• Kijkavond bezoeken

  Graffiti Workshop

  v.a. 665,00

  Omschrijving

  Op uw locatie verzorgen wij een uniek uitje waarin creativiteit en teambuilding voorop staan. De graffitiworkshops werken als een bron van inspiratie voor de deelnemers. Voor bedrijven, evenementen, scholen en particulieren vormt de graffitiworkshop een perfecte afwisseling op het normale programma.

  Een bespoten binnenmuur is een vorm van kunst die uw ruimte meer sfeer geeft. Een bespoten buitenmuur, rolluik of garagedeur ziet er niet alleen verzorgd uit, maar kan ook een uitstekend reclamebord voor uw bedrijf zijn.

  Graffiti is al zo oud als de mensheid, zolang we bestaan schrijven en tekenen we al op de muren. De moderne graffiti is echter pas begin jaren ’70 ontstaan. Deze werd bespoten op treinen, muren en metro’s. Tegenwoordig ziet men het overal terug. Niet alleen meer in de stad of op plekken waar het eigenlijk niet mag, maar ook in het museum en de reclame- en modewereld.

  De graffitiworkshop is origineel, creatief en helemaal van deze tijd!
  Wij verzorgen graffitiworkshops in Nederland en België op een door u gekozen locatie of een van onze locaties. De workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Uiteraard dekken wij de ruimte goed af zodat er geen ongewenste verfnevel achterblijft. Wij beschikken over verschillende constructies waarmee we op locatie een werkvlak kunnen creëren.

  Samenwerking door de deelnemers is belangrijk binnen de graffitiworkshop: men werkt uiteindelijk samen of per team aan één geheel. Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend kan er gezamenlijk een thema, logo, kreet of slogan uitgewerkt worden. Op uw verzoek kunnen wij losse schildersdoeken bevestigen, deze kunt u na de workshop meenemen en een plek thuis of binnen uw bedrijf geven.

  Wij geven tijdens de workshop uitleg over onder andere de volgende punten:
  – Veiligheid en gebruik van spuitbussen
  – Verschillende spuit technieken en bijbehorende effecten
  – Inkleuren van vlakken en maken van kleuroverlopen
  – Het opzetten en uitwerken van letters
  – Het uitwerken van een thema

  Het aantal begeleiders tijdens een graffitiworkshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. Over het algemeen is er één begeleider beschikbaar voor tien deelnemers. Uiteraard zorgen wij voor de beschermende kleding: gekleurde overals, schoen bescherming, handschoenen en mondkapjes. De graffitiworkshop duurt gemiddeld twee uur. Binnen een dagprogramma bestaat de mogelijkheid de workshop in te korten of te verlengen.

  Graffiti als muurschilderingen
  Een unieke, voor uzelf ontworpen muurschildering, op maat gemaakt in de door u gewenste kleurstelling en grote. Eventueel gebaseerd op een huisstijl, logo, naam of beeldmerk. Dat zijn onze muurschilderingen.

  Wij bespuiten zowel binnen- als buiten muren. Een mooi bespoten binnenmuur is een vorm van kunst die uw ruimte meer sfeer geeft. Een bespoten buitenmuur, rolluik of garagedeur ziet er niet alleen verzorgd uit, maar kan ook een uitstekend reclamebord zijn.

  Wij verzorgen ook muurschilderingen in en om het huis. Een eigen gekozen afbeelding of een schildering van uw naam, idool, hobby of een (zelf) portret, het is allemaal mogelijk. Ook kan graffiti gebruikt worden om bijvoorbeeld een tuin of garage mee af te werken. Wij kunnen elk gewenst uitzicht creeeren.

  Het mooiste resultaat is te bereiken op een gladde ondergrond. Natuurlijk dekken wij alles goed af zodat er geen ongewenste verfspatten achterblijven. De schildering kan verwijderd worden door de muur twee keer met een goede latex over te schilderen of het behang te verwijderen. Het is ook mogelijk om op doek of losse panelen te werken. Een voordeel hiervan is dat u het ook aan een andere muur kan hangen of kan meenemen naar een nieuwe woning.

  Wij kunnen op aanvraag tevens een anti-graf…

  Foto's & Video's

  Repertoire

  Het Repertoire is momenteel niet beschikbaar.

  Reviews

  • Door Hedimix Hannelore Heurkens op 21 april 2011 ★★★★

   Het was een zeer geslaagde workshop. We hadden niet verwacht dat mooie Graffiti maken zo moeillijk is. Het geheel gebeurde in een leuke ontspannen sfeer. De uitleg was duidelijk en goed. Materialen waren prima. Wellicht rekening houden om voldoende spuitbussen van dezelfde kleur mee te nemen.

   Tip: misschien is het leuk als elke deelnemer voor zich, na de gezamenlijke oefening, een eigen graffiti schilderij kan maken.

   KORTOM het was voor ons een zeer geslaagde en gezellige workshop!

   Bedankt voor de goede service

  • Door Bianca Terlouw op 25 mei 2009 ★★★

   De deelnemers vonden de workshop erg leuk.
   Het uiteindelijke resultaat is mooi geworden, maar niet uitgesproken graffity.

 • Offerte aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4
 • Grootste van NL
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 421 beoordelingen.


Alphen a/d Rijn

Voor het feest hadden wij DJ Peter geboekt via Swinging. DJ Peter is een geweldige DJ die prima weet in te spelen op de voorkeuren van de...

10 / 10


Alphen a/d Rijn

Om sfeer tijdens de ceremonie van onze bruiloft te verzorgen hebben wij Born en Edwin ingehuurd. Voor deze gelegenheid hebben zij 4 nummers...

10 / 10


Wassenaar

Gijs is fantastisch! Een top saxofonist die sfeer weet te maken.

9 / 10


Asten

Wij hebben voor tijdens de ceremonie Edwin Monteyn en Born Sanders geboekt. Alles klopte volgens afspraak en het geluid was erg goed...

10 / 10


Geertruidenberg

De akoestische band speelde de sterren van de hemel, ze waren mooi op tijd en stelden zich zeer flexibel op.

9 / 10


Hoogwoud

Ze zongen prachtig en maakte de sfeer Vele van onze gasten waren onder de indruk. Top avond gehad

10 / 10


Nijmegen

Op 24-04-2019 zijn we getrouwd en in de voorbereiding dachten we eerst om alleen een DJ te boeken voor het avondfeest. Vele vertelden ons...

10 / 10


Nijmegen

Op 24-04-2019 zijn we getrouwd en in de voorbereiding dachten we eerst om alleen een DJ te boeken voor het avondfeest. Vele vertelden ons...

10 / 10


Schagerbrug

Trots maakte onze 'festival bruiloft' helemaal af. Met muziek voor jong en oud en de nodige dosis energie hebben zij jong en oud een...

8 / 10


rotterdam

goed

10 / 10