Bruiloft inspiratie

Ga je binnenkort trouwen? Laat je inspireren door Swinging.nl! Doorloop de stappen van onderstaande tool en ontdek ons aanbod. Stuur ons je inspiratielijst en wij denken vrijblijvend met je mee met een offerte op maat! Samen met jou bedenken we de perfecte muzikale trouwdag.

Veel plezier!

1. Ceremonie
2. Receptie
3. Trouwfeest
4. Techniek
5. Extra’s
6. Gegevens
Ik wil geen entertainment
bij de ceremonie
Strijk orkest
 • Klassiek
 • Pop

Stijlvol, sfeervol klassiek strijkorkest voor ceremonie, borrel of diner.

Strijk orkest

Een strijkorkest bestaande uit zeer bijzondere muzikanten die bekende klassieke en pop melodieën tijdens borrels, recepties, diners en tijdens trouwceremonies. Prachtige levende muziek: uniek en chique.

Het strijkorkest is te boeken op verschillende manieren:

 • Een cello als solist

 • Een duo bestaande uit viool en cello

 • Een strijktrio bestaande uit twee violisten en een cello

 • Een strijkkwartet bestaande uit drie violisten en een cello

 • Een strijkorkest op maat: in overleg wordt op basis van jullie wensen een bezetting op maat gemaakt


De prijs is afhankelijk van de gekozen bezetting en de duur van het optreden. Ook is het mogelijk om speciaal een nummer in te studeren. Informeer naar de mogelijkheden.

Repetoirelijst

Klassieke stukken:

Watermusic G.F. Haendel; bewerking voor strijkkwartet
J. Haydn strijkkwartet in C opus 9 nr.1
W.A. Mozart strijkkwartet in C KV157
W.A. Mozart Divertimento in F KV 138
L. von Beethoven strijkkwartet in F op.18 nr. 1

Licht klassieke stukken:

The arrival of the queen… G. Haendel
Air J.S. Bach
Allegro J. Fiocco
Delen vier jaargetijden A. Vivaldi
Voi che sapete W.A. Mozart
Marche militaire F. Schubert
Sicilienne M.T. von Paradis
Turkey in the straw traditional
Humoresque A. Dvorak

Populaire muziek:

Brandenburgs concert in G J.S. Bach
Marche militaire F. Schubert
Por una cabeza C. Gardel
Libertango A. Piazzolla
Besame mucho C. Velázquez
Makin’ whoopee W. Donaldson
World without love The Beatles
Sway Michael Bubblé
Someone like you Adele
€ 0,00
David Dam
 • Allround
 • Dance

Top zanger David Dam te boeken met band, tijdens trouwceremonie en als...

David Dam

David Dam is zonder overdrijven één van de allerbeste zangers van Nederland. Een ras performer, een geweldige artiest die elk publiek voor zich weet te winnen. David voelt zich thuis in vele muziekstijlen zolang het maar extreem dansbaar is. David wil graag beroeren, entertainen, swingen maar vooral: er altijd een feest van maken.

David Dam was in 2014 in 1 klap 'wereldberoemd' door zijn auditie bij The Voice of Holland met het nummer Let's Get It On van Marvin Gaye. Uiteindelijk kwam hij tot de halve finale.

David Dam is bijzonder veelzijdig: zo toert hij momenteel met de zeer succesvolle Prince Tribute show langs een groot aantal theaters, is hij vaste gast bij de Soul Live festivals en is hij een graag geziene gast bij diverse grote bands en shows. Maar naast al deze grote optredens doet hij ook heel graag en met veel liefde optreden op bruiloften en besloten bedrijfsfeesten. Er is veel mogelijk.

Naast fantastisch zingen kan David ook piano spelen en gitaar zingen. David is te boeken op diverse manieren:

David Dam live met zijn band Soul Solution


David Dam en zijn band Soul Solution zijn exclusief te boeken voor een spetterende live show waar de vonken vanaf springen: funky soulvol en vooral heeeeel erg dansbaar.

Solo-artiest David Dam met een tape-show


David Dam kan ook geboekt worden als solo artiest. Hij doet dan een optreden van 30 minuten waarin de allerbeste soul, dance, disco en R & B hits voorbij komen. Ideaal in combinatie met een DJ. Of als speciale act in de pauze van een band.

David Dam tijdens jullie trouwceremonie


Naast alle grote shows doet David ook heel graag kleine intieme settings. Zoals bijvoorbeeld een trouwceremonie. Hij studeert dan speciaal jullie favoriete songs in en komt dat live zingen tijdens jullie ceremonie. Hij begeleidt zichzelf daarbij op piano of gitaar. Het is ook mogelijk een combinatie te boeken: bijvoorbeeld eerst een optreden tijdens de trouwceremonie en tijdens het feest optreden met zijn band Soul Solution of als extra verrassing met zijn tape-show.
€ 995,00
Joany Muskiet
 • Gospel

Fantastische gospelzangeres.

Joany Muskiet


 • prachtige gospel muziek

 • zeer inspirerende gospel zangeres

 • ook te boeken in combinatie met een inspirerende speech van Joany


Joany Muskiet is niet alleen een fantastische zangeres maar ook een zeer inspirerend persoon die het leven van vele Rotterdamse jongeren heeft beïnvloed op een positieve manier. Joany Muskiet heeft wel een heel bijzonder verhaal te vertellen: haar zoon stierf op 25 jarige leeftijd op natuurlijke wijze in zijn slaap.

Bij de begrafenis van haar zoon kwamen ineens ruim duizend jongeren opdagen. Wat bleek: haar zoon Breyten (beter bekend als rapper H.E.L.D.E.R.H.E.I.D) was een enorme inspiratiebron voor vele Rotterdamse jongeren. Helderheid staat voor: Hoor Elke Les Die Een Rede Heeft En Ignoor Dwaasheid.

Project Helderheid
Joany heeft het verdriet van het heen gaan van haar zoon omgezet in positieve energie. Zij heeft in 2005 het project Helderheid gestart. In eerste instantie was het doel van dit project om jongeren uit Rotterdam Zuid te stimuleren op een positieve manier te rappen over hun eigen situatie. Inmiddels is dit project uitgebreid met vele nieuwe activiteiten.

Bijvoorbeeld elke maand zijn er open mics, een podium waar jonge rappers met positieve teksten hun gevoelens kunenn uiten. Ook is er huiswerkhulp voor jongeren.

Elk jaar wordt het Helderheidsfestival georganiseerd waar de jongeren kans maken om de Helderheids Bokaal te winnen en worden er diverse workshops georganiseerd. Het aantal activiteiten blijft groeien. Het project Helderheid wordt gefinancierd door de tevens door Joany opgerichte stichting More Gospel en met behulp van subsidiegelden.

Het motto van Joany
'Wat je overkomt in het leven dat kun je helaas niet zelf beïnvloeden, wel kun je beïnvloeden hoe je er vervolgens mee omgaat.'

Dit motto probeert ze over te dragen tijdens haar lezingen en probeert ze ook de jongeren te leren. Ze stimuleert de jongeren om op een positieve manier om te gaan met de situatie waar ze in zitten en te kijken wat ze er zelf aan kunnen doen om weer verder te komen.

Resultaten tot nu toe
De resultaten tot nu toe zijn zeer indrukwekkend en inspirerend tegelijkertijd. Prinses Beatrix heeft inmiddels tweemaal mogen luisteren naar Joany Muskiet, er is een sportveld in Rotterdam vernoemd naar de zoon van Joany: het Helderheidsplein. Een architectenbureau heeft het initiatief genomen om plannen te ontwikkelen voor dit plein om zo een echte ontmoetingsplek voor jongeren te worden. Kansarme jongeren worden op een positieve manier benaderd en gaan weer naar school en vinden hun plek in de maatschappij. De jongeren van Helderheid geven regelmatig workshops op scholen en bij bedrijven.

Inhoud van de lezing
Joany zal beginnen met een gospelsong te zingen. Joany is een zeer goede gospelzangeres en leider van de More Gospel Singers. Zij kan dit eventueel doen samen met haar pianist. Vervolgens zal Joany op persoonlijke wijze haar verhaal vertellen. Over haar zoon, over haar stichting, over haar geloof, over de prachtige resultaten en de manier waarop haar inzet de levens van velen inmiddels heeft weten te inspireren.

Combinatie van muziek met een lezing
Na haar lezing zal Joany nog 1 of 2 nummers zingen. Een opzwepend en muzikaal einde van een geweldige lezing.

Eenvoudig uitbreidbaar
De lezing van Joany kan eenvoudig worden uitgebreid met een workshop gospel zingen samen met de hele zaal. Een leuk intermezzo voor tijdens uw congres waar de hele zaal bij zal worden betrokken. Informeer naar de mogelijkheden.

Rap workshop
Ook is het mogelijk de lezing van Joany uit te breiden met een rap workshop voor de aanwezigen. In kleine groepjes worden dan rapteksten geschreven samen met...
€ 600,00
Edwin Monteyn en Born Sanders
 • Allround
 • Easy-listening

Zanger met pianist en witte vleugel voor een onvergetelijke trouwceremonie.

Edwin Monteyn en Born Sanders

Zanger Edwin Monteyn en pianist Born Sanders studeren speciaal voor jullie trouwceremonie jullie favoriete liedjes in. In een voorgesprek met Edwin bespreken jullie al jullie wensen en mogelijkheden. Vervolgens wordt alles speciaal voor jullie ingestudeerd. Er zijn meerdere momenten van de trouwceremonie die erg geschikt zijn voor live muziek:

 • tijdens jullie binnenkomst

 • tijdens het tekenen

 • aan het einde van de ceremonie


Het grote voordeel van live begeleiding is dat tijdens de ceremonie zelf de muziek nog iets langer of korter gemaakt kan worden. Je weet bijvoorbeeld nooit van te voren hoe lang het precies duurt voordat iedereen de akte heeft ondertekend. Kortom: Live begeleiding is een absolute meerwaarde.

De prijs van zanger Edwin Monteyn samen met pianist Born voor een optreden tijdens de trouwceremonie bedraagt 750 euro. Inbegrepen in deze prijs zit:

 • speciaal instuderen van jullie favoriete nummers (max 4 songs)

 • witte minivleugel

 • geluidsset

 • reiskosten


borrel of diner
Heel leuk is het om het optreden uit te breiden tijdens de borrel of het diner. Edwin en Born kunnen dan lekkere achtergrondmuziek spelen. De prijs per extra set van 45 minuten bedraagt 125 euro extra. Ook is het uiteraard mogelijk om Edwin en Born alleen voor de borrel of diner te boeken. Voor de eerste set inclusief transport, geluid en de minivleugel is de prijs 750 euro. Voor elke extra set van 45 minuten wordt 125 euro extra gerekend.

Begin van het feest
Edwin kan ook aan het begin van het feest jullie openingsdans live komen zingen. Ook is het mogelijk dat Edwin nog een optreden doet met feestelijk repertoire tijdens de feestavond.

 

Repetoirelijst


 • Tijdens de huwelijksceremonie zijn er over het algemeen 3 of 4 momenten waar muziek het beste past. Het begint vaak met een mooi openingsnummer, gevolgd door een nummer tijdens het tekenen van de akte, soms een luisterliedje tussendoor en een mooi vrolijk slotnummer.


Edwin Monteyn zal altijd worden begeleid door live pianist of gitarist en kan daardoor bijna alle liedjes instuderen. Ook als de nummers niet op deze lijst staan maar uiteraard in overleg.

Suggesties als openingsnummer
Crazy Love - Van Morrison
From this Moment - Shania Twain
Love You More - Racoon
Marry Me - Train
She - Elvis Costello
What a Wonderful World - Louis Armstrong You Reise Me Up - Josh Groban

Suggesties voor tijdens het tekenen van de akte
Tijdens het tekenen kunnen de liedjes iets langer gespeeld worden, of juist iets korter. Afhankelijk van het aantal getuigen. Zodra de ambtenaar zijn/haar handtekening heeft gezet zullen Edwin en zijn pianist of gitarist het liedje pas afronden.

Leuke suggesties voor tijdens het tekenen
Have I Told You Lately - Van Morrison
Life is Wonderful - Jason Mark
Love is all around - Wet Wet Wet
Mag ik dan bij jou - Claudia de Breij
Make You Feel My Love - Adele
Nothing Really Matters - Mr Probz
Thinking Out Loud - Ed Sheehan
When You Say Nothing At All - Ronan Keating

Een nummer aan het einde van de ceremonie
Tot slot een goed nummer waarmee de ceremonie kan worden afgesloten en de feestelijke dag verder in gang kan worden gezet. Een vrolijk nummer als slot is altijd een goed idee.

Suggesties voor een succesvol slotnummer
Come Fly With Me - Frank Sinatra
Crazy Little Thing Called Love - Queen Everlasting Love - Jamie Cullum
Everything - Michael Bublé
I’m Yours - Jason Mraz
Just the Two of Us - Bill Withers
L.O.V.E. - Nat King Cole
Save The Last Dance for Me - Michael Bublé


Nog meer suggesties voor de ceremonie, bruidsborrel of diner
Edwin zingt vrijwel alle liedjes van Marco Borsato, Guus Meeuwis, René Froger, Michael Bublé, Frank Sinatra. Een greep uit het repertoire, geschikt voor ceremonie, bruidsborrel of diner:
All of me - Frank Sinatra
All of me - John Legend
Alles is liefde - Bløf
Always On My Mind - Elvis Presley
Angels - Robbie Williams
Autumn Leaves - Eric Clapton
Because You Loved Me - Celine Dion
Can you feel the love tonight - Elton John
Can’t Help Falling in Love - Elvis
Close to you - The Carpenters
Closest Thing To Crazy - Katie Melua
Clown - Emeli Sande
Come Fly With Me - Frank Sinatra
Dochters - Marco Borsato
Don’t know why - Norah Jones
Easy - Lionel Richie
Engel van mijn Hart - Marco Borsato
Everlasting Love - Jamie Callum
Everything - Michael Bublé
Feel - Robbie Williams
Fever - Jazz standard
Fields of gold - Sting
Fly me to the moon - Frank Sinatra
Fragile - Sting
From This Moment - Shania Twain
Georgia - Jazz standard
Give Me The Night - George Benson
Hallelujah - Leonard Cohen
Have I told you lately - Van Morrison
Have You Met Miss Jones - Robbie Williams (versie)
Heaven - Bryan Adams
Hello - Lionel Richie
Home - Michael Bublé
I Love You More - Racoon
I Say A Little Prayer For You - Aretha Franklin
I Won’t Give Up - Jason Mraz
I won’t last a day without you - The Carpenters
I’ve got you under my skin - Frank Sinatra
Ik heb je lief - Paul de Leeuw
Ik Hoor Bij Jou - Marco Borsato
Imagine - John Lennon
Just The Way You Are - Billy Joel
L.O.V.E. - Nat King Cole
Layla - Eric Clapton
Let’s stay together - Al Green
Life is a Rollercoaster - Ronan Keating
Love Is All Around - Wet Wet Wet
Love Me Tender - Elvis Presley
Mag Ik Dan Bij Jou - Claudia de Breij
Make You Feel My Love - Adele
Marry Me - Train
Marry You - Bruno Mars
Me and Mrs Jones - Michael Bublé (versie) Mr. Bojangles - Jazz standard
My funny valentine - Jazz standard
Never Nooit Meer - Gordon & Replay
Omarm Me - Blo
Piano man - Billy Joel
Saving all my love for you - Whitney Houston
She - Charles Aznavour
Smile - Chaplin
The Greatest Love Of All - Whitney Houston
The Woman I Love - Jason Mraz
There You’ll Be - Faith Hill
Thinking Out Loud - Ed Sheehan
This Is The Moment - René Froger
True Colors - Eva Cassidy
Vincent (Starry Night) - Don McLean
What a difference a day makes - Jazz standard
What A Wonderful World - Louis Armstrong
When I Fall In Love - Nat King Cole
When you say nothing at all - Ronan Keating
When You Say You Love Me - Josh Groban
Who Says - John Mayer
Will The Sun Ever Shine Again - Bonnie Raitt
Wonderful Tonight - Michael Bublé (versie)
Wonderful World - Louis Armstrong
Yesterday - Beatles
You are the sunshine of my life - Stevie Wonder
You don’t know me - Michael Bublé (versie)
You Raise Me Up - Josh Groban
You’ll Be In My Heart - Phill Collins
You’ll Never Walk Alone - Lee Towers
You’ve got a friend - Carole King
You’ve Got A Friend In Me - Randy Newman
Your Song - Elton John
Zij - Marco Borsato
Zij Gelooft In Mij - André Hazes
Zo Puur Kan Liefde Zijn - Paul de Leeuw


Repertoire voor de feestavond
Tijdens de feestavond speelt Edwin samen met zijn band 3 sets van 45 minuten. De eerste set begint vaak met de openingsdans van het bruidspaar. Deze kan op aanvraag door de band worden ingestudeerd. Het maken van een opbouwende setlist is vakwerk en laten we over aan de bandleider. Natuurlijk is het mogelijk aan te geven welke nummers jullie extra leuk vinden. Hij zal daar zeker rekening mee houden. Een greep uit het uitgebreide en altijd groeiende repertoire:
A night like this - Caro Emerald
All I Do Is Dream of You - Michael Bublé (versie)
All of me - Frank Sinatra
Alles kan een mens gelukkig maken - René Froger
Angels - Robbie Williams
Are You Ready for Loving Me - Rene Froger
As long as you love me - Backstreet Boys
Back for good - Take That
Back in Town - Matt Dusk
Bloed zweet en tranen - André Hazes
Can’t hurry love - Phil Collins
Can’t take my eyes - Frank Sinatra
Come Fly With Me - Frank Sinatra
Copacabana - Barry Manilow
Crazy little thing called love - Queen
Crazy Love - Michael Bublé (versie)
December ’63 (Oh what a night) - The Four Seasons
Everlasting Love - Jamie Callum
Everything - Michael Bublé
Feel - Robbie Williams
Fever - Standard
Fly me to the moon - Frank Sinatra
For Once in my life - Tom Jones (versie)
Give Me The Night - George Benson
Haven’t Met You Yet - Michael Bublé
Heaven must be missing an angel - Tavares
I Say A Little Prayer For You - Aretha Franklin
I’m still standing - Elton John
I’m Yours - Jason Mraz
I’ve got you under my skin - Frank Sinatra
Isn’t she lovely - Stevie Wonder
It had better be tonight - Michael Bublé
It’s not unusual - Tom Jones
Just Say Hello - René Froger
Just The Two Of Us - Bill Withers
Just The Way You Are - Billy Joel
L.O.V.E. - Nat King Cole
Layla - Eric Clapton
Let’s stay together - Al Green
Life is a Rollercoaster - Ronan Keating
Marry You - Bruno Mars
Moondance - Van Morrison
Mr. Bojangles - Standard
My Life - Billy Joel
New York, New York - Frank Sinatra
Nobody Else - René Froger
Relight my fire - Dan Hartman
Save The Last Dance For Me - Michael Bublé
Some Kind Of Wonderful - Michael Bublé
Summer Holiday - Cliff Richard
Sway - Michael Bublé (versie)
The Woman I Love - Jason Mraz
Thinking Out Loud - Ed Sheehan
This Love - Maroon 5
To Love Somebody - Michael Bublé (versie)
Who Says - John Mayer
You are the sunshine of my life - Stevie Wonder
You’ve got a friend - Carole King
You’ve Got A Friend In Me - Randy Newman
Your Song - Elton John


Kerst Klassiekers
All I want for Christmas
Driving home for Christmas
Frosty the snowman
Have yourself a merry little Christmas
Holly Jolly Christmas
I’m dreaming of a white Christmas
It’s beginning to look a lot like Christmas
Jingle bell rock
Jingle bells
Last Christmas
Let it snow
My grown up Christmas list
Rockin’ around the Christmas tree
Rudolph the red nosed raindeer
Santa claus is coming to town
Silent night
Winter wonderland
Wonderful Christmas time

 

 

 
€ 750,00
Paula Leek
 • Easy-listening
 • Nederlandstalig

Absolute topzangeres/pianist/gitarist voor een onvergetelijk event.

Paula Leek

Paula Leek is een geweldige zangeres. Haar prachtige stem, haar warme persoonlijkheid en haar prachtige piano en gitaarspel zorgt voor een onvergetelijke omlijsting van ceremonie of borrel.

Paula Leek doet er alles aan om van elke trouwceremonie een echt uniek moment te maken. Zo studeert ze als trouwceremonie zangeres speciaal voor jullie trouwceremonie jullie favoriete nummers in. Jullie kunnen ook nog een voorkeur aangeven hoe jullie willen dat Paula de nummers speelt: met gitaar of met piano. Standaard neemt ze haar witte vleugel mee.

Paula valt op door haar veelzijdigheid: ze kan jullie feest van begin tot het eind helemaal muzikaal begeleiden. Tijdens de trouwceremonie met haar witte vleugel, tijdens de receptie met haar gitaar en piano en tijdens het feest met haar band Bite. 

De prijs van Paula Leek bedraagt 495 euro inclusief reiskosten. Hiervoor speelt ze tijdens een trouwceremonie.. Ze studeert hiervoor geheel op maat al jullie favoriete nummers in. Ze kan tijdens het optreden zichzelf begeleiden op een witte vleugel of op gitaar. Ook is het mogelijk dat ze sommige nummers op gitaar speelt en andere op piano. De witte minivleugel is inbegrepen in de prijs. Paula denkt graag met jullie mee over de keuze van de nummers. Telefonisch overleg is altijd mogelijk.

Het is eventueel mogelijk om Paula ook nog een extra set te laten spelen tijdens een aansluitende borrel of diner. De meerprijs bedraagt 120 euro per extra set van 30 minuten binnen een uur tijd. Mocht de vleugel en de geluidsset verplaatst moeten worden, dan wordt hier 50 euro voor gerekend.

 

Repetoirelijst

Gespeeld met piano

Acda en de munnik - Lopen tot de zon komt

Acda en de munnik - mooi liedje

Adele - to make you feel my love

-someone like you

- Rolling

- Set fire to the rain

- Rumour has it

- Turning tables

- Home town glory

- Hello

-All I ask

Alanis Morissette - Ironic

Alicia Keys – New York

Alicia Keys – Girl on fire

Amy Whinhouse – Valerie

Amy Whinhouse - Rehab

Anouk - good god

Anouk - Girl

Anouk - michel

Anouk - Modern world

Avicii – Addict to you

Hey brother

Wake me up

Baseballs – Umbrella

Beyonce – Halo

- Single ladies

- Ave Maria

Bill Withers – Lovely day

Beth Hart - Life time

Billy Joel - She’s always a woman to me

Billy Joel - Piano man

Billy Ocean - Suddenly

Bill Withers – Lovely day

Birdy – shelter

Birdy – People

Birdy – Skinny Love

Black Eyed Peace- - I got a feeling

Blof - Dansen aan de zee

Blof - Lief uit londen

Zo stil

Alles is liefde

Bonnie Raitt - I cant make you love me

Bruce Hornsby – The way it is

Bruno Mars - Just the way you are

Bruno mars - when i was your man

Bruno mars – Marry you

Locked out of heaven

Uptown funk

Caro Emarld – night like this

Back it up

Carola King - You’ve got a friend

Claudia de breij – Mag ik dan bij jou

Colbie Caillat – Bubly

Christina Perri – A thousand years

Chris isaak – wicked game

Chris Cab – Liar Liar

De dijk – als ze er niet is

Kan het niet alleen

Do – Heaven

Dolly parton – 9 to 5

Doobie brothers – Long train running

Duffy – Mercy

Dusty Springfield – sun of a preacher man

Elthon John - your song

Elvis Costello - she

Emeli sande - Next to me

Read all about it

Etta james – I just wanna make love to you

Frank Sinatra - Fly me to the moon

Gavin degraw – Believe

George Michael – Dont let the sun go down on me

Faith

Heartland – I loved her first

Ilse de lange - You are the dream

Jackson 5 – Blame

James Blunt – Your beautifull

Jeff Buckley - Halleluja

Jeroen van der Boom - jij bent zo

Jessie j - price tag

Jessie j - we found love

Joe Cocker - Unchain

John Haitt - have a little faith

John Mayer – Daughters

John Paul Young – Love is in the air

Josef Salvat – Diamonds

Josh Groban – You raise me up

Josh Stone – super duper love

KT Tunstall - heal over

Katie melua - Crawling up a hill

Katie Melau - The closest thing to crazy

Kenny B  - Parijs

Kings of leon - Use somebody

Kings of leon - Sex on fire

Krezip - I would stay

Lady gaga - Born this way

Lana del rey - Video Games

Lianna la Havas – Gone

Lily Allen – Not Fair

Maaik Ouboter – dat ik je mis

Marco Borsat  eigenlijk van alles

Michael buble – Everything

Mr Probz – Waves

Mr Probz – nothing really matters

Natasha Bedingfield - Unwritten

Norah Jones - Dont kwow why

Norah Jones – Come away with me

Paul Elstak – Rainbow in the sky

Pharrel - Happy

Phill collins - against all odds

Queen- somebody to love

Queen – we are the champions

Rihanna – stay

Rihanna – we found love

Sam Smith – Lay me down

Selah Sue - Mommy

Shania Twain - From this moment

Shocking blue – Venus

Sigma - Changing

Simply red - Holding back the years

Starsailor – Alcoholic

Spice girls – Wannebe

Stevie Wonder – Isnt she lovely

Stevie Wonder - Ribbon in the sky

Taylor Swift – Blank Space

The Tempations – My girl

Tina turner – proud mary

- simply the best

Train - drops of jupiter

Whitney Houston - I believe in you and me

You and me – Ordinary love

 

Gespeeld met gitaar

Acda en de munnik - Dag esmee

Adele - Hiding my heart

Adele - I’ll be waiting

Adele – My same

Adele  - Love song

Amos Lee - Keep it loose keep it tight

Amy Mcdonald - This is the life

Anna Nalick - Breath

Alannis Morrisette - that i would be good

Avici – Addict to you

Bad English – Time stood still

Ben howard - Keep  your head up

Bill whithers - aint no sunshine

Blof - hier aan de kust

Blof – Aanzoek zonder ringen

Clean Bandit – Rather be

Corrinna Bailey rae - Like a star

Cyndi Lauper - time after time

Dolly Parton – Jolene

Ed sheeran - the a team

Ed Sheeran – I see fire

Ed Sheeran – make it rain

Ed Sheeran – Thinking out loud

Fleedwood Mac - you can go your own way

Gotya - Somebody I used to know

Guns and Roses – Sweet child o Mine

Guus Meeuwis – Simpelweg gelukkig zijn

Ilse de lange - i’ll be yours

India Arie - Pearls

Israel – Somewhere over the rainbow

Jack Johnson – better together

Jason Mraz - I wont give up

John Mayer – Slow dancing in a burning room

Justin Nozuka - Dock of the bay

Lorde – Royals

Nancy sinatra - boots are made for walking

Nielson - Beauty and the brains

Racoon – No mercy

Racoon – love you more

Snow Patrol – Just say yes

Train - soul sister

Train – Marry me

You and me – You and me
€ 495,00
Drie
 • Allround
 • Easy-listening

Mooie achtergrondmuziek en gevoelige live muziek tijdens de trouwceremonie voor 1 scherpe...

Drie

de band drie bestaat uit drie enthousiaste professionele musici die samen de ultieme formatie vormen voor het verzorgen van mooie achtergrondmuziek tijdens receptie, borrel of diner.

Door het gebruik van stroomloze versterking kan het trio uitermate makkelijk op verschillende plekken tijdens een event worden ingezet.

Bijvoorbeeld eerst tijdens de huwelijksceremonie, dan bij de receptie en dan eventueel nog tijdens het diner.

Of bijvoorbeeld eerst bij binnenkomst van de gasten, dan tijdens de borrel en daarna in de tuin tijdens de BBQ.

Door de makkelijke mobiliteit is dit een ultiem trio die herkenbare muziek verzorgt van een goed niveau op een aangenaam muziekvolume.

De band speelt in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Drie hanteert een standaardprijs. Hierdoor is deze band de ideale band voor als je op zoek bent naar geweldig muzikaal middagentertainment zonder extra kosten.

Repetoirelijst

A Womanʼs Worth - Alicia Keys
All this Time - Maria Mena
Broken Strings - James Morrison
Caramel - Suzanne Vega
Dear Mr. President - Pink
Donʼt Know Why - Norah Jones
Every breath you take - the Police
Fallinʼ - Alicia Keys
Fast Car - Tracy Chapman
Fell in Love with a Boy - Joss Stone
Fever - Peggy Lee
Fields of Gold - Eva Cassidy
Get Here - Oleta Adams
Hallelujah - Leonard Cohen
Halo - Beyonce
Hello - Adele
If I Ain't got you - Alicia Keys
It ainʼt over till itʼs over - Lenny Kravitz
Iʼm Yours - Jason Mraz
Just the two of us - Bill Withers
Killing me softly - Roberta Flack
Kiss me - Sixpence non the richer
Lately - Stevie Wonder
Love Song - Sara Bareilles
Make you feel my love - Adele
My love is your love - Whitney Houston
Natural Woman - Aretha Franklin
Need somebody - Shola Ama
No Woman No Cry - Bob Marley
One - U2 & Mary J. Blige
One of us - Joan Osborne
Ordinary People - John Legend
People Get Ready - Eva Cassidy
Put your records on - Corinne Bailey Rae
Smooth Operator - Sade
Someone like you - Adele
Stand by me - Bill Withers
Strong Enough - Sheryl Crow
Sunrise - Norah Jones
Sweet about me - Gabriella Cilmi
Talking about a Revolution - Tracy Chapman
Time after Time - Cyndi Lauper
True Colours - Cyndi Lauper
Use Somebody - Kings of Leon (Acoustic)
Whatʼs Up - Four Non Blondes
You gotta be - Desree
Youʼve got a Friend - Carole King
€ 995,00
Unwind
 • Allround
 • Dance

Top band + DJ + trouwceremonie act met strakke looks

Unwind


 • de meest flexibele act uit ons assortiment

 • strakke witte uitstraling

 • breed repertoire

 • top zangeres + gitarist/producer + DJ + geluid en licht

 •  ook mobiel inzetbaar en tijdens een trouwceremonie


Unwind biedt ongekend veel mogelijkheden om zo precies de muzikale omlijsting te boeken passend bij jullie wensen:

Unwind 'On The Move', 600 euro
Een mobiele akoestische act waarbij de zangeres en gitarist bewegen tussen het publiek en zo zorgen voor heerlijke ongedwongen sfeer tijdens jullie borrel. Perfect voor bijvoorbeeld het creëren van een festival sfeertje.

 • Er wordt maximaal 3 sets van 35 minuten gespeeld binnen max 5 uur tijd

 • Inclusief een kleine draadloze mobiele geluidsversterking op accu


Unwind 'Regular'. 750 euro
Unwind speelt live versterkt tijdens een avond moderne pophits en feestelijke muziek. Ideaal voor een sfeervolle feestavond.

 • Er worden maximaal 3 sets van 45 minuten live muziek gemaakt binnen max 5 uur tijd

 • de pauze muziek wordt door de opdrachtgever verzorgd, tegen meerprijs is het mogelijk dit uit te breiden met een DJ-service, zie 'Unwind de Luxe'

 • inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


Unwind 'Ceremony service', 550 euro
Super speciaal: live muziek tijdens jullie trouwceremonie. Maar pas op: dit kan wat traantjes van ontroering opleveren.

 • er worden drie nummers live gezongen tijdens jullie trouwceremonie: voor de entree, ondertekening en slot (extra liedjes in overleg)

 • sfeervolle ondersteuning op gitaar tijdens stille momenten van de trouwceremonie

 • keuze van de liedjes uit de repertoirelijst

 • gratis 1 liedje dat niet op de repertoirelijst instuderen

 • extra instuderen van nog andere nummers kost 75 euro per song extra

 • inclusief een klein mobiel geluidssetje op accu voor de zangeres (niet geschikt voor de BABS)


Unwind 'De Luxe', 895 euro
Het perfecte programma voor iedereen die op zoek is naar een fantastische invulling van hun feestavond inclusief top live entertainment en een DJ voor 1 scherpe totaalprijs.

 • in totaal maximaal 5 uur non stop show tot max 0100 uur

 • drie live sets van 45 minuten

 • in de pauzes en na afloop van het optreden draait de Dj nog lekker door tot het einde van het feest

 • inclusief DJ gear en DJ booth

 • verzoekjes voor de DJ zijn geen enkel probleem

 • inclusief prachtige witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen


Unwind 'Xclusive', 1250 euro
Voor de fijnproevers: live muziek tijdens de trouwceremonie en een compleet programma voor de feestavond. Dit is echt helemaal fantastisch.

 • Live begeleiding van de trouwceremonie, zie Unwind Ceremony

 • Wachturen tussen de trouwceremonie en de feestavond

 • Maximaal 3 live sets van 45 minuten tijdens de feestavond

 • DJ service tussen de live sets en na afloop van het optreden

 • Maximaal 5 uur durende avondfeest tot max 0100 uur

 • Inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot 100 personen

 • Verzoeknummers voor de DJ zijn mogelijk


Unwind 'Disco-Diva', 125 euro extra
Een extra surprise op je feest? Boek dan de Disco-Diva erbij. De zangeres van Unwind kleedt zich om en komt terug als een swingende Disco-diva die zijn weerga niet kent.

 • Alleen te boeken in combinatie met Unwind Regular, Unwind De Luxe en Unwind Xclusive

 • ongeveer 25 minuten live tape-act

 • heel veel publieksparticipatie, super aanvulling op de reguliere show


De kleine lettertjes

 • Alle prijzen zijn exclusief 6% btw voor boekingen tot 1-1-19 en exclusief 9% btw voor boekingen na 1-1-19

 • Alle prijzen zijn inclusief reiskosten in heel Nederland uitgezonderd de Waddeneilanden

 • Alle prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten

 • Op 24,25, 26 en 31 december gelden andere prijzen, informeer hiernaar


 

 

Repetoirelijst

Addicted to you – Avicii
Adventures of a livetime – Coldplay
Ain’t nobody – Chaka Kahn
Another day – Jamie Lidell
Begging you – Madcon
Binnen – Marco Borsato
Black horse and the cherry tree – KT Tunstall
Can't stop the feeling – Justin Timberlake
Dynamite – Taio Cruz
Faith – George Michael
Get lucky – Daft Punk
Happiness – Alexis Jordan
Here comes the sun – Beatles
Hey Ya – Outcast
Hold back the river – James Bay
I’m yours – Jason Mraz
Kiss me – Six Pence
Long train running – Doobie Brothers
Love yourself – Justin Bieber
Multiply – Jamie Lidell
New York – Alicia Keys
Parijs – Kenny B
Price tag – Jessy J
Rather be – Clean Bandit
Rolling in the deep – Adele
Royals – Lorde
Shake it off – Taylor Swift
Show me love – Robin S
Sing it back – Moloko
Sugar how you get so fly – Robin Schulz
This is what it feels like – Armin v Buuren
Titanium – David Guetta
Valerie – Amy Winehouse
Wake me up – Avicii
Year of the summer – Niels Geusebroek

 
€ 600,00
More Gospel Singers
 • Gospel

Gospel van het hoogste niveau, succes gegarandeerd.

More Gospel Singers

Een fantastisch gospelkoor op jullie feest? Dat kan met de More Gospel Singers.

De More Gospel Singers zijn de absolute top in Nederland op het gebied van Black Gospel. Indien je op zoek bent naar de authentieke sound van de gospel uit Harlem New York...zoek dan niet verder!

Gospelkoor More Gospel Singers is geformeerd rond topzangeres Joany Muskiet. Joany heeft gespeeld in de grote concertzalen van Nederland zoals de Doelen in Rotterdam, heeft diverse malen gezongen voor het Koninklijk huis en is Rotterdammer van het jaar geworden. De More Gospel Singers zijn internationaal bekend met hun grote avondvullende Black Gospel shows. Speciaal voor Swinging.nl hebben ze een intiem programma gemaakt genaamd 'The Wedding Black Gospel Show' voor een huwelijksceremonie of kerkdienst. Opzwepende, inspirerende herkenbare gospelsongs worden gezongen op een wijze die je gasten gegarandeerd kippenvel zal bezorgen!

De prijs van de More Gospel Singers is 1195 euro exclusief reiskosten. De reiskosten zijn 1 euro per gereden kilometer vanaf Rotterdam.

Het is mogelijk om de More Gospel Singers te boeken voor de kerkelijke inzegening en/of voor het burgerlijk huwelijk. Bij de kerkelijke inzegening wordt hun muziek naadloos geïntegreerd met de liturgie van de kerkdienst. Bij het burgerlijk huwelijk wordt een mooi programma samengesteld die past bij de sfeer van de ceremonie.

Swinging.nl is er trots op dat we exclusief alle boekingen mogen verzorgen van de More Gospel Singers.

 

Repetoirelijst

All Heaven declares
Amazing grace
Baba yeh ( Onze Vader :Afrikaans)
Circle of Life (Elton John)
Come now is the time to worship
Dig A little Deeper (Fast Gospel Groove Ray Charles style Double tempo) *
Down by the riverside
Enter
Give and it shall come back to you
Give Thanks unto the Lord (Latin/Bossa) *
Glory Glory Halleluja
God is a good God
His Eye is on the sparrow
Hillsong (Ocean)
Holy Spirit rain down
How great is our God Lord
How great thou art
How I Got over
I am blessed
I lift your name on high
I love you Lord
I will come and bow down at your Feet
Jesus paid it all (Reggae) *
Jesus You are God’s Son (6/8 shuffle 16en) *
More Love, More Power
My Help
My Jesus, My savior (Michael W. Smith)
Oh happy day
Oh lord stand by me
Operator
Praise to the Lord
The Rose
There they come
This is my desire
This joy I have
This little light of mine
Victory is mine
We wanna see Jesus lifted high
Welcome into this place
€ 1.195,00
Harpiste
 • Klassiek

Fantastische harpiste met breed repertoire en stijlvolle uitstraling.

Harpiste

Met haar repertoire bestaand uit klassiek, pop, folk, bossa nova weet. Deze harpiste weet haar publiek te ontroeren en amuseren!

Naast haar optredens tijdens borrels, recepties en huwelijksceremonies, werkt zij ook als harpiste bij onder andere het Nederlands Promenade Orkest en het Metropole Orkest. Daarnaast is zij ook werkzaam als studio-musicus voor een theater en tv-producties. Kortom; deze harpiste is een zeer ervaren en succesvolle harpiste.

Onze harpiste heeft gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium en het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium onder leiding van Erika Waardenburg. Haar instrument is een semi-akoestische Camac Blue Harp, die akoestische en versterkt kan worden ingezet.

Repetoirelijst

Repertoire – harp solo

Klassiek
C.P.E Bach – Solfeggietto Debussy - 1e Arabesque Pachelbel - Canon Bach/Gounod - Ave Maria Delibes - Flowerduet
Romanza for Guitar
Albeniz - Asturias
Granados - Danza Espanola nr 2 Ravel - Pavane
Manuel de Falla - Danse du Corregidor Rodrigo - thema uit Concierto d’Aranjuez Hasselmans - La Source
Astor Piazzolla - Oblivion
Saint-Saëns - Le Cygne
Mascagni - intermezzo uit Cavalleria Rusticana Puccini - O mio babbino caro
Yiruma - river flows in you
Sakamoto - Merry X-mas mr Lawrence
La vie en rose – Edith Piaf
Les feuilles mortes – Kosma

Pop
Enya - Watermark
Greensleeves – trad.
Hijo de la Luna - Loona
Tears in heaven - E. Clapton
Time After Time - C. Lauper
Fids of Gold, Fragile, Every Breath You Take – Sting Isn't She Lovely - S. Wonder
Theme from "Titanic"
Thats what friends are for - Burt Bacharach
You've got a friend – Carole King
La Solitidine - Laura Pausini
Beautiful people – Chris Brown
Just The Way You Are - Billy Joel
Walking in the air – Howard Blake
Tears in Heaven/Wonderful Tonight - E. Clapton How Deep Is Your Love – Beegees
Hello, Stuck on You - Lionel Ritchie
Wonderful Life- C. Vearncombe
To make you feel my love - Bob Dylan
Clocks - Coldplay
All of me - John Legend
Let’s stay together - Al Green
Private investigations – Dire straits
We are one – Ilse de Lange
I dont wanna hurt – Anouk
Circle of smile (thema Baantjer) – Jurre Haanstra

Latin / Jazz
You Don't Know What Love Is - Raye DePaul Corcovado, How Insensitive, Aqua de Beber - A.C. Jobim Gentle rain, Black Orpheus - L. Bonfa
Fly Me To The Moon - B. Howard
Spain - J. Rodrigo, C. Corea
Speak Low - K. Weill
Nature boy - Eden Ahbez
My funny Valentine – Rodgers/Hart Besame mucho – Velazquez
€ 575,00
Zanger Kelly

  Zanger/gitarist die geheel op maat jullie ceremonie opluistert.

  Zanger Kelly

  Maak de mooiste dag van je leven nog specialer met live muziek! 

  Verras je gasten tijdens de trouwceremonie met jullie nummers op prachtige wijze gezongen en gespeeld. De liedjes worden samen afgestemd en passen perfect bij jullie trouwdag. Muziek op verzoek is hierbij uiteraard mogelijk.

  Kelly is een geweldig zanger / gitarist met veel ervaring in trouwceremonies. Zijn stem en persoonlijkheid passen perfect bij de sfeer van de
  ceremonies, waarbij hij ervoor zorgt dat alles optimaal klinkt en tijdens de ceremonie vlekkeloos verloopt. Kelly is thuis in alle soorten muziek, zowel Engels als Nederlandstalig.

  Verzoeknummers die de laatste jaren door hem veel gespeeld zijn op ceremonies zijn:

  • Marry me – Train

  • Perfect – Ed Sheeran

  • I’m yours – Jason Mraz

  • Mag ik dan bij jou– Claudia de Breij

  • Love you more – Racoon

  • Thinking out loud – Ed Sheeran

  • To make you feel my love- Adele

  • Use somebody, - Kings of Leon

  • Better together –Jack Johnson, etc.


  Ben je geïnteresseerd in een trouwceremonie met muziek en een feest met band dan is dit prima te combineren door Kelly met zijn band Trots!
  € 495,00
  Zangeres Linde
  • Klassiek

  Opera zangeres met pianist. Voor bijvoorbeeld het Ave Maria.

  Zangeres Linde

  Zangeres Linde beschikt over een warme en natuurlijke stem, een licht timbre met een goed volume, waarmee ze zich kan uiten in vele kleuren en karakters. Hierdoor is zij een graag gehoorde soliste.


  Zangeres Linde zingt solo in vele oratoria waaronder de Messiah van Händel, Requiem van Mozart, Hör mein Bitten van Mendelssohn. Op uitnodiging van het Noorse Aust-Agder Kamerorkest gaf zij verschillende concerten in Noorwegen. De sopraanaria's van de Matthäus Passion zong zij in Wenen, Praag en Brno. Eerder zong zij met kamerorkest Sinfonia Rotterdam. Zij werkte als solist onder meer samen met dirigenten Conrad van Alphen, Jan Stulen, Jules van Hessen en Gilles Michels.


  Zangeres Linde komt met haar pianist/organist. Er dient gezorgd te worden voor een piano/vleugel of orgel te plekke.
  € 625,00
  Ik wil geen entertainment
  bij de receptie
  Strijk orkest
  • Klassiek
  • Pop

  Stijlvol, sfeervol klassiek strijkorkest voor ceremonie, borrel of diner.

  Strijk orkest

  Een strijkorkest bestaande uit zeer bijzondere muzikanten die bekende klassieke en pop melodieën tijdens borrels, recepties, diners en tijdens trouwceremonies. Prachtige levende muziek: uniek en chique.

  Het strijkorkest is te boeken op verschillende manieren:

  • Een cello als solist

  • Een duo bestaande uit viool en cello

  • Een strijktrio bestaande uit twee violisten en een cello

  • Een strijkkwartet bestaande uit drie violisten en een cello

  • Een strijkorkest op maat: in overleg wordt op basis van jullie wensen een bezetting op maat gemaakt


  De prijs is afhankelijk van de gekozen bezetting en de duur van het optreden. Ook is het mogelijk om speciaal een nummer in te studeren. Informeer naar de mogelijkheden.

  Repetoirelijst

  Klassieke stukken:

  Watermusic G.F. Haendel; bewerking voor strijkkwartet
  J. Haydn strijkkwartet in C opus 9 nr.1
  W.A. Mozart strijkkwartet in C KV157
  W.A. Mozart Divertimento in F KV 138
  L. von Beethoven strijkkwartet in F op.18 nr. 1

  Licht klassieke stukken:

  The arrival of the queen… G. Haendel
  Air J.S. Bach
  Allegro J. Fiocco
  Delen vier jaargetijden A. Vivaldi
  Voi che sapete W.A. Mozart
  Marche militaire F. Schubert
  Sicilienne M.T. von Paradis
  Turkey in the straw traditional
  Humoresque A. Dvorak

  Populaire muziek:

  Brandenburgs concert in G J.S. Bach
  Marche militaire F. Schubert
  Por una cabeza C. Gardel
  Libertango A. Piazzolla
  Besame mucho C. Velázquez
  Makin’ whoopee W. Donaldson
  World without love The Beatles
  Sway Michael Bubblé
  Someone like you Adele
  € 0,00
  Roaring Jazz Quartet
  • Easy-listening
  • Jazz

  Stijlvolle jazzy muziek op zeer hoog niveau.

  Roaring Jazz Quartet

  Dit collectief aan enthousiaste muzikanten draagt de naam “The Roaring Jazz Quartet”. Zij spelen tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire van het Great American Songbook gecombineerd met hedendaagse popsongs in eigen sfeervolle jazzy arrangementen. Als een veel gevraagde act op de grotere podia, festivals en evenementen in binnen- en buitenland weten de heren als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk.

  Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, Elvis Presley, en Michael Bublé, maar ook songs van bijvoorbeeld Ed Sheeran, John Mayer, The Beatles, Elton John en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.

  Deze 4 professionele muzikanten, die allen ruime ervaring hebben in het speelveld als sessiemuzikanten bij diverse pop- en jazzartiesten, hebben de koppen bij elkaar gestoken om hun passie een extra dimensie te geven in de vorm van deze high-end, sophisticated jazz band voor de extravagante, luxe en bijzondere evenementen in binnen- en buitenland.

  The Roaring Jazz Quartet bestaat uit een pianist, drummer, contrabassist en een zanger en is nu te boeken voor 1, 2 of 3 x 40 minuten in de basis. In overleg zijn afwijkende speeltijden mogelijk. Daarnaast is het mogelijk de band uit te breiden met diverse muzikanten.

  De prijs van 1995 euro is exclusief techniek.

   
  € 1.995,00
  Paula Leek
  • Easy-listening
  • Nederlandstalig

  Absolute topzangeres/pianist/gitarist voor een onvergetelijk event.

  Paula Leek

  Paula Leek is een geweldige zangeres. Haar prachtige stem, haar warme persoonlijkheid en haar prachtige piano en gitaarspel zorgt voor een onvergetelijke omlijsting van ceremonie of borrel.

  Paula Leek doet er alles aan om van elke trouwceremonie een echt uniek moment te maken. Zo studeert ze als trouwceremonie zangeres speciaal voor jullie trouwceremonie jullie favoriete nummers in. Jullie kunnen ook nog een voorkeur aangeven hoe jullie willen dat Paula de nummers speelt: met gitaar of met piano. Standaard neemt ze haar witte vleugel mee.

  Paula valt op door haar veelzijdigheid: ze kan jullie feest van begin tot het eind helemaal muzikaal begeleiden. Tijdens de trouwceremonie met haar witte vleugel, tijdens de receptie met haar gitaar en piano en tijdens het feest met haar band Bite. 

  De prijs van Paula Leek bedraagt 495 euro inclusief reiskosten. Hiervoor speelt ze tijdens een trouwceremonie.. Ze studeert hiervoor geheel op maat al jullie favoriete nummers in. Ze kan tijdens het optreden zichzelf begeleiden op een witte vleugel of op gitaar. Ook is het mogelijk dat ze sommige nummers op gitaar speelt en andere op piano. De witte minivleugel is inbegrepen in de prijs. Paula denkt graag met jullie mee over de keuze van de nummers. Telefonisch overleg is altijd mogelijk.

  Het is eventueel mogelijk om Paula ook nog een extra set te laten spelen tijdens een aansluitende borrel of diner. De meerprijs bedraagt 120 euro per extra set van 30 minuten binnen een uur tijd. Mocht de vleugel en de geluidsset verplaatst moeten worden, dan wordt hier 50 euro voor gerekend.

   

  Repetoirelijst

  Gespeeld met piano

  Acda en de munnik - Lopen tot de zon komt

  Acda en de munnik - mooi liedje

  Adele - to make you feel my love

  -someone like you

  - Rolling

  - Set fire to the rain

  - Rumour has it

  - Turning tables

  - Home town glory

  - Hello

  -All I ask

  Alanis Morissette - Ironic

  Alicia Keys – New York

  Alicia Keys – Girl on fire

  Amy Whinhouse – Valerie

  Amy Whinhouse - Rehab

  Anouk - good god

  Anouk - Girl

  Anouk - michel

  Anouk - Modern world

  Avicii – Addict to you

  Hey brother

  Wake me up

  Baseballs – Umbrella

  Beyonce – Halo

  - Single ladies

  - Ave Maria

  Bill Withers – Lovely day

  Beth Hart - Life time

  Billy Joel - She’s always a woman to me

  Billy Joel - Piano man

  Billy Ocean - Suddenly

  Bill Withers – Lovely day

  Birdy – shelter

  Birdy – People

  Birdy – Skinny Love

  Black Eyed Peace- - I got a feeling

  Blof - Dansen aan de zee

  Blof - Lief uit londen

  Zo stil

  Alles is liefde

  Bonnie Raitt - I cant make you love me

  Bruce Hornsby – The way it is

  Bruno Mars - Just the way you are

  Bruno mars - when i was your man

  Bruno mars – Marry you

  Locked out of heaven

  Uptown funk

  Caro Emarld – night like this

  Back it up

  Carola King - You’ve got a friend

  Claudia de breij – Mag ik dan bij jou

  Colbie Caillat – Bubly

  Christina Perri – A thousand years

  Chris isaak – wicked game

  Chris Cab – Liar Liar

  De dijk – als ze er niet is

  Kan het niet alleen

  Do – Heaven

  Dolly parton – 9 to 5

  Doobie brothers – Long train running

  Duffy – Mercy

  Dusty Springfield – sun of a preacher man

  Elthon John - your song

  Elvis Costello - she

  Emeli sande - Next to me

  Read all about it

  Etta james – I just wanna make love to you

  Frank Sinatra - Fly me to the moon

  Gavin degraw – Believe

  George Michael – Dont let the sun go down on me

  Faith

  Heartland – I loved her first

  Ilse de lange - You are the dream

  Jackson 5 – Blame

  James Blunt – Your beautifull

  Jeff Buckley - Halleluja

  Jeroen van der Boom - jij bent zo

  Jessie j - price tag

  Jessie j - we found love

  Joe Cocker - Unchain

  John Haitt - have a little faith

  John Mayer – Daughters

  John Paul Young – Love is in the air

  Josef Salvat – Diamonds

  Josh Groban – You raise me up

  Josh Stone – super duper love

  KT Tunstall - heal over

  Katie melua - Crawling up a hill

  Katie Melau - The closest thing to crazy

  Kenny B  - Parijs

  Kings of leon - Use somebody

  Kings of leon - Sex on fire

  Krezip - I would stay

  Lady gaga - Born this way

  Lana del rey - Video Games

  Lianna la Havas – Gone

  Lily Allen – Not Fair

  Maaik Ouboter – dat ik je mis

  Marco Borsat  eigenlijk van alles

  Michael buble – Everything

  Mr Probz – Waves

  Mr Probz – nothing really matters

  Natasha Bedingfield - Unwritten

  Norah Jones - Dont kwow why

  Norah Jones – Come away with me

  Paul Elstak – Rainbow in the sky

  Pharrel - Happy

  Phill collins - against all odds

  Queen- somebody to love

  Queen – we are the champions

  Rihanna – stay

  Rihanna – we found love

  Sam Smith – Lay me down

  Selah Sue - Mommy

  Shania Twain - From this moment

  Shocking blue – Venus

  Sigma - Changing

  Simply red - Holding back the years

  Starsailor – Alcoholic

  Spice girls – Wannebe

  Stevie Wonder – Isnt she lovely

  Stevie Wonder - Ribbon in the sky

  Taylor Swift – Blank Space

  The Tempations – My girl

  Tina turner – proud mary

  - simply the best

  Train - drops of jupiter

  Whitney Houston - I believe in you and me

  You and me – Ordinary love

   

  Gespeeld met gitaar

  Acda en de munnik - Dag esmee

  Adele - Hiding my heart

  Adele - I’ll be waiting

  Adele – My same

  Adele  - Love song

  Amos Lee - Keep it loose keep it tight

  Amy Mcdonald - This is the life

  Anna Nalick - Breath

  Alannis Morrisette - that i would be good

  Avici – Addict to you

  Bad English – Time stood still

  Ben howard - Keep  your head up

  Bill whithers - aint no sunshine

  Blof - hier aan de kust

  Blof – Aanzoek zonder ringen

  Clean Bandit – Rather be

  Corrinna Bailey rae - Like a star

  Cyndi Lauper - time after time

  Dolly Parton – Jolene

  Ed sheeran - the a team

  Ed Sheeran – I see fire

  Ed Sheeran – make it rain

  Ed Sheeran – Thinking out loud

  Fleedwood Mac - you can go your own way

  Gotya - Somebody I used to know

  Guns and Roses – Sweet child o Mine

  Guus Meeuwis – Simpelweg gelukkig zijn

  Ilse de lange - i’ll be yours

  India Arie - Pearls

  Israel – Somewhere over the rainbow

  Jack Johnson – better together

  Jason Mraz - I wont give up

  John Mayer – Slow dancing in a burning room

  Justin Nozuka - Dock of the bay

  Lorde – Royals

  Nancy sinatra - boots are made for walking

  Nielson - Beauty and the brains

  Racoon – No mercy

  Racoon – love you more

  Snow Patrol – Just say yes

  Train - soul sister

  Train – Marry me

  You and me – You and me
  € 495,00
  Drie
  • Allround
  • Easy-listening

  Mooie achtergrondmuziek en gevoelige live muziek tijdens de trouwceremonie voor 1 scherpe...

