• Kijkavond bezoeken

  MaDiWo DJ

  v.a. 495,00

  Omschrijving

  Vier je je feest op Maandag, Dinsdag of Woensdag dan is de MaDiWo Dj precies voor jou *). De basis is natuurlijk de dj show van Swinging.nl enkel de prijs is anders! Een avondvullende dj show voor maar 495 euro.

  De Swinging DJ show is al jaren de best beoordeelde drive in show op internet en behoort niet voor niets tot de meest geboekte Nederlandse DJ shows.

  100% show garantie
  Swinging.nl is het grootste onafhankelijke artiestenbureau van Europa met twaalf top DJ’s in dienst. Doordat wij nooit meer dan acht DJ’s tegelijkertijd inplannen, kunnen wij garanderen dat jullie altijd een DJ show krijgen ook als jullie DJ door overmacht is verhinderd.

  Uitgebreid repertoire met voor ieder wat wils
  Al onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire bij zich van zo’n 5000 titels met voor ieder wat wils. Zowel voor jong als oud. Van een stijlvolle foxtrot tot vette dance en van Nederlandstalig tot swingende soul en danceclassics, alles is mogelijk. Zelfs een uurtje kinderdisco voor de allerkleinsten is geen enkel probleem.

  Jij bepaalt wat er wordt gedraaid
  Kiezen voor de bruiloft DJ show van Swinging.nl betekent kiezen voor maximale flexibiliteit. Bij de boeking ontvang je een intakeformulier waarop je al je wensen kunt invullen. Bijvoorbeeld welke nummers wil je beslist horen, welke nummers wil je niet horen, wat wordt het nummer van de openingsdans, hoe wil je de opbouw van de avond, etc, etc. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag: we bereiden jullie DJ show voor en bellen jullie vervolgens op om alles nogeens voor de zekerheid helemaal door te nemen. Zo ben je er zeker van dat de DJ precies draait wat je wenst.

  Geschikt voor elke feestlocatie
  Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel elke gangbare feestlocatie van Nederland een keer een show gedraaid. Van de domtoren tot een klassiek kasteel en van een partycentrum tot een dorpskroeg. Door onze flexibiliteit kunnen we de bruiloft DJ show zo aanpassen in grootte dat het eigenlijk altijd mogelijk is een goede show neer te zetten passend bij jullie feestlocatie. Onze ervaren DJ’s helpen graag bij het nadenken over welke setup het beste past bij jouw feestlocatie.

  Met sax, violist, drums, zang, video of verlichte dansvloer
  Uiteraard zijn de uitbreidingsmogelijkheden enorm. Zo kun je de DJ show uitbreiden met een swingende saxofonist, een trendy violiste, een opzwepende drummer of een gezellige zanger of zangeres. Ook is het mogelijk de DJ show uit te breiden met videobeelden en/of een verlichte dansvloer.

  *) MaDiWo prijzen ge…

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  Het Repertoire is momenteel niet beschikbaar.

  Reviews

  • Door Ilse op 29 augustus 2014 ★★★

   Wij vonden de dj redelijk. Er werd wel erg veel stevige muziek gedraaid, maar waarschijnlijk werd daar dan ook het beste op gereageerd. Van mij persoonlijk had dat wel iets minder gemogen.

  • Door Koen Boomsma op 5 juni 2014 ★★★★★

   Goede opbouw van de avond, zeer flexibel ten opzichte van publiek en bruidspaar. Goed geluisterd (ook met betrekking tot nummers die enkel onder bepaalde voorwaarden mochten worden aangevraagd ;-). Helaas niet beschikking over muziek die net een of twee weken uit is, maar dat mocht de pret niet drukken!

  • Door René en Kim op 1 oktober 2013 ★★★★★

   Mooie show, enthousiaste en technisch goede DJ die je wensen helemaal uitvoert. Super avond geweest!

