feesten & partijen!


Live muziek op verschillende plekken!
The Collectors hebben een super compact en mobiel geluidssetje waarmee ze heel eenvoudig meerdere malen van plek kunnen wisselen tijdens het optreden. Ideaal als je graag op verschillende plekken graag live muziek wilt hebben.


De prijs van The Collectors bedraagt 1095 euro. Inbegrepen in deze prijs zitten de reiskosten, een kleine geluidsset en drie optredens van 45 minuten binnen max 4 uur tijd. In de pauzes van de band zorgen ze uiteraard ook voor een fijne playlist zodat er continue een te gekke sfeer is met fijne muziekjes.
€ 1.095,00
Ik wil geen extra techniek
Basis DJ Show

  Geluid, licht, DJ gear en DJ booth tot 100 personen.

  Basis DJ Show

  In het Basis pakket krijg je een top show. De andere shows zijn aanvullingen op de Basis Show, dus wees niet bang dat je met de Basis Show tekort schiet! In het Basis pakket is inbegrepen:

  • persoonlijke service

  • witte led verlichte DJ booth

  • 8 discospots

  • geluidsset tot 75 personen

  • DJ gear

  • reiskosten tot 50 km rond Rotterdam

  • opbouwen en afbreken

  € 400,00
  Luxe DJ Show

   Geluid, licht, DJ gear en DJ booth tot 150 personen.

   Luxe DJ Show

   Als je een DJ boekt, wil je toch dat het een geweldige show wordt? Precies, en daar kunnen wij je perfect bij helpen.

   Maar wat koop ik nou?
   In het Luxe pakket krijg je een top show! In het Luxe pakket is inbegrepen:

   • persoonlijke service

   • witte led verlichte DJ booth

   • 8 discospots

   • geluidsset tot 150 personen

   • DJ gear

   • 2 colourballs

   • 2 whitecones

   • rookmachine/hazer

   • reiskosten tot 100 km rond Rotterdam

   • opbouwen en afbreken


    
   € 600,00
   Ultimate DJ Show

    Vet geluid, licht, DJ booth en DJ gear tot 225 personen!

    Ultimate DJ Show

    Wat zit er in dit pakket?

    • witte led verlichte DJ booth

    • 8 discospots

    • geluidsset tot 200 personen

    • DJ gear

    • 2 colourballs

    • 2 whitecones

    • rookmachine/hazer

    • 6 meter sterrendoek

    • 4 moving heads

    • reiskosten tot 100 km rond Rotterdam

    • opbouwen en afbreken

    € 1.000,00
    Stille Disco
    • Allround
    • Dance

    Geen geluidsoverlast, just fun en een prachtig schouwspel voor toeschouwers. Maak kennis...

    Stille Disco

    Hoe leuk is dit! De Stille Disco is altijd een groot succes. Nooit meer overlast voor de buren en succes gegarandeerd. Ideaal voor feesten waarbij niet al teveel geluid mag worden gemaakt of als extraatje naast het gebruikelijke entertainment. Er zitten twee kanalen op de koptelefoons waardoor het mogelijk is dat de gasten kunnen kiezen uit twee verschillende soorten muziek. Dat zorgt voor bijzonder grappige momenten. Bijvoorbeeld de helft van de gasten loopt de polonaise terwijl de andere helft met hun handen in de lucht staan te springen op de nieuwste dance hits.

    Inbegrepen in de prijs


    • 50 koptelefoons met zender, extra koptelefoons kosten 7,50 euro per stuk extra

    • 2 zenders voor 2 muziekkanalen waar de gasten uit kunnen kiezen

    • mooie DJ booth waar de 50 koptelefoons aan hangen

    • lichtshow bestaande uit 8 led discospots

    • reiskosten binnen de Randstad

    • benodigde DJ gear bestaande uit 2 CDJ-2000 NXS + 1 DJM mengtafel


    DJ nog niet inbegrepen
    Let op: de prijs is zonder een DJ. Je kunt zelf kiezen uit al onze DJ's. Tel de prijs van de DJ erbij op. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een DJ te huren.
    € 595,00
    Ik wil geen extra techniek
    Verlichte dansvloer

     Fantastische verlichte dansvloer, maakt je feest compleet.

