• Kijkavond bezoeken

  Coverband Trots

  v.a. € 2.250,00

  Omschrijving

  Een optreden van Trots is altijd een spectaculaire show. Ze verdienen hun naam, want coverband Trots weet keer op keer te imponeren, en daar zijn wij trots op! Tijdens hun optredens worden nieuwe hits moeiteloos afgewisseld met de beste klassiekers. Samen met het publiek creëert Trots een fantastisch feest. Er is geen moment om even op adem te komen, want bij Trots wordt er constant gedanst, gezongen en volop genoten!

  De bezetting

  De band bestaat uit vier zeer ervaren muzikanten die 200% gedreven zijn om elke avond een spetterend optreden neer te zetten:

  • Kelly Veerman – zanger/toetsenist/gitarist
  • Ruud Schouten – zanger/gitarist
  • Bart Klomp – drummer
  • Jack de Vries – bassist

  Coverband Trots boeken via Swinging.nl

  Al jarenlang behoort Trots tot de top van Nederland en wordt het veel geboekt in Nederland! Of het nu op festivalpodia, in feesttenten, bij grote openluchtoptredens of intieme podia en bruiloften is, de band voelt zich overal thuis en weet altijd een spetterende show neer te zetten. Dankzij hun constante inzet en het leveren van fantastische optredens keer op keer, heeft Trots een indrukwekkende live reputatie!

  Extra mogelijkheden:

  • Trots wil alleen optreden op een podium. Is er geen podium op de locatie aanwezig? Voor 125 euro exclusief btw nemen we een bijpassend podium van 3 x 4 meter mee.
  • Zoek je non stop feest? Boek dan een extra DJ bij voor max 5 uur non stop feest.
  • Ook is het mogelijk om zanger Kelly bij te boeken tijdens de trouwceremonie. Heel bijzonder! informeer naar de prijzen.
  • Neem je met minder geen genoegen? Ook is het mogelijk om de standaard lichtshow uit te breiden naar echt een hele mooie luxe uitgebreide lichtshow voor een nog grotere show. Informeer naar de prijzen, deze verschillen per locatie.

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  1. Uptown funk – Bruno Mars
  2. Sex on fire – Kings of Leon​
  3. Shotgun – George Ezra​
  4. Firework – Katy Perry​
  5. Fireball – Pitbull​
  6. Narcotic – Liquido​
  7. Can’t stop this feeling – Justin Timberlake​
  8. Don’t stop me now / Queen medley – Queen​
  9. Wake me up – Avicii​
  10. Great balls of fire / Jailhouse / Johnny be good – Rock’n’roll medley​
  11. Viva la vida – Coldplay​
  12. Sterrenstof – De Jeugd van Tegenwoordig​
  13. Get lucky – Pharell / Daft Punk​
  14. Blurred lines – Robin Thicke​
  15. Ik kan ‘t niet – Iedereen is van de wereld – De Dijk / The Scene​
  16. Shut up and dance!- Walk the Moon​
  17. Treasure – Bruno Mars​
  18. Could you be loved – Bob Marley​
  19. Geronimo – Sheppard​
  20. I’ll be there for you – The Rembrandts​
  21. Coming home – Sheppard​
  22. Message in a bottle – The Police​
  23. Locked out of heaven – Bruno Mars​
  24. Shape of you – Ed Sheeran​
  25. Best day of my life – American Authors​
  26. Happy – Pharell​
  27. I’m a believer – The Monkees​
  28. Billy Jean / Black or white – Michael Jackson​
  29. Sexy als ik dans – Nielson​
  30. Take on me – A-ha​
  31. Summer – Calvin Harris​
  32. Don’t you worry child – Swedish House Mafia​
  33. This is what it feels like – Armin van Buuren​
  34. Wonderwall – Oasis​
  35. Everybody – Backstreet Boys​
  36. Living on a prayer – Bon Jovi​
  37. Long train running – The Doobie Brothers​
  38. Thinking out loud – Ed Sheeran​
  39. Smoorverliefd – Doe maar​
  40. Alles is liefde – BLØF​
  41. Je hoeft niet naar huis – Marco Borsato​
  42. Hangover – Taio Cruz​
  43. Lion in the morning sun – Will & The People ​
  44. I gotta feeling – The Black Eyed Peas​
  45. Jump around – House of pain​
  46. Angels – Robbie Williams​
  47. Summer of 69 – Bryan Adams​
  48. One – U2​
  49. Play that funky music – Wild Cherry​
  50. Waiting on the world to change – John Mayer​
  51. Kiss – Prince​

  Prijsinformatie

  De prijs van Trots bedraagt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en andere besloten events is €2250,- exclusief reiskosten. Inbegrepen in deze prijs zit geluid en licht geschikt tot 150 – 200 personen. Trots speelt drie sets van 45 minuten en zorgt tussen de sets door voor bijpassende muziek in de pauze.

  Organiseer je een openbaar toegankelijk feest? Informeer naar de prijzen.

  Extra mogelijkheden:

  • Bijpassend podium: 125 euro.
  • Tip: boek een DJ bij om het feest helemaal compleet te maken. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Extra luxe lichtshow: vanaf 300 euro exclusief btw.
  • Het is ook mogelijk om de zanger van Trots te laten zingen op je huwelijksceremonie. De meerprijs hiervoor is vanaf 495 euro.

  Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% btw. Voor optredens buiten Noord Holland komt er 100 euro ex btw reiskosten bij.

  Veel gestelde vragen

  • Wat is de duur van een optreden?
   Een optreden van Trots duurt normaliter 3 x 45 a 50 minuten. In overleg worden de speeltijden op de avond bepaald. Indien een andere speelduur gewenst is dan is dit in overleg uiteraard mogelijk!
  • Welk repertoire speelt de band en kunnen we hierin kiezen?
   Het repertoire van Trots is altijd verrassend en nieuw en wijzigt van avond tot avond. De band hanteert een vaste speellijst die gedurende het jaar wordt aangevuld met nieuwe nummers en waar nummers afvallen. Indien gewenst kun je deze lijst vooraf ontvangen. Er wordt echter al heel veel vooraf geregeld, het is daarom ook leuk om je te laten verrassen!
  • Ik las dat het mogelijk is een DJ erbij in te huren, wat betekent dit voor het feest?
   Een DJ tijdens de pauzes en voor/na de band is voor het feest een meerwaarde. Tijdens de pauzes van Trots worden de gasten dan ook vermaakt door de DJ die zich uiteraard aanpast aan de aanwezige gasten. Wordt er geen DJ bij geboekt, dan zet het geluidsbureau van de band in de pauze een muziekje aan. Wil je zelf een DJ inhuren of heb je een afspeellijst op laptop of smartphone? Dan is dit uiteraard mogelijk! De band hoort dit graag vooraf, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
  • Is het mogelijk de geluidsinstallatie of microfoon te gebruiken voor stukjes? En hoe moet ik eventuele muziek voor stukjes aanleveren?
   Ja, dit is uiteraard mogelijk! Alle apparatuur via mini-jack is aan te sluiten, zoals smartphones, tablets, laptops. Wil je muziek meenemen voor een stukje? Neem deze dan bij voorkeur mee op een apparaat of mail deze vooraf aan de band (indien er een DJ is geboekt) in het MP3 formaat. Wil je de microfoon gebruiken voor stukjes? Overleg dit voor aanvang met het geluidsbureau of de band of neem vooraf contact op met de band.
  • Hoe verloopt het opbouwen?
   Het geluidsbureau komt 3 uur voor aanvang van het feest binnen voor opbouw en de band 2,5 uur voor aanvang, zodat er voldoende tijd is voor opbouw en een korte soundcheck. Gedurende de opbouw heeft de band extra ruimte nodig voor het podium om alle apparatuur uit de kisten te halen en goed op te bouwen. Na de opbouw worden kisten die niet meer nodig zijn deze avond bij voorkeur netjes opgeborgen in een aparte ruimte. Het opbouwen gebeurt idealiter in een lege zaal, is dit niet mogelijk neem dan contact op om goede afspraken te maken.
  • Hoe verloopt de soundcheck?
   De soundcheck van Trots is meestal kort of niet nodig, geluidsinstellingen zijn opgeslagen van eerdere optredens en worden hergebruikt. Trots werkt altijd met een professioneel geluidsbureau die vanaf het 1e nummer het geluid goed voor elkaar heeft.
  • Hoe lang duurt het afbouwen?
   Na afloop van het feest wordt er afgebouwd. Onder normale omstandigheden duurt afbouw ongeveer 1 uur.
  • Neemt de band geluid en licht mee?
   In een standaard opstelling neemt de band een geluidsset mee voor maximaal 150 tot 200 personen en een simpele lichtinstallatie van 2 maal 4 lampen. Het inhuren van extra (bewegend) licht is uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact op met het boekingsbureau.
  • Wat is het geluidsniveau van Trots?
   Het geluidsniveau van Trots is altijd passend bij het feest. Trots is gewend te spelen op verschillende geluidsniveau’s, in overleg kan dit bepaald worden en kan er (indien nodig) ook op de avond zelf dit gewijzigd worden. Zijn er twijfels of het geluidsniveau van de live instrumenten van Trots passend zijn bij de locatie, neem dan vooraf contact op zodat er goede afspraken gemaakt kunnen worden.

  De kleine lettertjes:

  • Alle prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en btw
  • Op 26 en 27 april en op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer ernaar bij onze medewerkers.
  • Niet inbegrepen zit iets te eten en te drinken voor de muzikanten en de technicus van Trots.
  Veelgestelde vragen
  Hoe ver van tevoren arriveert een band voor het feest begint?
  Hoeveel stopcontacten zijn er nodig voor de DJ of band?
  In welke outfit treden de band of DJ op?
  Hoe lang is een optie geldig?
  Is een optie vrijblijvend?
  Kan een optie verlengd worden?
  Kan ik meerdere opties plaatsen op een datum?
  Reviews
  • Door Joost ★★★★★

   Via swinging hebben we een band (trots) en dj (dj Andre) geboekt. Communicatie met swinging verliep goed. Ze reageerde snel op de vragen we konden ook makkelijke telefonisch contact met ze opnemen. Ze dachten goed mee om alles goed te laten verlopen. Fijne en professionele mensen.
   De band was geweldig ze speelde leuke en mooie nummers een goede mix van verschillende liedjes ze hebben het feest geweldig laten verlopen.
   De dj was ook erg fijn. van te voren hebben we contact gehad over onze voorkeuren hier heeft hij zich aan gehouden en tussen de set van de band in en aan het einde van het feest een mooi spektakel van gemaakt.

  • Door Mike ★★★★★

   Voor onze bruiloft hebben wij Trots via Swinging geboekt. Alles was super geregeld en de communicatie was uitstekend. Ook hebben ons huwelijk vanwege covid steeds moeten verplaatsen. Dit werd zonder al te veel moeite voor ons geregeld.

   Over de band kregen wij heel veel positieve reacties na de bruiloft. Wij zijn blij dat wij deze band hebben kunnen boeken en dat Swinging hierin onze booking agent was

  • Door Anoniem ★★★★★

   Hele fijne samenwerking!
   Wij hadden redelijk kortdag nog een band nodig voor ons kerstfeest. Maar door de snelle reacties ect was het zo geregeld!

  • Door Annefleur ★★★★★

   Martijn van Swinging is assertief en zorgt dat alles netjes geregeld is. We hadden een geweldige band, prachtig feest en alles ging gesmeerd. Wij willen iedereen dit bedrijf en de band TROTS aanbevelen. In 1 zin perfect!

  • Door Donny ★★★★★

   Wat een gave band! Deze mannen kunnen rocken en speelden op onze bruiloft alsof ze op lowlands stonden!

  • Door Roy en Inge ★★★★

   Trots maakte onze ‘festival bruiloft’ helemaal af. Met muziek voor jong en oud en de nodige dosis energie hebben zij jong en oud een topavond bezorgd

  • Door Madelon ★★★★★

   Wij hebben een top feest gehad op onze bruiloft dankzij Trots!

  • Door Huib ★★★★★

   Met Swinging.nl was er een goede klantgerichte service.
   Geen verbeterpunten.
   Trots, wat een geweldige band!

  • Door Marcel ★★★★★

   Goede communicatie en begeleiding. De band was gezellig!! Al onze gasten hebben enorm genoten.

  • Door Wilco de Kroon ★★★★★

   Alles goed geregeld door Martijn van Swinging.nl. We hadden de band Trots , het is goed bevallen het is bijna niet te horen dat het live is.

  • Door Tim ★★★★★

   Een dikke tien voor Swinging.nl. Echt super geregeld allemaal. Als we het over zouden doen zouden we er niks aan willen veranderen. We hadden de band Trots geboekt voor onze bruiloft en het was echt super! Echt een fantastische avond gehad met een super optreden. De hele zaal stond de hele avond te dansen!

  • Door Dirk en Cris Boereboom ★★★★★

   De band Trots speelde op onze bruiloft. Wat een enthousiasme en wat een lekker repertoire voor een groot feest. Ook het geluidsniveau was super. We konden ons geen betere band wensen. Trots zorgde voor een van de hoogtepunten op een meer dan mooie bruiloft.

  • Door Monique Meijers ★★★★★

   Heerlijke band, strak gespeeld, heel veel complimenten van de gasten gekregen over hoe goed de band was.

  • Door Mandy Peeman ★★★★★

   Het was geweldig! De jongens speelden onwijs goed en ik weet zeker dat zij na ons feest meer boekingen krijgen van onze vrienden. Zonder de band was het feest niet compleet geweest.

  • Door Mathijs Seegers ★★★★★

   Trots is super goed bevallen. Band staat als een huis, spelen heel strak en geven een mooie set. Echt iedereen op ons feest was erg positief over ze. Nummer wat ze speciaal voor ons ingestudeerd hadden was ook top.

  • Door Rosanne Sluijs ★★★★★

   Wij hebben de band Trots geboekt voor onze bruiloft.. Echt een top band! Ze spelen heel goed, zang is goed en de muziekstijl is heel leuk. Leuk voor jong en oud. Wij hebben dankzij Trots echt een super feest gehad.

  • Door Marinka van der Zandt ★★★★★

   Trots. Een band die de naam van Swinging eer aan doet! Geen oeverloos geklets tussendoor (heel fijn!), maar lekker spelen en een feestje bouwen! Dat deden ze supergoed door hun repertoire aan te passen aan wat aansloeg bij de gasten. En zo stond zelfs de oudste rocker op de dansvloer, naast de leeftijdsgenoten van onze kinderen. Echt helemaal GE-WEL-DIG. “Disco Inferno” werd op ons verzoek ingestudeerd en dat was echt supertof omdat het een flahmob tot gevolg had. We hebben een onvergetelijke zilveren bruiloft gehad!!!

  • Door Boudewijn en Charissa Martens ★★★★★

   Op ons trouwfeest heeft Trots gespeeld! Ze hebben er echt een knalfeest van gemaakt. Wij en onze gasten hebben enorm genoten! Dank!

  • Door Tim en Ilse ★★★★★

   We hebben de band Trots geboekt. Het optreden is ons uitstekend bevallen. Het was een top feest. We hebben ontzettend genoten en kregen alleen maar positieve reacties van onze gasten.

  • Door Advance Events ★★★★★

   Feestband Trots met DJ. Een echte aanrader voor bedrijfsfeesten!

 • Offerte aanvraag
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Kiyoh bar | Swinging
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 525 beoordelingen.

Wendy
Hoeven

Barrie had tijdens mijn man zijn 50e verjaardag de sfeer met de ontvangstborrel er al inzitten. Zelfs tijdens het diner, tussen de...

10 / 10

Letty
Hilversum

Wij zijn door Stephan heel goed geholpen! Altijd vlot antwoord op onze vragen en makkelijk in de communicatie. Altijd bereid om een...

10 / 10

Sandra
Ridderkerk

Op 24 Februari jl, mijn verjaardagsfeest gevierd en DJ Nicky ingehuurd, om het feest compleet te maken. Er werd veel gedanst en genoten,...

9 / 10

Michael
Pijnacker

Via een tip zijn wij bij Swinging terecht gekomen. Het aanbod van artiesten is divers en goed. Wij hebben via Swinging de band 3Xtra...

10 / 10

Debby
Hoogeveen

Ons 90's feest is een groot succes geworden dankzij Lodewijk en Donald met de swinging Pianoshow. Ontzettend leuk dat ze hebben ingespeeld...

10 / 10

Jessica Maher
Amsterdam

Working with Swinging.nl was great - they made the entire process very easy as we organised around a staff party for our company. The DJ...

10 / 10

Lotte
Den Haag

Wat een onvergetelijke avond was het dankzij de fantastische muzikale bijdragen van Groove on the Loose en DJ Barry. Groove on the Loose...

10 / 10

Christian
Oosterhout

We zijn zeer tevreden over Swinging. We hebben Edwin en Born voor onze bruiloft geboekt. Naast dat ze onze nummers prachtig hebben gezongen...

9 / 10

Ecorys
Rotterdam

Wij hebben Swinging.nl gevraagd de DJ voor ons eindejaarsgala te regelen. Het contact met Swinging.nl verliep heel prettig en soepel....

10 / 10

Shannon de Jong
Wognum

Wij hebben de muziek tijdens onze bruiloft laten verzorgen door Swinging. Zij regelde alle benodigde administratieve dingen en de op- en...

10 / 10