DJ Martijn
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.3
 • Grootste van NL
 • DJ Martijn

  v.a. 300,00

  top-40, house, dance, disco-classics mash-ups

  • DJ Martijn boeken | Swinging.nl
  • martijn4 boeken | Swinging.nl
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • zeer enthousiaste open draaistijl die aanstekelijk werkt
 • dance, top-40, trance, eigentijdse pop en disco
 • voorbereiding op maat
 • altijd een DJ ter vervanging bij overmacht

DJ Martijn is een echte muziekfreak. Hij is niet alleen DJ maar ook nog een zeer begenadigd technicus en radiomaker. DJ Martijn valt op door zijn enorme drive en enthousiasme achter de draaitafels.  Dat werkt aanstekelijk en zorgt snel voor volle dansvloeren. DJ Martijn is regelmatig te zien tijdens de demo-avonden van Swinging.nl.

We bereiden jullie feest grondig voor!
Uiteraard gaat het om jullie feest en draaien we dus de muziek die jullie graag willen horen. Elke feestavond wordt met de grootste zorgvuldigheid voorbereid. Bij de boeking ontvang je een uitgebreide vragenlijst waarop jullie al jullie muzikale wensen kunnen invullen: welke muziek is wel gewenst, welke muziek is juist niet gewenst, welke verzoeknummers, hoe moet er worden geopend, wat voor soort gasten komen er op het feest, en nog veel meer. Al deze wensen bereiden we voor, het spreekt voor zich dat we laten weten of het allemaal wel of niet gaat lukken. Ook zullen we hierin waar mogelijk adviseren.

Vast aanspreekpunt bij Swinging.nl
Vanaf het eerste begin tot na afloop hebben jullie 1 vast aanspreekpunt bij Swinging.nl. Wel zo prettig. Dat scheelt een hoop miscommunicatie. We zullen jullie actief adviseren en voorzien van tips waar mogelijk voor het allermooiste feest ooit.

Telefonisch contact met de DJ
In de week van het feest belt de DJ nog even op om de laatste puntjes op de i te zetten. Hij neemt dan samen met jullie nog even al jullie wensen door zoals eerder opgegeven in de vragenlijst. Zo weet je zeker dat niets wordt vergeten en alles perfect geregeld is.

Totaalpakket zonder zorgen
DJ Martijn kost 300 euro voor 4 uur non stop draaien. Inclusief reiskosten binnen 50 km rond Tilburg. Niet inbegrepen in deze prijs is de benodigde apparatuur. Uiteraard kunnen we deze wel verzorgen. Al voor 600 euro heb je een complete Swinging DJ show inclusief 4 uur DJ Martijn, geluid, licht, DJ gear en DJ booth. Het is eventueel mogelijk om de techniek eerder op de dag op te bouwen zonder meerkosten mocht dat beter uitkomen voor jullie planning.

KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

 

DJ Martijn draait zo breed mogelijk om zo alle mensen uit het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. DJ Martijn kijkt continue wat er gebeurd in de zaal en speelt daar direct op in.

De prijs van DJ Martijn bedraagt 300 euro voor maximaal 4 uur draaien. Elk extra uur draaien kost 75 euro extra.

Deze prijs is voor het inhuren van DJ Martijn. Er is geen apparatuur inbegrepen. Voor een goede performance van DJ Martijn is tenminste benodigd:
– 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus
– 1 Pioneer DJM-900 Nexus
– 1 floormonitor te bedienen vanaf de DJM-900

Geen zorgen totaalpakket
Wil je graag dat alles goed geregeld is? Boek dan DJ Martijn in combinatie met een Swinging DJ Show. Wij zorgen dan dat alles top wordt geregeld inclusief alle benodigde apparatuur.

De kleine lettertjes

– De prijs is exclusief eventuele parkeerkosten maar inclusief reiskosten binnen een straal van 50 km rond Tilburg. Daar buiten geldt een meerprijs van 50 cent per gereden kilometer.
– Voor bedrijven is de prijs exclusief btw
– De prijs is exclusief de kosten voor iets te eten en te drinken voor DJ Martijn
– Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers

 • Door Kenny en Anne Verzijl op 13 oktober 2017 ★★★★★

  DJ Martijn en Percussionist Yannick geboekt. Ze hebben er een geweldig feest van gemaakt!

 • Door Varuna Biere op 13 juli 2017 ★★★★★

  DJ Martijn was erg goed! Enige punt was dat hij wat meer Surinaamse muziek kon draaien. Wellicht komt dit omdat het een andere categorie muziek is. Maar verder heeft hij perfect gedraaid. Alle nummers die ik wilde horen zijn gedraaid. Daarnaast kan hij heel goed situaties lezen en de muziek hierop aanpassen. Percussionist Yannick ook heel goed. Erg enthousiast en leuk gedaan.

 • Door Varuna en David op 13 juli 2017 ★★★★★

  David en ik willen jullie en DJ Martijn bedanken voor het mooie feest. DJ Martijn heeft erg goed geluisterd naar onze muziekwensen waardoor wij en onze gasten niet van de dansvloer weg te slaan waren. Ook Yannick was top! Wij hebben erg genoten van het mooie feest! Zou je dit misschien ook kunnen doorgeven aan DJ Martijn?

  Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

 • Door Jeroen Markenstein op 3 juni 2017 ★★★★★

  We hadden DJ Martijn geboekt voor onze bruiloft. Hij heeft werkelijk fan-tas-tisch staan draaien, absoluut geweldig vanaf het eerste moment! Hij voelde het goed aan de muziekkeuze was spot on.Aanrader 🙂

 • Door Thomas en Ellen op 2 juni 2017 ★★★★★

  DJ Martijn heeft gedraaid op onze bruiloft en hij heeft er een echt dansfeest van gemaakt! Hij heeft goed rekening gehouden met onze muziekvoorkeur en tegelijkertijd heel goed ingespeeld op het publiek. Wij hebben ontzettend genoten en hebben van onze gasten veel complimenten voor de DJ gekregen. We kunnen DJ Martijn aan iedereen aanbevelen!

 • Door Randy en Marieke Verhappen op 26 mei 2017 ★★★★★

  Op 26 mei 2017 heeft DJ Martijn al onze verwachtingen overtroffen! Hij heeft onze stijl goed weergegeven en de zaal perfect aangevoeld tijdens onze bruiloft! We zouden iedereen DJ Martijn aanraden, gegarandeerd een topfeest en ook nog eens een gezellige en sociale DJ!

 • Door Joris op 8 augustus 2016 ★★★★★

  DJ Martijn is erg gezellig en spontaan. Maakt er echt een feestje van.

 • Door Sepp op 8 augustus 2016 ★★★★★

  De Swinging DJ Show met DJ Martijn en violiste Mi Sun. Een geweldig optreden. DJ Martijn voelt de sfeer goed aan. Mi Sun was echt de kers op de taart.

 • Door Marielle Schuurman-Gomes op 4 juli 2016 ★★★★★

  Wij hadden woensdag onze bruiloft en hebben we dj Martijn gehuurd voor het feest. Hij voelde enorm de mensen aan en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Iedereen zei leuke muziek! Super gedaan Martijn!! Dankjewel. Martijn is een echte aanrader voor een geslaagd feest 🙂

 • Door Lucas op 22 juni 2016 ★★★★★

  Het optreden is zeer goed bevallen: Martijn voelde goed aan wanneer welke muziek moest worden gedraaid om er een echt feest van te maken. Van de gasten hebben wij achteraf ook gehoord dat ze allemaal ‘hun’ muzieksoort hebben gehoord. Dus een pluim daarvoor! Martijn heeft trouwens ook nog de beamer waarmee we de avondgasten a.d.h.v. foto’s een sfeerimpressie van de dag wilden geven aan de praat gekregen, en dat was mooi want niemand anders lukte dat.

 • Door Marco op 22 juni 2016 ★★★★★

  Martijn heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een fantastische bruiloft. Martijn voelde de dansvloer super goed aan! Het dak ging er af!!!

 • Door Martijn op 22 juni 2016 ★★★★★

  De muziekkeuzes waren perfect. Goed getimed, goed gedoseerd en enkel gesproken op momenten dat dit ook nodig/gepast was. De overgangen waren goed en er werd goed ingespeeld op het publiek. Ook heeft hij zich niet laten weerhouden doordat de locatie – ondanks onze duidelijke afspraken vooraf – wat begon ‘te piepen’ over het volume. Onze gasten waren erg gecharmeerd van de muziek tijdens het feest en ook van hen krijgen jullie de complimenten.

Helaas is er voor deze artiest geen kijkavond bekend. Neem contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van bezoekmogelijkheden, of bekijk hieronder onze andere kijkavonden.

Kies de datum van je feest en zie of dj-martijn beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.3

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 295 beoordelingen.


Leiden

>Meedenken wat past als het gaat om de setting van onze feestelijke activiteit >Alles geregeld volgens afspraak

9 / 10


Prettige communicatie, breed aanbod

10 / 10


Dordrecht

De interactieve pdf/sheet is handig ., alle vragen / wensen/ komen hier aan bod. Eventuele vragen per email worden direct beantwoord. Ook...

8 / 10


Goed meegedacht over het vinden van de juiste samenstelling van de band.

10 / 10


Goed contact met Martijn, alles was geregeld en we werden prima geïnformeerd. Vragen konden we altijd stellen, heel erg fijn.

10 / 10


Amstelveen

Keuze uit meerdere DJ's. Ze regelen zelf vervanging. De aanvankelijk gekozen DJ van swinging viel uit, maar dit was een uitstekende...

9 / 10


Prettige en professionele communicatie met contactpersoon Martijn van Buren vooraf. Geen vraag of verzoek is teveel en hij denkt goed mee...

10 / 10


Apeldoorn

Duidelijke afspraken, goed in de communicatie en goede prijs-kwaliteit.

10 / 10


Hoofddorp

Nette en vlotte antwoorden, helder en duidelijk zo wel aan de telefoon als op de mail en whats app

10 / 10


Geertruidenberg

hypermodern boekingssysteem klantvriendelijke benadering

9 / 10