• Saxofonist Arjan

  v.a. € 550,00

  Omschrijving

  Arjan is een enthousiaste saxofoonspeler die iedere gast op een feest weet te entertainen. De saxofonist speelt sinds 2006 samen met verschillende DJ’s in discotheken, festivals, bedrijfsevenementen en privéfeesten. Arjan heeft een enorme passie voor saxofoon spelen en dat straalt hij uit tijdens al zijn optredens. Door dit enthousiasme en de energie die hij in zijn show stopt, krijgt hij iedereen op je feest op de dansvloer.

  Saxofonist Arjan via swinging.nl

  Saxofonist Arjan speelt regelmatig in een Swinging DJ Show en is dus al perfect ingespeeld op onze dj’s. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor een top show. Hij is daarnaast van alle markten thuis en speelt mee wat de dj draait. Zijn voorkeur gaat uit naar beach house, lounge dance, latin dance, house, en disco classics.

  ****KLIK HIER OM JE EIGEN DJ & SAX SHOW SAMEN TE STELLEN****

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  Saxofonist Arjan speelt mee met wat de DJ speelt. Hij improviseert, scheurt, kreunt en verleid met zijn saxofoon. Hij beheerst alle stijlen. De ervaring heeft geleerd dat Arjan het best tot zijn recht komt bij dance, latin dance, house, beach house, lounge en disco classics.

  Prijsinformatie

  In combinatie met een boeking van de Swinging DJ Show bedraagt de prijs 550 euro exclusief btw.

  De kleine lettertjes
  – De prijs is exclusief eventuele parkeerkosten en de kosten van consumpties voor Arjan.
  – Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers.

  Reviews
  • Door Roy ★★★★★

   Via Swinging een DJ en Saxofonist geregeld. Ze denken mee welke artiest bij je past en het was uiteindelijk een top feest avond!

  • Door Dorien ★★★★★

   Voor onze bruiloft een harpiste en saxofonist ingehuurd. De harpiste zorgde voor de romantiek tijdens de ceremonie. Het was PRACHTIG. De saxofonist maakte van ons feest een nog groter feestje 🙂 was zeker een toevoeging. Ze denken echt met je mee en adviseren. Fijn bureau om mee samen te werken.

  • Door Lisette ★★★★★

   Voor onze bruiloft hebben we goed contact gehad met Martijn om uit te zoeken welke DJ er het best aan onze verwachtingen kon voldoen. DJ Nik was een topper. Om het feest nog onvergetelijker te maken hadden we Sax Arjen er ook bij. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat de dansvloer heel de avond gevuld was, precies zoals wij hadden gehoopt. Van veel gasten hebben we complimenten gehad over het goede feest!

  • Door Yvette ★★★★

   Er was een fijne communicatie en goede service.

   Arjan de saxofonist. Optreden is goed bevallen.

  • Door Martin ★★★★★

   Heerlijk optreden bij ons besloten 25-jarig huwelijksfeest op het strand van Hoek van Holland. Leuke kerel, en prima muziek. paste perfect bij de ambiance. dank!

  • Door Arthur en Mariska ★★★★★

   Optreden was top. Helemaal onze smaak, de sfeer zat er goed in. Arjan was vervanger voor Caro Saxo omdat zij ziek was maar hij heeft dat echt fantastisch gedaan. We zijn zeer tevreden over Arjan.

  • Door Mariet ★★★★★

   Dj Keb en Arjan maakten er samen echt een feestje van, geweldig!

    

    

  • Door Martijn ★★★★★

   We willen jullie via deze weg heel erg bedanken voor jullie bijdrage aan onze bijzondere dag afgelopen vrijdag. We hebben mede dankzij jullie een fantastisch feest gehad. De gasten waren blij verrast met de bijdrage van Arjan. Precies op de juiste momenten en met de juiste dosering speelde hij mee met de muziek. Mijn moeder – die net 2 weken saxofoon speelt – heeft een ontzettende inspiratieboost gekregen.

  • Door Martijn ★★★★★

   De muziekkeuzes waren perfect. Goed getimed, goed gedoseerd en enkel gesproken op momenten dat dit ook nodig/gepast was. De overgangen waren goed en er werd goed ingespeeld op het publiek. Ook heeft hij zich niet laten weerhouden doordat de locatie – ondanks onze duidelijke afspraken vooraf – wat begon ‘te piepen’ over het volume. Onze gasten waren erg gecharmeerd van de muziek tijdens het feest en ook van hen krijgen jullie de complimenten.

  • Door Martine Taat-Janzen ★★★★★

   Arjan heeft ons feest echt naar een niveau hoger gebracht. Hij en DJ Peter voelden elkaar perfect aan en wisten zo echt een show neer te zetten. Wij hadden maar één wens voor ons feest en die is uitgekomen, iedereen heeft flink staan dansen en genoten! Wij zouden jullie zo weer boeken.

  • Door Tim en Nicoline ★★★★★

   Arjan is een zeer goede saxofonist. Wij zagen best wel op tegen de openingsdans maar in overleg met Arjan en Yannick (percussionist) hebben wij een openingsdans gehad die helemaal bij ons pasten. Wij hebben genoten van zijn optredens tijdens ons bruiloftsfeest.

