• de leukste artiesten voor jullie kerstfeest

  Auteur: Martijn van Buren

  Gepubliceerd: 15 oktober 2019

  De leukste artiesten om jouw kerstfeest onvergetelijk te maken

  De kerstliedjes worden langzaamaan alweer gedraaid op de radio en de voorbereidingen voor kerstfeesten zijn in volle gang. Ben jij bezig met het organiseren van een onvergetelijk kerstfeest, maar heb je nog inspiratie nodig voor een top artiest die het kerstfeest onvergetelijk zal maken? Bij Swinging.nl kan je verschillende type artiesten boeken die compleet passen bij jullie feest, of je nu jazzy muziek wilt bij een uitgebreid kerstdiner of een DJ voor een feest tot in de late uurtjes. Hieronder hebben wij onze leukste (kerst)artiesten voor je op een rijtje gezet!

  • More Gospel Singers: Kom direct in de kerstsferen met kerstnummers gezongen door een fantastisch gospelkoor. De More Gospel Singers behoren tot de absolute top van de Gospelmuziek in Nederland en zorgen gegarandeerd voor een swingend feest.
  • Kerst DJ Show: Voor een groot kerstfeest is het ideaal om een complete DJ show met een goede allround dj te boeken. De DJ komt in een mooi zwart pak of in een ludieke kersttrui draaien en krijgt ongetwijfeld iedereen aan het dansen. Bij Swinging heb je de keuze uit diverse DJ’s, zodat je zelf kunt kiezen welke DJ het beste bij jouw feest past.
  • Request zanger: De request zanger is als het ware een levende jukebox. Via je eigen smartphone kan je nummers aanvragen, schrijf hier nog een leuke kerstwens bij en verstuur dit direct naar de request zanger. Dit zorgt voor een actief publiek en bovendien heb je direct voor iedereen wat wils.
  • Zingende kerstman: De zingende kerstman zingt, uiteraard, bekende kerstsongs en zorgt voor een ontzettend gezellige sfeer op jullie kerstfeest. Dit is vooral leuk tijdens het kerstdiner of bij het verwelkomen van de gasten.
  • The Brass Bells: Brass Bells is een leuke groep van enthousiaste blazers met een repertoire dat bestaat uit vrolijke en herkenbare kerstmuziek. In hun toepasselijke kerstoutfits spelen ze allerlei kersthits en zijn ze bijvoorbeeld perfect voor tijdens de ontvangst van de gasten of een kerstdiner.
  • Charles Dickens Christmas Carol Choir: Een Christmas Carol Coir is ideaal om in de warme kerstsferen te komen. In passende kleding uit de tijd van Charles Dickens kunnen ze bij jullie op de feestlocatie bij binnenkomst of in de gang de gasten toezingen en verwelkomen.
  • De Kerstman: Niemand minder dan de enige echte Kerstman verwelkomt op jullie kerstfeest alle gasten en wenst iedereen een vrolijk kerstfeest. Daarnaast kan onze kerstman ook cadeaus uitdelen en bezorgt hij iedereen een leuke dag.
  • Jazzy kerstband het Chameleon Trio: Om een groot succes van jullie kerstfeest te maken, kan je de fantastische jazzy kerstband het Chameleon Trio boeken. Zij zullen lekkere popsongs, jazzy songs en natuurlijk de bekende kerstnummers spelen. Dit geeft een gezellige sfeer en past perfect tijdens de kersborrel of het kerstdiner.
  • Showmance: Showmance is een feestelijk duo dat naast mooie kerstliedjes, ook gewoon gezellige pop-, disco- en dansmuziek zingt. Het duo is perfect voor een chique kerstfeest, ze komen namelijk optreden in een mooie galajurk en zwarte smoking.
  • Unwind: Unwind is een flexibel muzikaal duo met heerlijke muziek, het duo speelt naast kerstmuziek ook lekkere pop, dance en disco songs. Unwind biedt veel mogelijkheden om een sfeervolle show neer te zetten op jullie feest. Uiteraard geheel passend bij jullie wensen.
  • The Chandeliers: De band die zeker niet vergeten mag worden, zijn The Chandeliers. De combinatie van een live-band met DJ zorgt voor een feestelijk kerstavond. Aan het begin van de avond spelen ze gezellige kerstmuziek en aan het einde kan er nog lekker los worden gegaan met de DJ afterparty.
 • Green screen fotowall

  Wil je jouw kerstfeest echt helemaal compleet maken? Naast een artiest voor op jullie kerstfeest is het ook ontzettend leuk om een fotowall met Green screen fotografie te huren. De gasten kunnen hierin op de foto gaan met verschillende kerstattributen. De foto’s worden real-time geprint, zo houdt iedereen een leuke herinnering aan het feest over. Uiteraard worden de foto’s ook achteraf digitaal nog aangeleverd.

  Boek compleet verzorgd entertainment voor jullie kerstfeest bij Swinging.nl

  Ben je enthousiast geworden van een van onze artiesten en wil je die graag boeken voor jouw kerstfeest? Controleer dan nu snel of jouw favoriete artiest nog beschikbaar is op de gewenste datum. Dit kan eenvoudig via de webpagina van de desbetreffende artiest. Heb je nog hulp nodig bij het organiseren van jullie kerstfeest of wil je persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact met ons op middels het het online contactformulier of telefonisch via 010 – 281 86 33.

  Stel je eigen DJ show samen

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 499 beoordelingen.

De Broodfabriek
Rijswijk

Afgelopen januari hebben wij voor een event Swinging ingehuurd; echt een feestje! Fijn personeel en leuke DJ.

10 / 10

Romay
Den Haag

Super!

8 / 10

Mike
Hilversum

Voor onze bruiloft hebben wij Trots via Swinging geboekt. Alles was super geregeld en de communicatie was uitstekend. Ook hebben ons...

10 / 10

Nancy
Hulst

Tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest hebben we genoten van het optreden van pianist Adam James. Vele positieve reacties ontvangen. Heerlijke...

9 / 10

Marije
Aardenburg

Pianist was erg flexibel qua aankomst tijd zodat hij alles kon klaarzetten terwijl onze bruiloft buiten was. Eenmaal binnen creëerde hij...

10 / 10

Sylvia Cupido
Meerstad

Wij hebben onze bruiloft twee keer moeten uitstellen ivm covid en dus ook twee keer de boeking moeten verzetten. Tijdens deze periode is de...

10 / 10

peter
Amsterdam

Prima

10 / 10

Sandra
Nijkerk

Door corona moeten verplaatsen. Swinging.nl zocht mee en bood voldoende alternatieven toen de muzikant op de tweede avond niet beschikbaar...

10 / 10

Sam Lodder - Roks
Ridderkerk

Voor ons huwelijksfeest hebben wij via Swiniging.nl de coverband The Charts geboekt. Het hele boekingsproces liep erg soepel en goed. Op...

10 / 10

Bridgeclub De Binnenstad
Amsterdam

Fantastisch artiestenbureau en een ruime keuze aan muziek. Voor ieder wat wils. Fijne samenwerking. Voor een geslaagd feest kunnen we...

10 / 10