David-Dam-&-Soul-Solution-exclusief-bij-Swinging.nl | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 16 juni 2017

David Dam & Soul Solution exclusief bij Swinging.nl

Met grote trots mogen we aankondigen dat de band Soul Solution van niemand minder dan The Voice finalist David Dam vanaf heden exclusief te boeken is bij Swinging.nl.

Soulzanger David Dam

David Dam verraste in 2014 heel Nederland met zijn fantastische soulstem tijdens zijn auditie van The Voice of Holland. Uiteindelijk is hij gekomen tot de finale.

Soul coverband Soul Solution exclusief bij Swinging.nl

De band Soul Solution brengt verfrissende soul van toen en nu op geheel eigen-wijze. Puur en ongepolijst. Swingend, opzwepend en vooral heel erg feestelijk. Soul Solution staat elke zomer op diverse grote festivals te spelen zoals op het hoofdpodium van de Nijmeegse Vierdaagse.

Spelen op bruiloften vinden wij een grote eer

“Spelen op bruiloften beschouwen we als een grote eer” aldus de bandleider van Soul Solution. “We nemen de uitdaging om van elke bruiloft een onvergetelijk feest te maken, zeer serieus.”

Voor een spraakmakend personeelsfeest

Soul Solution is niet zomaar een band. Het is een ware soul sensatie. Slechts 5 man sterk met een sound van een veel grotere band, zetten ze elk feest op zijn kop. Coverband Soul Solution heeft al menig personeelsfeest een soort van ‘uit de hand laten lopen’. ‘Dat ons personeel zo kan feesten, dat hadden we niet verwacht’ is zomaar een citaat van een verraste feestcommissie.

Soul Solution boeken?

Algemene vragen: soulsolution@swinging.nl, 010 – 2818633
Voor festivals en bedrijfsfeest boekingen: Erwin van den Boer, erwin@swinging.nl
Voor bruiloft boekingen: Martijn van Buren, martijn@swinging.nl

 

Stel je eigen DJ show samen