Achter de schermen: Jazz and the City treedt op voor Google

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 15 november 2018

Achter de schermen: Jazz and the City treedt op voor Google

Achter de schermen: Jazz and the City treedt op voor Google

Normaal kun je onze topband Jazz and the City gemakkelijk vinden en boeken via de zoekmachine van Google, maar deze keer had Google Jazz and the City opgezocht voor een optreden in Amsterdam tijdens haar internationale corporate diner. Dit diner werd georganiseerd door Holland Destination Management. In deze blog geeft Swinging.nl je een kijkje achter de schermen van dit evenement.

Soundchecken bij aankomst in People’s Place

Het diner vond plaats op donderdag 11 oktober 2018. Een heuse thuiswedstrijd voor de band uit Amsterdam, want dit evenement werd gehouden bij People’s Place aan de Stadhouderskade. De avond zou voor Jazz in the City in het teken staan van muzikale begeleiding tijdens het diner en gedurende de aansluitende feestavond.

Na een hartelijk ontvangst door de manager van People’s Place, stond er voor Jazz and the City eerst een uitgebreide soundcheck op het programma. Dit keer was dat geen moeilijke opgave, want speciaal voor deze avond was er extra techniek geregeld inclusief een aantal geweldige geluidstechnici. Bovendien zijn ze bij People’s Place gewend om met live muzikanten te werken.

Het is zelfs zo dat internationale artiesten soms de Amsterdamse poptempel Paradiso bewust links laten liggen om er in plaats daarvan voor te kiezen om in People’s Place op te treden.

Programma doorloop met Holland Destination Management

Achter de schermen: Jazz and the City treedt op voor Google"

Na de soundcheck was het tijd om het programma voor de avond door te nemen met twee hostesses van Holland Destination Management. Een evenement als dit hoort natuurlijk op rolletjes te lopen en dan is het belangrijk dat alle betrokken partijen precies weten wat er van hen verwacht wordt.

Holland Destination Management had dit keer speciaal voor Jazz and the City gekozen, omdat het een ervaren en flexibele band is, welke bovendien over een uitgebreid repertoire beschikt. Jazz and the City kan namelijk alles spelen van jazz tot easy listening en bekende dance classics.

Deze avond zou er bij binnenkomst van de gasten jazz en uplifting muziek worden gespeeld. Daarna mocht er nog een uitgebreide set gespeeld worden tijdens het diner en aan het einde van de avond zouden de gasten die nog wilden dansen dance-classics en hits voorgeschoteld krijgen.

Het optreden voor Google

De muziek van Jazz and the City werd vanaf het eerste moment enthousiast ontvangen door de aanwezige gasten. Er werd geïnteresseerd geluisterd en zelfs geklapt voor solo’s. Tussen de sets door werden de bandleden in de luxe kleedkamer van People’s Place getrakteerd op een geweldige maaltijd en verzorgde de manager van People’s Place zelfs lekkere drankjes voor de band.

Gedurende het diner waren de gasten zelfs nog enthousiaster dan tijdens de eerste set. De combinatie van de uitstekende service van People’s Place en de muziek van Jazz and the City, welke een mix van relaxte hits en mooie ballads ten gehore bracht, viel duidelijk in de smaak.

Aan het eind van de avond was het tot slot de bedoeling dat de band zoveel mogelijk gasten aan het dansen zou krijgen. Tot groot genoegen van Holland Destination Management waren er ditmaal flink wat enthousiaste dansers in de zaal aanwezig. De bandleden kregen later te horen dat van tevoren niet was verwacht dat iedereen zo lekker mee zou dansen. Holland Destination Management was dan ook dik tevreden en haar klant Google ook.

Jazz and the City boeken via Swinging.nl

Nadat alle gasten naar hun hotels waren teruggekeerd, was het ook voor Jazz and the City tijd om tevreden huiswaarts te gaan. Mensen laten genieten van mooie muziek en het bieden van klantgerichte service is voor hen de normaalste zaak van de wereld. Wil jij Jazz and the City boeken voor een bruiloft, bedrijfsfeest of voor een andere gelegenheid? Dan regel je dit gemakkelijk via Swinging.nl! Het is zelfs mogelijk om de band van tevoren al een keer te komen bekijken op een van onze demoavonden.

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen