Sneltekenaar
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4
 • Grootste van NL

Swinging.nl werkt samen met een bijzondere sneltekenaar.

Zijn karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristisch karakter een leuk kado om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken!  De tekeningen zijn hartstikke leuk om mee te geven als cadeau voor je gasten. Een bijzondere blijvende herinnering aan een mooi feest. Zijn groeiend succes heeft dan ook te maken met zijn spontane benadering en vriendelijke uitstraling.

Onze sneltekenaar tekent vier uur lang de prachtigste tekeningen voor je gasten. In vier uur tijd kunnen ongeveer 32 tekeningen gemaakt worden. Mocht je meer tekeningen wensen, dan is het raadzaam extra uren bij te boeken.

 

Het Repertoire is momenteel niet beschikbaar.

De prijs van onze sneltekenaar bedraagt 575 euro voor 4 uur tekenen. Per extra uur wordt 125 euro extra gerekend.

De kleine lettertjes
– De prijs is exclusief eventuele parkeerkosten en exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen 20 cent per km vanaf Alkmaar
– Voor bedrijven zijn genoemde prijzen exclusief btw
– Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen, informeer hiernaar bij onze medewerkers

 • Door marc van Nieuwenhuyzen op 29 oktober 2012 ★★★★★

  Als tekenaar was Hasan Haidi aanwezig op ons 25 jarig bruiloftsfeest.

  Zijn karikatuur tekeningen waren erg eigenzinnig en origineel en met zijn bescheiden maar erg positieve uitstraling met gevoel voor humor was hij een aanwinst op ons feest. Wij kregen achteraf van onze vrienden heel veel positieve reacties hierover en in dat opzicht was zijn aanwezigheid en bijdrage een groot succes!

 • Door Lidy en Marc Viergever op 28 juni 2012 ★★★★★

  We hebben een perfecte trouwdag gehad en daar heeft En Profile Zaïdi zeker aan bijgedragen. Iedereen was zeer enthousiast over zijn optreden en zijn rake karikaturen. Daarnaast is hij een bijzonder innemende man die de sfeer van de avond prima aanvoelde. Een aanrader voor elk feest.

 • Door willy schipper op 1 mei 2012 ★★★★

  We hebben weer een leuke middag gehad. alle pasgediplomeerden kregen een mooie tekening en ook de managers lieten een tekening van zichzelf maken.

 • Door willy schipper op 13 februari 2012 ★★★★★

  We hebben een leuke middag gehad. De pas gediplomeerde verzorgenden en het publiek waren enthousiast over de tekeningen van Dhr. Zaïde. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • Door Sikina op 22 december 2011 ★★★★★

  Supergoed!
  leuke man

 • Door c. gorter op 10 november 2011 ★★★★★

  een reactie van de velen:

  jongens wat was dat een enig feest. Leuke vrienden en familie leden, prachtige locatie, hele goeie muziek, fantastische tekenaar en een kundige croupier, het zeer verfijnde eten en geweldige bediening, chapeau. Zal ik zo nog een poosje doorgaan? bedankt dat we er bij waren!

  dat was de trekking van zeer velen.

  bedankt, fam Gorter

 • Door Frank van der Will op 19 oktober 2011 ★★★★★

  Het optreden van Zaidi was een geweldig succes. Het paste precies bij de informele opzet van ons 25-jarig huwelijksfeest. Iedereen was erg enthousiast en de portrettekeningen gaven veel hilariteit. Kortom, zeer aan te bevelen om je feest in ontspannen sfeer iets extra’s te geven.
  Nogmaals onze hartelijke dank namens Annemarie & Frank van der Will.

 • Door Mw. de Bruijn op 2 oktober 2011 ★★★★

  Zijn tekeningen zijn heel goed. Hij kan goed met mensen en kinderen omgaan. Zeker sfeer verhogend en je krijg ook loop in de zaal.

 • Door Vincent Triebert op 24 september 2011 ★★★★★

  Hassan begon meteen om 17.30 uur en heeft met een onderbreking voor het eten aan één stuk door gewerkt. Hij zorgde voor goede cartoons en daardoor voor veel plezier (we hebben de tekeningen opgehangen; na afloop namen de mensen hun tekening weer mee). Veel mensen vonden het een zeer leuke verrassing.

 • Door Daniëlle van de Brug op 21 september 2011 ★★★★★

  Wat een geweldig talent heeft meneer Zaïdi. Op het 25 jarig bruiloftsfeest van mijn ouders heeft hij heel veel mensen van een prachtige karikatuur kunnen voorzien.Het was een ontzettend leuke aanvulling voor de avond.

  Verder is meneer Zaïdi ook nog eens een superleuke en aardige man!

  Heel erg bedankt!

 • Door wil schipper op 4 juli 2011 ★★★

  We hebben een leuke middag gehad.
  De tekeningen van dhr. En Profile Zaïdi vielen erg in de smaak bij onze gediplomeerde verzorgenden. Ook de collega’s en aanwezige familieleden waren enthousiast. Voor herhaling vatbaar.

Helaas is er voor deze artiest geen kijkavond bekend. Neem contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van bezoekmogelijkheden, of bekijk hieronder onze andere kijkavonden.

Kies de datum van je feest en zie of sneltekenaar beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 372 beoordelingen.


Breda

Erg flexibele houding, gericht op de wensen van de klant! Ze denken echt met je mee en proberen alles te regelen zodat jij tevreden bent!

8 / 10


Professioneel en heel goed benaderbaar. Stelt de juiste vragen geeft actief tips om een optreden beter te maken. Ook de band heeft een...

9 / 10


Soest

De website is heel verzorgd en overzichtelijk. De informatie is compleet en wordt ondersteund met video's van de te boeken artiest/DJ. Het...

9 / 10


Amsterdam

Swinging denkt goed met je mee, is goed bereikbaar, communiceert helder en zorgt voor een topfeest!

10 / 10


Haarlem

persoonlijk contact,prijs/ kwaliteit,luisteren naar onze wensen.

10 / 10


Hillegom

Snelle en fijne communicatie.

8 / 10


Schagen

Goede klantgerichte service

10 / 10


Roermond

Vanaf het eerste contact is alles prima en volgens afspraak verlopen. Het contact verloopt via Martijn van Buren, een sympathieke en...

10 / 10


Brunssum

Zowel met Martijn van het boekingskantoor als met Lodewijk, één van de pianisten, was het contact vanaf dag 1 zeer prettig. De...

10 / 10


Pijnacker

Swinging.nl heeft perfect service en begeleiding gegeven bij het vinden van De juiste dj voor mijn trouwerij!

10 / 10