  Drie

  de band drie bestaat uit drie enthousiaste professionele musici die samen de ultieme formatie vormen voor het verzorgen van mooie achtergrondmuziek tijdens receptie, borrel of diner.

  Door het gebruik van stroomloze versterking kan het trio uitermate makkelijk op verschillende plekken tijdens een event worden ingezet.

  Bijvoorbeeld eerst tijdens de huwelijksceremonie, dan bij de receptie en dan eventueel nog tijdens het diner.

  Of bijvoorbeeld eerst bij binnenkomst van de gasten, dan tijdens de borrel en daarna in de tuin tijdens de BBQ.

  Door de makkelijke mobiliteit is dit een ultiem trio die herkenbare muziek verzorgt van een goed niveau op een aangenaam muziekvolume.

  De band speelt in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Drie hanteert een standaardprijs. Hierdoor is deze band de ideale band voor als je op zoek bent naar geweldig muzikaal middagentertainment zonder extra kosten.

  Repetoirelijst

  A Womanʼs Worth - Alicia Keys
  All this Time - Maria Mena
  Broken Strings - James Morrison
  Caramel - Suzanne Vega
  Dear Mr. President - Pink
  Donʼt Know Why - Norah Jones
  Every breath you take - the Police
  Fallinʼ - Alicia Keys
  Fast Car - Tracy Chapman
  Fell in Love with a Boy - Joss Stone
  Fever - Peggy Lee
  Fields of Gold - Eva Cassidy
  Get Here - Oleta Adams
  Hallelujah - Leonard Cohen
  Halo - Beyonce
  Hello - Adele
  If I Ain't got you - Alicia Keys
  It ainʼt over till itʼs over - Lenny Kravitz
  Iʼm Yours - Jason Mraz
  Just the two of us - Bill Withers
  Killing me softly - Roberta Flack
  Kiss me - Sixpence non the richer
  Lately - Stevie Wonder
  Love Song - Sara Bareilles
  Make you feel my love - Adele
  My love is your love - Whitney Houston
  Natural Woman - Aretha Franklin
  Need somebody - Shola Ama
  No Woman No Cry - Bob Marley
  One - U2 & Mary J. Blige
  One of us - Joan Osborne
  Ordinary People - John Legend
  People Get Ready - Eva Cassidy
  Put your records on - Corinne Bailey Rae
  Smooth Operator - Sade
  Someone like you - Adele
  Stand by me - Bill Withers
  Strong Enough - Sheryl Crow
  Sunrise - Norah Jones
  Sweet about me - Gabriella Cilmi
  Talking about a Revolution - Tracy Chapman
  Time after Time - Cyndi Lauper
  True Colours - Cyndi Lauper
  Use Somebody - Kings of Leon (Acoustic)
  Whatʼs Up - Four Non Blondes
  You gotta be - Desree
  Youʼve got a Friend - Carole King
  € 995,00
  Pianist Born Sanders
  • Easy-listening
  • Jazz

  Zeer veelzijdige pianist: jazz, pop en een vleugje klassiek. Incl. witte mini...

  Pianist Born Sanders

  Born is echt de perfecte pianist voor tijdens een trouwceremonie, borrel, receptie of als gezellige pianist tijdens een feestelijke avond. Hij komt altijd met een prachtige witte minivleugel spelen.

  Pianist Born rondde op 24-jarige leeftijd zijn conservatorium opleiding jazz/pop piano cum laude af in Utrecht. Hij heeft les gehad van Bert van den Brink en Cor Bakker. Tevens volgde hij masterclasses bij vooraanstaande musici waaronder: Louis van Dijk, Thijs van Leer, Brad Mehldau, Hein van de Geijn, Joost van Schaijk en Benjamin Herman. Born maakte diverse succesvolle tours in Kuala Lumpur (Maleisië), Londen (UK), Cannes (Frankrijk) en Warschau (Polen). Ook is hij oprichter en bandleider van zijn jazz trio en 12- koppige bigband, waarmee hij al diverse artiesten heeft begeleid waaronder Shirma Rouse, Charly Luske, Pearl, Fais en vele andere.

  Daarnaast is Born regelmatig betrokken bij diverse muzikale producties en bands. Zo was hij eerder te zien in de TV-shows Holland's Got Talent, De Wereld Draait Door, Brooklyn Nights Dinnershow, Koffietijd en Shownieuws. Verder componeert hij reclamemuziek voor radio en TV. Sinds 2014 is Born endorser voor Hammond Europa (orgels) en vanaf 2016 voor Korg (keyboards). Born beschikt over een breed repertoire en is thuis in vele muziekstijlen waaronder jazz, pop, soul, musical en licht klassiek.

  Naast solo optredens is pianist Born ook te boeken in combinatie met een zanger of zangeres van Swinging.nl zoals Edwin Monteyn en Mavis Acquah . Ook is het mogelijk om een optreden van pianist Born Sanders uit te breiden met extra muzikanten tot een volledige band naar jouw wensen. Een optreden van pianist Born is passend bij uiteenlopende gelegenheden, zoals huwelijksceremonies, bedrijfsevenementen, borrels en recepties. Zowel een pianoconcert in de spotlights als een achtergrond optreden behoren tot de mogelijkheden.

  Repetoirelijst

  Selectie van repertoire pop:
  All of me - John Legend
  Hello - Adele
  Everlasting love - Jamie Cullum
  Get lucky - Daft Punk, Pharrell & Nile Rodgers
  Angels - Robbie Williams
  Gravity - John Legend
  Everything - Michael Buble
  In the name of love - Martin Garrix & Bebe Rexha
  I follow rivers - Triggerfinger
  I wish - Stevie Wonder
  Price tag - Jessie J
  Let it go - Frozen
  Happy - Pharrell
  Locked out of heaven - Bruno Mars
  Mary you - Bruno Mars
  Valerie - Amy Winehouse
  You're not the only one - Sam Smith
  Crazy little thing called love - Michael Buble
  Une belle histoire - Michel Fugain
  Lately - Stevie Wonder
  My heart will go on - Celine Dion
  What a difference a day makes - Jamie Cullum
  Don’t know why - Norah Jones
  Yesterday - The Beatles
  Come together - The Beatles
  Piano man - Billy Joel
  She’s always a woman to me - Billy Joel
  Isn’t she lovely - Stevie Wonder
  The way you make me feel - Michael Jackson
  You’ve got a friend - Carole King
  Alles is liefde - Blof
  A night like this - Caro Emerald
  Can you feel the love tonight - Elton John
  Easy - Lionel Richie
  Fragile - Sting
  Heaven - Brian Adams
  If I ain’t got you - Alicia Keys
  Mas que nada - Sergio Mendes
  Fields of gold - Sting
  Sway - Michael Buble
  Blame it on the boogie - The Jackson 5
  Make you feel my love - Adele
  Sunny - Boney M.
  Empire state of mind (New York) - Alicia Keys
  New York, New York - Frank Sinatra
  Ordinary people - John Legend
  Mr. Bojangles - Sammy Davis jr.
  Ain't no sunshine - Bill Withers

  Selectie van repertoire jazz:
  Somewhere over the rainbow
  Cantaloupe Island
  Take the A-train
  So what
  All blues
  Mo better blues
  Summertime
  Feel like making love
  Caravan
  Someday my prince will come
  They can't take that away from me
  The days of wine and roses
  Song for my father
  Fly me to the moon
  Have you met miss Jones
  The chicken
  There will never be another you
  Autumn leaves
  All blues
  All of me
  Angel eyes
  Blame it on my youth
  Girl from Ipanema
  Misty
  My funny valentine
  Night and day
  Mercy, mercy, mercy
  Georgia
  Fever
  Smile
  The way you look tonight
  Nature boy
  I’ve got you under my skin

  Selectie van kerstrepertoire:
  Santaclaus is coming to town
  All i want for Christmas
  Winter wonderland
  Driving home for Christmas
  I’m dreaming of a white Christmas
  Last Christmas
  Wonderful Christmas time
  Let it snow
  Rudolph the red nosed raindeer
  Jingle bells
  Holy night
  Silent night
  Frosty the snowman
  € 550,00
  Lounged
  • Dance
  • Lounge

  Lounged brengt de zomer naar je feest! Relax and NJoy!

  Lounged

  Lounged biedt het ultieme beachclubgevoel. In een mooi samenspel van DJ and Sax weet Lounged een relaxte frisse achtergrond ambience te creeren waar lekker relaxt naar geluisterd kan worden of om heerlijk op te dansen.

  De show van lounged wordt versterkt door een geweldig geluidsbedrijf die zorgt voor een passende geluidsset met uitgebreide lichtshow. Hierbij zal de luxe DJ-Booth natuurlijk niet ontbreken.

  Tevens is het mogelijk om de avond nog mooier aan te kleden met een geweldig ledscherm. Hierop worden passende visuals geprojecteerd die aansluiten op de gespeelde muziek.
  € 995,00
  De sax spelende DJ
  • Easy-listening
  • Lounge

  De DJ die ook sax speelt op zijn eigen beats

  De sax spelende DJ

  Uniek in Nederland! De saxofonist spelende Dj.

  Een lounge/ deep house concept  waar sfeervolle achtergrondmuziek op zijn plaats is. Jij bepaalt welke nummers er gedraaid worden, welk genre je wilt horen en hoe lang het duurt; het enige dat wij nodig hebben is een stroompuntje.

  Deze act is alleen overdag (tot 20:00 uur ’s avonds) voor maximaal 6 uur te boeken, waarbij de DJ per uur ongeveer 30 minuten als saxofonist meespeelt met zijn beats.  € 475,00
  De Compaenen
  • Easy-listening
  • Pop

  Goede muziek verpakt met humor, akoestisch of versterkt.

  De Compaenen

  Deze sfeervolle akoestische band zet al enkele jaren de vaderlandse podia in vuur en vlam met hun aanstekelijke muzikale mix van Soul, Rhythm&Blues, Jump & Jive en Latin. Te boeken in een driemans en viermans formatie.

  Ze spelen zowel als akoestische band maar kunnen ook versterkt spelen voor nog meer power.

  Uitgerust met contrabas, sax, drums en gitaar bewijst deze band dat echte muziek tijdloos is. Voeg daar de werkelijk prachtige meerstemmige vocalen aan toe, gezongen door 4 charismatische koppen en je weet: deze mannen weten waar Abraham zijn 'mojo' haalt.

  Soms klein, akoestisch op een chique tuinfeest, dan weer in vol ornaat knallend op een groot festival, bedrijfsfeest, bruiloft of dampende club: wat altijd blijft is de onontkoombare energie en liefde voor muziek. Veel gehoorde kritiek is dan ook: jullie stralen zoveel spelplezier uit, het spat gewoon van het podium!

  Tegenwoordig is deze akoestische band ook te boeken als De Compaenen & The Horn Kings, waarbij De Compaenen is uitgebreid met een 3-mans blazerssectie, waardoor de band nog meer feest-garantie biedt. In deze bezetting is er inmiddels een live-dvd opgenomen en zal de band ook op de diverse zomerfestivals te bewonderen zijn.

   

  Repetoirelijst

  Een greep uit het repertoire van De Compaenen:
  30 days
  51015 hours
  All my loving
  All night long
  All shook up
  Blue moon
  Brown eyed girl
  C'est la vie
  Come back my love
  Come on
  Devil in disguise
  Dock of the bay
  Fishnet stockings
  Fly me to the moon
  Froffee Coffee
  Get Rhythm
  Good rockin tonight
  Hallelujah I lover her so
  Hello
  Here comes my baby
  High Jump
  Hit that jive jack
  Honky tonk women
  I feel good
  I just wanna make love to you
  I saw her standing there
  I’m on fire
  Mambo nr 8
  Mercury blues
  More happinez
  My Girl
  Oh Marie
  Pour un flirt avec toi
  Red red wine
  Rock this town
  Something's got a hold on me
  Stir it up
  Sway
  Sweet soul music
  Tequila
  The Boxer
  Thing called love ( Cash )
  Three cool cats
  To love somebody
  Unchain my heart
  Volare
  Walk and don’t look back
  What do you want
  wonderfull world
  Yakety yak
  You talk too much
  € 1.260,00
  Ilse Huizinga

   Ilse Huizinga zingt smooth swinging jazz, fantastisch voor je event, borrel, diner...

   Ilse Huizinga

   ILSE HUIZINGA sings smooth swinging jazz

   Ilse Huizinga zingt smooth swinging jazz, fantastisch voor je event, borrel, diner of trouwceremonie.

   Ilse is ‘een van de 500 best jazz singers of all times’ en treedt wereldwijd op. Met haar Jazz Singers Academy coacht ze online en offline in New York, Londen, Rome en Praag. Met 8 albums is ze een van Nederlands bekendste jazz zangeressen.

   Ilse vormt een perfect op elkaar ingespeeld duo met pianist Erik van der Luijt.

   “Een nachtegaal met gouden stem” - Cosmopolitan
   “Een stem waar de meeste zangeressen alleen van dromen: vol, zuiver en gevoelig” - Nouveau

   “Erik van der Luijt mag je scharen onder de categorie allerbeste jazzpianisten van Nederland en omstreken. Ben direct groot fan van hem geworden” - Cor Bakker
   “Erik is een duivel op de piano. Een creatieve duizendpoot.” - Mike Bodde

   Ilse zingt de meest geliefde jazz songs die je vast kent van Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Michael Buble, Diana Krall, Nina Simone of Norah Jones.

   Repetoirelijst

   Een kleine greep uit het grote repertoire van Ilse.


   Swinging songs & ballads:
   Blue Moon
   Steppin’ Out With My Baby
   ‘S Wonderful
   The Man I Love
   Fly Me To The Moon
   You’d Be So Nice To Come Home To
   Misty
   Cheek To Cheek
   Georgia On My Mind
   That Ole Devil Called Love
   My Baby Just Cares For Me
   What A Diff’rence a Day Made
   Night And Day


   Latin & pop songs:
   Sway
   Girl From Ipanema
   Summer Samba
   One Note Samba
   Corcovado
   Agua de Beber
   The Look Of Love
   This Girl’s In Love
   Fever
   Something Stupid
   You’ve Got A Friend
   Don’t Know Why
   Call Of The Search

   € 1.995,00
   DJ Nicky
   • Allround
   • Dance

   Representatieve professionele allround DJ.

   DJ Nicky


   • ervaren professionele allround DJ

   • zeer representatief

   • flexibel

   • zowel voor bruilofte als bedrijfsfeesten


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 4 uur DJ Nicky zonder techniek*: 500 euro

   • 4 uur DJ Nicky met geluid en licht tot 125 personen: 850 euro

   • 4 uur DJ Nicky met geluid en licht tot 175 personen:975 euro

   • 4 uur DJ Nicky met geluid en licht tot 225 personen:1375 euro

   • elk extra uur kost 150 euro extra

   • reiskosten binnen heel de Randstad inbegrepen


   *Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

   Nicky is een Engelse DJ die tegenwoordig in Amsterdam woont.  Nicky zette haar eerste stappen op het DJ vlak met een paar oude vinylplaten en een pick-up, sindsdien is het haar passie en heeft ze zich ontwikkeld als een echte “allround” DJ als je kijkt naar haar stijlen en technieken.

   Nicky heeft gedurende de afgelopen jaren regelmatig opgetreden bij diverse evenementen, zoals in clubs, op festivals, silent discos, bedrijfsfeesten en huwelijken. Het maakt haar niet uit waar ze speelt, haar motto is originaliteit. Dit is belangrijk voor haar. Ze neemt haar publiek mee op een muzikaal avontuur vol passie en plezier.  Met haar charisma, muziekkennis en skills weet ze elk publiek te veroveren, de dansvloer te vol te krijgen en te houden.

    
   € 500,00
   DJ Mr Smit
   • Allround
   • Dance

   Zeer professionele allround DJ, top feest gegarandeerd

   DJ Mr Smit


   • uitermate allround

   • ook zeer geschikt samen met live muzikanten

   • succes gegarandeerd

   • zeer brede repertoirekennis

   • vriendelijk en representatief


   DJ Mr Smit is een zeer professionele allround DJ die van elk feest een geweldig succes maakt.

   Prijzen:

   • DJ Mr Smit maximaal 4 uur draaien zonder apparatuur, 500 euro

   • DJ Mr Smit maximaal 4 uur draaien met geluid en licht tot 125 personen, 850 euro

   • DJ Mr Smit maximaal 4 uur draaien met geluid en licht tot 175 personen, 1000 euro

   • DJ Mr Smit maximaal 4 uur draaien met geluid en licht tot 225 personen, 1300 euro

   € 500,00
   DJ Keb
   • Allround
   • Dance

   Keb draait alle hits van nu in combinatie met vette classics in...

   DJ Keb

   DJ Keb

   • gespecialiseerd in latin/pop/dance, R&B en disco

   • mixt hedendaagse hits met de lekkerste classics die hij altijd remixt in een eigen-tijds jasje

   • ook te boeken als VJ

   • zeer veel mensenkennis, vriendelijk en attent

   • uitermate veel ervaring: al ruim 20 jaar!

   • verzoekjes zijn altijd mogelijk, graag zelfs


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 4 uur DJ Keb zonder techniek: 400 euro

   • 4 uur DJ Keb met geluid en licht tot 100 personen: 750 euro

   • 4 uur DJ Keb met geluid en licht tot 150 personen: 900 euro

   • 4 uur DJ Keb met geluid en licht tot 225 personen: 1300 euro

   • elk extra uur kost 100 euro extra

   • reiskosten binnen 50km rond Utrecht inbegrepen


   DJ Keb is een DJ met een enorme staat van dienst. Gespecialiseerd in alles waarop gedanst kan worden. Met veel plezier staat hij elke weer weer achter de draaitafels. DJ Keb is niet alleen DJ maar ook Vj.

   Tip: boek DJ Keb als Vj voor een heel bijzonder feest
   Keb is ook als video DJ te boeken. Dat is super leuk. Aan het begin van de avond toont hij foto's van het bruidspaar of het bedrijf. Later draait hij clips en wisselt hij af met mooie visuals en foto's.Erg bijzonder en een echte aanvulling op een feest. De meerprijs is slechts 300 euro extra. Inbegrepen zit:

   • alle benodigde VJ gear om zijn werk als VJ te kunnen doen

   • duizenden videoclips en visuals

   • groot projectiescherm en sterke beamer


   KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

    

   Repetoirelijst

   DJ Keb is zeer allround. Hij kan met alle stijlen overweg. Hij is gespecialiseerd in remixen van classics in een modern jasje. Dus alle herkenbare hits maar dan net iets vetter en met een hedendaagse sound.
   € 400,00
   DJ Wesley
   • Allround
   • Dance

   eightees, ninetees, disco, hedendaagse hits, dance en urban

   DJ Wesley

   DJ Wesley

   • eigentijds, vriendelijk, veelzijdige top-40 DJ

   • dance, trance, house, club, top-40, disco en classics

   • DJ Wesley bereid zich altijd grondig voor

   • verzoekjes: uiteraard geen enkel probleem


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 5 uur DJ Wesley zonder techniek*: 600 euro

   • 5 uur DJ Wesley met geluid en licht tot 100 personen: 950 euro

   • 5 uur DJ Wesley met geluid en licht tot 150 personen:1100 euro

   • 5 uur DJ Wesley met geluid en licht tot 225 personen: 1500 euro

   • elk extra uur kost 125 euro extra

   • reiskosten binnen een straal van 50km rond Den Haag inbegrepen


   *Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

   DJ Wesley is gespecialiseerd in eigentijdse feesten waar veelzijdige moderne muziek gewenst is. Van de laatste top-40 hits tot de beste clubmuziek. Alles vakkundig aan elkaar gedraaid met hier en daar een lekkere mash-up met een alltime classic.

   KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

    

    

   Repetoirelijst

   Eightees, ninetees, disco, top-40, urban, dance.

    
   € 600,00
   DJ Martijn
   • Dance
   • Hip hop

   Enthousiast, vriendelijk, zeer bekwame muziekfreak.

   DJ Martijn

   DJ Martijn

   • zeer enthousiaste open draaistijl die aanstekelijk werkt

   • dance, top-40, trance, eigentijdse pop, house, r&b en urban

   • veel bijzondere remixen en uitvoeringen

   • uitermate technisch bekwame DJ

   • verzoekjes zijn uiteraard altijd mogelijk


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 4 uur DJ Martijn zonder techniek*: 400 euro

   • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 100 personen: 750 euro

   • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 150 personen:900 euro

   • 4 uur DJ Martijn met geluid en licht tot 225 personen: 1300 euro

   • elk extra uur kost 100 euro extra

   • reiskosten binnen een straal van 50km rond Tilburg inbegrepen


   *Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

   DJ Martijn is een echte muziekfreak. Hij is niet alleen DJ maar ook nog een zeer begenadigd technicus en radiomaker. DJ Martijn valt op door zijn enorme drive en enthousiasme achter de draaitafels.  Dat werkt aanstekelijk en zorgt snel voor volle dansvloeren.

   KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

    

   Repetoirelijst

   DJ Martijn draait zo breed mogelijk om zo alle mensen uit het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. DJ Martijn kijkt continue wat er gebeurd in de zaal en speelt daar direct op in.
   € 400,00
   DJ Edgar
   • Allround
   • Dance

   Lounge, Soul, Disco, Top-40, RnB/HipHop, Urban, Deep-House, House

   DJ Edgar

   DJ Edgar

   • lounge, soul, disco, Top-40, RnB/hiphop, urban, deep-house, house

   • eigentijdse DJ die classics er vakkundig tussendoor draait

   • technisch zeer bekwame beatmixer

   • verzoekjes: geen enkel probleem

   • bereid zich grondig voor op elke opdracht

   • vast onderdeel van het Swinging Collective


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 3 uur DJ Edgar zonder techniek*: 475 euro

   • 3 uur DJ Edgar met geluid en licht tot 125 personen: 825 euro

   • 3 uur DJ Edgar met geluid en licht tot 175 personen:950 euro

   • 3 uur DJ Edgar met geluid en licht tot 225 personen:1350 euro

   • elk extra uur kost 125 euro extra

   • reiskosten binnen heel de Randstad inbegrepen


   *Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

   DJ Edgar is een eigentijdse, uitermate vriendelijke en bekwame DJ. Hij is tevens het muzikale hart van het Swinging Collective.

    

   KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

    

    

    

   Repetoirelijst

   De grote voorliefde van Edgar is uptempo dance met veel soulinvloeden, swing en vrolijkheid.

    

    
   € 475,00
   DJ Rutger
   • Allround
   • Dance

   jaren ' 70 tot nu, disco, dance, van house tot strauss

   DJ Rutger

   DJ Rutger

   • zeer allround: van pop tot rock, van diva's tot dance

   • verzoekjes zijn geen enkel probleem

   • meer dan 15 jaar ervaring

   • Rutger bereid zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 4 uur DJ Rutger zonder techniek*: 300 euro

   • 4 uur DJ Rutger met geluid en licht tot 100 personen: 650 euro

   • 4 uur DJ Rutger met geluid en licht tot 150 personen: 800 euro

   • 4 uur DJ Rutger met geluid en licht tot 225 personen: 1200 euro

   • elk extra uur kost 75 euro extra

   • reiskosten binnen straal van 50km rond Rotterdam inbegrepen


   *Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

   DJ Rutger staat voor muziek die de mensen aanspreekt, of dit nu rock-classics zijn, of Hollandstalig/Apres Ski, 60s,70s/80s/90s, Disco, Top 40, Latin-dance, R&B/Urban, Reggeaton/Moombahton, Dance, House is. Kortom alles is mogelijk!

   KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

    
   € 300,00
   DJ Nik
   • Allround
   • Dance

   Misschien wel de meest veelzijdige DJ van Swinging.nl.

   DJ Nik


   • een echte feest DJ: voor ieder wat wils

   • veelzijdig, attent en vriendelijk

   • verzoekjes: natuurlijk altijd!

   • bijzonder allround: beheerst alle stijlen


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 4 uur DJ Nik zonder techniek*: 350 euro

   • 4 uur DJ Nik met geluid en licht tot 100 personen: 700 euro

   • 4 uur DJ Nik met geluid en licht tot 150 personen:850 euro

   • 4 uur DJ Nik met geluid en licht tot 225 personen: 1250 euro

   • elk extra uur kost 75 euro extra

   • reiskosten binnen 50 km rond Rotterdam inbegrepen


   *Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

   DJ Nik is een echte allrounder: hij is gewend om voor ieder wat wils te draaien. Of het feestmuziek, dance, disco of pop moet zijn. Nik draait het allemaal met het grootste gemak.

   KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

    
   € 350,00
   DJ Peter
   • Allround
   • Dance

   Van gabber naar house, van adres ski naar carnaval, van dance naar...

   DJ Peter

   DJ Peter

   • zeer allround: draait werkelijk alles

   • disco/dance/pop/apres ski/carnaval/Nederlands/rock

   • ook karaoke is mogelijk

   • verzoekjes: altijd!

   • vriendelijk en enorm ervaren


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 4 uur DJ Peter zonder techniek: 300 euro

   • 4 uur DJ Peter met geluid en licht tot 100 personen: 650 euro

   • 4 uur DJ Peter met geluid en licht tot 150 personen: 800 euro

   • 4 uur DJ Peter met geluid en licht tot 225 personen: 1200 euro

   • elk extra uur kost 75 euro extra

   • reiskosten binnen de Randstand inbegrepen


   DJ Peter is een DJ met de meeste draaiuren in het DJ team van Swinging.nl. Hij heeft werkelijk alles al een keer gedaan: bruiloften, bedrijfsfeesten, kroegen, kermisfeesten, carnavalsfeesten. Verzin het maar en Peter heeft het weleens gedaan. Daarnaast is Peter de hoofdtechnicus van Swinging.nl. Hij zorgt dat alle techniek overal top is geregeld.

   KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

    
   € 300,00
   Swinging Collective
   • Allround
   • Dance

   De ultieme combi van een live-band en een DJ show. Super feest...

   Swinging Collective


   • de ultieme live band bestaande uit DJ met zangeres/MC, saxofonist en percussionist

   • inclusief een uitgebreide lichtshow voor een geweldige sfeer en show

   • 4 uur non stop muziek zonder onderbrekingen

   • de beste muzikanten, de beste apparatuur, de beste show


   De sensatie in Nederland muziekland: het Swinging Collective. Een super swingend avondvullend programma bestaande uit de top DJ Edgar, saxofonist Joshua, percussionist Adriaan en een fantastische zangeres. Hierbij maken we gebruik van diverse top zangeressen zoals MC Mickey Hurts, Sarah Fall, Mavis Acqua en MC Choral.

   De show is echt een absoluut feest gegarandeerd. Een geweldige licht en geluidsset, top kwaliteit muzikanten, uitmuntende service en vooral: ontzettend veel plezier en muzikale power.

   De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

   Ben je op zoek naar een live DJ show met alleen maar top-entertainment dan is het Swinging Collective de juiste keuze. Een non-stop show vol met afwisseling: DJ met Sax, DJ met percussie, DJ met MC, DJ met sax en percussie, DJ met sax, percussie en MC, het gebeurt allemaal tijdens deze verrassende show.

   Kiezen tussen een DJ of band is niet meer nodig: het Swinging Collective is het totaal concept voor elk feest.

    

   De prijs van het Swinging Collective bedraagt 2895 euro all-in voor een 4 uur durende non-stop show waarvan 3 uur live entertainment en 1 extra uur DJ. Inbegrepen in deze prijs:

   • DJ Edgar

   • Saxofonist

   • Percussionist

   • Zangeres & MC

   • Bijpassend geluid- en lichtset met technicus geschikt tot 200 personen

   • Reiskosten binnen heel Nederland


   Nog meer feest?
   We kunnen de show uitbreiden met CO2 guns, confetti streamers, verlichte dansvloer, danseressen en videoschermen.

   • CO2 gun + 6 confetti streamers, 300 euro

   • Verlichte dansvloer, vanaf 495 euro voor 4 * 4 meter

   • Videoscherm + VJ, 750 euro

   • 4 danseressen, 1195 euro


    

    

   Repetoirelijst

   De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

    

    

    

    
   € 2.895,00
   DJ Andre
   • Allround
   • Dance

   Allround, attent en swingend, dat is Andre!

   DJ Andre

   DJ Andre

   • zeer allround: elke muziekstijl is mogelijk, voor jong en oud

   • verzoekjes zijn altijd leuk

   • ruim 12 jaar ervaring

   • vriendelijk, representatief

   • DJ Andre bereid zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 4 uur DJ Andre zonder techniek*: 300 euro

   • 4 uur DJ Andre met geluid en licht tot 100 personen: 650 euro

   • 4 uur DJ Andre met geluid en licht tot 150 personen: 800 euro

   • 4 uur DJ Andre met geluid en licht tot 225 personen: 1200 euro

   • elk extra uur kost 75 euro extra

   • reiskosten binnen straal van 50km rond Amsterdam inbegrepen


   *Benodigde techniek: DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

   DJ Andre draait werkelijk alles. Zijn motto: als de mensen het leuk hebben en de dansvloer staat vol, dan is hij gelukkig. Zijn collectie is enorm breed.

   KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

    

   € 300,00
   DJ Johan
   • Allround
   • Dance

   Zeer muzikale DJ die gegarandeerd de boel op stelten zet.

   DJ Johan

   DJ Johan

   • attente allrounder met groot muzikaal gevoel

   • draait voor ieder wat wils

   • verzoekjes? Ja graag!

   • ruim 20 jaar ervaring

   • swingend, vriendelijk & representatief

   • DJ Johan breidt zich grondig voor en draait alleen jullie muziekwensen


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 4 uur DJ Johan zonder techniek*: 300 euro

   • 4 uur DJ Johan met geluid en licht tot 100 personen: 650 euro

   • 4 uur DJ Johan met geluid en licht tot 150 personen: 800 euro

   • 4 uur DJ Johan met geluid en licht tot 225 personen: 1200 euro

   • elk extra uur kost 75 euro extra

   • reiskosten binnen straal van 50km rond Rotterdam inbegrepen


   *Benodigde techniek: DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

   DJ Johan is een DJ die zijn roots heeft als muzikant. Als drummer was hij altijd zeer actief in vele bandjes. Langzaamaan is daar het DJ-werk aan toegevoegd. Johan heeft een enorm grote repertoirekennis, is attent en vriendelijk.

   KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

    
   € 300,00
   DJ Barry
   • Allround
   • Dance

   Barry is enorm allround: van dance tot polonaise, van disco naar strauss....

   DJ Barry

   DJ Barry

   • uitermate energiek, vriendelijk en kundig

   • zeer allround: van dance tot polonaise

   • verzoekjes? Ja graag!

   • weliswaar nog jong maar al zeer ervaren: al ruim 10 jaar!

   • uitermate gemotiveerd

   • enorme repertoire kennis


   De garanties van Swinging.nl

   • geen verrassingen: je weet altijd welke DJ komt draaien

   • zekerheid: altijd een professionele DJ ter vervanging bij overmacht

   • lekkere koffie: maak direct een afspraak in onze showroom

   • altijd vooraf contact met de DJ om jullie wensen door te nemen

   • top kwaliteit geluid- en lichtapparatuur

   • flexibele opbouw en afbreektijden aangepast aan jullie tijdschema


   Prijzen

   • 4 uur DJ Barry zonder techniek*: 350 euro

   • 4 uur DJ Barry met geluid en licht tot 100 personen: 700 euro

   • 4 uur DJ Barry met geluid en licht tot 150 personen: 850 euro

   • 4 uur DJ Barry met geluid en licht tot 225 personen:1150 euro

   • elk extra uur kost 75 euro extra

   • reiskosten binnen straal van 50km rond Rotterdam inbegrepen


   *Benodigde techniek: 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus, 1 Pioneer DJM-900 Nexus, DJ booth, SM-58 microfoon, professionele geluidsset en een goede floormonitor

   DJ Barry is de jongste telg van de Swinging.nl DJ familie. Maar dat zegt niets over zijn kwaliteit. Integendeel. Barry is zeer fanatiek en hij heeft al een enorme draai ervaring opgebouwd. Hij draait veelzijdig met het accent op de hedendaagse hits.

   KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

    
   € 350,00
   De Helden
   • Allround
   • Dance

   Niet voor niets de meest geboekte band van Nederland.

   De Helden

   Coverband De Helden..,wie heeft ze niet een keer gezien of in ieder geval over ze gehoord? Al jaren staat deze coverband garant voor topkwaliteit entertainment met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een wervelende performance. Coverband De Helden brengen je een breed programma, waarbij naast muzikale kwaliteit ook aan de aankleding van het optreden veel zorg wordt besteed.

   Het sterk gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste Pop-, Disco-, Soul- en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse pop. Liedjes waarvan een ieder minstens een paar regels kan meezingen en waarbij steeds dezelfde vuistregels centraal staan: herkenbaarheid en vooral; dansbaarheid!

   De opbouw van een optreden (de indeling van het programma, het repertoire etc.) gaat altijd in overleg met jou: in de voorbereiding naar een optreden zal er altijd persoonlijk kontakt met je worden opgenomen, zodat de band volledig op de hoogte is van je wensen en voorkeuren.

   Coverband De Helden; ze zijn bij de tijd, barsten van de energie en hebben altijd plezier. De Helden nemen zichzelf uiterst serieus, vinden dat ze humor hebben en zijn een beetje van elkaar gaan houden. De Helden zijn hip en stoer, De Helden zijn Cool! De Helden maken van uw feest een FEEST!! Omdat ze De Helden zijn.

   De Helden brengen een avondvullende show vol met entertainment, vette muziek en veel muzikaal vakmanschap. De Helden is ook te boeken in combinatie met een DJ.

   De prijs van De Helden is 2995 euro ex reiskosten. Inbegrepen zitten drie live sets van 60 minuten binnen max 5 uur tot max 0100 uur en voldoende geluid- en licht tot 150 personen. Niet inbegrepen zitten eventuele parkeerkosten en de reiskosten. Voor 200 euro extra is het mogelijk een bijpassende DJ te boeken.

    

    

    

   Repetoirelijst

   VOORBEELDEN POP


   Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
   Cake by the Ocean - DNCE   
   Cheap Thrills - SIA
   Cheerleader - OMI
   Crazy in love - Beyoncé
   Freedom – George Michael
   Get Lucky - Daft Punk
   Happy - Pharell Williams
   Hold my hand - Jessie J
   How deep is your love  - Calvin Harris & Disciples
   I love it - Icona Pop
   King - Years and years
   Lean on - Major Lazor
   One Kiss – Dua Lipa
   Rolling in the deep - Adele
   Shape of you - Ed Sheeran
   Shut up and dance – Walk The Moon
   Sky full of stars – Coldplay
   Suavemente - Elvis Crespo
   Three Little Birds - Bob Marley
   Uptown funk/Treasure/24K - Bruno Mars
   Viva la vida - Coldplay
   What about us - Pink
   Why tell me why - Anita Meijer

   VOORBEELDEN 90’s
   Back for good - Robbie Williams rock versie
   Be my lover – La Bouche  
   Casanova - Ultimate Kaos
   Hit me baby one more time - Britney Spears
   It’s my life – Dr Alban
   Rich girl - Gwen Stefani+Eve
   Rythm is a dancer - Snap
   Show me love – Robin S
   What is love – Haddaway
   You got the love – New Voyager

   VOORBEELDEN NEDERLANDSTALIG
   Alles is liefde – Blöf
   Bloed, Zweet en Tranen – André Hazes
   Bubbelbad – Def P
   Dansplaat – Brainpower
   Het regent zonnestralen/De Kapitein – Acda en De Munnik
   Iedereen is van de wereld – The Scene
   Kom van dat dak af – Peter Koelewijn
   Leef! – André Hazes jr
   Sexy als ik dans - Nielson
   Sterrenstof – De Jeugd Van Tegenwoordig
   Slapeloze nachten – The Opposites
   Smoorverliefd – Doe Maar
   Parijs - Kenny B   VOORBEELDEN MEDLEY's
   -Blow ya mind (Gwen Stefani)/No diggity (Blackstreet)/Fugee la(Fugees)/New York Empire State(Alicia Keys)


   -Hip Hop:
   Jump around/Boom shake the room/Hip Hop hooray/California (Dr Dre)/Maria Maria

   -Medley early 90’s dance
   Lady/Move your feet/Groovejet/Sing it back/Murder on the dancefloor/One more time/If you wanna be my lover/Gettin jiggy with it

   -Medley 80’s: Let’s dance/Billy Jean/Into the groove/I wanna dance with somebody

   -Medley uptempo 80’s:
   Far from over/When the rain begins to fall/Maniac


   VOORBEELDEN ROCK
   Basket Case – Green Day
   Don’t stop me now/Somebody to love – Queen
   Good god - Anouk
   Learn to fly – Foo Fighters  
   Living on a prayer/It’s my life – Bon Jovi
   No one knows – QOTSA    
   Simply the best – Tina Turner
   Song 2 - Blur
   Sweet Child ‘O Mine – Guns ‘n’Roses
   Thunderstruck – AC/DC

   VOORBEELDEN BALLADS
   Granate – Bruno Mars
   Perfect – Ed Sheeran
   She’s the one – Robbie Williams
   Thinking out loud – Ed Sheeran

   70’s DISCO/DANCE-CLASSICS
   De Helden beschikken over een uitgebreid repertoire aan disco/dance-classics. In eerste instantie maken deze geen deel uit van een standaard setlijst, op verzoek kunnen we uiteraard een aantal classics in de setlijst opnemen.
   Voorbeelden;
   Blame it on the boogie – The Jacksons
   Celebration – Kool and The Gang
   I’m so excited – The Pointer Sisters
   Relight my fire – Dan Hartman
   Think – Aretha Franklin

   Popclassics


   A night like this – Caro Emerald


   Ain't no other man - Christine Aquilera


   American boy – Estelle ft Kanye West


   Another day – Jamie Lidell


   Bad romance – Lady gaga


   Beauty and the brains - Nielson


   (it's a) Beautiful day - U2


   Billy Jean – Michael Jackson


   Born this way – Lady Gaga


   Call me maybe – Carly Rae Jepsen


   Candy – Robbie Williams


   Crazy - Gnarls Barkley


   Dancing Queen - Abba


   Dancing on the ceiling - Lionel Richie


   Dance with somebody – Mando Diao


   Discomedley – various artists


   DJ got us falling in love again - Usher


   Don't stop me now – Queen


   Don't you want me - Human league


   Evacuate the dancefloor – Cascade


   Fame – Irene Cara


   Firework – Katy Perry


   Get Lucky – Daft Punk


   Gimme gimme gimme – Narada Michael Walden + Patti Austin


   Girl – Anouk


   Gold – Sandau Ballet


   Good god - Anouk


   Groovejet (if this ain't love) - Groovejet


   Groove is in the heart – Deelite


   Happiness – Alexis Jordan


   Happy - Pharell


   Hello – Martin Solveigh + Dragonetta


   Highway to hell – AD/DC/Pink


   Hot ‘n’ cold – Katy Perry


   Human – The Killers


   I don't feel like dancing - Scissor Sisters


   I follow rivers – Lykke Li


   I gotta feeling – Black Eyed Peas


   I kissed a girl – Kate Perry


   I love it – Icona Pop


   I think we're alone now - Tiffany


   I’m so excited – The Pointer Sisters


   I'm still standing - Elton John


   Into the groove - Madonna


   It's in your eyes - Kylie Minogue


   I wanna dance with somebody - Whitney Houston


   I was made for loving you – Kiss


   Jump - Van Halen


   Let’s stay together – Al Green


   Living on a prayer - Bon Jovi


   Love and pride – King


   Love me just a little bit more – The Dolly Dots


   Love is a battlefield - Pat Benatar


   Love never felt s good – M Jackson/J Timberlake


   Make you feel my love - Adele


   Maniac - Michael Sembello


   Murder on the dancefloor - Sophie Ellis Baxtor


   Moves like Jagger – Maroon 5 ft Christina Aquilera


   My girl - The Temptations


   One way or another – One Direction/Blondie


   PDA - John Legend


   Piece of my heart – Beverly Knight


   Rain down on me – Kane


   Raise your glass – Pink


   Rolling in the deep – Adele


   Sex on fire – Kings of Leon


   Seed - The Roots


   Show me love – Robin S


   Smile – Lilly Allen


   Someone loves you honey - June Lodge


   Stayin’ alive – The BeeGees


   Take on me - Aha


   The edge of heaven - Wham!


   The only way is up – Yazz


   The promise you made - Cock Robin


   The time of my life – Bill Medley + Jennifer Warnes


   This love - Maroon 5


   Thunder in my heart - Meck ft. Leo Sayer


   Titanium – David Guetta ft Sia


   Treasure – Bruno Mars


   Under my umbrella – The Baseballs


   Uptown Funk – Bruno Mars


   Valerie - Amy Winehouse


   Viva la vida - Coldplay


   Walk like an egyptian - The Bangles


   Walkin’ on sunshine – Kathrina and The Waves


   We are the world – USA for Africa


   What a feeling – Irene Cara


   When love takes over – David Guetta ft Kelly Rowland


   When the going gets tough - Billy Ocean


   When the rain begins to fall - Jermaine Jackson + Pia Zadora


   When you’re gone – Bryan Adams + Mel C


   Who do you think you are? - Spice girls


   Why tell me why – Anita Meyer


   You give me something – James Morrisson


   You make me feel – Sylvester


   You’re my everything – Michael Bublee


   You're the one that I want - Olivia Newton John + John Travolta


   10.000 Nights – Alphabeat


   99 Luftballons – Nena


   Ons repertoire is constant aan uitbreiding/verandering onderhevig, samenstelling van het repertoire in overleg.


    
   € 2.995,00
   Roaring Jazz Quartet
   • Easy-listening
   • Jazz

   Stijlvolle jazzy muziek op zeer hoog niveau.

   Roaring Jazz Quartet

   Dit collectief aan enthousiaste muzikanten draagt de naam “The Roaring Jazz Quartet”. Zij spelen tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire van het Great American Songbook gecombineerd met hedendaagse popsongs in eigen sfeervolle jazzy arrangementen. Als een veel gevraagde act op de grotere podia, festivals en evenementen in binnen- en buitenland weten de heren als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk.

   Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, Elvis Presley, en Michael Bublé, maar ook songs van bijvoorbeeld Ed Sheeran, John Mayer, The Beatles, Elton John en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.

   Deze 4 professionele muzikanten, die allen ruime ervaring hebben in het speelveld als sessiemuzikanten bij diverse pop- en jazzartiesten, hebben de koppen bij elkaar gestoken om hun passie een extra dimensie te geven in de vorm van deze high-end, sophisticated jazz band voor de extravagante, luxe en bijzondere evenementen in binnen- en buitenland.

   The Roaring Jazz Quartet bestaat uit een pianist, drummer, contrabassist en een zanger en is nu te boeken voor 1, 2 of 3 x 40 minuten in de basis. In overleg zijn afwijkende speeltijden mogelijk. Daarnaast is het mogelijk de band uit te breiden met diverse muzikanten.

   De prijs van 1995 euro is exclusief techniek.

    
   € 1.995,00
   Soul Solution
   • Allround
   • Dance

   WEERGALOZE non stop live show van top band en DJ

   Soul Solution

   high energy partyband, feest gegarandeerd

   • uitzonderlijke kwaliteit

   • extreem dansbaar

   • max 5 uur non stop show van live band en top DJ

   • mooie show

   • op leadvocals de absolute topzangers David Dam en/of Jared Grant


   De energie en het contact met het publiek is ongeëvenaard. De show is een aaneenschakeling van dansbare hits in een razend tempo gespeeld. De zangers David Dam en/of Jared Grant zijn van een uitzonderlijk hoog niveau. Dit is de absolute top van wat er in Nederland te koop is.

   Prijs
   De prijs van Soul Solution bedraagt 3295 euro. Inbegrepen in deze prijs:
   - max 5 uur non stop show bestaande uit 2 powersets live muziek van Soul Solution en de rest DJ
   - reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Waddeneilanden
   - eigen technicus en indien nodig eigen techniek geschikt tot max 200 personen
   - The Tunes wordt voor deze prijs geboekt met 1 zanger: ofwel David ofwel Jared, naar gelang de wensen en beschikbaarheid. Het is ook mogelijk te boeken met beide zangers. De meerprijs bedraagt 500 euro.

   Repetoirelijst

   Het repertoire is vooral heel erg dansbaar en wordt elk optreden ververst. Interactie en improvisatie maakt elke show weer uniek en anders. Maar toch een tipje van de sluier:

   1999 – Prince
   24k Magic - Bruno Mars
   7 Nation Army - White Stripes
   A change is gonna come - Sam Cook
   Begging - Madcon
   Billie Jean - Michael Jackson
   Blame it on the Boogie - Michael Jackson
   Blurred lines - Robin Thicke
   Can you feel it - Michael Jackson
   Can’t feel my Face - The Weekend
   Can’t stop the Feeling - Justin Timberlake
   Cry me a river - Justin Timberlake
   Don’t stop - Micheal Jackson
   Fuck you - Cee Loo Green
   Get Lucky - Daft Punk
   Good times - Chiq
   Happy - Pharell
   Harry Hippie - Bobby Womack
   Hey Ya - Outkast
   I want you back - Jackson 5
   I wish - Stevie Wonder
   Let’s get it on - Marvin Gaye
   Let’s get it started - Black Eyed Peace
   Let’s groove tonight - Earth Wind Fire
   Let’s stay together - Al Green
   Locked out of heaven - Bruno Mars
   Love me Again - John Newman
   Move your feet - Junior Senior
   My Girl - The Temptations
   Rock your body - Justin Timberlake
   Senorita - Justin Timberlake
   Sex Machine - James Brown
   Sexy MF - Prince
   Signed Sealed Delivered - Stevie Wonder
   Sir Duke - Stevie Wonder
   Soul man - Sam& Dave
   Soul Power - James Brown
   Treasure - Bruno Mars
   Valerie - Amiy Winehouse
   Want to want me - Jason Derulo
   What I’d say - Ray Charles
   What’s going on - Marvin Gaye
   € 3.295,00
   Blend-it
   • Allround
   • Dance

   5 uur non stop 6 koppige topband + DJ voor 1 prijs

   Blend-it

   Een geweldige feestband met zeer professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Plezier staat voorop bij deze topband. De combinatie van een vette live-show, kwaliteit en vriendschap maakt een optreden van deze band tot een unieke ervaring.

   De band speelt een aanstekelijke mix van hedendaagse hits en lekkere classics.

   Bezetting
   Blend-it bestaat uit 6 muzikanten: 2 zangeressen, bassist, gitarist, toetsenist en drummer. Voor 300 euro extra is het mogelijk om de band uit te breiden met zanger Nils Krake:
   https://youtu.be/N3qr4rqPiKs

   Prijs inclusief DJ
   De technicus van de band is ook een leuke DJ. De prijs van Blend-It is dus inclusief DJ die in de pauzes gaat draaien. Oftewel een totaalprogramma voor 5 uur non stop feest.

   Speelduur
   De band speelt 3 sets van 50 minuten. Zij hebben muziek bij zich voor de pauzes. Mocht je dat willen dan is de band uiteraard uit te breiden met een passende DJ.

   Techniek
   Standaard komt de band met een geluid- en lichtsysteem tot circa 150 man verzorgt door hun eigen geluidsbedrijf.

   Repetoirelijst

   Ain’t no mountain high enough – Marvin Gaye
   Ain't it fun – Paramore
   Ain't Nobody – Chaka Khan
   Always there – Incognito
   Another day – Jamie Lidell
   Are you gonna go my way – Lenny Kravitz
   Are you gonna be my girl – Jet
   Always on the run – Lenny Kravitz
   Baby love – Mothers Finest
   Bad girls – Donna Summer
   Billy Jean – Michael Jackson
   Blame it on the boogie – Michael Jackson
   Blurred Lines – Robin Thicke / Pharrel Williams
   Boogie Wonderland – Earth, Wind & Fire
   Can you feel it – The Jacksons / The Temperor
   Can’t feel my face – The Weeknd
   Can't rely On – Paloma Faith
   Car wash – Rose Royce
   Celebration – Kool & the Gang
   Conga – Miami Sound Machine
   Could you be loved – Bob Marley
   Crazy in love – Beyonce
   Dancin’ in the street – Martha Reeves
   Deja Vu – Beyonce
   Disco inferno – The Trammps
   Don’t stop ‘til you get enough – Michael Jackson
   Easy Lover – Phil Collins & Philip Bailey
   Feel what you want – Kristine W.
   Finally – CC Peniston
   Fireball – Pitbull
   Good God – Anouk
   Happy – Pharrel Williams
   Hold back the river – James Bay
   Hold my hand – Jess Glynne
   How deep is your love – Calvin Harris
   How will I now – Whitney Houston
   I want you back – The Jackson Five
   I will survive – Gloria Gaynor
   Iedereen is van de Wereld – The Scene
   It's what you don't do – Lianne La Havas
   Just dance – Lady Gaga
   King – Years & Years
   Kiss – Prince
   Last dance – Donna Summer
   Last night a DJ saved my live – Indeep
   Lean On – Major Lazer
   Let’s talk about seks – Salt ’n Pepa
   Like I Can – Sam Smith
   Locked out of heaven – Bruno Mars
   Lola’s theme – Shape Shifters
   Love me like I do – Ellie Goulding
   Love runs out – One Republic
   Mercy – Duffy
   Mesmerized – Faith Evans
   My girl – The Temptations
   My guy – Supremes
   My sharona – The Knack
   Nobody’s wife – Anouk
   On my mind – Ellie Goulding
   Play that funky music – Wild Cherry
   Please don’t stop the music – Rihanna
   Pretty fly for a white guy – Offspring
   Pricetag – Jessie
   Pride / A Deeper Love – Aretha Franklin / C+C Music Factory
   Rain down on me – Kane
   Rather be – Clean Bandit
   Remember the time – Michael Jackson
   Respect – Aretha Franklin
   Rock With You – Michael Jackson
   Rock your body – Justin Timberlake
   Rumor has it – Adele
   Shake your body – The Jacksons
   Show me love – Robin S.
   Shut Up & Dance – Walk The Moon
   Single ladies – Beyonce
   Sista’s are doing it for them selves – Aretha Franklin / Annie Lennox
   Super freak – Rick James, MC Hammer
   Superstitious – Stevie Wonder
   Titanium – Sia
   Tell Me Bout It – Joss Stone
   Tell me something good – Chaka Khan
   Think – Aretha Franklin
   Thinking out loud – Ed Sheeran
   Trouble with my baby – Paloma Faith
   Typical man – Tina Turner
   Uptown Funk – Mark Ronson / Bruno Mars
   Valerie – Amy Winehouse
   Waiting for tonight – Jennifer Lopez
   Wake me up before you go-go – Wham
   Want To Want Me – jason derulo
   War – Kensington
   We are family – Sister Sledge
   We found love – Calvin Harris
   Whats Love Gotta To With It – Tina Turner
   Who do you think you are – The Spice Girls
   You might need somebody – Shola Ama
   You’re the one that I want – Grease
   € 2.550,00
   Trots
   • Allround
   • Dance

   Puur, verrassend en steengoed! Een band om Trots op te zijn.

   Trots

   Altijd NIEUWE nummers, TOP muzikanten, 200% ENERGIE, een GEWELDIGE show!

   Een optreden van Trots is altijd een geweldige ervaring, met de beste nieuwe nummers en klassiekers maakt de band elke avond een onvergetelijk feest! Het repertoire van Trots is altijd vol hits en up-to-date. De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen, dansen, springen, genieten en meezingen! Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, Kensington, Ed Sheeran, Nielson, Robin Thicke, Pharell, James Bay, Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Michael Jackson, Robbie Williams, Doe maar, Bob Marley en meer..

   Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Zanger/toetsenist/gitarist Kelly Veerman, topgitarist Ivan Pranger, drummer Bart Klomp en bassist Jack de Vries zijn professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond bijzonder te maken.

   Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven. Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd!

   Extra mogelijkheden:

   • Een podium maakt de show van Trots helemaal af. Voor 75 euro ex btw nemen we een bijpassend podium van 3 * 4 meter mee.

   • Zoek je non stop feest? Boek dan voor 180 euro ex btw extra een DJ bij voor max 5 uur non stop feest.

   • Voor slechts 360 euro extra is het mogelijk om zanger Kelly bij te boeken tijdens de trouwceremonie. Heel bijzonder.

   • Neem je met minder geen genoegen? Voor 300 euro ex btw is het mogelijk om de standaard lichtshow uit te breiden naar echt een hele mooie luxe uitgebreide lichtshow voor een nog grotere show.

   Repetoirelijst

   Het repertoire van de band Trots is verrassend en nieuw! Om een indruk te geven van wat de band speelt staan hieronder wat recente nummers en klassiekers die vaak gespeeld worden.


   1. Wake me up - Avicii
   2. Summer - Calvin Harris
   3. Sex on fire - Kings of Leon
   4. Fireworks - Katy Perry
   5. Shape of you – Ed Sheeran
   6. Can’t stop this feeling – Justin Timberlake
   7. Billy Jean / Black white – Michael Jackson medley
   8. 24K Magic - Bruno Mars
   9. Sexy als ik dans – Nielso   10. Don’t worry ‘bout a thing – Madcon


   11. Treasure / Get lucky / Blurred lines – medley
   12. Sterrenstof – Jeugd van tegenwoordig
   13. Year of summer - Niels Geusebroek
   14. Geronimo – Sheppard
   15. Love generation - Bob Sinclar
   16. Happy – Pharell Williams
   17. Titanium  / Hello / Sexy and I know it  / Party Rock – medley
   18. This girl – Kungs
   19. Uptown funk – Bruno Mars
   20. Feels - Calvin Harris
   21. Locked out of heaven – Bruno Mars
   22. Hangover / Barbra Streisand / Fireball – medley
   23. Summer - Calvin Harris
   24. Could you be loved – Bob Marley
   25. Best day of my life – American Authors
   26. Message in a bottle – the Police
   27. I’ll be there for you – The rembrandts
   28. Smoorverliefd / Alles is liefde / Je hoeft niet naar huis – NL medley
   29. Lion in the morning sun – Will and the people
   30. I gotta feeling – Black eyed peas
   31. Narcotic – Liquido
   32. Angels – Robbie Williams
   33. Don't you worry child - Swedish house maffia
   34. This is what it feels like – Armin van Buuren
   35. War – Kensington
   36. Shut up and dance! – Walk the moon
   37. Thinking out loud – Ed Sheeran
   38. Don’t stop me now – Queen
   Extra:

   1. Summer of 69 – Bryan Adams
   2. Play that funky music – Wild Cherry
   3. Rock ‘n’ roll medley – Great balls – Jailhouse rock – Blue suede shoes
   4. Kiss – Prince
   5. Long train running – Doobie Brothers
   6. Song 2 – Blur
   7. One – U2
   8. Waiting on the world – John Mayer
   9. Viva la vida – Coldplay   € 1.850,00
   3Xtra
   • Allround
   • Dance

   Super feestband + Dj voor 5 uur non-stop feest voor 1 scherpe...

   3Xtra


   • super vette feestband voor een scherpe prijs

   • compacte opzet waardoor het bijna op elke lokatie past

   • kleine bezetting, groots geluid

   • all-in prijs voor 5 uur non stop prijs


   3Xtra is de ideale combinatie van een compacte live-band en een DJ-show voor 1 scherpe prijs. De band heeft een zeer dansbaar repertoire bestaande uit de beste disco, pop, rock en dance hits. Laat je niet misleiden door de compacte bezetting van slechts 4 muzikanten: de vette live-sound zorgt gegarandeerd voor een top feestavond.

   De prijs van 3Xtra is 1695 euro all-in. Hierin zit inbegrepen:

   • non-stop avondvullend programma bestaande uit 4 live shows van 45 minuten met in de pauzes een bijpassende DJ

   • service op maat: je kunt zelf je favoriete songs uit de playlist kiezen voor de band en uiteraard ook al je verzoekjes voor de DJ opgeven

   • vervangende band in geval van overmacht

   • speciaal instuderen van 1 verzoeknummer: bijvoorbeeld voor de opening van het feest

   • geluid- en licht set perfect geschikt voor feesten tot 125 personen

   • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden


   3Xtra is ook te boeken in een kleinere bezetting als de band 'drie'. De band 'drie' is perfect geschikt voor het live begeleiden van een trouwceremonie en voor lekkere muziek tijdens de borrel. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie te maken: de band 'drie' tijdens de trouwceremonie en/of borrel en de band 3Xtra tijdens het feest.

   Saxofonist
   3Xtra kan met saxofonist worden uitgebreid voor nog meer sfeer. De meerprijs bedraagt 400 euro.

   Geluid en licht tot 200 personen
   Heb je een feest met meer dan 125 personen? Dan adviseren we de geluid- en lichtset uit te breiden. We nemen dan een zwaardere geluidsset mee en een uitgebreidere lichtshow. Ook nemen we in dat geval een grotere DJ booth mee zodat het totale plaatje helemaal af is. De meerprijs voor deze uitbreiding die gegarandeerd zorgt voor nog meer partypower is 300 euro.

   Verlichte dansvloer
   Om het plaatje helemaal af te maken, kunnen we de show uitbreiden met een verlichte dansvloer van 4 * 4 meter voor een meerprijs van 495 euro.

   Podium
   Voor 400 euro extra nemen we een podium van 4 * 3 meter mee. Uiteraard is deze voorzien van vloerbedekking en zorgen we ervoor dat de zijkanten zijn afgerokt zodat alle snoeren onder het podium netjes zijn weggewerkt.

    

    

    

   Repetoirelijst

   Party

   2 Brazil – Vengaboys

   A Night Like This – Caro Emerald

   Ainʼt Nobody – Chaka Khan

   American Boy - Estelle

   Another day – Jamie Lidell

   As (Always) – George Michael/Mary J. Blige

   Bad Girls - Donna Summer

   Billy Jean – Michael Jackson

   Blame it on the boogie - Jackson Five

   Blurred Lines – Robin Thicke

   Born this way – Lady Gaga

   Cake by the Ocean - DNCE

   California Girls – Katy Perry

   Canʼt get you outta my head – Kylie Minogue

   Canʼt hurry Love - Supremes

   Can't Take my eyes off of you – Frankie Valli and the four Seasons

   Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

   Carwash - Christina Aguilera

   Celebration – Kool and the Gang

   Cheap Trills - Sia

   Crazy – Gnarles Barkley

   Crazy in love – Beyonce

   Crazy little thing called love - Queen

   Crying at the discotheque - Alcazaar

   Dance little sister – Terence Trent DʼArby

   Domino – Jessie J.

   Dynamite – Taio Cruz

   Faith – George Michael

   Feels – Katy Perry/Pharell/Harris

   Feel it still – Portugal. The man

   Finally - CeCe Peniston

   Fireball - Pitbull

   Firework – Katy Perry

   Get Lucky – Daft Punk

   Good Feeling – Flo Rida

   Groove is in the heart – Dee Lite

   Happy – Pharell Williams

   Heavy Cross - Gossip

   Hey Jude – the Beatles

   Hide away – Keisha

   Highway to hell – AC/DC

   Hot hot hot – Buster Poindexter

   Hot Stuff - Donna Summer

   Hot ʻn Cold – Katy Perry

   I don’t like it, I love it – Flo rida Robin Thicke

   I Follow Rivers – Lykki Li

   I Feel Good – James Brown

   I gotta feeling – Black Eyed Peas

   I’ll be there for you – the Rembrants

   I Kissed a girl – Katy Perry

   I love it – Icona Pop

   I Love Your Smile - Shanice

   I Wanna dance with somebody – Whitney Houston

   I Will Survive - Gloria Gaynor

   I Wish – Stevie Wonder

   It's Raining Men - Weather Girls

   I'm Every Woman - Chaka Khan

   I'm Outta Love – Anastacia

   Iʼm So Excited – Pointer Sisters

   I';ve got the music in me – The Kiki Dee Band

   King – Years and Years

   Kiss - Prince

   Kom van dat dak af – Peter Koelewijn

   Lady - Modjo

   Lady Marmelade - Christina Aguilera

   Ladies Night – Atomic Kitten

   Like the Way I do - Melissa Etheridge

   Le Freak – Chic

   Let me think about it – Ida Corr

   Let's Get Loud - Jennifer Lopez

   Listen to the Music – the Doobie Brothers

   Locked out of heaven – Bruno Mars

   Lost in Music – Sister Sledge

   Make Luv – Oliver Cheatham

   Mercy – Duffy

   Mesmerized – Faith Evans

   Moves like Jagger – Maroon 5

   Mr. Saxobeat – Alexandra Stan

   Mr. Vain – Culture Beat

   Murder on the Dancefloor – Sophie Ellis Bextor

   Nine to five - Dolly Parton

   No Limits – 2 unlimited

   No Roots – Alice Merton

   No stress – Laurent Wolf

   Not That Kind - Anastacia

   Only Girl – Rihanna

   On the floor – Jennifer Lopez

   On the Radio - Donna Summer

   Party Rock Anthem - LMFAO

   Please donʼt stop the music – Rihanna

   Price Tag – Jessie J.

   Proud Mary - Tina Turner

   Push Up - Freestylers

   Push it – Salt and Pepper

   Raise your glass - Pink

   Release Me – Agnes

   Relight my fire – Dan Hartman

   Respect – Aretha Franklin

   Rhytm is a Dancer - Corona

   Rockabye – Clean Bandit

   Rolling in the deep – Adele

   Save Tonight – Eagle Eyed Cherry

   S&M - Rihanna

   Scream & Shout – Britney / Will.i.am

   Seven nation army – Ben l’oncle Soul

   Set Fire to the Rain – Adele

   Sexbomb – Tom Jones

   Sex on Fire – Kings of Leon

   Sing it Back – Moloko

   Shackles – Mary Mary

   Shape of you – Ed Sheeran

   She wolf – Sia / Guetta

   She works hard for the money - Donna Summer

   Show me Love – Robin S.

   Shut up and Dance – Walk the Moon

   Signed, Sealed, Delivered - Stevie Wonder

   Smells like teenspirit - Nirvana

   Sugar – Robin Schultz

   Sweet Dreams – Eurhytmics

   Teardrops - Womack & Womack

   The Best - Tina Turner

   These Boots – Nancy Sinatra

   Think - Aretha Franklin

   This girl – Kungs vs Cookers on 3 Burners

   This is the life – Amy mc Donalds

   Tick Tock – Kesha

   Time of my Life – Dirty Dancing

   Titanium – Sia / Guetta

   Treasure – Bruno Mars

   Tutti Frutti – Little Richard

   Upside down – Diana Ross

   Uptown Funk – Bruno Mars

   Valerie - Amy Winehouse

   Walking on sunshine – Katrina and the waves

   Waiting for tonight - Jennifer Lopez

   Waka Waka - Shakira

   Wake me up - AVICII

   Wannabe - Spicegirls

   What is love - Hadaway

   We are Family - Sister Sledge

   We found love - Rihanna

   What is love - Hadaway

   When Love Takes over – Kelly Rowland

   What a Feeling - Irene Cara

   Wrapped up – Olly Murs

   You Ougtha Know - Alanis Morissette

   You’re the one that I want - Grease

   Smooth

   A Womanʼs Worth – Alicia Keys

   All this Time – Maria Mena

   All of me – John Legend

   At Last - Etta James

   Donʼt Know Why – Norah Jones

   Every breath you take – the Police

   Fallinʼ – Alicia Keys

   Fast Car – Tracy Chapman

   Fell in Love with a Boy – Joss Stone

   Fever – Peggy Lee

   Fields of Gold – Eva Cassidy

   Get Here – Oleta Adams

   Hallelujah – Leonard Cohen

   Halo - Beyonce

   Hello - Adele

   If I Ain't got you - Alicia Keys

   Iʼm Yours – Jason Mraz

   It ainʼt over till itʼs over – Lenny Kravitz

   Just the two of us – Bill Withers

   Killing me softly – Roberta Flack

   Kiss me – Sixpence non the richer

   Lean on – Major Lazor

   Make you feel my love – Adele

   My love is your love – Whitney Houston

   Natural Woman – Aretha Franklin

   No Woman No Cry – Bob Marley

   Ordinary People – John Legend

   One – U2 &Mary J. Blige

   One of us – Joan Osborne

   People Get Ready – Eva Cassidy

   Perfect – Ed Sheeran

   Perfect – Fairground Atraction

   Put your records on – Corinne Bailey Rae

   Smooth Operator – Sade

   Stand by me – Bill Withers

   Strong Enough – Sheryl Crow

   Someone like you – Adele

   Sunrise – Norah Jones

   Sweet about me – Gabriella Cilmi

   Talking about a Revolution – Tracy Chapman

   Thinking out Loud – Ed Sheeran

   Time after Time – Cyndi Lauper

   True Colours – Cyndi Lauper

   Umbrella – Rihanna

   Use Somebody – Kings of Leon (Acoustic)

   Whatʼs Up – Four Non Blondes

   You gotta be - Desree

   Youʼve got a Friend – Carole King

    
   € 1.695,00
   The Charts
   • Allround
   • Dance

   De hotste band/DJ show van dit moment met alle vette hits.

   The Charts


   • high energy, high power show van live band en DJ

   • unieke repertoire keuze, geen andere band in Nederland doet dit na

   • uitzonderlijk vette sound gemaakt door 5 top muzikanten en een waanzinnige DJ

   • brede sound door top zanger en zangeres

   • snelst groeiende band van dit moment

   • voor de fijnproevers die op zoek zijn naar net iets anders dan anders


   Je wilt eigenlijk wel een band maar dan wel eentje die alle hits van dit moment speelt? Je zoekt een band met een moderne eigentijdse uitstraling? Een beetje eigenwijs, niet te gelikt maar wel echt super strak gespeeld en met garantie op een vet dansfeest? Daarnaast wil je eigenlijk niet kiezen tussen een band en een DJ. The Charts bieden het beiden. Een maximaal 5 uur durende non stop show inclusief perfecte DJ, een super vette live band en daarnaast ook nog een naadloze integratie tussen de DJ en de band waarbij de overgangen naadloos zijn omdat de DJ de beats van de muzikanten overneemt en andersom.

   Dan is coverband The Charts de juiste keuze. Deze coverband heeft er zijn handelsmerk van gemaakt dat ze zoveel mogelijk hits spelen van dit moment.

   The Charts zijn ernstig brutaal, eigentijds, origineel maar vooral: bijzonder. Echt een aanrader als je eens iets anders wilt op je feest.

   De prijs van The Charts bedraagt 2750 euro, inbegrepen in deze prijs:

   • maximaal 5 uur non stop show waarvan 2 power sets van The Charts en de rest door de DJ

   • uitstekende geluid en basis lichtset inclusief professionele technicus geschikt voor 150 personen

   • reiskosten binnen heel Nederland, uitgezonderd de Wadden eilanden

   • 1 uur voor aanvang show staat alles opgebouwd en klaar voor de start!


   Het kan altijd nog gekker! 

   We kunnen de show nog mooier maken voor een nog vetter feest:

   • bijpassend podium van 4 * 5 meter, 40 centimeter hoog, netjes afgerokt: 400 euro

   • aan de achterkant van het podium een mooi zwart theaterdoek met 6 computergestuurde waanzinnige lichteffecten, 450 euro


    

    

    

    

    

   Repetoirelijst

   Alors on danse – Stromae
   Barbera streisand – Duck Sauce
   Beautiful girls – Bruno Mars
   Blame – Calvin Harris
   Blurred lines – Robin Thicke
   Broodje bakpao – Opposites
   Can’t feel my face – The Weeknd
   Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
   Counting stars – One Republic
   Dangerous – David Guetta
   Eat sleep rave repeat – Fatboy Slim
   Every teardrop is a waterfall – Coldplay
   Fireball – Pitbull
   Good feeling – Flo Rida
   Hangover – Taio Cruz
   Happy – Pharrel Williams
   Hey brother – Avicii
   Hey ya! – Outkast
   Hold back the river – James Bay
   Just the way you are – Bruno Mars
   Lapdance – Nerd
   Lean on – Major Lazer
   Locked out of heaven – Bruno Mars
   Lush life – Zara Larsson
   One – Swedish House Mafia
   One more night – Maroon 5
   Papaoutai – Stromae
   Party rock anthem – Lmfao
   Rather be – Clean Bandit
   Roar – Katy Perry
   Rude – Magic
   Scream and shout – Will.I.Am
   Sexy and i know it – Lmfao
   She wants to move – Nerd
   Shut up and dance – Walk The Moon
   Sky full of stars – Coldplay
   Slow down – Douwe Bob
   Sorry – Justin Bieber
   Stay with me – Sam Smith
   Sterrenstof – De Jeugd Van Tegenwoordig
   Thinking out loud – Ed Sheeran
   Thrift shop – Macklemore
   Uptown funk – Bruno Mars
   Waiting for love – Avicii

    

    
   € 2.750,00
   The Gentlemen
   • Allround
   • Dance

   Topshow gegarandeerd! Deze 5 mannen zetten de boel op stelten. Incl. DJ....

   The Gentlemen


   • avondvullend 5 uur durende non stop show van live muziek en band

   • zeer breed repertoire: van recente hits tot echte classics

   • altijd strak in het pak, goed voorbereid

   • feest gegarandeerd

   • professionele conservatorium geschoolde muzikanten


   The Gentlemen zit strak in het pak, is ervaren, goed voorbereid en ontzettend muzikaal. The Gentlemen is een top coverband van enthousiaste zeer ervaren muzikanten die er gegarandeerd een topshow van maken. De prijs is inclusief bijpassende DJ voor een complete avondvullende non-stop show.

   Een jonge frisse band met een zeer veelzijdig repertoire: dance naar disco, van Nederpop naar rock en van funk naar soul.

   Je feest is met deze band in uitstekende handen. The Gentlemen kunnen door hun kundigheid, ervaring en grote repertoire alle kanten op die je maar wenst:
   - Een nummer karaoke met band zingen.
   - Een persoonlijk nummer door de band laten spelen als openingsdans/afsluiter
   - Een extra set livemuziek (tegen meerprijs)
   - Een uitstekende zangeres erbij (tegen meerprijs)
   - Een setje achtergrondmuziek voor tijdens het diner of de borrel
   - Repertoire stijlwensen (bijvoorbeeld "geen NL-talig" of "extra veel actuele nummers)

   Swinging.nl is trots op coverband The Gentlemen, en ze spelen als de beste. Ze zijn dan ook niet voor niets allemaal cum laude afgestudeerd van diverse gerenommeerde conservatoria.

   Repetoirelijst

   24K – Bruno Mars
   A-team - Ed Sheeran
   Ain't no sunshine- Bill Withers
   All of me – John Legend
   Alles is liefde - Bløf
   Angels - Robbie Williams
   Another day - Jamie Lidell
   Are you gonna go my way - Lenny Kravitz
   Beautiful day - U2
   Billie Jean - Michael Jackson
   Blow me away - Alain Clark
   Blue suede shoes - Elvis Presley
   Blurred Lines – Robin Thicke
   Break-even - the Script
   Brown Sugar - D'Angelo
   Budapest - George Ezra
   Cake by the ocean – DNCE
   Can’t hold us _ Macklemore
   Can’t stop the feeling! – Justin Timberlake
   Catch and release – Matt Simons
   Celebration - Kool and the gang
   Clocks - Coldplay
   Come together – The Beatles
   Dance little Sister - Terence Trent D'Arby
   DJ got us falling in love - Usher
   Don't stop me now - Queen
   Don't you worry child - Swedish House Maffia
   Don’t worry - Madcon
   Englishman in New York - Sting
   Everything – Michael Buble
   Fuck you – Cee Lo Green
   Get Lucky – Daft Punk
   Gravity – John Mayer
   Hangover - Taio Cruz
   Happy - Pharrell Williams
   Heard it through the grapevine - Marvin Gaye
   Hey Jude - The Beatles
   High & dry – Jamie Cullum
   Human Nature - Michael Jackson
   I don't wanna be - Gavin DeGraw
   I feel good - James Brown
   I gotta feeling - Black eyed Peas
   I wish - Stevie Wonder
   I'm a believer - the Monkees
   I’m yours – Jason Mraz
   If I ain't got you - Maroon 5
   If you don't know me by now - Ben Saunders
   Ik kan het niet alleen - De Dijk
   Is this love – Bob Marley
   Je hoeft niet naar huis - Marco Borsato
   Just the way you are - Bruno Mars
   Kiss - Prince
   Knock on Wood – Eddie Floyd
   Kom van dat dak af - Peter Koelewijn
   Let me entertain you - Robbie Williams
   Liefs uit Londen - Bløf
   Locked out of heaven – Bruno Mars
   Long train running - Doobie Brothers
   Love you more - Racoon
   Mambo no. 5 - Lou Bega
   Man in the Mirror – Michael Jackson
   Master Blaster – Stevie Wonder
   Move your feet - Junior Senior
   Moves like Jagger - Maroon 5
   Multiply – Jamie Lidell
   No woman no cry – Bob Marley
   Ordinary people - John Legend
   Papa was a rolling stone – Temptations
   Play that funky music – Wild Cherry
   Purple Rain – Prince
   Rain down on me - Kane
   Relight my fire - Dan Hartman
   Rock with you - Michael Jackson
   Rolling in the deep - Adele
   Rude – MAGIC!
   September - Earth wind & fire
   Seven nation Army - Ben l'Oncle Soul
   Sex on fire - Kings of Leon
   Sexy als ik dans - Nielson
   Shape of you – Ed Sheeran
   Signed sealed delivered - Stevie Wonder
   Sinds 1 dag of 2 - Doe Maar
   Sky full of stars - Coldplay
   Smoorverliefd – Doe Maar
   Stars – Simply Red
   Stil in mij - Van Dik Hout
   Superstition - Stevie Wonder
   Ten feet tall - Afrojack
   Thinking out loud – Ed Sheeran
   This is what is feels like - Armin van Buuren
   Treasure – Bruno Mars
   Umbrella - the Baseballs
   Uptown funk – Bruno Mars
   Use somebody – Kings of Leon
   Valerie - Amy Winehouse
   Waiting on the world to change - John Mayer
   Wake me up – Avicii
   War – Kensington
   What’s goin’ on –Marvin Gaye
   Whataya want from me - Adam Lambert
   With or without you - U2
   Without You - David Guetta ft. Usher
   Wonderfull world - James Morrison
   You give me something - James Morrison
   You'll never walk alone - Lee Towers
   You’ve got a friend – Donny Hathaway
   € 2.250,00
   Swinging piano show
   • Allround
   • Nederlandstalig

   U vraagt, de Swinging Pianos spelen! Een crazy act vol met show...

   Swinging piano show

   De Swinging Pianoshow is een pianoshow met veel interactie en veel goede muziek om op te dansen!

   Wie bepaalt welke nummers de band speelt? Dat is niet aan de muzikanten ... het is aan jou! Zet je verzoekje op de speciale kaarten, zet het op een van de twee vleugels en wacht wat er gebeurt. Verwacht niet dat ze het origineel perfect naspelen, ze maken er hun eigen versie van met een grap en een sausje, gestopt in de blender en zo wordt het gebracht, precies hoe je het niet verwacht!

   But you will LOVE it. Allemaal perfect dansbaar. De Swinging pianoshow garandeert dat je de hele nacht zult zingen en swingen!
   De  Swinging pianoshow duurt 3 sets van 60 minuten met steeds 30 minuten pauze tussen de sets en is gegarandeerd feest. Voorafgaand aan het feest en in de pauzes worden er lekkere hits opgezet zodat ook dan het feest gewoon doorgaat.

   We leveren de pianoshow in de volgende bezettingen:

   • 1 pianist, 750 euro

   • 2 pianisten, 1400 euro

   • 2 pianisten met drummer, 1850 euro

   • 2 pianisten met drummer en DJ, 2250 euro


   Alle prijzen zijn inclusief geluid en lichtset tot 150 personen, inclusief reiskosten. Voor bedrijven zijn deze prijzen ex btw.

    

    

    

   Repetoirelijst

   Easy
   A Hard day's night - The Beatles
   Ain't no sunshine - Barry White
   All night long - Lionel Richie
   Als ze er niet is - De Dijk
   Another 45 miles - Golden Earring
   Another day - Buckshot Le Fonque
   Another day - Jimmy Lidell
   Bad moon rising - C.C.R.
   Bed of roses - Bon Jovi
   ben e king - stand by m e
   Black magic woman - Santana
   Brabant - Guus Meeuwis
   Breakfast at Tiffany's - Deep Blue Something
   Brown eyed girl - van Morrison
   Brown eyes blue - Gayle Christal
   Crazy - Seal
   Crazy little thing - Elvis Presley
   Dansen aan zee - Blof
   Dochters - Marco Borsato
   Dock of the bay - Otis Redding
   dont know why - norah jones
   Droomland - Paul de leeuw
   Easy like Sunday - The Commadors
   Englishman in New - Sting
   Everything - Micheal Buble
   Faith - George Micheal
   Feel - Robbie Williams
   Fly me to the moon - Frank Sinatra
   Give a little bit - Supertramp
   Groot hart - De Dijk
   Have a little faith in me - John Hiatt
   Have I told you lately - van Morrison
   Heaven - Brian Adams
   Hello - Lionel Richie
   Hit the road Jack - Ray Charles
   Home - Micheal Buble
   Hou me vast - Volumia
   House of the rising sun - The Animals
   How deep is your love - Bee Gees
   How sweet it is - The Temtations
   I ain't got you - Alicia Keys
   I just cal - Steve Wonder
   ilse delange - miracle bubble
   Imagine - John Lennon
   Isn't she lovely - Steve Wonder
   Jambalaya - Carpenters
   Jessie - Joshua Kadison
   Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
   Lean on me - Bill Withers
   Listen to the music - Doobie Brothers
   Love you more - Racoon
   Mr. Blue - Rene Klijn
   Mr. Bojangles - Robbie Williams
   My girl - The Temtations
   Niet of nooit geweest - Acda & De Munnik
   One - U2
   Ordinary People - John Legend
   She's the one - Robbie Williams
   Sometimes when we - Dan Hill
   Stand by me - Sam Cooke
   Still haven't found - U2
   Summertime - Janis Joplin
   The Pianoman - Billy Joel
   This is the moment - Rene Froger
   Top of the world - Carpenters
   Tranen gelachen - Guus Meeuwis
   Valerie - Amy Winehouse
   You to me your - Real Thing
   Your song - Elton John
   You're beautiful - James Blunt
   You've got a friend - Carole King / James Taylor
   Zij - Marco Borsato
   Everlasting love - Jamie Cullum
   Hier aan de kust - Blof
   leun op mij - ruth jaccot
   use sombody - laura jansen

   Feestnummers
   All my loving - The Beatles
   Amarillo - Albert West
   Are you ready for - Rene Froger
   Bad moon rising - C.C.R.
   Big Girl - Mika
   Blue suede shoes - Elvis Presley
   break away - tracy ullman
   Can you hear me - E. Iglesias
   Celebration - Cool and the Gang
   Clocks - Coldplay
   Country Roads - John Denver
   Crazy little thing - Queen
   Dancing Queen - Abba
   disco inferno - trammps
   Do you love me - Blues Brothers
   Do you wanna dance - Ramones
   Dock of the bay - Otis Redding
   Does your mother know - Abba
   Don't stop - Fleedwod Mack
   Drive my car - The Beatles
   Ease on down the road - Micheal Jackson
   Feeling hot hot hot - Arrow
   Fire - Pointer Sisters
   Fly me to the moon - Frank Sinatra
   Follow the leader - Soca Boys
   Gimme hope Jo'anne - Eddy Grant
   Girl - Anouk
   Give a little bit - Supertramp
   Great balls of fire - Jerry Lee Lewis
   grenade - bruno mars
   Hey Baby - Cooldown Café
   Hey Jude - The Beatles
   Hit the road Jack - Ray Charles
   Hold the line - Toto
   Holiday in Spain - Blof
   I alone - Live
   I feel good - James Brown
   i got the music in me - kiki dee
   I love your smile - Shanice
   I saved the day - Move-it
   I saw her standing - The Beatles
   I' ve got the music - Kiki Dee
   I want to break free - Queen
   i will survive - gloria gaynor
   I will survive - Hermes House Band
   I Wish - Steve Wonder
   I'm a believer - The Monkees
   I'm every woman - Whitney Houston
   I'm so exited - Pointer Sisters
   I'm Yours - Jason Mraz
   Islands in the stream - Dolly Parton
   Isn't she lovely - Steve Wonder
   It's my life - Bon Jovi
   Jambalaya - Carpenters
   Johnny B. Good - Chuck Berry
   Just say Hello - Rene Froger
   Killing me softly - Lauryn Hill
   Knockin' on heavens - Guns 'n Roses
   La Bamba - Los Lobos
   Lady hear me tonight - Mojo
   Lean on me - Bill Withers
   Let me entertain you - Robbie Williams
   Let's twist again - Chubby Checker
   like the way i do - melissa etheridge
   Listen to the music - Doobie Brothers
   Lola - The Kings
   Long blond animal - Golden Earring
   Long train running - Doobie Brothers
   Love Generation - Bob Sinclar
   Love shine a light - Katrina and the Waves
   Love you more - Racoon
   ltd - back in love
   Maria (un dos tres) - Ricky Martin
   Mercy - Duffy
   modern world - anouk
   Money for nothing - Dire Straits
   Mr. Bojangles - Robbie Williams
   my girl - The Temtations
   night like this - caro emerald
   No woman no cry - Bob Marley
   nobodys wife - anouk
   On Broadway - George Benson
   One - U2
   Outta Love - Anastacia
   Papa was a Rolling - The Temtations
   Paradise by the - Meatloaf
   price tag - jessie j
   Proud Mary - Tina Turner
   Radar love - Golden Earring
   Rain down on me - Keane
   Relight my fire - Dan Hartman
   River deep mountain - Tina Turner
   Rock around the clock - Bill Haley
   Rock DJ - Robbie Williams
   rose royce - carwash
   ru kiddin me - anouk
   Satisfaction - Rolling Stones
   September - Earth Wind & Fire
   set fire to the rain,to make you feel my love, - adele
   Sexbomb - Tom Jones
   Shake your tailfeather - Blues Brothers
   She's the one - Robbie Williams
   signed sealed delivered - stevie wonder
   Something stupid - Frank Sinatra
   Soulman - Blues Brothers
   Stand by me - Sam Cooke
   Stayin' alive - Bee Gees
   Still haven't found - U2
   Stir it up - Bob Marley
   Strong enough - Cher
   Summer in the city - Joe Cocker
   Summer of ' 69 - Brian Adams
   Sunday morning - Maroon 5
   Sweet Caroline - Neil Diamond
   Sweet home Alabama - Lynard Skynard
   Sweet home Chicago - Blues Brothers
   The Pianoman - Billy Joel
   think - aretha franklin
   Think - Aretha Franklin
   This ain't gonna work - Alain Clark
   This is the moment - Rene Froger
   Time of my life - Dirty Dancing
   Tonight - David Bowie
   Top of the world - Carpenters
   Tutti Frutti - Elvis Presley
   Twilight zone - Golden Earring
   Twist and shout - The Beatles
   Una Paloma Blanca - George Baker
   Valerie - amy Winehouse
   Venus - Shokking Blue
   walkin on sunshine - katrina and the waves
   Walking in Memphis - Bruce Springsteen
   Waterloo - Abba
   we are family,fire - Pointer sisters-exited
   We will rock you - Queen
   Whatever you want - Status Quo
   What's going on - 4 non blondes
   When the lady smiles - Golden Earring
   Wonderwall - Oasis
   You - Ten Sharp
   You to me your - Real Thing
   You're the one that - John Travolta / Olivia Newton
   you've got a friend - carol king
   € 750,00
   Jazz and the City
   • Allround
   • Easy-listening

   Stijlvolle jazzy band perfect voor diner-dansant en borrels, uit te breiden met...

   Jazz and the City

   Jazz and the City laat je genieten van muziek! Deze band zorgt voor heerlijke jazzy sounds, zwoele soul en poppy jazz. Chill-out muziek in optima forma. Swingend en altijd aangenaam. Tussen de sets van de band door staat er een aangename playlist aan die zorgt voor fijne bijpassende muziek.  Hierdoor ontstaat er een naadloos geheel van de band en de muziek in de pauzes. Ook is het mogelijk om de band akoestisch te laten optreden.

   Als je op zoek bent naar een luxe muzikale invulling van je feest is deze band zeer aan te bevelen!

   De prijs van Jazz and the City bedraagt 1395 euro, hierin zit inbegrepen:

   • 3 live optredens van elk 50 minuten binnen max 4 uur tijd, de eerste set van 50 minuten bestaat uit rustige nummers bedoeld als achtergrondmuziek, de tweede set van 50 minuten is ontspannen swingend en de derde set van 50 minuten is echt bedoeld om lekker op te dansen. De playlist tussen de sets bestaat uit bijpassende sfeervolle muziek.

   • een geluidsset geschikt voor feesten tot ongeveer 100 personen en een nette lichtset om de band uit te lichten

   • reiskosten binnen heel Nederland uitgezonderd de Wadden eilanden.


   Uitbreiden met een party-DJ
   Voor slechts 425 euro extra is het mogelijk om de show uit te breiden met een party-DJ. Inbegrepen in deze meerprijs zit:

   • een grotere geluidsset geschikt tot max 200 personen

   • een uitbreiding van de lichtset met lampen gericht op de dansvloer

   • een mooie DJ booth voor de DJ

   • de DJ draait 1 uur extra door na het optreden van Jazz and the City. Voor slechts 125 euro per uur extra kan het optreden van de DJ worden uitgebreid. Ideaal om bijvoorbeeld de eerste 4 uur van het feest te vullen met de live band en daarna nog een paar uurtjes door te knallen met de DJ.


   Andere uitbreidingen

   • toevoeging van een saxofonist, 360 euro

   • extra 4e set bijboeken, 360 euro met 4 personen, 450 euro met 5 personen

   • extra uur wachten, 360 euro met 4 personen, 450 euro met 5 personen

   • DJ boeken na afloop van de band: 125 euro per uur extra


    

    

   Repetoirelijst

   Braziliaans
   A felicidade
   Aqua de beber
   Corcovado
   Desafinado
   Dindi
   Garota de Ipanema
   Insensatez
   No more blues
   One note samba
   The look of love

   Jazzballads
   Angel eyes
   Everything must change
   I fall in love too easily
   Misty
   My funny valentine
   Someone to watch over me
   Teach me tonight
   The man I love
   The nearness of you
   You don't know what love is
   You've changed

   Medium Jazz
   At last
   But not for me
   Cheek to cheek
   Come fly with me
   Fever
   Fly me to the moon
   I  ain't got nothing but the blues
   Is you is or is you ain't my baby
   I thought about you
   Like someone in love
   Mean to me
   Moondance
   My baby just cares for me
   Save your love for me
   That's all
   The more I see you
   They can't take that away from me
   The more I see you
   What a difference a day makes

   Uptempo Jazz
   All of me
   It's alright with me
   I've got you under my skin
   Love for sale
   The song is you
   There will never be another you
   You do  something to  me

   Easy listening/Pop
   Come away with me (Norah Jones)
   A night like this (Caro Emerald)
   Bubbly (Colbie caillat)
   Don't know why (Norah Jones)
   Everything (Michael Buble)
   Fragile (Sting)
   Georgia (Ray Charles)
   Hallelujah I love him so (Ray Charles)
   Human Nature (Michael Jackson)
   Isn't she lovely (Stevie Wonder)
   Just the two of us (Bill Withers)
   I'll be there (Mariah Carey)
   Lovely day (Bill withers)
   Loving you (Minie Ripperton)
   My cherie amour (Stevie Wonder)
   Ordinary People (John Legend)
   Put your records on (Corinne bailey rae)
   Sunny (Bobby Hebb)
   Sunrise (Norah Jones)
   Sweet about me (Gabriele Cilmi)
   Smooth operator (Sade)
   You are the sunshine of my life (Stevie Wonder)
   Your love is king (Sade)
   You know I'm no good (Amy Whinehouse)
   Sittin on the dock of the bay (Al Greene)
   My Girl (Temptations)
   Wonderful world (Sam Cook)
   If I aint got you (Alicia Keys)
   Thinking out loud (ed Sheeran)
   One day I fly away (randy Crawford)

   Danceclassics/partysongs
   Don't you worry about a thing (Stevie Wonder)
   I can't help it (Michael Jackson)
   Mercy (Duffy)
   Sir Duke (Stevie Wonder)
   Smooth operator (Sade)
   That man (Caro Emerald)
   The way you make me feel (Michael Jackson)
   Valerie (Amy Whinehouse)
   Perfect (Fairground attraction)
   Pack it up (Eliza Doolittle)
   A night like this (Caro Emerald)
   Price Tag (Jessie J.)
   American boy (Estelle)
   Stuck (Caro Emerald)
   Crazy little thing called love (Queen)
   Hound dog (Elvis Presley)
   Tutti Frutti (Little Richard)
   Valerie (Amy Whinehouse)
   That man (Caro Emerald)
   Super douper love (Joss Stone)
   Ladies night (atomic kitten/kool and the gang)
   Billie Jean (Michael Jackson)
   Blame it on the boogie (Jackson 5)
   Faith (George Michael)
   Rock around the clock (Bill Hailey)
   Kiss (Prince)
   Shame shame Shame (Shirley and company)
   Signed sealed and delivered (Stevie Wonder)
   Sing it back (Moloko)
   We are family (Pointer Sisters)
   Listen to the music (Doubie Brothers)
   I wish (Stevie Wonder)
   Break Away (tracey Ullman)
   Rehab (Amy Whinehouse)
   I’m so Excited (Pointer Sisters)
   Walking on sunshine (Katharina and the Waves)
   Happy (Pharell Williams)
   Treasure (Bruno Mars)
   Fire (Pointer Sisters)
   All About that Bass (Meghan Trainor)
   I Got a Woman (Ray Charles)
   Get Lucky (Daft Punk)
   Ain’t no mountain high enough (Diana Ross)
   Stop in the name of love (Diana Ross)
   Can’t Hurry love (Diana Ross)
   Aint nobody (Jasmine Thompson)
   Holiday (Madonna)

   Extra kerstrepertoire
   A child is born
   All I want for christmas
   Christmas song
   Jingle Bells
   I'm dreaming of a white christmas
   Rudolph the red nosed reindeer
   Santa Claus is coming to town

    

    
   € 1.395,00
   The Beats
   • Allround
   • Dance

   Allround top feestband incl DJ die ook op zacht volume er een...

   The Beats


   • 5 uur non stop muziek

   • latin, disco, dance, soul en Nederlandstalige live muziek

   • 3 * 50 minuten top live-band

   • ook op zacht volume een top show

   • bijpassende allround DJ


   ‘The Beats’ is een avondvullend muzikaal concept waar de band met de DJ meedoet en andersom. Van rustige lounge tot een swingend feest!

   Bij binnenkomst worden de gasten muzikaal verwelkomd door de DJ. Deze draait al heerlijke rustige muziek, uiteraard op het juiste volume zodat jullie en jullie gasten in een perfecte sfeer de ruimte betreden. Als de avond vordert zal de band inspelen op de sfeer tot dat er op het einde van de avond een swingend feest van herkenning ontstaat!
   Natuurlijk zorgt ‘The beats’ DJ ervoor dat er geen stiltes vallen.

   The Beats regelt alles
   Een feest met The Beats betekent zorgeloos genieten, vanaf het ontvangst van de gasten tot aan de laatste noot zorgt The Beats voor alles en is elk moment geregisseerd. Een chique diner, knalfeest of zakelijke bijeenkomst... alles kan omdat The Beats zich aanpast aan de behoefte van het feest.

   Prijs
   De standaardprijs is 1995 euro voor 5 personen . Inbegrepen in deze prijs:

   - geluid en lichtset tot 150 personen
   - max 5 uur non stop muziek waarvan 3 sets van 50 minuten top kwaliteit live muziek en de rest door de DJ
   - reiskosten

   Extra zangeres
   Het is mogelijk om The Beats met twee zangeressen te boeken. De meerprijs hiervoor bedraagt 400 euro.

   Voor bedrijven zijn deze prijzen ex btw.

   Repetoirelijst

   Setlijst The Beats | wordt constant aangepast / aangevuld

   Up tempo / Swing:
   Dance medley: Happines, Can't get you out of my head, Thinkin bout you, Move like jagger
   Medley: Only girl in the world, Hello, We found love, I gotta feeling
   Avicci - Hey Brother
   Medley - get lucky / happy
   Justin Timberlake - Can't Stop the Feeling
   Bruno Mars - Uptown funk
   Medley - Summer / this is what it feels like
   Avicii - wake me up!
   Pitbull - Fireball
   Taylor Swift - Shake it off
   Beyonce medley
   Icona Pop - i love it
   David Guetta Titanium
   Niels Geuzenbroek - Year of summer
   LMFAO - party rock anthem
   Medley - Blurred lines / Show me love
   Bruno Mars - Locked out of heaven
   Pink - raise your glass
   Major Lazer - Lean on
   Burn - Ellie Goulding
   Ai Se Eu Te Pego - Michel Telo
   Latin Medley - suavemente, conga, balada, Waka Waka, Danza Kuduro

   Classics
   70's medley, Celebration, Blame it on the boogie, September, Boogie wonderland, Don't stop till you get enough, We are family
   Amy Winehose - Valerie
   The Base Balls - Umbrella
   Pointer Sisters - I'm So Excited
   Weather Girls - Raining men
   The Trammps- Disco Inferno
   Peter Andre - Mysterious girl
   Best of my love - The Emotions
   Valerie - Amy Winehouse
   Umberella - Baseballs
   Mambo Nr 5 - Lou Bega
   All night long - Lionell Richie

   Easy:
   Bruno Mars - Treasure
   Clean Bandit - Rather be
   Michael Jackson - Rock with you
   Meghan Trainor - All about that bass
   Ed Sheeran - Shape of you
   Jessie J -Domino
   Vandaag - Bakermat
   Moloko - Sing it back
   Carly Rae Jepsen - Call me maybe
   Kay Perry - Hot & cold
   Years & Years - King
   Royals - Lorde
   Sweet about me - Gabrielle Cilmi
   Ain’t nobody - Chaka Kahn
   Team - Lorde
   Our day will come - Amy Winehouse
   Lazy song - Bruno Mars
   Rock with you - Michael Jackson
   Liar liar - Cris Cab
   Back it up - Caro Emerald
   Love me like you do - Ellie Goulding
   A night like this - Caro Emerald
   I'm no good - Amy Winehouse
   Put your records on - Corinne Bailey Rae
   € 1.995,00
   The Chandeliers
   • Allround
   • Easy-listening

   Een hele fijne band met een complete sound voor een super prijs...

   The Chandeliers

   The Chandeliers zijn 3 professionele muzikanten die met veel speelplezier voor een supertof feest zorgen. Zangeres Amanda speelt ook akoestische gitaar. Haar partijen worden perfect ondersteund door de drumpartijen van Michael en de toetsen en synthbas van Sander. Zij zingen ook driestemmig, wat leidt tot een harmonieus trio met een volle sound.

   De prijs van The Chandeliers bedraagt 1350 eu voor een avondvullend 4,5 uur durend feest van 3x50 min live muziek en de rest wordt door hun DJ gedaan. Reiskosten in Nederland zijn inbegrepen.

   The Chandeliers omlijsten jullie feest met de beste nummers van de afgelopen decennia.  Zij vullen samen met jullie de avond in en houden veel rekening met jullie muzikale wensen.  Het repertoire loopt uiteen van sixties tot dance en jazz tot classics, voor ieder wat wils dus en steevast dansbaar en feestelijk. Het volume wordt altijd afgestemd op de gelegenheid maar zal nooit overheersend zijn, zodat je gasten ook nog met elkaar kunnen praten.

   The Chandeliers zijn uitermate geschikt voor diners, borrels, recepties, ceremonies en natuurlijk feesten. Zij spelen 3x50 minuten en de rest wordt gedaan door hun eigen DJ Michael. Een compleet avondvullend repertoire dus. Zij hebben zelf een compacte maar zeer goede geluid- en lichtinstallatie bij zich!

   Kortom de perfecte band voor een stijlvol feest!

    

   Repetoirelijst

   9 to 5 - Dolly Parton
   A Night Like This - Caro Emerald
   Addicted To You - Avicii
   Ai Se Eu Te Pego - Michel Teló
   All About That Bass - Meghan Trainor
   All I Wanna Do - Sheryl Crow
   Another Day - Jamie Lidell
   Beauty & De Brains - Nielson
   Blame It On The Boogie - The Jacksons
   Blue Suede Shoes - Elvis Presley
   Calm After The Storm - The Common Linnets
   Can't Help Falling In Love - Elvis Presley
   Could You Be Loved - Bob Marley
   Crazy Little Thing Called Love - Queen
   Do You Love Me - The Contours
   Faith - George Michael
   Fire - The Pointers Sisters
   Get Lucky - Pharrell
   Great Balls Of Fire - Jerry Lee Lewis
   Happy - Pharrell
   Hey Ya - Outkast
   Hit The Road, Jack - Ray Charles
   I'm A Believer - The Monkees
   I'm All Shook Up - Elvis Presley
   I'm Not So Tough - Ilse de Lange
   I'm So Excited - The Pointers Sisters
   Jolene - Dolly Parton
   Kiss Me - Sixpence None The Richer
   Liever Dan Lief - Doe Maar
   Listen To The Music - The Doobie Brothers
   Love Yourself - Justin Bieber
   New Rules - Dua Lipa
   Pack Up - Eliza Doolittle
   Parijs - Kenny B
   Perfect - Fairground Attraction
   Price Tag - Jessie J
   Rather Be - Clean Bandit
   Red Red Wine - UB40
   Save Tonight - Eagle-Eye Cherry
   Seven Nation Army - Ben L'Oncle Soul
   Sexy Als Ik Dans - Nielson
   Shape Of You - Ed Sheeran
   Simply The Best - Tina Turner
   Son Of A Preacherman - Dusty Springfield
   Stil In Mij - Van Dik Hout
   Stuck In The Middle With You - Stealers Wheel
   Sweet About Me - Gabriella Cilmi

   That Man - Caro Emerald
   The Lazy Song - Bruno Mars
   These Boots Are Made For Walking - Nancy Sinatra
   Think - Aretha Franklin
   Thinking Out Loud - Ed Sheeran
   This Is The Life - Amy Macdonald
   Three Little Birds - Bob Marley
   Treasure - Bruno Mars
   Tutti Frutti - Little Richard
   Twist And Shout - The Beatles
   Valerie - Amy Winehouse
   Venus - Shocking Blue
   Wake Me Up - Avicii
   Walking On Sunshine - Katrina & The Waves
   Wonderful World - Elvis Presley
   You Can't Hurry Love - The Supremes
   You've Got A Friend - Carole King
   Zoutelande - Blof
   € 1.350,00
   Ilse Huizinga

    Ilse Huizinga zingt smooth swinging jazz, fantastisch voor je event, borrel, diner...

    Ilse Huizinga

    ILSE HUIZINGA sings smooth swinging jazz

    Ilse Huizinga zingt smooth swinging jazz, fantastisch voor je event, borrel, diner of trouwceremonie.

    Ilse is ‘een van de 500 best jazz singers of all times’ en treedt wereldwijd op. Met haar Jazz Singers Academy coacht ze online en offline in New York, Londen, Rome en Praag. Met 8 albums is ze een van Nederlands bekendste jazz zangeressen.

    Ilse vormt een perfect op elkaar ingespeeld duo met pianist Erik van der Luijt.

    “Een nachtegaal met gouden stem” - Cosmopolitan
    “Een stem waar de meeste zangeressen alleen van dromen: vol, zuiver en gevoelig” - Nouveau

    “Erik van der Luijt mag je scharen onder de categorie allerbeste jazzpianisten van Nederland en omstreken. Ben direct groot fan van hem geworden” - Cor Bakker
    “Erik is een duivel op de piano. Een creatieve duizendpoot.” - Mike Bodde

    Ilse zingt de meest geliefde jazz songs die je vast kent van Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Michael Buble, Diana Krall, Nina Simone of Norah Jones.

    Repetoirelijst

    Een kleine greep uit het grote repertoire van Ilse.


    Swinging songs & ballads:
    Blue Moon
    Steppin’ Out With My Baby
    ‘S Wonderful
    The Man I Love
    Fly Me To The Moon
    You’d Be So Nice To Come Home To
    Misty
    Cheek To Cheek
    Georgia On My Mind
    That Ole Devil Called Love
    My Baby Just Cares For Me
    What A Diff’rence a Day Made
    Night And Day


    Latin & pop songs:
    Sway
    Girl From Ipanema
    Summer Samba
    One Note Samba
    Corcovado
    Agua de Beber
    The Look Of Love
    This Girl’s In Love
    Fever
    Something Stupid
    You’ve Got A Friend
    Don’t Know Why
    Call Of The Search

    € 1.995,00
    Showmance
    • Allround
    • Easy-listening

    Vrolijk, swingend, feestelijk, veelzijdig: aanrader!

    Showmance

    Showmance is een prachtige theatrale act perfect voor diner-dansant, theaterdiners, themafeesten en andere gelegenheden waar plezier, show en muzikaliteit samen gaan.

