• DJ Peter Smit

  v.a. € 995,00

  Omschrijving

  DJ Peter Smit is echt een topper! Het feest op onze bruiloft was precies zoals wij wilden” Cunera

  • Meest veelzijdige dj; past zich goed aan elke situatie aan
  • Kan heel stijlvol draaien op bijv. een bedrijfsborrel, maar ook een bruiloft of feesttent volledig op zijn kop zetten
  • Enorme muzikale kennis van de jaren ’50 tot de laatste urban-hits, van happy hardcore tot rock en echt alles daartussen
  • Verzoekjes zijn altijd welkom
  • Vriendelijk en representatief
  • Draait vaak met saxofoon en/of percussionist en vaste DJ bij coverband The Charts
  • Succes gegarandeerd

  DJ Peter Smit is een zeer professionele allround DJ die van elk feest een geweldig succes maakt. Hij heeft al vele honderden feesten tot een succes gemaakt. Zijn draaistijl is origineel, veelzijdig en vooral: klantgericht. DJ Peter Smit is daarnaast zeer communicatief en flexibel. DJ Peter Smit speelt regelmatig zowel solo als samen met saxofonist, percussionist en zangeres.

  De garanties van Swinging.nl

  KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  DJ Peter Smit draait werkelijk alle stijlen:

  • lounge, soul, funk, disco, top-40, RnB/hiphop, urban, deep-house, house classics, EDM, happy hardcore, latin, reggeaton

  DJ Peter Smit is een technisch zeer bekwame DJ: hij draait naadloos alle stijlen aan elkaar op een creatieve manier. DJ Peter Smit bereidt elk feest gedetailleerd door. Ten eerste door de door jullie ingevulde online wensenlijst goed te bestuderen en ten tweede door tijdens een telefonische voorbespreking alles nog eens goed door te nemen. Peter Smit draait met plezier verzoekjes.

  Prijsinformatie

  De prijs van DJ Peter Smit bedraagt 995 euro. Inbegrepen in de prijs:

  • avondvullend non-stop draaien (4 uur)
  • persoonlijke kennismaking met de DJ
  • DJ gear
  • vervangende DJ in geval van overmacht
  • reiskosten binnen heel Nederland (uitgezonderd de waddeneilanden)

  Niet inbegrepen in de prijs:

  • alle benodigde techniek: geluid, licht, DJ booth, (basis show)
  • eventuele extra draaiuren (150 euro per uur extra)

  Wil je een indruk krijgen van hoe onze apparatuur eruit ziet? We bieden drie prachtige shows aan:

  Vraag een persoonlijke offerte aan.

  Reviews
  • Door Willemijn ★★★★★

   Fantastisch feest!
   Wij hadden DJ Peter Smit geboekt voor onze bruiloft via Swinging. Daarnaast hadden we zelf de band Rotterdam Centraal geregeld. Peter heeft voorafgaand, ertussen en na de band ontzettend goed gedraaid. Het was echt een fantastisch (dans)feest op onze bruiloft!

  • Door Rick en Shannon ★★★★★

   Een onvergetelijke avond

   Wij hebben de muziek tijdens onze bruiloft laten verzorgen door Swinging. Zij regelde alle benodigde administratieve dingen en de op- en afbouw van de apparatuur. Wij hadden met hun erg fijn contact en er werd goed meegedacht.

   Dan het belangrijkste; de keuze van de DJ. Via de website vonden we Peter Smit.

   Vooraf aan het feest hebben we telefonisch contact gehad met Peter om onze muziekvoorkeuren te bespreken. Dit was al een erg leuk en ontspannen gesprek. Op de grote dag draaide Peter erg leuke plaatjes en voelde hij de sfeer goed aan. Hij kon goed schakelen tussen dansplaatjes en de 'speeches' en stukjes die onze familie en vrienden deden. Aan het einde van de avond wilde niemand naar huis, en draaide Peter nog lekker een half uurtje langer door. Het feestje was dus zeker 'lit' met Peter Smit.

   Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke avond! 🙂

   Rick en Shannon

  • Door Janneke ★★★★★

   Fantastische dj en professioneel boekingsproces
   Ze dachten met ons mee toen onze eerste keuze van dj en percussionist niet beschikbaar waren. Ze hebben goed geluisterd en een uitstekende matches voor ons gevonden. Hun DJ (Peter Smit) en percussionist Door hebben brede kennis van muziek, voelen goed aan wat de feestgangers willen en de dj heeft een zeer goeie 'flow' in zijn keuzes. Alle communicatie voor het feest verliep soepel en duidelijk. Niets dan positieve ervaring met zowel het boekings proces als met de artiesten zelf. We hebben niets dan hele positieve reacties gekregen van onze gasten na het feest.

  • Door Sinja ★★★★★

   Ruim aanbod, goede en duidelijke communicatie.
   Voor onze bruiloft hebben we contact opgenomen met Swinging en onze wensen doorgegeven. Swinging heeft een aantal opties doorgegeven en dit sloot goed aan. DJ Peter Smit heeft van onze feestavond echt een goed feest gemaakt.

  • Door Vincent ★★★★★

   Goede en betrouwbare service, goede DJ en goede pianist.

   Ik heb meerdere artiesten geboekt via Swining. Helaas moest het event (onze trouwrij) verzet worden. Dit was geen enkel probleem. Swining heeft zich toen zeer klantvriendelijk en flexibel opgesteld, echt fijn. Er is goed met mij meegedacht toen. Een jaartje later zijn we alsnog getrouwd. DJ Peter Smit was echt leuk voor jong & oud en kon zich goed aanpassen aan de sfeer op de dansvloer. Pianist Born Sanders heeft onze ceremonie met de piano begeleid. Dat was ook erg mooi en professioneel. Hij heeft echt de sfeer goed neergezet tijdens de ceremonie.

  • Door Niall ★★★★

   Een fantastisch feest!
   Een fantastisch feest om de meest bijzondere dag uit je leven mee af te sluiten, dat is waar wij op hadden gehoopt… en hebben gekregen dankzij DJ Peter Smit. “Gaan de gasten wel dansen?” “We willen graag een mix van Coldplay meets Gaga en Songfestival vs Foute uur” en “Nee, we doen geen eerste dans, maar een walk of love”. Peter heeft alles op geweldige wijze aan elkaar gedraaid en als je zelfs Sky Full of Stars van Coldplay kunt mixen met Kings & Queens van Ava Max – dan ben je met recht een koning.

   p.s. er werd zeer zeker gedanst op deze avond.

  • Door Robbert ★★★★★

   Fantastische DJ voor onze bruiloft!

   We hadden DJ Peter Smit geboekt via Swinging.nl voor onze bruiloft eind mei '23.

   Peter was fantastisch – hij voelde de sfeer goed aan, draaide lekker vlot door, had een erg goede muzieksmaak en kreeg het feest echt lekker los. Ook was hij heel flexibel en draaide de verzoekjes die langskwamen. En ook de voorbereiding was het prettig communiceren.

   Al met al helemaal top.

  • Door Linda ★★★★★

   Geweldig goed geregeld!

   Wat een perfecte samenwerking. Dj Peter was top! op onze bruiloft. Communicatie vooraf precies goed zodat het feest prima verliep.
   Swinging.nl een echte aanrader als je een top feest georganiseerd wil hebben zonder stress.

  • Door De Broodfabriek ★★★★★

   Afgelopen januari hebben wij voor een event Swinging ingehuurd; echt een feestje! Fijn personeel en leuke DJ.

  • Door Romay ★★★★

   Goede service en reageren snel!

   Super!

  • Door Nadine ★★★★★

   Very smooth to work with- we are so happy we did hire a dj- it made our wedding party!

   We found our DJ for our wedding via this platform. Both Martijn (owner) as well as the DJ were very quick in responding, pleasant to work with and it was a very smooth process! And above all, we had a great party with the best music. Dj Peter incorporated our playlist and contributed to an amazing party. Our guests as well as us will never forget it!

  • Door Angelique ★★★★★

   Perfect, ook voor ons aangepaste bruiloftfeest!

   Zeer goede service, duidelijke communicatie in alle opzichten en de DJ was perfect voor ons bruiloftfeest. We hadden DJ Peter Smit gekozen omdat hij voor ieder feestje een goede sfeer weet neer te zetten en dit heeft hij bij ons ook gedaan. Ondanks de aangepaste maatregelen is het een uniek feest geworden wat niet had gekund zonder de goede muziek en service!

  • Door Lukas en Sandra ★★★★★

   Fantastisch feest gehad met DJ Peter SMit. Echt te gek, kan niet anders zeggen. Peter Smit kreeg de dansvloer vol. Ons bruiloftsfeest was onvergetelijk dankzij Peter. Ook heel tevreden over de service van Swinging.nl: buitengewoon goed.

  • Door Surya ★★★★★

   Het contact met Swiniging verliep gemoedelijk en vlot. We zijn relatief snel gekomen tot overeenstemming en wederzijds begrip van hoe wij de sfeer, publiek, en muziek keuze wilde hebben. De uitvoering door de DJ is ook helemaal top verlopen!

  • Door Cunera ★★★★★

   De communicatie met Swinging.nl verliep erg soepel en alles is goed geregeld. Maar bovenal: DJ Peter Smit is echt een topper! Het feest op onze bruiloft was precies zoals wij wilden. Vooraf telefonisch onze wensen besproken, en hier heeft hij zich volledig aan gehouden en zelf zijn eigen draai aan gegeven. Ter inspiratie hebben we een spotify playlist aangeleverd, waar hij goed gebruik van heeft gemaakt. Heel flexibel en open voor onze wensen, maar zelf heeft DJ Peter ook goed gevoel voor sfeer en wensen van de gasten op het feest zelf. Kortom: aanrader!

  • Door Anne ★★★★★

   Topervaring. Via swinging.nl kozen wij DJ Peter Smit voor ons bruiloftsfeest op 28 september 2019. Het contact met swinging.nl verloopt soepel, vriendelijk, enthousiasten eerlijk. Ook werd er goed naar onze wensen geluisterd. Dit wekt meteen een gevoel van vertrouwen en vakmanschap op. Het contact vind niet onnodig veel plaats, en bovendien neemt swinging.nl écht de organisatie op zich. Wat voor ons rust gaf. Wij hadden ons geen betere DJ of een beter feest kunnen wensen. En als je de vader van de bruid aan het dansen krijgt… ben je echt goed in je vak! Wij en al onze gasten hebben genoten. Bedankt, Martijn van Buren en bedankt, DJ Peter Smit.

  • Door Willem ★★★★★

   The Charts hebben op onze bruiloft een geweldig optreden verzorgd. Wij zijn aan zee getrouwd waarbij The Charts driemaal drie kwartier opgetreden hebben in het standpaviljoen. Vanaf de zoektocht naar een band voor onze bruiloft zijn wij geweldig geholpen door Swinging. Wij wisten initieel niet wat voor muziek wij precies op onze bruiloft wilden. Na verschillende gesprekken van Martijn van Swinging bleven twee bands over die ons echt perfect leken. Martijn heeft ons met verschillende beelden en uitgebreide uitleg geholpen om de keuze voor ons zo gemakkelijk mogelijk te maken. Na de keuze voor The Charts en de dj (DJ Peter Smit) heeft Swinging uitgebreid de tijd genomen om erachter te komen wat we precies voor muziek wilde hebben op onze bruiloft en hoe zij zo goed mogelijk hun show konden geven op onze trouwlocatie. Ook hebben zij zich zo stil mogelijk voorbereid zodat wij hier tijdens het diner en ceremonie geen last van zouden hebben. Op de dag zelf waren zij een baken van rust. Wij hebben voor het optreden rustig met de zanger staan praten. Waar wij ons druk maakten over het geluid, dat niet alles goed zou gaan heeft hij ons direct gerustgesteld. De avond begon met een optreden van een familielid welke vooraf had afgesproken met de band om de piano van de band te gebruiken. Hierbij werd zij spontaan begeleid door een ander bandlid, wat dit optreden onvergetelijk maakte. De hele avond hebben zowel de band als de dj zich perfect aangepast aan het publiek en onze wensen. Wij konden altijd aangeven wanneer wij verzoekjes hadden en op het einde heeft de band op ons verzoek het tempo opgeschroefd waardoor het laatste uur echt spetterend was. Dit alles werd gedaan door kwalitatief echt goede muzikanten die ons een onvergetelijke avond hebben bezorgd. Mochten wij weer eens een knalfeest willen geven dan zouden wij gegarandeerd weer voor The Charts en DJ Peter Smit kiezen. Swinging, ontzettend bedankt voor een geweldige avond.

  • Door Annelies ★★★★★

   Wat een fantastische feestavond hebben wij gehad! Vanaf de openingsdans tot de slotdans hebben we een goed gevulde dansvloer gehad met wisselende muziekstijlen die zo naadloos in elkaar overvloeiden, het was echt knap hoe onze DJ Peter dat gedaan heeft! Iedereen van jong tot oud kon zich vinden in zijn muziekstijl, heel knap, aangezien we echt een groot leeftijdverschil aan gasten hadden.

   Daarnaast was DJ Peter super attent richting onze neefjes, die de hele avond ook achter de dj boot mochten staan, heel lief!

   Dus hierbij nogmaals een oprecht dank je wel voor een topavond, zowel van Martijn in de voorbereidingen als van de DJ op de avond zelf!

 • Offerte aanvraag
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Kiyoh bar | Swinging
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 532 beoordelingen.

Linda
Maarssen

Een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft. Een zeer professionele band verzorgde de muziek, wat afgewisseld werd met een dj. De...

10 / 10

Jean-Paul de Gunst
Zuidoostbeemster

Son heeft tijdens onze bruiloft een fantastisch optreden gegeven. Goed geluisterd naar wat we graag wel en niet wilden horen. Het...

10 / 10

Willemijn
Nootdorp

Wij hadden DJ Peter Smit geboekt voor onze bruiloft via Swinging. Daarnaast hadden we zelf de band Rotterdam Centraal geregeld. Peter heeft...

10 / 10

Sander
Rogat

Wij hebben de Swinging Pianoshow geboekt op onze Bruiloft. Het contact met Stephan (van Swinging) & Lodewijk (Pianist van de band) was...

10 / 10

Sander
-

We hadden denk ik geen betere band kunnen treffen voor onze bruiloft dan Groove on the Loose. Van het snelle contact en de paraatheid om in...

10 / 10

José
Nieuw-Vennep

Wij hadden DJ Jeroen geboekt voor onze bruiloft. Zowel de organisatie via Swinging.nl als Jeroen zelf waren perfect. Alles netjes volgens...

10 / 10

Anne Mieke & Wouter
Amsterdam

All credits for DJ Nicky! We have had a most exciting and unforgettable wedding party. DJ Nicky boosted the party between 10PM-02AM. Best...

10 / 10

Wendy
Hoeven

Barrie had tijdens mijn man zijn 50e verjaardag de sfeer met de ontvangstborrel er al inzitten. Zelfs tijdens het diner, tussen de...

10 / 10

Letty
Hilversum

Wij zijn door Stephan heel goed geholpen! Altijd vlot antwoord op onze vragen en makkelijk in de communicatie. Altijd bereid om een...

10 / 10

Sandra
Ridderkerk

Op 24 Februari jl, mijn verjaardagsfeest gevierd en DJ Nicky ingehuurd, om het feest compleet te maken. Er werd veel gedanst en genoten,...

9 / 10