• Kijkavond bezoeken

  Hilaritijd

  v.a. 1.995,00

  Omschrijving

  Een avondvullend verrassend en persoonlijk totaalconcept u gebracht door 4 uitermate gezellige en wel zeer ervaren entertainment-professionals wat zijn gelijke niet kent. Dat is kortweg de “Hilaritijd”.

  U wordt ontvangen door een gezellig muzikaal duo (de Sfeermakers) welke zorgen voor een muzikale vrolijke noot bij het naar binnen gaan aangevuld met een vermakelijke verrassings-act.

  Wanneer uw gasten allemaal binnen zijn (ca. 45 minuten) zal na een klein half uurtje muzikaal vertier een wel heel bijzondere gast haar opwachting maken…..

  Na een grondige inspectie van de feestlocatie door Sjaak Oeritie (hoofd beveiliging) zal niemand minder dan H.K.H. —-naam is nog geheim!!—-met alle egards worden ontvangen en het woord tot de gasten richten. In een 20 minuten durende hilarische toespraak compleet met bijna aanslag zal zij in haar speech de feestavond openen met hierin tevens opgenomen enkele anekdotes der aanwezigen en wat weetjes over het bedrijf.

  De muziek neemt het van haar over en speelt nu wat meer opzwepende nummers en de eerste rasse schreden op de dansvloer worden meestal nu wel gezet.

  Een spetterende aankondiging, er staat iets te gebeuren, wie o wie verschijnen er ten tonele….??
  Dames en heren, ladies and gentle people…. hier zijn voor u de showmasters van weleer…..
  Niemand minder dan…..Henk van der Togt en Linda De Knol !!!!

  Wat velen niet weten is dat sinds de jury-deelname aan de Uri Geller-show dit presentatie-duo zelf ook wat goochel-aspiraties heeft welke ze voorafgaand aan de quiz u niet wil onthouden.
  In een 15 minuten durend interactief goochelblokje vertonen deze quizmasters op zeer humoristische wijze hun verborgen kunnen en kunsten aan het inmiddels uitzinnige publiek.

  De kwis; het publiek wordt gelang de groepsgrootte in groepen ingedeeld met elk team een teamcaptain welke de antwoorden na intern overleg met zijn team op hun whiteboard noteerd.De vragen varieren van algemene weetjes tot aan specifieke vragen over het bedrijf.
  De kwis bestaat uit meerdere ronden en onderdelen als:

  *intro raden
  *raad het lied of niet/raad je plaatje
  *welke 2 nummers hoort u hier door elkaar
  *kendel laait; welke nederlandse vertaling van een Engelstalig nummer hoort u
  *pleebekshow; welk team vertolkt het beste bekende nummers volledig verkleed
  *het uitbeelden van beroemdheden
  *vragenronde

  De energieke quiz zal in 3 blokjes van ongeveer een half uur elk geschieden afgewisseld met muzikale pauzes met daarin ruimte voor een hapje,praatje en een dansje. Na de prijsuitreiking aan het winnende team zal deze bonte avond ontaarden in een feestelijk geheel
  met een uur lang opzwepende feestmuziek waarbij stilzitten haast onmogelijk is met eventuele participatie van het knotsgekke DJ-duo Kenny Harder en Conny Draaijen die schitterende prijzen van de Action en de kringloopwinkel weggeven waarbij Kenny Harder tevens zijn vurige vuurspugerij ten tonele brengt.

  Dus: hele avond live muziek (met o.a. U vraagt zij spelen !!), entree-animatie,entertainment, persoonlijk, humoristisch,feestelijk.

  Foto's & Video's

   Meer videos:

   Op dit moment is er geen video beschikbaar.

   Repertoire

   Het Repertoire is momenteel niet beschikbaar.

   Prijsinformatie

   De prijs is exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen.

   Reviews

   Voor deze artiest zijn op dit moment geen reviews beschikbaar.

  • Artiest aanvraag

   Artiest is beschikbaar

  • We spelen altijd
  • 'Keurmerk Trouwen'
  • Persoonlijk advies
  • Diverse kijkavonden
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4
  • Grootste van NL
  Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

  KIYOH RECENSIES

  >Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

  Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 392 beoordelingen.


  Den Haag

  Wij hebben een top feest gehad op onze bruiloft dankzij Trots!

  10 / 10


  Rotterdam

  Alles was perfect geregeld

  10 / 10


  Dordrecht

  Geweldig feest, mooie apparatuur en goede communicatie. Martijn denkt goed mee tijdens de voorbereiding van het feest en reageert snel op...

  9 / 10


  Nieuwegein

  De boeking verliep prettig en snel! Had ik daarna nog vragen dan waren die snel en helder beantwoord!

  10 / 10


  Hoogvliet

  Het is een bedrijf wat snel kan reageren, ook al is het feest 1,5 week later. Ook via Whatsapp contact mogelijk, dat is wel heel erg fijn....

  10 / 10


  Amsterdam

  - Thanks to the fantastic DJ Nicky.we have enjoyed a perfect wedding dinner and party with our guests - Great sound systems which fit...

  9 / 10


  Utrecht

  Ondanks ons bijzondere / ongewone verzoek werd er direct met ons meegedacht en werden we heel snel teruggebeld dat het was geregeld. Super...

  10 / 10


  Rotterdam

  Persoonlijk advies, goede bereikbaarheid en goeie bands :)

  10 / 10


  Hilversum

  Super service van Martijn gehad. Snelle responsetijd. Duidelijk. Martijn denkt mee met alles; keuze van de artiest, benodigde techniek, en...

  10 / 10


  Brussel

  Top communicatie

  10 / 10