DJ Keb
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4
 • Grootste van NL
 • DJ Keb

  v.a. 300,00

  seventies, dance classics, top-40, dance en house

  • DJ Keb boeken | Swinging.nl
  • DJ Keb
  • DJ Keb
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • gespecialiseerd in latin/pop/dance en disco
 • draait graag classics in een modern jasje en mash-ups
 • ook te boeken als VJ
 • zeer veel mensenkennis, vriendelijk en attent
 • voorbereiding op maat
 • in geval van overmacht altijd een vervangende DJ

DJ Keb is een DJ met een enorme staat van dienst. Gespecialiseerd in alles waarop gedanst kan worden. Met veel plezier staat hij elke weer weer achter de draaitafels. DJ Keb is niet alleen DJ maar ook Vj. DJ/VJ Keb is regelmatig te zien tijdens de demo-avonden van Swinging.nl.

We bereiden jullie feest grondig voor!
Uiteraard gaat het om jullie feest en draaien we dus de muziek die jullie graag willen horen. Elke feestavond wordt met de grootste zorgvuldigheid voorbereid. Bij de boeking ontvang je een uitgebreide vragenlijst waarop jullie al jullie muzikale wensen kunnen invullen: welke muziek is wel gewenst, welke muziek is juist niet gewenst, welke verzoeknummers, hoe moet er worden geopend, wat voor soort gasten komen er op het feest, en nog veel meer. Al deze wensen bereiden we voor, het spreekt voor zich dat we laten weten of het allemaal wel of niet gaat lukken. Ook zullen we hierin waar mogelijk adviseren.

Vast aanspreekpunt bij Swinging.nl
Vanaf het eerste begin tot na afloop hebben jullie 1 vast aanspreekpunt bij Swinging.nl. Wel zo prettig. Dat scheelt een hoop miscommunicatie. We zullen jullie actief adviseren en voorzien van tips waar mogelijk voor het allermooiste feest ooit.

Telefonisch contact met de DJ
In de week van het feest belt de DJ nog even op om de laatste puntjes op de i te zetten. Hij neemt dan samen met jullie nog even al jullie wensen door zoals eerder opgegeven in de vragenlijst. Zo weet je zeker dat niets wordt vergeten en alles perfect geregeld is.

Totaalpakket zonder zorgen
DJ Keb kost 300 euro voor 4 uur non stop draaien. Inclusief reiskosten binnen 50 km rond Utrecht. Niet inbegrepen in deze prijs is de benodigde apparatuur. Uiteraard kunnen we deze wel verzorgen. Al voor 600 euro heb je een complete Swinging DJ show inclusief 5 uur DJ Keb, geluid, licht, DJ gear en DJ booth.

Tip: boek DJ Keb als Vj voor een heel bijzonder feest
Keb is ook als video DJ te boeken. Dat is super leuk. Aan het begin van de avond toont hij foto’s van het bruidspaar of het bedrijf. Later draait hij clips en wisselt hij af met mooie visuals en foto’s.Erg bijzonder en een echte aanvulling op een feest. De meerprijs is slechts 300 euro extra. Inbegrepen zit:

 • alle benodigde VJ gear om zijn werk als VJ te kunnen doen
 • duizenden videoclips en visuals
 • groot projectiescherm en sterke beamer

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 

DJ Keb is zeer allround. Hij kan met alle stijlen overweg. Hij is gespecialiseerd in remixen van classics in een modern jasje. Dus alle herkenbare hits maar dan net iets vetter en met een hedendaagse sound.

De prijs van DJ Keb bedraagt 300 euro voor maximaal 4 uur draaien. Elk extra uur draaien kost 75 euro extra. Het is ook mogelijk om Keb als video-DJ te boeken. Dan bedraagt de prijs 600 euro voor maximaal 5 uur draaien.

Deze prijs is voor het inhuren van DJ Keb. Er is geen apparatuur inbegrepen. Voor een goede performance is tenminste benodigd:
– 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus
– 1 Pioneer DJM-900 Nexus
– 1 floormonitor te bedienen vanaf de DJM-900

Geen zorgen totaalpakket
Wil je graag dat alles goed geregeld is? Boek dan in combinatie met een Swinging DJ Show. Wij zorgen dan dat alles top wordt geregeld inclusief alle benodigde apparatuur.

De kleine lettertjes

– De prijs is exclusief eventuele parkeerkosten maar inclusief reiskosten binnen een straal van 50 km rond Utrecht. Daar buiten geldt een meerprijs van 20 cent per gereden km
– Voor bedrijven is de prijs exclusief btw
– De prijs is exclusief de kosten voor iets te eten en te drinken voor de DJ
– Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers

 • Door Kevin op 3 februari 2018 ★★★★★

  Goede communicatie. Kwam op ons verzoek van te voren langs. Goed product. Hij was een enorme toevoeging op ons feest.

 • Door Mariet Kamminga op 14 december 2017 ★★★★★

  Dj Keb en Arjan maakten er samen echt een feestje van, geweldig!

 • Door Herlina op 16 september 2017 ★★★★★

  Op zaterdag 16 september heb ik mijn 50ste verjaardag gevierd. Door DJ Keb is het de avond geworden zoals ik hoopte mijn mening: een echte vakprofessional. Vooraf is goed afgestemd over de muziek. Ik had best hoge eisen maar aan alle eisen en wensen is perfect voldaan. Zelfs aan alle verzoekjes heeft DJ Keb voldaan en altijd goed gekeken naar de sfeer en het juiste moment. Hierdoor zal deze avond voor altijd een mooie herinnering blijven. DJ Keb bedankt!!