    Deze twee rasartiesten horen bij elkaar als Bonnie & Clyde, als Barbie & Ken, als Will & Grace. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar, hun showmance is altijd rumoerig. Met een gevarieerd en uitgekiend repertoire spelen en bezingen zij hun hele gevoelsleven. Voor elkaar, voor anderen, met humor, pit en drama. Jazzy covers van moderne artiesten als Ed Sheeran, Caro Emerald, Justin Bieber, Britney Spears en The Baseballs, maar ook the real deal zoals Frank Sinatra, Tony Bennett en Lady Gaga vormen het programma.

    Met improvisatietalent en een knipoog spelen ze de nummers verhalend aan elkaar. Zo is een show van deze rasartiesten meer dan alleen zingen. Woorden die aansluiten zijn: swingend, classy, humoristisch, improvisatie.

    Deze act is zeer flexibel, ze staan open voor verzoeknummers en kunnen hun programma aanpassen aan je wensen. Van korte sets tot avondvullend, Showmance kan het allemaal.

    De prijzen:

    • 2 sets van 45 minuten, 600 euro

    • 3 sets van 45 minuten, 700 euro

    • 4 sets van 45 minuten, 900 euro

    • 5 sets van 45 minuten, 1000 euro


    Alle prijzen zijn inclusief een geluidsset en reiskosten.

    Repetoirelijst

    Set 1 Easy

    01 Hello (Baseballs)
    02 Sunrise
    03 All about that bass
    04 You don't know
    05 Love you more
    06 That Man
    07 Anything Goes
    08 Everything
    09 Crazy
    10 Hungry
    11 Titanium
    12 Mercy
    13 Don't stop me now

    Set 2 Happy 

    01 Lady is a tramp
    02 Come fly with me
    03 Perfect
    04 Thinking out loud
    05 Shy boy
    06 Budapest
    07 Something stupid
    08 My aphrodisiac is you
    09 Marry you
    10 Royals
    11 Mack the knife
    12 Pokerface
    13 Love yourself

    Set 3 Up tempo 

    01 Quando, quando, quando
    02 Sway
    03 Big black horse and the cherry tree
    04 Sexy als ik dans
    05 I kissed a Girl
    06 It don't mean a thing
    07 Oops I did it again
    08 Slow down
    09 Call me maybe
    10 Talk dirty
    11 Ain't nobody
    12 Crazy little thing called love
    13 I won't dance

    Set 4 Party 

    01 Elvis Medley
    02 Mooie dag
    03 New York New York
    04 Big Spender
    05 Beauty and a beat
    06 You're a friend of mine
    07 Dynamite
    08 Are you gonna be my girl
    09 Home
    10 Rather be
    11 Geronimo
    12 Ain't got no, I got life
    13 I wanna be like you
    € 600,00
    Swinging Collective
    • Allround
    • Dance

    De ultieme combi van een live-band en een DJ show. Super feest...

    Swinging Collective


    • de ultieme live band bestaande uit DJ met zangeres/MC, saxofonist en percussionist

    • inclusief een uitgebreide lichtshow voor een geweldige sfeer en show

    • 4 uur non stop muziek zonder onderbrekingen

    • de beste muzikanten, de beste apparatuur, de beste show


    De sensatie in Nederland muziekland: het Swinging Collective. Een super swingend avondvullend programma bestaande uit de top DJ Edgar, saxofonist Joshua, percussionist Adriaan en een fantastische zangeres. Hierbij maken we gebruik van diverse top zangeressen zoals MC Mickey Hurts, Sarah Fall, Mavis Acqua en MC Choral.

    De show is echt een absoluut feest gegarandeerd. Een geweldige licht en geluidsset, top kwaliteit muzikanten, uitmuntende service en vooral: ontzettend veel plezier en muzikale power.

    De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

    Ben je op zoek naar een live DJ show met alleen maar top-entertainment dan is het Swinging Collective de juiste keuze. Een non-stop show vol met afwisseling: DJ met Sax, DJ met percussie, DJ met MC, DJ met sax en percussie, DJ met sax, percussie en MC, het gebeurt allemaal tijdens deze verrassende show.

    Kiezen tussen een DJ of band is niet meer nodig: het Swinging Collective is het totaal concept voor elk feest.

     

    De prijs van het Swinging Collective bedraagt 2895 euro all-in voor een 4 uur durende non-stop show waarvan 3 uur live entertainment en 1 extra uur DJ. Inbegrepen in deze prijs:

    • DJ Edgar

    • Saxofonist

    • Percussionist

    • Zangeres & MC

    • Bijpassend geluid- en lichtset met technicus geschikt tot 200 personen

    • Reiskosten binnen heel Nederland


    Nog meer feest?
    We kunnen de show uitbreiden met CO2 guns, confetti streamers, verlichte dansvloer, danseressen en videoschermen.

    • CO2 gun + 6 confetti streamers, 300 euro

    • Verlichte dansvloer, vanaf 495 euro voor 4 * 4 meter

    • Videoscherm + VJ, 750 euro

    • 4 danseressen, 1195 euro


     

     

    Repetoirelijst

    De show van het Swinging Collective bestaat uit een aanstekelijke mix van hedendaagse top-40, dance, funk, soul, pop en latin. Alle muziek gaat non-stop door. De live muzikanten spelen afwisselend mee met de DJ en uiteraard ook samen.

     

     

     

     
    € 2.895,00
    Skip the DJ
    • Allround
    • Disco

    Energieke allround band met DJ voor een uiterst scherpe prijs.

    Skip the DJ


    • zeskoppige allround band met zangeres & zanger

    • breed repertoire met Nederpop, rock, disco en top-40 hitw

    • 5 uur durende non-stop avondvullende show van live band met DJ

    • 3 sets van 60 minuten live muziek en 120 minuten DJ

    • scherpe prijs inclusief geluid en licht tot 150 gasten


    Eigenlijk is de naam van deze band misleidend: want deze band is een live band gecombineerd met DJ voor 1 ongelooflijk scherpe prijs. Skip the DJ is een band die voorheen bekend stond onder de naam 'Action!'. Maar na jaren onder deze naam actief te zijn geweest, vond de band het tijd voor een nieuwe koers. Een nieuwe naam, een nieuw repertoire en een nieuw elan.

    De zangeres van de band is echt te gek: haar stem doet nog het meest denken aan een mix van Adele, Amy Winehouse en Anouk. Een zeer krachtige volle stem die een grote indruk achterlaat.

    De zanger van de band is een muzikaal wonder: hij zingt, speelt gitaar en speelt percussie. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de band. Met zijn enthousiasme weet hij elk publiek snel voor zich te winnen.

    De muzikanten van Skip the DJ zijn allemaal zeer ervaren muzikanten afgestudeerd aan het conservatorium. Kwaliteit gegarandeerd dus.

    De technicus van de band is tevens DJ. Om die reden is het mogelijk om voor een zeer scherpe prijs een totaalpakket aan te bieden van 3 * 60 minuten zeskoppige live-bands + 120 minuten DJ.

     

     

    Repetoirelijst

    NIEUW


    Hold my hand – Jess Glyne
    Lips are moving – Meghan Trainor
    Uptown funk – Bruno Mars / Mark Ronson
    All about the bass – Meghan Trainor
    Thinking out loud – Ed Sheeran
    Treasure – Bruno Mars
    Rude – Magic
    Fireball- Pitbull
    Rather be – Clean Bandit
    Calm after the storm – The Common Linnets
    Addicted to you – Avicii
    Counting stars – One Republic
    Timber – Pitbull
    The Monster – Rihanna
    Sky full of stars – Coldplay

    POP


    Blurred lines – Robin Thick
    Happy – Pharell
    Get lucky – Daft punk
    Locked out of heaven – Bruno Mars
    I gotta feeling – Black eyed peas
    This is love – W.I.L.I.A.M? Eva Simmons
    Pricetag – Jesse J
    Just dance – Lady Gaga
    Good time – Carly rae jepsen
    Hey soulsister – Train
    Just the way you are – Bruno Mars
    Move like jagger – Maroon5
    Pack up – Eliza Dooltittle
    Valerie – Amy Winehouse
    One – U2
    Angels – Robbie Williams

    70’s/80s/SOUL


    Blow me away – Alain Clark
    Finally – CC Penniston
    Something got me started – Simply Red
    Groove is in the heart – Deelite
    Something happened – Phil Collins
    Tribute – Passedenas
    Dance little sister – Terence Trent d’Arby
    Kiss – Prince
    Into the groove – Madonna
    Sweet dreams – Eurythmics
    Walking on sunshine – Katrina and the waves
    Everything she does – The police
    Walking on the moon – The police
    Could you be loved – Bob Marley
    One step beyond – Madness
    Dont stop me now – Queen
    Somebody to love – Queen
    Bad girls – Donna Summer
    I wish – Stevie Wonder
    Superstious – Stevie Wonder
    Signed sealed delivered – Stevie Wonder
    Proud Mary – Tina Turner
    Soulman – Sam and Dave

    LATIN


    Demasciado corazon – Willy Deville
    Livin la vida – Ricky Martin
    Night like this – Caro Emerald
    Sing it back – Moloko

     

    RUSTIG


    All of me – John Legend
    Save room – John Legend
    You give me something – James Morisson
    If I aint got you – Alicia Keys
    Lets stay together – Al Green
    Dont dream its over – Crowded house

    NEDERPOP


    Alles is liefde – Blof
    Regent zonnestralen – Acda en de Munnik
    Als ze er niet is – De Dijk
    Stil in mij – Van Dik Hout
    Iedereen is van de wereld – The Scene
    Ik kan het niet alleen – De Dijk
    Dansen op de vulkaan – De Dijk
    Smoorverliefd – Doe Maar

    ROCK


    I love it – Icona Pop
    Sex on fire – Kings of leon
    Good god – Anouk
    Girl – Anouk
    Are you kidding me – Anouk
    Rain down on me – Kane
    Whats up – 4 non blonds
    Always on the run – Lenny Kravitz
    Like the way I do – Melissa Etheridge
    Jump – Van Halen
    Summer of 69 – Bryan Adams
    € 1.850,00
    Back in the Groove
    • Allround
    • Disco

    Feest gegarandeerd! Supervette soul, funk en discoband.

    Back in the Groove

    Back in the Groove staat voor soul, funk, disco en voor heel veel power en energie. De ideale band voor bruiloften, festivals en bedrijfsfeesten waarbij het net ietsjes meer mag zijn.

    Deze coverband speelt een avondvullende show bestaande uit drie sets van 50 minuten vol met swingende opzwepende muziek. Naast de twee krachtige zangeressen valt de band met name op vanwege de complete blazerssectie met maar liefst 3!!! blazers.

    Back in the Groove bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Daarmee is Back in the Groove ook de langst bij Swinging.nl actieve band en dat is niet voor niets! De combinatie van een ijzersterk repertoire, goed geluid en licht, de complete bezetting en het hoge energieniveau zorgt er keer voor keer voor dat mensen heel tevreden naar huis gaan.

    Loungy/jazzy begin van de feestavond
    Stel je wilt de avond rustig beginnen dan is het wellicht leuk om ook het Back in the Groove soul/jazz trio te boeken. Dit trio bestaat uit een pianist, zangeres en een trompettist.

    Saxofonist show
    Heel spectaculair is het om tussen de tweede en derde set van de band een saxofonist show van 30 minuten bij te boeken. De saxofonist van Back in the Groove speelt dan met speciaal vooraf gemixte DJ tracks mee voor een spetterende saxofonist show.

    Bezetting:
    Back in the Groove bestaat uit 9 muzikanten: 2 zangeressen, bassist, gitarist, toetsenist, drummer, trompettist, trombonist en saxofonist

    Speelduur:
    De band speelt 3 sets van 50 minuten. Standaard heeft Back in the Groove een playlist bij zich met lekkere hits die ze afspelen in de pauzes van de show. Het is uiteraard ook mogelijk om er een professionele DJ inclusief DJ booth en DJ gear bij te boeken.

    Techniek:
    Standaard komt de band met een geluid- en lichtsysteem tot circa 200 man verzorgd door hun eigen geluidsbedrijf.

    Repetoirelijst

    Aint no stoppin us now – Luther Vandross
    Always there – Incognito
    Bad girls – Donna Summer
    Belle Helene – Doe Maar
    Blame it on the boogie – Jackson Five
    Bloed, zweet en tranen – Andre Hazes
    Blow me away – Alain Clark
    Boogie wonderland – Earth, Wind & Fire
    Brabant – Guus Meeuwis
    Carwash – Rose Royce
    Dance little sister – Terence Trent D’arby
    Dirty old man – Three Degrees
    Disco inferno – Trammps
    Ease on down – The Wizz
    Euphoria – Loreen
    Everybody needs somebody – Blues Brothers
    Get here – Oletta Adams
    Girl – Anouk
    Happy – Pharell Williams
    Heaven – Tavares
    Hot shot – Karen Young
    I feel good – James Brown
    I will survive – Gloria Gaynor
    I wish – Stevie Wonder
    I’m coming out – Diana Ross
    I’m so excited – Pointer Sisters
    Ich bin wie du – Marianne Rosenberg
    Ik kan het niet alleen – De Dijk
    Isn’t she lovely – Stevie Wonder
    Knock on wood – Amii Stewart
    Ladies night – Atomic Kitten
    Last dance – Donna Summer
    Le freak – Chiq
    Michael jackson medley – Justin Timberlake
    Moves like jagger – Maroon 5
    Play that funky music – Wild Cherry
    Proud mary – Tina Turner
    Relight my fire – Dan Hartman
    September – Earth, Wind & Fire
    Shame shame shame – Shirley & Company
    Shout – The Isley Brothers
    Signed sealed delivered – Stevie Wonder
    Sister sledge medley – Big, Black & Beautiful
    Starships – Nicki Minaj
    Supersticious – Stevie Wonder
    Think – Aretha Franklin
    Treasure – Bruno Mars
    Uptown funk – Bruno Mars
    Verliefd zijn is veel leuker – Guus Meeuwis
    Voulez vous (lady marmalade) – Patty Labelle
    Walkin’ on sunshine – The Pointer Sisters
    We are family/Celebration – Kool And The Gang
    Wham medley – Wham
    When love takes over – David Guetta feat.Kelly Rowland
    You are the sunshine of my life – Stevie Wonder
    You’ve got a friend – Soul Diva’s
    € 1.995,00
    Pee Wee
    • Allround
    • Dance

    Top band met zanger en zangeres en DJ voor 1 scherpe prijs....

    Pee Wee


    • 5 uur non stop feest

    • 3 uur live band en DJ voor 1 scherpe prijs

    • de beste hits en classics gecombineerd

    • fantastische muzikale kwaliteit


    'Get on board and never stop !' Als Pee Wee gaat feesten, gaat het dak eraf! Eenmaal op de dansvloer wordt u meegenomen in een trein vol Dance, Supergroovers, Disco-  en Soulmedleys die jullie avond onvergetelijk maken!

    Inbegrepen in de prijs van 2495 euro:

    • 3 sets van 60 minuten live muziek

    • bijpassende DJ in de pauzes

    • geluid- en licht tot 150 personen inclusief technicus

    • gratis instuderen van 1 verzoeknummer bijvoorbeeld voor de opening


    Niet inbegrepen in de prijs:

    • reiskosten: 70 cent per gereden km vanaf Oss

    • eventuele parkeerkosten

    Repetoirelijst

    Gimme gimme – Narada Michael Walden & Patti Austin (Bb)
    A night like this – Caro Emerald (Dbm)
    I’ll be there for you – The Rembrandts (A)
    Royals – Lorde (D)
    Kiss (A)
    Valerie – Amy Winehouse (Eb)
    Blow me away – Alain Clark (Bm)
    Carwash – Rose Royce (D)
    Off the wall – Michael Jackson (Eb)
    Get Lucky – Daft Punk (Bm)
    We are family – Sister Sledge (A)
    Play that funky music – Wild Cherry (E)
    Ain’t nobody – Chaka Khan
    Raise your glass - Pink (G)
    Madonna Medley
    Rock and Roll Medley (A)
    I love Rock and Roll – Joan Jett & The Blackhearts (Em)
    Treasure – Bruno Mars (Cm)
    Walk like an Egyptian – The Bangles (B)
    Disco Inferno – The Trammps (Cm)
    Happy – Pharrell (F)
    Le Freak – Chic (A)
    Wham Medley
    Ain’t no stopping us now – McFadden & Whitehead (Besm)
    Blame it on the boogie – The Jacksons (Es)
    Sexmachine – James Brown (D)
    Don’t go breaking my heart – Elton John & Kiki Dee
    When you’re gone – Bryan Adams & Melanie C.
    Dancing on the ceiling – Lionel Richie (C)
    Why tell me why – Anita Meyer (Em)
    Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
    Uptown funk – Mark Ronson ft. Bruno Mars
    The time of my life – Jennifer Warnes & Bill Medley (E)
    I knew you were waiting – George Michael & Aretha Franklin (E)
    Sex on fire – Kings of Leon
    Hey Jude – The Beatles
    Last Dance – Donna Summer (Eb)

    Eventueel:
    Make you feel my love I wish
    What’s going on Lady Marmelade
    All of me (As) Good God (Fm)
    Celebration (As) Proud Mary (D)
    Thinking out loud Signed, sealed, delivered
    € 2.495,00
    Barrie’s piano show
    • Allround
    • Disco

    Veelzijdige zanger-pianist voor een ontspannen borrel of gezellig feest.

    Barrie’s piano show

    Ideale act voor een ontspannen borrel of een gezellige feestavond. Barrie speelt en zingt de sterren van de hemel. Dat doet hij op zeer ongedwongen manier met een enorm charisma. Zijn bijzondere vleugel in beach style geeft de act net even dat beetje extra's.

    Muziek maken is er met de paplepel ingegoten bij Barrie. Al vanaf zijn vierde levensjaar bespeelt hij de toetsen, en sinds zijn 18de is hij er ook bij gaan zingen. Met deze ruim 22 jaar aan muzikale ervaring weet Barrie precies wat nodig is om uw feest tot een succes te maken! Van rustig en ingetogen, tot dansend en feestend op de bar. Aan vrijwel alle genres wordt aandacht besteed, zodat bijna ieder verzoekje aan bod komt. Dit moet je eens meegemaakt hebben.

    Repetoirelijst

    1 nacht alleen
    15 miljoen mensen
    1999
    2 motten
    32 jaar
    500 miles
    634-5789
    A Sky Full Of Stars
    Aan al die mooie meiden
    Aan me nooit niet
    Act Naturally
    Adieu Cherie
    Adio adio
    Adio amore adio
    Ai se eu te pego
    Aint no sunshine
    Aint Nobody
    Aint that a kick in the head
    Alice, Who The Fuck Is Alice
    All about that bass
    All My Ex'es Live In texas
    All of Me (J. Legend)
    All of Me
    All Shook Up
    All summer long (sweet home)
    All You Ever Do Is Bring Me Down
    All you ever do is
    All you need is love
    Alles wat je doet
    Als de klok van arnemuiden
    Als de morgen is gekomen
    Als de nacht verdwijnt
    Als het kampvuur brandt
    Als ik haar zie
    Als ik samen ben met jou
    Als men een drankje
    Always on my mind
    American Music
    American Pie
    Angel flying too close to the ground
    Angels
    Angie
    Annemarie
    Another 45 Miles
    Another Day in Paradise
    Another Day
    Are You Lonesome
    At last
    At this moment
    Avond
    Baby Blue
    Back in your arms again
    Bad moon arising
    Bakerstreet
    Banana Light
    Bananenlied
    Banger Hart
    Be my Baby
    Beautiful Rose
    Before The next teardrop falls
    Bestel mar
    Billy Jean
    Black Magic Woman
    Black Velvet
    Blame it on the boogie
    Blauw
    Blijf bij mij
    Bloed zweet en tranen
    Bloody mary
    Blue Bayou
    Blue Spanish eyes
    Blue suede shoes
    Blueberry Hill
    Bobby mc Gee
    Borderline
    Brabant
    Brabantse land
    Brandend zand
    Brazil (Sinatra)
    Bring it home to me
    Brown eyed girl
    Budapest
    Buona Sera
    Burning burning
    By the Rivers of Babylon
    Call me the breeze
    Calm after the storm
    Candy
    Cannibals
    Can't take my eyes of you
    Carwash
    Catch a falling star
    Chattahoochee
    Cinema
    Comment ca va
    Could you be loved
    Country Roads
    Cowboys en Indianen
    Crazy arms
    Crazy little thing called love
    Crazy
    Cry to me
    Crying In The Chapel
    Cuban Pete
    Daar sta je dan
    Dan gaan de lichten aan
    Dan volg je haar benen
    Dance the night away
    Dancing Queen
    Danse danse
    De lucht was blauw
    De woonboot
    De Zeeuwse Kust
    Diep in m'n hart
    Disco Inferno
    Disco Stand
    Doe Maar - Medley
    Dolce Vita
    Don't You
    Don't Go Breaking My Heart
    Don't it make my brown eyes blue
    Don't know why
    Don't let the sun go down
    Dreams to Remember
    Dromen zijn bedrog
    Du
    Easy
    Een beetje verliefd
    Een Eigen Huis
    Empire State of Mind
    Enjoy the silence
    Er hangt liefde in de lucht
    Escape (Pina Colada Song)
    Even aan mijn moeder vragen
    Everlasting Love
    Every Breath You Take
    Everybody Needs Somebody
    Everybody's Got to Learn Sometime
    Everything
    Eye of the Tiger
    Faith
    Fats medley
    Feel like dancing
    Feel
    Feeling hot hot hot
    Flip Flop And Fly
    Fly Me to the Moon
    Follow The Sun
    Folsom Prison Blues
    Foolish heart
    Foxy foxtrot
    Freddy Fender
    Geef mij nu je angst
    Get Lucky
    Ghostbusters
    Ghostriders
    Gimme all your loving
    Gimme some loving
    Girl, girl, girl
    Gloria
    Good Old Boys
    Great Balls Of Fire
    Half a boy, half a man
    Hallelujah
    Hallo mooie meid
    Harry van het platteland
    Have you ever seen the rain
    He jij waar was je nou
    He lekker ding
    He Trut
    Heaven must be missing an angel
    Heb Je Even Voor Mij
    Heb jij ook zon raar gevoel
    Helemaal Niets
    Hello Mary Lou
    Hello (Adele)
    Hello (Lionel Richie)
    Help me make it through the night
    Hemelsblauw
    Here comes my baby
    Here We Go Again
    Het dondert en het bliksemt
    Het Dorp
    Het is een nacht
    Het laatste rondje
    Het vrolijke kosterlied
    Hey Bartender
    Hey Good Lookin
    Hey Joe
    Hey Jude
    Highway Medley
    Honky tonk woman
    Hotel California
    Hou me Vast
    House Of The Rising Sun
    Huckle Buck
    Huilen is voor jou te laat
    Hurt
    I can see clearly now
    I can't help falling in love (UB40)
    I cant stop Loving You
    I feel good
    I Feel Love
    I Follow Rivers
    I go to Rio
    I got a woman
    I got rythm
    I gotta Feeling
    I Just Want To Make Love To You
    I need never get old
    I Promised Myself
    I said i love you
    I Still Havent Found What Im Looking For
    I want to break free
    I was made for loving you
    I will Survive
    I'll be your baby tonight
    I'm alone forever
    If i Said you had
    If you don't know me by now
    Ik heb de hele nacht liggen dromen
    Ik kan het niet alleen
    Ik krijg een heel apart gevoel van binnen
    Ik meen het
    Ik moet nog wat jaren mee
    Ik tel tot drie
    I'm so excited
    I'm Specialized In You
    I'm still standing
    Imagine
    In een klein cafeetje
    In the Air Tonight
    It Takes Two
    its now or never
    Jailhouse Rock
    Jambalaya
    Jammin'
    Jij bent zo
    Jij denkt maar
    Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
    Jij liet mij vallen
    Jij
    Johnny b. good
    Jouw blik
    Just a Gigolo
    Just the Way You Are
    Kali
    Karma Chameleon
    Keep on smiling
    Kisses for you
    Kissing a fool
    Kleine cafe aan de haven
    Knock On Wood
    kom uit die bananenboom
    Kom van dat dak af
    L-O-V-E
    Laat de zon in je hart
    Lady in red
    Lady Love
    Lady
    Lay Down Sally
    Leef
    Let her go
    Let it be
    Let me entertain you
    Let your love flow
    Leun op mij
    Leve de Lol
    Lieve heer heb medelij
    Liever dan lief
    Liever te dik in de kist
    Living on My Own
    long train running
    Love boat
    Love is in the air
    Love me tender
    Love me
    Macarena
    Mack the Knife
    Mag ik dan bij jou
    Make You Feel My Love
    MAMBO No5
    Mariete
    Marina
    Me and mrs Jones
    Mijn Stadje (roosendaal)
    Minnie the Moocher
    Mooi is het leven
    Mooie Blauwe Ogen
    Mr Bojangles
    Mustang Sally
    My baby dont care for me
    My Boy
    My Endless Love
    My first, my last, my everything
    My Girl
    My special prayer
    My Way
    Narcotic
    Natural Woman
    Nee je moet mij niet zeggen
    Neh nah neh nah
    Never gonna give you up
    New York
    Nikita
    No Woman No Cry
    Nobody Else
    Nothing Compares 2 U
    Nou en
    Nu lacht geluk me toe
    Oerend hard
    Oh Carol
    Oh happy day
    Oh middernacht
    Oh oh den haag
    Old Time Rock and Roll
    On the road again
    One night with you
    One Way Wind
    Only a fool breaks his own heart
    Only You
    Onze Poes En Buurmans Kater
    Papa loves mambo
    Paradise
    Per spoor
    Pianoman
    Pizziricco
    Please don't go
    Please don't make me cry
    Polonaise Hollandaise
    Power of Love
    Pretend
    Proosten
    Proud Mary
    Purple Rain
    Quando, Quando, Quando
    Que Sera Sera
    Radar Love
    Red hot salsa
    Red red wine
    Reet Petite
    Rehab
    Relight my fire
    Ring of Fire
    Rio de Janeiro
    Rip it Up
    River deep mountain high
    Rock this Town
    Route 66
    Saturday Night
    Schoolday
    September
    Sex met die kale
    Sex on Fire
    Shake your tailfeather
    Shame shame shame
    She caught the Katy
    She's the one
    She
    Shes so high
    Simply the best
    Six days on the road
    Sjerrie
    Slow Down
    Something Stupid
    Somewhere between
    Soulman
    South of the border(sinatra)
    Stand by me
    Standing in the rain
    Stars on 45 60's medley
    Stayin' Alive
    Stiekem Gedanst
    Stil in mij
    Stuck on you
    Such a Night
    Sultans of swing
    Summer of 69
    Super Duper Love
    Sway
    Sweat (Alalalalong)
    Sweet Caroline
    Sweet home Chicago
    Sweet little Liza
    Sweet nothings
    Sweet sweet love
    Swimming into deep water
    Take On Me
    Tarzanboy
    Teddybear
    Tequila Sunrise
    The Great Pretender
    The Joker
    The lady is a tramp
    The last waltz
    The Lion Sleeps Tonight
    The losing side of me
    The Way You Look Tonight
    The Winner Takes It All
    There goes my heart
    This is the moment
    This is what it feels like
    Thriller
    Tie a yellow ribbon
    Tonight the heartache's on me
    Tulpen uit amsterdam
    Twist and Shout
    Un Pez
    Unchain my heart
    Under my skin
    Unforgetable
    Up where we belong
    Use Somebody
    Valerie
    Vaya con dios
    Venus
    Viva La Vida
    Voel je dan niet
    Vrijgezel
    Walk Of Life
    Wasmasjien
    Wasted days
    Waterloo
    We Wanna Go Dancing
    We'll Meet Again
    What a difference a day makes
    What's a woman
    Whatever you want
    What's up
    When I Fall In Love
    When my little girl is smiling
    When you're gone
    Whiter shade of pale
    Whole Lotta Shakin
    Why tell me why
    Wie denk jij wel wie ik ben
    Wild one
    Wild Rover
    Wind Cries Mary
    Wit Zwart
    Wonderfull Tonight
    Wonderwall
    Woonboot
    Would I Lie To You
    Writing on the wall
    YMCA
    You can leave your hat on
    You never can tell
    You To Me Are Everything
    You'll never find
    Your cheating heart
    Your Man
    Zij gelooft in mij
    Zijn het je ogen
    Zo dom
    € 695,00
    Ik wil geen extra techniek
    Basis DJ Show

     Geluid, licht, DJ gear en DJ booth tot 100 personen.

