Back to the Sixties
 • We spelen altijd
 • 'Keurmerk Trouwen'
 • Persoonlijk advies
 • Diverse kijkavonden
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.5
 • Grootste van NL
 • Back to the Sixties

  v.a. 1.550,00

  The good ol’ days are back again…. Een themafeest waar je terug reist naar de jaren 60. Geniet van de muziek die de retro DJ draait en speel ondertussen een spel op een van de flipperkasten.

  • Back to the Sixties boeken | Swinging.nl
  • reaal-19-1-10-092.JPG boeken | Swinging.nl
  • reaal-19-1-10-198.JPG boeken | Swinging.nl
  • reaal-19-1-10-257.JPG boeken | Swinging.nl
  • reaal-19-1-10-262.JPG boeken | Swinging.nl
  • reaal-19-1-10-136.JPG boeken | Swinging.nl
  • reaal-19-1-10-151.JPG boeken | Swinging.nl
 • Kijkavond bezoeken

  Artiest aanvraag

  Beschikbaarheid is onder voorbehoud

  Please leave this field empty.

Bent u helemaal fan van de muziek uit de jaren ‘60? Zou u willen dat u zich weer in die tijd waant? Organiseer dan samen met Swinging.nl een ‘Sixties themafeest’.

U kunt er voor kiezen om uw gasten helemaal in de jaren Sixties stijl gekleed te laten komen, of in eigen kleding. Bij aankomst komt u binnen in een ruimte waarbij u terug reist naar de jaren 60. De ruimte is voorzien van wandpanelen met schilderijen van Elvis en schilderijen van auto’s uit de jaren 60. Daarnaast staat er een oude jukebox in de ruimte. In de ruimte zullen ook drie flipperkasten staan waarop u een spelletje kunt spelen.

In de ruimte kunnen bartafels neer worden gezet zodat er tussendoor lekker genoten kan worden van hapjes en drankjes.

De muziek tijdens het feest zal verzorgd worden door de Retro DJ. De Retro DJ is een vinyl DJ die 78-toerenplaten draait. Deze DJ, gekleed in een vintage pak, neemt met zijn schellak platen de gasten mee terug in de tijd. De hoogtijdagen van de Rock ’n Roll, vroege Soul en R&B zoals deze in de jaren ’60 klonken komen voorbij. Deze hits draait hij vanaf de originele geluidsdragers op vintage buizenapparatuur uit de jaren ’50.

Als afsluiting van de avond kunt u een artiest of band boeken.

Inbegrepen in de standaardprijs

 • twee hostesses
 • avondvullende Swinging DJ show met voldoende geluid en licht voor 150 personen

Entertainment mogelijkheden:

48 Special
Akoestisch en/of versterkt muzikaal vermaak. Mobiel en overal inzetbaar spelen zij onversterkt tussen de aanwezigen. Versterkt spelen ze gegarandeerd het dak eraf.
Show Danseressen
Deze dames zullen bij entree uw gasten ontvangen, te woord staan en een welkomstdrankje aanbieden en natuurlijk een geweldige dansshow doen.
Retro DJ
Unieke fifties & sixties DJ met unieke uitstraling en authentieke apparatuur uit de fifties en sixties. De platencollectie bestaande uit originele 78 toeren LP’s en singles is zeer uitgebreid en exclusief.

Locatie
Dit themafeest kan worden georganiseerd op een willekeurige locatie naar keuze. Inmiddels hebben we ervaring opgedaan met een groot aantal prachtige locaties verspreid over heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met een persoonlijk advies. Ook is het mogelijk dit feest te organiseren in uw eigen bedrijfspand om zo uw sixties feest een nog persoonlijker tintje te geven. Wij maken graag een afspraak om samen met u de locatie naar uw keuze te gaan bezichtigen of u te adviseren over een geschikte locatie.

Catering
U kunt zelf de catering verzorgen of vragen aan de locatie van uw keuze om de catering te verzorgen. Uiteraard doen wij u ook graag een cateringvoorstel. Bij dit thema zijn verschillende catering arrangementen mogelijk. Wij stemmen de catering geheel af op uw behoeften. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de catering verzorgt of regelt bij de door u gekozen locatie. Ook kunt u kiezen uit diverse drankarrangementen.
Meubilair en overige aankleding
Inbegrepen zitten een aantal decoratieve elementen om uw feest net het juiste accent te geven. Desgewenst kunnen we u adviseren bij de verdere aankleding en plaatsing van meubilair op uw locatie. We kunnen u kant en klare arrangementen aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven.

Swinging Events
Het ‘Sixties’ themafeest is zo opgezet dat u voorzien bent van een totaalarrangement van perfect entertainment waarbij u de rest van de organisatie zelf verzorgd. Echter als u dat wenst helpen we u graag bij de organisatie van uw feest. Onze professionele regisseurs zijn u graag van dienst en zullen ervoor zorgen dat het aan u en uw gasten niets zal ontbreken voor en tijdens het evenement. Neemt u gerust contact op met onze adviseurs: 010 – 2818633 voor een advies op maat.

Duur van het feest
De prijs is voor een avondvullend 5 uur durend programma.

Op dit moment is er geen video beschikbaar.

Het Repertoire is momenteel niet beschikbaar.

Voor deze artiest zijn op dit moment geen reviews beschikbaar.

Helaas is er voor deze artiest geen kijkavond bekend. Neem contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van bezoekmogelijkheden, of bekijk hieronder onze andere kijkavonden.

Kies de datum van je feest en zie of back-to-the-sixties beschikbaar is.

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 212 beoordelingen.


Zoetermeer

Snelle reacties, verschillende mogelijkheden voor lichtshows. Duidelijke vragenlijst vooraf met muziek keuzes. Daar wordt ook echt...

9 / 10


We werden op de kijkavond van Swinging.nl hartelijk ontvangen. De service en de communicatie (met ons, de weddingplanner en de...

10 / 10


Hoorn

Ruim aanbod, snelle reactie, goede bereikbaarheid, toegankelijke demo-avonden!

8 / 10


Amsterdam

Beste Martijn, Wat is de tijd snel gegaan. Er is alweer bijna een jaar voorbij toen we deze voorbereidingen startten. Maar wat is al die...

10 / 10


Apeldoorn

Martijn wist direct wat zou passen bij ons. Hij communiceerde goed naar ons, dit was erg fijn.

8 / 10


Den Haag

Snelle reactie en opvolging van mails

10 / 10


IJmuiden

Alles is goed geregeld. De medewerkers denken goed mee en mail wordt altijd meteen beantwoord.

10 / 10


Gouda

Na een eerdere positieve ervaring met Swinging.nl was de keuze snel gemaakt om voor ons zomerfeest ook met hen in zee te gaan. Wederom een...

9 / 10


Geesteren

Goed overleg en communicatie met elkaar. Ook de mogelijkheid gekregen om de band eerst vast te leggen voordat we definitief moesten...

8 / 10