Claimy-Anthonissen-terug-bij-Swinging.nl | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 4 september 2017

Claimy Anthonissen terug bij Swinging.nl

Met grote trots mogen we bekendmaken dat Claimy Anthonissen per 1 september 2017 weer onderdeel is van het Swinging.nl team.

In 2013 klopte Claimy als stagiaire aan bij Swinging.nl, waarna ze in dienst is geweest tot eind 2015. Altijd nauw betrokken bij Swinging.nl gebleven en nu is ze terug! Claimy gaat naast de werkzaamheden voor haar huidige werkgever en haar bedrijf The Wedding Department aan de slag met conceptontwikkeling voor bedrijfsevenementen en het organiseren van de Nationale Weddingplannerdag.

Martijn van Buren, directeur Swinging.nl, “Ik ben erg verheugd dat Claimy ons team komt versterken. De Nationale Weddingplannerdag is een jaarlijks evenement georganiseerd door Swinging.nl met als doel Weddingplanners te inspireren en te informeren op een verrassende wijze. Ik ben ervan overtuigd dat met haar creativiteit en netwerk de Weddingplannerdag 2018 een groot succes gaat worden. Naast dit project zal Claimy ook betrokken zijn bij het ontwikkelen van nieuwe concepten in de evenementenmarkt. We zien uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen