Bruiloft muziek van Paula Leek | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 16 september 2021

Bruiloft muziek van Paula Leek

Het organiseren van bruiloften is op dit moment booming. Omdat veel stellen hun bruiloft hebben moeten uitstellen, worden er de laatste tijd steeds meer nieuwe plannen gemaakt. De locatie, de uitnodigingen en ook de bruiloftsmuziek horen hierbij. De juiste muziek op je bruiloft zorgt ervoor dat de toon voor de rest van het feest wordt gezet. Het is dus van cruciaal belang dat je de juiste muzikant kiest. Staat het regelen van de muziek ook nog op jouw to-do lijst? Lees dan snel verder, want in dit blogbericht vertellen we je graag meer over de bruiloft muziek van Paula Leek en waarom zij de ideale fit is voor jullie bruiloft.

Bruiloft Muziek van Paula Leek | Swinging.nl


trouwlocatie: Paleis Soestdijk / Buitenplaats Doornburgh
organisatie: Astrid Blaauw Weddings & Events

Copyright van deze foto berust bij Eppel Fotografie.

Paula Leek maakt van ieder feest een succes!

Paula Leek is een fantastische zangeres die beschikt over een uitgebreid repertoire. Daarnaast zijn verzoeknummers geen enkel probleem! Hiermee kan Paula een persoonlijke touch aan jullie bruiloft muziek geven. Wanneer je Paula als bruiloft zangeres boekt, zal ze zichzelf begeleiden op haar witte vleugel of op de gitaar. Welke van de twee het wordt, is jullie keuze! Een ding staat vast: welke mogelijkheid je ook kiest, Paula zal ervoor zorgen dat jullie bruiloft een succes wordt!

Coverband Bite voor een avond vol swingende muziek

Niet alleen is Paula als soloartiest te boeken, maar ook samen met de coverband Bite. De bezetting van deze band bestaat, naast Paula, uit een bassist, gitarist en drummer. Dit dynamische viertal zorgt voor een avond vol eigentijdse nummers, maar ook klassiekers worden feilloos door deze coverband gespeeld. Het is zelfs mogelijk om een extra toetsenist, saxofonist en/of DJ bij te boeken. Samen met de band zorgen zij ervoor dat het dak eraf gaat!

Een zangeres huren via Swinging.nl

Of je nu een zangeres wilt huren voor een swingend trouwfeest of juist een ingetogen en romantische ceremonie, Paula Leek kan het allemaal. En via Swinging.nl kan je haar nu eenvoudig een boeken. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 010 – 281 86 33 of neem contact met ons op middels ons online contactformulier.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen