• Kijkavond bezoeken

  Pianist Thomas Alexander

  v.a. € 495,00

  Omschrijving

  Pianist Thomas Alexander is een ware muzikale kameleon voor elke gelegenheid:

  • Breed repertoire
  • Verzoeknummers en improvisatie mogelijk
  • Allround pianist voor elke gelegenheid
  • Muzikale ondersteuning tijdens het toezingen

  Wie is Thomas Alexander?

  Thomas Alexander werd geboren in Amsterdam. Op zijn elfde maakte hij kennis met de piano en al heel vlug kwam zijn bijzondere talent voor improviseren en pianospelen naar voren. Het resulteerde in een uitnodiging om te studeren aan het prestigieuze Sweelinck Conservatorium te Amsterdam om opgeleid te worden tot klassiek pianist. Al snel viel hij in de prijzen bij het Prinses Christina Concours voor jongelingen en het Bilderberg Improvisatie Concours o.l.v. Louis van Dijk. Hij maakte zijn tv debuut bij De schreeuw van de Leeuw samen met Wibi Soerjadi.

  Deze pianist speelde reeds voor o.a. onze voormalige koningin Beatrix, op de film premiere van Bohemian Rhapsody te Tuschinski, het KIKA Gala en UNESCO. Hij toerde 15 jaar door Amerika en Canada en speelde op legio plaatsen zoals het Amsterdams concertgebouw tot het Palazzo Vecchio in Florence en nog vele andere landen!

  Deze pianist is van alle markten thuis!

  Het grote voordeel van Thomas Alexander is dat hij van alle markten thuis is. Hij laat pianomuziek horen en zien in de breedste zin van zijn onbegrensde muzikale vermogen. Zijn repertoire strekt zich uit vanaf het jaar 1600 tot heden. Verzoeknummers, improvisaties en inspelen op het aanwezige publiek beheerst hij tot in de puntjes. Daarnaast is hij een dynamische verschijning achter de piano en tilt daarmee het imago van de standaard pianist naar een modern hedendaags level. Bladmuziek? Daar doet Thomas niet aan…muziek zit in zijn hoofd!

  Waarom Pianist Thomas Alexander boeken?

  Uw gasten zullen al snel bevangen zijn door de speelwijze van deze pianist en, waar mogelijk, actief betrokken worden bij de muziek. Wilt u een dierbare zelf toezingen? Ook hierin zal Thomas u ondersteunen en begeleiden. Een gekostumeerd bal/feest, klassiek concert, sing-a-long pianoshow of gewoon rustige achtergrondmuziek tijdens een diner…ook geen probleem! Kortom, Thomas Alexander is de meest allround pianist voor uw gelegenheid en zal uw speciale dag nog specialer maken.

  De prijs is vanaf 495 euro en is inclusief 9% btw voor particulieren en reiskosten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over deze veelzijdige pianist! Bel naar 010 – 281 86 33 of stel je vraag via ons online contactformulier.

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  Pianist Thomas Alexander is van alle markten thuis. Zijn repertoire strekt zich dan ook uit vanaf het jaar 1600 tot heden. Bladmuziek? Daar doet Thomas niet aan…muziek zit in zijn hoofd! Verzoeknummers, improvisaties en inspelen op het aanwezige publiek is daardoor geen enkel probleem.

  Prijsinformatie

  De prijs is vanaf 495 euro.
  De prijs is inclusief 9% btw voor particulieren.
  Inclusief reiskosten

  Reviews
  • Door Wilma op 2 January 2021 ★★★★★

   Prachtige muziek
   Thomas Alexander, nogmaals bedankt voor jouw enthousiasme en sfeerverhogende pianospel tijdens het 60 jarige bruiloftsfeest in Herberg Vlietzigt in Rijswijk. De prachtige muziek is natuurlijk al een beleving op zich, maar de manier waarop je dit aanpakt maakt het compleet. De flexibiliteit, zowel qua tempo/ inspelen op publiek, als ook de kwaliteit van het geluid zorgde voor een moment waarover nog jaren gepraat zal worden”

  • Door Jose op 22 December 2020 ★★★★★

   Heel bijzonder!
   Thomas Alexander heeft ter gelegenheid van het 25-jarig huwelijk van mijn broer en schoonzus én de 23 ste verjaardag van hun overleden dochter een heel sfeervol huiskamerconcert (coronaproof) gegeven. Een absolute aanrader! Heel bijzonder !

  • Door Ton op 2 December 2020 ★★★★★

   Absolute aanrader!
   Als verrassing bood onze familie ons op 2 december 2020 een huiskamerconcert door Thomas Alexander aan. Een geweldige avond! Chopin, Debussy, Beethoven maar ook Rachmaninoff en Gershwin’s Rhapsody in Blue. Daarbij eigen variaties en een toegift op verzoek met o.a. Mozart. Absolute aanrader! En grote dank aan de familie.

  • Door Maria op 25 February 2020 ★★★★★

   Dikke aanrader
   Thomas Alexander heeft bij ons een privé dinertje met zijn fantastische optreden omlijst. Ik ben wat laat met mijn berichtje maar de gasten hebben het er nog steeds over. Heel afwisselend klassiek en meezingers. Mijn man en ik kijken terug op een heel geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader.

  • Door Sandra op 1 November 2019 ★★★★★

   Thomas Alexander was gisteren in Landsmeer wederom fenomenaal!! Spelend op de fraaie Steinwayvleugel uit 1892 van concertpianiste Corry van der Veen. Lieflijk, bruut, gepassioneerd en humoristisch tegelijk! Hij kan echt álles, van klassiek tot ABBA en Queen. Zijn ‘Rhapsody in blue’ van Gershwin is een 18 minuten durend feest. En hij is ook nog eens supersympathiek. Ik verheug me nu al op het volgende concert!

  • Door Xander op 8 August 2019 ★★★★★

   Thomas heeft de ceremonie van ons huwelijk voorzien van muziek en dit was een verassing voor de bruid. Al vanaf het eerste contact luisterde Thomas precies naar mijn wensen. Deze waren op verzoek vrij specifiek met ingewikkelde stukken en speelstijlen. Een paar dagen voor de grote dag heeft Thomas nog proefgespeeld en kreeg ik er vertrouwen in dat alles goed zou gaan. Op de grote dag zelf overtrof zijn spel alle verwachtingen. Het effect van prachtige live muziek is onbeschrijfelijk. Thomas heeft de mooiste dag nog mooier gemaakt! Hij is de meest getalenteerde muzikant waar ik ooit mee heb samen gewerkt!

  • Door Stephanie op 2 August 2019 ★★★★★

   Thomas Alexander heeft tijdens het diner op onze bruiloft gespeeld. Hij kan fantastisch spelen en weet een leuke diversiteit aan te brengen in de muziek. Tevens staat hij open voor verzoeknummers en houd hij in de gaten of zijn muziek goed aansluit bij het publiek. Het volume was perfect en het creëerde een hele mooie sfeer. Thomas Alexander zelf vonden wij een sympathieke man met een verzorgd voorkomen. Wij zouden hem zeker weten aanraden!

  • Door fam van der Kraats op 5 June 2019 ★★★★★

   Thomas heeft voor ons de muzikale omlijsting verzorgd van onze 50 jarige bruiloftdiner. Alle muziekgenres zijn de revue gepasseerd en zijn bijdrage heeft zeker geleid tot een prachtig feest. 5 sterren is hier zeker op zijn plaats en wij bevelen hem bijzonder bij u aan.

  • Door Marie-Dominique op 3 December 2018 ★★★★★

   Fijn om jou weer te zien spelen in Bistro Allo Allo in Maastricht na een paar maanden niet kunnen komen op de eerste zondag van de maand. Ik reis op jouw vleugel mee als ik naar jou luister. Ik ben onder de indrukt van jouw virtuositeit. Jouw handen dansen vliegen op het klavier. Wat mij raakt is jouw interpretatie en improvisatie tussen de melodie door om jouw eigen stuk muziek ervan te maken vol met passie! Het is goed voor mijn hart en ziel! Merci à toi!

  • Door Yvonne op 1 December 2018 ★★★★★

   Zoals altijd Thomas je hebt weer schitterend gespeeld! En voor geïnteresseerden zonder piano of vleugel, hij neemt zijn eigen instrument mee als je ook genieten wil van zijn optreden.

 • Offerte aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 499 beoordelingen.

De Broodfabriek
Rijswijk

Afgelopen januari hebben wij voor een event Swinging ingehuurd; echt een feestje! Fijn personeel en leuke DJ.

10 / 10

Romay
Den Haag

Super!

8 / 10

Mike
Hilversum

Voor onze bruiloft hebben wij Trots via Swinging geboekt. Alles was super geregeld en de communicatie was uitstekend. Ook hebben ons...

10 / 10

Nancy
Hulst

Tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest hebben we genoten van het optreden van pianist Adam James. Vele positieve reacties ontvangen. Heerlijke...

9 / 10

Marije
Aardenburg

Pianist was erg flexibel qua aankomst tijd zodat hij alles kon klaarzetten terwijl onze bruiloft buiten was. Eenmaal binnen creëerde hij...

10 / 10

Sylvia Cupido
Meerstad

Wij hebben onze bruiloft twee keer moeten uitstellen ivm covid en dus ook twee keer de boeking moeten verzetten. Tijdens deze periode is de...

10 / 10

peter
Amsterdam

Prima

10 / 10

Sandra
Nijkerk

Door corona moeten verplaatsen. Swinging.nl zocht mee en bood voldoende alternatieven toen de muzikant op de tweede avond niet beschikbaar...

10 / 10

Sam Lodder - Roks
Ridderkerk

Voor ons huwelijksfeest hebben wij via Swiniging.nl de coverband The Charts geboekt. Het hele boekingsproces liep erg soepel en goed. Op...

10 / 10

Bridgeclub De Binnenstad
Amsterdam

Fantastisch artiestenbureau en een ruime keuze aan muziek. Voor ieder wat wils. Fijne samenwerking. Voor een geslaagd feest kunnen we...

10 / 10