Boek alvast een drive-in show | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 25 augustus 2021

Boek alvast een drive-in show

Het geven van grote (dans)feesten moet nog heel even op zich laten wachten, maar dat betekent niet dat we niet al het een en ander kunnen plannen. Geen overbodige luxe, aangezien er grote drukte wordt verwacht wanneer alles weer kan en mag. Zo kun je nu alvast bedenken welke muziek je wilt boeken voor op je feest. Een van die mogelijkheden is een drive-in show. Deze shows zijn al jarenlang enorm populair bij bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten en bruiloften. Maar wat is dit nu precies en hoe is dit te boeken? In dit nieuwsbericht leggen we het je uit.

Wat is een drive-in show en wat zijn de voordelen?

Bij een drive-in show brengt de DJ zijn eigen apparatuur mee, zoals een DJ-booth, een geluidsinstallatie en de bijbehorende lampen. Het huren van deze complete show biedt meerdere voordelen ten opzichte van het huren van alleen een DJ. Om te beginnen draait de ingehuurde DJ van de drive-in show op zijn of haar eigen, goed onderhouden apparatuur. Hierdoor is de DJ dus niet afhankelijk van de apparatuur van de locatie en kan hij of zij volledig vertrouwen op de eigen set. Daarnaast zorgt het boeken van een drive-in show ervoor dat je met minder zaken rekening hoeft te houden bij het kiezen van een locatie. Heb je bijvoorbeeld een sfeervolle trouwlocatie gevonden, maar beschikt deze niet over professionele licht- en geluidsapparatuur? Dan is dit de ultieme oplossing!

Uitbreiden met diverse extra’s

Door een drive-in show te boeken ben je al voorzien van alle noodzakelijke apparatuur, maar mocht je nog iets extra’s willen, zoals een verlichte dansvloer of een live muzikant, dan kan dat natuurlijk ook worden geregeld! Bij Swinging.nl beschikken we over vele extra’s die jouw feest nog spectaculairder maken.

Een drive-in show huren

Het plannen van een feest kan alvast voor veel voorpret zorgen. Wacht daarom niet langer en bekijk ons aanbod aan drive-in entertainment. Het je een show gevonden die je aanspreekt? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Op basis van al je wensen maken we een voorstel voor een geslaagd feest!

Stel je eigen DJ show samen