     Verlichte dansvloer

     Een verlichte dansvloer geeft net dat beetje extra aan je feest. De decoratie tijdens een feest is minstens net zo belangrijk als de muziek. Deze verlichte dansvloer zorgt voor een prachtig beeld waardoor iedereen spontaan de dansvloer op wil.

     De authentieke 70's disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De traditionele gloeilampjes zijn vervangen door meer dan 700 leds per vierkante meter. Door RGB-sturing kan per vlak van 50cmx50cm iedere gewenste kleur "gemixt" worden. Spectaculaire patronen en echte kleuren zijn in een handomdraai te realiseren. Ook te gebruiken als dj booth.
     Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn lineair dimbaar van 0-100 %.

     Toepassing
     De verlichte dansvloer is geschikt voor beurzen, bruiloften, chique bedrijfsevenementen.

     • ruim 1.000.000 kleuren

     • per vlak van 50x50cm RGB aanstuurbaar

     • 6,5cm hoog

     • haakse opstap

     • 30 kg/m2

     • DMX aanstuurbaar

     • witte toplaag

     • max. 75 watt /m2.


     Bijzonderheden
     Onze mensen plaatsen de verlichte dansvloer, programmeren deze en halen deze direct na afloop van je evenement op. Dit alles volgens het “geen zorgen” principe. Denk ook aan de marketing technische voordelen; een verlichte dansvloer is een echte publieksmagneet. Ook worden onze verlichte vloeren veelvuldig ingezet als catwalk bij modeshows.
     € 495,00
     Bijpassend podium

      Netjes afgewerkt podium van 6 * 3 meter.

      Bijpassend podium

      Bij de prijzen van onze bands en DJ's zit geen podium inbegrepen (behalve bij de band Trots). Op veel locaties is niet standaard een podium aanwezig. Wij kunnen desgewenst een bijpassend podium leveren. Standaard leveren we een podium van 6 meter breed en 3 meter diep. Dat is voldoende voor alle bands tot 6 personen.

      Inbegrepen in de prijs:

      • podium van 6 * 3 meter, voldoende voor een band van 6 personen

      • vloerbedekking op het podium

      • aan de onderkant van het podium netjes afgerokt zodat je geen poten of kabels ziet

      • opbouwen en afbreken bij gelijkvloerse locaties

      • transportkosten binnen de Randstand


      Andere afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk. We geven graag advies over de beste afmetingen van het podium voor de band of DJ show van jullie keuze. Informeer hier gerust naar, we komen snel met een voorstel op maat.
      € 500,00
      Beamer met scherm

       Beamer met scherm voor video en foto projecties tijdens het feest.

       Beamer met scherm

       € 150,00
       Geluidsset voor trouwceremonie

        Geluidsset met draadloze (revers)microfoon voor de trouwceremonie.

        Geluidsset voor trouwceremonie

        € 150,00
        Ik wil geen extra’s
        Sneltekenaar

         Verras je gasten met een origineel aandenken aan jullie feest.

         Sneltekenaar

         Swinging.nl werkt samen met een bijzondere sneltekenaar.

         Zijn karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristisch karakter een leuk kado om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken!  De tekeningen zijn hartstikke leuk om mee te geven als cadeau voor je gasten. Een bijzondere blijvende herinnering aan een mooi feest. Zijn groeiend succes heeft dan ook te maken met zijn spontane benadering en vriendelijke uitstraling.

         Onze sneltekenaar tekent vier uur lang de prachtigste tekeningen voor je gasten. In vier uur tijd kunnen ongeveer 32 tekeningen gemaakt worden. Mocht je meer tekeningen wensen, dan is het raadzaam extra uren bij te boeken.

          
         € 575,00
         Verlichte dansvloer

          Fantastische verlichte dansvloer, maakt je feest compleet.

