De beste artiesten voor een disco feest | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 24 augustus 2023

De beste artiesten voor een disco feest

Discolampen, spiegelbollen, strakke broeken met uitlopende pijpen en een onweerstaanbare drang om te dansen op heerlijke discoritmes. Dat is de wereld waarin we ons wanen zodra de term ‘disco feest’ valt. Overweeg jij om zo’n bruisend feest te organiseren? Op Swinging.nl vind je de perfecte artiesten die ervoor zorgen dat elk nummer gedurende de avond een uitnodiging wordt om de dansvloer te betreden.

Disco DJ’s

DJ’s hebben een eindeloos repertoire en zijn ware meesters in het afstemmen van de sfeer. Bij Swinging.nl hebben we een flink assortiment veelzijdige DJ’s die moeiteloos kunnen schakelen tussen verschillende muziekstijlen, waaronder natuurlijk de onmiskenbare klanken van disco. Voor degenen die de authentieke disco-vibe willen, zijn er zelfs DJ’s die gespecialiseerd zijn in deze onweerstaanbare muziekstijl. Neem bijvoorbeeld:

  • DJ Bert van Gulik – Een echte disco DJ die hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 tot leven brengt, compleet met bijbehorende videoclips voor een unieke ervaring.
  • De DJ’s van de Vinyl Vleugel – Hier heb jij de touwtjes in handen. Kies jouw favoriete disco-plaat uit de uitgebreide collectie van de Vinyl Vleugel en overhandig hem aan de DJ’s. Zij weven jouw keuze naadloos in hun optreden.
  • DJ met muzikant – Wist je dat een DJ gecombineerd met een muzikant zich uitstekend leent voor discomuziek? Een DJ met percussionist kan het ritme en de groove versterken, terwijl een DJ met saxofonist of trompettist een extra levendige sfeer aan de disco-nummers toevoegt.

Disco bands

Hoewel veel bands een vleugje disco in hun repertoire hebben, hebben we op Swinging.nl ook bands die erin uitblinken. Deze bands ademen disco, funk en soul, en brengen het publiek in beweging met hun levendige optredens. Enkele aanbevelingen zijn:

  • FUNK U – Deze band speelt diverse spetterende medleys bestaande uit hits uit de jaren ’60 tot nu, maar boek je deze band in ‘Funky Mode’, dan krijg je een optreden met extra lekkere funk, soul, acid jazz en uiteraard disco.
  • Back in the Groove – Met maar liefst 9 getalenteerde muzikanten weten zij een avondvullende show neer te zetten waarbij soul, funk, disco en een explosie van krachtige energie centraal staan. Ze zorgen voor een ervaring die niemand zal vergeten.
  • Improve the Groove – De magie van deze band zit in hun aanpassingsvermogen. Ze voelen het publiek aan en passen hun discorijke repertoire ter plekke aan. Elke show is dus uniek en volledig afgestemd op de sfeer van jouw publiek.

Het beste entertainment voor jouw disco feest boeken via Swinging.nl

Naast artiesten kan je op Swinging.nl ook terecht voor ander disco feest entertainment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verlichte dansvloer? Deze dansvloer voegt een vleugje magie toe aan de sfeer, waardoor je gasten zich wanen in hun eigen ‘Saturday Night Fever’-moment. Aarzel niet langer en laat je inspireren door het diverse aanbod op Swinging.nl. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op; we staan klaar om je te helpen bij het creëren van het ultieme disco feest.

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen