DJ Martijn
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
 • DJ Martijn

  v.a. 400,00

  top-40, house, dance, disco-classics mash-ups

  • DJ Martijn boeken | Swinging.nl
  • martijn4 boeken | Swinging.nl
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Artiest is beschikbaar

  Please leave this field empty.

Attente DJ
DJ Martijn is een zeer attente bekwame disc-jockey. Hij heeft een groot enthousiasme, is een echte mensen mens en gaat altijd voor het ultieme feest.

DJ Martijn beheerst vrijwel alle stijlen. Van dance tot disco, van apres ski tot house en van Nederlandstalig tot R & B. DJ Martijn heeft een zeer grote allround muziek kennis. Gecombineerd met zijn enorme ervaring maakt hem tot de ideale allround DJ voor je feest.

Vriendelijke DJ
Geen moeite is te veel, DJ Martijn luistert goed naar de wensen van jou en je gasten en zal er alles aan doen om deze wensen zo goed mogelijk in te vullen. Martijn is regelmatig te zien tijdens de demo-avonden van Swinging.nl.

Het vaste team van de Swinging DJ show bestaat uit:
DJ Wesley
DJ Martijn
DJ Keb
DJ Nik
DJ Roan
DJ Peter
DJ Edgar
DJ Artic
DJ Barry
DJ Cornee

Swinging.nl werkt alleen met de allerbeste muzikanten van Nederland die ook spelen op grote festivals zoals Dance Valley en North Sea Jazz. Er zijn diverse mogelijkheden:
DJ samen met saxofonist
DJ samen met violist
DJ samen met percussionist

Zo werkt het unieke DJ concept van Swinging.nl
Wij geloven dat de keuze van je DJ zo belangrijk is voor het welslagen van je feest dat je daarbij niets aan het toeval moet overlaten. Daarom staat bij ons de DJ en jullie wensen centraal. Het kiezen van de juiste DJ voor jullie feest gaat in vier stappen:

stap 1: kies je favoriete DJ
Kijk rond op onze site en vergelijk al onze DJ’s of nog beter: kom langs op onze demo-avonden en maak persoonlijk kennis met onze DJ’s en zie ze draaien. Heb je je favoriete DJ gevonden? Dan leggen we deze voor je vast. Je weet dus direct bij de boeking precies welke DJ op jullie feest komt draaien. Wel zo’n fijn gevoel. Je boekt immers een DJ, geen show!

stap 2: kies bijpassende licht- en geluidsapparatuur
Swinging.nl biedt voor elk budget en elke smaak de juiste DJ show. Bekijk dit filmpje met alle shows of kom langs in ons Music Center en overtuig jezelf. Uiteraard adviseren we je graag over welke lichtopties het beste passen bij jouw feestzaal. Is er al apparatuur aanwezig in je feestzaal? Geen enkel probleem, mits het voldoet aan de voorwaarden van de DJ maken we daar graag gebruik van. Wel zo voordelig!

stap 3: vertel ons precies al je wensen
Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan begint het werk pas echt. We vragen je het hemd van het lijf: welke muziek vinden jullie leuk, welke niet, hoe moet er geopend worden, hoe afsluiten, etc, etc. Al deze vragen kun je rustig invullen op je persoonlijke inlogpagina. Uiteraard houden we contact om jullie te adviseren en te helpen bij het invullen van jullie perfecte feestavond. Het spreekt voor zich dat we al jullie wensen netjes schriftelijk bevestigen zodat jullie zeker weten dat we alles goed hebben begrepen.

stap 4: de laatste puntjes op de i
In de week voor het feest neemt jullie favoriete DJ nog even telefonisch contact op om de laatste details te bespreken.

Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan? 
We zijn allemaal mensen. Iemand kan ziek worden. Op dat moment garanderen wij een goede vervangende DJ. Dus je staat nooit met lege handen. Niet voor niets zijn wij gekozen tot het beste bruiloft DJ bedrijf van Nederland. Ook zijn we in het bezit van het keurmerk trouwen wat staat voor nog meer zekerheid.

DJ Martijn draait zo breed mogelijk om zo alle mensen uit het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. DJ Martijn kijkt continue wat er gebeurd in de zaal en speelt daar direct op in.

De prijs van DJ Martijn bedraagt 400 euro voor maximaal 5 uur draaien. Elk extra uur draaien kost 50 euro extra.

Deze prijs is voor het inhuren van DJ Martijn. Er is geen apparatuur inbegrepen. Voor een goede performance van DJ Martijn is tenminste benodigd:
– 2 Pioneer CDJ-2000 Nexus
– 1 Pioneer DJM-900 Nexus
– 1 floormonitor te bedienen vanaf de DJM-900

Geen zorgen totaalpakket
Wil je graag dat alles goed geregeld is? Boek dan DJ Martijn in combinatie met een Swinging DJ Show. Je krijgt dan 10% korting op de totaalprijs. Wij zorgen dan dat alles top wordt geregeld inclusief alle benodigde apparatuur.

De kleine lettertjes

– De prijs is exclusief eventuele parkeerkosten maar inclusief reiskosten binnen een straal van 50 km rond Rotterdam. Daar buiten geldt een meerprijs van 20 cent per km
– Voor bedrijven is de prijs exclusief btw
– De prijs is exclusief de kosten voor iets te eten en te drinken voor DJ Martijn
– Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers

 • Door Varuna Biere op 13 juli 2017 ★★★★★

  DJ Martijn was erg goed! Enige punt was dat hij wat meer Surinaamse muziek kon draaien. Wellicht komt dit omdat het een andere categorie muziek is. Maar verder heeft hij perfect gedraaid. Alle nummers die ik wilde horen zijn gedraaid. Daarnaast kan hij heel goed situaties lezen en de muziek hierop aanpassen. Percussionist Yannick ook heel goed. Erg enthousiast en leuk gedaan.

