Achter-de-schermen-bij-Swinging.nl | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 29 november 2016

Achter de schermen bij Swinging.nl

Altijd al willen weten hoe het er nu echt aan toe gaat bij Swinging.nl? Regelmatig vloggen we over feesten en evenementen. De afgelopen maand waren we aanwezig bij een American Election Party, het Wedding Professionals Event en het Weddingplanner congres. Kijk mee!

Personeelsfeest georganiseerd door Swinging.nl
Vlak voor de Amerikaanse verkiezingen hebben we voor het bedrijf B & S een geweldig personeelsfeest mogen organiseren. Het thema was ‘American Election Party’. Meer dan 300 gasten werden op en top vermaakt met geweldig eten en entertainment. Swinging.nl was verantwoordelijk voor de volledige productie. In onderstaand filmpje kun je alles zien: van de opbouw tot en met het einde van het feest.

Nationale Weddingplanner congres gesponsord door Swinging.nl
Swinging.nl mocht aanwezig zijn als sponsor van het Nationale Weddingplanner congres. We verzorgden optredens van Boys With A Voice en Edwin Monteyn voor 65 Weddingplanners. Het congres was een inspirerende dag met diverse sprekers en workshops. Het thema van deze dag was ‘Character Woman’ geïnspireerd op Choco Flanel.

Wedding professionals event
Tijdens het Wedding professionals event in het prachtige Wereldmuseum te Rotterdam mochten we een workshop vloggen verzorgen. Maar er was nog veel meer te doen: heerlijke cocktails, fantastisch eten, een 4D DJ, whiskey proeverijen en meer.

 

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen