• Kijkavond bezoeken

  Saxofonist Arjan

  v.a. € 500,00

  Omschrijving

  Arjan is een enthousiaste saxofoonspeler die iedere gast op een feest weet te entertainen. De saxofonist speelt sinds 2006 samen met verschillende DJ’s in discotheken, festivals, bedrijfsevenementen en privéfeesten. Arjan heeft een enorme passie voor saxofoon spelen en dat straalt hij uit tijdens al zijn optredens. Door dit enthousiasme en de energie die hij in zijn show stopt, krijgt hij iedereen op je feest op de dansvloer.

  Saxofonist Arjan via swinging.nl

  Saxofonist Arjan speelt regelmatig in een Swinging DJ Show en is dus al perfect ingespeeld op onze dj’s. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor een top show. Hij is daarnaast van alle markten thuis en speelt mee wat de dj draait. Zijn voorkeur gaat uit naar beach house, lounge dance, latin dance, house, en disco classics.

  ****KLIK HIER OM JE EIGEN DJ & SAX SHOW SAMEN TE STELLEN****

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  Saxofonist Arjan speelt mee met wat de DJ speelt. Hij improviseert, scheurt, kreunt en verleid met zijn saxofoon. Hij beheerst alle stijlen. De ervaring heeft geleerd dat Arjan het best tot zijn recht komt bij dance, latin dance, house, beach house, lounge en disco classics.

  Prijsinformatie

  In combinatie met een boeking van de Swinging DJ Show bedraagt de prijs 500 euro.

  De kleine lettertjes
  – Voor bedrijven is de prijs exclusief btw.
  – De prijs is inclusief reiskosten maar exclusief eventuele parkeerkosten en de kosten van consumpties voor Arjan.
  – Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers.

  Reviews
  • Door Lisette op 02 november 2019 ★★★★★

   Voor onze bruiloft hebben we goed contact gehad met Martijn om uit te zoeken welke DJ er het best aan onze verwachtingen kon voldoen. DJ Nik was een topper. Om het feest nog onvergetelijker te maken hadden we Sax Arjen er ook bij. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat de dansvloer heel de avond gevuld was, precies zoals wij hadden gehoopt. Van veel gasten hebben we complimenten gehad over het goede feest!

  • Door Yvette op 20 december 2018 ★★★★

   Er was een fijne communicatie en goede service.

   Arjan de saxofonist. Optreden is goed bevallen.

  • Door Martin op 26 mei 2018 ★★★★★

   Heerlijk optreden bij ons besloten 25-jarig huwelijksfeest op het strand van Hoek van Holland. Leuke kerel, en prima muziek. paste perfect bij de ambiance. dank!

  • Door Arthur en Mariska op 13 januari 2018 ★★★★★

   Optreden was top. Helemaal onze smaak, de sfeer zat er goed in. Arjan was vervanger voor Caro Saxo omdat zij ziek was maar hij heeft dat echt fantastisch gedaan. We zijn zeer tevreden over Arjan.

  • Door Mariet op 14 december 2017 ★★★★★

   Dj Keb en Arjan maakten er samen echt een feestje van, geweldig!

    

    

  • Door Martijn op 22 juni 2016 ★★★★★

   We willen jullie via deze weg heel erg bedanken voor jullie bijdrage aan onze bijzondere dag afgelopen vrijdag. We hebben mede dankzij jullie een fantastisch feest gehad. De gasten waren blij verrast met de bijdrage van Arjan. Precies op de juiste momenten en met de juiste dosering speelde hij mee met de muziek. Mijn moeder – die net 2 weken saxofoon speelt – heeft een ontzettende inspiratieboost gekregen.

  • Door Martijn op 22 juni 2016 ★★★★★

   De muziekkeuzes waren perfect. Goed getimed, goed gedoseerd en enkel gesproken op momenten dat dit ook nodig/gepast was. De overgangen waren goed en er werd goed ingespeeld op het publiek. Ook heeft hij zich niet laten weerhouden doordat de locatie – ondanks onze duidelijke afspraken vooraf – wat begon ‘te piepen’ over het volume. Onze gasten waren erg gecharmeerd van de muziek tijdens het feest en ook van hen krijgen jullie de complimenten.

  • Door Martine Taat-Janzen op 09 november 2015 ★★★★★

   Arjan heeft ons feest echt naar een niveau hoger gebracht. Hij en DJ Peter voelden elkaar perfect aan en wisten zo echt een show neer te zetten. Wij hadden maar één wens voor ons feest en die is uitgekomen, iedereen heeft flink staan dansen en genoten! Wij zouden jullie zo weer boeken.

  • Door Tim en Nicoline op 13 juni 2015 ★★★★★

   Arjan is een zeer goede saxofonist. Wij zagen best wel op tegen de openingsdans maar in overleg met Arjan en Yannick (percussionist) hebben wij een openingsdans gehad die helemaal bij ons pasten. Wij hebben genoten van zijn optredens tijdens ons bruiloftsfeest.

  • Door Simon Ippel op 30 mei 2015 ★★★★★

   Via swinging.nl en goede adviezen van Martijn hadden wij DJ-Kepstar mét Arjan als saxofonist geboekt, wat hadden wij een knalfeest,geweldig! Helemaal top Arjan, super combinatie met Kep,heel veel succes op je volgende feesten !

  • Door Pim Masselink op 02 mei 2015 ★★★★★

   Op onze bruiloft hadden we Swinging ingehuurd voor het feest. Al vrij snel besloten we de duurste DJ opstelling in te huren met aanvullend een saxofonist. Arjan hadden we zien optreden bij de een demo avond. We waren direct verkocht en hebben direct de datum met Arjan vastgelegd. Arjan heeft al onze verwachtingen waargemaakt. Een fantastische muzikant, veel gevoel voor sfeer en groepsdynamiek! Een echte professional met wie je ook specifieke wensen, bijvoorbeeld rondom een openingsdans of een slot van de avond, kunt bespreken. Ik zou Arjan direct weer inhuren!

  • Door Pim en Eline op 19 april 2015 ★★★★★

   Complimenten voor DJ Danny en Arjan de saxofonist. Zij hebben echt een extra dimensie gegeven aan ons bruiloftsfeest. Danny mixte alles perfect aan elkaar en Arjan… tja… gewoon waanzinnig! We hebben heel veel complimenten gekregen over Swinging.

  • Door Herman en Michelle op 15 oktober 2014 ★★★★★

   Dankzij saxofonist Arjan hebben wij een heerlijke feestavond gehad! Iedereen gaf veel complimenten over zijn optreden. Het was echt een toegevoegde waarde!

  • Door Ronald en Selena Verbaas op 09 september 2014 ★★★★★

   Arjan is los van een heel goede, ook een super relaxte saxofonist met perfect gevoel voor inpassing en improvisatie cq eigen inbreng. Ook eventuele persoonlijke wensen hielp hij ons (op voorhand) heel graag bij en maakte hij op deze avond geweldig waar. Wij waren diep onder de indruk van zijn spel en zijn dus heel blij dat we Arjan op ons feest hadden! Ook zijn aanpassing op ons thema, touch of red (and white) vonden we top! Daarmee was hij echt onderdeel van het geheel!

  • Door Marco op 09 juni 2014 ★★★★★

   Super!!!

   kreeg ook van de gasten na afloop nog veel complimenten

  • Door Ton Peyzel op 04 december 2012 ★★★★★

   Het optreden van de saxofonist was fantastisch het was leuk, spontaan en interactief met de gasten van ons feest. De reactie van de gasten was ook van “wat leuk” tot en met “helemaal te gek”. De samenwerking tussen DJ Keb en Arjan was perfect.
   Beslist een aanrader als je leuke sfeerverhogende momenten op je feest wil hebben.
   Heel hartelijke dank voor het laten slagen van ons feest.
   Ton en Shanna.

 • Offerte aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 499 beoordelingen.

De Broodfabriek
Rijswijk

Afgelopen januari hebben wij voor een event Swinging ingehuurd; echt een feestje! Fijn personeel en leuke DJ.

10 / 10

Romay
Den Haag

Super!

8 / 10

Mike
Hilversum

Voor onze bruiloft hebben wij Trots via Swinging geboekt. Alles was super geregeld en de communicatie was uitstekend. Ook hebben ons...

10 / 10

Nancy
Hulst

Tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest hebben we genoten van het optreden van pianist Adam James. Vele positieve reacties ontvangen. Heerlijke...

9 / 10

Marije
Aardenburg

Pianist was erg flexibel qua aankomst tijd zodat hij alles kon klaarzetten terwijl onze bruiloft buiten was. Eenmaal binnen creëerde hij...

10 / 10

Sylvia Cupido
Meerstad

Wij hebben onze bruiloft twee keer moeten uitstellen ivm covid en dus ook twee keer de boeking moeten verzetten. Tijdens deze periode is de...

10 / 10

peter
Amsterdam

Prima

10 / 10

Sandra
Nijkerk

Door corona moeten verplaatsen. Swinging.nl zocht mee en bood voldoende alternatieven toen de muzikant op de tweede avond niet beschikbaar...

10 / 10

Sam Lodder - Roks
Ridderkerk

Voor ons huwelijksfeest hebben wij via Swiniging.nl de coverband The Charts geboekt. Het hele boekingsproces liep erg soepel en goed. Op...

10 / 10

Bridgeclub De Binnenstad
Amsterdam

Fantastisch artiestenbureau en een ruime keuze aan muziek. Voor ieder wat wils. Fijne samenwerking. Voor een geslaagd feest kunnen we...

10 / 10