Saxofonist Pepijn
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
 • Saxofonist Pepijn

  v.a. 450,00

  Niet voor niets is Pepijn onze meest geboekte saxofonist. Een super goede show, veel interactie met het publiek en absoluut een vette show. Een optreden van Pepijn is werkelijk onvergetelijk.

  • Saxofonist Pepijn
  • Saxofonist Pepijn
  • Saxofonist Pepijn
  • Saxofonist Pepijn
  • Saxofonist Pepijn
  • Saxofonist Pepijn
  • Saxofonist Pepijn
  • Saxofonist Pepijn
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Artiest is beschikbaar

  Please leave this field empty.

Saxofonist Pepijn is een weergaloos goede saxofonist. Hij is de trots van Swinging.nl en ons meest geboekte muzikant. Hij speelt heel veel op bruiloften, op personeelsfeesten maar ook op steeds meer grote dancefestivals.

Pepijn is vaste saxofonist bij de Swinging DJ Show (DJ met saxofonist). Saxofonist Pepijn is zeer veel gevraagd en dat is niet zonder reden. Pepijn combineert alle eigenschappen die je graag ziet bij een saxofonist: natuurlijk speelt hij de sterren van de hemel, dat spreekt voor zich. Maar de magie van Pepijn is meer dan dat. Pepijn brengt show, brengt mensen bij elkaar en zorgt er echt voor dat een feest naar een nog hoger niveau wordt getild. Daarnaast is Pepijn altijd perfect verzorgd: een net pak, gepoetste schoenen, verlichte saxofoon. Zijn show is helemaal af.
Pepijn is een echte alleskunner. Alhoewel hij in principe met alle stijlen mee kan spelen, komt hij het beste tot zijn recht bij ‘saxofoon vriendelijke’ muziekstijlen zoals latin/lounge/dance/house en disco.

Pepijn wil graag dat zijn optreden een verrassing is. Dat maakt het showeffect nog groter. Met zijn verlichte saxofoon komt hij op een gegeven moment op en zorgt ervoor dat alle gasten verrast en verbaasd zullen staan. Pepijn kan naar wens in een wit of zwart pak optreden.

Ook is het mogelijk om saxofonist Pepijn te boeken voor bijvoorbeeld de trouwceremonie. Hij studeert dan speciaal jullie favoriete muziek in.

Swinging.nl is enorm trots dat Pepijn exclusief verbonden is aan Swinging.nl. Alle boekingen van Pepijn worden door Swinging.nl gedaan.   Boek dus bij de bron! Boek bij Swinging.nl.

De Swinging DJ Show, al een feest op zich
Pepijn is, zoals gezegd, vaste saxofonist van de Swinging DJ Show. De Swinging DJ Show is een complete DJ show met perfect geluid, licht, aankleding en een erg goede DJ voor een scherpe all-in prijs. Naast saxofonist Pepijn bieden we nog diverse andere top saxofonisten aan zoals saxofonist Boris en saxofonist Arjan. Ook zijn er nog andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld DJ & Strings en DJ & Drums.

Achtergrond informatie over Pepijn
Pepijn groeide op met soul giganten zoals Otis Redding, Candy Dulfer, Maceo Parker, James Brown, Marvin Gaye en andere oude Soul en R&B.  In 2005 op eenentwintig jarige leeftijd startte hij de samenwerking met Swinging.nl. Dit duwde hem in juiste richting. In 2007 startte hij samen met Swinging.nl ‘I-Sax’ op. Vanaf het begin beloofde dit succesvol te worden. In 2008 begon Pepijn met house DJ’s te werken in Nederland. “Ik moet werkelijk alles weer opnieuw leren” zegt hij. “ Om house te spelen, moet je echt de House- taal leren”.

Pepijn heeft geen vast repertoire. Hij speelt mee met wat de DJ draait. Echter Pepijn komt het best tot zijn recht in combinatie met dance, house en commerciële dance muziek. Dit wordt afgewisseld met classics uit de ninetees en hier en daar wat latin beats.

Een optreden van saxofonist Pepijn kost 450 euro.

De kleine lettertjes
– Voor bedrijven is de prijs van saxofonist Pepijn 525 euro exclusief btw. Het verschil zit in de verloningskosten.
– Saxofonist is 2 uur aanwezig en zal binnen deze 2 uur een spetterende show neerzetten samen met de DJ
– Op 24,25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers.

 • Door Cedric op 9 februari 2017 ★★★★★

  Saxofonist (Pepijn) is een genot om naar te luisteren en kijken en mag wat ons betreft NOG meer de dansvloer op om de show te stelen.

 • Door Daphne Drolinga (Boenk) op 9 juli 2012 ★★★★

  Beste Erwin,

  Afgelopen donderdag was Pepijn op het feest van Eurojust. Het is mij vooralsnog erg goed bevallen. Het enige wat mij opviel was dat hij om 19.00 uur binnen was, daarna even heeft gegeten. Toen wilde hij volgens mij gaan opstarten, maar wilde zij eerst nog even speechen. Ik dacht dat hij daarna direct zou beginnen, maar dat duurde ook nog een half uur. HIj heeft toen uitgelegd dat hij eerst wilde dat de muziek langzaam aan naar een hoger geluidsniveau werd gebracht, voordat hij ging spelen. Ik begrijp dat, maar wellicht is het handig dat zij dat even bekend maken bij een opdrachtgever. Nu dachten wij, we betalen vanaf 19.00 uur en eigenlijk ga je pas om 20.00 uur spelen…

  Verder was het echt allemaal heel sfeervol, TOP!

  Met vriendelijke groet,
  Daphne Drolinga
  Boenk catering

Hieronder volgt een opsomming van alle bekende kijkavonden. Bezoek deze of neem contact op voor meer informatie.

Kies de datum van je feest en zie of saxofonist-pepijn beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 244 beoordelingen.


Goede communicatie vooraf, goede show neergezet, leuke interactie met ons publiek.

9 / 10


Groningen

Commnucatie, klantvriendelijkheid

10 / 10


bemelen

10 / 10


De Lier

Goede heldere communicatie. Beloftes nakomen. De persoonlijke wensen van de organisatie navragen en doen wat er gevraagd...

10 / 10


Bergen op zoom

Na een ongeval van de desbetreffende zangeres die wik hadden geboekt, heeft de maatschappij een vervanging geregeld die eigenlijk qua...

10 / 10


Eindhoven

Complete begeleiding, niks wordt over het hoofd gezien. Prettig dat ze direct contact met de muzikanten kunnen leggen bij afwijkende...

8 / 10


Alles top geregeld!! We hebben genoten van de band.

10 / 10


Emmeloord

Fijne hulp, goed advies en een fantastisch feest!!

10 / 10


Amsterdam

Snelle en duidelijke communicatie zowel via de site als email en telefoon

10 / 10


Den Haag

Snelle en effectieve communicatie, goed advies en heldere afspraken. Daarbij ook nog een heel vriendelijk contact!

10 / 10