Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 15 mei 2020

Gratis Anderhalve meter huwelijk checklist en inspiratiegids

Download de gratis anderhalve meter huwelijk checklist en inspiratiegids. Vol met handige tips, trics en een handige checklist voor iedereen die meer wilt weten over trouwen op anderhalve meter.

gratis anderhalve meter trouw inspiratiegids inclusief handige checklist

Inspiratiegids voor trouwen op anderhalve meter

Een aantal top leveranciers uit de trouwbranche heeft een gratis inspiratiegids en een prachtige fotoshoot voor trouwen op 1,5 meter gemaakt. Vol met praktische tips, inspiratie en een handige checklist opgezet. Klik hier voor de gratis inspiratiegids inclusief praktische checklist. (Bijna) alle aspecten van de trouwdag worden besproken in het licht van de anderhalve meter samenleving. Let op: check altijd de laatste RIVM protocollen en de richtlijnen van jouw gemeente.

Een paar van de tips die te maken hebben met het entertainment, hebben we hieronder uitgelicht:

tip 1: trouw op de originele datum, feest een jaar later

Het is natuurlijk super jammer als je jullie zorgvuldig gekozen trouwdatum los moet laten. Maar waarom zou je dat doen? Je kunt natuurlijk ook gewoon nu trouwen in kleine kring en het feest een jaartje opschuiven. Vraag bijvoorbeeld of de zanger van de band alvast komt zingen op jullie ceremonie. Maak van de ceremonie een prachtige videoreportage en laat deze videoreportage aan het begin van het feest een jaar later weer zien. Als dan het feest wordt geopend met hetzelfde nummer waarop jullie elkaar het ja-woord gaven. Zo is de cirkel weer mooi rond.

tip 2: geniet samen met jullie naasten die thuis zij

Heb je mensen die je graag zou willen laten meegenieten van jullie ceremonie en feest? Zorg dan voor een camera en een live-stream. Een live-stream tijdens de trouwceremonie wordt inmiddels al veel gedaan. Maar je kunt natuurlijk ook met Facebook videoparty alle vrienden die er tijdens het feest niet bij kunnen zijn toch bij het feest betrekken.

tip 3: laat de thuis-gasten via whatsapp verzoekjes aanvragen

Via whatsapp kun je alle gasten, dus ook je gasten die thuis live meekijken, verzoekjes aan laten vragen bij de DJ of band. Zo voelen ook de thuis-gasten op afstand zich betrokken bij de feestavond. Als jullie dat leuk vinden, kan de DJ bij het verzoekje van een thuis-gast dit vermelden. Of je kunt op een groot videoscherm de verzoekjes tonen van de gasten.

tip 4: maak een persoonlijke muzikale groet


Gaan jullie toch de datum verplaatsen? Vraag aan de artiest die op jullie feest zou komen optreden om een kort filmpje te maken, speciaal voor jullie gasten. Voeg daar zelf een persoonlijke boodschap aan toe (wij kunnen je daarbij helpen). Verstuur dit filmpje via Whatsapp naar al je gasten op de dag van de oorspronkelijke datum als een soort voorproefje voor het echte feest. Hartstikke leuk!

tip 5: schakel de hulp in van een professionele weddingplanner

Het zorgen dat alles perfect verloopt volgens de protocollen maar wel met behoud van sfeer vergt extra creativiteit, kennis, zorg en aandacht. Vraag een weddingplanner goed naar je draaiboek te kijken en met je mee te denken.

Top trouwleveranciers

De gratis anderhalve meter trouwinspiratiegids + checklist, de videoshoot en de fotoshoot zijn tot stand gekomen door de volgende top trouwbranche leveranciers:

Planning & Organisatie: www.bestdayeverevents.nl | www.hetBruidsmeisje.nl | www.frederiekklop.nl
Fotografie: www.monetmine.nl
Bloemstylist: www.bloemenservicenederland.nl
Bruidstaart & zoetigheden: Sugarlips Cakes
Drukwerk: Maxcript
Film: www.bruidbeeld.nl
Haarstylist & Visagist: www.bruidenbeautynederland.nl
Maatpak: www.rietbergh-trouwpakken.nl
Modellen: Wesley Nuis & Linda Hastrich
Mondkapjes: www.voilamakeitpersonal.com
Muzikaal entertainmentbureau: www.love-sound.nl | www.swinging.nl
Overnachtingslocatie t.b.v. de voorbereidingen: www.hetraatshuisje.nl

Ringen: Rings of Love
Sfeercatering: www.heerlijk-hecht.nl
Stylist: www.bestdayeverevents.nl
Trouwambtenaar: www.trouwambtenaarjoanne.nl
Trouwjurk: www.trouwenmetdonna.nl
Trouwlocatie: www.dehazelhof.nl
T-shirts: For Your Wedding

fotocredits: Mom et Mime

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen