• Kijkavond bezoeken

  DJ Martijn

  v.a. € 450,00

  Omschrijving

  Onze prachtige trouwdag werd compleet dankzij de muzikale invulling van DJ Martijn” Linda en Marc

  DJ Martijn

  • zeer enthousiaste open draaistijl die aanstekelijk werkt
  • dance, top-40, trance, eigentijdse pop, house, r&b en urban
  • veel bijzondere remixen en uitvoeringen
  • uitermate technisch bekwame DJ
  • verzoekjes zijn altijd mogelijk

  DJ Martijn behoort tot de beste DJ’s van Nederland. Niet voor niets is hij in 2018 en 2019 benoemd tot beste allround DJ van Nederland. Martijn is technisch zeer bekwaam, enthousiast, veelzijdig en vooral ook erg vriendelijk. Niets is te gek voor Martijn. Martijn heeft veel in clubs gedraaid. Waaronder in Thalia. Martijn heeft gewerkt met veel bekende en minder bekende toppers en is naast DJ ook  een veelgevraagd technicus.

  De garanties van Swinging.nl

  KLIK HIER OM JE EIGEN DJ SHOW SAMEN TE STELLEN »

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  DJ Martijn draait zo breed mogelijk om zo alle mensen uit het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. DJ Martijn kijkt continu wat er gebeurd in de zaal en speelt daar direct op in.

  Martijn belt altijd op in de week van het feest om nog eventjes de laatste details te bespreken en de puntjes op de i te zetten. Ook neemt Martijn vooraf jullie wensenformulier aandachtig door waarop jullie al jullie muziekwensen en verzoekjes kunnen plaatsen.

  Prijsinformatie

  De prijs van DJ Martijn ligt tussen de 450 en 1295 euro. Voor 450 euro draait DJ Martijn 4 uur lang. Jouw wensen bepalen de kosten, de prijs is afhankelijk van:

  • aantal uren draaien
  • hoog- of laag seizoen
  • doordeweeks of in het weekend
  • aantal gasten
  • met of zonder techniek

  Wil je een indruk krijgen van hoe onze apparatuur eruit ziet? We bieden drie prachtige shows aan:

  Vraag een persoonlijke offerte aan.

  Reviews
  • Door Een gelukkig bruidspaar op 2 February 2020 ★★★★★

   DJ Martijn is erg leuk! Aanrader. Hij heeft er echt een top feest van gemaakt. Ons bruiloftsfeest kon niet beter. De dansvloer stond vol, iedereen was schor van het meezingen en had pijnlijke voeten de volgende dag. Precies zoals je het graag wilt. Tot over 25 jaar!

  • Door Henk en Eva op 9 November 2019 ★★★★★

   Lekkere muziek, toffe mixen, de dansvloer stond continue vol. Iedereen was laaiend enthousiast. Alles zag er top uit en DJ Martijn draaide ronduit voortreffelijk. Zelfs een paar van onze gasten die zelf DJ zijn waren diep onder de indruk. Ik citeer: ‘wat kan die gast draaien zeg’. Martijn had speciaal ook een mix gemaakt voor onze openingsdans. Helemaal perfect zoals we het in onze gedachten hadden. Boek gerust DJ Martijn, daar ga je zeker geen spijt van krijgen.

  • Door Sandra en Arnout op 14 June 2019 ★★★★

   Te gekke avond, veel gedanst, precies zullen we onze bruiloft wilden. Dankjewel!

  • Door Linda en Marc op 7 June 2019 ★★★★

   Onze prachtige trouwdag werd compleet dankzij de muzikale invulling van DJ Martijn. We hebben van tevoren een goed gesprek met hem gehad. Waarvan we merkten dat hij dat wat we hadden besproken tijdens de avond ook echt in de praktijk bracht. Ook heel leuk dat hij het liedje van ons neefje Milan speciaal nog even draaide aan het begin van de avond.

  • Door D.G Acidalia's op 9 November 2018 ★★★★

   Swinging heeft een erg flexibele houding, gericht op de wensen van de klant! Ze denken echt met je mee en proberen alles te regelen zodat jij tevreden bent!

   Onze verwachting was dat de saxofonist wat meer zou spelen maar dit kan ook komen door wat wij verwachtte en dat dit in realiteit zwaarder is (om de hele set mee te spelen).

   Martijn was de DJ en Martijn van Buren ons contactpersoon en hij is ons ontzettend goed bevallen. Doet echt zijn best om te begrijpen wat de klant wil en om hierop in te spelen.

  • Door Kenny en Anne Verzijl op 13 October 2017 ★★★★★

   DJ Martijn en Percussionist Yannick geboekt. Ze hebben er een geweldig feest van gemaakt!

  • Door Varuna Biere op 13 July 2017 ★★★★★

   DJ Martijn was erg goed! Enige punt was dat hij wat meer Surinaamse muziek kon draaien. Wellicht komt dit omdat het een andere categorie muziek is. Maar verder heeft hij perfect gedraaid. Alle nummers die ik wilde horen zijn gedraaid. Daarnaast kan hij heel goed situaties lezen en de muziek hierop aanpassen. Percussionist Yannick ook heel goed. Erg enthousiast en leuk gedaan.

  • Door Varuna en David op 13 July 2017 ★★★★★

   David en ik willen jullie en DJ Martijn bedanken voor het mooie feest. DJ Martijn heeft erg goed geluisterd naar onze muziekwensen waardoor wij en onze gasten niet van de dansvloer weg te slaan waren. Ook Yannick was top! Wij hebben erg genoten van het mooie feest! Zou je dit misschien ook kunnen doorgeven aan DJ Martijn?

   Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

  • Door Jeroen Markenstein op 3 June 2017 ★★★★★

   We hadden DJ Martijn geboekt voor onze bruiloft. Hij heeft werkelijk fan-tas-tisch staan draaien, absoluut geweldig vanaf het eerste moment! Hij voelde het goed aan de muziekkeuze was spot on.Aanrader 🙂

  • Door Thomas en Ellen op 2 June 2017 ★★★★★

   DJ Martijn heeft gedraaid op onze bruiloft en hij heeft er een echt dansfeest van gemaakt! Hij heeft goed rekening gehouden met onze muziekvoorkeur en tegelijkertijd heel goed ingespeeld op het publiek. Wij hebben ontzettend genoten en hebben van onze gasten veel complimenten voor de DJ gekregen. We kunnen DJ Martijn aan iedereen aanbevelen!

  • Door Randy en Marieke Verhappen op 26 May 2017 ★★★★★

   Op 26 mei 2017 heeft DJ Martijn al onze verwachtingen overtroffen! Hij heeft onze stijl goed weergegeven en de zaal perfect aangevoeld tijdens onze bruiloft! We zouden iedereen DJ Martijn aanraden, gegarandeerd een topfeest en ook nog eens een gezellige en sociale DJ!

  • Door Joris op 8 August 2016 ★★★★★

   DJ Martijn is erg gezellig en spontaan. Maakt er echt een feestje van.

  • Door Sepp op 8 August 2016 ★★★★★

   De Swinging DJ Show met DJ Martijn en violiste Mi Sun. Een geweldig optreden. DJ Martijn voelt de sfeer goed aan. Mi Sun was echt de kers op de taart.

  • Door Marielle Schuurman-Gomes op 4 July 2016 ★★★★★

   Wij hadden woensdag onze bruiloft en hebben we dj Martijn gehuurd voor het feest. Hij voelde enorm de mensen aan en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Iedereen zei leuke muziek! Super gedaan Martijn!! Dankjewel. Martijn is een echte aanrader voor een geslaagd feest 🙂

  • Door Lucas op 22 June 2016 ★★★★★

   Het optreden is zeer goed bevallen: Martijn voelde goed aan wanneer welke muziek moest worden gedraaid om er een echt feest van te maken. Van de gasten hebben wij achteraf ook gehoord dat ze allemaal ‘hun’ muzieksoort hebben gehoord. Dus een pluim daarvoor! Martijn heeft trouwens ook nog de beamer waarmee we de avondgasten a.d.h.v. foto’s een sfeerimpressie van de dag wilden geven aan de praat gekregen, en dat was mooi want niemand anders lukte dat.

  • Door Marco op 22 June 2016 ★★★★★

   Martijn heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een fantastische bruiloft. Martijn voelde de dansvloer super goed aan! Het dak ging er af!!!

  • Door Martijn op 22 June 2016 ★★★★★

   De muziekkeuzes waren perfect. Goed getimed, goed gedoseerd en enkel gesproken op momenten dat dit ook nodig/gepast was. De overgangen waren goed en er werd goed ingespeeld op het publiek. Ook heeft hij zich niet laten weerhouden doordat de locatie – ondanks onze duidelijke afspraken vooraf – wat begon ‘te piepen’ over het volume. Onze gasten waren erg gecharmeerd van de muziek tijdens het feest en ook van hen krijgen jullie de complimenten.

 • Offerte aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 482 beoordelingen.

Derk
Heemstede

Op ons huwelijk (september 2021) heeft het duo Edwin Monteyn en Born Sanders onze ceremonie muzikaal omlijst. Ze speelden tijdens de...

10 / 10

Niels
Alkmaar

Dankzij het meedenken van Swinging.nl zijn we wij bij de band Trots uitgekomen. Die hebben geweldig gespeeld en kregen iedereen op de...

10 / 10

Vai Bruntink
Vledderveen

We hebben een prachtige bruiloft gehad en mede dankzij swinging.nl hebben we 's avonds ook een heel mooi feest gehad!! DJ Keb kreeg...

10 / 10

Peter en Els
Kruiningen

Martijn heeft het optreden van "The happy three" tot in de puntjes voorbereid, alle afspraken zijn correct nagekomen en de band was...

10 / 10

Nadine
Amsterdam

We found our DJ for our wedding via this platform. Both Martijn (owner) as well as the DJ were very quick in responding, pleasant to work...

9 / 10

amanda kanters
Capelle aan den ijssel

Betrokken zangeres en de band speelde echt ontzetten goed. Iedereen vroeg waar we hen geboekt hadden. Oorspronkelijk hadden we Laura...

8 / 10

Angelique
Vijfhuizen

Zeer goede service, duidelijke communicatie in alle opzichten en de DJ was perfect voor ons bruiloftfeest. We hadden DJ Peter gekozen omdat...

10 / 10

Sander
Venlo

Contact met Swiging.nl verliep snel en accuraat. Cellliste Dionne was open en vriendelijk. Haar optreden in het restaurant was een...

10 / 10

Laura
Schiedam

Voor de tweede keer The Charts geboekt, eerste keer op onze bruiloft en deze keer voor verjaardag van mijn man. Beide keren heeft de band...

10 / 10

Jolanda en José
AVENHORN

Onze ervaring met Swinging.nl is dat het contact via de mail heel vlot en soepel verliep. Alles was naar ons idee bespreekbaar en...

10 / 10