Huur techniek bij Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 26 oktober 2023

Feestje organiseren? Huur je techniek bij Swinging.nl!

Of je nu een wedding party, bedrijfsfeest of een geheel festival organiseert; er komt hoe dan ook een hoop geregel bij kijken. Zo zijn er zaken als catering, een locatie en een DJ, artiest of band. Dan ben je er echter nog niet, want het feest heeft in de meeste gevallen ook de benodigde techniek nodig. Geen zorgen, want Swinging.nl kan je hier maar al te goed mee helpen! In dit artikel lees je welke soorten techniek je bij ons kunt huren en wat je precies kunt verwachten.

Verhuur licht- en geluidsapparatuur

Al 18 jaar lang houdt Swinging.nl zich bezig met het verhuren van artiesten en bands, inclusief bijbehorende licht- en geluidsapparatuur. Wij weten maar al te goed dat goede licht- en geluidsapparatuur een ware must is voor een geslaagd feest. Wij verhuren voor elk soort feest geschikte licht- en geluidsapparatuur, of dit nu voor een klein feest in de tuin is of een festival dat duizenden mensen verwacht. Overleg vrijblijvend met ons welke apparatuur het meest geschikt is voor jouw evenement!

Podium huren

Bij de meeste beschikbare huurlocaties is er geen podium aanwezig. Je wilt natuurlijk wel dat je gasten een optreden goed kunnen zien wanneer je een band of artiest hebt gehuurd. Huur daarom gemakkelijk een podium bij Swinging.nl! Onze podia hebben een omvang van drie meter breed en vier meter lang. Een band met zes personen kan hier gemakkelijk op spelen. Wens je echter een ander formaat? Ook hiermee kunnen wij jou helpen. Leg je vraagstuk bij ons neer en wij denken met je mee.

Verlichte dansvloer

Wil je jouw feestje net dat beetje extra geven? Maak het dan helemaal af met een verlichte dansvloer! Onze verlichte dansvloer is voorzien van wel 700 leds per vierkante meter. Dit maakt het mogelijk om wel 16 miljoen verschillende kleurcombinaties te maken. Trek je gasten de dansvloer op met de leukste verschillende kleurtjes!

Huur techniek bij Swinging.nl!

Moet jij de techniek voor jouw aanstaande feest nog regelen, of ben je op zoek naar iets extra’s? Neem dan contact op met Swinging.nl en ontdek al onze mogelijkheden! We doen graag een voorstel op basis van al jouw wensen.

Stel je eigen DJ show samen