aDavid Nathan te gast bij Johnny de Mol | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 7 oktober 2021

David Nathan te gast bij Johnny de Mol

David Nathan was op woensdagavond 29 september te gast bij Johnny de Mol in zijn nieuwe talkshow HLF8. Hierin werd de zoektocht van Hans Klok naar de nieuwe generatie illusionisten besproken. David had hierbij samen met Magic Nape de eer om het aanstormende talent van Nederland te vertegenwoordigen.

Hoe het voor David allemaal begon

In het interview gaf David aan al begonnen te zijn op zijn vijfde met een goocheldoos die hij voor zijn verjaardag kreeg. Hierna begon hij direct dagelijks te oefenen en nam de doos mee naar allerlei familie verjaardagen om daar de trucs uit te voeren die hij zich eigen had gemaakt. Na een show van Hans Klok in Duitsland te hebben bezocht, was het voor hem duidelijk: hij wilde van het goochelen zijn carrière maken. Voor veel nieuwe goochelaars die nu beginnen met het leren van het vak zijn diverse YouTube en TikTok filmpjes een bron van inspiratie. Ook is er momenteel een Netflix serie genaamd Magic for Humans waarbij de vermakelijke magie van Justin Willman centraal staat. Hiervan geeft David aan dat het zo gaaf is omdat iemand in gewone kleren in plaats van een traditioneel tovenaars pak mensen op straat met magie verrast. Het is iets vernieuwends en verfrissends.

David Nathan in actie

David mocht na het interview zijn toverkunsten in de show laten zien en verbaasde hierbij zowel Johnny de Mol als Hans Klok. Middels een speciale kaarttruc wist hij te raden welke kaarten zij uitzochten en wat zij daarop zouden schrijven. Dit toonde David aan de hand van een vooraf opgenomen video waarin hij de uitkomst uitsprak die hij verwachtte. Na het optreden gaf Hans Klok zijn mening over de performance en gaf David een “vette acht”. Hij vond het een hele goeie truc die hij zelf nog niet kende. Bekijk onderstaand het fragment van de HLF8 show waarin David in actie komt.

Illusionist huren via Swinging.nl

Uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of ander evenement wordt nog unieker door een illusionist in te huren. En met alle technieken van vandaag de dag, kan dat ook online plaatsvinden! De Online Magic Show van David Nathan is dan ook een echte aanrader. Daarnaast kan de show gepersonaliseerd worden door uw logo en zelfs een item of product erin op te nemen.

David heeft in zijn carrière al verschillende vakprijzen gewonnen in zowel Nederland als in België en Frankrijk. Daarbij heeft hij o.a. samengewerkt met Hans Klok én was hij één van de Magic Consultants voor MINDF*CK Live! Mocht u nog vragen hebben over zijn act, neem dan gerust contact met ons op via 010 – 281 86 33 of ons online contactformulier.

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen