• Kijkavond bezoeken

  De Compaenen

  v.a. € 1.450,00

  Omschrijving

  De sfeervolle akoestische band, De Compaenen, is al enkele jaren enorm populair in Nederland. Met hun mix van Rythm&Blues, Soul, Latin en Jump & Jive weet de band iedereen op je evenement te vermaken.

  Verschillende formaties

  De Compaenen spelen zowel volledig akoestisch, als versterkt en zijn te boeken in een driemans of viermans formule. Uitgerust met drums, gitaar, sax en contrabas zetten ze ieder podium in vuur en vlam. Voeg daar nog eens hun meerstemmige vocalen aan toe en het plaatje is compleet! Het is daarnaast ook mogelijk om deze akoestische band te boeken als De Compaenen & The Horn Kings. Dit is een formatie waarbij de band uitgebreid wordt met 3 blazers om de band nog meer feest gehalte te geven.

  De Compaenen boeken via Swinging.nl

  Heb je nog meer vragen over de verschillende formaties van deze band of andere mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het beantwoorden van al je vragen.

  Foto's & Video's

  • De Compaenen | akoestische band boeken | Swinging.nl
  • akoestische band De Compaenen
  • akoestische band De Compaenen

  Meer videos:

  Op dit moment is er geen video beschikbaar.

  Repertoire

  Een greep uit het repertoire van De Compaenen:
  30 days
  51015 hours
  All my loving
  All night long
  All shook up
  Blue moon
  Brown eyed girl
  C’est la vie
  Come back my love
  Come on
  Devil in disguise
  Dock of the bay
  Fishnet stockings
  Fly me to the moon
  Froffee Coffee
  Get Rhythm
  Good rockin tonight
  Hallelujah I lover her so
  Hello
  Here comes my baby
  High Jump
  Hit that jive jack
  Honky tonk women
  I feel good
  I just wanna make love to you
  I saw her standing there
  I’m on fire
  Mambo nr 8
  Mercury blues
  More happinez
  My Girl
  Oh Marie
  Pour un flirt avec toi
  Red red wine
  Rock this town
  Something’s got a hold on me
  Stir it up
  Sway
  Sweet soul music
  Tequila
  The Boxer
  Thing called love ( Cash )
  Three cool cats
  To love somebody
  Unchain my heart
  Volare
  Walk and don’t look back
  What do you want
  wonderfull world
  Yakety yak
  You talk too much

  Prijsinformatie

  De Compaenen is een zeer flexibele band. Ze zijn op vele manieren te boeken en in te zetten.

  Akoestisch trio, 1450 euro

  Op hun geheel eigen-wijze komen ze als trio heerlijk ongedwongen muziek maken. Ze spelen onversterkt, dus geheel akoestisch in totaal 3 optredens van elk 30 minuten.

  Akoestisch en versterkt, 1850 euro

  De 4-mans band speelt naar wens eerst een set van 30 minuten akoestisch om de sfeer op te bouwen en doet daarna nog twee sets versterkt om de feestsfeer echt flink op te voeren. Ook is het mogelijk om direct drie optredens van 30 minuten versterkt te spelen. De prijs is inclusief een geluidsset geschikt tot 150 personen.

   

  De kleine lettertjes
  – Alle prijzen zijn exclusief reiskosten, deze bedragen 30 cent per kilometer vanaf Arnhem
  – alle prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en de kosten voor wat te eten en te drinken voor de muzikanten
  – Alle bovenstaande prijzen exclusief btw
  – Op 24, 25,26 en 31 december gelden afwijkende prijzen, informeer naar de mogelijkheden.

  Reviews
  • Door Pam ★★★★

   De Compaenen vielen goed in de smaak!!

  • Door jeanet van der Schee / Lion Metals ★★★★★

   Erg leuk bandje, aardige jongens leuke muziek. Gezellig!