  • Door Lilian & Alex op 1 augustus 2013 ★★

   2.5 ster

   Het was aardig warm waardoor een hoop mensen de koele buitenlucht verkozen boven de dansvloer. Hier kon de DJ uiteraard niets aan doen al deed hij nog zo zijn best.
   Muziek was redelijk, ondanks de vragenlijst en het gesprek toch het gevoel dat onze wensen niet helemaal zijn begrepen; met name op het gebied van overgangen (stiltes en rust) tussen muziek en "stille stukken" in nummers terwijl je aan het dansen bent ( zit in het nummer maar eruit mixen zou beter zijn geweest) vielen tegen.
   DJ stond wel open voor wensen en commentaar tijdens het draaien waardoor het uiteindelijk stukken beter werd maar eigenlijk wil je je daar tijdens het feesten niet mee bezig houden.
   Licht en geluidsinstallaties waren dik in orde en alles stond op tijd klaar zonder dat wij er iets van hebben doorgehad.

  • Door tufan wesselius op 23 juni 2013

   na 4 verschillende dj-s aan de lijn gehad te hebben net voor onze bruiloft kregen we joost ?
   joost kondigt niets aan draait niet de muziek die is aangevraagd , we hebben een zangers van de voice geboekt , kunnen geen belichting geven voor ons persoonlijk was het een farce de gevraagde mp3 speler stond nog in de bus dit was heel makkelijk verdient we waren zeer ontevreden .

  • Door jager op 7 mei 2013 ★★★★★

   was er erg gezellige vrolijk avond met leuke muziek en verlichting we hebben erg genoten

  • Door Maurice op 21 april 2013 ★★★★

   De avond was geweldig! Niet alles wat we wilden is gedraaid (we hadden iets meer INXS en The Script gewild), maar de DJ voelde perfect aan wat het publiek wilde. Hij heeft vooral zich goed gehouden aan de muziek die we absoluut niet gedraaid wilden hebben. Tot het einde was het swingen: wij zouden de aftocht blazen om half 1, en de rest dor laten feesten, maar ook wijzelf zijn tot het einde gebleven, omdat het feestje te gezellig was om eerder te verlaten. Eigenlijk 4,5 sterren, maar dat kon helaas niet.

 • Offerte aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4
 • Grootste van NL
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 437 beoordelingen.


Liverpool

De band 3Extra heeft op onze bruiloft in Utrecht gespeeld en was fantastisch. Professioneel, wat interactie met het publiek en gewoon...

10 / 10


Eindhoven

The Charts hebben op onze bruiloft een geweldig optreden verzorgd. Wij zijn aan zee getrouwd waarbij The Charts driemaal drie kwartier...

10 / 10


Alkmaar

Voor onze trouwfeest hebben we via Swinging onze DJ geboekt. Alles verliep soepel en duidelijk, communicatie prima. Ook fijn dat we langs...

9 / 10


Laren

De band “de helden” was een absoluut succes voor onze bruiloft. Het was een groot feest en energie boost. Daarbij was het hele voor...

10 / 10


Loosdrecht

Er was goed contact, en duidelijkheid. Afspraken, wensen en goed verzorgt.

9 / 10


Hellevoetsluis

Wij hebben Skip the DJ geboekt voor ons bruiloftsfeest en het was werkelijk waar 1 groot feest. De band voelde onze gasten goed aan en...

10 / 10


Ede

Voor onze bruiloft hebben wij De Helden als band ingehuurd. Werkelijk een heerlijke en te gekke band! Het contact met Swinging was helder,...

9 / 10


Amstelveen

Via swinging.nl hebben wij The Gentemen geboekt voor onze bruiloft mei 2019. Zowel de band als de service van swinging.nl zijn heel goed...

10 / 10


Maarn

Caro Saxo speelt heerlijke muziek! Als een strik om de feestelijke avond! Dank daarvoor!

10 / 10


Den Haag

Wat een gave band! Deze mannen kunnen rocken en speelden op onze bruiloft alsof ze op lowlands stonden!

10 / 10