• Kijkavond bezoeken

  Saxofonist Pieter

  v.a. € 450,00

  Omschrijving

  Pieter is een all-round saxofonist die in iedere setting zijn muzikale weg weet te vinden. Zwoele achtergrond jazz in de zomerzon? Geen probleem! Kerstliedjes in de krakende sneeuw? Pieter staat er! Een gierende rocksolo met veel drama in een popband? Pieter doet het! Een gezellige schlager of een hippe beat van een dj? Pieter speelt mee! Solo bij de inzegening van een huwelijk met een gevoelige melodie, of als onderdeel van een groot orkest  –  Saxofonist Pieter zet het neer!

  Achtergrondinfo

  Tijdens zijn opleiding aan het Hilversums Conservatorium volgde Pieter naast zijn saxofoonlessen (sopraan, alt, tenor en bariton) ook bijvak klarinet en dwarsfluit. In 1998 studeerde hij af. Daar stopte de ontwikkeling echter niet. Pieter verdiepte zich in de verschillende stijlen die op zijn pad kwamen. Uiteindelijk kwam hij door zijn contacten met dj’s ook steeds dieper in de software en elektronische muziek, waardoor ook de EWI (electronic wind instrument, een elektrische midi gestuurde saxofoon) aan zijn arsenaal aan instrumenten kon worden toegevoegd.

  Saxofonist Pieter boeken via Swinging.nl

  Boek deze enthousiaste muzikant nu eenvoudig via Swinging.nl. Ook kan je saxofonist Pieter boeken in combinatie met een een DJ show! Klik hier om eenvoudig je eigen DJ & Sax show samen te stellen.

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  Het Repertoire is momenteel niet beschikbaar.

  Reviews

  • Door R.H. Aberkrom (P.V.) op 13 October 2015 ★★★

   gewoon gezellig, leuk en goed

  • Door Arjen en Denise op 21 September 2013 ★★★★★

   Wij hebben echt een topavond gehad met Corné en Pieter. De opening van samen met Pieter was echt super. Onze bedoeling was direct duidelijk, lekker feesten. De dansvloer was de gehele avond goed gevuld en geregeld met de saxofoon erbij maakte de sfeer helemaal compleet. Veel lovende reactie van onze gasten gehoord.

  • Door Sjoerd & Claire Leungen op 9 August 2013 ★★★★★

   Pieter heeft de avond helemaal af gemaakt, naast de swinging wit show!!
   Pieter is als saxofonist, niet heel erg zichtbaar, maar doordat hij zo goed mee gaat met de dj en de muziek, merk je meteen dat de muziek een extra boost krijgt, en iedereen meteen de dansvloer op gaat!

  • Door Mireille de Wit-Drenth op 15 June 2013 ★★★★★

   Super goed. Mooi en swingend gespeeld
   Helemaal top. Bedankt!

  • Door Francine en Job op 1 October 2012 ★★★★★

   Het was een superfeest!
   Mede dankzij Pieter, als saxofonist kun je net die extra sfeer geven!

   Complimenten!

  • Door Geoffrey & Marjon op 4 September 2012 ★★★★★

   Boris en Pieter maakten er echt een show van op onze bruiloft met hun battle of the saxes. Aanstekende nummers en goede interactie met het publiek! In de weken na het feest hebben we van onze gasten veel positieve reacties gekregen op hun optreden.

  • Door wampie op 4 June 2012 ★★★★★

   Optreden van Pieter was een grote toegevoegde waarde op onze bruiloft! Wij zijn heel blij dat wij voor Swinging en Pieter hebben gekozen!

  • Door Angelique Germes op 12 December 2011 ★★★★

   De combinatie DJ en Sax is zeker aan te raden. Het geeft net iets extra’s aan je feestje. We hebben hele positieve reacties gekregen op het optreden van Pieter. Deze combinatie was voor velen nieuw. Een aanrader!

  • Door Laura op 15 June 2011 ★★★★

   Het optreden van Saxofonist Pieter in combinatie met een DJ was ontzettend leuk. Hij speelde hier en daar nummers mee en het maakte ons feest helemaal af. Iedereen stond lekker te swingen en we hebben een hoop positieve reacties gehoord!! Hartstikke bedankt!

  • Door Tijmen van Twist op 31 May 2011 ★★★★

   Het optreden was keurig en proffesioneel verzorgt. Ik zou Pieter ook voor anderen adviseren.

  • Door Miranda Boer op 31 May 2011 ★★★★★

   Wow, wat is Pieter goed en erg muzikaal. Het was een welkome aanvulling op de al goede DJ Danny. Tijdens ons feest en daarna veel positief commentaar gekregen van vrienden en familie op de bijdrage van Pieter.
   Absoluut een aanrader om Piet te boeken!!!!

  • Door Evelyn Kuiper op 23 August 2010 ★★★★★

   Pieter voer met ons mee tijdens een SAIL tocht. Het optreden was super en zeker zeer sfeerverhogend!

  • Door Van Vugt op 29 July 2010 ★★★★★

   In 1 woord GEWELDIG!!!

   Zeker een aanrader tijdens het feest.
   Het brengt extra sfeer met zich mee en ondanks dat het bij ons zeer warm was, stond bijna iedereen op de dansvloer.

   Complimenten aan Pieter!!

  • Door Anke Doves-de Jong op 17 June 2010 ★★★★

   Helemaal goed, het optreden van Pieter gaf een extra dimensie aan ons bruiloftsfeest. Wij zijn erg tevreden!

  • Door Natalie Abels op 28 June 2009 ★★★★

   Eergisteren was ons feest, waarop Pieter meespeelde met de muziek van de DJ. Dit was echt heel gaaf! Op een gegeven moment maakte onze muziek keuze het wat lastig voor Pieter om mee te kunnen spelen, maar hij heeft dit goed opgepakt en het klonk heel goed. Ook over Pieter kregen wij leuke reacties van onze gasten en zelf vonden we het ook echt super! Bedankt!!

  • Door Bjorn en Anneliese Heuterman-Jongsma op 20 December 2008 ★★★★★

   Helemaal geweldig!!!!!!!!

  • Door Hans van Heteren op 28 July 2008 ★★★★★

   Beste Swining.nl,

   Wij hebben genoten van de muziek! Zowel van de Pieter (sax) als van Peter (DJ).

   Peter draaide super! Hij wist de avond qua muziek goed op te bouwen. De oudere hebben letterlijk zich in het zweet staan dansen op nummer uit de oude doos en de jongeren (ouderen, trouwens ook) hebben zich even helemaal laten gaan om de minder oudere beats van 2-unlimited en Tiesto!

   Pieter maakte het geheel helemaal af. Juist de aanvulling van zijn sax op de avond was super! Ik heb nog nooit zoveel leuke reacties gekregen over een sax bij een disco!!!

   Kortom, helemaal super! Bedankt!

   Groet Hans & Marleen

  • Door Bas en Yvonne op 8 July 2008 ★★★★★

   Was een topfeest! DJ draaide super, hadden ook nog een saxofonist erbij en die combinatie was helemaal geweldig. Saxofonist speelde heel goed en was zeer enthousiast! Heel veel complimenten ontvangen. Wij hadden de vragenlijst goed ingevuld en hierdoor is aan al onze muziekale wensen voldaan. Kortom: TOP FEEST!!!! En dus bedankt !!!!

 • Offerte aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 481 beoordelingen.

Niels
Alkmaar

Dankzij het meedenken van Swinging.nl zijn we wij bij de band Trots uitgekomen. Die hebben geweldig gespeeld en kregen iedereen op de...

10 / 10

Vai Bruntink
Vledderveen

We hebben een prachtige bruiloft gehad en mede dankzij swinging.nl hebben we 's avonds ook een heel mooi feest gehad!! DJ Keb kreeg...

10 / 10

Peter en Els
Kruiningen

Martijn heeft het optreden van "The happy three" tot in de puntjes voorbereid, alle afspraken zijn correct nagekomen en de band was...

10 / 10

Nadine
Amsterdam

We found our DJ for our wedding via this platform. Both Martijn (owner) as well as the DJ were very quick in responding, pleasant to work...

9 / 10

amanda kanters
Capelle aan den ijssel

Betrokken zangeres en de band speelde echt ontzetten goed. Iedereen vroeg waar we hen geboekt hadden. Oorspronkelijk hadden we Laura...

8 / 10

Angelique
Vijfhuizen

Zeer goede service, duidelijke communicatie in alle opzichten en de DJ was perfect voor ons bruiloftfeest. We hadden DJ Peter gekozen omdat...

10 / 10

Sander
Venlo

Contact met Swiging.nl verliep snel en accuraat. Cellliste Dionne was open en vriendelijk. Haar optreden in het restaurant was een...

10 / 10

Laura
Schiedam

Voor de tweede keer The Charts geboekt, eerste keer op onze bruiloft en deze keer voor verjaardag van mijn man. Beide keren heeft de band...

10 / 10

Jolanda en José
AVENHORN

Onze ervaring met Swinging.nl is dat het contact via de mail heel vlot en soepel verliep. Alles was naar ons idee bespreekbaar en...

10 / 10

Rogier
Hoensbroek

Was een top feest mede door de band

8 / 10