 • Door Bas en Patricia op 10 juni 2017 ★★★★★

  Keb heeft voor een spetterend feest gezorgd! Mede door zijn advies lekker rustig van start te gaan hebben we de hele avond genoten! Onze aangegeven voorkeuren voor muziek heeft hij naadloos verwerkt en de hele avond goed aangevoeld wat ‘het publiek’ wilde!

 • Door Linda en Patrick op 9 juni 2017 ★★★★★

  We hadden Vj/dj keb en saxofonist arjan. Fijne dj houdt rekening met wensen kan goed inspelen op de sfeer waardoor de dansvloer goed bezet blijft. Als verassing van de avond was saxofonist arjan ook aanwezig springt in tijdens verschillende nummers. Samen met de gasten staat hij op de dansvloer en betrekt de gasten bij zijn optreden.

 • Door Sharon van Voorst op 26 mei 2017 ★★★★★

  Het was in 1 woord GEWELDIG! Edwin en Born hebben de momenten zoveel mooier gemaakt echt super! En zo mooi hoe flexibel ze waren, als ik een nummer vroeg bij het eten kon het gelijk! En Keb savonds, echt chapeau! Wat kon hij de gasten goed aanvoelen qua muziek! Als hij in de gaten kreeg dat de zaal een beetje leeg liep kreeg hij het wel weer vol!

 • Door Natascha Bader op 12 mei 2017 ★★★★★

  Superleuke avond, DJ Keb begreep het helemaal, ze kregen iedereen de dansvloer op en top gepresenteerd spel ! Niets dan lof !

 • Door Angelo Bijsterbosch op 9 februari 2017 ★★★★★

  Wij zijn super enthousiast over deze DJ en zijn optreden. Het was een geweldig feest en ze hebben super gedraaid. De dansvloer is geen moment leeg geweest en we hebben van onze gasten alleen maar complimenten ontvangen. Absolute aanrader!

 • Door Karin op 15 december 2016 ★★★★★

  10 Pluspunten
  Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de geweldige avond gisteren. Wij vonden het fenomenaal, jullie hebben super gedraaid. We hebben ontzettend veel complimenten gehad over de top-dj. Wij zullen jullie altijd aanraden aan anderen. Alvast hele fijne feestdagen en een heel gelukkig 2017.

 • Door Mariel op 31 augustus 2016 ★★★★★

  ey Keb!

  Heel erg bedankt voor afgelopen vrijdag! Je hebt super gedraaid! Ik heb alleen maar goede reacties gehoord over de muziek, iedereen was enthousiast. Ook wij waren erg blij met jou!!

  Je hebt de stemming er erg goed ingebracht en gehouden! Helemaal top! Dankjewel.

  Groetjes Mariel

 • Door Armel op 8 augustus 2016 ★★★★★

  DJ Keb was helemaal naar wens. Hij was erg relaxed en heel goed in het aanvoelen wat nodig was om het publiek te laten dansen/ plezier te hebben

 • Door Hester op 4 juli 2016 ★★★★★

  DJ Keb was helemaal geweldig! Hij voldeed helemaal aan onze wensen en kreeg iedereen de dansvloer op. Iedereen vond het goed en heeft tot het einde gedanst. Wij waren bang dat er niemand de dansvloer op zou gaan maar dat is met DJ Keb helemaal goed gekomen.

 • Door Willem en Esther Kind op 4 juli 2016 ★★★★★

  DJ show van DJ Keb was uitmuntend….

 • Door Bob Oudenaller op 4 november 2015 ★★★★★

  De DJ show van Keb was in een woord: GEWELDIG!

 • Door Nicole & Olav van der Jagt op 4 november 2015 ★★★★★

  Topfeestje gehad met DJ Wesley.
  We hadden wat niet te draaien nummers opgegeven met daarbij de opmerking ‘als er veel om begraagd wordt dan doe toch maar’ en daar heeft hij zich netjes aan gehouden.
  Verder heeft hij het publiek goed ingeschat en de juiste muziek erbij gedraaid.
  Niets dan goeds dus…..

Helaas is er voor deze artiest geen kijkavond bekend. Neem contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van bezoekmogelijkheden, of bekijk hieronder onze andere kijkavonden.

Kies de datum van je feest en zie of dj-kebstar beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 289 beoordelingen.


Prettige en professionele communicatie met contactpersoon Martijn van Buren vooraf. Geen vraag of verzoek is teveel en hij denkt goed mee...

10 / 10


Apeldoorn

Duidelijke afspraken, goed in de communicatie en goede prijs-kwaliteit.

10 / 10


Hoofddorp

Nette en vlotte antwoorden, helder en duidelijk zo wel aan de telefoon als op de mail en whats app

10 / 10


Geertruidenberg

hypermodern boekingssysteem klantvriendelijke benadering

9 / 10


Moergestel

Snelle reactie bij vragen. Je krijgt goed advies en ze denken met je mee! Top.

10 / 10


Zeist

Persoonlijke benadering, goed advies. Houden zich aan afspraken en nemen snel contact op bij vragen. Mooie website, geen loze beloften.

9 / 10


Utrecht

Martijn is enorm snel in reactie op alle mails. Goeie prijs kwaliteit verhouding. En natuurlijk DJ Keb. Koning!

9 / 10


Denken heel goed mee over mogelijkheden. Leveren snelle service en zijn goed bereikbaar.

9 / 10


Rotterdam

Hele fijne organisatie: het klopt gewoon. Duidelijk mensen met het hart op de goede plek en met verstand van zaken.

10 / 10


Purmerend

Enthousiaste band. Sfeermakers, dansmuziek Aanrader voor een gegarandeerde topavond.

10 / 10