Australisch themafeest
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
 • Australisch themafeest

  v.a. 2.495,00

  Een veelal vergeten continent maar eveneens biedt Oceanië veel muziek en entertainmentmogelijkheden. Tijdens deze avond kunt u meedoen met een didgeridooworkshop of deelnemen aan de backpackrace.

  • Australie themafeest
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Beschikbaarheid is onder voorbehoud

  Please leave this field empty.

Australië heeft veel moois te bieden. Bij binnenkomst staan de Aboriginals met hun didgeridoo’s al op u te wachten om een geweldige openingconcert te geven. Met eventueel een openingsspeech van de directeur gaat het feest van start. Muziek en kunst staan deze avond centraal en u kunt dan ook verschillende workshops volgen. Wat dacht u van net als de Aboriginals didgeridoo leren spelen of een graffitiworkshop in hun stijl? Ook voor de echte avonturiers onder ons is er de backpacker race. Legt u als snelste een heel parcours door de wildernis af met een enorme rugzak op je rug? Dan kunt u zichzelf een echte backpacker noemen. Met een geweldig didgeridoo concert wordt er op dit continent een echt feestje gevierd.  Na een spectaculaire bekendmaking van de echte backpacker is de avond afgelopen en gaat iedereen weer voldaan naar huis.

Uiteraard zijn er voor dit themafeest ook verschillende artiesten en entertainment mogelijkheden. De muziek kan verzorgd worden door één van onze Swinging shows, bijvoorbeeld de bedrijfsfeest drive-in show waar u de keus heeft uit verschillende muziekstijlen. Voor het ontvangen van uw gasten kunt u enkele hostesses boeken. Zij kunnen geheel in stijl uw gasten ontvangen en hen een welkomstdrankje aanbieden. Daarnaast kunnen zij eventueel als u dat wenst een dansoptreden verzorgen. Hieronder vindt u nog enkele suggesties voor uw feest.

Inbegrepen in de standaardprijs:

 • avondvullende DJ show met voldoende geluid en licht tot 150 personen
 • openingsact met een didgeridoo speler
 • Australisch decoratiepakket om uw feestzaal aan te kleden
 • Australian beautystreet met nailartist en Australian hairstylist

 

Entertainmentmogelijkheden

  Didgeridoo concert (standaard inbegrepen)
Start uw feest met een geweldig openingsoptreden. Proef gelijk de sfeer van Australië met dit didgeridoo concert en laat iedereen het feest dansend beginnen.
  Graffitiworkshop (optioneel)
Wilt u de schilderkunst van de Aboriginals leren, volg dan deze graffiti workshop en maakt net zulke mooie kunstwerken als hen.
  Boemerang werpen (optioneel)
Boemerang werpen, één van de bekendste activiteiten van Australië. Wilt u ook boemerang leren werpen, doe dan mee en raak het doelwit. Voor de winnaar is er uiteraard een prijs.
  Didgeridoo workshop (optioneel)
De muziek van de Aboriginals wordt gemaakt met de didgeridoo, een moeilijk bespeelbaar instrument. Maar met de hulp van goede begeleiding heeft u binnen 5 minuten de eerste noot geblazen….

Het Repertoire is momenteel niet beschikbaar.

Voor deze artiest zijn op dit moment geen reviews beschikbaar.

Helaas is er voor deze artiest geen kijkavond bekend. Neem contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van bezoekmogelijkheden, of bekijk hieronder onze andere kijkavonden.

Kies de datum van je feest en zie of australisch-themafeest beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 212 beoordelingen.


Zoetermeer

Snelle reacties, verschillende mogelijkheden voor lichtshows. Duidelijke vragenlijst vooraf met muziek keuzes. Daar wordt ook echt...

9 / 10


We werden op de kijkavond van Swinging.nl hartelijk ontvangen. De service en de communicatie (met ons, de weddingplanner en de...

10 / 10


Hoorn

Ruim aanbod, snelle reactie, goede bereikbaarheid, toegankelijke demo-avonden!

8 / 10


Amsterdam

Beste Martijn, Wat is de tijd snel gegaan. Er is alweer bijna een jaar voorbij toen we deze voorbereidingen startten. Maar wat is al die...

10 / 10


Apeldoorn

Martijn wist direct wat zou passen bij ons. Hij communiceerde goed naar ons, dit was erg fijn.

8 / 10


Den Haag

Snelle reactie en opvolging van mails

10 / 10


IJmuiden

Alles is goed geregeld. De medewerkers denken goed mee en mail wordt altijd meteen beantwoord.

10 / 10


Gouda

Na een eerdere positieve ervaring met Swinging.nl was de keuze snel gemaakt om voor ons zomerfeest ook met hen in zee te gaan. Wederom een...

9 / 10


Geesteren

Goed overleg en communicatie met elkaar. Ook de mogelijkheid gekregen om de band eerst vast te leggen voordat we definitief moesten...

8 / 10