• Kijkavond bezoeken

  DJ & Sax

  v.a. € 1.195,00

  Omschrijving

  Een saxofonist bij DJ: een swingende combinatie. Een saxofonist bij DJ is ontzettend populair. Dat is niet voor niets. De saxofonist geeft net dat beetje extra show en zorgt voor spontane interactie met het publiek.

  Saxofonist met DJ boeken via Swinging.nl

  Swinging.nl biedt enkele absolute top saxofonisten aan: saxofonist Pepijn, saxofonist Boris en saxofonist Arjan. Alledrie zeer bekwaam in het geven van een goede show en het maken van fantastische muziek.

  ****KLIK HIER OM JE EIGEN DJ & SAX SHOW SAMEN TE STELLEN****

  De saxofonisten spelen mee met onze DJ’s maar zijn eventueel ook los te boeken indien je graag een eigen DJ wilt laten draaien.

  Saxofonist bij DJ: voor een absolute topshow.

  Tip:
  De saxofonist kan ook tijdens de huwelijksceremonie een optreden verzorgen. De saxofonist speelt jullie favoriete nummer bijvoorbeeld tijdens binnenkomst van de bruid. Extra bijzonder als dan in de avond tijdens het feest de saxofonist ineens weer mee komt spelen met de DJ.

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  Onze saxofonisten zijn ware kunstenaars. Ze improviseren op de beats en de muziek van onze DJ’s. Onze DJ’s en onze saxofonisten zijn perfect op elkaar ingespeeld omdat ze wekelijks met elkaar samen optreden. Alhoewel in theorie het voor onze saxofonisten mogelijk is om met alle muziek mee te spelen, blijkt het in de praktijk de combinatie het beste te werken bij dance, disco en latin muziek.

  Prijsinformatie

  Een DJ & Sax show kost 1.195 euro. dit is inclusief DJ, saxofonist, geluid en licht tot 100 personen.

  – De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en reiskosten.
  – Voor bedrijven is de prijs exclusief btw
  – De prijs is exclusief de kosten van iets te eten en te drinken voor de saxofonist
  – Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers

  Reviews

  • Door Teun den Blanken op 22 June 2016 ★★★★★

   DJ Danny en saxofonist Pepijn; een fantastisch duo die voor een geweldig feest hebben gezorgd. Onze gasten waren erg enthousiast en enkele van hen hebben ons zelfs gevraagd waar we die goede DJ en saxofonist geregeld hadden.

  • Door Tanja van Blanken op 22 June 2016 ★★★★★

   DJ Martijn + Local Hero. De DJ maakte er een perfecte feestavond van en de saxofonist maakte het compleet

  • Door Maartje op 22 June 2016 ★★★★★

   Topkwaliteit sax. In prettige mate aanwezig. Veel reacties op gehad. Goed voorgesprek gehad met dj. Helemaal naar wens aangepast. Goed aangepast aan meerdere generaties. Prettige opbouw. Alleen gepraat waar nodig tijdens feest. We hebben tevens een reactie naar dj Martijn zelf gestuurd. Gasten reageerden: hij stond echt lekker te draaien.

  • Door Remco en Schirien op 22 June 2016 ★★★★★

   Voor ons feest hebben wij DJ Danny geboekt aangevuld met live saxofonist Boris. Het was een ontzettend geslaagd feest en elk moment van de avond hebben er veel mensen op de dansvloer gestaan. Danny heeft er echt voor gezorgd dat de muziek was afgestemd op het publiek en heeft de sfeer er tot op het laatste moment goed ingehouden met heerlijke muziek. De reacties van de mensen was geweldig toen Boris zijn magie deed op de saxofoon en is een unieke toevoeging voor ieder feest. Kortom, een duo dat ervoor heeft gezorgd dat wij onze huwelijksdag nooit meer zullen vergeten, echt een aanrader!

  • Door Vera Verwater op 22 June 2016 ★★★★★

   Het optreden was als vanouds, geslaagd! Ook het contact met de aanwezige partij voor licht & geluid verliep prima, dit kwam ten goede van het optreden.

  • Door Kenneth en Nathanie op 9 August 2015 ★★★★★

   9 juli ons huwelijk gevierd met ‘s avonds een groot feest. Heel veel complimenten gekregen over de dj (Keb) en live saxofonist Pepijn. Echt een aanrader!

  • Door Richard de Baan op 12 July 2015 ★★★★★

   Saxofonist Pepijn weet zeer goed in te spelen op de sfeer van de omgeving. Het is absolute aanrader, een top live act samen met een DJ. Pepijn staat open voor verzoekjes, en solo’s. We hadden aantal mensen met een beperking uitgenodigd, welke Pepijn veel aandacht gaf. Top! Een aantal gasten van onze feestavond hadden eerst niet eens door dat er live Saxofonist was. Groot compliment, zeer muzikaal!

  • Door stephan van den akker op 27 October 2014 ★★★★★

   Helemaal Top!!!!

  • Door Mascha op 30 August 2014 ★★★★★

   Top!! We hebben de nummers die wij mooi vonden met sax gehoord en meer. Erg veel mooie reacties ook van gasten. Goede interactie met publiek. Echt genieten.

  • Door Lennard en Linda de Haan op 24 August 2014 ★★★★★

   Heet feest was fantastisch en Pepijn maakte met zijn grote entree en energieke optreden de avond onvergetelijk. Werkelijk iedereen ging uit zijn dak tot de laatste uurtjes. Het laatste nummer van de avond (Coldplay: Fix you)had hij prachtig ingestudeerd. Een super einde van een super mooie dag!

  • Door Batenburg op 18 August 2014 ★★★★★

   In 1 woord "Geweldig".
   Echt een aanrader om het feest compleet te maken..!

  • Door Roland en Patricia op 21 July 2014 ★★★★★

   Wat een feest hebben wij gehad! Iedereen ging losss ondanks de enorme hitte.
   Pepijn is een geweldige saxofonist. We hebben heel veel complimenten gehad van onze gasten.
   Het was geen probleem om mee te spelen met onze openingsdans. Dit maakte het geheel nog leuker! En kwam het feest meteen op gang.

   Bedankt voor deze geweldige avond!

  • Door Fiona Busking op 5 May 2014 ★★★★★

   Als ik 6 sterren kon geven aan deze combinatie (DJ Danny en sax Pepijn) zou ik het doen. Wat een feest hebben zij ervan gemaakt! Nu onze bruiloft al twee weken achter de rug is krijgen wij nog vaak te horen wat een geweldig DJ duo wij hadden en hoe goed zij op elkaar ingespeeld waren. Ontzettend bedankt voor de fantastische avond mannen!

  • Door Sharlet Millard-Hardenbol op 27 April 2014 ★★★★★

   Saxofonist Pepijn is echt een troef op je feest! Zijn talent en timing is super en de interactie met je gasten gepast en leuk! De samenwerking met de dj en de opbouw van de avond is geweldig! Leuk om te zien hoe Pepijn ook zelf het feest goed in de gaten heeft en de prachtige muziek richt daar waar het nodig is.
   Vele complimenten van onze gasten ontvangen!

  • Door Esther op 29 September 2013 ★★★★

   Het was een hele mooie aanvulling voor onze feest anvond.
   Hij heeft niet zoveel nummers gespeeld, maar de nummers die hij heeft gespeeld waren goed.

  • Door Arnoud en Marjolein van Waas op 26 August 2013 ★★★★★

   Hoi Pepijn,

   Wij denken met heel veel plezier terug aan ons geweldige trouwfeest afgelopen 12 juli. De DJ draaide super muziek. Jouw bijdrage op de sax en die van Frank the Tank op percussie, maakte het helemaal af.

   De dansvloer was de hele avond vol en we hebben super veel leuke reacties gehad.

   Bedankt voor dit knalfeest!

   Grtjes Arnoud en Marjolein

  • Door Arjen Vaandrager op 25 June 2013 ★★★★★

   ECHT EEN AANRADER VOOR IEDEREEN DIE EEN FEESTJE GEEFT!
   HET GEEFT ZOVEEL MEER ENERGIE EN BELEVING DAN ALLEEN EEN DJ SHOW!
   ONDANKS DAT HET NIET GOEDKOOP IS HET GELD MEER DAN WAARD!
   PEPIJN BEDANKT IEDEREEN VOND JE GEWELDIG!

  • Door Ruud op 24 June 2013 ★★★★★

   Pepijn speelt lekker mee met de sax en komt ook grappig voor de dag.

   Na afloop van het feest, zijn al een aantal mensen spontaan gaan vertellen dat ze de saxofonist zo mooi vonden spelen! Echt een toegevoegde waarde voor het feest.

  • Door Sven en Michelle op 29 May 2013 ★★★★★

   Erg leuk optreden gehad tijdens onze bruiloft in strandclub FF Tijd! Samen met de DJ show en violiste Anastasija (erg leuk samen) was het helemaal top! Wij als bruidspaar zijn de dansvloer niet afgeweest. Veel leuke reacties op gehad!Het was net even anders dan anders! Bedankt!

  • Door T. Guldemont op 7 May 2013 ★★★★★

   Wij en onze gasten hebben enorm genoten van het optreden van Pepijn! Hij was de kers op de taart! We zouden zo weer willen trouwen om hem weer te kunnen boeken! 😉

 • Offerte aanvraag

  Artiest is beschikbaar

 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 481 beoordelingen.

Niels
Alkmaar

Dankzij het meedenken van Swinging.nl zijn we wij bij de band Trots uitgekomen. Die hebben geweldig gespeeld en kregen iedereen op de...

10 / 10

Vai Bruntink
Vledderveen

We hebben een prachtige bruiloft gehad en mede dankzij swinging.nl hebben we 's avonds ook een heel mooi feest gehad!! DJ Keb kreeg...

10 / 10

Peter en Els
Kruiningen

Martijn heeft het optreden van "The happy three" tot in de puntjes voorbereid, alle afspraken zijn correct nagekomen en de band was...

10 / 10

Nadine
Amsterdam

We found our DJ for our wedding via this platform. Both Martijn (owner) as well as the DJ were very quick in responding, pleasant to work...

9 / 10

amanda kanters
Capelle aan den ijssel

Betrokken zangeres en de band speelde echt ontzetten goed. Iedereen vroeg waar we hen geboekt hadden. Oorspronkelijk hadden we Laura...

8 / 10

Angelique
Vijfhuizen

Zeer goede service, duidelijke communicatie in alle opzichten en de DJ was perfect voor ons bruiloftfeest. We hadden DJ Peter gekozen omdat...

10 / 10

Sander
Venlo

Contact met Swiging.nl verliep snel en accuraat. Cellliste Dionne was open en vriendelijk. Haar optreden in het restaurant was een...

10 / 10

Laura
Schiedam

Voor de tweede keer The Charts geboekt, eerste keer op onze bruiloft en deze keer voor verjaardag van mijn man. Beide keren heeft de band...

10 / 10

Jolanda en José
AVENHORN

Onze ervaring met Swinging.nl is dat het contact via de mail heel vlot en soepel verliep. Alles was naar ons idee bespreekbaar en...

10 / 10

Rogier
Hoensbroek

Was een top feest mede door de band

8 / 10