     Basis DJ Show

     Voor Swinging.nl betekent kiezen voor uitmuntende service en de zekerheid dat het goed geregeld is.

     Als je een DJ boekt, wil je toch dat het een geweldige show word? Precies, en daar kunnen wij je perfect bij helpen.

     Maar wat koop ik nou?
     In het Basis pakket krijg je een top show. De andere shows zijn aanvullingen op de Basis Show, dus wees niet bang dat je met de Basis Show tekort schiet! In het Basis pakket is inbegrepen:

     • persoonlijke service

     • witte led verlichte DJ booth

     • 8 discospots

     • geluidsset tot 75 personen

     • DJ gear

     • reiskosten tot 50 km rond Rotterdam

     • opbouwen en afbreken


     Bekijk onder video's ook onze nieuwe uitleg van alle 4 de shows, als je meer duidelijkheid wilt.

     We maken het graag persoonlijk
     Uitmuntende service, daar staan we voor. We maken het daarom graag persoonlijk voor je. Wat is je favoriete muziek, wat wil je juist niet horen, wat zijn je favoriete liedjes, hoe wil je het feest openen en ga zo maar door. Uiteraard helpen we je graag met tips en advies. Zo komen we uiteindelijk bij het ideaalplaatje voor jouw perfecte feest.

     Overtuig jezelf
     We nodigen je graag uit bij onze gratis demo-avonden. Daar ontmoet je onze DJ's, kun je onze shows zien en zijn onze adviseurs aanwezig met vele praktijktips. Je bent op deze manier zelf volledig in control van jouw feest. Wel zo prettig. Uiteraard is een demo-avond niet hetzelfde als een feestavond. Maar stiekem proberen we toch van elke demo-avond een klein feestje te maken. Want feest maken, dat zit in ons bloed.

     Kies een DJ die bij jou past
     Je kunt kiezen uit een groot aantal fantastische DJ's. Elk met een eigen specialiteit en in diverse prijsklassen. Klik hier voor een overzicht van onze DJ's.

     Tip: boek er een muzikant bij
     Swinging.nl werkt met de allerbeste muzikanten van Nederland samen. Je kunt kiezen uit:
     DJ samen met een saxofonist
     DJ samen met een percussionist/drummer
     DJ samen met een violist

     Ook heel leuk: een verlichte dansvloer
     Wil je echt een top uitstraling? Kies dan voor een prachtig verlichte dansvloer. We bieden meerdere dansvloeren in elk gewenste maat.

     Repetoirelijst

     Uitgebreid repertoire met voor ieder wat wils
     Al onze DJ's hebben standaard een zeer divers repertoire bij zich van zo'n 5000 titels met voor ieder wat wils. Zowel voor jong als oud. Van een stijlvolle foxtrot tot vette dance en van Nederlandstalig tot swingende soul en danceclassics, alles is mogelijk. Zelfs een uurtje kinderdisco voor de allerkleinsten is geen enkel probleem. Het spreekt voor zich dat we altijd de meest recente hits bij ons hebben.

     Jij bepaalt wat er wordt gedraaid
     Kiezen voor de DJ show van Swinging.nl betekent kiezen voor maatwerk en flexibiliteit. Bij de boeking ontvang je een intakeformulier waarop je al je wensen kunt invullen. Bijvoorbeeld welke nummers wil je beslist horen, welke nummers wil je niet horen, wat wordt het nummer van de openingsdans, hoe wil je de opbouw van de avond, etc, etc. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag: we bereiden jullie DJ show voor en bellen jullie vervolgens op om alles nog eens voor de zekerheid helemaal door te nemen. Zo ben je er zeker van dat de DJ precies draait wat je wenst.
     € 350,00
     Luxe DJ Show

      Geluid, licht, DJ gear en DJ booth tot 150 personen.

      Luxe DJ Show

      Als je een DJ boekt, wil je toch dat het een geweldige show word? Precies, en daar kunnen wij je perfect bij helpen.

      Maar wat koop ik nou?
      In het Luxe pakket krijg je een top show! In het Luxe pakket is inbegrepen:

      • persoonlijke service

      • witte led verlichte DJ booth

      • 8 discospots

      • geluidsset tot 150 personen

      • DJ gear

      • 2 colourballs

      • 2 whitecones

      • rookmachine/hazer

      • reiskosten tot 50 km rond Rotterdam

      • opbouwen en afbreken


      Kies een DJ die bij jou past

      Je kunt kiezen uit een groot aantal fantastische DJ's. Elk met een eigen specialiteit en in diverse prijsklassen. Klik hier voor een overzicht van onze DJ's.

      Tip: boek er een muzikant bij
      Swinging.nl werkt met de allerbeste muzikanten van Nederland samen. Je kunt kiezen uit:
      DJ samen met een saxofonist
      DJ samen met een percussionist/drummer
      DJ samen met een violist

      Ook heel leuk: een verlichte dansvloer
      Wil je echt een top uitstraling? Kies dan voor een prachtig verlichte dansvloer. We bieden meerdere dansvloeren in elk gewenste maat.

      Repetoirelijst

      Uitgebreid repertoire met voor ieder wat wils
      Al onze DJ's hebben standaard een zeer divers repertoire bij zich van zo'n 5000 titels met voor ieder wat wils. Zowel voor jong als oud. Van een stijlvolle foxtrot tot vette dance en van Nederlandstalig tot swingende soul en danceclassics, alles is mogelijk. Zelfs een uurtje kinderdisco voor de allerkleinsten is geen enkel probleem. Het spreekt voor zich dat we altijd de meest recente hits bij ons hebben.

      Jij bepaalt wat er wordt gedraaid
      Kiezen voor de DJ show van Swinging.nl betekent kiezen voor maatwerk en flexibiliteit. Bij de boeking ontvang je een intakeformulier waarop je al je wensen kunt invullen. Bijvoorbeeld welke nummers wil je beslist horen, welke nummers wil je niet horen, wat wordt het nummer van de openingsdans, hoe wil je de opbouw van de avond, etc, etc. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag: we bereiden jullie DJ show voor en bellen jullie vervolgens op om alles nog eens voor de zekerheid helemaal door te nemen. Zo ben je er zeker van dat de DJ precies draait wat je wenst.
      € 500,00
      Ultimate DJ Show

       Vet geluid, licht, DJ booth en DJ gear tot 225 personen!

       Ultimate DJ Show

       Als je een DJ boekt, wil je toch dat het een geweldige show word? Precies, en daar kunnen wij je perfect bij helpen. Omdat iedereen een ander budget heeft, bieden wij 4 DJ Shows. De Basis, Luxe, Exclusive en Ultimate Show.

       Wat zit er in dit pakket?

       • persoonlijke service

       • witte led verlichte DJ booth

       • 8 discospots

       • geluidsset tot 200 personen

       • DJ gear

       • 2 colourballs

       • 2 whitecones

       • rookmachine/hazer

       • 6 meter sterrendoek

       • 4 moving heads

       • reiskosten tot 50 km rond Rotterdam

       • opbouwen en afbreken


       Bekijk onder video's ook onze uitleg van alle 4 de DJ shows, als je meer duidelijkheid wilt.

       Winnaar 'Beste Bruiloft DJ Show'
       Uitmuntende service, daar staan we voor. We maken het daarom graag persoonlijk voor je. Wat is je favoriete muziek, wat wil je juist niet horen, wat zijn je favoriete liedjes, hoe wil je het feest openen en ga zo maar door. Uiteraard helpen we je graag met tips en advies. Zo komen we uiteindelijk bij het ideaalplaatje voor jouw perfecte feest.

       Overtuig jezelf
       We nodigen je graag uit bij onze gratis demo-avonden. Daar ontmoet je onze DJ's, kun je onze shows zien en zijn onze adviseurs aanwezig met vele praktijktips. Je bent op deze manier zelf volledig in control van jouw feest. Wel zo prettig. Uiteraard is een demo-avond niet hetzelfde als een feestavond. Maar stiekem proberen we toch van elke demo-avond een klein feestje te maken. Want feest maken, dat zit in ons bloed.

       Kies een DJ die bij jou past
       Je kunt kiezen uit een groot aantal fantastische DJ's. Elk met een eigen specialiteit en in diverse prijsklassen. Klik hier voor een overzicht van onze DJ's. Kies je een DJ van Swinging.nl, dan ontvang je 10% korting op de prijs van de DJ show.

       Tip: boek er een muzikant bij
       Swinging.nl werkt met de allerbeste muzikanten van Nederland samen. Je kunt kiezen uit:
       DJ samen met een saxofonist
       DJ samen met een percussionist/drummer
       DJ samen met een violist

       Ook heel leuk: een verlichte dansvloer
       Wil je echt een top uitstraling? Kies dan voor een prachtig verlichte dansvloer. We bieden meerdere dansvloeren in elk gewenste maat.

       Repetoirelijst

       Uitgebreid repertoire met voor ieder wat wils
       Al onze DJ's hebben standaard een zeer divers repertoire bij zich van zo'n 5000 titels met voor ieder wat wils. Zowel voor jong als oud. Van een stijlvolle foxtrot tot vette dance en van Nederlandstalig tot swingende soul en danceclassics, alles is mogelijk. Zelfs een uurtje kinderdisco voor de allerkleinsten is geen enkel probleem. Het spreekt voor zich dat we altijd de meest recente hits bij ons hebben.

       Jij bepaalt wat er wordt gedraaid
       Kiezen voor de DJ show van Swinging.nl betekent kiezen voor maatwerk en flexibiliteit. Bij de boeking ontvang je een intakeformulier waarop je al je wensen kunt invullen. Bijvoorbeeld welke nummers wil je beslist horen, welke nummers wil je niet horen, wat wordt het nummer van de openingsdans, hoe wil je de opbouw van de avond, etc, etc. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag: we bereiden jullie DJ show voor en bellen jullie vervolgens op om alles nog eens voor de zekerheid helemaal door te nemen. Zo ben je er zeker van dat de DJ precies draait wat je wenst.
       € 800,00
       Stille Disco
       • Allround
       • Dance

       Geen geluidsoverlast, just fun en een prachtig schouwspel voor toeschouwers. Maak kennis...

       Stille Disco

       Hoe leuk is dit! De Stille Disco is altijd een groot succes. Nooit meer overlast voor de buren en succes gegarandeerd. Ideaal voor feesten waarbij niet al teveel geluid mag worden gemaakt of als extraatje naast het gebruikelijke entertainment. Er zitten twee kanalen op de koptelefoons waardoor het mogelijk is dat de gasten kunnen kiezen uit twee verschillende soorten muziek. Dat zorgt voor bijzonder grappige momenten. Bijvoorbeeld de helft van de gasten loopt de polonaise terwijl de andere helft met hun handen in de lucht staan te springen op de nieuwste dance hits.

       Inbegrepen in de prijs


       • 50 koptelefoons met zender, extra koptelefoons kosten 7,50 euro per stuk extra

       • 2 zenders voor 2 muziekkanalen waar de gasten uit kunnen kiezen

       • mooie DJ booth waar de 50 koptelefoons aan hangen

       • lichtshow bestaande uit 8 led discospots

       • reiskosten binnen de Randstad

       • benodigde DJ gear bestaande uit 2 CDJ-2000 NXS + 1 DJM mengtafel


       DJ nog niet inbegrepen
       Let op: de prijs is zonder een DJ. Je kunt zelf kiezen uit al onze DJ's. Tel de prijs van de DJ erbij op. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een DJ te huren.
       € 595,00
       Ik wil geen extra techniek
       Verlichte dansvloer

        Fantastische verlichte dansvloer, maakt je feest compleet.

        Verlichte dansvloer

        Een verlichte dansvloer geeft net dat beetje extra aan je feest. De decoratie tijdens een feest is minstens net zo belangrijk als de muziek. Deze verlichte dansvloer zorgt voor een prachtig beeld waardoor iedereen spontaan de dansvloer op wil.

        De authentieke 70's disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De traditionele gloeilampjes zijn vervangen door meer dan 700 leds per vierkante meter. Door RGB-sturing kan per vlak van 50cmx50cm iedere gewenste kleur "gemixt" worden. Spectaculaire patronen en echte kleuren zijn in een handomdraai te realiseren. Ook te gebruiken als dj booth.
        Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn lineair dimbaar van 0-100 %.

        Toepassing
        De verlichte dansvloer is geschikt voor beurzen, bruiloften, chique bedrijfsevenementen.

        • ruim 1.000.000 kleuren

        • per vlak van 50x50cm RGB aanstuurbaar

        • 6,5cm hoog

        • haakse opstap

        • 30 kg/m2

        • DMX aanstuurbaar

        • witte toplaag

        • max. 75 watt /m2.


        Bijzonderheden
        Onze mensen plaatsen de verlichte dansvloer, programmeren deze en halen deze direct na afloop van je evenement op. Dit alles volgens het “geen zorgen” principe. Denk ook aan de marketing technische voordelen; een verlichte dansvloer is een echte publieksmagneet. Ook worden onze verlichte vloeren veelvuldig ingezet als catwalk bij modeshows.

        Om de vloer af te maken kan er tegen meerpijs een 30cm brede rand om de verlichte dansvloer gelegd worden.

        De genoemde prijs is gebasseerd op een vloer van 4 bij 4 meter. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden voor een grotere vloer en een prijs op maat.
        € 495,00
        Bijpassend podium

         Netjes afgewerkt podium van 6 * 3 meter.

         Bijpassend podium

         Bij de prijzen van onze bands en DJ's zit geen podium inbegrepen (behalve bij de band Trots). Op veel locaties is niet standaard een podium aanwezig. Wij kunnen desgewenst een bijpassend podium leveren. Standaard leveren we een podium van 6 meter breed en 3 meter diep. Dat is voldoende voor alle bands tot 6 personen.

         Inbegrepen in de prijs:

         • podium van 6 * 3 meter, voldoende voor een band van 6 personen

         • vloerbedekking op het podium

         • aan de onderkant van het podium netjes afgerokt zodat je geen poten of kabels ziet

         • opbouwen en afbreken bij gelijkvloerse locaties

         • transportkosten binnen de Randstand


         Andere afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk. We geven graag advies over de beste afmetingen van het podium voor de band of DJ show van jullie keuze. Informeer hier gerust naar, we komen snel met een voorstel op maat.
         € 500,00
         Beamer met scherm

          Beamer met scherm voor video en foto projecties tijdens het feest.

          Beamer met scherm

          € 150,00
          Geluidsset voor trouwceremonie

           Geluidsset met draadloze (revers)microfoon voor de trouwceremonie.

           Geluidsset voor trouwceremonie

           € 150,00
           Ik wil geen extra’s
           Sneltekenaar

            Verras je gasten met een origineel aandenken aan jullie feest.

            Sneltekenaar

            Swinging.nl werkt samen met een bijzondere sneltekenaar.

            Zijn karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristisch karakter een leuk kado om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken!  De tekeningen zijn hartstikke leuk om mee te geven als cadeau voor je gasten. Een bijzondere blijvende herinnering aan een mooi feest. Zijn groeiend succes heeft dan ook te maken met zijn spontane benadering en vriendelijke uitstraling.

            Onze sneltekenaar tekent vier uur lang de prachtigste tekeningen voor je gasten. In vier uur tijd kunnen ongeveer 32 tekeningen gemaakt worden. Mocht je meer tekeningen wensen, dan is het raadzaam extra uren bij te boeken.

             
            € 575,00
            Saxofonist
            • Dance
            • House

            Een top saxofonist maakt de show helemaal af.

            Saxofonist

            Een saxofonist ter aanvulling van je DJ-show of van je gekozen band zorgt voor extra entertainment, improvisatie en muzikaal plezier.
            € 400,00
            Verlichte dansvloer

             Fantastische verlichte dansvloer, maakt je feest compleet.

             Verlichte dansvloer

             Een verlichte dansvloer geeft net dat beetje extra aan je feest. De decoratie tijdens een feest is minstens net zo belangrijk als de muziek. Deze verlichte dansvloer zorgt voor een prachtig beeld waardoor iedereen spontaan de dansvloer op wil.

             De authentieke 70's disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De traditionele gloeilampjes zijn vervangen door meer dan 700 leds per vierkante meter. Door RGB-sturing kan per vlak van 50cmx50cm iedere gewenste kleur "gemixt" worden. Spectaculaire patronen en echte kleuren zijn in een handomdraai te realiseren. Ook te gebruiken als dj booth.
             Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn lineair dimbaar van 0-100 %.

             Toepassing
             De verlichte dansvloer is geschikt voor beurzen, bruiloften, chique bedrijfsevenementen.

             • ruim 1.000.000 kleuren

             • per vlak van 50x50cm RGB aanstuurbaar

             • 6,5cm hoog

             • haakse opstap

             • 30 kg/m2

             • DMX aanstuurbaar

             • witte toplaag

             • max. 75 watt /m2.


             Bijzonderheden
             Onze mensen plaatsen de verlichte dansvloer, programmeren deze en halen deze direct na afloop van je evenement op. Dit alles volgens het “geen zorgen” principe. Denk ook aan de marketing technische voordelen; een verlichte dansvloer is een echte publieksmagneet. Ook worden onze verlichte vloeren veelvuldig ingezet als catwalk bij modeshows.

             Om de vloer af te maken kan er tegen meerpijs een 30cm brede rand om de verlichte dansvloer gelegd worden.

             De genoemde prijs is gebasseerd op een vloer van 4 bij 4 meter. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden voor een grotere vloer en een prijs op maat.
             € 495,00
             Tafel goochelaar

              Meervoudig kampioen goochelaar doet je gasten versteld staan. Succes gegarandeerd.

              Tafel goochelaar

              Onze goochelaar loopt bij deze act alle tafels langs waarbij hij je gasten eens flink bij de neus neemt.

              Deze vorm van magie is heel erg populair en effectief omdat je er letterlijk met de neus boven op zit. Het mooie van deze act is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt!

              Verschillende leuke effecten komen langs zoals geld verdubbelen, het stelen van horloges en het verdwijnen van een geheel spel kaarten op nog geen 50cm afstand van uw gasten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u straks op uw eigen evenement echt kunt wachten!

              Onze goochelaar is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog.

              Repetoirelijst

              Onze goochelaar behoort tot de beste van Nederland. Hij is al diverse malen in de prijzen gevallen. Hij doet diverse soorten trucs zowel rondlopend op je feest of eventueel ook als opening van het feest op een podium.
              € 750,00
              Percussionist
              • Dance
              • Disco

              Extra percussie: funky, swingend, funky en groovy grooves.

              Percussionist

              Een percussionist zorgt voor extra swing, ritme, sfeer en gezelligheid. Een percussionist is opzwepend en het ziet er ook nog eens te gek uit.
              € 400,00
              Hostesses

               Prachtige hostesses in kostuum naar keuze ontvangen de gasten en maken partypics.

               Hostesses

               Op zoek naar een unieke manier om gasten te ontvangen? De hostesses doen dit geheel in de stijl van het feest.

               Champagne-ontvangst, candy-girls en -boys, garderobedames en -heren en vele andere mogelijkheden. De hostesses zijn professioneel en zien er altijd goed uit. Indien gewenst, kan er gekozen worden voor  themakostuums.

               De hostesses zijn te boeken voor feesten en evenementen in heel Nederland.

               Duur van de act
               De hostesses zijn 4 uur aanwezig.
               € 695,00
               Violist
               • Dance
               • House

               Zeer verrassende combinatie: succes gegarandeerd.

               Violist

               Een violiste zorgt voor een spectaculaire toevoeging aan de DJ Show. Met name erg geschikt bij eigentijdse dance music.
               € 400,00
               Ik wil geen extra’s
               Bijpassende DJ

                Top DJ die perfect past bij de band van je keuze.

                Bijpassende DJ

                € 400,00
                Sneltekenaar

                 Verras je gasten met een origineel aandenken aan jullie feest.

                 Sneltekenaar

                 Swinging.nl werkt samen met een bijzondere sneltekenaar.

                 Zijn karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristisch karakter een leuk kado om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken!  De tekeningen zijn hartstikke leuk om mee te geven als cadeau voor je gasten. Een bijzondere blijvende herinnering aan een mooi feest. Zijn groeiend succes heeft dan ook te maken met zijn spontane benadering en vriendelijke uitstraling.

                 Onze sneltekenaar tekent vier uur lang de prachtigste tekeningen voor je gasten. In vier uur tijd kunnen ongeveer 32 tekeningen gemaakt worden. Mocht je meer tekeningen wensen, dan is het raadzaam extra uren bij te boeken.

                  
                 € 575,00
                 Saxofonist
                 • Dance
                 • House

                 Een top saxofonist maakt de show helemaal af.

                 Saxofonist

                 Een saxofonist ter aanvulling van je DJ-show of van je gekozen band zorgt voor extra entertainment, improvisatie en muzikaal plezier.
                 € 400,00
                 Tafel goochelaar

                  Meervoudig kampioen goochelaar doet je gasten versteld staan. Succes gegarandeerd.

                  Tafel goochelaar

                  Onze goochelaar loopt bij deze act alle tafels langs waarbij hij je gasten eens flink bij de neus neemt.

                  Deze vorm van magie is heel erg populair en effectief omdat je er letterlijk met de neus boven op zit. Het mooie van deze act is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt!

                  Verschillende leuke effecten komen langs zoals geld verdubbelen, het stelen van horloges en het verdwijnen van een geheel spel kaarten op nog geen 50cm afstand van uw gasten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u straks op uw eigen evenement echt kunt wachten!

                  Onze goochelaar is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog.

                  Repetoirelijst

                  Onze goochelaar behoort tot de beste van Nederland. Hij is al diverse malen in de prijzen gevallen. Hij doet diverse soorten trucs zowel rondlopend op je feest of eventueel ook als opening van het feest op een podium.
                  € 750,00
                  Percussionist
                  • Dance
                  • Disco

                  Extra percussie: funky, swingend, funky en groovy grooves.

                  Percussionist

                  Een percussionist zorgt voor extra swing, ritme, sfeer en gezelligheid. Een percussionist is opzwepend en het ziet er ook nog eens te gek uit.
                  € 400,00
                  Hostesses

                   Prachtige hostesses in kostuum naar keuze ontvangen de gasten en maken partypics.

                   Hostesses

                   Op zoek naar een unieke manier om gasten te ontvangen? De hostesses doen dit geheel in de stijl van het feest.

                   Champagne-ontvangst, candy-girls en -boys, garderobedames en -heren en vele andere mogelijkheden. De hostesses zijn professioneel en zien er altijd goed uit. Indien gewenst, kan er gekozen worden voor  themakostuums.

                   De hostesses zijn te boeken voor feesten en evenementen in heel Nederland.

                   Duur van de act
                   De hostesses zijn 4 uur aanwezig.
                   € 695,00
                   Ik wil graag een DJ
                   op het trouwfeest
                   Ik wil graag een band
                   op het trouwfeest
                   Ik wil geen entertainment
                   bij het trouwfeest

                   Mijn inspiratielijst

                   Hier wordt al je inspiratie opgeslagen. Dit lijstje kun je naar ons insturen, zodat we deze vrijblijvend met je kunnen bespreken! Dit lijstje helpt ons om jouw wensen in kaart te brengen, dit praat een stuk eenvoudiger. Ons doel is om jou de perfecte dag te bezorgen.

                   Wanneer je meer dan één artiest of product bij ons boekt dan is er vaak een pakketkorting mogelijk. Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!

                   Bezig met verzenden...

                   Een ogenblik geduld, de informatie wordt verzonden.

                   Bedankt voor het invullen.

                   Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie.

                   Terug naar Swinging.nl homepage