 • Door Varuna en David op 13 juli 2017 ★★★★★

  David en ik willen jullie en DJ Martijn bedanken voor het mooie feest. DJ Martijn heeft erg goed geluisterd naar onze muziekwensen waardoor wij en onze gasten niet van de dansvloer weg te slaan waren. Ook Yannick was top! Wij hebben erg genoten van het mooie feest! Zou je dit misschien ook kunnen doorgeven aan DJ Martijn?

  Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

 • Door Jeroen Markenstein op 3 juni 2017 ★★★★★

  We hadden DJ Martijn geboekt voor onze bruiloft. Hij heeft werkelijk fan-tas-tisch staan draaien, absoluut geweldig vanaf het eerste moment! Hij voelde het goed aan de muziekkeuze was spot on.Aanrader 🙂

 • Door Thomas en Ellen op 2 juni 2017 ★★★★★

  DJ Martijn heeft gedraaid op onze bruiloft en hij heeft er een echt dansfeest van gemaakt! Hij heeft goed rekening gehouden met onze muziekvoorkeur en tegelijkertijd heel goed ingespeeld op het publiek. Wij hebben ontzettend genoten en hebben van onze gasten veel complimenten voor de DJ gekregen. We kunnen DJ Martijn aan iedereen aanbevelen!

 • Door Randy en Marieke Verhappen op 26 mei 2017 ★★★★★

  Op 26 mei 2017 heeft DJ Martijn al onze verwachtingen overtroffen! Hij heeft onze stijl goed weergegeven en de zaal perfect aangevoeld tijdens onze bruiloft! We zouden iedereen DJ Martijn aanraden, gegarandeerd een topfeest en ook nog eens een gezellige en sociale DJ!

 • Door Joris op 8 augustus 2016 ★★★★★

  DJ Martijn is erg gezellig en spontaan. Maakt er echt een feestje van.

 • Door Sepp op 8 augustus 2016 ★★★★★

  De Swinging DJ Show met DJ Martijn en violiste Mi Sun. Een geweldig optreden. DJ Martijn voelt de sfeer goed aan. Mi Sun was echt de kers op de taart.

 • Door Marielle Schuurman-Gomes op 4 juli 2016 ★★★★★

  Wij hadden woensdag onze bruiloft en hebben we dj Martijn gehuurd voor het feest. Hij voelde enorm de mensen aan en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Iedereen zei leuke muziek! Super gedaan Martijn!! Dankjewel. Martijn is een echte aanrader voor een geslaagd feest 🙂

 • Door Lucas op 22 juni 2016 ★★★★★

  Het optreden is zeer goed bevallen: Martijn voelde goed aan wanneer welke muziek moest worden gedraaid om er een echt feest van te maken. Van de gasten hebben wij achteraf ook gehoord dat ze allemaal ‘hun’ muzieksoort hebben gehoord. Dus een pluim daarvoor! Martijn heeft trouwens ook nog de beamer waarmee we de avondgasten a.d.h.v. foto’s een sfeerimpressie van de dag wilden geven aan de praat gekregen, en dat was mooi want niemand anders lukte dat.

 • Door Marco op 22 juni 2016 ★★★★★

  Martijn heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een fantastische bruiloft. Martijn voelde de dansvloer super goed aan! Het dak ging er af!!!

 • Door Martijn op 22 juni 2016 ★★★★★

  De muziekkeuzes waren perfect. Goed getimed, goed gedoseerd en enkel gesproken op momenten dat dit ook nodig/gepast was. De overgangen waren goed en er werd goed ingespeeld op het publiek. Ook heeft hij zich niet laten weerhouden doordat de locatie – ondanks onze duidelijke afspraken vooraf – wat begon ‘te piepen’ over het volume. Onze gasten waren erg gecharmeerd van de muziek tijdens het feest en ook van hen krijgen jullie de complimenten.

Hieronder volgt een opsomming van alle bekende kijkavonden. Bezoek deze of neem contact op voor meer informatie.

Kies de datum van je feest en zie of dj-martijn beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 244 beoordelingen.


Goede communicatie vooraf, goede show neergezet, leuke interactie met ons publiek.

9 / 10


Groningen

Commnucatie, klantvriendelijkheid

10 / 10


bemelen

10 / 10


De Lier

Goede heldere communicatie. Beloftes nakomen. De persoonlijke wensen van de organisatie navragen en doen wat er gevraagd...

10 / 10


Bergen op zoom

Na een ongeval van de desbetreffende zangeres die wik hadden geboekt, heeft de maatschappij een vervanging geregeld die eigenlijk qua...

10 / 10


Eindhoven

Complete begeleiding, niks wordt over het hoofd gezien. Prettig dat ze direct contact met de muzikanten kunnen leggen bij afwijkende...

8 / 10


Alles top geregeld!! We hebben genoten van de band.

10 / 10


Emmeloord

Fijne hulp, goed advies en een fantastisch feest!!

10 / 10


Amsterdam

Snelle en duidelijke communicatie zowel via de site als email en telefoon

10 / 10


Den Haag

Snelle en effectieve communicatie, goed advies en heldere afspraken. Daarbij ook nog een heel vriendelijk contact!

10 / 10