Mocht door overmacht de artiest of DJ die u geboekt heeft bij Swinging.nl niet kunnen optreden dan garandeert Swinging.nl een vervangende artiest of DJ zodat u zeker bent dat uw feest altijd doorgaat. Wel zo’n rustig gevoel. U kunt ons bij nood bereiken op twee verschillende noodnummers welke te horen zijn via het vaste telefoonnummer van Swinging.nl.

Deze garantie kan Swinging.nl bieden door haar enorme netwerk gecombineerd met de persoonlijke ervaring en kennis van de directe medewerkers. Deze garantie geldt tot acht uur voor moment van uitvoering. Voor periodes binnen acht uur doen we er uiteraard nog steeds alles aan om zo snel mogelijk een vervangende artiest of DJ te regelen maar is dat om logistieke redenen niet altijd meer realiseerbaar. Uit de praktijk mogen we met trots zeggen dat het nog nooit is gebeurd dat we niet op tijd een vervangende band, artiest of DJ konden organiseren.

Swinging.nl selecteert al haar DJ’s en artiesten met grote zorg. Al onze boekingen en evenementen worden georganiseerd op basis van vaste protocollen, checklisten en geautomatiseerde werkprocessen. Hierdoor is de foutkans heel klein. Alle gemaakte afspraken worden duidelijk vastgelegd en schriftelijk gecommuniceerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat er is afgesproken.

Inmiddels hebben de afgelopen 12 jaar ruim 20.000 klanten naar volle tevredenheid hun entertainment geboekt bij Swinging.nl. Echter waar mensen werken, worden ook fouten gemaakt. Mocht dat gebeuren, laat dit dan direct weten. Wij gaan aan de slag om te kijken of we het direct kunnen oplossen.

Voor heel veel artiesten doet Swinging.nl de exclusieve boekingen. Deze artiesten zijn enkel bij Swinging.nl te boeken. Daarnaast zijn er een aantal artiesten van Swinging.nl die ook elders te boeken zijn (zoals bijvoorbeeld veel Bekende Nederlanders). Swinging.nl koopt rechtstreeks in bij de artiesten zonder tussenkomst van derden en garandeert dat u nooit teveel betaalt. Doordat Swinging.nl heel veel boekingen doet bij de artiesten, krijgen wij inkoopkorting. Deze inkoopkorting is onze marge. Oftewel: de artiesten betalen onze gage. Mocht u dezelfde artiest onder dezelfde voorwaarden (datum, tijd, locatie, duur optreden, etc) aantoonbaar elders goedkoper kunnen boeken, dan verrekenen we direct het verschil. Uiteraard geldt dit alleen op het moment van boeken, eenmaal afgesloten boekingen worden niet meer gewijzigd.

Zoekt u iets bijzonders? Bent u op zoek naar een creatief idee voor uw feest? Vraag het onze medewerkers. Wij zijn gek op het verzinnen van creatieve oplossingen voor ongewone uitdagingen. Juist de combinatie van ervaring, kennis en creativiteit maakt dat we u kunnen helpen een onvergetelijk feest te organiseren. Of het nu gaat om een groots personeelsfeest met honderden gasten of een intiem diner voor slechts enkele goede vrienden. Wij staan graag voor u klaar en denken met u mee.

Heeft u het gevoel dat u niet goed bent geholpen door ons? Bel ons op of stuur een e-mail, alle klachten worden met aandacht behandeld en indien mogelijk opgelost.

Boek je een Swinging DJ show, dan kun je zelf aangeven welke DJ je wenst dat er komt draaien. Gewoon duidelijk en prettig geregeld.

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan garant voor een uitstekende service. Onze medewerkers hebben persoonlijk de 200 belangrijkste feestlocaties en trouwlocaties van Nederland bezocht en kennen van al deze locaties alle details. Daarnaast kennen we al onze artiesten, DJ’s en bands persoonlijk. Deze kennis zorgt ervoor dat we u kunnen voorzien met een persoonlijk advies op maat.

U bent zo verzekerd van een uitstekend advies zodat u niet bijvoorbeeld een band boekt die helemaal niet past bij uw feestlocatie of een DJ krijgt die niet past bij uw smaak of van uw gasten.

Om ervoor te zorgen dat onze kennis actueel blijft, zijn al onze medewerkers ook persoonlijk nog actief als DJ/muzikant of eventmanager bij ons evenementenbureau Swinging Events zodat we regelmatig aanwezig zijn op feesten en evenementen. Op die manier houden we onszelf scherp en blijven we keer op keer bijleren en onszelf verbeteren.