Bloopers: wat er mis kan gaan tijdens een bruiloft | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 11 juli 2018

Bloopers: wat er mis kan gaan tijdens een bruiloft

Jullie bruiloft hoort natuurlijk een van de mooiste dagen van jullie leven te worden. Veel stellen besteden daarom een hoop aandacht aan de planning van hun huwelijksdag. Maar ondanks een strakke planning kan er natuurlijk altijd iets misgaan tijdens de ceremonie, het diner of de feestavond. In dit artikel zetten we daarom een paar veelvoorkomende huwelijksbloopers op een rij, zodat jullie goed voorbereid van jullie bruiloft kunnen genieten.

Ringen kwijt op huwelijksdag

Geen ringen tijdens de ceremonie

Vlak voordat jullie naar het altaar moeten lopen komen jullie erachter: de ringen die jullie zo zorgvuldig hebben laten maken zijn kwijt. In allerijl regelen jullie twee ringen van een stel dat al getrouwd is en tijdens de ceremonie schuiven jullie deze ringen bij elkaar om de vinger. De gasten hebben gelukkig niets gemerkt, maar leuk is anders.

Je denkt misschien dat dit soort bloopers alleen in films voorkomen, maar toch komt het geregeld voor dat de ringen tijdens het moment suprême kwijt of vergeten blijken te zijn. Willen jullie dat voorkomen, zorg dan dat je de ringen zelf bij je houdt en je ze pas op het laatste moment afgeeft aan degene die de ringen draagt.

Geen muziek tijdens de feestavond

Jullie hebben goed gezocht naar een band die de sfeer weet neer te zetten die jullie voor het huwelijksfeest voor ogen hebben. Via via zijn jullie bij een leuke en betaalbare band terechtgekomen en na het bijwonen van een optreden wordt de knoop doorgehakt: deze band moet op jullie bruiloft spelen. Op de avond zelf is er van de band helaas geen spoor te bekennen, zij hadden een dubbele boeking. Met behulp van Spotify weten jullie er toch nog iets van te maken.

Gegarandeerd muziek met Swinging.nl

Wil je een situatie als deze voorkomen, zorg dan altijd dat jullie het entertainment voor jullie bruiloft regelen via een betrouwbare partij, die bovendien alle afspraken vastlegt in een helder contract. Op deze manier komen jullie niet voor verrassingen te staan op de dag zelf. Swinging.nl biedt bijvoorbeeld ‘altijd spelen garantie’ wat betekent dat er in het geval van overmacht altijd een vergelijkbare band komt spelen.

Flauwvallen van de honger

Op de huwelijksdag hebben jullie natuurlijk een druk programma. Vroeg op en klaarmaken, trouwen in het stadhuis, eventueel nog voor de kerk, foto’s maken, dineren en gasten entertainen tijdens de feestavond. Veel bruidsparen vergeten vervolgens om tussen de bedrijven door ook af en toe een hapje te eten. Gecombineerd met de nodige spanning kan dit voor vervelende situaties zorgen. Je wil natuurlijk niet flauwvallen voor het altaar!

Zorg er dus voor dat jullie af en toe een klein hapje aangereikt krijgen, al is het maar als bodem voor de nodige drankjes die er ongetwijfeld tijdens de feestavond genuttigd zullen worden. Bespreek dit vooraf met de ceremoniemeester, zodat jullie hier op de huwelijksdag zelf niet aan hoeven te denken.

Tips voor een onbezorgd huwelijk

Zoals met alles, kan er ook tijdens een bruiloft van alles misgaan. Met een goede voorbereiding kun je de veelgemaakte fouten echter gemakkelijk tackelen. Swinging.nl helpt jullie graag met zorgeloos entertainment tijdens jullie mooiste dag. Kijk rustig rond op onze website of geef jullie wensen gelijk vrijblijvend aan ons door. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we er, samen met jullie, gegarandeerd een feest van te maken!

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen