DJ Johan
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
 • DJ Johan

  v.a. 400,00

  Top Classics DJ die ook de hits van nu niet schuwt.

  • DJ Johan boeken | Swinging.nl
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Artiest is beschikbaar

  Please leave this field empty.

DJ Johan
Deze zeer ervaren Allround Dj heeft als specialiteit Party songs, Top 40, Dance classics en 70s/80s/90s, maar hij beheerst verder alle stijlen. Moeiteloos mixt hij alle stijlen door elkaar, waarbij zijn grote muziekkennis, opgebouwd in het muzikantencircuit, een absolute pre is. Dit stelt deze Dj in staat om op elk feest de sfeer moeiteloos aan te voelen en het tot een succes te maken.

Deze DJ zorgt dat uw feest slaagt!
Het gewenste volume, en het rekening houden met alle leeftijdscategorieën, het verzorgen van een aankondiging, niets is hem te veel om je feest te laten slagen. Dj Johan overlegt voor het feest goed met jou over je wensen, en de gehele invulling van het feest. Op professionele wijze zorgt hij dat jouw feest een succes wordt, daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken!

Het feest een “duwtje” geven
Het feest een “duwtje” geven , is 1 van zijn uitspraken. Mensen zijn niet gewend om te feesten, en hebben dan ook de tijd nodig om in de juiste (feest)stemming te komen. Voor mij als DJ is het dan ook de kunst om op het juiste moment het feest dat “duwtje” te geven. Dit moment kan soms de juiste aankondiging zijn, of het vragen om verzoekjes, maar zeker ook door enthousiast de juiste muziek te draaien, zodat de dansvloer zich vult. Want een volle dansvloer, daar ga ik voor natuurlijk.

Feestje Bouwen
Een onvergetelijk feest waar een geweldige herinnering aan over gehouden kan worden, dat is zijn missie op ieder feest, en dat merk je in zijn energieke en enthousiaste uitstraling vanuit de DJ booth. Let’s get this party started!
Zowel te boeken voor (grote) huwelijks- en bedrijfsfeesten als op feesten met een meer intiemere sfeer. Dj Johan is de perfecte keuze voor ieder feest!

DJ Johan is regelmatig te zien tijdens de demo-avonden van Swinging.nl.

Het vaste team van de Swinging DJ show bestaat uit:
DJ Wesley
DJ Martijn
DJ Keb
DJ Nik
DJ Roan
DJ Peter
DJ Edgar
DJ Artic
DJ Barry
DJ Cornee

Swinging.nl werkt alleen met de allerbeste muzikanten van Nederland die ook spelen op grote festivals zoals Dance Valley en North Sea Jazz. Er zijn diverse mogelijkheden:
DJ samen met saxofonist
DJ samen met violist
DJ samen met percussionist

Zo werkt het unieke DJ concept van Swinging.nl
Wij geloven dat de keuze van je DJ zo belangrijk is voor het welslagen van je feest dat je daarbij niets aan het toeval moet overlaten. Daarom staat bij ons de DJ en jullie wensen centraal. Het kiezen van de juiste DJ voor jullie feest gaat in vier stappen:

stap 1: kies je favoriete DJ
Kijk rond op onze site en vergelijk al onze DJ’s of nog beter: kom langs op onze demo-avonden en maak persoonlijk kennis met onze DJ’s en zie ze draaien. Heb je je favoriete DJ gevonden? Dan leggen we deze voor je vast. Je weet dus direct bij de boeking precies welke DJ op jullie feest komt draaien. Wel zo’n fijn gevoel. Je boekt immers een DJ, geen show!

stap 2: kies bijpassende licht- en geluidsapparatuur
Swinging.nl biedt voor elk budget en elke smaak de juiste DJ show. Bekijk dit filmpje met alle shows of kom langs in onze showroom en overtuig jezelf. Uiteraard adviseren we je graag over welke lichtopties het beste passen bij jouw feestzaal. Is er al apparatuur aanwezig in je feestzaal? Geen enkel probleem, mits het voldoet aan de voorwaarden van de DJ maken we daar graag gebruik van. Wel zo voordelig!

stap 3: vertel ons precies al je wensen
Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan begint het werk pas echt. We vragen je het hemd van het lijf: welke muziek vinden jullie leuk, welke niet, hoe moet er geopend worden, hoe afsluiten, etc, etc. Al deze vragen kun je rustig invullen op je persoonlijke inlogpagina. Uiteraard houden we contact om jullie te adviseren en te helpen bij het invullen van jullie perfecte feestavond. Het spreekt voor zich dat we al jullie wensen netjes schriftelijk bevestigen zodat jullie zeker weten dat we alles goed hebben begrepen.

stap 4: de laatste puntjes op de i
In de week voor het feest neemt jullie favoriete DJ nog even telefonisch contact op om de laatste details te bespreken.

Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan?
We zijn allemaal mensen. Iemand kan ziek worden. Op dat moment garanderen wij een goede vervangende DJ. Dus je staat nooit met lege handen. Niet voor niets zijn wij gekozen tot het beste bruiloft DJ bedrijf van Nederland. Ook zijn we in het bezit van het keurmerk trouwen wat staat voor nog meer zekerheid.

 

Het Repertoire is momenteel niet beschikbaar.

De prijs bedraagt 400 euro voor maximaal 5 uur draaien. Elk extra uur draaien kost 50 euro extra.

Deze prijs is voor het inhuren van de DJ. Er is geen apparatuur inbegrepen. Voor een goede performance is tenminste benodigd:
– 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus
– 1 Pioneer DJM-900 Nexus
– 1 floormonitor te bedienen vanaf de DJM-900

Geen zorgen totaalpakket
Wil je graag dat alles goed geregeld is? Boek dan in combinatie met een Swinging DJ Show. Je krijgt dan 10% korting op de totaalprijs. Wij zorgen dan dat alles top wordt geregeld inclusief alle benodigde apparatuur.

De kleine lettertjes
– De prijs is exclusief eventuele parkeerkosten maar inclusief reiskosten binnen een straal van 50 km rond Rotterdam. Daar buiten geldt een meerprijs van 20 cent per km
– Voor bedrijven is de prijs exclusief btw
– De prijs is exclusief de kosten voor iets te eten en te drinken voor de DJ
– Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers

 • Door Yvette & Erwin op 18 augustus 2017 ★★★★★

  – Er wordt goed geluisterd naar wat je wel en niet wil horen
  – Je bespreekt alles van te voren waardoor het op de avond zelf geen onduidelijkheden zijn.
  – Veel keuze in dj’s/artiesten
  – Zelfs een telefoongesprek met de DJ voordat we de Dj definitief kozen was geen probleem, hierdoor nog meer vertrouwen in een goede samenwerking.
  – Wij hadden de Exclusive Swinging DJ Show en toen we tijdens een presentatie de nieuwe verlichting met discoballen zagen was het geen probleem om deze te reserveren ipv de whitecones, zonder daarvoor extra kosten voor te hoeven betalen.

 • Door H. Wang op 3 juni 2017 ★★★★★

  Very happy and appreciated for DJ Johan, who helped us with our marriage party. He has the magic to activate the group including us, who have never danced before!

Helaas is er voor deze artiest geen kijkavond bekend. Neem contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van bezoekmogelijkheden, of bekijk hieronder onze andere kijkavonden.

Kies de datum van je feest en zie of dj-johan beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 244 beoordelingen.


Goede communicatie vooraf, goede show neergezet, leuke interactie met ons publiek.

9 / 10


Groningen

Commnucatie, klantvriendelijkheid

10 / 10


bemelen

10 / 10


De Lier

Goede heldere communicatie. Beloftes nakomen. De persoonlijke wensen van de organisatie navragen en doen wat er gevraagd...

10 / 10


Bergen op zoom

Na een ongeval van de desbetreffende zangeres die wik hadden geboekt, heeft de maatschappij een vervanging geregeld die eigenlijk qua...

10 / 10


Eindhoven

Complete begeleiding, niks wordt over het hoofd gezien. Prettig dat ze direct contact met de muzikanten kunnen leggen bij afwijkende...

8 / 10


Alles top geregeld!! We hebben genoten van de band.

10 / 10


Emmeloord

Fijne hulp, goed advies en een fantastisch feest!!

10 / 10


Amsterdam

Snelle en duidelijke communicatie zowel via de site als email en telefoon

10 / 10


Den Haag

Snelle en effectieve communicatie, goed advies en heldere afspraken. Daarbij ook nog een heel vriendelijk contact!

10 / 10