          Verlichte dansvloer

          Een verlichte dansvloer geeft net dat beetje extra aan je feest. De decoratie tijdens een feest is minstens net zo belangrijk als de muziek. Deze verlichte dansvloer zorgt voor een prachtig beeld waardoor iedereen spontaan de dansvloer op wil.

          De authentieke 70's disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De traditionele gloeilampjes zijn vervangen door meer dan 700 leds per vierkante meter. Door RGB-sturing kan per vlak van 50cmx50cm iedere gewenste kleur "gemixt" worden. Spectaculaire patronen en echte kleuren zijn in een handomdraai te realiseren. Ook te gebruiken als dj booth.
          Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn lineair dimbaar van 0-100 %.

          Toepassing
          De verlichte dansvloer is geschikt voor beurzen, bruiloften, chique bedrijfsevenementen.

          • ruim 1.000.000 kleuren

          • per vlak van 50x50cm RGB aanstuurbaar

          • 6,5cm hoog

          • haakse opstap

          • 30 kg/m2

          • DMX aanstuurbaar

          • witte toplaag

          • max. 75 watt /m2.


          Bijzonderheden
          Onze mensen plaatsen de verlichte dansvloer, programmeren deze en halen deze direct na afloop van je evenement op. Dit alles volgens het “geen zorgen” principe. Denk ook aan de marketing technische voordelen; een verlichte dansvloer is een echte publieksmagneet. Ook worden onze verlichte vloeren veelvuldig ingezet als catwalk bij modeshows.
          € 495,00
          Saxofonist
          • Dance
          • House

          Een top saxofonist maakt de show helemaal af.

          Saxofonist

          Een saxofonist ter aanvulling van je DJ-show of van je gekozen band zorgt voor extra entertainment, improvisatie en muzikaal plezier.
          € 450,00
          Tafel goochelaar

           Meervoudig kampioen goochelaar doet je gasten versteld staan. Succes gegarandeerd.

           Tafel goochelaar

           Onze goochelaar loopt bij deze act alle tafels langs waarbij hij je gasten eens flink bij de neus neemt.

           Deze vorm van magie is heel erg populair en effectief omdat je er letterlijk met de neus boven op zit. Het mooie van deze act is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt!

           Verschillende leuke effecten komen langs zoals geld verdubbelen, het stelen van horloges en het verdwijnen van een geheel spel kaarten op nog geen 50cm afstand van uw gasten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u straks op uw eigen evenement echt kunt wachten!

           Onze goochelaar is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog.

           Repertoirelijst

           Onze goochelaar behoort tot de beste van Nederland. Hij is al diverse malen in de prijzen gevallen. Hij doet diverse soorten trucs zowel rondlopend op je feest of eventueel ook als opening van het feest op een podium.
           € 750,00
           Percussionist
           • Dance
           • Disco

           Extra percussie: funky, swingend, funky en groovy grooves.

           Percussionist

           Een percussionist zorgt voor extra swing, ritme, sfeer en gezelligheid. Een percussionist is opzwepend en het ziet er ook nog eens te gek uit.
           € 400,00
           Violist
           • Dance
           • House

           Zeer verrassende combinatie: succes gegarandeerd.

           Violist

           Een violiste zorgt voor een spectaculaire toevoeging aan de DJ Show. Met name erg geschikt bij eigentijdse dance music.
           € 400,00
           Hostesses

            Prachtige hostesses in kostuum naar keuze ontvangen de gasten en maken partypics.

            Hostesses

            Op zoek naar een unieke manier om gasten te ontvangen? De hostesses doen dit geheel in de stijl van het feest.

            Champagne-ontvangst, candy-girls en -boys, garderobedames en -heren en vele andere mogelijkheden. De hostesses zijn professioneel en zien er altijd goed uit. Indien gewenst, kan er gekozen worden voor  themakostuums.

            De hostesses zijn te boeken voor feesten en evenementen in heel Nederland.

            Duur van de act
            De hostesses zijn 4 uur aanwezig.
            € 695,00
            Ik wil geen extra’s
            Bijpassende DJ

             Top DJ die perfect past bij de band van je keuze.

             Bijpassende DJ

             € 400,00
             Sneltekenaar

              Verras je gasten met een origineel aandenken aan jullie feest.

              Sneltekenaar

              Swinging.nl werkt samen met een bijzondere sneltekenaar.

              Zijn karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristisch karakter een leuk kado om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken!  De tekeningen zijn hartstikke leuk om mee te geven als cadeau voor je gasten. Een bijzondere blijvende herinnering aan een mooi feest. Zijn groeiend succes heeft dan ook te maken met zijn spontane benadering en vriendelijke uitstraling.

              Onze sneltekenaar tekent vier uur lang de prachtigste tekeningen voor je gasten. In vier uur tijd kunnen ongeveer 32 tekeningen gemaakt worden. Mocht je meer tekeningen wensen, dan is het raadzaam extra uren bij te boeken.

               
              € 575,00
              Saxofonist
              • Dance
              • House

              Een top saxofonist maakt de show helemaal af.

              Saxofonist

              Een saxofonist ter aanvulling van je DJ-show of van je gekozen band zorgt voor extra entertainment, improvisatie en muzikaal plezier.
              € 450,00
              Tafel goochelaar

               Meervoudig kampioen goochelaar doet je gasten versteld staan. Succes gegarandeerd.

               Tafel goochelaar

               Onze goochelaar loopt bij deze act alle tafels langs waarbij hij je gasten eens flink bij de neus neemt.

               Deze vorm van magie is heel erg populair en effectief omdat je er letterlijk met de neus boven op zit. Het mooie van deze act is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt!

               Verschillende leuke effecten komen langs zoals geld verdubbelen, het stelen van horloges en het verdwijnen van een geheel spel kaarten op nog geen 50cm afstand van uw gasten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u straks op uw eigen evenement echt kunt wachten!

               Onze goochelaar is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog.

               Repertoirelijst

               Onze goochelaar behoort tot de beste van Nederland. Hij is al diverse malen in de prijzen gevallen. Hij doet diverse soorten trucs zowel rondlopend op je feest of eventueel ook als opening van het feest op een podium.
               € 750,00
               Percussionist
               • Dance
               • Disco

               Extra percussie: funky, swingend, funky en groovy grooves.

               Percussionist

               Een percussionist zorgt voor extra swing, ritme, sfeer en gezelligheid. Een percussionist is opzwepend en het ziet er ook nog eens te gek uit.
               € 400,00
               Hostesses

                Prachtige hostesses in kostuum naar keuze ontvangen de gasten en maken partypics.

                Hostesses

                Op zoek naar een unieke manier om gasten te ontvangen? De hostesses doen dit geheel in de stijl van het feest.

                Champagne-ontvangst, candy-girls en -boys, garderobedames en -heren en vele andere mogelijkheden. De hostesses zijn professioneel en zien er altijd goed uit. Indien gewenst, kan er gekozen worden voor  themakostuums.

                De hostesses zijn te boeken voor feesten en evenementen in heel Nederland.

                Duur van de act
                De hostesses zijn 4 uur aanwezig.
                € 695,00
                Ik wil graag een DJ
                op het trouwfeest
                Ik wil graag een band
                op het trouwfeest
                Ik wil geen entertainment
                bij het trouwfeest

                Mijn inspiratielijst

                Hier wordt al je inspiratie opgeslagen. Dit lijstje kun je naar ons insturen, zodat we deze vrijblijvend met je kunnen bespreken! Dit lijstje helpt ons om jouw wensen in kaart te brengen, dit praat een stuk eenvoudiger. Ons doel is om jou de perfecte dag te bezorgen.

                Wanneer je meer dan één artiest of product bij ons boekt dan is er vaak een pakketkorting mogelijk. Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!

                Bezig met verzenden...

                Een ogenblik geduld, de informatie wordt verzonden.

                Bedankt voor het invullen.

                Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie.

                Terug naar Swinging.nl homepage