• Kijkavond bezoeken

  DJ Peter Smit

  v.a. € 795,00

  Omschrijving

  DJ Peter Smit is echt een topper! Het feest op onze bruiloft was precies zoals wij wilden” Cunera

  • Meest veelzijdige dj; past zich goed aan elke situatie aan
  • Kan heel stijlvol draaien op bijv. een bedrijfsborrel, maar ook een bruiloft of feesttent volledig op zijn kop zetten
  • Enorme muzikale kennis van de jaren ’50 tot de laatste urban-hits, van happy hardcore tot rock en echt alles daartussen
  • Verzoekjes zijn altijd welkom
  • Vriendelijk en representatief
  • Draait vaak met saxofoon en/of percussionist en vaste DJ bij coverband The Charts
  • Succes gegarandeerd

  DJ Peter Smit is een zeer professionele allround DJ die van elk feest een geweldig succes maakt. Hij heeft al vele honderden feesten tot een succes gemaakt. Zijn draaistijl is origineel, veelzijdig en vooral: klantgericht. DJ Peter Smit is daarnaast zeer communicatief en flexibel. DJ Peter Smit speelt regelmatig zowel solo als samen met saxofonist, percussionist en zangeres.

  De garanties van Swinging.nl

  KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  DJ Peter Smit draait werkelijk alle stijlen:

  • lounge, soul, funk, disco, top-40, RnB/hiphop, urban, deep-house, house classics, EDM, happy hardcore, latin, reggeaton

  DJ Peter Smit is een technisch zeer bekwame DJ: hij draait naadloos alle stijlen aan elkaar op een creatieve manier. DJ Peter Smit bereidt elk feest gedetailleerd door. Ten eerste door de door jullie ingevulde online wensenlijst goed te bestuderen en ten tweede door tijdens een telefonische voorbespreking alles nog eens goed door te nemen. Peter Smit draait met plezier verzoekjes.

  Prijsinformatie

  De prijs van DJ Peter Smit bedraagt 795 euro. Inbegrepen in de prijs:

  • avondvullend non-stop draaien (4 uur)
  • persoonlijke kennismaking met de DJ
  • vervangende DJ in geval van overmacht

  Niet inbegrepen in de prijs:

  • alle benodigde techniek: geluid, licht, DJ booth, DJ gear (basis show)
  • reiskosten binnen de Randstad

  Wil je een indruk krijgen van hoe onze apparatuur eruit ziet? We bieden drie prachtige shows aan:

  Vraag een persoonlijke offerte aan.

  Reviews
  • Door Linda op 13 mei 2023 ★★★★★

   Geweldig goed geregeld!

   Wat een perfecte samenwerking. Dj Peter was top! op onze bruiloft. Communicatie vooraf precies goed zodat het feest prima verliep.
   Swinging.nl een echte aanrader als je een top feest georganiseerd wil hebben zonder stress.

  • Door De Broodfabriek op 12 januari 2023 ★★★★★

   Afgelopen januari hebben wij voor een event Swinging ingehuurd; echt een feestje! Fijn personeel en leuke DJ.

  • Door Romay op 22 december 2022 ★★★★

   Goede service en reageren snel!

   Super!

  • Door Nadine op 04 september 2020 ★★★★★

   Very smooth to work with- we are so happy we did hire a dj- it made our wedding party!

   We found our DJ for our wedding via this platform. Both Martijn (owner) as well as the DJ were very quick in responding, pleasant to work with and it was a very smooth process! And above all, we had a great party with the best music. Dj Peter incorporated our playlist and contributed to an amazing party. Our guests as well as us will never forget it!

  • Door Angelique op 01 juli 2020 ★★★★★

   Perfect, ook voor ons aangepaste bruiloftfeest!

   Zeer goede service, duidelijke communicatie in alle opzichten en de DJ was perfect voor ons bruiloftfeest. We hadden DJ Peter Smit gekozen omdat hij voor ieder feestje een goede sfeer weet neer te zetten en dit heeft hij bij ons ook gedaan. Ondanks de aangepaste maatregelen is het een uniek feest geworden wat niet had gekund zonder de goede muziek en service!

  • Door Lukas en Sandra op 12 december 2019 ★★★★★

   Fantastisch feest gehad met DJ Peter SMit. Echt te gek, kan niet anders zeggen. Peter Smit kreeg de dansvloer vol. Ons bruiloftsfeest was onvergetelijk dankzij Peter. Ook heel tevreden over de service van Swinging.nl: buitengewoon goed.

  • Door Surya op 25 oktober 2019 ★★★★★

   Het contact met Swiniging verliep gemoedelijk en vlot. We zijn relatief snel gekomen tot overeenstemming en wederzijds begrip van hoe wij de sfeer, publiek, en muziek keuze wilde hebben. De uitvoering door de DJ is ook helemaal top verlopen!

  • Door Cunera op 05 oktober 2019 ★★★★★

   De communicatie met Swinging.nl verliep erg soepel en alles is goed geregeld. Maar bovenal: DJ Peter Smit is echt een topper! Het feest op onze bruiloft was precies zoals wij wilden. Vooraf telefonisch onze wensen besproken, en hier heeft hij zich volledig aan gehouden en zelf zijn eigen draai aan gegeven. Ter inspiratie hebben we een spotify playlist aangeleverd, waar hij goed gebruik van heeft gemaakt. Heel flexibel en open voor onze wensen, maar zelf heeft DJ Peter ook goed gevoel voor sfeer en wensen van de gasten op het feest zelf. Kortom: aanrader!

  • Door Anne op 28 september 2019 ★★★★★

   Topervaring. Via swinging.nl kozen wij DJ Peter Smit voor ons bruiloftsfeest op 28 september 2019. Het contact met swinging.nl verloopt soepel, vriendelijk, enthousiasten eerlijk. Ook werd er goed naar onze wensen geluisterd. Dit wekt meteen een gevoel van vertrouwen en vakmanschap op. Het contact vind niet onnodig veel plaats, en bovendien neemt swinging.nl écht de organisatie op zich. Wat voor ons rust gaf. Wij hadden ons geen betere DJ of een beter feest kunnen wensen. En als je de vader van de bruid aan het dansen krijgt… ben je echt goed in je vak! Wij en al onze gasten hebben genoten. Bedankt, Martijn van Buren en bedankt, DJ Peter Smit.

  • Door Willem op 17 augustus 2019 ★★★★★

   The Charts hebben op onze bruiloft een geweldig optreden verzorgd. Wij zijn aan zee getrouwd waarbij The Charts driemaal drie kwartier opgetreden hebben in het standpaviljoen. Vanaf de zoektocht naar een band voor onze bruiloft zijn wij geweldig geholpen door Swinging. Wij wisten initieel niet wat voor muziek wij precies op onze bruiloft wilden. Na verschillende gesprekken van Martijn van Swinging bleven twee bands over die ons echt perfect leken. Martijn heeft ons met verschillende beelden en uitgebreide uitleg geholpen om de keuze voor ons zo gemakkelijk mogelijk te maken. Na de keuze voor The Charts en de dj (DJ Peter Smit) heeft Swinging uitgebreid de tijd genomen om erachter te komen wat we precies voor muziek wilde hebben op onze bruiloft en hoe zij zo goed mogelijk hun show konden geven op onze trouwlocatie. Ook hebben zij zich zo stil mogelijk voorbereid zodat wij hier tijdens het diner en ceremonie geen last van zouden hebben. Op de dag zelf waren zij een baken van rust. Wij hebben voor het optreden rustig met de zanger staan praten. Waar wij ons druk maakten over het geluid, dat niet alles goed zou gaan heeft hij ons direct gerustgesteld. De avond begon met een optreden van een familielid welke vooraf had afgesproken met de band om de piano van de band te gebruiken. Hierbij werd zij spontaan begeleid door een ander bandlid, wat dit optreden onvergetelijk maakte. De hele avond hebben zowel de band als de dj zich perfect aangepast aan het publiek en onze wensen. Wij konden altijd aangeven wanneer wij verzoekjes hadden en op het einde heeft de band op ons verzoek het tempo opgeschroefd waardoor het laatste uur echt spetterend was. Dit alles werd gedaan door kwalitatief echt goede muzikanten die ons een onvergetelijke avond hebben bezorgd. Mochten wij weer eens een knalfeest willen geven dan zouden wij gegarandeerd weer voor The Charts en DJ Peter Smit kiezen. Swinging, ontzettend bedankt voor een geweldige avond.

  • Door Annelies op 06 juli 2019 ★★★★★

   Wat een fantastische feestavond hebben wij gehad! Vanaf de openingsdans tot de slotdans hebben we een goed gevulde dansvloer gehad met wisselende muziekstijlen die zo naadloos in elkaar overvloeiden, het was echt knap hoe onze DJ Peter dat gedaan heeft! Iedereen van jong tot oud kon zich vinden in zijn muziekstijl, heel knap, aangezien we echt een groot leeftijdverschil aan gasten hadden.

   Daarnaast was DJ Peter super attent richting onze neefjes, die de hele avond ook achter de dj boot mochten staan, heel lief!

   Dus hierbij nogmaals een oprecht dank je wel voor een topavond, zowel van Martijn in de voorbereidingen als van de DJ op de avond zelf!

 • Offerte aanvraag
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 504 beoordelingen.

Roland en Linda
Bergschenhoek

Wat een perfecte samenwerking. Dj Peter was top! op onze bruiloft. Communicatie vooraf precies goed zodat het feest prima...

10 / 10

Sam
Geldermalsen

Voor onze bruiloft zochten we een live band. Via via werd ons Swinging.nl aangeraden. Op de site is het gemakkelijk een eerste keuze te...

10 / 10

Stefan
Maarssen

Fijne communicatie en een goede artiest. Zeker aan te raden!

10 / 10

Roger en Annet
Elburg

Ons bruiloftsfeest in combinatie met walking dinner samen met Lodewijk als zanger pianist was een groot succes! Iedereen heeft het er nog...

9 / 10

Wendy
Elburg

Wij hebben op de gok onze band geboekt, nooit gezien alleen op filmpjes. Van begin tot einde super service. Aan betaling van te voren en...

9 / 10

De Broodfabriek
Rijswijk

Afgelopen januari hebben wij voor een event Swinging ingehuurd; echt een feestje! Fijn personeel en leuke DJ.

10 / 10

Romay
Den Haag

Super!

8 / 10

Mike
Hilversum

Voor onze bruiloft hebben wij Trots via Swinging geboekt. Alles was super geregeld en de communicatie was uitstekend. Ook hebben ons...

10 / 10

Nancy
Hulst

Tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest hebben we genoten van het optreden van pianist Adam James. Vele positieve reacties ontvangen. Heerlijke...

9 / 10

Marije
Aardenburg

Pianist was erg flexibel qua aankomst tijd zodat hij alles kon klaarzetten terwijl onze bruiloft buiten was. Eenmaal binnen creëerde hij...

10 / 10