  • Door Henk Schakenraad ★★★★★

   We hadden een geweldige avond met 48 Special. Vanaf het eerste tot het laatste nummer werd er gedanst door jong (vanaf 15) tot oud (81). De band was royaal op tijd, was zeer vriendelijk, had super muziek (net even anders, en dat wilden we graag, maar met nummers die iedereen kent en iedereen onmiddellijk naar de vloer trekken), een geweldige act en een toegift aan het slot. Ik zelf was gevallen voor het nummer Tequilla, is te horen en te zien op de site, en is life nog veel leuker(zoeken onder De Compaenen). Ik heb het nu ook weer aanstaan. Ze hebben ermee geopend (hoe ze wisten dat dat onze favoriet was weet ik niet, ik heb het één keer laten vallen tegen de mensen van swinging.nl) en het later op special verzoek nog een keer gespeeld. Bassist en saxofonist kwamen tussen de mensen op de dansvloer en leverden daarmee dat extra waar je op hoopt. Wij waren vooraf best een beetje nerveus. 120 mensen uitgenodigd en een band gevonden op het internet (prima site trouwens, zeer gebruikersvriendelijk met een prettige back office), nooit eerder gezien of gehoord en dan maar hopen dat het goed gaat.
   Natuurlijk hebben we eerst alles op de site vier, vijf maal bekeken, maar dan nog. Zo’n feestje (25 jaar getrouwd) is uniek en als het dan gebeurt dan moet het ook echt af zijn. Wij hebben een reputatie hoog te houden als het om feesten gaat. Maar, iedereen was zo enthousiast, al na het eerste setje van vroeg iedereen al waar wij die band nu weer gevonden hadden.
   Vandaag, de dag na het feest, kregen we nog veel telefoontjes, sms-jes met bedankjes voor de geweldige avond. En daar ging het uiteindelijk allemaal om.
   Jongens het was geweldig, super bedankt en snel tot ziens.

  • Door Rinze van Minnen ★★★★★

   Bruiloftsfeest

   De band heeft 3 sets gespeeld en een uitstekende en professionele indruk achtergelaten bij onze gasten (groep van zo’n 180 man). We hebben heel veel positieve reacties gehad. Er werd flink meegedanst en dat terwijl de groep relatief jong was en dus iets minder feeling met de muziek zou moeten hebben (merendeel zo eind twintig tot 35). Dat bleek toch niet zo te zijn.

   De eerste set van de band bood vooral wat voor de ouderen in de groep en degenen die van stijldansen houden, dus houd er rekening mee dat er – zoals de band ook zelf zegt – een duidelijke opbouw in het programma zit van iets rustiger naar wat wilder.

   Het voordeel van deze band is dat het voor personen die geen zin in dansen hebben ook sfeervolle achtergrondmuziek biedt. De band speelde wel vrij hard vanwege de grote groep, dus het kwam van pas dat er een min of meer aparte ruimte was waar mensen zich enigszins aan het geluid en de dansende menigte konden onttrekken.

   Deze band wordt terecht veel geboekt voor trouwfeesten en kan, zoals bij ons het geval was, de avond echt afmaken. Wie meer van Nederlandstalige krakers houdt of van dance en techno kan beter iets anders kiezen (óf na afloop van het optreden van de band nog een dj laten aanrukken). Voor de meeste anderen zal de keus voor deze band de verwachtingen overtreffen.

  • Door Vincent en Eveline ★★★★★

   Ondertussen alweer 4 maanden geleden dat deze fantastische band op onze bruiloft speelde, maar nog regelmatig krijgen we hele positieve reacties over 48 Special! (en “De Compaenen” tijdens het diner)

   Als je niks aan het toeval over wil laten voor je feest moet je deze band boeken. Het kan niet misgaan met geweldige muzikanten en het hele swingende repertoire dat ze ten gehore brengen!

   Bedankt!

  • Door Peter va der Toorn ★★★★

   Wij hebben met z’n alle genoten van dit optreden op onze bruiloft.
   uitsluitend positieve reacties van de ongeveer 200 gasten.
   gewoon weer wat anders.
   Jongens, allemaal hartstikke bedankt, jullie waren super.
   Karin Peet

  • Door Monika Houweling ★★★★★

   Helemaal super! Precies wat we hadden verwacht. Deze jongens weten hoe ze een feestje moeten bouwen voor jong & oud!

  • Door Danny en Bonny Molendijk ★★★★

   Jullie hebben ontzettend goed opgetreden! Al onze gasten en wij hebben ontzettend genoten van jullie! Jammer dat de avond dan zo snel gaat.

   Ontzettend bedankt!
   Groeten, Danny & Bonny

  • Door Danny en Bonny Molendijk ★★★★★

   Jullie optreden was helemaal super!

   Groeten, Danny & Bonny

  • Door kaj ★★★★★

   The 48 special swingt de pan uit! Stijlvolle muzikanten die met hun vrolijke jazz de avond tot een waar feest maakten! Onfortuinlijk voor hen was de enigzins late start op de avond waardoor het aantal gasten inmiddels beperkt was. Zonde, maar niets dan positieve reacties van de aanwezigen! Jongens bedankt!

