• DJ & Sax

  v.a. € 1.495,00

  Omschrijving

  Een saxofonist bij DJ: een swingende combinatie. Een saxofonist bij DJ is ontzettend populair. Dat is niet voor niets. De saxofonist geeft net dat beetje extra show en zorgt voor spontane interactie met het publiek.

  Saxofonist met DJ boeken via Swinging.nl

  Swinging.nl biedt enkele absolute top saxofonisten aan: saxofonist Pepijn, saxofonist Boris en saxofonist Arjan. Alledrie zeer bekwaam in het geven van een goede show en het maken van fantastische muziek.

  ****KLIK HIER OM JE EIGEN DJ & SAX SHOW SAMEN TE STELLEN****

  De saxofonisten spelen mee met onze DJ’s maar zijn eventueel ook los te boeken indien je graag een eigen DJ wilt laten draaien.

  Saxofonist bij DJ: voor een absolute topshow.

  Tip:
  De saxofonist kan ook tijdens de huwelijksceremonie een optreden verzorgen. De saxofonist speelt jullie favoriete nummer bijvoorbeeld tijdens binnenkomst van de bruid. Extra bijzonder als dan in de avond tijdens het feest de saxofonist ineens weer mee komt spelen met de DJ.

  Foto's & Video's

  Meer videos:

  Repertoire

  Onze saxofonisten zijn ware kunstenaars. Ze improviseren op de beats en de muziek van onze DJ’s. Onze DJ’s en onze saxofonisten zijn perfect op elkaar ingespeeld omdat ze wekelijks met elkaar samen optreden. Alhoewel in theorie het voor onze saxofonisten mogelijk is om met alle muziek mee te spelen, blijkt het in de praktijk de combinatie het beste te werken bij dance, disco en latin muziek.

  Prijsinformatie

  Een DJ & Sax show kost 1.495 euro. dit is inclusief DJ, saxofonist, geluid en licht tot 100 personen.

  – De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en reiskosten.
  – Voor bedrijven is de prijs exclusief btw
  – De prijs is exclusief de kosten van iets te eten en te drinken voor de saxofonist
  – Op 24, 25, 26 en 31 december gelden afwijkende prijzen. Informeer hiernaar bij onze medewerkers

  Reviews
  • Door Teun den Blanken ★★★★★

   DJ Danny en saxofonist Pepijn; een fantastisch duo die voor een geweldig feest hebben gezorgd. Onze gasten waren erg enthousiast en enkele van hen hebben ons zelfs gevraagd waar we die goede DJ en saxofonist geregeld hadden.

  • Door Tanja van Blanken ★★★★★

   DJ Martijn + Local Hero. De DJ maakte er een perfecte feestavond van en de saxofonist maakte het compleet

  • Door Maartje ★★★★★

   Topkwaliteit sax. In prettige mate aanwezig. Veel reacties op gehad. Goed voorgesprek gehad met dj. Helemaal naar wens aangepast. Goed aangepast aan meerdere generaties. Prettige opbouw. Alleen gepraat waar nodig tijdens feest. We hebben tevens een reactie naar dj Martijn zelf gestuurd. Gasten reageerden: hij stond echt lekker te draaien.

  • Door Remco en Schirien ★★★★★

   Voor ons feest hebben wij DJ Danny geboekt aangevuld met live saxofonist Boris. Het was een ontzettend geslaagd feest en elk moment van de avond hebben er veel mensen op de dansvloer gestaan. Danny heeft er echt voor gezorgd dat de muziek was afgestemd op het publiek en heeft de sfeer er tot op het laatste moment goed ingehouden met heerlijke muziek. De reacties van de mensen was geweldig toen Boris zijn magie deed op de saxofoon en is een unieke toevoeging voor ieder feest. Kortom, een duo dat ervoor heeft gezorgd dat wij onze huwelijksdag nooit meer zullen vergeten, echt een aanrader!

  • Door Vera Verwater ★★★★★

   Het optreden was als vanouds, geslaagd! Ook het contact met de aanwezige partij voor licht & geluid verliep prima, dit kwam ten goede van het optreden.

  • Door Kenneth en Nathanie ★★★★★

   9 juli ons huwelijk gevierd met ‘s avonds een groot feest. Heel veel complimenten gekregen over de dj (Keb) en live saxofonist Pepijn. Echt een aanrader!

  • Door Richard de Baan ★★★★★

   Saxofonist Pepijn weet zeer goed in te spelen op de sfeer van de omgeving. Het is absolute aanrader, een top live act samen met een DJ. Pepijn staat open voor verzoekjes, en solo’s. We hadden aantal mensen met een beperking uitgenodigd, welke Pepijn veel aandacht gaf. Top! Een aantal gasten van onze feestavond hadden eerst niet eens door dat er live Saxofonist was. Groot compliment, zeer muzikaal!

  • Door stephan van den akker ★★★★★

   Helemaal Top!!!!

  • Door Mascha ★★★★★

   Top!! We hebben de nummers die wij mooi vonden met sax gehoord en meer. Erg veel mooie reacties ook van gasten. Goede interactie met publiek. Echt genieten.

  • Door Lennard en Linda de Haan ★★★★★

   Heet feest was fantastisch en Pepijn maakte met zijn grote entree en energieke optreden de avond onvergetelijk. Werkelijk iedereen ging uit zijn dak tot de laatste uurtjes. Het laatste nummer van de avond (Coldplay: Fix you)had hij prachtig ingestudeerd. Een super einde van een super mooie dag!

  • Door Batenburg ★★★★★

   In 1 woord "Geweldig".
   Echt een aanrader om het feest compleet te maken..!