  • Door Simon Ippel ★★★★★

   Via swinging.nl en goede adviezen van Martijn hadden wij DJ-Kepstar mét Arjan als saxofonist geboekt, wat hadden wij een knalfeest,geweldig! Helemaal top Arjan, super combinatie met Kep,heel veel succes op je volgende feesten !

  • Door Pim Masselink ★★★★★

   Op onze bruiloft hadden we Swinging ingehuurd voor het feest. Al vrij snel besloten we de duurste DJ opstelling in te huren met aanvullend een saxofonist. Arjan hadden we zien optreden bij de een demo avond. We waren direct verkocht en hebben direct de datum met Arjan vastgelegd. Arjan heeft al onze verwachtingen waargemaakt. Een fantastische muzikant, veel gevoel voor sfeer en groepsdynamiek! Een echte professional met wie je ook specifieke wensen, bijvoorbeeld rondom een openingsdans of een slot van de avond, kunt bespreken. Ik zou Arjan direct weer inhuren!

  • Door Pim en Eline ★★★★★

   Complimenten voor DJ Danny en Arjan de saxofonist. Zij hebben echt een extra dimensie gegeven aan ons bruiloftsfeest. Danny mixte alles perfect aan elkaar en Arjan… tja… gewoon waanzinnig! We hebben heel veel complimenten gekregen over Swinging.

  • Door Herman en Michelle ★★★★★

   Dankzij saxofonist Arjan hebben wij een heerlijke feestavond gehad! Iedereen gaf veel complimenten over zijn optreden. Het was echt een toegevoegde waarde!

  • Door Ronald en Selena Verbaas ★★★★★

   Arjan is los van een heel goede, ook een super relaxte saxofonist met perfect gevoel voor inpassing en improvisatie cq eigen inbreng. Ook eventuele persoonlijke wensen hielp hij ons (op voorhand) heel graag bij en maakte hij op deze avond geweldig waar. Wij waren diep onder de indruk van zijn spel en zijn dus heel blij dat we Arjan op ons feest hadden! Ook zijn aanpassing op ons thema, touch of red (and white) vonden we top! Daarmee was hij echt onderdeel van het geheel!

  • Door Marco ★★★★★

   Super!!!

   kreeg ook van de gasten na afloop nog veel complimenten

  • Door Ton Peyzel ★★★★★

   Het optreden van de saxofonist was fantastisch het was leuk, spontaan en interactief met de gasten van ons feest. De reactie van de gasten was ook van “wat leuk” tot en met “helemaal te gek”. De samenwerking tussen DJ Keb en Arjan was perfect.
   Beslist een aanrader als je leuke sfeerverhogende momenten op je feest wil hebben.
   Heel hartelijke dank voor het laten slagen van ons feest.
   Ton en Shanna.

 • Offerte aanvraag
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Kiyoh bar | Swinging
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 532 beoordelingen.

Linda
Maarssen

Een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft. Een zeer professionele band verzorgde de muziek, wat afgewisseld werd met een dj. De...

10 / 10

Jean-Paul de Gunst
Zuidoostbeemster

Son heeft tijdens onze bruiloft een fantastisch optreden gegeven. Goed geluisterd naar wat we graag wel en niet wilden horen. Het...

10 / 10

Willemijn
Nootdorp

Wij hadden DJ Peter Smit geboekt voor onze bruiloft via Swinging. Daarnaast hadden we zelf de band Rotterdam Centraal geregeld. Peter heeft...

10 / 10

Sander
Rogat

Wij hebben de Swinging Pianoshow geboekt op onze Bruiloft. Het contact met Stephan (van Swinging) & Lodewijk (Pianist van de band) was...

10 / 10

Sander
-

We hadden denk ik geen betere band kunnen treffen voor onze bruiloft dan Groove on the Loose. Van het snelle contact en de paraatheid om in...

10 / 10

José
Nieuw-Vennep

Wij hadden DJ Jeroen geboekt voor onze bruiloft. Zowel de organisatie via Swinging.nl als Jeroen zelf waren perfect. Alles netjes volgens...

10 / 10

Anne Mieke & Wouter
Amsterdam

All credits for DJ Nicky! We have had a most exciting and unforgettable wedding party. DJ Nicky boosted the party between 10PM-02AM. Best...

10 / 10

Wendy
Hoeven

Barrie had tijdens mijn man zijn 50e verjaardag de sfeer met de ontvangstborrel er al inzitten. Zelfs tijdens het diner, tussen de...

10 / 10

Letty
Hilversum

Wij zijn door Stephan heel goed geholpen! Altijd vlot antwoord op onze vragen en makkelijk in de communicatie. Altijd bereid om een...

10 / 10

Sandra
Ridderkerk

Op 24 Februari jl, mijn verjaardagsfeest gevierd en DJ Nicky ingehuurd, om het feest compleet te maken. Er werd veel gedanst en genoten,...

9 / 10