  • Door Marcelle & Remco ★★★★★

   Wij zijn ontzettend blij met het optreden van 48Special op ons bruiloftsfeest.

   Omdat onze gasten van allerlei ‘rangen’, ‘stammen’ en leeftijden zijn, waren wij op zoek naar een band die voor de meesten van hen leuk is. Daarnaast zie je zoveel coverbandjes, en wilden we in dit opzicht ook wat ‘anders’. En geen stilstaande gasten, maar een beetje beweging!

   Dit is 48 Special zeker gelukt! Geweldige muziek en ze krijgen echt iedereen de dansvloer op. Alles was goed verzorgd (geluid, verlichting, aankleding). We krijgen nog steeds complimenten over hoe zij het die avond hebben aangepakt. Kortom: écht een aanrader als je een goede band zoekt.

  • Door Wouter en Miranda Duijndam ★★★★★

   Helemaal te gek!!!!!!!!!!
   Zo goed , we moeten het eigenlijk nog een keertje overdoen…

  • Door Marieke en Leon Friesema ★★★★★

   Wat was dat een geweldig feest zeg, de afgelopen 10e mei. 48 Special was geweldig en we hebben ook van alle gasten gehoord dat ze de band zo goed vonden. Jongens, bedankt!

  • Door AriebTervoort ★★★★★

   Perfecte muziek weergaloos uitgevoerd.

  • Door Martijn ★★★★

   Michel en de rest van 48 Special…van harte bedankt. Het was geweldig, iedereen ging helemaal uit zijn dak. Onze bruiloft is mede dankzij jullie echt onvergetelijke geworden! Heel erg bedankt.

  • Door Martijn ★★★★★

   12 februari gingen we trouwen en we zochten een band met een lekker repertoire die alles net een beetje anders doet. Dat viel nog niet mee om te vinden tussen al die danceclassics bandjes. Nou veel zoeken kwamen we bij 48 Special terecht. Een geweldige band zeg. Lekkere muziek, heel veel enthousiasme en veel lol. Het allermooiste was nog wel toen de bassist op zijn bas ging staan, iedereen was diep onder de indruk. Het was echt helemaal leuk. Michel wil je aub de complimenten overbrengen aan de rest van de band? gr. Saskia en Jeroen.

  • Door Kathrin Both ★★★★★

   Super toffe band. Voelden goed de sfeer aan. Heb van iedereen positieve feedback gekregen.

 • Offerte aanvraag
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Kiyoh bar | Swinging
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 525 beoordelingen.

Wendy
Hoeven

Barrie had tijdens mijn man zijn 50e verjaardag de sfeer met de ontvangstborrel er al inzitten. Zelfs tijdens het diner, tussen de...

10 / 10

Letty
Hilversum

Wij zijn door Stephan heel goed geholpen! Altijd vlot antwoord op onze vragen en makkelijk in de communicatie. Altijd bereid om een...

10 / 10

Sandra
Ridderkerk

Op 24 Februari jl, mijn verjaardagsfeest gevierd en DJ Nicky ingehuurd, om het feest compleet te maken. Er werd veel gedanst en genoten,...

9 / 10

Michael
Pijnacker

Via een tip zijn wij bij Swinging terecht gekomen. Het aanbod van artiesten is divers en goed. Wij hebben via Swinging de band 3Xtra...

10 / 10

Debby
Hoogeveen

Ons 90's feest is een groot succes geworden dankzij Lodewijk en Donald met de swinging Pianoshow. Ontzettend leuk dat ze hebben ingespeeld...

10 / 10

Jessica Maher
Amsterdam

Working with Swinging.nl was great - they made the entire process very easy as we organised around a staff party for our company. The DJ...

10 / 10

Lotte
Den Haag

Wat een onvergetelijke avond was het dankzij de fantastische muzikale bijdragen van Groove on the Loose en DJ Barry. Groove on the Loose...

10 / 10

Christian
Oosterhout

We zijn zeer tevreden over Swinging. We hebben Edwin en Born voor onze bruiloft geboekt. Naast dat ze onze nummers prachtig hebben gezongen...

9 / 10

Ecorys
Rotterdam

Wij hebben Swinging.nl gevraagd de DJ voor ons eindejaarsgala te regelen. Het contact met Swinging.nl verliep heel prettig en soepel....

10 / 10

Shannon de Jong
Wognum

Wij hebben de muziek tijdens onze bruiloft laten verzorgen door Swinging. Zij regelde alle benodigde administratieve dingen en de op- en...

10 / 10