  • Door Roland en Patricia ★★★★★

   Wat een feest hebben wij gehad! Iedereen ging losss ondanks de enorme hitte.
   Pepijn is een geweldige saxofonist. We hebben heel veel complimenten gehad van onze gasten.
   Het was geen probleem om mee te spelen met onze openingsdans. Dit maakte het geheel nog leuker! En kwam het feest meteen op gang.

   Bedankt voor deze geweldige avond!

  • Door Fiona Busking ★★★★★

   Als ik 6 sterren kon geven aan deze combinatie (DJ Danny en sax Pepijn) zou ik het doen. Wat een feest hebben zij ervan gemaakt! Nu onze bruiloft al twee weken achter de rug is krijgen wij nog vaak te horen wat een geweldig DJ duo wij hadden en hoe goed zij op elkaar ingespeeld waren. Ontzettend bedankt voor de fantastische avond mannen!

  • Door Sharlet Millard-Hardenbol ★★★★★

   Saxofonist Pepijn is echt een troef op je feest! Zijn talent en timing is super en de interactie met je gasten gepast en leuk! De samenwerking met de dj en de opbouw van de avond is geweldig! Leuk om te zien hoe Pepijn ook zelf het feest goed in de gaten heeft en de prachtige muziek richt daar waar het nodig is.
   Vele complimenten van onze gasten ontvangen!

  • Door Esther ★★★★

   Het was een hele mooie aanvulling voor onze feest anvond.
   Hij heeft niet zoveel nummers gespeeld, maar de nummers die hij heeft gespeeld waren goed.

  • Door Arnoud en Marjolein van Waas ★★★★★

   Hoi Pepijn,

   Wij denken met heel veel plezier terug aan ons geweldige trouwfeest afgelopen 12 juli. De DJ draaide super muziek. Jouw bijdrage op de sax en die van Frank the Tank op percussie, maakte het helemaal af.

   De dansvloer was de hele avond vol en we hebben super veel leuke reacties gehad.

   Bedankt voor dit knalfeest!

   Grtjes Arnoud en Marjolein

  • Door Arjen Vaandrager ★★★★★

   ECHT EEN AANRADER VOOR IEDEREEN DIE EEN FEESTJE GEEFT!
   HET GEEFT ZOVEEL MEER ENERGIE EN BELEVING DAN ALLEEN EEN DJ SHOW!
   ONDANKS DAT HET NIET GOEDKOOP IS HET GELD MEER DAN WAARD!
   PEPIJN BEDANKT IEDEREEN VOND JE GEWELDIG!

  • Door Ruud ★★★★★

   Pepijn speelt lekker mee met de sax en komt ook grappig voor de dag.

   Na afloop van het feest, zijn al een aantal mensen spontaan gaan vertellen dat ze de saxofonist zo mooi vonden spelen! Echt een toegevoegde waarde voor het feest.

  • Door Sven en Michelle ★★★★★

   Erg leuk optreden gehad tijdens onze bruiloft in strandclub FF Tijd! Samen met de DJ show en violiste Anastasija (erg leuk samen) was het helemaal top! Wij als bruidspaar zijn de dansvloer niet afgeweest. Veel leuke reacties op gehad!Het was net even anders dan anders! Bedankt!

  • Door T. Guldemont ★★★★★

   Wij en onze gasten hebben enorm genoten van het optreden van Pepijn! Hij was de kers op de taart! We zouden zo weer willen trouwen om hem weer te kunnen boeken! 😉

 • Offerte aanvraag
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
Kiyoh bar | Swinging
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 532 beoordelingen.

Linda
Maarssen

Een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft. Een zeer professionele band verzorgde de muziek, wat afgewisseld werd met een dj. De...

10 / 10

Jean-Paul de Gunst
Zuidoostbeemster

Son heeft tijdens onze bruiloft een fantastisch optreden gegeven. Goed geluisterd naar wat we graag wel en niet wilden horen. Het...

10 / 10

Willemijn
Nootdorp

Wij hadden DJ Peter Smit geboekt voor onze bruiloft via Swinging. Daarnaast hadden we zelf de band Rotterdam Centraal geregeld. Peter heeft...

10 / 10

Sander
Rogat

Wij hebben de Swinging Pianoshow geboekt op onze Bruiloft. Het contact met Stephan (van Swinging) & Lodewijk (Pianist van de band) was...

10 / 10

Sander
-

We hadden denk ik geen betere band kunnen treffen voor onze bruiloft dan Groove on the Loose. Van het snelle contact en de paraatheid om in...

10 / 10

José
Nieuw-Vennep

Wij hadden DJ Jeroen geboekt voor onze bruiloft. Zowel de organisatie via Swinging.nl als Jeroen zelf waren perfect. Alles netjes volgens...

10 / 10

Anne Mieke & Wouter
Amsterdam

All credits for DJ Nicky! We have had a most exciting and unforgettable wedding party. DJ Nicky boosted the party between 10PM-02AM. Best...

10 / 10

Wendy
Hoeven

Barrie had tijdens mijn man zijn 50e verjaardag de sfeer met de ontvangstborrel er al inzitten. Zelfs tijdens het diner, tussen de...

10 / 10

Letty
Hilversum

Wij zijn door Stephan heel goed geholpen! Altijd vlot antwoord op onze vragen en makkelijk in de communicatie. Altijd bereid om een...

10 / 10

Sandra
Ridderkerk

Op 24 Februari jl, mijn verjaardagsfeest gevierd en DJ Nicky ingehuurd, om het feest compleet te maken. Er werd veel gedanst en genoten,...

9 / 10